LinnThereseDagsland -

Nyttårsdekorasjoner og leandervugge!

 • 31.12.2016 kl. 17:41

Endelig er alle nyttårsdekorasjonene kommet opp, sammen med den elskede leandervuggen! I går kveld fikk jeg også for meg å ommøblere hele stuen, så nå er absolutt alt klart for et nytt år. Selv om jeg ble veldig fornøyd med både dekorasjoner og plassering av møbler må jeg innrømme at det var vuggen jeg ble aller mest fornøyd med.

Oppi har jeg lagt babynestet som jeg har sydd selv (syr også på bestilling!) sammen med en blå kos som jeg gleder meg til han skal kose masse med. Det finnes forresten også stativ til vuggen, men jeg synes det så mye mer magisk ut når den henger fra taket - spesielt med den nydelige himmelen til!

Ellers er bordet ferdig dekket, og det er sølv og glitter over alt. Nå gleder jeg meg til å tilbringe ei helt fantastisk nyttårsaften sammen med menneskene jeg er aller mest glad i! Det blir pinnekjøttmiddag, riskrem, iskake og alkoholfri champagne med pæresmak. Senere på kvelden skal vi kose oss med både pakkelek, spillet «ryktet går» og muligens et par raketter! Skal ta masse bilder - og gleder meg til å vise dere alle i morgen!

Hva synes du om det nyttårspyntede huset vårt, og ikke minst den elskede leandervuggen?

Fødebagen skal pakkes!

 • 31.12.2016 kl. 14:22

Nå er det bare et par dager til jeg er 29 uker på vei, og de fleste anbefaler å pakke fødebagen rundt uke 30. Jeg har derfor begynt å tenke på denne nå, men er enda litt usikker på akkurat hva jeg vil ha med meg. Nå har jeg forhåpentligvis veldig god tid, og derfor blir det ikke noe stress rundt det - akkurat slik jeg liker det!

Jeg har store planer om å vise dere hva jeg har pakket i fødebagen så snart jeg er ferdig, men foreløbig er jeg bare i planleggingsfasen. Det jeg derfor er på jakt etter nå er tips til hva jeg bør pakke med meg til sykehuset, og gjerne tips om hva som var helt unødvendig i ditt tilfelle. Under her ser dere en oversikt over alt som står på listen min så langt - hjelp meg gjerne med resten så skal jeg vise dere alt jeg har pakket om noen dager!

Noe du mener jeg mangler? Eller som er totalt unødvendig?

Hjemmetrening for gravide!

 • 30.12.2016 kl. 14:58

Som dere vet er jeg stolt medlem av Uno Gym, men det er ikke alle som er like heldige og har et så godt treningssenter like i nærheten. Eller kanskje du ikke har tid til å trene på treningssenter. Alternativene kan være mange, men felles for dere alle er at dere foretrekker hjemmetrening fremfor trening på treningssenter. 

Om du kjenner deg igjen i avsnittet over har jeg et par tips til deg. For det første - gå til innkjøp av gode treningsklær og ei skikkelig treningsmatte. Å finne motivasjon til å trene hjemme blir mye enklere om man har de riktige klærne og utstyret. Er du gravid anbefaler jeg denne tightsen (den er på tilbud nå) på det varmeste! Strammer der det trengs og er løs der det trengs - i tillegg er det en kompresjonstights. Jeg er superfornøyd med min og det er den eneste tightsen jeg bruker på trening nå som jeg er gravid. Kan kjøpes her.

I tillegg er denne treningsmatten genial! Ikke bare er den fin å se på, men den er også myk oppå og har antiskli under. Dette gjør at den holder seg på plass, og er både behagelig og gir god beskyttelse mot harde underlag. Matten kan også enkelt rulles sammen og gjemmes innerst i skapet når den ikke er i bruk. Den finnes i fargene svart og rosa, og er på tilbud til halv pris akkurat nå, kan kjøpes her!

Når det kommer til hvilke øvelser som kan gjøres hjemme kun ved hjelp av ei slik matte - men som også er trygge for gravide - så har jeg delt en del bilder i dette innlegget. Alle disse øvelsene er veldig gode og absolutt ikke ubehagelige, selv med mage. Push ups (så langt det lar seg gjøre. Bevegelsesbanen blir så klart en del kortere om magen er stor), diagonalløft, setehev og glutebridge er øvelser som de aller, aller fleste får til!

Trener/trente du under svangerskapet?

// Inneholder adlinks

Nyttårsbordet vårt!

 • 29.12.2016 kl. 19:16

I dag morges våknet jeg klokken syv, lys våken og klar for å gjøre noe produktivt. Valget falt på å pynte nyttårsbordet, og resultatet ble superbra. Kjenner at jeg bare blir mer og mer forelsket i det nydelige servise mitt - det er det absolutt fineste jeg har sett i hele mitt liv. Sammen med litt ekstra sølv-stasj og et par flasker med pærechampagne (selvsagt uten alkohol), ble nyttårsbordet komplett, og jeg gleder meg i hjel til den store feiringen om et par dager.

På lørdag blir det full pinnekjøttmiddag med riskrem til dessert. I tillegg kommer vi til å ha musikken på ganske høyt hele tiden slik at lille Milo skal slippe å høre alle rakettene. Vi skal ha pakkeleken - som vi har hver eneste nyttårsfeiring, og selvsagt sende opp et par raketter. Det nye året skal startes sammen med en god kompis og mamma og de (lillesøster kommer litt tidligere, men går igjen i 20 tiden ettersom hun skal på fest). Gleder meg masse!

Hvordan skal du feire nyttår?

Vognen er endelig i hus!

 • 28.12.2016 kl. 19:14

Endelig er den her! Denne hvite skjønnheten som jeg og min lille skatt skal gå en hel haug av trilleturer med. Jeg tror aldri jeg har sett ei så vakker vogn i hele mitt liv. I tillegg er den superpraktisk med tanke på at det er ei stor og god vogn når den er oppslått, men blir bitteliten når den legges sammen. Den er også kjempe god å trille, i hvertfall er det dét inntrykket jeg har fått etter å ha trillet den både i butikken, hjemme i gårdsplassen vår og inne i stua. 

- Emmaljunga mondial duo combi vanilla leatherette med classic chrome understell -

Dette er altså en duovogn noe som betyr at den kan brukes helt fra han er født og til han ikke trenger vogn lenger! Bagdelen som jeg viser dere på bildene her kan enkelt klikkes av og byttes ut med en sportsdel (som fulgte med vogna) når han er rundt seks måneder og heller vil sitte og se mer når vi går tur.

Jeg er ekstremt forelsket i denne vakre vognen allerede, og skal innrømme at jeg tviler på jeg klarer å holde meg til etter fødselen før jeg tar den første trilleturen. Ellers er det kanskje noen som tenker at hvit vogn er veldig upraktisk med tanke på skitt, men ettersom denne er i skinn kan all skitt enkelt tørkes av med en lunken klut!

Det er myggnetting og solskjerming innebygd i kalesjen, og regntrekk som dekker hele vognen fikk vi også med! Jeg har også fått stelleveske i samme stil, men den kommer dessverre ikke før om 3 uker. Når den kommer skal dere forresten få enda flere bilder av vognen, stellevesken og sportsdelen! Gleder meg så masse til å vise dere enda mer.

Tusen hjertelig takk for vognen, mormor og morfar ♥

3D-ultralyd: i dag fikk vi se ansiktet ditt!

 • 27.12.2016 kl. 21:13

- For en spesiell dag -

I dag har vi endelig fått se ansiktet til lille gutten vår. Vi hadde egentlig bestemt oss for å la være, men når det begynte å nærme seg for sent til å få gode 3D-bilder fikk jeg litt småpanikk, og bestilte en time likevel! Haha, den var i dag klokken sytten, og med på denne store opplevelsen var kommende pappa, mormor og tante. 

På forhånd var jeg redd for om det kom til å bli gode bilder eller ei ettersom det er så mye som kan gjøre bildene dårlige. Blant annet kan det være for sent (altså at jeg er for langt på vei, og babyen har altfor liten plass til at vi får se ansiktet tydelig). Han kan bevege seg for mye, slik at vi ikke får et tydelig bilde. Han kan ligge med ryggen mot oss og ansiktet snudd bort, eller så kunne faktisk morkaken ligget i veien (ettersom jeg har den fremme).

- På bildet under her ser vi ansiktet hans fra siden, og det han har nesten helt opp mot øyet sitt er faktisk ene foten hans! En sprek liten kar med andre ord -

- På bildet under her gjemmer du deg bak armen din -

Men heldigvis lå han veldig fint til. Han hadde lagt seg langt nede i bekkenet mitt og sov stort sett under hele undersøkelsen. Det eneste som gjorde bildene litt utydelige var at han lå i samme stillig som jeg ofte gjør når jeg sover - altså med den ene armen på siden av hodet. Det gjorde at armen dekket litt over ansiktet. I tillegg lå han helt oppi livmorveggen, så den forstyrret også på noen av bildene. Men alt i alt må jeg si at jeg ble veldig fornøyd likevel!

Én ting er i hvert fall sikkert, han har arvet mammas lepper og nese. Stor nese og store susse-lepper. Hihi! Ellers fikk vi høre at han hadde noen få hårtuster på hodet, gode bollekinn, og at han lå litt over gjennomsnittet i vekt, men absolutt innenfor normalen. Han veide 1100 gram i dag, noe som er 8 % over gjennomsnittet. Lille, skjønne gutten vår! Du var både trøtt og sjenert, men hadde i følge jordmor en veldig fin profil. Helt perfekt er du.

Har du vært på 3D-ultralyd?

Gravidoppdatering: uke 28

 • 26.12.2016 kl. 16:36

- Dersom han skulle bli født nå vil han ha veldig gode muligheter for å overleve -

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 28, og er med andre ord 27 uker + 0 dager på vei! Kun ei uke igjen av andre trimester.

Dager igjen av svangerskapet: 94 dager igjen!

Babyen er så stor som: En aubergine! 34 centimeter lang, og veier 1,1 kilo i starten av uken og 1,23 kilo i slutten av uken. Den neste måneden kommer til å være den kraftigste vokseperioden til lille! Han kommer faktisk til å legge på seg én kilo, altså doble kroppsvekten sin, i løpet av de fire neste ukene.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, det gjør jeg absolutt, det virker som han aldri sover lenger, haha! Og jeg har faktisk kjent han hikke også nå. Noe så nusselig, bittesmå dult med jevne mellomrom!

Innkjøp: Ikke akkurat innkjøp, men jeg velger å si alt det fine vi fikk til Dennis på julaften. Det var alt fra klær til gåstol og møbler til rommet hans. Nå gleder jeg meg enda mer til han melder sin ankomst om mer eller mindre 3 måneder.

Utstyr: Mangler kun babycall. Men har store planer om å skru opp leandervuggen i taket i løpet av uken! Gleder meg sånn til å se den henge der - magisk og pen.

Ukens cravings: Ikke hatt noen spesielle cravings denne uken, faktisk - men om jeg absolutt skulle sagt noe hadde det blitt ost og kjeks. Selv om jeg klarer å kontrollere meg litt bedre nå!

Plager: Kvalme og oppkast! Blah, i dag morges kom det på gulvet på badet igjen. Og på selveste julaften klarte jeg å spy i det nydusjede håret mitt! Ellers er det det vanlige - en del halsbrann (spesielt om kveldene) og vondt i bekkenet. Men absolutt mulig å komme seg gjennom dagene enda, og jeg klager ikke!

Kjønn på babyen: En liten prins som jeg håper har masse etter pappan sin. 

Hvordan sover du om natten: Varierer litt fra natt til natt, men kan vel innrømme at jeg ikke husker sist jeg sov natten igjennom.

Fødselsforventninger: Kjenner jeg gleder meg til fødselsforberedende foreldrekurs på sykehuset om et par uker nå. Skal bli godt å få vite litt mer om denne opplevelsen jeg skal igjennom om bare et par måneder.

Humør: Har vært bedre enn tidligere i følge kjæresten! Ikke like mye svinging, wuhu. Kanskje det har med julen og alt det fine den har å by på og gjøre. 

Neste kontroll: Faktisk allerede i morgen! Da er det tid for 3D ultralyd! Nope, jeg klarte dessverre ikke å holde meg slik jeg hadde planer om. Så i morgen håper jeg at vi får noen nydelige bilder av ansiktet til lille gutten vår. Kommende tante og mormor skal også få være med, og de gleder seg nesten mer enn meg! Spennende. Deres første møte med lillegull.

