Dette skal Dennis få når han blir større!

 • 21.04.2017 kl. 13:48

God formiddag! I dag startet vi dagen med besøk. Farmoren og farfaren til Dennis kom innom en liten tur, noe som var kjempe koselig. Etter at de hadde gått satte jeg meg ned for å sy litt før lillegutt ville ha mat. Nå er jeg i gang med et lilla babynest med hvite stjerner. Det er så moro at babynestene mine blir solgt som varmt hvetebrød for tiden - da har jeg masse å gjøre på mens Dennis sover.

Uansett, poenget mitt var at jeg nå har prøvd meg på enda en ny modell - denne gangen er det XL babynest. Altså et ekstra stort slik at det passer de litt større babyene også!

Som du ser er dette babynestet veldig stort i forhold til lille Dennis, så han passer nok i det vanlige nestet en god stund til. Men når han blir for stor for det skal jeg helt klart sy et stort nest til han også. Han elsker jo babynestet sitt.

Du kan få XL babynestene i alle de samme fargene som de vanlige nestene, men det første jeg lagde var altså i blågrønn med blonder. Dette er til en liten gutt på 3 måneder! 

XL babynest koster litt mer enn de vanlige ettersom det går mer stoff, fyll, bånd etc, men jeg prøver likevel å gi dere en så god pris som mulig. Prisen på dette er derfor 800,-

Men siden dette er helt nytt i denne lille butikken min kjører vi en kampanje på syv dager der du kan kjøpe alle XL babynestene til 650 kroner! Du kan bestille ved å sende meg en melding på facebooksiden min, eller legge igjen en kommentar i dette innlegget! Kunne du tenke det et XL babynest?

Tips, triks og favoritter: babyklær

 • 13.04.2017 kl. 20:07

Når det kommer til babyklær finnes det et enormt stort utvalg der ute! Alt fra helt enkle, hvite bodyer til heldresser og bukser i all verdens farger og mønstre. Man får også kjøpt barneklær nesten hvor som helst, men jeg må innrømme at de såkalte billigkjedene som h&m, kappahl og lindex er mine favoritter. Hadde jeg vært millionær hadde nok det svaret vært litt annerledes, men det er jeg dessverre ikke. Heldigvis har de ekstremt masse fint på disse vanlige butikkene også. Uansett, under her har jeg listet opp noen triks og tips - etter ønske fra dere. Håper det faller i smak!


- mine favoritter, tips og triks på babyklær -

La oss ta det vanligste plagget til babyer først, nemlig body. Der er jeg veldig glad i omslagsbodyene, men må likevel innrømme at jeg har en god del vanlige bodyer i skapet til Dennis også. For som oftest er de med finest motiv og farge helt vanlige. Omslagsbodyene er likevel favoritten fordi de er veldig lette å ta på babyen. Spesielt når barnet er helt nyfødt kan det være litt vanskelig (og ikke minst slitsomt for babyen) å tre bodyen over det lille hodet. Jeg merker det spesielt godt på Dennis at han gråter mye lettere når jeg tar på han en vanlig body, enn om han bare ligger på ryggen mens jeg knapper igjen omslagsbodyen.

Av farger og motiver liker jeg veldig godt helt hvite ensfargede bodyer og bukser. Det gjør antrekket veldig pent. Da pleier jeg nemlig å ha et ensfarget plagg (enten body eller bukse) og det andre plagget med mønster eller farger. Jeg har sikkert 4 eller 5 hvite bodyer, men kunne definivit hatt et par til. Kjøp mange, med andre ord!

Nå har jeg allerede nevnt at jeg anbefaler å ha en del helt hvite bukser. Men nesten enda viktigere enn dette tipset er det å velge bukser med fot. Det er så deilig å slippe de sokkene som hele tiden faller av. I vårt tilfelle har også Dennis veldig smale ankler (kanskje er det slik for alle i starten?) noe som resulterer i at ingen sokker henger på foten. Derfor er det litt kjedelig med de buksene som mangler fot, men helt klart, er de fine så kjøper jeg de uansett om de har fot eller ei. Men jeg prøver å velge de med fot fremfor de uten.

 

Et lite triks når du har ei fin bukse uten fot som du har lyst til å bruke. Dette gjelder selvsagt bare om du har problemer med å finne sokker som henger på foten! Da kan det nemlig være en løsning å ta på ei strømpebukse under buksen. Dette har vi gjort flere ganger ettersom vi slipper problemet med at sokkene faller av. Men til gjengjeld kan han fort bli litt for varm med to lag klær på bena.

Det samme gjelder med pysjamaser! Velg de med fot fremfor de uten. Et godt tips er også å ha et par pysjamaser i ull, og bruke dem på ekstra kalde dager. Vi har to ullpysjamaser i størrelse 50, og de blir brukt når det er ekstra kaldt ute. Da kan vi sove litt mer avslappet uten å våkne hvert femte minutt for å sjekke om han er kald. Ellers liker jeg veldig godt pysjamaser med knapper nede mellom bena - dette gjør det enkelt å skifte bleie i løpet av natten uten å måtte vekke han helt ved å kle av han.

Hjemmestrikkede ulljakker er virkelig et must have! Det er genialt når man skal ut med babyen - så ha gjerne MANGE. Selv har jeg faktisk hele seks forskjellige strikkejakker i størrelse 0-3 måneder, og de bruker han hver eneste gang vi skal ut av huset. Både i bilstolen og i vognen har han en av disse jakkene på seg. Velg da jakker i forskjellige farger slik at det er noen som passer til alle antrekk.

Har du noen gode tips eller triks på lur når det kommer til babyklær?

Ny farge og supert tilbud!

 • 09.04.2017 kl. 15:20

Jeg kjøper stadig inn nye stofftyper for å gi dere enda større utvalg når det kommer til farger og mønster, og denne gang har jeg for første gang prøvd meg på et ensfarget stoff. Altså helt uten prikker eller stjerner. Jeg var redd for at det kom til å bli litt kjedelig, men jeg synes heller resultatet ble motsatt - langt i fra kjedelig! Den dype blågrønnefargen går liksom så fint til de hvite blondene og det grønne silkebåndet.

Hva synes du? Om du i tillegg legger ei gulpepute i denne nydelige blågrønnefargen oppi nestet tror jeg til og med det kunne blitt enda penere. Ettersom jeg nå har et nytt babynest dere kan velge mellom, vil jeg feire det ved å gi dere - 20 % på alle bestillinger på dette blågrønne babynestet med blonder hele den neste uken!

Prisen (som vanligvis er 700,-) blir da bare 560 kroner!!!

Legg igjen en kommentar (med epostadressen utfylt i feltet for epost) eller send meg en melding på facebooksiden min (som du finner her) dersom du ønsker å bestille.

Must have til babyen nå i påsken!

 • 08.04.2017 kl. 14:31

Å ha flere forskjellige smokkelenker i ulike farger er noe jeg ikke angrer et eneste sekund på. For det første er det supersøtt og for det andre blir smokkelenken plutselig en del av antrekket i stedet for å bare være i veien. Nå som det er påske for eksempel - går Dennis med ei gul smokkelenke. Han ligner en liten påskekylling, hihi, så utrolig søt.

Det kjekkeste av alt må nesten være at jeg i tillegg har lagd disse smokkelenkene hans selv. Og dersom du også ønsker deg ei smokkelenke, kan jeg fortelle deg at jeg lager på bestilling. Du kan få akkurat den fargen du ønsker, med eller uten bokstaver, til bare 100 kroner.

Hele utvalget av smokkelenker finner du på facebooksiden min her, mens påskesmokkelenkene ser du bilde av i dette innlegget. Da kan du altså velge mellom hjerter eller stjerner! Men du kan også få bokstavperler istedenfor tre-perlene! Send meg en melding på facebooksiden min eller legg igjen en kommentar hvis du ønsker å bestille.

Hva synes du om påske-smokkelenkene?

Den perfekte gave!

 • 06.04.2017 kl. 20:50

Tidligere denne uken var jeg så heldig å finne en pakke i postkassen min. Pakken inneholdt hjemmelagde såper som duftet deilig, en skurehanske og noen nydelige kort pent innpakket. Dere kan tro jeg følte meg heldig! Ikke bare for å få disse såpene, men fordi såpene falt så godt i smak, og jeg vet at Sansen UB har jobbet veldig hardt for å lage dem.

Sansen UB er en ungdomsbedrift her i distriktet og består av syv unge jenter. De har altså laget disse såpene helt fra bunn av, og ingrediensene er funnet her på Haugalandet. Blant annet har de brukt sand fra Åkrasanden, vann fra Førresfjorden, lyng fra Sveio og gran fra Haugesund.

Såpene er naturlige, og lages av en vegetabilsk såpemasse. Natur, miljø og gjenvinning er veldig viktig for disse jentene, så i tillegg til at såpene er vegetabilske bruker de melkekartonger for å lage dem.

Én ting er å lage såper som ser fine ut (det har de virkelig klart!), men så er det ganske viktig at man faktisk kan bruke dem også. Jeg tok derfor med meg den ene i dusjen nå nettopp for å teste ut om man lukter godt etterpå, og der må jeg si at jeg ble veldig overrasket over resultatet! Den skummer godt, føles god mot huden, man lukter kjempe godt etterpå og huden blir silkemyk. Kjæresten kommenterte faktisk at jeg luktet veldig godt i det jeg kom ut fra badet!

Derfor kan jeg med hånden på hjertet konkludere med at jeg anbefaler disse såpene på det varmeste. De lukter kjempe godt, og er laget av fem flinke, unge jenter fra Haugaland Videregående Skole. Ikke bare kan det være greit å ha slike såper hjemme hos deg selv, men de er også perfekte å gi i gave til noen du er glad i! Hva med å overraske ei venninne, eller kanskje mammaen din, med ei deilig såpe nå i påsken?

De lager også kort med bilder de har tatt selv! Noen av dem ser du over her. Det kan jo være greit å kjøpe med dersom du skal gi såpe i gave til noen! Disse to jeg har vært så heldig å få er laget av honning og sitron - og begge dem kan du være helt sikker på at lukter skikkelig godt.

Facebooksiden til Sansen UB finner du her, og der kan du også kjøpe såpene dersom du ønsker! Ellers finner du Sansen UB på kjøpesentrene her i distriktet inni mellom.

Kunne du tenke deg å prøve disse såpene?

Slik tar du gode nyfødtbilder hjemme!

 • 05.04.2017 kl. 21:41

Jeg har fått så mange fine komplimenter for bildene jeg har tatt av lille Dennis at jeg tenkte dere kanskje ville sette pris på litt tips og triks til hvordan man kan ta vakre nyfødtbilder hjemme i egen stue. Faktisk like fine som man må betale tusenvis for å ta hos en profesjonell fotograf. Det skal nemlig ikke så mye mer enn tålmodighet, et nydelig barn og en god dose kreativitet til!


- tips og triks for å få gode nyfødtbilder hjemme i egen stue -

Godt kamerautsyr

Altså nå snakker jeg ikke om speilreflekskamera til flere ti talls tusen, blitser, lamper, filter og flere forskjellige objektiv. Men man kommer ikke så veldig langt med et gammelt mobilkamera. Har man derimot et kompaktkamera, et helt enkelt speilreflekskamera eller en mobiltelefon med godt kamera (vet blant annet at iPhone er kjent for å ha gode kamera) kommer man ganske langt.

Dagslys

Ta bildene i dagslys - det gir alltid mye bedre bilder enn kunstig lys! Rigg deg derfor til foran et stort vindu midt på dagen for best mulig resultat. Bare pass på at solen ikke skinner inne vinduene og på babyen, da det gir skarpe og harde skygger.

Et godt etterbehandlingsprogram

Man kan ta ganske fine bilder og få et godt resultat, men bildet kan alltid blir enda bedre bare du redigerer lys, kontraster og farger i ettertid. Det finnes et helt hav av slike gratisprogrammer over alt på internett (eller forskjellige apper) at det bare er til å prøve seg frem. Selv vil jeg anbefale picmonkey.com - der har de en gratis versjon som er mer enn god nok, og en versjon du må betale noen kroner i måneden for. Sistnevnte får man litt flere muligheter, men gratisversjonen fungerer også utmerket!

FØR REDIGERING      -      ETTER REDIGERING

Lag en ensfarget bakgrunn

Bruk et stort pledd, et laken, ei dyne eller lignende for å skape en ensfarget bakgrunn. Legg det flatt på gulvet i ene enden (bygg gjerne opp med puter/hånkler etc. for å lage litt bakke så baby ligger mer stødig) og heng det over kjøkkenstoler, klesstativ eller noe annet høyt i andre enden. På den måten får du både underlaget og bakgrunnen i en og samme farge, noe som gjør at alt fokuset kommer på babyen midt i bildet!

Vær kreativ

Vær kreativ og prøv deg frem med saueskinn, søte luer, en bamse eller andre fine og enkle detaljer i bildet. Dette gir det litt mer liv enn om det bare er bilde av babyen alene - selv om det også er kjempe fint!Pass på at baby er mett

Selv har jeg også erfart at Dennis er mye roligere og mer samarbeidsvillig når han er god og mett enn når det er en time og to siden forrige måltid. Et lite tips er derfor å amme (eller gi flaske) rett før du skal ta bildene!

Stillingen til babyen

Prøv å alltid vise noe av fingrene og tærne. Bruk armen til babyen til å justere høyden og stillingen på hodet - spesielt når babyen ligger på siden, men gjerne i andre stillinger også. Dekk til kjønnsorganet med bena, et pledd eller noe annet. Ellers er det bare til å prøve deg frem!


Har du tatt nyfødtbilder hjemme?

Smokkelenke til påsken!

 • 02.04.2017 kl. 10:07

Okei, hvor søtt er det ikke med ei helt gul smokkelenke nå som påsken er rett rundt hjørnet? Jeg vet i hvertfall at min kjære Dennis skal få bære denne smokkelenken hele påskeferien. Det gjør liksom noe med stemningen også - for ikke å snakke om at det er supersøtt. Han blir nesten en liten påskekylling! Hihi. Om du ønsker kan jeg lage ei gul smokkelenke til deg også!

Prisen er 100,- og for å bestille kan du legge igjen en kommentar i dette blogginnlegget eller sende meg en melding på facebooksiden min som du finner her.

Kunne du tenke deg ei gul smokkelenke til påsken?

Genialt fototips!

 • 16.03.2017 kl. 16:02

Har du lyst til å ta bilde av et par sko, en gjenstand eller noe annet spennende, men sliter med å finne en god bakgrunn? En hvit vegg er liksom for kjedelig, mens å ha hele stuen i bakgrunnen fort ser alt for rotete ut? Vel, da har jeg et genialt fototips til deg! Alt du trenger for å benytte deg av dette tipset er aluminiumsfolie!

Riv av en passe stor bit, krølle det sammen og brett det så fint ut igjen uten å revne det. Plasser det så bak gjenstanden du skal ta bilde av, og ha gjerne noe hvitt ensfarget til underlag. Plutselig ble bildet mye mer spennende og gjenstanden du tar bilde av kommer ekstra godt frem!

Så, folkens! Finn frem kamera, aluminiumsfolie og knipse i vei!

Synes du det er kjekt med slike tips?

12 babyfavoritter!

 • 14.03.2017 kl. 19:37

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her


I dag har jeg hatt en sikledag igjen. Altså en dag hvor jeg har brukt tiden min på å sikle på bittesmå, supersøte babyklær. Nettstedet jeg klikket meg innom - nok en gang - for å gjøre dette var Ellos! De har så masse fint, både av babyklær, -utstyr og alt du kan tenke deg til din lille skatt. Absolutt verdt å titte innom. Her finner du hele utvalget på hva Ellos har til barn og baby!

10 her // 11 her // 12 her


Ellers har jeg linket til disse babyfavorittene jeg har plukket ut under bildene. Bare klikk på tallet av det plagget du ønsker å se litt nærmere på - så kommer du direkte inn på nettsiden deres.

Fortell meg gjerne hvilke av plaggene over du likte best!

Fun and colorful!

 • 10.03.2017 kl. 16:35

Nå har jeg laget mange nye modeller av forskjellige smokkelenker! Nye, spreke farger - ikke bare rosa og blå - slik at du kan ha litt forskjellig på lager alt etter hvilke klær barnet har på seg. Eller kanskje du bare har en annen favorittfarge enn de standard rosa og blå fargene! Ta gjerne en titt på facebooksiden min som du finner her for å se alle de forskjellige modellene, ellers finner du en liten smakebit på bildene i dette innlegget.

- Det følger selvsagt med en slik gummidel som festes rundt smokken selv om jeg ikke har festet de enda på bildene her! -

Send meg en melding på facebook eller legg igjen en kommentar i dette innlegget dersom du ønsker å bestille ei smokkelenke til din lille håpefulle! Prisen er 100,- og nå som jeg har en del på lager er leveringen superrask. Kan hentes her hjemme hos meg allerede i dag om du bor i nærheten, ellers sendes den i posten i morgen tidlig.

Kunne du tenke deg noen av disse smokkelenkene?

DIY: slik lager du sengegavl selv!

 • 25.02.2017 kl. 14:00

Å lage egne møbler er noe som krever tålmodighet, kreativitet, masse inspirasjon og nøyaktighet. Jo mer du har av disse, jo bedre blir som regel resultatet. Til gjengjeld, sparer du penger og får et møbel fylt med personlighet. I tillegg vil du nok kjenne på mestringsfølelsen en god stund etterpå, og det kan man ikke få nok av. I dette innlegget har jeg forklart dere hvordan jeg lagde sengegavlen min.

Du trenger:

2 sponplater fra obs bygg (jeg kjøpte disse til 99,- per stykk), ei lysdempende gardin i ønsket farge, et ullpledd med litt tykkelse, 3 pakker med dekorstifter fra clas ohlson, målebånd, hammer og småspikre (eventuelt stifter)

Slik gjør du:

Start med å legge sponplatene helt inntil hverandre, og spikre dem sammen i midten.

Når dette er gjort legger du ullpleddet over slik at det dekker hele platen, og så spikrer du det fast i hvert hjørne. Pass på at du strammer det godt opp, og ha gjerne en spiker i hver av langsidene også.

Legg så gardinen over der igjen, og spikre en spiker i hvert av de to nedre hjørnene. Pass på at gardinen ligger stramt over når du slår i den andre spikeren.

Snu så platen. På dette punktet er det lettest om du får hjelp av noen, for da kan dere holde platen oppreist mens dere slår fast. Da er det lettere å få det fint. Start i det ene nederste hjørne og jobb deg rundt. Slå i spikere på baksiden av platen, men husk å stramme gardinen godt først slik at resultatet ikke blir rukkete og løst.

Nå er du ferdig med selve sengegavlen, så da er det bare pyntingen igjen! Slå dekorstiftene i en fin firkant litt innenfor kanten på sengegavlen. Her er det viktig at du bruker målebånd slik at du får et jevnt og fint resultatet. Mål avstanden mellom hver av stiftene, men også avstanden fra kanten på gavlen. Det krever litt tålmodighet og nøyaktighet men er du nøye blir resultatet superbra.

Nå er du ferdig! Slå i så mange dekorstifter du ønsker. Selv stoppet jeg omtrent førti centimeter fra bunnen ettersom bekkenet mitt skrek etter å ha sittet så lenge på bakken og hamret. Jeg klarte meg derfor med bare to pakker dekorstifter, men om du ønsker å fortsette mønsteret helt ned til kanten trenger du tre.

Lykke til!

Mine drømmedestinasjoner!

 • 20.02.2017 kl. 18:33

Det er kanskje flere enn meg som er skikkelig reisesyke på denne tiden av året? Vel, her i hus blir det nok ingen sydenferie dette året, i hvert fall ikke til sommeren, på grunn av vårt nyeste familiemedlem. Litt enklere å kjøre på tur med en liten baby på noen få måneder enn å måtte styre med fly, hotell og hele den biten. Så sverigetur i bil blir vår sommerferie i år - men det blir nok helt topp det også!

På et senere tidspunkt i livet derimot har jeg bestemt meg for at jeg er nødt til å oppleve enkelte reisemål, og de ser dere under her.


- Mine drømmedestinasjoner -

Mandatory Credit: Photo by HAP/Quirky China News/REX (4231357h)
Red bush seashore
Red bush seashore, Panjing, Liaoning Province, China - Nov 2014

- Panjin Red Beach China - 

Dette er ei såkalt «rød strand» i Kina, og man skulle tro ei rød strand besto av hav og rød sand - ikke sant? Men neida, på denne stranden finner du ikke et eneste sandkorn! Hele Panjin Red Beach består nemlig av en type sjøgress som vokser opp til våren hvert eneste år, og som er grønt om sommeren men så farges rødt mot høsten. Tenk så sinnsykt eventyrlig å oppleve en elvesafari langs disse kanalene!


Herd of elephants in african savanna at sunset

- Sør Afrika -

Okei, dere har sikkert fått med dere at vi bestilte tur til Sør Afrika i fjor vår, som skulle finne sted i januar i år? Vel, ting gikk så absolutt ikke etter planen, jeg ble jo gravid, og kunne dermed ikke reise så langt. Avbestillingsgebyr hadde jeg betalt for, men den gjaldt ikke ved graviditet. Selv om jeg til og med fikk legeerklæring på at jeg ikke kunne reise med fly så sent i svangerskapet. Uansett - vi skal til Cape Town en eller annen gang, og oppleve dette nydelige landskapet med både hvite sandstrender, blått hav og grønne fjell - for ikke å snakke om alle de majestetiske dyrene.


- Machu Picchu Peru -

"Det gamle fjellet", også kjent som Inkaenes tapte by ligger 2200 meter over havet, og består av rundt 200 ruiner som tidligere var bebodde byggverk, gårdsplasser, palass og templer. Grunnet den unike beliggenheten og de geologiske trekkene ble dette i gamledager brukt som en ferieby i Peru, og det sies også at silhuetten av fjellkjeden bak symboliserer ansiktet til en inka som ser opp mot himmelen. Fascinerende! Peru... En vakker dag kommer vi og besøker deg!


- Lavender fields, Provence France -

Altså, bare se på det her! Lillafargede lavendelbusker så langt øye kan se. Hadde jeg reist på ferie her en gang så hadde jeg helt klart tatt med meg lille Dennis og min kjære Christopher ut for å spise både frokost, lunsj, middag og kveldsmat på lavendelbusk-piknikk hver eneste dag! Tenk noe så romantisk.


- Namib Desert i Sossusvlei Namibia -

Afrikansk natur... Jeg får bare ikke nok! Nå vil jeg besøke en skikkelig ørken; stå på bunnen av verdens største sanddyner og bli påminnet om hvor liten jeg er.. Før jeg selvsagt klatrer til topps og ser utover hele det oransjefargede landskapet. OG ikke minst knipser bilder som en gal.


- Seven Colored Earth of Chamarel, Mauritius -

Mauritius har alltid vært en drømmedestinasjon, men nå har jeg funnet enda en grunn til å besøke paradiset... I Chamarel kan man nemlig besøke et sand-dyne område av vulkansk sand som gjør at sanden lyser opp i hele syv forskjellige farger når det er sol på himmelen! Fargene glitrer i sola og man ser tydelig variasjonene mellom gult, rødt og lilla. Bare se på bildene under her - noe så vakkert!


UYUNI, BOLIVIA - JANUARY 11: Tourists enjoy landscape at the Salar de Uyuni or Uyuni Salt Flat during Day 7 of the 2014 Dakar Rally on January 11, 2014 in Uyuni, Bolivia. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

- Salar de Uyuni, Bolivia -

Velkommen til verdens største saltslette! For 40 000 år siden var dette en stor innsjø, men i dag har vannet tørket ut og etterlatt seg to mindre innsjøer og to digre saltsletter som under regntiden kan bli dekket av flere desimeter dypt vann. På en vindstille solskinnsdag blir dette området som tatt rett ut fra et eventyr. Bare se på disse bildene! Hvorfor har jeg ikke vært her på jeepsafari allerede?


- Kauai, Hawaii -

Trenger jeg å utdype meg? Kauai er Hawaiis nordligste og fjerde største øy, mest kjent som "The Garden Island" med sine store regnskoger og majestetiske kyst. Fy fader her snakker vi drømmedestinasjon. Hadde ikke takket nei til å nyte en kokosnøtt og to her! Slikke sol på formiddagen, for så å pakke sekken og dra på oppdagelsesferd i jungelen på ettermiddagen! Virkelig en drømmereise.


Så ekstremt fargerikt, og ikke minst mye å oppleve. Man får i hvertfall med seg mange flere opplevelser hjem i kofferten om man velger disse litt utradisjonelle reisemålene istedenfor å reise til de typiske sydenplassene i Bulgaria og Tyrkia hvert eneste år.

Fortell meg gjerne hvilke av disse reisemålene du gjerne vil besøke! Eller har du besøkt noen av dem allerede kanskje?

DIY: forny benkeplaten for 200 kroner

 • 18.02.2017 kl. 12:06

Jeg delte jo bilde av hvor fin benkeplaten vår på kjøkken har blitt nå, og nevnte kort hva jeg hadde brukt for å skifte den ut. Vel, i dag tenkte jeg at jeg kunne forklare ganske nøyaktig hva jeg har gjort og hvordan jeg har gjort det slik at du også kan få det til - og fornye benkeplaten din hjemme for bare 200 kroner!

Du trenger:

En 10 meters lang rull med valgfri kontaktplast (jeg kjøpte min rull her, men ser nå at de er utsolgt. Men dere finner nok lignende ved å søke på «wallpaper» på wish), noe til å dytte kontaktplasten ned med (for eksempel slik man bruker når man tapetserer, ellers fungerer det også ypperlig med en stekespade, haha, det brukte jeg), ei nål, saks og en hårføner.

Slik gjør du:

Klipp først et så langt stykke som du trenger av rullen, men pass på å ta noen centimeter ekstra. Vask så godt av benkeplaten og tørk opp overflødig vann - pass på at det ikke er noe skitt og smuss igjen på platen. Begynn deretter i én ende av kontaktplasten, og ta kun av bakpapiret på et lite stykke om gangen. Bruk stekespaden til å dytte kontaktplasten godt nedtil benkeplaten slik at du unngår luftbobler.

Skulle du likevel få ei luftboble og to kan disse enkelt fjernes ved å stikke ei nål midt i luftboblen og deretter gå over med stekespaden igjen så er luftboblen helt borte.

Hvis du har vanskelige hjørner, utskjæringer eller andre utfordringer der kontaktplasten må strekkes godt for å passe kan du finne frem hårføneren. Om du blåster medium varm luft på kontaktplasten vil den nemlig utvide seg og du kan forme den akkurat som du selv ønsker! Genialt. Bare pass på å ikke blåse for lenge eller dra for mye slik at den blir for utstrekt og tynn.

For å skjøyte kontaktplasten (slik jeg måtte flere plasser der benkeplaten var for bred) legger du bare et nytt lag tett inntil det andre laget, og så skjærer du bort det som er overflødig etterpå. Kontaktplasten skal da ligge kant i kant og gli inn i hverandre. For enda finere resultat finner du frem hårføneren igjen og blåser akkurat i skjøyten samtidig som du presser dem sammen. Da vil den bli enda mindre synlig!

Spør gjerne om det er noe annet du lurer på! Høres det ikke enkelt ut?

10 baby favoritter!

 • 16.02.2017 kl. 21:15

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

Tidligere i dag falt jeg for fristelsen og skrollet nedover ellos sine babykategorier, og jeg angrer like mye hver eneste gang! De har så ekstremt mye fint som jeg har lyst til å klikke hjem, men lille Dennis har allerede altfor masse klær. I tillegg har jeg både uro og ammepute (faktisk akkurat lik denne ammeputen her, bare i blå). Elefantbamsen øverst i midten har vi også helt lik!

Det eneste jeg egentlig kunne hatt bruk for var leketeppe og babygymmen. Men babygym skal vi prøve oss på å lage selv. Om det prosjektet ikke blir vellykket vet jeg i hvertfall hvor jeg skal bestille fra, hihi. Da blir det denne sauen som plan b!

Hvilke av produktene over her likte du best?

Ting jeg vil ha, men ikke kan kjøpe!

 • 12.02.2017 kl. 13:00

Nr.1 kan kjøpes her // Nr.2 kan kjøpes her // Nr.3 kan kjøpes her

Herregud. Nå begynner jeg nesten å få abstinenser her. Neida, det er ikke så ille, men helt seriøst - jeg savner virkelig å kunne shoppe på nelly og andre vanlige butikker. Jeg hater at jeg kun kan gå å se i «mamma-avdelingen» på h&m hvor de har eksakt femten plagg tilsammen mens resten av butikken renner over av nydelige plagg i mange hundre forskjellige farger og fasonger.

På den ene siden er det vel kanskje litt positivt at det kun er gravidklær som passer meg for tiden, for jeg sparer en hel haug med penger. Men på den andre siden er jeg drittlei klærne mine! Jeg har så få plagg som passer nå at man nesten kan gjette hva jeg har på meg før man ser meg den dagen.

Nr.1 kan kjøpes her // Nr.2 kan kjøpes her // Nr.3 kan kjøpes her // Nr.4 kan kjøpes her

Det er likevel ikke noe vits å kjøpe flere gravidklær nå når det er så kort tid igjen av svangerskapet. Men guuud som jeg gleder meg til å kunne kjøpe vanlige klær igjen! Eller bare det å fylle opp klesskapet mitt med alle eskene med de vanlige klærne mine også - det kommer til å bli så deilig. For tiden er de gjemt nede i boden.

Ellers må jeg være så ærlig å innrømme at jeg har brukt formiddagen på å titte innom nelly selv om jeg ikke kan kjøpe noe derfra nå. Men dersom jeg ikke hadde vært gravid hadde jeg definitivt klikket hjem det dere ser i innlegget her - om lommeboken strakk til så klart!

Nr.1 kan kjøpes her // Nr.2 kan kjøpes her // Nr.3 kan kjøpes her

Likte du noen av plaggene? Kjenner du deg igjen i dette «gravid-problemet» haha? 

// innlegget inneholder annonselenker

Enda flere valgmuligheter!

 • 10.02.2017 kl. 15:30

Wuhu, om dere ikke allerede følger facebooksiden min; Linn Therese babynest og smokkelenker må dere gjerne gjøre det! Der legger jeg stadig ut nye farger og mønster på de forskjellige smokkelenkene og babynestene jeg lager. Det er også der dere får med dere når det er giveaways! 

Når det er sagt har jeg den siste uken fylt på med to nye produkter. Den ene er denne rosa prikkede smokkelenken, og den andre er det grå prikkede babynestet du ser på bildene over. Veldig fornøyd med begge to - og begge er allerede solgt videre. Ønsker du det rosa stoffet på et babynest kan jeg også fortelle deg at jeg er godt i gang med å sy dette allerede! Gleder meg til å legge ut resultatet på facebooksiden.

Helt til slutt vil jeg gjerne minne dere om at dere kan kontakte meg her i kommentarfeltet eller på melding på facebook dersom dere ønsker å bestille noe fra meg. Leveringstiden er rask, og prisen er supergod. 100,- for ei smokkelenke og 700,- for et babynest!

Hva synes du om de nye fargene?

8 ting du ikke må si til gravide!

 • 01.02.2017 kl. 17:16

At gravide er proppet av hormoner og like ustabile som bomber er noe de aller fleste påstår. Selv mener jeg at andre føler de kan si hva som helst til oss nå «bare fordi vi er gravide». Og jeg er neppe den eneste som mener dette. Dette fører igjen til reaksjoner, og skylden blir lagt på hormonbombene. Selv mener jeg at andre bør passe litt på hva de sier, både rundt gravide og ikke-gravide.


- Liste over 8 ting gravide ikke ønsker å høre -

« Har du gått opp så mye? Gikk bare opp 8 kilo jeg »

Som at det er helt valgfritt at jeg har gått opp over 20 kilo, og hvorfor er det plutselig helt greit å spør gravide om vekta deres? Man spør da ikke kollegaen sin hvor mye han la på seg i jula? Når det er sagt veier selve graviditeten med livmor, ekstra blod, fostervann, baby, melk i puppene, morkake og alt det der 12 kilo i seg selv. Så de som legger på seg mindre enn tolv kilo går faktisk ned i vekt. Ellers er det mange som legger enda mer på seg enn 12 kilo fordi kroppen bygger opp et fettlager som den kommer til å tære på i ammeperioden. Veldig lite den gravide kan gjøre med dette selv, kroppen lever sitt eget liv.

​« Graviditet er ingen sykdom » 

Neida, å være gravid er ingen sykdom, men det den kan gjøre med kroppen er symptomer som er ganske like de man har når man er syk. Eller, jeg vet ikke jeg hva du kaller det å spy konstant 9 måneder i strekk, ha vondt på steder i kroppen du ikke trodde det var mulig å føle smerter, å måtte bruke alle krefter i hele kroppen for å komme deg ut av sengen eller opp trappen, å ha stikkende smerter i korsryggen som stråler nedover bena om du står, sitter eller går for lenge, eller bare det å trenge tolv timer søvn hvert eneste døgn. Særlig når det kommer fra personer som enten aldri har vært gravid selv eller de som hadde null problemer selv gjennom sitt svangerskap.

​« Hvem er faren? »

Nei, jeg vet ikke jeg. Samboeren min som jeg har vært i et fast forhold med i over to år kanskje..?

​« Du er sikker på at det ikke er to der inne, da? »

Man kan aldri være 110 % sikker, men etter å ha vært på x-antall ultralyder, tror du ikke jeg hadde nevnt at jeg ventet tvillinger om det var to barn der inne? Har jeg ikke følt meg stor før, kan du vedde på at jeg i hvert fall gjør det nå!

​« Åh, så deilig spekemat, du går virkelig glipp av en stor opplevelse her! »

Jeg har heldigvis aldri opplevd å få denne kommentaren selv, men jeg kan love deg at dersom noen hadde sagt dette til meg rundt juletidene når jeg hadde helt sinnsyke cravings etter fenalår hadde jeg begynt å strigråte! Det er ikke vits å strø salt i såret, noen ting går det an å holde for seg selv.

