LinnThereseDagsland -

Reisevideo: Spania 2017!

 • 22.07.2017 kl. 12:00

Endelig har jeg funnet tid til å gå gjennom alle klippene jeg filmet i løpet av de tre ukene vi koste oss i Spania, og jeg må innrømme at det var en god del. Vanskelig å skulle klippe vekk så masse bra bare for at videoen ikke skal drøye ut i timevis. Men det gikk likevel til slutt, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Fortell meg gjerne hva du synes om videoen!

Takk for oss!

 • 18.07.2017 kl. 21:57

Denne kosen til Dennis har blitt en av hans bestevenner, og han elsker å kose med den, dra den i både armer og ben og snakke til den. Spesielt før han legger seg! Også holder han godt rundt den mens han sover. To gode venner! Slik lå han tidligere i dag også - bare ladet opp til natten vi har foran oss.

Taxien kommer nemlig og henter oss klokken fire i natt, og kjører oss til flyplassen hvor flyet går i syvtiden. Vi er hjemme i Norge på formiddagen. Planen er derfor å ta oss en tur på IKEA når vi ankommer Stavanger før turen går videre hjem til Haugesund.

Takk for oss, kjære Spania, vi sees igjen!

Dennis og pappa kjører karusell!

 • 17.07.2017 kl. 20:15

Noe av det søteste jeg har sett! I dag fikk Dennis kjøre karusell for aller første gang. Pappan til gullet mitt bestemte seg for å presse rumpa si oppi det lille setet i den knøttlille bilen bare slik at Dennis skulle få kjøre karusell. De snurret rundt og rundt mens det var billyder i bakgrunnen, og lille prinsen min så superfascinert ut der han satt og studerte alle fargene og lyttet til de fine lydene.Nå er det en liten stund til vi kan dra på tivoli med Dennis, så da var det ekstra gøy at han fikk prøve å kjøre karusell likevel!

Jeg ammet under en palme!

 • 16.07.2017 kl. 21:45

Da vi var i Torrevieja i går ble plutselig Dennis veldig sulten mens vi gikk langs stranden - eller kanskje han ble tørst i den stekende varmen..? Uansett, poenget er at jeg var nødt til å finne et sted å amme fort som fy. Alle benkene innenfor rekkevidde var plassert i solen. Og jeg kunne ikke akkurat sette meg ned på en av stolene på restaurantene i nærheten. Løsningen ble til slutt å krype under en palme hvor det var en liten skyggeflekk.

Der brettet jeg ned både kjole og amme-bh, fant frem matstasjonen til lillegullet, og ammet han på bakken under palmen, rett ved stranden. Haha! Det var nok litt av et syn! Men slik er det med en baby. Han blir sulten hvor som helst og når som helst. Jeg er bare glad for at jeg har puppen med meg til alle tider og kan gi han mat akkurat der han måtte ønske. Det hadde blitt litt mer styr om vi måtte begynt å koke vann, blande erstatning, varme på flasker og koke dem etterpå!

Fortell meg det rareste stedet du har ammet!

Bursdagsutflukt til Torrevieja!

 • 15.07.2017 kl. 19:51

Tidligere har jeg skrevet til dere at vi bor i Torrevieja, men det stemmer ikke helt. Vi bor på et lite område kalt Punta Prima, 10 minutter i fra byen Torrevieja. Litt rart at vi har bodd her i snart tre uker nå, og likevel har vi ikke besøkt byen før i dag. Bortsett i fra de få minuttene Christopher og jeg sto og ventet på busstasjonen her en dagen da.

Mamma har bursdag i dag, og det feiret vi med å hoppe i taxien og kjøre til Torrevieja! Der gikk vi langs så og si hele strandpromenaden, var innom mange boder, kikket, shoppet og koste oss masse. Solen strålte og temperaturmåleren over apoteket viste 40 grader! At det er hetebølge her er i hvertfall sikkert og visst. Gjennomsnittstemperaturen i juli måned er nemlig 24 grader!

Strendene var stappfulle av blide mennesker, og på gatene vandret vi blant hundrevis av turister. Lunsjen spiste vi inne på en sval kafé lignende restaurant. Eller, det var vel egentlig mer en isbar hvor de i tillegg solgte litt mat og drikke..? På menyen min sto det nachos - yummi! 

Dennis hadde det veldig fint oppi vognen sin store deler av tiden, men mot slutten begynte han å bli både trøtt og sulten - og det var ikke bare bare å amme ute i det fri. Ofte er det litt for mye støy til at lillegull klarer å konsentrere seg, men med både mamma- og pappakos i forkant av måltidet klarte han til slutt å få i seg en sup og to.

Nå ligger han og sover inne på soverommet vårt, og når han våkner skal vi ut å spise middag! Bursdagsmiddag! Gratulerer så mye med dagen i dag, mamma. Håper den har vært super så langt, og ikke minst at du likte gaven du fikk av oss. Fotobok med konfirmasjonene til Marthe og meg - også en spinner da!

Hva har du gjort i dag?

En dag i Alicante!

 • 13.07.2017 kl. 23:15

I dag morges etter at vi hadde spist frokost bestemte vi oss plutselig veldig spontant for at vi skulle dra til Alicante i stedet for å bare ligge å sole oss i dag også. Misforstå meg rett - jeg elsker å sole meg, og storkoser meg med late og rolige dager her nede, men jeg må bevege meg og oppleve litt også! Derfor pakket vi stellevesken, tok med oss vognen og gjorde oss klare for en dagstur til Alicante.

Bussen fra Punta Prima til Torrevieja kom aldri, akkurat som når vi skulle til La Zenia fra samma plass. Så mye mulig busstoppet der er nedlagt eller noe..? Uansett! Vi hoppet like godt i en taxi som tok oss direkte til busstasjonen i Torrevieja. Derifra tok vi bussen videre til Alicante. Noe som tok ganske nøyaktig én time!

Da vi ankom byen ble vi slått i bakken av en stekene varme i det vi gikk ut av bussen. Displayet med nærmeste apotek viste ikke mindre enn 41 grader! Phuuu, ikke rart vi svettet... Vi vandret likevel blide og fornøyde bortover et nydelig landskap, grønne parker fulle av statuer, lekeparker, vakre planter og magiske trær. Bygningene rundt oss var også utrolig høye og fine!

Vi vandret nedover mot kysten. Der lå den ene gigantiske yatchen etter den andre! Et hav (bokstavelig talt) av yatcher så langt øye kunne se. I tillegg var det plassert benker, palmer og store, nydelige og rosa busker langs hele havnen. Vi satte oss ned på den ene benken for å beundre utsikten i noen minutter før vi gikk ei gate opp og spaserte videre.

Der kikket vi i boder, butikker, parker og nøt livet før vi ramlet over en helt nydelig restaurant. Magene begynte å bli sultne, så da klarte vi ikke å la være å sette oss ned der for å spise lunsj! Alle tre spiste før vi gikk videre - spagetti bolognese, pommes frites og morsmelk sto på menyen. Gode og mette gikk vi videre.

En liten time senere gikk vi forbi en YO-YO frosen yoghurt sjappe, og da var vi nødt til å ta turen innom for å kjøle oss ned litt. Vi kunne velge akkurat det vi ønsket av forskjellige iser, strøssel, topping og sauser - resultatet ble helt fantastisk. Det beste av alt må likevel være at lille Dennis lå rett ved siden av i vognen og gliste sammen med oss.

Da yoghurten var inntatt var magene våre fulle, og vi koste oss videre i de vakre gatene i Alicante. Vi var innom noen boder og butikker til, i tillegg til å beundre de vakre bygningene, smale gatene, havnen og ikke minst nyte det deilige været! Bussen hjem igjen tok vi når klokken slo halv syv, og to timer senere satte vi foten innenfor døren i leiligheten vår.

En helt fantastisk dag som jeg sent kommer til å glemme!

Kampen mot myggen!

 • 12.07.2017 kl. 15:00

Vi har opplevd minimalt med mygg her i Spania de to ukene vi har vært her så langt, men her en kvelden var det likevel plutselig veldig mange som flokket seg omkring oss når solen gikk ned. Veldig merkelig at det kan forandre seg så fort - de andre dagene, både før og etter, har vi ikke sett en eneste én. Til poenget; jeg turte ikke å la Dennis ligge uten noe form for beskyttelse mot myggen denne kvelden, og var derfor nødt til å tenkte kreativt for å komme opp med en løsning.

Det endte med at jeg gikk ned og hentet myggnettingen til vognen, og tredde det over Christopher, Dennis og stolen de satt i! Haha, samme løsningen brukte jeg litt etter mens jeg ammet Dennis der oppe på taket. Jeg synes egentlig det var en veldig genial løsning, for da slapp vi å sitte inne alene for å beskytte lillegullet mens resten satt ute. Vi tredde også myggnettingen over babygymmen hans mens han lå og lekte i den.

Har du prøvd det samme noengang?

Hetebølge på vei!

 • 11.07.2017 kl. 16:06

Oh no, i dag morges våknet vi til en telefon fra mammas bekymrede bror. Det er ei kraftig hetebølge på vei innover i Spania, og det er derfor meldt 47 grader i nærmeste fremtid! Han minnet oss på å drikke masse, spise appelsiner - ettersom de inneholder magnesium og kalsium - og ikke gå lengre turer.

Så nå er planen for de neste dagene å tilbringe litt mer tid inne med Dennis i stedet for at han skal ligge å koke på verdens varmeste takterrasse!

Det går nok fint det også. Varmen skal jeg i hvertfall ikke klage på, for vi har jo tross alt reist hit til Spania for å få det varmere. Og jeg sier gjerne ja takk til sol og 47 grader noen dager enn regn og 9 grader som jeg så det var hjemme i Haugesund for litt siden...

Vi storkoser oss masse! Og mer innetid betyr mer tid til prosjektet mitt. Et hemmelig prosjekt jeg har drevet med de siste dagene, og som jeg gleder meg til å dele med dere. Kommer nok til å slippe nyheten i kveld eller i morgen!

Deilig dag på taket!

 • 07.07.2017 kl. 21:22

I dag tok vi oss nok en tur på senteret, og i dag kom jeg hjem med blant annet ei superdigg bukse, flere sofaputer, treningsklær, undertøy, en drikkekopp, klær til Dennis og mye annet. I går derimot hadde vi en veldig rolig dag, og for uten om å gå ut å spise på kvelden brukte vi hele dagen på takterrassen. Jeg fikk for første gang her nede lest i boka jeg hadde med meg mens Dennis lå og sov. 

Jeg virkelig elsker denne takterrassen, og er nesten helt sikker på at det må være et punkt på must-have listen neste gang vi skal kjøpe oss hus! Og da er det heller ingen tvil om at denne henge stolen også skal kjøpes inn. Super deilig å ligge og lese i!

Hva har du gjort i dag?

Asiatisk buffet med gjengen!

 • 06.07.2017 kl. 18:13

Nå er vi på vei ut dørene for å dra til den asiatiske buffeten rett borti gaten. Vi var der for noen dager siden også, og maten var helt fantastisk - for ikke å snakke om prisen. I tillegg til at utvalget var helt sinnsykt. Ikke bare hadde de asiatisk mat, men de hadde også ferske biffer og sjømat liggende rå slik at man kunne ta det man ville derfra bort til en kokk som sto og stekte maten foran deg. Kjempe stilig!

Det var også godt og kjølig der inne, så denne restauranten anbefales til dere som er i Torrevieja området. Vi bor på et lite sted utenfor denne byen som heter Punta Prima. Restauranten ligger der, på senteret Punta Marina, og heter Wok Buffet.

Hva skal du i kveld?

Lille badeløven min!

 • 06.07.2017 kl. 13:00

Jeg har tidligere fortalt dere at gullgutten vår har fått sitt eget basseng her oppe på takterrassen som han elsker å ligge og plaske i, men noe annet vi også har prøvd å gjøre omtrent en gang hver dag er å ta han med oss ned i det store bassenget. Han elsker virkelig å bade, og det er så koselig å se hvordan han plasker og plasker, prøver å svømme og sparker med bena.

Lille gullgutten min stortrives her nede i varmen og det er ingenting som gjør meg lykkeligere!

Spontan amming på Lidl!

 • 05.07.2017 kl. 20:30

I dag morges bestemte vi oss for at vi skulle ta enda en shoppingtur til La Zenia, men denne gang gikk vi bort i stedet for å vente på bussen som aldri kom eller ta taxi. Det gikk veldig fint til tross for at veien var veldig knotete, og vi brukte litt tid på å komme oss frem. Vi fant likevel senteret til slutt, og koste oss der inne i flere timer. Mesteparten av tiden var vi egentlig på Primark! Det er helt klart min nye favorittbutikk, og i dag fant vi enda mer enn sist gang - sluttbeløpet ble 86 små euro. Altså, alt det vi fikk for 860 norske kroner er helt sinnsykt!

På hjemveien fikk vi imidlertid litt større problemer da vi skulle prøve oss på en ny vei. Vi trodde den skulle være kortere, men det viste seg at den var dobbelt så lang. På toppen av det hele gikk vi mens solen var på det sterkeste, og det var HETT! Svetten rant, Dennis sov i super varm vogn stakkar, og vi nærmest krøp bortover veien mot slutten. Etter omtrent en time med vandring i solsteken begynte Dennis å gråte. Vi løp inn på nærmeste butikk. Løftet han opp av vogna og holdt han opp mot kjøledisken, hehe. Han gliste fra øre til øre og ble med ett mye kvikkere.

Før vi gikk videre tenkte jeg at han kunne få i seg litt væske, men det var veldig få benker inne på Lidl. Så da endte det med at jeg måtte amme på gulvet, sittende i vinduskarmen rett ved inngangen. Haha, det må definitivt være den rareste plassen jeg har ammet så langt, og dere kan tro vi fikk noen blikk der vi satt. Selv synes jeg bare det var supermorsomt, og det viktigste er jo at Dennis får i seg litt væske, uansett hvor eller når det måtte være.

Hvor er den merkeligste plassen du har ammet?

Vi har kjørt Go Kart!

 • 05.07.2017 kl. 18:04

Juhu, i går var Christopher og jeg så heldige å få barnevakt i noen timer, og den tiden brukte vi effektivt til å kjøre go kart! På forhånd pumpet jeg 235 ml melk slik at mamma skulle ha to store og gode måltider å gi han dersom han ble sulten mens vi var borte. Skjønne prinsen min hadde spist 100 ml da vi kom tilbake, så da var han så heldig å få de resterende 135 ml i badevannet sitt på kvelden!

Å kjøre go kart er definitivt noe jeg skal gjøre igjen! Det var supergøy, og jeg stor koste meg masse der jeg suste rundt på banen i den lille bilen. Christopher syntes nok det var enda kjekkere, for han stoppet ikke å smile før han sovnet for kvelden mange timer senere. Banen var i tillegg veldig stor med mange svinger, og vi var ikke så veldig mange som kjørte på engang - derfor fikk vi både god plass og tid til å kjøre akkurat der vi ønsket.

Det er helt klart noe jeg anbefaler alle å prøve en gang!

Alle innkjøpene fra La Zenia!

 • 03.07.2017 kl. 21:17

Som jeg nevnte kort for dere kjøpte jeg så utrolig mye fint på La Zenia, det store senteret vi var på her en dagen. En god del til lille prinsen og noe til meg selv. Christopher kjøpte seg også noe, men det viser jeg ikke frem her. Der vi kjøpte mest var h&m og Primark! Sistnevnte har jeg aldri vært på tidligere, og jeg ble slått i bakken av de billige prisene og alle de flotte klærne.

Pysjamasen og smekkene er fra Primark. Bodyen, shortsen og buksa er fra h&m.

Chilli puffs og massasjeball fra Tiger.

Kjole fra h&m.

2 leker til Dennis fra den ene lekebutikken.

BH fra primark og bukse fra h&m.

Veske fra Primark.

Samme BH som jeg visste over her. Den kostet kun 6 euro selv om det er spesialstørrelse - helt utrolig. Slike koster jo en formue i Norge.

5 pysjamaser med føtter. De to til venstre er fra h&m og de tre til høyre er fra Primark.

Shorts og topp til venstre fra Primark og genser fra h&m.

Mykt og tynt helseteppe fra Primark.


Alt over her kostet under 70 euro til sammen! Jeg kommer ikke over hvor billig det var, og det er helt klart at jeg skal tilbake hit minst én gang før vi skal hjem igjen.

Hva synes du om innkjøpene?

Bussturen som gikk til helvette!

 • 02.07.2017 kl. 10:48

Som jeg fortalte dere for et par dager siden planla vi å dra på det gigantiske shoppingsenteret, La Zenia, i går. Den planen fikk vi gjennomført, men den gikk ikke akkurat som planlagt likevel. Vi søkte nemlig på nett dagen før for å finne ut hvilken buss vi kunne ta for å komme oss dit. Jeg skrev ned informasjonen jeg kom frem til, og la planen for hele reisen, til tross for at det bare var 10 minutter unna.

Dagen etter spiste vi frokost litt tidligere enn vi pleide slik at vi skulle få tid til å gå bort til busstoppet, og være der i god tid før bussen gikk klokken 10:25. Da vi ankom det vi trodde var riktig busstopp litt over klokken ti sto vi som seks spørsmålstegn i et par minutter før vi fant ut at vi sto på feil side av motorveien. Vi var på riktig sted, bare på feil side av veien. Ettersom det var motorvei var det verken overgangsfelt eller noe annet i nærheten. Vi ble derfor nødt til å løpe over med det samme vi så en liten åpning. Jeg først med Dennis i bæreselen på magen, alle de andre etter og Christopher til sist med vogna! Det var nok litt av et syn. Spesielt siden vi var nødt til å klyve over midtrabatten på halvveien. Heldigvis var det en snill sjåfør som stoppet for oss slik at vi fikk komme oss trygt over det andre feltet.

