LinnThereseDagsland -

Nye klær til lille i magen!

 • 30.11.2016 kl. 15:13

For noen dager siden kom farmor og farfar hjem fra Tenerife der de har ligget og solt seg i fjorten dager. Med seg hjem hadde de en nydelig juleduk til Christopher og meg, men også en hel haug med søte små plagg til lille gutten i magen. Deres første oldebarn! Jeg har gledet meg i hjel i flere dager til jeg fikk tatt gode bilder av plaggene som viser akkurat hvor flotte de er i virkeligheten, og nå som jeg endelig har fått det til vil jeg veldig gjerne dele dem med dere!

Se bare denne vakre dressen her! Så liten, søt og nusselig. Også i lyseblå - den er bare så vakker at jeg får vondt i hjertet av å henge den inn i klesskapet hans. Den burde jeg nesten hengt på veggen! Er dere ikke enig? Én ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg gleder meg i hjel til å se det lille vidunderet inni denne nydelige dressen.

Også disse søte skoene da! Bittebitte små, og i lyseblå. Superduper søte og de blir nok også gode og varme på føttene til lillegull. 

Hard rock cafe body. Denne var både kul og søt på samme tid, og ekstra stilig er dongerivesten som det ser ut som han har over, hihi. 

Var ikke disse luene bare noe av det søteste du har sett? Den ene dagen er han mommy?s boy mens han den neste er daddy?s boy! Åh, jeg tror jeg smelter. Kan han ikke bare komme nå slik at jeg kan bruke disse klærne med det samme!? Haha, neida, selv om tanken frister skal han få holde seg inne helt til mars!

Helt til slutt fikk vi ei bukse og skjorte som fort ble samboers favoritter - han elsker nemlig skjorter og har ingen planer om å kle sin kjære sønn i noe annet enn nettopp det. Haha, det er godt jeg stort sett kommer til kle lille D, ellers er jeg redd han hadde vært stivpyntet fra første dag.

Var det ikke flott? Tusen hjertelig takk til de kommende oldeforeldrene for mange fine plagg til gutten vår!

De første sparkene til lillegull på film!

 • 29.11.2016 kl. 18:45

Ettersom jeg har morkaken framme og den demper en god del for sparkene til lillegull i magen har jeg aldri prøvd å se etter spark. Altså å bare stirre på magen og se om det skjer noe når jeg kjenner prinsen min sparke ifra med alt han har. Ikke før i går kveld. Jeg vet ikke om det var fordi jeg kjedet meg eller om det var en annen grunn til at jeg plutselig bestemte meg for å se etter sparkene, men jeg gjorde i hvert fall det. 

Og det var da jeg så det! Akkurat som en liten trampoline på vrangen om det gir mening, haha. Det var så utrolig at jeg var rask med å finne frem kamera mitt for å filme det. Typisk at han ble veldig sjenert akkurat da, og ikke ville vise seg skikkelig frem på filmen, men to småspark fikk jeg i hvert fall fanget opp! Klikk på play på filmen under for å se da vel.

Om du synes det er vanskelig å se sparkene anbefaler jeg deg å skru kvaliteten opp til HD ved hjelp av tannhjulet nede i høyre hjørnet, og ha filmet i full skjerm!

Klarer du å se sparkene?

Gravidoppdatering: uke 24

 • 28.11.2016 kl. 16:43

- Tenk, nå er det faktisk et levedyktig individ inne i magen min. Fra denne uken er det nemlig mulig for vår lille skatt og overleve utenfor livmoren om han kommer nå. -

Termindato: 30. mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 24, og er med andre ord 23 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 122 dager igjen!

Babyen er så stor som: Han er 28 centimeter lang, noe som skal tilsvare en cantaloupe-melon. Jeg fant riktignok ikke en så stor melon, så da kjøpte vi bare et kinakål i rett lengde i stedet. Haha! 28 centimeter fra hodet til føttene er han i hvert fall nå. Begynner å bli veldig stor med andre ord.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, det gjør jeg! Spesielt om kveldene når jeg skal legge meg. I går kveld for eksempel, lå min kjære samboer og sang for han i en liten evighet, og han sparket som aldri før! Med andre ord liker han å bli synget for. Det var så utrolig koselig.

Innkjøp: Ukens innkjøp er definitivt denne supersøte, blå gyngeelefanten som lille fikk av oldeforeldrene sine. Tror nok den kommer til å bli mye brukt om et år og to.

Utstyr: Nå som barnerommet er komplett begynner vi virkelig å komme i orden når det gjelder utstyr. Tenker jeg skal skrive et innlegg om dette ganske snart, men sånn raskt oppsummert mangler vi bare babynest av de store tingene - og det skal jeg sy selv ganske snart.

Ukens cravings: Haha, rart men sant. I går kveld fikk jeg skikkelig lyst på maiskolbe! Så da var det bare ut å kjøpe det da. Godt vi har en butikk her i byen som har åpent til kl.00 hver dag - til og med på søndagene, haha. Så da ble det to maiskolber til kveldsmat.

Plager: Veldig vondt i bekken og rygg. Spesielt nå i dag ettersom vi gikk tur i 3 timer på jobb i dag, og så gikk kjæresten og jeg på kryss og tvers i sentrum for å prøve å finne ut hvor jordmor holdt til like etterpå. Kroppen min er med andre ord rimelig ferdig nå! Satser på at mye hviling i ettermiddag og kveld vil gjøre meg bra igjen til i morgen. Ellers er det halsbrann og kvalme.

Kjønn på babyen: En liten prins!

Hvordan sover du om natten: Nå som jeg har fått enda flere puter oppi sengen har jeg også begynt å sove litt bedre. Bruker en evighet på å finne en god liggestilling, men når jeg først ligger godt sovner jeg rimelig raskt. Våkner vanligvis én gang for å tisse, men sovner igjen ganske fort.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer, men skal innrømme at jeg har begynt å grue meg litt. Prøver likevel å ikke tenke så mye på det. Ikke enda i hvert fall.

Humør: Da jeg spurte kjæresten hvordan humøret mitt hadde vært den siste uken fikk jeg et stort glis til svar, før han sa «Det er det vanlige, vennen min. Opp og ned som en jojo!»... 

Neste kontroll: Allerede om to uker, 12.desember, ettersom SF-målet mitt hos jordmor i dag ikke var helt som det skulle være. Derfor skal jeg tilbake igjen om to uker for å se om det har justert seg, og om det ikke har det blir jeg sendt til sykehuset for å finne ut hva som er grunnen. Krysser fingrene for at det fikser seg av seg selv innen de to neste ukene!

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Første søndag i advent!

 • 28.11.2016 kl. 13:30

Jada, jada - jeg vet det var i går. Men jeg kan også trøste dere med at bildene faktisk ble tatt i går. Jeg hadde også store planer om å publisere innlegget da, men ettersom tiden ikke strakk til kommer det i dag i stedet. Faktisk blir det publisert akkurat i det vi er på tredje svangerskapskontroll - noe som også er første kontroll hos jordmor. Det har jeg gledet meg til, og jeg håper jeg kan fortelle dere at vi har fått ei helt fantastisk jordmor senere i dag! Men i mellomtiden kan dere få nyte synet av denne vakre adventsstaken jeg har laget selv. Noen ganger krever det ikke så mye mer enn litt kreativitet, og noen helt enkle hvite lys fra nille for å lage en kjempefin adventsstake. Brettet husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, sølvdekorasjonen som ligger i bunn kjøpte jeg på ikea for lenge siden. Lysene og sølvtallene kjøpte jeg som sagt på nille. 

Har du laget adventsstake selv eller har du kjøpt den ferdig? Fortell meg gjerne hvordan den ser ut!

Barnerommet er endelig ferdig!

 • 27.11.2016 kl. 14:20

Etter å ha planlagt barnerommet til lille skatt i magen helt siden det viste to streker på clearblue-testen i juli kan jeg endelig puste lettet ut og fortelle dere at rommet er helt ferdig! I dag fikk jeg på plass stellebordet som har vært det siste vi manglet, så nå kan han egentlig bare komme. Eller, han skal selvsagt få vokse seg enda større og sterkere først, men vi trenger i hvert fall ikke å stresse med å få ting på plass her hjemme - og det er deilig. 

Som jeg har nevnt tidligere er temaet på rommet hans elefanter, og jeg synes helt ærlig dette er det fineste barnerommet jeg har sett i hele mitt liv. Og det passer jo perfekt ettersom verdens fineste lille gutt kommer til å bo på det når han kommer til verden. Åh, jeg gleder meg sånn til å møte han! Og ikke minst til å se han tilbringe mange timer med lek der inne om noen år.

Ellers er både sprinkelsengen og stellebordet fra hensvik-serien på IKEA. Det samme er lekehyllen hans, mens ammestolen har vi kjøpt brukt. Ellers må dere bare spør hvor resten av tingene er fra om dere lurer på noe mer, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!

I lekehyllen har han foreløbig to kasser med bamser og et par leker som han kan bruke fra han er helt nyfødt. Også kommer jeg til å bytte ut innholdet i disse to kassene etterhvert som han blir eldre. Hele det ene skapet hans er nemlig fylt med leker han kan bruke helt opp til 4-5 år! Med andre ord har vi nok av gøyale dubbeditter og fylle kassene med etterhvert som tiden flyr.

Hva synes du om rommet til lille D?

Det fineste huset i nabolaget!

 • 26.11.2016 kl. 22:18

I dag har store deler av dagen gått til å pynte huset vårt til jul. Julegardiner, adventsstaker, julestjerner, juleduker og julelysene ute i hagen er endelig på plass! Juletre og resterende julepynt skal likevel få vente til 1.desember med å komme ut fra boden. Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg har gått rundt og klødd i fingrene etter å bære disse eskene med rødt stasj ut fra boden de siste to ukene - men har likevel klart å holde meg helt frem til lørdagen før første søndag i advent - og nå føles alt mye bedre!

Jeg må faktisk innrømme at jeg er stolt over dette vakre julehuset mitt! Det aller fineste huset i hele nabolaget vårt må jeg innrømme. Og de store julestjernene som henger i stuevinduene lyser julestemning og kan sees flere hundre meter unna. Jeg innbiller meg at dette er et hus foreldrene kjører barna til bare for å vise hvor fint det er pyntet. Haha, neida, vi har nok litt igjen før vi er på det stadiet - men om et par år - da lover jeg dere at det er enda mer lys på dette huset vårt!