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Ukens spørsmål #3

 • 26.12.2016 kl. 13:45

Hvor tidlig/sent tror du at du fortsetter å blogge etter at Dennis er født?

Oi, for et spennende spørsmål! Synes det er veldig vanskelig å svare på ettersom jeg verken vet hvordan fødselen kommer til å gå, hvor mye energi jeg har i ettertid og ikke minst om jeg klarer å rive meg bort fra dette mirakelet i noen minutter for å kunne oppdatere bloggen! Men når alt kommer til alt tipper jeg at jeg kommer til å fortelle dere om at han er født en dag eller to etter at det store har skjedd! Også kommer jeg til å finne en fin balanse mellom blogg og baby i etterkant av fødselen - som forhåpentligvis blir rundt ett innlegg hver dag.

Kan du lage flere videoer? Eksempel challenger med kjæresten din?

Hm, jeg skal se om jeg klarer å lokke han med på en video og to i nærmeste fremtid!

Hvor kan man melde seg på fødselsforberedende kurs MED omvisning på sykehuset i Haugesund? Er gravid og ønsker dette selv, men finner ikke noe informasjon om det?! Håper du har et klokt svar til meg :)

Det kan man enkelt gjøre ved å ringe føden på dagtid mellom kl.8-15! Tror man kan få meldt seg på ved å gå oppom på sykehuset også, men er veldig enkelt å bare ringe.

Hei! Jeg lurer litt på hvor mye du jobber om dagen? :-) Sliter selv med bekkenet, og vurderer sykemelding.

Huff, så kjedelig med det bekkenet. Masse god bedring til deg! Jeg jobber ikke i det hele tatt for tiden. Klarte vel hundre prosent jobb frem til og med uke 20 eller noe, og så fortsatte jeg med 50 % jobb noen uker til før det ble helt fri for ei god uke siden. Dette kommer jeg til å fortsette med til den 9.mars når jeg går ut i permisjon, og så begynner jeg skikkelig på jobb igjen fra august 2018.

Så artig kakao! Hvor fikk du kjøpt sånn pinne? :)

Den fikk jeg faktisk av mamma, men vet hun kjøpte den på Amundsen! Knallgod.

Hva er prisen på babynestet? Vil gjerne ha den grå med stjerner hvis prisen er grei <3

Prisen er 700,- per stykk!

Ville du lagt ut sy-"oppskrift" på disse? :) Bilde for bilde under prosessen.. Hadde blitt superglad <3

Skal se om ikke jeg får gjort det om en liten stund!

Hvor kjøpte du det kassene?

De kjøpte jeg på IKEA!

Kan du vise det du fikk til jul i ett innlegg? Du ser utrolig flott ut forresten!:)

Tusen takk for det! Hm, nå har jeg egentlig satt alle julegavene på plass der de hører hjemme, men om jeg har ekstra tid til overs en dag finner jeg dem kanskje frem og viser det til dere!

Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

My christmas evening!

 • 25.12.2016 kl. 20:28

Den deilige lukten av pinnekjøtt slo i mot meg i det jeg kom inn dørene! Farfar åpnet med det største og mest ekte smilet jeg noengang har sett. En liten stund etter kom farmor ned, i en nydelig rød drakt! Sammen hadde de stelt i stand slik at alle kunne samles i hjemmet deres på selveste julaften. Jeg visste allerede at dette kom til å bli en helt magisk julekveld.

Oppe i stuen glitret treet, og under lå det en hel haug med gaver innpakket i nydelig julepapir med alle tenkelige mønster og farger. Vi var først, men like etter kom mamma og de inn dørene. Etterfulgt tante, onkel og mine tre kjære søskenbarn. Alle sammen så uslåelig vakre ut - med smil som til sammen kunne glede en hel verdensdel, og jeg tenkte med meg selv at Dennis virkelig er heldig som får lov til å vokse opp i denne familien her.

Julekvelden startet med pinnekjøtt og masse deilig tilbehør. Etter maten var det riskrem - selvfølgelig med den berømte mandelen oppi - og det var faktisk min kjære samboer som ble den heldige vinneren. Vi pratet og koste oss en liten stund før vi begynte med gaveåpningen - som faktisk varte i flere timer. Vi fikk endelig til å åpne kun én eller to gaver om gangen, og denne delen av kvelden varte derfor lenge.

Jeg fikk så masse fint, og er så uendelig takknemlig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Dennis i magen fikk også mange gaver, selv om han ikke er født enda. Heldige, lille karen! Alt i alt var årets julekveld magisk, og en kveld jeg kommer til å huske lenge! Siste julen jeg faktisk kan sitte på rumpa å slappe av, til neste år blir det full rulle. Hehe, men det blir koselig det også.

Fortell meg gjerne om julekvelden din!

Jeg trodde ikke mine egne øyne!

 • 24.12.2016 kl. 14:23

For et par dager siden ringte det på døren, og litt etter da jeg gikk for å sjekke sto det en nydelig oppsats der, rett utenfor inngangsdøren. Helt alene, uten noen til å ta ære for denne flotte blomsten. Jeg skjønte ingenting, og trodde ikke mine egne øyne. Men etter å ha beundret denne nydelige saken i et par minutter tok jeg den med meg innenfor.

Kjæresten kom å spurte hvem den var fra. Jeg sa bare «jeg har ikke peiling, det står kun navnet mitt og adressen vår på lappen». Han ble like nysgjerrig som meg og vi pakket opp den nydelige innpakningen sammen. Da alt papiret var av fikk jeg øye på et kort likevel!

​                        «Ønsker dere en god jul og et godt nyttår. Hilsen morfar!»                        

Åh, jeg kjente tårene presse på mens jeg satt på gulvet og beundret blomsten og leste kortet om og om igjen. FOR en fin tanke! Og de som til og med er i Danmark nå i julen. Denne fine overraskelsen varmet virkelig hjertet mitt nå rett før jul!

Tusen hjertelig takk, morfar!

Sleepover og julefrokost!

 • 24.12.2016 kl. 11:38

For en helt fantastisk start på denne store dagen - vi våknet opp i ei himmelseng med hvitt sengetøy og en hel haug med puter. Akkurat som å sove på en sky av dun. Etter å ha kravlet bort til fotenden, gjespet og strekt meg kunne jeg bare ta på meg klær og gå ned til et fulldekket frokostbord. Å våkne hos mamma er med andre ord fremdeles det aller beste jeg vet. Spesielt når det er ved siden av min kjære, og vi blir behandlet som kongelige gjester hele dagen!

Frokostbordet nede var dekket med både nystekte rundstykker, en stort utvalg deilig pålegg, oppskjærte solskinnsboller, kjeks med smørost til, gløgg, melk og et fritt utvalg juice. Når man legger til godt humør, vitser, koselige historier og en hel haug med latter så sier det seg vel selv at dette er den beste frokosten i hele året. 

Helt til slutt vil jeg ønske dere alle en helt fantastisk jul, og håper dere har hatt en like fin start på denne deilige dagen som vi har. Vi prates litt senere, da skal jeg vise dere hvilken overraskelse jeg fant på trappen min for et par dager siden - i mellomtiden må dere kose dere med masse god mat, disney på tv og alt annet som hører julen til.

Gledelig jul!

Favorittminner fra 2016

 • 23.12.2016 kl. 17:55

Året går sakte men sikkert mot slutten, og ettermiddagen i dag har jeg brukt på å sette sammen et mimreinnlegg! 2016 tror jeg uten tvil må være ett av mine favorittår så langt. Jeg har opplevd så masse, blant annet to sydenturer, å bli gravid, flytte hjemmefra for første gang, kjøpe hus og mye, mye mer. Under her får dere et bildedryss fra noen av favorittdagene mine. Det er så mange at jeg på ingen måte har mulighet til å dele alle sammen, men her er nå i hvertfall noen! Måtte 2017 by på like mange glade stunder, like mange smil, og like mye latter.

Jeg startet året med mange timer på treningssenteret mitt, Uno. Noen økter trente jeg alene, mens andre sammen med min kjære.

Tilbrakte en lang og opplevelsesrik dag i slalombakken sammen med lillesøster og min kjære!Bestilte en superspontan ferietur for min kjære og meg til Gran Canaria! Vi måtte kjøre til flyplassen bare to og en halv time etter at billettene var bestilt. Der nøt vi syv lange, late dager i solsteiken, og opplevde veldig mye!

Feiret påsken i Hervik med min kjære familie, der Christopher og jeg var så heldige å få låne campingvognen til mormor og morfar for uken!

Jobbet noen uker i hjemmetjenesten, og trivdes veldig!

Reiste på weekendtur med lillesøster til Bergen - koste oss en hel haug med shopping, restaurantbesøk og utforsking i byen.

April kom, og min kjære og jeg ble offisielt samboere, i en leilighet litt utenom det vanlige midt i sentrum.

Fitness ble bare en større og større del av hverdagen min, og jeg gledet meg i hjel over forandringene jeg så på kroppen - og ikke minst konkurransen jeg hadde planer om å delta på til høsten.

Jeg og Christopher gikk opp til Preikestolen i nydelig vær, og koste oss en hel haug!

1. juni publiserte jeg den siste formoppdateringen før jeg ble gravid! Om du vil se resten av formoppdateringene finner du dem under kategorien «formbilder» i menyen under forsidebildet.


Reiste til Hellas i sommerferien sammen med kjæresten, mormor, morfar og lillesøster. Der koste vi oss masse i fjorten lange, deilige dager.

Like etter at vi kom hjem igjen fra Hellas fant vi ut at mirakelet endelig hadde skjedd! Etter et års prøving var jeg endelig blitt gravid, og fitnessdrømmen ble derfor lagt på hyllen for et års tid.

I uke 14 var vi på privat ultralyd og fikk vite at det er en liten prins som ligger der inne og vokser seg stor og sterk.

Vi vant vår første budrunde, og ble lykkelige eiere av huset vårt!Halvannen måned senere var det tid for den ordinære ultralydundersøkelsen, og der fikk vi bekreftet at han fremdeles er en gutt, men også at han er helt sunn og frisk.Det lille gutterommet ble ferdig, og vi kunne endelig senke skuldrene og puste lettet ut!

Jeg var så heldig å få denne gravidtighten, noe som absolutt hjalp på treningsmotivasjonen! Trening ble en fast del av hverdagen min igjen, noe som både påvirket humøret og energinivået i positiv grad.

Og NÅ skal jeg bare ha en magisk avslutning på året med tidenes jul og nyttårsfeiring.
Takk for absolutt alt du har gitt meg av minner, opplevelser og erfaringer, 2016

Varme epler med nøtter og honning!

 • 22.12.2016 kl. 20:33

Har du lyst på noe veldig enkelt, godt og egentlig ikke så fryktelig usunt? Denne desserten her prøvde jeg meg på her en dagen ettersom jeg ønsker å servere den når vi skal ha folk på nyttårsaften! Resultatet ble så bra at jeg ikke lenger er i tvil - denne skal lages både på nyttårsaften og andre feiringer. Stjel gjerne oppskriften om du selv også ønsker å diske opp med noe veldig godt som gjestene dine sent kommer til å glemme!

Du trenger:

2 ss forever honning (kan kjøpes her), 12 valnøtter, 2 ss olje, 2 store epler


Forever Bee Honey er en deilig honning produsert av Forever Living. Takket være sitt høye fruktoseinnhold har honningen lavere GI enn vanlig sukker. Det gjør den til et bedre alternativ til søtning av drikker og bakverk. Honningen er hentet fra verdens mest ettertraktede honningprodusent i Nord-Spanias fjellområder, og er uten tvil noe som må prøves!


Slik gjør du:

Start med å hakke opp valnøttene.

Skjær eplene i to, og skjær ut kjernene med ei spiseskje før du pensler eplene med litt av oljen.

Bland så resten av oljen sammen med de knuste valnøttene og to spiseskjeer honning.

Fordel den seige valnøttblandingen oppi de fire penslede eplene.

Stek deretter eplene i ei ildfastform på nederste rille i stekeovnen på 170 grader. La dem steke i cirka 10 minutter, men følg med ettersom alle stekeovner kan være forskjellige!

Server med ei kule vaniljeis og topp det hele med kanel og litt mer av forever honningen!

Håper det smaker! Tror du dette er noe du kunne likt?

Jeg elsker en jeg aldri har møtt!

 • 22.12.2016 kl. 15:11

Kjære, lille babyen min.