Det snåle stopper likevel ikke der! Vi er over på riktig side av veien, i riktig busstopp kvart over ti, altså 10 minutter før bussen skal komme. Og vi venter og venter. Venter og venter. Det kommer til slutt én buss svingende inn på busstoppet og alle ansiktene lyser opp! Christopher spør om bussen går til La Zenia, og bussjåføren svarer i full fart en hel haug med setninger på utforståelig spansk. Heldigvis startet han talen med "No.." mens han ristet på hodet. Og det var alt vi trengte for å skjønne at dette var feil buss.

Bussen kjørte igjen, og vi sto og ventet videre. Klokken gikk, og gikk... Fem minutter etter at bussen skulle ha kommet stilte jeg meg bak en bil for å få mindre sol og vind på Dennis som hang på magen min. Ti minutter senere kom morfar bort og satt seg i skyggen. Enda noen minutter senere var det Marthe sin tur til å gi opp, og hun satte seg på en fortauskant med leppa feil vei. Christopher kikket på klokken før han kom bort til meg. "Nå har det gått en time" sa han.

Det var da vi skjønte at denne bussen ikke hadde tenkt å komme. Bena var slitne, temperaturen var nærmere 30 grader og vi sto rett ved motorveien så lyden av susende biler var overdøvende, for ikke å snakke om vindene bilene dro med seg - den var kraftig den! Oppdraget gikk derfor fra å se etter bussen til å se etter ledige taxier. Vi kastet inn håndkle og prøvde heller å praie en taxi.

En halvtimes tid senere hadde vi endelig fått tak i en taxi, som ringte en kollega slik at vi fikk alle bort til senteret samtidig. Dagen var reddet! Etter å ha stått og ventet på bussen som aldri kom i 1,5 time var vi drittlei, og dere kan tro vi ble oppgitt da vi fant ut at senteret kun lå 10 minutter med bil lenger nedi gaten.

Humøret steg likevel til topps med det samme vi kom frem! Haugevis av kjente merkebutikker, billige kjeder, restauranter og kafeer.  Vi gikk rundt og kikket i flere timer, og det var ikke akkurat få ting som ble med oss hjem! Jeg har veldig lyst til å vise dere alle innkjøpene, men det får bli en annen gang for nå har dette innlegget allerede blitt altfor langt.

Har du vært på La Zenia?

Alt blir bra med pappas hatt!

 • 30.06.2017 kl. 20:52

Dagen i dag har vi brukt til å ta oss en tur rundt i nærområdet for å vandre litt. Planen var å bli litt kjent, finne de forskjellige butikkene, sentrene og se hvordan stranden så ut. Vi kunne alle trenge en fridag, eller i hvertfall noen timer fri fra soling på takterrassen. Vi var ute og gikk i flere timer, og stoppet innom to spisesteder. Det ene bare for å drikke og det andre for å spise lunsj.

Planen for morgendagen er å ta bussen til et gigantisk shoppingsenter! Det passer fint ettersom de har meldt bittelitt regn. Gleder meg til å se om vi finner frem.

Ellers er bildene i innlegget fra en kveld for litt siden da vi spiste på en kinarestaurant. Dennis var litt varm og hadde derfor problemer med å sovne i vogna da vi skulle spise. Vi gikk derfor tur med han på rundgang, og da pappan tok han fikk han til og med låne hatten hans. Kort tid etter sovnet han, så det var tydelig at han likte den nye hatten til pappan sin!

Hva synes du om hatten?

Prinsen plasker i bassenget sitt!

 • 30.06.2017 kl. 13:30

Åh, det er så herlig å se! Lille Dennis elsker å bade, og koser seg i hjel hver gang han får dyppe kroppen litt i vann. Ikke så rart med tanke på at det er opp mot 40 grader her nede nå. Vi tar han som regel med oss ned til bassenget én gang hver dag, men han får også ligge å plaske litt i sitt eget basseng inni uv-teltet utenom det.

Når han ligger der smiler han stort, plasker omkring seg, og fekter med armer og ben! Det absolutt skjønneste jeg har sett. Jeg har forresten filmet det, og mye annet, som dere skal få se når vi kommer hjem. 

Er han ikke skjønn? Ligger bare og koser seg i bassenget sitt. Under skyggen, inni uv-teltet og med kun en liten badebleie/bukse på seg! Det må være deilig det, ettersom han stort sett er helt påkledd ellers.

Vi opplevde noe utrolig sjeldent!

 • 29.06.2017 kl. 21:08

Vi har kun vært her tre kvelder så langt, men har likevel hatt ost og kjeks til kveldsmat to av dem. Det eeer så godt! Spesielt med alt det gode tilbehøret vi har til; spekeskinke, baguetter, fårepølse og brunost fra Norge, flere typer smør, melon og alle oster og kjekser du kan tenke deg.

Ellers har vi hatt en nydelig dag med masse soling, amming og kosing med lille Dennis. Han takler egentlig varmen veldig bra, men vi tar likevel de fleste lurene inne på soverommet, for det er der han trives aller best. Det har likevel hendt flere ganger at han har sovnet i babygymmen sin, inni uv-teltet oppe på takterrassen. I det ene øyeblikket leker han, og i det neste sover han - uten tutt, byssing, kosen sin eller ei fille. Helt utrolig, det er det veldig sjeldent vi opplever!

Synes du det ser godt ut?

Bildedryss fra de første dagene!

 • 29.06.2017 kl. 12:00Vi har tatt så mange fine bilder her de siste to dagene, og det er ikke alle som kommer med i innleggene, derfor tenkte jeg at det kunne være litt gøy å ha et bildedryss fra disse dagene med mange bilder som ikke har blitt publisert!

Hva synes du om bildene?

Under the water!

 • 28.06.2017 kl. 14:37

I dag tok Christopher og jeg oss en tur ned i bassenget sammen med kamera mens mamma og resten av gjengen var barnevakt for en sovende Dennis. Temperaturen på vannet er helt utrolig varm og deilig, og vi koste oss i en fillehaug der vi plasket, dukket og svømte omkring. Det var deilig å bare føle seg helt fri og uten ansvar - selv om jeg må si at det var minst like koselig å bade sammen med Dennis.

Han hadde seg en liten dukkert i bassenget i går, og det var helt utrolig å se hvor mye han koste seg, plasket og spente i fra. Gleder meg til å vise dere bilder av det også! Ellers må jeg bare få skryte litt av plastmappen til kamera mitt som jeg kjøpte for 9 kroner på wish - kvaliteten var upåklagelig!

Hva synes du om bildene?

Slik reagerte lille Dennis på flyturen!

 • 27.06.2017 kl. 20:54

Jeg var veldig usikker på hvordan det ville bli å fly med en liten på bare tre måneder. Det var faktisk dét jeg gruet meg mest til med hele reisen tror jeg. Man hører jo så mange historier om hvor vondt de får i ørene, hvor utålmodige de blir av å sitte så lenge i ro og hvordan de kan gråte fra flyet letter til det lander.

Det var i hvertfall ikke tilfelle med Dennis! Han var helt fantastisk flink, og gråt nesten ikke i det hele tatt. Jeg ammet han på vei opp, og da merket jeg ikke antydning til at han ble påvirket av trykket. Når vi var oppe i luften hadde han noen få øyeblikk hvor han åpnet øynene, men utenom det sov han hele turen. Ellers hovnet han dessverre veldig mye opp i bena, og det var så sårt å se at de bittesmå føttene ble super hovne.

Da flyet var på vei nedover merket vi det på Dennis før vi oppdaget det selv, ellers hadde jeg selvsagt prøvd å amme han da også. Han begynte plutselig å hylgrine. Dro seg i ørene, stappet fingrene inn i ørene, presset hele kroppen til han ble lilla i ansiktet, og vrei seg i smerte stakkar. Heldigvis varte bare dette en liten periode, et minutt og to kanskje. Da fikk jeg han til å suge på puppen, og han roet seg fullstendig igjen. Resten av landingsprosessen sov han gjennom, så det gikk absolutt over all forventning!

Å fly med Dennis er null problem! Men jeg merket likevel at det tok på den lille kroppen, for han var helt skutt i timene etterpå! Helt kaputt, super slapp og ville bare sove. Men så tok det heldigvis ikke lange stunden før han var seg selv igjen.

Endelig er vi fremme!

 • 27.06.2017 kl. 15:05

Etter mange ukers venting er vi endelig kommet frem til leiligheten vår her i Spania! Vi har funnet oss godt til rette, vært en tur ute for å spise middag (ja, veldig tidlig, men vi sto opp klokken tre i natt, så det føles allerede som det er kveld) og nå har vi akkurat kommet tilbake igjen. Det er helt sinnsykt varmt her - dermed har vi allerede kjøpt ei vifte til Dennis, som han roet seg ved veldig fort, og kjøpt et basseng han kan ligge og plaske litt i! Nå gleder vi oss bare til å nyte de tre neste ukene i disse vakre omgivelsene!

Vi er fremme på hotellet!

 • 26.06.2017 kl. 16:57

Juhu! Vi er fremme på hotellet. Tre dobbeltrom på rekke og rad er fullt av den gøyale familien min. Likevel har vi samlet oss på det ene rommet. Jeg med Dennis på magen, skikkelig kengurumamma, og de andre sittende på stoler, i sengen og litt over alt der det er plass. Vi koser oss kjempe masse og humøret er på topp! Nå er vi super klar for å starte denne tre ukers lange ferien.

Nå skal vi snart ned i restauranten og spise middag. Forsinket feiring av mormor og morfar sin 45 års bryllupsdag! Perfekt start på ferien. Ellers kommer taxien for å kjøre oss bort til flyplassen klokken fire i natt. Gleder meg! Blir spennende å se hvordan Dennis reagerer på flyturen.

Morgendagens reiseantrekk!

 • 25.06.2017 kl. 17:00

Nå begynner det å føles veldig virkelig! Alle koffertene er pakket, det samme er vogn og bilstol. Reiseantrekkene til Dennis og meg er allerede lagt frem, og håndbagasje + stelleveske skal være i orden. Jeg gleder meg så uendelig mye, men samtidig har jeg et lite panikkanfall over å ha glemt noe veldig viktig. Føler på meg at det er noe som enda ikke er kommet i kofferten, og det er den verste følelsen jeg vet om. I hvertfall nå når vi skal ha Dennis med oss! Hadde det bare vært Christopher og meg hadde det liksom ikke vært så farlig om det var noe vi måtte leve uten noen dager, men er så redd for å glemme noe viktig til lille prinsen min.

Samtidig prøver jeg å tenke slik, at så lenge han har puppen min, en kjærlig pappa, rene klær og tørre bleier så har han egentlig det viktigste! Krysser fingrene for det.

Vi skal til Spania!

 • 14.06.2017 kl. 20:57Nå er pakkingen offisielt i gang og Dennis er så heldig å få sin egen koffert. Oldeforeldrene hans sa de skulle dele slik at han får sin egen. Se hvor fornøyd han ble med det da! Jeg fortalte han at han ikke kunne pakke seg selv med i kofferten, men han insisterte, og la seg oppi. Hva ellers skal jeg pakke når jeg har en så stor koffert bare til meg, spurte han? Du har blant annet mange klær, bleier, våtservietter, brystpumpe, flasker og mye annet du skal ha med deg, så det går helt fint, svarte jeg. Skjønnasen tok av seg solbrillene og krabbet ut av... 

Haha, neida, men fra spøk til alvor. Har dere noen viktige pakketips til meg? Noe som er et must å ha med til syden med en liten en på tre måneder? Vi har såvidt satt i gang i dag, og det jeg har fått med meg er at vi bør ta med bleier ettersom det er veldig dyrt i utlandet i forhold til i Norge. Våtservietter ser jeg derfor på som en selvfølge å ta med. Jeg tenkte også å pakke både et par flasker og pumpa tilfelle vi tar oss en kosekveld der nede mens resten er barnevakt. Vet ikke om det skjer, men er synd å angre, så bedre føre var. 

Klær tar vi selvsagt med, og et lett helseteppe til å ha over han når det er for varmt med klær. Han kan jo ikke bli smurt med solkrem, så vi må dekke det meste av kroppen hans med klær (eller teppe som sagt) selv om han bare skal være i skyggen. Bæreselen pakker vi med på flyet. Vogn og bilstol blir sendt som bagasje.

Hm, noe jeg har glemt? Sikkert en hel haug, haha! Kjør på med tips!

Får vi reise til Spania?

 • 06.06.2017 kl. 21:00

På grunn av meslingutbryddet som herjer i Europa nå ber helsemyndighetene alle som har barn under ni måneder å rådføre seg med lege eller helsestasjonen før de eventuelt reiser til utlandet. Vi har derfor vært utrolig redde for at alle pengene vi har brukt på denne spaniaturen skal gå rett ut vinduet og vi sitter hjemme i Norge mens resten av familien reiser ned. Svaret på det skulle vi få på timen vi booket på helsestasjonen i dag.

Dessverre vil skjebnen ha det til at vi må vente enda lenger, for i dag morges fikk vi telefon fra helsestasjonen - helsesøsteren vår er syk, og ringer igjen når hun er blitt frisk for å booke ny time. Ah, jeg hater at vi må vente så lenge! Det er liksom ikke noe vits å pakke før heller, da blir det bare enda mer deprimerende å plutselig måtte pakke ut av kofferten igjen uten å ha forlatt landet. Og når begynner det jo å nærme seg! Under tre uker igjen.

Krysser alt vi har for at helsesøster snart blir frisk, at vi får ny time og ikke minst at hun gir oss klarsignal til å reise!

Dennis sitt første pass!

 • 31.05.2017 kl. 13:48

Nå er det bare noen få uker igjen til avreise til Spania. I dag har vi derfor tatt bilde av Dennis, og i morgen skal vi ned på politistasjonen hvor han skal få sitt aller første pass. Det er helt utrolig at han skal få sitt første pass når han bare er to måneder gammel, og ikke minst at han skal reise til Spania under en måned etter.

Her ser dere passbildet til Dennis, og det må være et av de fineste passbildene jeg har sett i hele mitt liv. Det pleier jo å være typisk at passbilder virkelig ikke ser bra ut - men dette er er jo helt utrolig fint. Jeg er så heldig og ikke minst stolt over å være mamma til en så fantastisk liten skatt.

Når fikk du/barnet ditt deres første pass?

Planen for sommerferien!

 • 14.04.2017 kl. 17:00

Gjett hva jeg endelig kan si? Vi har lagt planen for sommerferien klar! Juhu. Det føles så deilig å vite akkurat hva vi skal. For før vi bestemte oss var vi innom ekstremt mye forskjellig. Der i blandt campingtur til Sverige, kjøre ned til Kroatia, reise til syden og bo på hotell og sikkert en del andre ting som jeg allerede har glemt... Ammetåken, vet dere. Haha, men det spiller ingen rolle. Det viktigste er at jeg huske hvor vi faktisk skal.

Og det er Spania! Vi har leid oss leilighet der nede i tre uker! Det kommer til å bli så deilig. Vi reiser sammen med foreldrene og besteforeldrene mine, og vi gleder oss masse alle sammen.

Leiligheten ligger i Torrevieja i sør-øst spania. Jeg skal ikke si det helt sikkert, men jeg tror faktisk aldri jeg har vært der før. Akkurat slik jeg liker det! Da er det masse å oppleve. Vi kan selvsagt ikke dra på utflukter i hytt og pine nå slik vi har vært vandt med tidligere, men jeg er sikker på det kommer til å bli en helt fantastisk tur likevel.

Nå skal vi jo faktisk på vår første ordentlige familietur. Min nye, lille familie. Christopher, Dennis og jeg. Den første av uendelig mange ferier - og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg.

Bildene i innlegget er fra leiligheten og området rundt! Ser frem til å oppleve dette stedet i virkeligheten også, og ikke bare drømme meg bort i bildene. Har du vært i Torrevieja før? Har du eventuelt noen reisetips til oss?

Vår aller første familieferie!

 • 02.02.2017 kl. 13:20

Jeg er så giiiira! Altså, dere aner ikke engang. Helt siden vi ble enige om å reise til Sverige i sommer sammen med familien min for bare noen uker siden har jeg nesten ikke fått sove. Jeg gleder meg så ekstremt masse, og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Tiden går altfor sakte (for selv om fødselen kommer nærmere og nærmere virker det som sommerferien bare er lenger og lenger unna).

Det var så gale at jeg vurderte å sette meg ned for å skrive pakkeliste til Dennis her en dagen! Haha, hvem er det som gjør sånt? Skriver pakkeliste for en sverigetur til barnet sitt, som enda ikke er født, ET HALVT ÅR I FORVEIEN! Jeg skjønte heldigvis hvor ille det var før jeg begynte, så ble pent nødt til å slå fra meg den tanken. I hvertfall en liten stund til...

Uansett, vi er så heldige å få låne godbilen til mormor og morfar - så Dennis, Christopher og jeg kjører i den. Også sitter mamma og de på med mormor og morfar i bobilen deres. Vi kjører til Sverige; shopper masse, koser oss en hel haug, tar livet med ro og satser på nydelig vær.

Det blir vår aller første familieferie med Dennis. Mye mulig det er derfor jeg gleder meg så masse! Har du lagt planer for sommerferien enda?

Vi har kjøpt oss hus!

 • 27.09.2016 kl. 16:20

Åååå, herregud! Nå svever jeg på en rosa sky av lykke! Christopher og jeg kan nemlig kalle oss huseiere nå! Vi har kjøpt oss hus! Tenk det. Hvem hadde trodd at vi skulle være så heldige å få det første huset vi gav bud på!? Det føles så ufattelig godt. Nesten enda bedre er det å tenke på at vår lille gutt skal få vokse opp i et stort hus med hage, lekeplasser og barnehager i umiddelbar nærhet.

