LinnThereseDagsland -

Hadde jeg hatt kreft hadde ingen sagt noe

 • 30.11.2015 kl. 17:59


Nå er det rundt elleve måneder siden jeg møtte opp på posten for aller første gang. Jeg gikk gjennom et raskt jobbintervju før jeg fikk beskjed om at jeg kunne møte opp allerede neste mandag. Ukene gikk, og jeg ble tryggere og tryggere i jobben som postbud. Jeg var ute og kjørte dagen lang, leverte ut post og jobbet i mitt eget tempo i min egen verden. Egentlig alt en person med sosial angst kan drømme om - det var i hvertfall slik for meg - jeg hadde drømmejobben. Månedene gikk og jeg møtte fremdeles opp hver eneste morgen. Jeg hadde aldri før hatt en jobb så lenge, og jeg så for meg at jeg kom til å jobbe som postbud i lang, lang tid fremover.

Dessverre var det kun én kommentar fra hun ene jeg jobbet med som skulle til. Én ussel, liten kommentar var alt som skulle til for å knekke meg. For at jeg fikk tilbakefall. Og for at jeg den ene dagen elsket jobben min og den neste dagen hylte og gråt, jeg hadde plutselig fått panikk for å gå på jobb. Angsten tok over. Igjen. Jeg ble sykemeldt, 100% i to måneder. Den tredje måneden trappet jeg ned til 95%, noe som i praksis betydde at jeg jobbet annen hver lørdag. Denne lørdagsjobbingen fortsatte helt frem til nå. Litt over fem måneder etter at jeg ble sykemeldt. Nå er jeg 20 % friskmeldt, men har dessverre ikke den samme stillingen lenger. Frem til i dag har jeg kun blitt tilbudd lørdagsvakter, til tross for at jeg jobbet fulltid fra januar til juni.

Jeg har lenge gått og håpet på at jeg en dag skulle få beskjed om at vi, sjefen og jeg, sammen kunne finne en løsning som gjorde at jeg sakte men sikkert kunne komme meg tilbake i full stilling igjen. Dessverre gikk ikke den drømmen i oppfyllelse. I dag fikk jeg beskjeden jeg har fryktet. Det skal ikke lenger blir levert ut post på lørdager, noe som igjen betyr at lørdagsvikarer ikke lenger har noe jobb - deriblant meg. Så, i dag mistet jeg altså jobben min. Jobben som jeg for en tid tilbake så på som drømmejobben. Den gikk så fint sammen med den psykiske sykdommen min, helt til det ikke gikk så fint lenger.

Jeg forstår at posten er nødt til å ha postbud som er stabile når det kommer til det å møte opp på jobb. Men dette har jeg også vært veldig flink til. Jeg trivdes på jobb, og jeg møtte derfor alltid opp. Angsten klarte ikke å ta over gleden ved å levere post. Likevel kom det til et punkt hvor den plutselig klarte det. Hvor angsten plutselig tok over likevel. Og det var da jeg satt igjen med følelsen å bli sett ned på. Følelsen av at andre mente jeg ikke hadde det vondt nok til å være hjemme. Man kunne jo ikke se på meg at jeg hadde brukket et ben. Eller at jeg hadde kreft. Man kunne ikke se på meg at jeg hadde kyssesyken eller at jeg mistet håret grunnet cellegift. Hvorfor ikke? Jo, fordi sykdommen herjet inni meg, uten å gi tegn til de utenfor. Det er kun jeg selv som kjenner hvor hardt denne sykdommen rammer meg, og hvor forferdelig vondt det kan gjøre. Dessverre er nettopp et av symptomene til sosial angst at man prøver å skjule det for andre, spesielt de nærmeste. Slik er det også for meg. Nettopp derfor tror jeg at jeg at folk ikke skjønner at man faktisk har vondt selv om det ikke vises for andre.

Jeg sier det igjen. Hadde jeg hatt kreft hadde ingen sagt noe. Ingen hadde bedt meg om å ta meg sammen og komme meg på jobb. Ingen hadde bedt meg om å ikke bry meg om hun som slengte ut denne kommentaren, og heller skjerpe meg og komme meg på jobb. Ingen hadde bedt meg om å ikke overreagere. Ingen hadde bedt meg om å bare "bli frisk" dersom jeg hadde hatt kreft. Det er nettopp det jeg synes er så trist. For ikke misforstå meg nå, jeg synes absolutt ikke at man skal behandle kreftpasienter eller andre som sliter med synlige sykdommer annerledes. Jeg vil ikke at de også skal bli bedt om "å skjerpe seg". Jeg mener heller motsatt. At man også skal prøve å ta hensyn til de som sliter med usynlige sykdommer. Hør heller på hva som hjelper for dem, og ikke press dem inn i noe som bare vil gjøre vondt verre. Ta sykdommen på alvor selv om du ikke kan se den, for tro meg personen dette gjelder blir hardt nok rammet for dere begge.


Selv om jeg mistet jobben min i dag, så har jeg så absolutt ikke tenkt å gi opp. Jeg skal klare dette her. Nå har jeg vært innom to jobber, og begge to har endt med at jeg har sluttet (eller i dette tilfellet blitt sagt opp) på grunn av angsten. Likevel så vil jeg gjerne prøve igjen. I min forrige jobb sluttet jeg etter litt over én måned. Denne gang klarte jeg meg i nesten ett år. Neste gang satser jeg på at jeg klarer å finne en ny løsning som gjør at jeg jobber til jeg blir pensjonist. For jeg vil ikke gi opp. Jeg er klar og åpen for hva enn jeg har i vente, og jeg håper at jeg en dag kan finne en langvarig løsning. Om så det er postbud eller noe annet. Så lenge det er noe jeg trives med, og ikke minst noe jeg klarer. Både psykisk og fysisk.


 

Er det noen som har en jobb å tilby meg må dere forresten ikke være redd for å si i fra. Legg enten igjen en kommentar her eller send en mail til linn_therese_dagsland@hotmail.com.

Julegavetips til den som fortjener det beste!

 • 30.11.2015 kl. 15:39

Tradisjonen tro er det i dag mandag, noe som betyr at det er tid for Linn Therese's julegavetips! Denne uken skal jeg tipse om den aller fineste gaven i år. Gaven som du kun gir til den som fortjener det aller beste. Har du en mamma som er helt spesiell og alltid har stilt opp for deg? Eller ei venninne som du kunne ofret livet ditt for? Dette er en gave for dem. Men den passer kanskje aller best for din kjære. Jenta som elsker deg mer enn du elsker deg selv. Hun som støtter deg fullt ut og velger å tilbringe dagene og livet sitt sammen med deg. Hvem fortjener vel dette mer enn henne? 

Aloe body toning kit er et komplett sett til en hjemmebehandling designet for å hjelpe huden din til å bli fastere og spenstigere, og samtidig minske forekomsten av cellulitter. Dette kitet er enhver jentes største drøm, og et sett som gjør at man kan få frem sin vakrete form. Alle produktene man trenger og bruksanvisning medfølger i settet - med andre ord, det eneste du trenger å gjøre før du overleverer denne til den du kjenner som fortjener det absolutt beste, er å pakke den inn. Med når det er sagt så ligger settet allerede i en helt fantastisk fin sort og skinnende eske, så om du ikke pakker den inn fungerer egentlig det også! 


I tillegg til en bruksanvisning får du en loofahsvamp som du skal bruke i dusjen sammen med Aloe Bath Gelée. Jeg vil ikke avsløre for mye om selve behandlingen, men etter en tur i dusjen skal du bruke Aloe Body Toner sammen med plastfolierullen som også følger med, før du helt til slutt bruker Aloe Body Conditioning Creme. Jeg har selv prøvd dette, og det er helt fantastisk. Man føler seg som født på ny etterpå, i en utrolig myk, men samtidig stram kropp. Rar følelse å beskrive, dere må nesten bare prøve det ut selv. Resultetene mine etter bare én behandling kan dere forresten lese om her. Og dersom dere ønsker å kjøpe dette kittet, eller bare lese mer om det, så kan dere gjøre det her.


Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

Mitt smarteste øyeblikk...

 • 30.11.2015 kl. 10:30Vet dere hva vi gjorde i går? Vi spiste taco! På en søndag! Hvor godt hørtes ikke det ut. Hihi, hele familien samlet rundt stuebordet med tacobrettet i midten, adventsstaken med det første lyset tent på den ene siden, og fjernkontrollene på den andre siden. På tv gikk det programmet som jeg aldri husker hva heter, men som handler om Truls. Dere vet han superseriøse (ja, jeg er ironisk) mannen som er kjent for sitt rødlige sjegg og evne til å le når det absolutt ikke passer seg, eller kanskje du husker han bedre som mannen som krysset Grønland sammen med Cecilie Skog? Uansett hvor du har han i fra så har du garantert sett serien han er med i nå om dagen? Hvor han blir utfordret av blant annet Cecilie Skog, og Thomas og Harald fra senkveld. Jaja, kom til poenget Linn Therese! Vel, det satt vi og så på samtidig som vi spiste taco i går kveld! Høres ikke det bare helt fantastisk ut? Det var i hvert fall det. En kjempe koselig familiekveld med min kjære, gode familie ♥

...og så til overskriften...

Vil dere høre en aldri så liten fun fact "behind the scenes" eller? Vel, vanligvis når jeg skriver blogginnlegg og kommer til et punkt hvor jeg er usikker på noe jeg skriver gjør jeg en av to ting. Enten søker jeg på google for å se om det stemmer. Eller, hvis det sitter andre personer i rommet, spør jeg dem. Vel, nå klarte virkelig denne frøkna å vise seg fra sin smarteste side. Jeg holdt på med avsnittet over her, og kom til " Dere vet han superseriøse (ja, jeg er ironisk) mannen som er kjent for sitt rødlige sjegg og evne til å le når det absolutt ikke passer seg, eller kanskje du husker han bedre som..." og fortsatte setningen med "Asgeir, sjefen over alle sjefer, fra barnetv?". Ja, jeg skrev faktisk det. Jeg tenkte at Asgeir og Truls var samme person jeg. Tommel opp og applaus for meg! Det verste av alt er at jeg faktisk hadde skrevet det dersom jeg hadde vært alene. Den eneste grunnen til at jeg begynte å tvile var nemlig fordi jeg ikke visste om jeg skrev navnet hans riktig. Så da jeg spurte kjæresten om det sa jeg "Du, Truls vet du, når han spilte sjefen over alle sjefer, hvordan skriver man det navnet? Asgeir?". Jeg tror ikke jeg trenger å si så mye mer enn det, dere klarer nok å tenke dere til svaret jeg fikk av kjæresten. Hehe. Følte meg rimelig smart med andre ord.

Julestemning

 • 29.11.2015 kl. 21:00
Ettersom det er første søndag i advent i dag har jeg satt adventsstaken i vinduet og tent på det første lyset i min hjemmelagde adventsstake. Heter forresten begge de to tingene adventsstake? Er det ikke noe forskjell? Dere vet, den ene som man tenner på et og et lys for hver søndag, og den andre som har lyspærelys som man vanligvis plasserer i vinduet. Heter begge de to adventsstake? Det er i mine øyne et veldig godt spørsmål... Jeg har aldri tenkt over det heller. Ikke før jeg skrev det i innlegget her nå. Haha, rart hvor mye man kan lage et spørsmål ut av!

Uansett! Poenget var at jeg nå altså har pyntet ørlite til jul, og at jeg ikke kan vente med å ta frem resten av julepynten. Faktisk klør jeg i fingrene etter å finne frem resten, og ikke minst vise dere resultatet når alt er på plass. Jeg skal egentlig ikke finne frem julepynten før første desember, men nå vurderer jeg jammen meg om jeg skal begynne allerede i morgen. Mens kjæresten er på skolen selvsagt, ellers vet jeg at han hadde tvunget meg til å vente én dag til! Resten av kvelden skal kjæresten og jeg bruke til å få gang på julestemningen. Vi har nemlig handlet inn julebrus, og skal nå sette oss godt til rette i hver vår stol med øynene klistret til tv-skjermen. Men før den tid er vi nødt til å finne ut hvilken film vi skal se. Det eneste som er sikkert er at det blir en av filmene inne på "julenissens favoritter" kategorien på netflix! Håper dere har hatt en helt fantastisk søndag, og ikke minst helg!

Kroppens egen medisin mot det meste

 • 29.11.2015 kl. 16:28

De siste ukene har egentlig blogginspirasjonen kommet løpende mot meg, og jeg har fått den ene gode idéen etter den andre. Alt har med andre ord vært som en bloggers største drøm! Jeg har det slik enda altså, men jeg merker at det begynner å avta litt. Jeg må tenke meg om et ørlite sekund lenger når jeg setter meg ned for å planlegge dagens innlegg. Derfor hadde jeg satt veldig stor pris på å få litt tips fra dere, slik at jeg publiserer masse gøy og spennende fremover, som jeg i tillegg vet at dere vil like. Jeg har allerede fått et par tips av dere, som gjorde at jeg ble inspirert til å spør dere i et eget innlegg. Så, legg igjen en kommentar med ditt beste innleggstips, noe du savner her inne eller rett og slett det du liker best av det jeg vanligvis blogger om. Det hadde jeg satt kjempe stor pris på! 


 

Ellers hadde jeg en utrolig fin kveld i går! Nå var det evigheter siden kjæresten og jeg stasjet oss litt ekstra opp, og dro ut på byen - derfor var det gøy å komme seg litt ut igjen. Vi storkoste oss hele kvelden, og jeg tror helt ærlig ikke at jeg har ledd så mye på lenge. Vi traff på mange venner av oss, jeg ble kjent med enda noen av min kjæres kamerater og vi koste oss hele kvelden lang. Likevel var vi hjemme før klokken slo to, og drikken tok vi det også veldig rolig med. Noe som gjorde at vi våknet kvikke og fulle av energi allerede klokken ti i dag morges (tro meg, det er tidlig til å være dagen derpå), så vet dere hva vi gjorde? Vi tok på oss treningsklærne og dro like gjerne for å trene vi. Hihi! Jeg elsker rutinene mine når det kommer til trening for tiden - jeg får så mye mer energi, for ikke å snakke om at jeg er mye gladere og mer positiv til alt rundt meg nå som jeg trener regelmessig igjen.

Endorfiner - kroppens egen medisin mot det aller meste!
Ikke glem å legge igjen en kommentar der du deler hva du ønsker at jeg skal skrive om fremover! Da blir jeg så glad ♥

Gode styrkeøvelser for bein!

 • 28.11.2015 kl. 18:43

Etter forespørsel fra en av dere lesere skal jeg nå dele mine beste styrkeøvelser! Dette er de øvelsene jeg føler tar best på kroppen, og ettersom du som ønsket dette innlegget ikke spurte etter en spesifikk muskelgruppe kjører jeg like gjerne på med øvelser som tar på hele kroppen. Jeg begynner på bunn og jobber meg så oppover! For at det ikke skal bli et altfor langt innlegg velger jeg likevel å dele det opp litt, så i dag får dere mine beste styrkeøvelser for lår og legger. Neste gang får dere mage og rygg, før jeg til slutt deler øvelser som går på bryst, skuldre og overarmer.Derfor starter vi med den beste øvelsen for leggene! Jeg trener fast to øvelser som går på leggene, og ettersom øvelsene utføres forskjellig tar de på to forskjellige deler av muskelene i leggen.