I dag er du i full lengde 31 centimeter, du veier akkurat én kilo og det er 98 dager, mer eller mindre, til vi endelig skal få møte deg. Jeg kjenner deg ikke, men likevel elsker jeg deg så uendelig høyt. Det er så rart hva du gjør med meg. Du får meg til å føle meg som den heldigste i hele verden som får lov til å bære deg frem, men du kan også få meg til å gråte over de merkeligste ting av ingen grunn. Ingen kan sette følelsene mine i sving sånn som du. Smilende, optimistisk og glad det ene minuttet, trist, redd og usikker i det andre.

Hva slags mor kommer jeg til å bli? Jeg er så redd for å gjøre feil, for hvordan vet man hva som er det rette? Jeg kjenner deg jo ikke, så hvordan vet jeg hva du trenger? Men så tenker jeg at alle kanskje har hatt det sånn, og at vi skal nok få det til vi også.

Det føles rart å tenke på at du på en måte kjenner meg. Du hører stemmen min hver dag, spesielt når jeg synger for deg, og du utvikler deg dag for dag ved hjelp av meg og kroppen min. Jeg lurer sånn på hva du føler og hva du tenker på, spesielt når du sparker og lar meg vite at du er der. Tenk at foten din allerede er 5 centimeter lang! Jeg elsker de små sparkene dine som blir kraftigere for hver dag, selv om du liker å varsle meg når jeg nettopp har lagt meg, og selv om du liker å sparke såpass kraftig at jeg er redd en liten toalettulykke skal inntreffe der og da.

Du har endret meg på mange måter, ikke bare utvendig, men også tankegangen min. Jeg er så takknemelig for at du valgte å bli hos meg, og jeg er så fascinert over dette mirakelet som jeg er overbevist om må være livets største. For ja, du er et lite mirakel, du er vårt lille barn og vi gleder oss til et liv med deg.

Det er så mye jeg lurer på, men jeg vet at jeg vil få svar med tiden. Jeg lurer på hva det skal bli av deg og jeg lurer på hva du vil synes om denne verden som du ikke kjenner til ennå. Verden slik jeg kjenner den er utrolig fin, men den kan også være skummel og faretruende. Den er full av mennesker som elsker deg og som vil deg godt, men her finnes også mennesker som ikke er like snille. Pappa og jeg lover å ta godt vare på deg, og jeg lover å gjøre deg klar for livets utfordringer.

Du skal bli den tøffeste prinsen som ser dagens lys, og jeg skal lære deg at du må være snill og god mot andre, men også at du ikke må finne deg i hva som helst. Jeg skal lære deg forskjellene på godt og ondt, og de viktige forskjellene på rett og galt. Men før dette har vi god tid. Du har mange dager og uker igjen i mammas mage før du er klar for livet utenfor.

♥ Jeg gleder meg så til å bli kjent med deg ♥

En pinlig hendelse på trening!

 • 21.12.2016 kl. 17:40

I formiddag var det tid for ei aldri så liten treningsøkt igjen! Veldig stolt over at jeg har klart å trene omtrent annen hver dag nå i det siste! Fortsetter det slik kommer jeg til å kunne stille i fitness før termin - haha, neida! Men det er helt klart en stor forbedring fra tidligere, og jeg merker at det gjør så mye med meg og humøret mitt også. Ikke bare er jeg generelt gladere, men jeg har også mer overskudd!

Til tross for at det blir lite og ingen kardiotrening klarer jeg i hvert fall å trene en god del styrkeøvelser! Holder meg for øyeblikket unna øvelser som utsettet hoftene for mye bevegelse. Men å trene både rygg, armer og skuldre i apparater går helt fint. Også tar jeg bein og bekkentreningen med kun kroppsvekt helt til slutt.

I dag tok jeg noen øvelser på biceps og triceps først, og fikk også knipset noen bilder av førstnevnte. Super kvalitet ble det ikke ettersom jeg ikke hadde noen treningspartner som kunne ta bildene i dag, men alt er vel bedre enn ingenting?

- treningstightsen kan kjøpes her -

Ellers tror jeg at jeg skal gå til anskaffelse av et par mamma-treningstopper også, haha. Det var nemlig rimelig flaut da jeg helt på slutten av treningsøkten la merke til at genseren min hadde krøpet helt opp under puppene. Jeg sto med andre ord med magen ute på lufting - haha! Treningstightsen min er nemlig så god (og dekker hele magen) at jeg kjenner ikke at genseren plutselig er helt borte... Velvel, de andre som var på trening fikk seg nok en god latter i det minste. ;-)

Har du vært på trening i dag?

I klesskapet til Dennis finner du...

 • 21.12.2016 kl. 14:39

Jeg har fått flere spørsmål som omhandler om jeg kan vise dere hva som befinner seg på innsiden av klesskapet til vårt kjære mirakel, og det kan jeg selvsagt gjøre! Jeg laget faktisk en detaljert oversikt over dette ei god uke ut i desember, og deler den under her. Den tar for seg alt av klær fra størrelse 50-68. Ellers har vi kun ei jakke og en body i størrelse 74. Sokker, luer og smekker har jeg imidlertid ikke tatt med i dette skjemaet ettersom det er så vanskelig å sortere etter størrelser.

Det begynner å bli flaut lenge siden jeg laget skjemaet under her, men det får bare gå! Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har uansett skrevet ned under bilde hva vi har fått etter at jeg laget skjemaet, så om dere plusser på det ser dere alt vi har til lille mirakelet vårt så langt. VELDIG mye klær - men jeg er også så utrolig takknemlig for at vi har fått så masse. Det er bedre med for mye enn for lite, og alt (som ikke er slitt vel og merke) skal absolutt pakkes ned i esker og gjemmes til nestemann kommer.

Etter at jeg lagde skjemaet over har mamma, altså kommende mormor til lille prinsen, kjøpt inn en bukse i størrelse 50, en body og to pysjamaser i størrelse 62 og to bodyer i størrelse 68. Og mormor, kommende oldemor, kjøpt inn en sparkebukse, to gensere og en body i størrelse 50, og en sparkebukse og en body i størrelse 56.

Alle klærne i størrelse 50 har vi liggende fremme sammen med alle tøflene/skoene han har. Sokker ligger sortert sammen med de andre klærne etter størrelse i esker. Etterhvert som han vokser ut av en størrelse og inn i den neste, vil jeg pakke ut esken med den neste størrelsen og samtidig pakke ned det som er for smått. På den måten vil det alltid være veldig oversiktlig, og enkelt å finne klær som faktisk passer han.

Vi er så utrolig heldige som har et innebygd klesskap på hele den ene veggen på rommet hans. Dette gjør at selv om vi har veldig mange klær blir det ikke rotete. I tillegg kan vi ha klær helt frem til han er over ett år liggende i klesskapet hans sammen med sengetøy, leker han ikke bruker og ekstra dyner. I tillegg til skapdørene jeg har åpnet på bildet har vi ei dør til - der oppbevarer jeg leker han ikke er gammel nok til å bruke i starten, bæreselen, bilstolen og slike ting!

Ellers har vi ei eske i bunn av hengeskapet hvor vi har nesten alle strikkeklærne han har fått. Det vil si, bukser og luer ligger sammen med nettopp bukser og luer, mens det som egentlig skal henge heller ligger i kassen under her slik at det ikke blir dradd og ødelagt på bøyler.

Synes systemet vårt virker utrolig bra, og det er lett å finne frem til et eksakt klesplagg! Fortell meg gjerne hvordan dere oppbevarer klærne til deres mirakler!

Skal jeg lage babynest til deg?

 • 20.12.2016 kl. 19:40

Nå er jeg ferdig med å sy mitt andre babynest. Dere husker kanskje det første? Om ikke viste jeg det til dere i dette innlegget. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke av disse to jeg liker best, så jeg tror faktisk jeg kommer til å beholde begge selv! Ha et i sengen vår og et i vuggen i stuen. Men jeg syr gjerne et til deg også! 

Jeg har fått helt dilla på å sy, så det er bare til å bestille babynest om du ønsker det! Jeg syr i hovedsak to forskjellige typer foreløbig, men om du har et eksakt stoff du ønsker (som ikke er et av disse to) kan du gjerne komme med ønsker så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Om ikke kan du altså velge mellom blått med stjerner eller grått med stjerner.

Prisen for et babynest er 700,-

Legg igjen en kommentar i dette innlegget om du ønsker å bestille, så sender jeg deg en mail hvor vi avtaler nærmere. Om du ønsker ei gulpepute til (lik den jeg har i det blå babynestet) kommer et tillegg på 50,- den vil da ha grå eller blå stjerner på ene siden og hvitt stoff med elefant (kan selvsagt velges bort) på andre siden.

(Om nestet skal sendes i posten kommer frakten i tillegg, men jeg tror ikke det vil være all verdens ettersom de er såpass lette)

Jeg lager forresten babynestene med knapper der hvor madrassen legges inn slik at den enkelt kan tas ut når nestet skal vaskes.

Ønsker du å bestille et babynest? Legg i såfall igjen en kommentar med mailadresse, så kontakter jeg deg der!

Warm chocolate in the morning!

 • 20.12.2016 kl. 12:08

Mmm, for en deilig start på dagen! Det vil si, etter oppkast og et møte i barnehagen. Formen var med andre ord ikke på topp, men da jeg kom hjem igjen etter å ha vært på besøk i barnehagen klarte jeg endelig å roe ned kroppen. Hva passer vel ikke bedre da enn denne deilige kakaoen på pinne? Der og da var det ingenting som kunne gjort starten på dagen bedre.

Kakaoen smakte utmerket, og med noe så enkelt som osteskive som tilbehør var det rene nyttårsaften i munnen min - den smakseksplosjonen av deilig, varm sjokolade og sprø osteskiver er er rett og slett uslåelig.

Når jeg da i tillegg drakk kakaoen fra Forever-julekoppen min var det lite som kunne slå denne tirsdagsmorgenen. Nå sitter jeg under et deilig ullpledd i stuen og ser på en julefilm som går på fem samtidig som lillegutt i magen tar saltoer rett som det er! Han er veldig aktiv i dag, og jeg tror det har noe med kakaoen og julestemningen nå om dagen. 

Hvordan startet du tirsdagen din?

Gravidoppdatering: uke 27

 • 19.12.2016 kl. 17:35

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 27, og er med andre ord 26 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 101 dager igjen, og om to små dager er det da endelig to-sifret tall igjen til termin. Herlighet som tiden flyr!

Babyen er så stor som: Like stor som en veldig stor kålrot! Han er nemlig 32 centimeter lang og veier 950 gram i starten av uken og 1075 gram i slutten av uken - med andre ord runder han kiloen denne uken. Så utrolig spennende, lillegull begynner å bli stor.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, det gjør jeg absolutt! Derfor var det ekstra skummelt da jeg ikke hadde kjent han hele dagen på fredag nå som var. Heldigvis fikk vi se et bankende hjerte på ultralyden på føden - etter mye om og men (du kan lese hele historien her). Nå er han uansett tilbake i den aktive formen han vanligvis er i!

Innkjøp: Ukens innkjøp er nok dette som lille fikk av sine kjære oldeforeldre, sammen med flere supermyke pysjamaser og sokker som han fikk av mormoren og morfaren sin.

Utstyr: Babycall er vel det eneste vi mangler nå! Alt annet er endelig i boks. I hvertfall nå som jeg har fått både badesåper og -oljer til kveldsstellet av mamma i adventskalenderen min.

Ukens cravings: Fremdeles ritz kjeks med krydderost - det er helt sinnsykt godt, og jeg tror aldri jeg kommer til å få nok. Har likevel fått veldig lyst på klementiner også! Spiser gjerne både 4 og 5 stykker på en kveld - det aller beste er likevel ritz kjeks med krydderost og en klementinbåt. DA er jeg i himmelen!

Plager: En del halsbrann, sure oppstøt og oppkast, smerter i bekkenet (som bare ser ut til å bli verre og verre for hver uke. Dessverre er det lite å gjøre med det). Jeg har også blitt helt sinnsykt trøtt i det siste - sover gjerne til rundt klokken 10 eller 11, og er likevel trøtt igjen rundt klokken 20 om kvelden.

Kjønn på babyen: En liten prins! Som vi har fått bekreftet tre ganger på ultralyd nå - med andre ord er det så sikkert som det kan bli.

Hvordan sover du om natten: Våkner en del for å tisse, men utenom det har jeg sovet veldig bra den siste uken!

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer. Har planer om å melde oss på fødselsforberedende kurs med omvisning på sykehuset snart. Fikk egentlig anbefalt å gjøre det i forrige uke, men har enda ikke fått fingeren ut! I morgen derimot - da SKAL jeg gjøre det.