​« Min fødsel var grusom! Jeg revnet herfra til evigheten? Gruer du deg ikke? Det burde du. »

Det virker som om de med de mest dramatiske fødselshistoriene er de som villigst deler den med andre gravide. Har du glemt ut hvor bekymret og redd man er for fødselen når man går gravid du da? Å dele en slik skrekkhistorie med ei som er gravid har absolutt ingen positive virkninger. Heldigvis får de aller fleste en fin fødselsopplevelse. Har du en sånn? Del den heller!

« Du vet vel at du faktisk ikke skal spise for to? »

Ja, selvsagt vet jeg det. Man bør spise sunt og fornuftig under graviditeten, og langt i fra det dobbelte av hva man gjorde før - men det er enda viktigere å spise seg METT! Om jeg er sulten, spiser jeg. Å lage et menneske krever masse ekstra energi, og da er det viktig at man får i seg nok og riktig næring. Ikke legg deg opp i hvor mye jeg spiser. Jeg tror jeg kjenner best selv om jeg er sulten eller ei.

« Er du sikker på at du vil kalle han dét? Er du ikke redd for at han kommer til å bli mobbet? »

Man har selvfølgelig tenkt nøye gjennom navnet til barnet sitt. Å få høre stygge kommentarer om navnet får bare den kommende moren til å bli såret, skikkelig lei seg og sint. Om du ikke liker navnet, lat i det minste som du synes det er fint. Å velge navn til sitt eget barn er foreldrenes oppgave, ikke din!

Om din graviditet var enkel, hurra for det, men husk at alle svangerskap er ulike. Prøv å ha litt mer forståelse, og se for deg om du hadde likt å få den kommentaren om det var du som var gravid. Ellers gjelder normal høflighet - gravide er ikke en egen rase, behandle oss som et hvilket som helst annet menneske.

Ubetenksomhet til tross, de fleste opplever nok å få flest hyggelige kommentarer. Det er koselig å høre at man ser flott ut når man føler seg som et hus, og det er hyggelig at folk interesserer seg for det man går gjennom. Spør gjerne den gravide om hun syns det går greit, og husk for all del at du aldri, aldri må spørre noen om de er gravide med mindre de åpenbart er ni måneder på vei.

Har du opplevd å få noen av disse, eller andre, kommentarer som du ikke syntes var greit?

Vil du bo i huset vårt?

 • 28.01.2017 kl. 20:08

Det tok litt lenger tid enn planlagt, men når resultatet ble så bra som det har blitt nå gjør det absolutt ingenting. Min supersnille familie har stått på som bare det de siste månedene for å hjelpe oss å pusse opp leiligheten i huset vårt, og nå er den altså endelig klar for utleie! Vi har en kjempe spennende tid i vente, og gleder oss til noen hyggelige mennesker skal flytte inn i huset vårt ganske snart.

Store deler av leiligheten er pusset opp. Blant annet er tapeten i stuen og kjøkkenet byttet ut, hele det gamle kjøkkenet er revet og splitter nytt kjøkken er kommet opp, baderomsmøblene, dusjen og toalettsetet er helt nytt. I tillegg er vegger og gulv i det disponible rommet (har ikke bilder av dette, men interesserte får se det på visningen) byttet ut. Karmer og dører er nymalte, og mye, mye mer. En flott leilighet der mesteparten av den er helt ny, med andre ord!

Er du, eller kjenner du noen som kan være interessert i å leie leiligheten? Den er på 60 kvadratmeter, har åpen stue- og kjøkkenløsning, et bad, et soverom, eget vaskerom og et disponibelt rom. Leiligheten ligger i kjelleren i huset vårt, og befinner seg med andre ord veldig sentralt i Haugesund. Delvis møblert med det aller meste av møbler og hvitevarer - alt som vises på bildene er inkludert. 

Ta gjerne kontakt med meg på facebook eller her på bloggen om du har noen spørsmål eller er interessert i å komme på visning! 

Leien er på 6500,- i måneden, der tv og internett er inkludert, men strøm kommer utenom.

Kjenner du noen som kunne vært interessert? Del gjerne innlegget på facebook!

Få full kontroll over livet!

 • 27.01.2017 kl. 21:36

En personlig almanakk må være noe av det mest geniale som finnes. Jeg har hatt en slik flere ganger tidligere, og gav faktisk en til mamma i julegave hvert år en periode. Å ha ett sted man kan notere alle avtaler og andre viktige ting er nemlig gull verdt i forhold til å ha ti tusen post-it lapper rundt omkring, i tillegg til notater på telefonen, en avtale bak på et ark som du ikke husker hvor du la og så videre.

Spesielt praktisk kommer det til å være for meg fremover, nå som gravidhjernen min har tredd inn for fullt, og ammetåken tar over etter det igjen.

Her skriver jeg opp både møter, avtaler, treningstimer, forfallsdato på regninger og planlegger blogginnlegg for hele uken. Dette gjør med et at livet mitt blir mye mer strukturert, og jeg slipper å gå rundt og være redd for at jeg har glemt noe viktig - som jeg føler jeg har gjort de siste månedene.

Det kuleste av alt må likevel være at om du bestiller almanakken på personligalmanakk.com har du ikke bare mulighet til å velge størrelse på almanakken din, men også hvilke bilder du skal ha på forsiden og baksiden, hvilken beskjed det skal stå når du åpner den, du kan legge inn personlige fødselsdatoer som blir trykket i selve boken og en hel haug med andre alternativer.

Du kan også velge å legge ved både penner og klistremerker til en god pris når du bestiller, noe som vil gjøre almanakken enda koseligere og mer personlig. Jeg har allerede skriblet ned en hel haug med avtaler og gjøremål, og gleder meg til å bruke den flittig fremover, og virkelig få full kontroll over livet mitt.

Om du vil gjøre det samme kan du bestille din egen personlige almanakk her!

Favoritter til barnerommet!

 • 22.01.2017 kl. 19:20

Jeg er inne i ei skikkelig koselig boble der jeg tenker på barnerommet til Dennis så og si hele tiden. Jeg innreder det på ti tusen forskjellige måter i hodet mitt, og ser for meg alle mulige løsninger. Rommet er jo ikke så stort, så man må liksom være litt kreativ for å få det til å se bra ut. I løpet av den siste uken har jeg satt ammestolen som sto der inne ut i stuen, og heller byttet den ut med ei stor hylle med plass til masse oppbevaring. Synes resultatet ble kjempe bra, og nå mangler jeg bare noen kurver før jeg viser dere hvordan det ble!

bord og krakker her // sengehimmel her // elefantteppe her // lekekasse her // vimpel her

Men selv om jeg ble fornøyd med den løsningen er det likevel mye jeg vil gjøre, og jeg elsker å drømme meg bort i ulike løsninger, møbler og dekorasjoner. I kveld har jeg derfor brukt litt tid til å bla meg gjennom lekmer sine produkter til barnerommet, og jeg fant sååå masse fint. Faktisk så mye at jeg bare er nødt til å dele favorittene med dere.

hengekøye her // oppbevaringskasser her // sky-hylle her // lag din egen banner her // gipsavstøpning her // sau-nattlampe her // sky-nattlampe her

Det beste av alt må likevel være at det er opptil 70 % rabatt på lekmer nå, og stort sett alle produktene over her er derfor på salg. De beste kuppene tror jeg må være bordet og krakkene nesten øverst, leketeltet og babydan 3 i 1. 

babydan 3 i 1 her // kleshengere her // elefant-uro her // kanin-babypakke her // leketelt her

Fortell meg gjerne hvilke produkter du likte best!

// innlegget inneholder adlinks

5 fototips for gravidbilder!

 • 21.01.2017 kl. 16:00

Jeg har fått så mange komplimenter på at bildene jeg deler med dere er så vakre, spesielt nå etter at jeg ble gravid. Flere har også spurt meg hvilket kamera jeg bruker, hvilket redigeringsprogram og hvordan jeg får til å ta så lyse, klare og gode bilder. Selv om jeg absolutt ikke ser på meg selv som ekspert skal jeg ærlig innrømme at jeg har litt peiling når det kommer til bildetaking, manuelle innstillinger og ikke minst etterbehandling av bildene.

Jeg har vært på ett fotokurs, ellers er resten selvlært. Enten via prøving og feiling eller via google og youtubevideoer. Det er likevel ikke dette avanserte jeg skal dele med dere nå, for det kunne tatt sin tid. Nå er det kun helt enkle fototips (for nybegynnere) som gjør at gravidbildene blir enda finere!


- 5 fototips for bedre gravidbilder -

Ikke bli for stor

Om du har planlagt en fotoshoot med ei venninne, eller har planer om å sette av én dag til å ha fullt fokus på gravidbilder vil jeg anbefale deg å gjøre det før du blir for stor. Blir magen for stor, og du er for langt på vei, blir det nemlig veldig krevende å posere foran kamera. Alt er tyngre og du kan ha problemer med å stå over lengre tid, noe som fører til ubehag, som igjen viser på bildene. Det er veldig individuelt når man er for stor, og selvfølgelig vil du at magen skal synes på bildet. De fleste har en godt synlig mage i uke 30, men klarer fortsatt å stå over en litt lengre periode.

Hva med å ta en fotoshoot rundt uke 30 bare slik at du hvertfall har noen bilder, og så prøve igjen rundt uke 33, uke 36 osv. Så ser du hvor stor mage du kan få før bildene ikke blir gode lenger! 

 

Pass på bakgrunnen

Skal du få et fint bilde, må du tenke på bakgrunnen. En rotete bakgrunn er full av detaljer, og dersom du tar bildene inne kan derfor stuen bli en rotete bakgrunn selv om huset er helt ryddig. Velg enten en helt tom vegg, eventuelt eksperimenter med å henge opp et laken, eller ta bildene ute foran en enkel bakgrunn. Hva med ei stor mark, havet som bakgrunn eller foran et gjerde.

Dersom du eller den som tar bilde av deg har litt peiling på kamera, og har ei god linse, kan dere også skru ned dybdeskarpheten. Dette vil føre til at all fokus er på den gravide mens bakgrunnen blir helt furry og uklar. Veldig fin effekt! Eksperimenter!

Dropp blitsen

Blits gir et hardt, hvitt lys med sterke kontraster og skarpe skygger, noe som er lite flatterende. Jeg har faktisk ikke brukt blitsen på kamera mitt på flere år! Eksperimenter heller med å bruke andre lyskilder - men for all del unngå kunstig lys. Bruk det naturlige lyset enten ved å ta bilder utendørs, eller ved å stille deg vet et vindu eller en åpen dør, og la lyset falle på magen. Igjen, eksperimenter og prøv deg frem!

Kast klærne..?

Når det kommer til klær bær du velge ensfargede og tettsittende klær med stretch slik at magen virkelig synes. Mønstrete klær kan fort stjele oppmerksomheten og ødelegge roen i bildet, så unngå det. Velger du nøytrale farger vil også bildene vare mye lenger - det er ikke sikkert du synes den mønstrete heldressen er like kul om ti år.

Det kan også være en idé å kaste klærne om du er komfortabel nok til det. Så kan du enten ta bildene i undertøy, eller bruker et bølgende stoff til å dekke til områdene du ikke vil vise. Poser naturlig så skal du se at bildene blir kunstneriske og vakre selv om det vises mye hud.

Velg rett fotograf

Den som tar bildene av deg bør være en person du kjenner veldig godt, er komfortabel rundt og som du stoler nok på til å kunne slappe av foran kamera. Kos deg, ikke vær anspent! Kanskje passer din kjære til denne beskrivelsen, eller ei god venninne. Bildene blir så mye penere med engang du selv er komfortabel og slapper av.

Også er det selvsagt en fordel om fotografen vet hvilken vei han eller hun skal holde kamera, haha. Neida, men han/hun trenger ikke ha masse erfaring med fotografi, men det er en fordel om de i hvertfall har litt peiling.

Helt til slutt vil jeg gjerne komme med forslag til noen gode poseringer ettersom dette kan være noe som virker helt unaturlig når du først står foran kamera. Så for at du skal slippe å ende opp med 50 bilder av deg selv der du står rett opp og ned kan kanskje disse være til hjelp;

nærbilde av magen, liggende på ryggen på en sofa eller i ei seng, eldre søsken som kysser magen, du holder et eldre søsken (så det «sitter» på magen med ansiktet mot deg), sittende i skredderposisjon mot kamera, fra siden med den ene foten bøyd og overkroppen rettet mot kamera, stående i profil, sammen med din kjære der han holder deg på magen.

Fikk du noen gode tips?

Jeg tok en rå-sjanse!

 • 04.01.2017 kl. 09:44

Jeg tok virkelig en rå-sjanse da jeg for et par uker siden valgte å klikke hjem ei kameralinse fra wish! Jeg har lenge siklet etter ei ny linse, og denne som jeg ønsket meg koster rundt 2000,- her i Norge. Da jeg tilfeldigvis så at de solgte den for litt over 400,- på wish datt jeg nesten i bakken! Det måtte være for godt til å være sant, men jeg måtte jo prøve likevel.

Jeg klikket den derfor hjem, og i dag, to uker senere dukket den opp på postkontoret. Jeg vet ingenting om kvaliteten på linsen etter en stund - men førsteinntrykket er helt ekstremt bra! Den er akkurat like god som de man får kjøpt i butikk her hjemme, og jeg er superglad for at jeg turde å ta sjansen. Det er jo ikke en selvfølge at kvaliteten er bra nå prisen er så lav.

Men jammen fungerer den utmerket og jeg er i himmelen! Fra nå av kommer jeg nok til å kjøpe alt kamerautstyr på wish - når man kan få akkurat samme gode kvalitetsvare til en enda lavere pris, hvorfor skal man da kjøpe de her hjemme? Bildene i dette innlegget er forresten tatt med denne nye babyen min, og dere ser jo selv hvor sinnsykt god kvalitet bildene har - for disse ble tatt klokken 09 om morgenen når lyset var skikkelig ille!

Tenkte bare jeg skulle tipse dere om det dersom dere også går rundt og sikler på superdyre kameralinser. Sjekk heller ut om de har de på wish. Er du like heldig som meg har du spart veldig mange kroner. Og dette er altså ingen sponsing eller samarbeid, kun et godhjertet tips fra meg til deg. Linsen jeg har fått i samlingen min kan du kjøpe her!

Har du bestilt noe fra wish før?

Sparkle the new year in!

 • 15.12.2016 kl. 20:00

kjole her // diamanter her // glitterøyenskygge her // sko her 

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, men det er enda ikke for sent å klikke hjem nyttårskjolen. Inne på nelly har de et helt ekstremt stort utvalg med topper, bukser og kjoler i alle farger og fasonger - med både plajetter, utringninger og åpne rygger. Med andre ord må du være rimelig kresen for å ikke finne drømmekjolen på nelly.

kjole 1 her // kjole 2 her // kjole 3 her // kjole 4 her

Om du likevel ikke er av typen som liker å bla deg gjennom hundrevis av forskjellige kjoler har jeg plukket ut noen av mine favoritter i dette innlegget, inkludert to fulle antrekk med både sminke, kjole og sko. Absolutt alt finner du inne på nelly, sammen med en hel haug annet! Anbefaler dere å ta en titt.

sko her // glitterøyenskygger her // nybegynner-startsett løsvipper her // kjole her

Og helt til slutt vil jeg gjerne tipse dere om at det faktisk ikke er for sent å bestille kjole til julaften enda heller! Siste frist er nemlig den 18.desember klokken 23:59!

// innlegget inneholder annonselenker

Dette bør du ikke gå glipp av!

 • 25.11.2016 kl. 18:30

Det er Black Friday, og i den forbinnelse kjører proteinfabrikken opptil 80 % på alle sine varer hele helgen! Det er dere nødt til å få med dere. For når en så populær nettbutikk velger å ha så gode tilbuder er det mange penger å spare! I dette innlegget har jeg linket til mine favoritter, og en helt sinnsyk pris på diettpakken deres - perfekt om du ønsker å gå ned i vekt, minske fettprosenten og få en strammere og mer markert kropp.

Tightsen kan kjøpes her

Treningstightsen jeg har på meg på begge bildene over er nå satt ned til halv pris! Om dere studerer den ser dere kanskje «dr.freddy» merket på rumpa? Vel, det er i hvertfall det merket tightsen er i fra. Samme merke som de såkalte rumpebuksene med andre ord, og denne tightsen er minst like god. Til vanlig koster den 899,- men nå er den på tilbud til 450,- Virkelig verdt å slå til! Den er helt normal i størrelsen, har klissebånd i livet som holder den på plass, og den strammer opp og gir deg tidenes sprettrumpe.

Diettpakken kan kjøpes her

Proteinfabrikken har satt sammen en hel haug med forskjellige pakker til de som ønsker å kickstarte treningen. Til de som ikke har så veldig mange kosttilskudd fra før - og trenger det aller viktigste. I disse pakkene får du nettopp det, og den du ser over er skreddersydd for du som ønsker å redusere vekten og komme i form. Her får du ekstremt mye for pengene ettersom pakken har en verdi på hele 2145,- mens den i dag (og resten av helgen) er satt ned til kun 649,-!

Oppi denne finner du 4 esker med proteinpulver spesielt tilpasset jenter, 2 pakker med såkalte fatburns for å få opp fettforbrenningen og gi deg mer energi, ei genial treningsdagbok (jeg bruker faktisk akkurat denne selv!), 2 pakker med detox kapsler som renser kroppen din og gir deg den ultimate start på livsstilsforandringen og sist men ikke minst en superkul shaker med mange rom som er enkel å ha med i treningsbagen!

whey tech her (-50 % rabatt) // questbar her (-43 % rabatt) // treningsdagbok her (-47 % rabatt) // matbag her (-50 % rabatt)

Helt til slutt vil jeg dele mine aller varmeste anbefalinger med dere! Førstnevnte er proteinpulveret jeg forguder, og som smaker akkurat som sjokolademelk. Den beste proteinshaken jeg har smakt i hvertfall - i tillegg til at den gir ekstremt gode resultater. Questbar - at noe så sunt kan smake så godt er helt utrolig! Disse barene er stappfulle av proteiner og perfekt etter trening. Det beste av alt er likevel at de smaker fantastisk. Treningsdagboken har jeg brukt fast i ett år nå, og sverger fremdeles kun til denne! Også matbagen da - dem som gjorde diettlivet til en drøm. Med denne får du med deg alt du trenger av matbokser og shakere hvor enn du måtte ønske. Den er g.e.n.i.a.l!

Har du noen gode erfaringer eller anbefalinger fra proteinfabrikken?

// innlegget inneholder annonselenker

En gledelig overraskelse!

 • 25.11.2016 kl. 09:00

Jeg har gått rundt og smilt for meg selv i snart ei uke - grunnen har nemlig vært en overraskelse jeg ikke har hatt lyst til å dele med dere før i dag! Men nå som dagen endelig er her kan jeg slippe nyheten, og det er at alle smokkelenkene mine selges for HALV PRIS KUN I DAG! Med andre ord koster det nå bare 50 kroner for ei smokkelenke! Om du vil bestille eller har noen spørsmål kan du legge igjen en kommentar i dette innlegget - bare husk å fylle ut epostadressen din slik at jeg kan svare deg!

Det er disse to over her som er bestselgerne, men du kan helt klart få i en annen farge også om du ønsker det! Som sagt - legg igjen en kommentar så tar jeg kontakt med deg angående bestilling, farge, andre ønsker og lignende.

Vil du benytte deg av dette sinnsyke tilbudet? HALV PRIS KUN I DAG!

Slik gikk det hos kiropraktoren!

 • 15.11.2016 kl. 16:47

Herregud så lett jeg føler meg nå! Både i kropp og i sinn. Etter timen hos kiropraktoren min hos Klinikk Selsaas fikk jeg nemlig vite at smertene sannsynligvis kommer av nedsatt bevegelsesfunksjon i korsrygg og bekken. For ja, bekkenet utvider seg slik det skal gjøre når man er gravid, men det ser ikke ut til at det har vært dét som har gitt meg smerter. Noe som er ekstremt gode nyheter - da er det mulighet for at jeg kan fortsette å jobbe fulltid likevel!

Da jeg først kom til Klinikk Selsaas var Regy veldig nøye med å gjøre mange undersøkelser før han begynte å knekke. Han bøyde både det ene og det andre, kjente og gjorde en vurdering. Etterpå la jeg meg på en utrolig praktisk benk - som faktisk har en åpning til magen for oss som er gravide! Noe så smart, da slipper vi å få tyngden av hele kroppen på magen. Uansett - på denne benken gjorde han noen undersøkelser til før han kjente bak på rygg og bekken. 

Etter dette hadde han funnet ut hva problemet var, og ville derfor ha meg over på en annen benk hvor jeg la meg på siden og han knakk opp. Både på venstre og høyre side. Ikke noe vondt i det hele tatt, selv om man hører lyden av leddbehandlingen ganske godt. Helt til slutt ba han meg om å gå litt på gulvet, og så sette meg ned og reise meg opp igjen fra en stol - og da gikk det igjen opp for meg hvor utrolig dyktig han er!

Det å reise seg fra stolen føltes veldig bra! Både ryggen og bekkenet føltes bedre og det var nesten for godt til å være sant. Jeg er så glad for at jeg valgte å ta turen til Klinikk Selsaas i stedet for å gå med smerter resten av svangerskapet. Jeg skal også bort en tur allerede i morgen for å sjekke at alt er som det skal - og etter resultatet av timen i dag kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Konklusjonen til Regy, kiropraktoren min, var at smertene sannsynligvis ikke kom av bekkenløsning, men av nedsatt bevegelsesfunksjon i rygg og bekken. Og at det var dét i tillegg til muskelsammenknyttinger rundt bekkenet som gav smertene. Videre ville han at jeg skulle prøve å holde meg så mye som mulig i bevegelse, og gjerne ikke sitte for lenge i ro. Tusen hjertelig takk for god hjelp, Regy!

Den perfekte kjolen til julebordet!

 • 14.11.2016 kl. 20:26

Å finne den perfekte kjolen til julebordet kan være en utrolig vanskelig oppgave. I hvert fall om man i tillegg må finne en til julaften, nyttårsaften og alle andre feiringer og selskaper i mellomtiden. Jeg skal innrømme at jeg har tenkt litt over dette selv også. 90 % av kjolene i klesskapet mitt har jeg ikke sjanse til å komme oppi i år, så sjansen for at jeg må kjøpe en ny er nok stor.

​1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Er du i samme knipe kan kanskje dette innlegget hjelpe deg litt på vei. For det kan være lurt å begynne å tenke over dette allerede nå så slipper du å se alle de fine kjolene være utsolgt, og måtte gå for en du egentlig ikke liker, mot slutten av desember. Det lønner seg å være tidlig ute!

Har du funnet deg kjole til julebordet, julaften og alle andre feiringer i nærmeste fremtid?

Løsningen på problemet mitt!

 • 10.11.2016 kl. 12:47

I går kveld tikket det plutselig inn en melding fra verdens beste kiropraktor (i hvert fall etter min mening), som jeg faktisk tillater meg å kalle min kiropraktor. Kanskje litt rart at jeg kaller han min, men det er faktisk det inntrykket man får etter å ha besøkt Klinikk Selsaas, og spesielt kiropraktoren Regy Selsaas! Han og de andre i Klinikk Selsaas tar så godt vare på kundene sine at man føler seg som den eneste kunden de har! Du og dine behov kommer liksom alltid først, uansett.

Derfor var det egentlig ikke så overraskende at jeg fikk en melding fra Regy i går kveld, hvor han minnet meg på at dette var deres felt, og at de kunne prøve å gjøre noe for å hjelpe meg, bare 4 timer etter at blogginnlegget om at jeg hadde vondt i ryggen ble publisert. Og allerede på mandag har jeg time! Ikke flere måneder frem i tid, som jeg fikk beskjed av legen min at man måtte regne med å vente. Ikke engang ei uke! Dette er service. 

- bildet er fra mai i år da jeg trente mot fitnesskonkurransen, og Regy hjalp meg med tett oppfølging -

De kan selvsagt ikke fjerne bekkenløsningen ettersom den er nødvendig for at lille babyen min skal ha plass til å komme ut, men jeg har stor tro på at de klarer å fjerne noe av smertene! Jeg har veldig gode erfaringer med dem tidligere (som du kan lese om her, her, her og her), og de vet virkelig hva de holder på med! Jeg lover å oppdatere dere på denne fronten etter timen min på mandag.

Om du likevel ikke er overbevist om at dette er det riktige stedet å dra om du sliter med smerter rundt bekkenløsning (eller noe annet for den saks skyld, Regy fikser det aller meste!) så anbefaler jeg deg å bestille deg en time her for å sjekke dem ut selv. Jeg lover deg at du ikke kommer til å angre! Du kan også ringe på telefon 52 71 60 00 om du heller ønsker det.

Fortell meg gjerne om du har erfaringer med Klinikk Selsaas tidligere?

DIY - spindelvev til halloween

 • 29.10.2016 kl. 12:50

Så utrolig gøy at dere likte min forrige «do it yourself» angående hvordan dere lager kan enkelt og billig kan lage deres egne gresskar til halloween! Det gjør det bare enda kjekkere å vise dere flere slike prosjekter, så i dag har jeg lyst til å dele hvordan du enkelt kan lage skumle spindelvev som du kan dekorere hjemmet ditt med til halloween!

Du trenger:

Et bakepapir, saks og plastikk edderkopper eller andre skumle figurer til dekorasjon på spindelvevet!

Slik gjør du:

Nå kan det muligens være enklere å følge bildene under i stedet for forklaringen ettersom den kan være litt vanskelig å forstå. Brett først bakepapiret til en trekant.

Brett samme bevegelse to ganger til, og klipp så av en rett kant i den bredeste enden.

Klipp deretter «hakk» ut av arket (mens det enda er brettet) nedover mot den smaleste enden, og klipp så av den aller ytterste spissen helt til slutt.

Brett bakepapiret ut igjen, og du har et spindelvev! Om du ønsker en annen farge på det er det bare til å male det, i så fall må det gjøres nå. Ellers kan du også få et helt, rundt spindelvev ved å brette et kvadratisk ark to ganger på midten (til en mindre kvadratisk firkant) og deretter gjenta punktene over!

Dekorer så spindelvevet med edderkopper eller andre skumle figurer, og ha det som dekorasjon på bordet! Eller kanskje hengende på veggen? Kun fantasien setter grenser!

Topp 9 filmer som må sees på halloween!

 • 27.10.2016 kl. 17:44

Disse filmtipsene skal jeg være så ærlig å si at jeg har sneket til meg fra forskjellige plasser på nettet. Jeg er nemlig verdens største pyse når det kommer til skrekkfilmer, og har vel ikke sett flere skrekkfilmer i mitt liv enn jeg kan telle på én hånd. Jeg har likevel bestemt meg for at jeg skal se en skummel film på halloweennatten - selvsagt sammen med Christopher, hadde nok ikke turt uten! Og da faller valget på en av filmene under.

I know what you did last summer - Fire ungdommer er ute og fyllekjører. Når deres fokus forsvinner fra veien et øyeblikk, kjører de over en mann som plutselig sto midt ute på landeveien. I frykt for hva som vil skje om de rapporterer hendelsen, velger de å kvitte seg med liket ved å dumpe det i havet. Når de tror at alt er glemt, får en av de i gjengen en lappe hvor det står: ?I know what you did last summer?!

Halloween - Jeg har ikke sett denne filmen selv, men min kjære har, og han sier at dette er en klassiker som alle burde se og forbinde med den store dagen!

Child´s play - En dukke havner plutselig opp som gave til en liten gutt. Det de ikke vet er at dukken er forhekset og lever sitt eget liv. Dette er en spenningsfylt skrekkfilm som gjør at du ikke vil gå bort fra tv?n et sekund. Kan anbefales for de som liker litt unaturlige filmer.

Dawn of the dead - I løpet av natten rammes hele jorden av et dødelig virus - men ingen dør helt! Levende døde, drevet av en umettelig sult etter friskt kjøtt jakter nå på de gjenværende.

The orphanage - Sønnen til et par begynner å fremvise uheldig atferd etter at familien pusser opp og flytter inn i et barnehjem for handicappede barn.

The conjuring - Denne grøsseren bygger på hendelser fra virkeligheten og forteller historien om en familie på landsbygden i New England som blir terrorisert av onde ånder i huset deres.

Scream - En mann går rundt og dreper folk i en vennegjeng ikledd maske og sort overdel. Hvem er denne mannen? Eller er det en kvinne? Hvorfor dreper denne personen og kjenner de ham/henne?

Hellraiser - En utro kvinne møter plutselig på sin gamle elsker som Zombie. Har har klart å slippe unna helvete og demonene er på utkikk etter å få tak i ham igjen.

A night mare on elm street - Barn har en tendens til å drømme det mest utenkelige. På grunn av at barn har så stor fantasi, er det en død mann som kan komme inn i deres drøm og drepe dem. Når de dør i drømmen, blir de drept i virkeligheten. Her er det viktig å hold seg våken..

Har du noen andre skumle filmtips til halloweennatten?

Klassiske halloweenkostymer!

 • 22.10.2016 kl. 20:30

Det finnes så ekstremt mange mennesker ute på halloween; du kan se dem som har laget kostymene sine selv, de som går i den finere typen antrekk (en klassisk, svart kjole eller kanskje en kjole som har et lysende skjelett på seg som den under her har), du kan se dem som prøver å kle seg så sexy og nakent som mulig, men også de som tar den helt ut og går i kostymer som er ufattelig skumle og som gjør det umulig å kjenne igjen personen under!

Politikostymet jeg har på meg kan kjøpes her

Over her ser dere det som egentlig skulle være mitt halloweenkostyme i fjor, men så droppet jeg plutselig hele festen og ble hjemme istedet, haha. Det kommer jeg forsåvidt til å gjøre i år også. Kjæresten og jeg skal bare kose oss hjemme med noe skummel mat og en skrekkfilm på skjermen!

Men om du er en av dem som skal ut på halloweenfest i år, men enda ikke har funnet noe å ha på deg kan du ta en titt under!

Kjolen til venstre kan du kjøpe her // Kjolen i midten kan kjøpes her // Kjolen til høyre kan kjøpes her

Er du av den typen som liker å pynte deg litt på halloween kan kanskje en av alternativene over være aktuelle? Kjolen i midten lyser forresten i mørket! De andre to er både skumle og utrolig fine - og kan brukes både på halloween og resten av året! Perfekt om du er av typen som hater å kjøpe plagg som kun kan brukes én gang i året.

Blodig skolepike kan kjøpes her // Blodig pirat kan kjøpes her // Blodig sykepleier kan kjøpes her

Om du heller ønsker å ta den helt ut denne ene dagen i året synes jeg disse tre kostymene over her er noen av de skumleste og kuleste jeg har sett i hele mitt liv! Så troverdige og ekle på samme tid.

Wonderwomen kan kjøpes her // Politikostyme kan kjøpes her // She-ra kostymet kan kjøpes her

Ønsker du heller å være søt eller sexy kan kanskje noen av de tre over her være favoritter?

Superhelt-parkostymet kan kjøpes her

Par-kostymer må være noe av det kuleste og søteste jeg ser! Hva synes dere om de par-kostymene jeg har funnet frem over her? Det er dessverre bare det til høyre jeg fant link til! Men det til venstre passet seg bare så bra med tanke på situasjonen jeg selv (og mange av dere som leser bloggen) er i nå at jeg bare måtte ta det med likevel!

​Nå lurer jeg veldig på hvilken «type» du er når det kommer til halloweenkostyme? Og fant du noen favoritter blant dem over?

// innlegget inneholder annonselenker

Ta med deg kamera ut i natt!

 • 21.10.2016 kl. 21:32

Jeg er nok ikke den eneste som kommer til å stå ute med kameraet mitt i natt! Nå er det nemlig en stor meteorsverm som suser over himmelen vår. Den vil nok være mest tydelig sent, sent i natt - men det går alltids an å prøve nå også. Selv har jeg akkurat vært ute en tur for å ta noen blinkskudd, men dessverre så jeg ingen meteorer denne gang. Jeg kommer likevel til å prøve igjen, og det anbefaler jeg dere også å gjøre!

Jeg fikk likevel tatt noen kule bilder, og lekt meg litt med omgivelsene rundt huset til mamma og pappa ettersom jeg er på besøk her i kveld. 

Synes du dette med meteorsvermer er interessant?

DIY - gresskar til halloween!

 • 21.10.2016 kl. 16:43

Selvsagt går det an å gå på butikken, kjøpe et gigantisk gresskar (som forresten har en helt sinnsykt pris) for så å bruke en evighet på å skjære tomt innholdet, kaste det og så lage hull til øyne, nese og munn. Jeg er sikker på at det er kjempe koselig også, om man først har tid og ork til det! Om du derimot leter etter en litt enklere og ikke minst billigere løsning har jeg svaret til deg! Skriv ned handleliste av det du trenger under her (om ikke du har alt i kjøkkenskuffen allerede!).

Du trenger:

Oransje ballonger, brun hyssing (jeg fant ikke brun, så måtte bruke hvit, men dere ser nok hvorfor brun ville gitt et mye bedre resultat), svart tusj, litt bakepapir

Slik gjør du:

Start med å blåse opp en ballong. Pass på så du ikke blåser den for stor da det er mye lettere at den sprekker om du gjør det, og du vil heller ikke få den samme «gresskarformen» som hvis du har litt mer å gå på. Knytt tuten sammen, og du er i gang!

Surr deretter brun hyssing rundt og rundt ballongen ganske stramt for å få «gresskarlooken», pass på å surre den en hall rundt rundt tuten før du tar en ny runde på ballongen slik at hyssingen ikke sklir av ballongen etterhvert. Om du ikke forsto hvordan jeg mente kan du bare spør i kommentarfeltet så skal jeg prøve å forklare bedre!