Den første øvelsen er sittende leggpress. Den går rett og slett ut på at man skal sitte slik som jeg gjør på bildet over her og rett og slett bare løfte hælen. En tredjedel av foten skal være på platen, og så skal man løfte hælen helt opp (slik at man står på tå) og deretter senke den så langt ned man får den uten å løfte tærne. Ganske enkel øvelse som man gjerne kan kjøre 15-20 repitisjoner på. Selv har jeg tjue kilo i denne øvelsen (i tillegg til egen kroppsvekt ettersom man løfter "stolen" man sitter på.

Den andre øvelsen er stående leggpress. Denne utføres på akkurat samme måte, bortsett fra at man står i stedet for å sitte. Vektene har man over skuldrene, og deretter heiser man seg opp og ned ved å løfte og senke hælen.


 

Neste muskelgruppe jeg ønsker å tipse dere om er lårene! Først min favorittøvelse for fremsiden og deretter baksiden.

Fremsiden av låret trener man i mine øyne aller best i knebøy. Likevel har jeg heller lyst til å tipse dere om en som heter beinspark ettersom jeg regner med at de aller fleste vet hva knebøy er (om ikke, så skjønner du helt sikkert hvilken øvelse det er om jeg sier at det heter squats på engelsk, haha). Men altså, benspark. Jeg tror aldri i mitt liv at jeg har kjent en så sinnsyk melkesyre, for ikke å snakke om at jeg aldri har blitt så gangsperr i etterkant av ei treningsøkt, som jeg ble da jeg prøvde beinspark skikkelig for første gang. Jeg har nemlig trent den tidligere også, men ikke med så stor belastning, og i hvertfall ikke med så mange repitisjoner. 

Øvelsen går ut på at du skal sitte ganske rett opp og ned, med anklene bak ei pute. Den puten er festet i en stang som igjen er festet til vektskiver (som vanligvis befinner seg bak ryggen din når du utfører øvelsen). Velg den belastningen som passer best for deg før du starter øvelsen. Utførelsen sier seg ganske mye selv, men det går altså ut på at du skal sparke bena fremover helt til du har strake ben, for så å holde igjen på vei ned igjen. Gjenta dette minst ti ganger før du tar pause. Gjerna ta tolv også, dersom du klarer det!

Helt til slutt vil jeg dele min favorittøvelse for baksiden av låret med dere. Lårcurl heter den, og jeg låver dere, har dere ikke trent baksiden av låret før så kommer dere til å krype dagene i etterkant. For fy søren så vond denne øvelsen her er. Skikkelig deilig etterpå selvfølgelig, men der og da er den virkelig helt forferdelig. Du utfører den ved å ligge på magen, ha puten med motstand liggende på baksiden av ankelen, og så bøyer du bena helt til du nesten får puten inntil rumpa. Hold deretter igjen i det du slipper bena tilbake, før du kjører på opp igjen. Ha gjerne mellom åtte og ti repitisjoner for å få mest mulig utbytte av øvelsen! 

Så, har dere prøvd disse øvelsene før? Eventuelt, synes dere også de tar godt på?

Slik gikk jeg ned 4,2 kilo på 9 dager!

 • 28.11.2015 kl. 16:00

Dette innlegget her har jeg kopiert fra min forrige blogg, og jeg publiserte det den 25.august. Når jeg ser tilbake på "før"bildene nå blir jeg sjokkert, haha. Ingen tvil om at det har skjedd noe siden august, og jeg er kjempe glad for at C9-kuren gav meg den kickstarten jeg trengte til å komme i gang igjen med både trening og et sunnere kosthold! Om du ikke leste innlegget mitt om hva C9 egentlig er vil jeg anbefale deg å gjøre det først. Det finner du her.


Nå er jeg kommet til den siste dagen på C9-kuren, og for å være hundre prosent ærlig med dere så har jeg gruet meg til denne dagen helt siden jeg startet. Hvorfor? Jo, fordi i dag skal jeg vise dere før- og etterbildene av kroppen min under denne kuren. For at resultatet skulle bli så rett som overhode mulig har jeg tatt bildene rett opp og ned, uten å holde inne noe eller stramme en eneste muskel. Med andre ord har jeg aldri vært så naken på bilder som jeg er i dette innlegget. Dette er kroppen min - rett opp og ned - uten poseringer som gjør meg en tjeneste, redigering av lys som også kan gjøre en stor forskjell, og ikke minst uten klær som ser slankene ut. Her har dere to bilder - et som er tatt forrige mandag, og et som er tatt i dag morges - begge er helt uredigerte og uten noe som helst stramming eller "holding inne". Jeg tror aldri jeg har vært så redd for tilbakemeldinger som det jeg er med dette innlegget. Jeg kjenner virkelig at jeg gruer meg til å publisere det. For å være ærlig er jeg faktisk mer skeptisk til å dele dette innlegget med dere, enn jeg var da jeg fortalte at jeg hadde angst. Hvor sykt er ikke det? Sier vel bare noe om hvor usikker det går an å være over egen kropp, og ikke minst hvor stort kroppspresset er i dag. Men shit au! Her har dere bildene:Siden oppstart av C9 for akkurat ni dager siden har jeg gått ned:

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

Med andre ord, alt i alt har jeg gått ned 4,2 kilo fordelt på 22,5 cm! Sinnsykt, ikke sant? Det er centimetrene jeg er mest overrasket over egentlig, det beviser jo bare at det faktisk vises på kroppen også. Jeg er strålende fornøyd! Krysser fingre og tær, ikke bare for at jeg skal klare å holde vekten slik den er nå, men at jeg skal klare å fortsette nedgangen enda litt til.Nå håper jeg at dere også ønsker å ta det steget og teste ut C9, og ikke minst at dere gjennomfører med glans og sitter igjen veldig fornøyde og stolt over kroppen deres! I en slik pakke får du med alle produktene du trenger (pluss at du har mer igjen av absolutt alle etter disse ni dagene), et målebånd og en brosjyre hvor det står detaljert skrevet hva du skal gjøre, hva du skal spise, forslag til treningsøkter, middagsretter, smoothier og mange andre gode tips. I tillegg gir jeg deg en gratis shaker som du kan blande proteinshaken i! Jeg kjører også alt helt til døren din dersom du bor på Haugalandet, uten ekstra kostnader! Eller så sender jeg i posten om du bor andre steder i landet.

Du kan kjøpe C9 med vaniljesmak her og med sjokoladesmak her! Send meg gjerne en mail på - ltd-forever@hotmail.com - om du ønsker å bestille eller vil ha mer informasjon!

Sniktitt på gårsdagens innkjøp

 • 28.11.2015 kl. 10:30

I går var det, som dere garantert har fått med dere, black friday. I den anledning var kjæresten og jeg en tur på byens største shoppingsenter, og der fant jeg meg overraskende nok (ja, jeg er ironisk) et par plagg som skal få ta plass i klesskapet mitt.

Toppen har jeg ønsket meg kjempe lenge, og endelig hadde de den i min størrelse uten at det hang et halvt fjortisansikt igjen på toppen. Det gjorde det nemlig forrige gang jeg kikket etter denne. For joda, de hadde den inne. Til og med i min størrelse. Problemet var bare at den ikke lenger var hvit, den var lysebrun. Jeg konkluderte med at en liten fjortis hadde tatt den med seg i prøverommet, tatt den på seg og deretter tatt den av igjen, og dessverre glemt igjen halve ansiktet sitt på toppen! Huff, er nok ikke bare bare å passe på at en halv boks brunkrem holder seg på plass i ansiktet hele dagen.

Men i går fant jeg den altså helt hvit og fin, hengende på veggen. Grabbet den derfor med meg i hu og hast for at denne også skulle drukne i brunkrem! Bedre bilde av den viser jeg dere en annen gang, i mellomtiden får dere en liten sniktitt. Noen som vet hvilken topp det er og eventuelt hvor den er fra? Gjett gjerne i kommentarfeltet, hadde vært gøy å se om noen kjenner den igjen!


Ellers kjøpte jeg meg også ei skinnjakke med verdens kuleste fuskepels rundt halsen. Åh, denne gleder jeg meg til å ta over festkjolen senere i kveld. Den passer virkelig til absolutt alt. Uansett om du kler deg i vanlig bukse og genser eller om det er til fest. Og det beste av alt er at fuskepelsen kan taes av, så den passer like godt sommer som vinter! Jubel.

Ei skikkelig drittkjerring!

 • 27.11.2015 kl. 19:53

Dere vet de dagene når alt bare er feil. Du er sint på alt og alle, helt uten grunn. Det irriterer deg at kjæresten puster så høyt, eller at bilen foran deg kjører sakte (selv om han holder fartsgrensen). De dagene man ikke har lyst til å smile, og det eneste man gjør er å klage og krangle. Fremdeles helt uten grunn. Man løper rundt og er super stresset selv om man egentlig ikke har noe man skal få gjort. Vel, i dag er en slik dag.

Jeg aner ikke om det er fordi jeg sto opp litt senere enn jeg vanligvis gjør, og derfor hang etter med både blogg, trening og andre ting, eller om det er fordi jeg går rundt med pottetett nese. Om det er på grunn av været eller at jeg ikke føler jeg gjør en god nok jobb med bloggen for tiden. Jeg aner ikke, det eneste jeg vet er at jeg har vært ei drittkjerring uten like hele dagen. Applaus for kjæresten min som fremdeles holder ut, haha. Og apropos kjæreste, nå er det 17 dager til det er ett år siden vi møttes for første gang! Men altså, kjenner dere dere igjen i det jeg beskriver ovenfor her? Eller er det bare meg? Jeg håper virkelig vi er flere.


Planen for resten av kvelden er å ligge i armkroken til denne herlige mannen her, forhåpentligvis ikke drepe han for at han klør seg på armen, hoster eller beveger på tærne. Samtidig som vi ser et par episoder av dexter før vi tar kveld. I morgen tidlig er det jobb på denne frøkna, før kjæresten og jeg tar oss en tur på trening. Yei! Enda kjekkere å trene når man er flere. Nå skal jeg prøve å finne ut hvorfor jeg er så forbaska sint, og ønsker dere derfor en fantastisk fin fredagskveld! Over og ut.

Det finnes to typer mennesker i verden...

 • 27.11.2015 kl. 17:21

Har dere sett de bildene og tekstene som deles og legges ut over alt på internett? Bildene hvor de viser at det kun finnes to typer mennesker i denne verden, og så spør de hvilken av dem du er. For eksempel finnes det de som tar helt av når julen kommer og så finnes det de som må forberede seg mentalt på at julen nærmer seg og det er nisser over alt. Jeg synes slikt er så morsomt så ikke se bort i fra at det kan komme en del to dersom dere også liker det!


 

Så, la oss bare sette i gang! Hvilken er du? Den til venstre eller høyre?

 

 

  

 

 

                                  

 

 


 
 

 

 

Del gjerne innlegge på facebook dersom du vil ha flere innlegg som dette!

 

Årets største shoppingsdag!

 • 27.11.2015 kl. 14:09

I dag er det Black Friday, også kjent som årets største shoppingdag! Denne tradisjonen kommer fra USA, og har kun blitt stor her i landet de siste par årene. Dette er dagen hvor så og si alle butikker og nettbutikker kjører på med sinnsykt tilbuder, og i den forbindelse har jeg lyst til å dele mine favoritter fra dette ekstreme salget med dere. Klikk deg gjerne inn på plaggene for å se flere bilder og evt. om de har din størrelse. Alle disse er hentet fra min absolutte favoritt nettbutikk, nelly.com, som virkelig tar helt av med salg og tilbuder i dag. For å se alle plaggene som er en del av denne sinnsyke tradisjonen, Black Friday, klikker du her!

Bruk dagen i dag til å kjøpe både julekjolen og nyttårskjolen - ja, kanskje til og med de siste julegavene? Det er nå du har sjansen, for salgene som er i dag kommer ikke til å gjenta seg før til neste års black friday. Kjolen jeg har på meg over her kjøpte jeg for noen måneder siden, og er kjempe fornøyd. Den passer helt perfekt ettersom den har vakre snurringer helt øverst og er perfekt som "den lille sorte"! Helt normal i størrelsen er den også. Likte du den? Fortvil ikke, du kan kjøpe den du også (bare klikk på et av bildene over) - og i dag er den på tilbud!!


den blå kjolen finner du her - den gullfargede finner du her - den blå med paljetter finner du her - den sorte med åpen rygg og paljettarmer finner du her - den røde finner du her - den sorte med åpen rygg finner du her


toppen finner du her - den blå jeansen finner du her - de sorte skoene finner du her - skinnbuksen finner du her


nike tightsen finner du her - kari traa settet finner du her (finnes i alle fargene) -tightsen oppe til høyre finner du her - treningsjakken finner du her - adidastightsen finner du her - sportsbhen finner du her

Dersom du bruker koden BLACK20 når du skal betale får du 20 % rabatt på hele nelly!!

//innlegget inneholder annonselenker

Nesten for godt til å være sant

 • 26.11.2015 kl. 18:54

Tenk hvor enkelt det hadde vært om det fantes ett vaskemiddel som kunne brukes til alt - gulvrengjøring, vasking av vinduer, oppvask, bilvask, vasking av badet og til og med klesvask. Vel, tro det eller ei, men det finnes faktisk et slikt vaskemiddel. Og enda bedre, du kan kjøpe det her allerede nå! Dette produktet er både effektivt og skånsomt å bruke overalt. MPD heter det, og står for Multi Purpose Detergent som betyr allrengjøringsmiddel.

Dette er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, bil, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Den inneholder dessuten mild Aloe Vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Den er som sagt ekstremt konsentrert noe som gjør at du har ei slik flaske ekstremt lenge - noe som kan være veldig greit ettersom den kan brukes på alt. Så hvorfor skal du gå til innkjøp av både vaskepulver, skyllemiddel, vindusspray, såpe til gulvrengjøring, zalo og så videre, når du bare kan bruke en liten del av disse pengene på å heller kjøpe dette rengjøringsmiddelet? 

Jeg har selv testet den både på komfyren vår og badet, og tenkte at jeg etterhvert skulle prøve den ut på bilen også, for så langt er jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg har også hørt om og sett før-etterbilder fra flere som har brukt dette rengjøringsmiddelet både her og der, og det viser seg gang på gang at det faktisk fungerer. Har forresten hørt at det skal fungere ekstra godt på grønske på husvegger, gjerder og campingvogner også! Dette er vel perfekt nå som julerengjøringen er rett rundt hjørnet? Dersom du velger å kjøpe dette produktet av meg får du også med en gratis spruteflaske som du kan bruke til å blande ut produktet i.Om du lurer på noe angående dette produktet er det bare til å stille meg spørsmål enten i kommentarfeltet eller på mail ltd-forever@hotmail.com. Ellers kan du lese mer om og kjøpe produktet her. Jeg kan også legge til at dersom du ønsker å gi dette i julegave gir jeg deg en gratis gavepose med nydelige julemotiver med på kjøpet. Leveringstiden er samme dag (helt frem til døren din) dersom du bor på Haugalandet, og 1-3 dager dersom du bor andre steder i landet.