Rommet under her kommer til å bli barnerommet til vår lille prins!

Et stort hus på 229 kvadratmeter er vi stolte eiere av! I tillegg er tomten på 821 kvadratmeter med stor terrasse, en liten balkong ut fra soverommet vårt, god plass i innkjørselen og ikke minst mulighet for gigantisk hage ettersom store deler av tomten er naturtomt. Ellers er det allerede god hage rundt hele huset som vi gleder oss til å dekorere med både blomster og hagemøbler!

Og jeg har enda ikke fortalt dere det beste av alt! I kjelleren er det nemlig en leilighet som vi kan leie ut. Er ikke det bare helt fantastisk? I tillegg har vi også et vaskerom og fire store boder i kjelleren som er vårt. Nei, jeg kunne virkelig flyttet inn i dag jeg altså. Så mye gleder jeg meg!

Vi gleder oss så utrolig masse til å flytte inn, og det at overtagelsesdatoen er den 15.november, på bursdagen min, gjør bare det hele enda, enda bedre! Nå er det festmiddag hos mormor og morfar hvor hele familien er invitert. Nå skal det feires!

Svar på spørsmål fra Hellas!

 • 10.07.2016 kl. 21:00

Mens vi var nede i Hellas fikk jeg en del spørsmål om hvor vi bodde, hva hotellet het, om vi var fornøyde med det, hvor mye vi betalte, hvor vi bestilte etc. Og ettersom jeg ikk fikk svart utfyllende der nede tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå. 

Hotellet vi bodde på heter Akti Chara, og det var et utrolig flott hotell med høy standard. Hotellet lå så og si på stranden. Vi måtte bare gå forbi vårt eget bassengområde før vi kom ned til havet. Bassenget var forresten kjempe fint det også, med en dybde på 2,2 meter på det meste var det ingen problem verken å stupe, hoppe og dykke i bassenget. 

Mellom bassenget og stranden var det akkurat som en liten hage med en flislagt vei tvers gjennom. Veien førte ned til stranden, mens hagen var for oss som heller ville ligge med bassenget. Her var det gratis solsenger og parasoler. Genialt med tanke på at man kunne ligge der gratis istedenfor å betale for å ligge på stranden, noen meter nedenfor!Ellers lå hotellet i utkanten av Rethymnon sentrum, men 10 minutter i taxi var likevel alt som skulle til for å komme til den folksomme og stor byen. Plasseringen av hotellet synes jeg forresten også var genial, for ettersom vi lå helt i utkanten var det mye roligere her. Men vi hadde likevel en liten håndfull supermarkeder og andre små butikker rundt oss. 

Reisen bestilte vi gjennom Apollo i februar, og da betalte vi 10 000 kroner per person i to uker. Mens mormor og morfar som bestilte noen uker før betalte 8000 per person. Med andre ord steg prisene kraftig etterhvert som vi nærmet oss sommerferien. Vi sjekket bare for moroskyld prisene da vi var der nede, og da lå de på 18 000 kroner per person i ei uke.

Med andre ord er det en ekstremt populær plass, men om man bestiller en stund i forveien får man en veldig god pris! Jeg sjekket faktisk prisene nå, og for to uker koster det 8800,- om du vil reise nå i oktober (tror det er samme uke som høstferien er). Om ikke bør du ha det i bakhodet når neste sommers reise planlegges. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å gå for dette hotellet ettersom det må være paradis på jord! Jeg angrer ikke ett eneste sekund.


Du kan lese mer om hotellet, området rundt og bestille turen ved å klikke her!

Whip my hair!

 • 07.07.2016 kl. 20:48

 


 

Håper dere har hatt en fin torsdag så langt!

Selv har torsdagen min gått til både møte, komlelaging, middagsbesøk og nå snart - trening. Etter at jeg kom fra Hellas har jeg hatt en liten uke med treningsfri, og det var akkurat det jeg trengte for å få motivasjonen tilbake. For nå føler jeg meg mer klar for ei skikkelig god og hard treningsøkt enn noensinne. Faktisk skal jeg hoppe i bilen så snart dette innlegget er publisert!

Forteller dere selvsagt om treningsøkten i morgen. Gleder meg til å dele litt mer treningsrelaterte ting nå, for det er en stund siden sist. Enn så lenge kan dere ta en titt på disse superkule bildene jeg tok i Hellas, som jeg enda ikke har delt.

Har du savnet treningsinnlegg?

Tradisjonell gresk mat!

 • 04.07.2016 kl. 18:01

Vet dere hva jeg har glemt helt ut å fortelle dere fra Kreta-turen vår? Jo, nemlig at jeg gikk all in siste kvelden, og bestemte meg for å prøve en tradisjonell gresk rett uten å vite akkurat hva jeg fikk. Så lenge det bare var noe typisk gresk. 

Valget falt derfor på lam med honning og rosmarin! Det ser ikke sånn superdelikat ut, men jeg kan love dere at det smakte skikkelig søtt og godt. Dere kan jo tenke dere, lam som smaker kjempe søtt på grunn av all honningen som er både i og rundt kjøttet. Mmm.. Jeg glemte å ta bilde før jeg hadde begynt å spise, så på bildet over her var cirka halvparten vekke!

Men til tross for det var det likevel bare bein og rusk som var igjen da jeg var ferdig. SÅ godt var det altså!

Har du smakt noe som er typisk gresk før? Eller kanskje noe annet som er typisk i akkurat det landet du har besøkt?

Video: Hellas, sommeren 2016

 • 03.07.2016 kl. 19:45

Gjett hva jeg har styrt med i dag da, dere? Jo, jeg har klippet sammen alt vi har filmet fra ferien vår, og har endelig noe brukbart å vise dere fra disse to ukene nede i varmen. Selv synes jeg i hvertfall det er veldig kjekt å se litt film også, og ikke bare bilder! Så, sett dere godt til rette og snurr film. 

Hva synes du om filmen?

Så brun ble jeg på 14 dager!

 • 02.07.2016 kl. 15:00

Holá! Eller geia, som de sier her i Hellas. Vi er enda ikke kommet hjem til Norge, men det betyr ikke at det står stille her på bloggen av den grunn. Nei, denne frøkna er nemlig forberedt på det meste. I hvertfall nesten... Og derfor tenkte jeg å gi dere en liten update på brunfargen min!

For ja, nå er det faktisk mulig å kalle det brunfarge. Jeg er ikke lenger så hvit som et spøkelse, snøen eller sengetøyet på hotellet. Nå begynner jeg å få en ganske gyllen, lys brun (og litt rølig...) hudfarge, og jeg elsker det! Det er så ekstremt vanskelig for meg å bli brun, og det tar vanligvis en hel evighet før jeg ser en liten fargeforandring. 

Denne gangen derimot, har det vært litt annerledes. Jeg er rimelig sikker på at det har med det nye produktet jeg har fått testet ut å gjøre. Nemlig betacaroten fra good for me. Denne startet jeg med to uker før avreise til Hellas, og har svelgt en liten, brun kapsel med masse vitaminer hver morgen siden den tid.

// bildekilde //

Denne gjør faktisk at sjansene for soleksem og solbrenthet minker drastisk, i tillegg til at du får en mye dypere brunfarge som varer lenger. Det geniale med dette produktet kontra andre betakaroten merker er at det er mulig både å abonnere (altså få én boks tilsendt i posten hver måned) eller kun kjøpe én boks!

Med andre ord kan du prøve den i én måned først for å se om den fungerer på deg. Betakaroten fra good for me kan kjøpes her forresten! 

Har du prøvd produktet før? Eller bruker du det kanskje nå?

En liten hemmelighet!

 • 01.07.2016 kl. 22:25

Endelig er kofferten helt ferdig-pakket! Nå er vi klare for at flyet skal ta oss med hjem igjen til Norge. Dette har vært to helt fantastiske uker som jeg ikke ønsker å bytte mot noe. Med oss hjem igjen har vi fem knallbrune kropper som ikke er til å kjenne igjen, en hel haug av nye klær og noen gaver til de der hjemme.

Dagen i dag har gått til soling og tatovering! Hvem som har tatovert seg skal jeg holde hemmelig en liten stund til ettersom vi vil vise det til de der hjemme før det bli publisert her. Men så snart det er gjort skal dere få en ordentlig tatoverings-post. Hehe! Men nå må vi prøve å komme oss i seng. Vi har en lang dag foran oss i morgen!

Hvem tror du har tatovert seg?

Rethymnon city market!

 • 01.07.2016 kl. 17:37

Jeg nevnte såvidt gårsdagens shopping for dere, men jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt mer om alle inntrykkene og ikke minst innkjøpene vi fikk med oss hjem! 

Like etter frokosten hoppet lillesøster, Christopher og jeg inn i en taxi og lot den kjøre oss til "the city market". Hver torsdag er det nemlig marknad i Rethymnon sentrum hvor man kan få tak i alt fra frukt, grønnsaker og klær til kaniner, smykker og geiter til latterlig lave priser.

Skal komme tilbake til dette her med dyrene i et eget innlegg om noen dager, men i mellomtiden kan dere jo se de små burene de er plassert, stakkar. 

Uansett, vi fikk kapret mange fine skatter denne dagen, og kom hjem med rundt 20 små bæreposer fulle av klær som kostet en slikk og ingenting. De fleste plaggene kostet mellom 3 og 5 euro, som er 30 og 50 norske kroner, for å gi dere en liten pekepinn! Med andre ord, e.k.s.t.r.e.m.t billig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har faktisk laget en video til dere, hvor jeg viser alt jeg kjøpte meg. Så jeg skal prøve å se om det finnes noen brukbare klipp i den slik at jeg kan dele den med dere! Ha det bra, så lenge ♥

The last day...

 • 01.07.2016 kl. 11:38

Nå er siste dagen kommet! Siste dag med strålende sol og skyfri himmel. Siste dag med godt over 30 varmegrader i skyggen. Siste dag med late timer på solsengen og opplevelsesrike eventyr i eksotisk landskap. Siste dag med 28 grader i havet, og siste dagen på stranden. I hvertfall for denne gang.

I morgen tidlig går turen hjem til Norge igjen, og den siste dagen skal derfor nytes! Mye spennende står på planen for dagen, og jeg gleder meg til å fortelle dere om alt i morgen. Eller kanskje på søndag. Eneste som er sikkert er at jeg ikke skal prioritere det nå.

Nå ligger jeg nemlig på solsengen og blogger for dere. Vil ikke gå glipp av ett eneste minutt med sol før vi ønsker kalde Norge velkommen i morgen. Derfor sier jeg over og ut, og ønsker dere en fantastisk fredag videre!

French nails with glitter!

 • 30.06.2016 kl. 21:09

Åh, dere! Så fine negler som jeg har nå tror jeg aldri jeg har hatt før. Selv ikke da jeg tok gelenegler for rundt to år siden. Det beste av alt er at det kun er mine egne negler, ingen gele, extentions eller juks. Kun neglelakk! Trodde ikke at de kunne se så fine ut uansett jeg. Bare synd at det ikke kommer like godt frem på bildene. De skinner så fint i solen, og glitrer som bare det. Aah, som jeg elsker glitter!

Montro om ikke jeg skal prøve å filme noen sekunder for dere. Bare slik at dere får se dem litt mer i "virkeligheten". Jeg er jo så stolt! Også så enkelt det så ut når negledamen lakket dem. Det tror jeg til og med at jeg skulle klart selv også. Så det er mye mulig de røde neglene mine blir byttet ut med denne glitrende looken de neste månedene. Jeg må bare få kjøpt inn rett neglelakk først. Og de små diamantene til ringfingeren!

Ellers er kjolen jeg har på meg ny! Kjøpte den på marknaden i dag. Det samme gjorde jeg med blomstene! De var bare såå fine at jeg var nødt til å grine meg til dem. Dere kan tro Christopher sukket oppgitt da jeg endelig fikk viljen min. Kanskje forståelig ettersom vi skal hjem om et og et halvt døgn, men samme det! De var jo fine! Kanskje jeg til og med klarer å få dem ned i kofferten min...

Fortell meg gjerne hva du syntes om både kjolen, blomstene og neglene?

Den varme balos lagunen!

 • 30.06.2016 kl. 16:19

Endelig er det tid for del to, og nå skal dere få vite hvor vi tok turen etter å ha vært på klippeøya midt ute i middelhavet som jeg fortalte dere om i går. Vel, mini-cruiset tok oss med videre til en annen liten øy like i nærheten midt her ute i ingenmanns land. Men på denne øya var det verken klipper eller en gammel festning. Her var det en kokvarm, deilig lagune!

Reagerer dere på kamerakvaliteten kan jeg forresten fortelle dere at dette surrehodet klarte å ta med kamera uten å lade det opp på forhånd igjen! Det gikk derfor tomt for strøm like etter at vi hadde forlatt klippeøya. Heldigvis hadde vi mobilen til min kjære med, så det får våge seg i denne omgang. Nå tror jeg hvertfall at jeg har lært til neste gang, for det er ingenting som er kjipere enn å være på et nydelig sted uten å kunne forevige minnet!

Ellers var stranden veldig grunn, og omgitt av fjell, mens det kun var sand i selve lagunen. Et utrolig nydelig sted! Vi ble liggende å plaske i det grunne vannet i en liten evighet før vi fant oss en liten krok bak en stor stein hvor det var helt vindstille og vi fikk være for oss selv på den ellers folksomme stranden. Helt herlig var det! Jeg sovnet til og med bak steinen der, mens jeg solte meg og kjæresten strøk meg over ryggen!

Etter dette lagune-besøket tok vi minicruiset vårt hjem igjen! Altså en dag full av både historie, sommer, sol og mange, mange minner! Har du vært i balos lagunen før?

Slik reagerte Milo da han så oss på skype!

 • 30.06.2016 kl. 08:39

Åh, dere, nå skal jeg fortelle dere om det skjønneste jeg noensinne har sett! Dere husker vel Milo? Den lille chihuahuaen i familien vår, med verdens mest sprudlende og fineste personlighet. Etter at jeg flyttet for meg selv begynner ofte Milo å grine av glede samtidig som han hopper rundt dersom han ser at jeg kommer på besøk. Noe som uten tvil varmer hjertet mitt noe helt enormt ♥

Mens vi har vært her nede har jeg også savnet den lille krabaten. Derfor var det kjempe godt å se han igjen mens vi skypet med mamma her en dagen. Christopher og jeg satt i Hellas meden iPad, mens mamma og Milo satt hjemme i Norge med en annen.

Da Milo først så og hørte oss, ble han både forvirret og superglad samtidig. Halen gikk i ett, og han løp rett bort til skjermen med det samme. Mamma forklarte at han hadde slikket på oss, altså der vi viste på skjermen hennes. Før han løp rundt iPaden for å finne oss. Men der var vi jo ikke! Da han heller ikke fant oss med ytterdøren ble han enda mer forvirret. Åh, jeg fikk så vondt av han!

Det er likevel det søteste og fineste jeg noensinne har sett, og nå gleder jeg meg i hvertfall til å klemme og kose han i hjel når vi kommer hjem på lørdag. 

Eventyrlig opplevelse!

 • 29.06.2016 kl. 23:04

Denne dagen har vært akkurat som et eventyr, og jeg kunne virkelig ikke skrevet eventyret bedre om jeg så hadde prøvd. Ikke EN eneste ting har jeg å klage på. Eller.. om jeg skal nevne én så må det være at vi måtte opp en time tidligere enn vanlig. Bussen kom nemlig å hentet oss klokken halv åtte! Men ettersom bussturen var to timer lang, og jeg hadde pakket med meg både håndkle (det vil si teppe, hehe), nakkepute og mat, var jeg stor fornøyd! Etter å ha spist ei baguette rigget jeg meg til med nakkeputen og hvilte kroppen mot min kjære før jeg svevde inn i drømmeland.

Da jeg våknet to timer senere møtte jeg synet av ei havn med mange båter, noen store og noen små, men det var kun én som skilte seg ut. Den store båten med to røde piper, så nesten ut som et lite mini cruseskip. Og da guiden vår fortalte at det var vår båt kunne jeg nesten ikke smilt bredere. Iveren ble bare enda større da vi kom oss ombord og jeg innså at dette faktisk var et lite cruisskip.

Det var et eget dekk med solsenger, jacuzzi, en hel haug av benker og border, stemningsfull sommermusikk på høytalerne og en gigantisk kantine med alt man måtte ønske av både mat og drikkevarer. Hadde det ikke vært for at det ikke var senger ombord, om man ser bort fra solsengene, kunne jeg nesten trodd at dette cruiset skulle frakte oss i flere dager. Så fint var det der!

Det var også veldig rolig på havet, så det var virkelig en drøm av en båttur. Det beste av alt var likevel da vi kom frem til klippeøya Gramvousa. Dagens første stopp! Dette er en liten, men veldig høy øy midt i middelhavet, to timers seiltur fra Kreta. Og dere, jeg må bare få si det! Det må være den aller fineste øya jeg har sett i hele mitt liv. Glem bryllupsreise til Maldivene for å si det sånn. Nå skal vi heller leie hele denne øya - haha, hadde vi bare hatt penger til det. For det var virkelig en drøm. Et eventyr. Noe så fantastisk vakkert har jeg aldri sett i virkeligheten før.

På toppen av øya var det også en gammel venetansk festning. Det var også laget til trappetrinn og små klatrepartier slik at de som ville kunne klatre opp de uendelig mange meterne for å se på denne festningen, og ikke minst utsikten fra den. Og jeg trenger kanskje ikke fortelle dere hva vi valgte å gjøre..? Hehe, joda. Vi klatret selvsagt opp! Noe som var ekstremt tungt i den stekende varmen, men da vi kom på toppen var det verdt det likevel.

