LinnThereseDagsland -

Mine nyttårsforsett

 • 31.12.2015 kl. 16:31

Dette her er mine nyttårsforsett for 2016. Jeg har såvidt startet med veien mot å stå på scenen i bikinifitness, og ved hjelp av disse forsettene tror jeg at jeg kommer til å komme meg i konkurranseform mye fortere enn om jeg bare hadde fortsatt slik jeg gjør nå. Eller, jeg vet at jeg kommer til å komme i form fortere... Og ettersom det er et av mine mål det kommende året er hovedfokuset på nettopp dette - å gjøre det bra både trenings- og kostholdsmessig. 

Dette medfører at jeg er nødt til å gi slipp på enkelte goder som garantert kommer til å være vanskelig, men det er viktig å prioritere riktig. Akkurat nå er fitnessdrømmen større enn ønsket om å spise ostepop og mcdonalds. Drømmen om å få en definert kropp som jeg stolt kan vise frem på scenen er større enn ønsket om å dra ut på byen for å feste og ha det gøy. Det er viktigere for meg å dra på trening slik at jeg får utfordret meg selv både fysisk og psykisk, enn det er å se favorittserien hjemme på sofaen.

Derfor er egentlig valget veldig enkelt, jeg prioriterer fitness - det andre får vike.


 

Fortell meg gjerne om dine nyttårsforsett i kommentarfeltet!

Holder liv i cheerleading triksene

 • 31.12.2015 kl. 11:28

Her får dere se hva som skjer når man plasserer lillesøster og meg i samme rom, der vi har tilgang på matter, vi har masse energi til overs og vi befinner oss på et sted der ingen kommer til å se rart på oss dersom vi utfordrer oss selv fysisk! Med andre ord; vi ender opp med å turne! Det er jo så gøy!

Dette er faktisk noe vi har gjort i årevis. Tidligere da jeg gikk på cheerleading begynte vi for alvor og utfordre oss selv og prøve ting vi ellers aldri hadde turt. Jeg lærte noe nytt på trening og gikk rett hjem for å lære videre til lillesøster slik at vi kunne øve masse på dette hjemme i stuen, ute i hagen og på trampolinen. Vi prøvde ut alt mulig og storkoste oss mens vi turnet og presset oss selv.

I de senere år har det blitt litt mindre tid til dette, men vi finner likevel på å kose oss med litt klatring og balansering innimellom. Som for eksempel på trening i går. Vi var ferdig med økten og hadde fremdeles litt energi til overs - den gikk derfor til å prøve ut både nye og gamle ting. Kjæresten ble ansatt som fotograf og så satte vi i gang. Prøvde det ene etter det andre, og lo masse mellom forsøkene. Knallgøy var det!


Dette har jeg ventet så lenge på!

 • 30.12.2015 kl. 17:45


Endelig kom den! Pakken jeg har ventet så lenge på! Eller jeg bestilte den like etter jul, så jeg har ikke ventet lenge - men det føltes likevel som en evighet ettersom jeg gledet meg så masse. En pakke fra proteinfabrikken altså - om du ikke kjente igjen logoene på produktene ovenfor. I den befant det seg en treningsdagbok, en matbag med tre matbokser og en shaker oppi(som kommer til å bli mye brukt!), en boks med rabid burn og 500 gram kreatin. Klikk på bildene under for å lese mer om eller kjøpe produktene.

                      

Jeg får forresten ingenting for å skrive om og linke til disse produktene. Bare slik at det er sagt, så slipper det å komme kommentarer om at jeg må huske å merke innlegget med reklame. Så jeg linker rett og slett bare til dem fordi jeg selv ønsker det, og er så fornøyd! ♥


Matbagen er helt genial, og noe jeg kommer til å ta med meg over alt. Det er jo så mye enklere å spise det man skal når man har lettvinte løsninger med seg til en hver tid. Om jeg er ute og kjører, er langt hjemmefra og plutselig blir sulten så slipper jeg å måtte kjøre innom en butikk eller McDonalds for å kjøpe meg noe fastfood, jeg kan bare åpne ene matboksen min! For ikke å snakke om at det er mye lettere å huske og ta med meg diverse kosttilskudd og shakere når jeg skal på trening. Det ligger bare alltid i bagen likevel!Treningsdagboken har en helt genial oversikt over både treningsprogram, kosttilskudd, antall timer søvn, rangering i etterkant av økten og sted, tid og plass for økten. En egen plass for å fylle inn både oppvarming og uttøying, man kan lime inn før- og etterhver etterbilder av kroppen sin. Det er også et diagram hvor man kan fylle inn vekt og centimetermål på de forskjellige stedene på kroppen for hver måned. Sist men ikke minst er det også motiverende sitater og bilder, og eksempler på hvordan man kan fylle ut boken sin. Et veldig enkelt redskap for å holde kontrollen og være strukturert når det gjelder treningen.Den ene matboksen valgte jeg å fylle med kreatinpulveret ettersom en pose med 500 gram akkurat fikk plass i en matboks. De to andre matboksene kommer jeg til å bruke til mat, og det andre rommet (som dere ser på bildet over) kommer jeg til å bruke til shakeren, de små boksene med kapsler, ei vannflaske og kanskje et par proteinbarer. Treningsdagboken får som dere ser også plass i denne matbagen! G.E.N.I.A.L.T!


Jeg er i ekstase, nå kan det nye året bare komme!

Rumpetrening med lillesøster

 • 30.12.2015 kl. 16:30

Åh, dere! Nå har jeg så masse motivasjon for nyåret at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har en plan for alt både når det gjelder kosthold og treningen, så nå sitter jeg bare og tripper! Kan det ikke snart bli fredag og 1.januar!? Wæ, dette året kommer til å bli så bra. Jeg skal fortelle dere mye mer om hva som gjorde at motivasjonen plutselig skjøt i været de neste dagene - det gjelder blant annet en pakke jeg fikk i posten og nyttårsforsettene mine. Men før den tid har jeg lyst til å dele dagens treningsøkt med dere.
Jeg trente som alltid på mitt favoritt treningssenter, UNO, men denne gangen trente jeg sammen med både lillesøster og kjæresten. Knall gøy og endelig få trene med Marthe igjen ettersom det er evigheter siden jeg gjorde det. Før trente vi sammen flere ganger i uken i årevis, men det siste året har det liksom ikke blitt noe av det. Derfor var det motivasjon nok til å presse seg selv til de grader, hihi.Det er ingenting som slår å konkurrere med lillesøster på trening, og heldigvis er det fremdeles jeg som er sterkest - pjuh! Vi hadde ei skikkelig god treningsøkt med fokus på rumpe og mage. Helt til slutt turnet vi også en del, men de bildene viser jeg dere i morgen tidlig. Enn så lenge ønsker jeg dere en veldig fin onsdag, så prates vi snart igjen!

Kjæresten har laget sminkevideo!

 • 29.12.2015 kl. 22:22


Wow, to videoer på to dager, hva skjer? Vel, jeg kan med glede meddele at jeg har fått skikkelig dilla på å spille inn videoer for tiden, og denne som jeg til og med fikk kjæresten til å være med på kunne jeg ikke unngå å dele. Så, len dere tilbake og snurr film. Jeg ler meg ihjel! 

Selv om vi feilet totalt både når det gjelder klesvalg, armplasseringer, evnen til å holde oss alvorlige og gjemmingen av meg synes jeg resultatet ble godkjent. Ser ikke så veldig naturlig ut, men er det ikke det som er en del av sjarmen? ;-) Øvelse gjør mester! Vi lærer i hvertfall til neste gang.

Husk å legge igjen en kommentar med din mening, og del på facebook om du synes kjæresten var flink til å lage sminkevideo!

Min første dag med mobiltelefon

 • 29.12.2015 kl. 16:56

Haha, her en dagen tok jeg meg selv i å tenke tilbake på min aller første dag med mobiltelefon. Jeg fikk den av mormor og morfar da jeg fylte ti år, og var i ekstase! Ikke bare var det en flipp telefon - som var veeeldig inn på den tiden - men den hadde også kamera! Noe som så absolutt ikke var en selvfølge, en mobiltelefon med kamera var like populært som classy walk er i dag. Dere vet de brettene man står på som beveger seg - haha, tommel opp for verdens beste forklaring Linn Therese! Men for å prøve å si det litt enklere, segway uten håndtak. Med andre ord det var populært men sjeldent!Det første jeg gjorde - etter å ha stirret ihjel mobilen mens den lå til lading - som forresten tok rundt ti timer første gang om ikke jeg husker helt feil? var å ta med meg mobilen ut på lekeplassen. Der pleide jeg, lillesøster og mine den gang to søskenbarn å leke gjemsel, tribonius, en rar lek vi fant på selv som gikk ut på at vi bodde i det store treet på lekeplassen og masse andre snåle leker.

Men nå som jeg hadde fått meg mobil MED KAMERA fant vi ut at vi skulle leke gjemsel, men at den som sto hadde mobilen - noe som forresten var meg alle rundene ettersom jeg var så redd for den at jeg ikke turde å låne den bort, haha. Regelene var enkle - de andre skulle gjemme seg og jeg skulle prøve å ta bilde av dem med mobilen når jeg fant dem. Hvis jeg klarte å få dem med på bilde var de tatt, hvis ikke kunne de løpe å gjemme seg igjen. Haha, er det mulig!? Litt av en lek! Men den gang var det veldig gøy, og dere kan tro jeg var stolt der jeg sto på haugen og knipset bilde etter bilde. Gode minner!

Video - dette fikk jeg til jul

 • 28.12.2015 kl. 20:37


Jeg tenkte jeg kunne vise dere julegavene mine på en litt annerledes og morsom måte i år - derfor får dere heller se dem i en video enn i et helt vanlig innlegg. Håper det er noe dere setter pris på! Det var i hvertfall mye morsommere for meg å vise dere på denne måten. I hvertfall når jeg faktisk ikke hadde sett alle gavene, haha. Ta en titt på videoen så får du se alle julegavene jeg fikk denne julen i tillegg til de julegavene jeg ikke hadde sett selv enda engang. 

Så, nå er jeg spent! Hva fikk du til jul og hva syntes du om videoen?

Proteinsmoothie på 1-2-3

 • 28.12.2015 kl. 17:54


Tidligere i dag skulle Christopher og jeg på shoppingtur, men ettersom det var en liten stund siden vi hadde inntatt frokosten bestemte jeg meg for å lage en smoothie på farten. Oppskriften ble derfor svært enkel, og besto kun av en scoop vaniljeproteinshake fra Forever Living og noen frosne bær jeg fant i fryseren. Nøyaktig hva jeg brukte har jeg listet opp under.


Dette trenger du: 

En scoop vanilje proteinshake (jeg brukte denne)

Frosne bringebær

Frosne blåbær

3 dl vann


Jeg blandet alt i denne enkle mikseren jeg fikk av tante og onkel til 20 årsdagen min, og presset på knappen. Lot den mikse i omtrent 20 sekunder før jeg tok av "beholderen", byttet kork og tok den med meg på shopping. Så enkelt, så greit og veldig godt. Det er også et veldig godt alternativ til den helt vanlige proteinshaken!


Kunne du tenkt deg å prøve ut denne?

Slik blir du en bedre blogger

 • 28.12.2015 kl. 12:55

Skal jeg bli fast leser av en blogg så har jeg syv punkter som må utføres av bloggeren. Har en blogg alle disse syv punktene så er den på god vei til å bli profesjonell i mine øyne. Trenger du tips til hvordan du kan forbedre bloggen din? Her kommer hvertfall mine!

1. Bilder

Ikke vær lat når det gjelder bilder. Dette er det viktigste elementet i en blogg. Her har jeg lyst til å komme med et spesielt tips. Gå ned til det nivået gjenstanden du skal ta bildet av ligger på. Skal jeg vise frem et nytt par sko for eksempel så plasserer jeg skoene ute i gata, legger meg ned på alle fire, og knipser i vei som en annen tulling. La kameraet ligge på samme nivå som skoene og bildene blir plutselig hundre ganger bedre. Ellers må du gjerne eksperimentere med bildetakingen, ligg i merkelige vinkler, klatre opp i trær, ja til og med stå på hodet om det er det som skal til for å få gode bilder. Dette er alfa omega når det kommer til førsteinntrykket av bloggen, for hvem gidder vel å lese teksten hvis bildene er superdårlige?

Skjønner dere hva jeg mener? Det ser gjerne idiotisk ut mens du ligger der på den våte asfalten og knipser som det gjelder livet, men er det ikke verdt det? Gode bilder er virkelig alt! Ingen innlegg uten gode bilder er en av mine hovedregler.

2. Dropp webkamera og hasteinnlegg

Åh, er ikke det noe av det verste som finnes? "Hey heey! Jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå for jeg er på vei ut, men måtte bare si hei. Ha en fin dag!" og så avsluttes innlegget med et webkamerabilde. Har du ikke tid til å blogge bedre enn det, så er det bedre å bare la være. Da sparer du deg mest sannsynlig for en del klagende kommentarer også. Spar heller bloggingen til et mer spennende, kvalitetsinnlegg senere! Bruker du tid på å skrive gode tekster (og igjen, punkt nummer 1, ta gode bilder) så lover jeg deg at du kommer til å vinne på det senere.

- mitt eneste web-kamera innlegg gjennom mine 3 år som blogger, finner du her -


3. Gå ut for å ta antrekksbilder

Ettersom veldig mange tar daglige antrekksbilder velger jeg å ta dette som et eget punkt. Men det jeg egentlig mener er at om du skal ta bilder som like gjerne kunne vært tatt ute, så gjør det! Lyset er mye finere ute i naturen og du slipper den kjipe stuebakgrunnen eller den hvite veggen din på hvert eneste bilde. Vær flink til å varriere bakgrunnene, da blir det mye morsommere å lese bloggen din også. Har du ingen til å ta bilder av deg? Invester i et kamerastativ og ta det med deg på tur. Er man blogger så er man blogger! Jeg aner ikke hvor mange rare blikk jeg har fått der jeg har vandret rundt med stativet mitt, men tro meg, bildene man får er definitivt verdt den ekstra oppmerksomheten.


4. Vær positiv!

Jeg kan ikke si nok ganger hvor viktig dette punktet egentlig er. Spre glede og lur latteren frem, det er et utrolig viktig triks som jeg lover deg at blir satt pris på av leseren på den andre siden av dataskjermen. For hvem vil vel klikke seg inn på en blogg hvor det er innlegg etter innlegg med syting og klaging. Bestem deg for at bloggen din skal være et positivt sted for andre å være. Inspirer og spre så mye glede som mulig. Det er det mange som vil sette pris på.

5. Svar på kommentarer

Åh, det er så viktig dere! Det dummeste jeg ser er et kommentarfelt fullt av ubesvarte spørsmål. Leserne dine spør ikke for morosskyld og det er da ikke så vanskelig å svare? Jeg svarer gjerne på samme spørsmål både tre og fire ganger i et og samme kommentarfelt. Leserne bruker flere minutter på å lese det du deler med dem hver eneste dag. Det må man sette pris på, og det minste vi kan gjøre er å svare på noen spørsmål. Selv har jeg en liten vei å gå når det gjelder å svare på helt vanlige kommentarer (uten spørsmål) også, men et av mine nyttårsforsett er blant annet at jeg skal ta meg tid til å svare alle!


6. Invester i godt utstyr

Vil du virkelig nå langt med bloggingen, er det lurt å investere i godt kamerautstyr. Selv bruker jeg et speilrefleks som er helt genialt, men det er likevel objetivet (linsen) som er det viktigste for å kunne ta gode bilder. Kameraet mitt heter Canon EOS 7D, og til dette har jeg fire linser. Den første, og favoritten bruker jeg til å ta alle vanlige bilder med. Alt fra antrekks- og portrettbilder til bilder av mat og andre objekter. Denne linsen gir et ekstremt godt lys og setter også motivet i fokus. Min andre linse er standardlinsen som fulgte med kameraet, denne bruker jeg gjerne om jeg vil ta landskapsbilder, spesielt fra et utsiktspunkt. Både min tredje og min fjerde linse bruker jeg når jeg vil ta bilde av noe som er langt, langt borte. Den ene zoomer litt lenger enn den andre, så alt etter hvor langt borte motivet er velger jeg enten den ene eller den andre. Men du trenger så absolutt ikke å ha så mye (og dyrt) utstyr. Du klarer deg lenge med et av de billigste speilreflekskameraene og standarslinsen 18-55mm! Slik ser linsene og kameraet mitt ut.

7. Varier innleggene

Vær flink til å variere! Ikke sett deg selv i èn boks og tro at du ikke kan noe annet. Leserne vil ha litt av alt! Litt antrekksbilder, litt deilige matoppskrifter, litt anbefalinger og litt tips. Nei masse tips! Jeg elsker hvertfall tips uansett hva det gjelder. Hiv deg på et "Do it yourself prosjekt", eller tips om gode filmer, fine klær, kaker, smoothie, reiser... Dere skjønner sikkert? Vær så variert og kreativ som du bare klarer, det faller godt i smak hos alle - bare husk den røde tråden din. Hva er det bloggen din i hovedsak handler om? Ha gjerne en liten regel på at hvert tredje innlegg skal handle om temaet på bloggen din, mens de to i mellom skal handle om noe annet som du er flink til å variere.

Nå er jeg spent! Lærte dere noe?

Juletiden gjennom Milos øyne

 • 27.12.2015 kl. 22:38

Hei og vov vov til dere snille leserne til store-dadda! Endelig fikk jeg lov til å skrive et gjesteinnlegg her på bloggen til store-dadda igjen, og det har jeg gledet meg lenge til. Jeg har fått lov til å skrive til dere to ganger før også, men da har det vært helt vanlige hverdagsinnlegg. Siden dette er det tredje innlegget, og alle gode ting er tre, har jeg lyst til å gjøre noe ekstra spesielt og heller fortelle dere om hele den siste måneden.

Det har seg nemlig slik at jeg tror det har klikka helt for familien min. Jeg begynner faktisk å bli riktig bekymret. Den siste måneden har de nemlig tatt helt av. Det begynte først ganske forsiktig ved at de skrudde musikken på radioen på full guffe samtidig som de bandt et kjolelignende plagg over klærne sine og sto på kjøkken og sprutet mel til alle kanter. De rullet og formet og sang om en annen, fremdeles med dette kjolelignende plagget på seg. Forkle tror jeg de kalte det.


Noen uker etterpå lot de mange små menn flytte inn, og de plasserte dem rundt omkring i huset. De var skikkelig skumle! Jeg så på dem at det var noe muffens med engang. De sto nemlig helt stille og bare lurte, jeg er sikker på at de skal gjøre noe med engang jeg ikke følger med. Men den naive familien min forsto selvsagt ikke dette. Derfor bjeffet jeg litt på dem slik at familien min skulle skjønne at de var slemme. Men da fikk jeg bare beskjed om å slutte å bjeffe, og så viste pappa meg at de ikke var farlige. Men de lurer ikke meg så lett, nei.

Det verste hendte likevel for nøyaktig ei uke siden. Da hogget de nemlig ned et tre fra skogen og plantet det midt i stuen. Hallo, liksom! Er det rart jeg blir bekymret? På toppen av det hele gikk de rundt treet mens de nynnet og hang opp mange skinnende kuler, glitter pynt og ei lysende stjerne helt øverst. Jeg trodde ikke mine egne øyne. Familien min er blitt gal. 