Jeg er takknemlig

 • 26.11.2015 kl. 15:29

Visste dere at det er thanksgiving i dag? Ettersom dette er en veldig stor tradisjon (og faktisk årets største reisedag) i USA tenkte jeg at det kunne være gøy for oss i Norge å gi en liten oppmerksomhet til denne dagen også. For det er jo en så fin feiring. En helt egen dag man feirer alt man er takknemlig for! Derfor tenkte jeg å benytte meg av denne dagen til å dele hva jeg er takknemlig for. 


♥ Jeg er takknemlig for at jeg er frisk og rask, og har muligheten til å gjøre det jeg vil uten at helsen min skal være en hindring.

♥ Jeg er takknemlig for at jeg har en så fantastisk kjæreste, og en så flott familie. Dere betyr alt for meg, og definerer virkelig lykken i livet mitt.

♥ Jeg er takknemlig for dere lesere. For at dere alltid gir meg gode råd, støtter meg og motiverer meg. Snillere mennesker enn dere skal man lete lenge etter.

♥ Jeg er takknemlig for at jeg har tak over hodet, mat i kjøleskapet og penger på konto. Nå om dagen er det veldig lett å se at det helt klart ikke er en selvfølge. Så at jeg er en av de heldige som har alt det nødvendige er jeg veldig takknemlig for.

♥ Jeg er takknemlig for lille Milo. Den lille tassen som gleder hjertet mitt hver eneste gang jeg kommer inn dørene. Han som alltid får meg til å smile uansett hvilken dag jeg har hatt.

♥ Jeg er takknemlig for at jeg har gått igjennom alt jeg har gått igjennom. Tro det eller ei, men det er jeg faktisk. For jeg hadde aldri vært den jeg er i dag om jeg hadde svevd gjennom hele livet.

♥ Jeg er takknemlig for alt jeg har fått oppleve. Både når det gjelder reiser, mennesker jeg har møtt på, opplevelser og muligheter jeg har fått.


Jeg vil også gjerne vite hva akkurat du er takknemlig for. Så legg gjerne igjen en kommentar!

Usanne påstander om bikinifitness

 • 26.11.2015 kl. 12:08


Noe jeg hører gå igjen blant folk som ikke har greie på bikinifitness (ikke at jeg har så sinnsykt stor greie på det enda selv heller, men jeg begynner i hvertfall å forstå hvordan det hele foregår) er påstander som at vi kun står på trening og løfter pinglevekter, at det ikke er skikkelig trening, og at det eneste vi gjør for å oppnå scenekroppen er å sulte oss selv til vi blir så tynne at det lille vi har av muskler kommer frem. Og når jeg hører eller leser folk bringe opp ting som dette vet jeg helt ærlig ikke om jeg skal le eller grine. For det er så langt ut på jordet det går an å komme! 


For det første er treningen langt i fra pinglete. Det sier seg selv at man er nødt til å trene hardt for å få synlige muskler som jente. For ikke å snakke om hvor ofte man er nødt til å trene for å bli god i denne idretten her. For en liten måned siden da jeg startet med denne typen trening kjørte jeg 3-4 økter i uken, men allerede denne uken øker jeg til seks økter i uken. Treningsprogrammet mitt er langt i fra pinglete, og for å være ærlig tror jeg faktisk ikke at jeg har trent så intenst tidligere (det er i hvertfall ikke langt i fra). Med en hel haug av repitisjoner på maks vekter sier det seg selv at man kjenner det etter hvert. Jeg har også økt i antall kilo i flere av øvelsene allerede - og det sier litt det også. Man er nødt til å presse seg selv for å få det til.


Når det kommer til maten har jeg ikke så store erfaringer der selv enda, men det jeg vet er at de i mitt team som skal opp på scenen i vår begynte på diett allerede nå, i november. Og etter hva jeg har hørt så er det så langt i fra sulting som det går an å komme. Faktisk så spiser mange av dem mer når de er på diett enn når de ikke er det - forskjellen er bare hva du spiser. Så noe sulting er det så absolutt ikke!


Jeg har likevel lyst til å oppdatere dere litt på denne fronten når jeg har enda flere erfaringer å komme med, men enn så lenge vil jeg dere skal vite at det er sinnsykt tøft både mentalt og fysisk å komme seg til det punktet at du er klar for å stå på scenen i en konkurranse i bikinifitness (pjuh, lang setning, haha). Selv både tror og håper jeg at jeg er sterk nok til å klare dette, ikke bare én gang, men flere! Gleder meg til å utfordre både kroppen og hodet mitt - dette her er så spennende.


 

Ellers er bildene her fra morgenøkten i dag, som gikk over all forventning! Jeg klarte også å økte enda mer på magemaskinen. Der startet jeg på 10 repitisjoner på 32 kilo for en måned siden, og i dag klarte jeg å fullføre tre sett med 10 repitisjoner på hele 46 kilo! Jeg har vel lov til å si at jeg er stolt over meg selv da? ;-)

Ja, jeg er avhengig!

 • 25.11.2015 kl. 19:39

Ja, nå innrømmer jeg det. Jeg er avhengig. Jeg har lenge prøvd å skjule det, i hvertfall for mamma og pappa - men de har hatt sine mistanker. Jeg har nektet ettersom jeg bestemte meg for å slutte rett etterpå. Men så begynte jeg igjen. Jeg er avhengig. Det høres så brutalt ut når jeg sier det på denne måten, men det er jo det som er fakta. Det som startet helt uskyldig med en liten forkjølelse viser seg å nå ha blitt mye større.

Dere har kanskje klart å gjette dere frem til hva jeg skal frem til allerede? Jepp, jeg er avhengig av nesespray. Hvor sykt er ikke det? For å være ærlig trodde jeg faktisk ikke at det gikk an, og i hvertfall ikke at jeg var det selv, før mamma og pappa mistenkte at jeg var det. Dere skjønner, det er en grunn til at det står at man ikke skal bruke otrivin nesespray mer enn 10 dager sammenhengende, utenpå esken. Da kan man nemlig ende opp som meg nå.

Det hele startet med at jeg var forkjølet over en litt lengre periode, og derfor brukte nesespray daglig. Da forkjølelsen var over la jeg ikke merke til det ettersom jeg fremdeles ble tett i nesen flere ganger til dagen. Jeg tenkte at det bare hang litt igjen, og fortsatte med nesesprayen. Det som til slutt viste seg var at kroppen min ble så avhengig av denne nesespayen at jeg nå blir tett "uten grunn". Altså, jeg blir tett i nesen selv om jeg ikke er forkjølet, kun slik at kroppen min skal få i seg nesespray daglig. Haha, litt vanskelig å forklare, men skjønner dere hva jeg mener? 

Jeg har likevel bestemt meg nå. For siste gang. Jeg får heller gå noen dager pottetett slik at jeg vender meg av dette her, for det funker ikke å være avhengig av nesespray. Det er ikke bra heller! Så nå har jeg bestemt meg. Ikke et eneste sprut til, i hvertfall ikke før neste gang jeg blir forkjølet (men kun om det er etter at jeg er blitt bra igjen). Og da skal jeg passe på og ikke bruke den mer enn i ti dager sammenhengene. Ikke gjør det du heller! For selv om dette ikke er superalvorlig, og langt i fra det verste man kan være avhengig av, så er det ikke noe gøy. Er du avhengig av noe? 

Om meg

 • 25.11.2015 kl. 16:29

 

Jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, en koselig by på vestlandet. For det meste er jeg smilende og positiv, og prøver å skrive både morsomt og varriert til dere. Deler så og si alt fra hverdagen min enten det gjelder mammalivet, trening, angsten, kjærlighetslivet eller hva jeg spiste til frokost. Legger også ut en del tips og oppskrifter - begge finner du under kategori i hovedmenyen. Jeg er i et forhold med min kjære Christopher, noe jeg har vært siden den 8. januar 2015. 

For tiden er jeg i mammaperm, men går tilbake til å jobbe i barnehage fra august 2018. Ellers sliter jeg litt med sosial angst som jeg pådro meg på ungdomsskolen (video om den historien finner du her), men er på vei til å bli helt frisk igjen. Startet også som forhandler i Forever Living i august 2015, og har allerede tjent inn en god del på denne buisnessen. Er super fornøyd med Forever sine produkter og bruker mange av dem daglig. Legger også ut en del informasjon til dere om produktene under kategorien Forever Living her

Etter å ha drevet med vektløfting siden jeg var 10 år gammel bestemte jeg meg for å satse mot å stå på scenen i bikinifitness fra november 2015. Dette hadde jeg fullt fokus på i over et halv år, frem til juni 2016, da jeg ble gravid med mitt første barn. Nå som graviditeten er over er jeg tilbake i perioden med fullt fokus på trening. Jeg legger ut en hel haug med treningsinnlegg, -programmer, og ikke minst formbilder med utviklingen fra hver eneste måned i kategorien "trening" som du finner her.

November 2015           -           Juni 2016

Christopher og jeg ble veldig lykkelige da vi fant ut at jeg endelig ble gravid etter ett års prøving. Og alt som omhandler graviditeten publiserte jeg i denne kategorien. Lille Dennis ble født den 19.mars, og etter det har jeg vært veldig lykkelig som mamma til verdens vakreste skatt!

♥ ♥ ♥

Ellers har jeg blogget daglig siden januar 2013. Startet da opp bloggen vektlofterjenta her på blogg.no, men etter litt over et år ble jeg hacket. Noe som førte til at jeg opprettet meg en blogg på eget domene i stedet. Her var jeg i ett og et halvt år før jeg i oktober i 2015 skiftet tilbake igjen til blogg.no. Grunnen kan du lese her.

Dere må gjerne spør i kommentarfeltet under her om det er noe dere lurer på, så skal jeg med glede svare dere! Ellers må dere gjerne ta dere en titt i de forskjellige kategoriene og arkivet mitt. 

Svært delikat, men likevel enkelt

 • 25.11.2015 kl. 12:34

Jeg tenkte jeg kunne tipse dere om en middag som er ekstremt enkel og lage, men som likevel ser utrolig delikat og avansert ut. Perfekt til en kjærestekveld dersom du vil imponere litt ekstra, eller hva med en middag til deg selv en dag du synes du fortjener det? Biff slår jo aldri feil! Uansett, dette er som sagt svært enkelt, og jeg tenkte derfor at jeg kunne vise dere hvordan jeg lagde denne retten.


Det du trenger (til en person):

Ei potet, en biff, ønsket mengde brokkoli, ei halv gulrot og piffi, salt og pepper til krydder. Du kan selvsagt doble mengden poteter eller grønnsaker om du ønsker det, men for meg var dette helt perfekt til en person.

Slik gjør du:

Start med å skjære opp poteten i skiver og krydre med salt og pepper på begge sider av hver eneste potetskive. Legg dem så i ei stekepanne med litt olje eller smør i bunnen, og la dem steke til de er brune og begynner å bli litt sprø.


 

I mens potetskivene steker skjærer du opp brokkoli som du lar koke en liten stund. Når brokkolien har kokt i cirka 5-10 minutter tar du dem ut av vannet og moser dem med en stavmikser. Da vil du få en potetstappe lignende konsistens på brokkolien.


Helt til slutt krydrer du biffen med piffi før du steker den. Den skal nemlig kun stekes i 2 minutter på hver side (noe jeg lærte på den harde måten, jeg stekte den nemlig som om det skulle vært en kyllingfilet... Haha, lite visste jeg om det. Den ble likevel veldig god, da). Plasser alt på fatet før du bruker en grønnsaksskreller til å raspe opp litt rå gulrot til å ha ved siden av. Dekorer fatet slik du vil, men gjør det gjerne på min måte også!

 

Mine juletradisjoner

 • 24.11.2015 kl. 20:00

Typisk oss nordmenn er at vi er veldig flinke til å holde fast på tradisjoner - meg selv inkludert, og nå som julen nærmer seg kommer den tiden jeg har flest tradisjoner. Derfor tenkte jeg det kanskje kunne være gøy for dere å høre mine tradisjoner, og gøy for meg å høre deres (så fyr løs i kommentarfeltet). 


☆ Den første juletradisjonen finner sted den 1.desember, da finner jeg alltid frem all julepynten min og gjør soverommet mitt klar for favoritthøytiden. Jeg henger opp nisser på veggene, plasserer snømenn på hyllene, pakker opp mitt lille plastikk (dessverre) juletre og skifter ut dukene med røde juleduker. 1. desember skal det alltid være jul på soverommet mitt.

☆ Jeg må som alle andre barn ha en sjokoladekalender bare for kosens skyld. Er det noen som egentlig liker denne smakløse sjokoladen, haha? Jeg synes i hvertfall ikke den er god, men det er liksom noe med det som bare gjør at jeg er nødt til å åpne en ny luke hver eneste morgen! Og sjokoladen nyter jeg - til tross for den dårlige smaken.

☆ Jeg må alltid lage meg pepperkakehus, uansett om det er i starten av desember eller rett før jul - pepperkakehus skal det være. Og det skal aldri knuses før man er kommet inn i det nye året. 


☆ Ellers pynter alltid pappa hagen vår slik at det ser ut som et hvilket som helst sirkus. Lys i forskjellige farger over hele hagen. Noen som blinker, andre som bare lyser. I mine øyne er det uten tvil julestemning, og defintivt en tradisjon. En del av denne tradisjonen er forresten at mamma alltid synes det ser like stygt ut. Haha, pappa tar helt av med pyntingen mens hun sitter inne og gjemmer seg for naboene! Hihi, det er min familie det. ♥

☆ Juletreet nede i stuen må være av ekte gran! Selv om jeg til nøds har et plastikktre oppe på soverommet kunne jeg aldri latt mamma og pappa kjøpe et plastikktre til å ha i stuen. Nei, der går grensen. Det er liksom noe med lukten av å ha ekte gran i hus. Det blir ikke jul uten! Treet får vi som regel i hus mellom den 20. og den 23. desember. Pappa setter treet på plass og henger opp stjernen, så tar vi tre jentene oss av resten av pyntingen.

☆ På lillejulaften har vi som veldig mange andre en tradisjon som går ut på at vi ser Grevinnen og Hovmesteren sammen på tv. Og vi ler like mye hver eneste gang! Det er egentlig litt rart at noe som er så gammelt, og som blir sendt hvert eneste år fremdeles kan være så sinnsykt morsomt.

☆ På selveste julaften starter vi alltid dagen med felles frokost før vi setter oss for å se på både disney og askepott. Jeg har også alltid planer om å se reisen til julestjernen, men jeg tror faktisk aldri at jeg har fått sett den helt ferdig. Jeg har alltid begynt, men så er det et eller annet som gjør at jeg blir avbrutt midt i filmen - hvert eneste år!

☆ Noe annet som også har hendt en del ganger, faktisk de tre siste årene om jeg ikke husker helt feil... Jeg kan vel snart begynne å kalles det en tradisjon også da? Vel, det er i hvertfall at pappa og jeg kjører ut for å kjøpe julegaven fra han til mamma. Haha, hvert eneste år skjer dette på selveste julaften. Det er så typisk den snåle pappaen min det.