Det var både jernporter og fangehull, ei gammel kirke og utkikksposter. Det å kunne se noe slik i virkeligheten synes jeg er så ufattelig kult. Tanken på at vi går der mange krigere og fanger har gått for mange, mange år siden føles så uvirkelig og sterkt ut på samme tid. Spesielt sterkt ble det da vi kom til fangehullene. Det var bare et stort hull under jorden, men en liten åpning med jerngitter foran i taket. Det var så mørkt der nede at vi ikke klarte å se bunnen. Derfor slapp vi ned en stein for å høre, og det var jammen langt ned! Menneskene som var fanget der nede hadde i hvertfall ikke sjanse til å komme seg ut selv.Etter å ha utforsket resten av festningen tok vi oss en liten pustepause før vi klatret nede igjen. Da vi endelig hadde kommet oss ned tok vi oss også en velfortjent dukkert i det krystallblåe havet. Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvor vakkert det var der. Et paradis, rett og slett! Derfor velger jeg å runde av her, så får heller bildene tale for seg selv.

Del 2 av denne fantastisk dagen får dere i morgen!

Vi er på vei til et unikt sted!

 • 29.06.2016 kl. 10:00

 


 

God morgen! Dersom alt har gått etter planen ligger vi og slikker sol på en av Kretas mest spesielle strender - nærmere bestemt balos lagunen akkurat nå. Her skal vi kose oss hele dagen, og i tillegg til å dukke og svømme i tidenens fineste lagune skal vi ta oss en aldri så liten treningsøkt. Etter litt klatring i fjellveggen, og opp et helt drøss av trappetrinn, kommer vi til en venetiansk festning med en helt utrolig utsikt. Gleder meg så masse til å vise dere alt fra denne fantastiske utflukten når vi kommer hjem i kveld.

I mellomtiden kan dere fortelle meg hva dere synes om antrekkene vi valgte for middagen et par dager tilbake. Har utrolig nok ikke fått tid til å vise dere disse bildene før nå!

Morfar tar bombå i bassenget!

 • 28.06.2016 kl. 20:03

Jeg tror aldri jeg har ledd så mye som jeg gjorde i dag da morfar plutselig bestemte seg for å ta bombå i bassenget for å skremme Christopher. Den super-kule og gode morfaren min listet seg så rolig han kunne bort til bassengkanten før han tok sats og hoppet ut i bassenget rett ved siden av oss. Jeg visste selvsagt at dette kom til å skje, og hadde derfor ordnet meg kameramann som kunne filme det hele.

Min kjære derimot... La oss bare si at reaksjonen hans var å hive seg bort til meg samtidig som han utbrøt "Satan! Hvem var det!?". Haha, la oss komme til det beste, og snurre filmen!

Lo du like mye som meg?

Lenge leve barnsligheten!

 • 28.06.2016 kl. 13:41

I dag er det tirsdag, og nok en gang skulle vi ut på nye eventyr! Dessverre så vi feil på dagene, så derfor skal vi tilbake for leting etter delfiner og utforsking av grotter på torsdag eller fredag. Jeg kan ikke få sagt det nok, at jeg elsker hvor like min kjære samboer og jeg er. Vi er akkurat like eventyrlystne og sultne på å oppleve alt som kan oppleves. Det er bare helt fantastisk og magisk på en og samme tid.

Derfor brukte vi formiddagen på enda litt mer utforsking i gamle byen. Vi tok en taxi tilbake til hotellet etter noen timer, og nå er vi klare for å ta bølgene med storm! Vi har med oss hver vår gigantiske badering som vi kjøpte den første dagen, og gleder oss til å bade, "leke" og sole oss på disse ute på havet. Lenge leve gøyale ablegøyer og barnsligheten.

Jeg håper dere også har like kjekke planer for denne dagen! 

Romantic date in Greece!

 • 27.06.2016 kl. 20:33

I dag valgte jeg og min bedre halvdel å ta turen inn til gamlebyen når kvelden snek seg på. Der brukte vi de første par timene til å spasere rundt og nyte synet av gamle ruiner, borger, murer og gresk arkitektur! Det er bare så fantastisk vakkert her i Hellas, og jeg kunne absolutt ikke sett for meg en mer perfekt plass for en romantisk date enn akkurat her.

Etter å ha kikket i et hav av boder, gullsmeder og studert både tårn og gamle bygg gikk vi ned mot havnen. Der fant vi oss en restaurant som lå helt til sjøkanten, og tror dere ikke turtelduene fikk kapret et bord som lå bare én meter i fra havet? Jo da! Vi gjorde nok det. Der ble vi sittende og prate om alt mulig mellom himmel og jord.

Hele øyeblikket var bare så perfekt at jeg hadde lyst til å stoppe tiden og bare bli der for alltid. Ellers fikk vi maten ganske raskt, og den smakte magnifico! Akkurat som hvitløksbrødene til forretten gjorde. Vi var til og med så heldige å få et hjerteformet fat midt på bordet med yoghurt og honning som vi delte til dessert. Som om ikke stemningen var romantisk nok fra før, klarte altså disse grekerne å sprite det opp enda et hakk!

Vi avsluttet daten vår med 10 minutter på fiskespa før vi tok taxi hjem til hotellet igjen. Her ligger vi nå, omslynget i hverandres armer og er klare for å lukke øynene for kvelden. Dette har vært en veldig, veldig fin dag! ♥

Dagens gode gjerning!

 • 27.06.2016 kl. 12:47

Heisann! I dag er jeg nødt til å fortelle dere om gårsdagens gode gjerning... Da vi var på vei for å spise middag gikk vi plutselig forbi disse to kattene. En mamma og en liten babypus. Babypusen lå supertett inntil mamman sin da vi gikk forbi dem, og jeg syntes det var så utrolig søtt at jeg ikke klarte å dy meg. Dette måtte fanges på kamera!

Dessverre følte jeg at jeg forstyrra deres lille mor-og-datter-øyeblikk en liten smule ettersom lillepus ble så nyskjerrig på kameraet mitt at hun bestemte seg for å reise seg for å se hva jeg egentlig holdt på med. Ettersom jeg er litt skeptisk til både lus og bakterier ønsket jeg ikke å være nerri henne, og hun gikk derfor tilbake til mammaen sin for å få enda mer kos.

Like etter begynte hun å sutte på puppen til mammapusen, og det var da vi skjønte at de var sultne. Mammaen hadde knapt krefter til å bevege seg mens lillepus spiste. Vi kom plutselig på at vi hadde en boks med makrell i tomatsaus stående i kjøleskapet, og mormor løp derfor tilbake for å hente den. 

Begge to spratt bort til boksen og spiste seg gode og mette! Da vi kom tilbake en timestid senere var boksen helt tom. Absolutt dagens gode gjerning. Jeg som i utgangspunktet ikke er så veldig glad i katter syns til og med at dette var søtt. For ikke å snakke om lillepusen, og når hun krøp bort for å få kos av mammaen sin. Åååh ♥

Magisk solnedgang!

 • 26.06.2016 kl. 20:37

Hver dag her nede i Hellas har jeg nyt synet av de nydelige solnedgangene som lyser opp himmelen hver eneste kveld. Men enten har vi sittet i buss, på restaurant eller vært ute og gått. Jeg har aldri hatt kameraet klart når solen maler hele himmelen i alle regnbuens farger. Ikke før i dag!

I dag tok jeg nemlig med meg både kjæresten og lillesøster ned på stranden for å ta magiske bilder. Vi løp som tullinger frem og tilbake for å knipse så mange bilder som overhodet mulig før solen forsvant ned i havet. Resultatet ble bare så utrolig flott at jeg tror jeg vil kalle disse bildene for favorittene så langt denne sommeren. 

Bølgene som slo inn over stranden i bakgrunnen gjorde bare det hele enda bedre! Disse bildene her kunne jeg virkelig tenkt meg å prøve og male når jeg kommer hjem til Norge igjen. Tenk så fint å ha et eget malt maleri med disse motivene her hengende på stue- eller soveromsveggen. For en behagelig ro hele rommet ville fått!

Likte du bildene? Hvilket av dem var din favoritt?

Romantisk nattbad under stjernehimmelen!

 • 26.06.2016 kl. 08:38

Klokken er ti om kvelden. Stjernene glitrer på himmelen og min kjære og jeg er som vanlig litt eventyrlystne. Denne gangen bestemte vi oss derimot for å legge ut på et litt roligere eventyr. Litt mindre action og litt mer kjærlighet. Vel, dette klarte vi virkelig å få til. Etter å svømt rundt i bassenget, bare oss to, under den vakre og magiske stjernehimmelen i en time hadde vi virkelig fått utløp for litt kjærlighet.

Vannet i bassenget hadde ikke mindre enn 32 grader, noe som var ekstremt deilig ettersom temperaturen i luften lå hakket under. Det var ekstremt koselig og romantisk, og jeg kan gjerne gjøre det igjen og igjen resten av oppholdet vårt i Kreta.

Meg og deg for alltid, elskling.

Vi hørte plutselig fem skudd!

 • 26.06.2016 kl. 00:05

Tidligere i kveld da vi gikk ut for å spise hadde lillesøster og jeg noe som må ha vært de reddeste minuttene i hele vårt liv. I et lite øyeblikk var jeg nemlig hundre prosent sikker på at det var krig, terror eller noe i den duren. Det eneste jeg visste var at jeg nettopp hadde hørt FEM skudd - og det hørtes ut som de kom fra en pistol. Det ekleste av alt var likevel at det var barn som begynte å hyle og skrike like etter skuddene.

Dette foregikk ei gate nedenfor der hvor vi sto, men vi kunne likevel høre det enormt godt, og lillesøster og jeg reagerte med å løpe bak et stativ med belter for å gjemme oss. Christopher derimot gikk mot hjørnet av kvartalet for å se ned på hva som foregikk, noe som bare gjorde meg enda reddere!

Da alt kom til alt viste det seg heldigvis at det bare var noen som hadde giftet seg, og dermed fyrt opp noen bakkeraketter som smalt HØYT. Dere kan tro vi pustet lettet ut. Selv om vi gikk med hjertet i halsen i en evighet etterpå. Vi fant oss en restaurant like i nærheten, og trakk på smilebåndet da mormor kom med enda et av gullkornene sine!

mormor: "one swainkotelett"

*kelneren ser tilbake på mormor med et spørsmålstegn i ansiktet.

mormor: "eeeh" *kikker ned i menyen* "... pork steak"

Har du opplevd noe lignende før?

Shoppingday in Chania!

 • 25.06.2016 kl. 20:14

I dag satte jeg og min kjære samboer oss i taxien like etter frokosten. Den snille og pratsomme taxisjåføren kjørte oss til busstasjonen i Rethymnon, som ligger cirka 10 minutter i bil unna hotellet vårt. Derifra tok vi bussen til selveste Chania! Den annet største byen på hele Kreta. På planen for dagen sto det shopping, shopping og enda mer shopping!

Shoppingmulighetene i Rethymnon er ikke så veldig mange. Det er kun boder her og der, med de samme klærne som finnes i alle andre sydenland. Dere vet garantert hva jeg mener! Etter noen googlesøk fant jeg derimot at de har både Zara, H&M, Berchka og mange andre kjente merkebutikker, i tillegg til et stort bymarked hver lørdag, i Chania. 

Etter en timestid i buss sto vi i den store, folksomme byen med butikker og mennesker så langt øye kunne se. Det første vi gjorde var å kjøpe oss litt lunsj, før vi startet å bruke penger! Vi kom hjem med så utrolig masse fint etter å ha tilbrakt hele fem og en halv time i denne storbyen. Både gaver, sko, bikinier, shortser, topper og skjorter ble med oss hjem til hotellet da kvelden snek seg på. 

Med andre ord har jeg og Christopher hatt nok en fantastisk dag her i Hellas! Fortell meg gjerne hva du har brukt lørdagen din til!

Slik feiret vi bryllupsdagen!

 • 24.06.2016 kl. 21:08

Nå har vi akkurat vært ute og feiret bryllupsdagen til mormor og morfar! I dag har de nemlig vært gift i 44 år. Det er jammen imponerende ♥ Ellers må dette ha vært en av de kveldene vi har drete oss mest ut! Vi har hatt latterkramper foran kelnerne, vært de eneste gjestene på hele restauranten og komt med snåle kommentarer på en blanding av norsk og engelsk.

* vi har akkurat sagt hva vi vil ha å drikke *

Mormor: Ska me ta food'en nå o eller?

*kelneren bare stirret tilbake og smiler samtidig som han ser ut som et eneste stort spørsmålstegn*

Da vi skulle betale fikk vi noen biter vannmelon, og ettersom alt hadde vært veldig løye hele kvelden kan jeg love dere at latteren satt løst. Jeg syglet derfor ut både sikkel og vann fra vannmelonen da en av mine familiemedlemmer kom med enda en snål kommentar. Ikke nok med det! Men samtidig som jeg hang over tallerkenen med en gigantisk bit vannmelon i munnen, sikkelet rant ned på fatet og jeg holdt på å le meg ihjel - da kom kelneren med regningen! Han trodde vel ikke jeg tålte den ene drinken han, stakkar...

Med andre ord ble dette en veldig minnerik og morsom kveld! Og igjen, gratulerer så masse med bryllupsdagen mormor og morfar!

Den rosa stranden!

 • 24.06.2016 kl. 13:08

Alarmen ringte klokken halv åtte lokal tid, og da spratt både jeg og min kjære opp av sengene med det samme - fulle av sommerfugler! I dag var dagen vi endelig skulle få oppleve den rosa stranden - utflukten vi booket fire måneder tidligere. Enda gøyere var det at mormor, morfar og lillesøster bestemte seg for å bestille biletter til seg selv kvelden i forveien. Så vi skulle ut på eventyr, alle fem!

Bussen kom og hentet oss klokken halv ni, nøyaktig femten minutter forsinket. Ingen av oss var egentlig klar over hvor lang kjøreturen var, men vi regnet med det ikke kunne være mer enn et par timer. Vel, der tok vi rimelig feil! Etter tre timer i buss var vi alle sultne, leie, og ikke minst nyskjerrige på hvor langt det var igjen til den rosa stranden. For i det tidspunktet var vi så langt vekke fra stranden som det var mulig å komme.

Rundt oss var det bare skog, fjell og gruver. Veiene vi kjørte på hadde så vidt plass til ett kjøretøy i bredden, og da vi kom med den store bussen vår var mormor og lillesøster sikker på at deres siste time hadde kommet. Bare centimeter utenfor dekkene til bussen var det mange hundre meter rett ned. Det var så sinnsykt gøy - akkurat som i en actionfilm og langt i fra noe jeg hadde opplevd i virkeligheten tidligere.

Bare hundre meter i fra Kretas aller første tunnel, som det så vidt var plass til ett kjøretøy i om gangen stoppet vi. Bussjåføren gikk ut av bussen. Kikket på dekkene, bøyde seg ned og så under bussen. Satte hendene på hoftene og ristet på hodet. Den neste timen rikket vi oss ikke en millimeter. Vi hadde fremdeles ikke spist frokost, og vi begynte å bli ganske utålmodige. Bussjåføren gikk rundt med en mobiltelefon på hvert øre og var tydelig stresset over situasjonene. 

Selv om plassen vi hadde stoppet på var relativt "farlig", det vil si masse trafikk, smal vei og veldig langt ned var vi nødt til å gå ut å strekke litt på føttene. Jeg storkoste meg der ute med grotter over alt, fin utsikt og magiske fjell som strakk seg skyhøyt. For ikke å snakke om synet av den lille, vakre tunnelen rett foran oss. Fascinerende å se hvor små åpninger man kan komme seg gjennom.

Til slutt kom det en ny buss, og vi fikk endelig kjøre videre. Tok med oss alle eiendelene og satte oss inn i bussen med en bussjåfør som virkelig utfordret sjebnen. Han vi hadde hatt tidligere kjørte så fint og rolig på de smale veiene, mens han her brukte høyrefoten på gasspedalen flittig og hev rattet rundt fra den ene til den andre siden. Dere kan jo tenke dere hvordan mormor og lillesøster satt og tviholdt i setet foran seg. Mormor delte til og med at hun ønsket å bli mer enn 60 år... Haha!

Etter en halvtimes tid med supersjåføren stoppet vi i lille Elos. En liten landsby langt oppe i fjellene. Her var landsbyens spisested forberedt på at vi kom, og hadde pakket klar baguetter med ost og skinke og ferskpresset appelsinjuice til oss! Mmm.. Det var SÅ godt etter alle timene i buss.

Heldigvis var det bare en liten stund igjen så var vi fremme på stranden etter dette stoppet. Tror ikke det kan ha vært mer enn tre kvarters tid. Vi skimtet stranden fra langt oppe i fjellet, og etter hvert som vi kjørte på kryss og tvers nedover fjellsiden kom den mer og mer til syne.

Jeg har aldri i midt liv sett en så fint strand i virkeligheten! Den var akkurat som alle bilder jeg har sett av strender på Hawaii og Maldivene. Dette var uten tvil Hellas lille perle - det er jeg overbevist om. Bildene klarer ikke å fange opp hvor vakkert, det var der, så jeg skal prøve å beskrive det for dere. Sanden var kritthvit, og havet var så klart at jeg er sikker på man kunne sett bund om det så var hundre meter dypt. Ellers hadde det en klar blanding av blå og grønn farge som sto perfekt til den hvite sanden og det rosa skimmeret i strandkanten. Dette her var bare magisk!

Den rosa, romantiske fargen kom av knuste skjell og sneglehus og var prikken over i-en i dette paradiset! På denne vakre stranden ble vi værende i tre lange timer før vi tok bussen hjem igjen. En helt fantastisk dag, og stranden var virkelig verdt alle de ni timene i buss! Absolutt et sted jeg anbefaler dere alle å besøke om dere befinner dere på Kreta!

Har du vært på Elafonissi, den rosa stranden før?