Har dere pyntet til jul enda? Bare adventsstaker eller nisser også?

Dette bør du ikke gå glipp av!

 • 25.11.2016 kl. 18:30

Det er Black Friday, og i den forbinnelse kjører proteinfabrikken opptil 80 % på alle sine varer hele helgen! Det er dere nødt til å få med dere. For når en så populær nettbutikk velger å ha så gode tilbuder er det mange penger å spare! I dette innlegget har jeg linket til mine favoritter, og en helt sinnsyk pris på diettpakken deres - perfekt om du ønsker å gå ned i vekt, minske fettprosenten og få en strammere og mer markert kropp.

Tightsen kan kjøpes her

Treningstightsen jeg har på meg på begge bildene over er nå satt ned til halv pris! Om dere studerer den ser dere kanskje «dr.freddy» merket på rumpa? Vel, det er i hvertfall det merket tightsen er i fra. Samme merke som de såkalte rumpebuksene med andre ord, og denne tightsen er minst like god. Til vanlig koster den 899,- men nå er den på tilbud til 450,- Virkelig verdt å slå til! Den er helt normal i størrelsen, har klissebånd i livet som holder den på plass, og den strammer opp og gir deg tidenes sprettrumpe.

Diettpakken kan kjøpes her

Proteinfabrikken har satt sammen en hel haug med forskjellige pakker til de som ønsker å kickstarte treningen. Til de som ikke har så veldig mange kosttilskudd fra før - og trenger det aller viktigste. I disse pakkene får du nettopp det, og den du ser over er skreddersydd for du som ønsker å redusere vekten og komme i form. Her får du ekstremt mye for pengene ettersom pakken har en verdi på hele 2145,- mens den i dag (og resten av helgen) er satt ned til kun 649,-!

Oppi denne finner du 4 esker med proteinpulver spesielt tilpasset jenter, 2 pakker med såkalte fatburns for å få opp fettforbrenningen og gi deg mer energi, ei genial treningsdagbok (jeg bruker faktisk akkurat denne selv!), 2 pakker med detox kapsler som renser kroppen din og gir deg den ultimate start på livsstilsforandringen og sist men ikke minst en superkul shaker med mange rom som er enkel å ha med i treningsbagen!

whey tech her (-50 % rabatt) // questbar her (-43 % rabatt) // treningsdagbok her (-47 % rabatt) // matbag her (-50 % rabatt)

Helt til slutt vil jeg dele mine aller varmeste anbefalinger med dere! Førstnevnte er proteinpulveret jeg forguder, og som smaker akkurat som sjokolademelk. Den beste proteinshaken jeg har smakt i hvertfall - i tillegg til at den gir ekstremt gode resultater. Questbar - at noe så sunt kan smake så godt er helt utrolig! Disse barene er stappfulle av proteiner og perfekt etter trening. Det beste av alt er likevel at de smaker fantastisk. Treningsdagboken har jeg brukt fast i ett år nå, og sverger fremdeles kun til denne! Også matbagen da - dem som gjorde diettlivet til en drøm. Med denne får du med deg alt du trenger av matbokser og shakere hvor enn du måtte ønske. Den er g.e.n.i.a.l!

Har du noen gode erfaringer eller anbefalinger fra proteinfabrikken?

// innlegget inneholder annonselenker

En gledelig overraskelse!

 • 25.11.2016 kl. 09:00

Jeg har gått rundt og smilt for meg selv i snart ei uke - grunnen har nemlig vært en overraskelse jeg ikke har hatt lyst til å dele med dere før i dag! Men nå som dagen endelig er her kan jeg slippe nyheten, og det er at alle smokkelenkene mine selges for HALV PRIS KUN I DAG! Med andre ord koster det nå bare 50 kroner for ei smokkelenke! Om du vil bestille eller har noen spørsmål kan du legge igjen en kommentar i dette innlegget - bare husk å fylle ut epostadressen din slik at jeg kan svare deg!

Det er disse to over her som er bestselgerne, men du kan helt klart få i en annen farge også om du ønsker det! Som sagt - legg igjen en kommentar så tar jeg kontakt med deg angående bestilling, farge, andre ønsker og lignende.

Vil du benytte deg av dette sinnsyke tilbudet? HALV PRIS KUN I DAG!

Nå er julen endelig kommet!

 • 24.11.2016 kl. 21:50

Ja, for selv om vi enda er i november så er det faktisk bare én måned igjen til julaften. I tillegg er både julemarkedet åpent og julegatene i byen vår tent, med andre ord er det jul! Julekorpset spilte i gågaten og julenissen kom til rådhusplassen med helikopter. På Egon spilte de julemusikk på høytalerne og det var pyntet med røde sløyfer og julepynt langs stolpene. Altså - trenger jeg å komme med flere eksempler - DET ER JUL!

Jeg har hatt en helt toppers kveld sammen med familien min. Spist deilig mat - som faktisk min kjære samboer sto på kjøkkenet til Egon og lagde til oss - kikket på julemarkedet, gått igjennom de nydelige gatene i sentrum som var pyntet så fint med julelys. Lammeskinnsko i størrelse 17/18 fikk vi også med oss hjem - heldige lille D fikk dem av oldeforeldrene sine. 

- Og før du spør, ja, jeg har redigert inn meg selv på nissejenta! Jeg var nemlig fotografen -

Nå gleder jeg meg bare til lørdag! Da blir adventsstaker og julelys tatt frem her i hus også. Når er det jul for deg? Selv er jeg i hvert fall i julestemning så det holder!

Min ønskeliste til jul!

 • 24.11.2016 kl. 16:25

Nå foregår det multitaskin på høyt nivå her hjemme! Jeg har akkurat kommet inn dørene etter jobb og hiver i meg en liten porsjon gryterett, oppdaterer dere og går gjennom dagens post før jeg løper ut dørene igjen! I dag er det nemlig akkurat én måned igjen til julaften, og dermed skal julegatene tennes og julemarkedet åpnes. Tradisjon i vår familie er å få med oss dette før vi går ned på Egon for å spise! Da passer det fint å dele ønskelisten min til julaften med dere i dag. Vi prates senere!

Det føles så rart å tenke på at dette er den siste julen der jeg bare har meg selv å tenke på. Til neste år har vi med oss en liten prins på rundt ni måneder. En liten gutt som jeg kommer til å oppleve alle de neste julaftene sammen med - i hvertfall i 18 år fremover i tid. Forhåpentligvis enda lenger også! Det føles så uvirkelig. Men på samme tid er jeg klar for det. Han skal jo faktisk være med på julefeiringen i år også - bare at han opplever den fra innsiden av meg, og ikke her ute i den store, vakre verden.

Uansett, dette var altså mine ønsker for julen som kommer. Jeg har det egentlig veldig godt, men det er viktig å ha ønsker likevel. Mine ønsker går derfor stort sett ut på forberedelsene til å bli mamma for første gang. Servise har jeg også begynt å samle på! Det absolutt fineste i hele verden, spør du meg. Jeg føler meg voksen nå. Og lykkelig!

Hva ønsker du deg til jul?

Vi har filmet dagen vår!

 • 23.11.2016 kl. 22:11

Jammen tok det tid å laste videoen opp på bloggen, men nå er det endelig gjort! Bedre sent enn aldri, eller hva? Ellers er dette som sagt kun en hverdagsvlog, ikke noe hokus pokus eller noe vi har brukt flere dager på å planlegge og deretter flere timer på å redigere. Og selvfølgelig forsvant musikken fra 3 minutter og ut, men jeg håper det går bra for denne gang, så får dere heller bare sette på en god sang i bakgrunnen selv. Så lover jeg å bruke bedre tid og gjøre det mer skikkelig neste gang!

Og bare for å forklare litt - vi skulle hjelpe mamma med å levere et par benker hun hadde gitt bort i dag. Og det var det som var grunnen til at vi gikk bort dit for å spise frokost. Dette er altså ikke noe vi gjør hver dag, haha. Ellers gikk Christopher tur med Milo hjem til huset vårt mens jeg var på jobb, og så gikk han på jobb selv. Der er han forøvrig enda. Mamma, mormor og morfar kom og spiste middag og hjalp oss så med å tapetsere leiligheten. Nå har de også gått igjen, etter flere timers arbeid - så nå er det kun jeg, lille D som sparker i magen og tv-en igjen her hjemme. Vi storkoser oss likevel vi! 

Hva synes du om videoen? Er det gøy selv om det kun ble gjort full fart og gale?

Hundepasser og filmskaper!

 • 23.11.2016 kl. 18:41

God onsdag! Håper alt står bra til med dere. Selv har jeg det veldig fint, og holder faktisk på å redigere video i dette øyeblikk. I dag skal jeg nemlig gjøre noe jeg har lovet dere lenge, og som flere etterspurte i gårsdagens innlegg - nemlig å dele en aldri så liten hverdags-vlog! Altså en videosnutt med hva min kjære og jeg har brukt dagen til. 

I dag var første dag tilbake i jobb etter sykemeldingen for min del, så en superlang video blir det nok ikke. Men vi har i hvert fall fått filmet litt! Men mer om det senere. Nå står min kjære familie nede i leiligheten vår og henger opp tapet mens jeg passer hundene her oppe. Jeg er så ekstremt takknemlig! Tror jeg skal vise min takknemlighet med å gå en god runde med disse to firbeinte så slipper de flinke arbeiderne mine å tenke på det når de er ferdige.

Ellers kommer som sagt videoen senere i kveld! Enn så lenge må dere ha en strålende onsdag ♥

Hva vil du lese om?

 • 22.11.2016 kl. 18:46

Åh, jeg føler meg så blank om dagen! Er det noe spesielt dere savner her inne? Kunne gjerne trengt litt innspill på hvilke tema dere gjerne kunne tenke dere mer av og hva dere gjerne har fått nok av. Mer matinnlegg? Mindre? Hva med gravidoppdateringer - er det passe med én gang i uken? Noe annet dere lurer på eller ønsker at jeg skal skrive mer om? Har planer om å bli flinkere til å trene mer fremover, så det vil i hvertfall komme litt flere treningsinnlegg - men vær så snill og legg igjen en kommentar så blir denne bloggen mye mer spennende for både meg og dere!

