Spørsmålsrunde med samboer på video!

 • 16.03.2017 kl. 20:12

Etter ønske fra dere kjører vi nå i gang med en spørsmålsrunde. Svarene kommer mest sannsynlig ut på søndag, og blir derfor byttet ut med det ukentlige «ukens spørsmål» innlegget. Svarene kommer forhåpentligvis på video - om jeg klarer å lure samboeren med på det. For vi svarer altså på spørsmål begge to; så det er bare til å spør om alt du måtte lure på!

Hva lurer du på, og hvem av oss er spørsmålet til?

 

House tour: her bor vi!

 • 06.03.2017 kl. 22:22

Dere husker kanskje den forrige house touren kjæresten og jeg spilte inn? Om ikke kan dere se den her. På den tiden sto huset på hodet, vi hadde ikke pusset opp noen ting og det sto esker og ting over alt. Nå derimot, har vi fått gjort en god del her hjemme og begynner å bli ganske fornøyde med resultatet. Fremdeles har vi noen små oppussingsprosjekter på lur, men det har vel kanskje alle?

Gravidhjernen min har forresten levd opp til ryktet sitt den! Jeg glemte nemlig helt ut å filme badet vårt! Der er det likevel ikke gjort noe særlig siden den forrige videoen, vi har bare fått oss ei skittentøyskorg, hehe. Ellers kunne jeg ikke filme utleie-leiligheten denne gangen ettersom det bor folk der nå, men dere kan se bilder av hvordan vi pusset den opp her dersom dere ønsker det.

- Haha, musikken på videoen skal fikses altså! Sett på din egen i mellomtiden -

Ellers har vi et hovedrom/kjellerstue, et vaskerom og fire boder nede i kjelleren som jeg heller ikke filmer. Jeg viser dere bare hvor vi går ned til kjelleren.

Hva synes du om huset vårt?

Du gjetter aldri hva samboer fikk av meg!

 • 03.02.2017 kl. 21:27

Mens Christopher var på jobb i går kveld tok jeg meg en tur på byens største shoppingsenter for å kjøpe inn en del forskjellige ting jeg hadde planlagt en stund. Etter at jeg hadde fått med meg alt på listen kjørte jeg hjem, skrev et langt kort og pakket deretter ned alt sammen i en stor kurv. Da Christopher kom hjem fra jobb fikk han denne kurven av meg - og i videoen under her kan dere se hvordan han reagerte!

Klarer du å gjetta hvilken anledning jeg lagde dette for? Eller, ikke minst, hva som befinner seg i kurven! Haha, gleder meg til å høre hva dere tror. Den som eventuelt gjetter riktig får en shoutout (enten om du har instagram, blogg eller hva som helst).

Skriv derfor gjerne hva du vil jeg skal linke til om du gjetter riktig! Svaret får dere i morgen. Hva tror du Christopher fikk av meg?

Vi har filmet dagen vår!

 • 23.11.2016 kl. 22:11

Jammen tok det tid å laste videoen opp på bloggen, men nå er det endelig gjort! Bedre sent enn aldri, eller hva? Ellers er dette som sagt kun en hverdagsvlog, ikke noe hokus pokus eller noe vi har brukt flere dager på å planlegge og deretter flere timer på å redigere. Og selvfølgelig forsvant musikken fra 3 minutter og ut, men jeg håper det går bra for denne gang, så får dere heller bare sette på en god sang i bakgrunnen selv. Så lover jeg å bruke bedre tid og gjøre det mer skikkelig neste gang!

Og bare for å forklare litt - vi skulle hjelpe mamma med å levere et par benker hun hadde gitt bort i dag. Og det var det som var grunnen til at vi gikk bort dit for å spise frokost. Dette er altså ikke noe vi gjør hver dag, haha. Ellers gikk Christopher tur med Milo hjem til huset vårt mens jeg var på jobb, og så gikk han på jobb selv. Der er han forøvrig enda. Mamma, mormor og morfar kom og spiste middag og hjalp oss så med å tapetsere leiligheten. Nå har de også gått igjen, etter flere timers arbeid - så nå er det kun jeg, lille D som sparker i magen og tv-en igjen her hjemme. Vi storkoser oss likevel vi! 