☆ Julaften feirer vi egentlig annet hvert år hos mormor og morfar, og farmor og farfar. De siste årene har det likevel blitt til at vi har pleid å feire for mormor og morfar, og så har tante og onkel pleid å feire det for farmor og farfar. Veldig grei ordning egentlig, med tanke på at vi får feire med hele familien, bare delt i to annet hvert år :-) Ellers har vi ALLTID, og da mener jeg alltid!.. pinnekjøtt på julaften. Ikke kom til meg og si at det blir jul om man spiser ribbe, kalkun eller grandiosa for i mine øyne er det kun pinnekjøtt som hører til julaften. 

Denne optiske illusjonen kan forandre synet ditt i opptil TRE måneder

 • 24.11.2015 kl. 16:07

Dette «trikset» gjør sort og hvitt til grønt og rødt.

Jeg kom over denne artikkelen her en dagen, og syntes det var så facinerende at jeg ønsker å dele det med dere! Jeg har selv ikke turt å prøvde det ut, men de sier at det faktisk fungerer. Så, prøv gjerne selv og legg igjen en kommentar om det fungerer eller ikke. Men hør på hva han sier i videoen, jobber du med tekst og video fraråder han deg å prøve det ut. Jeg er usikker på om jeg tror på det eller ikke, men tørr faktisk ikke å prøve selv. Så jeg deler det bare med dere jeg, så kan de som vil prøve det ut!

 Denne videoen er faktisk sett over 3,3 millioner ganger på youtube!

I videoen over her forklarer Tom Scott om hvordan illusjonen fungerer. Om du ikke forsto det eller bare ønsker å lese det på norsk tenkte jeg at jeg kunne oppsummere raskt for dere.

Først skal man se på et bilde med verikale og horisontale linjer i sort og hvitt for å bekrefte at man faktisk ser sort og hvitt.Deretter skal man se på et annet bilde med røde og sorte horisontale linjer og et bilde med grønne og sorte vertikale linjer.

Veksle mellom å se på ulike linjene og sentrum av bildene. Dette skal man gjøre i opptil tre minutter.

Så skifter du blikket umiddelbart mot bildet med de hvite og sorte linjene igjen. 

Nå vil de horisonale linjene få en mer grønnaktig farge, mens de vertikale linjene vil være mer rosaaktige. Denne fargeendringen kan vare opptil 3,5 måneder. Effekten vil være tydeligere jo lenger du stirret på bildene med de røde og grønne linjene.

Fortell meg gjerne om det fungerer eller ikke, i kommentarfeltet! Og del gjerne videre på facebook.

That feeling!

 • 24.11.2015 kl. 14:15

Denne følelsen dere, så deilig er det å fullføre ei knall hard treningsøkt! 

Dagen min startet som alltid med ei treningsøkt på UNO, og derfor vil jeg prøve å inspirere dere til å starte dagen deres på samme måte! Har dere en fleksibel jobb, fri om morgen og formiddag, jobber offshore, kveldsskift eller hva som helst som gjør at dere har formiddag og morgen fri - gjør som meg. Dere kommer til å føle dere så ekstremt mye mer opplagt i løpet av dagen, og energien du får kan ikke engang sammenlignes. Den beste medisin mot trøtthet er rett og slett trening. 

Det samme gjelder dersom du jobber om formiddagen eller går på skole også! Dersom du kommer hjem litt ut på ettermiddagen, føler deg kaputt og tenker at en liten powernap vil gjøre susen, vil jeg råde deg til å tenke deg om to ganger. Hva oppnår du egentlig ved å ta en ettermiddagslur? Slik som jeg husker det så er du like trøtt når du våkner igjen? Og når kvelden kommer blir det veldig vanskelig å klare og legge seg til en fornuftig tid. Om du derfor velger å trene istedenfor å sove kan jeg love deg at du kommer til å merke forskjell.

For det første trenger ikke treningen være superintens eller vare i evigheter. Du kan for eksempel ta deg en lett joggetur på 15-20 minutt. For det andre kommer du til å merke endorfinene i ettertid av økten, som gjør at du får mye mer energi enn om du sover en times tid. For det siste vil du også lett kunne sovne når kvelden kommer! For ikke å snakke om at det er sunt å trene da, men det vet du nok fra før ;-)

Altså... Gjør som meg og tren regelmessig, så vil du merke at du får mer energi i løpet av dagen! Det er mitt beste tips for deg som har vanskelig for å gå en dag uten en powernap.

Vi er blitt foreldre!

 • 23.11.2015 kl. 22:22

Å, dere! Nå er jeg endelig klar for å fortelle dere den store nyheten - se denne lille, søte her. I dag ble kjæresten og jeg foreldre til verdens søteste lille Turbo. Faktisk fikk jeg denne lille hjerteknuseren, mat, utstyr, leker og bur i bursdagsgave fra kjæresten min ♥ Åh, jeg er så heldig. Eller, vi er så heldige! Da vi var i dyrebutikken for å finne ut hvilken av hamsterne vi skulle kjøpe falt jeg pladask for Turbo med det samme. Alle de andre dverg hamstrene lå enten og sov eller så gikk de rundt i buret sitt, mens Turbo han satt og spiste med verdens største kinn og det søteste ansiktet jeg noensinne har sett. Jeg visste det med det samme, denne blir det!


Både kjæresten og jeg har hatt dverg hamster før så det er ikke helt nytt for oss, men det begynner å bli en liten stund siden. Det er likevel noe helt annet nå som vi er eldre, og ikke minst nå som vi har ansvaret for denne lille skjøningen sammen. Vi koste oss så masse da vi gikk rundt i dyrebutikken for å velge bur og leker til denne krabaten. Og ikke minst når vi gjorde alt klart og stelte i stand buret etter at vi kom hjem. Kvelden har vi brukt på å kose ihjel den lille i tillegg til at vi har sett film mens han har gjort seg kjent med buret sitt. 

Nå sitter vi her som verdens lykkeligste foreldre, og gleder oss over lille Turbo. Samtidig som vi gruer oss litt til i natt ettersom vi forventer litt bråk fra den lille. Men slik er det vel alltid når man blir foreldre? Hehe.


Et uvanlig treningsantrekk

 • 23.11.2015 kl. 18:56Herlighet, i dag har det vært full rulle hele dagen! Jeg kom akkurat hjem etter å ha vært på trening, på amanda, ute for å spise og en siste liten ting som jeg gleder meg i hjel til å fortelle dere om senere i kveld. Enn så lenge har jeg lyst til å dele litt fra treningsøkten min før i dag. Jeg klarte nemlig å dra med meg kjæresten, og tro det eller ei, men han likte faktisk veldig godt å trene på den måten jeg gjør nå. Dere skjønner, jeg maste hull i hode på han, og tryglet og ba om han ikke kunne ha på seg treningsklær når han var med meg for "å se på" når jeg trente. Dette klarte jeg likevel ikke å få til, han kom i skjorte og dongeribukse. Heldigvis for meg klarte jeg likevel å friste han til å prøve på noen av øvelsene selv også, og det verste av alt? Han prøvde disse øvelsene I FIN SKJORTE OG DONGERIBUKSE. Haha, godt vi var alene på treningsstudioet, folk hadde vel begynt å lure om de så han trene slik som dette.Ellers var det veldig gøy å ha han med, og enda kjekkere var det at han likte det så godt. Mye mulig at han kommer til å begynne og trene selv også, og dere vet hva det betyr? Jeg har med meg en personlig fotograf når jeg er på trening. Det kommer til å bli bra med treningsbilder framover altså ;-)

Ønsker dere en kjempe fin mandagskveld videre, så sees vi igjen om litt! Nå gleder jeg meg i hjel til å fortelle dere nyheten!

Lag din egen adventsstake

 • 23.11.2015 kl. 13:01

Wuhu, neste helg er det allerede første søndag i advent! Jeg føler høsten har rast avgårde, er det bare meg? I så fall, i anledning den stadig nærmere juletiden lagde jeg min egen, hjemmelagde adventsstake til neste søndag. Ettersom jeg ble såpass fornøyd med resultatet har jeg lyst til å dele fremgangsmåten med dere, men husk om du lager din helt unik etter eget hode kan jeg garantere at du blir mest fornøyd med resultatet. Alt jeg brukte i dette prosjektet har jeg kjøpt på nille!

Du trenger:

4 kubbelys, lille, røde eller hvite synes jeg er finest - et rundt brett - dekorasjonssnø - litt andre juledekorasjoner ( jeg brukte to juletre med snø på, og noen sølvfargede sjokoladehjerter)

Slik gjør du:

Det første du gjør er å plassere kubbelysene oppi brettet. Fyll deretter bunnen med den falske dekoreringssnøen.

Og så er det bare til å pynte med andre jule dekorasjoner. Enkelere enn dette blir det vel ikke?

Ellers hadde jeg en nyskjerrig liten tass som lå og studerte hvordan jeg lagde denne staken. Mye mulig han vurderer å lage sin egen han også. I så tilfelle skal jeg selvsagt vise dere resultatet av Milo sin adventsstake også!


Den ferdige adventsstaken min ser slik ut, og står nå midt på bordet mitt oppe på soverommet. Jeg gleder meg i hjel til søndagen er her og jeg kan tenne det aller første lyset. Da er juletiden offisielt i gang!


Nå skal jeg dra kjæresten med meg på trening! Vi prates senere.

 

Stram opp kroppen din på 30 minutter!

 • 22.11.2015 kl. 20:00

Hvor mange ganger har du ikke tenkt at du er litt for slapp rundt magen, på lårene eller overarmene? Vel, nå slipper du å bekymre deg over hvordan du kan løse dette problemet. Jeg selger nemlig en krem med navn Aloe Body Toner, av forever living. Dette er en krem som kan hjelpe deg med å stramme opp huden i løpet av en halvtime. Hvordan den brukes har jeg forklart lenger nede i innlegget.

Jeg har snart brukt opp ei hel tube, med andre ord er denne veldig populær her hjemme hos meg. Den dufter deilig av kanel også - en liten fun fact; en kveld mens jeg satt med dette virvlet rundt meg kom lillesøster opp og lurte på om jeg spiste grøt ettersom hele overetasjen luktet kanel, haha. Men altså denne fungerer virkelig, i hvertfall på meg. Jeg ser merkbare forskjeller etter en behandling på 30 minutter, og prøvde derfor å dokumentere det for dere i går, ved å ta bilder før og etter. Så bildene under her er av meg, det til venstre er tatt før og det til høyre er tatt etter. Du ser det kanskje ikke å godt på bildet, men jeg kan legge til at jeg også målte omkretsen rundt midjen min. På bildet til høyre er jeg hele 3,5 centimeter smalere - og dette på bare 30 minutter! Nesten for godt til å være sant... men bare nesten ;-)


Du legger kanskje også merke til at jeg er mye rødere på bildet til høyre? Vel, det er fordi kremen varmer ekstremt mens den ligger og virker under plastfolien, men det er så absolutt ikke farlig eller ubehagelig. Bare en deilig, varmende følelse.

Så, hvordan fungerer dette her? Vel, det er ganske enkelt. Det eneste du trenger er en rull med plastfolie og denne tuben med aloe body toner. Du smører enkelt og greit denne kremen på området du ønsker å stramme opp (enten overarmer, lår eller mage) og så surrer du plastfolie rundt. La folien være på i cirka en halvtime, og i løpet av denne tiden bør du sitte i ro og slappe helt av. Jeg pleier å sette meg godt til rette i sengen med masse dyner og puter for å se på en episode med favorittserien min, mens kremen jobber. Du kommer til å kjenne at den varmer, men det er ikke farlig.

Når det er gått tretti minutter tar du av plastfolien og smører så resten av kremen ut som en fuktighetskrem. Denne kremen er laget av aloe vera og en spesielt utvalgt blanding av urter, noe som gjør at den ikke bare virker under behandlignen, men at den også holder på fuktigheten slik at huden blir mer smidig i ettertid.

Spør meg gjerne i kommentarfeltet eller på ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål. Ellers finner du produktet, muligheten til å kjøpe det og mer informasjon om det her. Ønsker dere en ellers fin søndag!

Jubaloooy på Eldo Garden!

 • 22.11.2015 kl. 15:00

I anledning 66 års dagen til morfar på fredag gikk vi ut for å feire på byens desidert beste thai og kina restaurant. Eldo Garden som ligger i strandgaten, rett over Egon i Haugesund. Altså, dette her er en restaurant jeg med glede velger å skryte opp i skyene - for det fortjener dem. For det første var maten helt fantastisk, for det andre var servitøren super hyggelig - altså jeg kunne lett gått der igjen om jeg så ikke hadde likt maten, men kun på grunn av henne - for det tredje fikk morfar bursdagssang når vi sto i kassen rett før vi skulle gå. Servitøren vår ropte ut og sang happy birthday sangen for morfar, helt alene! Den kvelden der var rett og slett magisk.


En tre retters middag bestilte vi på denne fantastiske restauranten. Dere kan tro vi rullet ned trappene og ut døren, alle fem, i det vi var ferdige og hadde betalt. Vårruller til forrett, som forresten smakte magisk! Det er noe med meg og kinesisk mat, for herlighet så glad jeg er i det. Tror jeg har vært kineser i mitt forrige liv eller noe slikt. Til hovedrett fikk jeg min absolutte favoritt innen kinesisk - nemlig innbakt svin (UTEN saus!) det er det beste som finnes! Tror aldri jeg kunne spist meg lei på det, faktisk. Til dette hadde jeg også en salat og ris med litt soyasaus. De andre koste seg med både grønnsaker og svin som badet i både søtsur og andre sauser. Med andre ord fikk vi det akkurat som vi ville, alle sammen. Og så, ut å la hovedretten sige, hoppet vi rett i desserten. Alle skulle ha dessert i dag - det var jo morfar sin sekstiseks årsdag! Ah, jeg trenger ikke si annet enn at den smakte akkurat like godt som all den andre maten vi hadde gumlet i oss. Gode og mette satt vi og pratet og koste oss.Som sagt var servitøren super hyggelig, og hun delte både det ene og det andre fra livet hennes. Ei kjempe koselig dame som jeg gjerne skulle snakket mer med! Hun begynte blant annet å fortelle om mannen sin, som hun beskrev som litt for fin. Og ettersom de nettopp hadde fått sitt første barn sammen hadde han nå pappaperm. Derfor gikk han ute i skogen med vognen og andre mammaer flokket seg rundt han og begynte å spørre om alderen på ungen og alt annet. Dette syntes hun selvsagt var ubehagelig, og hun lagde derfor en del bakverk og søtsaker fordi han var en skikkelig kakemons. På den måten prøvde hun hardt å få ham litt mindre attraktiv, haha. Hun var så herlig! Jeg låver dere, om dere tar en kveld der kommer dere så absolutt ikke til å angre.

Jeg kommer til å huske denne bursdagsfeiringen lenge, og Eldo Garden skal jeg definitivt innom mange flere ganger!

Vinterens boktips!