Men selv om det har klikket helt for dem skal jeg ikke forlate dem altså. Jeg står ved deres side uansett, jeg. Det er nemlig ikke bare negativt. Jeg fikk nemlig ei pappeske med masse godteri inni, og hver eneste dag fikk jeg lov til å åpne ei luke og få godteriet som lå inni! Jeg måtte selvsagt sitte pent ved siden av mens en av familiemedlemmene mine åpnet luken og la godteriet på gulvet, og jeg fikk selvsagt ikke spise den før de sa "Vær så god", men godteri er godteri. Jeg er fornøyd! Når det kun var ei luke igjen fikk jeg til og med lov til å få hele esken selv. Da filmet store-dadda meg mens jeg åpnet luken - det kan dere se under her.

Helt til slutt vil jeg si takk til dere som orket å lese alt (og til dere som bare hoppet til bunnen her). Jeg vet jeg skrev masse nå, men det er så lenge siden jeg har fått lov til å blogge, så jeg klarte ikke å dy meg. Håper det ikke er så lenge til neste gang! Vov og god jul (familien min sier vist det ofte for tiden!)

Winter Wonderland

 • 27.12.2015 kl. 17:07

Endelig! Vinterens første snø har falt (om man ser bort fra noen usle snøfnugg som dalte ned i starten av desember). Jeg våknet av meldingen fra mamma som fortalte at det var snø ute, og spratt opp av sengen for å se ut av vinduet. Smilet mitt bredte seg over ansiktet med det samme. Endelig. Endelig er det snø på bakken! 

Det er enda ganske lite, så jeg krysser fingrene for at det faller litt mer i løpet av dagen slik at det holder seg. Et hvitt, tykt teppe over hele byen er det fineste jeg vet om. I hvertfall i disse juletider. For ikke å snakke om den deilige, knasende lyden av snø som blir presset sammen under skoene når man går. Å, jeg kan nesten ikke vente. Nå er det nesten så jeg bare har lyst til å hive på meg sko og morgenkåpe, gå ute og tråkke hele hagen flat. Hihi!

Greit nok, vi fikk ikke en hvit jul i år, men kanskje vi kan være så heldige å ha snø på bakken på selveste nyttårsaften. Er det snø der du bor?

Min date denne julen

 • 27.12.2015 kl. 10:00

Vet dere hvem som var min date denne julen? Ikke kjæresten som mange av dere kanskje hadde trodd. Det var nemlig min andre kjæreste. Kjæresten som blir hoppende glad hver eneste gang jeg kommer inn dørene. Kjæresten som vi slikke meg i hele ansiktet om han får muligheten til det. Kjæresten som viser med hele kroppen sin hvor glad han er i meg. Kjæresten som jeg har tatt på meg ansvaret å bade i ny og ne. Kjæresten som jeg elsker så høyt. Kjæresten med navn Milo.

I tillegg er jeg så heldig at jeg både skal date Christopher og Milo resten av romjulen i tillegg til på nyttårsaften. Det er ikke verst eller hva?

Ellers må jeg beklage for den dårlige bloggingen for tiden. Det er litt for mye som skjer, og jeg prioriterer (dessverre) familie og juleselskap fremfor bloggen. Jeg lover likevel å gjøre det godt igjen etter nyttår!

Treningen i dag ble bare fiasko!

 • 26.12.2015 kl. 19:01

Her er det juleselskap etter juleselskap, og derfor blir det dessverre litt lite tid til bloggen. Jeg håper likevel at dere tilgir meg i disse travle juletider, kanskje de fleste av dere ikke har tid til å lese blogg likevel? 


 

Uansett, jeg har nettopp kommet fra trening. Og gjett hva? Økten varte i hele 30 minutter! Det må være ny rekord, tror aldri jeg har hatt ei så kort økt før i hele mitt liv. Men nå skal det også sies at jeg ikke tror jeg har hatt så vondt i magen mens jeg har vært på trening før heller. Jeg aner ikke hva det kan være. Det startet brått i det jeg våknet i dag morges og har ikke gitt seg siden. Først trodde jeg det kunne komme av at jeg var sulten, men etter å ha trykket i meg en hel haug med julemat hos farmor og farfar etterfulgt av twist og iskake til dessert har jeg strøket det av listen. 


Jeg prøvde likevel å våge meg på trening ettersom jeg ikke har trent siden lille julaften, men det ble bare fiasko! Alle øvelser gjorde vondt, og da mener jeg også alle. Jeg prøvde både å trene framsiden og baksiden av lårene, ryggen, armene og ja til og med magen - men i alle øvelsene fikk jeg bare lyst til å krype sammen i fosterstilling. Med andre ord gikk det absolutt ikke an å fortsette. Jeg prøvde meg likevel i trappemaskinen helt mot slutten ettesom jeg tenkte at kondisjonstrening i hvertfall var bedre enn ingen trening. Men dessverre gjorde det veldig vondt det også.


Kjæresten fikk likevel knipset noen bilder av meg i det jeg holdt på med knebøyen - og selv om jeg ikke var kommet lenger enn til oppvarmingen på 20 kilo, var det rett og slett der det stoppet også. Dere får likevel sett det eneste som var positivt på trening i dag. Nemlig treningsklærne mine! Hele dette antrekket fikk jeg av mormor og morfar til jul, og jeg er kjempe fornøyd. Fikk også løftehansker av dem som jeg gledet meg til å teste ut, men det får jeg gjøre en annen gang. 


Ellers kan jeg love dere at det var vanskelig å velge antrekk til treningen i dag. Ikke fordi jeg har lite å velge i men rett og slett fordi jeg fikk så masse fint til jul at det var vanskelig å vite hva jeg skulle prøve først. Haha! Treningtightsen jeg hadde på meg i dag kan dere forresten se flere bilder av eller kjøpe her (helt normal i størrelsen, jeg har min i størrelse M) og genseren finner dere her (denne er litt stor i størrelsen om du liker den best inntilsittende slik som jeg gjør. Min er i størrelse XS).


Håper dere har hatt en litt bedre 2.juledag! Nå skal jeg legge meg tilbake i sengen og lese litt i boken min før kjæresten og jeg skal på kino med et vennepar senere i kveld.

//Innlegget inneholder annonselenker

Julefeiringen min fra start til slutt

 • 25.12.2015 kl. 20:50

God første juledag! Har dere hatt en fin julefeiring? Kanskje mange av dere også har feiret med juleselskap i dag også? Det har i hvertfall jeg, to stykker faktisk! Først var kjæresten og jeg hos oldermor, der store deler av familien min var samlet, og så kjørt vi til farmoren og farfaren til Christopher etterpå. Med andre ord er jeg helt utkjørt nå! Tror aldri jeg har vært så sliten som i skrivende øyeblikk, haha, det er nesten så jeg ikke orker å skrive til dere. Men jeg har jo så masse å fortelle, derfor får vi bare sette i gang.


Julaften feiret jeg som sagt hjemme hos oss med to sett besteforeldre, oldermor og onkelen til mamma. Til sammen var vi altså ti finkledde mennesker samlet rundt kjøkkenbordet med hauger av rykende varmt pinnekjøtt, kolerabistappe, gulrøtter, poteter og rødkål. Altså en helt perfekt julemiddag! Men før den tid startet vi feiringen med gløgg, prating og latter. 

Da middagen skulle inntas ble det litt styring med bordplasseringen ettersom vi var ti stykker rundt bordet, men det gikk helt fint det også - bare enda en ting vi kunne smile og le av. Maten smakte helt fantastisk, og i etterkant ble det servert riskrem. Ikke til meg riktignok ettersom jeg er forbi den tiden jeg valgte å presse i meg riskrem kun for å finne mandelen! Haha, og hvis det skulle være noe tvil; nei, jeg liker ikke riskrem. Er ikke så stor fan av risengrynsgrøt heller faktisk, men det går en gang i blant!
Da vi hadde latt maten synke i en time og to kom det et brett med julekaker og et fruktfat på bordet samtidig som vi startet med pakkeåpningen. Absolutt alle fikk naturligvis gaver, både tobeinte og firbeinte. Selv fikk jeg så masse fint at det er umulig å ramse opp og fortelle dere om alt i dette avsnittet, derfor velger jeg heller å skrive om det i et eget innlegg rett over helgen - kanskje jeg til og med viser dere på video?

Helt til slutt kom endelig kjæresten på besøk, og jeg avsluttet derfor julaften min helt perfekt ved å sovne i armene hans.

Min julemorgen

 • 24.12.2015 kl. 15:09

Først og fremst må jeg få ønske dere en fantastisk god jul!

Har dere hatt en fin julaften så langt? Det har i hvertfall jeg! Dagen min startet, tradisjonen tro, med en felles julefrokost nede på kjøkken. Der var det dekket på med pålegg i alle varianter, ost og kjeks, nystekte baguetter og mange forskjellige drikkealternativer, deriblant gløgg! Med andre ord kunne ikke dagen startet bedre. Etter å ha fått juleklem av hele gjengen og spist en lang, deilig frokost var det på tide å være med mamma på julekjoleshopping.

Vi kjørte til et av sentrene i byen og startet letingen, og den første kjolen hun prøvde ble jammen den rette. Hun så smashing ut, og jeg er sikker på at pappa ikke kommer til å klare å ta øynene fra henne hele kvelden! Etter at vi hadde fått kjøpt kjolen var vi en rask tur innom en matvarebutikk før jeg fikk et spontant innfall om at jeg skulle kjøpe enda en julegave til kjæresten min. Derfor bar det avgårde til den butikken før vi kjørte hjem igjen. 

Da vi kom hjem kom farmor og farfar kom på besøk, noe som var veldig koselig, og det var gøy å få ønsket dem ei god jul før kvelden er her. I etterkant har jeg levert de siste gavene bort til svigers, filmet Milo mens han åpnet siste luke i kalenderen sin helt selv og til slutt skrapt flax kalenderen min - som jeg forresten vant på! De pengene går nok til en sydentur i sommer! For ja, jeg vant hele 50 kroner, haha, men det er 50 kroner mindre enn jeg egentlig måtte betalt. ;-) Penger spart penger tjent. 

Fortell meg gjerne hva dere har gjort så langt i dag! Resten av kvelden tar jeg fri, men i morgen skal jeg fortelle dere om hele julaften min ♥

Slik ser julekjolen min ut i år!

 • 23.12.2015 kl. 20:00

Jeg tror aldri jeg har vært så fornøyd med en julekjole som jeg er i år, for herlighet så fin jeg føler meg med denne på kroppen. Jeg sitter bare og gleder meg til kvelden i morgen, slik at jeg kan ta den på meg. Se det for dere da, denne kjolen, et par svarte høye hæler på bena, bølger i håret og en gullfarget øyenskygge!


Det jeg elsker med den er først og fremst fargen - en nydelig og dyp rødfarge som passer perfekt nå rundt juletider - men også den nydelige og åpne ryggen. Den er også laget i et stoff som former seg veldig fint etter kroppen. Men nå må vi ikke glemme det beste av alt! Nemlig at det er en peplum kjole, noe som gjør at jeg kan hive innpå alt jeg klarer av julemiddagen uten å engang tenke på å holde magen inne. For jenter, vi kan vel alle innrømme at vi gjør det etter å ha spist et herremåltid uten like? ;-) 

Fortell meg gjerne hva du synes om kjolen! Og forresten, om du ønsker å se flere bilder av den eller kjøpe den selv finner du den ved å klikke her. Og et lite tips helt på tampen, om du bestiller i dag får du den til nyttår!

Den perfekte jakken som passer til alt

 • 23.12.2015 kl. 18:09


En rask tur innom før jeg begynner på de aller siste juleforberedelsene. Jeg ønsker egentlig bare å vise dere denne kjempe fine jakken som dumpet ned i postkassen min for rundt en uker siden. Da jeg fikk beskjed om at jeg fikk velge meg to plagg fra shein var jeg ikke i tvil om at denne skulle være ett av dem. Se bare hvor utrolig behagelig men samtidig fin den ser ut! Den kan liksom brukes både til joggebukse og til festklær, og er perfekt nå som det er vinter men likevel ikke iskaldt. Med andre ord ei veldig fin vår og høstjakke! 

denne jakken var faktisk så populær at den nå (bare ei uke etter at jeg fikk min) er utsolgt, men dere finner ei ganske lik jakke her

Den er også super komfortabel og helt normal i størrelsen. Det jeg likevel liker aller best med den er at den ser like fin ut åpen som den gjør når den er lukket - noe som er sjelden kost i mine øyne hvertfall. De som ser flotte ut når de er åpne ser liksom ikke ut i det hele tatt når man lukker dem igjen - og motsatt. Denne derimot, jeg gir den et terningkast seks!

jakken er utsolgt, men ved å klikke her kommer dere til ei jakke som er ganske lik

Og helt til slutt er jeg nødt til å understreke at selv om jeg har fått jakken sponset kunne jeg aldri anbefalt dere eller tipset dere om noe jeg ikke liker selv. Dette er tross alt et plagg jeg har valgt meg ut selv, det er ikke shein som har funnet det til meg. For å si det litt enklere da - jeg hadde valgt denne jakken her neste gang jeg skulle kjøpt meg klær selv også.

 

Sprudlende og positiv

 • 23.12.2015 kl. 14:52


I dag har jeg en god del på agendaen og derfor startet jeg dagen med å trene. På den måten får jeg masse energi til å gjøre alt jeg må få gjort før morgendagen. For ikke å snakke om at jeg på mystisk hvis blir super sprudlende og positiv etter å ha svettet litt på treningsstudioet. I dag kjørte jeg masse forskjellige øvelser på overkroppen, og helt til slutt noen som tok veldig godt på framsiden av lårene. Dermed kan jeg med god samvittighet lene meg godt tilbake resten av dagen, og gjerne kose meg med noen julekaker også! Hihi, er det jul så er det jul.


Julekjolen min kom også i posten i dag forresten, så den gleder jeg meg til å vise dere senere. Den er såå fin, og selvsagt i julens farge - rød. Men før den tid skal kjæresten og jeg fargelegge de resterende til og fra lappene. Vi prates senere, og jeg ønsker dere en helt fantastisk lillejulaften!


Slik ble håret mitt!

 • 22.12.2015 kl. 19:31

Endelig! Jeg er så fornøyd at jeg nesten begynner å grine. Jeg sitter og tar i håret mitt hele tiden og elsker å stirre på meg selv i speilet. Haha, nå høres jeg enormt selvgod og selvsentrert ut, men det er absolutt ikke tilfelle - jeg er bare så fornøyd med hvordan håret mitt er nå. Etter litt over ett år har jeg endelig satt i extensionsene igjen, og jeg har savnet dem ekstremt masse. 

Til tross for at så og si alle i familien + kjæresten sier at jeg er finere med mitt naturlige hår klarer jeg ikke å la være. Jeg er så glad i å ha langt, tykt prinsessehår at jeg denne gangen valgte å gjøre det jeg selv synes ser best ut. Når det kommer til klær betyr andres meninger veldig masse for meg. Dersom noen sier at et vist plagg ikke kler meg tar jeg det av med det samme, mens med håret gjør jeg for en gangs skyld det jeg liker best og synes er finest.


 

På bildene her ser håret mitt mye mørkere og en anelse blåere ut, men det er ikke tilfelle i virkeligheten altså. Jeg har nøyaktig samme farge på håret enda, og det får dere se bedre i dagslys i morgen! Enn så lenge får dere dømme ut i fra disse bildene; synes dere det er fint? Kler jeg dette bedre enn mitt naturlige hår, eller omvendt?

Selv gleder jeg meg bare enda mer til julaften, nyttårsaften og ikke minst bursdagsfesten til kjæresten på nyåret nå som jeg føler meg så fin. Hihi! Jeg som trodde jeg smilte og var lykkelig fra før - vel, nå smiler jeg hvertfall! Forresten, hva som skjedde med munnen min på bildet under her må gudene vite!


Ønsker dere en helt fantastisk tirsdagskveld! I morgen er det lille julaften, jippi ♥ Husk å fortell meg hva du synes om hårforandringen da!

Klarer du å se hva jeg gjør?

 • 22.12.2015 kl. 16:31

Gjett hva jeg gjør nå da? Vel, for å gi dere et lite hint; jeg virkeliggjør endelig det jeg mente i dette innlegget for en tid tilbake. Noen som vil gjette? Hihi, jeg er strålende fornøyd så langt, og gleder meg til å vise dere resultatet senere i dag. Suss og klem i fra frøkna i frisørstolen.

Klarer du å se hva jeg gjør, og hvordan tror du resultatet blir?

Dagen før dagen før dagen

 • 22.12.2015 kl. 12:00

Tenk at det bare er to korte dager før julaften er her. Eller enda bedre, i morgen er det lille julaften. Å, jeg blir så gira! Min favoritthøytid med koselig julemusikk, kakao og varme kose sokker. Gaver i alle former og fasonger. Rykende varmt og akkurat passe salt pinnekjøtt med kolerabistappe, poteter, rødkål og alt som hører til. Den dagen hele familien samles rundt bordet, slekt og venner du sjeldent treffer kommer for å feire denne dagen sammen med deg. Dette er tiden for kjærlighet. Tiden for å hjelpe. Tiden for å elske, klemme, tilgi og glemme. Dette er tiden vi skal være sammen.

Jul, gledelig jul!

I går hang vi opp den aller siste julepynten på treet vårt i stuen, så nå er alt klart for den store dagen. Alt for uten om julegavene som ligger stablet på det ene bordet vi har i hallen. Hvorfor tenker du kanskje? Vel, det skal jeg med glede dele med dere. Det er rett og slett fordi vi er han liten tass som garantert hadde hoppet på, gravd opp og åpnet alle julegavene (ihvertfall de med hundegodteri inni) mens vi er ute en tur. Med andre ord får gavene ligge der oppe til kvelden er her, da skal vi heller legge dem under treet.

Ser dere forresten hvor godt juletreet passet inn i stuen vår? Pøøh, vi hadde stålkontroll hele tiden vi, *knis*. Mamma og de som sverget på at det ville være for stort for stuen vår, men neida, søstrene Dagsland kan sakene sine! ;-) Hele juletrehistorien kan du forresten lese om her dersom du ikke har gjort det enda.

Jeg er lykkelig nå. Akkurat nå.

 • 22.12.2015 kl. 01:56


Jeg skulle egentlig sovet jeg nå. Hvert langt, langt inne i drømmeland slik som min kjære har vært i nærmere to timer allerede. Jeg burde fått besøk av Jon Blund for lenge siden. Men jeg har ikke fått det. Tankene holder meg våken.

Men hvilke tanker er det nå da? Jo, de gode. Det er en første gang for alt, sier de. 

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg ikke har fått sove på grunn av angst og vonde tanker. Men i dag. I dag er det noe helt annet. Jeg sovner ikke fordi jeg ikke klarer å slutte og tenke på hvor heldig jeg er. Hvor bra jeg har det. Hvor lykkelig jeg er. For jeg er det. Jeg er lykkelig. Her og nå.Jeg har en kjæreste som både sier og viser at han elsker meg mer enn noe annet. Jeg vet at det er sant. Jeg merker det. Jeg kjenner kjærligheten mellom oss. Noe slikt kan ikke fakes. Derfor er jeg trygg. Veldig trygg. Jeg har det bra. Jeg kunne ikke hatt det bedre. 

Jeg har friske og raske foreldre som elsker meg og er akkurat slik foreldre skal være. De er mine beste venner samtidig som de er mine forbilder. Jeg ser opp til foreldrene mine, og det kjennes godt. Det føles bra å vite at jeg er heldig.

Jeg har ei lillesøster som betyr alt for meg i hele verden. Jeg har alltid passet på deg, og det kommer jeg aldri til å slutte med. Uansett hvor gammel du blir vil du alltid være min lille prinsesse. Jeg elsker deg mer enn noe annet. Det er du som er den bestevenninna jeg aldri fikk.