Hva vil du lese mer om her inne?

Kjempe gøy med ekstra penger nå før jul!

 • 22.11.2016 kl. 17:57

Wow, som Forever-produktene fyker ut for tiden! Spesielt fuktighetskremen propolis går som varmt hvetebrød om dagen. Jeg bestilte en pakke med flere varer fra fabrikken i forrige uke, og i dag fikk jeg hentemeldingen. Oppi der lå det blant annet 6 tuber med propolis + jeg hadde ei tube på lager fra før. Ti minutter etter at esken med varer var åpnet var alle syv propolis-tubene solgt! Wuhu. Det er kjekke nyheter nå rett før jul.

- På bildet under her ser dere hvilke produkter som skal ut til en av kundene mine. Hun har som dere sikkert ser bestilt et komplett hudpleie-sett nå som vinteren er rett rundt hjørne -

Aloe bath gelée kan kjøpes her // Aloe activator her // Mask powder her // Propolis her (2 for 1 ut november) // Firming day lotion her // aloe lips her // Recovering night creme her // Forever alluring eyes her

Om du også ønsker å høre mer om jobb-mulighetene i Forever, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg en mail til ltd-forever@hotmail.com så svarer jeg på alt du måtte lure på, hjelper deg i gang og ikke minst følger deg opp og motiverer deg i etterkant. Du er din egen sjef og bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe. Uansett om du kun ønsker å handle til eget forbruk, vil ha et par tusen ekstra i måneden eller om du vil ha en fulltidsjobb er det bare til å sende meg en mail - jeg hjelper deg gjerne. Forever passer for alle!

Ellers må jeg få minne dere på at det fremdeles er 2 for 1 på propolis ut november! 

Video: pregnancy week 23

 • 21.11.2016 kl. 21:26

Jeg synes det er så rart og unikt hvordan kroppen forandrer seg i løpet av en graviditet. Magen vokser, og inni der vokser et lite mirakel i rekordfart. I løpet av ni måneder er et lite frø blitt til et levedyktig menneske på 50 centimeter! Er det ikke utrolig? Jeg er så redd for å glemme alt dette som skjer i løpet av svangerskapet, derfor føles det så uendelig godt å dele alt med dere.

- På den måten kan jeg se tilbake på denne magiske reisen akkurat når jeg måtte ønske -

Noen av dere har også etterspurt en video av magen, og det har jeg veldig lyst til å dele flere ganger. En video viser jo så mye mer enn bare et bilde. Under her ser dere derfor en video av magen nå uke 23!

Fortell meg gjerne hva dere synes!

Gravidoppdatering: uke 23

 • 21.11.2016 kl. 14:22

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 23, og er med andre ord 22 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 129 dager igjen!

Babyen er så stor som: I hvert fall ikke en grapefrukt som er fruktsammenligningen denne uken. Han er nemlig blitt 27 centimeter lang! Og dersom du noensinne har sett en så stor grapefrukt blir jeg meget overrasket. Ellers veier lille 465 gram i starten av uken og 565 gram i slutten av uken - med andre ord runder han halvkiloen denne uken! 

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, en hel del! Mer og mer for hver dag som går. Og denne uken har jeg faktisk blitt litt skremt over hvor sterk han er allerede. Torsdagskvelden i forrige uke var nemlig første gang det gjorde vondt da han sparket, og dagen etter fikk kjæresten kjenne det på utsiden av magen. Mamma fikk også kjenne det i går kveld! Så utrolig koselig.

Innkjøp: Ukens innkjøp må være denne elefantklokken som endelig dukket opp i postkassen! Bestilte den på wish for noen usle kroner noen uker tilbake, og jeg synes den passer perfekt inn på rommet hans.

Utstyr: Mangler fremdeles det babynestet jeg skal sy selv, men har allerede begynt å kikke litt rundt etter hvilket stoff jeg vil bruke. Så det er like før jeg går i gang med prosjekt babynest!

Ukens cravings: Iskald, rød saft! Ah, det er så godt. Ellers fikk jeg ekstremt lyst på kakao her en dagen, og vurderte å smelte smågodt-sjokolade bare for å få det til. Heldigvis fant jeg ut at det går an å lage kakao av bakekakao, sukker og melk!

Plager: Har kastet opp hver eneste dag den siste uken. Noen gang med neseblod, andre ganger uten. Det begynner å bli veldig slitsomt. Spesielt fordi det skjer mellom klokken 12-15, og da er det ikke alltid jeg er hjemme og har tilgang til do... 

Kjønn på babyen: En liten prins!

Hvordan sover du om natten: Veldig greit egentlig. Har tatt med meg to puter til i sengen, så nå sover jeg med tre puter, ei ammepute og en gigantisk bamse - som jeg stabler rundt meg for å finne den perfekte liggestillingen. Da våkner jeg stort sett bare én gang for å gå på do.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer!

Humør: Hva skal man si? Jeg trenger i hvert fall ikke å bekymre meg for at hormonene er i under-produksjon. I denne kroppen her er det nok av opp- og nedturer.

Neste kontroll: Tredje svangerskapskontroll hos jordmor neste mandag om ei uke, den 28.november! Gleder meg til å endelig få hilse på jordmor.

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Giveaway - smokkelenke!

 • 20.11.2016 kl. 20:55

Ettersom jeg akkurat har startet å lage smokkelenker, og i dag opprettet en facebookside til nettopp dette, tenkte jeg at det kunne feires med en aldri så liten giveaway! Alt du trenger å gjøre for å delta er å LIKE OG DELE facebooksiden min her:

Og deretter legge igjen en kommentar i dette innlegget med hvilken farge du ønsker på smokkelenken - blå eller rosa.

Vinneren trekkes allerede på tirsdag - så her er det bare til å like og dele!

Julegavetips til venninne, mor og søster!

 • 20.11.2016 kl. 18:00

Det er søndag igjen, og det vil si at det er tid for nok en runde med julegavetips. Denne gang tenkte jeg at jeg kunne ta for meg julegavetips til venninne, søster og mor - ettersom det er mye av det samme som kan gis til alle disse tre velger jeg å ha dem i ett og samme innlegg. Derfor har jeg plukket ut noen skjønnhetsprodukter som uten tvil kommer til å glede din kjære mor, søster og venninne.

Delicious lipstick - Det første produktet jeg vil anbefale dere å pakke inn under treet med mor, søster eller venninnes navn på er denne fantastiske leppestiften. Den er beriket med Aloe vera og gir en vakker farge med en luksuriøs følelse. Den finnes i hele tolv forskjellige farger, fra dus til dramatisk, og med en mild smak av vanilje gir den deg nydelige lepper. Du kan lese mer om dem og/eller kjøpe dem her.

Aloe nourishing serum - Det andre produktet som passer perfekt i denne sammenheng er et av mine absolutte favorittprodukter. Silkemykt, fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og momosaekstrakt. Det er utrolig drøyt og holder derfor i en evighet. I tillegg til at det er helt fantastisk for huden kan det også brukes i håret dersom du sliter med tørt og brusete hår. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe det her.

Luscious Lip Colour - Det aller siste produktet jeg vil anbefale deg å gi bort i gave er en kjempe stilig lipgloss med både speil og lommelykt. Lipglossen har en fast plass i sminkevesken min og blir påført til alle festlige anledninger! Dette er en pleiende lipgloss ettersom den er beriket med aloe vera. Den reflekterer lyset på en helt unik måte som gir det et stålende smil. Og med det innebygde speilet og lyset som jeg så vidt nevnte kan du enkelt påføre den når og hvor som helst - og jeg lover dere jenter, den lipglossen der er tidenes partytriks! Denne finnes i fem forskjellige farger, jeg har den i double diamond. Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren din om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask!

Tidenes natt!

 • 20.11.2016 kl. 13:09

I natt hadde vi våre første gjester på overnatting! Mamma og de kom bort på besøk for natten ettersom lillesøster skulle få besøk hjemme i huset deres, haha. Ja, til og med Milo var med! Vi har derfor hatt tidenes sleepover i natt - med grandiosa, chips og dip, sjokolade, julebrus og godterisnømenn!

Film har vi også snurret på skjermen, og den anbefales sterkt videre! Kort fortalt handler den om en mann som har opplevd blodpropp i hjernen, som førte til at korttids hukommelsen hans er helt borte. Han husker derfor ingenting som har hendt etter ulykken, og våknet hver dag uten å ane hvor han er eller hva han gjorde i går, dagen før der, eller det siste året. Også er det litt kjærlighet og latter innblandet i det hele. Anbefales!

Ellers startet vi denne søndagen med en deilig, felles frokost før mamma og jeg gikk en tur med Milo. Ute var det iskaldt - så da vi kom inn igjen lagde jeg kakao til oss mens mannfolkene lå henslengt på sofaen og så på ski på tv! Med andre ord, akkurat slik en søndag skal være. Kakaoen ble faktisk ekstremt god, og den var kjempe enkel å lage. Blandet bare melk, bakekakao og sukker, og varmet det hele i ei kjele. Blandingsforholdene står på bakekakao-esken!

Hvordan har dagen din vært så langt?

Han kjenner endelig sparkene fra utsiden!

 • 19.11.2016 kl. 16:51

Klokken halv to natt til fredag nådde vi endelig en milepæl i graviditeten som vi har ventet altfor lenge på! Jeg har som noen av dere kanskje har fått med dere, morkaken framme, noe som betyr at den demper en del for sparkene til lille D. Jeg har likevel kjent spark i ganske mange uker selv, men det var ikke før for et par dager siden at det var mulig å kjenne det utenpå magen også.

Klokken var som sagt halv to. Vi hadde lagt oss begge, og var egentlig ekstremt trøtte, men det var i hvert fall ikke lille gutten i magen. Han sparket fra seg så hardt han kunne, og når jeg hadde ligget å kjent på disse harde, og en smule vonde, sparkene altfor lenge kom jeg plutselig på at Christopher enda ikke hadde fått kjenne på denne følelsen.

Vi hadde prøvd mange ganger tidligere, men hver gang han kom med hånden sin sluttet enten D å sparke, eller så var det ikke kraftige nok spark så han kunne kjenne dem. Den natten derimot, måtte det bare vært hardt nok! Jeg var helt sikker, og spurte derfor min kjære ved min side om han ville kjenne. Han kom med hånden sin, og plasserte den akkurat der jeg hadde kjent sparkene hans den siste halvtimen.