Humør: Tar veldig lett til tårene om dagen - uansett om det er av glede, tristhet eller at jeg er sint. Veldig slitsomt, og håper jeg er litt mindre hormonell på julaften. Ellers kommer jeg vel til å gråte av takknemlighet etter å ha åpnet hver eneste gave!

Neste kontroll: Til jordmor på fredag!

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Ukens spørsmål #2

 • 18.12.2016 kl. 18:42

Hvilken butikk var du på?:)

Jeg er ikke hundre prosent sikker, men jeg tror den heter Skattekammeret. Den ligger i hvert fall midt i Kopervik!

Hva er den nærmeste butikken dere har? Handler dere der som stamkunder?

Den nærmeste butikken er spar, men der går vi kun om det er en matvare eller to vi mangler. Ellers handler vi stort sett på rema 1000 eller coop obs!

Hva heter det du lager bilde med hvor stor babyen er?:)

De finner jeg i en app som heter babypics, koster vel rundt 30 kroner om jeg ikke husker feil, men er virkelig verdt! Også redigerer jeg det inn i mine bilder ved hjelp av picmokey.com etterpå.

Har du tenkt på kor mången år du vil ha mellom barna dine? Tette eller flere år forskjell? :)

Man vet jo aldri hva som skjer, men per dags dato tenker jeg at rundt tre år er perfekt mellomrom. Da er Dennis så stor at han forstår hva som foregår neste gang jeg blir gravid, men de er likevel så tette at de vil få glede av hverandre og kunne leke med hverandre. Selv har jeg ei søster som er nesten fire år yngre enn meg, og vi har vært bestevenner fra dag én - et slikt forhold håper jeg Dennis vil få med sitt yngre søsken også. 

Hihi, er Emma det du ville kalle barnet ditt om det var en jente?

Hehe, nei, det er ikke det. Grunnen til at jeg valgte å ha Emma på smokkelenken var rett og slett fordi det var det navnet som var på navnetoppen nå i 2015! Noe jeg absolutt forstår ettersom det er et nydelig navn.

Kjempe stilig:=) kor fant du kulene med bokstav på? laga du dei sjøl eller?

Nei, de kjøpte jeg faktisk på trendhuset - panduro, her i Haugesund.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Kosestund med magen!

 • 17.12.2016 kl. 20:16

Det sies jo at hunder merker på eierne sine når de er gravide. At de kan lukte hormonforandringen i kroppen og på den måten forstå hva som er i ferd med å skje. Det har jeg mange ganger lurt på om Milo oppfatter. For jeg kan vel si at jeg ikke har sett supertydelige tegn på at han faktisk skjønner at jeg har en baby i magen. Ikke med mindre jeg prøver så godt jeg kan å legge merke til noen tegn.

Som i dag for eksempel, da han helt ut av det blå kom bort å la seg til å sove på magen min. Akkurat der hvor lille Dennis lå og sparket! Milo fikk det ene sparket etter det andre midt i magen, men flyttet seg likevel ikke. Han lå heller der og passet på! Ellers har jeg følt han har blitt litt mer kosete og "slikkete" etter at jeg ble gravid.

Han hører også mye mer på meg i forhold til tidligere, men om dette kommer av graviditeten eller av at jeg bare har blitt flinkere å kjefte på han når han gjør noe han ikke har lov - det vet jeg ikke. 

Søt er han nå uansett! I hvert fall når han ligger og koser med magen slik som dette.

Reagerte hunden din på at du var gravid? Fortell meg gjerne hvordan!

Treningstights for gravide!

 • 17.12.2016 kl. 16:57

Okei, så var det denne treningstightsen da! Jeg nevnte det såvidt for dere i går, men dette er altså den eneste av treningstightsene mine som passer for tiden. Alle de andre er enten for høye i livet eller for stramme rundt magen. Denne derimot, den kan jeg faktisk trene med uten å føle meg som en kjempe i alt for små klær.

Ikke nok med at den passer, men den er også tilpasset oss gravide, og føles helt amazing på - uansett om jeg er på trening eller ei. Ja, jeg brukte den faktisk hele torsdagen etter at jeg hadde hentet den på posten, og ville nesten ikke ta den av meg igjen da jeg skulle legge meg. Det er en kompresjonstights, men stoffet rundt magen er veldig strechy. Altså, den føles stram og behagelig på bein og rumpa (og strammer faktisk opp en ellers så vassen gravidkropp veldig godt!) samtidig som den støtter magen uten å føles ubehagelig og klam. Veldig vanskelig å beskrive - men kombinasjonen av dette gjør den helt perfekt!

Også er det jo 2xu da. En av landets desidert mest populære merker innen treningstøy! Absolutt verdt å investere i dersom du er gravid - ikke bare er den perfekt for deg som liker å trene, men den er minst like fin å bruke til hverdags også. Nå har jeg naturligvis ikke prøvd den på uten gravidmagen, men jeg er ganske sikker på at denne er veldig deilig å bruke om man ikke er gravid også! Så man slipper altså å kvitte seg med den når barnet er født.

Kan kjøpes her! Vil tro den er helt normal i størrelsen, jeg valgte min i L, og har da tatt én størrelse større enn jeg brukte i treningstightser før jeg ble gravid. Den er forresten på tilbud nå - 300 kroner billigere enn vanlig pris! 

// tightsen er sponset

Vi måtte på sykehuset!

 • 16.12.2016 kl. 20:52

Jeg synes det er så vanskelig, dette ansvaret jeg bærer på. Det er mitt ansvar å vite om du har det bra. Du kan ikke gi beskjed selv, det er det jeg som må gjøre for det. Det er jeg som må vite når du har beveget deg for lite, og hvor mye aktivitet jeg er fornøyd med.

I dag var det likevel ingen tvil, du hadde beveget deg altfor lite. Faktisk hadde jeg ikke kjent et eneste spark siden i går kveld. Jeg tenkte at det kanskje kunne ha med at jeg hadde vært på trening og deretter ute og handlet, og rett og slett ikke hadde hatt tid til å legge meg tilbake og kjenne etter. Dette gjorde jeg derfor rundt klokken seks. Jeg drakk iskald cola (noe som vanligvis får lillegull til å gå helt bananas der inne) la meg tilbake i stolen og kjente etter. Trykket på magen og prøvde å snakke til han. 

Klokken gikk, og over en halvtime senere hadde jeg fremdeles ikke kjent så mye som et eneste spark. Ikke ett livstegn siden i går kveld. Jeg ventet litt til ettersom vi hadde besøk, men så snart de var gått ba jeg min kjære om å ringe føden. De ba oss om å komme oppom på sykehuset med det samme.

Vi satte oss derfor i bilen, tok med helsekortet, og kjørte de få minuttene det tar å komme oss til sykehuset. Der gikk vi helt til enden av korridoren, tok heisen opp i tredje etasje og ble sittende på et venterom blant andre gravide, nyfødte og nybakte mødre.

Etter en liten stund kom det ei jordmor for å hente oss. Hun tok oss med på et undersøkelsesrom der jeg først ble bedt om å ta en urinprøve. Etter at den var tatt ba jordmor meg om å legge meg på en benk også skulle vi ta en sparketest, men før det ville hun bare sjekke hjertelyden til lille i magen. Superstresset og veldig bekymret brettet jeg opp toppen min og la meg ned på undersøkelsesbenken.

Jordmor kom med apparatet sitt og begynte å leite etter hjertelyden. Min kjære samboer sto bak henne og hadde øyekontakt med meg hele tiden. Klokken tikket og sekundene gikk seinere og seinere. Jordmor hadde allerede gått over hele magen tre ganger, uten å finne hjertelyden. Tårene presset på og jeg ble bare enda mer bekymret. Etter en god stund avsluttet hun prøvingen og gikk raskt ut av rommet.

Like etter kom hun tilbake igjen, hjalp meg opp fra undersøkelsesbenken og ba oss om å gå inn til legen rett over gangen. Jeg skulle verken ta toppen ned igjen eller tørke bort geléen. Selv om hun gjorde sitt beste for å skjule det merket jeg på hele henne at hun var stresset. På vei bort til legen sa hun «Nå hadde jeg litt problemer med å finne hjertelyden, så da skal legen få se på deg i stedet. Alt kan fremdeles være bra, men når jeg ikke finner hjertelyden vil jeg gjerne ha deg til ultralyd for å være sikker."

Tårene sprutet i takt med skrittene mine. Kjæresten holdt meg hardt i hånden og sammen gikk vi bort til legen - alle tre var like stresset. Da vi kom inn på det neste rommet ble jeg bedt om å legge meg på undersøkelsesbenken med det samme, og legen satt klar med ultralydapparatet i hånden. Hun plasserte det på magen min, og bare sekunder senere så vi endelig et bittelite hjerte som banket!

Jeg sank skuldrene samtidig som tårene bare rant enda fortere. Der var han! Frisk som en fisk, den lille luringen. Legen brukte lang tid på å sjekke at alt var bra med han før det ble konkludert med at han sannsynligvis hadde lagt seg veldig vanskelig til, som var grunnen til at jordmor ikke fant hjertelyden.

Ellers fikk vi vite at han veier akkurat 842 gram - og dermed er bittelitt mindre enn gjennomsnittet, men absolutt helt frisk og fin! 

Treningsmotivasjon og graviditet!

 • 16.12.2016 kl. 18:18

Jeg kjenner jeg blir litt trist av å skrive dette innlegget, samtidig som jeg tenker «bedre sent enn aldri». Fordi jeg hadde store planer om å være en av de som trente gjennom hele svangerskapet, og rett og slett var skikkelig sporty selv om jeg var gravid. Vel, de planene gikk ganske enkelt i vasken! Nå er jeg seks og en halv måned på vei og har vært på trening færre ganger enn jeg kan telle på to hender.

De første tolv ukene var det så og si umulig ettersom jeg var kvalm stort sett hele døgnet. I tillegg ble jeg anbefalt å vente med styrketreningen til uke 13. Men da uke 13 kom var jeg fremdeles kvalm til tider, og så gikk ukene. Hverdagen ble tyngre og tyngre etterhvert som jeg ble «mer og mer gravid». Det sier seg kanskje selv at det er tungt å gå rundt med så mange ekstra kilo på kroppen.

Dere kan jo se for dere hvordan det er å plutselig gå rundt med en ekstra sekk på nesten 20 kilo hele dagen. Jeg har prøvd å tenke at det er trening i seg selv, men jeg merker at det også påvirker treningensmotivasjonen min i veldig stor grad. Nå klarer jeg ikke en eneste dip, ingen pullups og holder på å dø etter bare noen få usle armhevinger. Men det som er så fint med at lista ligger så lavt akkurat nå, er at jeg ser for meg å ha veldig rask fremgang igjen når han er ute.

Men når alt kommer til alt har jeg funnet ut at jeg bare er nødt til å ta tak i meg selv og tenke at all trening er bedre enn ingen trening. Omså jeg kun klarer å holde ut i en halvtime så er det ei lita økt mer enn om jeg bare hadde ligget på sofaen. Nå som jeg endelig også har fått treningsklær som faktisk passer gleder jeg meg til å trene meg til en sterkere kropp før fødselen! Denne fantastiske treningstightsen og ikke minst økta jeg gjennomførte i dag skal jeg fortelle dere mer om i morgen.

Hvordan går det med treningen din om du også er gravid?

Sparkle the new year in!

 • 15.12.2016 kl. 20:00

kjole her // diamanter her // glitterøyenskygge her // sko her 

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, men det er enda ikke for sent å klikke hjem nyttårskjolen. Inne på nelly har de et helt ekstremt stort utvalg med topper, bukser og kjoler i alle farger og fasonger - med både plajetter, utringninger og åpne rygger. Med andre ord må du være rimelig kresen for å ikke finne drømmekjolen på nelly.

kjole 1 her // kjole 2 her // kjole 3 her // kjole 4 her

Om du likevel ikke er av typen som liker å bla deg gjennom hundrevis av forskjellige kjoler har jeg plukket ut noen av mine favoritter i dette innlegget, inkludert to fulle antrekk med både sminke, kjole og sko. Absolutt alt finner du inne på nelly, sammen med en hel haug annet! Anbefaler dere å ta en titt.

sko her // glitterøyenskygger her // nybegynner-startsett løsvipper her // kjole her

Og helt til slutt vil jeg gjerne tipse dere om at det faktisk ikke er for sent å bestille kjole til julaften enda heller! Siste frist er nemlig den 18.desember klokken 23:59!