Jeg har besteforeldre som er snillere enn noen andre. Besteforeldre jeg vet at alltid vil være med meg. Gjennom hele mitt liv. Jeg er så heldig at jeg kan se dere alle fire. Jeg kan klemme dere. Jeg kan prate med dere i timevis. Jeg kan være med dere. Det er jeg takknemlig for. Når jeg blir gammel kommer jeg til å kjenne dere. Føle dere. Jeg vet jeg kommer til å gjøre det. Fordi en slik kjærlighet som mine besteforeldre viser meg vil aldri kunne forsvinne. Aldri.


Sist, men ikke minst har jeg meg selv. Jenta som en gang ikke turde å være ute i friminuttene, men som heller låste seg inn på toalettet hver eneste dag. Hvert eneste friminutt. Jenta som den dag i dag klarer å møte utfordringer alene. Hun starter samtaler med mennesker hun aldri har møtt. Hun trener for å stå på scenen i bikinifitness. Hun strekker seg etter målene sine, og sakte men sikkert når hun dem. Det er bare et spørsmål om tid. 

Men det spørsmålet vil jeg ikke stille enda. Jeg vil bare tenke på akkurat nå. Føle på akkurat nå. Føle på lykke. For jeg er lykkelig nå. Jeg kan føle det.

Video: kjæresten svarer på spørsmålene

 • 21.12.2015 kl. 22:54

Gjett hvem som endelig har fått med kjæresten på videoinnspilling? Vel, det er meg det! Han var ikke så veldig gira for å si det sånn... Men stilte opp likevel, så tusen takk til deg, elskling. Ellers har jeg faktisk brukt noen timer av denne ellers så fine mandagen til å fylle på med inspirasjon på videofronten - så fremover har jeg flere gode videoer planlagt. Jeg gleder meg så masse til å spille dem inn, og for ikke å snakke om å dele dem med dere.

Hva synes du?

Synes du dette er ekkelt?

 • 21.12.2015 kl. 12:02

Ja, synes du det? Synes du det er ekkelt at jenter svetter? Synes du det er ekkelt at jenter har våte ringer under armene når de trener? Eller på ryggen, under brystet eller kanskje bakom knærne? Vel, jeg svetter på alle de overnevnte plassene bortsett fra bakom knærne på så og si hver eneste treningsøkt. Om jeg ikke svetter når jeg er ferdig å trene har jeg rett og slett ikke gjort en god nok jobb. For meg er det ingen vits i å trene med et nysminket ansikt for så å være livredd for å bevege meg i frykt for at foundationen skal renne. Det er rett og slett ikke et alternativ. Men jeg vet det er mange andre som tenker slik.

Når jeg trener har jeg som regel bare et lag maskara, litt farge på øyenbrynene og en sjelden gang et lett lag pudder - men that's it. Hvorfor? Jo, fordi vi skal ikke være pene på trening. Det er ingen som er det. På trening er vi alle, kvinne eller mann, stygg, svett og sliten. Det er som et sitat jeg hørte for noen år siden "if you still look cute at the end of your workout, you didn't train hard enough."

 

Det jeg egentlig prøver å få frem her er at du ikke skal være redd for å trene for hardt i frykt for å se stygg ut. Du skal ikke skippe tredemøllen fordi du er redd for at håret i nakken skal krølle seg av svetten din, og skape mange små korketrekkere - jeg får det på hver eneste økt og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Du skal ikke være redd for å trene ti kilo tyngre i knebøy fordi du frykter å se ut som en strippete sebra i ansiktet i etterkant. For hva er vel vitsen med å trene om du ikke har tenkt å gjøre det skikkelig?

Et lite tips helt på tampen; tren heller med lite eller ingen sminke - ja, den røde fargen i ansiktet vises bedre og du er kanskje ikke like pen som du ønsker - men det er så mye bedre for huden din. For ikke å snakke om at det er mye finere å se rødsprengt, sliten og naturlig ut, enn om svetten lager foundation striper nedover ansiktet ditt og eyelineren renner inn i øynene. Det er rett og slett ikke pent.

Tren hardt og tren skikkelig - ikke bry deg om hvordan du ser ut! For jeg lover deg at du kommer til å takke meg etter noen måneders hard trening når du ser endringene tydelig på kroppen din, enn om du bare gjør alt halvveis.

Slik lager du ditt eget sjokoladehus!

 • 20.12.2015 kl. 20:28

Nå har jeg akkurat ankommet svigers, og sitter for øyeblikket å gomler i meg den ene pistasjnøtten etter den andre. Det er jo så godt! Jeg er blitt skikkelig hekta i det siste, og da Palestine ikke hadde åpent gikk jeg faktisk så langt at jeg kjøpte nøttene på Rema 1000. I løsvekt. Det som er så dyrt! Med andre ord; du vet du er hekta på pistasjnøtter når du er villig til å betale i bøtter og spann bare for å ha de stående i skålen når søndagskvelden sniker seg innpå.

Uansett, nå er det på tide å dele fremgangsmåten på sjokoladehuset mitt med dere. Resultatet delte jeg i går kveld, og fremgangsmåten får du her:

Du trenger:

seks melkesjokoladeplater - 300 gram melis - et egg - dekorasjoner til å pynte med etterpå (jeg brukte seigmenn, marshmallows og sjokoladefigurer)

Slik gjør du:

Start med å pakke ut tre av sjokoladeplatene, og del dem opp slik som på bildet under her. Bruk en skarp kniv og press den ned, altså ikke skjær frem og tilbake som du vanligvis gjør med andre matvarer.

Bruk én av de tre 2x3 rutede sjokoladeplaten, for eksempel den helt nede til høyre i bildet. Del den opp i mindre biter før du legger dem i ei skål i mikroen i ca. 30 sekunder. Ta så skålen rundt og rør godt - mest i bunn av skålen! - før du setter den inn igjen i 30 sekunder til.

Den smeltede sjokoladen skal du bruke til å lime sammen sjokoladedelene med. Derfor er det nå på tide å gjøre klar veggene i huset. De fire største delene (altså to 3x6 biter og to 3x3 biter) skal vi bruke som vegger. Skjær derfor ut dør og vinduer der du ønsker dét ved å bruke tuppen på en skarp kniv. Stikk forsiktig gjennom rundt hele ruten som skal fjernes før du presser den ut.

Det gjør ingenting om sjokoladen knekker, da bruker du bare litt smeltet sjokolade på hver side av der den er knukket og presser dem sammen. La den tørke i noen minutter og så skjærer du bort den overflødige sjokoladen. Slik jeg har gjort under her.

Når du er ferdig med å designe huset må du bestemme deg for om du vil at rutene skal vises eller ikke. Jeg valgte sistnevnte og lot derfor rutene være innover i huset. Bruk smeltet sjokolade for å lime veggene sammen her også. Det gjør ingenting om du bruker overdrevent mye sjokolade for å lime bitene sammen, bare husk å gjøre det på innsiden av huset.

For å lage pipen limte jeg bare sammen tre ruter som jeg hadde skjært skjevt, og avsluttet med å lime ei helt rute på toppen av pipen.

Gjør det samme for å lage de skrå veggene på siden. Skjær noen av bitene skjevt, og lim alt sammen. For å gjøre dette bruker du bare noen av sjokoladebitene som er til overs. Det er viktig at du ikke bruker de to siste hele platene.

Når du er ferdig, og huset har tørket mangler det bare taket. Men før du fester det er du nødt til å gjøre det litt penere. Som du ser er det lappet sammen, og det ser ikke så veldig fint ut. 

Bruk derfor en kniv til å skjære av overflødig sjokolade, og bruk deretter fingrene til å glatte over "humpene" og kantene. Sjokoladen vil etterhvert smelte når du tar på den - bruk det til din fordel, og glatt det fint ut. Slik ble mitt etter å ha glattet ut og skjært av.

Nå kan du endelig åpne de to siste sjokoladeplatene. Skjær av ei rad på den ene enden, og bruk den til å smelte mer sjokolade om du trenger det. Fest så taket litt nedenfor toppen av huset slik at det gjenstår ei glipe helt øverst.

Når du har gjort dette på begge sider bruker du de siste bitene til å dekke igjen glipen på toppen.


Nå er du ferdig, og det er klart for å pyntes! Lag glasuren av melis og eggehvite, og start med å legge en god dasj over den igjen dekkede glipen på taket. Lim så på pipen med glasur, og pynt slik du selv ønsker!

Vær kreativ, og ikke minst, ha det gøy! Lykke til med sjokoladehusbyggingen.

Dette motiverer meg aller mest

 • 20.12.2015 kl. 16:07

Nå er uken avsluttet på en perfekt måte. Dagens treningsøkt er utført, og ettersom jeg hadde litt energi til overs etter gårsdagens fridag kunne jeg presse meg litt denne formiddagen. Med andre ord; svetten rant, musklene skrek og jeg gliste over å være enda et skritt nærmere å stå på scenen. Jeg er én dag nærmere for hver eneste dag som går, og det er ingenting som motiverer meg mer enn den tanken. 


I tillegg motiverer jeg meg også ved å se forandringer på kroppen min. Og da mener jeg ikke se som i å bruke øynene, for jeg vet av erfaring at det er lett å bli blind på seg selv - i hvertfall om man studerer kroppen daglig for å lete etter noe som er annerledes enn dagen før. Med å se forandringer på kroppen mener jeg at jeg har målt alle kroppsdelene og skrevet ned målene mine fra før jeg startet. Lille julaften, altså om tre små dager - én og en halv måned etter at jeg startet - skal jeg måle på nytt. Forhåpentligvis kommer jeg til å bli positivt overrasket, og motivasjonen vil ganske sikkert øke enda litt mer.


Fortell meg gjerne dine beste motivasjonstips når det kommer til trening! Hva er det som motiverer deg?

Ta en titt på mitt sjokoladehus!

 • 19.12.2015 kl. 20:50


Dette har vært en helt fantastisk lørdag så langt! Etter forrige blogpost fikk vi koselig besøk av Georg og Eline, tidenes søteste kjærestepar. Vi koste oss med både kinamat, filmtitting og en halvtime i jacuzzien. Med andre ord - en helt perfekt dobbeldate! I etterkant har jeg sittet på kjøkken i flere timer med mitt lille prosjekt. Faktisk et prosjekt jeg har planlagt i flere måneder, men det er først nå når juletiden er her at jeg kunne utføre det.


 

Nemlig å lage et sjokoladehus av melkesjokoladeplater. Det er faktisk ikke så lett som man skulle tro. Jeg ble i hvertfall overrasket over hvor lang tid og hvor mye planlegging som ligger i et slikt hus som dette. Resultatet ble mer enn vellykket, og fremgangsmåten har jeg lyst til å dele med dere i morgen - om dere er up for det selv selvfølgelig?Fortell meg gjerne hva dere synes!

Cozy saturday morning

 • 19.12.2015 kl. 14:21


dette koseplagget kan du se flere bilder av eller kjøpe ved å klikke her

Hva er vel bedre enn lørdagsmorgener, sånn egentlig? Jo, kanskje søndagsmorgener, men lørdagen er jammen ikke langt unna. Denne dagen brukte jeg morgenen til å kose meg sammen med kjæresten min. Vi lå i sengen til klokken slo tolv faktisk, og bare pratet om alt og ingenting i hele universet. På meg for anledningen hadde jeg dette nye koseplagget mitt. Herlighet så behagelig! Jeg fikk det på døren i forigårs, sammen med ei nydelig jakke - den skal dere få se en annen dag.


dette koseplagget kan du se flere bilder av eller kjøpe ved å klikke her

For akkurat nå er jeg nødt til å skryte en hel del av denne her. Forresten, hva heter et slikt plagg? Er det playsuit? Men har ikke de egentlig korte armer? Ikke vet jeg, det får være opp til dere å avgjør i kommentarfeltet. Kanskje jeg bare skal kalle den en myksuit. For den er helt fantastisk myk. Akkurat som å gå naken - jeg lover dere. I tillegg har den lange armer noe som gjør den veldig deilig å bruke på slike kalde vintermorgener som denne. Helt fantastisk med andre ord.


myksuiten kan du se flere bilder av eller kjøpe ved å klikke her

Nå skal jeg hoppe i de vanlige klærne mine, om jeg omsider klarer å ta myksuiten min av meg, for her i hus skal en film rulle over skjermen om få strakser. Vi får besøk av et vennepar og kommer derfor til å ta det helt med ro denne regntunge lørdagen. Ingenting er så deilig som å ligge inne når det høljer ned utenfor.

//myksuiten min er sponset, men meningene er ærlige

Ekstra julestemning

 • 18.12.2015 kl. 21:06


 

Julegavene fikk jeg i boks for lenge siden, men det er først nå alle er pakket inn! Det føles så deilig å være ferdig med absolutt alt som skal gjøres før den store dagen, og nå har jeg seks dager på meg til å slappe av og nyte denne fine tiden. Ekstra julestemning gir det forresten også. Å ha et hjørnet på soverommet hvor det er masse gaver med fint innpakningspapir og nydelig glitterbånd. Har på følelsen av at dette kommer til å bli en veldig fin jul - til tross for at jeg ikke kan feire den sammen med min kjære ♥ Håper dere ligger like godt an, og at dere nyter denne tiden like mye som jeg gjør. Denne følelsen her unner jeg alle!

En juletrehandel vi kommer til å huske lenge

 • 18.12.2015 kl. 18:35


Ettersom mamma og pappa ligger og flotter seg nede på Gran Canaria akkurat nå var det lillesøster og jeg som fikk i oppgave å ta oss av juletreshoppingen i år. Vi tok med oss kjæresten min og ei venninne av Marthe - og sammen viste vi oss å være tidenes firkløver. I hvertfall når det kommer til å velge juletre.

Vi hoppet inn i Opelen min alle fire, og raste avgårde til andre siden av byen for å finne det fineste juletreet til en billig penge. Da vi ankom plassen trødde lillesøster og jeg ut av bilen som søstrene Kresen når det kommer til juletrær, og foreldrene våre, Mr. & Mrs. Kresnere satt i syden og fulgte godt med på både bildemeldinger og kom med tilbakemeldinger over telefonen. 
Lillesøster og jeg fikk kjæresten min til å holde opp (ettersom det var han vi brukte som målestokk) så og si hvert eneste juletre der inne, og når vi hadde vært innom absolutt alle uten å finne et bra trakk vi oss unna for å høre om ikke mamma og pappa kunne gjøre det når de kom hjem i stedet. Alle trærne var enten for høye, for lave, for lite fyldige i toppen, for skjeve, for brede, for smale og slik fortsatte det... Ikke ett eneste av alle de titalls (om ikke hundretalls) juletrærne som befant seg der inne falt i smak for søstrene Kresen. Dere kan tenke dere hvor glad min kjære Christopher var på det tidspunktet - haha.

Han ble oppgitt, venninnen til Marthe begynte også å bli lei - vi var rett og slett helt umulige. Men akkurat i det mamma sa at de kunne fikse det når de kom hjem fikk vi øye på et veldig fint tre som en av de ansatte i andre enden av lokalet nettopp hadde skjært ut av nettingen. Vi la på telefonen og snek oss bort til den lille juletreskogen igjen. Der fulgte vi spent med på om de som sto rundt og studerte det ville ha det eller ei, og i det de gikk bort til et annet tok vi tak i det!


Kjæresten stilte seg ved siden av med hånden i været, og vi begynte å studere det selv også. Det var nesten helt perfekt. Akkurat passe høyt, fint og fyldig, ikke for bredt, men heller ikke for smalt. Litt skjevt fra den ene vinkelen, ja. Men ellers var det helt perfekt. Etter mye om og men, frem og tilbake bestemt vi oss for å ta det. Det skal jo likevel stå i et hjørne i stuen, så derfor er det bare til å snu det slik at det ikke er skjevt fra vår synsvinkel.

Kjæresten tok det over skulderen og vi spaserte mot kassen. Den ene med et bredere smil enn den andre. Før vi gikk ut var jeg selvsagt nødt til å trikse litt med dette veldig store og uhåndterlige juletreet - dere vet, for bloggens skyld.

Det var ikke før vi åpnet bagasjerommet at det slo oss at vi burde hatt en tilhenger, en annen bil eller hvertfall noe annet enn bare denne lille opelen med en sjåfør og tre passasjerer! Vi fiklet, presset, dro, la ned seter, skjøv frem seter, flyttet basskassen - og etter noe som føltes som en evighet klarte vi på mystisk vis å presse oss inn i bilen alle sammen - lillesøster, venninnen hennes, kjæresten min, juletreet og meg selv. Jubel!


Nå blir det jul i år også!

Julebilder med bar rumpe!

 • 17.12.2015 kl. 23:08

Da vi sto i stuen og knipset bildene for dette innlegget fant vi ut at det garantert ville være en god idé om Christopher løftet meg. Det ville helt sikkert se veldig romantisk og enda mer "julete" ut - så da gjorde vi det. Han tok tak rundt livet mitt og løftet meg opp, og akkurat i det jeg lettet fra bakken brøt jeg ut i full panikk "Wæ, nei, sett meg ned igjen! Hele rumpa mi vises!" Haha, og så lo vi oss ihjel etterpå da vi så resultatet på kameraet! Bare se for dere hele situasjonen - det var virkelig så komisk at det ble magisk.


 


 

Uansett, i dag var kjæresten og jeg innom sparkjøp der vi blant annet fant en nissekjole til meg og en sløyfe til han. Så nå er vi med andre ord helt klar for julen. Alle gavene har vi fått unnagjort for lenge siden og julestemningen er på topp. I morgen skal min kjære ha grøtfest på skolen før vi tar oss enda en treningsøkt. Kanskje vi er så julete av oss at økten til og med blir utført i disse antrekkene. Hvem vet? Dere skal i hvertfall bli oppdatert om det skjer... Haha.Nå skal vi ta oss en velfortjent kveld foran tv! Slitne i musklene er vi begge to, derfor er det ekstra deilig å kose oss i hverandres selskap med fun light saft i glasset og dexter på skjermen. Ha en fin torsdagskveld alle sammen ♥


Disse pannekakene kan gi deg finere hår og hud

 • 17.12.2015 kl. 17:51

Repost fra blogginnlegget mitt den 13. Oktober.

 

Har dere noengang smakt aloe vera gel? En juice man tar et par shoter av daglig, som fjerner slagg og avfallsstoffer fra tarmtottene dine. De aller fleste, inkludert meg selv, synes den smaker helt forferdelig. Noe som i grunn er litt kjedelig, men det er viktig å huske på at selv om den smaker vondt gjør den ufattelig godt! Kroppen din tar mye lettere opp vitaminer og mineraler dersom tarmtottene dine er rene og pene. Noe som igjen kan føre til finere hud, finere og sterkere hår og negler, avføringen blir ofte også helt topp, i tillegg til at mange generelt føler seg bedre ettersom kroppen klarer å ta opp en større mengde vitaminer og mineraler enn tidligere.

Da er vel alle disse fordelene verdt den litt vonde smaken, er de ikke? Om du likevel synes at smaken ødelegger en del, og du dermed gjerne sluntrer unna de 2-3 daglige shotene, har jeg funnet noe som kanskje kan hjelpe for deg. Jeg har eksperimentert litt her hjemme, og prøvd å finne på morsomme og kreative måter å drikke gelen på, slik at smaken ikke er så ille. Fire av forsøkene ble suksessfulle, og de skal jeg dele med dere nå! Min favoritt er fersken, men ettersom den originale er Forever Livings absolutte bestselger har jeg brukt den i alle "eksperimentene" mine. 