Deilig middag i et blomstrete paradis!

 • 24.06.2016 kl. 09:50

Vet dere hva jeg glemte helt ut!? Å fortelle dere om da vi spiste på noe som føltes som ei eneste stor blomstereng. Derfor tenkte jeg at dere kunne få se noen bilder fra den nydelige restauranten nå. Det var blomster over alt, og da mener jeg virkelig over alt! Bare ta en titt på disse bildene.

.. og forestill dere hvor magisk det var å spise her. Man føler jo man sitter i en verden som er en blanding av himmlen og ei blomstereng. I tillegg var maten ekstremt god, og betjeningen kjempe hyggelig. Det er nok ikke siste gang i løpet av oppholdet at vi spiser her. 

Kunne du tenke deg å spise blant alle disse nydelige blomstene?

Dagen ble noe helt annet enn forventet!

 • 23.06.2016 kl. 23:38

Dere trodde kanskje vi hadde druknet på denne vakre stranden jeg snakket om? Eller kanskje vi hadde smeltet til hver vår lille svettedam. Muligens også kjørt av veien med bussen høyt oppe i fjellene. Men neida, det skal nok litt mer enn som så til å ta knekken på oss. Vi er trygt hjemme i god behold etter 12 timer på eventyr, der 9 av timene ble tilbrakt i bussen.

Med både smale, kronglete veier opp over fjellene, tunneler som var på størrelse med sugerør, landsbyer så små som legobyer og på toppen av det hele bussproblemer ble dagen mye lenger og veldig annerledes enn vi hadde forventet. Vi fikk likevel byttet buss, og kom oss til stranden til slutt.

Den var MAGISK! Forteller dere alt om Hellas svar på maldivene, bussproblemene og mormors dødsangst i morgen. Nå må jeg få i meg litt søvn for dette har vært en lang og helt fantastisk dag. God natt og sov godt!

Watermelon for lunch!

 • 23.06.2016 kl. 11:00

Heisann dere! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, for gjett hvor vi befinner oss nå? Jo, nemlig på Kretas aller fineste sandstrand! Utflukten booket Christopher og jeg i februar, så man kan trygt si at vi har ventet lenge på å få oppleve dette. Enda kjekkere ble det likevel da mormor, morfar og lillesøster bestemte seg for å bli med de også!

Bussen kom derfor og hentet oss klokken 8:15 i dag morges, og fraktet oss til det som kalles for den rosa stranden! Knuste skjell og sneglehus gir stranden en romantisk, rosa skimmer! Så magisk. Jeg gleder meg sånn til å dele masse bilder og historier med dere når vi kommer hjem senere i kveld!

Enn så lenge tenkte jeg dere kunne få se hva jeg hadde til lunsj i går! En halv vannmelon - spist med spiseskje. Det smakte bare så altfor godt i den varme solsteken at jeg vurderer å fylle kjøleskapet opp med vannmeloner for de neste dagene. Mmm <3

Måtte dere ha en fantastisk torsdag!

Mystisk person i bakgrunnen!

 • 22.06.2016 kl. 21:39

Haha, da jeg så gjennom bildene etterpå måtte jeg le! Se hvem som har sneket seg med i bakgrunnen! Hadde det ikke vært for at jeg har vært lav dybdeskarphet på bildene mine ville man sett henne klarere også, men det er altså min kjære lillesøster. Hun fant ut at vi tok bilder, og måtte derfor tulle seg til i bakgrunnen! Haha.

I dag var det kjæresten som valgte ut antrekket mitt for kvelden, og da falt valget - ikke overraskende - på en av mine sorte kjoler. Dette er i hans øyne en av mine fineste kjoler, og jeg skal ærlig innrømme at den er en av mine favoritter også. Så utrolig enkel, men samtidig litt spesiell med knyttingen over brystet.

Fortell meg gjerne hva dere synes!

Strand, sol og sommer!

 • 22.06.2016 kl. 11:28

I dag har vi endelig fått føle på kroppen at det finnes vind nede i Hellas også. Ettersom temperaturene er såpass høye er det drepen når det ikke er et eneste vindpust, slik det har vært den første halve uken. Men i dag har det endelig blåst litt her nede. Ikke ubehagelig mye vind, storm, sand i øynene og hele den pakken - men akkurat nok til at man kan sole seg et par minutter lenger mellom hver dukkert. Deilig!

Ellers har vi hoppet i bølgene alle fem i dag. Det er så deilig temperatur i havet at jeg har lyst til å fylle kofferten min med dette varme sjøvannet og ta det med meg hjem til Norge. Jeg kunne lett ha byttet atlanterhavet med middelhavet når som helst. Eller, ikke før om ei og ei halv uke da... Vil gjerne ha dette behagelige badevannet her under hele det greske oppholdet vårt.

Uansett, nå er det tid for lunsj! Forhåpentligvis vil vi ikke renne vekk mens vi spiser i dag ettersom det kommer en liten bris i ny og ne. Håper dere har det like fint der hjemme!

På oppdagelsesferd i Kreta!

 • 21.06.2016 kl. 22:17

FOR en dag! Vi satte oss i taxien for å bli kjørt til nærmeste busstopp klokken ti. Vi måtte nærmere sentrum av Rethymnon for å ta denne dobbeletasjes bussen, og derfor fant vi ut at en taxi var lettest. Da ble vi sluppet av rett på busstoppet uten å måtte løpe rundt og lete etter det i en liten evighet. Etter å ha kjøpt billetter sto vi og ventet på denne superstilige bussen, og da den endelig rundet hjørnet gikk smilene våre nesten rundt. Den var så kul!

Vi steg ombord og gikk rett opp i andre etasje for å sette oss. Der fant vi oss to seter omtrent midt på bussen og nøt både utsikten og den lille brisen man kjente når hjulene begynte å rulle. Deilig! Vi fikk sett så utrolig mye av byen, og jeg angrer ikke et sekund for at vi valgte å hoppe på denne bussen.

Først tok den oss opp i fjellene hvor vi fikk sett luksusvillaer, grotter (enkelte av dem bodde det faktisk mennesker inni!), et militært museum med både krigsfly, -helikopter og tankser - noe som falt veldig i smak hos min kjære! Ellers nøt vi en helt utrolig utsikt over hele byen nedenfor, en jungel av fine trær og planter for ikke å snakke om små landsbyer oppe i fjellene med supersmale gater og fargerike, små bygninger. Det var akkurat som i et eventyr!

Da bussen tok oss ned til sentrum igjen satt vi på et par busstopp før vi gikk av i noe som så ut til å være den mest sentrale delen av sentrum. Her var det både klesbutikker og restauranter side om side langs hele strandpromenaden. Det første vi gjorde var å kjøpe oss hver vår is, finne oss en liten klatt med skygge og så satt vi oss ned der og prøvde å kjøle oss ned i den deilige, men uutholdelige varmen! Etter å ha bøttet ned nærmere en liten vann hver og spist is var vi klare for å vandre videre.Vi kjøpte blant annet et par gaver til de hjemme i kalde Norge, men også fotlenker til meg og kikket på en hel haug av fine klær. Etter noen timer med trasking i Rethymnon sentrum bestemte vi oss for å finne en taxi som kunne ta oss tilbake til hotellet igjen. Det var likevel lettere sagt enn gjort, derfor ble det enda en is på oss - denne gang ble det en vannmelon vannis - mens vi spaserte langs veien og speidet etter en liten bil med en lysende boks på taket.

Vi fant en til slutt, og resten av dagen tilbrakte vi ved bassenget på hotellet sammen med mormor, morfar og lillesøster! En helt toppers dag.

Day two in Greece!

 • 21.06.2016 kl. 12:00

I tillegg til den greske frokosten og parasailingen som jeg allerede har fortalt dere om, var det late dager med bassengkanten, fruktsalat til lunsj og hatteshopping til solbrente ansikter gårsdagen ble brukt på. Stakkars kjæresten min ble til og med brent i hodeskallen, så der kommer den nye capsen godt til nytte.

I dag er planen til min kjære og jeg å hoppe på en buss som tar oss rundt hele byen. Vi skal endelig se litt mer av dette fantastiske landet og den greske kulturen. Forhåpentligvis vil det gi den røde huden vår en liten pause fra all solen også. Det er forresten helt sinnsykt varmt her nede. Nærmere førti grader hele dagene og rundt tretti hele døgnet. Ellers var det hele 26 grader i havet tidlig i går morges, da kan dere bare tenke dere hvor varmt det er i havet utover dagen. Deilig!

Gleder meg til å fortelle dere alt om busseventyret senere i kveld!

I dag lærte vi oss å fly!

 • 20.06.2016 kl. 20:03

Jammen ble det et lite eventyr på oss i dag! Vi tok oss en flytur over havet her i Kreta. Uten verken fly eller pilot. Kun en båt og en fallskjerm. Da skjønner dere nok hva jeg mener? Jepp! Vi prøvde parasailing, jeg for fjerde gang og kjæresten for første. Men denne teknikken her har jeg likevel aldri opplevd før.

Vi startet på stranden, og ble bedt om å løpe ut mot vannet når linen til båten var stram. Etter noen lange steg tok skjermen oss plutselig opp i luften og vi fløy! Helt ubeskrivelig følelse. Det som også var annerledes denne gang i forhold til når jeg har gjort det tidligere var at vi ikke satt ved siden av hverandre og på ei stang - vi bare hang i luften etter selene. Jeg foran min kjære.

Og etter omtrent ti minutter hengende under den gigantiske fallskjermen med utsikt over hele kysten, og langt innover på øya var det tid for å lande. Noe som ikke foregikk på båten slik jeg har gjort tidligere. Nei, her landet vi rett og slett i havet! Noe så fantastisk gøy. Båten kjørte saktere og saktere helt til han stoppet opp, og vi traff vannet mykt. Skjermen landet i havet bak oss. 

Etter å ha hektet oss løs fra alle tauene og selene svømte vi inn til land! Virkelig en opplevelse litt utenom det vanlige, og noe vi kommer til å huske en veldig, veldig lang stund. 

Har du prøvd parasailing før?

Gresk frokost!

 • 20.06.2016 kl. 09:24Eller, det er vel ikke så mye som er gresk i denne frokosten. Kanskje bare brødene og juicen... Resten har mormor og morfar pakket med seg hjemmefra. Så her har vi både brunost, lerum syltetøy, makrell i tomat og ostehøvel. Tre bokser rømme har de også med seg! Noe så luksus. Det beste av to verdener - eller rettere sagt, to land.

Planene for dagen er litt uklare. Jeg har litt lyst til å dra til et akvariet, men kjæresten syter med det ettersom det er en time i taxi hver vei. Så mye mulig det bare blir enda en dag med bassenget. Men kjenner jeg meg selv rett finner vi nok på noe sprell i løpet av dagen likevel. Er man eventyrlystne kan man ikke ligge å sole seg to dager i strekk uten å oppleve landet!

Måtte dere ha en strålende mandag ♥ Det skal vi!

Fargen etter dag én i Hellas!

 • 19.06.2016 kl. 20:14

Wuhu! Jeg kan uten tvil si at jeg er storfornøyd med fargen på kroppen min etter dag én i solsteiken. Ikke svir jeg noe særlig heller, selv om jeg er veldig rød. Men det er alltid slik jeg får farge. Kanskje det har noe med hudtypen min å gjøre eller noe... Etter et par dager går det over til brun. Jippi!

Ellers må jeg få legge til at jeg smører meg med solfaktor 30! Skillet fremme er ikke så drastisk, men jeg har fått et rimelig klart skille der også, bare etter én dag. Nesten så jeg er litt stolt. Gresk sol gjør tydeligvis underverker. 

Blir du fort brun?

Man kan ikke be om noe mer enn dette!

 • 19.06.2016 kl. 15:14

Heisann i fra Hellas! Får første dag på Kreta begynner å nærme seg halvveis ferdig, og jeg kan ikke si annet enn at alt har vært helt fantastisk så langt. Måtte de nesten tretten dagene snegle seg avgårde, for fy, her koser jeg meg!

Akkurat nå ligger jeg inne på hotellrommet og hviler ansiktet. Solen steker sinnsykt godt, og selv om jeg (det vil si min kjære) smører meg så og si hele tiden i ansiktet er det umulig å holde tritt. Svir både rundt øyne, i kinn og i pannen, så da er det like greit å ta seg en halvtime på rommet - for jo unnagjort litt blogging i samme slengen.

Og når jeg først er her oppe, dette er utsikten fra terrassen vår!

Ellers er været helt sinnsykt. Nærmere 40 grader, ingen vind og helt blå himmel. Kan man be om noe mer!? Eller jo, kanskje et lite vindpust i ny og ne hadde gjort det mulig å sole seg uten å smelte vekk, hihi, men jeg klager absolutt ikke. Når man har et basseng ti meter den ene veien og stranden hundre meter andre veien kan det bare bli så varmt det vil!

Her ligger vi og koser oss, og dersom vi ser til høyre ser vi dette;

...mens vi til venstre nyter dette synet; rett ut på stranden!

Forresten, når man snakker om havet, det var så varmt og deilig! Kanskje en selvfølge ettersom det er minst 28 grader hele døgnet... Christopher og jeg har plasket rundt i hver vår gigantiske badering midt ute i middelhavet flere ganger i dag, og det er så deilig!

Ellers startet vi dagen med felles frokost nede på rommet til mormor, morfar og lillesøster. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra det i morgen! Nå kan jeg heller dele bilde fra dagens lunsj, som ble inntatt på strandbaren på nabohotellet.

Måtte dere ha en strålende søndag videre! Det skal i hvertfall vi her nede ha.

Dette er helt vanvittig!

 • 19.06.2016 kl. 01:16

Heisann! Da har vi akkurat ankommet hotellet vårt her på Kreta. Utetemperaturen nå, klokken halv to om natten er faktisk svimlende 30 grader! Helt sinnsykt. Og ettersom vi ikke har betalt for air condition enda er det akkurat samme temperatur inne på rommet vårt. Hoyhoy. Kan ikke si annet enn at jeg ser frem til å få air condition i morgen, for dette her er hett.

Men dere må for all del ikke tro jeg klager. Jeg storkoser meg i varmen, og etter å ha utforsket hotellområdet i mørket klarer jeg nesten ikke å vente med å se dette paradiset i dagslys i morgen. Bassenget er stort, kjempe fint, og hele 2,2 meter dypt. Ellers ligger hotellet bokstavelig talt på stranden, så om man ønsker kan man gå ut av bassenget for så å hoppe rett i havet. Er ikke dette luksus så vet ikke jeg. Gleder meg sånn til å vise dere hotellområdet i morgen.

Ellers må det en liten tilståelse til, helt til slutt... Etter å ha vært på hotellrommet vårt i nøyaktig 10 minutter har jeg klart å søle en diger m&m pose som vi kjøpte på flyplassen over HELE gulvet, og like etter knuser Christopher vannglasset sitt. Med andre ord er det to kløner på tur - som virkelig utfyller hverandre, og kaster ting i gulvet annen hver gang. Får bare håpe det er NOE igjen av hotellrommet vårt om fjorten dager...

Ellers prates vi igjen i morgen! Så får dere ha en god natt, eller kanskje god morgen ettersom de fleste kanskje har sovnet allerede?

Vi er klar for å ta Hellas med storm!

 • 18.06.2016 kl. 15:40

Holá! Vi har ankommet flyplassen... i haugesund! Det ble heldigvis ingenting av streiken. Pjuh! Så nå ligger jeg henslengt på setet i gaten vår. Superduperklar for å ta Hellas med storm! Hihi. Jeg gleder meg sånn til de neste fjorten dagene at det nesten er skummelt. Vi skal oppleve så ufattelig mye gøy, og dere skal få være med på absolutt alt.

Åh, jeg føler på meg at dette kommer til å bli tidenes ferie.

Bare tenk dere. Å kunne reisen på tur med mannen i mitt liv, i tillegg til lillesøsteren min (som også kan kalles min aller beste venninne) OG mormor og morfar. Det er nesten for godt til å være sant. Nå gleder jeg meg ihjel til å kunne oppdatere dere med solkinnsbilder fra stranden, sydentrening, scootereventyr, dykking, rosa strender, grotter, lagunder, opplevelser og alt mulig.

Måtte dere ha en nydelig lørdag!


Jeg har forresten forhåndsskrevet et innlegg som publiseres mens vi er milevis over jordens overflate. Titt innom klokken syv i kveld dersom du ønsker tips til en favoritt når det kommer til kveldsmaten som kan spises på lørdagene - med sjokolade!

Reisen til Hellas kan bli avlyst!

 • 16.06.2016 kl. 18:04

Endelig er kofferten helt ferdig pakket. Jeg startet med det viktigste av klær for flere uker siden, men nå er endelig det aller meste av toalettsaker, sminke og sko pakket ned også. Dessverre kan det hende det er til ingen nytte. Grunnen er så dum at det nesten er til å grine av, flyplassen vi reiser fra kommer muligens til å streike. Dette får vi riktignok vite helt sikkert klokken elleve i morgen.

Så utrolig kjedelig at vi kanskje ikke kommer oss til syden i det hele tatt. Nå når vi har gledet oss så lenge, booket flere utflukter og planlagt masse for de to neste ukene. Dessverre er det likevel ingenting vi kan gjøre med det. Annet enn å vente og se hva som skjer. Er vi heldige kan det hende vi får reise fra Stavanger istedet, men er vi enda heldigere blir det ingen streik. La oss håpe på det siste!

Hva tror du, blir det streik eller ikke?

Kjærestetur til Preikestolen!