// innlegget inneholder annonselenker

Du ville ikke si hvor du hadde vært

 • 15.12.2016 kl. 16:00

- To år -

I går feiret vi to års dagen vår. To år siden første kyss, første møte og første gang vi danset sammen. Akkurat to år! Tenk det. Tiden har gått uendelig fort samtidig som jeg føler at jeg har kjent deg i hele mitt liv.

Dagen startet med en lang morgen i sengen hvor vi bare lå og holdt rundt hverandre i en evighet. Etterpå var jeg med mormor ut for å handle litt, og da jeg kom tilbake var du borte. Jeg ringte deg, og spurte hvor du var. «Snart hjemme!» Svarte du, «5 minutter borte». Tankene begynte å spinne. Hvor i all verden har du vært mens jeg har vært ute? Siden du ikke ville si det over telefonen...

Men så tenkte jeg ikke noe mer over det. Ikke før du sto i yttergangen med en bukett rosa og røde roser i hendene. «Gratulerer med dagen, vennen» sa du samtidig som du smilte med hele ansiktet. Øynene dine glitret og det samme gjorde mine. «Jeg elsker deg», la du til ettersom jeg enda ikke hadde klart å få frem et eneste ord. Jeg la bare armene mine om halsen din, knyttet meg godt fast og gjengjeldte følelsen. Den varme, gode følelsen. Kjærlighet.

Når kvelden kom lagde jeg pinnekjøtt til oss, og så satte vi oss ved bordet for å tilbringe skikkelig kjærestetid sammen. Rosene du kjøpte til meg hadde jeg kuttet og satt i en sølvvase midt på bordet, sammen med levende lys og rykende varmt pinnekjøtt. Timene gikk og vi satt der, rett over hverandre, og mimret tilbake på alt vi har opplevd disse to siste årene - samtidig som vi spiste oss gode og mette. Ja, faktisk så mette at vi ikke klarte desserten.

Men det går helt fint, for vi har mange år å spise desserten på, elskling!

Slik ble babynestet!

 • 14.12.2016 kl. 18:14

Ettersom jeg hadde tilnærmet lik null erfaring med symaskin tidligere var jeg veldig spent på hvordan dette babynestet mitt egentlig kom til å bli, og har vel utsatt det såpass lenge ettersom jeg har vært veldig usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Etter mye søking på google, tegning og måling var det endelig tid for å sette i gang. Jeg sydde noen striper på en prøvelapp før jeg prøvde meg på selve nestet, og 3-4 timer senere satt jeg der med et ferdigsydd babynest i fanget! 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er ufattelig stolt over egen innsats! Hadde aldri i verden trodd at resultatet kunne bli så bra ettersom jeg aldri har fått til å sy på symaskin tidligere. Men det gikk altså knirkefritt, og jeg fikk det til. Nå i dag tenkte jeg å begynne på babynest nummer to, og når jeg er ferdig legger jeg det ut for salg!

Dette var nemlig så ufattelig gøy at jeg ønsker å begynne og sy på bestilling! Men først må jeg bare lage klart ett til først. Legger selvsagt ut mye mer info angående pris, stoff osv. når jeg bestemmer meg for å sy til andre. I mellomtiden kan dere nyte synet av dette vakre nestet her! Mitt aller første babynest.

Hva synes du om babynestet?

Wrapping christmas presents like a pro!

 • 13.12.2016 kl. 19:03

I dag har jeg brukt en times tid av formiddagen på å pakke inn julegaver, krølle sølvbånd og høre på julemusikk. Det var så koselig! Ettersom min kjære ikke synes det er like spennende å pakke inn gaver som meg syklet han heller på butikken i mens for å kjøpe til og fra lapper. Haha, dere kan tro han var nervøs når han kom inn dørene igjen, men lappene bak ryggen og et usikkert smil. «Herregud, det var kjempe vanskelig! De hadde jo flere forskjellige, og jeg vet hvor viktig det er for deg at du liker de... Såå, er disse fine nok?» 

Haha, jeg måtte trekke litt på smilebåndet da han sto der med lappen foran seg og studerte reaksjonen min. Han er så skjønn! Selvsagt var de fine. I hvit og sølv, med nydelige detaljer! Med andre ord ble stemningen som allerede var på topp, enda bedre. Nå er alle julegavene pakket inn, og jeg gleder meg som et lite barn til de skal pakkes opp igjen på julaften. Ingenting slår gleden man kjenner av å glede andre!

Hvordan ligger du an med julegavene i år?

Hentesettet til Dennis!

 • 13.12.2016 kl. 14:33

I dag har jeg vært med min kjære mormor i en babybutikk i nabokommunen. Der hadde de ekstremt masse fint til småtasser, og det aller fineste av det fikk jeg med meg hjem! Snille, snille mormor som har kjøpt både jakke og flere klesplagg til lille oldebarnet sitt i dag. Blant annet fikk han disse to supersøte settene! Begge med elefanter på. Det hvite er i størrelse 50, og det tenker vi å ta med oss på sykehuset og kle han i når vi skal hjem - sammen med hjemmestrikket jakke og lue!

Det hvite og blå settet er i størrelse 56, og er også superduper søtt! Jeg gleder meg sånn til å se han i dette. For ikke å snakke om de to genserne dere ser på bildet under her. Begge i størrelse 50, så nå har han totalt tre gensere i den minste størrelsen. Tror det er akkurat passe til en liten marsbaby. Kan jo være deilig med en genser over bodyen når det fremdeles er litt kaldt ute!

Om du skulle være i tvil; ja, min kjære hadde et enormt behov for oppmerksomhet i dag, og la seg derfor på gulvet sammen med klærne da jeg tok bilde av dem!

Helt til slutt fikk vi også med oss denne tykke og gode boblejakken i størrelse 74 - altså ni måneder! Den kommer nok til å være god og varm når han sitter i vognen midt på vinteren. 

En av dagene tenkte jeg forresten at jeg kunne vise dere hva vi har av klær så langt, og hvor mange plagg i de forskjellige størrelsene. Kan være greit for meg å få tilbakemeldinger fra dere om det er noe dere har erfart at man trenger en del av, men så kan det kanskje også være greit for dere andre som går gravide å se hva jeg har.

Hva synes du om klærne?

Gravidoppdatering: uke 26

 • 12.12.2016 kl. 17:26

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 26, og er med andre ord 25 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 108 dager igjen!

Babyen er så stor som: Et 31 centimeter stort kål! Hihi, han vokser og vokser der inne, og det var en liten utfordring å finne et så stort kål til disse bildene, men det gikk til slutt. Ellers veier han 810 gram i starten av uken og 930 gram i slutten av uken, og er med andre ord snart en kilo tung! Denne uken er øynene hans helt ferdig utviklet.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, det gjør jeg virkelig! Og noen ganger tar han helt av. Som for eksempel hos jordmor tidligere i dag. Haha, hun hadde skikkelig problemer med å måle hjertelyden hans ettersom han sparket bort apparatet hele tiden! Vi endte opp med å bare le av hele situasjonen og konkludere med at han hadde full fest der inne!

Innkjøp: Ukens innkjøp må være stoffet og alt tilbehøret jeg endelig har kjøpt til babynestet! I dag kommer mormor på besøk med symaskinen sin, så er jeg så heldig å få låne den til å sy nestet med. Jeg gleder meg så til å vise dere ferdig resultatet!

Utstyr: Uken som var kom jeg på at vi faktisk mangler babycall! Så det har blitt satt opp på «vi-trenger» listen nå nylig. Det haster heldigvis ikke, og er heller ikke en nødvendighet, men de aller fleste har det ettersom man hører baby mye bedre da. Nå skal han jo ligge inne med oss den første tiden, så tenker at vi kan ta dette etter at han er født også! Kom gjerne med anbefalinger forresten, om du er fornøyd med en type! Det finnes jo så mange der ute.

Ukens cravings: ​Åh! Ritz-kjeks med tine sin krydderost. Det er så godt, og jeg har ikke spist det på månedsvis før jeg plutselig fikk skikkelig cravings etter det natt til søndag. Det endte med at kjæresten og jeg kjørte innom byens to døgnåpne bensinstasjoner klokken halv tre på natten - uten hell. Og derfor var nødt til å kjøre videre til nabokommunen en halvtime borte bare for å få tak i disse kjeksene. De hadde dessverre ikke osten der, men da jeg foreslo å kjøre enda litt videre (til tross for at regnet slo ned, tåken var supertykk og det var midt på natten) satte kjæresten foten ned. Jaja, vi var hjemme halv fire og jeg fikk spist noen kjeks med vanlig gulost for å dempe lysten før jeg sovnet. 

Plager: Mye halsbrann, spesielt om kveldene og nettene. Vondt i bekkenet og mye humørsvingninger... Hoster også en del, men jeg er defintivt på bedringens vei, så klager ikke. Har sovet litt bedre den siste uken, selv om jeg har våknet for å spy et par ganger.

Kjønn på babyen: Lille, aktive prinsen vår!

Hvordan sover du om natten: Som jeg skrev over. Veldig mye bedre enn i forrige uke, selv om jeg plages en del av kvalme, halsbrann, oppkast og bekkenet i løpet av natten. Men alt i alt går det helt greit!

Fødselsforventninger: Gleder meg til den setter i gang ettersom jeg begynner å bli lei av alle plagene rundt det å gå gravid. Samtidig som jeg kjenner jeg gruer meg litt til å ikke kjenne den beroligende følelsen når lillegutt sparker. For ikke å snakke om at han er plassert trygt inne i meg og ikke her ute i denne store skumle verdenen. Blandede følelser, som dere sikkert ser - men jeg gleder meg vel egentlig mest!

Humør: Opp og ned, men jeg prøver å kontrollere meg så godt jeg kan. Og i de tilfellene jeg ikke klarer det kommer det som regel en unnskyldning så snart jeg har roet meg ned igjen!

Neste kontroll: På lille julaften! Jordmor ville ha meg inn igjen bare for en liten sjekk rett før jul, også blir fjerde svangerskapskontroll rett etter det, sannsynligvis i romjulen eller like over nyttår! Ellers var jeg som sagt på kontroll igjen i dag for å sjekke symfyse-fundus målet som lå utenfor anbefalt felt forrige gang. Det var enda lenger utenfor nå, og jordmor fikk en kollega til å komme inn å kontrollmåle. Hun kom frem til samme resultat - 26 centimeter. Etter mye om og men og diskutering mellom de to jordmødrene fant de ut at jeg har det gamle skjemaet og at det er litt annerledes enn det nye.

Da de satte målene mine inn i det nye skjemaet så det mer normalt ut. Livmoren vokser likevel litt fort, og er helt ytterst på det lyse feltet, noe som også er grunnen til at jeg skal tilbake til jordmor igjen på lille julaften. For dere som ikke helt skjønner, så er den røde streken gjennomsnittet og det lilla/grønne-feltet normalen. Så med engang en havner utenfor dette fargede feltet skal man henvises til sykehus for å finne ut hvorfor.

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Søndagens babyprosjekt!

 • 11.12.2016 kl. 19:54

Nå har jeg gått til innkjøp av både treperler, maling, bokstavperler, hyssing, smokkeklemmer og alt annet jeg trenger for å lage smokkelenker med perler også! Jeg har som dere sikkert har fått med dere laget og solgt mange smokkelenker som jeg har heklet, men nå er det altså også mulig å kjøpe smokkelenker som er perlet.

Til samme gode pris som de heklede smokkelenkene - kun 100 kroner!

Klikk gjerne inn på facebooksiden min her. Der finner dere alle de forskjellige typene smokkelenker jeg selger, inkludert disse to nykommerne som er laget av treperler. Her kan du selvsagt velge akkurat det navnet du ønsker på snoren, eller «prins», «prinsesse», «skatt» etc.

Om du ønsker å bestille kan du sende meg en melding på facebooksiden min (som du finner her) med hvilken type du ønsker. Så tar vi resten der! Jeg leverer smokkelenkene gratis om du bor her i nærheten, om du bor andre steder i landet sender jeg dem i posten mot en frakt på kun 20 kroner.

Kunne du tenke deg en av disse lenkene? Det er ypperlig å gi i julegave til en liten verdensborger, eller kanskje et kommende foreldrepar! Siste frist for å bestille om du ønsker å få dem tidsnok til julaften er i kveld!

Vet du om noen gode gravidbloggere?

 • 10.12.2016 kl. 20:37

Jeg har alltid hatt en egen kategori i bokmerkelinjen min kalt «blogger». Her har jeg lagret de bloggene jeg følger, og jeg klikker meg igjennom denne listen hver eneste dag. Før jeg ble gravid var det vel rundt 8-10 fitness- og treningsbloggere i denne kategorien, men så snart testen viste positiv og fokuset mitt endret seg, valgte jeg også å bytte ut disse bloggene med gravid- og mammabloggere.