Bland en shot Aloe Vera Gel med Argi+ Ettersom jeg daglig inntar et glass med argi som hjelper meg til å være mer opplagt og ha mer energi i løpet av dagen, var det dette forsøket jeg testet ut først. Jeg blander meg et glass argi hver morgen, så hvorfor ikke blande inn en shot med Gel i tillegg? Jeg prøvde det, og smaken ble amazing! Den gode skogsbærsmaken fra argien overdøvet smaken av gelen. Jeg er sikker på at dette blir like bra om du blander shoten ut i et glass med saft også! Det kan i hvertfall ikke skade å prøve.

Lag isbiter av gelen. Obs: Fikk nettopp vite at de gode næringsstoffene forsvinner når den fryses! Så da anbefaler jeg ikke dette punktet. Denne varianten var helt genial! Om du normalt pleier å drikke noen glass brus, saft, iste eller juice til dagen er dette den perfekte måten å få i deg Aloe Vera Gel på, uten at du kjenner smaken. Frys ned isbiter på enten 30 ml, eller 15 ml, jeg valgte sistnevnte ettersom de ble litt mindre da. Om du gjør det på samme måte som meg tar du bare to isbiter oppi glasset med juice som du drikker til frokost. Isbitene smelter gradvis, og dermed kjenner du ikke smaken av gel i det hele tatt. I tillegg får du en kald drikke! Du må bare passe på å ikke drikke opp all juicen før isbitene er helt smeltet.

Ta en shot med Aloe Vera Gel i pannekakerøren. Da jeg lagde meg havrepannekaker etter jobb i dag fikk jeg plutselig en strålende idé. Jeg tok en shot med Aloe Vera Gel oppi røren, og stekte deretter pannekakene mine. De smakte akkurat like godt som alltid, eneste forskjellen er at de inneholder så mye mer som er bra for kroppen min! Wuhu, tror dere jeg hadde god samvittighet etter å ha spist de pannekakene eller? Det skal jeg låve dere jeg hadde.

Skyll ned med noe godt direkte etterpå. Det siste punktet her er også det som er det enkleste. Finn frem et glass med du liker aller best, om det så er iste eller brus. Ta shoten i venstre hånd, det andre glasset i høyre, og skyll ned med noe godt direkte etter at du har tatt shoten i munnen. Dette fungerer som bare juling, og det var dette jeg gjorde under hele C9 kuren min.

Nå skal det sies at man vender seg litt til smaken etterhvert som man har drukket den en stund. Det kunne mamma si seg helt enig i; "Det var mye verre i starten, nå går det egentlig ganske greit!" I tillegg må dere huske på at det finnes tre forskjellige smaker på aloe vera gel. Den originale, helt uten tilsatt smak, du finner den her. Aloe berry nectar, med tilsatt smak av eple og tranebær, den finner du her. Og til slutt - min favoritt - Bits'n peaches, med tilsatt smak av fersken, den finner du her!


Det som er så fint med Forever er også at du alltid får 90 dagers kundegaranti. Det vil si at du kan kjøpe tre slike flasker som dette, bruke dem i tre måneder (ei flaske holder cirka i én måned) og dersom du ikke er fornøyd får du alle pengene dine tilbake! Da har du i hvertfall ingenting å tape på å teste det ut! Bare masse helsefordeler å vinne. Jeg stemmer for å prøve!

Det er enda ikke forsent!

 • 17.12.2015 kl. 11:30

 

Jeg startet denne torsdagen slik jeg liker aller best. Jeg lå halvvåken under dynen i sengen min og bladde gjennom den ene nettsiden etter den andre. Kjøpte ingenting - selvsagt. Jeg sparer jo for tiden, og da er denne formen for shopping veldig tilfredsstillende. Å bare bla gjennom, legge i handlekurven og rett før jeg klikker "bestill" krysser jeg ut vinduet. Dere burde prøve det selv også! 

 

lignende sko finner dere her - lignende jakke finner dere her - toppen finner dere her

Om dere derimot har penger dere kan bruke - enten på julegaver eller til deg selv kan jeg med glede meddele at det enda ikke er for sent å bestille julegavene eller julekjolen på nelly. Om du klikker på "ekspresslevering" når du fullfører kjøpet - noe som forresten bare koster 59 kroner - vil du garantert ha pakken i postkassen din før julaften (så lenge du bestiller før i morgen, 19.12)! Gledelige nyheter i en ellers hektisk juletid. 

Under her finner dere godbitene jeg la i handlekurven min i dag. Noen av dem er fra nelly og andre er fra shein. Håper det kan være til inspirasjon for noen av dere.1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER - 6. HER - 7. HER - 8. HER - 9. HER

 

Hva synes du om klærne som står på min ønskeliste i dag?

Visste du at...

 • 16.12.2015 kl. 21:39

... jeg har vært cheerleader?

Ja, visste dere det? Kanskje litt rart å høre med tanke på at jeg også har drevet med vektløfting? For ja, jeg holdt på med disse to sportene side om side i rundt tre år - tro det eller ei! Vektløfteren i cheerleaderdrakt, haha. Sammen med teamet mitt West Coast Extreme hadde vi fast to oppvisninger i året, i tillegg til at vi opptrådte på en skoleavslutning for en videregående skole, på flyplassen da Haugesund fikk direkteflygninger til Malaga og en fotballkamp her i haugesund. Sistnevnte er nok det største og morsomste jeg gjorde sammen med laget. Der danset og ropte vi foran en fullstappet stadio av FKH og Viking supportere. For et adrenalinkick, sier jeg bare.

 

Så, var det noen som visste dette fra før? Om ikke, ble dere overrasket?

 

Spørsmålsrunde - kjæresten svarer

 • 16.12.2015 kl. 17:18


Siden jeg skiftet bloggadressen min vet jeg at jeg har fått en god del nye lesere. Derfor tenkte jeg at det kunne være en god idé å snurre i gang en spørsmålsrunde - men for å gjøre det litt mer spennende skal kjæresten svare på spørsmålene deres denne gangen. Kanskje jeg til og med får han til å svare på video, kunne det vært noe? Regner med at vi kommer til å gå igjennom spørsmålene og svare på dem til helgen, så frem til da er det bare til å hyle ut!

Spør om hva enn dere vil om det så er om meg, han, oss to, trening, bloggingen eller psykisk helse. Som han selv sier over her - ingen spørsmål er for dumme.

Veldig flaut å innrømme

 • 16.12.2015 kl. 12:28

Okei, dette er egentlig litt flaut å innrømme. Rettelse: veldig flaut å innrømme. Nå skal jeg nemlig fortelle dere hva jeg har brukt dagen min på så langt. Først gjennomførte jeg ei veldig god treningsøkt før jeg kom hjem og plantet rumpa mi rett i sofaen. Her har jeg sittet siden. Jeg tyvlånte play station kontrollen til min kjære og satt meg for å spille crash bandicot! Haha. Det er så flaut. Enten trener jeg eller så spiller jeg. Faktisk fullførte kjæresten og jeg Crash Bandicot 1 på bare én dag. Nummer to er vi også godt i gang med å fullføre. 


Dette spillet spilte jeg masse da jeg var yngre - mener jeg gikk på barneskolen. Og det vekket skikkelig gode minner å kunne styre den reven til å løpe rundt og komme seg gjennom løypene igjen! Jeg overrasket også meg selv da jeg plutselig kom på forskjellige snarveier og bonuser som jeg kunne da jeg var mindre. Overraskende hvor mye hjernen vår faktisk husker, uten at vi er klar over det selv!Har noen av dere spilt Crash Bandicot, og skjønner dere eventuelt hvorfor jeg har sittet med dette hele formiddagen? *knis*

Ny øvelse: motiverende beinpress!

 • 15.12.2015 kl. 21:28

Nok ei kveldsøkt er fullført, og denne gang sammen med kjæresten. Noe som er ekstra koselig! Vi har hvert vårt program forresten, så selv om vi trener sammen så har vi ikke de samme øvelsene. Derfor blir det ekstra gøy når vi plutselig oppdager at vi er på samme øvelse til samme tid - slik som vi var i beinpressen i dag. For å gjøre det litt ekstra motiverende og trene bestemte vi oss for å bruke hverandre som belastning - det er bra med variasjon, er det ikke? ;-) Så, når kjæresten skulle løfte hopper jeg opp på maskinen, og så gjorde han motsatt når jeg skulle løfte.


Denne øvelsen likte jeg så godt at jeg jammen tror at jeg skal legge den fast inn i programmet mitt - så får jeg bare prøve å overtale kjæresten til å gjøre det samme. Det er nemlig ikke så enkelt å trene denne øvelsen alene, haha. Tror også jeg skal døpe den for motiverende beinpress ettersom det er super motiverende og se den du elsker rett foran deg når du presser på!


Ellers var resten av økten også veldig god! Jeg fikk i hvertfall kjørt meg godt både på baksiden av lårene, biceps og magen. Pjuh! 

Slik smeltet han hjertet mitt

 • 15.12.2015 kl. 17:21

Jeg tror jeg må vurdere å døpe om denne bloggen her til noe ala linntheresesmat eller noe slikt. Så mye mat som det har vært her i det siste er jeg nesten ikke i tvil. Haha! Med andre ord blir dette den siste matposten på en god stund. Jeg skal skjerpe meg! Mer deling av trening og hverdag, og mindre deling av mat - så vanskelig kan det vel ikke være.


Uansett, jeg vil dele en liten hendelse med dere. Jeg sto og kikket ut stuevinduet og ventet på at kjæresten skulle komme hjem. Vi gikk tom for gass på komfyren, så middagen ble litt forsinket - heldigvis for meg var kjæresten også det. Da han etter langt om lenge endelig kom inn dørene gikk han rett bort til sofaen. Jeg fikk ikke så mye som et hei-kyss engang. Jeg begynte å lure, har jeg sagt noe galt? Gjort noe feil? Det var ikke før han fant frem et pledd som han la på sofaen og deretter kom bort og hentet meg at jeg skjønte at det absolutt ikke var noe galt likevel. Han la meg ned på pleddet, la seg ved siden av og holdt godt rundt meg. Åh, kosete kjæresten min.

Etter en liten stund slo det meg plutselig at maten måtte gjøres ferdig. 

Jeg: "Nå må vi ikke glemme maten..." begynte jeg forsiktig.

Christopher: "Det er viktigere at jeg får kosetid med kjæresten min." svarte han og klemte enda hardere rundt meg.

Så enkelt som det kan det altså gjøres. Hjertet mitt smeltet og jeg sank ned i armene hans igjen, med et bredt smil om munnen, og øynene lukket. 

Hvordan har tirsdagen din vært så langt?

Frisk og syrlig bringebærsmoothie

 • 15.12.2015 kl. 13:14

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og godter meg med ei skål fylt med en deilig, frisk og syrlig smoothie, toppet med noen mandler og litt havregryn. Smoothien lagde jeg meg i går kveld, og dette er restene fra den. Åh, den smaker så fantastisk godt! Ikke nok med at den er sunn, den har også en uerstattelig syrlig og frisk smak. Jeg vet ikke med dere, men selv elsker jeg i hvertfall syrlige smaker. Om ikke dere gjør det samme kan dere lett tilsette ei spiseskje eller to med sukrin, alt etter hvor søtt dere ønsker den.

Det eneste du trenger for å lage denne faktisk gode smoothien (som forresten er ca. store 2 porsjoner) er det som står over her, og eventuelt litt sukrin om du ønsker den søtere. Tøm alle ingrediensene oppi en mikser, og press på start knappen. La det mikses til konsistensen er jevn og flytende. 

Deretter kan du velge om du vil gjøre som jeg gjorde i går kveld; og helle smoothien oppi et glass, før du topper det med noen hele bringebær på toppen. Eller om du vil helle det oppi ei skål, toppe med mandler og havregryn og spise det med skje. Begge deler smakte like fantastisk!

Dette anbefales på det varmeste (og syrligste)! Prøv og smak selv da vel ♥

Slike gaver som dette er gull verdt!

 • 14.12.2015 kl. 23:00


Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gi flere livstegn fra meg i dag, men da jeg tok en tur ut i postkassen nå nettopp ombestemte jeg meg brått. For ja, jeg kunne fint ha ventet til i morgen med å vise dere dette, men jeg er så glad og gira at jeg er nødt til å dele det nå.

Dere skjønner, jeg deltok i en konkurranse på bloggen til Ayla her for ei ukestid siden, og det endte faktisk med at jeg vant. Når vi snakker om dette med konkurranser må jeg forresten si at min egen konkurranse er avsluttet, og vinneren er kontaktet på epost! Uansett, i dag dukket julegaven fra henne opp i postkassen, og selv om jeg kanskje burde ventet til julaften med å åpne den klarte ikke den tålmodige delen av meg å ta kontrollen. Jeg rev opp papiret og gliste fra øre til øre da jeg så innholdet. 


Et par supersøte vanter og en liten, vakker pynteengel som jeg kan henge på juletreet mitt. Åh, slike gaver som dette er gull verdt, og jeg blir evig takknemlig. Tusen takk, snille Ayla! Jeg elsker gaven, og håper både du og alle dere andre som leser her inne får en helt fantastisk jul. Jeg håper også at dere blir like glad for julegavene deres som jeg ble for denne. 

Mandagstrening med nye sko

 • 14.12.2015 kl. 21:07

Min første treningsøkt denne uken er nå fullført, og det ble gjort i disse rosa og lilla treningsskoene! Jeg fikk dem av mormor etter at de ikke passet til henne, og jeg kan love dere at det hjalp på motivasjonen min i dag. Det er ingenting som gjør det så gøy å trene som når man har nye treningssko eller treningsklær. Gode var de også forresten! De så altså ikke bare bra ut, men de satt godt på bena også.Ettersom det var utrolig mange andre spreke mennesker på trening denne mandagen ble det ikke noe bildeknipsing inne i treningslokalet. Derfor tok jeg i bruk min kreative sjel og skrudde på fjernlysene før jeg knipset disse bildene. Har man ikke sol og dagslys så får man lage det selv, og dette her viste seg å være en veldig god nødløsning selv om jeg innrømmer er at jeg liker dagslys hakket bedre. Haha ;-) 


Hva har dere brukt mandagskvelden deres på?

Tenk at det allerede er ett år siden

 • 14.12.2015 kl. 18:25


På denne tiden for ett år og rundt seksten timer siden sto jeg på dansegulvet sammen med noen som den gang bare var en veldig kjekk ung mann som jeg ikke ante hvem var. I løpet av natten fikk jeg greie på at navnet hans var Christopher, og han passet på meg hele kvelden til tross for at han ikke hadde peiling på hvem jeg var. Det var nemlig enda en annen jeg heller ikke ante hvem var som var veldig klengete og irriterende den kvelden. Da tok Christopher på seg jobben som livvakten min - haha! Han tok også tak i meg den ene gangen jeg holdt på å falle ned trappen den natten. Vi danset, snakket masse og koste oss en hel haug hele den kvelden før vi skiltes da vi skulle gå hjem. 

Jeg fikk en melding på facebook noen timer etter at vi begge hadde kommet oss trygt hjem der det sto "Tusen takk for en fin kveld <3" Noe så fint og romantisk. Lite visste jeg om at jeg kom til å være i et forhold med den her mannen ett år senere. 

 For tenk det. Det er allerede ett år siden jeg møtte kjæresten min for aller første gang. Den kvelden ligger så friskt i minnet enda, at jeg ikke følte det var mer enn noen måneder siden. Likevel føles det som jeg har kjent han hele livet.

Er det dét som kalles ekte kjærlighet?

Slik tjener du penger på å blogge

 • 14.12.2015 kl. 12:00

I det siste har jeg fått en del spørsmål på både melding, mail og her i kommentarfeltet om jeg har tips til hvordan man kan tjene penger på å blogge. Først må jeg bare si at jeg ikke tjener så veldig mye på bloggen min enda, men at det blir mellom 500-1000 kroner i måneden. Noe som definitivt er en kjekk, liten ekstra inntekt. Nå har jeg blogget i tre år, og jeg skal låve dere at det har tatt tid å komme seg hit jeg er i dag når det gjelder å tjene noe på denne hobbyen min. Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om hva som fungerer og hva som ikke gjør det, slik at dere slipper å prøve og feile som jeg har gjort. 

Når det er sagt avhenger selvsagt alt av hvor mange lesere du har, men du trenger så absolutt ikke å ha mange tusen lesere for å kunne tjene noe. Selv har jeg rundt 400 unike lesere hver dag (pluss, minus), og tjener som sagt mellom 500 og 1000 i løpet av en måned. 

Mange vet nok om det første punktet her, nemlig sponsede innlegg. Det kan være alt fra bedrifter til enkelt personer eller organisasjoner som ønsker å betale deg en sum for at du skal skrive et innlegg om dem eller deres produkter. Akkurat hva disse innleggene handler om eller hvordan de skrives er utrolig forskjellig, fellesnevneren er bare at man får penger for å skrive innlegget.

Men nå skal det sies at man bør ha ganske mange lesere før man får forespørsler om slike ting. Selv har jeg kun blitt spurt om dette to ganger, der jeg takket ja til det den ene gangen.

Det er dette punktet og det neste jeg selv har tjent mest på. Først vil jeg tipse dere om å bruke annonselinker så ofte som mulig. Det vil si at dersom du har på deg klær som er kjøpt på nett kan du linke til dem under bildene dine (ved hjelp av din personlige, unike link som du lager på bloggklubben, les mer om akkurat dette herLEGG TIL LINK). Da vil du få en viss sum hver gang noen klikker på en av linkene dine. 

Det er også mulig å gjøre det samme på tradedoubler, men da får du heller 10% av salget hver gang noen kjøper noe via dine linker. Dette har imidlertid vist seg å være mindre effektivt for meg enn å bruke bloggklubbens egne samarbeidsavtaler.

Hvis du ser i sidemenyen min kan du se at jeg har en egen kategori jeg har kalt "annonser", og der har jeg plassert ei annonse for shein ettersom jeg samarbeider med dem, og ei annonse for google adsense. Den nederste annonsen tjener jeg daglig penger på ettersom jeg får et vist antall kroner for hver person som klikker seg inn på bloggen min (altså jeg får betalt bare for at dere ser den). Ikke noe hokus pokus for meg, den bare ligger der, og er heller ikke irriterende for dere ettersom den er så liten og kun ligger i sidemenyen på ene siden. 

Denne er som sagt laget i google adsense, og der kan du lage så mange slike annonser du ønsker og plassere dem hvor du vil på bloggen din. Alt etter hvor mange lesere du har vil du enten få betalt for at folk klikker på annonsen eller for at de både ser den og klikker på den. Dette oppdaget jeg ikke før tidligere i år, og har allerede tjent over tre tusen kroner bare på å ha den lille reklamen liggende i sidemenyen min. 

Når du har kommet så langt at du kan samarbeide for unitedbloggers, nettavisen osv. vil du kunne få betalt for antall sidevisninger også, men ettersom man må ha en god del lesere for dette velger jeg heller å fokusere på de tipsene for oss som ikke har fullt så mange lesere. Så, hva synes du? Lærte du noe nytt, og gjør du noe av dette allerede?

Definisjonen av perfect timing

 • 13.12.2015 kl. 21:05

Nå skal jeg fortelle dere definisjonen på perfect timing! Kjæresten og jeg sitter i stuen og snakker om hva vi skal velge å spise til kvelds. Taco...? Nei, det hadde vi i går. Suppe...? Nei, for lite mat i det. Hmm... *ring, ring* Gjett hva som hendte da? Jo, mormor inviterte kjæresten og meg på ribbe til kvelden. "Åh, ja! Ribbe! Det hørtes godt ut det." Så enkelt var det altså å velge mat i dag. Historien bak dette bildet som henger på veggen hos mormor og morfar:

Jeg tagget mormor i dette bildet på facebook. Og kommenterte at hvert eneste av disse punktene passet perfekt hos dem. Noe som resulterte i at hun bestilte to stykker hjem til seg selv. En de har på veggen hjemme hos seg selv og en som de har på veggen på landet.