 • 22.11.2015 kl. 11:00

Ettersom november er måneden hvor man virkelig merker at det skjer noe med temperaturen er det mange kvelder som blir tilbrakt inne under pleddet med ei god bok - i hvertfall her i hus. Om du også liker å lese når høstmørket sniker seg innpå kan du klappe i hendene og juble over dette innlegget. Nå vil jeg nemlig dele mine aller beste bøker med dere. Jeg har alltid likt å lese, og har hatt bøker på flere hundre sider liggende på nattbordet så lenge jeg kan huske. Derfor har jeg vært innom litt av vært, men det er likevel tre kategorier jeg alltid faller tilbake på.

Den første er krim - det er noe av det kjekkeste jeg vet, og slike bøker tar jeg gjerne med meg på ferier og på landet. Jo Nesbø sine bøker er definitivt favoritten i mine øyne. Ellers liker jeg veldig godt romantiske kjærlighetshistorier og triste selvbiografier. Angående sistnevnte liker jeg aller best historier som omhandler hvordan enkelte mennesker har hatt det gjennom en krig, en sykdom eller andre triste, vonde ting. Kanskje litt dystert at jeg LIKER slike bøker, men dere må misforstå meg rett - for jeg ler ikke når jeg leser dem. Jeg gråter så mye at tårene mine i enkelte tilfeller gjør det umulig å se bokstavene. Men nå skal jeg ikke snakke meg helt bort - til poenget; her har dere mine topp 10 bokfavoritter. Inndelt i tre kategorier; krim, kjærlighetsromaner og triste selvbiografier.

   Krim

Kanskje litt rart at jeg elsker krimbøker, men hater skrekkfilmer? Selv har jeg ingen forklaring på det, jeg har bare forstått at det enkelt og greit er slik jeg er. Alle mine krim favoritter er faktisk av Jo Nesbø. For selv om jeg har lest bøkene til mange andre krimforfattere faller jeg likevel alltid tilbake til Jo Nesbø. Det er noe unikt med skrivemåten hans som gjør at jeg alltid blir like oppslukt.


Snømannen er den første boken jeg leste av Jo Nesbø, og derfor også den som fikk meg til å bli hekta. Ikke bare på Jo nesbø sine bøker i seg selv - men spesielt Harry Hole serien. Den anbefales på det sterkeste å lese. Jeg vil ikke avsløre for mye, men jeg kan si så mye som at det skjer flere forsvinninger hvor gifte kvinner med barn blir borte den dagen den første snøen faller. Denne boken er forresten den første boken i Harry Hole serien Jo Nesbø har sagt ja til å filmatiseres. Resten av bøkene kommer ikke ut på film før serien er ferdig.

Sønnen Sonny er fange i et moderne og fluktsikkert fengsel. Der lytter han til de andre innsattes skriftemål og gir dem forlatelse for deres synder. Faren til Sonny var hans største idol, så hele hans verden ble snudd opp ned da faren ble avslørt som korrupt og tok sitt eget liv. Men en dag endrer et skriftemål alt. Mer vil jeg egentlig ikke si om denne boken, du er bare nødt til å lese den selv.

Politi På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet.

Marekors Igjen er Harry Hole på fylla, og forholdet til kjæresten er slutt. Hans overordnede har gitt han opp, og det er fire uker til han står uten jobb. Det står rett og slett dårligere til med Hole enn noen gang før. Et siste oppdrag blir han tildelt og hans partner denne gangen er Tom Waaler, en han har hatt personlige problemer med. En kvinne med avklippet pekefinger er funnet drept i Oslo. På åstedet er det risset inn et marekors. Flere mennesker blir drept, flere marekors og jakten på en seriemorder er i gang.

  

Kjærlighetsromaner

Dette er bøker jeg forelsket meg totalt i, og favorittforfatteren er uten tvil Cecilia Samartin. Hun skriver på en så romantisk og vakker måte at man bare er nødt til å lese bøkene hennes for å forstå hva jeg mener. Måten hun beskriver Cuba på i Drømmehjertet er magisk, og det er denne boken ene og alene som har fått meg til å være fast bestemt på at jeg en dag skal besøke Cuba.


Drømmehjerte handler om Castros revolusjon på Cuba i 1956 som skiller de to bestevenninnene Alicia og Nora. Mens Nora flytter til USA med familien blir Alicia igjen og opplever fattigdommen som preger landet under Castros regime. Flere år senere blir Alicia alvorlig syk, og Nora bestemmer seg for å reise til Cuba for å hjelpe henne. Denne boken fikk meg fast bestemt på at jeg en gang skal oppleve Cuba selv - Cecilia skildrer landet, strendene og kjærlighet på en helt unik måte i disse bøkene, du er bare nødt til å lese dem selv. Spesielt denne!

Señor Peregríno er ei bok som er skrevet på en helt spesiel måte. Den handler om to historier som etterhvert fletter seg inn i hverandre. Jamilet, som er hovedperson, er usedvanlig vakker, men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke. Med håp om å bli som alle andre flykter hun fra Mexico til USA. Hun får som jobb å ta seg av gamle Señor Peregrino, og når han forteller om sin pilegrimsvandring til Santiago de Compostella, forandres alt. Historien om Jamilet fortsetter i La Peregrina.

Salvadoreñja - "Søster, hva ville du råde noen til som var tvunget til å velge mellom ærlighet og kjærlighet?" Ana står overfor et av sine vanskeligste valg. Etter å ha flyktet fra borgerkrigen i El Salvador til et kloster i USA, må hun motvillig fortsette sin livsreise. Hun får jobb som barnepike hos den konfliktfylte familien Trellis, en familie fanget i et overfladisk rikmannsliv i California. Trass i sine egne følelsesmessige sår er Ana i stand til å gi omtanke og lindring, og til slutt finner hun kjærligheten der hun minst ventet det.

Et helt halvt år Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid

 

Triste selvbiografier

Siste kategorien er som sagt triste selvbiografier (er det dét man kaller slike bøker forresten?). Jeg har vært innom litt av hvert innen denne sjangeren og jeg har oppdaget at jeg liker veldig mye forskjellig her. Derfor er bøkene jeg har plukket ut i denne kategorien litt mer varriert enn i de to andre. Håper ikke det gjør noe! Er dere som meg kommer dere til å like dem like godt alle fire likevel. Den siste boken hører forresten ikke til under noen av disse kategoriene, men jeg var bare nødt til å ha den med likevel. Så merk deg at den ikke er en sann historie!

Natscha Kampusch er ei østerisk kvinne som ble kidnappet som ti åring. I boken har hun fortalt hvor og hvordan hun ble holdt fanget og opplevelser gjennom alle disse åtte årene i fangenskap før hun klarte å rømme som attenåring. En ekstremt sterk bok som det er umulig å ikke bli rørt av. Denne er du nødt til å lese om du ikke allerede har gjort det.

Regines bok handler om kreftsyke Regine Stokke som har blogget om hvordan det er å leve med leukemi blodkreft. Hennes største drøm var å skrive en bok, så etter at hun taper kampen mot kreften bestemmer foreldrene hennes seg for å oppfylle drømmen hennes. De lager en bok av innleggene hun selv har skrevet på bloggen. En veldig rørende, trist og sterk bok som jeg anbefaler deg å lese!

Idas dans er ei bok som garantert kommer til å røre deg til tårer. Den handler om Ida, den yngste datteren i Corwin-familien, som er 18 år. Hun er sterk, smidig og energisk, og balletten er hennes store lidenskap. Ballettkompaniet skal snart ha premiere, og Ida nekter å ta det med ro, til tross for en forkjølelse som ikke vil slippe taket. Moren gir seg ikke, og til slutt går Ida med på å oppsøke lege. Besøket hos legen sender familien ut i det ufattbare: At deres yngste datter og søster, som virker nesten udødelig, har en potensielt dødelig sykdom. Forkjølelsen viser seg å være akutt lymfatisk leukemi.

Saras nøkkel er som sagt ikke en selvbiografi eller en sann historie, men den er så bra at jeg likevel er nødt til å ta den med. Handlingen foregår i Paris i1942. Sara, en 10-år gammel jødisk jente rekker akkurat å få gjemme unna sin lillebror i klesskapet minutter før hele familien arresteres av politiet. Hun låser døra og gjemmer nøkkelen, overbevist om at hun skal komme tilbake og låse ham ut noen timer senere... 60 år etter, får den amerikanske journalisten Julia Jarmond oppdraget å skrive en artikkel om denne svarte dagen i Frankrikes historie. Under arbeidet snubler hun over Saras historie, og hun skjønner at det er denne lille jenta hun skal gi en stemme. Da kommer det frem litt av hvert. Ei rørende bok som er nydelig skrevet.

Årets første snø!

 • 21.11.2015 kl. 18:00

I dag falt årets første snøfnugg her hos oss. Gjett når det skjedde? Jo, akkurat i det øyeblikket vi hadde så høy julemusikk på høytalerne at det kunne høres i hvert eneste rom i hele huset. Samtidig som lillesøster sto på kjøkken og bake pepperkaker, gjett om julestemningen kom flommende da? Derfor hadde jeg ikke annet valg enn å hoppe ut av sofaen og finne frem utstyret mitt til å lage min egen hjemmelagde adventsstake. Jeg har faktisk lagd to stykker nå. Den ene med fire tynnere lys på rekke og den andre med fire kubbelys på et fat. Sistnevnte ønsker jeg å dele med dere, men ikke før en annen dag. Jeg kan enda holde liiitt igjen når det gjelder å spre julestemning ut fra alle kanter. Derfor deler jeg heller bare noen bilder fra da jeg lagde den første adventsstaken. 


Det gjorde jeg for en liten uke siden. Jeg hoppet i kosedressen med julemotiv på, fant frem den gigantiske nisseluen som jeg har fått av pappa og skrudde på spillelisten min med julesanger. Da var det gjort. Siden den tid har jeg sneket inn en julefilm her og en julekake her. Ja jeg har til og med funnet frem en aldri så liten juleduk til bordet mitt, hihi. En liten fun fact; lillesøster og jeg fikk hver vår nisselue, og idet hun fikk sin begynte hun å trø bena inn i luen med det samme. Gjett hvem som trodde det var ei strømpebukse, haha? Skjønne lille Marthe. Det skal sies at det er noen år siden nå da.

Ellers kjenner jeg på en liten tristhet ettersom snøen ikke ble liggende denne gangen, men jeg krysser alt jeg har for at den kommer igjen og at den holder seg her gjennom alle de tre vintermånedene. En jente kan jo drømme!

Alt du lurer på angående C9

 • 21.11.2015 kl. 12:57

Ettersom dette var et av de mest populære innleggene på forrige bloggen tenkte at jeg kunne gjengi det her. Altså innlegget om C9 serien, hva det er, om det fungerer og hvor man kan få kjøpt den. Jeg kommer også til å skrive et eget innlegg senere der jeg deler hvilke resultater jeg fikk i løpet av disse ni dagene, og ikke minst i tiden etterpå. Så må dere ikke være redd for å spør om noe i kommentarfeltet eller sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com.

På første side i brosjyren som følger med står det skrevet med store bokstaver hva en ni dagers kur på C9 vil gjøre med kroppen din: Du kommer til å føle deg bedre, og se bedre ut. Du vil føle deg lettere og få mer energi i takt med at du beviser at du kan kontrollere appetitten din og ser hvordan kroppen begynner å forandre seg.

Det er enkelt og greit en detox kur som over ni dager skal gi deg en kickstart på en sunnere livsstil, den skal fjerne avfallsstoffer i kroppen, og i tillegg gjerne gjøre deg noen centimeter mindre og noen kilo lettere. Hovedfokuset når du tar en C9 kur er ikke å gjøre deg slankere og strammere i løpet av disse dagene, men det er stort sett det de fleste har som fokus når de går i gang med denne kuren. Det egentlige fokuset skal ligge i at man får en god start på en langsiktig endring i både kosthold og levevaner. Men nå har det seg slik at vi mennesker er veldig utålmodige, og jo fortere man kan se synlige resultater, jo bedre liker vi det. Kanskje det er derfor C9 er så populært som det er?

 

Grunnen til at jeg ble så positivt overrasket over denne ni dagers kuren er fordi den både gir resultater i løpet av disse dagene, og hjelper deg til å holde vektnedgangen nede, og gjerne gjør at du fortsetter vektnedgangen etter niende dag. Du vil sannsynligvis også få mye mer energi i hverdagen, og føle deg lettere og sprekere. Det gjorde i hvertfall jeg.

I borsjyren som medfølger i pakken får du en oversikt over alt du trenger å vite. Der står det hvor mye du skal ta av de enkelte produktene, når du skal ta dem og eventuelt hva du skal blande dem ut med. I tillegg står det oppført en lavintensivtreningsøkt på 30 minutter hver eneste dag. I borsjyren står det forslag til treningsform, som kan være en 30 minutters spasertur i langsomt til middels tempo, utføre snille uttøyningsøvelser eller ta en rolig yogatime. Mitt valg av trening falt på førstnevnte. Denne lave treningsintensiteten forklares av at man får i seg veldig få kalorier de to første dagene, og dermed får man også mindre energi. Fra tredje dagen derimot, økes kaloriinntaket, og man kommer til å føle seg mye kvikkere og bedre. Treningsintensiteten blir derfor høyere, og det er på tide å gi gass! 

I denne change 9-pakken medfølger det to flasker med Forever Aloe Vera Gel, 1 pakke Forever Fiber, 1 pakke Forever Ultra, 1 pakke Forever Lean og ett målebånd til å måle forskjellene på kroppen underveis. I tillegg medfølger det også en brosjyre med masse nyttig informasjon, tips til sunne middagsretter, forskjellige smoothier av shakene, treningsforslag og ikke minst en oversikt over hva du skal spise, når du skal spise det, hva du skal trene, hvor lenge du skal trene og når du skal trene. Masse annen nyttig informasjon får du også i denne innholdsrike brosjyren.

Alle produktene du trenger i løpet av denne kuren følger med i esken, og du har også en god del igjen av dem i etterkant av disse ni dagene. I tillegg får du også med et målebånd til å måle fremgang, i brosjyren kan du fylle inn de forskjellige målene og eventuelt skrive dag for dag oppdatering på hvordan det går om du ønsker det. Dersom du bestiller av meg gir jeg deg også en gratis shaker med på kjøpet.

Selv merket jeg stor forskjell på kroppen min, og jeg har også fått mange ekstremt gode tilbakemeldinger av kunder som har prøvd den ut. Mer eksakt om hvor mye jeg gikk ned, hvilke endringer som hendte og lignende får dere som sagt i et eget innlegg, men det jeg kan fortelle dere er at jeg ikke gikk opp så mye som et gram i ettertid. Det kommer selvsagt an på hva du gjør når du er ferdig med kuren, og om du tenker over hva du spiser, men dersom du spiser sunt og ikke hopper rett i søtsakene er det stor sjanse for at du klarer å holde vekten i etterkant av disse ni dagene.Om ønskelig er det også mulig å gå over til FIT 1 og deretter FIT 2 som er oppfølgerne til C9, og som hver av dem varer i 30 dager. Der får du også alt av produkter du trenger, en brosjyre med oversikt over hva du skal spise og når du skal trene. Men i disse to lærer du også en del mer om trening og hvordan du kan forandre livsstilen din. Om ønskelig kan jeg også skrive et eget innlegg om disse to?