Etter rundt ti sekunder lyser han opp i samme sekund som jeg kjenner et kraftig dult rett mot der han har hånden sin plassert. Jeg fikk ikke engang spurt han om han kjente sparket, for han brøt ut med «Åå, eg kjente det! Herregud så kult!». Det er lenge siden jeg har sett han smile så bredt som han gjorde da, og han flyttet ikke hånden sin på en evighet etterpå.

I ettertid har han forklart meg at det er noe av det mest fantastiske han har opplevd, og at det hele ble mye mer virkelig for han nå. Han har ikke bare sett et svart-hvitt bilde av den lille på en skjerm, men han har faktisk kjent bevegelsene til sønnen sin! De to siste dagene har han derfor svevd på skyer og smilt av ingenting - han er veldig lykkelig og gleder seg masse, med andre ord.

21+4 var jeg altså da jeg samboer endelig kjente sparkene utenfra for første gang. Når kunne sparkene til din lille mageboer kjennes fra utsiden?

Våre juletradisjoner!

 • 18.11.2016 kl. 19:38

Nå som Christopher og jeg har vårt eget hus og vår egne lille familie er det også snart tid for vår aller første jul i eget hus. Med andre ord skal vi skape våre egne juletradisjoner som lille D kommer til å vokse opp i. Tradisjoner som han kommer til å glede seg til, og sannsynligvis huske for resten av sitt liv. Disse tradisjonene har jeg nå lyst til å dele med dere.


Pynte huset med adventsstaker og julelys utendørs kvelden før første søndag i advent.

Alle adventsstakene, både de elektriske i vinduene og de vi tenner på selv som skal stå på bordet, skal pakkes frem lørdagskvelden før første søndag i advent - dette blir min oppgave, mens mannen får i oppdrag å pynte huset med julelys utendørs.

Juletreet skal kjøpes inn rundt 27.-29. november, men plasseres i garasjen.

For at det ikke skal drysse så mye anbefales det at treet står i garasjen i et par dager før det tas inn i huset, og dette er derfor noe som blir en del av den årlige juletradisjonen her i hus. Det blir jo litt kos også - og ikke minst spennende - å gå forbi dette juletreet i flere dager før vi faktisk får det i hus!

Første desember skal juletreet inn i huset, og all julepynten på plass inne!

Alle nisser og reinsdyr skal opp på hyller og skap innendørs - og dette blir mest sannsynlig min oppgave. Ellers skal vi pynte treet sammen hele familien - det blir jo kun Christopher og meg nå i år og et par år fremover, men så snart D blir gammel nok skal han også få være med på denne tradisjonen!

Grevinnen og hovmesteren er obligatorisk på tv-skjermen lille julaften.

Trenger jeg utdype dette punktet noe mer? Det burde vært obligatorisk i alle norske hjem, og det tror jeg vel egentlig det er også.

Julenissen kommer og fyller julestrømpene som henger ved peisen natt til julaften.

Helt fra jeg ble født har dette vært en tradisjon natt til første juledag, og tror jeg egentlig det er det i ganske mange hjem her til lands fremdeles. Men visste dere at dette er en tradisjon som henger igjen fra USA ettersom de feirer jul den 25.desember? For det er jo natt til selve julaften at nissen flyr rundt med reinsdyrene sine og leverer pakker - derfor er det også denne natten vi kommer til å henge opp julestrømpen til D!

På julemorgenen skal alltid tv stå på fra morgenen av. Om vi ikke får med oss Askepott og Donald skal det i hvertfall stå på i bakgrunnen.

Jeg har sagt så mange ganger at disney og askepott er tradisjon på julaften, men jeg tror ikke jeg har sett hele programmene mer enn jeg kan telle på ei hånd. Det er liksom alltid noe som kommer i veien, enten det har vært trening, siste innspurt av julegavehandlingen eller forberedelser til den store kvelden.

Første juledag er det alltid julelunsj hos oldemor!

I hele mitt liv, og faktisk i hele mamma sitt liv også, har hele familien samlet seg hos oldemor for å spise julebuffet klokken 12 første juledag - og dette er en av de viktigste juletradisjonene for meg. Derfor er og blir dette noe vi kommer til å fortsette med nå som jeg får meg min egen lille familie også.


Hvilke juletradisjoner har du? 

Slik blir IKEA-montering GØY!

 • 18.11.2016 kl. 12:00

Når man har høy musikk, sitt livs kjærlighet, pizza og ikke minst en vaffelpause midt i akten - ja, da går faktisk IKEA-montering som en lek! I går fikk nemlig jeg og min kjære samboer skrudd sammen alle kjøkkenskap og skuffer. Det eneste som gjenstår er å montere og koble til hvitevarene + skru fast skapdører, håndtak og andre småting. Ellers er alt i boks!

Nå gjenstår det bare å tapetsere veggene i stuen og kjøkkenet, og så kan vi henge opp og feste kjøkkenet der det skal være. Når det er gjort er det kun ett punkt igjen på to-do listen for leiligheten, og det er å skifte baderomsmøblene. Med andre ord kan leiligheten vår snart leies ut, og jeg gleder meg som et lite barn til den dagen alt endelig er i orden.

Det har vi og ikke minst min kjære, snille familie jobbet så hardt for å få til! Tror jammen at jeg må invitere familien min på vaffelbesøk én gang til - men neste gang er det for å feire at leiligheten er ferdig og klar for utleie. 

Vil du ha smokkelenke?

 • 17.11.2016 kl. 16:52

En av mine største hobbyer er strikking og hekling - jeg synes det er så gøy. For et par dager siden fikk jeg derfor en idé om å hekle smokkelenker i flere forskjellige farger. Ettersom jeg synes dette er så gøy, og resultatet ble så bra som det ble, har jeg lyst til å hekle på bestilling og selge videre til dere. Om dere er interessert i en smokkelenke kan dere legge igjen en kommentar i innlegget her. Foreløbig er det kun disse to fargene jeg har laget, men jeg har store planer om å lage mange flere varianter, så det er bare til å komme med ønsker om du vil ha i en annen farge! Men det tar vi på epost sammen etterpå. Prisen er 100,- for ei snor - med både klype til genser, og alt du ser på bildene inkludert, unntatt selve smokken da.Legg igjen en kommentar i dette innlegget (med epostadressen din i feltet for epost) dersom du er interessert, så sender jeg deg en mail med mer info!

Spicy gulrotsuppe med kylling!

 • 16.11.2016 kl. 19:22

Ettersom så og si alt av mat har kommet opp igjen her i huset i dag valgte jeg å lage meg noe jeg aldri har prøvd før, men som likevel hørtes veldig godt ut der og da. Nemlig gulrotsuppe! Kjæresten og jeg tok turen til butikken hvor vi kjøpte en stor pose med first price gulrøtter og så fant jeg frem litt forskjellig jeg hadde i skapet. Resultatet ble helt nydelig takket være kyllingkjøttdeig, litt spicy krydder og frisk sitronsaft. Mmm! Absolutt verdt å teste ut.

 - Dessuten er retten både rimelig å lage, kjapp og supersunn! -

Du trenger:

1 liter vann, 2 hønsebuljong terninger, omtrent 700 gram gulrøtter, 1/2 ts ingefærkrydder, 1/2 ts chilikrydder og 1 chili (min kommer rett i fra planten i kjøkkenvinduet), 1 ts salt, 1 gul løk, , 3 ss sitronsaft, 200 gram kyllingkjøttdeig

Slik gjør du:

Skrell gulrøttene og skjær dem i mellomstore biter sammen med løken. Ha alt i en gryte med 10 dl vann + 2 hønsebuljonger og kok til grønnsakene er myke.

I mellomtiden kan du steke kyllingkjøttdeigen.

Sil vannet/kraften av grønnsakene over i en annen bolle. Slik at du nå har ei bolle med grønnsakene og ei bolle med kraften. Mos alt av gulrot og løkbiter med en stavmikser og tilsett omtrent halvparten av vannet igjen.

Ha så alt tilbake i gryten sammen med finhakket chili, alt krydderet, sitronsaften, halvparten av kyllingkjøttdeigen og gjerne litt mer av kraften dersom du ønsker suppen tynnere. Jeg brukte vel rundt 7-8 dl av kraften, og da ble suppen akkurat passe tykk. Gi det hele et nytt oppkok, og bland alt godt sammen. 

Når alt er blandet og suppen er god og varm skjærte jeg opp et par gulrøtter i tynne strimler og toppet med dem + resten av kjøttdeigen og et par busker med persille! Så er supper klar til servering. Gjerne med et par baguetter eller flatbrød til, men den smaker akkurat like godt uten også.

Oppskriften holder til 2 store eller 3 små porsjoner! Tror du dette er noe du kunne likt?

En gledelig nyhet!

 • 16.11.2016 kl. 15:05

Husker dere propolis? Et av Forever Livings mest populære produkter. Den fungerer til det meste, og er ypperlig til alt fra kuldekrem, fuktighetskrem, rumpesalve til babyer og bakteriedrepende krem. Jeg har skrevet om den hundreogfemti ganger før, og jeg vet at mange av dere både har hørt om den og har gode erfaringer med den - derfor tenker jeg at jeg ikke trenger å liste opp alle fordelene ved denne tuben.

Jeg kan likevel nevne at det er denne jeg smører magen min med hver eneste kveld før jeg legger meg, og så langt har jeg ikke fått ett eneste strekkmerke! Krysser fingrene for at det er propolisen som er hemmeligheten. Uansett, det jeg gjerne vil dele med dere er at det er 2 for 1 på denne fantastiske tuben ut november! Så om du i likhet med meg sverger til denne når det kommer til kremer så kan du med god samvittighet hamstre nå i november.

Dette er jo en ypperlig julegave også! Til de som har alt. Så om du ønsker å benytte deg av dette unike tilbudet kan du bestille så mange du ønsker her inne, og du vil få det dobbelte hjem i postkassen din! Eller eventuelt på døren din, uten ekstra kostnader, om du bor på Haugalandet.

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet dersom du har noen!

Slik gikk det hos kiropraktoren!