Nå, nesten et halvt år senere har de aller fleste gravidbloggerne jeg lagret fødd, og gått over til å være mammabloggere. Det er selvsagt kjempe koselig, og jeg følger dem fortsatt, men jeg kunne også tenke meg å følge flere gravidbloggere - så om du selv er gravidblogger eller vet om noen gode må du gjerne tipse meg om den bloggen i kommentarfeltet! Jeg har så lyst til å følge mange andre gravide bloggere.

Hvilke gravidbloggere anbefaler du meg å følge?

Ukens spørsmål #1

 • 10.12.2016 kl. 17:47

Hvilke symptomer hadde du de første ukene etter du fant ut at du var gravid? :-)

Nå måtte jeg faktisk bla tilbake i svangerskapsdagboken for å sjekke (helt utrolig hvor fort man glemmer slike ting, så da er det godt å ha alt oppskrevet). Om morgenen én dag før forventet menstruasjonsdag våknet jeg av at jeg blødde neseblod. Jeg drømte også at jeg fødte et barn denne natten - og begge disse skal visstnok være graviditetstegn. Menstruasjonen kom ikke på dagen den skulle, og dagen etter var testen positiv.

Etter at jeg visste jeg var gravid var de første tegnene at jeg tisset oftere, var veldig trøtt, løs mage og tett nese. Ellers kom kvalmen ei god uke etter positiv test, altså i slutten av uke 5.

Hvilke uke var du på UL når du var på tidlig UL? :-)

Tidlig ultralyd var jeg på i svangerskapsuke 9, mer nøyaktig uke 8+4. Dette var en utrolig stor dag ettersom det var vårt aller første møte med lille i magen, og ikke minst fordi ingen av oss hadde noen anelse om hvordan en ultralyd foregikk. På denne ultralyden fikk jeg vite hvor langt jeg var på vei (som var nøyaktig så langt som vi hadde regnet ut utifra første dag i forrige mens), vi fikk sett et lite hjerte banke og høre hjerterytmen. Veldig godt å få bekreftet at det var et levende mirakel inne i magen min!

På vanlig ultralyd så vi ikke så mye av formen på den lille, men med engang jordmor slo på 3D-bilde så vi en del mer. 3D-bildet ser dere under her!

Når vil dere dele navnet med den lille? :-)

Etter at du spurte om dette har vi delt navnet, så jeg regner med du har fått det med deg allerede? Om ikke finner du innlegget igjen her <3

Har du gått mye opp i vekt?

Ja, det har jeg! 17 kilo for å være eksakt! Og det til tross for at jeg spiser sunt og holder meg i bevegelse, men det er rett og slett bare sånn det er. Så jeg har begynt å akseptere det nå, selv om jeg skal innrømme at det er kjedelig. Den jobbe med å få det av igjen får jeg likevel bare ta etter at mirakelet vårt er født!

Er det noe du angrer på i graviditeten?

Hm, nei, det er vel egentlig ikke det. Kommer sikkert til å angre på at jeg ikke tok 3D-bilde av ansiktet, men det får bare våge seg. Da har vi i hvert fall en overraskelse å se frem til når det kommer til fødselen. Eller jo, forresten! Jeg spiste ei skive med roastbiff på for noen uker siden (selvsagt uvitende om at gravide ikke skal spise dette) og fikk panikk da jeg fant det ut. Angret meg i hjel en god stund etterpå, men det virker som det gikk bra med lille - så jeg får satse på det.

Hva hadde dere gjort hvis det ble tvillinger? 

Vet du, jeg satt faktisk med et lite ønske om at det skulle være tvillinger! Tenk så fantastisk da - dobbel kjærlighet. For ikke å snakke om hvor mye glede de to ville fått av hverandre underveis i oppveksten.

Skal du fortsette på noen utdanning etter permisjon osv når lille begynner i bhg? Eller skal du begynne å jobbe?

Nå er det mange år siden jeg gikk på skole sist, og jeg kommer nok neppe til å begynne å studere igjen. Jobb derimot - det har jeg i boks. Jeg skal fortsette i barnehagen jeg jobber i nå, men starte opplæringstiden som miljøarbeider i stedet for vanlig barnehageassistent. Gleder meg masse!

Skal mannen din ha pappapermisjon?

Ja, det skal han! Mest sannsynlig blir det 50 % pappaperm kombinert med 50 % jobb fra midten av februar til starten av juli i  2018.

Skal du ha med fotograf på fødselen? Såg du nevnte det i et tidligere innlegg! Personlig angrer eg på at eg ikke hadde det med selv.. har sett så mange fine bilder fra fødsel. Var nettopp et innslag om fødselsfotografi på tv haugaland også.

Åh, jeg har så lyst! Men å betale i overkant av 10 000 kroner for å få bilder fra fødselen når jeg har så godt kamerautstyr selv synes jeg egentlig bare blir tull. I stedet kommer vi nok til å rigge til kamera mitt på et stativ i et hjørne på fødestuen. Stille inn innstillingene nøye på forhånd og så plassere en fjernkontroll i hånden på min kjære. På den måten kan han sitte med meg og knipse i vei. Vi vil da få både gode bilder, bilder av de store øyeblikkene (som for eksempel akkurat i det barnet kommer ut), men også bilder av både meg og min kjære på. Og det beste av alt - det koster oss ikke ei eneste krone!

Bildet er herfra

Også lurer jeg på om du skal begynne å trene igjen å delta i konkurransen du egentlig skulle delta på nå i høst? Skal du begynne trening med en gang eller vente til permisjonen er over?

Ja, det skal jeg helt klart! Kjenner jeg klør i fingrene etter å komme tilbake til fitnesslivsstilen min allerede - så det blir nok utfordrende å klare å vente seks uker etter fødsel før jeg begynner å trene igjen. Men jeg skal klare det altså! Og så blir det fitnessfokus og forhåpentligvis en fitnesskonkurranse 1,5 år etter fødselen. Det er i hvertfall målet!

Og har du tenkt å amme? 

Ja, det har jeg! Og jeg håper så inderlig at jeg får det til!

Hvor lenge prøvde dere før du ble gravid? Og hadde dere egentlig lagt prøvingen litt på hylla siden du skulle delta i konkurranse?

Vi prøvde faktisk i nøyaktig ett år! Ja, vi la vel prøvingen på hylla etter 4-5 måneder ettersom vi bare ble mer og mer skuffet hver gang menstruasjonen kom. Vi bestemte oss derfor for å fortsette uten prevensjon, men ikke ha like stort fokus på at vi måtte få det til. Da flyttet jeg fokuset over på fitnessen, og tenkte litt sånn «skjer det så skjer det», men stresset absolutt ikke med det. Men da testen endelig viste positiv ble jeg overlykkelig!

Hva er ditt favoritt Forever Living produkt? og hvorfor er det din favoritt?

Åh, den var vanskelig! Men om jeg absolutt må velge tror jeg at jeg hadde gått for enten propolis eller sonya serum. Propolis fordi jeg smører magen med den hver eneste kveld, og absolutt ikke kunne klart meg uten. Sonya serumet fordi det er den mykeste og deiligste fuktighetskremen jeg vet om, og jeg er avhengig av å smøre hendene og ansiktet inn med denne både titt og ofte. Huden blir sååå myk!

Har du / dere det bra? :D

Ja, vi har det veldig bra! Både jeg, lille i magen og min kjære samboer. Vi er endelig på det stadiet vi vil her i livet og koser oss med å leve ut drømmen vår. Vi har barn på vei, er huseiere og har verdens beste familie - livet kunne ikke vært bedre.

Hvordan har matvanene dine endret seg etter at du ble gravid? :) 

Ettersom jeg gikk på fitnessdiett før jeg ble gravid har matvanene endret seg utrolig mye! Men når det er sagt spiser jeg fremdeles sunt og velger magre produkter fremfor de med mer fett. Jeg koser meg gjerne med en proteinbar en lørdagskveld, eller drikke fun light saft og vann i stedet for juice. Men når det er sagt har jeg også et mye mer avslappet forhold til maten - har jeg lyst på sjokolade, brus eller ostepop så spiser jeg det uten snev av dårlig samvittighet. Jeg vet at jeg skal tilbake til fitnessdiett en stund etter fødselen, derfor lar jeg være å spise superstrengt nå. Haha, ble mye frem og tilbake nå, men jeg håper du forsto hva jeg ville frem til!

Hadde dokke jentenavn klart om det hadde blitt det?

Ja, det hadde vi! Men akkurat hva det er har vi lyst til å holde for oss selv ettersom det er stor sannsynlighet for at det er nettopp dét lillesøster kommer til å hete om noen år dersom det blir jente neste gang.

Tenkt noe på kossen du vil føda? Vann? Smertelindring?

Nei, egentlig ikke. Tenker at jeg tar det litt som det kommer, men håper jeg klarer meg uten epidural. Så får tiden vise, og jeg bestemmer meg nok ikke for hva jeg vil før underveis i fødselen.

Har du psykiske problemer enda?

Ja, jeg har enda sosial angst, men føler jeg har lært meg å leve med det på en mye bedre måte enn tidligere. På den måten preger det meg ikke like mye i hverdagen lenger. Nå er det stort sett bare det å ta/snakke i telefonen, å være på folksomme plasser alene eller å møte nye mennesker jeg synes er veldig vanskelig.

Hvor mye jobber du nå? Er det en lærlingjobb via NAV du har? Begynte du å jobbe og søke jobb på eget initiativ eller fikset NAV det for deg? :)

Etter at jeg fikk problemer med bekkenet har jeg jobbet 50 %, og det føler jeg fungerer veldig bra! Nei, det er ikke en lærlingjobb via nav, men det var nav som hjalp meg å finne jobben. Jeg søkte mye på jobber selv også men ettersom jeg har sosial angst var jeg så heldig at jeg fikk komme inn et program hvor jeg hadde arbeidstrening lenge før jeg begynte i jobben. På den måten ble det ikke like skummelt å skulle møte opp på en ny jobb. Nå går det veldig fint og jeg gleder meg masse til tiden fremover!

Tror du at den lilles besteforeldre kommer til å være mye inni bildet? Håper du det?

Ja, det tror jeg absolutt! Jeg håper i hvert fall så inderlig at det kommer til å skje. Vil at min kjære sønn skal ha et like godt forhold til sine besteforeldre som jeg har til mine ♥

Kunne du tenke deg å ha kjæledyr hvis du fikk muligheten?

Ja, jeg har veldig lyst på en hund om noen år! Men ikke før den tid. Enn så lenge koser jeg meg sammen med min kjære og vår kommende sønn. Har lyst til å være helt ferdig med småbarnsperioden når vi eventuelt får oss en hund.

Hvilket forhold har du til din far? Hvorfor er han ikke på bloggen som din mor/aen familie?

Jeg har et kjempe godt forhold til pappa, og har egentlig alltid vært ei skikkelig pappa-jente! Når det kommer til hvorfor han ikke er like mye på bloggen som mamma så er det rett og slett bare fordi han er mye utenbys - i tillegg til at han aldri har vært glad i å bli tatt bilde av/lagt ut på nettet, og da respekterer jeg selvsagt det!

Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Velkommen, kjære strekkmerker!

 • 09.12.2016 kl. 20:30

Jepp, så skjedde det her også! Jeg som hadde et ørlite håp om at jeg var en av de få, heldige som slapp unna disse strekkmerkene i graviditeten, men der tok jeg sannelig feil.

Klokken var passert 22 i går kveld, og jeg fikk plutselig skikkelig lyst på nudler. Kokte meg en pakke og spiste den i godstolen i stuen foran tv-skjermen. Midt i en spennende scene klarer jeg å helle litt av det varme nudlevannet ned i toppen min. Jeg blir irritert, trist og sint - alt på en gang, samtidig som jeg går ut på badet for å skifte. Jeg tar av meg toppen og bhen, står foran speilet, finner frem et håndkle og skal til å tørke meg under puppene. Men i det jeg holder i puppen skimter jeg en lilla strek ved siden av lillefingeren min. Jeg løfter hånden litt høyere og får øye på en helt sinnsyk mengde strekkmerker som jeg ikke ante at hadde kommet!

Jeg løfter den andre puppen også, og akkurat de samme blå og lilla strekene befinner seg der! Jeg bryter ut i gråt og roper på min kjære. Han kommer løpene og tror sikkert noe er galt med lille i magen stakkar. Men neida, det var bare kjæresten hans som plutselig oppdaget at hun hadde fått en hel haug med strekkmerker på undersiden av puppene. Fryktelig kjedelig!