Tegn deretter på øyne og munn - gjerne nese også - så skummelt som du klarer med den svarte tusjen! Dersom du lager flere gresskar kan du gjerne variere ansiktsuttrykkene.

Helt til slutt klipper du ut et kvadratisk stykke bakepapir, krøller det sammen som en tut slik du ser jeg har gjort på bildene under. Dytt så enden ned mot bordet og klipp den litt jevnere helt nederst. Tre den på tuten på ballongen og krøll den slik du ønsker for at det skal ligne mest mulig på et gresskar!

Voíla! Du er ferdig! Var det ikke enkelt? Og man kan få en veldig skummel effekt av det også. Det kan kanskje ikke stå ute ettersom vinden lett tar det, men inne til dekorasjon på en halloweenfest passer det seg ypperlig!

Alt du trenger til Halloween!

 • 20.10.2016 kl. 18:09

Det er først etter at jeg begynte å jobbe fast hver dag at jeg merker hvor kjedelige dagene blir når jeg ikke kan gå på jobb. Det skjer liksom ingenting, og tiden går tre ganger så sent. Derfor bestemte jeg mer for å være litt produktiv rundt en halvtime etter at paracetten var inntatt tidligere i dag. Jeg satt meg ned og planla noen gode blogginnlegg for tiden fremover da jeg plutselig fikk en idé om å lage en aldri så liten halloweenguide!

Med andre ord ønsker jeg å komme med forskjellige innlegg med tips til gode halloweenoppskrifter du kan servere på halloweenfest, kostymer, halloweendekorasjoner, kanskje noen DIY-prosjekter, men også tips til skumle filmer du kan snurre på halloweenkvelden!

Høres ikke det spennende ut?

Det synes i hvertfall jeg! Gi meg gjerne en tommel opp på facebook-knappen under her om du er enig. Eller kom med forslag til hvilke halloweentips du ønsker deg i tiden fremover i kommentarfeltet under!

Husk å bruke gravidbelte folkens!

 • 17.10.2016 kl. 20:00

Nå er det en liten stund siden jeg tok disse bildene, så om dere reagerer på at magen min plutselig er blitt mye mindre er det bare det som er grunnen altså. For å være ærlig hadde jeg glemt dette innlegget litt ut, men ettersom det er så viktig er jeg nødt til å dele det selv om det er en stund siden. 

Om du ikke har hørt om gravidbelte tidligere er dette ekstrautstyr som du enkelt fester i setet i bilen din, og så holdes bilbelte i en slik posisjon at det er mye tryggere for babyen i magen om det skulle skje en kollisjon.

Når beltet havner så langt nede vil det nemlig ikke knuse fosteret om en kollisjon plutselig skulle oppstå, noe som i hvert fall gjør meg mye tryggere når jeg er ute og kjører i trafikken. De selger dette beltet mange steder på nett, men jeg vet også at det går an å kjøpe det både i butikk og brukt. Bare søk på «Be safe gravidbelte» på google så kommer det opp mange alternativer!

Har du brukt gravidbelte, eller bruker du det kanskje nå?

Vil du ha tidenes søteste jakke?

 • 16.10.2016 kl. 23:29

Først må jeg bare får beklage for en veldig dårlig jobb på bloggfronten denne helgen! Jeg får så dårlig samvittighet av å oppdatere dere så sjeldent. Men samtidig skal jeg være såpass ærlig å si at det har vært en smule deilig å slippe og gå rundt å tenke på blogg og bilder hele tiden. Det har faktisk vært veldig godt og bare ha fri fra alt som har med jobb og oppgaver å gjøre. Når det er sagt er det ikke slik det kommer til å bli hver helg fremover altså.

Nå er jeg tilbake for fullt, og lover at jeg skal bli flinkere til å planlegge! Jeg starter derfor med å vise dere denne nydelige, lille jakken fra Mini A Ture som lille D fikk av mormoren sin rett før helgen.

Om du også ønsker å kjøpe denne jakken finner du vintermodellen (jeg har vårmodellen) til gutt her, og vårmodellen til jente her. Jeg fant dessverre ikke vårmodellen til gutt, men om du er flink til å søke opp slikt selv kan det jo hende du finner det på egenhånd!

Har du noen plagg fra Mini A Ture i garderoben til en av dine håpefulle?

//innlegget inneholder annonselenker

Sjokkerende oppdagelse en lørdags morgen!

 • 15.10.2016 kl. 15:27

Er du en av oss som har trodd at Ellos kun selger klær til godt voksne damer? Altså ingenting til litt yngre kvinner som ønsker å kle seg som om de fremdeles er 18 år. Vel, den oppfatningen har i hvert fall jeg hatt om Ellos, helt til jeg oppdaget en liten reklame fra akkurat denne nettbutikken med bilder av babyklær på. «Hva», var det første jeg tenkte, «Er det virkelig så søte babyklær på denne nettbutikken uten at jeg har fått det med meg!?» Etter det var jeg nødt til å klikke meg inn på nettbutikken for å se hva de egentlig selger der.

6-dels sett til gutt i økologisk bomull kan kjøpes her (finnes også til jente) // nissedrakt kan kjøpes her // langarmet body med vest kan kjøpes her // myk kosedress i brun kan kjøpes her (finnes også i rosa, svart og hvit) // rosa pelsjakke kan kjøpes her // 3-dels sett med sky og regndråper kan kjøpes her

God og varm voksipose med nydelig mønster kan kjøpes her // 75 cm høy sjiraffbamse kan kjøpes her // gigantisk oppbevaringsboks formet som en legoklosse kan kan kjøpes her (finnes også i en hel haug andre farger) // fargerikt bowlingsett kan kjøpes her

Nå sitter jeg igjen helt overveldet over at jeg ikke har vært innom før! SÅ mye fint til både babyer, gravide mammaer, barnerommet og kvinner og menn i alle aldre. Den der oppfattelsen jeg hadde fått av Ellos tidligere var jo bare helt på tryne. Skal jeg være ærlig tror jeg dette må være en av mine nye favorittnettbutikker. De selger jo alt mulig til begge kjønn i alle aldre, for ikke å snakke om alt du kan tenke deg til hjemmet.

3 i 1 minni-møbel kan kjøpes her // rosa oppbevaringskasse med hjul kan kjøpes her // klesstativ til barn kan kjøpes her // elefant nattlampe kan kjøpes her (finnes i mange andre dyr også) // grå oppbevaringskasse kan kjøpes her (finnes også i rosa og blå) // 2 m langt saueskinnsteppe kan kjøpes her (finnes også i grå og svart) // blå vimpler kan kjøpes her (finnes i mange andre motiver også) // Nattbordlampe kan kjøpes her // Stellebord med hyller kan kjøpes her

Rosa gravidgenser kan kjøpes her (kan også brukes under amming) // hvit og svart gravidkjole kan kjøpes her // Vinter-gravidjakke kan kjøpes her // Lillamønstret gravidkjole kan kjøpes her // Dongeri gravidtunika kan kjøpes her // Hvit gravidbluse kan kjøpes her // Stripet gravidkjole kan kjøpes her (kan også brukes under amming)

I dette innlegget har jeg derfor delt mine favoritt babyplagg, barneleker og diverse til barnerommet - og en liten kollasj med klær til oss gravide også - det er tross alt bare dét som står i hodet mitt for tiden. Baby, baby, graviditet og baby. Er dere flere som meg fant dere kanskje dette innlegget veldig interessant..?

I så fall må dere gjerne legge igjen en kommentar med hvilke av produktene over som er dine favoritter!

// innlegget inneholder adlinks

En genial oppfinnelse for oss gravide!

 • 05.10.2016 kl. 21:23

I går kom postmannen med denne geniale oppfinnelsen til meg! Den er ikke laget kun for gravide i utgangspunktet, men jeg synes den passer yppelig for oss som bærer et lite mirakel i magen og alle utfordringer det fører med seg. For eksempel å knytte skoene sine!

For sliter man med bekkenet eller har veldig stor mage kan det være veldig vanskelig å komme seg ned til gulvet for å knytte skoene. Jeg har mer enn én gang lest om gravide som lar kjæresten sin knytte skoene dems de siste par månedene. 

Dersom man i stedet er eier av denne supersmarte oppfinnelsen kalt zubits som enkelt lukker og åpner joggeskoen din ved hjelp av magnet blir det straks mye enklere. Etter å ha montert denne i skoen din kan du enkelt åpne skoen ved å løfte hælen - med andre ord du slipper å bøye deg ned for å knytte dem opp. Men enda enklere er det når du skal ta skoene på deg. Da er det nemlig bare til å trø ned i skoen og smelle magnetene sammen.

- Videoen under her viser hvordan du enkelt monterer og bruker zubits! -

Selv skal jeg innrømme at jeg vanligvis er litt skeptisk til slike produkter, og med akkurat dette produktet fryktet jeg at magneten kom til å falle fra hverandre om jeg var på trening og lignende. Men den magneten er ekstremt sterk, og jeg sliter med å åpne dem med hendene. Må med andre ord bruke føttene!

Du kan få ditt eget par med zubits her - den finnes i både sort, blå, grå, rosa og hvit som jeg har. På den måten kan du velge akkurat den fargen som passer joggeskoene dine best!

Nå gleder jeg meg nesten til å være høygravid, få bekkenløsning og alt som er - med disse montert på joggeskoene mine slipper jeg å bøye meg når jeg skal ta dem av og på likevel! Og bare så det er sagt helt til slutt - de kan selvsagt brukes om du ikke er gravid også. Det er jo veldig enkelt å slippe og måtte knytte joggeskoen hver gang du skal ut døren!

// sponset produkt

Dette er du nødt til å få med deg!

 • 03.10.2016 kl. 13:44

Gjett hva? Denne uken er den - 25 % rabatt på alt på proteinfabrikkens egne produkter! Tenk det. Det må være perfekt for dere som er ekstra glad i trening, satser på fitness eller kanskje har planer om en livsstilforandring. Ingen tidspunkt er bedre å starte på enn akkurat nå!

pannekakene kan kjøpes her, sausene hershortsen her og toppen her

I dette innlegget skal jeg dele mine favorittprodukter fra Proteinfabrikken med dere, men om dere heller ønsker å ta en titt på absolutt alle produktene selv kan dere gjøre det her.

Og jada, bildene i innlegget er nok fra fitnessperioden min - som jeg gleder meg til å ta opp igjen!

Min elskede matbag! Denne var min bestevenn dette halvåret da fitnessprosjektet mitt pågikk. Ved hjelp av denne geniale bagen hadde jeg matbokser, riskaker, drikkeflasker, proteinshaker, bananer og alt jeg trengte av kosttilskudd med meg over alt! Den var spesielt praktisk å ha med seg på trening eller jobb - da hadde jeg alt jeg trengte av mat for hele dagen med meg i matbokser i denne superpraktiske bagen.Anbefales absolutt! Matbagen kan kjøpes her, treningsdagboken her, rapid burn her, shakeren her og verdens beste matbokser her.

Disse pannekakene har jeg skrytt opp i skyene en hel haug av ganger. Det var faktisk det eneste på dietten min jeg ikke ba om å bytte ut det halve året jeg spiste det samme hver eneste dag. Disse er bare så ekstremt gode at man aldri blir lei av dem. I tillegg lages de på 1-2-3, rist vann og pannekakepulver i en shaker og stek så røren i pannen. Enklere blir det ikke!

Denne er dere nødt til å teste ut! Hvertfall nå som den er så billig; du kan kjøpe spannet her.

Treningsdagboken min som jeg enda bruker den dag i dag - har måttet kjøpe ny én gang ettersom jeg skrev den forrige ut, og valget falt lett på denne boken igjen. SÅ oversiktlig og utrolig innholdsrik. Ei helt perfekt treningsdagbok i mine øyne. Denne er også laget spesielt for jenter - noe som om mulig bare gjør den enda bedre!Du kan kjøpe treningsdagboken her og BCAA her.

Helt til slutt er jeg nødt til å ta med klassikeren - proteinshaken som smaker som sjokolademelk! To scoops proteinpulver i 2 dl vann, rist og voíla du har supersunn sjokolademelk som er perfekt etter trening eller som et mellommåltid. Jeg hadde den også som væske over havregrynet mitt til frokost på dietten min - og det smakte himmelsk. Rart at noe så sunt kan smake så godt.

Proteinpulveret med sjokoladesmak får du kjøpt her, og shakeren her.


Nå, hva synes dere om slike innlegg? Er det ikke genialt å bli tipset når det er SÅ gode tilbud ute og går? Har du planer om å kjøpe noen av disse (eller noen av de andre produktene til proteinfabrikken) i nærmeste fremtid bør du absolutt slå til denne uken. Om du ønsker å se flere av produktene som er på supertilbud finner du absolutt hele salget her.

Har du prøvd noen av disse produktene selv? Hvilke er favoritten?

// innlegget inneholder adlinks

10 gode sparetips på matfronten!

 • 01.10.2016 kl. 18:14

1. Gå alltid rundt med drikkeflaske. Små beløp på kaffe, kjøpevann, sjokomelk og juicekartonger utgjør en skremmende sum på bare én måned. Har du et matbudsjett på 2-3000 kroner så har du bare ikke råd til det. Vann er gratis, og kan fylles på nesten over alt. Saft er heller ikke så dumt, og smaker til og med godt!

2. Last ned appen "Mattilbud". En gratis, superoversiktlig app som oppdateres hver mandag, med hva som er på tilbud hvor. Er det 10 kroners marked på Spar så vet du det, er det tilbud på vaskemiddel på Rema 1000 så vet du det. Denne uken er det - 30% på alle pose og suppepakker på Coop Prix, så dit dro jeg og hamstret på tirsdag!

3. Se alltid på kilopris. Jeg vet det er fristende å dra med seg den pakken med to kyllingfileter til 49kroner, men du får så uendelig mange flere middager for pengene ved å kjøpe en diger pakke til det dobbelte på Rema 1000. Ta filetene ut av pakningen, legg dem i plastposer og frys ned, så har du til middagsretter for uker fremover.

4. Sett av en times tid til planlegging av middagsmenyen kvelden før kjøleskapet skal fylles og følg handlelisten din til punkt og prikke. Husk at en ekstra vare her og der utgjør en stor sum sammenlagt. Det er ikke vanskelig å lage en budsjettvennlig handleliste. Det krever bare litt ekstra kreativitet. Gjør det til en morsom utfordring! Du behøver slett ikke å spise makaroni hver dag for å få det til å gå opp.

5. Lag gjerne doble middagsporsjoner. Så sparer du både penger og tid. Maten kan fryses og varmes opp igjen en dag du har dårlig tid! Dette har vi gjort en liten stund nå, og det fungerer supert. 

6. Om du går på jobb eller skole, lag deg gjerne nistepakke på morgenen, og legg kortet igjen hjemme så du ikke har noe annet valg enn å spise det du har smørt deg. Bare sørg for at du lager deg nok nistemat slik at du ikke ender opp med å spise maten opp litt for tidlig og deretter kjøpe den noe i kantinen senere på dagen likevel. Det er jo helt tullete!

7. Bli trumf medlem. Som Trumf-medlem får jeg 1% trumf-bonus hver gang jeg handler på dagligvarer tilknyttet trumf, og i tillegg så har Kiwi kommet med Kiwi PLUSS, som gir 7,5 trumf-bonus på frukt og grønt. JA! Er det noe jeg elsker å fylle kjøleskapet mitt med så er det nettopp frukt og grønt, så dette er helt genialt spør du meg. Her er det masse penger å spare!

8. Let alltid etter billigste variant. I hvertfall på de produktene som virkelig ikke utgjør noen smaksforskjell. Gulrøtter er gulrøtter.. Hvorfor kjøpe dem til 40 kroner når First Price har dem til halve prisen?

9. Det holder med to påleggsvarianter i kjøleskapet av gangen. Du trenger ikke alltid ha roastbiff, ost, leverpostei, skinke, syltetøy og alt på en gang. Her i hus går det i skinke og ost denne perioden, og når det er tom kjøper vi kanskje inn fårepølse og leverpostei for litt variasjon. Dette sparer vi masse penger på i stedet for å kaste halvfulle påleggsbokser fordi vi rett og slett har for mye å velge mellom.

10. Bak selv. Hvetemel er superbillig, og det samme er havregryn om du foretrekker den litt sunnere varianten. Dessuten holder stort sett en porsjon med frokosthorn eller rundstykker til frokost, lunsj og kveldsmat til hele uken. Du behøver bare å sette av tid til baking én time av søndagskvelden så har du nistemat i boks for hele uken. Selv bakte jeg 36 horn her en dagen, og det tok ikke mer enn et par timer! Nå ligger mesteparten i frysen så tar vi opp etterhvert.

- og bare så det er sagt så er bildene i dette innlegget fra lunsjbordet til mamma (som absolutt ikke klarer å ha bare to påleggsvarianter i kjøleskapet av gangen) hehe -

Så ønsker jeg dere en superøkonomisk lørdagskveld - med nedlasting av tilbudsapper og baking av frokosthorn. Og husk, i morgen er den store middagsplanleggingsdagen!

Kilde her

Mine beste tips mot svangerskapskvalme!

 • 16.09.2016 kl. 14:41

Allerede fra uke 5 og helt frem til dagens dato har jeg slitt veldig med svangerskapskvalme. Jeg har stort sett kastet opp minst én gang til dagen, men enkelte dager har det hendt oftere enn dette også. Med andre ord har jeg lært meg et triks og to i løpet av disse to månedene med kvalme og oppkast hver eneste dag. Jeg tenkte jeg kunne dele disse med dere ettersom det kan hende det er flere her som er på akkurat det stadiet nå!

Få nok søvn, og stå opp tidligere enn du trenger! For det første, det er så enormt viktig å ta det med ro om morgenen. Må du tidlig opp på jobb så legg deg et par timer tidligere om kvelden slik at du kan ta vekkerklokken på enda tidligere om morgenen, og bare ta det helt med ro! Det er så viktig med nok søvn, og ikke minst en rolig morgen!

Start dagen med et par knekkebrød. Du finner fort ut hva som hjelper deg aller best om det er ritskjeks, frokostknekkebrød, mariekjeks eller fullkornsknekkebrød. Prøv deg frem med alle mulige kjekser og knekkebrød - gjerne også salt chips? Selv er det frokostknekkebrød og wasa sine kanelknekkebrød som har hjulpet meg mest om morgenen. Det er ofte kun dette jeg har fått i meg før middagstid, nettopp på grunn av at alt annet kommer i retur.

Kjøp deg ei spybøtte! Min fikk jeg av mormor og morfar, og den var rosa. Gøy at den ser litt fin ut så blir det bittelitt kjekkere å bruke den. Ta denne bøtten med deg over alt. La den stå ved siden av sengen når du sover. Da unngår du å hoppe opp av sengen og løpe til badet (noe som bare gjør kvalen enda verre) når du plutselig må kaste opp. Ha den også stående ved siden av bordet når du spiser frokost - igjen slik at du kan ta det med ro når kvalmen er på sitt verste og bare strekke deg etter bøtta. Ta den til og med med deg på do! Det har ikke bare hendt én gang at jeg har sittet på do og kvalmen plutselig kommer snikende, da kan det være godt å ha ei bøtte mellom føttene.

Kjøp ingefærkapsler! Disse kan hjelpe noen veldig mye, mens de ikke har like god effekt på andre. Selv opplevde jeg at de kun fungerte om jeg kun hadde lett kvalme, eller for å forebygge at kvalmen kom rett før jeg skulle legge meg. Tok jeg dem på andre tidspunkter på døgnet når kvalmen var mye verre hjalp de egentlig ingenting. Men dette er som sagt veldig individuelt! Ei venninne av meg hadde veldig god effekt av disse til alle døgnets tider - så det skader jo ikke å prøve.

Spis ofte og små måltider - gjerne med masse karbohydrater. Å spise ofte og små måltider er kjempe vanskelig om man er veldig kvalm. Da kan det friste å heller hoppe over måltidene, for så å spise et stort ett med det samme du føler deg bedre. Dette kan dessverre ofte bare gjøre kvalmen verre. Prøv derfor å spise litt og litt nesten hele tiden. Jeg småspiste stort sett fra morgen til kveld, med kun ett hovedmåltid (middagen) ellers var det bare masse småspising spredd utover dagen som hjalp en del på kvalmen. Spis også masse karbohydrater - dette setter seg bedre i magen og har mindre sjanse for å komme i retur. Jeg liker best stekte potetskiver, pølsebrød med smør og skinke, grovbrød med ost og piffi i mikroen eller knekkebrød med forskjellig pålegg.

Jeg håper dette var til hjelp, og at du som er kvalm blir bedre ganske snart. Svangerskapskvalme er noe av det verste jeg har opplevd, og det er så ekstremt slitsomt å gå rundt å være kvalm hver eneste dag - prøv likevel å trøste deg med at det kommer noe godt ut av det ♥ et lite mirakel!


Jeg kan også legge til at kvalmen de siste ukene har bedret seg veldig for min del! Noe jeg aldri trodde kom til å skje da jeg hang over bøtta rundt uke 9, og formen var på sitt absolutt verste.

En utfordring å finne klær!

 • 08.09.2016 kl. 20:31

Er det én ting jeg har merket allerede så er det at det begynner å bli veldig få klær jeg har klesskapet mitt som jeg egentlig kan bruke de neste månedene. Jeg har nesten bare korte topper og kjoler uten stretch. Derfor har jeg nå begynt å åpne øynene for klær som har masse stretch, og som både kan brukes nå, om noen måneder og etter fødselen. Denne kjolen er et eksempel på det!

Jeg har brettet den inn helt nederst ettersom den var bittelitt for lang, men når magen bygger litt tror jeg den kommer til å være helt perfekt! Det synes jeg også de tre andre kjolene under her ser ut til å være! Felles for alle kjolene er nemlig at det står «fabric is very stretchy» i produktbeskrivelsen inne på shein.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

​Dette gjør det veldig lett for gravide å slippe og bare shoppe på mamma-avdelingen. På shein skriver de nemlig hvor mye stretch det er i absolutt alle plaggene, og finner du noen som er merket med «fabric is very stretchy» er det altså stor sjanse for at de vil passe selv med en voksende mage.

Denne flotte, grønne kjolen var perfekt for meg og min voksende mage, og ikke minst var det kjempe gøy at kjolen hadde en del lengde. På den måten slipper den å bli superkort når magen tar en del plass! Jeg var så heldig å få den sponset av shein, men om du ønsker å klikke den hjem kan du gjøre det her. Prisen er (som på alle shein's klær) veldig billig!

Likte du kjolen?

Treningsklær for den gravide!

 • 01.09.2016 kl. 19:04

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER

Det er ingen tvil om at den kan være en liten utfordring å finne treningsklær når en er gravid, i hvertfall i slutten av svangerskapet. Men det er faktisk mange «vanlige» treningsklær som kan brukes selv når en er gravid, så lenge man vet hva man bør se etter. Selv tenker jeg at treningstightser med mye stretch og enten veldig høyt eller veldig lavt liv vil være perfekt! I dette innlegget har jeg funnet litt av hvert, men det er faktisk bare nummer 1, 2 og 7 som er laget for gravide og ammende.

8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER

Når det kommer til topper må det helst være en del lengde på dem. I hvertfall om du har stor mage! Men om du kjøper en størrelse eller to større enn du vanligvis bruker klarer du deg stort sett med vanlige treningsklær. Så slipper du å betale dyre dommer for treningsklær som er tilpasset den gravide magen.

Har du noen gode erfaringer med treningsklær som passer ypperlig når du er gravid?

// inneholder adlinks

My wishlist!

 • 13.08.2016 kl. 16:31

- kjolen finner du her og genseren finner du her -

Nå som høsten straks melder sin ankomst har jeg allerede begynt å titte på utvalget av diverse høstklær på mine favorittnettsider nelly og shein. Jeg har funnet masse fint, men foreløbig står de kun på ønskelisten min ettersom jeg må vente til lommeboken sier det er i orden å klikke hjem disse godbitene. Tenkte derfor at jeg kunne dele ønskelisten min med dere i mellomtiden, så kan vi sikle over disse høstfavorittene sammen.

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her

Disse kjolene passe perfekt nå som høstværet er rett rundt hjørnet, for ikke bare er de fine og i typiske høstfarger, men de er jammen lange og varmere også! Kombinerer du dem med et par tykke strømpebukser, høye støvletter og ei deilig, lang kåpe har du det perfekte høstantrekket!

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her

Store, deilige strikkegensere er også must haves på høsten - og her ser dere mine favoritter. Høstfarger og deilige stoffer. Ah, blir varm i kroppen bare av å se på dem! Tenk så deilige disse hadde vært på kalde høst og vinterdager.

Hvilke av plaggene over likte du best?

// innlegget er skrevet i samarbeid med shein

Årets største meteorsverm i natt!

 • 11.08.2016 kl. 20:30

I natt kan det komme opp mot 200 stjerneskudd i timen. Småbiter av en komet treffer atmosfæren, og lyser opp østre del av himmelen. Noe så fantastisk! Dessverre varsler meteorologene skyer og muligens regn her i distriktet, men kanskje noen av dere er heldigere? Selv skal jeg i hvertfall sitte på taket i natt likevel! 

Jeg elsker å ta bilder av alt som har med natur og vær å gjøre, og stjerneskudd må jo være det fineste av alt. Tidligere har jeg prøvd meg på både lyn, raketter og fullmåne, men har liksom aldri fått de helt perfekte bildene. Men nå som jeg har lært meg mye mer angående manuelle innstillinger på kameraet tror jeg at det er større sjanse for å få flotte og gode bilder. Får bare håper at været er på min side!

I fjor ble visstnok hele himmelen farget grønn, og i år skal svermen være kraftigere enn vanlig. Jorden treffer restene av kometene Swift Tuttle. Kometen bruker 133 år på sin ferd rundt solen. Hvert år treffer vi støvet fra denne kometen og det er dette som gir de flotte stjerneskuddene på himmelen. Herlighet som jeg gleder meg til mørket faller på i kveld. 

Da skal jeg ta med meg kameraet mitt, et par ekstra objektiver, et ekstra full-ladet batteri til kamera, en stol og en paraply. Og så skal jeg bare sitte der og nyte synet av det vakre universet som vi er omringet av.

Skal du lete etter, eller kanskje ta bilder av, stjerneskudd i natt?

bildekilder: 1 // 2 // 3 // 4

Calendar girl - forført!

 • 31.07.2016 kl. 13:01

Da vi var på Kreta nå i juni var det ingen tvil om hvilke av bøkene jeg hadde tatt med meg for ferien som ble min favorittbok! Nemlig Calendar Girl. Det beste av alt er at handlingen i boken er fordelt på fire bøker, og neste kommer ut allerede den 15.august. Det er i hvertfall ingen tvil om hvem som kommer til å stå først i køen når bokhandleren åpner om 16 små dager...

- Calendar Girl Forført -
Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Nærmere bestemt 1 million dollar, og hun må skaffe dem innen nyttår. Gangstervennene til ekskjæresten Blaine har allerede banket opp faren hennes, og gitt henne nøyaktig ett år på å tilbakebetale spillegjelden hans. Livet står på spill om ikke pengene er på konto mot slutten av året, og Mia er villig til å gjøre ALT for å redde ham. Når lønningen fra servitørjobben ikke strekker til tar hun en jobb hos Exquisite Escorts i stedet. Oppgaven virker enkel.. Hun skal tilbringe en måned med en rik kjekkas hun bare behøver å ha sex med dersom hun har lyst. 100 000 dollar for å være selskapsdame hos en eller annen riking?

Det er jo nesten som å være Julia Roberts i Pretty Woman? Mia synes eskortejobben høres rimelig ut, tar utfordringen på strak arm, og legger en slagplan om å stenge alle følelsene sine ute. Hun skal bare tjene pengene sine, redde faren og så vende tilbake til sitt gamle liv. Vel, ting går selvsagt ikke helt som planlagt..

Det er nok ikke uten grunn at denne romanen allerede har kapret førsteplassen på New York Times bestselgerliste og blir snakket om verden over - til tross for at den ble sluppet 30.mai i år. Ble du som meg, frelst av Fifty Shades of Grey så kommer du til å digge denne også. Calendar Girl - Forført er nemlig enda råere, og sluker deg allerede etter 10 sider. En perfekt romantisk, og sexy bok som alle og enhver burde ha med i strandvesken. En mer avhengighetsskapende roman tror jeg du skal se lenge etter.

De siste femti sidene leste jeg så sent som overhode mulig da jeg bare ikke orket at romanen skulle ta slutt. Om du ikke har lest den enda burde du gjøre det med det samme! Den selges hos stort sett alle bokhandlere, men om du heller er av den typen som liker å klikke hjem det du ønsker på nett istedet kan det gjøres her.

Har du lest calendar girl? Likte du den like godt som meg?

// inneholder adlinks

Filmtips: The perfect guy!

 • 25.07.2016 kl. 15:43

God ettermiddag! I dag starter jeg uken med et lite filmtips her på bloggen. Er dere klare for litt mer av dette fremover? Kanskje ikke hver eneste uke, men ihvertfall en gang i blant? Christopher og jeg så denne for mange uker siden, men først i dag når jeg satt og letet etter en ny film kom jeg på at jeg kunne tipse dere om den. Jeg digger når jeg finner spennende thrillere som ikke nødvendigvis er overnaturlige, men basert på historier som faktisk skjer der ute i verden. Dette er en sånn film!

Hovedpersonen Leah nærmer seg 40 år og har lykkelig datet kjæresten Dave i to år. De bor sammen og stortrives i hverandres selskap, men ettersom Dave ikke deler Leahs ønske om å starte en familie,  velger hun å gjøre slutt på forholdet. To måneder senere treffer hun storsjarmøren Carter. Den kjekke, smarte, ydmyke mannen som får henne til å sveve på skyene. Han må jo være den perfekte familiefar? På kort tid sjarmerer han ikke bare henne, men også venninner og familiemedlemmer. Alt virker endelig å være perfekt. Helt til hun brått en kveld blir presentert for hans bipolare lidelse.

Uprovosert banker Carter opp en uskyldig mann på bensinstasjonen, og denne skremmende opplevelsen får Leah til å gjøre slutt på dette forholdet også. Problemet er bare at det har gått litt for langt. Carter er allerede blitt stormforelsket, og hvis ikke han får Leah, skal ingen få henne.

Filmen kan leies på Viaplay til 49,-. Har du noen flere gode thrillertips til meg så fyr gjerne løs i kommentarfeltet!

DIY - hekle uglebaby!

 • 21.07.2016 kl. 18:16

Torsdagen min har gått til å klø i fingrene etter hva slags kreative prosjekt jeg skal starte på nå. Da jeg bladde nedover på facebook kom jeg over disse supersøte uglebabyene som er veldig enkle å hekle. Ikke noe hokus pokus, men ettersom det er veldig lite og det må hekles dobbelt tar det litt tid. Jeg brukte mellom to og tre timer på min, men da koste jeg meg skikkelig med prosjektet, og stresset ikke i det hele tatt.​

Du trenger:

Bomulsgarn i tre forskjellige farger, jeg brukte restegarn i rosa, svart og hvitt.

Heklenål, størrelse 2,5

evt. watt eller bomul (men jeg brukte bare en halvmeter garn og krøllet sammen, det gikk også helt fint!)

Oppskriften er ganske basic. De eneste maskene du bruker er luftmasker (lm), fastmasker (fm), staver, halvstaver og doblestaver.

Omgang 1: Start med å legge opp to luftmasker med rosa garn. Hekle så 8 fm om den første lm.

Omgang 2: 2 fm i første fm, 2 halv-st i neste fm, 1 halv-st og 1 st i neste fm, 2 st i hver av de 2 neste fm, 1 st og 1 halv-st i neste fm, 2 halv-st i neste fm, 2 fm i siste fm på omg = 16 m.

Omgang 3: 1 fm i første m, 2 fm i neste m, 1 fm i neste m, 2 halv-st i hver av de 2 neste m, 2 st i neste m, 1 dbl-st i fremre maskebue og 1 dbl-st i bakre maskebue på hver av de neste 4 m, 2 st i neste m, 2 halv-st i hver av de 2 neste m, 1 fm i neste m, 2 fm i neste m, 1 fm i siste m på omg= 28 m.

Omgang 4: Hekle 1 fm i hver m omg rundt.

Omgang 5: Bytt til svart og hekle 1 fm i første m, 1 halv-st i neste m, 1 st i samme m, 2 dbl-st i neste m, 1 lm (= toppen av øret), 2 dbl-st i neste m, 1 st i neste m, 1 halv-st i samme m, 1 fm i neste m, 2 fm i neste m, 1 fm i neste m, 1 halv-st i neste m og 1 st i samme m, 2 st i neste m, 2 dbl-st i hver av de 8 neste m, 2 st i neste m, 1 st i neste m, 1 halv-st i samme m, 1 fm i neste m, 2 fm i neste m, 1 fm i neste m, 1 halv-st i neste m, 1 st i samme m, 2 dbl-st i neste m, 1 lm (= toppen av øret), 2 dbl-st i neste m, 1 st i neste m, 1 halv-st i samme m, 1 fm i siste m på omg = 50 m (+ 2 lm).

Hekle en ugle til på samme måte. Klipp og fest trådene.

ØYNE:
Arb hekles rundt. Det startes ved å lage en to luftmasker med svart.
Omgang 1: Hekle 6 fm om den første luftmasken.
Omgang 2: Bytt til hvit og hekle 2 fm i hver fm omg rundt = 12 fm.
Hekle et øye til på samme måte. Klipp og fest trådene.

MONTERING:
Sy øynene fast på uglen. Broder på nebbet med hvitt garn slik: Start i midten av den magiske sirkelen og sy et sting ned til 2.omg 2 ganger, og sy fra midten av sirkelen og ned på skrå til 1.omg på hver side av de første stingene, kun 1 gang på hver side.