 • 15.11.2016 kl. 16:47

Herregud så lett jeg føler meg nå! Både i kropp og i sinn. Etter timen hos kiropraktoren min hos Klinikk Selsaas fikk jeg nemlig vite at smertene sannsynligvis kommer av nedsatt bevegelsesfunksjon i korsrygg og bekken. For ja, bekkenet utvider seg slik det skal gjøre når man er gravid, men det ser ikke ut til at det har vært dét som har gitt meg smerter. Noe som er ekstremt gode nyheter - da er det mulighet for at jeg kan fortsette å jobbe fulltid likevel!

Da jeg først kom til Klinikk Selsaas var Regy veldig nøye med å gjøre mange undersøkelser før han begynte å knekke. Han bøyde både det ene og det andre, kjente og gjorde en vurdering. Etterpå la jeg meg på en utrolig praktisk benk - som faktisk har en åpning til magen for oss som er gravide! Noe så smart, da slipper vi å få tyngden av hele kroppen på magen. Uansett - på denne benken gjorde han noen undersøkelser til før han kjente bak på rygg og bekken. 

Etter dette hadde han funnet ut hva problemet var, og ville derfor ha meg over på en annen benk hvor jeg la meg på siden og han knakk opp. Både på venstre og høyre side. Ikke noe vondt i det hele tatt, selv om man hører lyden av leddbehandlingen ganske godt. Helt til slutt ba han meg om å gå litt på gulvet, og så sette meg ned og reise meg opp igjen fra en stol - og da gikk det igjen opp for meg hvor utrolig dyktig han er!

Det å reise seg fra stolen føltes veldig bra! Både ryggen og bekkenet føltes bedre og det var nesten for godt til å være sant. Jeg er så glad for at jeg valgte å ta turen til Klinikk Selsaas i stedet for å gå med smerter resten av svangerskapet. Jeg skal også bort en tur allerede i morgen for å sjekke at alt er som det skal - og etter resultatet av timen i dag kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Konklusjonen til Regy, kiropraktoren min, var at smertene sannsynligvis ikke kom av bekkenløsning, men av nedsatt bevegelsesfunksjon i rygg og bekken. Og at det var dét i tillegg til muskelsammenknyttinger rundt bekkenet som gav smertene. Videre ville han at jeg skulle prøve å holde meg så mye som mulig i bevegelse, og gjerne ikke sitte for lenge i ro. Tusen hjertelig takk for god hjelp, Regy!

Happy birthday to me!

 • 15.11.2016 kl. 13:23

Vil dere høre hvor blodig og fantastisk dagen min startet..? Da jeg våknet gikk jeg på badet, og satte meg ned på do - som jeg alltid gjør. Men i det jeg hadde satt meg ned kjente jeg kvalmen komme som lyn fra klar himmel, og plutselig kom alt innholdet i magen min opp. Og med tanke på situasjonen kan dere jo bare tenke dere hvor det landet? Jepp, på gulvet midt mellom føttene mine. Samtidig kom det også en dam med blod! 

Dere kan tro min kjære ble forskrekket da! Heldigvis var det bare en foss med neseblod. Som faktisk gjorde at jeg nesten kom for sent til kiropraktortimen hos Klinikk Selsaas - men jeg rakk det på hengende håret.

Ettersom det ble både oppkast og blod når jeg sto opp var det lite tid til både frokost og kjærestekos. Derfor kan dere tro jeg ble glad da jeg ble møtt av dette synet når jeg kom tilbake fra kiropraktoren. Snille kjæresten min hadde stelt i stand prinsessefrokost til meg, og den ble nyt i stuekroken sammen med denne herligheten av en samboer jeg har.

Ellers har han bedt meg om å blogge ferdig og være klar til klokken to. Da skal vi nemlig ut på noe - men hva det er har jeg ikke peiling på! Så utrolig spennende. Jeg fikk også et deilig, rosa ullpledd av han i gave (selv om vi hadde bestemt oss for å la være å kjøpe bursdagspresang til hverandre i år..). Men etter å ha kjent hvor varmt og godt det pleddet var klarte jeg ikke å være sint på han for å ha brutt avtalen vår.

Nå er jeg så spent at jeg nesten sitter og hopper av glede i stolen min her. Gleder meg til klokken slår fjorten!

Den perfekte kjolen til julebordet!

 • 14.11.2016 kl. 20:26

Å finne den perfekte kjolen til julebordet kan være en utrolig vanskelig oppgave. I hvert fall om man i tillegg må finne en til julaften, nyttårsaften og alle andre feiringer og selskaper i mellomtiden. Jeg skal innrømme at jeg har tenkt litt over dette selv også. 90 % av kjolene i klesskapet mitt har jeg ikke sjanse til å komme oppi i år, så sjansen for at jeg må kjøpe en ny er nok stor.

​1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Er du i samme knipe kan kanskje dette innlegget hjelpe deg litt på vei. For det kan være lurt å begynne å tenke over dette allerede nå så slipper du å se alle de fine kjolene være utsolgt, og måtte gå for en du egentlig ikke liker, mot slutten av desember. Det lønner seg å være tidlig ute!

Har du funnet deg kjole til julebordet, julaften og alle andre feiringer i nærmeste fremtid?

Gravidoppdatering: uke 22

 • 14.11.2016 kl. 17:00

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 22, og er med andre ord 21 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 136 dager igjen!

Babyen er så stor som: En 26 centimeter lang papaya! Tenk at han lille i magen allerede er 26 centimeter, det føles så uvirkelig. I hvert fall med tanke på hvor «svakt» han sparker når han i virkeligheten er ganske stor. Hihi, han kjennes jo bare ut som en liten undulat som flakser med vingene der inne - om dere kan forstå den beskrivelsen.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, det gjør jeg absolutt. Og selv om jeg kjenner sparkene og bevegelsene hans ganske godt gleder jeg meg faktisk til de blir enda sterkere. Ja, til og med så sterke at de vekker meg om natten - er det rart å glede seg til noe slikt, hehe..?

Innkjøp: Åh, masse fint har funnet veien inn på barnerommet i løpet av den siste uken, men jeg tror vognen må være den absolutt favoritten! Den ankommer huset vårt i midten av januar og jeg gleder meg en hel haug. Emmaljunga mondial duo combi i hvit skinn! Kan dere se for dere noe finere, eller? Også med classic chrome understell blir den helt, helt perfekt! Snille mormor og morfar som kjøper den til oss. Under her ser dere bilde av den.

Utstyr: Nå skal jeg snart gå i gang med å lage babynestet til vår kjære sønn. Og ettersom vognen også ble bestilt denne uken har vi ingenting igjen på denne listen - i hvertfall ingenting livsviktig, men noen småting er det helt sikkert.

Ukens cravings: Ostepop og pistasjnøtter! Mmm... Haha, jeg fikk faktisk en gigantisk pose med pistasjnøtter av mormor og morfar til bursdagen!

Plager: På dette punktet hadde jeg planer om å skrive om bekkenet, men etter å ha besøk kiropraktoren min i dag tror jeg at jeg sløyfer det. Jeg er SÅ mye bedre! Ellers har jeg hatt morgenkvalme én gang den siste uken, og halsbrannen er her fremdeles. Magen føles også veldig stappet til tider, så hard og full at det gjør vondt... Hm, føler bare dette punktet i oppdateringene blir lengre og lengre - så beklager om det blir mye klaging altså! Prøver så godt jeg kan å se ting fra den positive siden!

Kjønn på babyen: Gutt!

Hvordan sover du om natten: Våkner noen ganger fordi bekkenet gjør vondt, men om jeg bytter side går det som regel greit. Gleder meg til å se om det blir annerledes i natt! Ellers må jeg opp på do minst en gang. Men utenom det sover jeg egentlig ganske bra - og jeg drømmer mye om min kjære lille i magen.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer! Det er ikke så mye jeg kan kontrollere på akkurat denne biten likevel, så jeg tenker at jeg får la meg selv miste litt kontrollen, stole på kroppen min og la det som skjer skje.

Humør: Til tider ganske hissig, men føler likevel at jeg begynner å bli flinkere til å beherske meg. Ellers ler og gråter jeg om en annen - er ikke bare bare.

Neste kontroll: Jordmorkontroll ganske snart. Rundt uke 24 er normalt. Har prøvd å bestille time forrige uke, men kom ikke igjennom, så prøver igjen i dag tenker jeg.

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Julegavetips til alle menn!

 • 13.11.2016 kl. 18:00

I dag er det mandag og nye julegavetips! Etter forrige ukes julegavetips til de firbeinte tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om julegaver til mannfolkene som står oss nært. For jeg selger veldig mange flotte produkter for han også. Nå kommer det selvsagt litt an på hvordan han er som person og hvilke interesser han har. Derfor skal jeg prøve å gjøre det så allsidig så mulig slik at det passer for alle menn der ute.

Første produkt er et slikt produkt som alle menn - og kvinner - liker. Det er nemlig ei såpe som fungere til alt! Jeg har tipset dere om denne før også, men ettersom det er mannespesial i dag er jeg nødt til å ta den med igjen. Aloe Hand & Face. Den kan brukes først og fremst som en håndsåpe ved siden av vasken, men også som kroppssåpe i dusjen, shampo for de minste, barberingssåpe for både kvinner og menn, intimsåpe - noe som også betyr at den kan brukes som barberingssåpe ved intimbarbering. Altså, hvor hendig er ikke dette? Og menn som som oftest er veldig enkle kommer til å elske å få en slik alt mulig såpe til jul. 

Når det er sagt er dette en mild såpe som kan brukes over hele kroppen av både barn og voksne - også dem som har følsom hud! Den skummer herlig og gir en ren, myk og silkeglatt følelse. Du kan lese mer om og/eller kjøpe den her.

Badesaltet er som dere ser allerede godt brukt, og dusjsåpen er dessverre helt tom og emballasjen kastet. Jeg har derfor ikke den med på bildet, men du finner bilde av den inne på nettsiden min!