Kvelden har vi derfor tilbrakt hos mormor og morfar med besøk av lillesøster og Milo. Middagen smakte akkurat like godt som det alltid gjør nå mormor står for tilberedningen. Jeg fikk til og med spesialtilberedning av grønnsakene mine - de ble tatt ut av kjelen en liten stund før resten, noe som resulterte i harde og sprø grønnsaker. Akkurat slik jeg liker det! Her snakker vi luksus.
Dessert ble det også på oss. Hjemmelagde kanel i snurrene fikk vi med oss hjem på et brett, så nå er alt bare velstand. Dette har jammen vært en deilig søndag. Håper deres har vært like fin ♥

Ny frokostfavoritt

 • 13.12.2015 kl. 15:09

Hei på dere, og god søndag! Dagen så langt har kun gått til å slappe av her i huset - vi er med andre ord i skikkelig søndagsmodus. Akkurat nå i dette øyeblikk står jeg på kjøkken og sjonglerer mellom å oppdatere dere og lage middag. Kjæresten på sin side står i stuen og rigger til play stationen. Vi skal nemlig spill crash bandicot i kveld! Noe jeg ikke har gjort siden jeg gikk på barneskolen! Gleder meg en hel haug og står nærmest og tripper av adrenalin! 

Til frokost hadde jeg en ny favoritt - dette kommer definitivt til å bli en ny rutine hver eneste morgen. For herlighet så enkelt det var, og i tillegg smakte det så godt. Tror aldri dere klarer å gjette hvor lang tid det tok meg å lage til dette engang! Eller jo, gjett da... Hele tretti sekunder tar det! Wæ, er det mulig? Også for noe så godt. Men joda, det er mulig det. Du tar kun et par spiseskjeer av cottage cheese oppi ei skål, skjærer opp ei halv banan (eventuelt ei hel om den er liten) og til slutt tilsetter noen oppskjærte jordbær.

Det ser ufattelig godt ut, smaker ufattelig godt og er ufattelig enkelt! 

Nå skal jeg gå inn i stuen og servere middag til min kjære før vi drar oss en tur på trening. Tenkte jeg skulle prøve å få til enda en runde med øvelsestips i dag - denne gang for å trene magen. Vi får se!

Frøken handywomen!

 • 12.12.2015 kl. 20:06

I dag mens kjæresten var på jobb bestemte jeg meg for å overraske han. Jeg tenkte at jeg kunne begynne med å skifte dekk på bilen min, ettersom vi egentlig hadde planlagt å gjøre det sammen da han var ferdig. Og tror dere ikke jeg kom helt til det tredje dekket før han ringte? Med andre ord har jeg en stykk super fornøyd kjæreste sittende ved min side ikveld. 

Dekkskiftingen foregikk forresten i et av mine favorittantrekk - en treningstights og pappas store, myke varmejakke! Unnskyld pappa. Ja, jeg vet at jeg har fått en av deg i min størrelse slik at jeg skal slippe å tyvlåne din hele tiden, men det er liksom noe med den store størrelsen som gjør at jeg elsker denne hakket mer. 


Dagen så langt har vært ganske travel, og den ser ut til å fortsette i samme tempo utover kvelden også - derfor tror jeg ikke at det blir flere oppdateringer her før i morgen! Vil derfor benytte meg av anledningen til å ønske dere en helt fantastisk lørdag. Kos dere en hel haug ♥

Siste frist - julegavetips til alle!

 • 12.12.2015 kl. 12:41

God lørdag, dere! Nå er det enda ei stund igjen til jul, men om du ikke har alle julegavene i boks enda bør du skynte deg om du har planer om å bestille på nett. Slik er det også når det gjelder Forever! Jeg har nå fått informasjon om at man skal være sikret å få julegavene før jul er bestillingen nødt til å komme før førstkommende mandag kl. 11:00! (Dette gjelder selvsagt for meg) men det betyr også at dersom dere skal gi bort noe jeg ikke har på lager, er dere nødt til å gi beskjed til meg før fristen slik at jeg får kjøpt det inn i god nok tid. 

Derfor tenkte jeg at dette var en fin anledning til å vise frem alle julegavetipsene mine så langt. Samle dem opp i ett eget innlegg slik at du lettere kan få oversikt. Så, sett deg godt til rette og tenk etter - mangler du noen julegaver til disse personene? Klikk på bildet for å komme til innlegget.

Julegavetips til småbarnsforeldre - passer alle familier med små og unge barnJulegavetips til den firbeinte - passer alle små og store dyrJulegavetips til venninne, mor og søster - fantastiske produkter som passer til alle kvinner i alle aldreJulegavetips til sydenelskerne - passer dem som ofte reiser til syden. Eller kanskje skal til syden nå snart?


 

Julegavetips til den som fortjener det beste - passer kanskje best til jenter, men det er så absolutt mulig å kjøpe til menn også!Julegavetips til mannfolk - passer alle menn i alle aldre!

Så, fant du noen julegaver til personene som enda står blanke på julegavelisten? I så fall er det bare til å klikke deg inn på innleggene, der finner du informasjon om dem og muligheten til å kjøpe dem. Ta likevel gjerne kontakt med meg i kommentarfeltet her eller på ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål!

Sunn og god fitnessmat: bakt søtpotet

 • 11.12.2015 kl. 20:00


Husker dere at jeg sa jeg prøvde meg på en bakt søtpotet i går? Vel, gjett om det ble vellykket da? Så til de grader også! Den ble nesten bedre enn vanlig bakt potet, og det er ingen tvil om at den metter helt ekstremt godt i evigheter. Jeg spiste min klokken halv fire, og fem timer senere når klokken var halv ni var jeg fremdeles halv mett! Er det mulig? Dere er bare nødt til å prøve den altså, bedre og sunnere middag skal man lete lenge etter.

Det du trenger


En liten søtpotet (tro meg, det holder i massevis) - en pakke kyllingkjøttdeig - en pakke tacokrydder - en halv paprika - tre sneier hvitost

Slik gjør du

Start med å stikke mange små hull i søtpoteten med en gaffel, og legg den så i mikroen til den er helt myk - for meg tok det 10 minutter. 

I mens søtpoteten ligger i mikroen kan du tilberede fyllet. Stek kyllingkjøttdeigen og hakk opp paprikaen i små biter. Når kjøttdeigen er ferdig stekt tilsetter du tacokrydderet, 1,5 dl vann og paprikabitene. La det ligge å putre på svak varme til nesten all væsken er fordampet.


Når søtpoteten er ferdig i mikroen skjærer du et kryss på toppen og bretter så flikene ute til siden. Grav ut noe av innholdet med ei skje før du erstatter hulrommet med kjøttdeigblandingen.


Legg noen skiver med hvitost på toppen og krydre med piffi.


La søtpoteten bake seg ferdig i stekeovnen på 200 grader til osten er smeltet. Ta så poteten ut av stekeovnen og nyt den himmelske smaken! Jeg ser for meg at det smaker veldig godt med salsa eller kesam til! Ah, bare prøv dere frem.


 

Synes du det ser godt ut? Er det eventuelt noe du kommer til å prøve ut selv også?

Jeg vil gi bort en julegave til deg!

 • 11.12.2015 kl. 14:07

Konkurransen er avsluttet.

Halloisen allihopa!

Nå som det er jul er det tiden for å være ekstra gavmilde med hverandre. Derfor fikk jeg en veldig god idé i går kveld som jeg håper dere kommer til å sette pris på. Jeg har nemlig bestemt meg for å dele ut én julegave til en av dere lesere. 

Hele innholdet i gaven har jeg ikke lyst til å vise dere, det skal jo være en overraskelse, ikke sant? Jeg skal likevel gi dere en liten pekepinn på hva den inneholder slik at du vet om den passer for deg eller ikke. Eventuelt går det også an å gi den bort til ei venninne dersom du vinner!

Julegaven inneholder blant annet: ei vinterjakke, ei nydelig vårkåpe, kjole med nydelig og åpen rygg (klikk her for å se bilder av kjolen), et håndskrevet kort fra meg og mye mer!

For å delta i konkurransen må du:

♥ Like facebooksiden min her:

♥ Legge igjen en kommentar etterpå, der du skriver "Deltar". (Husk også å fylle inn eposten din i feltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!)

Om vinneren bor i nærheten kan vi møtes et sted slik at jeg får levert den til deg, om du bor et annet sted i landet sender jeg den i posten. Lykke til!

//innlegget inneholder annonselenker - vinneren trekkes allerede på søndag! 


 

Ellers har dere kanskje lagt merke til den nye headeren min? Jeg klarte endelig å bestemme meg! Etter å ha fått flere flotte forslag på mail falt valget til slutt på denne som jeg syntes utmerket seg. Det er flinke Eline som står bak mesterverket, og dere må gjerne henvende dere til henne (klikk her for å kommer til bloggen hennes) dersom dere også er interessert i en så fin header som jeg har nå! 

Pappa gikk bananas i år også..

 • 11.12.2015 kl. 10:46

... og jeg elsker det!

Dette synet ble jeg møtt av da jeg kjørte inn i oppkjørselen hjemme i dag morges! Åh, herlighet for en julestemning som kom strømmende mot meg. Pappa har tatt den akkurat like langt som han pleier - og med hundrevis av lys som lyser opp hagen og huset er det umulig og ikke smile! Jeg elsker at pappa alltid pynter huset vårt på en så unik måte. Det er ingen som har lik gårdsplass som dette i hele verden, og akkurat det gjør alt så innmari fint og spesielt. 


Nå har jeg ikke hørt med mamma enda, men kjenner jeg henne rett synes hun nok dette er rotete og for mye. Det er i hvertfall det hun har sagt tidligere år, men likevel fortsetter pappa å pynte på samme måte - år etter år. Kanskje fordi han ser hvor fint lillesøster og jeg synes det er? Hihi! Forresten, vet dere hvilken melding som tikket inn i gårkveld da han var ferdig med dette mesterverket? "Mange som var ødelagt så må nok kjøpe mer imorgen. Her e det me hadde" etterfulgt av mange bilder fra hagen! Men hallo, selv om det var mange som var ødelagt som han sa, synes jeg dette ser knallbra ut likevel jeg!


I går formiddag da jeg kom hjem etter trening sto pappa ute i hagen og hang opp disse lysene. Han var akkurat kommet i gang, men jeg spurte han likevel om det ble bra. Svaret hans fikk meg til å le, "bra og bra, jeg får vel kjeft i år også" etterfulgt av et lurt smil. Haha, verdens kuleste og beste pappa! Ingen tvil i det.


Hva synes du? Rotete og for mye, eller unikt og kjempe fint? Jeg holder en knapp på sistnevnte.

Video: bli med meg på trening!

 • 10.12.2015 kl. 23:42

Endelig har jeg redigert videoen fra treningsøkten min ferdig, så håper jeg at dere liker resultatet! Synd at det kom en del folk i slutten slik at jeg ikke fikk filmet alt, men jeg fikk i hvertfall med meg mesteparten. Legg forresten merke til at jeg ble nødt til å tekste deler av filmen ettersom musikken på trening er så høy - haha. Det gir ihvertfall ekstremt mye treningsmotivasjon! 

argi + finner dere her - Forever Lean tablettene finner dere her - proteinshaken med sjokoladesmak finner dere her og med vaniljesmak her


 

Forresten, en liten funfact; visste dere at tightsen jeg har på meg i denne videoen egentlig er 7/8 lengde, haha! Altså, den skal egentlig slutte midt på leggen, men ettersom jeg ikke er den høyeste kan den like gjerne brukes som en vanlig treningstights med full lengde. 

Veldig lik genser finner du ved å klikke her - veldig lik tights finner du ved å klikke her

Hva synes dere? Mer av dette eller ikke?

//innlegget inneholder annonselenker

Sunt, godt og veldig enkelt middagstips!

 • 10.12.2015 kl. 18:20

Husker dere den fantastiske middagtallerkene jeg visste dere i innlegget i går? Vel, her kommer oppskriften! Og dere, det smaker minst like godt som det ser ut. Kok deg gjerne saus til også dersom du liker det. Kjæresten fikk for eksempel bernesaus!

Du trenger:

en liten søtpotet - to små gulrøtter - fire mandelpoteter - noen busker med brokkoli og blomkål - en pakke med 300 gram løvtynn kyllingfilet - piffi, salt og pepper


Slik gjør du:

Start med å kutte opp alle grønnsakene utenom brokkolien. Legg søtpotetbitene og gulrotbitene oppi ei gryte med kokende vann. Etter at grønnsakene har kokt i fem minutter hiver du oppi brokkolien og blomkålen, og lar alt koke i ti minutter til.


Rett etter at du hiver resten av grønnsakene oppi kjelen med kokene vann begynner du å skjære opp potetene i skiver. Legg dem så i ei stekepanne med litt olje i bunnen. Krydre over med salt og pepper, og la dem steke på middels varme i rundt 5 minutter på hver side. Pass på å flytte litt rundt på dem slik at de ikke svir seg!Når du har satt potetene til steking er det på tide å gjøre det samme med kyllingen. Krydre den først med piffi før du hiver alle bitene i ei stekepanne og lar det steke på middels varme. Nå skal grønnsakene snart være bløte og gode. Ta derfor ut brokkolibitene, og tøm så vannet ut. Bruk en stavmikser til å lage mos av resten av grønnsakene, og så er alt klart!


Legg en dasj med grønnsaksmos i den ene enden av tallerkenen, og noen hele brokkolibiter over. Stable tårn av de ferdigstekte potetskivene og legg kyllingbitene i den andre enden. Voíla! Der så mye bedre ut enn det ser ut på bildene her forresten, men dessverre var solen gått ned da jeg skulle ta bilde av sluttresultatet. Noe som betyr at det dårlige lyset ikke akkurat hjelper til på utseende.

Hva synes du? Er dette noe du kunne spist selv?

"Bli med meg på trening" video

 • 10.12.2015 kl. 14:45

Hei og god torsdag! Nå har jeg akkurat kommet fra trening, og har hundre tusen baller i luften! Jeg har ei søtpotet i stekeovnen som jeg prøver å bake, samtidig som jeg blogger for dere nå, legger inne noen videoer som jeg filmet på morgenøkten i dag OG skal hente kjæresten på jobb om syv små minutter! Før den tid må jeg også få tid til å knipse bilder av prosjekt bakt søtpotet og spise den. Haha, med andre ord er jeg travel i dag. Veldig travel. Runder derfor av med å fortelle dere at jeg drasset med meg både kamera og stativ på trening i dag, og at det derfor blir en "bli med meg på trening" video senere i dag. Vi snakkes!


Motsetninger tiltrekker hverandre

 • 09.12.2015 kl. 19:16

Motsetninger tiltrekker hverandre, og det er vi to et bevis på! Vi er veldig forskjellige på mange måter, men det er spesielt én av disse måtene jeg har lyst til å dele med dere i dag. Det gjelder nemlig noe vi legger merke til hver eneste dag rundt middagstider. Saus! Dere har kanskje allerede fått med dere at jeg ikke liker saus, uansett hvilken, jeg synes det ødelegger middagen. Det dere derimot ikke visste var kanskje at kjæresten også er veldig spesiell på akkurat dette området, men selvsagt motsatt! Han elsker saus. Til de grader! 

For å dele et eksempel kan jeg ta dagens middag! Min tallerken ser dere til venstre på bildet, mens kjærestens er på høyre side. Dere kan tro jeg ble skuffet da jeg brukte lang tid på å lage tårn av potetskivene, men da jeg helte på sausen raste tårnene ned i havet av saus. Haha! Men altså, vær ærlig, selv om jeg ikke har saus på maten min må dere nesten innrømme at den likevel ser bedre ut enn kjærestens tallerken med altfor mye saus?

Oppskriften på denne middagen skal jeg dele med dere i morgen! Oppskriften fra min tallerken altså - ikke suppen til min kjære.

Det er ikke helt vinter enda

 • 09.12.2015 kl. 12:20

 

- en deilig, sminkefri dag i dag -

Nok en gang våkner jeg opp om morgenen uten å måtte skrape bilen. Gradene utendørs er så vidt under ti (ikke kuldegrader nei, men varmegrader!). Trærne er heller ikke nakne. Dersom man åpner øynene og ser seg rundt er det ingenting annet enn julepynten og julelysene vi selv har hengt opp som tilsier at julaften er femten dager unna. Opp til naturen å bedømme er vi nemlig enda i oktober. Trærne er fargerike, veiene bare, temperaturene høye og snø kan vi se langt etter. Veldig langt.

Jeg innså det på vei hjem fra legen i dag, da jeg stoppet innom et vann jeg pleide å stå på skøyter på da jeg var liten. Da var vannet dekket av et tykt islag på denne tiden av året, mens nå, 15 år senere er det bare et vann. Om man skulle gjort noe med det akkurat nå hadde det vært bading - og det hadde sikkert ikke vært så kaldt heller. I hvertfall ikke så kaldt som det var på denne tiden for femten år siden. Jeg har veldig blandede følelser for denne vinteren i høstens forkledning - for på den ene siden er jeg bekymret over at det bare blir varmere og varmere. Vannnivået stiger og vi har en skremmende fremtid i møte om vi fortsetter på denne måten. På den andre siden elsker jeg høsten, så jeg nyter synet av alle de fargerike bladene på trærne, de mørke kveldene og muligheten til å gå ute i tynn høstjakke uten å fryse ihjel. Jeg elsker høsten!

Det eneste jeg håper på nå er at vi får ei hvit jul, for samme hvor mye jeg forguder høsten kunne jeg så absolutt ikke tenkt meg en oransj og gul jul. Nei. Julen skal være hvit! Med nakne trær og snøfnugg som daler vakkert ned fra himmelen - det er jul for meg.

 

Hva synes dere? Tommel opp eller tommel ned for denne varme desember måneden vi har i år?

Vi må ikke glemme hverandre

 • 08.12.2015 kl. 21:12

Nå som det er jul og juletider er det lett å tenke at alle er glade og takknemlige. Slik har i hvertfall jeg tatt meg selv i å tenke flere ganger. Jeg elsker julen, og da kan det være lett å bli irritert over de som ikke liker julen. De som klager hvert år når julepynten kommer frem i butikkene, julelysene i sentrum tennes eller når man får juleferie. Det er lett å tenke at de ikke er takknemlige, og burde være gladere - men har du noengang tenkt over hvorfor de ikke gleder seg til juletiden?


Dessverre er det slik at alt for mange, spesielt unge, forbinder juletiden med noe negativt. De gruer seg rett og slett til jul. Det kan enten være fordi en av, eller begge foreldrene, ikke klarer å styre alkoholinntaket på julaften. Kanskje kan det føre til både sinne og vold. Det at barn og unge forbinder julen med vold og alkohol synes jeg er helt forferdelig, og jeg blir så lei meg bare av tanken. Det skal ikke være sånn! Dere som kjente dere igjen i dette avsnittet skal vite at jeg tenker på dere! Jeg tenker på dere.


Men man har også dem som drukner i julen, og da mener jeg ikke drukner bokstavlig, men jeg mener de som drukner i sorger. I tårer. De som har mistet noen som sto dem nær. Det kan ha skjedd for flere år siden, eller kanskje bare for noen måneder eller dager siden. Uansett når det hendte vil den familien mangle en person rundt bordet på julaften. Kanskje en mor, en søster eller en sønn. Uansett hvem det måtte være går mine tanker til disse menneskene nå som det er desember. Dersom dere leser dette skal dere vite at jeg tenker på dere, og sender mine varmeste klemmer. 