Hva synes du om videoen? Er det gøy selv om det kun ble gjort full fart og gale?

I love you, autumn!

 • 07.11.2016 kl. 12:00

- husk å sette på HD-kvalitet på tannhjulet nede i høyre hjørne -

Skjønner dere nå hvorfor jeg elsker denne årstiden såpass høyt? Eller hva med dette stedet. Plassen jeg elsker å ta bilder, spesielt nå som bladene farges i alle regnbuens farger. Verdens vakreste strekning, spesielt om høsten.

Hva synes du om videoen, og om høsten?

Usensurert video av huset vårt!

 • 03.11.2016 kl. 18:44

God torsdagskveld! I dag har jeg lyst til å dele en aldri så liten usensurert housetour av huset vårt. De aller fleste av dere har nok fått med dere at vi har kjøpt oss vårt aller første hus nå. Nå i disse dager er vi midt oppi flyttekaoset, så alt står egentlig på hodet her inne, men vi klarer på sett og vis å få det til å gå rundt likevel.

Det er likevel det som er grunnen til at vi - som dere ser - er langt i fra ferdige med huset. Men jeg tenkte det kunne være gøy å få en liten «underveis-film» også. Håper dere likte den!

Hva syntes du om huset?

Apartment tour!

 • 24.04.2016 kl. 20:21

Nå har jeg endelig filmet hele leiligheten vår! Vi er så godt som ferdige, og derfor er det en glede å vise dere denne filmen. Jeg er så spent på hva dere synes ettersom det er ganske annerledes, men som jeg sier i videoen - jeg synes den er annerledes på en fin måte! Snur film, og la meg vite hva du synes i kommentarfeltet!

Hva synes du om leiligheten vår?

Milo sitt kuleste triks!

 • 13.04.2016 kl. 15:58

Nå når jeg først har Milo på besøk her kan jeg jo like gjerne benytte anledningen til å vise dere hvor flink han er. Dette er det trikset han er aller flinkest til, og jeg gleder meg masse til den dagen vi kommer så langt at vi også kan legge godbiten på snuten hans. Men foreløbig er jeg så utrolig stolt over at han klarer å ha den på labben også. Ellers kan han også de basic-triksene som sitt, legg deg osv. 

Og før dere spør, ja han elsker paprika! Gulrot også, og generelt alle andre grønnsaker, haha. En sunn hund med andre ord! 

Sant vel han er flink?

Kjæresten veltet mammas kähler vaser!

 • 31.03.2016 kl. 20:34

Har dere lyst til å vite noe som jeg ikke engang har fortalt til mamma enda? Nemlig at Christopher, kjæresten min, holdt på å knuse tre av mammas kähler vaser tidligere i dag! Og det beste av alt? Jeg fikk det på film! Dere skal selvsagt få se den. 

Jeg holdt på å få hjertet i halsen da Christopher og jeg lå på gulvet og lekte med Milo. Kjæresten skyver seg bakover på gulvet og spenner med et uhell borti skapet som det står tre flotte kähler vaser oppå. De velter med en gang og triller sakte mot kanten. Jeg prøver å rope til han at han må ta i mot dem, men jeg er så forskrekket at jeg ikke får ut en lyd! Heldigvis har han reflekser som en sjimpanse (vi satser på at de har lynraske reflekser!), og klarer å ta i mot begge to før de knuser i gulvet - og så den tredje før den ruller utenfor kanten.

- Helt i starten og helt i slutten av videoen snakker jeg forresten til hunden vår, Milo -

Dermed gikk alt heldigvis helt fint! Jeg våger likevel ikke engang å se for meg reaksjonen til mamma når hun ser sine elskede vaser være døden (eller gulvet?) nær! Hihi, men kommentaren hun kommer med etterpå vet jeg garantert "Christopher, du e så sjåssen!". Noe hun alltid sier til både han og meg, haha. Et dialektord (ifølge mamma hvertfall, jeg har nemlig en liten mistanke om at det er mamma som har funnet på ordet - men hvem vet... kanskje dere?) i fra Haugesund-området.