Disse produktene kan enten kjøpes hver for seg eller som et sett. Aroma Spa Collection er et sett på tre produkter som garantert slår an blant det motsatte kjønn (og samme kjønn forresten!) for hvem liker vel ikke massasje? Dette settet består av en flaske med badesalt som inneholder velduftende lavendelolje og andre essensielle oljer som beroliger og pleier huden (kan fås kjøpt alene her). Produkt nummer to er Relaxations Shower Gel som er en luksuriøs såpe som rengjør og pleier huden din. Den lukter også helt fantastisk (kan fås kjøpt alene her). Siste produktet er massasje lotion i samme settet. Denne både pleier og gir fuktighet til huden din samtidig som den er veldig behagelig og enkel å smøre ut for den som masserer deg (kan fås kjøpt alene her).

Så, hvorfor ikke gi dette settet til din kjære? Du kan lese mer om og/eller kjøpe her.

Jeg har for lengst mistet tellingen på hvor mange av disse aftershavene jeg har solgt, men det er i hvertfall et to sifret tall! Kjæresten min bruker den faktisk også, og den lukter såå godt. Den har en slags frisk og maskulin duft - ikke så lett å forklarer lukten på en annen måte enn den. Du må rett og slett bare prøve den selv - eller eventuelt prøve den på typen da ;-) Det er en oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe Vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden, og gjør den myk og glatt. Denne passer det å gi til enhver herremann under juletreet i år - omså det er pappa, onkel, kjæresten, tenåringen eller bestefar - lukten er tidløs og passer alle aldre! Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader om du ønsker det! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

Gratulerer med farsdagen, kjære!

 • 13.11.2016 kl. 13:07

Tenk det, Christopher, din aller første farsdag! Ditt lille barn ligger fortsatt i magen min, og det er ikke født enda, men det er skapt. Han har sitt eget hjerte som slår, sine egne tanker og han tar sine egne valg angående når han ønsker å bevege seg. Med andre ord er han absolutt et eget menneske, selv om han skal leve inni meg en liten stund til. Når vi nærmet oss farsdagen så jeg derfor på det som en selvfølge å gi deg en liten oppmerksomhet.

For farskapet starter allerede i svangerskapet, og du har vært så flink til å innta din rolle i denne lille familien vår. Du viser en enorm kjærlighet og omsorg både for meg og vår lille sønn i magen. Du stiller opp for oss, og du viser at du kommer til å bli den aller beste pappaen for din ufødte sønn. 

Derfor var det ekstra godt å se hvor glad du ble, både for gavene du fikk i går kveld etter at klokken var passert midnatt, og for frokosten du fikk på sengen i dag morges. Du viser så stor takknemlighet over det du får at det er en glede å overraske deg med gaver! Og selv om lille D ikke fikk se hvor glad du ble er jeg sikker på at han både hørte det og følte det.

Gratulerer så masse med dagen, kjære! Og ikke minst, gratulerer så uendelig masse med dagen til min egen pappa også - du er fantastisk og jeg er veldig, veldig glad i deg. Tusen takk for at akkurat du er min pappa!

Endelig er drømmekjøkkenet ferdig!

 • 12.11.2016 kl. 14:21

Formiddagen her i hus har gått til å få alt på stell! Jeg har så smått begynt å dekke bordene, hele kjøkkenet er ferdig utpakket, ryddet og vasket. Det samme er stuen hvert øyeblikk! Spisestuen er helt ferdig, og nå nærmer huset seg med andre ord komplett. Det er så deilig å endelig begynne å få ting på plass slik at vi bare kan leve - og ikke måtte pakke ut og bære møbler hver gang vi har et ledig øyeblikk.

Ettersom kjøkkenet og spisestuen nå er helt ferdig har jeg veldig lyst til å vise dere resultatet! Jeg kommer helt klart til å vise dere hele huset i en video når absolutt alt er klart, men inntil da får dere nøye dere med disse bildene av drømmekjøkkenet mitt. Så stort, rent og fullt av oppbevaringsplass - dette kunne nesten ikke vært bedre. Et slikt kjøkken gjør det til en fryd å lage mat, bake og ikke minst holde det rent og ryddig!

Som dere sikkert ser har jeg også min egen lille kjøkkenhage i vinduskarmene her på kjøkkenet - med både blomster, urter, ja og til og med en chiliplante! Hvor kult er ikke det? Den, og mange av de andre plantene her fikk jeg faktisk av farmor og farfar, mens de små kaktusene over mikroen kommer fra min kjære mamma. Ellers er det mormor og morfar som har stått for innkjøp av roser - er det rart jeg føler meg heldig og takknemlig eller? Med en så snill familie og et så fint kjøkken kan ikke livet bli bedre!

Fortell meg gjerne hva du synes om kjøkkenet?

Tidenes beste havregrøt!

 • 11.11.2016 kl. 19:09

Er du glad i havregrøt? Da er denne oppskriften perfekt for deg. Denne hemmelige ingrediensen er nemlig prikken over i-en i en havregrøt og gjør underverker. Smaken blir enda søtere og mildere! Ikke er honningen usunn heller, så dette er virkelig noe du burde prøve.

Du trenger: 

2 dl melk, 2 dl havregryn, 2 dl vann, 3 ss forever bee honey (kan kjøpes her, dette er en sunnere honning), 0.5 ts salt og 1 ss kanel, 1 ss sukrin, noen rosiner og ein klatt smør

Slik gjør du:

Bland sammen melken og havregrynet i ei gryte, og sett platen på. Rør rundt hele tiden slik at ingenting setter seg fast i bunn, og når konsistensen er blitt veldig fast tilsetter du vannet, saltet og honningen!

Rør fremdeles hele tiden slik at ingenting setter seg fast, og når du har fått den konsistensen du ønsker tar du gryten av platen og heller grøten oppi ei skål.

Topp deretter grøten med det du måtte ønske, men selv synes jeg det er veldig godt med sukrin, kanel, en klatt smør og rosiner!Tror du dette er noe du kunne likt?

Løsningen på problemet mitt!

 • 10.11.2016 kl. 12:47

I går kveld tikket det plutselig inn en melding fra verdens beste kiropraktor (i hvert fall etter min mening), som jeg faktisk tillater meg å kalle min kiropraktor. Kanskje litt rart at jeg kaller han min, men det er faktisk det inntrykket man får etter å ha besøkt Klinikk Selsaas, og spesielt kiropraktoren Regy Selsaas! Han og de andre i Klinikk Selsaas tar så godt vare på kundene sine at man føler seg som den eneste kunden de har! Du og dine behov kommer liksom alltid først, uansett.

Derfor var det egentlig ikke så overraskende at jeg fikk en melding fra Regy i går kveld, hvor han minnet meg på at dette var deres felt, og at de kunne prøve å gjøre noe for å hjelpe meg, bare 4 timer etter at blogginnlegget om at jeg hadde vondt i ryggen ble publisert. Og allerede på mandag har jeg time! Ikke flere måneder frem i tid, som jeg fikk beskjed av legen min at man måtte regne med å vente. Ikke engang ei uke! Dette er service. 

- bildet er fra mai i år da jeg trente mot fitnesskonkurransen, og Regy hjalp meg med tett oppfølging -

De kan selvsagt ikke fjerne bekkenløsningen ettersom den er nødvendig for at lille babyen min skal ha plass til å komme ut, men jeg har stor tro på at de klarer å fjerne noe av smertene! Jeg har veldig gode erfaringer med dem tidligere (som du kan lese om her, her, her og her), og de vet virkelig hva de holder på med! Jeg lover å oppdatere dere på denne fronten etter timen min på mandag.

Om du likevel ikke er overbevist om at dette er det riktige stedet å dra om du sliter med smerter rundt bekkenløsning (eller noe annet for den saks skyld, Regy fikser det aller meste!) så anbefaler jeg deg å bestille deg en time her for å sjekke dem ut selv. Jeg lover deg at du ikke kommer til å angre! Du kan også ringe på telefon 52 71 60 00 om du heller ønsker det.

Fortell meg gjerne om du har erfaringer med Klinikk Selsaas tidligere?

Plutselig forandret alt seg!

 • 09.11.2016 kl. 18:57

Jeg som har hatt minimale plager med bekkenet mitt ble til slutt innhentet av realiteten jeg også. Det var rett og slett for godt til å være sant. Ja, jeg har fått litt vondt om jeg har sittet for lenge i ro, men det har ikke vært superille, og som regel gav det seg om jeg la meg ned på gulvet. 

I går morges da jeg våknet derimot, så var det nesten umulig å reise seg opp fra sengen. Jeg gikk krokrygget ut på badet, akkurat som ei eldgammel dame, og tårene begynte å trille i det jeg pusset tennene. Å reise meg opp fra toalettet var også lettere sagt enn gjort. Helt ekstremt vondt gjorde det!

Etter noen minutter var jeg dessverre nødt til å innse at jeg ikke klarte å gå på jobb. Jeg gav derfor beskjed om det, og bestilte time til legen etterpå. Bare to timer senere fikk jeg komme til legen! Han fant ut at smertene rett og slett skyltes bekkenløsningen, og at bekkenet mitt kom til å løsne helt opp i løpet av den neste uken. Han ville også sykemelde meg i to uker i første omgang, men så ikke bort i fra at det kunne bli lengre, og ønsket at jeg jobbet maks 50 % etter det.Jeg fikk også beskjed om å gå med høye hæler, ta kortere skritt, ikke vri meg og ellers ta det med ro. Hvorfor bekkenet mitt plutselig begynte å tulle skikkelig nå må gudene vite. Enten har det sammenheng med at jeg sto og gikk veldig mye på jobb dagen før, eller så var det rett og slett bare tilfeldig. Kjempe kjedelig er det i hvert fall uansett!

Noen som har tips og erfaringer når det kommer til bekkenløsning? Hva hjelper og hva hjelper ikke? Jeg har veldig lite lyst til å gå slik som dette helt frem til mars!

5 gleder de siste dagene!

 • 08.11.2016 kl. 20:59

- Middagsbesøk hos mormor og morfar!

På søndag var vi, hele familien, så heldige å bli invitert bort på middagsbesøk hos mormor og morfar. Der ble vi servert tre retters med kjøttsuppe til forrett. Samme kjøtt og grønnsaker som i suppen, men kokte poteter, tyttebærsyltetøy og løksaus til hovedrett. Og ei sinnsykt god kake til dessert! Kaken ser dere forresten bilde av under her.