Videre hekles uglen sammen med rosa garn. Legg de to uglene oppå hverandre vrangen mot vrangen og med nebbet mot deg. Hekle gjennom begge lag slik: Hekle 2 fm om lm på toppen av øret på venstre side. Deretter hekles det slik: 1 fm i de 6 neste m, 1 halv-st i neste m og 1 st i samme m, 2 dbl-st i neste m, 1 st i neste m og 1 halv-st i samme m, 1 fm i hver av de 8 neste m, sett 1 merketråd i den siste m og hekle 1 fm i hver av de 14 neste m, 1 halv-st i neste m og 1 st i samme m, 2 dbl-st i neste m, 1 st i neste m og 1 halv-st i samme m, 1 fm i hver av de 6 neste m og hekle 2 fm om lm (= toppen av høyre øre). Fyll uglen med vatt eller garntråder surret sammen og hekle videre slik: 1 fm i hver av de 10 neste m og avslutt med 1 kjm i første fm på beg av omg = 60 m. Klipp og fest tråden.

Klørne:
Hekle med hvit. Start å hekle i masken med merketråden slik: * 1 fm, 3 lm, 1 fm i neste m, 4 lm, 1 fm i neste m, 3 lm, 1 fm i neste m *, gjenta fra *-* 1 gang til. Klipp og fest tråden.

Ble den ikke søt? Jeg aner ikke hva jeg skal bruke min til enda, men jeg finner nok på noe lurt.

High heel party shoes

 • 19.07.2016 kl. 21:47

God kveld!

Å ha mange fine par sko er enhver jentes størst drøm - er dere enige? Her har dere blant annet mine 10 favorittpar på nelly nå for tiden. 

Alle disse parene fungerer utmerket på fest, og noen av dem kan til og med brukes til hverdags med et par stramme jeans og en søt topp til.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

Fortell meg gjerne hvilke av parene dere likte best!

DIY - slik blir strømpebuksen en topp

 • 16.07.2016 kl. 12:00

Jeg lovet dere et do it yourself - prosjekt i går kveld, og det løftet har jeg tenkt å holde. Faktisk ble resultatet av dette prosjektet rålekkert! For tenk at det går an å lage noe så fint av et så teit plagg som ei strømpebukse.

Dere som har lest bloggen min en stund vet kanskje at jeg og strømpebuksene ikke er særlig gode venner, men for dere som er nye her kan jeg bekrefte at jeg aldri bruker strømpebukser. Det er noe av det ekleste og mest ubehagelige jeg vet om - på lik linje med sokker.

Uansett, i vinter kjøpte jeg meg to strømpebukser på h&m ettersom jeg planla å gå med kjole når gradestokken var på minussiden. For at jeg ikke skulle fryse ihjel ville jeg derfor bruke strømpebukse på beina, men den dag i dag ligger de enda ubrukte i klesskapet. Derfor bestemte jeg meg for å prøve noe litt annerledes og en smule kreativt. Om du selv har strømpebukser å bli kvitt, eller rett og slett bare ønsker deg en ny topp er det bare til å lese videre.

Du trenger: 
Ei strømpebukse
En saks

Slik gjør du: 
1. Start med å klippe av nedre del på strømpebuksebena. Her skal etterhvert armene inn!
2. Bruk deretter saksen oppe i skrittet på strømpebuksen, og klipp rundt sømmen som omtrent alle strømpebukser har. Ved å klippe tett inntil sømmen, vil du få et rett og fint resultat.


3. Du vil nå sitte med et rundt hull som du tenker er alt for lite, men så fort du har tatt toppen på så vil hullet utvide seg og bli mye større. Bare se hvor mye min topp utvidet seg.
4. Toppen er nå klar! Ta den på deg, og vurder om du eventuelt ønsker å klippe enda litt av lengden på armene. Ellers er den helt ferdig.

Var det ikke enkelt? Nå tror jeg jammen at jeg må kjøpe inn forskjellige strømpebukser på salg. Både vanlige sort, men gjerne også med mønster. Varrierer man lengden på livet på strømbuksen kan man jo også avgjøre hvor lang man ønsker å ha toppen.

Likte dere idéen?

The perfect jeans

 • 15.07.2016 kl. 19:14

Heisann, dere! Denne fredagskvelden tenkte jeg å komme med et aldri så lite jeanstips. Dette er noe jeg har gjort alt for sjeldent den siste tiden, men jeg lover at jeg skal bli flinkere til det fremover. Om ikke en gang i uken, så i hvertfall annenhver. Så håper jeg det blir tatt like godt i mot som alt annet her inne.

Resten av kvelden skal jeg faktisk i gang med et aldri så lite DIY-prosjekt. Det er alt for lenge siden jeg har gjort det også, så om prosjektet blir vellykket har dere noe spennende å se frem til i morgen. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

I mellomtiden kan dere sikle over disse fantastisk flotte jeansene! Det har i hvertfall jeg gjort den siste timen. Men så falt tok jeg meg selv i nakken og minnet meg på at jeg sparer penger! Så da overlater jeg heller fornyingen av garderoben til dere, skjønne.

Fant du noen favoritter blant jeansene over?

// innlegget inneholder affiliateslenker

Adidas edge lux in pink

 • 13.07.2016 kl. 18:18

Åh, dere! Vet dere hva som dumpet ned i postkassen min i dag? Jo, disse nydelig rosa sneakersene. Jeg falt for dem med det samme jeg så dem for første gang, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å klikke dem hjem. Mine første adidas sneakers! Dere kan tro jeg er fornøyd med ukens innkjøp. Disse skal jeg bære med stolthet på treningsøktene fremover, og jeg gleder meg ihjel til å svette dem ut. Hihi.

Hva synes dere? De er så utrolig lette på føttene at det føles som å gå på en myk, rosa sky! Kanskje en klisje beskrivelse, men altså. Hadde dere prøvd dem selv hadde dere forstått det. Om du også kunne tenke deg å klikke disse hjem til skogarderoben, finner du dem her. Og gjett hva, de finnes ikke bare i denne nydelige rosafargen, men også i en dyb blåfarge og en kombinasjon av grå og lysgrønn. Dere finner alle fargene her.

Likte du skoene?

Milo tester hundemat + giveaway!

 • 05.07.2016 kl. 14:48

For noen dager siden mottok Milo sin aller første sponsorpakke! Noe så utrolig spennende. Nå begynner til og med han, den lille, sprudlende chihuahuaen vår, full av liv, å få gratis pakker i posten. Det gjør meg så glad! Og jeg kan love dere, Milo ble enda gladere da jeg kom med fire små pakker med mat som han skulle teste ut. Halen logret som bare det, og han ble veldig utålmodig mens jeg holdt på å åpne pakkene. Men da han endelig fikk smakt på maten var han i himmelen.

Hundematen er fra Purina One, og den første typen han smakte var tørrfor for voksne hunder over ett år, og mellom 1-10 kilo. Dette var uten tvil den maten han likte best. Han kastet seg over posen mens jeg holdt på å åpne den, som dere ser i videoen under. For ikke å snakke om hvor fort han slukte alle knottene. Snurr film, så får dere se hvor godt Milo likte denne maten.

Tørrfor fra Purina One kan kjøpes her

Den andre typen han fikk lov til å teste var Purina One våtfor for aktive hunder. Fremdeles over ett år og mellom 1-10 kilo. Denne falt ikke like godt i smak som den forrige typen, men han likte det så absolutt. Har også en liten følelse av at han begynte å bli ganske mett når han skulle smake på denne. 

Det var biffkjøtt med poteter og moste gulrøtter i saus. Og det defintivt beste med denne maten var sausen! Den slukte han i seg først. Etterpå spiste han nesten alle gulrøttene og en god del kjøtt. Men var sansynligvis for mett til å klare å spise opp alt. Under her får dere også se en video når han smaker denne maten!

Våtfor fra Purina One kan kjøpes her

Virket i hvertfall som han fikk store mengder energi når han spiste denne maten kontra tørrforet, haha. Kanskje det henger sammen med at den siste typen er for aktive hunder! Han er bare så super duper søt når han plutselig begynner å turne og rulle rundt, før han går tilbake for å spise litt mer! 

Helt til slutt har Milo en god nyhet til dere! Siden han likte maten så godt har han lyst til å gi 10 av dere gratis hundemat. Dere vil få 2 pakker med tørrforet og 2 pakker med våtforet. Og dersom deres lille firbeinte liker det like godt som Milo, kan jeg love dere at det vil falle i smak.

Det eneste du må gjøre er å registrere der her, og deretter søke om å vinne hundematen. Så vil 10 av dere som registrerer dere fra denne bloggen motta Purina One hundemat i posten! Del gjerne også innlegget på facebook.

#hund #hundemat #giveaway #chihuahua   // skrevet i samarbeid med Trybe, hundematen er sponset av Purina One

Cherry in the air!

 • 22.06.2016 kl. 16:26

Jeg er vanligvis ikke noe fan av parfymer, men denne her synes jeg faktisk lukter veldig godt! Det er den eneste jeg takler lukten av. Derfor går jeg heller uten parfyme om ikke jeg har denne stående i skapet. Noe jeg også har gjort de siste årene, helt til jeg fant denne igjen i tax freen nå når vi skulle ut å reise. Da var jeg rask med å legge den ned i handlekurven!

Lukten er både søt og sommerlig, men passer likevel godt om vinteren også. Å dufte søte kirsebær er vel noe som passer seg uansett årstid eller anledning, synes dere ikke? Jeg gjør i hvertfall det, og lurer på om jeg skal hamstre inn på hjemreisen ettersom denne ble tatt av markedet for mange år siden, men nå endelig har kommet tilbake. Som dere ser på esken er det likevel "limited edition"... Mye mulig jeg er nødt til å fylle opp kofferten med parfymer.

Har du luktet den deilige duften av denne parfymen før?

Sommerens fineste festkjoler!

 • 17.06.2016 kl. 13:50

Sommeren er kanskje den årstiden med mest festing, om man ser bort i fra juletiden. Lange kvelder rundt bålet på stranden, låvefest inne på bygda eller rett og slett en lang natt ute på byen. Uansett så er det alltid gøy å kle seg i nye, fine og glitrende kjoler. I hvertfall synes jeg det!

Settet helt til venstre finner du her // nummer to finner du her // den tredje kjolen her // og kjolen helt til høyre her

Derfor har jeg fryktelig lyst til å tipse dere om en rabattkode. Dersom du fyller inn PARTYSALE20 når du skal sjekke ut handlekurven din får du nemlig 20 % rabatt på alle festkjoler. Dette gjelder til og med de som allerede er superbillige, og har nedsatt pris fra før. 

Denne sjansen her kan du vel ikke gå glipp av? Her finner du et drøss av kjoler til under hundrelappen! Men fort deg, denne rabattkoden varer kun til førstkommende mandag klokken 10 - og de fineste kjolene går alltid først. Klikk her for å komme til alle de 1963 festkjolene som allerede er på salg hos nelly.

Kjolen helt til venstre finner du her // den i midten finner du her // og den helt til høyre finner du her

Kikk gjerne nærmere på noen av kjolene jeg har plukket ut over her! To av dem koster blant annet 79,- og 89,- kroner, og det er før rabattkoden er tatt i bruk.

Mormor reddet kjolen min!

 • 10.06.2016 kl. 14:00

Å, denne kjolen her dere! Den er så vakker. Jeg var lenge i tvil om jeg skulle klikke den hjem eller ikke ettersom mine 164 centimeter over bakken vanligvis ikke passer i lange kjoler. Jeg har kun hatt én maxikjole tidligere, så dette er altså min andre noensinne. Kjæresten likte den likevel så godt at jeg valgte å klikke den hjem i håp om at den ikke var for lang.

Da den endelig dumpet ned i postkassen min var jeg overlykkelig og spent. Jeg dro den over hodet, og elsket hvordan ryggen var så og si helt åpen. Men da jeg så ned, og oppdaget at halve kjolen lå i gulvet kom det et aldri så lite sukk fra den overivrige frøkna. Heldigvis har jeg en mormor som kan alt, og hun tok på seg oppdraget å sy den opp for meg. 

Nå er hun ferdig, og se så bra det ble! Det går jo ikke an å se at den er fikset på. Flinke, snille mormoren min som reddet både kjolen og humøret mitt. Gleder meg til å dra denne over hodet når kvelden kommer og vi skal gå for å spise i Hellas. Nå er det bare litt over en uke til vi reiser. *klarer ikke vente*

Om du likte kjolen like mye som meg kan den kjøpes her. Min er i størrelse 36 og var cirka 10 cm for lang. Jeg er 164 cm høy! Så vet du sånn cirka hvilken størrelse du skal bestille. Men har du en like flink mormor som jeg har så slipper du selvsagt å bekymre deg for om den er for lang.

Hva synes du om kjolen?

Sommerens bøker!

 • 07.06.2016 kl. 21:07

Er det én ting som er obligatorisk å ta med i kofferten når jeg reiser utenlands, spesielt til syden, så er det lesestoff. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg dessverre alt for lite tid til det her hjemme. Det er kun når jeg er på reise og har noen timer på solsengen å slå ihjel at jeg fisker boken opp fra vesken min.

Derfor har jeg allerede planlagt hvilke bøker som skal bli med meg på mine to uker til Hellas den 18.juni. Disse var jeg faktisk så heldig å få av mine kjære besteforeldre etter at jeg tilfeldigvis nevnte at jeg ønsker å ta med meg Calender Girl på tur, men ikke visste hvor jeg kunne få tak i den. De to andre fant mormor selv inne på butikken - og jeg gleder meg like mye til å lese alle tre.

Har dere lest noen av dem før? Leser du bøker når du er ute og reiser?

Mitt lille triks mot søtsuget!

 • 04.06.2016 kl. 20:33

Nå skal jeg komme med tidenes glupeste triks til dere som er på diett - eller forresten, når jeg tenker meg om  man ikke være på diett for å ha nytte av dette trikset! Det hjelper nemlig mot å unngå å cheate. Unngå å falle i fella og ta en håndfull potetgull, en liten sjokolade eller noe annet man craver - når man egentlig er på diett.

Altså, bare så det er sagt, er dette mitt lille triks. Med andre ord er det ikke sikkert det funker for deg. Jeg har bare prøvd meg frem og testet ut forskjellig, og har til slutt funnet noe som fungerer utmerket for meg. Jeg har nemlig en tendens til å få et enormt søtsug når kvelden kommer. Spesielt nå som jeg vet at all annen mat enn den som står på konkurransedietten er forbudt. Da får man jo bare ekstra lyst på det "forbudte"!

Mitt triks går derfor ut på å dra måltidene så langt utover dagen som overhodet mulig. La oss ta et eksempel; om jeg skal ha to treningsøkter den dagen pleier jeg som regel å spise frokost klokken ti, trene etter en time, men så prøver jeg å vente så lenge som mulig med lunsjen. Gjerne til rundt klokken tre. Middag nummer én spiser jeg da i seks-tiden, middag nummer to klokken åtte og kveldsmaten klokken ti! 

Har jeg kun ei treningsøkt venter jeg gjerne med frokosten helt til klokken tolv også! Dette er enkelt og greit fordi jeg som regel ikke er så sulten på morgenen, og derfor ikke har problemer med å drøye måltidene en god stund. Men mest fordi jeg da må trykke innpå med mat når kvelden kommer. Jeg har tre store måltid etter klokken seks om kvelden!

Det gjør at jeg ikke har tid til å være sulten. Jeg har ikke tid til å crave. Og sammen hvor lyst jeg har på "forbudt" mat, så blir jeg nesten litt småkvalm av tanken fordi jeg er så mett! Dermed slipper jeg å utfordre skjebnen ved å sitte der å glo på pizzaen kjæresten dytter i seg, eller chipsen han koser seg med etterpå. For jeg har liksom mat i munnen konstant selv. Haha! Om det gir mening! Dette fungerer i hvertfall utmerket på meg!

Ellers har jeg lagt til sunne og næringsrike forslag til både måltider og kveldskos i innlegget. Klikk på bildene for å komme til de forskjellige oppskriftene.

Kom gjerne med dine små triks for å unngå å cheate på diett!

Ny meny på Egon!

 • 01.06.2016 kl. 09:00

Tenk, nå er det allerede juni, noe som betyr at det offisielt er sommer. Min favorittårstid! Om sommeren elsker jeg å nyte late dager på stranda etterfulgt av en deilig middag på Egon når kvelden kommer snikende - jeg regner med jeg ikke er den eneste? Vel, i dag, den første juni, kommer faktisk Egon ut med en ny meny!

Noe så utrolig spennende! Mange av de gamle rettene er enda å finne i menyen, men hele 22 nye retter er også lagt til. Noen av disse rettene er helt nye, som for eksempel tastingplatter som dere så på det aller første bildet, mens andre er gamle retter som er forandret.

Husker dere tex mex burgeren? Den er blant annet erstattet med hotburgeren. Utgangspunktet er det samme, men løkringene er tatt bort (disse kan forresten bestilles utenom dersom du ønsker det) i tillegg til at jalapeño og guacamole er lagt til.

Dere la kanskje merke til den deilige desserten over her også? Vel, den er helt ny! Gratinert pannekake med salt karamellsaus, blåbær og vaniljeis. Mmm! Høres ikke det deilig ut? Spesielt etter tørrmodnet svinefilét med stekte, friske grønnsaker og salat! Sistnevnet ser du bilde av til venstre under her. Denne retten er også helt ny! Mens duck and parmesan fries til høyre under her passer perfekt til deg som foretrekker småretter og fingermat!

Min soleklare favoritt er likevel bakt potet med bratwurst, hvitløksdressing, mais, syltet rødløk og ruccola! Jeg trenger kanskje ikke si at det er den som er avbildet rett ovenfor? Ingen tvil om at jeg skal bestille denne neste gang jeg og kjæresten skal nyte en bedre middag på Egon.

Menyen til Egon er som dere kanskje forstår krydret med mange nye, deilige retter - og jeg anbefaler dere alle å ta dere en tur innom nærmeste Egon restaurant for å ta en nærmere titt i menyen. Det er nye favoritter i både vin- og ølkartet også! Så utrolig spennende. Hva med å invitere familien med på en helaften allerede i kveld? Så kan dere utforske menyen sammen.

De nye rettene er som sagt i menyen fra i dag, 1. juni! Hva tror du kommer til å bli din favoritt?

Miniband-monday

 • 30.05.2016 kl. 18:20

Mandag, ny uke, nye utfordringer og nye ideér. Denne ukens ide var å starte opp en ny ukentlig "fast post" her på bloggen. Fra før av har jeg faktisk ingen ukentlige, faste innlegg - kun månedlige. Dere husker dem kanskje? Månedens mest leste innlegg og formoppdatering, som er den 1. i hver eneste måned? Vel, fra nå av blir det miniband-monday hver eneste mandag!

tightsen kan kjøpes her

Noen av dere vet kanskje hva miniband er allerede? Selv ble jeg anbefalt å prøvde dette fra en som jobber i proteinfabrikken, og han fortalte meg hvordan de kunne brukes og hvor mye mer jeg kom til å få ut av treningsøktene mine om jeg brukte disse flittig. Etter å ha søkt litt på både instagram og youtube, i tillegg til å bla meg igjennom heftet med mange forskjellige tips til øvelser som følger med i pakken føler jeg meg utrolig motivert.

Her ser dere et fåtall av øvelser man kan gjøre med strikkene. Bildet er funnet her.

Jeg prøvde også disse strikkene på trening tidligere i dag, og jeg kan helt ærlig innrømme at jeg er frelst allerede! Hvorfor har ingen fortalt meg om disse før? Det er jo genialt. Men derfor har jeg altså lyst til å starte opp en ny fast post, som skal komme hver eneste mandag hvor jeg tipser dere om treningsøvelser man kan gjøre med disse strikkene. Målet er å ha video i hver eneste en av disse!

Ukens første miniband-monday post kommer senere i kveld. I mellomtiden kan jeg informere dere om at disse super geniale strikkene kan kjøpes her. Da får du tre strikker, med tre forskjellige motstander og det lille geniale heftet med forslag til øvelser. Disse har i hvertfall fått fast plass i treningsbagen min, og jeg anbefaler deg å lage plass til dem i bagen din også!

Har du prøvd å trene med minibands før?

// innlegget inneholder annonselenker

Forny sommergarderoben!

 • 26.05.2016 kl. 11:00

kjolen til venstre finner du her // skoene finner du her // den hvite kjolen finner du her // den røde kjolen finner du her // toppen finner du her // den stroppløse kjolen finner du her

Har du lyst til å fornye deler, eller kanskje mesteparten, av sommergarderoben din? Men budsjettet tillater det ikke? I så fall vil jeg gjerne hjelpe deg litt på vei. Jeg har nemlig plukket ut mange deilige, fine sommerklær under her - og alle er superbillige! Plaggene over her koster under 200 kroner, mens de på bildene under koster mindre enn 100 kroner! Noe så gøy.

- UNDER 100 KRONER -

- klikk på plagget for å få muligheten til å kjøpe det, se pris og flere bilder -

Noen av dem er på salg mens andre bare er billige originalt. Uansett, det er ingen tvil om at det er flere enn meg som har fått dette med meg. Derfor bør du slå til før alle disse billige, men fine, klærne blir utsolgt. For det kommer garantert til å gå fort.

- klikk på plagget for å få muligheten til å kjøpe det, se pris og flere bilder -

Har du noen favoritter?

// innlegget inneholder annonselinker

High waist denim shorts!

 • 23.05.2016 kl. 16:32

Gjett hva jeg var så heldig å kunne hente på postkontoret i dag da? Jo, denne utrolig kule shortsen som shein sendte meg for et par uker siden. Jeg har blogget om den nettsiden utallige ganger før, men jeg blir likevel like overrasket hver gang jeg mottar et nytt plagg i posten fra dem. Klærne er nemlig alltid av utrolig god kvalitet - noe som absolutt ikke er vanlig når de blir sendt fra Asia (etter min egen erfaring i hvertfall).

Shortsen kan kjøpes her!

Men shein svarer alltid til forventningene! Og de gjorde de denne gangen også, da de valgte å sende meg denne superkule shortsen som passer perfekt nå som vi nærmer oss sommeren. Denne skal definitivt få plass i kofferten min til Hellas om en liten måned, for ikke å snakke om neste helg - da har de nemlig meldt hele 27 grader her i lille, kalde Haugesund. Juhu! En forsmak på sommeren slår aldri feil.

Shortsen er kjempe behagelig på, gnager seg ikke langt opp i rumpa slik mange andre slike shortsen gjør, og halve rumpa henger heller ikke utenfor shortsen, haha. Det er det styggeste jeg ser, unnskyld meg, men det ser absolutt ikke bra ut! Jenter som går med halve rumpeballen hengende ut under shortsen. Vel, vel. Det er nå bare min mening. Men det slipper du som sagt med denne shortsen!

Den er litt liten i størrelsen, men så lenge du bestiller en størrelse større enn du vanligvis bruker vil det ikke være noe problem. Og dersom du skulle være så uheldig at shortsen ikke passer kan du enkelt sende den i retur, og så mottar du riktig størrelse i posten noen uker senere - uten ekstra kostnader selvsagt. Om du likte denne shortsen like godt som meg kan du både se flere bilder av den, lese andres tilbakemeldinger og kjøpe den her.

Likte du shortsen?

// shortsen er sponset av shein

Mine favoritt-treningstightser!

 • 22.05.2016 kl. 20:09

Treningsmotivasjon dere! I mine øyne er det synonymt med nye treningsklær. Det hjelper ekstremt mye på motivasjonen. Er du inne i en tung periode er det helt utrolig hvor mye mer motivasjon man får ved å klikke hjem en treningstights eller bare en singlet. Ettersom jeg regner med at jeg ikke er alene har jeg nå tenkt til å tipse dere om en utrolig god kampanje x-life har gående.

den nydelige blå tightsen finner du her // den grålige tightsen finner du her // den friske ferskenfargede tigthsen finner du her

Om du bruker rabattkoden 800 når du skal betale får du nemlig 25 % avslag på alle bestillinger over 800 kroner! Dette er i mine øyne et tilbud man neppe bør gå glipp av. Har du i tillegg lite treningsmotivasjon for tiden bør det så absolutt være grunn nok i seg selv til å klikke hjem en tights eller to med god samvittighet.

den grålige tightsen finner du her // den rosa (min favoritt) finner du her // "lusekofta"tightsen finner du her (denne har jeg selv, og er super fornøyd med den) // universtightsen finner du her

I tillegg har også x-life en hel haug av treningstightser til halv pris nå, og de finner dere her. Tightsene jeg har lagt til i dette innlegget er alle fra merket ICANIWILL, og selv er jeg strålende fornøyd med dette merket. Det er god hold-in i stoffet samtidig som de ikke er gjennomsiktige eller ubehagelige å ha på seg.

Rosa leopard finner du her // grå leopard finner du her // gul leopard finner du her

Hvilke av tightsene i dette innlegget kunne du tenke deg?

// innlegget inneholder annonselinker

Rumpeshorts til sommeren!

 • 20.05.2016 kl. 20:25

Dere har nok alle hørt om de såkalte rumpebuksene, buksene fra merket dr.freddy, som de siste årene har blitt super populære. Selv gikk jeg faktisk ikke med andre bukser i over ett år, men i det siste har jeg blitt flinkere til å variere. Jeg sverger likevel til dr.freddy buksene, og de er uten tvil de mest behagelige buksene jeg eier!

Uansett, til poenget; visste dere at de finnes i shortser også? Til en enda billigere penge! For det er ingen tvil om at man må betale en del for buksene. Shortsene derimot er heldigvis litt billigere, men akkurat like gode. Selv har jeg to stykker, en i sort og en i blå. Jeg gleder meg som en gal til å ta de frem nå når vi nærmer oss sommeren, og de skal definitivt få være med til Hellas i slutten av juni.

Det er ingen tvil om at jeg er stor fan av dr.freddy, derfor er det en glede å kunne fortelle dere at proteinfabrikken har såkalt "womens week" akkurat nå, som vil si at de har sinnsyke tilbuder på de mest populære produktene for oss jenter. Deriblant alle bukser, shortser og treningstightser fra dr.freddy! Hvor gøy er ikke det!? Om du klikker her kommer du til hele utvalget av dr.freddy som er nedsatt med 25 % akkurat nå!

Den svarte shortsen jeg har på meg på alle bildene kan du kjøpe her // og den blå shortsen kan du kjøpe her

Størrelsene er helt normale etter min mening, men om du ligger mellom to størrelser anbefaler jeg deg å gå for den største. Ellers strammer shortsene baksiden veldig fint opp, uten at lår eller midje "tyter ut" over eller under. Proteinfabrikker en helt trygg nettside med god kundeservice og du kan selvsagt sende varen i retur om du har valgt feil størrelse eller ønsker pengene tilbake!

- Disse tre er mine favoritter utenom de to jeg allerede har selv. Klikk på bildene for å komme til produktet! -

Spør meg gjerne om du lurer på noe mer! Har du noen plagg fra dr.freddy?

// innlegget inneholder annonselenker

Pink & soft

 • 15.05.2016 kl. 14:55

God søndag, dere! Før jeg drar ut på tur sammen med mamma, lillesøster og Milo vil jeg tipse dere om den nye favorittgenseren min. Denne rosa Better Bodies genseren er nemlig helt utrolig myk og tynn, men samtidig varm. Den er ikke tykk og klumpete slik andre gensere av denne typen pleier å være.

Med andre ord er den virkelig verdt pengene. Jeg har brukt den både på trening og utenom trening, og den fungerer virkelig til alt. Finnes også i flere farger, og jeg anbefaler dere å lese mer om den her eller kjøpe den her.

Ønsker dere en utrolig fin søndag!

// innlegget inneholde annonselenker

Sporty treningsfrisyre!

 • 14.05.2016 kl. 16:23

Jeg synes det er så utrolig fresht og fint med høye stramme hestehaler, og ulike flettevarianter på trening. Jeg beundrer jentene som kommer med fletter i både luggen, og i hestehalen. Selv er jeg veldig lite flink til å eksperimentere med håret mitt før jeg drar på trening, men i dag valgte jeg å gjøre det - og jeg følte meg så utrolig mye mer sporty!

Vanligvis holder jeg meg til ei enkel pariserflette eller en høy hestehale, men i dag valgte jeg å flette to pariserfletter i hodebunnen som sammen flettet seg inn i én vanlig flette. Denne frisyren er helt utrolig enkel, men ser samtidig veldig fin og sporty ut. Selv fikk jeg mye mer lyst til å gi alt på trening i dag når jeg hadde denne fletten i håret. Kjenner dere igjen følelsen?

Hva synes du om frisyren?

Nellyfavoritter til 17.mai

 • 11.05.2016 kl. 11:24

1. HER    2. HER    3. HER     4. HER

5. HER    6. HER    7. HER     8. HER

9. HER    10. HER    11. HER     12. HER

 


17. mai er en av de dagene i året jeg føler meg aller finest. Jeg får lov til å ta på meg det fineste plagget jeg eier, og jeg elsker det! Jeg vet likevel at det ikke er alle som har bunad, eller så passer den ikke. Uansett, felles for dere er at dere trenger noe annet å gå i på 17.mai - som oftest en kjole.

Nå som det er så fint vær er det kanskje best med en kort kjole? Derfor har jeg plukket ut åtte av dem, men også 4 lange kjoler. Over her ser dere altså mine favoritter dersom jeg ikke skulle gått i bunad på 17.mai. Jeg har stort sett holdet meg til nasjonalfargene våre, men om du ikke fant noen kjoler du likte her kan du sjekke ut denne kampanjen. Nelly har nemlig satt ned prisen på 413 festkjoler til under 199,- nå som det snart er 17.mai.

Om du har tenkt å bestille kjole til 17.mai bør du uansett forte deg. Det er ikke mange dager igjen, men om du bestiller i dag vil du likevel få kjolen din før den store dagen!

Hva skal du gå i på 17.mai?

// innlegget inneholder annonselenker

En typisk story på min snapchat!

 • 08.05.2016 kl. 18:00

Hei igjen, dere! Og før du blir altfor ivrig: nei, vi er ikke kommet hjem i igjen enda. På dette tidspunktet er vi nok mest sannsynlig på vei hjemover (om alt har gått som det skal, hehe). Men det er nok enda en god stund til vi er hjemme, og derfor tenkte jeg at det kunne være lurt å forhåndsskrive et lite innlegg!

Derfor har jeg lyst til å dele mine siste bilder fra snapchat. For som dere kanskje allerede vet oppdaterer jeg veldig ofte der! Mye oftere enn her på bloggen, men der får dere også se alt som ikke kommer på bloggen. Jeg deler små treningstips og video av forskjellige øvelser når jeg er på trening, ellers tar jeg også bilder av hva jeg gjør i løpet av dagen, av og til forteller jeg dere når bloggen er oppdatert og så videre... Der finner du alt mulig rart, og under her er video av My Storyen min i går!

Om du ønsker å følge meg på snapchat heter jeg linnthereseee der! Men bare så det er sagt; det er kun my storyen dere kan se. Dere kan ikke sende meg private snaper ♥ Dersom dere ønsker å sende en melding eller et bilde kan dere heller bruke kommentarfeltet her, mail eller facebooksiden min!

Følger du meg på snapchat?

A perfect morning!

 • 07.05.2016 kl. 17:55

Vet dere hvordan jeg startet dagen i dag? Med frokost på sengen, i kledd verdens mykeste nattkjole og favorittbladet mitt. Treningsforum er kanskje kjent for mange av dere gjennom sin populære nettside? Vel, visste dere at det også er norges største fitnessmagasin. Inne i det bladet finnes det en hel haug med inspirerende og lærerike tekster. Perfekt for deg som er interessert i muskler, fitness, kosthold, vektnedgang og styrke - slik som jeg er!

Om man setter av litt kvalitetstid til seg selv i ny og ne - lener seg tilbake, legger bena høyt og finner fram dette treningsmagasinet vil du lære utrolig masse om trening, kosthold og kroppen din. Du vil få gode tips og råd om hvordan du kan effektivisere din egen trening. Enten om målet ditt er å gå opp i vekt og bygge muskler, eller om du vil ned i vekt og fettprosent. Du får også lese hvordan livet til fitnessutøvere og kroppsbyggere er. For ikke å snakke om strongman, styrkeløft og alt mulig annet!

Noe mer om hva som befinner seg på innsiden av dette magasinet vil jeg ikke avsløre ettersom det egentlig ikke kan beskrives med ord. Å lese treningsforum før man skal på trening vil for eksempel være den beste PWO (pre-workouten) i mine øyne. Man får jo så masse energi og motivasjon. 

Selv lå jeg slik som dette, og bare fylte på med masse nyttig inspirasjon og ikke minst treningstips, før jeg ikke klarte å ligge i ro lenger. Etter en times tid i sengen med dette bladet foran meg kriblet det sånn i musklene at jeg nærmest løp ut dørene før jeg hadde fått tid til å ta på meg treningsklærne, grabbet med meg treningsbagen i farten, og så ble det jammen ei treningsøkt på denne frøkna.

Frem til nå har jeg kjøpt treningsforum-bladet i butikken selv, men fremover skal jeg abonnere på det. Det er jo så mye enklere å bare få det i posten enn å måtte lete etter det i butikkhyllene hver eneste måned. For ikke å snakke om at det er mye billigere. Dersom du også ønsker å få treningsforum rett hjem i postkassen din hver måned anbefaler jeg deg å bestille via bladkongen her - ettersom du sparer enda mer da!

Look how lucky i am!

 • 04.05.2016 kl. 19:30

Åh, jeg er bare så utrolig, ufattelig, sinnsykt glad, og jeg føler meg virkelig som verdens heldigste jente her jeg sitter og åpner den ene esken fra gymgrossisten etter den andre. Oppi eskene ligger det bare godsaker, og jeg klarer ikke å la være å smile. Jeg blir bare gladere og gladere for hver eneste lille ting jeg løfter ut av esken. Som den søte, lille rosa shakeren her - det er vel umulig å ikke bli superglad når man får øye på den!?