Nå håper jeg bare at jeg ikke får på magen også. Da hadde jeg blitt skikkelig lei meg! Under puppene er liksom et sted jeg ikke ser hver dag (det sier jo litt når det har tatt så lang tid før jeg har oppdaget dem. Så mange strekkmerker kommer ikke over natten, liksom). Men hadde jeg fått på magen så hadde jeg måttet se på dem hver eneste dag! Jeg krysser fingrene og smører meg intenst med propolis hver eneste kveld!

Har du vært gravid? Hvordan gikk det eventuelt med deg når det kommer til strekkmerker?

En frisk og sunn start på dagen!

 • 09.12.2016 kl. 18:22

Med både lungebetennelse og ekstremt vondt i halsen er det ikke alltid like lett å få i seg mat. Faktisk har matlysten stagnert skikkelig den siste tiden, noe som har bekymret meg en del med tanke på lille i magen. Derfor steg både samvittigheten og humøret ti tusen hakk da jeg plutselig kom på å lage meg en deilig og innholdsrik smoothie. Dette har jeg gjort de to siste dagene, og jeg føler meg nesten bedre allerede.

Oppskriften gir to gigantiske glass - så to store porsjoner altså. Jeg pleier å lage meg to porsjoner om morgenen, så drikker jeg det ene glasset til frokost og det andre til et mellommåltid eller kos om kvelden. For selv om denne smoothien er sunn smaker den helt fantastisk!

Du trenger:

250 gram melon og pasjonsfrukt yoghurt fra tine, 400 gram frosne bringebær, 2 dl kaldt vann, 25 gram proteinpulver (jeg bruker iso whey zero i smaken lemon cheesecake, og den smaker himmelsk. Kan kjøpes her) og gjerne ei skive sitron til pynt og dessert etterpå.

Slik gjør du:

Ikke så vanskelig fremgangsmåte, det er tross alt en smoothie, men jeg skriver det opp likevel jeg. Hell alt sammen oppi en blender (du trenger ikke å riste proteinpulveret ut først. Jeg har i hvert fall ikke fått noen klumper av å gjøre det på denne måten) kjør det sammen til det har ønsket konsistens. 1-2 minutter var akkurat passe her!

Deretter heller du det over på to store glass. Drikker det ene til frokost og setter det andre i kjøleskapet til senere på dagen.

Fungerer utmerket! Smoothien blir god og syrlig av sitronsmaken i proteinpulveret og de frosne bringebærene. Synes du det er for surt kan du bare tilsette litt sukrin! Proteinrik, sunn og kjempe god, anbefales på det sterkeste.

Synes du det ser godt ut?

// inneholder adlinks

10 favoritter i babygarderoben!

 • 08.12.2016 kl. 20:00

Jeg skal ikke legge skjul på at garderoben til den lille prinsen vår begynner å fylle seg ganske godt opp allerede, men det er jo bare så innmari koselig! De kommende besteforeldre og oldeforeldre har bidratt med godt over halvparten, og med så snill familie rundt oss kommer i hvert fall ikke Dennis til å ha mangel på noe av klær. Ellers skal jeg innrømme at det er lett å gå litt bananas hver gang jeg suser forbi en butikk med noe smått og søtt - det finnes jo bare så utrolig mye vakkert til disse vakre, små.

Vi har stort sett alt vi trenger av klær opp til han er 6 måneder gammel, men akkurat i dag har jeg lyst til å vise dere 10 favoritter fra den aller minste størrelsen. Helt nyfødt, i størrelse 50.


10 favoritter akkurat nå ♥ 

Det supersøte settet til venstre er fra Lindex, og skjulte seg faktisk oppi pakkekalenderen min her for et par dager siden. Noe så fantastisk! Ullbukse til høyre derimot er fra Barnas Hus. Den er supermyk og utrolig praktisk at den i tillegg har føtter, så slipper vi sokker som bare faller av.

Alle de fire plaggene over her kjøpte faktisk jeg og min kjære inn lenge før vi visste kjønnet. De er likevel favoritter enda, supersøte, myke og med skjønne dyr på. Hvitt passer jo til absolutt alt, og dersom lille Dennis ikke klarer å slite dem ut selv kan de derfor pakkes ned og tas frem igjen når lillesøster eller lillebror kommer. Noe så praktisk! Pysjamasene er fra Kappahl, mens bodyene er fra Clair Kids.

Ellers har jeg falt totalt for denne lyseblå dressen over her - så myk og varm, og ikke minst passende at det er en bamse med kamera på magen. Med tanke på at jeg garantert kommer til å knipse tusenvis av bilder av vår lille hjertesmelter.. 1.. 2.. smile! Skoene under her er gull verdt når vi skal på kjøreturer for eksempel - da kan det fort bli kaldt på føttene. Ellers er ull-luen superduper nusselig, og jeg gleder meg til jeg kan tre den godt nedover hodet til lille prinsen vår.

Likte du noe av det?

Det fineste juletreet i hele verden!

 • 08.12.2016 kl. 14:30

Da har jeg endelig fått det opp - det velduftende, vakre og glitrende treet! Jeg kan sitte å beundre det vakre treet i en liten evighet, og jeg tror nok jeg kommer til å gråte en skvett 13. dag jul når det må ut igjen. Min aller første jul i egen bolig, og aller første gang jeg har vært på juletrejakt til meg selv - hvem skulle tro at det gikk så bra? Tror aldri jeg har sett et så vakkert juletre i hele mitt liv.

Ja, jeg vet, det ble mye selvskryt her nå, men bare se på det da!

Selv om jeg skal innrømme at det ble et helsikkens jubaloi her hjemme da min kjære samboer ikke orket å være med meg ut for å kjøpe juletreet den 1.desember. Det var jo den tradisjonen vi skulle skape nå som vi feirer vår første jul sammen! Men neida, han klagde og sutret heller så mye at jeg faktisk endte med å slå han i låret etterfulgt av kjefting, brøling og grining. Skikkelig julekos med andre ord!

Haha, heldigvis er han super forståelsesfull nå i disse berg og dal banene av noen måneder, og jeg priser meg lykkelig over det. Ellers kunne jeg risikert å oppdra sønnen min alene, og hvem skulle da hjulpet meg å kjøpe dette hersens juletreet..?

Vi fikk det likevel i hus til slutt, og etter å ha brukt kvelden til å dekorere det med nydelige lys, sølvlenker og vakre, glitrende sølvkuler i forskjellige størrelser hadde jeg det bredeste gliset i en mils omkrets. Veldig fornøyd, med andre ord.

Har du kjøpt og pyntet juletreet enda?

Prosjekt: babynest!

 • 07.12.2016 kl. 16:37

Endelig er jeg i gang! Etter noe som føles som en evighet har jeg endelig fått fingeren ut, og startet på dette babynestet som jeg har planlagt å sy i flere måneder. Termin nærmer seg faktisk med stormskritt og ettersom dette er noe han kommer til å bruke masse helt fra dag én bør jeg snart få det i boks.

Stoff og alt jeg trengte av utstyr og tilbehør klikket jeg derfor hjem i forrige uke, og i dag lå det på postkontoret, juhu!

Jeg har brukt deler av dagen på å måle opp stoff, feste med knappenåler og gjøre alt klart til sying, så begynner jeg nok på det ganske snart. Kanskje til og med i kveld! Gleder meg så masse til å se resultatet og ikke minst til å vise det til dere.

Har du babynest, eventuelt hvordan ser det ut?

Navnet til lille i magen!

 • 06.12.2016 kl. 20:05

Endelig har jeg mottatt de hvite bokstavene jeg har ventet så lenge på! Så nå er vi klare for å dele navnet til gutten i magen med dere. Om dere lurer på hva han skal hete er det bare til å snurre film ♥

Still tannhjulet nede i høyre hjørne til HD-kvalitet

  ♥  ♥

Ukens spørsmål!

 • 05.12.2016 kl. 21:25

Etter å ha undret litt over dette en stund selv klarte jeg endelig å bestemme meg da jeg fikk en kommentar med akkurat det samme ønske tidligere i kveld! Nemlig å starte med ukens spørsmål. Dermed starter vi denne uken - det er bare til å stille spørsmålene i dette innlegget så svarer jeg på søndag!

Lurer du på noe?

Gravidoppdatering: uke 25

 • 05.12.2016 kl. 16:46

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 25, og er med andre ord 24 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 115 dager igjen!

Babyen er så stor som: En gigantisk blomkål! Han er 30 centimeter lang fra topp til tå og veier 680 gram i starten av uken og 790 gram i slutten. Sjansen for at han skulle overleve om han blir født nå blir større og større for hver dag som går - noe som er veldig beroligende å tenke på. 

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Åh ja, han er blitt så sterk! Nå har faktisk sparkene hans gått fra å være søte, små dult til å være på grensen til vonde. Spesielt om han sparker ned mot hoftebeinet eller blæren min - som ser ut til å være hans favoritt-trampoline for tiden. Ellers er han veldig livlig hver eneste morgen, kveld og natt - og noen ganger i løpet av dagen.

Innkjøp: Denne uken har igjen vært en slik uke hvor vi har fått masse til lille i magen! Blant annet masse fine klær fra farmor og farfar, og morsomme leker fra mormor og morfar. Ellers har mamma og pappa kjøpt inn både sokker og litt av hvert til lillegull.

Utstyr: Jeg har endelig begynt på prosjekt;babynest, et bånd i lyseblått er kjøpt inn her i Haugesund ellers har jeg bestilt resten av det jeg trenger på nett. Så når det dukker opp på postkontoret kan jeg endelig begynne! Jeg gleder meg veldig ettersom alle de andre viktige tingene/utstyret vi trenger er i boks. Jeg skrev et innlegg om hva vi har i uken som var, det finner du her.

Ukens cravings: Hm, ingenting spesielt denne uken egentlig. Ikke som jeg kommer på nå i hvertfall!

Plager: Mye halsbrann, vondt i bekkenet, en god del kvalme og oppkast - og de siste dagene har jeg også fått tett og rennende nese, en hals som føles som den er overfylt av slim - hm, kjenner jeg gleder meg til å få han ut nå... Bare tre måneder igjen!

Kjønn på babyen: En liten prins!

Hvordan sover du om natten: Helt elendig! I hvert fall i natt. Sov ikke mer enn 10 minutter sammenhengende på det lengste. Halsen tar knekken på meg, den er så full av slim at jeg nesten ikke får puste. Når nesen også tetter seg til får jeg nesten panikk. For å toppe det hele har jeg hatt noen heftige hostekuler som har ført til at både oppkast, magesyre og slimklumper har kommet opp..! 

Fødselsforventninger: Akkurat nå gleder jeg meg til fødselen faktisk! 

Humør: Svinger vel egentlig en del det også... Her en dagen ble jeg så sint på min kjære, stakkars, samboer at jeg denget til han i låret... Huff! Heldigvis bra at det går over igjen like fort som det kom.

Neste kontroll: Neste mandag, om ei uke, for å måle symfyse-fundus igjen, og se om størrelsen på livmoren har justert seg.

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Jeg ble overrasket av naboen!

 • 05.12.2016 kl. 12:00

Like etter at jeg kom hjem fra mamma og de tidligere i dag ringte det på døren. Jeg hadde så vidt kommet meg innforbi og tatt av meg skoene før jeg måtte ut på gangen igjen. Da jeg åpnet døren sto det en mann utenfor med en stor, nydelig og hvit azalia blomst i hendene. Han presenterte seg som en av naboene våre, og vi ble stående å prate en liten stund før han overakte meg blomsten. Jeg ble så overrasket og glad at jeg ikke klarte å holde igjen smilet som strakk seg over hele ansiktet mitt. For en snill nabo! Slike overraskelser er enda en grunn til at jeg elsker meg her i nye huset vårt. Her kommer vi definitivt til å bo lenge!

Har du noengang opplevd noe lignende?

Julegavetips til småbarnsforeldre!

 • 04.12.2016 kl. 18:34

Kjenner du noen som nylig har satt et nytt lite mirakel til verden? Noen med en liten baby, et barn eller kanskje noen med barn på vei. Noen du kunne tenke deg å gi noe annet enn bare baby-, barneklær eller leker til. Kanskje har de nok av det allerede? Her har jeg derfor funnet frem fire gode produkter som er perfekt å gi i julegave til dem. Produkter som er utrolig nyttige for både barn og foreldrene, og som de kommer til å ha mye større glede over enn en body som likevel snart er for liten.