- En hyggelig overraskelse i kjøkkenvinduet

Jeg kom hjem til en helt haug med urter og blomster i kjøkkenvinduet mitt etter jobb i går. Da viste det seg at farmor og farfar hadde vært innom med nydelige blomster, en chiliplante og litt andre urter som jeg kunne ha i kjøkkenvinduet mitt! Potter var det også til den. Superduper takknemlig! Og siden jeg vet dere leser bloggen her - tusen hjertelig takk.

- Nydelig solnedgang

Det er nesten ingenting som gleder meg så mye som det å se vakre solnedganger gjør! Derfor kan dere tro jeg dro på smilebåndet da jeg vitnet denne nydelige himmelen etter middagen hos mormor og morfar på søndag. Jammen godt jeg hadde kamera med meg slik at jeg fikk knipset dette vakre bildet gjennom stuevinduet deres.

- Vognen er bestilt!

I dag var kjæresten med mormor og mamma på barnas hus, kid og en lampebutikk. Der fikk vi en hel haug med nydelige ullklær til lille D, saueskinnsteppe og litt andre småting. Ellers fikk vi også bestilt vognen i dag, og den kommer hjem til oss i midten av januar! En stykk lykkelig frøken som sitter her og skriver til dere, med andre ord.

- Denne kassen ventet på meg på trappen!

Enda en hyggelig overraskelse fikk jeg på søndag da tanten min plutselig sendte melding om at det sto en pappeske med litt forskjellig knask oppi på trappen min. Juhu! Så heldig jeg er som har så snill familie. Da jeg kom hjem senere på kvelden viste det seg at esken var fylt med pyntegjenstander, kjekke bøker, litt ting til barnerommet og mye annet. Tusen hjertelig takk!Med andre ord har jeg hatt mange gleder de siste dagene! Men dessverre en veldig trist opplevelse i dag. Den forteller jeg dere mer om i morgen! I mellomtiden skal jeg nyte tanken på disse gledene her.

Gravidoppdatering: uke 21

 • 07.11.2016 kl. 20:30

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 21, og er med andre ord 20 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 143 dager igjen! I morgen er jeg akkurat halvveis! Tenk det, halvveis på denne magiske reisen allerede.

Babyen er så stor som: Et 24 centimeter stort granateple, og igjen skjønner jeg ikke helt disse frukt-sammenligningene. Hvor i all verden får man tak i et så stort granateple liksom? Ikke i Norge hvert fall! I stedet vil jeg derfor vise dere denne boksen for tennbriketter, som faktisk er akkurat 24 centimeter den også!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, lille i magen blir mer og mer aktiv for hver dag som går, og jeg koser meg en hel haug med å kjenne alle de deilige, små sparkene hans.

Innkjøp: Ukens innkjøp MÅ være denne supersøte, supermyke og gigantiske elefantbamsen! Den kommer til å passe perfekt inn på rommet til lille D, som har elefanter som tema. Gleder meg til å se lille - som bare kommer til å være halvparten av denne elefanten - ligge å kose med bamsen sin.

Utstyr: Vi mangler faktisk ingenting av store og viktige ting til den lille - kun småting som vi sannsynligvis kommer til å kjøpe litt etterhvert. Men kjenner samtidig at jeg er litt småbekymret for at vi bare har 2 bukser i den minste størrelsen - så mye mulig vi kjøper inn noen til. Ellers har vi det meste vi trenger av klær helt frem til han er seks måneder!

Ukens cravings: OSTEPOP! Æææ, det er bare sååå godt!

Plager: Bekkenet tuller seg fremdeles til litt om kveldene og om jeg har sittet lenge i ro. Ellers er halsbrannen fremdeles gjeldene, men nå har faktisk morgenkvalmen kommet tilbake igjen også! I løpet av forrige uke kastet jeg opp tre av morgenene... Håper virkelig kvalmen forsvinner ganske snart, fordi jeg begynner å bli rimelig lei nå.

Kjønn på babyen: En liten prins!

Hvordan sover du om natten: Helt OK! Jeg har begynt å våkne irriterende mange ganger i løpet av natten for å tømme blæren, men jeg sovner ganske fort igjen etterpå, så det går egentlig helt fint.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer! Både gleder og gruer meg.

Humør: Dessverre er humøret altfor ustabilt. Går opp og ned oftere enn en berg og dalbane! All ære til min kjære samboer som likevel klarer å bo sammen med meg.

Neste kontroll: Jordmorkontroll en gang rundt uke 24!

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

I love you, autumn!

 • 07.11.2016 kl. 12:00

- husk å sette på HD-kvalitet på tannhjulet nede i høyre hjørne -

Skjønner dere nå hvorfor jeg elsker denne årstiden såpass høyt? Eller hva med dette stedet. Plassen jeg elsker å ta bilder, spesielt nå som bladene farges i alle regnbuens farger. Verdens vakreste strekning, spesielt om høsten.

Hva synes du om videoen, og om høsten?

Julegavetips til den firbeinte!

 • 06.11.2016 kl. 17:35

Nå er det søndag igjen, noe som betyr at det er tid for ukens julegavetips. Denne gangen vil jeg tipse dere om julegaver til den firbeinte. Om det så er hest, hund, katt eller gris - dette er et produkt som passer alle dyr. Og disse dyrene er jo akkurat som våre egne barn, så de fortjener absolutt sin egen julegave. Aloe Veterinary Formula er en væske med aloe vera, som gjør at den er ideell å bruke ved rengjøring. Den gir også næring til tørr hud, pels, poter, spener, hover, man og hale.

 Den kommer i ei stor flaske og det medfølger en sprutetut. Med denne tuten kan du velge om du ønsker at væsken skal sprayes ut eller dusjes ut. Dersom den firbeinte er litt skeptisk til slike flasker kan det være lurt å bruke "dusjen". Det er det vi gjør på vår lille chihuahua, og da går det helt fint.

Han tripper rundt med myke poter, pels, hud og hale etter å ha testet ut denne sprayen. Noe av det fineste og mest fornuftige du kan gi til den firbeinte venn til jul! Kan kjøpes og/eller leses mer om her. Har du spørsmål må du gjerne stille dem i kommentarfeltet under her eller sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com! ♥

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-3 dager om du bor et annet sted i landet.

Stuen er endelig ferdig!

 • 05.11.2016 kl. 16:38

Nå begynner endelig stuekroken å nærme seg ferdig! Etter å ha blitt stoppet av både vær og tid fikk vi endelig muligheten til å få salongen vår bort her den hører hjemme i dag. Jeg synes den er så fin at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Denne flotte salongen fikk jeg av mormor og morfar som kombinert innflytnings- og bursdagsgave! Super, duper takknemlig.

Nå gjenstår det kun å få opp gardinstangen over vinduene, og så henge opp våre egne nydelige, lilla gardiner. Et stort, avlangt speil skal også få komme opp på veggen over den andre sofaen. Når det er gjort er det kun maling av vegger vi har igjen før alt er helt, helt ferdig. Men det kommer vi riktignok ikke til å prioritere med det første. Mulig vi tar det en gang i desember eller på nyåret. Tiden får vise!

Fargene som kommer til å gå igjen i denne nydelige stuekroken er som dere kanskje ser beige og lilla! Ååå, jeg elsker det. Det er her vi kommer til å sitte når vi har besøk, mens min kjære og jeg sannsynligvis flytter oss over i godstolene som står foran tv noen meter bortenfor når kvelden kommer. Der er vi riktignok ikke helt ferdige enda, men jeg lover å vise dere hvordan det ser ut når det er klart!

Hva synes du om stuekroken vår?

Velkommen kjære, vakre november!

 • 04.11.2016 kl. 21:03

Er det én ting som går igjen på denne bloggen hver eneste høst så er det virkelig hvor vakker denne årstiden er! Spesielt november synes jeg er den beste måneden i hele året. Ikke bare fordi jeg og nesten hele familien min har bursdag i denne måneden, men fordi trærne er på sitt aller mest fargerike da. Og i tillegg kan vi være så heldige å oppleve årets første snøfall i november.Nettopp derfor er det nesten blitt en tradisjon for meg å kjøre inn til denne vakre veien i Tysværs tykke skoger for å fotografere årets høstbilder og nyte synet av alle disse nydelige fargene. Jeg var der i fjor, og året før der, men det er likevel like overraskende hvert eneste år.

Aller første gang jeg fikk nyte synet av dette vakre stedet var jeg ikke mange år gammel. 8-9 kan jeg tenke meg. Jeg satt bak på mopeden til pappa, på vei til landstedet vårt Hervik, og jeg husker enda den dag i dag hvor utrolig vakkert jeg syntes det var mens vi kjørte gjennom denne lange tunnelen av trær som bøyde seg over vegen med alle mulige farger på bladene. Det var akkurat som i et eventyr - og det har jeg tenkt hvert år i etterkant når jeg har kommet tilbake for å gjenoppleve dette øyeblikket.

Hvilken årstiden er din favoritt?

Christopher svarer på spørsmålene!

 • 04.11.2016 kl. 16:18

Hvordan har dere råd til å kjøpe hus når dere ikke har skikkelig utdannelse? For det første har ikke huskjøp noe med utdannelse å gjøre. Det er inntekten som spiller en rolle når det kommer til om man får lån eller ei, og ettersom begge har jobb gikk det veldig fint.

Har dere tenkt å leie ut leiligheten i kjelleren i det nye huset med en gang? Ja, vi jobber med den nå, og så snart den er ferdig oppusset vil den bli leid ut!

Gleder du deg til å bli forelder? Ja, kjempe masse!

Har dere kjøpt inn alt dere trenger til den lille? Man vet aldri om det er noen småting her og der man plutselig skulle trenge, men alt av det viktigste er i hvert fall kjøpt inn.

Skal dere pusse opp det nye huset? Vi holder å pusse opp kjellerleiligheten, men i resten av huset skal kun stuen og soverommet males.

Er det noen aktiviteter eller hobbyer du ønsker at sønnen din etterhvert skal begynne med når han blir eldre? Jeg vil gjerne anbefale han å begynne på fotball ettersom jeg selv gikk på det da jeg var yngre, og fikk veldig mye ut av det - både trening og sosialt. Men selvfølgelig er dette noe han kommer til å få velge helt selv!