Fikk du hjertet i halsen når du så videoen, haha?

Video: påsken 2016

 • 28.03.2016 kl. 20:30

Som sagt har jeg filmet en del denne påsken, og i dag har jeg brukt en del tid på å redigere sammen disse klippene til en påskevideo. Jeg håper den faller i smak! Det er sikkert litt moro for dere å se litt mer av hva vi har brukt tiden på inne i Hervik. Man kommer liksom litt tettere innpå om man ser en video enn om man bare ser bilder og leser tekst. Len deg tilbake og snur film!

Hva synes du om videoen?

Video: påskebadet er gjennomført

 • 26.03.2016 kl. 13:49

Gradestokken viser ikke mer enn seks grader, og vindstyrken må minst være det dobbelte. Skylaget ligger som et tykt teppe over oss, og vi har ikke sett et eneste glimt av solen i hele dag. Likevel bestemte pappa seg om at tradisjonen som går ut på å bade i havet hver eneste påske skal opprettholdes. Derfor tok han på seg badebukse og et håndkle under armen, og spaserte over til andre siden. Kjæresten og jeg fulgte hakk i hæl med kamera over skulderen.

*I mens vi spaserte over plassen på vei mot bryggen startet plutselig kjæresten denne samtalen*

Christopher: Hadde detta vært ein kompis nå, så hadde eg stukke av med håndkle og klærnå hans!

Linn Therese: Hahah, koffår gjør du det ikkje med pappa da?

Christopher: Nai, eg tør ikkje!

Haha, og om du er nyskjerrig på hvordan påskestupet gikk, kan du lene deg tilbake og se på videoen under!

Kunne du badet i dette været? Iskaldt, masse vind og overskyet.

Linn Therese gjør ting hun ikke kan - igjen!

 • 18.03.2016 kl. 14:26

Er det noen av dere som husker første episode av "Linn Therese gjør ting hun ikke kan"? Vel, om dere likte den kan jeg glede dere med at jeg nå skal dele enda en video av meg selv der jeg gjør noe jeg absolutt ikke får til. Forrige gang var det å stå på hodet på yoga-vis, denne gangen er det noe helt annet.

Det krever nemlig masse mot for å innrømme at jeg ikke klarer en eneste pull up, chins eller noe annet som går ut på at man skal heise hele kroppsvekten sin opp ved hjelp av armene. Men det betyr ikke at jeg ikke prøver - for dette er en av mine store delmål - jeg skal klare alle disse øvelsene en eller annen dag i fremtiden. 

I går spurte jeg derfor kjæresten om han kunne filme når jeg prøvde, for på den måten kan jeg enklere se fremgangen. Også får dere noe å le av da... ;-) Så, nå håper jeg dere lener dere godt tilbake og ler godt på min bekostning! Hihi.

Jeg aner forresten ikke hva denne øvelsen heter, så hjelp meg gjerne! Ellers er jeg veldig spent på å høre om du klarer chins eller pull ups?

Video: innkjøpene fra jenteturen

 • 15.03.2016 kl. 14:39

Jeg lovet dere en video med innkjøpene jeg gjorde i Bergen, og litt sykdom skal absolutt ikke få komme i veien for det løftet. Jeg presset i meg noen paraceter og fikk spilt inn videoen til dere, så nå håper jeg absolutt at dere godkjenner den! Ellers glemte jeg å nevne at jeg også kjøpte litt undertøy. Len dere tilbake og snurr film!

husk å sette på best mulig kvalitet på tannhjulet nede i høyre hjørne

Ikke glem å legge igjen en tilbakemelding! Hva synes du om filmen?