Er det noen som har spørsmål om denne kuren eller ønsker å kjøpe en C9 pakke selv finner du den på nettbutikken min, eller så kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet her. Denne kuren kommer i to forskjellige smaker, vanilje (link her) og sjokolade (link her), jeg har prøvd sistnevnte. Jeg kjører også alt helt til døren din dersom du bor på Haugalandet, uten ekstra kostnader! Om ikke sender jeg i posten samme dag, med en leveringstid på 1-2 dager.

Jeg har farget håret mitt blått!

 • 21.11.2015 kl. 10:00

Nå er jeg lei av å gli inn i mengden. Jeg er lei av å ikke bli lagt merke til. Da jeg dro til frisøren i går bestemte jeg meg for at det skulle skje en endring. En drastisk endring! Jeg skulle farge håret mitt blått! Nå kommer endelig folk til å snu seg etter meg, og legge merke til meg. Jeg er ikke lenger usynlig.

Haha, neida, jeg bare tuller med dere. Dette her var et prosjekt jeg lekte meg med på sengekanten i går kveld da jeg hadde alt for lite å gjøre på. Det sier seg selv at man kjeder seg når man faktisk begynner å redigere hårfargen på seg selv. Haha, det var i hvertfall moro tidsfordriv. Hva synes dere forresten? Kunne jeg kledd dette?

Jeg kommer nok aldri (man skal aldri si aldri heter det, men dette er vel unntaket i mitt tilfelle) til å farge håret mitt i en så drastisk farge som dette. For å være ærlig tviler jeg på at jeg i det hele tatt kommer til å farge håret mitt. Det kommer i så fall ikke til å være før det begynner å titte frem noen grå hårstrå her og der. Om jeg absolutt skulle farget håret mitt nå ville jeg valgt å farge det litt, bare LITT mørkere. Men det kommer nok aldri til å skje. Jeg er litt for glad i hårfargen min til å våge noe slikt.

Hva med deg? Har du noen gang farget håret ditt?

Verdens beste moffen

 • 20.11.2015 kl. 22:00

Så var dagen her - den siste bursdagsfeiringen i vår familie dette året. Nøyaktig ti dager etter at pappa ble 43 år, fem dager etter at jeg ble 20 år og tre dager etter at onkel Jon ble 43 år, var det endelig morfar sin tur! Snille, gode "moffen" min fyller 66 år i dag ♥

Moffen som alltid var den jeg var nødt til å ha med meg til tannlegen. Jeg turte ikke gå hvis ikke morfar var den som fulgte meg. Han som var (og fremdeles er) min bestevenn som lærte meg å brette papirfly, for så å ha konkurranse om hvem som klarte å få dem til å fly lengst. Vi som elsket å ligge på stuegulvet å spille ludo da jeg var yngre. Eller jeg elsket det i hvertfall, vet ikke helt om du kun gjorde det for å glede meg eller om du likte det du også, men det så i hvertfall ut til at du hadde det gøy. Ludo gikk over til yatzy, som var det vi spilte da jeg var litt eldre. Stigespill var vi vel også innom når jeg tenker meg om.

Jeg glemmer heller aldri alle de gangene vi har tegnet sammen. Når jeg tenker meg om var det vel forresten jeg som pleide å tegne... på ryggen din... haha, så skulle du gjette hva jeg tegnet. Og av en eller annen grunn tok det alltid både en, to og tre forsøk til før du klarte å gjette riktig. Haha, det var noe av det kjekkeste jeg visste - og siden jeg tegnet på ryggen din har jeg en liten anelse om at du likte det du også ;-)

Kjørelærer har du også vært for meg. Kommer aldri til å glemme den første dagen min bak rattet, da vi kjørte frem og tilbake i en liten runde langt inne på et byggefelt. Det første jeg spurte om da vi satte oss inn i bilen var hvorfor det var tre pedaler, og hva i alle dager den tredje pedalen skulle brukes til. Haha, på mystisk vis klarte jeg likevel å kjøre i sentrum senere den dagen - det kan vel bare forklares med at du var en kjempe god kjørelærer.

Og takk for at du kommer som en reddende engel når jeg klarer å gå fra bilen med lysene på... 

Tusen takk for alle timene du satt i pasasjersetet ved siden av meg bare for at jeg skulle lære meg å kjøre. Tusen takk for alle de nettene jeg har fått overnattet hos dere, og ikke minst for alle de nettene du og jeg har ligget og snakket til langt ut på natt om alt og ingenting. Tusen takk for at du lærte meg å snekre, og at jeg har fått være med deg å fiske og trekke teiner i Hervik i alle år. Tusen takk for at du tok europas bratteste vannsklie med meg noen dager før du fylte 60 år. Tusen takk for at du holdt tale i konfirmasjonen min, og rørte meg til tårer med alle de fine ordene du sa. Tusen takk for alle de gangene jeg har fått være med deg og mormor til syden. Tusen takk for alle de timene du valgte å bade sammen med meg i et iskaldt basseng da vi var i syden når jeg var liten. Tusen takk for at du alltid har vært der for meg, og at jeg har kunnet snakke med deg om alt mulig. Tusen takk for at du er du, og at du er morfar en min.


 Verdens beste moffen ♥ Jeg er kjempe glad i deg og gratulerer så masse med 66 års dagen din!

Innkjøpene fra dagens shoppingrunde!

 • 20.11.2015 kl. 16:16

Da lillesøster kom hjem fra skolen i dag var hun fast bestemt på å dra meg med på bursdagsshopping. Etter litt nøling fra min side falt valget til slutt på at jeg ble med henne. En fin mulighet til å kjøpe meg noe pent for pengene jeg fikk til 20 årsdagen min forrige søndag.

Vel, man kan vel trygt si at jeg fant meg litt mer enn jeg hadde regnet med. For etter å ha vært innom fire butikker var posene i hendene mine så tunge at vi var nødt til å tenke på å komme oss hjem igjen. Kanskje like greit ettersom jeg hadde funnet meg litt av hvert! Masse fint som jeg klør i fingrene etter å bruke! Jeg gleder meg nesten like mye til å bruke de nye klærne som jeg gjør til å vise dere dem nå. Dere skal likevel få bedre bilder når jeg har klærne på etterhvert som jeg bruker dem. Men, la oss sette i gang!

 

I tillegg til disse klærne (og det supersøte rudolf geviret) kjøpte jeg en del utstyr som jeg skal bruke til å lage min egen adventsstake. Det kommer jeg til å vise dere i et eget innlegg når jeg forklarer hvordan du enkelt kan lage den, så det velger jeg og ikke ta med i dette innlegget. Det jeg derimot vil ta med i dette innlegget er det aller siste innkjøpet jeg gjorde; en pose tortillachips og en boks med salsa - haha, trenger jeg å nevne at jeg begynte å bli sulten..?


Er det noe du lurer på hvor er kjøpt så er det bare til å spør i kommentarfeltet, så skal jeg gi dere svar! :-D

Tar helg med god samvittighet

 • 20.11.2015 kl. 13:30

Herlighet for ei deilig treningsøkt jeg har avsluttet denne uken med. Nå tar jeg helg med god samvittighet! Etter å ha kjørt både bryst, skuldre, triceps og fremside lår føler jeg meg rimelig ferdig. Grunnen? Jo, jeg tok meg nemlig heeelt ut på trening i dag. Jeg hadde  masse å gi og et helt ekstremt overskudd etter å ha tatt en fridag i går. Ganske utrolig hvor mye energi man får etter en slik treningsfri dag egentlig. 

Jeg prøvde meg forresten på en annerledes hårstil enn jeg pleier. Vanligvis har jeg bare alt håret i en hestehale når jeg trener, men i dag bestemte jeg meg for å flette hestehalen slik at jeg fikk ei høy flette midt på hodet. Og herlighet, så deilig det var! Definitivt noe jeg kommer til å gjøre mer fremover, da slipper man nemlig at håret klistrer seg inntil nakken - om man svetter selvfølgelig, slik som meg, haha. I tillegg følte jeg meg litt ekstra sterk. Som pippi! Hun går jo med fletter, ikke sant ;-)

Nå sitter jeg på kjøkkenet sammen med lillesøster, og vi jobber veldig med julestemningen! Julemusikken står med andre ord på fullt volum her inne. Samtidig som vi nyter hvert vårt lunsjmåltid. Mitt betår av ei skål med havregryn, banan, kesam og sukkerfri blåbærgele! Mmm, det må være noe av det beste jeg har spist på lenge, i hvertfall som "etter trening mat". I tillegg nyter jeg et glass med appelsinjuice som det er evigheter siden forrige gang jeg drakk. En deilig start på helgen! Og med det vil jeg ønske dere også en helt fantastisk helg!

Tips: slik får du vinteren til å gå fortere

 • 19.11.2015 kl. 20:30

- gleder meg til jeg kan begynne å gå i sommerkjoler, skjørt, singlet og shorts igjen -

Okei, først må jeg bare få si at - ja, jeg vet det sent på høsten nå, og at vi skal innom både vinteren og våren før det blir sommer igjen. Men likevel! Jeg begynner å savne sommeren litt allerede, og hva er vel bedre enn å starte med litt sommershopping, da? Selv elsker jeg i hvertfall å kjøpe klær til sommeren nå. Klær som jeg kan henge i skapet og som jeg kan se på hver eneste dag og bare glede meg til jeg kan bruke. Ah! Plutselig føles ikke sommeren så fjern likevel. Derfor har jeg brukt kvelden på å bla meg igjennom klærne på romwe. Ei helt trygg nettside som har et bredt utvalg av klær til alle sesonger, inkludert sommeren! Klikk deg gjerne inn her for å se hele utvalget deres, ellers har jeg plukket ut mine sommerfavoritter under her.


skinnshorts - sort jumpsuit - shorts og topp i mørke farger - jeansshorts med hull 

shorts og topp i lyse farger - sort shorts - jeans shorts - kjole med åpen rygg

Forresten, om du ikke er en av dem som elsker å sitte med kalkulatoren og regne fra en annen valuta til norske kroner har jeg et lite tips til deg. Klikk på det lille flagget øverst til høyre. Da kommer det ned en rullegardin, finn det norske flagget og klikk på det så får du automatisk alle prisene vist norske kroner.

Ellers vil jeg igjen understreke at dette med å ha sommerklær i garderoben gjør at sommeren føles mye nærmere. Jeg føler i hvertfall selv at vinteren fyker unna dersom jeg gjør det på denne måten, istedenfor å pakke bort sommerklærne som jeg vet mange andre gjør. Så, det var et lite tips fra meg denne torsdagskvelden. Nå skal lillesøster, mamma og jeg slappe av med Benjamin Button på skjermen. En av mine favorittfilmer som ingen av de to andre frøknene har sett før. Om du heller ikke har sett den anbefaler jeg deg å gjøre det!

// skrevet i samarbeid med romwe.com

Healthy pancakes stuffed with chocolate

 • 19.11.2015 kl. 17:45

Pannekaker er noe som hører til helgene, men med denne oppskriften jeg prøvde meg på i dag går det helt fint å spise disse både til helg og hverdag - med god samvittighet. Pannekakene smaker ekstremt godt i seg selv, men i tillegg er de fylt med en sunn hjemmelaget sjokolademousse. Altså, går det an å ikke ville prøve ut dette? Nope! Jeg stemmer for å teste det ut allerede i dag. Det kan like gjerne spises til frokost som lunsj, middag og kvelds. Så finn frem en handleliste og skriv ned det du ikke har av ingrediensene under her. 

Dette trenger du til pannekakene (cirka 18 stk)

4 egg - 2,5 dl sammalt hvete, fin - 1 dl lettkokt havregryn - 1 l ekstra lett melk - 3,5 dl hvetemel - 1/2 ts salt - 2 ss smeltet smør


Dette trenger du til sjokolademoussen

En stor avokado (jeg brukte heller 1,5 små) - 1 ss bakekakao - 4 ss honning - 1/2 ts salt - 5 dråper vaniljeessens

Slik gjør du

Start med å lage pannekake røren; finn frem ei bollene og pisk lett sammen alle de fire eggene. Tilsette sammalt hvete og havregryn før du rører dette sammen. Spe med en halv liten melk og tilsett så nesten alt hvetemelet. Rør til det blir en glatt røre uten klumper. Tilsett så resten av melken og melet. Til slutt røres salg og smør inn i røren. Dekk den så til og la den stå og svelle i 30 minutter til en time. I mens kan du begynne å lage sjokolademoussen.

Forever Bee Honey er en deilig honning produsert av Forever Living. Takket være sitt høye fruktoseinnhold har honningen lavere GI enn vanlig sukker. Det gjør den til et bedre alternativ til søtning av drikker og bakverk. Honningen er hentet fra verdens mest ettertraktede honningprodusent i Nord-Spanias fjellområder, og er uten tvil noe som må prøves! Om du ønsker å få mer informasjon eller kjøpe dette produktet finner du her. Ta gjerne kontakt med meg på ltd-forever@hotmail.com om du lurer på noe.


 

Begynn med å skrape innholdet ut av avokadoen og mos det i en bolle. Tilsett honningen, saltet, kakaopulver og 5 dråper vaniljeessens. Mos alt dette sammen med en stavmikser slik at du får blandet det ekstra godt. Smak gjerne til med mer honning eler salt - salt er forresten super undervurdert i sjokolade! 
Om du har vært rask nå kan du bare sette deg ned og vente til pannekakerøren har hvilt lenge nok, men om du er som meg og har brukt en liten evighet (det tar sin tid å ta bilder underveis, hehe) så er du ferdig samtidig som røren er ferdig å hvile. Finn derfor frem ei stekepanne, sett den på komfyren over middels varme og smelt litt smør. Om du har ei slik hjerteform som jeg har (kjøpt på tgr) så er det bare til å bruke den slik jeg har gjort på bildene under her. Om ikke, heller du så mye pannekakerøre i stekepannen at den så vidt dekker bunnen. Vri pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Smør deretter et tynt lag med sjokolademoussen over røren, og hell enda litt pannekakerøre over der igjen.

La pannekaken steke til den har begynt å stivne helt på toppen, da snur du den og lar den steke litt på andre siden også. Ta så pannekaken av og gjør det samme igjen. 

Stable et lite tårn på et fat og topp gjerne det hele med resten av sjokolademoussen, noen frosne bær og enda litt mer honning slik jeg har gjort, og nyt!

  Og dere, selv om dette er sunt, så smaker det så absolutt ikke sunt!

Mitt møte med en fremmed

 • 19.11.2015 kl. 11:53

Da jeg våknet i dag så jeg solen gløtte frem mellom skyene, noe som absolutt ikke er en selvfølge på denne tiden av året. Derfor benyttet jeg denne muligheten til å gå en ekstra lang tur med Milo denne morgenen. Jeg tok på han båndet og han logret med halen med det samme. Rett før vi gikk ut døren vurderte jeg om jeg skulle ta med kameraet mitt eller ikke, men valgte sistnevnte ettersom jeg var redd for at det skulle begynne å regne. 