Propolis - denne fungerer utmerket for tørr hud, små kloremerker babyen kan ha laget på seg selv i løpet av natten, rumpekrem for barnet, men også fuktighetskrem for alle i alle aldre. Ettersom denne kremen inneholder propolis som er det stoffet biene har inne i bikuben for å holde den ren har også mange kunder opplevd at den har hatt stor effekt på både psoriasis og eksem! Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Aloe vera gelly - Planten på tube. Denne her er det utrolig lurt å ha stående i hus, i hvertfall om du har en liten baby eller små barn. Små barn som gjerne brenner seg på både ovner, stekeovnen, mammas varme kaffi, gryter etc. Når uhellet først er ute kan du smøre denne kremen på, og den lindrer veldig godt. Alle har vel hørt om hvor god aloe vera planten er til slike skader? Vel, denne kremen er så og si planten på tube, du kommer faktisk ikke nærmere en plante i tubeform enn du gjør med denne kremen. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Hand & face soap - Denne såpen fungerer som både håndsåpe, dusj- og kroppssåpe, fungerer ypperlig til barbering, som intimsåpe eller kroppssåpe/shampo for barn og baby. Med andre ord er denne utmerket ettersom den fungerer til alt mulig, og man dermed slipper å ha ti tusen forskjellige såper stående i dusjen. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Lips - Det siste produktet er lips! Dette er egentlig en lipsyl, men den kan brukes til så mye mer enn bare det. Har barnet fått sår og bleieutslett på stumpen kan man smøre med denne lipsylen, bare husk å ha to dersom man bruker den som vanlig lipsyl også, haha. Denne er perfekt å ha i jakkelommen eller vesken, og er et helt førstehjelpsskrin i en liten tube. Brannsår i form av varme, brennesler, brannmanet etc., utslett, stikk og mye mer - denne lindrer for alle disse tingene, og med et lite barn løpene rundt bena på deg kan det være vanskelig å beskytte det fra alle brennende og stikkende ting. Er ulykken først ute tar du bare opp lipsylen og smører den ut på såret eller der det svir. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Dersom du bestiller noen av disse produktene inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask!

Pepperkakebaking på en søndag!

 • 04.12.2016 kl. 17:02

God andre søndag i advent! Her i hus startet jeg dagen med å hoppe ut av sengen og kjøre flinke samboeren min på jobb før jeg fikk spandert frokost av en kompis som sov over hos oss i natt. Deretter kjørte jeg en rask tur hjemom til mamma og de før jeg bestemte meg for å sette i gang med julekakebakingen.

Jeg fikk nemlig ei kjevle i gårsdagens luke i pakkekalenderen, noe som har vært sårt trengt. Den ble derfor flittig brukt sammen med forkle, reinsdyrhårbøylen og ikke minst sangstemmen min da jeg bakte pepperkaker i dag. Jeg nynnet på julesanger, kjevlet ut deigen og trykket ut de fineste figurene.

Så nå er kakeboksen min full av nystekte, deilige pepperkaker i alle mulige former. Favoritter må definitivt være de søte elefantformene jeg kjøpte på wish! Etter at tema på barnerommet har vært elefant må jeg innrømme at jeg har blitt hekta på alt som har med elefanter å gjøre, hehe.

Jeg ble også overrasket av en nabo i dag! Forteller dere mer om den hendelsen senere i kveld. I mellomtiden kan dere jo fortelle meg hva dere har brukt denne søndagen på så langt?

Utstyrsliste: dette har vi kjøpt til babyen!

 • 03.12.2016 kl. 17:18

Da jeg spurte hva dere ville lese mer om var det mange som spurte om vi kunne skrive mer om babyen og graviditeten - og det kan jeg selvsagt gjøre! Det er jo stort sett dette jeg tenker på selv, og som jeg tror jeg aldri kommer til å gå tom for temaer omkring. Jeg har riktignok prøvd å begrense babypraten tidligere fordi jeg var redd for det kunne bli for mye. Nå som jeg likevel vet at dette er noe dere vil lese om, kjører jeg på!

Her kommer derfor en liste over hva vi har kjøpt til lille D så langt!

Klær - Av klær har vi egentlig veldig mye, og jeg tror han kunne levd de første seks månedene uten å fryse eller måtte gå med skitne klær om han hadde kommet nå. Vi har vært veldig heldige og fått utrolig mye av familien min - men utenom det har vi også kjøpt en del selv. Akkurat hvor mye vi har i de forskjellige størrelsene og hvordan klærne ser ut har jeg lyst til å vise dere i et eget innlegg en annen gang.

Av dette er det en god del ull, og ellers mange myke og deilige bomullsklær. Vi har også en god del hjemmestrikkede klær og noen merkeklær fra blant annet hust & claire, miniature og lillelam. Garderoben hans er jeg egentlig veldig fornøyd med, og jeg gleder meg i hjel til å se han i disse bittesmå plaggene.

Soveplassen - Når det kommer til soveplassen har vi ei sprinkelseng på barnerommet. Han kommer likevel ikke til å bruke denne noe særlig i starten. Da skal han nemlig sove mellom meg og min kjære i et babynest i sengen vår. Ellers har vi både ei vugge og ei leandervugge som vi kommer til å bruke til soving på dagtid. Akkurat hvor vi skal plassere de to sistnevnte har vi enda ikke bestemt oss for, men det blir vel i stuen en plass.

Ellers har vi sengehimmel til både sprinkelsengen, vuggen og leandervuggen. Vi har dyner og tykke, gode madrasser i alle tre, flere forskjellige sengesett og en hel haug med pledd og tepper. Sprinkelbeskytter i sprinkelsengen har vi selvsagt også!

Ut på tur - Når vi skal ut har vi tre forskjellige hjelpemidler. Bilstol, vogn og bæresele - alle tre har vi faktisk vært så heldige å få av familie. Bilstolen av farmor og farfar - her falt valget på maxi cosi pebble plus som skal være en av de aller tryggeste babysetene på markedet som kan festes med bilsele. Den er enkel og feste i bilen og veldig lett å bære. Vognen fikk vi av mormor og morfar, og den kommer hjem til oss i midten av januar en gang. Det er emmaljunga mondial duo combi i hvit skinn! Den er bare helt utrolig vakker og jeg gleder meg til både å knipse ihjel bilder av den og ikke minst til å se lille D oppi.

Bæreselen fikk vi av svigerinna mi, og den kommer nok til å hjelpe meg både hjemme når jeg trenger å få gjort litt husarbeid, men også på trening eller på butikken! Vi har forresten en lammeskinnspose som jeg selv brukte da jeg var liten, og ei vogndyne, klar til å ha oppi vognen også.

Stelleplassen - På stelleplassen har vi et praktisk stellebord kombinert med hylleskap stående på barnerommet. På denne har vi stellematte, og ved siden av har vi propolis (kan kjøpes her) til sår stump, badekar, aloe hand & face (kan kjøpes her) til badevannet, noen babyhåndkler, et par pakker våtservietter, engangskluter og en hel haug med gaskluter og vaskekluter. Et par pakker med bleier har vi også klare allerede!

Når lille kommer skal vi også ha ei bleiebøtte stående nedenfor stellebordet og ei skål med vann stående ved siden av stellematten. Dette gjør det helt ukomplisert å ha stellebordet på barnerommet!

Generelt - For utenom det jeg har nevnt over har vi også stokke tripp trapp stol med new born set som gjør at han kan bruke den allerede fra dag én - han skal forresten sitte med bordet i denne i dåpen sin! Vi har også en god del leker klare til han allerede - både noen han kan bruke fra han er helt nyfødt, men også leker han må vente både tre og fire år før han kan bruke. En hel haug med kosebamser, flere tutter (smokker) og noen flasker.

Noe veldig viktig du mener vi mangler? Legg gjerne igjen en kommentar!

Jeg har gått opp 17 kilo på 24 uker!

 • 02.12.2016 kl. 19:00

- samme kjole, samme jente - kun 24 uker og 17 kilo som skiller bildene -

Jeg føler det er så tabu å snakke om de som går veldig mye opp i vekt i løpet av et svangerskap. Jeg kjenner på det selv også, den skammen og pinligheten over at jeg ikke klarer å holde en rolig og jevn vektoppgang, men heller legger på meg en kilo for hver gang jeg blunker! Etter å ha snakket med jordmor om dette har jeg riktignok fått opp øynene for at det ikke er noe flaut ved det overhodet. Selvsagt er det kjedelig, men det er ikke så mye å gjøre med det.

Jeg spiser sunt, koser meg i helgene og holder meg i bevegelse. Likevel har jeg gått opp 17 kilo på 24 uker - og det er helt greit! Mens noen sliter med å legge på seg i et svangerskap finnes det også dem som sliter med å bremse vektoppgangen (inkludert meg selv), og begge deler er like normalt. Når man er gravid går kroppen igjennom en hel haug med forandringer, og akkurat den vekten kan man i noen tilfeller bare glemme å kontrollere.

Jeg regner med at det også spiller inn at jeg drev med fitness rett før jeg ble gravid, og at jeg fikk ned 13 kilo de siste 7 månedene før svangerskapet. Nå er jeg tyngre enn jeg har vært noensinne, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler meg svær. Men samtidig så vet jeg at lille i magen har det bra, og det er det som er det viktigste! Jeg kan jo alltids jobbe med kroppen og vekten min når fødselen er over - men akkurat nå er det ikke dét som skal være i fokus.

Jeg prøver å si til meg selv at det er helt greit å gå opp 17 kilo på 24 uker - samtidig som det er helt greit å gå opp 2 kilo eller 40 kilo i løpet av et helt svangerskap. Så lenge man spiser variert og sunt, koser seg i helgene og holder kroppen i bevegelse får badevekten bare vise det den viser.

Hvor mye la du på deg da du var gravid?

Mine fem mest leste innlegg i november!

 • 02.12.2016 kl. 14:28

Gravidoppdatering: uke 20

Nok en gang var det en gravidoppdatering som havnet øverst på statisikklisten - denne gang var det oppdateringen fra uke 20, da jeg var halvveis. Les det gjerne igjen om du ønsker, det har i hvertfall jeg gjort!


Plutselig forandret alt seg!

Dette innlegget publiserte jeg da bekkenet og ryggen min plutselig begynte å tulle. Hele innlegget ble skrevet mens jeg var på gråten og i full frustrasjon, les det gjerne igjen om du ikke husker det.


Løsningen på problemet mitt!

Innlegget over ble publisert bare noen dager før dette innlegget her. Da jeg publiserte dette hadde jeg nemlig vært til behandling hos Klinikk Selsaas, og i dette innlegget forteller jeg om hvordan det gikk!


Usensurert video av huset vårt!

Det var så utrolig gøy at denne videoen ble tatt så godt i mot! Christopher og jeg filmet nemlig hele huset selv om det sto flytteesker og rot over alt. Nå har vi kommet ganske langt etter at denne filmen ble spilt inn, og vi er snart helt ferdige slik at jeg kan dele en ny video med dere!


Stuen er endelig ferdig!

Husker dere da jeg delte dette innlegget med det ferdige resultatet av stuen? Nå i ettertid har vi fått opp lilla julegardiner, og ikke minst noen adventslys i vinduene. Speilet vi skal ha på veggen over sofaen er enda ikke kommet opp, men det er fremdeles planen! Klikk inn på overskriften over dette bildet om du vil se stuen fra flere vinkler.


Husker du alle innleggene?

Første luke i kalenderen!

 • 01.12.2016 kl. 16:13

Endelig! Første luke i kalenderen er åpnet, og inni befant denne nydelige juleduken som dere ser på bildene over her seg. Jeg ble SÅ glad ettersom jeg har siklet etter akkurat denne dukene når jeg har vært på besøk hos mamma og pappa. De har nemlig akkurat den samme hjemme hos seg!

Ellers må jeg igjen få uttrykke hvor ekstremt takknemlig jeg er for å få pakkekalender i år også! Som jeg sa til mamma senest i går kveld; tusen takk for at jeg fikk pakkekalender selv om jeg er 21 år, har flyttet ut og nesten er voksen. Hihi! Gleden kan ikke beskrives med ord.

Ellers har jeg kjøpt en slik sjokoladekalender som dette til min kjære og meg - og jeg må bare få spørre; er jeg den eneste som synes disse sjokoladene faktisk smaker godt? Haha! Føler alle klager over hvor lite smak det er på de, men jeg synes faktisk de er veldig gode jeg!

Har du adventskalender i år? Eventuelt hvilken?

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no