Nå i det siste har det også vært veldig mange ødeleggelser som følge av flom og oversvømmelser. Mennesker har mistet huset sitt, alt de eide er tatt fra dem og blitt ødelagt i uværet. Mange har også mistet dyrene sine, de klarte ikke å overleve i det høye, kalde vannet. Når man mister alt man eier og har på den måten, rett før jul, da er det så absolutt ikke en selvfølge at vedkommende gleder seg til juletiden. Jeg forstår dere så ufattelig godt, og jeg håper at dere blir tatt vare på i tiden som kommer! At dere har snille venner og familie som kan hjelpe dere. For dere skal ikke grue dere til jul.


For meg betyr julen lykke, smil og glede. Jeg elsker julen. Men dessverre er det ikke slik for alle. Husk å ta godt vare på de som gruer seg til jul, og tilby dem noen å snakke med, eller bare en skulder å gråte på. Man trenger ikke si så mye for å stille opp, det holder å bare være der. Bare husk at du ikke glemmer dem. Det er lett å glemme andres sorger i vår egen glede. Prøv å gjør en forskjell i år. Vær der for noen som trenger det. Det kan forandre julen, ja til og med livet, til den det gjelder. Vi må bare ikke glemme hverandre.

♥ Del gjerne innlegget på facebook.

En fantastisk gladnyhet!

 • 08.12.2015 kl. 19:08

For noen uker siden fikk jeg en gledelig nyhet! En av mine beste kunder, min kjære mormor, var hos legen for å ta sin måndentlige sjekk. Hun sliter daglig med både leddgikt, psoriasis og betennelse i blodomløpet, og for tre måneder siden kjøpte hun sin første dunk med aloe vera gel av meg. Dette er vår absolutte storselger, og ved å ta 1-3 shoter av denne til dagen rengjør den i tarmtottene dine, og skylder ut slagg og avfallsstoffer. På den måten vil kroppen din mye lettere ta opp vitaminer og mineraler, noe som igjen fører til blant annet finere hår og hud i tillegg til at kroppen din generelt fungere bedre. Og i mormors tilfelle, gjør sykdommene lettere å takle.

Da hun gikk til legen for noen uker siden for å vite resultatene av de siste blodprøvene fikk hun en stor tommel opp sammen med beskjeden om at prøvene hennes ikke hadde vært så gode på FEM år. Fem år dere! Blodverdiene var bedre på alle områder, og dette hendte helt plutselig etter at hun begynte å drikke en shot aloe vera gel daglig. Ikke kom her og fortell meg at det er en tilfeldighet? ;-)

Jeg er så ekstremt glad for at jeg kan bidra til å hjelpe mormor med å bli bedre, og deler derfor denne glad-nyheten med dere. I håp om at flere der ute velger å hive seg på og ta en shot med aloe vera gel til dagen. Sett den i kjøleskapet og ta en munn når du skal finne deg frokost - en liten forskjell i rutinene, men en stor forskjell for kroppen din. Ønsker du å vite mer kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ellers finner du mer informasjon om produktet pluss muligheten til å kjøpe det her (dersom du ønsker en med smak finner du den med tranebær og eple her, og mormors favoritt med ferskensmak her).

Del gjerne innlegget på facebook! Hvem vet, kanskje du kan hjelpe noen av dine venner.

Skal jeg linke til bloggen din?

 • 08.12.2015 kl. 11:06


Hva synes dere om disse to headerene? Likte dere dem, og eventuelt hvilken av dem likte dere best? Jeg har vurdert en liten stund om jeg skal skifte header ettersom trening er en ganske stor del av hverdagen min nå og kommer til å være det i tiden fremover. Derfor har jeg lyst til å ha et treningsbilde øverst her på bloggen, eller i hvertfall et eller annet som gjør at dere (og nye lesere) skal forstå at dere kan følge meg på veien mot å stå på scenen i bikinifitness. Så, er en av disse headerne godkjent?

Dere må bare lage header til meg dersom dere ønsker det forresten! Bruk gjerne noen av bildene inne i kategorien "trening". Jeg vil ha den i lyse farger og ganske enkel. Størrelsen på headeren min er 1030x600 px. Send headerbilde(ne) til meg på mail linn_therese_dagsland@hotmail.com. Dersom jeg velger en av deres headere kommer jeg selvsagt til å linke til bloggen og/eller instagrammen din!

Kjære julenissen...

 • 07.12.2015 kl. 21:32

 hårbørste finner du her - krølltang her - stylingspray her  - rosa treningsgenser her - treningstights her

push up grips her - sorte sko her - sort treningsgenser her - rosa sko her - løftehansker her


 Dette er noe av det som står på min ønskeliste dette året. Jeg håper julenissen har sett på meg som snill jente, og at jeg får i hverfall ett punkt på listen min i oppfyllelse. Om jeg bare kunne valgt ett tror jeg nok det hadde blitt enten punkt nummer 2 eller 7. Klarer ikke helt å bestemme meg!

Ellers er hårproduktene noe jeg har ønsket meg i evigheter. Treningsklær og -utstyr har jeg innsett at jeg sårt trenger mer av dersom jeg skal trene så ofte som jeg gjør nå! Det er ikke så digg å ta på seg samme treningsgenser som jeg hadde på økten dagen før bare fordi resten er til vask. Forresten, når vi prater om treningsgensre - har dere lagt merke til at jeg aldri går med singleter eller t-skjorter på trening, bare gensere? Vel, om dere lurer på hvorfor har jeg ikke noe godt svar på det, det er rett og slett bare slik jeg er. Føler meg så mye mer vell i det!

//noen av lenkene er annonselenker

Målet mitt er krystallklart!

 • 07.12.2015 kl. 18:56


Gjett hva jeg har gjort i dag da? Jeg har fullført to treningsøkter! Wuhu, kroppen kjennes bedre enn på lenge, og til tross for at jeg er sliten i musklene etter to tette økter føler jeg likevel at jeg kan klare alt i verden. Jeg startet med første økten klokken halv elleve i formiddag, og da var det et hav av forskjellige rumpeøvelser som sto på planen. Jeg lekte meg med både det ene og det andre, og en time etterpå gikk jeg svett ut fra treningslokalet igjen, med verdens beste samvittighet. Jeg visste nemlig at kjæresten og jeg skulle trene sammen klokken fire på ettermiddagen også!


På ettermiddagsøkten kjente jeg at jeg ikke hadde like mye å gi som på morgenen, men jeg var likevel langt i fra sliten. Jeg kjørte på og hoppet fra den ene øvelsen til den andre. Økte antall kilo i hele tre øvelser, og kroppen tok det jammen ganske greit, den også. Her er det i hvertfall ingen tvil om at jeg skal på scenen, og jeg skal gjøre det bra! Målet mitt er krystallklart og det er ikke snakk om at jeg skal prøve, eller at det kan hende det ikke går - jeg SKAL klare det jeg. Økta avsluttet jeg med litt enkel mage-ryggtrening før jeg tøyde litt.


Slik så jeg ut etter at jeg hadde fullført dagens økt nummer to! Svett og fantastisk - haha

Jeg føler meg som dere sikkert forstår veldig pigg om dagen, og derfor lurer jeg litt på om dere har spesifikke ønsker til treningstips eller treningssnakk? Det er nå jeg har energi og motivasjon å dele med dere, så hyl ut! 

Julegavetips til enhver mann!

 • 07.12.2015 kl. 14:01

I dag er det mandag og nye julegavetips! Under forrige ukes runde var det ei som etterlyste tips til guttekjæresten, og derfor tenkte jeg at jeg kunne ha det i dag. For jeg selger veldig mange flotte produkter for han også. Nå kommer det selvsagt litt an på hvordan han er som person og hvilke interesser han har. Derfor skal jeg prøve å gjøre det så nøytralt så mulig slik at det passer for alle menn der ute.

Den første jeg vil tipse dere om er en klassiker. Jeg har for lengst mistet tellingen på hvor mange av disse aftershavene jeg har solgt, men det er i hvertfall et to sifret tall! Kjæresten min bruker den faktisk også, og den lukter såå godt. Den har en slags frisk og maskulin duft - ikke så lett å forklarer lukten på en annen måte enn den. Du må rett og slett bare prøve den selv - eller eventuelt prøve den på typen da ;-) Det er en oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe Vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden, og gjør den myk og glatt. Denne passer det å gi til enhver herremann under juletreet i år - omså det er pappa, onkel, kjæresten, tenåringen eller bestefar - lukten er tidløs og passer alle aldre! Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Produkt nummer to er et slikt produkt som alle menn - og kanskje kvinner også? - liker. Det er nemlig ei såpe som fungere til alt. Jeg har tipset dere om denne før også, men ettersom det er mannespesial i dag er jeg nødt til å ta den med igjen. Aloe Hand & Face. Den kan brukes først og fremst som en håndsåpe ved siden av vasken, men også som kroppssåpe i dusjen, shampo for de minste, barberingssåpe for både kvinner og menn, intimsåpe - noe som også betyr at den kan brukes som barberingssåpe ved intimbarbering. Altså, hvor hendig er ikke dette? Og menn som som oftest er veldig enkle kommer til å elske å få en slik alt mulig såpe til jul. 

Når det er sagt er dette en mild såpe som kan brukes over hele kroppen av både barn og voksne - også dem som har følsom hud! Den skummer herlig og gir en ren, myk og silkeglatt følelse. Nå skal det også sies at denne også inneholder Aloe Vera, noe som i seg selv gjør den til en perfekt basis med sine hudpleiende egenskaper! Du kan lese mer om og/eller kjøpe den her.

De siste produktene kan enten kjøpes hver for seg eller som et sett. Aroma Spa Collection er et sett på tre produkter som garantert slår an blant det motsatte kjønn (og samme kjønn forresten!) for hvem liker vel ikke massasje? Dette settet inneholder en flaske med badesalt som er berømt for sitt høye innhold av velgjørende mineraler. Badesaltet inneholder dessuten velduftende lavendelolje og andre essensielle oljer som beroliger og pleier huden (kan fåes kjøpt alene her). Produkt nummer to er Relaxations Shower Gel som er en luksuriøs såpe med en silkemyk formel som rengjør og pleier huden din. Den lukter også helt fantastisk (kan fåes kjøpt alene her). Siste produktet er massasje lotion i samme settet. Denne både pleier og gir fuktighet til huden din samtidig som den er veldig behagelig og enkel å smøre ut for den som masserer deg (kan fåes kjøpt alene her).

Så, hvorfor ikke gi dette settet til din kjære? Det kan for eksempel gis sammen med et hjemmelaget gavekort på tre massasjer som han kan få akkurat når han ønsker det. Se for deg at han først hiver seg i badekaret en liten time, sammen med badesaltet selvfølgelig. For så å skrubbe kroppen med produkt nummer to i settet. Og helt til slutt får han en full kroppsmassasje av deg med massasjelotionen! Dette her er jeg sikker på at ville vært hans favorittjulegave gjennom tidene. Dette settet kan du lese mer om og/eller kjøpe her.

Badesaltet er som dere ser allerede godt brukt, og dusjsåpen er dessverre helt tom og emballasjen kastet. Jeg har derfor ikke den med på bildet, men du finner bilde av den inne på nettsiden min!

Siste tipset her fungerer forresten utmerket for han å gi til henne også. Det slår like godt an, uansett kjønn!

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader om du ønsker det! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

 

Jeg er ei gammel dame i en ung kropp!

 • 07.12.2015 kl. 10:13


Ja, jeg tror faktisk at jeg er det! Kjæresten kan nok også skrive under på denne påstanden. Jeg startet nemlig denne mandag med en kopp kakao (ironisk nok er jeg ikke så voksen at jeg liker kaffe), ull lubber på føttene og i godkroken med strikketøyet i fanget. Jepp! Lille meg på 20 år starter dagen med å strikke - haha. Nå for tiden strikker jeg mest julegaver til de jeg er glad i, og kan derfor ikke si så mye mer om disse hemmelige strikkeprosjektene - det jeg derimot kan dele med dere er hvordan jeg avsluttet søndagskvelden i går.

 

Bare gjett først da! Det var nemlig på nøyaktig samme måte som jeg startet denne mandagen - med strikketøyet i fanget! I går var det ved siden av kjæresten samtidig som vi så på serie, haha. Jeg føler meg så gammel når jeg sitter slik som det. Jeg tror ikke det er så mange på min alder som er superglad i strikking og håndarbeid nå i disse tider. Okei! Nå hørtes jeg hvertfall gammel ut! Men skjønner dere hva jeg mener eller? Jeg fikk for eksempel en del blikk når jeg satt på venteværelse til tannlegen med strikkepinnene i hendene for noen uker siden! Haha, kanskje det bare er jeg som faktisk er rar?


Uansett! Nå skal jeg tilbake til prosjekt julegave - vi snakkes senere i dag, så må dere ha en fantastisk mandag så lenge! 

Farvel lille spire

 • 06.12.2015 kl. 23:02

Jeg var veldig i tvil om jeg skulle publisere dette innlegget på denne bloggen også. Det er tross alt et av de mest leste innleggene på den forrige bloggen min, men så er det likevel et veldig sårt tema. Men når det er sagt tror jeg det kan være godt for meg å dele det en gang til ettersom jeg går og tenker på dette nesten daglig. Tenk. I morgen hadde jeg vært i uke 28. Nå hadde vi med stor sannsynlighet visst kjønnet til nurket, og navn hadde vi bestemt oss for allerede før den lille slapp taket. Det er rart hvordan livet brått kan forandre seg synes jeg. Dette innlegget publiserte jeg på min forrige blogg den 26.juli.


I dag er det akkurat ei uke siden det frytelige skjedde. Eller egentlig vet jeg ikke nøyaktig når det var, det eneste jeg vet var at det var søndag i forrige uke at det jeg hadde gledet meg så uendelig mye over plutselig brast i tusen knas.

Jeg har startet dette innlegget femtiåtte ganger nå. Jeg vet verken hvordan jeg skal formulere meg eller om det er rett å fortelle dere om det. Likevel tror jeg at det kan være en god idé å skrive dette innlegget. Nettopp fordi jeg skulle ønske jeg hadde lest noe som dette for to uker siden. Da hadde kanskje alt vært helt annerledes nå. Jeg kunne kanskje vært gravid fremdeles.

I juni i år skjedde det store mirakelet, og noen uker senere fant kjæresten og jeg ut at vi skulle bli foreldre. Vi gledet oss veldig mye begge to! Vi la om kostholdet, planla navn, var innom hver eneste butikk i hele byen hvor de hadde en nyfødtavdeling. Og vi kjøpte klær. Mange små og søte klær i nøytrale farger som det lille barnet vårt skulle kles i åtte måneder senere. Med andre ord var vi så lykkelige som vi kunne bli og klarte nesten ikke å vente med å dele den gode nyheten med resten av familien.

Lørdag i forrige uke fortalte vi noen av de nærmeste den store nyheten. Planen var egentlig å vente til uke 12, men ettersom gleden var så stor og vi gledet oss ihjel klarte vi ikke lenger å holde det inne. Det gikk egentlig ganske bra, og vi gledet oss bare enda mer! Nå delte vi også gleden sammen med noen få av de nærmeste i familien - noe som bare gjorde det hele enda mer spennende og koselig.

Da jeg først tok testen var streken litt svak, men det hadde ingenting å si. I følge helsesøster betydde det bare at jeg produserte lite hcg noe som var like normalt som å produsere mye, og at det ikke hadde noen betydning for hva som skjedde med barnet i magen. Dagen etter at vi delte den store nyheten med de nærmeste bestemte jeg meg for å ta enda en graviditetstest bare for moros skyld - for å se hvor sterk streken var blitt når jeg var over seks uker på vei. Det var morgen, jeg hadde akkurat våknet og jeg trippet opp til toalettet med testen i jakkelommen. Satte meg ned, tisset på oppsugningsdelen og la den til sides mens jeg tørket meg og nynnet litt for å få tiden til å gå. Når det var gått rundt tre minutter klarte jeg ikke lenger å vente med å se den sterke streken. Jeg tok et par skritt frem og vente blikket ned på den lille pinnen som lå på kanten av vasken.

Sjokket kom først og jeg klarte egentlig ikke å røre en eneste muskel, jeg bare sto å stirret ned på pinnen. Deretter gikk det opp for meg at det kun lyste én strek noe som betydde at jeg ikke lenger var gravid, og tårene kom. De rant og rant. Den store drømmen, mirakelet vårt, vår baby, den lille spiren - var plutselig borte. Etter langt om lenge gikk jeg ut til kjæresten og han skjønte bare ved å se ansiktet mitt hva som hadde hendt. En lang klem, enda flere tårer senere bestemte vi oss for å dra til helsestasjonen dagen etter.

Lillesøster ble med meg ettersom kjæresten måtte på jobb. Da vi satt i ventestolene sa vi ikke stort men tenkemaskinen min gikk for fullt. Jeg hadde enda ikke forstått helt hva som hadde hendt, og klamret meg til håpet om at testen var feil eller at hcg-nivået kan svinge avhengig av hvilken mat og drikke man inntar. Jeg fant opp mange grunner til hvorfor testen viste negativ. Kun fordi jeg ikke ville innse at spiren vår hadde sluppet taket.

Dette var ei annen helsesøster i dag enn hun jeg snakket med sistgang. Da vi var kommet inn ba hun meg om å ta en ny test, som igjen viste negativ. Hun spurte etterpå om jeg hadde hatt smerter og blødninger. Jeg svarte at jeg hadde hatt små blødninger men ingen smerter. Jeg begynte å blø for seks dager siden, men det var veldig lite hele veien. Etter utallige timer foran google og enda et besøk hos helsesøster fant vi riktignok ut at små blødninger tidlig i svangerskapet var normalt. Så lenge blødningene ikke økte i mengde eller var fobundet med smerter i magen skulle jeg ikke kontakte lege. Vi stolte selvsagt på dette og regnet derfor med at alt var bra. Helsesøster snakket lenge med meg, beroliget meg og prøvde å trøste. Hun fant også den lille positive delen i alt dette triste. Nemlig at jeg nå vet at jeg kan bli gravid. Jeg vet at kjæresten og jeg har muligheten til å skape et lite mirakel sammen.Helt til slutt vil jeg da dele med dere det jeg skulle ønske jeg visste da jeg var gravid. Nemlig at det er mulig å spontanabortere selv om du bare har små blødninger og ingen smerter. Neste gang vet jeg at jeg kommer til å kontakte lege med engang jeg ser så mye som en dråpe blod. Jeg tar meg ofte i tenke på hva som ville hendt dersom jeg hadde kontaktet lege sistgang. Hadde jeg fremdeles vært gravid nå? Det får jeg aldri vite, men jeg velger å tro at alt som skjer hender for en grunn. Håper bare så inderlig at alt går fint neste gang.

Del gjerne innlegget videre

Jeg motsto fristelsen

 • 06.12.2015 kl. 22:00

Nå sitter jeg her i sengen med blandede følelser. Jeg er stolt over meg selv for at jeg motsto fristelsen, men på samme tid så hadde jeg veldig, veldig lyst - så man kan vel si at det er litt... bittert? Jeg har nemlig blitt veldig flink til å tenke på kostholdet etter at jeg begynte å trene - noe jeg så absolutt ikke brydde meg om før det. Jeg spiste mcdonaldsmat flere ganger i uken, og nå tror jeg faktisk at jeg kun har spist det én gang på en måned. Men i dag hente det altså igjen. Jeg fikk ekstremt lyst på mcdonaldsmat!