 • 08.05.2016 kl. 22:15

God kveld, dere! Nå har vi akkurat kommet hjem fra... Preikestolen! Vi valgte å ta turen 604 meter over havet for å feire vår ett-år-og-fire-måneders-dag, og det angrer vi absolutt ikke på. Vi har hatt en helt utrolig dag, og jeg tviler på at den kunne blitt noe bedre egentlig. Alt var helt perfekt! Himmelen var helt blå og temperaturen viste hele 25 grader - som kjentes ut som 35 grader når vi vandret oppover fjellveggen i stekende solskinn. 

Nei, denne turen her kommer vi begge til å huske for resten av vårt liv. mange gode minner har vi skapt i dag! I tillegg var det også en fin utfordring når det kommer til treningen også - for fy søren så tungt det var! To timer og ti minutter brukte vi på vei opp - og de sier at veltrente bruker rundt to timer - så vi sier oss absolutt fornøyd med tiden. Overrasket ble vi likevel da vi skulle ned igjen! Kun én time!

Men da skal det sies at vi jogget så og si hele veien. Hvem hadde trodd det!? I hvertfall ikke vi, men kroppen kjentes så bra, og med all adrenalinet i blodet kjente vi heller ikke hvor slitne vi egentlig var. Å sitte på toppen av Preikestolen og dingle med bena 604 meter over havet gjør at ingenting føles umulig! Derfor klarte til og med disse to kardiohaterne å jogge helt ned! Må innrømme at jeg er en smule stolt over akkurat det...

Ellers er dette noe jeg absolutt må anbefale til alle og enhver. Utsikten fra toppen var helt sinnsyk, og man føler seg så liten på toppen av et så høyt fjell. Men på samme tid føler man seg både uovervinnelig og udødelig. Ingenting er umulig lenger, og man får livsgnist til de grader! Adrenalinet pumper i blodet, og man kan ikke annet enn å smile.

Kjæresten og jeg, som egentlig ikke er noe fjelløver, har i hvertfall bestemt oss for at dette ikke er siste gang vi finner på noe slikt. Og vi har allerede planer om å bestige både Galdhøpiggen og Mount Everest! Om det er adrenalinet som snakker eller om dette faktisk er noe vi vurderer for alvor er jeg ikke helt sikker på enda - men det jeg vet er i hvertfall at vi skal hive oss på slike fjellturer oftere.

Har du vært på Preikestolen før?

Drømmer meg bort...

 • 12.04.2016 kl. 11:52

Nå ligger jeg bare på sofaen og drømmer meg bort til varmere strøk. Selv om Christopher og jeg var i syden for bare to måneder siden, savner jeg varmen så ufattelig masse at jeg kunne tenke meg å reise tilbake nå med det samme. Jeg får likevel bare smøre meg med tålmodighet, for vi har tross alt en sydentur på lur om litt over to måneder. Da skal vi til Hellas, nærmere bestemt Rethymnon på Kreta!

Jeg kan nesten ikke vente! Ingen av oss har vært i Hellas før, og vi gleder oss masse til å utforske naturen, dra på eventyr og kose oss gløgg i hjel i dette vidunderlige landet. Vi har allerede booket flere utflukter, vi har planlagt å dra på både snorkel- og dykkersafari, vi skal leie bil og utforske på egenhånd og masse, masse mer! Vi skal også reise sammen med lillesøsteren min, Marthe, og mormor og morfar. Det blir så koselig! Både familietid, kjærestetid og ferietid på en og samme reise - det kan vel ikke bli bedre enn dette?

Har du vært på Kreta før? Noe du anbefaler oss å utforske? 

Video fra jenteturen vår!

 • 21.03.2016 kl. 22:05

Dere husker min og lillesøsters jentetur til Bergen for litt over en uke siden? Vel, da vi var der filmet vi også litt i tillegg til alle bildene vi tok, og nå har jeg endelig fått ut fingeren og satt sammen disse klippene til dere. Det ble faktisk ingen filming utendørs, det så jeg ikke før nå, men jeg håper dere klarer å få et lite innblikk i hvor gøy vi hadde det likevel.

For å beskrive jenteturen med få ord; fnising, shopping, latter og søskenkjærlighet.

Fortell meg gjerne hva du synes om videoen? Er den for kort til å deles, eller er det moro å se litt selv om det ikke ble så mye?

Good morning, Bergen!

 • 13.03.2016 kl. 09:30

Aaah, god morgen! Gjett hvem som har fått seg nok en deilig natt? Jo, det er meg det! Jeg sluknet før klokken halv tolv i går kveld - og da hadde allerede lillesøster tvunget meg til å holde øynene åpne i en times tid. Det er neimen ikke lett å være på tur med tusen nye inntrykk og minner til dagen. Jeg har i hvertfall hatt en enormt opplevelsesrik helg sammen med snuppa mi.

Det er så fint å være både storesøster og bestevenninne til denne jenta, og enda bedre er det at hun er min aller bestevenn. Kanskje rart ettersom hun er søsteren min, men jeg synes det er helt naturlig jeg. Jeg vet i hvertfall alltid hvor jeg har henne ♥

Nå skal vi ned for å spise frokost før vi pakker sammen koffertene og sjekker ut. Å finne bilen er vel det jeg gleder meg minst til, men forhåpentligvis finner vi nok frem til slutt. For å se det på den lyse siden; vi har i hvertfall hele dagen på oss. Vi snakkes mer senere, så får dere ha en riktig fin søndagskveld så lenge!

Skoene som beskytter mot voldtekt!

 • 12.03.2016 kl. 21:24

Vi stasjet oss opp med høye hæler, kjole og nysminkede ansikter før vi dro ut for å spise i kveld. Ettersom vi er to jenter som er her alene var vi litt redd for å spasere midt i sentrum når det var veldig mørkt ute. Derfor bestemte vi oss for å ta turen ut rundt klokken seks. Men så skjedde det da... Vi burde egentlig sett det komme. Klærne ble byttet ut hundreognitti ganger, og sminken ble rettet på i en times tid. Med andre ord, vi som skulle tidlig ut å spise var ikke klar før nærmere halv åtte.

Jeg klarte likevel å løse det på en helt fantastisk måte. Skoene for kvelden ble nemlig mitt hemmelige våpen. De er så trygge! Tryggere enn både pepperspray og voldtektsalarm. For dere skulle bare visst hvor skarpe naglene på hælene er. Faktisk så skarpe at jeg har problemer med å få dem av meg uten å stikke meg. I starten skrapte jeg også opp anklene mine når jeg gikk med dem, men jeg har heldigvis vendt meg til å ha bena mer i fra hverandre.

Jeg kjøpte mine på nelly for noen år siden, og der er de utsolgt, men har funnet et lignende par fra samme merke her!

Poenget er likevel at dersom noen hadde komt bort og prøvd seg på noe muffins kunne jeg bare gitt dem et skikkelig godt spark med hælen og de hadde havnet på sykehuset. Med andre ord; lillesøster og jeg var de tryggeste jentene i Bergen sentrum i kveld!

It's shoppingtime!

 • 12.03.2016 kl. 16:58

Toppen jeg har på meg her er helt fantastisk fin på, og bildet viser så absolutt ikke hvor fin den egentlig er. Den er i tillegg på tilbud til bare 55,- akkurat nå, og kan fåes kjøpt i blå her og gul her. Et lite lørdagstips fra meg <3

For en helt fantastisk dag! Til tross for at det har småregnet litt i hele dag her i Bergen by så har vi sannelig kost oss masse likevel. Kortet har blitt trukket gang etter gang, og tusenlappene har bare flydd avgårde sammen med tiden. Plutselig var det langt ut på dag og på tide å få i seg noe mat. Vi tok derfor turen til en café hvor vi ble sittende å spise, og ja, jeg hadde selvsagt med meg middag i matboks.

Om fem minutter kan jeg forresten spise akkurat det jeg ønsker, har nemlig fri kost etter klokken 17 i dag! Jeg jubleeeer. 

Bildet over viser bare noe av det vi kjøpte oss i dag, hihi. Jeg har lyst til å vise dere alt en av de kommende dagene, men lurer veldig på hva dere foretrekker. Et innlegg med bilde av hvert plagg eller en video der jeg viser dere alt? Please let me know.

Nå i kveld skal lillesøster og jeg pynte oss skikkelig og nyte den siste kvelden ute på restaurant, jeg kan jo bestille meg akkurat det jeg ønsker! Oppdaterer dere mer senere, så ønsker jeg dere en nydelig lørdagskveld ♥

Ønsker du å se dagens innkjøp i et vanlig innlegg eller i video?

//innlegget inneholder annonselenker

Jeg har sovet som ei prinsesse!

 • 12.03.2016 kl. 11:10

Herlighet i natt har jeg sovet som ei prinsesse. Ingen tvil om hvilken seng jeg skal kjøpe til kjæresten og meg når vi skal flytte sammen en gang i fremtiden hvertfall - det blir denne sengen her det. Akkurat denne! Jeg sovnet på et blunk tidlig i går kveld, og svevde søtt i drømmeland helt til lillesøster vekket meg i dag tidlig. Bedre natt har jeg faktisk ikke ahtt på lenge. Det er nesten så jeg bare vil legge meg igjen så snart dere er oppdatert.

Men det skal jeg ikke! Jeg skal heller hoppe i klærne og komme meg ut på shopping. Denne flinke tutta har nemlig klart å glemme maclader  hjemme, så jeg får vel bare bite i det sure eple og kjøpe meg en ny. Akkurat nå oppdaterer jeg dere fra macen til Marthe, med det eneste bildet jeg klarte å redde fra macen min før den takket for seg. Jeg som hadde så mange fine bilder fra både frokosten og gårsdagen å dele med dere. Vel, dere skal få se dem, da! De blir bare litt forsinket. 

Håper dere får en nydelig lørdag, nå skal vi ut å shoppe!

Our first day in Bergen!

 • 11.03.2016 kl. 19:30

toppen jeg har på meg finner du herFørste dagen har som sagt gått til mye leting i sentrum, men vi har også brukt dagen på å slappe av her på hotellet når vi endelig kom oss frem. Etter å ha hvilt bena tok vi oss en tur ut i labyrinten igjen. Tro det eller ei, men vi turde faktisk det! Denne gangen gikk det heldigvis litt bedre, og vi fant enkelt frem til hotellet igjen etterpå.

Det ble litt handling på butikken. Jeg kjøpte meg blant annet litt forskjellig lørdagskos til morgendagen, da har jeg nemlig fri kost fra kl. 17 om kvelden! Wi, denne dagen har jeg ventet på helt siden forrige cheatday og nå er den endelig rett rundt hjørnet! Planene for morgendagen er dermed masse spising, shopping og jentekos! Jippi. Jeg holder dere selvsagt oppdatert utover dagen.

Nå har lillesøster og jeg rigget oss godt til i dobbeltsengen vår med hver vår flaske lightbrus, litt mat og tven på. Idol ruller snart over skjermen og vi skal bare sitte her og nyte både det og tilværelsen her i Bergen. Håper dere har hatt en like fin fredag som vi har hatt ♥︎

Hvor i huleste er hotellet!?

 • 11.03.2016 kl. 17:31

Wuhu, etter veldig mye om og men, frem og tilbake, har vi endelig kommet oss til hotellet! For et kaos, sier jeg bare! Det var et lite eventyr i seg selv bare det å finne parkering, men når vi i tillegg skulle finne frem til hotellet etterpå var jeg i ferd med å gi opp. For å si det slik; Bergen er en alt for stor by for to haugesundere. Og ja - det er Bergen by vi skal befinne oss denne helgen.

Med to stappfulle kofferter, en matbag, to vesker og en kameraveske i baksetet kjører vi gjennom Bergens mange enveiskjørte gater. Midt i sentrum befinner vi oss. Her har vi vel vært i rundt en time nå. Om ikke det var to? Tiden forsvinner litt i alt kaos av busser, trikk, biler, trafikklys og skilt. Med to telefoner som har rødt batteri er det jammen ikke lett å bruke gps. Skiltingen klarer vi heller ikke å forstå oss på. Og nå vi først finner ut hvor gaten vi skal inn i befinner seg er det en labyrint bare å komme seg inn i den.

Enveiskjørt her, innkjøring forbudt der, bygging litt lenger fremme og så enda et skilt med gjennomkjøring forbudt. Har vi først kommet oss inn i den riktige gaten kan du forresten også banne på at den går i motsatt kjøreretning som vi skal i. Med andre ord; det tok en hel evighet før vi faktisk fant hotellet. 

Da vi endelig jublet for full hals ettersom vi så hotellet i enden av gaten pustet vi lettet ut og trodde alt var over. Vel, vi tok rimelig feil! Vi forsto raskt at det ikke var mulig å parkere utenfor hotellet. Ei heller på parkeringsplassen noen hundre meter lenger borte. Etter mye sikksakk-kjøring fant vi endelig et skilt til et P-hus, og tenkte at der kunne vi nok forlate bilen vår for helgen. Og ja, vi kunne det.

Men når vi endelig hadde funnet en ledig parkeringsluke, pakket med oss flyttelasset vårt, gått opp 144 trappetrinn og kom ut i gaten igjen hadde vi ikke anelse om hvor vi befant oss. Vi prøvde derfor å gå mot den retningen vi trodde havet lå. For da visste vi også hvor hotellet vårt var. Men til og med det var vanskelig!

Så der gikk vi, to tutter på tur med kjole, strømpebukse, hver vår koffert, tusen vesker hengende over skuldrene og høye hæler på Bergens ujevne gater. Jepp, jeg holdt på å vrikke bena en million ganger. Vi gikk i flere kilometer før vi endelig fant hotellet vårt - det er jeg sikker på. Og når klokken i tillegg var halv fire kan dere bare tenke dere hvor mange tilskuere vi hadde der vi knotet oss avgårde langs bryggen. 

Jeg tror aldri jeg har hatt det så morsomt, vært så forvirret og flau på samme tid før. Dette minnet her kommer jeg veldig sent til å glemme! Lillesøster og jeg er tuppen og lillemor, det skal være sikkert og visst. Nå sitter vi endelig i hver vår hotellseng og puster lettet ut. Alt er endelig slik som det skal være...

... helt til vi skal hjem igjen på søndag da - for hvor bilen vår står parkert, det må gudene vite. Vi har i hvertfall ikke peiling.

Vi skal på jentetur!

 • 11.03.2016 kl. 12:39

Nå er det helg igjen, og denne helgen skal min kjære lillesøster og jeg ut på nye eventyr. Vi reiser avgårde for noen dager, bare vi to, og jeg gleder meg ufattelig masse. Kan nesten ikke vente - vi har så mye shopping å få unnagjort, restaurantbesøk og utforsking foran oss de neste dagene. Det beste av alt må likevel være at jeg får nyte de neste dagene sammen med min aller beste venn, hun som vet aller mest om meg og som er en av de som kjenner meg best. Vi skal storkose oss, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med mange morsomme og gøyale innlegg denne helgen.

Jeg har ikke lyst til å fortelle dere hvor vi skal helt enda, men dere kan jo prøve å finne det ut selv? Gjett i kommentarfeltet! 

Reiseguide - Playa del ingles

 • 24.02.2016 kl. 11:00

Etter ferien vår på Gran Canaria har jeg så mange anbefalinger og tips å dele med dere at jeg tenkte en reiseguide kunne være et smart innlegg å skrive. Jeg håper dere som skal til Gran Canaria en gang i fremtiden kommer til å få bruk for dette, og kanskje dere som har vært der før også får noen gode tips til neste reise, eller kanskje bare mimring? Uansett har jeg lyst til å dele mine opplevelser med dere.

Hotellet - Éo las rosas

Først noen få ord om hotellet vi bodde på. Som dere kanskje har forstått kastet vi oss ut i en veldig spontan sydentur, og hadde derfor ikke tid til å sjekke bakgrunnsinfo om hotellet. Det eneste vi fikk med oss var sånn cirka hvor det lå og hva det het. Likevel var vi utrolig postivt overrasket! Det var et utrolig flott hotell utseendemessig, nylig oppusset var det også.

Man måtte låse seg inn porten for å komme inn på hotellets område, noe som gjorde det ekstra trygt å bo der. I tillegg hadde vi en egen nøkkel til hotellrommet. Sikkerheten skal det derfor ikke sies noe på! Vaskedamen kom hver dag, og hun gjorde jobben sin grundig. Uteområdene var ganske simple - ingen restaurant eller "lobby". Det var et lite rom der resepsjonisten satt, og ellers var det et stort og oppvarmet saltvannsbasseng på baksiden med solsenger rundt. Veldig enkelt, flott og behagelig. Ikke mye mas med andre ord! 

Jeg vil si at dette hotellet passer perfekt for pensjonister og par, men er kanskje ikke like spennede for småbarnsfamilier.

Restauranter

Vi testet ut en ny restaurant hver eneste kveld, så her har jeg mye å komme med! Blant alle restaurantene vi prøvde var det likevel tre som skilte seg ut, og på første plassen ligger Mána 264. "En bortgjemt liten perle" skrev jeg i et eget blogginnlegg samme kvelden som vi hadde spist her. For det er dét det er. En bortgjemt, liten perle!

Kelnerne er superhyggelige og høfflige - selve restauranten skiller seg veldig ut når det kommer til interiør. Den er moderne og har en utrolig hyggelig atmosfære. Når det kommer til maten er det mest vanlig å bestille tre retters, noe min kjære gjorde, og maten kom utrolig fort! Restauranten ligger nede i første etasje i et hjørne på Yumbo!

Restauranttips nummer to er en kinesisk restaurant som ligger langs strandpromenaden nede ved stranden i Playa del ingles. Jeg husker ikke nøyaktig hva den heter, men den ligger rett ved ørkenen. Om man kommer fra ørkenen og går bortover strandpromenaden ligger den på høyre side etter et par hundre meter. Her koster det 6,90 euro per voksen, og man kan spise så mye man vil fra langbordet inntil ene siden! Kelnerne er hyggelige og maten er kjempe god. Eneste minuset er at det kan ta litt tid å få kontakt med kelnerne for å bestille drikke etc. om kvelden ettersom det blir veldig folksomt der.