Shakeren kan dere kjøpe her til bare 29,- ! Den er jo så liten og nett, at den er perfekt å ta med seg i treningsbagen for å blande proteinshake i. Eller hva med å bare bruke den som drikkeflakse? Den er jo super enkel å ha med seg i vesken ettersom den tar så liten plass! Om du ikke er like glad i rosa som meg kan jeg trøste deg med at du finner den her i hvit også.

Denne enkle, men likevel flatterende t-skjorten lå også oppi esken min. Den er utrolig myk i stoffet og former seg etter kroppen uten å sitte klistret inntil. Den er litt stor i størrelsen, så dersom du ligger mellom to størrelser ville jeg tatt den minste - ellers passer du nok din vanlige størrelse. Selv har jeg min i størrels S, og jeg synes det passer helt fint!

Denne får du faktisk både i herre- og damemodell, og i fra størrelse S-XXXL! Den koster kun 149,- og da får du to for én. Altså to slikte t-skjorter som dette for 149 kroner. Det er absolutt ikke galt. Da kan man forresten velge om man vil ha en damemodell og en herremodell, to damemodeller, to herremodeller, forskjellige størrelser osv. Dere finner hele utvalget her inne. To stykk for 149,- altså!

Jeg fikk også hele tre brett med 24 bokser NOCCO BCAA, og for å være ærlig føler jeg ikke at jeg trenger å fortelle dere om hvor bra BCAA er for kroppen! Enten man trener eller ei - men spesielt om man trener. Jeg har sagt det så mange ganger før, og om man ser hvor populære disse har blitt så skjønner man vel at de er GODE! Både smaks- og næringsmessig.

Det jeg likevel vil gjøre er å prøve og fortelle dere litt om hvordan de smaker. For de tre smakene jeg har prøvd til nå har alle smakt helt unikt, men likevel veldig, veldig godt. Det er umulig å avgjøre hvilken av dem jeg synes smaker best ettersom alle smaker godt på hver sin måte.

Men la oss ta NOCCO BCAA Fersken først da. Denne tror jeg faktisk ikke at har kommet i butikken enda, så du får kun tak i den på nett her. Den nyeste smaken, og den smaker faktisk helt likt som fersken iste. Det er den beste forklaringen jeg kan gi dere, fordi det er så likt at det nesten er skummelt. Hvordan kan noe så sunt smake like godt som den usunne sukkerbomben; iste?

NOCCO BCAA Pære smaker ganske likt som den pære vannisen. Veldig god og frisk! Dette er vel også den mest populære av alle smakene.

NOCCO BCAA Jordbær og Rabarbra har den mest ubeskrivelige smaken. Veldig vanskelig å sette ord på. Første gang jeg drakk den var den faktisk bare helt OK, men nå smaker den nesten best av alle. Den blir liksom bare bedre og bedre for hver gang man drikker den. Den beste beskrivelsen jeg kan gi er at den smaker søtt og sommer.

Du kan kjøpe brett med 24 bokser NOCCO BCAA her! 

(Alle smakene er forresten på tilbud nå!)

Helt i bunn av eksen lå denne proteinbaren å fristet meg. Den har jeg gjemt unna til lørdagskvelden, da skal jeg unne meg denne her, og jeg gleder meg sånn til å finne ut hvordan den smaker. Jeg kan gjerne gi dere en update på det om dere ønsker, men om du likevel vil kjøpe den nå finner du den her til bare 12 (!) kroner. Det er utrolig billig til å være en proteinbar! I tillegg finnes den i uendelig mange forskjellige smaker.

Har du prøvd noe av dette?

Kul kompresjonstights!

 • 03.05.2016 kl. 15:56

Wow! Det ordet beskriver dagen min så langt utrolig bra. Jeg har vært så effektiv at jeg ikke aner hvordan jeg har fått tid til å gjøre så mye. Her snakker vi både trening, hente pakker på posten, sende avgårde kundebestillinger (moro at så mange av dere var interessert i C9 forresten!), tatt bilder i noe som føles som hver eneste gate i hele byen! Jeg har nemlig mottatt sponsorpakker i dag, og er overlykkelig over hva som befant seg inni. 

Jeg vil dele alt det med dere i et eget innlegg en annen dag, nå er jeg bare nødt til å vise dere denne vanvittig kule tightsen som postmannen la i postkassen min i går ettermiddag. Jeg ble sjeleglad da jeg åpnet pakken og så hva som befant seg inni, for denne har jeg virkelig gledet meg til å få! Den er så vanvittig kul, og da jeg fant ut at den er helt utrolig behagelig å ha på seg gikk bare gliset mitt enda mer rundt. 

Den er helt perfekt i størrelsen, dersom du vurderer å bestille en hjem til deg selv også! Stoffet er veldig tynt, men samtidig så er det god hold-in og stretch samtidig som den ikke er gjennomsiktig. Med andre ord er den bare helt perfekt, og akkurat slik en tights skal være. Når den i tillegg har så kule prints som denne er i hvertfall ikke jeg i tvil om at den kommer til å ligge øverst i favoritthyllen min!

Om du skulle være interessert i å skaffe deg en slik kompresjonsstights selv også kan du gjøre det her! Vanligvis ligger prisen på denne treningstightsen på 1099,- men den er nå på salg til 699,-! Nesten halvpris - med andre ord kan det være lurt å slå til nå.

// tights er sponset + innlegget er skrevet i samarbeid med tradedoubler

De perfekte joggeskoene!

 • 01.05.2016 kl. 21:30

Vet dere hvilke sko jeg har brukt på trening (og egentlig hver eneste gang jeg har trødd utenfor døren) de siste dagene? Nemlig disse nydelige skjønnhetene her! Åh, jeg ble så ufattelig glad da mormor kom gående inn døren med disse skoene i ei eske til meg her en dagen. Jeg har lengtet etter nye sko som kan brukes på trening i en liten evighet.

Jeg kjøpte meg til og med to par til 249,- stykke på europris i påsken ettersom jeg synes det er så utfattelig kjedelig å bruke så masse penger på gode sko. For det er ingen tvil om at skikkelige joggesko koster flesk! De papplefsene fra europris var forresten et mareritt å trene i. De pustet ikke i det hele tatt, og var som sagt akkurat som å teipe papp rundt føttene. Tror jeg har brukt de to ganger eller noe sånn, siden påsken, og det er veldig lite ettersom jeg vanligvis trener rundt 15 ganger i løpet av ei uke! 

Disse derimot! De er en drøm! Jeg har alltid vært stor fan av små og lette joggesko som er gode og tøyelige. Det skal føles som å gå barbeint, men samtidig at de har god demping, skjønner dere? Vanskelig å forklare egentlig, det eneste jeg vet er at jeg er veldig vanskelig når det kommer til å finne gode sko. Men disse! De falt i smak med det samme!

Sålen inni skoen former seg etter foten og støtter derfor opp under hele fotsålen, ellers er de sinnsykt lette å ha på bena. De puster kjempe bra og sist, men ikke minst, de har ikke knytting! Altså, er det bare jeg som synes det er et tiltak å knytte skoene hver eneste gang du skal ta dem på deg? Jeg ender alltid opp med å ha en så løs knute at jeg bare kan trø oppi dem uten å løsne knuten. Men da sitter den heller ikke godt på foten!

Disse skoene her derimot har strikk! Noe så genialt, med andre ord; lett å trø oppi samtidig som de sitter godt på foten. Nei, de er bare helt fantastiske altså! Jeg anbefaler de på det sterkeste. Tusen, tusen takk mormor og morfar, for disse helt fantastiske skoene her ♥

En knallgod nyhet!

 • 27.04.2016 kl. 12:01

Gjett hva? Jeg har nettopp kommet over en helt ekstremt god nyhet. Noe i hvertfall jeg selv kommer til å benytte meg av, og det synes jeg du skal gjøre også.

Dere har garantert sett dem, NOCCO BCAA, enten om det er på instagram, i butikkene, på blogger eller kanskje til og med på treningssenteret? Uansett hvor er det ingen tvil om at disse helt nye BCAA drikkene er superpopulære blant treningsglade mennesker. De inneholder så gode næringsstoffer, og er samtidig nesten helt uten kalorier at det nesten blir for godt til å være sant. 

Selv har jeg handlet disse boksene med mirakeldrikke på butikken mange ganger, men det er ingen tvil om at det fort går mange penger bort om man skal kjøpe en og en boks på den måten. Det man sparer mye mer på er å bestille et helt brett på nett. Jeg har hatt et brett stående hjemme hos meg før, og det var utrolig befriende og bare kunne ta seg en boks når jeg ville uten å stresse med å komme meg på butikken, og ikke minst betale for den, først. 

Og som om du ikke sparte nok på å kjøpe et slikt brett med 24 bokser fra før, så sparer du i hvertfall masse på det nå! Gymgrossisten har nemlig - 25 % på alle smakene av NOCCO BCAA nå! Er ikke det bare for godt til å være sant? Jo, det trodde jeg også, derfor var jeg nødt til å klikke inn på linken for å se det med mine egne øyne. Om du er som meg kan du klikke her, så kommer du til dette sinnsyke tilbudet!

Jeg anbefaler dere å gripe muligheten nå som dere har den ettersom dette garantert kommer til å bli fort utsolgt. I skrivende øyeblikk har de fremdeles alle tre smakene (pære, jordbær/rabarbra og fersken) inne, men jeg er likevel rimelig sikker på at det snart begynner å gå mot et tomt lager.

Benytt deg derfor av muligheten nå, og husk; dersom du er usikker på hvilken smak kan du bare gå på rema 1000 eller meny (sikkert flere dagligvarebutikker også) og kjøpe deg én boks for å kjenne hvordan den smaker. Og så bestiller du et brett her inne når du har funnet din favoritt.

- klikk her eller på hvilket som helst av bildene i dette innlegget for å komme til kampanjen -

Hvilken smak er din favoritt?

// skrevet i samarbeid med gymgrossisten, og inneholder annonselenker

I treningsbagen min finner du...

 • 26.04.2016 kl. 18:10

I treningsbagen min gjemmer det seg mange rare skatter, og nå tenkte jeg at jeg kunne dele alt med dere. Kanskje dere kan plukke opp et tips og to? Jeg har nemlig alt mulig oppi bagen jeg drar med meg så og si over alt, og føler i hvertfall selv at jeg er forberedt på enhver uventet og forventet situasjon.

Beltet mitt fra den gang jeg drev med vektløfting ligger fortsatt oppi treningsbagen, og det drar jeg frem både titt og ofte. Skal jeg ha et tungt løft, kan det være greit med litt ekstra støtte rundt mage og rygg.

BCAA pulver har jeg også oppi bagen. Klart til å blandes ut i forkant av hver treningsøkt. Det føler jeg gir meg den ekstra energien jeg trenger for å gjennomføre økten så bra som mulig. For ikke å snakke om at BCAA inneholder mange gunstige næringsstoffer.

Treningsboken min har jeg alltid med meg på trening. Jeg har siden jeg startet å trene ført logg under hver eneste økt, og dette hjelper meg til å gjøre det jeg skal på trening, men også å følge med på både utvikling og fremgang. Har jeg skrevet opp programmet på forhånd er det lettere å utføre hvert eneste sett, enn om jeg kun har det i hode. Da kan man fort lure seg selv ved å tenke "jeg har trent veldig bra nå, så om jeg hopper over det siste settet gjør ikke det noe". Med andre ord, en treningsdagbok hjelper deg til å holde motivasjonen oppe under økten.

Ei tom flaske til å ha vann i under økten. Jeg er ekstremt avhengig av å få i meg nok væske når jeg trener, så dersom jeg har glemt denne flasken kan jeg like gjerne kjøre hjem for å hente den. Jeg  ha nok vann! 

En liten shaker som dere kanskje ser at jeg glemte å skylle ut av i går kveld... Haha, godt det ikke setter seg like lett som proteinpulver ;-) Denne shakeren bruker jeg nemlig kun til å blande BCAA i før trening. Jeg blander den når jeg ankommer treningsstudioet, og drikker på den både i garderoben rett før økten og under oppvarmingen. Deretter går jeg over til vann.

Trådløse øreplugger. Dere husker kanskje at jeg fikk dette av kjæresten til jul? Jeg bruker det masse, spesielt under kardioøktene! Det er så mye lettere å få unnagjort de hersens 40 minuttene på mølla om jeg drømmer meg bort i en youtubevideo samtidig som jeg går.

Øreplugger. Det sier seg selv. Et trådløst headsett går tom for strøm i ny og ne. Og ettersom jeg ikke er noe flink til å lade det regelmessig er jeg nødt til å ha disse med meg. De bruker jeg i nødssituasjoner, det vil si når det trådløse akkurat har gått tom for strøm.

To sett treningshansker ettersom kjæresten alltid glemmer sine om han passer på de selv. Mine bruker jeg når jeg har dager med mange repitisjoner. Gjerne i markløft og slike øvelser som sliter og gjør ekstremt vondt i hendene.

Teip dersom hanskene ikke har gjort jobben sin. Hvis huden "rakner" og sprekker opp skal jeg ikke trenge å avslutte økten. Litt teip fikser såret, og jeg kan forsette økten som om ingenting har hendt.

Knevarmere som jeg bruker under beindager. Skal jeg ha mange knebøy for eksempel, da er det greit å kunne gi knærne litt ekstra støtte og varme - bedre føre var enn etter snar. Skader vil vi ikke ha noe av!

Svette armbånd fra Kari Traa som jeg fikk av mamma for noen måneder siden. Den bruker jeg titt og ofte som håndleddsstøtte ettersom jeg noen ganger får vondt i håndleddet om jeg trener for eksempel benkpress. Blir belastningen på håndleddet for stor er det greit å ha et slikt bånd strammene rundt. Det hjelper faktisk en god del på smerten også!

Gripere eller reimer som kanskje de fleste kaller dem? Skal jeg trene markløft eller andre øvelser hvor jeg må bruke mye krefter bare på å holde stangen tar jeg i bruk disse. Det gjør at jeg heller kan konsentrere meg om å bruke krefter på det jeg egentlig skal enn å holde rundt stangen.

Deodorant har jeg i treningsbagen dersom jeg skal noe direkte etter trening, og ikke har tid til å dusje. Da kan det være greit å fjerne den verste svettelukten med litt deodorant!

Tampongen sier seg vel selv? Skulle tante rød plutselig melde sin ankomst under ei treningsøkt har jeg ikke lyst til å måtte avbryte økten for så å dra hjem. Løsningen ligger i treningsbagen!

Engangshøvelen har jeg tipset dere om før. Har du ankommet treningssenteret i singlet og glemt å barbere stubbene under armene kan denne høvelen være en grei nødløsning som sparer deg fra mange pinlige øyeblikk.

Kulepenn. Som jeg nevnte i starten er jeg over gjennomsnittet opptatt av å føre treningslogg, og derfor har jeg en ekstra kulepenn liggende. Man vet aldri når den som er festet til treningsdagboken går tom for blekk, vet dere ;-)

Uno-kort. For å komme meg inn på treningsstudioet utenom åpningstidene må jeg ha dette uno-kortet. Derfor har det fått en egen liten lomme slik at jeg ikke skal glemme det.

Ellers har jeg vanligvis en ispose dersom det skulle skje noe, og et ekstra sett treningsklær om jeg plutselig skulle finne på å ta meg en økt når jeg er ute og kjører. Under her har jeg lagt til litt av hvert dersom du er på utkikk etter noe nytt å oppbevare i bagen din, klikk på bildene så kommer du til produktene:

Hva har du i treningsbagen din?

// innlegget inneholder annonselenker

Resultatet av min kroppsanalyse!

 • 21.04.2016 kl. 17:18

Som mange av dere kanskje allerede har fått med dere var jeg innom Klinikk Selsaas tidligere i dag for å få kroppen min analysert ved hjelp av en maskin kalt Inbody 720. Denne maskinen sender svake elektriske signaler gjennom kroppen, og det hele tar bare et par minutter. Man får med seg et ark hvor det er skrevet svart på hvitt hvor mye muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv. kroppen din består av.

Som dere kanskje skjønner er dette derfor mye mer nøyaktig enn å måle for eksempel fettprosent ved hjelp av klype eller baderomsvekt. Ja, dette er faktisk den beste metoden for å få oversikt over kroppens sammensetning som finnes på markedet. Det er helt trygt og meget nøyaktig. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble en smule skuffet over resultatet mitt - eller det vil si fettprosenten min. Ettersom jeg hadde målt den med klype tidligere å fått vite at den var 20,88 % kan dere kanskje tenke dere hvordan det var å få vite svart på hvitt at den egentlig er 26,1 %. Fikk likevel høre i ettertid at fettprosenten alltid er lavere når den måles med klype ettersom den da kun måler underhudsfettet - mens inbody måler alt kroppsfett.

Jeg må likevel meddele at jeg ble positivt overrasket over muskelmassen min - spesielt i overkroppen ettersom jeg trodde den var mye lavere enn den tydeligvis er! Alt i alt har jeg en muskelmasse på 29,7 kilo. Wuhu! Det er i hvertfall mer enn fettet, som til sammen veier 18,7 kilo, hehe. Les gjerne over skjemaet under her, kanskje du skjønner noe av det? Om ikke trenger du ikke være redd for å spør hva de enkelte begrepene betyr.

En slik inbody 720 test som dette er utrolig kjekk for meg som skal stille i fitness - da får jeg oversikt over hva som må gjøres videre og hvordan jeg ligger an. Men det kan definitivt være veldig nyttig om du ønsker å komme i gang med trening, legge om livsstilen eller kanskje spesielt om du trener en del fra før.

For å komme med et eksempel på den første; dette kan være ideelt før du går i gang med en vektreduksjon eller starter med en opptreningsfase. Resultatene fra Inbody kan du bruke til å skreddersy din kostplan og treningsopplegg. I etterkant kan du ta en ny måling og se svart på hvitt hvilke aspekter av din helse som har forbedret seg. Bedre motivasjon for videre fremgang finnes det vel ikke!?

Helt til slutt vil jeg oppsummere alt inbody 720 måler, og det er; skjelettmuskulatur, fettfri kroppsvekt, fordeling og balanse av muskulatur, viceralt fett, fett i kilo og prosent, hvilestoffskifte, idealvekt, kroppsbalanse og mye mer! Anbefaler deg absolutt å ta en slik test for å få en god oversikt over din egen helsetilstand.

Lurer du på noe angående testen, pris eller ønsker å bestille time kan du ringe Klinikk Selsaas på telefon 52716000, eller bestille time via nett her.

Lørdagens festantrekk!

 • 19.04.2016 kl. 11:07

På lørdag kledde jeg meg opp i festklær for første gang på evigheter, og da så jeg faktisk ganske stor forskjell på kroppen i forhold til forrige gang jeg knødde meg inn i en slik tettsittende, stram kjole. Alle kjolene satt rett og slett mye finere på nå enn de har gjort før, og det å føle seg så bra i absolutt alt gjør virkelig noe med humøret - og selvtilliten for den del.

Jeg skal derfor ærlig innrømme at jeg følte meg fin på lørdag. Med både en tettsittende kjole og høye støvletter - sistnevnte fikk jeg faktisk av morfar for ikke så veldig lenge siden. Synes de gjør et hvert antrekk så mye mer elegant. Spesielt om det er snakk om korte kjoler eller skjørt.

kjolen finner du her // skoene finner du her

Hva synes du om antrekket?

The perfect sweater this spring!

 • 15.04.2016 kl. 16:55

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Er det noe jeg liker, så er det å gå plagg med plagg som ikke halve byen allerede har. Det vil si plagg man kan kjøpe på nett, og som ikke finnes på bikbok, gina eller h&m. Slike plagg som denne genseren her. Den var jeg så heldig å få sponset av shein, og jeg er evig takknemlig for akkurat det, for hallo! Se bare hvor stilig den er, og det beste av alt; man slipper å bekymre seg for å ende opp med å kle seg likt som alle andre.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Jeg har i hvertfall ikke sett denne genseren her, eller lignende, tidligere! Har du? Jeg elsker at den har lang hals, noe som gjør at den passer perfekt til denne årstiden, men samtidig er skuldrene åpne! I tillegg er fargen helt nydelig og passer til det aller meste. Varm er den også, men ikke slik at man blir klam. Akkurat passe. Med andre ord, helt perfekt.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Shein er som jeg har fortalt dere om før, helt trygg å handle på! Klærne kommer vanligvis etter 2-3 uker, og toll har foreløbig aldri vært noe problem for min del. Denne genseren er også helt normal i størrelse, jeg har den i smal! Stil meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet om det er noe mer du lurer på.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Hva synes du om genseren?

// genseren er sponset

Blue like the ocean

 • 11.04.2016 kl. 17:27

I dag hadde jeg en av de dagene smilet nesten går rundt. En av de dagene jeg føler meg som verdens heldigste. Og samtidig er super takknemlig. Jeg hadde en av de dagene jeg får en sms om at en ny pakke fra proteinfabrikken ligger og venter på meg på postkontoret. Da skjønner dere sikkert følelsen jeg satt igjen med? For ja, det var en av de dagene i dag.

Jeg føler meg så utrolig heldig at jeg nesten ikke får sagt det engang, for herlighet, hvor fint er ikke dette settet fra better bodies? Ikke nok med at passformen er helt utrolig bra, og at stoffet er kjempe behagelig - men den fargen. Den er bare til å drømme seg bort i. Det er liksom så krystallblått som havet på kritthvite strender langt, langt nede i sør. Ah, nei, dette settet her steg rett til tops som favoritter i klesskapet mitt. Kommer nok til å bruke det masse på poseringstreninger, og ellers kommer jeg til å bruke sportsbhen masse på trening.

Både shortsen og sportsbhen er helt normale i størrelsen. Jeg har shortsen i størrelse medium og sportsbhen i størrelse smal, dersom du skulle lure på det. Ellers kan du kjøpe, se flere bilder og lese andres tilbakemeldinger om shortsen her - og sportsbhen her! Og dere, jeg mener det når jeg sier at dette settet er verdt å klikke hjem. Finnes også i fargene rosa, oransj, militærgrønn og militærgrå.

Ellers lurte det seg også et gigantisk spann med mine favorittpannekaker i esken. Disse pannekakene har jeg spist fast til lunsj hver eneste dag i flere måneder nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at lunsjen er mitt favorittmåltid i løpet av dagen. De har liksom en deilig smak av vanilje, i stedenfor å smake kunstig slik mange andre proteinpannekaker gjør. Dette spannet kan du kjøpe her, men om du er litt skeptisk kan du også kjøpe en mindre eske her.

Topping til disse pannekakene har jeg faktisk ikke prøvd før i dag, men jeg må si at jeg ble svært positivt overrasket da jeg prøvde den som heter "pannekakesirup" i dag! Nå gleder jeg meg i hjel til å teste sjokoladesausen og jordbærsausen også. Disse er helt fri for kalorier, og kan derfor fint brukes om du er på konkurransediett slik som meg - men også om du bare ønsker å leve litt sunnere! Smakfull sirup for alle, med andre ord.

Du finner pannekakesirupen her, sjokoladesausen her og jordbærsausen her. Anbefaler dere likevel å kjøpe hele pakken med dette 4 kilos spannet med proteinpannekaker og tre pakningen med topping ettersom man får det beste av alt i en pakke - og det kan du gjøre her. Tro meg, du kommer ikke til å angre!

Har du erfaring med noen av disse produktene fra før? Legg gjerne igjen din mening om dem, eller spørsmål, her i kommentarfeltet. Jeg svarer med glede ettersom dette er produkter jeg er ett hundre prosent fornøyd med, og derfor med sikkerhet kan tipse dere om!

// innlegget inneholder annonselenker

Mine favorittplagg fra shein

 • 29.03.2016 kl. 12:43

Herlighet, at det er mulig å se at det er påskeferie så sterkt har jeg aldri opplevd før. Statistikken den siste uken har virkelig vært "bånd i bøtta", og jeg har måttet jobbe for å klare å holde lesertallet over 300 - noe jeg til og med ikke klarte den ene dagen. Da gårsdagen kom derimot, da var det så lett å se at de fleste var kommet hjem, for plutselig lå jeg på nesten 500 lesere igjen. Deilig!

I dag skal jeg jobbe kveld, men før den tid har jeg lyst til å vise dere mine favorittplagg fra shein. Jeg har blitt sponset av dem ei god stund, men før det bestilte jeg også en del klær fra dem på egenhånd - dermed er det ikke til å legge skjul på at jeg har en god del klær fra shein. Favorittklærne mine er likevel de dere ser i dette innlegget.


Beige jakken/kåpen: denne fikk jeg sponset for mange måneder siden, og jeg elsker den! Synes den har en så utrolig flott form samtidig som fargen er utrolig fin. Om du vil se flere bilder av den eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Rød jakke med pelshetteDenne jakken kjøpte jeg lenge før jeg startet samarbeidet mitt med shein, og den dag i dag bruker jeg den fremdeles like mye. Den er en av mine favorittjakker, og jeg har den både i rød og i grønn. Jeg elsker at hetten er så stor og myk, noe som gjør jakken både søt og varm på samme tid! Dersom du vil se flere bilder eller kjøpe denne kan du gjøre det her.

Sort body: Denne har jeg faktisk brukt overraskende mye. Jeg var litt i tvil om jeg skulle velge denne eller ei, men valget falt til slutt på at jeg ønsket å få denne tilsendt i posten. Den er utrolig myk, og kan brukes til det meste. Jeg har både brukt den i forbindelse med filmkvelder med kjæresten, altså som en kosepysjamas. Men også ute sammen med ei bukse. Den passer akkurat like bra i begge sammenhenger! Hvis du vil se flere bilder av den eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Lilla kjole: Mitt siste plagg er også blitt en av mine favoritter. Det er kanskje ikke heeeelt riktig sesong for å ta i bruk denne kjolen enda, men på en litt kjølig sommerdag, og definitivt fra august og utover, kommer denne til å bli flittig brukt sammen med mine nyeste støvletter som strekker seg til over knærne. Ah, jeg ser det for meg! Om du vil se flere bilder av kjolen eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Klikk på bildene for å komme til plaggene.


Hvilke av disse fire plaggene var dine favoritter? Kunne du tenke deg noen av de selv?

// skrevet i samarbeid med shein

Slik unngår du overspising!

 • 26.03.2016 kl. 20:27

I dag har jeg som sagt en aldri så liten, eller egentlig føles den veldig lang, fridag! Der jeg kan spise hva jeg vil, og dermed sier det seg selv at jeg har stappet inn både taco, spare ribs, fløtegratinerte poteter, kake og påskeegg. I morgen derimot, er det tilbake til dietten, og i den anledning har morfar laget et diettbestikk til meg som vil gjøre det litt enklere å nå målet mitt om å bli sceneklar!

Hva tror dere? Kan vel ikke være så vanskelig å følge dietten med dette bestikket, noe kake eller andre søtsaker får jeg i hvertfall ikke plass til på skjeen. Eller gaffelen for den saks skyld. Hihi! Syntes det var så utrolig snålt laget at dette skal jeg ha med meg når jeg flytter ut, og det skal få stå på seiershyllen på kjøkkenet og minne meg på å spise med omhu!

Var ikke dette helt genialt!?

Få gratis proteinpannekaker!

 • 26.03.2016 kl. 17:39

singleten finner du her // reimene finner du her // proteinbarene finner du her // shortsen finner du her // BCAA explode finner du her // shakeren finner du her // brettet med BCAA citrussmak finner du her

Nå som det er påske kjører proteinfabrikken stortilbud på mange av sine produkter, deriblant smartshakeren som jeg har lagt til over her. De har den også i mange andre farger, og er nå på tilbud med - 20 %. Ellers får du også en pakke med proteinpannekaker gratis på alle ordrer! Dersom du vil lese mer om noen av produktene over her kan du klikke på linkene jeg la til under bildet. Ellers finner du alle tilbudene og påskekampanjene her.

Selv kunne jeg tenkt meg både det ene og det andre på bildet over, men skal jeg absolutt velge ut en favoritt tror jeg det blir delt mellom BCAA brettet og singleten.

Hvilke av påske-produktene jeg plukket ut kunne du tenkt deg? Eller har du noe av det fra før?

// innlegget inneholder annonselinker

A girl can never have too many shoes

 • 21.03.2016 kl. 18:32

Dere jenter er vel enige? Vi jenter får aldri nok sko uansett hvor mange vi kjøper oss. Denne gangen har jeg riktignok ikke kjøpt mitt nyeste par, jeg har fått dem av min kjære morfar. Så tusen, tusen takk til deg! Skoene er de eneste jeg har av slike høye, lange støvletter, og jeg har siklet etter dem i evigheter. Den lave hælen på skoene gjør også at de både kan brukes til hverdags og til fest.

De kan blant annet styles slik som jeg har gjort i dette innlegget men er også akkurat like fine til både kjole og shorts.

genser her // bukse her // sko her

Støvlettene er veldig gode å gå i, og de siger ikke ned fra lårene heller. I hvertfall ikke på denne frøkna her, og dersom du har tynnere bein enn meg kan jeg forsikre deg om at det er snøring helt øverst bak som gjør at de kan strammes. Skoene finnes forresten helt nede i størrelse 35, og helt opp til 38 :-) De kan kjøpes her om du skulle ønske det.

Ellers er jeg "plokk råten", segen i fisken, dau i kroppen eller hva enn man skal si - i dag. Skrubbsulten er jeg også! Klagete med andre ord. Tror jeg får komme meg inn på kjøkkenet til mormor og lage meg litt kylling for de neste dagene. Kanskje humøret stiger da. Hvis ikke så henter jeg de nye skoene mine, da kommer nok smilet frem!

Hva synes du om skoene jeg har fått av morfar?

// innlegget inneholder annonselenker

Tips for en effektiv treningsøkt

 • 21.03.2016 kl. 12:00

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å trene. Det har jeg selv merket nå etter at jeg begynte å jobbe, og kan bare forestille meg hvordan det er for dere som i tillegg har barn, ekstrajobb eller studier på siden. Jeg har bloggen som ved siden av jobben i hjemmetjenesten som tar veldig mye tid, men så skal jeg jo også tilbringe litt tid sammen med min kjære. For ikke å snakke om hvor lang tid det tar med både matlaging og diverse. Derfor er det ikke alltid jeg har like mye tid til overs som kan brukes til trening.

- Jeg vet denne øvelsen her ser veldig merkelig ut, men den tøyer faktisk veldig bra. Veldig god om du vil forbedre bunnposisjonen din i knebøy. Sitt så dypt du klarer med rett rygg, og bruk albuene til å presse knærne utover -

Jeg har derfor funnet meg en del triks som gjør økten mye mer effektiv, og tenker at det kan være en idé å dele dem med dere. Så håper jeg at dette er noe dere er på jakt etter!

Tren supersett

Det vil si at du tar to øvelser samtidig, men annet hvert sett på hver øvelse. Her kan det være lurt å trene to lette øvelser sammen, altså ikke knebøy og markløft for eksempel. Skal du gjøre det vil jeg anbefale deg å ta litt pause i mellom settene selv om du trener supersett. Du sparer faktisk overraskende mye tid på det også. 

Kombiner trening med andre oppgaver

Hvorfor har du "ikke tid til å trene"? Er det fordi du skal øve til en prøve? Skrive handleliste, lese mail, ja til og med se på serie? Eller kanskje blogge? Vel, alle de tingene jeg nettopp nevnte er ting som du kan kombinere med for eksempel elipsemaskin. Eller tredemølle for den saks skyld. Selv har jeg ofte skrevet teksten til et blogginnlegg ned på mobilen min samtidig som jeg gjennomfører 40 minutter på elipsemaskinen.

Skriv ned programmet

Om du skriver ned treningsprogrammet ditt på forhånd sparer du deg mye tid med tanke på at du slipper å notere underveis, eller bruke ekstra tid på å finne ut av hva du har lyst til å gjøre som neste øvelse.

Ta med deg et helt flyttelass på trening

Mitt aller siste tips er å ha en gigantisk treningsbag, eventuelt to, hvor du oppbevarer mat, skifte, håndkle osv. Slik at du slipper å kjøre hjemom for å lage deg mat eller dusje etter trening. Du kan bare gjøre det i garderoben før du kjører videre for å handle, hente barn i barnehage eller lignende.


 

Ellers svarer det seg også å ta så korte pauser som mulig. Å trene på tidspunkter du vet at det er lite folk på gymmet svarer seg også ettersom du derfor slipper å stå i kø og vente på ledige apparater. Har du noen gode tips og triks selv, så kan du gjerne dele dem med oss andre i kommentarfeltet!

Kjolen som kler absolutt alle!

 • 17.03.2016 kl. 20:59

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Vet dere hva jeg hentet på postkontoret mitt tidligere i dag? Denne utrolig lekre kjolen her! Den er for det første utrolig myk i stoffet - for ikke å snakke om at halsen går utrolig langt opp, og nettopp derfor kan den fint brukes på denne årstiden. Og fargen dere, den er til å falle pladask for! Den er kanskje en litt mer typisk høstfarge, men kan så absolutt brukes nå om våren også. 

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Og når jeg sier at den kler absolutt alle - så mener jeg ALLE! Til og med kjæresten min ser pen ut i denne, er dere ikke enige? Og det skal godt gjøres ettersom han er av det kjønnet som vanligvis ikke går med kjole. Eller høyhælte sko for den saks skyld. Men hva synes dere, han kler vel dette antrekket akkurat like godt som meg..? ;-)

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Ellers kan jeg meddele at denne kjolen er helt normal i størrelsen, og at vi har den i størrelse small dersom dere ønsker å se hvordan den størrelsen ser ut i virkeligheten. Men jeg må kanskje også legge til at det er small i kvinnestørrelser, altså ikke herrestørrelser selv om den passet kjæresten meget bra! Velger du feil størrelse vil det nok heller ikke være krise ettersom det er så løs og ledig.

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Jeg fikk kjolen min av shein, som er en nettbutikk jeg har tipset dere om uendelig mange ganger tidligere. Jeg håper dere vet at det derfor er trygt å handle herifra. Vet at mange synes det er skummelt å kjøpe klær og diverse andre ting på nettet - men jeg håper dere vet at jeg aldri ville anbefalt dere noe som jeg ikke er hundreogti prosent sikker på at er trygt!