Kjæresten og jeg var akkurat ferdig på trening og bestemte oss for at vi skulle une oss ferdigmat i dag. Det første jeg tenkt på da var faktisk mcdonalds, haha - det sier bare litt om hvor normalt det var for meg å spise det til middag. Men så tenkte jeg over at det ikke er vits å gjøre dette halvveis. Det er bare bortkastet å trene om man skal rett på mcdonalds etterpå! Derfor bestemte jeg meg for at jeg heller skulle kjøpe meg kinesisk mat - med ris og hele pakken! Er man sunn så er man sunn - eller i hvertfall sunnere. Sunnere enn mcdonalds!Så mens kjæresten satt med en deilig pose mcdonaldsmat på fanget på vei hjem - som forresten luktet mer og bedre enn noengang tidligere - satt jeg meg mine to bokser kinesisk mat. Haha, dere må ikke misforstå meg nå - jeg elsker kinesisk også, men i dag var det likevel veldig vanskelig å velge det over mcdonalds. Men jeg gjorde det likevel! Jeg motsto fristelsen, og det er jeg stolt over! For selv om det bare var snakk om ett middagsmåltid er det viktig å huske på at det er de små endringene som gir de store forskjellene.

Jeg drepte magemusklene mine

 • 06.12.2015 kl. 20:51

Gjett om magen min kommer til å være ødelagt i morgen, da? Jeg syntes nemlig det var en veldig god idé å starte kveldens treningsøkt med å pushe meg maksimalt på magemaskinen. Haha, jeg kan love dere at det var tungt! Jeg kan også love dere at jeg kommer til å gå som ei gammel kjerring i morgen - for dette her er nødt til å ha satt sine spor. Magemaskinen vi har på UNO går opp 7 og 7 kilo for hvert hakk, og ettersom jeg startet med ti repitisjoner på 32 kilo sier det seg selv at det ble tungt etterhvert. På det aller siste settet var jeg helt oppe på 67 kilo (!!!) men klarte dessverre ikke å fullføre settet.

Magen min hylte og skrek gjennom hver eneste repitisjon, og etter den åttende sa det stopp. Bare to usle, små repitisjoner i fra å klare å fullføre! Det var surt det, men likevel så ufattelig deilig at jeg klarte så mange på en så tung vekt. Kan jo legge til at da jeg startet i begynnelsen av november var et sett med ti repitisjoner på 39 kilo maks. Haha, det har skjedd en del på én måned kan man vel si ;-)

Ellers gikk resten av økten også veldig greit, og jeg føler jeg svever nå. Dette har vært ei råbra treningsuke og jeg satser på at den neste blir minst like bra! Jeg prøvde også å få tatt et bilde og ta ute i treningslokalet, men ettersom det krydde av spreke mennesker sent en søndagskveld ble jeg til slutt nødt til å ta bildene inne i garderoben istedet. Det gikk nå bra det også da!

Helt til slutt, før jeg runder av her, har jeg lyst til å prøve å motivere dere litt. I dag er det søndag, sant? Det betyr at det er en ny uke og derfor en ny mulighet til å starte og trene i morgen. Jeg er helt sikker på at det er flere av dere som leser her som har lyst til å trene, men ikke finner motivasjon til det, og i morgen kan dere starte. Hvorfor? Jo, nå skal dere høre.

Det er sikkert flere av dere som har tenkt at dere skal begynne etter nyttår? Vel, hva med å bare begynne nå? Det er enda over tre uker igjen til nyttår, tenk så mye du kan få gjort på de tre ukene! Tenk så mye bedre resultater du har i midten av januar dersom du begynner i morgen istedenfor å utsette det tre uker! Tenk på det i hvertfall, jeg har troen på deg! Og synes du det er vanskelig, eller det er spesifikke ting du sliter med, legg igjen en kommentar - kanskje jeg kan prøve å hjelpe!

Knallgode og kule julecupcakes!

 • 06.12.2015 kl. 16:46

Herlighet, i dag har det gått skikkelig unna her hjemme! Jeg har baket fra jeg sto opp i dag og frem til nå. Jeg forsvant helt inn i min egen verden, og glemte faktisk at jeg i det hele tatt hadde en blogg - haha. Det må likevel ha ligget i underbevisstheten min, for jeg har tatt bilder underveis gjennom hele prosessen.

Nå sitter du kanskje og lurer på hvilke julekaker jeg har laget? Siden det er desember liksom. Men nei, jeg må nok skuffe deg (eller kanskje ikke?) for jeg har laget cupcakes istedet. Dere som har fulgt meg en stund vet hvor mye jeg elsker og eksperimentere når det kommer til disse cupcakene, og i dag falt jeg for en helt enkel cupcake med vaniljesmak - men så gjorde jeg det litt mer avansert på dekoreringen denne gangen. Knallgøy! Frostingen lagde jeg forresten av kremost - og den var kjempe god. Noen som har lyst til å smake dette? Her kommer i hvertfall oppskriften;

Det du trenger - cirka 24 cupcakes 

4 egg - 6 dl hvetemel - 4 dl sukker - 2 ts vaniljeessens - 250 gram romtemperert margarin - 2 dl melk - 3ts bakepulver

Slik gjør du - cupcakes

 Start med å røre sukker og smør hvitt, og tilsett deretter et og et egg. Rør mellom hvert egg. 


Tilsett vaniljeessensen og rør enda litt mer. Mål opp hvetemel, bakepulver og melk. Sikt inn melet og hell i melken vekselvis. 


Fyll deretter 24 cupcakeformer 2/3 fulle, og stek dem midt i ovnen på 175 grader i cirka 20 minutt.

 La cupcakene avkjøles på rist før du begynner å dekorere. Det er viktig at de er iskalde, eller så vil frostingen bare renne utover.


 


  

Du trenger - vaniljefrosting

125 gram romtemperert margarin - 200 g Philadelphia kremost -1 ts vaniljeessens - 8,5 dl melis (eller mer dersom du ønsker den fastere)

Slik gjør du - vaniljefrosting

Rør først smør og kremost sammen til en jevn og glatt masse.


Tilsett 1 ts vaniljeessens og deretter litt og litt melis til frostingen har ønsket konsistens. Husk at den skal være så stiv at den holder seg i den posisjonen du slipper den i, om du forstår? Du skal kunne lage en liten stang av frostingen i vannrett posisjon uten at den faller sammen. Når du har fått til det er det bare til å begynne å pynte!

Selv synes jeg pyntingen er noe av det kjekkeste med hele bakeprosessen og jeg sitter og koser meg mens jeg presser ut frosting og dekorerer med små sølvkuler, sjokolade og til slutt drysser et tynt lag melis over det hele.

 Jeg lagde først formen til ei nisselue før jeg dekket den med rød glittergelé, og så presset ut enda litt mer frosting til kanten nede og dusken på toppen.

Den andre typen jeg lagde var helt vanlige cupcakes med hvit frosting og snøkrystalldekorasjoner på toppen.

Den siste typen - også den jeg ble mest fornøyd med - var juletre. Her blandet jeg det som var igjen av frostingen med litt grønn konditorfarge, og presset ut vakre grener slik at det lignet et juletre. Deretter pyntet jeg med sølvkuler og lagde en stjerne av gul marsipan på toppen.


All dekorasjonen og utstyret jeg har brukt i dette innlegget har jeg kjøpt på Panduro!

Hva synes du om slike innlegg som dette?

Vil du ha denne kurven på overnatting?

 • 05.12.2015 kl. 21:00


Vil du ha denne julekurven hjem til deg over natten? Eller kanskje en helg? Hva med å samle venninne en kveld, og teste disse produktene - helt gratis! Jeg er i ekstra god julestemning for tiden og ønsker derfor å dele disse produktene med dere. Jeg har lagt oppi alt du trenger for et helt fantastisk fotbad som resulterer i babymykeføtter, i tillegg har jeg skrevet ned fremgangsmåten for best mulig resultat. Høres ikke dette fantastisk ut? Du slipper selvsagt å betale ei eneste krone. 

Dette er nok mest aktuelt for leserne mine som bor her på Haugalandet slik at vi slipper å styre med å sende det i posten, men dersom du bor i nærheten av Haugalandet og har lyst til å teste ut dette kan vi gjerne møtes et sted på halvveien. Vi finner alltid en løsning!


Dersom dette kunne være interessant kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com (eller legge igjen en kommentar med mail-adressen din der du skriver at du ønsker dette) så kjører jeg kurven hjem til deg. Du kan ha den hjemme hos deg enten i en eller to dager - alt etter hva du selv ønsker, og så kommer jeg og henter den igjen! Uten noen som helst kostnader. 

Mitt kamerautstyr

 • 05.12.2015 kl. 18:59


Helt fra jeg var ganske ung, lenge før jeg begynte å blogge, har jeg interessert meg for fotografering. Jeg løp rundt over alt med kameraet mitt for mange år siden, og knipset bilder i hytt og pine selv om jeg ikke skulle dele dem noe sted. Jeg tok dem rett og slett bare fordi jeg syntes det var gøy, og lagret dem på en boks som jeg enda lagrer bildene mine på. Jeg lagde forresten en kalender til år 2011 som jeg gav i julegave til den nærmeste familien julen året før. Alle bildene i kalenderen hadde jeg tatt selv, og jeg var kjempe stolt.

Derfor sier det seg kanskje litt selv at jeg gjennom flere år med fotografi som hobby og deretter snart tre år som blogger har tatt en del bilder opp gjennom årene, og derfor også har en del kamerautstyr i teknologiskuffen min - som jeg kaller den. Kameraet jeg har nå heter Canon EOS 7D og er mitt andre speilreflekskamera. Det første jeg hadde var Canon EOS 450D, og jeg har vært kjempe fornøyd med begge - men det er ingen tvil om at det jeg har nå er det beste.

I tillegg har jeg nå fire objektiv - som de fleste kaller linser. Jeg har ei standardlinse, det som fulgte med kameraet, 18-55mm. To objektiv med stor zoom, den ene 55-250mm og den andre 70-300mm. Den aller siste linsen er den som er favoritten av alle disse fire, og også den jeg bruke mest nå. Det er ei 50mm F/1,4 portrettlinse! Vet ikke om dette sier dere noe egentlig eller om det er interessant, men jeg håper det er det :-) Jeg har også en slags solskjerm, aner ikke hva det heter, men det er den som er helt til høyre på bildet under her. Den kan jeg feste utenpå et objektiv dersom jeg skal ta bilder i motlys, slik at jeg ikke får slike fargerike ringer (vet dere hva jeg mener?) midt på bilde som følge av refleksjonen av solen.

Jeg har også UV-filter og beskyttelsesdeksel til alle objektivene mine, i tillegg til et filter jeg fikk av pappa i syden for noen år siden. Vet ikke helt hva det heter, men det får i hvertfall vekk gjenskinn og refleksjoner. For eksempel kan man ta bilder ned mot sjøen selv om den glitrer på grunn av solskinn, og likevel se veldig klart hva som befinner seg under vannoverflaten. Ganske magisk egentlig! For på den måten kan man ta et bilde av noe man ikke kan se med øynene selv - utrolig kult!


Det siste jeg har av fotoutstyr er et kamerastativ, som jeg dessverre har mistet den delen man fester kameraet til stativet med. Heldigvis har lillesøster også et stativ som jeg er så heldig å få låne i ny og ne. Når jeg tar bilder med stativ bruker jeg også fjernkontroll til å ta bildene med. Den kjøpte jeg faktisk på Clas Ohlson - til 89,- tror jeg!

Mitt beste partytriks

 • 05.12.2015 kl. 13:36


Okei, dere! Nå er det julebordsesong, og jeg tipper noen av dere der ute er snåle nok til å google "partytriks" bare for å ha noe å vise frem når promillen er like høy som hælene på skoene dine? Om ikke skal jeg spare dere for googlingen, jeg viser dere like gjerne tidenes morsomste og ikke minst kuleste partytriks nå med det samme. Det beste av alt med dette trikset er at det er umulig å feile. Du trenger ikke være redd for verken prestasjonsangst eller å miste balansen - trikset kan nemlig utføres både liggende, sittende og stående. I tillegg er du ikke avhengig av masse plass, om du ønsker å utføre trikset i taxien på vei til byen fungerer det like bra som byen! Er dere nyskjerrige? Spente? Vel, jeg håper jeg ikke bygget opp forventningene deres for mye, men på en annen side er dette så kult at jeg tror dere blir imponerte uansett!

Ta en titt på tidenes partytriks..!

Denne lipglossen her kan enkelt bli din. Du kan nemlig kjøpe den her (luscious lip colour heter den), og så kommer jeg og leverer den på døren din i løpet av dagen (om du bor på Haugalandet, om ikke sender jeg den i posten til deg!). Altså, en lipgloss med både speil og lommelykt, hvor hendig er ikke det? Dette må nesten være et must i hver eneste veske til hver eneste jente her til lands. Tenk deg bare hvor smart det er om du ønsker å fikse på sminken i taxien, i en mørk bakgate eller på en restaurant? Du trenger ikke gå på badet, skru lys på mobilen din eller lete hysterisk etter et speil i nærheten. For både lys og speil er innebygget i lipglossen! Wæ. 


 

Mine bestselgere, fra venstre: party purple - double diamond - cappuccino

Nå er det likevel ikke bare speilet og lyset som er det positive med denne lipglossen. Den er laget av aloe vera, noe som gjør at leppene dine ikke tørker ut. Altså den kan brukes både som en lipsyl og en lipgloss. Samtidig som den gir et strålende smil ettersom den reflekterer lyset veldig fint. Den finnes i fem flotte farger, hvor double diamond er min favoritt til hverdags og party purple er min favoritt til fest. Resten av fargene, mer informasjon og muligheten til å kjøpe dem finner dere ved å klikke her

Tenk dere da, hvor kult er det ikke å dra opp denne på fest? Skru på lyset og se deg i speilet samtidig som du påfører lipglossen. Jeg sier det igjen jeg - tidenes partytriks!

Gode styrkeøvelser for ryggen!

 • 04.12.2015 kl. 22:15

Å være sterk i ryggen er alfa omega når det kommer til om du vil leve et behagelig liv eller ikke. For visste dere at det er ekstremt mange nordmenn som den dag i dag sliter med ryggproblemer? Og at i over halvparten av tilfellene skylder dette enten feil løfteteknikk (i form av trening eller løfting av møbler, esker, ja til og med små barn) eller at man rett og slett ikke er sterk nok i ryggen til å kunne holde seg selv oppe. De vanligste tilfellene på sistnevnte gjelder mennesker som enten er overvektige, gravide eller har store pupper (tro det eller ei!). Som du da kanskje skjønner er det å trene ryggen ekstremt viktig - både fordi du lærer deg riktig løfteteknikk og fordi du blir sterkere slik at ryggen din klarer å holde deg oppe.

Derfor har jeg nå kommet til del to med mine favorittøvelser, og denne gangen skal jeg altså ta for meg gode øvelser som du virkelig vil kjenne i ryggen. Del en med mine favorittøvelser for å trene bein kan du lese ved å klikke her. Vil du ha en sterk rygg anbefaler jeg disse øvelsene på det sterkeste! 


 

Første øvelse er faktisk en som jeg har trent både da jeg drev med vektløfting og nå som jeg driver med fitness. En veldig god øvelse som kanskje de aller fleste kjenner igjen som strak mark rett og slett fordi den utføres som markløft - eneste forskjellen er at man skal ha nesten helt strake bein. Altså bare en liten svikt i knærne! Selv kaller jeg den for stiflegg forresten.

Man starter oppreist (slik som bildet over her), bøyer overkroppen sakte nedover mens man har en liten svikt i knærne. Armen skal bare henge, altså du skal ikke bruke armene i det hele tatt, utenom til å holde stangen såklart. Legg gjerne trykket bak på hælen for at tyngdepunktet skal bli riktig. Det er viktig å holde spenningen i mage og rygg under hele utførelsen, og at du har svai i ryggen. Når stangen toucher bakken starter du oppbevegelsen med det samme. Gjør akkurat det samme på vei opp (du trenger ikke ta det like sakte) og deretter ned igjen. Enkelt og greit! Her kjører jeg ti repitisjoner på maks vekt, mellom tre og fire sett.

- her er jeg nesten helt nede, og skal snart snu bevegelsen og reise meg opp igjen - 

 


 

Neste øvelse er kanskje kjent for mange av dere. I hvertfall hvis dere har trent en del på treningsstudio tidligere. Nedtrekk! Den går ut på at man skal sitte som jeg gjør på bildet under her, med skuldrene helt oppe (om dere skjønner den beskrivelsen?), trekk så skuldrene ned før du fortsette med å dra bøylen ned mot brystet. Hold albuene rett ned under hele utførelsen og len deg litt bakover når du drar bøylen helt ned til brystet. Gjør så motsatt på vei opp, men hold igjen på farten. Når armene er helt utstrekt avslutter du med å slippe skuldrene opp - slik som i utgangsposisjonen. Kjør ti repitisjoner her også, tre sett.

 


 

Den siste øvelsen for ryggen som jeg har lyst til å dele med dere er øvelsen på bildet under her. Nå husker jeg dessverre ikke helt hva den heter, men det er en form for roing i hvertfall. Den går ut på at man skal sitte med en liten knekk i knærne. Med overkroppen lent fremover mens man krummer ryggen. Rett så opp ryggen og sett deg opp - samtidig som du holder i håndtakene, og når du sitter rett opp og ned drar du håndtakene mot navlen din. Prøv å la albuene peke bakover, altså at du holder overarmene inntil kroppen, samtidig som du presser skuldrene bak og brystet opp. Hold et lite sekund før du slipper deg sakte helt tilbake igjen. Gjenta bevegelsen, ti repitisjoner og tre sett på maksvekt!

Nå håper jeg at dere skjønte forklaringene mine og at dere forsto øvelsene? Kanskje noen av dere har prøvd eller trener noen av disse øvelsene fast også?

Mine desemberfavoritter

 • 04.12.2015 kl. 18:34

Nå har jeg akkurat kikket litt (eller siklet litt er vel mer det rette ordet, ettersom jeg ikke kjøpte noe, men kun lagret det jeg likte på "favoritter" til en annen gang) inne på nelly. De har så masse fint der, og nelly er alltid nettbutikken jeg vender meg mot om jeg skal kjøpe meg en ny kjole, nytt undertøy eller ei ny jakke. Nesten alle klærne mine innenfor de tre kategoriene er kjøpt på nelly. Jeg elsker at de har så mange forskjellige og nydelige kjoler, at undertøyet er i et hav av ulike størrelser og prisen så absolutt ikke er ille, og ikke minst at jakkene der inne er til å dø for. Haha, tragisk men sant! Uansett, jeg tenkte jeg kunne vise dere mine favoritter innen nettopp disse tre kategoriene, så håper jeg at det kan være til inspirasjon. 

kjolen jeg har på meg finner du her

Kjoler

Når jeg ser etter kjoler ser jeg alltid etter åpne rygger, glitter og paljetter, kjoler som er inntilsittende og med V-utringning. Ellers elsker jeg kjoler som fremhever midjen, og gir en feminin form på kroppen! Slik som de under her.

kjole nummer én finner du her - kjole nummer to finner du her - kjole nummer tre finner du her

kjole nummer fire finner du herkjole nummer fem finner du her - kjole nummer seks finner du her

 

Undertøy

Når det kommer til undertøy faller jeg som oftest for sett selv om jeg nesten aldri bruker settet sammen til vanlig. Enten er bhen til vask eller så er trusen det. Jeg bruker derfor nesten alltid forskjellig underdel og overdel når det kommer til undertøy - haha, jeg er håpløs på det punktet. 

undertøyssett nummer en finner du her - undertøyssett nummer to finner du her  

undertøyssett nummer tre finner du her - undertøyssett nummer fire finner du her

Jakker

Korte, inntilsittende jakker med store hetter og gjerne (fuske)pels på kragen. Eller lange kåper som fremhever midjen! De to er så absolutt mine favorittformer når det kommer til jakker. Alle jakkene under her kunne jeg for eksempel klikket hjem i dag! ... hadde bare lommeboken vært enig.


jakke nummer en finner du her - jakke nummer to finner du her

jakke nummer tre finner du her - jakke nummer fire finner du her

Hva går du etter når du handler klær i disse kategoriene, og kunne du kjøpt noe av det samme som meg?