Og så, til overskriften! Da vi hadde kommet et lite stykke møtte jeg en veldig snill og hyggelig gammel mann som heter Geir. Han stoppet opp i det vi skulle gå forbi han, og spurte om han kunne hilse på Milo. Noe han selvfølgelig fikk lov til! Det jeg syntes var så søtt med hele situasjonen var at han var så åpen og pratsom. Vi snakket om alt fra hvor han kom fra og til hva han husket fra krigen. Vi sto og pratet sammen i evigheter helt til han sa at han burde komme seg hjem før sønnen hans meldte han savnet og begynte og leite etter han, haha. Så da tok vi hverandre i hånden og ønsket hverandre en fin dag videre. Han gikk hjemover med et stort smil om munnen.

Hvorfor er ikke flere nordmenn som han? Hvorfor er det sånn at vi er så redde for å snakke med fremmede? Og har vi ungdommer noe å lære av de eldre, ser vi for mye ned på mobilen og glemmer at det virkelige liv skjer rett foran oss. Selvfølgelig oppfordrer jeg ikke barn til å være helt åpne med fremmede og for eksempel fortelle om hvor de bor. Men de fleste der ute er bare snille mennesker som hver og en har sin historie de kan fortelle. Føles samtalen naturlig, lytt og bli kjent med vedkommende. Kanskje du får deg en ny venn?

Angsten som har blitt en del av min hverdag

 • 18.11.2015 kl. 20:05

Vel, ettersom jeg nå har flyttet bloggen men dessverre ikke fikk de gamle innleggene mine over (enda), er det kanskje på tide å publisere det innlegget som ble mest lest. Det fikk faktisk mer enn tre ganger så mange visninger, kommentarer og delinger som noen av de andre innleggene. Jeg la ut denne videoen i begynnelsen av mars i 2014, og siden den tid er den sett av over 9000 mennesker! Det er helt sinnsykt, og jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg at den kom til å bli sett av så mange. Jeg håper bare at den har vært til hjelp for noen av dere.

Uansett, videoen handler om min historie. Hva det var som utløste angsten i mitt tilfelle, hva som hendte i ettertid og hvordan jeg har taklet det. Enkelt og greit min historie om angsten som ble en del av min hverdag.

 

Ellers kan jeg dele med dere at jeg faktisk så igjennom denne videoen for aller første gang siden jeg lagde den, i dag. Nå nettopp. Og jeg begynte å gråte. Jeg har aldri turd å se gjennom den ettersom det vekker så mange vonde følelser og minner å høre meg selv fortelle om dette. Det var vondt nok å fortelle det når det ble spilt inn, så jeg har liksom bare latt det ligge siden den tid. Jeg redigerte videoen raskt og la på litt musikk i bakgrunnen (som jeg merket at var litt for høy enkelte steder i filmen, men som sagt så jeg aldri gjennom den for å sjekke at alt var bra) før jeg publiserte den. Det var som sagt både merkelig og vondt å høre meg selv fortelle om alt dette - men også litt godt. Fordi jeg føler at jeg er på en bedre plass i livet nå. Eller, jeg vet at jeg er det! Man vil alltid møte på hindringer og ting som gjør livet vanskelig, men man vil også kunne renne i nedoverbakkene og skli gjennom enkelte perioder. Og slik har jeg det nå. Jeg sklir!

Jeg håper denne videoen kan hjelpe deg eller noen du kjenner! Del den derfor gjerne videre på facebook.

Kafétest med snuppene mine

 • 18.11.2015 kl. 17:53

Gjett hva disse tre snuppene fant på i dag da? Jo, vi satte oss i bilen på jakt etter en av de nye kaféene her i byen. Alt må testes ut, ikke sant? Og ettersom det er en hel evighet siden forrige gang vi var på kafé, i tillegg til at lillesøster har mast hull i hode på oss begge angående disse nye kaféene var det egentlig ingenting som passet bedre denne onsdags ettermiddagen. Vi har hatt en skikkelig jentedag og kost oss med både kafébesøk, shopping og prating. Ingenting er kjekkere enn kvalitetstid med familien, i hvertfall ikke når kvalitetstiden blir tilbrakt på et så flott sted. Ikke bare smakte maten godt, men det var også et veldig fint og lyst lokale. Og, bordkortene var muligens det beste av alt, se så søte! Hjemmelagde og i julestil. 

Nå er det likevel ikke bare en drøm å gå på kafé med disse to - alt som er skinnende, vakker og perfekt har sin bakside, ikke sant? ;-) Vel, når det kommer til mamma og lillesøster går den baksiden ut på at de aldri klarer å bestemme seg. De er så ubeslutsomme at det nesten ikke er morsomt en gang. Etter at vi hadde stått og lest på menyen i et lite minutt hadde jeg bestemt meg for hva jeg ville ha. Deretter sto vi ett, to, tre, fire... minutter til... tretten, fjorten, femten... minutter til... Ja, dere skjønner greia? De klarte absolutt ikke å bestemme seg. Du tenker kanskje at menyen var gigantisk, at det var så mye godt at de ikke klarte å velge, men nei den var nok ikke det. Tipper menyen hadde en plass mellom 10 og 15 retter, men de sto. Og de sto, og de sto. Haha, til slutt hadde de stått så lenge at jeg bestemte meg for å knipse et bilde av dem slik at jeg kunne dele denne evigheten med dere!

Haha, men vi hadde det veldig hyggelig når vi først satte oss ned og endelig fikk bestilt. En veldig koselig ettermiddag med mine to vakre snupper ♡

Hjelp meg med mitt luksusproblem

 • 18.11.2015 kl. 11:30

Å, dere! Jeg har et aldri så lite problem her jeg sitter... Vel, egentlig er det vel et luksusproblem, men likevel! Dere skjønner, da jeg la planen for treningsøktene fremover bestemte jeg meg for at jeg (nå i starten) skulle trene mandag og tirsdag, ha onsdagen fri, for så å trene torsdag og fredag, og ha helgen fri. Mitt lille problem er bare at da jeg våknet i dag morges hoppet jeg i treningsklærne med det samme. Blandet meg en proteinshake som frokost - som jeg alltid gjør forresten, du finner favoritten smaken min her. Og nå sitter jeg her og klør i fingrene etter å komme meg på trening når jeg egentlig har fridag. What to do?

Haha, ingenting er jo egentlig bedre enn at jeg liker denne formen for trening så masse at jeg bare har lyst til å løfte og styre på hele tiden - men jeg er så redd for at jeg blir lei om jeg trener hver eneste dag nå i starten. For ikke å snakke om at jeg er livredd for å pådra meg en skade. Det er tross alt en ganske stor belastning for kroppen min å gå fra og nesten ikke trene noenting til å ha ei så intens treningsøkt hver eneste dag. 

Hm... men jeg tror jeg bare kjører på jeg. Prøvde å snakke litt fornuftig i det forrige avsnittet her for å se om det fikk meg til å miste lysten til å trene på fridagen, men nei det gjorde nok ikke det. Så, jeg får bare varme ekstra godt opp og trene forsiktig! Vi prates senere i dag ♡

En annerledes taco

 • 17.11.2015 kl. 21:15

Til middag i dag fant jeg frem noen grønnsaker og skinkebiter som jeg planla å woke. Jeg skjærte opp litt brokkoli, en gulrot, noen dusker blomkål og en løk. Hadde alt dette i tillegg til litt olje og cirka 100 gram skinke i ei stekepanne. Mens jeg stekte det tenkte jeg plutselig at det kunne være gøy å gjøre noe annet med denne standard woken jeg spiser flere ganger i uken. Noe litt annerledes enn det jeg pleier. Jeg var innom tanken å tilsette hakkede tomater, en boks med tacosaus, litt nytt krydder - men det var liksom ingenting som hørtes superfristende ut. Helt til jeg fikk den idéen å lage en litt annerledes form for taco!

Jeg gravde i brødskuffen og fant til min store glede en uåpnet pakke med grove tortillalefser. Åpnet pakken og la to stykk på fatet mitt som jeg bar inn i stuen sammen med woken, tacosaus og rømme. Deretter gjorde jeg bare som jeg alltid gjør når jeg spiser taco. Startet med å smøre et lag rømme på tortillalefsen, før jeg la en liten haug med grønnsaker og skinke oppå der igjen og toppet det hele med litt salsa. Pakket den sammen og smakte på denne tortillarullen. Litt tvilende og skeptisk. Helt til jeg kjente smaken av det, for herlighet så godt det var! En veldig annerledes smak i forhold til vanlig taco - men annerledes på en positiv måte. Den varme woken inne i lefsen var liksom prikken over i-en. Så absolutt noe jeg vil anbefale dere å prøve!


Min faste bloggeplass

 • 17.11.2015 kl. 17:55

God kveld fine dere ♡ Husker dere for litt siden da jeg viste dere bilder av det som egentlig var det ferdige resultatet av soverommet mitt. Vel, det viste seg at det ikke var det likevel, for dagen etter fikk jeg to stoler av mine kjære besteforeldre! Jeg trengte noe å ha foran tv-en , og ettersom disse stolene bare sto i veien hos mormor og morfar var jeg så heldig å overta dem. Synes de passer så fint inn her at jeg nesten ikke klarer å lukke øynene for å sove når kvelden kommer. Jeg må liksom bare se på dem hele tiden! De er også utrolig gode å sitte i. Med andre ord er det uten tvil dette her som kommer til å bli min faste bloggeplass fremover!

For å gjøre det litt ekstra koselig tente jeg også på to av kubbelysene som jeg kjøpte for noen uker siden. Kjøpte to stykk i rød også, så de skal få bytte plass med de hvite når desember er her. Legger dere forresten merke til de to fine rosebukettene jeg har stående her inne? De rosa kjøpte jeg selv rett før bursdagen min, og så slår jammen mormor og morfar til med en gigantisk bukett med røde roser på dagen min. Jeg er så heldig ♡Blodsmak i munnen

 • 17.11.2015 kl. 13:26

Wæ, hva skjer med den venstre armen min på øverste bilde her? Det så jeg faktisk ikke før nå.. Kanskje det spøker på uno? ;-)  Haha, nei det er nok bare jeg som har beveget meg mens bildet ble tatt, og ettersom jeg hadde litt lang lukkertid så ble resultatet som dette.

Nå sitter jeg i sofaen hjemme i stuen med blodsmak i munnen og en banan på vei ned halsen. Haha! Med andre ord har jeg nettopp fullført nok en treningsøkt, og denne gangen pushet jeg enda litt mer på. Det kjennes virkelig på kroppen nå for å si det sånn. I bilen på vei hjem kjente jeg blodsmaken i munnen og den ekle følelsen av at det ligger oppkast helt nederst i halsen som bare venter på en mulighet til å komme seg opp. Dere sporty mennesker som leser bloggen min skjønner sikkert hva jeg mener?

Men når det er sagt må jeg innrømme at det er sinnsykt deilig å starte dagen på denne måten. I det jeg åpnet øynene i dag morges drakk jeg proteinshaken som sto klar på nattbordet før jeg hoppet i treningsklærne, luftet Milo en rask tur og så bar det avgårde til uno. Jeg hadde treningssenteret for meg selv mesteparten av økten og derfor benyttet jeg muligheten til  knipse noen bilder til dere også.

Etter ei to timers lang økt med et par ekstra øvelser på mage og lår enn det som egentlig står på programmet, pustet og peste jeg meg opp trappene og inn i garderoben. Jeg tok så mobilen ut av treningsbagen og gliste mitt bredeste og største smil som jeg sendte til alle snapchatvennene mine. Må være lov å skryte litt av seg selv etter en slik økt, hihi! Rød i tryne og gåen i bena haltet jeg meg ut i bilen. Da jeg landet i sofaen her hjemme trykket jeg i meg en banan, fant frem macen og så snart jeg har oppdatert dere hopper jeg i dusjen! 

Kjenner på meg at dette blir en fin dag. Med en slik start som dette er det ikke til å unngå!

Overlykkelig over verdens beste gave!

 • 16.11.2015 kl. 17:13

Nå har jeg lyst til å fortelle dere litt om gaven jeg fikk av mamma, pappa, lillesøster og Milo. Da vi satt ved frokostbordet i går morges hadde jeg åpnet alle gavene untatt denne. Den gjemte jeg til slutt, og i det jeg skulle strekke meg mot kortet som lå på toppen av gaven fikk jeg beskjed om å pakke opp gaven først istedet. Jeg gjorde som de sa, la kortet tilbake og begynte å rive opp papiret. Først litt forsiktig i hvert hjørne hvor teipen var festet - kun for å gjøre meg selv så nyskjerrig som overhodet mulig - før jeg etterhvert rev av resten som en ivrig vampyr som ikke har drukket blod på årevis. Da alt papiret var vekk lå den en rød gavepose igjen, og oppi den lå en ullgenser fra Kari Traa! Åh, en av disse fine ullsettene som dere garantert har sett på reklamer over alt. I fargen grå! Jeg kunne ikke tenkt meg noe bedre, for herlighet så fin den var. Jeg var super takknemlig og overlykkelig allerede, men det jeg ikke visste var at hovedpresangen lå i kortet. Etter å ha holdt opp, klemt og luktet på ullgenseren strevde jeg med å lande på jorda igjen, og i det føttene mine berørte bakken igjen åpen jeg kortet. Masse skrift, hjerter og farger - åh, akkurat slik jeg liker det. Jeg nøt synet av kortet før jeg bestemte meg for å begynne å lese. Mormor, morfar, mamma og lillesøster satt spent rundt bordet og lyttet mens jeg leste høyt for alle. 

 Kjære gode snille Linn Therese

Tenk at du har blitt 20 år... allerede! D e ikkje te å tro. Huske d som d va i går. Eg lå på sofaen ein tidlig morgen, hadde hatt ei lang natt. Tenk at du snart skulle komma. Plutselig hørtes et lite knikk ... der gikk vannet. Ringte mormor, hu kom skeinanes i svigerfar sin bil. Turen gikk te sykehuset. Pappa så va på jobb fikk beskjed om å komme. Tenk at me skulle få vår etterlenta prinsesse snart ... 1237 kom du

LYKKE

Me e så utrolig glad i deg, og håpe du får ein flotte dag, med sus og dus, pakkar og brus. 

Store goe bursdagsklem og nuzz fra mamma, pappa, Marthe og Milo!

❤       ❤       ❤          

Nå lure du kanskje på ka du ska få av oss te bursdagen din :-) Gå inn på:

http://bunge.no/anlegg/trolljuv-adrenalinpark-bratt-og-luftig
denna pakken kan du ikkje få nå. Du må dessverre venta te tidligaste Lørdag 28. Mai kl. 1300

❤       ❤       ❤       ❤      

Tenke du e spente. Siden d e litt lenge te ska du få ein pakke i dag og.