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Helt til slutt vil jeg gjerne høre hva dere synes om kjolen, og ikke minst om dere synes kjæresten kledde den?

//kjolen er sponset

Verdens lykkeligste jente!

 • 03.03.2016 kl. 16:27

I dag er jeg garantert verdens lykkeligste jente! Denne pakken fra proteinfabrikken dumpet ned på postkontoret mitt i dag, og jeg kjente sommerfuglene gå banans i magen min i det jeg fikk en sms med hentekode. Halleluja! En gigantisk pakke med masse godsaker oppi, og ingen av produktene hadde jeg erfaring med fra før. Jeg har smakt BCAA én gang før, men bortsett i fra det var alt nytt.

En stor 3 kg dunk med proteinpulver - norges mest solgte proteinpulver for å være mer konkret - og det er ikke uten grunn! Etter å ha tatt en titt på næringsinnholdet skjønner jeg hvorfor denne er så populær. Pulveret er fullpakket med alle aminosyrer du trenger for muskelbygging og diett -  i tillegg til at det inneholder hele 71 gram proteiner per 100 gram. Når jeg på toppen av det hele fikk smakt på denne vidunderdrikken var jeg solgt.

Dette her kommer uten tvil til å være mitt førstevalg når det kommer til proteinpulver fremover. Det er den proteinshaken som kommer nærmest vanlig sjokolademelk av alle jeg noensinne har testet. Proteinshaker pleier man som regel å måtte tving ned - mens denne her smaker helt fantastisk godt. Som det så fint står på hjemmesiden til proteinfabrikken "Smaksvinner med høy norsk kvalitet som du kan nyte." Og det kan jeg skrive under på at ikke bare er et salgstriks.

Skulle du likevel ha problemer med å få ned denne shaken kan jeg trøste deg med at én shake bare er på 2 dl, og likevel inneholder langt mer proteiner enn mange andre som er på både 3, 4 og 5 dl. Du kan se hele næringsinnholdet, lese andres tilbakemeldinger eller kjøpe proteinpulveret her

Ps: Om du kjøper proteinpulveret nå sparer du 27 %. Vanlig pris er 549,- mens du nå kan få det for 399,-

I pakken lå det som sagt også et brett med 24 bokser BCAA, og dersom du ikke har fått med deg hva dette er enda anbefaler jeg deg å lese dette avsnittet veldig nøye. BCAA er nemlig et helt fantastisk verktøy som forbedrer både restitusjon og muskelreperasjon. Vanligvis har disse kun vært i tablett eller pulverformat som man må blande med vann, men nå har de endelig kommet med en ferdigblandet BCAA-drikke som både er sukker- og kalorifri. 

Frokosten min i dag; havregryn blandet med whey proteinpulver. Ved siden av en boks nocco BCAA, multivitamin og stimutant fettforbrenner.

Nocco BCAA er en tørsteslukker som har tatt fitnessbransjen med storm - og nå har jeg endelig fått øynene opp for hvorfor. Dette er en lett kullsyre drikke med en god og fruktig smak som kan drikkes når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil - og kan drikkes både til hverdags og trening. På toppen av det hele inneholder denne 180 mg koffein, og er dermed perfekt å ta til frokosten om du ikke er så glad i kaffe - som meg.

Et brett med 24 bokser Nocco BCAA kan du kjøpe her. Klikk gjerne inn om du bare ønsker å lese mer om produktet også!

Helt til slutt fikk jeg også en boks med en helt ny type fettforbrenner. Stimutant fyrer deg opp med masser av energi og fokus, den hjelper deg under de tyngste treningsøktene og de hardeste periodene av en diett. Dette er som sagt en helt ny type energistimulerende produkt med nye karaktertrekk og effekter som ikke er sett i andre produkter for energi og fettreduksjon. Om du vil lese mer om denne typen fettforbrenning, lese andres erfaringer eller kjøpe deg en boks selv kan du klikke deg inn her.

Sååå, skjønner dere nå hvorfor jeg føler meg som verdens lykkeligste jente, eller? Jeg svever i himmelen jeg nå, og det kommer jeg nok til å gjøre en stund fremover også! Dette her gjorde virkelig resten av uken min perfekt, uansett hva som skjer!

3 mageøvelser du kan trene hjemme

 • 02.03.2016 kl. 15:31

Etter at jeg fikk en forespørsel om ikke jeg kunne tipse om noen mageøvelser man kan trene hjemme uten noe utstyr, tenkte jeg at det kunne være en god idé. Derfor brukte jeg gårsdagens mageøkt på å prøve ut litt andre mageøvelser enn de jeg vanligvis trener. Øvelsene under tar godt på magen og du kan ta dem med maks antall repitisjoner, tre ganger.


Øvelse nummer én

treningstightsen kan du kjøpe her // genseren er fra h&m

Her skal du sitte på rumpa med bena rett over gulvet og overkroppen litt bakover slik at du kjenner det strammer seg i magen. Vri så overkroppen fra side til side, gjerne med noe tungt i hendene. For eksempel ei 1,5 l flaske med vann, en pose poteter eller noe annet som gir deg akkurat passe motstand.


Øvelse nummer to

treningstightsen kan du kjøpe her // genseren er fra h&m

Her skal du ta utgangspunkt i vanlig planke (som jeg viser på øverste bilde), og så vri deg til den ene siden etter 10 sekunder, står der i 10 sekunder, tilbake i vanlig planke i 10 sekunder, andre siden i 10 sekunder, tilbake i vanlig planke osv. Gjenta dette så lenge du klarer, og dersom det blir for tungt med 10 sekunder må du gjerne halvere tiden til 5 sekunder i hver posisjon.


Øvelse nummer tre

treningstightsen kan du kjøpe her // genseren er fra h&m

Denne er ekstra tung hengende, men ettersom dette skal være uten utstyr kan du også gjøre den liggende. Plasser hendene akkurat under rumpeballene på hver side, og løft deretter bena nesten helt opp før du tar dem sakte nedover igjen. Stopp noen centimeter fra gulvet før du løfter bena igjen. Hold på slik til du ikke klarer meg. Om det er for tungt kan du bøye knærne litt, om det er for lett kan du øke motstanden med å knytte noe tungt rundt anklene - for eksempel en pakke margarin oppi en pose under hver fot. 


Trener du noen av disse øvelsene?

Wishlist

 • 02.03.2016 kl. 09:30

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her


Strålende onsdagsmorgen til dere! Hvordan har dere hatt det så langt i dag? Selv har jeg hatt det veldig travelt, og akkurat nå befinner jeg meg faktisk på trening. Min første av dagens tre økter skal gjennomføres. Heldigvis er det bare kardio som står på planen denne økten, hadde det vært styrke er jeg nemlig redd jeg ikke hadde klart å fokusere nok.

Hjernen min er en helt annen plass, skjønner dere. Den befinner seg lenger frem i tid - nærmere bestemt i vår- og sommertid. Jeg lengter etter dagene man kan gå ute med skjørt og en kort topp uten å fryse. Med solbriller på hodet uten å skille seg ut. Med ei jakke knyttet rundt livet og ikke surret godt rundt seg med hetten på og hele pakken. Jeg lengter etter varmere dager.

- klikk på antrekket du ønsker å kjøpe, eller bare ta en nærmere titt på -


Derfor har jeg plukket ute mine favoritter på shein for øyeblikket. En stor nettbutikk som har et bredt utvalg av klær - også sommerklær, som jeg har hatt hovedfokus på her. Leveringstiden er på et par uker ettersom pakkene sendes fra Asia, men både kundeservice og retur får terningkast seks av meg. En nettside som er verdt å ta en titt på. 


Akkurat nå får du forresten 40 % på hele kjøpet ditt dersom du bruker koden "SAVE40" når du skal betale. Koden varer ut 8.mars!

//innlegget er skrevet i samarbeid med shein

Jeg glemte å barbere meg!

 • 29.02.2016 kl. 11:28

Vi har nok vært dere alle sammen. Eller er det bare meg? Jeg ankommer trening i singlet og skal til å trene tidenes økt. Når jeg står i garderoben legger jeg plutselig merke til stubbene. Håret under armene som akkurat har rukket å vokse ut igjen etter forrige barbering. Jeg innser at jeg har glemt det igjen. Jeg har glemt å barbere meg under armene, og har selvsagt ankommet treningsstudioet i singlet!

Da har jeg to alternativer - enten må jeg kjøre hjem for å barbere meg og så komme tilbake igjen for å trene. Eller så må jeg trene øvelser som ikke innebærer å løfte armene over hodet. 

Men det finnes også et tredje alternativ. En løsning på dette problemet. Løsningen kom jeg på for en måned eller to siden. Jeg kjøpte en ti pakning med engangshøvler og lot dem ligge i treningsvesken. På den måten har jeg alltid en høvel i bagen om jeg plutselig har glemt å barbere meg.

Et godt tips for et problem som jeg er sikker på at de aller fleste av dere treningsjenter kjenner dere igjen i! 

Et veldig annerledes innlegg enn jeg vanligvis skriver, men vi har jo slike problemer som dette alle sammen, så hvorfor ikke dele en løsning på det. Håper dere likte det, og at det ikke ble for ekkelt og tabu å snakke om hårvekst under armene på oss jenter. For det er jo helt naturlig, eller hva? Alle har det jo?

Har du noen gang havnet i dette dilemmaet?

Del gjene innlegget på facebook.

Elegant kjole i korteste laget!

 • 27.02.2016 kl. 20:30

Okei, denne kjolen dere, det må være den mykeste kjolen jeg har trukket over hodet noensinne. Den er akkurat som en gigantisk genser som faller pent inntil kroppen uten å være stram og ubehagelig. Ja, den er litt i korteste laget, men med ei strømpebukse under er det problemet løst. Eller hva med et par høye støvletter og en trenchcoat? Det tror i hvertfall jeg at ville blitt et veldig pent og elegant antrekk.

trenchcoaten kan du kjøpe her, støvlettene kan du kjøpe her og kjolen kan du kjøpe her

Ellers er det jo en helt perfekt kjole for dere som er veldig lave. Dere som sliter med å finne kjoler som slutter over knærne! Om dere vil se flere bilder av kjolen, pris og eventuelt kjøpe den finner dere den her.

Hva syntes du om kjolen?

//innlegget inneholder annonselenker + kjolen er sponset

Tips: slik får du kontroll på kosttilskuddet!

 • 26.02.2016 kl. 17:27

Når man trener en del, bruker man gjerne en del kosttilskudd, vitminer og mineral - det blir derfor fort noen tabletter og kapsler til dagen. Selv har jeg gått over til å ta BCAA i pulverform istedet for tabletter som jeg gjorde tidligere, og jeg føler dette fungerer mye bedre. Jeg blander pulveret i vann 5 minutter før trening og drikker den som en pre workout. Smaker helt fantastisk og er i tillegg med på å gi meg ekstra energi. Jeg har min i smaken lemon & lime (som du kan finne her) forresten.

Men nå var det ikke BCAA jeg egentlig skulle snakke om! Det jeg ville dele med dere var denne fantastiske oppfinnelsen her:

Den kjøpte jeg rett over nyttår på apoteket, og den er helt genial å bruke til kosttilskudd. For hvor mange ganger har du ikke glemt en tablett eller to? Eller kanskje du ikke husket om du allerede hadde tatt den? Vel, med å bruke dette har du full kontroll hele tiden! Fyll på den én gang i uken og så slipper du å pakke med deg alle boksene med kapsler og tabletter hvor enn du skal. Bare ta med deg dette enkel, lille brettet her.

Jeg kan jo dele med dere hva jeg har oppi brettet mitt også!

I den første luken, som jeg tar før frokost ligger det to kapsler CLA for å bedre balansen mellom muskler og fett, og én tablett med multivitamin. CLA kan du kjøpe her, og akkurat disse multivitaminene kan du kjøpe på coop obs.

I den andre luken har jeg tre kapsler med Rapid Burn som er fettforbrenner jeg bruker før trening. Disse tar jeg tre av før hver treningsøkt, og de gir deg mer energi under treningsøkten (som blir tatt fra fettlagrene). Jeg trener forresten to ganger til dagen, så jeg bruker disse før dagens første økt og BCAA før dagens andre økt. Rapid Burn kan du kjøpe her. Men du sparer mye mer om du kjøper 3 for 2 som du kan gjøre her.

I den tredje luken ligger fire kapsler til med CLA, disse deler jeg i to. Jeg tar derfor to av dem før middag og de to neste før kveldsmaten. CLA kan du fremdeles kjøpe her.

I den siste luken ligger det kosttilskuddet jeg har brukt lengst, og det jeg vil anbefale dersom du bare skal bruke ett! Nemlig ZMA-X, et kosttilskudd som tas 30 minutter før man sovner hver eneste kveld, og som korter ned restituasjonstiden i tillegg til at de gjør at du sover både tyngre og bedre. Jeg opplever også at jeg drømmer mye mer når jeg tar disse. ZMA-X kan du kjøpe her.

Hva bruker du til å ha kosttilskuddet ditt oppi? Og bruker du noen av de samme produktene som meg?

Se hva jeg fikk i posten!

 • 23.02.2016 kl. 19:01

Jeg juuuubler! Pakken fra x-life dukket endelig opp i postkassen i dag, og jeg er så glad! Treningsklær er noe jeg har litt lite av ettersom jeg trener så masse, og derfor var det veldig godt å få så mye fint og fresht tøy fra x-life i dag. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alle plaggene, og fortelle dere litt om hver av dem ettersom jeg er så fornøyd. Så, dersom du mangler fresht treningstøy bør du følge ekstra godt med!


Fitness logo top

Denne toppen var utrolig behagelig på, og den er så tynn at du nesten føler du er naken, haha. Den sitter også fint inntil kroppen uten å være alt for stram. Jeg elsker også utseende på den, og kjøpte derfor også tightsen som hører til, den viser jeg dere under her. Jeg har singleten min i størrelse S dersom du skulle lure på det, og du kan kjøpe den her.


Shaped logo tights

Denne tightsen er akkurat like myk som singleten, men selv om den er tynn i stoffet er den ikke gjennomsiktig - noe som for meg er et stort pluss. Jeg digger hvorfan de rosa stripene beveger seg oppover beinet og skaper en illusjon av mer muskuløse ben. Også er den jo rosa da..! Den har også en bred strikk i livet, og kan dras ganske høyt opp uten at den siger ned. Jeg har min i størrelse M og du kan kjøpe den her.


Printed T-back

Denne singleten har dere vel sett før? Den er en bestselger av merket better bodies, og det er jammen ikke rart. For fytti katta så behagelig den er på, og den former seg også ganske fint etter kroppen. Ikke for løs, men heller ikke for stram - jeg elsker det! Denne singleten kjøpte jeg både i oransj og i rosa, og jeg synes begge fargene er akkurat like fine. De har den også i svart, hvit og blå. Disse singletene har jeg i størrelse S, og du kan kjøpe dem her.


Womens tights

Sist, men ikke minst, det som ble favorittplagget i denne pakken. Jeg hadde tightsen på meg på trening tidligere i dag, og den var akkurat like god å trene med som jeg forventet etter å ha prøvd den hjemme. Veldig behagelig og du kan absolutt puste mens du har den på deg. Likevel holder den veldig fint inne, og har et høyt liv med strikk og snøring. Jeg har den i størrelse M, og du finner den her.

Hvilke plagg likte du best, og kunne du tenkt deg noen av dem?

Del gjerne innlegget på facebook dersom du har noen sporty venninner som trenger nytt treningstøy!

//innlegget inneholder annonselenker

Mine 5 favorittserier!

 • 23.02.2016 kl. 11:44

Jeg har alltid vært en mye større fan av serier enn av filmer. Hvorfor aner jeg ikke, men det er da en gang sånn at jeg bare er slik. Tror det har noe med at serier varer mye lenger enn en film, og at vi derfor blir mye bedre kjent med personene det handler om. Jeg tenkte i hvertfall at jeg kunne tipse dere om de seriene jeg liker aller best! Så må dere gjerne komme med forslag til hvilke serier jeg bør se, som dere liker. Kan forresten legge til at jeg liker serier med litt action, spenning og gjerne litt kjærlighet - men slike typiske komedieserier er absolutt ikke meg.


Prison Break

Denne serien ble jeg først introdusert for da jeg møtte kjæresten, og på dette året vi har vært sammen tror jeg at vi har sett serien tre eller fire ganger! Den er bare så enormt bra at man kan se den om og om igjen! Den handler, veldig kort fortalt, om en ung mann som legger en plan for å bryte broren sin som er uskyldig dømt ut av fengsel. Broren kommer til å dø i den eletriske stol dersom Michael ikke klarer å bryte han ut av fengselet tidsnok. Noe mer vil jeg ikke si ettersom jeg da fort kan røpe for mye! Den må dere bare se.


Supernatural

Denne serien handler også om to brødre, men her er de jegere. Ikke hvilke som helst jegere. For de jakter nemlig på alt man trodde bare fantes i marerittene våre. Vampyrer, demoner, varulver, engler og så videre - listen er lang! En veldig spennende serier med utrolig mange sesonger. Denne er absolutt verdt å se!


Dexter

Her blir vi kjent med Dexter, en mann som vitnet at moren sin ble brutalt drept da han bare var tre år gammel. Dette førte til at han i dag lever med en trang til å drepe folk. Han har likevel en "kodeks" som går ut på at han kun dreper mennesker som har drept andre og kommer til å drepe igjen. En veldig absurd, men likevel spennende serie å følge med på! Her blir man så glad i hovedpersonene at tårene renner hver eneste gang det skjer noe som sårer dem.


Kyle XY

Kyle er en ung mann som våkner opp naken i skogen, og ikke husker hvordan han kom dit eller hva han har gjort i løpet av sine første seksten år. Han er som en nyfødt baby, og er må derfor lære seg alt på ny. Utrolig morsom, men samtidig spennende serie. Etter hvert finner han nemlig ut hvor han kom fra, og dette er derfor en typisk serie man er nødt til å sitte oppe hele natten for å se på - fordi man ikke klarer å avslutte! 


Vampire Diaries

Denne serien begynte kjæresten og jeg på her en dagen. Ingen har sett den før, men vi er likevel overbevist om at denne er god til tross for at vi startet på den i helgen. Allerede har vi sett ut første sesong, og jeg er derfor nødt til å anbefale denne også! Den minner litt om twilight, men på samme tid er den også veldig lik supernatural. Så dersom du liker de to er du garantert å like denne også!


Hvilke serier er dine favoritter?

Treningsklær til under 100 lappen

 • 19.02.2016 kl. 17:00

Nå sitter vi på flyet hjem fra Gran Canaria, og derfor har jeg lyst til å tipse dere om noen treningsklær jeg siklet over få timer før avreise. Det aller meste av treningsklærne her er ganske sommerlige, og jeg gjetter på at det er underbevistheten min som plukket ut akkurat disse ettersom jeg ønsker at sommeren så sårt skal komme. Jeg har jo tross alt tilbrakt den siste uken med sol og godt over 20 grader!

1. HER - 2. HER - 3. HER - 4.HER - 5. HER - 6. HER - 7. HER - 8. HER - 9.HER - 10.HER


Når det er sagt koster alle treningsklærne i dette innlegget (utenom genseren og skoene) faktisk under 100 kroner! Det velger jeg å kalle en god mulighet til å hamstre inn litt sporty sommertøy, eller hva? Genseren og skoene er begge på tilbud de også, men dessverre ikke under 100 lappen. Jeg likte dem likevel så godt at jeg var nødt til å ta dem med i innlegget.

Shortsene over her koster bare 89 kroner, og de freshe fargene der er jeg sikker på at spriter om treningsmotivasjonen! Klikk på bildet av den shortsen du ønsker å kjøpe, se flere bilder av eller lese om! Nå håper jeg dere ble både motivert og inspirert. God trening!

Hva synes du om treningsklærne? Kommer du til å klikke noen av dem hjem i postkassen din?

8 tips for å holde liv i forholdet

 • 18.02.2016 kl. 16:52

Date - dating er ikke bare for de som holder på å bli kjent med en annen person. De som ikke er sikker på at det er denne som er den rette. Det er ikke bare for de som egentlig ikke er i et fast forhold enda - for dating er nesten minst like viktig for deg som allerede er i et forhold. Ta dere en tur på kino, en middagsdate eller en bowlingkonkurranse i ny og ne.

Overraskelser - overrask kjæresten din! Selv er jeg veldig heldig her. Christopher dukker plutselig opp med blomster når jeg minst venter det - både titt og ofte. Ellers er et lite håndskrevet kort, et uventet besøk (dersom dere ikke bor sammen), en sjokolade eller bare favorittbrusen til kjæresten din mer enn godt nok. Å overraske hverandre er viktig ettersom sommerfuglene i magen går bananas hver gang man bli overrasket på denne måten av noen man er glad i.

Kyssing - kyss titt og ofte! Det er ingenting galt i det. Vi har nå være i lag i over ett år og kysser hverandre likevel flere ti talls ganger til dagen. Det gjør at vi hele tiden holder liv i den nyforelskede følelsen selv om vi har elsket hverandre i evigheter.

Komplimenter - gi hverandre komplimenter! Ofte! Synes du kjæresten din ser ekstra fin ut i dag? Fortell det! Synes du genseren h*n har på seg gir han en utrolig flott figur? Si det til h*n. Blir du titt og ofte overrasket over kjæresten din sine gode egenskaper og smarte valg? Del tankene dine med h*n! 

Kosing - selv om dere har kommet forbi den perioden der alt er som å sveve på skyer betyr ikke det at dere skal legge dere i hver deres ende av senga, med ryggen til hverandre, hver eneste natt. Å ligge å kose med kjæresten din rett før du sovner er noe av det aller beste som finnes, og selv sover jeg alltid enten i armkroken hans eller så ligger vi i skje. Han klemmer rundt meg uansett hvilken stilling vi sover i, og jeg føler meg så trygg, så elsket og ikke minst så forelsket.

Utforske nye ting og nye steder sammen - å utforske nye ting og nye steder sammen med den personen du er aller mest glad i må være noe av det beste som finnes her i verden. Jeg elsker å oppleve nye ting sammen med Christopher, og når vi snakker om å oppleve nye ting sammen; Hellas skal utforskes, strikkhopp skal gjennomføres for første gang og vi ønsker begge å hoppe i fallskjerm en gang i fremtiden. Da skaper vi minner sammen, og man blir ekstra godt knyttet til kjæresten sin når man har mange slike opplevelser å tenke tilbake på.

Trene sammen - denne her har jeg først lagt merke til etter at vi begynte å trene sammen. Jeg aner ikke hva det er som gjør det eller hvorfor det er slik, men når jeg svetter og presser meg selv ved siden av min elskede blir jeg bare enda mer forelsket. Å høre han pushe meg, å kjenne hendene hans under armene mine når jeg ikke klarer løftet - og rett og slett bare trene med han. Det gjør underverker i dette forholdet hvertfall.

Krangle - det siste punktet har jeg ikke tatt med for at du skal gå hjem til din kjære og starte en krangel bare fordi "det holder liv i forholdet". Men jeg har rett og slett tatt det med fordi alle krangler, og så lenge man klarer å holde krangelen saklig og at den ikke eskalerer ut av kontroll - lærer man av det. Man lærer den andre bedre å kjenne. I tillegg blomstrer også kjærligheten ekstra mye i oppturene dersom nedturer også finnes!

Så, hva synes du om tipsene? Og har du noen egne som jeg ikke har ramset opp her?

Mine tolv nellyfavoritter akkurat nå

 • 11.02.2016 kl. 16:32

Torsdagen min så langt har vært ganske travel egentlig. Det har gått i å finpusse CVen min, bestille legetime, møte på reaktorskolen, avtaler om arbeidsutprøvelse fremover og nå holder jeg på med både morsdags- og valtinesgave! Med andre ord har jeg hendene fulle, og derfor tenkte jeg at det er en fin mulighet å vise dere mine favoritter på nelly akkurat nå - siden jeg ikke har tid til å ta noen flotte bilder, mener jeg.

Ellers sitter jeg fremdeles i joggebuksa til kjæresten og en gigantisk kosegenser. Det har jeg også fartet rundt i i hele dag - usminket er jeg også. En skikkelig søndagslook med andre ord. Bare på en torsdag! Skal likevel prøve å fikse opp i dette styret så snart som mulig slik at jeg føler meg fresh og klar for å trene om litt. 


 

Cardio står på planen i dag, sammen med ei lett økt på rygg, biceps og mage! Jeg gleder meg. Er forresten veldig gøy å se at så mange av dere likte gårsdagens video, da skal jeg uten tvil gjøre mer av det. Kom også gjerne med tips om det er noe dere ønsker å lese om eller se mer av. 


Og med det sier jeg over og ut! Nå skal middagen spises, og så får jeg få orden på dette utseende mitt :-P God torsdag!

//innlegget inneholder annonselenker

Dress like me

 • 09.02.2016 kl. 16:25

Jeg tipper de aller fleste av dere har sett slike innlegg som dette tidligere? Det har i hvertfall jeg! Og det var det som inspirerte meg til å skrive mitt eget innlegg av denne typen. Jeg håper det faller i smak, og at det kan være en fin variasjon til alt treningssnakket om dagen. Skal prøve å bli flinkere å variere mer, jeg lover!

1. Kjolen finner du her // 2. Skoene finner du her

Dette antrekket føler jeg meg såå fin i. Dette var som dere kanskje husker, antrekket mitt på julaften også! Kjolen er bare helt fantastisk vakker, og den markerer midjen veldig fint på samme tid som at den skjuler en eventuell mage. Med andre ord; du kan gå med tettsittende kjole uten å tenke på å holde magen inne hele tiden - vinn, vinn! Ellers er skoene utrolig behagelige å gå i.


 

1. Toppen finner du her // 2. Skoene finner du her // 3. Beltet finner du her // 4. Skjørtet finner du her

Dette antrekket fikk jeg ekstremt mange gode tilbakemeldinger på fra dere, og det gjør meg veldig glad! Derfor tenkte jeg at dette kunne være et fint antrekk å ha med i dette innlegget. Skoene er de samme som over, toppen er dødsbehagelig og skjørtet former seg veldig fint til kroppen. Om du også likte jakken kjøpte jeg den på H&M.


 

1. Treningsgenseren finner du her // 2. Treningstightsen finner du her // 3. Neglelakken finner du her

Mitt absolutte favorittantrekk nummer én! Både tights og treningsgenser fikk jeg av mormor og morfar til jul. Genseren skal egentlig være litt løsere, men ettersom jeg elsker stramme treningsklær bestilte jeg den i en størrelse mindre enn jeg vanligvis bruker. Tightsen er helt normal i størrelsen, sklir ikke ned og er heller ikke gjennomsiktig! Neglelakken fikk jeg i kalendergave av mamma, og ha brukt den fast siden. Absolutt en favoritt.


Er dette noe dere vil jeg skal gjøre oftere, og likte dere antrekkene jeg hadde valgt ut?

//Innlegget inneholder annonselinker

Treningstips - hip trust

 • 08.02.2016 kl. 20:30


Jeg tenkte jeg kunne begynne med noe nytt på mandager, og det er å gi dere et ukentlig treningstips. Den aller første uken og det aller første tipset kommer allerede i dag. Jeg har lyst til å gi dere noen tips som kan gjøre hip trust litt enklere og mindre vond å trene. For jeg regner med at jeg ikke er alene om å synes at denne øvelsen er veldig tungvindt og vond?

Mitt aller første tips er å bruke et stativ når du trener denne øvelsen. Det går selvsagt an å trene den uten stativ også, men selv synes i hvertfall jeg at dette er veldig tungvindt ettersom man må løfte stangen opp på hoften. Når det blir litt kilo på stangen kan det fort bli veldig tungt. Så, som sagt; bruk et stativ så blir det mye lettere. 

Dette stativet jeg bruker er helt genialt ettersom jeg slipper å flytte stangen "ut" av stativet etter at jeg har plassert den på hoften. 

Tips nummer to når det komme til hip trust er å bruke denne skumgummigreia! Haha, det er den beste beskrivelsen jeg klarer å finne frem, derfor får jeg heller legge til et bilde slik at dere skjønner hva jeg mener. Dersom du bruker denne på stangen vil ikke stangen gnage like mye på hoftebenene, og dersom du ruller stangen akkurat nedenfor hoftebena vil du ikke få vondt i det hele tatt. Selv gjør jeg i hvertfall ikke det!

Dersom du bruker disse tipsene er det veldig enkelt å utføre hip trust, og du slipper å få vondt - noe som fort kan føre til at du skipper øvelsen. Så, husk disse tipsene og du kan trene masse hip trust!

Utflukter vi har bestilt i Kreta

 • 06.02.2016 kl. 16:19

Nå skal det sies at jeg hater å ligge i ro på ei solseng om jeg er i et nytt land, eller et nytt sted generelt. Det går fint én dag eller to, men nå man først har reist så langt og er i et lang som er så unikt og annerledes enn Norge - da skal jeg utforske hver eneste krok! Nå som vi skal til Kreta og være der i hele fjorten dager sier det seg selv at vi har en del vi kan utforske! Jeg har derfor tatt saken i egne hender og allerede bestilt noen utflukter for kjæresten og meg.


* en halvtime etter at Kreta-turen er bestilt*

Linn Therese: Kom då Christopher, så kan me se på utflukter.

Christopher: Hæ? Allerede. Nai, eg orke ikkje det nå.

Linn Therese: Joooo, kom igjen! Det blir gøy!

Christopher: Bare velg du, eg stole på deg eg, og me like dei samme tingene.


 Slik startet altså den kvelden jeg helt plutselig hadde svidd av to tusen kroner i utflukter. Jepp! Helt sant.

Den aller første utflukten vi skal på tre dager etter at vi er ankommet øya. Sannsynligvis skal vi på et par utflukter før det også, men det blir nok på eget initiativ og med hverandre som guider. Her snakker vi lokalbusser, taxi, kart og kompass. Haha. Men altså, tre dager etter at vi lander på gresk land skal vi til det som er regnet som Kretas aller finest sandstrand; Elafonissis.

I vannkanten ligger knuste skjell og sneglehus som gir stranden et romantisk, rosa skimmer - så kalles den da ofte den rosa stranden. På veien stopper vi i lille Elos hvor vi spiser frokost og får ferskpresset appelsinjuice på den lille tavernaen Kastanofolia. Før vi fortsetter mot Elafonissi for en herlig dag på stranden. 


Utflukt nummer to er helt mot slutten av ferien, tre dager før vi skal hjem igjen.

Balos lagoon and Gramvousa island

Vi starter dagen i den vakre Balos-lagunen for å bade og sole oss, før vi setter kurs mot klippeøya Gramvousa. På 137 meters høyde ligger ruinene av en venetiansk festning. For den som orker å gå trappene venter en storslått utsikt, og vel nede igjen venter en velfortjent dukkert. 


 Den siste utflukten er ikke bestilt ettersom dette er noe vi skal finne frem til på egenhånd.

Et veldig populært dykke- og snorklekurs. Vi kommer til å bestille "scuba-diving" for nybegynnere. Altså skikkelig dukking, ikke bare snorkling. Det kommer til å bli utrolig spennende ettersom dette er noe vi begge har hatt lyst til å gjøre i evigheter, men ingen av oss har prøvd før. Jeg kommer sannsynligvis til å gå til innkjøp av et undervannskamera eller et slags deksel til mitt eget kamera slik at det blir hundre prosent vanntett (ja, det finnes faktisk!) slik at jeg kan ta bilder under vann denne dagen! 

Jeg gleder meg så utrolig masse til alt dette og mye, mye mer som vi skal oppleve mens vi oppholder oss i Kreta. Dere må bare komme med forslag til steder og utflukter dere har erfart som dere likte godt!

Mangler du motivasjon til å trene?

 • 29.01.2016 kl. 18:00

Det er veldig mange av dere som sier dere misunner motivasjonen min når det kommer til trening, og som skulle ønske at dere hadde like mye motivasjon. Flere av dere har også spurt meg om hvorfor jeg ikke har dårlige og tunge dager. Men der tar dere litt feil, for jeg har det! Det har jeg så absolutt faktisk. De kommer ikke så ofte ettersom jeg elsker dette jeg driver med, men de viser seg så absolutt inni mellom. Da har jeg likevel et par triks som får meg til å vinne over dørstokkmila likevel, og de har jeg lyst til å dele med dere nå.

Sett kroppen på autopilot. Det aller første tipset er rett og slett det viktigste. Ikke tenk over at du skal på trening, ikke tenk over at du må komme deg ut i bilen, ikke tenk over at du må ta knebøy på programmet i dag. Det eneste du skal tenke er det du skal gjøre der og da. Først skal du for eksempel komme deg opp av sofaen. Vel, da gjør du det! Bare reis deg opp av sofaen fordi du skal reise deg opp av sofaen, ikke fordi du skal på trening. Skjønner du? Prøv å lure hjernen din ved å ta et steg av gangen. Bare sett kroppen på autopilot.


Ta pre-workout. Tips nummer to er å blande deg en pre-workout på vei ut døren. Dette gjør jeg bare på dager hvor jeg føler meg ekstra sliten og aller helst bare vil ligge hjemme og slappe av. En slik shake gir deg ekstra energi som også hjelper på motivasjonen, og selv om du ikke skulle merke noe til den ektra energien, pleier den i hvert fall å hjelpe psykisk. Altså at du lurer deg selv til å tro at du fikk mer energi av å drikke den pre-workouten.


Hør på høy musikk med masse trykk i på vei til trening. Jeg skrur alltid musikken på høyt volum, og en sang med masse energi og futt i når jeg har tunge dager. Dette hører jeg på hele veien bort til treningssenteret, som forresten er cirka ti minutter. Gjør jeg dette har jeg mye lettere for å motivere meg selv, enn om jeg for eksempel hadde hatt det stille i bilen eller hørt på en rolig sang. Lag deg gjerne ei egen spilleliste på mobilen som du kan høre på vei til trening, og gjerne på treningen også.