Ferievideo: Gran Canaria 2016

 • 20.02.2016 kl. 10:30

Dere trodde vel ikke at denne ferien var noe unntak? Nope, jeg har gjort som jeg gjør på hver eneste ferie; filmet underveis og satt sammen klippene når jeg kommer hjem. Denne feriens video er klar allerede, og jeg gleder meg som et lite barn til å høre tilbakemeldingene deres! Selv er jeg i hvertfall veldig fornøyd, og jeg føler at denne videoen klarer å vise akkurat hvor fint vi hadde det der nede.
 
Hva syntes du om videoen?

Linn Therese gjør ting hun ikke kan...

 • 31.01.2016 kl. 12:00

Så var vi kommet til søndagen allerede! Herlighet, jeg føler denne uken bare har rast avgårde, og plutselig står vi ovenfor ei ny uke med nye muligheter. Jeg håper dere nyter denne siste dagen, og om ikke kan jeg prøve å lette litt på humøret ditt med en aldri så liten video av meg selv der jeg gjør ting jeg ikke kan.

På trening for noen dager siden bestemte nemlig kjæresten og jeg oss for at vi skulle prøve å turne litt. Vel, å stå på hodet vanlig kan jeg, men etter å ha sett et par videoer av andre som står på hodet med underarmene i gulvet (dere skjønner sikkert hvordan jeg mener?) bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve ut det jeg også.

Vel, det er så absolutt ikke så lett som det ser ut som! Bare ta en titt på videoen under.

Klarer du å stå på hodet med underarmene i bakken?

Video: bli med oss på fjellet

 • 19.01.2016 kl. 12:25

På søndag var kjæresten, lillesøster og jeg som sagt i slalombakken, det har jeg fortalt dere masse om allerede. Det jeg likevel ikke delte med dere var at jeg filmet masse den dagen, og nå er videoen ferdig redigert! Huk av på best mulig kvalitet ved hjelp av tannhjulet nede i høyre hjørnet, og snurr film!

Fortell meg gjerne hva du synes i kommentarfeltet!


En idyllisk morgen

 • 13.01.2016 kl. 13:11

 

Vet dere hvilket syn som møtte meg da jeg åpnet øynene i dag morges? Synet av en ny snødd hage! Det var ikke den samme snøen som i går - snøen som var tråkket sammen av både menneskeføtter og hundelabber over halve hagen - nei, denne snøen er helt hvit og fin som et tykt, mykt teppe. Gud som jeg ville hoppe ut av vinduet mitt bare for å være den første som lander på dette myke teppe. Heldigvis tok fornuften meg til slutt, og jeg endte heller med å gå ned på kjøkken for å lage meg frokost.


På meg hadde jeg den nye, behagelige, men samtidig veldig fine, kjolen jeg kjøpte meg i går. Men ettersom det var litt kaldt få minutter etter at jeg hadde krøpet ut av mitt lille hi, valgte jeg å ta russejakken min over. Jepp, den russejakken som er tre størrelser for stor og dødsvarm. Aah, deilig!


Jeg spiste frokosten min nede i stuen, rett ved vinduet ut til hagen. På den måten kunne jeg sitte å se snøen dale samtidig som jeg fikk i meg maten min. Ingenting kjentes bedre akkurat da.


Nå skal jeg svare på mailer, skrive et innlegg til senere, hente noen pakker på posten, spise enda et måltid og så komme meg på trening! Vi snakkes snart ♥

Kjæresten har laget sminkevideo!

 • 29.12.2015 kl. 22:22


Wow, to videoer på to dager, hva skjer? Vel, jeg kan med glede meddele at jeg har fått skikkelig dilla på å spille inn videoer for tiden, og denne som jeg til og med fikk kjæresten til å være med på kunne jeg ikke unngå å dele. Så, len dere tilbake og snurr film. Jeg ler meg ihjel! 

Selv om vi feilet totalt både når det gjelder klesvalg, armplasseringer, evnen til å holde oss alvorlige og gjemmingen av meg synes jeg resultatet ble godkjent. Ser ikke så veldig naturlig ut, men er det ikke det som er en del av sjarmen? ;-) Øvelse gjør mester! Vi lærer i hvertfall til neste gang.