Mitt siste restauranttips ligger også på Yumbo, som Mána 264, men denne ligger i andre etasje nesten i andre enden av senteret. Restauranten heter El chacho, og er meksikansk. Den er ganske liten, noe som gjør at maten kommer super raskt og kelnerne hele tiden følger med dersom du plutselig vil bestille noe mer eller be om regningen. Maten er sterk, men kjempe god! Med meksikansk musikk i bakgrunnen er det umulig og ikke kose seg når man spiser her. Når man betaler får man også tequila shots - og til kjærestens store glede var jeg på diett, så han fikk to! Haha.

Utflukter

Vi bestilte faktisk bare én utflukt her nede, resten av "utfluktene" utforsket vi på egenhånd ved å være hverandres guider. Det er minst like morsomt, derfor skal jeg heller tipse dere om opplevelser generelt - uansett om det er med betalt guide eller ikke. Det aller beste vi gjorde der nede var nok båtutflukten! Det irriterer meg derfor så inn i granskauen at jeg ikke husker hva denne utflukten het. Ikke vet jeg hvordan man kan bestille den heller, ettersom han vi bestilte av tilfeldigvis kom bort til oss mens vi lå på stranden ene dagen. 

Men jeg skal likevel forklare dere litt detaljer, slik at dere kan prøve å finne ut av det på egenhånd. Utflukten koster 20 euro per person, og man får da en hel dag ute på havet. Vi ble hentet i buss og kjørt til Puerto Rico, der vi gikk ombord i den gigantiske seilbåten. Ombord hørte vi på fengende musikk hele dagen, vi solte oss, fikk gratis mat og så mye drikke vi måtte ønsker. Vi stoppet opp for å snorkle, sitte på oppblåsbar bananbåt etter vannscooter (også dette var med i prisen) og vi leter også etter delfiner. Vi var dessverre ikke så heldige at vi fikk se noen, men det gjorde ingenting for vi opplevde så mye den dagen at det virkelig veide opp for skuffelsen med delfinene.Jeg anbefaler dere også å ta en tur i ørkenen. Pakk med dere kamera, noe å drikke og gjerne noe snacks i en sekk. Solbriller er forresten et must tilfelle det kommer et lite vindpust! Ta av dere skoene når dere kommer ned til ørkene og gå barfot gjennom sanddynene. Nyt de vakre omgivelsene, og gjør gjerne som vi gjorde - se solnedgangen fra en av sandhaugene. Veldig romantisk og fint - absolutt verdt å få med seg.

Aquaparken må dere også besøke! Der vi bodde tok det ikke mer enn rundt ti minutter i taxi, og bilettene til parken fikk vi kjøpt i resepsjonene på hotellet. Det går likevel også an å kjøpe bilettene når man kommer bort til aquaparken selv. Der er det vannsklier og attrasjoner for alle! Små sklier og "lekeplasser" i bassenget for de minste, og skremmende, bratte attraksjoner som får adrenalinet i kroppen til å stige til himmels for de eldre. Det finnes også en elv som går rundt parken hvor man bare kan ligge i baderingen og følge strømmen. Veldig romantisk og gøy på samme tid - vi som er 20 år begge to koste oss i hvertfall masse! Det finnes forresten sjøløveshow, skap man kan låse inn verdisaker i og restauranter inne i parken. 

Ellers spilte vi mye minigolf oppforbi Yumbo. Jeg vet også at det finnes snorkle- og dukkerkurs man kan melde seg på. Det går an å leie bil eller scooter for å utforske de bratte fjellene og den vakre naturen. Dyreparker og delfinshow finnes det også rett i nærheten - med andre ord er det kun kreativiteten (ja, og kanskje tiden) som setter stopper for hva dere får opplevd på ferien.Shopping

Som i alle andre sydenland og turiststeder finnes det et hav av boder med både det ene og det andre - det er også strandselgere som selger både klokker, smykker og solbriller - men dersom man er på jakt etter noe som ikke risikerer å bli ødelagt før man får tid til å blunke har jeg et par steder å anbefale dere. 

- denne kjolen kjøpte jeg blant annet der nede -

Cita shoppingsenter var nok det mest skikkelige stedet vi besøkte når det kommer til shoppingmuligheter. Her var det et helt hav av butikker fordelt på to etasjer, og lange korridorer med tusen forskjellige utganger som man lett kunne gå seg vill i. Likevel var det mange skikkelige og interessante butikker på dette senteret. Her fant vi alt fra elektronikk til klær og sminke. 

Ellers finnes det også noen skikkelige butikker på Yumbo også, men her ville jeg vært litt mer kritisk om jeg var deg ettersom det er mye "jalla-jalla" også. Den øverste etasjen på senteret er det likevel så og si bare skikkelige butikker, men deriblant nesten bare merkebutikker - med andre ord det er dyrt! Vi foretrakk derfor å bare kjøpe klær nede i bodene til en mye rimeligere penge.

Kort oppsummert

Playa del ingles er en by jeg gjerne kan besøke igjen! Her er det stort sett veldig vennlige, høfflige og hyggelige mennesker - og en god del turister. Det er masse å finne på for de eventyrlystne, og selv om jeg kjente jeg ble litt mett på sol og varme etter syv dager denne gang kan jeg glatt reise tilbake hit ved en senere anledning. Da skal jeg leie bil og utforske litt mer oppe ved fjellene!

Har du vært i Playa Del Ingles på Gran Canaria før? Legg gjerne til dine beste reisetips i kommentarfeltet!

Spøken som kanskje gikk litt for langt...

 • 20.02.2016 kl. 21:14

Okei, nå er vel egentlig tiden kommet. Tiden for å fortelle dere den egentlige sannheten. Sannheten om det som var en "tattovering" jeg skulle lure både venner og familie med. Jeg postet innlegget på bloggen uten å fortelle et eneste ord om det til verken foreldrene mine eller noen andre - og etter at det var publisert satt jeg og ventet på at mamma skulle ringe. Etterfulgt av mormor, og så videre.

MEN det skjedde ikke. De trodde litt for mye på spøken, og mormor fortalte meg derfor i ettertid at hun verken hadde ringt, likt eller delt innlegget. Hun er ikke så stor fan av tattoveringer i seg selv, og derfor kan dere jo tenke dere hvor lettet hun ble da kjæresten og jeg plutselig dukket opp i leiligheten deres i dag og fortalte at forbokstaven til Christopher på foten min bare er en henna-tattovering.

Mamma måtte jeg dra ordene ut av den samme kvelden. Hun ringte nemlig heller ikke. Jeg meldte med henne samme kveld ettersom jeg var redd hun hadde fått hjerteinfarkt av påfunnet mitt. Jeg spurte om hun hadde lest innlegget på bloggen. Hun svarte ja. Jeg spurte så hva hun syntes, og da svarte hun med å spør om det var gjort på en skikkelig plass, og om det var vondt. Jeg sa at det ble gjort i ei bod på strandpromenaden, og at det ikke var vondt. Få sekunder senere la jeg også til "men det er en henna-tattovering altså..."! Haha, hun svart med fire bokstaver OG caps lock "TOSK!"

Haha, så spøken min ble altså altfor godt trodd. Jeg var sikker på at flere av dere kom til å se at det ikke var en ekte tattovering på bildene. Men jammen var det ingen som så det. Så, hva sier dere - glad for at det var en henna tattovering, eller hadde jeg passet det?

Sydenbildene dere aldri fikk se

 • 19.02.2016 kl. 09:30

Okei, selv om dere ikke blogger så kjenner dere dere garantert igjen i dette innlegget. Sydenbildene som ikke gikk helt etter planen. Av en eller annen grunn klaffet det bare ikke, og bildet ble heeelt mislykket. Vel, jeg har en del av de jeg også, og i dag tenkte jeg at jeg kunne vise noen av dem til dere. Det falt jo veldig godt i smak da jeg visste dere 

Vel, jeg trenger kanskje ikke å si så mye om dette bildet. Det taler for seg selv. Rot i bakgrunnen, latsabb i sofaen, ved siden av en morgengretten gubbe. Nope. Det ble bare ikke bra i det hele tatt.

Over entusiastisk frøken ved siden av en kjæreste som ikke har rukket å våkne skikkelig enda, og kun fokuserer på å få i seg frokosten.

Igjen, litt for tidlig for min kjære å bli tatt bilde av. Haha, søte mannen min ♥

Det som skulle bli et kult bilde der jeg sprayet solkremen som et hjerte ble plutselig et rennende prosjekt som endte med at flere av solkremstripene delte hjertet i to... :'-D

Haha, jeg tenkte jeg skulle ta et fint "soler seg" bilde av min kjære for å friste dere der hjemme med varmen. Men etter at Christopher hadde tilbrakt x-antall timer i bassenget var han så nedkjølt at han krøllet håndkle rundt seg og plasserte solhatten på hodet med engang det kom en liten bris. Haha, han er nå søt likevel da!

Hva sier dere til en del to av dette innlegget? Trykk gjerne på "liker" knappen under her, eller del innlegget på facebook.

Min første tattovering!

 • 18.02.2016 kl. 21:36

Wow, dette hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å gjøre! I hvertfall ikke så spontant som det skjedde nå. Kjæresten skulle reparere litt på to av sine tattoveringer, og mens jeg satt der og ventet bladde jeg gjennom permen deres. Plutselig fant jeg en tattovering jeg virkelig likte, og så lagde jeg den litt ekstra personlig ved å bytte ut skyggen inne i hjertet med forbokstaven til min kjære.

Jeg vet mange av dere kanskje synes det er teit og lite gjennomtenkt å tattovere forbokstaven til kjæresten sin på kroppen. I hvertfall etter bare litt over ett år, men jeg vet at han er den rette - og at vi kommer til å holde sammen livet ut. Derfor er jeg ganske sikker på at dette ikke er en tattovering jeg kommer til å angre på i fremtiden, heller tvert i mot. 

Og skulle det av en eller annen merkelig grunn bli slutt mellom oss så kan jeg bare dekke over C-en med å skyggelegge hele hjertet. Det er jo ikke akkurat slik at jeg har tattovert en gigantisk C over hele ryggen min. 

Nå er jeg spent, likte dere den? Selv synes jeg den er veldig romantisk og den betyr uten tvil masse for meg!

Kveldens antrekk

 • 17.02.2016 kl. 20:35


Å, denne kjolen dere! Den kjøpte kjæresten til meg i går kveld da vi var ute å shoppet. Vi gikk forbi den ene boden etter den andre, og helt ut av det blå sier han "å, den kjolen der hadde vært så fin på deg!". Vi går bort og ser litt nærmere på den, sjekker at den passer, og så legger han den på disken og finner frem lommeboken sin. Den mannen min altså ♥ 

Etter at jeg tok den på meg har jeg fått sikkert tyve komplimenter fra han allerede. Han forteller meg om og om igjen hvor fin jeg ser ut, og det får meg bare til å føle meg som en million! Dette her har jeg på følelsen av at kommer til å bli en veldig fin kveld. Nå skal vi ut å spise. Snakkis i morgen ♥

Vårt lille ørkeneventyr!

 • 17.02.2016 kl. 15:17

I går kveld fikk jeg endelig drømmen min oppfylt! I stedet for å bruke noen timer av ettermiddagen på å ligge med bassenget til solen går ned, for så å gå opp på rommet å dusje, etterfulgt av kikking og trasking nede i byen valgte vi heller å gå litt tidligere opp til hotellet. Vi hoppet over dusjen, og kledde oss i litt varmere klær ettersom det hadde blåst veldig masse hele dagen. Deretter startet vi på vår romantiske og opplevelsesrike tur. Vi spaserte ned til ørkenen hvor vi tok av oss skoene, og fortsatte barføtt videre inn mellom sanddynene.

Det føltes så eventyrlig og deilig å bare løpe i sanden mens sandkornene presset seg mellom tærne og over foten. Man fløt liksom igjennom den vakre ørkenen, og plutselig så ble ikke det å løpe noe tungt i det hele tatt - det var bare fantastisk fint og deilig. Jeg kjente følelsen av lykke bre seg i hele kroppen, og jeg kunne seriøst vært der i timevis. Likevel endte det med at vi bare gikk noen hundre meter inn i ørkenen der vi fant oss en topp hvor vi så den vakre solnedgangen, og så ruslet vi tilbake igjen.

Vi danset, hoppet, løp og koste oss utrolig masse blandt det som føltes som en evig ørken av varme sandkorn. Nei, ingenting kan egentlig beskrive hvor deilig det er å løpe rundt i en ørken på den måten. Det må egentlig bare oppleves - og før du spør, nei, det kan ikke sammenlignes med å løpe på stranden. Løping på stranden er bare tungt og slitsomt, å løpe i ørkenen blir på mystisk vis noe helt annet.

Etter ørkeneventyret vårt fant vi oss en kinesisk buffet, hvor jeg nok en gang fikk lov til å spise fra matboksen min i stedet. Mennesker er snille ♥ Resten av kvelden tilbrakte vi der. 

Har du vært i en ørken før?

Maná 264 - en bortgjemt liten perle

 • 16.02.2016 kl. 20:30

Kjolen jeg har på meg finner du her

Kjenner dere til tripadvisor? Vel, denne restauranten åpnet for ett år siden, og da lå de på plass 326 på tripadvisor. I dag, altså ett år senere, har de klatret seg helt opp til plass nummer fire!

Stemningen og atmosfæren der var helt fantastisk, og det er absolutt ikke siste gang vi går her for å spise. Kelnerne var super høflige og ville kun det beste for kundene. Lokalene var helt fantastisk fint inredet og maten kom utrolig raskt! Jeg har faktisk ikke ett eneste negativt ord å si om denne restauranten. Kjæresten kunne også skrive under på at maten smakte fantastisk. Han hadde en tre retters middag der fatet under er hovedretten.

- sausene kom ved siden av. To forskjellige i små, søte mugger -


Så, kort oppsummert; skal du til Gran Canaria? Da er du nødt til å ta turen innom denne restauranten! Den ligger helt nede i et av hjørnene på Yumbo. En bortgjemt, liten perle! 

Engelsk frokost på sengen!

 • 16.02.2016 kl. 16:30

I går hadde jeg lyst til å gjøre noe ekstra fint for min kjære ettersom jeg elsker han så masse, og vi har det så fint sammen her nede i sør. Derfor sto jeg opp én og en halv time før han, skrev noen blogginnlegg slik at han skulle slippe å vente på når jeg gjorde det senere på dagen, og så lagde jeg en komplett engelsk frokost til han. Eggerøren var litt vanskelig å få til ettersom stekepannen er elendig, og den hele tiden svidde seg, derfor brukte jeg litt ekstra fett. Men god ble den visst likevel!

Liker du engelsk frokost?

Ord kan ikke beskrive denne utflukten!

 • 16.02.2016 kl. 11:51

Okei, for en dag dere! Jeg føler jeg starter hvert eneste innlegg med denne setningen for tiden, men herlighet - dagene blir bare bedre og bedre! I går var Christopher og jeg på det som må ha vært den aller beste utflukten i hele mitt liv - i hvertfall en av dem - og dette sa også kjæresten seg helt enig i. For sy søren, for en tur!

Bikinien jeg har på meg finner du her! (annonselink)

Jeg startet dagen klokken halv åtte ettersom jeg visste vi skulle være borte hele dagen, og da var jeg nødt til forhåndsskrive et par innlegg til dere. Da klokken slo ni vekket jeg Christopher med engelsk frokost på sengen, og førti minutter senere sto vi og ventet på bussen. Etter en drøy time i buss stoppet vi på havnen i Puerto Rico. Der gikk vi ombord på en gigantisk seilebåt.

Vi ble forklart raskt om hvor toalettene befant seg, hvor redningsvest- og båt befant seg, hva vi skulle gjøre i løpet av denne dagen og helt til slutt fikk vi beskjed om at det var gratis - og så mye - drikke vi enn måtte ønske i kjøleboksene midt i båten. Der lå det både vann, brus, øl og vin! Vi fikk også vite at vi skulle få to måltider servert i løpet av turen - også disse var gratis!

Stemningen ombord var helt fantastisk, og jeg smilte fra øre til øre alle de timene vi var ombord på båten. Her snakker vi skikkelig partybåt, men likevel familievennlig. Vi hadde høy musikk over høytalerne mens vi seilte forbi den ene flotte øya etter den andre. Guiden vår forklarte oss masse underveis, og alles humør var virkelig på topp!
Vi seilte blant annet forbi Tenerife, og mange flott strender. Vi leitet etter delfiner, men dessverre fant vi ingen denne gangen - men det er helt okei, for vi gjorde så mye annet gøy at det veier virkelig opp for delfinene. Vi stoppet opp langs en fantastisk fin fjellvegg med gruver som var over 100 meter dype. Vannet var krystallblått, og det var småfisk over alt. Vi matet fiskene, og så hvordan de gikk helt bananas når de sloss om brødsmulene. Og når vi snakker om banan; vi satt også på bananbåt etter vannscooter - alt dette var forresten med i prisen på båtturen! 

Verken kjæresten eller jeg hadde sittet på banan før, og vi gledet oss kjempe masse. Da vi plutselig ble dratt avgårde over bølgene pumpet adrenalinet så kraftig at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Det var så moro, og både kjæresten og jeg smilte fra øre til øre resten av dagen.

Vi fikk også utdelt dukkermaske og snorkel, og så fikk vi snorkle rundt i området. Nei, jeg sier det bare igjen jeg - den dagen var virkelig helt fantastisk! Den var så gøy at vi til tider glemte solkremen bort litt - og ettersom vi var på havet ble jeg derfor en smule solbrent. Men så absolutt ikke noe ille - jeg kan fin være ute i solen i dag også! 