Bestem deg for at du skal gi alt og trene bra i 10 minutter! Når de ti minuttene er over så kan du ta en vurdering om du ønsker å fortsette økten eller om du vil gå hjem igjen. Dersom du vil gå hjem igjen er det helt ok for all trening er bedre enn ingen trening, og da har du i hvertfall prøvd. Men i 99 % av tilfellene vil du oppleve at det går helt fint å fortsette treningsøkten i femti minutter til. Det var bare det å komme i gang som var vanskelig.

Så, hva synes du om disse tipsene? Sliter du med mangel på treningsmotivasjon av og til?

Slik får du kontroll på kostholdet

 • 21.01.2016 kl. 19:14

I går hadde jeg en prat med coachen min angående hva som kommer til å skje fremover. Blant annet anbefalte han meg å finne ut hvor mange kalorier, fett, proteiner og karbohydrater jeg i snitt får i meg i løpet av en dag. Slik at det blir lettere å vite hvor vi skal starte når han jeg skal begynne på konkurransedietten. Noe jeg selvsagt  bestemte meg for å finne ut! Det er nemlig så mye enklere enn man tror. Jeg har i hvertfall unnlatt å gjøre det fordi jeg har sett for meg at det er regning, veiing og telling opp og i mente. Men der tok jeg rimelig feil! 

Det er nemlig så ufattelig enkelt å finne ut hvor mye man får i seg i løpet av en dag. Det finnes veldig mange apper som regner ut dette for deg, men selv liker jeg bedre å skrive slikt opp i bøker enn via telefon og pc. I hvertfall når det gjelder trening og kosthold. Derfor gjør jeg den på den tungvindte måten, og likevel er det så enkelt!

Alt jeg gjorde var å kjøpe meg ei bok (og ja, jeg trodde den var linjert, men null stress. Jeg lager bare linjene selv) og deretter plassere tallerkenen min på vekten istedenfor ved siden av vekten når jeg legger maten på. Med andre ord, det krever ingenting! Jeg  ser hvor mange gram det er av de forskjellige matvarene, og noterer det ned i boken min. Deretter spiser jeg maten, og så søker jeg bare opp matvaren etterfulgt av "næringsinnhold" på google. Svaret kommer opp med engang. Du trenger ikke engang trykke inn på en nettside! 


Jeg skriver dette inn i boken min, og så er jeg ferdig! Når dagen er omme regner jeg sammen alt, og vips så har jeg funnet ut hva jeg får i meg i løpet av dagen. Så kjapt og så enkelt.

Så lite tåler den firbeinte i kulden!

 • 19.01.2016 kl. 16:03

Svaret vil overraske deg!

Ved hjelp av tabellen under her kan du finne ut hvor mye hunden din tåler i kulden. Tabellen e delt inn i tre størrelser; liten rase, mellomstor rase og stor rase. Vår lille Milo er for eksempel en chihuahua, og derfor må vi følge tabellen for hunden helt til venstre. Der ser vi at det er ingen risiko så lenge temperaturen er over 10 grader. Så lenge den er over 4 grader er risikoen usannsynlig, men man må være forsiktig. Er temperaturen over - 4 grader kan det være farlig for lille Milo, men det er definitivt farlig om temperaturen er mellom - 4 og -7. Er temperaturen derimot kaldere enn -7 grader kan det muligens være livstruende kaldt, og vi kan derfor ikke være for lenge ute med han.I dag var temperaturen mellom nivå 4 og 5, noe som betyr at det var veldig farlig for Milo å være ute for lenge. Derfor gikk jeg en litt kortere tur med han. Lang nok til at han fikk gå på do og strukket på bena, men ikke så lang at han kunne fryse i hjel. 

Selv ble jeg veldig overrasket da jeg kom over denne tabellen, og jeg tror at det er for få som faktisk er klar over hvor lite hundene deres tåler ute i kulden. Hjelp meg derfor med å spre dette ut til så mange som mulig ved å dele innlegget på facebook.

Kjole er også et vinterplagg

 • 16.01.2016 kl. 21:55

Som jeg har nevnt på bloggen før; kjoler er og blir mitt favorittplagg nummer én! Dette gjelder også selvsagt om vinteren. Kjole er nemlig ikke bare et sommerplagg og vårplagg selv om det kan være lett å tro det. Det er nemlig veldig enkelt å gjøre det til et vinterplagg med noen små, enkle knep.

For eksempel, det enkleste man kan gjøre er å tilføre antrekket lange støvletter. Bena blir med ett mer tildekket, og gjør det faktisk mulig å gå ute i snøen uten å fryse. Støvlettene jeg har på meg på bildene her er i korteste laget, men det finnes faktisk utrolig mange pene støvletter som går over knærne. Disse er mine favoritter for øyeblikket, og de står selvsagt på ønskelisten min!

En annen ting man kan gjøre for å kunne bruke kjole om vinteren er å ha ei lang, god og varm kåpe over! Her finner dere mange fine kåper som i hvertfall jeg kunne tenkt meg. Man kan også tilføye både skjerf, hansker og lue - da skal det i hvertfall en del til før man fryser.

For selv om kjole for mange er et sommerplagg er det viktig å huske på at antrekket består av så mye mer enn bare den kjolen! Bruk gode og varme plagg i tillegg til kjolen så er mye gjort. Om du likevel skulle fryse går det også an å kjøre på med såkalte vinterkjoler. Mine favoritter finner du under her!

For å kjøpe, se pris eller se flere bilder av kjolene under er det bare til å klikke på kjolen du ønsker å se nærmere på!


Med andre ord, det er fullt mulig å være ikledd det mest feminine plagget av dem alle - kjolen - selv om vinteren! Bruker du kjole om vinteren?

// innlegget inneholder annonselenker

Den perfekte jakken som passer til alt

 • 23.12.2015 kl. 18:09


En rask tur innom før jeg begynner på de aller siste juleforberedelsene. Jeg ønsker egentlig bare å vise dere denne kjempe fine jakken som dumpet ned i postkassen min for rundt en uker siden. Da jeg fikk beskjed om at jeg fikk velge meg to plagg fra shein var jeg ikke i tvil om at denne skulle være ett av dem. Se bare hvor utrolig behagelig men samtidig fin den ser ut! Den kan liksom brukes både til joggebukse og til festklær, og er perfekt nå som det er vinter men likevel ikke iskaldt. Med andre ord ei veldig fin vår og høstjakke! 

denne jakken var faktisk så populær at den nå (bare ei uke etter at jeg fikk min) er utsolgt, men dere finner ei ganske lik jakke her

Den er også super komfortabel og helt normal i størrelsen. Det jeg likevel liker aller best med den er at den ser like fin ut åpen som den gjør når den er lukket - noe som er sjelden kost i mine øyne hvertfall. De som ser flotte ut når de er åpne ser liksom ikke ut i det hele tatt når man lukker dem igjen - og motsatt. Denne derimot, jeg gir den et terningkast seks!

jakken er utsolgt, men ved å klikke her kommer dere til ei jakke som er ganske lik

Og helt til slutt er jeg nødt til å understreke at selv om jeg har fått jakken sponset kunne jeg aldri anbefalt dere eller tipset dere om noe jeg ikke liker selv. Dette er tross alt et plagg jeg har valgt meg ut selv, det er ikke shein som har funnet det til meg. For å si det litt enklere da - jeg hadde valgt denne jakken her neste gang jeg skulle kjøpt meg klær selv også.

 

Det er enda ikke forsent!

 • 17.12.2015 kl. 11:30

 

Jeg startet denne torsdagen slik jeg liker aller best. Jeg lå halvvåken under dynen i sengen min og bladde gjennom den ene nettsiden etter den andre. Kjøpte ingenting - selvsagt. Jeg sparer jo for tiden, og da er denne formen for shopping veldig tilfredsstillende. Å bare bla gjennom, legge i handlekurven og rett før jeg klikker "bestill" krysser jeg ut vinduet. Dere burde prøve det selv også! 

 

lignende sko finner dere her - lignende jakke finner dere her - toppen finner dere her

Om dere derimot har penger dere kan bruke - enten på julegaver eller til deg selv kan jeg med glede meddele at det enda ikke er for sent å bestille julegavene eller julekjolen på nelly. Om du klikker på "ekspresslevering" når du fullfører kjøpet - noe som forresten bare koster 59 kroner - vil du garantert ha pakken i postkassen din før julaften (så lenge du bestiller før i morgen, 19.12)! Gledelige nyheter i en ellers hektisk juletid. 

Under her finner dere godbitene jeg la i handlekurven min i dag. Noen av dem er fra nelly og andre er fra shein. Håper det kan være til inspirasjon for noen av dere.1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER - 6. HER - 7. HER - 8. HER - 9. HER

 

Hva synes du om klærne som står på min ønskeliste i dag?

Slik tjener du penger på å blogge

 • 14.12.2015 kl. 12:00

I det siste har jeg fått en del spørsmål på både melding, mail og her i kommentarfeltet om jeg har tips til hvordan man kan tjene penger på å blogge. Først må jeg bare si at jeg ikke tjener så veldig mye på bloggen min enda, men at det blir mellom 500-1000 kroner i måneden. Noe som definitivt er en kjekk, liten ekstra inntekt. Nå har jeg blogget i tre år, og jeg skal låve dere at det har tatt tid å komme seg hit jeg er i dag når det gjelder å tjene noe på denne hobbyen min. Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om hva som fungerer og hva som ikke gjør det, slik at dere slipper å prøve og feile som jeg har gjort. 

Når det er sagt avhenger selvsagt alt av hvor mange lesere du har, men du trenger så absolutt ikke å ha mange tusen lesere for å kunne tjene noe. Selv har jeg rundt 400 unike lesere hver dag (pluss, minus), og tjener som sagt mellom 500 og 1000 i løpet av en måned. 

Mange vet nok om det første punktet her, nemlig sponsede innlegg. Det kan være alt fra bedrifter til enkelt personer eller organisasjoner som ønsker å betale deg en sum for at du skal skrive et innlegg om dem eller deres produkter. Akkurat hva disse innleggene handler om eller hvordan de skrives er utrolig forskjellig, fellesnevneren er bare at man får penger for å skrive innlegget.

Men nå skal det sies at man bør ha ganske mange lesere før man får forespørsler om slike ting. Selv har jeg kun blitt spurt om dette to ganger, der jeg takket ja til det den ene gangen.

Det er dette punktet og det neste jeg selv har tjent mest på. Først vil jeg tipse dere om å bruke annonselinker så ofte som mulig. Det vil si at dersom du har på deg klær som er kjøpt på nett kan du linke til dem under bildene dine (ved hjelp av din personlige, unike link som du lager på bloggklubben, les mer om akkurat dette herLEGG TIL LINK). Da vil du få en viss sum hver gang noen klikker på en av linkene dine. 

Det er også mulig å gjøre det samme på tradedoubler, men da får du heller 10% av salget hver gang noen kjøper noe via dine linker. Dette har imidlertid vist seg å være mindre effektivt for meg enn å bruke bloggklubbens egne samarbeidsavtaler.

Hvis du ser i sidemenyen min kan du se at jeg har en egen kategori jeg har kalt "annonser", og der har jeg plassert ei annonse for shein ettersom jeg samarbeider med dem, og ei annonse for google adsense. Den nederste annonsen tjener jeg daglig penger på ettersom jeg får et vist antall kroner for hver person som klikker seg inn på bloggen min (altså jeg får betalt bare for at dere ser den). Ikke noe hokus pokus for meg, den bare ligger der, og er heller ikke irriterende for dere ettersom den er så liten og kun ligger i sidemenyen på ene siden. 

Denne er som sagt laget i google adsense, og der kan du lage så mange slike annonser du ønsker og plassere dem hvor du vil på bloggen din. Alt etter hvor mange lesere du har vil du enten få betalt for at folk klikker på annonsen eller for at de både ser den og klikker på den. Dette oppdaget jeg ikke før tidligere i år, og har allerede tjent over tre tusen kroner bare på å ha den lille reklamen liggende i sidemenyen min. 

Når du har kommet så langt at du kan samarbeide for unitedbloggers, nettavisen osv. vil du kunne få betalt for antall sidevisninger også, men ettersom man må ha en god del lesere for dette velger jeg heller å fokusere på de tipsene for oss som ikke har fullt så mange lesere. Så, hva synes du? Lærte du noe nytt, og gjør du noe av dette allerede?

Mitt kamerautstyr

 • 05.12.2015 kl. 18:59


Helt fra jeg var ganske ung, lenge før jeg begynte å blogge, har jeg interessert meg for fotografering. Jeg løp rundt over alt med kameraet mitt for mange år siden, og knipset bilder i hytt og pine selv om jeg ikke skulle dele dem noe sted. Jeg tok dem rett og slett bare fordi jeg syntes det var gøy, og lagret dem på en boks som jeg enda lagrer bildene mine på. Jeg lagde forresten en kalender til år 2011 som jeg gav i julegave til den nærmeste familien julen året før. Alle bildene i kalenderen hadde jeg tatt selv, og jeg var kjempe stolt.

Derfor sier det seg kanskje litt selv at jeg gjennom flere år med fotografi som hobby og deretter snart tre år som blogger har tatt en del bilder opp gjennom årene, og derfor også har en del kamerautstyr i teknologiskuffen min - som jeg kaller den. Kameraet jeg har nå heter Canon EOS 7D og er mitt andre speilreflekskamera. Det første jeg hadde var Canon EOS 450D, og jeg har vært kjempe fornøyd med begge - men det er ingen tvil om at det jeg har nå er det beste.

I tillegg har jeg nå fire objektiv - som de fleste kaller linser. Jeg har ei standardlinse, det som fulgte med kameraet, 18-55mm. To objektiv med stor zoom, den ene 55-250mm og den andre 70-300mm. Den aller siste linsen er den som er favoritten av alle disse fire, og også den jeg bruke mest nå. Det er ei 50mm F/1,4 portrettlinse! Vet ikke om dette sier dere noe egentlig eller om det er interessant, men jeg håper det er det :-) Jeg har også en slags solskjerm, aner ikke hva det heter, men det er den som er helt til høyre på bildet under her. Den kan jeg feste utenpå et objektiv dersom jeg skal ta bilder i motlys, slik at jeg ikke får slike fargerike ringer (vet dere hva jeg mener?) midt på bilde som følge av refleksjonen av solen.

Jeg har også UV-filter og beskyttelsesdeksel til alle objektivene mine, i tillegg til et filter jeg fikk av pappa i syden for noen år siden. Vet ikke helt hva det heter, men det får i hvertfall vekk gjenskinn og refleksjoner. For eksempel kan man ta bilder ned mot sjøen selv om den glitrer på grunn av solskinn, og likevel se veldig klart hva som befinner seg under vannoverflaten. Ganske magisk egentlig! For på den måten kan man ta et bilde av noe man ikke kan se med øynene selv - utrolig kult!


Det siste jeg har av fotoutstyr er et kamerastativ, som jeg dessverre har mistet den delen man fester kameraet til stativet med. Heldigvis har lillesøster også et stativ som jeg er så heldig å få låne i ny og ne. Når jeg tar bilder med stativ bruker jeg også fjernkontroll til å ta bildene med. Den kjøpte jeg faktisk på Clas Ohlson - til 89,- tror jeg!

Mine desemberfavoritter

 • 04.12.2015 kl. 18:34

Nå har jeg akkurat kikket litt (eller siklet litt er vel mer det rette ordet, ettersom jeg ikke kjøpte noe, men kun lagret det jeg likte på "favoritter" til en annen gang) inne på nelly. De har så masse fint der, og nelly er alltid nettbutikken jeg vender meg mot om jeg skal kjøpe meg en ny kjole, nytt undertøy eller ei ny jakke. Nesten alle klærne mine innenfor de tre kategoriene er kjøpt på nelly. Jeg elsker at de har så mange forskjellige og nydelige kjoler, at undertøyet er i et hav av ulike størrelser og prisen så absolutt ikke er ille, og ikke minst at jakkene der inne er til å dø for. Haha, tragisk men sant! Uansett, jeg tenkte jeg kunne vise dere mine favoritter innen nettopp disse tre kategoriene, så håper jeg at det kan være til inspirasjon. 

kjolen jeg har på meg finner du her

Kjoler

Når jeg ser etter kjoler ser jeg alltid etter åpne rygger, glitter og paljetter, kjoler som er inntilsittende og med V-utringning. Ellers elsker jeg kjoler som fremhever midjen, og gir en feminin form på kroppen! Slik som de under her.

kjole nummer én finner du her - kjole nummer to finner du her - kjole nummer tre finner du her

kjole nummer fire finner du herkjole nummer fem finner du her - kjole nummer seks finner du her

 

Undertøy

Når det kommer til undertøy faller jeg som oftest for sett selv om jeg nesten aldri bruker settet sammen til vanlig. Enten er bhen til vask eller så er trusen det. Jeg bruker derfor nesten alltid forskjellig underdel og overdel når det kommer til undertøy - haha, jeg er håpløs på det punktet. 

undertøyssett nummer en finner du her - undertøyssett nummer to finner du her  

undertøyssett nummer tre finner du her - undertøyssett nummer fire finner du her

Jakker

Korte, inntilsittende jakker med store hetter og gjerne (fuske)pels på kragen. Eller lange kåper som fremhever midjen! De to er så absolutt mine favorittformer når det kommer til jakker. Alle jakkene under her kunne jeg for eksempel klikket hjem i dag! ... hadde bare lommeboken vært enig.


jakke nummer en finner du her - jakke nummer to finner du her

jakke nummer tre finner du her - jakke nummer fire finner du her

Hva går du etter når du handler klær i disse kategoriene, og kunne du kjøpt noe av det samme som meg?

//Innlegget inneholder annonselenker

Den perfekte julekjolen

 • 02.12.2015 kl. 15:30

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Denne nydelige kjolen her dumpet ned i postkassen min i går! Åh, tror dere jeg ble glad eller? En ting var at den så veldig fin ut på nettsiden til shein, men den var jo (om mulig) enda finere i virkeligheten. Jeg har skrevet om denne nettsiden før, så om det er noe du lurer på eller om du rett og slett bare vil vite hvordan du handler trygt og enkelt på nett - kan du lese det innlegget ved å klikke her.

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Denne kjolen passer perfekt nå som vi er kommet til desember og juletider, synes dere ikke? For det første er den rød! Julens farge. For det andre er stoffet laget av et sterkt materiale som likevel har stretch i seg. På den måten kan du hive innpå med ribbe, pinnekjøtt, poteter og stapper i alle farger og fasonger. Kjolen holder likevel magen inne! Jeg synes også snittet helt nederst (det ser du tydeligere i virkeligheten eller inne på nettsiden deres) i tillegg til utringningen er prikken over i-en. 

Den er kanskje liiitt liten i størrelsen, men ikke så liten at jeg ville gått en størrelse opp. Råder heller bare dere som ligger mellom to størrelser til å velge den største. For eksempel bruker jeg vanligvis mellom small og medium i kjoler, og denne har jeg derfor i medium. Om dere likevel skulle være i tvil er det detaljerte størrelsesguider inne på nettsiden hvor du kan se nøyaktig centimeter mål i de ulike størrelsene. 

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Leveringstiden er på cirka to uker, og ettersom det enda er noen uker igjen til både romjulen, julaften og nyttårsaften er dette et perfekt tidspunkt å klikke hjem denne kjolen. Den passer jo til det aller meste, for ikke å snakke om at den er like fin til juletider som midt i august. Rød er en farge som uansett aldri slår feil.

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

//Kjolen er sponset av shein, men meningene mine er 100 % ærlige!

Årets største shoppingsdag!

 • 27.11.2015 kl. 14:09

I dag er det Black Friday, også kjent som årets største shoppingdag! Denne tradisjonen kommer fra USA, og har kun blitt stor her i landet de siste par årene. Dette er dagen hvor så og si alle butikker og nettbutikker kjører på med sinnsykt tilbuder, og i den forbindelse har jeg lyst til å dele mine favoritter fra dette ekstreme salget med dere. Klikk deg gjerne inn på plaggene for å se flere bilder og evt. om de har din størrelse. Alle disse er hentet fra min absolutte favoritt nettbutikk, nelly.com, som virkelig tar helt av med salg og tilbuder i dag. For å se alle plaggene som er en del av denne sinnsyke tradisjonen, Black Friday, klikker du her!

Bruk dagen i dag til å kjøpe både julekjolen og nyttårskjolen - ja, kanskje til og med de siste julegavene? Det er nå du har sjansen, for salgene som er i dag kommer ikke til å gjenta seg før til neste års black friday. Kjolen jeg har på meg over her kjøpte jeg for noen måneder siden, og er kjempe fornøyd. Den passer helt perfekt ettersom den har vakre snurringer helt øverst og er perfekt som "den lille sorte"! Helt normal i størrelsen er den også. Likte du den? Fortvil ikke, du kan kjøpe den du også (bare klikk på et av bildene over) - og i dag er den på tilbud!!


den blå kjolen finner du her - den gullfargede finner du her - den blå med paljetter finner du her - den sorte med åpen rygg og paljettarmer finner du her - den røde finner du her - den sorte med åpen rygg finner du her


toppen finner du her - den blå jeansen finner du her - de sorte skoene finner du her - skinnbuksen finner du her


nike tightsen finner du her - kari traa settet finner du her (finnes i alle fargene) -tightsen oppe til høyre finner du her - treningsjakken finner du her - adidastightsen finner du her - sportsbhen finner du her

Dersom du bruker koden BLACK20 når du skal betale får du 20 % rabatt på hele nelly!!

//innlegget inneholder annonselenker

Denne optiske illusjonen kan forandre synet ditt i opptil TRE måneder

 • 24.11.2015 kl. 16:07

Dette «trikset» gjør sort og hvitt til grønt og rødt.

Jeg kom over denne artikkelen her en dagen, og syntes det var så facinerende at jeg ønsker å dele det med dere! Jeg har selv ikke turt å prøvde det ut, men de sier at det faktisk fungerer. Så, prøv gjerne selv og legg igjen en kommentar om det fungerer eller ikke. Men hør på hva han sier i videoen, jobber du med tekst og video fraråder han deg å prøve det ut. Jeg er usikker på om jeg tror på det eller ikke, men tørr faktisk ikke å prøve selv. Så jeg deler det bare med dere jeg, så kan de som vil prøve det ut!

 Denne videoen er faktisk sett over 3,3 millioner ganger på youtube!

I videoen over her forklarer Tom Scott om hvordan illusjonen fungerer. Om du ikke forsto det eller bare ønsker å lese det på norsk tenkte jeg at jeg kunne oppsummere raskt for dere.

Først skal man se på et bilde med verikale og horisontale linjer i sort og hvitt for å bekrefte at man faktisk ser sort og hvitt.Deretter skal man se på et annet bilde med røde og sorte horisontale linjer og et bilde med grønne og sorte vertikale linjer.

Veksle mellom å se på ulike linjene og sentrum av bildene. Dette skal man gjøre i opptil tre minutter.

Så skifter du blikket umiddelbart mot bildet med de hvite og sorte linjene igjen. 

Nå vil de horisonale linjene få en mer grønnaktig farge, mens de vertikale linjene vil være mer rosaaktige. Denne fargeendringen kan vare opptil 3,5 måneder. Effekten vil være tydeligere jo lenger du stirret på bildene med de røde og grønne linjene.

Fortell meg gjerne om det fungerer eller ikke, i kommentarfeltet! Og del gjerne videre på facebook.

Lag din egen adventsstake

 • 23.11.2015 kl. 13:01

Wuhu, neste helg er det allerede første søndag i advent! Jeg føler høsten har rast avgårde, er det bare meg? I så fall, i anledning den stadig nærmere juletiden lagde jeg min egen, hjemmelagde adventsstake til neste søndag. Ettersom jeg ble såpass fornøyd med resultatet har jeg lyst til å dele fremgangsmåten med dere, men husk om du lager din helt unik etter eget hode kan jeg garantere at du blir mest fornøyd med resultatet. Alt jeg brukte i dette prosjektet har jeg kjøpt på nille!

Du trenger:

4 kubbelys, lille, røde eller hvite synes jeg er finest - et rundt brett - dekorasjonssnø - litt andre juledekorasjoner ( jeg brukte to juletre med snø på, og noen sølvfargede sjokoladehjerter)

Slik gjør du:

Det første du gjør er å plassere kubbelysene oppi brettet. Fyll deretter bunnen med den falske dekoreringssnøen.

Og så er det bare til å pynte med andre jule dekorasjoner. Enkelere enn dette blir det vel ikke?

Ellers hadde jeg en nyskjerrig liten tass som lå og studerte hvordan jeg lagde denne staken. Mye mulig han vurderer å lage sin egen han også. I så tilfelle skal jeg selvsagt vise dere resultatet av Milo sin adventsstake også!


Den ferdige adventsstaken min ser slik ut, og står nå midt på bordet mitt oppe på soverommet. Jeg gleder meg i hjel til søndagen er her og jeg kan tenne det aller første lyset. Da er juletiden offisielt i gang!


Nå skal jeg dra kjæresten med meg på trening! Vi prates senere.

 

Vinterens boktips!

 • 22.11.2015 kl. 11:00

Ettersom november er måneden hvor man virkelig merker at det skjer noe med temperaturen er det mange kvelder som blir tilbrakt inne under pleddet med ei god bok - i hvertfall her i hus. Om du også liker å lese når høstmørket sniker seg innpå kan du klappe i hendene og juble over dette innlegget. Nå vil jeg nemlig dele mine aller beste bøker med dere. Jeg har alltid likt å lese, og har hatt bøker på flere hundre sider liggende på nattbordet så lenge jeg kan huske. Derfor har jeg vært innom litt av vært, men det er likevel tre kategorier jeg alltid faller tilbake på.

Den første er krim - det er noe av det kjekkeste jeg vet, og slike bøker tar jeg gjerne med meg på ferier og på landet. Jo Nesbø sine bøker er definitivt favoritten i mine øyne. Ellers liker jeg veldig godt romantiske kjærlighetshistorier og triste selvbiografier. Angående sistnevnte liker jeg aller best historier som omhandler hvordan enkelte mennesker har hatt det gjennom en krig, en sykdom eller andre triste, vonde ting. Kanskje litt dystert at jeg LIKER slike bøker, men dere må misforstå meg rett - for jeg ler ikke når jeg leser dem. Jeg gråter så mye at tårene mine i enkelte tilfeller gjør det umulig å se bokstavene. Men nå skal jeg ikke snakke meg helt bort - til poenget; her har dere mine topp 10 bokfavoritter. Inndelt i tre kategorier; krim, kjærlighetsromaner og triste selvbiografier.

   Krim

Kanskje litt rart at jeg elsker krimbøker, men hater skrekkfilmer? Selv har jeg ingen forklaring på det, jeg har bare forstått at det enkelt og greit er slik jeg er. Alle mine krim favoritter er faktisk av Jo Nesbø. For selv om jeg har lest bøkene til mange andre krimforfattere faller jeg likevel alltid tilbake til Jo Nesbø. Det er noe unikt med skrivemåten hans som gjør at jeg alltid blir like oppslukt.


Snømannen er den første boken jeg leste av Jo Nesbø, og derfor også den som fikk meg til å bli hekta. Ikke bare på Jo nesbø sine bøker i seg selv - men spesielt Harry Hole serien. Den anbefales på det sterkeste å lese. Jeg vil ikke avsløre for mye, men jeg kan si så mye som at det skjer flere forsvinninger hvor gifte kvinner med barn blir borte den dagen den første snøen faller. Denne boken er forresten den første boken i Harry Hole serien Jo Nesbø har sagt ja til å filmatiseres. Resten av bøkene kommer ikke ut på film før serien er ferdig.

Sønnen Sonny er fange i et moderne og fluktsikkert fengsel. Der lytter han til de andre innsattes skriftemål og gir dem forlatelse for deres synder. Faren til Sonny var hans største idol, så hele hans verden ble snudd opp ned da faren ble avslørt som korrupt og tok sitt eget liv. Men en dag endrer et skriftemål alt. Mer vil jeg egentlig ikke si om denne boken, du er bare nødt til å lese den selv.

Politi På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet.

Marekors Igjen er Harry Hole på fylla, og forholdet til kjæresten er slutt. Hans overordnede har gitt han opp, og det er fire uker til han står uten jobb. Det står rett og slett dårligere til med Hole enn noen gang før. Et siste oppdrag blir han tildelt og hans partner denne gangen er Tom Waaler, en han har hatt personlige problemer med. En kvinne med avklippet pekefinger er funnet drept i Oslo. På åstedet er det risset inn et marekors. Flere mennesker blir drept, flere marekors og jakten på en seriemorder er i gang.

  

Kjærlighetsromaner

Dette er bøker jeg forelsket meg totalt i, og favorittforfatteren er uten tvil Cecilia Samartin. Hun skriver på en så romantisk og vakker måte at man bare er nødt til å lese bøkene hennes for å forstå hva jeg mener. Måten hun beskriver Cuba på i Drømmehjertet er magisk, og det er denne boken ene og alene som har fått meg til å være fast bestemt på at jeg en dag skal besøke Cuba.


Drømmehjerte handler om Castros revolusjon på Cuba i 1956 som skiller de to bestevenninnene Alicia og Nora. Mens Nora flytter til USA med familien blir Alicia igjen og opplever fattigdommen som preger landet under Castros regime. Flere år senere blir Alicia alvorlig syk, og Nora bestemmer seg for å reise til Cuba for å hjelpe henne. Denne boken fikk meg fast bestemt på at jeg en gang skal oppleve Cuba selv - Cecilia skildrer landet, strendene og kjærlighet på en helt unik måte i disse bøkene, du er bare nødt til å lese dem selv. Spesielt denne!

Señor Peregríno er ei bok som er skrevet på en helt spesiel måte. Den handler om to historier som etterhvert fletter seg inn i hverandre. Jamilet, som er hovedperson, er usedvanlig vakker, men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke. Med håp om å bli som alle andre flykter hun fra Mexico til USA. Hun får som jobb å ta seg av gamle Señor Peregrino, og når han forteller om sin pilegrimsvandring til Santiago de Compostella, forandres alt. Historien om Jamilet fortsetter i La Peregrina.

Salvadoreñja - "Søster, hva ville du råde noen til som var tvunget til å velge mellom ærlighet og kjærlighet?" Ana står overfor et av sine vanskeligste valg. Etter å ha flyktet fra borgerkrigen i El Salvador til et kloster i USA, må hun motvillig fortsette sin livsreise. Hun får jobb som barnepike hos den konfliktfylte familien Trellis, en familie fanget i et overfladisk rikmannsliv i California. Trass i sine egne følelsesmessige sår er Ana i stand til å gi omtanke og lindring, og til slutt finner hun kjærligheten der hun minst ventet det.

Et helt halvt år Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid

 

Triste selvbiografier

Siste kategorien er som sagt triste selvbiografier (er det dét man kaller slike bøker forresten?). Jeg har vært innom litt av hvert innen denne sjangeren og jeg har oppdaget at jeg liker veldig mye forskjellig her. Derfor er bøkene jeg har plukket ut i denne kategorien litt mer varriert enn i de to andre. Håper ikke det gjør noe! Er dere som meg kommer dere til å like dem like godt alle fire likevel. Den siste boken hører forresten ikke til under noen av disse kategoriene, men jeg var bare nødt til å ha den med likevel. Så merk deg at den ikke er en sann historie!

Natscha Kampusch er ei østerisk kvinne som ble kidnappet som ti åring. I boken har hun fortalt hvor og hvordan hun ble holdt fanget og opplevelser gjennom alle disse åtte årene i fangenskap før hun klarte å rømme som attenåring. En ekstremt sterk bok som det er umulig å ikke bli rørt av. Denne er du nødt til å lese om du ikke allerede har gjort det.

Regines bok handler om kreftsyke Regine Stokke som har blogget om hvordan det er å leve med leukemi blodkreft. Hennes største drøm var å skrive en bok, så etter at hun taper kampen mot kreften bestemmer foreldrene hennes seg for å oppfylle drømmen hennes. De lager en bok av innleggene hun selv har skrevet på bloggen. En veldig rørende, trist og sterk bok som jeg anbefaler deg å lese!

Idas dans er ei bok som garantert kommer til å røre deg til tårer. Den handler om Ida, den yngste datteren i Corwin-familien, som er 18 år. Hun er sterk, smidig og energisk, og balletten er hennes store lidenskap. Ballettkompaniet skal snart ha premiere, og Ida nekter å ta det med ro, til tross for en forkjølelse som ikke vil slippe taket. Moren gir seg ikke, og til slutt går Ida med på å oppsøke lege. Besøket hos legen sender familien ut i det ufattbare: At deres yngste datter og søster, som virker nesten udødelig, har en potensielt dødelig sykdom. Forkjølelsen viser seg å være akutt lymfatisk leukemi.

Saras nøkkel er som sagt ikke en selvbiografi eller en sann historie, men den er så bra at jeg likevel er nødt til å ta den med. Handlingen foregår i Paris i1942. Sara, en 10-år gammel jødisk jente rekker akkurat å få gjemme unna sin lillebror i klesskapet minutter før hele familien arresteres av politiet. Hun låser døra og gjemmer nøkkelen, overbevist om at hun skal komme tilbake og låse ham ut noen timer senere... 60 år etter, får den amerikanske journalisten Julia Jarmond oppdraget å skrive en artikkel om denne svarte dagen i Frankrikes historie. Under arbeidet snubler hun over Saras historie, og hun skjønner at det er denne lille jenta hun skal gi en stemme. Da kommer det frem litt av hvert. Ei rørende bok som er nydelig skrevet.