Hvordan ser du for deg at ting blir nå som du skal bli far? Gleder du deg? eller gruer du deg litt også? Jeg ser veldig frem til denne delen av livet, og regner ikke med det kommer til å bli superstore forandringer i livet mitt. Men selvsagt blir det mindre fest og baluba, og prioriteringene vil bli helt annerledes. Det er tross alt dette lille menneske - og Linn Therese da - som skal få min fulle og hele omsorg og oppmerksomhet. Jeg både gleder meg og gruer meg.

Kan dere lage videoblogger snart? fks vlogger osv? Det hadde vært sinnsykt gøy å sett! :D Ja, det kan vi helt sikkert få til!

Hvordan møttes dere første gang? På byen, drita fulle. Haha! Nei, men helt seriøst, så var det et veldig fint øyeblikk. Vi danset sammen, klinte på dansegulvet. Og et par dager senere møttes vi på shoppingsenteret. Etter det har vi vel vært med hverandre så og si hver eneste dag.

Hvilken feriedestinasjon kunne dere tenkt dere neste gang? Thailand eller Sør Afrika - det er drømmen i hvertfall!

Beskriv en drømme dag. Sol i Haugesund! 

Hvordan kan dere være så sikre på at det ble en gutt etter en så tidlig ultralyd? Kjønnsorganet til babyen er ferdigutviklet i uke 14, så for en erfaren jordmor kan det være like enkelt å se om det er ei jente eller en gutt allerede da som i uke 30. Vi fikk riktignok også bekreftet på den ordinære ultralyden at det er en gutt i magen hennes.

Fikk dere vite noe om hvor stor prosent det var for at kjønnet dere fikk opplyst stemte? Nei, men Linn Therese spurte faktisk om akkurat det, og da svarte jordmor at det ikke var noe prosent. «Jeg er så sikker som jeg kan være, så jeg kunne sagt 100 % men det kan vi aldri gjøre. Jeg ser likevel at dette er en gutt».

Hva jobber dere med? Jeg jobber som kokk på Egon og Linn Therese jobber som miljøarbeider i barnehage. I tillegg til at hun er blogger og forhandler for Forever Living.

Når skal dere offentliggjøre navnet på lille D? Det skal vi faktisk gjøre veldig snart. Vi vil bare motta noen hvite trebokstaver med navnet hans først ettersom det vil gjøre offentliggjøringen enda koseligere.

Hva tror du/dere blir den største overgangen ved å få en ny sjef i huset? Den største overgangen blir nok på nattestid. Søvnløse netter og tidlige morgener.

Hva er favoritt nattmaten din? Jeg har egentlig et par jeg... McDonalds, kebab, nudler, tomatsuppe og pizzabakeren.

Hvordan hadde du reagert om Linn Therese hadde vært utro? Det er ikke vits å svare på dette spørsmålet, for jeg vet hun aldri hadde vært det.

Hvorfor syntes du det er gøy å være fotograf for Linn Therese? Jeg synes egentlig ikke det er noe gøy (noen ganger er kjekkere enn andre), men gjør det helst for å hjelpe henne. Ellers blir det ikke like gode oppdateringer for dere.

Skal du gifte deg med Linn Therese? Ja sannsynligvis, når tiden er inne.

Hvor mange barn skal dere få? Vi tenker rundt 6-8, så får vi en stor familie slik jeg vokste opp i. Haha, neida, vi er ganske sikre på at vi bare vil ha to stykk. Det er akkurat passe for oss!

Hvordan har dere råd til å flytte i et hus, når dere kjøpte leilighet for noen måneder siden? Dette er den første boligen vi har kjøpt oss. Leiligheten vi bodde i fra april til oktober leide vi bare.

Har dere hund? Nei, ikke enda, men vi har veldig lyst på en hund når D er blitt en del større.

Har du kjent barnet sparke? Nei, det har jeg ikke, men jeg gleder meg til jeg endelig kan kjenne det!

Kan du gi oss en før og etter tour i det nye huset, vi vil se de store prosjektene deres? «Før-touren» filmet vi i går, og en «etter-tour» skal vi selvsagt få til når vi er ferdige med dette oppussingsprosjektet vårt.

Imsdal eller Olden? Spør meg heller om brusmerke, hehe.

Hva liker du å se på tv? Ser ikke så ofte på tv, ser helst på serier. Men når jeg en sjelden gang ser på tv er det nyheter, big bang theory og how i met your mother det går i. Også fødeavdelingen da, når jeg blir tvunget til å se på det...

Har dere bestemt dere for hvem som skal gjøre hva med mini og hvem som skal gjøre mest? Nei, det tar vi som det kommer, og deler oppgaver slik det passer seg der og da.

Er du forberedt på en tøff småbarnsperiode? Ja, det er jeg.

Hva gleder du deg aller mest til med å bli far? Det må nok være å se et eget lite menneske som Linn Therese og jeg har laget sammen, vokse opp. Å forme han til å en dag kunne stå på egne ben. Det å følge utviklingen hans gjennom både oppturer og nedturer - det er nok det jeg gleder meg aller mest til.

Hva er Linn Thereses beste egenskap med tanke på at hun skal bli mamma? At hun er omsorgsfull.

Nå håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på!

Usensurert video av huset vårt!

 • 03.11.2016 kl. 18:44

God torsdagskveld! I dag har jeg lyst til å dele en aldri så liten usensurert housetour av huset vårt. De aller fleste av dere har nok fått med dere at vi har kjøpt oss vårt aller første hus nå. Nå i disse dager er vi midt oppi flyttekaoset, så alt står egentlig på hodet her inne, men vi klarer på sett og vis å få det til å gå rundt likevel.

Det er likevel det som er grunnen til at vi - som dere ser - er langt i fra ferdige med huset. Men jeg tenkte det kunne være gøy å få en liten «underveis-film» også. Håper dere likte den!

Hva syntes du om huset?

Jeg trodde ikke mine egne øyne!

 • 02.11.2016 kl. 16:12

Åh, vet dere hva jeg opplevde i dag? Noe jeg aldri trodde kom til å skje! Christopher og jeg hadde fisk til middag! Fisk! Dere aner virkelig ikke hvor lenge jeg har ventet på denne dagen her. Min kjære er nemlig alt annet enn en fiskeelsker, så da jeg sa til han at vi skulle ha panert sei til middag ble jeg møtt av et veldig skeptisk blikk. Han foreslo til og med om vi bare skulle ha McDonalds i stedet, haha!

Jeg sto likevel på mitt, og til middag i dag ble det panert sei med kokte gulrøtter, poteter og smeltet smør! Et lite onsdagstips er forresten at disse porsjonspakkene med sei selges til bare 10,- på spar denne uken! Dere kan jo tro jeg hamstret, hehe. Hele frysen er fullt opp av fisk. Derfor var det ekstra gøy, og ikke minst overraskende, at Christopher likte middagen!

Da ble det jubel i heimen! Nå står han nede og fikser opp i leilighet som snart er klar for utleie mens jeg oppdaterer dere, og så snart det er gjort skal vi bort i gamle leiligheten vår for å hente noen møbler. Håper dere har hatt en strålende onsdag så langt, og at resten av kvelden blir magisk!

Liker du sei, og synes du dette ser godt ut?

Gravidoppdatering: uke 20

 • 01.11.2016 kl. 19:59

Sorry folkens, jeg flytter!

Vi har nå overtatt huset, og i dag har vi endelig fått internettet opp å gå. Men flyttingen har altså vært grunnen til den lille bloggpausen, men også den dårlige kvaliteten på bildene i dag! Regner med at jeg snart har kommet i orden her hjemme, og bloggingen kan gå som en lek igjen.

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I går gikk jeg inn i svangerskapsuke 20, og er med andre ord 19 uker + 1 dag på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 149 dager igjen!

Babyen er så stor som: Lille D er nå 22 centimeter lang, og med andre ord nesten like stor som ei hel plate med melkesjokolade! I starten av denne uken veier han 225 gram og i slutten veier han 280 gram. Denne uken utvikles hørsels-, syns-, følelses-, smaks- og luktesansen enda mer, og babyen vokser veldig raskt!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Etter å ha sett hvor aktiv han egentlig er på forrige ultralyd innså jeg at jeg ikke kjenner en brøkdel av sparkene hans enda! Jeg kjenner likevel spark rundt 8-10 ganger om dagen - av og til mer, av og til mindre.

Innkjøp: Haha, kan jeg si ultralydbildene av lille? For det er faktisk det eneste vi har betalt for når det kommer til babyting den siste uken! Kostet riktignok ikke mer enn en hundrelapp, men det er da et innkjøp det også..?

Utstyr: Vi har det meste i boks. Mangler kun babynest av de store og viktige tingene - det skal jeg sy nå når vi har kommet oss på plass her i det nye huset (overtagelsesdato var faktisk i går). Ellers mangler vi mange småting, men det er slik vi tar etterhvert.

Ukens cravings: Huff, flaut å innrømme, men jeg har hatt skikkelig dilla på ostepop den siste uken. Det har gått litt for mange poser med disse gule, små pølseformede godsakene... 

Plager: Har begynt å få veldig vondt i både rygg og bekken når kvelden kommer. Det er aller verst når jeg sitter lenge i ro, men å legge meg ned på hardt underlag hjelper som regel litt. Det aller beste er likevel når snille kjæresten min masserer akkurat der jeg har vondt med heat lotion (denne kremen)! Da går det nesten helt bort!

Kjønn på babyen: En liten gutt!

Hvordan sover du om natten: Har begynt å våkne litt mer den siste tiden. Ikke slik at det blir irriterende mye, men må som regel opp i 4-5 tiden for å tømme blæren og åpne nesegangene med litt otrivin (og ja, jeg skal slutte etter 10 dager).

Fødselsforventninger: Har jeg lov å si at jeg gleder meg litt? For det gjør jeg. Det kommer jo til å være den aller største dagen i mitt liv! Alle smerter og vondter kommer nok til å være verdt det når lille D endelig kommer ut i denne store verden.

Humør: Hva skal man si, jeg er ei tikkende bombe! Hormonene er i hvertfall ikke under kontroll... Men jeg er glad likevel! Vi har jo nettopp overtatt huset vårt! Noe som har vært grunnen til den dårlige bloggingen det siste døgnet. Nå har vi endelig fått internettet opp å gå, så nå blir det bedre!

Neste kontroll: Hm, med mindre noe skjer blir vel neste kontroll hos jordmor rundt uke 24. Med andre ord, om en måneds tid!

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no