Vet dere forresten hva det kostet for denne turen? Vi fikk oppleve flere av øyene, vi fikk se masse kult, var på leit etter delfiner, snorklet, badet, satt på banan etter vannscooter, solte oss, fikk små mye gratis drikke vi måtte ønske, to gratis måltider til alle og vi var på havet hele dagen. 200 norske kroner per person! Det er helt sinnsykt! Jeg kunne lett betalt det dobbelte for denne turen, den var så fantastisk! Helt på slutten fikk også alle de voksne en shot hver, og kjæresten fikk to ettersom jeg takket nei, hihi.

Bikinien jeg har på meg finner du her! (annonselink)

En helt fantastisk og opplevelsesrik dag som jeg kommer til å huske lenge!

Jeg er på diett i syden

 • 15.02.2016 kl. 14:00

Det er faktisk ikke så vanskelig å være på diett i syden som man kanskje skulle tro. Ja, det er definitivt vanskeligere enn hjemme i Norge, men det er så absolutt mulig her nede også. På forhånd pakket jeg med meg ris, olje, brokkoli og små porsjonsposer med havregryn både til frokost og kvelds. På den måten var det kun noen få ting jeg var nødt til å kjøpe her nede: kylling, egg og cottage cheese. 

Cottage cheesen fikk jeg ikke i mager, men regner med at det går helt fint å bare bruke vanlig cottage cheese i stedet. Vi skal tross alt bare være her ei uke. Jeg kjøpte også inn sukkerfritt, kalorifattig syltetøy som jeg pleier å spise litt av sammen med cottage cheesen.

Bildene i dette innlegget er knipset av kveldsmaten min i går, og det smaker akkurat like godt som det ser ut! Ellers går det også veldig bra med treningen her nede. Til nå har jeg trent hver eneste dag, utenom ankomstdagen. Det blir bare ei økt om dagen, og da fokuserer jeg på styrketreningen, men utenom det går vi veldig masse turer så regner med at det blir godkjent som kardiotrening.


 

Hihi, ikke så vanskelig altså! Det krever bare at du har selvkontroll nok til å ikke gi etter for fristelsen og plutselig bestille deg pommes frites med en stor, feit burger. Haha, skjønner dere? ;-)

Date night: my valentine!

 • 15.02.2016 kl. 09:35

Åh, dere kan tro vi to koste oss i går kveld! Etter at vi kom fra aquapark brukte vi noen timer nede ved bassenget, men da solen forsvant bak palmetrærne gikk vi rett opp og hev oss i dusjen. Etter fiksing og stelling tok vi finstasen på, og var begge klare for en skikkelig date! Valentinsdagen skulle feires. Matboksen min pakket vi med i sekken, og så tok vi turen mot El chacho som ligger på Yumbo.Der fant vi disse to karene, sammen med meksikansk musikk, levende lys på bordet og tidenes hyggeligste kelnere. Det var så profesjonelt og fint! Kjæresten og jeg følte oss som verdens viktigste personer, da de hele tiden passet på at vi hadde det bra, om vi likte maten, og helte oppi glassene våre når vi hadde drukket opp. Vi kunne rett og slett ikke valgt et bedre sted å feire valentinsdagen på!

- definitely a day well spent -

Og selv om jeg ikke fikk spist den meksikanske maten hadde jeg det så fint dere sammen med verdens fineste mann at jeg virkelig ikke kan - eller vil - klage! Etter maten holdt vi hender mens vi ruslet gjennom hele Yumbo. Nei, det der må være den beste valentinsdagen min noensinne. Da vi kom tilbake til hotellet var vi så utslitt etter en lang dag med både aquapark, soling, date og shopping at vi sluknet i hverandres armer allerede før klokken hadde slått 22.

Hvordan feiret du valentinsdagen?

Aquapark, nytt kamera og valentinsgave!

 • 14.02.2016 kl. 22:18

I går var vi som sagt på shopping, og vet dere hva vi kom hjem med? ET NYTT KAMERA! Jepp. Vi kjøpte et helt nytt digitalkamera med selfiestang og hele pakken. Dette kameraet skal vi ta med oss på utflukter, på stranden og andre steder hvor det er stor sannsynlighet for at speilreflekskameraet mitt ka bli stjelt. Derfor tok vi det også med oss i dag, da vi dro til Aquapark! 

Vi koste oss kjempe masse i timevis med både vannsklier, sjøløveshow, bading, soling og helt til slutt en velfotjent middag! På kjæresten ble det en burger med pommes frites, og på meg ble det matboks med ris, kylling og brokkoli... Haha, livet på diett dere. Her i syden er det litt småsurt. MEN alt det morsomme vi koste oss med veide virkelig opp for maten. Jeg har også filmet masse, så når uken er over skal jeg redigere sammen en film fra hele turen. Skille har jeg også fått! Et ganske godt et også, etter bare to dager. Jippi! Og når vi snakker om hva jeg har fått kjæresten dukket opp med verdens søteste bamse OG en nydelig fotlenke til meg på selveste valentinesdagen! Ah, snille mannen min ♥


I kveld skal vi ut å spise på en meksikansk restaurant, og selv om jeg spiser det samme som jeg har spist alle dagene så langt (matboks med kylling etc.) blir det i hvertfall noe ekstra spesielt og godt for min kjære.

Planene for morgendagen er forresten gigantiske! Jeg gleder meg så masse til å fortelle dere alt, sammen med bilder av opplevelsen ♥ Måtte dere ha en fantastisk valentinsdag videre!

Antrekk - både mitt og kjæresten sitt!

 • 14.02.2016 kl. 09:11

God morgen, kjære dere! Nå sitter vi pakket og klar for å dra ut på nye eventyr. Så snart dere er oppdatert spaserer vi opp til busstoppet for så å ta en lokalbuss til Aquapark! Ja, vi skal leke oss i vannskliene hele dagen lang, og kameraet er selvsagt med på tur. jeg gleder meg sånn til å vise dere alle bildene fra denne fantastiske dagen vi har i vente, til dere i kveld. Men før den tid tenkte jeg at jeg kunne dele gårsdagens middagsantrekk med dere! Dette var forresten akkurat passe mengde klær - for meg - til en sen kveld her på Gran Canaria.


Buksen er supertynn og ikke minst myk! Perfekt når solen sier god natt, og månen kommer opp sammen med den lille, kjølige brisen. Kjæresten på sin side tåler litt mer kulde før tippehuden lurer seg frem, og han gikk derfor for kortermet skjorte. Fineste mannen min ♥
Fortell meg gjerne hva dere synes om antrekket - både mitt og kjærestens!

You can never have too much beach

 • 13.02.2016 kl. 20:15

For en dag! I motsetning til gårsdagen har det vært en ørliten bris i luften denne lørdagen. Noe som gjorde det helt lattelig behagelig å ligge på solsengen. Farlig behagelig faktisk... Fregnene mine dukket opp før jeg fikk blunket, og da vi spiste lunsj etter to timer i solsteiken hadde jeg allerede fått god farge - og det til tross for at kjæresten smurte meg både titt og ofte med solfaktor 30.

Solkremen inneholder forresten aloe vera, noe som gjør at fargen ikke flasser av igjen om man skulle være så uheldig å få for mye sol. I tillegg vil man ikke bli like lett brent ettersom huden får masse fuktighet fra aloeveraen. Den kan kjøpes her forresten. Finnes også på tube her.
Jeg har en tendens til å glemme bort hele smøringen når jeg lever meg inn i litt for gode bøker. I tillegg skal jeg ikke skryte på meg at å få solkrem på hendene ikke er av mine favoritt-ting i denne verden. Derfor er det godt at jeg har en kjæreste som er flink til å passe på både meg og tingene jeg drasser med meg over alt. Boken jeg har tatt med meg på ferie heter "Hva skjer når vi dør" og er så langt bare helt fantastisk. Absolutt en bok jeg må vurdere å skrive en anmeldelse av.

Lesing, soling, bading, og avslapning er de fire ordene som beskriver lørdagen vår best. Vi har nesten akkurat sjekket ut fra det gode strandliv, og tenker nå å gjøre oss klar for en tur på et gigantisk shoppingsenter rett i nærheten. Håper dere har hatt en like fin lørdag som vi har.

Håret falt av etter at jeg badet i klor!

 • 13.02.2016 kl. 16:30

Som jeg fortalte dere i går, badet vi en del i bassenget, og vet dere hva det resulterte i? Jeg merket det allerede da vi satt og spiste middag noen timer etterpå... Håret mitt begynte å løsne. To av festene på hair extensionet mitt hadde allerede åpnet seg. Min første tanke da var at vi måtte finne en frisør som hadde en slik spray man bruker til å fjerne hair extensions. Slik at jeg kunne ta alt av! Det begynner egentlig å bli på tide nå, skjønner dere.

Vel, noe spray fant vi ikke. De aller fleste snakket ikke engang ett eneste ord engelsk. Da vi var tilbake på hotellrommet senere på kvelden skulle jeg bare dra meg gjennom håret, sånn helt naturlig liksom. Vel, håret gav etter, og det ene festet løsnet helt. Jeg stormet derfor ut på badet, og en halvtimes tid senere kom jeg tilbake, uten det lange håret mitt. Haha! Jeg kunne serriøst bare dra festene av etter at jeg hadde badet i klor!Litt kjedelig at jeg har kort hår igjen, men likevel veldig deilig nå når vi er her nede og bader så mye. Det tar en evighet for håret å tørke når jeg har extensions, noe som er irriterende både på stranden og etter dusjen, før vi skal ut å spise. Nå derimot, nå tørker det på minutter. I hvertfall i denne varmen her! Kanskje det derfor var skjebnen at håret skulle falle av... :-)

Playing minigolf with my love!

 • 13.02.2016 kl. 08:30

 
Herregud, gårsdagen bare suste avgårde, men på samme tid følte jeg at jeg fikk oppleve en hel del! Vi var både på Yumbo kjøpesenter, vi spilte minigolf og vandret rundt i byen! I tillegg tilbrakte vi noen timer med bassengkanten på hotellet, vi pakket ut og fikk alt på plass her i vårt nye hjem for uken. Pjuh!

Jeg kan love dere vi sluknet fort i det vi kom inn dørene og hodet traff puten. Så fort at jeg verken hadde mulighet eller energi til å oppdatere dere. Akkurat det tror jeg nok kommer til å bli en liten utfordring også, ettersom jeg bare vil være ute og finne på alt mulig i stedet. Men jeg skal selvsagt gjøre mitt beste!

Timene på minigolfbanen var ufattelig morsomme og ikke minst utfordrende. Kjæresten og jeg er nesten like dårlige, så jammen ble det spennende mot slutten også. Likevel vant han med ni poeng... Den sniken!

I dag er planen å dra ned til stranden, deretter bevege oss mot et shoppingsenter senere på dagen og avslutte kvelden med ei treningsøkt. Men dersom dere kjenner meg vet dere at det fort kan snu - så hvem vet. Ingen enda i hvertfall, men senere i kveld skal jeg fortelle dere alt! Kjenner at jeg gleder meg til å finne ut hva vi skal oppleve i dag. 

Frokost i solsteiken!

 • 12.02.2016 kl. 17:51

Gjett hvem som har ligget å slikket sol hele dagen, da? Jo, det har vi!


Hihi, til tross for en hel natt med reising var det ikke snakk om at min kjære og jeg skulle legge oss nedpå og sove vekk disse få, fantastiske dagene her nede. Nope! Vi fikk så vidt plassert koffertene på hotellrommet (som forresten er gedigent og knallfint, men det viser jeg dere en annen gang!) før vi for ut av dørene på leit etter en dagligvarebutikk.

 

 


Supermarkedet fant vi ti skritt bortenfor hotellet, og nok en gang blir vi positivt overrasket. Vi handlet inn brød, vann, pålegg, kylling, egg og masse god drikke slik at vi har litt å kose oss med. For meg er det selvsagt bare sukkerfri saft og lightbrus da - men det holder i massevis det også. 

Da vi kom tilbake til hotellet laget jeg til en fellesfrokost for oss, og så plasserte vi oss ute på terrassen og nøt maten i solsteiken - og selvsagt med bassenget som utsikt! Nei, en bedre start på ferien enn dette går det nesten ikke an å få. I timene som fulgte lå vi ved bassenget og koste oss. Nå har jeg akkurat vært i dusjen og så fort håret får tørket litt drar vi ut for å spise. Lenge leve sydenlivet <3

Hva har dere funnet på, på denne ellers helt vanlige fredagen?

Hei på deg, i fra flyplassen!

 • 12.02.2016 kl. 06:52


Christopher og jeg ankom Flesland like før klokken fire i natt, og siden den tid har vi sittet her og fordrevet tiden på alle mulige måter. Selv har jeg både lest litt i feriens bok, jeg har forhåndsskrevet mange innlegg til dere, jeg har spilt på mobilen og jeg har lest alle blogger i hele verden - føles det hvertfall som. Kjæresten lå trygt og sov ved min side gjennom alle disse timene. 

Ettersom vi har vært våken i hele natt syntes jeg jammen at det fristet å legge meg ned, jeg også. Men jeg er redd jeg ikke kommer til å få sove på flyet da, så jeg piner meg selv den siste tiden nå. 


Flyet vårt går rett før klokken åtte forresten, og fem og en halv time senere spaserer vi ut av flyet og kjenner den varme luften slå i mot oss som en vegg. Etter alle disse timene på flyplassen begynner det forresten å gå opp for meg at vi faktisk er på vei mot varmere strøk. Hvem hadde trodd det? I hvertfall ikke jeg tidlig i går formiddag, like før denne idéen slo ned i hodet mitt som lyn fra klar himmel. Vel, vel, noen ganger er det vel en god egenskap å være såpass spontan regner jeg med??


Nå skal jeg bort å ta ut noen euro, deretter vekker jeg kjæresten så vi får tatt oss en siste tur i tax free'n og så snakkes vi igjen på Gran Canaria! Ønsk oss god tur da!

Mitt mest spontane valg noensinne!

 • 11.02.2016 kl. 22:35

Jepp! Nå har jeg akkurat tatt mitt mest spontane valg noensinne - til kjærestens store fortvilelse, haha.

Neida, det gikk så fint atte. Han har i hvertfall landet litt nå. Selv om jeg egentlig ikke tror at det har gått opp for noen av oss enda. Hva i alle dager er det hun babler om nå, undrer du kanskje? Vel, jeg bestemte meg helt plutselig for å finne på noe helt spesielt i valentinesgave til kjæresten min. Derfor tok jeg med meg macen ned i stuen til pappa tidligere i dag og forklarte han at jeg ville bestille en såkalt "hopp-på tur" til meg og Christopher, og at jeg ville reise allerede nå i vinterferien.

Vel, etter mye leting frem og tilbake fant vi endelig en tur som var ledig. Vi bestilte riktignok både fly og hotell hver for seg, men fikk likevel en ganske fin tur til en OK penge. Jeg hoppet nærmest i taket før jeg skulle fortelle kjæresten den gode idéen. Han på sin side ble likevel ikke like begeistret. For å si det sånn, jeg hadde bare tenkt på at han hadde fri fra skolen - den der jobben hans hadde gått helt i glemmeboka.

Så, etter mange stressende samtaler til både sjef og kollegaer fikk han endelig fikset noen som kunne ta over vaktene hans, og først da begynte han å glede seg. Haha! Slik er det å være i lag med en spontan kjæresten, Christopher, du får bare vende deg til det ;-)

Det galneste med hele denne historien har jeg likevel ikke delt med dere enda. Dere skjønner, da jeg satt og så på disse turene var det under ett døgn til flyet gikk - i fra Bergen! En by som ligger tre timer i bil lenger unna. Haha. Så, når turen var bestilt og betalt hadde vi akkurat seks timer på oss til å pakke alt, fikse med alt som måtte fikses, jeg måtte pakke med meg mange små måltider (ettersom jeg er på diett), vi måtte finne frem pass osv. Seks timer hadde vi på å gjøre alt dette før vi var nødt til å sette oss i bilen med to fulle kofferter og rette panseret mot Bergen. Midt på natten!


Det er meg i et nøtteskall det. Men turen blir nok fin likevel! Jeg gleder meg i hvertfall ♥ Forresten, vi flyr til Maspalomas, Gran Canaria!

Vår aller første kjæresteferie er booket

 • 03.02.2016 kl. 13:19


Gjett hva? Nå er sydenturen til kjæresten og meg endelig bestilt! Vi skal til Kreta helt i slutten av juni. Nærmere bestemt Rethymnonkysten! Er det noen av dere som har erfaringer derifra tidligere? I så fall må dere bare komme med tips til utflukter, shoppingsteder og restauranter i kommentarfeltet. Hotellet vi skal bo på i hele fjorten dager heter Akti Chara, og ligger så og si  stranden. Mormor, morfar og lillesøster skal forresten også bo på samme hotell i samme tidsrom. Knallgøy!

Jeg gleder meg som et lite barn - det er helt utrolig at det er over ett og et halvt år siden forrige gang jeg var i syden, og jeg lengte så masse til varmere strøk nå at jeg nesten ikke klarer å vente. Kan ikke bare våren suse forbi! Ellers blir dette min og Christopher sin aller første kjæresteferie (til syden vel og merke, vi var jo på ferie i Sverige i fjor sommer), så da går det nesten ikke an å glede seg mer enn jeg gjør nå. Vi er veldig like med tanke på utflukter og interesser, så jeg tror dette kommer til å bli den beste sydenturen noensinne.

Herlighet, dette kommer til å bli så koselig! Spesielt siden vi både kan ha romantiske utflukter for bare oss to, og når kvelden kommer kan vi spise middag sammen med mormor, morfar og lillesøster. Jeg mener; går det an å få det bedre! Det aller beste av to verdener.

Husk å kom med erfaringer i kommentarfeltet om dere har vært på Kreta selv!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no