Tips: slik får du vinteren til å gå fortere

 • 19.11.2015 kl. 20:30

- gleder meg til jeg kan begynne å gå i sommerkjoler, skjørt, singlet og shorts igjen -

Okei, først må jeg bare få si at - ja, jeg vet det sent på høsten nå, og at vi skal innom både vinteren og våren før det blir sommer igjen. Men likevel! Jeg begynner å savne sommeren litt allerede, og hva er vel bedre enn å starte med litt sommershopping, da? Selv elsker jeg i hvertfall å kjøpe klær til sommeren nå. Klær som jeg kan henge i skapet og som jeg kan se på hver eneste dag og bare glede meg til jeg kan bruke. Ah! Plutselig føles ikke sommeren så fjern likevel. Derfor har jeg brukt kvelden på å bla meg igjennom klærne på romwe. Ei helt trygg nettside som har et bredt utvalg av klær til alle sesonger, inkludert sommeren! Klikk deg gjerne inn her for å se hele utvalget deres, ellers har jeg plukket ut mine sommerfavoritter under her.


skinnshorts - sort jumpsuit - shorts og topp i mørke farger - jeansshorts med hull 

shorts og topp i lyse farger - sort shorts - jeans shorts - kjole med åpen rygg

Forresten, om du ikke er en av dem som elsker å sitte med kalkulatoren og regne fra en annen valuta til norske kroner har jeg et lite tips til deg. Klikk på det lille flagget øverst til høyre. Da kommer det ned en rullegardin, finn det norske flagget og klikk på det så får du automatisk alle prisene vist norske kroner.

Ellers vil jeg igjen understreke at dette med å ha sommerklær i garderoben gjør at sommeren føles mye nærmere. Jeg føler i hvertfall selv at vinteren fyker unna dersom jeg gjør det på denne måten, istedenfor å pakke bort sommerklærne som jeg vet mange andre gjør. Så, det var et lite tips fra meg denne torsdagskvelden. Nå skal lillesøster, mamma og jeg slappe av med Benjamin Button på skjermen. En av mine favorittfilmer som ingen av de to andre frøknene har sett før. Om du heller ikke har sett den anbefaler jeg deg å gjøre det!

// skrevet i samarbeid med romwe.com

Slik handler du trygt på nett - fra Asia

 • 12.11.2015 kl. 11:15

Det er ingen tvil om at jeg har handlet veldig mye klær på nettet. Faktisk så foretrekker jeg det fremfor å gå i butikkene og kikke. Likevel forstår jeg at det kan være både skummelt og vanskelig for mange av dere å kjøpe klær og annet over internett. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en liten guide til hvordan du garantert blir fornøyd både med service og klærne selv. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i shein.com ettersom dette er ei av mine favorittnettbutikker. Den absolutte favoritten må nok være nelly, men ettersom de sender fra Norden og veldig mange andre har skrevet om dem fra før tenkte jeg å heller ta denne andre. 

I innlegget kommer jeg til å legge ved et lite utvalg av klær jeg gjerne kunne klikket hjem. Jeg har valgt ut hovedsaklig vinterklær, men det finnes så mye mer enn det - så bare ta en titt her for å se alle klærne de har.Den grå genseren finner du her // den hvite buksen her // den blå vinterjakken finner du her // og den grå jumpsuiten her

Shein.com er ei helt trygg nettside som har sendt ut klær siden 2008. Lokalene ligger i Asia, noe som gjør det litt komplisert og kanskje du med engang tenker at "nei, dette blir for skummelt"? Vel, fortvil ikke! Følger du disse punktene under her, garanterer jeg deg at du vil være fornøyd.

Klærne i seg selv... Det er et ekstremt stort utvalg på shein, og uansett hvor enestående eller crazy stil du har, så finnes det noe for alle. Det er plagg som er helt basic og andre som er så unike og flotte at du kan være helt sikker på at du er den eneste på festen, skolen eller byen med dette plagget. Når du klikker deg inn på et plagg som du synes er fint må du gjerne bla nedover for å se om andre som har kjøpt det tidligere har lagt ut bilde av plagget sitt. Dette er nemlig veldig vanlig på denne nettsiden, og ekstremt hjelpsomt ettersom du kan se hvordan plagget ser ut på vanlige mennesker også, og ikke bare på modeller - slik det er på alle andre nettsider.


Den grå genseren til venstre finner du her // den røde finner du her // den andre grå her // og den blå her

Størrelsene er litt annerledes enn de norske ettersom de kommer fra en annen verdensdel. Mange har gått på en smell her ved å bestille klær i sin normale størrelse - og mange ganger kan faktisk det stemme også, men ikke alltid. Derfor er det én ting du kan gjøre for å unngå dette. Finn et målebånd og mål midjen din (der du er smalest rundt magen), over brystet og lengden fra den ene skulderen til den andre. Gjør du dette kan du være helt sikker på at du bestiller riktig størrelse ettersom shein alltid merker klærne sine med mål i de forskjellige størrelsene. Mange av klærne er også i "onesize" noe som betyr at det kun finnes én størrelse av dette plagget - men igjen, se på målene. De står der alltid! Passer de med målene du har tatt på deg selv? Ja, da passer plagget garantert! Enkelere blir det faktisk ikke.

 

Den hvite cardiganen finner du her // den grønne toppen her // den hvite genseren her // og den lilla toppen her

Frakten koster nesten ingenting, om ikke jeg husker feil var det ikke mer enn en femtilapp, men den eksakte summen kommer opp i det du velger å klikke deg videre til kassen. Da får du klærne dine i løpet av cirka 10 virkedager. Det vil si 10 arbeidsdager - altså cirka to uker. Ikke galt i det hele tatt med tanke på at de sender fra Asia! Men du kan likevel velge å betale en hundrelapp ekstra i frakt for å få klærne dine i løpet av ei uke. Denne metoden har jeg aldri prøvd selv, men har hørt av andre at den skal fungere!

Den grå jakken finner du her // den røde her // den andre grå her // og den siste røde her

Ellers skjer betaling enten via vanlig bankkort (du kan forresten kjøpe selvom du er under 18 år, men du må ha fylt 15! Dette testet jeg nemlig ut selv da jeg var 16-17) eller så kan du benytte deg av PayPal, som er det absolutt tryggeste alternativet. Oppretter du deg en bruker der så sparer du deg for mye bekymringer. Selv har jeg aldri brukt det og har likevel alltid mottat klærne mine, men om du er bekymret ville jeg anbefalt deg å gjøre det.Skoene til venstre finner du her // de i midten finner du her // og de helt til høyre finner du her

Er det noe annet du lurer på? Gjerne spør i kommentarfeltet så skal jeg svare dere på det dere måtte lure på!

DIY: marmorbord

 • 10.11.2015 kl. 11:00

 


 

 

Bordet jeg har stående på rommet mitt har jeg hatt ganske lenge nå, og helt fra dagen jeg fikk det har det vært et kakk i bordplaten. Dette har jeg skjult ved å ha en duk, ei skål eller andre pyntegjenstander stående over den lille skaden. Det har jeg i midlertid begynt å bli litt lei av den siste tiden. Det er deilig å plassere ting der jeg vil de skal stå, istedenfor akkurat der de må stå for at kakket ikke skal vise. Derfor har jeg tenkt mer og mer på hvordan jeg skal løse dette problemet, og endelig har jeg kommet frem til en løsning! Under her får dere en steg for steg beskrivelse av hvordan jeg forvandlet det gamle bordet mitt (med en skade i) til et fint bord i marmor som jeg nå kommer til å elske i mange, mange år til.Det du trenger til dette prosjektet er kun: ei saks, en rull med dekoreringsteip i marmor (eller et annet mønster eller farge om du ønsker det) jeg kjøpte min på trendhuset til 69 kroner, noe hardt å skrape vekk luftbobler med og selvsagt et bord.♥ Begynn med å vaske bordet grundig, og pass på at du får vekk absolutt all skitt ettersom dette legger seg som små "kuler" under teipen, og det da ser veldig unaturlig ut. Tørk så over bordet med ei tørr fille.

♥ Mål opp omtrent hvor mye du trenger til bordplaten oppå bordet, beregn litt ekstra, og klipp av. Det er enklere å feste teipen når du slipper å ha hele rullende hengende i andre enden. Begynn i ett hjørne, og jobb deg sakte men sikkert lenger og lenger innover bordet. Jeg gjorde det skrått, slik at jeg avsluttet med hjørnet diagonalt over bordet. Du trenger selvsagt ikke gjøre det sånn, prøv deg frem så finner du fort ut av hva du synes er enklest! Pass på å skrape vekk luftboblene underveis.

♥ Når du har festet teipen på oversiden av hele platen finklipper du på hver av sidene slik at det ikke er noe som stikker utforbi bordplaten.

♥ Gjør det samme med kortsidene også, og så er du ferdig! Enklere enn det blir det ikke.// Innlegget er hentet fra min forrige blogg - linntheresedagsland.no

Du tjener ikke penger av å handle på salg

 • 07.11.2015 kl. 15:07

Noe jeg synes det er veldig viktig å huske på er akkurat denne setningen "du tjener ikke penger av å handle på salg". Den fellen har jeg nemlig gått i uendelig mange ganger selv. Jeg velger å klikke meg inn på nettbutikken med det samme det lyser salg på reklamen som popper opp på facebook. På samme måte som at jeg tar meg en tur på kjøpesentrene her i byen hver eneste gang de holder nattåpent, for da vet jeg at det er mye salg i butikkene. Men hvorfor gjør jeg det? Jeg vet også at jeg ikke er alene om det, så dere må gjerne hjelpe meg å svare; hvorfor gjør vi det? Hvorfor tenker vi plutselig at vi tjener penger av å kjøpe den kjolen fordi den bare koster 199,- som er halvparten av originalpris. Hvorfor tror vi at vi tjener penger på det? Kunne vi ikke heller bare ha spart de 200 kronene? For selv om den er halvparten så billig som den pleier så betaler vi fremdeles to hundre kroner for den. Og det er to hundre kroner mer enn om vi ikke hadde kjøpt den i det hele tatt.

Det synes jeg er så viktig å huske på! Jeg går i denne fellen selv også. Veldig ofte faktisk. Og det plager meg litt at jeg ikke klarer å tenke så fornuftig at jeg unngår å kjøpe plagget "kun fordi det er på salg". Det er selvsagt noe annet hvis du har gått og siklet på akkurat den buksen eller akkurat den kjolen i evigheter, og så kommer den plutselig på salg - da er det selvsagt lov. Men ikke kjøp klær bare fordi de er billigere enn vanlig. Du tjener ingenting på det! Du tjener mye mer på å spare de pengene til noe annet som er litt viktigere, og kommer til å bli mer brukt. Du kan jo tenke sånn på det; klær som er på salg havner der for en grunn. Er klærne av kvalitet og populære så blir de utsolgt med opprinnelig pris, de behøver ikke å havne på salgsstativet for at folk skal kjøpe dem. Så, vær så snill, prøv å huske denne setningen neste gang du er ute på shopping. Spør deg selv om du virkelig trenger det plagget du er i ferd med å kjøpe, eller om du kun kjøper det fordi det er billig. For husk, du tjener ikke penger av å handle på salg!

Tre feminine høstantrekk

 • 03.11.2015 kl. 11:30

Nå som høsten virkelig er kommet for fullt er det på tide å pakke vekk sommerklærne, og kanskje til og med fylle på garderoben med noen nye høstplagg. Selv har i hvertfall jeg noen klær fra i fjor høst som er både utslitte, stygge og rett og slett noe jeg ikke kunne gått med i år - og jeg har derfor allerede vært på min obligatoriske høstshoppingsrunde. Om du ikke har rukket å gjøre det samme enda tenkte jeg at jeg kunne hjelpe deg litt på vei. Jeg har nemlig plukket ut mine favorittplagg fra nelly akkurat nå, og satt sammen tre feminine og flotte høstantrekk. Håper det kan være til inspirasjon om du er på jakt etter flotte plagg som er ideelle nå som høsten er her!

kjole her - lue her - solbriller her - sko her - kåpe her

Er ikke dette antrekket bare super feminint og vakkert? Perfekt på dager hvor man vil se litt ekstra fin ut, uten å være overpyntet. De høye støvlettene gjør at dette antrekket fint kan brukes som det er på litt varmere høstdager, mens man enkelt bare kan dra på seg en sort, tykk strømpebukse når temperaturen synker enda litt til. Ellers elsker jeg kjolen og mønsteret på den. For ikke å snakke om kåpen som får antrekket til å se mye mer gjennomført ut. Er det noe jeg elsker så er det slike lange, feminine kåper i varme farger. Elsker det!


 

bukse her - sko her - topp her - jakke her - veske her

Okei, hvor kul er ikke den jakka der!? Skulle jeg klikket hjem ett, bare ett, av alle plaggene i dette innlegget så hadde det uten tvil blitt den jakken, for herlighet så sinnsykt kul den er. Ikke bare ser den utrolig bra ut, men jeg kan bare forestille meg hvor varm og deilig det må kjennes med så mye (uekte) pels rundt halsen! Ellers elsker jeg fargen på toppen - ingenting passer bedre til høsten enn varme farger. Buksen er også en storfavoritt. Den har jeg faktisk i klesskapet mitt selv, og bruker den titt og ofte. Ei bukse med god stretch som sitter som den skal, og ikke falmer i vask slik sorte bukser ofte gjør.
Cardigan her - jeans her - skjorte her - sko her - klokke her

Det siste antrekket her synes jeg ser så flott og sofistikert ut. Kombinasjonen av de høy hælte skoene og den feminine og enkle skjorten gjør hele antrekket så ufattelig vakkert. Dette er et antrekk som kan brukes til alt ettersom det verken er overpyntet eller for lite pyntet. Med andre ord et veldig trygt antrekk som jeg vil anbefale deg å bruke om du er usikker på klesskoden på et arrangement, en date eller et møte. Ellers elsker jeg klokken, så enkel og vakker! For ikke å snakke om buksen, den tror jeg nesten at jeg er nødt til å klikke hjem selv også. Men ikke før neste lønning, nå skal jeg spare!


  

Så, nå er jeg spent! Likte du noen av antrekkene? Eventuelt, hvilket likte du best?

 

13 gode datingstips!

 • 01.11.2015 kl. 22:21

Har du og kjæresten problemer med å finne på noe å gjøre i hverdagen? Har dere lyst til å gjøre noe romantisk i lag, men er blank på ideér? Vel, slik har jeg hatt det mange ganger, og det er uten tvil noe av det kjedeligste som finnes. I hvertfall når dere begge er instilt på å pleie forholdet, men ikke kommer på hvordan, hvor og hva dere kan gjøre! Den siste tiden har jeg skrevet ned noen punkter med forslag til ting kjæresten og jeg kan finne på når vi vil på date. Jeg tenkte det også kunne være gøy for dere om jeg deler dem slik at det kan være til hjelp om dere skulle være i samme situasjonen.1. Middag og kino

Mitt første punkt er å kjøre det tradisjonelle med en deilig middag før turen går videre til kinosalen. Mitt favorittspisested er Egon! På kinoen etterpå er det viktig å huske å variere mellom filmsjangrene (med mindre dere har akkurat samme smak når det kommer til filmer). I vårt tilfelle er jeg veldig glad i romantiske filmer mens kjæresten er veldig glad i komedie, men vi er begge glad i spennings- og actionfilmer - så hos oss går det veldig greit.

2. Hjemmelaget strømbrudd

Lek det er strømbrudd og kos dere med stearinlys, massasje og gode samtaler! Dette er ofte både mye hyggeligere og mer sosialt enn å sitte foran tv-en og se serier - og ikke minst et hyggelig avbrekk fra hverdagen.

3. Lag koselig frokostdate. 

Overrask kjæresten din med hjemmelagde rundstykker, egg, bacon og noe deilig oppkuttet frukt til dessert. Velg ut det du vet han liker best, og server det gjerne på sengen for å gjøre det ekstra koselig og romantisk. Han får i hvertfall en knall god start på dagen, og hvem vet, kanskje han gjengjelder overraskelsen noen dager senere?

4. Se en barnefilm og le. 

Dette punktet her er veldig populært i forholdet vårt. Vi elsker å se barnefilmer sammen i mellom alle de actionfylte voksenfilmene. Det er så viktig å le sammen. Sett på en god gammel barnefilm du vet dere begge vil like. Løvenes konge, tarzan, istid.. Det finnes mange gode slagere! 

5. Piknik i skog og mark

Kom dere ut i naturen! Ta med god mat og noe behagelig å sitte på. Piknik fungerer genialt som kvalitetstid med kjæresten. Å ha en hyggelig stund sammen, trenger ikke koste all verdens. Dette er en stor slager hos oss - forrige gang stekte vi vafler og pakket med oss det, istea, blåbær og sukker. Vi hadde en skikkelig lunsjpiknik langt inne på landet midt på ei mark - superkoselig!6. Feire dere selv! 

Lag dere et fire stjernes måltid hjemme i stuen. Lag maten sammen, prat, le og kos dere! Kle dere fint og gjør kvelden spesiell. Det trenger ikke alltid være månedsdag, bursdag eller valentinsdag for at dere skal kunne feire og kose dere litt ekstra. Fungere utmerket på en helt vanlig tirsdag også!

7. Gå ut på aktiviteter.

Velg det dere begge foretrekker best! Bowling, skøyter, tivoli, badeland, teater, museum eller gjerne en dyrepark? Kom dere ihvertfall ut på noe sammen! Kjempe spennende og gøy å gjøre noe utenom det vanlige.

8. Dra på en reise.

Har du ikke råd til en flott sydentur? Fortvil ikke. Dra på campingtur i hagen! Det viktigste er å gjøre noe sammen. Noe som bryter med de vanlige rutinene. Og ofte kan en campingtur i hagen være mye morsommere enn en sydentur, det blir ikke kjekkere enn dere gjør det til selv. Husk det! Ellers kan dere sette dere i bilen og dra på en aldri så liten biltur, slik som vi gjorde for noen måneder siden. Vi kjørte en tur på 5-6 timer og koste oss masse da vi blant annet var innom flotte fjellområder, en nydelig foss og en hel haug med utsiktspunkter.

9. Tren sammen.

Ta en skikkelig treningsøkt sammen. Det trenger ikke være på treningssenter. Ta en joggetur langs stranden i kveldingen. Eller rundt og rundt stuebordet, haha for all del, det fungerer det og!

10. Ha en hjemmekveld hvor dere spiller spill 

Dette slår aldri feil. Finn frem alle favorittspillene. Alt fra kort til brettspill. Tiden flyr når man spiller spill. Dette brukte vi sommerkveldene på da vi var på Sverigetur i sommer. Vi spilte kortspill hver eneste kveld, noen ganger til langt ut på natten. Det er jo så moro når man først har startet, at man ikke klarer å legge det fra seg på lenge.

11. Dra på fisketur.

Hvem får flest fisk? Her slår ihvertfall mitt konkurranseinstinktet inn! Vi hadde mange lange dager og kvelder ute på havet i den lille fiskebåten med hver vår stang. Herlighet som vi koste oss.

12. Gå på shopping sammen 

Heldigvis er jeg så heldig at jeg har en kjæreste som er glad i shopping. Er du ikke like heldig? Kanskje kjæresten kan ofre et par timer av dagen til shopping med deg mot at du ser en fotballkamp med han senere? Gjør dere noe sammen samtidig som dere gleder den andre ville jeg sagt at dagen var vellykket.

13. Spar opp penger og gå på gourmet resturant

Dette er noe jeg har veldig lyst til å gjøre sammen med kjæresten min på ett årsdagen vår i januar. Kanskje vi kan sette av noen av pengene vi fikk til jul til å feire med hverandre på den måten..? Det synes jeg dere også skal vurdere, tenk dere for en opplevelse da!

Har du noen gode datingtips?

Mine 10 bloggregler

 • 01.11.2015 kl. 11:45

Her har dere mine 10 selvlagde bloggregler som jeg fast prøver å følge. Det er ikke alltid like lett å holde seg til dem, men jeg prøver så godt jeg kan. For alle dere som har en blogg selv, kan det være lurt å lage seg slike regler for å få best mulig resultat av bloggingen. Det er ikke alltid man reagerer på enkelte ting som det er fort gjort å gjøre, men som leserne klør seg i hode og irriterer seg grønn over - da kan det være lurt å ha noen regler slik at hvertfall minsker sannsynligheten for slike tabber.Mine 10 bloggregler


1. Vær positiv. Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å unngå syteinnlegg på bloggen. Det kommer et innlegg en gang i blandt, men det verste jeg vet er bloggere som sutrer over livet i det ene innlegget etter det andre, og da vil jeg helst unngå det selv. Mitt tips til deg om du har en dårlig dag eller er misfornøyd med noe er å skrive om noe helt annet. Slik som jeg gjør nå for eksempel. Ikke at jeg har en dårlig dag i dag altså! Men poenget er at du ikke behøver å skrive om hverdagen din hver eneste dag, skriv om andre ting de dagene humøret ikke er på topp.


2. Blogg ofte, men ikke blogg bare for å blogge. Innleggene skal alltid ha en viss kvalitet, og det er derfor bedre å publisere ett godt innlegg til dagen enn fire halvferdige som du har skrevet ned i farten. Og har du ingenting å blogge om? La være! Det er bedre å ha gode kvalitetsinnlegg fremfor en linje med tekst og et bilde med dårlig kvalitet, bare fordi du ikke kommer på noe annet der og da. Det kan også være lurt å skrive flere innlegg og lagre dem som utkast de dagene du har masse inspirasjon, slik at du senere kan publisere dem på dager du ikke vet hva du skal dele. 

3. Alltid ha gode bilder. Bilder er viktig! Heller lite skrift og et godt bilde, enn masse skrift og dårlige bilder. Selv om det (i mine øyne) er viktig å formidle noe også. Klarer du å få både en god tekst og et godt bilde med god kvalitet i samme innlegg - da har du et skikkelig kvalitetsinnlegg.

4. Overse stygge og meningsløse kommentarer. Nå er ikke dette noe stort problem for meg, men det hender inni mellom at de kommer dalene fra skyfri himmel, og da sier min bloggregel nummer fire at jeg skal bla gjennom, godkjenne og glemme. Slike kommentarer betyr ikke en dritt likevel. I hvertfall ikke når jeg får så mange fine kommentarer hver eneste dag!

5. Skjerm leserne for familietrøbbel, krangler i vennegjengen eller brudd med kjæresten. Det er mest sannsynlig ikke det leserne dine vil høre om, i tillegg har ikke den andre parten mulighet til å forsvare seg på samme måte. Det blir som å henge ut noen, og det liker vi vel ikke? Dette snakket faktisk kjæresten og jeg om her en dagen da vi tilfeldigvis kom inn på samtaleemnet om å blogge om at det går dårlig i kjærlighetslivet. Han lurte på hvorfor jeg ikke skrev om det når det var tilfelle ettersom jeg er ekstremt ærlig med dere i alle andre settinger. Og da svarte jeg han helt enkelt fordi jeg ikke ønsker å henge ut noen, og det ikke har noe med dere å gjøre. Jeg kan dele så mye jeg bare ønsker av mitt eget liv, så lenge det kun handler om meg. Med en gang det er en annen person involvert blir jeg mye mer reservert. Dette er tross alt min blogg, og det hadde ikke vært rettferdig om jeg hadde delt alt om alle. Det jeg deler om meg får være ærlig og personlig nok mener jeg :-)

6. Skriv anbefalinger eller tips om ting, produkter og mat du liker. Faller alltid i smak hos leserne, men her er det viktig at du har med gode bilder. Tips er noe alle alltid har og alltid vil elske, så denne er ganske sikker i bloggverdenen - deler du tips kommer du langt. Det er mitt beste tips - å dele tips! Haha.


7. Reklamer aldri for et sponset produkt du ikke liker. Leserne stoler på deg. Ingen vits i å lure dem til å kjøpe et dårlig produkt, det svekker bare deres troverdighet til deg. Noe som igjen fører til at de føler seg sviktet og lurt, og ikke ønsker å lese bloggen din mer. Ergo - falsk reklamering fører til en mindre populær blogg.

8. Svar leserne. Det er ikke alltid like lett å huske å svare alle sammen, derfor har jeg heller satt meg som mål og svare alle spørsmål som komme i kommentarfeltet. Ellers svarer jeg alltid alle på mail, facebook eller hvor enn det måtte være hvor det er mer "privat". Prøv gjerne å svare alle, men husk å være realistisk når du skriver bloggreglene dine.

9. Ha konkurranser i ny og ne. Spør en eventuell sponsor om å få ha en konkurranse for leserne dine, enn å ta produktet selv. Eller finn noe hjemme som du aldri bruker, og som du egentlig hadde tenkt å kaste. En kjole som ble kjøpt i feil størrelse, men aldri byttet? En genser du aldri bruker. Et smykke som bare samler støv. Hva som helst! Alle elsker konkurranser, så dersom du kjører i gang en slik i ny og ne gir det deg glade og fornøyde lesere. 

10. Kommenter andre blogger. Selv prøver jeg å kommentere minst fem ulike blogger hver eneste dag, og dersom du gjør dette over en lang periode vil du til slutt ha kommentert hundrevis av bloggere. Og hva gjør vi når vi får en kommentar fra noen man ikke kjenner igjen? Jo, man tar en titt på bloggen deres. Med andre ord; ved å kommentere andre blogger får du dem til å smile i tillegg til at du får flere lesere (og gjerne kommentarer) selv også. Vinn - vinn!


Så, nå er jeg spent. Hva synes du om bloggreglene mine? Og har du noen regler du vil tilføye? Kanskje jeg utvider listen min!

BH-tips for oss med store pupper

 • 29.10.2015 kl. 17:06

Nå tenkte jeg at jeg kunne gi dere et aldri så lite, og veldig annerledes, tips i forhold til hvilke tips jeg vanligvis deler med dere. Bakgrunnen bak at jeg velger å skrive dette innlegget er rett og slett fordi jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne bher om man har større enn D-cup. Selv brukte jeg lenge alt for små bher ettersom jeg alltid pleide å kjøpe mine på H&M, og de har ikke høyere enn D-cup på noe av sitt undertøy. Jeg presset meg derfor inn i disse og tenkte at det var godt nok fordi jeg ikke ønsket å punge ut med nærmere en tusenlapp for et undertøyssett på en såkalt undertøysbutikk. Det er garantert flere av dere som har vært, eller kanskje er, i samme situasjon?

Selv gikk jeg slik som dette helt frem til mamma en dag sa at jeg brukte alt for liten bh. Jeg hadde visst dette lenge. Det samme hadde kjæresten. Derfor svarte jeg med at jeg ikke vil betale sinnsykt mye for å kjøpe riktig størrelse i en undertøysbutikk. Mamma fortalte meg da om et par "vanlige" butikker som også selger litt større størrelser. I tillegg har jeg også oppdaget en nettbutikk som stort sett alltid har et bredt utvalg av størrelser! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om disse ettersom jeg skulle ønske noen hadde skrevet et slikt innlegg da jeg gikk med halve puppen min tytende ut både over og på siden av bhen!Først til de vanlige butikkene som ligger over hele landet. Jeg pleide som sagt alltid å handle undertøy på H&M, men dersom du går tvers over korridoren på kjøpesenteret og heller benytter deg av undertøysshopping på cubus, har du allerede kommet et godt steg på veien. På cubus har de nemlig noen få merker som har undertøy opp til E-cup. Det er her de aller fleste bhene mine er fra ettersom cubus selger bher som er billige, av god kvalitet og finnes i riktig størrelse! De har også et litt dyrere merke der inne som også har undertøy opp til E-cup, nemlig ELLA M, disse er superkomfortable og må være laget av verdens beste stoff - for så god kvalitet på undertøy skal man lete lenge etter. Er du lur investerer du i hvertfall én bh av dette merket!

Den andre "vanlige" butikken som har blitt flittig brukt av denne frøkna er lindex. En butikk jeg sjeldent har vært innom før jeg fikk høre at de selger bher i E-cup. Inntrykket jeg har hatt av dem tidligere er at de kun selger klær til godt voksne damer. Det er ikke så mye tenåring i klærne deres i mine øyne, men undertøy derimot - det kan de! Ufattelig stort utvalg og veldig mye fint. Skal jeg ha meg noe nytt i undertøysskuffen er lindex den første butikken jeg svipper innom. Så absolutt å anbefale videre til dere. Her har de også bh-er som er store i omkrets også, ikke bare i cup - til dere som er på leit etter det!

Og så over til nettbutikken jeg nevnte over her. Ingenting er så gøy som å sitte hjemme og bla igjennom side på side med klær, undertøy, sko og interiør - i mine øyne i hvertfall. Spesielt når det kommer til undertøy! Derfor har jeg også oppdaget at nelly har et bredt utvalg av bher i både E-, F-, G- og H-cup. Jubel! Klærne er så absolutt ikke dyre i forhold til mange andre nettbutikker, og god kvalitet har de også. Nelly er og blir min favorittnettbutikk nummer én som følge av den gode servicen, raske leveringstiden, det store utvalge og de lave prisene. Pluss, pluss, pluss. Under har jeg plukket ut mine favoritter, og alle disse finnes i E-cup eller høyere.her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her

Alle BH-ene over her har jeg plukket ut fra salget til nelly, så det vil si at det er knapt igjen av størrelser. Om du skal kjøpe deg en eller flere av disse bør du dermed være så tidlig ute som mulig før de blir utsolgt! ♥

Nå håper jeg du ble litt klokere, og at i hvertfall en av dere fikk bruk for tipsene mine - det er mer enn nok for meg! 

Festkjoler på salg!

 • 28.10.2015 kl. 15:30

Nå går vi mot den mest populære festsesongen. Det er julebord, det er nyttår, det er halloween feiring, julaften, i mitt tilfelle min egen bursdagsfeiring, med andre ord er det mye som skjer i de neste månedene. Derfor kan det være greit å friske litt opp i kjoleutvalget i klesskapet ditt. Nå er den perfekte tiden på  å gjøre akkurat dette på, ettersom nelly har sitt største salg noensinne. Jeg kan også meddele at du kan få enda 10 % avslag PÅ SALGSVARER om du bruker rabattkoden jeg har lagt til i bunn av innlegget. Nå er det vel ikke mulig å gå glipp av dette kuppet, eller hva? Det blir nok en god stund til nelly har ett slikt salg igjen, men det er ikke så lenge til festene kommer den ene etter den andre. Ingenting er surere enn å måtte gå i den samme kjolen helg etter helg. Så benytt deg derfor av kuppet nå, så slipper du at alle de fineste kjolene er utsolgt. Jeg vet av erfaring at det er veldig lite utvalg rett før jul og nyttår. Da er det kun de enkleste kjolene i xxxxs eller de som er store som telt som ligger igjen. Mitt smarteste tips er derfor å være ute i god tid når det gjelder å kjøpe kjole til disse anledningene. ♥ Derfor har jeg plukket ut mine favoritter under her, ellers må dere bare ta en titt inne på siden selv også. Dere finner hele salgt her.

 1. rød kjole med ei skulder - du finner den her // 2. kjole som gir et hint av smalere midje på grunn av fargevalg og beltet under puppene - du finner den her // 3. mørk blå kjole med åpen rygg - du finner den her // 4. hvit kjole med sorte detaljer i midjen - du finner den her // 5. den fineste av alle kjolene i mine øyne, med dyp utringning og belte i midjen - du finner den her // 6. sort kjole med nydelig rygg - du finner den her // 7. vakker, hvit og elegant kjole - du finner den her // 8. sort kjole med dyp og åpen rygg - den finner du her

//innlegget inneholder annonselenker


 

 

Angi koden 10EXTRA i kassen så får du 10% ekstra rabatt på (det allerede) fantastiske salget. Gyldig til og med 30.oktober.

Smultringdietten

 • 25.10.2015 kl. 15:05 

Vet dere hva mamma fortalte meg om her en dagen? Det må være verdens beste slankekur, eller diett, ettersom den går ut på at man kun skal spise smultringer. Hvor godt og kult høres ikke det ut? Nå tenker du kanskje at dette her bare er tull eller oppspinn ettersom det ikke er mulig, men tro om igjen, for det er det faktisk. Ja, dette er faktisk en av få dietter som har dokumentert virkning. Du kan selv velge hvor lenge du vil gå på dietten, og jo lenger du går på den dess mer skal du gå ned i vekt. Det beste av alt med hele denne smultringdietten er at du skal spise smultringer til alle måltider (ja, du kan faktisk spise dem utenom måltidene også om du måtte ønske det). Med andre ord, spis så mange smultringer du vil og gå ned i vekt likevel!  Den eneste regelen det er viktig at du følger på denne dietten er at du kun må spise midten av smultringen. Ellers kan du gjøre akkurat som du vil og spise så mange du bare orker! 

Slik forbrenner du 1300 kalorier på litt over tre timer

 • 21.10.2015 kl. 11:00

God formiddag, dere! Vet dere hva jeg kom over i går? Verdens beste tips. Ikke gjorde jeg noe spesielt for å finne det ut heller. Det skjedde liksom bare! Derfor tenkte jeg at jeg kunne det med dere. Så, er dere klar for å finne ut hvordan du enkelt kan forbrenne 1300 kalorier på bare litt over tre timer? Jeg klarte det i går, og er sjokkert over at det i det hele tatt gikk an.

Det første du må gjøre er å grave i fryseboksen etter en grandiosa. Har du ikke hjemme er du nødt til å kjøpe en ny på butikken. Det er mulig å bruke en annen type pizza også, men da er det ikke sikkert at du forbrenner 1300 kalorier. Det kan være enten mer eller mindre. Når du har funnet deg en grandiosa, tar du den ut av esken og fjerner alt plasten rundt. Sett stekeovnen på 225 grader, og plasser pizzaen på midterste rille i ovnen. Husk å sette på viften, før du trasker ut av kjøkkenet. Dette trikset her fungerer best om du ikke har sovet så godt natten før, slik jeg hadde. Legg deg deretter på sofaen i stuen, og bla litt på mobilen. Bla så lenge at du sovner fra både den og pizzaen, og dupp av i tre timer. Du må selvsagt glemme å skru på alarm når pizzaen skal være ferdig stekt, slik at den blir skikkelig forbrent. Så, voíla! Når du våkner opp tre timer senere har du enkelt klar å forbrenne hele 1300 kalorier uten å så mye som ta på deg treningsklærne.

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no