Husk å legge igjen en kommentar med din mening, og del på facebook om du synes kjæresten var flink til å lage sminkevideo!

Video - dette fikk jeg til jul

 • 28.12.2015 kl. 20:37


Jeg tenkte jeg kunne vise dere julegavene mine på en litt annerledes og morsom måte i år - derfor får dere heller se dem i en video enn i et helt vanlig innlegg. Håper det er noe dere setter pris på! Det var i hvertfall mye morsommere for meg å vise dere på denne måten. I hvertfall når jeg faktisk ikke hadde sett alle gavene, haha. Ta en titt på videoen så får du se alle julegavene jeg fikk denne julen i tillegg til de julegavene jeg ikke hadde sett selv enda engang. 

Så, nå er jeg spent! Hva fikk du til jul og hva syntes du om videoen?

Video: kjæresten svarer på spørsmålene

 • 21.12.2015 kl. 22:54

Gjett hvem som endelig har fått med kjæresten på videoinnspilling? Vel, det er meg det! Han var ikke så veldig gira for å si det sånn... Men stilte opp likevel, så tusen takk til deg, elskling. Ellers har jeg faktisk brukt noen timer av denne ellers så fine mandagen til å fylle på med inspirasjon på videofronten - så fremover har jeg flere gode videoer planlagt. Jeg gleder meg så masse til å spille dem inn, og for ikke å snakke om å dele dem med dere.

Hva synes du?

Sniktitt på gårsdagens innkjøp

 • 28.11.2015 kl. 10:30

I går var det, som dere garantert har fått med dere, black friday. I den anledning var kjæresten og jeg en tur på byens største shoppingsenter, og der fant jeg meg overraskende nok (ja, jeg er ironisk) et par plagg som skal få ta plass i klesskapet mitt.

Toppen har jeg ønsket meg kjempe lenge, og endelig hadde de den i min størrelse uten at det hang et halvt fjortisansikt igjen på toppen. Det gjorde det nemlig forrige gang jeg kikket etter denne. For joda, de hadde den inne. Til og med i min størrelse. Problemet var bare at den ikke lenger var hvit, den var lysebrun. Jeg konkluderte med at en liten fjortis hadde tatt den med seg i prøverommet, tatt den på seg og deretter tatt den av igjen, og dessverre glemt igjen halve ansiktet sitt på toppen! Huff, er nok ikke bare bare å passe på at en halv boks brunkrem holder seg på plass i ansiktet hele dagen.

Men i går fant jeg den altså helt hvit og fin, hengende på veggen. Grabbet den derfor med meg i hu og hast for at denne også skulle drukne i brunkrem! Bedre bilde av den viser jeg dere en annen gang, i mellomtiden får dere en liten sniktitt. Noen som vet hvilken topp det er og eventuelt hvor den er fra? Gjett gjerne i kommentarfeltet, hadde vært gøy å se om noen kjenner den igjen!


Ellers kjøpte jeg meg også ei skinnjakke med verdens kuleste fuskepels rundt halsen. Åh, denne gleder jeg meg til å ta over festkjolen senere i kveld. Den passer virkelig til absolutt alt. Uansett om du kler deg i vanlig bukse og genser eller om det er til fest. Og det beste av alt er at fuskepelsen kan taes av, så den passer like godt sommer som vinter! Jubel.

En liten videohilsen fra oss!

 • 13.11.2015 kl. 15:30

Nå har jeg redigert klippet jeg filmet i dag morges, og tenkte det var på tide å vise dere den. Len deg godt tilbake og klikk play. Håper jeg sprer litt positivitet også, og at det ikke bare ble klaging her. Jeg lover å gjøre det bedre neste gang! Om det blir noe neste gang forresten - har dere lyst på flere videoer?

- husk å sette på best mulig kvalitet ved hjelp av tannhjulet nede i høyre hjørnet -

La meg få vite hva du synes i kommentarfeltet!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no