//Innlegget inneholder annonselenker

Et hav av treningsmotivasjon!

 • 04.12.2015 kl. 13:46

Den første desemberhelga er her, og før den snurres i gang skal jeg en tur på trening. Wi! I dag står det rygg, mage og bein på programmet og jeg gleder meg i hjel til å svette meg inn i helgen. Haha. Dere må forresten gi beskjed hvis det blir litt for mye treningssnakk her nå. Mulig det kan ha en sammenheng med at jeg endelig er (ganske) sikker på at dette er riktig treningsform for meg. Jeg har ikke vært med på det vanskeligste enda, faktisk har jeg kun vært med på det som er langt i fra vanskelig - trening uten diett. Men når konkurransedietten og treningen er en del av hverdagen min tror jeg likevel at jeg klarer å holde motet oppe. Grunnen er ganske enkelt at jeg har et hav av motivasjon nå, og dersom jeg klarer å ta med meg en liten brøkdel av det inn i konkurranseoppkjøringen skal det gå helt fint. Tiden får selvsagt vise, men det er ingen tvil om at jeg har troen - som jeg har sagt en million ganger nå. Haha, jeg skal slutte med det, lover!

Jeg føler forresten at jeg begynner å se ørsmå endringer på kroppen min allerede - er det mulig? Foreløbig har jeg bare sett at jeg har blitt litt strammere rundt magen, men om det kun er psyken som lurer meg eller om det faktisk er tilfelle, vet jeg ikke enda. Jeg får vel ta frem målebåndet en av dagene og finne det ut. Tok nemlig mål av hele kroppen min etter den første uken med trening, nå skal resultatet vise, svart på hvitt!

Hvordan starter du helgen din?

Ser du hva som er forandret?

 • 03.12.2015 kl. 21:30

Åh, dere! Nå er jeg i himmelen. Jeg sitter her og gliser fra øre til øre. Hvorfor? Det får dere ikke vite før om et par dager - tidligst i morgen. Jeg skal likevel gi dere et lite hint, eller egentlig et stort hint om dere har fulgt trofast med på alle innleggene mine den siste måneden. For ikke å snakke om utseende mitt. Så, vet dere hvordan jeg egentlig ser ut, og hva som er forandret på bilde under? ;-) Nå skal jeg ikke si mer før jeg avslører meg selv her! Gjett i kommentarfeltet så skal jeg finne på en eller annen måte å belønne den eller de som finner det ut. ♥ 

Håper dere har en fantastisk torsdagskveld, fine mennesker.

Torsdagstaco

 • 03.12.2015 kl. 20:14

Er det noen som har fått med seg at jeg er glad i taco? Vel, om ikke kan jeg med glede skrive under på at jeg er ekstremt glad i det! Noe jeg heldigvis har til felles med min kjære. Og hva er vel ikke bedre enn å spise taco over en juleduk og med julelys tent ved siden av? Absolutt ingenting i mine øyne.

Denne torsdagen har forresten vært treningsfri her hos meg. Den første treningsfrie dagen på en stund faktisk. Wuhu, føler meg superfresh! I morgen er det likevel på an igjen, og da tenkte jeg at jeg kunne knipse bilder til det neste innlegget med mine favorittøvelser. Forrige gang var det lår og legger som fikk gjennomgå, neste gang er det kjernemuskulaturen! Nå skal jeg rette oppmerksomheten min tilbake til tv-skjermen og nyte resten av kvelden. Håper dere gjør det samme!

Dagens superkleine opplevelse

 • 03.12.2015 kl. 15:25

I dag bestemte jeg meg for at det var på tide med noen skikkelige antrekksbilder igjen. Så imens kjæresten var hos tannlegen tok jeg med meg stativ, kamera og fjernkontroll ut på tur. Er man blogger så er man blogger! Selv om ikke antrekket mitt er så veldig avansert synes jeg likevel at det ser kult ut sammen. Og ikke minst enkelt! Ei sort bukse, en helt enkel, hvit topp og til slutt min aller nyeste favorittjakke. Jeg gav dere en liten sniktitt på den for noen dager siden, men slik ser den i all fall ut. Fin eller!? Det synes i hvertfall jeg!

Jakken kjøpte jeg på hennes & mauritz (ja, jeg måtte google navnet for å være sikker på at jeg skrev det riktig), men jeg har funnet en ganske lik jakke her! Ta gjerne en titt. Ellers er buksen kjøpt her og toppen her, dersom det skulle være noen av dere som lurer på det. 

Planen for dagen var egentlig å lage julenissecupcakes, men jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal utsette det til i morgen istedenfor. Vi får se, vi får se! I mellomtiden kan jeg dele dagens kleine hendelse, som man er nødt til å vende seg til når man er blogger. For uansett hvor man knipser bilder så får man som regel et lite publikum. I dag hadde jeg som sagt ikke med meg fotograf, så da gikk jeg for nødløsningen - stativ. 

Stedet jeg tok bildene på ligger som dere sikkert ser ganske nært havet. Noe som betyr at det kjører båter forbi. En ting er de store skipene, det går helt fint og jeg har vendt meg til det for lenge siden. En annen ting er småbåtene, som i dagens tilfelle var en liten fiskebåt med tre unge menn oppi. Haha, dere skulle sett hvordan de festet blikket med det samme de så at jeg tok bilder av meg selv med et stativ. Jeg mener, man skulle nesten tro at jeg sto der naken, slik som de fulgte meg med blikket. Det eeeer så kleint! For hva skal man gjøre? Man må jo bare fortsette å knipse bilder samtidig som man sitter og poserer som en gal. Haha.

Gi gjerne en tilbakemelding på antrekket, og dersom du er blogger selv også må du gjerne dele en klein historie fra en av dine fotooppdrag! Vi har alle minst én slik historie, eller hva? ;-)

//innlegget inneholder annonselenker

Slik ble julerommet mitt i år!

 • 02.12.2015 kl. 21:00

Som jeg fortalte dere i innlegget med mine juletradisjoner (klikk her for å lese det) så pynter jeg alltid soverommet mitt med nisser og juleduker den første desember. Det er da julen ringes inn for meg. I år var intet unntak og jeg gleder meg over at det føles så hjemmekoselig nå når jeg har fått frem alle de søte, små nissene mine. Mitt favorittduftelys har også fått plass på den ene komoden, og det lukter faktisk jul. Tro det eller ei! Ikke klarer jeg å beskrive lukten heller, men det minner litt om lukten av gran blandet med julekaker. Noe som høres forferdelig ekkelt ut nå når jeg skrev det, haha, men som i virkeligheten lukter helt fantastisk. Blir ikke jul uten juleduftelys. Hihi!

Ellers består minst halvparten av julepynten min av hjemmelagde nisser og snømenn. Noe har jeg laget selv, men veldig mange har jeg også fått av min kjære lillesøster. Det må være noe av det mest sjarmerende som finnes - å pynte med hjemmelaget julepynt mener jeg. Når snømannen har mistet hatten sin, luen til nissejenta er feil vei eller hele hodet til nissen henger på halv åtte. Når det viser så tydelig at julepynten er hjemmelaget, det er da det er koselig å plassere den i hyller og skap. Disse tre mennene over her for eksempel, alle de tre er hjemmelagde. Nissen i midten har jeg laget selv mens de to på sidene har jeg fått av Marthe.

Lyset ute var utrolig dårlig i dag forresten. Det tykke skydekket fikk det til å være bekmørkt selv om klokken var fjorten. Så jeg kunne like gjerne tatt bildene midt på natten. Med andre ord er lyset veldig dårlig og oransje - noe jeg så absolutt ikke er glad i. Jeg kommer derfor sannsynligvis til å ta noen nye bilder en dag det er bedre lys ute. Med det får tiden vise! Foreløbig er det dette dere får se i hvertfall. :-)

En annerledes knebøyøkt!

 • 02.12.2015 kl. 19:09

God kveld dere! Denne frøkna kommer rett i fra trening, og i dag økte jeg i kilo på både den ene og den andre øvelsen. Knallgøy! Forresten, kan man kalle det ny personlig rekord når man kjører så mange repitisjoner? Jeg vet jo egentlig at man kan det, men på samme tid føles det så feil. For jeg hadde jo kunne tatt mange flere kilo om jeg bare hadde én repitisjon, men likevel så har jeg aldri tatt så mange kilo på ti repitisjoner. Ah, treningssnakk og ny personlig rekord - det er dette her jeg liker å dele med dere. Og ikke minst har savnet å dele med dere det siste halve året. Men nå er jeg tilbake, forhåpentligvis for godt!

På programmet i dag sto det overkropp - det vil si bryst, skuldre og triceps - og fremside lår. Med andre ord ble det masse knebøy og andre tunge beinøvelser. I love it! For variasjonens del kjørte jeg knebøyen i knebøystativ i dag. Et slikt stativ hvor stangen står fast i stativet, og du kun skal konsentrere deg om å reise deg opp og ned. Veldig gøy å variere litt selv om jeg må innrømme at jeg liker den vanlige knebøyen hakket bedre.


Jeg tenkte jeg kunne prøve å få filmet ei treningsøkt om en liten stund forresten, hva sier dere til det? Kunne det vært gøy å følge meg på ei hel økt der dere får se hver eneste øvelse, hvert eneste sett og hver eneste repitisjon? Jeg får ha det i bakhodet og eventuelt ta kameraet opp av treningsvesken en dag det ikke er så mange folk på trening. Prøver å skjerme mest mulig av de andre når jeg tar bilder slik at de skal slippe å komme med på et bildet om de ikke ønsker det. Så til dere som muligens har mistenkt at jeg alltid trener helt alene, så gjør jeg altså ikke det. Jeg bare venter til jeg er alene før jeg tar bildene! Wi.

Ellers holder pappa på å stelle i stand middagen nå. Hjemmelagde kjøttkaker, som jeg gleder meg! Vi prates senere i kveld, da skal jeg vise dere hvordan soverommet mitt ser ut nå.

Den perfekte julekjolen

 • 02.12.2015 kl. 15:30

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Denne nydelige kjolen her dumpet ned i postkassen min i går! Åh, tror dere jeg ble glad eller? En ting var at den så veldig fin ut på nettsiden til shein, men den var jo (om mulig) enda finere i virkeligheten. Jeg har skrevet om denne nettsiden før, så om det er noe du lurer på eller om du rett og slett bare vil vite hvordan du handler trygt og enkelt på nett - kan du lese det innlegget ved å klikke her.

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Denne kjolen passer perfekt nå som vi er kommet til desember og juletider, synes dere ikke? For det første er den rød! Julens farge. For det andre er stoffet laget av et sterkt materiale som likevel har stretch i seg. På den måten kan du hive innpå med ribbe, pinnekjøtt, poteter og stapper i alle farger og fasonger. Kjolen holder likevel magen inne! Jeg synes også snittet helt nederst (det ser du tydeligere i virkeligheten eller inne på nettsiden deres) i tillegg til utringningen er prikken over i-en. 

Den er kanskje liiitt liten i størrelsen, men ikke så liten at jeg ville gått en størrelse opp. Råder heller bare dere som ligger mellom to størrelser til å velge den største. For eksempel bruker jeg vanligvis mellom small og medium i kjoler, og denne har jeg derfor i medium. Om dere likevel skulle være i tvil er det detaljerte størrelsesguider inne på nettsiden hvor du kan se nøyaktig centimeter mål i de ulike størrelsene. 

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Leveringstiden er på cirka to uker, og ettersom det enda er noen uker igjen til både romjulen, julaften og nyttårsaften er dette et perfekt tidspunkt å klikke hjem denne kjolen. Den passer jo til det aller meste, for ikke å snakke om at den er like fin til juletider som midt i august. Rød er en farge som uansett aldri slår feil.

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

//Kjolen er sponset av shein, men meningene mine er 100 % ærlige!

Enkel frokostfavoritt

 • 02.12.2015 kl. 11:53

Nå nyter jeg en deilig og rolig morgen med en liten blokk med til og fra lapper som skal fargelegges. De fikk jeg faktisk i adventskalenderen i dag - heldige meg. Jeg sitter og fargelegger disse samtidig som jeg kjenner at frokosten siger lenger og lenger ned i magen. Det er deilig å sitte her, den andre desember, og nyte synet av nissene rundt meg. Jeg pyntet selvsagt til jul i går ettersom det da var 1.desember. Resultatet skal jeg vise dere senere i kveld, først må jeg bare bli ferdig med et par til og fra lapper, hihi. 

Ellers lagde jeg meg en veldig enkel, men likevel fantastisk god frokost i dag. Vanligvis pleier jeg bare å riste meg en proteinshake eller om jeg skal lage noe annet så gjør jeg det veldig avansert. Her snakker vi havrepannekaker, havregrøt eller slik ting. I dag derimot gjorde jeg det veldig enkel. Ingen varmetilbereding, ingen venting og ingen pisking, blanding eller røring. Det eneste jeg gjorde var å kutte opp en mango, strø over litt havregryn og til slutt helle en skvett biola over det hele. Så fantastisk godt! Til tross for at det var veldig enkelt å lage og kun inneholdt tre ingredienser, smakte det knallgodt. Så absolutt ikke siste gang jeg tenker enkelt når det kommer til frokost. Anbefaler dere å prøve det samme!

Dette øyeblikket vil smelte hjertet ditt!

 • 01.12.2015 kl. 20:00

Nå skal jeg fortelle dere om vår aller nyeste, og muligens skjønneste juletradisjon her i huset. Nå er det nemlig ikke bare vi to beinte som får adventskalender. I år har Milo også fått en, og kjenner jeg mamma rett kommer han til å få en ny til neste år også, og året etter der, der og der. Med andre ord kan det trygt kalles en ny juletradisjon. Hele dette øyeblikket burde egentlig være foreviget på film, men ettersom jeg kun tok bilder får vi nøye oss med en tekst til. Jeg skal likevel prøve å gjenskape øyeblikket så godt som det lar seg gjøre!


Det er første desember og mamma har akkurat kommet hjem fra jobb. Milo kommer løpene imot henne for å ønske henne velkommen hjem. Etter en varm hilsen reiser mamma seg opp for å ta ned adventskalenderen til Milo. Adventskalenderen som hun kjøpte for flere uker siden og har gledet seg ihjel til å vise Milo. For å være ærlig tror jeg egentlig at hun har større glede av den enn han, men for all del - det er bare min mening. Haha. Det sier bare litt om hvor gøy mamma synes dette er.

Hun tar kalenderen med seg i stua, og Milo som blir supernysgjerrig og garantert kjenner lukten fra de 24 godbitene marsjerer fint etter. De setter seg ned midt på stuegulvet - begge to. Og mens mamma tar plastikken av esken følger Milo spent med. 

Når plastikken er av peker mamma på luke nummer én og forteller Milo at det er den vi skal åpne i dag. Samtidig som hun forklarer at vi skal åpne én luke hver eneste dag frem til det er jul. Milo skjønner ikke bæret av hva hun sier, men sitter likevel tålmodig ved siden av og venter på at hun skal gjøre noe. Når mamma endelig åpner luke nummer én stormer den logrende og glade hunden bort for å sjekke ut hva dette er for noe. 


Det var plastikk på godbiten, så etter at mamma hadde tatt den av la hun godbiten inn i luken igjen slik at Milo fikk gå inn for å hente den selv. Åh, dere skulle sett hvordan han byttet på å stappe snuten inn og skrape forsiktig med den ene framlabben. Hele øyeblikket var bare dødssøtt, og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg der jeg satt og beundret den lille voven vår. Voven som fikk sin aller første kalendergave i dag. Jeg har vel lov til å være stolt over det?


Verdens fineste Milo! Jeg gleder meg til du skal få åpne julegaven din fra meg og Christopher på julaften.

Mine fem mest leste innlegg i november

 • 01.12.2015 kl. 17:36

Nå som vi er kommer til starten av desember er det på tide å gjenta forrige måneds suksess med en liten oppsummering av hvilke innlegg som var mest lest i løpet av november. Disse innleggene er veldig kjekke for meg å skrive ettersom jeg får en grei oversikt over hva dere liker best, og på samme tid kan det være gøy for dere dersom dere kanskje har gått glipp av noe spennende. Så, her får dere novembers fem mest leste innlegg.


Vi er blitt foreldre!

Det desidert aller mest leste innlegget forrige måned ble dette hvor jeg forteller dere om at kjæresten og jeg har blitt foreldre til verdens søteste lille dverghamster. Turbo har nå bodd hos oss i litt over ei uke, og vi er enda stolte foreldre til den lille tassen, hihi.Overlykkelig over verdens beste gave!

I innlegget som kom på andre plass fortalte jeg dere hva jeg fikk av mamma og pappa til 20 årsdagen min - strikkhopp! Noe jeg har hatt lyst til å oppleve så lenge jeg kan huske, og i mai til neste år får jeg endelig oppleve det. Wæ, sommerfugler i magen!


 Jeg klarte det alene!

Jeg klarte for første gang å gå til legen alene, noe jeg ble kjempe stolt over. Derfor skrev jeg dette innlegget, som resulterte i å bli det tredje mest leste forrige måned. I ettertid har jeg faktisk både fått skryt av legen, familie og dere lesere - slikt gjør meg så glad! Tusen takk.


 

Ja, jeg er avhengig!

I det fjerde mest leste innlegget forrige måned fortalte jeg dere om min avhengighet til nesespray, i tillegg til at jeg bestemte meg for at jeg skulle slutte etter at jeg delte innlegget. Vel, jeg kan gledelig fortelle dere at jeg klarte det! Jeg er enda småtett, men den helt pottetette følelsen har heldigvis gitt seg. Nå er det bare et spørsmål om tid før jeg er helt fin igjen.


 

Stram opp kroppen din på 30 minutter!

Det femte og siste innlegget på denne listen handlet om hvordan man bruker Aloe Body Toner, og hva det egentlig er. Har du ikke lest innlegget anbefaler jeg deg å gjøre det med det samme.

A morning like this

 • 01.12.2015 kl. 14:14


Åå, slik som dette skal jeg sitte hver eneste morgen de neste tjuefire dagene. I sengen min med dynen tullet rundt meg og en gave i hendene. Snille mamma har laget adventskalender til meg i år også. Selv om jeg har fylt tjue år - heldige, heldige meg. Jeg har satt på spillelisten med julemusikk for anledningen. Første desember! Kan dere tenke dere? Allerede. Jeg føler dette året bare har flydd avgårde. Jeg har opplevd så masse, og før vi runder av 2015 skal jeg ta dere med på en liten tur tilbake. Dere skal få se hva jeg har opplevd dette året, for det er neimen ikke lite - jeg er stolt jeg. Og fornøyd. Dette har vært et bra år.

Men nå skal jeg ikke ta helt av med en tåredryppende avskjedstale til år 2015. Jeg skal nemlig nyte hver eneste dag i desember før den tid. Jeg kommer som sagt til å starte hver eneste dag med å pakke opp én gave her i sengen min. Forhåpentligvis kommer snøen til å falle utenfor vinduet mitt om ikke så lenge. Det er det eneste som mangler nå, og den dagen det skjer skal jeg koke meg en kopp hjemmelaget kakao. Ja, det skal jeg! Når snøen kommer blir det kakao på denne frøkna - sammen med gaveåpning, julemusikk og ei myk og deilig dyne såklart. Jul, glade jul. Du er hjertelig velkommen!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no