❤      ❤      ❤      ❤     

Herlighet! Tenk det! Strikkhopp! Wæ! Hvordan i all verden skal jeg klare å lande etter dette da! Jeg som alltid har hatt lyst til å både hoppe i fallskjerm og hoppe i strikk, og nå skal jeg faktisk få oppleve det! Fy søren som jeg gleder meg til mai-måned! Dette her kommer til å bli så bra, og jeg aner faktisk ikke hvordan jeg skal klare å gå i seks måneder med denne opplevelsen i vente! Et halv år, liksom! Det er lenge det, men det kommer til å være såå verdt det!Avslutter med et overlykkelig smil! Det må vel være lov når man har fått en slik gave som dette!?

Julegavetips til sydenelskerne!

 • 16.11.2015 kl. 13:43

Nå som været er så dårlig som det er nå er det vel flere enn meg som ønsker å ta en tur til syden? Vel, det er ganske mange som gjør det også, i hvertfall nå som det er vinter og kaldt. Kjenner du noen som er mer i syden enn de er hjemme på denne tiden av året? Eventuelt så passer nok disse julegavetipsene perfekt for deg. Hva er vel bedre enn å gi bort noen produkter som passer perfekt for sydenvarmen i julegave? Jeg har plukket ut litt forskjellige denne gang, men alle produktene passer ypperlig om man skal til syden eller varmere strøk. 

Forever sun lips - Deilig lipsyl med duft av mint. Den beskytter mot både UVA- og UVB stråler, og har solfaktor 30. Den holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Den inneholder ikke vann, men derimot hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje. Samme gode lipsylen som den populære originalen, bare at denne beskytter mot solen også. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe den her.

Solkremene - Her har jeg plukket ut to solkremer, begge i solfaktor 30, den ene på tube og den andre på sprayflaske. Det er herlig å være i solen, men det er farlig å brenne seg. Derfor bør du beskytte huden din mot solen, og begge disse solkremene er supre alternativer. De er også ekstra vannfaste begge to, slik at du kan ha det moro i vannet uten å måtte bekymre deg for å bli solbrent. Solkremene inneholder Aloe Vera og vitamin E. De er skånsomme, hudpleiende og fuktighetsbevarende samtidig som du selvfølgelig får en effektiv beskyttelse mot solen. Du kan lese mer om solkremen på tube her og den på spray her, og/eller kjøpe den på tube her og den på spray her

Aloe vera gelly - Er uhellet først ute bør du deifinitivt ha denne liggende på hotellrommet. Gjerne ha den med på stranda også forresten, ettersom den hjelper på både kutt, insektsbitt, om du har brent deg på brannmanett eller nesten hva som helst annet. Men i utgangspunktet fungerer den utmerket etter at du har vært i solen. Dette er planten på tube - noe som vil si at det er så og si helt ren aloe vera du smører på huden. Fungerer utmerket om du er blitt solbrent, men er også veldig effektiv å bruke som en vanlig aftersun. Slik at huden får roet seg ned og kjølt seg ned etter en lang dag i solen. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe den her.

Aloe First - Denne fungerer like bra i kaldt vær som i varmt. En forfriskende spray som du enkelt kan bruke til å spraye deg i ansiktet når og hvor som helst for ekstra fuktighet - spesielt deilig i syden hvor man fort kan bli tørr i huden. Selv bruker jeg denne daglig, og ettersom det følger med en supersmart liten sprayboks er den enkel å ha med hvor som helst i vesken eller jakkelommen. Den kan faktisk også brukes som varmebeskyttende for håret, i tillegg til at du kan spraye den på kroppen når du er solbrent. Har du brent deg skikkelig kan det være vondt å ta på huden, og derfor er denne den perfekte løsningen ettersom du bare kan spraye på med ren aloe vera. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

Det har jeg aldri gjort, så det klarer jeg nok

 • 15.11.2015 kl. 20:13

Et av mine favorittsitater. Det kommer faktisk fra Pippi.

Etter at jeg sluttet med vektløfting i starten av september i fjor gikk jeg fire måneder uten noe trening før jeg bestemte meg for at jeg ville starte opp igjen - men denne gangen sammen med pappa nede i garasjen vår. Det gikk egentlig veldig fint i litt over tre måneder. Jeg kom meg opp på de samme vektene jeg hadde vært på tidligere, og jeg deltok blant annet på et klubbstevne i Stavanger - som var klubben jeg var medlem i. Alt gikk ganske greit, men jeg følte jeg trente for å trene, og det ble aldri det samme som det hadde vært før. Jeg hadde drevet med vektløfting i nesten ni år da jeg plutselig tok en pause, og etter den pausen ble det aldri det samme. Gnisten var vekk og jeg hadde ikke lenger den samme gleden av både trening og konkurranser som jeg hadde tidligere. Derfor, i mars-april i år, valgte jeg å slutte. Igjen. Jeg brukte deretter nesten et halvt år på å finne ut av hva jeg egentlig ville gjøre nå.

Jeg hadde vært inne på tanken med å begynne med fitness etter at jeg sluttet for første gang, men det var ikke før et år senere at drømmen gikk i oppfyllelse og jeg faktisk startet. Sånn helt uten videre. Jeg hadde ingen erfaringer med dette, og jeg visste knapt hva det var. Det gjør jeg ikke enda heller egentlig. Men jeg tenker som Pippi "det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg nok".

Uten å vite hva jeg gikk til eller å kjenne noen av de som drev med dette gikk jeg bare bortom en dag. Jeg sa enkelt og greit at dette var noe jeg ønsket å prøve ut, og nå sitter jeg her. Har akkurat fullført min tredje treningsøkt, har pratet med den ene coachen her et par ganger, men jeg har fremdeles ikke peiling. Jeg aner ikke hva jeg egentlig holder på med eller hva jeg har begitt meg ut på - men jeg er likevel ganske sikker på at jeg kommer til å klare det. Jeg har jo ikke noen grunn til og ikke få det til, så hvorfor skal ikke jeg klare det når så mange andre får det til?

For vet dere hva? Jeg har troen jeg! Jeg har troen på at dette kan være det rette for meg. Jeg har troen på at dette er noe jeg kommer til å få til. Jeg har troen på at et fitnessliv er noe jeg kommer til å trives med. Og sist men ikke minst, jeg har troen på at jeg kommer til å stå på scenen høsten 2016. Jeg har troen! 

Dagen min så langt

 • 15.11.2015 kl. 15:42Vel, med både familiefrokost i dag morges, en overraskelse fra kjæresten, en hel haug med gratulasjoner og på toppen av det hele, gaver jeg trodde jeg bare kunne drømme om - har dette definitivt vært en helt perfekt bursdag så langt. Har lyst til å fortelle der om en helt spesiell gave i et eget innlegg senere, så kan jeg dele det jeg har fått av alle de fantastiske menneskene rundt meg så langt i dette innlegget. 

Den aller første gaven jeg fikk var favorittobjektivet (linsen) min. Som jeg faktisk mottok i september av mormor, morfar og onkel Jon. Ei linse jeg så absolutt har ønsket meg lenge, og som har bodd på kameraet mitt den siste måneden. Ellers hadde jeg selskap i går og da fikk jeg en god del penger, et sinnsykt deilig pledd (det kommer i hvertfall til å bli mye brukt nå som vi går mot vinteren), ei kake og en gigantisk bukett med roser.

I dag morges, altså på selve dagen min, var det tid for å motta gavene fra mamma, pappa, lillesøster og Milo. La oss ta lillesøster først ettersom det var den gaven jeg åpnet først. Der lå det en kjempe søt ugle som skal få fast plass midt i vinduskarmen over sengen min! Et håndle med et rødt hjerte på, i tillegg til teksten "verdens beste søster" - åh, slike ting som smelter hjertet mitt fortere enn noe annet. Og helt til slutt en sekspakning med duftelys. Hun kjenner meg for godt ♡

Så gjensto den siste gaven. Den fra mamma, lillesøster, pappa og Milo, men den skal jeg vise dere i et eget innlegg en annen gang! 

Videohilsen fra lillesøster ♥

 • 15.11.2015 kl. 14:52

Hei, dette er Marthe lille søsteren til Linn Therese. Jeg ville bare slenge inn et gjesteinnlegg på 20 årsdagen. BAre fordi hun fortjener det så utrolig masse. Gratulerer så masse med 20 årsdagen verdens beste store søster. Nå er du faktisk voksen, og ikke tenåring. Nyt voksen tiden og kos deg til det uendelige. JEg er så utrolig glad og stolt av deg vennen min! ♥
BLOGGEN MIN FINNER DERE HER ♥


KOS OG KLEM I FRA LILLESØSTER MARTHE ♥

Min siste time

 • 14.11.2015 kl. 23:00

Nå går jeg inn i min siste time som tenåring! Wæ, så rart å tenke på. Snart blir jeg voksen for alvor - og jeg gleder meg enormt til å kjenne voksenfølelsen snike seg innpå kroppen i det klokken slår midnatt. Jeg kommer garantert til å bli mer ansvarsfull, selvstendig og klokere økonomisk med det samme. Fra det ene sekundet til det neste er jeg plutselig blitt en forandret person. En voksen. Ikke bare myndig. I det klokken slår midnatt kommer jeg nok til å få en trang til å komme meg opp på rommet mitt og begynne å pakke. Pakke i pappesker, og så flytte ut i en egen enebolig med garasje, hund, hytte, bil, båt og mannen på slepet. Jepp, nå skjer det snart. Om bare én time. Kanskje jeg skulle vurdert å komme meg ut av kosedressen som får meg til å se ut som jeg er tolv år før dagen er her. Så slipper jeg å ta heeelt av i hvertfall. Den kommer snart nå. Bare én time igjen så er hjernen min oppgradert til voksen. Dette blir bra! Nå sitter jeg spent og venter.


Neida, livet fortsetter nok som før. Men det er jo litt stas da, å være tjue. Tenk det, halvveis til førti!

Nå skal jeg hvertfall til Paris

 • 14.11.2015 kl. 19:38

Ord blir fattige. For å være helt ærlig aner jeg ikke hva jeg skal skrive her nå. Å late som ingenting, og skrive om noe helt annet enn det som skjer i verden nå er uaktuelt. Det blir for respektløst i mine øyne - men på samme tid så finnes det ikke ord for å beskrive noe så forferdelig. 

Nesen min er pottetett, maskaraen har satt spor nedover kinnene mine og klumpen med sorg sitter langt oppe i halsen. Heldigvis hadde nesten alle gjestene i selskapet mitt gått før vi satte på nyhetene og tårene begynte å renne igjen. 

Jeg lå våken helt til halv fire i natt. Oppdaterte nyhetene på hver eneste nettavis og fulgte med på hva som foregikk i Paris samtidig som tårene rant og jeg hikstet uten noe kontroll. Når noe slikt som dette skjer kjenner jeg sorgen stikke så sinnsykt dypt i meg. Det verste med alt dette er at det hendte uten noe mål og meining. De angrep en av Europas vakreste byer. En by som ekstremt mange mennesker har et nært forhold til. Jeg har alltid ønsket å reise til Frankrike. Til Paris. Oppleve eiffeltårnet. Etter denne hendelsen er jeg ikke lenger i tvil. Nå skal jeg i hvertfall til Paris. Grunnen er ganske enkel: "Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that." Et sitat av Martin Luther King.

Religion kan være en fin ting, men når det tar over menneskers psyke og liv på denne måten er det uten tvil det mest grusomme jeg vet om. Faktisk.

Sjokolade cupcake med marengskrem!

 • 14.11.2015 kl. 11:00

Som jeg allerede har skrytt av en million ganger, har jeg lagd cupcakes i anledning min egen 20 års dag! Eller, egentlig bare til feiringen av 20 års dagen min, men jeg regner med at det er noe igjen til i morgen også - så da sier vi bare i anledning min egen 20 års dag. Uansett, nok om det! Akkurat denne typen cupcake har jeg aldri lagd før, men jeg har prøvd oppskriften på både muffinsdelen og toppingen tidligere - bare kombinert med andre smaker. Derfor var det veldig spennende om dette kom til å smake like godt. Etter smaksprøven sent i går kveld å bedømme var cupcakene så absolutt godkjent - både av meg selv, lillesøster og mamma! Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften med dere. Jeg har forresten erstattet den originale frostingen med marengskrem - noe som smaker himmelsk. Du er bare nødt til å teste den ut. Gjerne i dag! Det er jo lørdag :-)

Dette trenger du - sjokolade cupcake (nok til cirka 12 store eller 24 vanlige) 

2 egg - 90 g romtemperert margarin - 200 g brunt sukker - 150 g mørk sjokolade - 150 g mel - 1 ts bakepulver - 1/2 ts natron - 2 dl melk


Slik gjør du - sjokolade cupcake: Start med å vispe det brune sukkeret sammen med margarinen. Tilsett et og et egg, og visp godt mellom hvert egg. Smelt så sjokoladen i et vannbad eller i mikroen (dersom du smelter i mikroen må du passe på å røre inni mellom slik at det ikke dannes harde klumper. Tilsett sjokoladen i røra og hell så i mel, bakepulver, natron og melk. Litt av gangen. Fordel røren i muffinsformene, fyll dem nesten helt opp til kanten. Slik jeg har gjort på bildet. Så er det bare til å steke dem midt i ovnen på 180 grader i omtrent 20 minutter. Normalt ville jeg anbefalt dere å starte med frostingen mens cupcaken står i ovnen, men ettersom dette er marengs må den påføres med en gang den er ferdig. Derfor vil jeg heller anbefale deg å vente cupcaken er ferdig stekt. Og slapp av, det er meningen at selve muffinsen skal synke sammen etter at du tar den ut av stekeovnen, det er for å gjøre den ekstra saftig. 

Du trenger - marengskremen (jeg ville doblet denne oppskriften dersom du er glad i mye topping)

2 eggehviter - 3,5 dl sukker - 0,5 dl vann - 1 ss lys sirup - 1 ts vaniljeessens

 

Slik gjør du - marengskremen: Finn frem ei metalbolle og ei kjele. Metalbollen kan fint byttes ut med ei annen kjele, så lenge du passer på at størrelsen stemmer (dette kommer jeg tilbake til). Hell litt vann i bunnen av kjelen, og sett den på komfyren med middels varme. Når vannet koker setter du metalbollen (eventuelt den ene kjelen) over kjelen med det kokende vannet. Bollen skal ikke være i kontakt med vannet, men den må være stor nok til at det er helt rundt kanten av kjelen. Mål opp eggehviter, sukker, vann og sirup i metalbollen (den øverste kjelen), og pisk eggehviteblandingen over vanndampen fra kjelen under. Det anbefales på det sterkeste å bruke en elektrisk håndmikser, ellers blir du stående i en evighet. La håndmikseren piske eggehviteblandingen til en tykk, hvit, blank marengskonsistens - dette tar cirka 7-8 minutter. Når du har oppnådd ønsket konsistens tas metallbollen vekk fra kjelen og vaniljeessensen piskes inn. La håndmikseren gå i noen minutter til slik at marengsmassen blir avkjølt og tykk. Ta deretter marengskremen i en kakeprøyte så snart som mulig (eventuelt bare smør den på med ei spiseskje eller en slikkepott) og sprøyt vakre topper på hver cupcake. Pynt med kakestrøssel eller annen kakepynt. Håper det smaker!Gjett hva morfar kom innom med?

 • 13.11.2015 kl. 19:07

Åh, vet dere hva morfar nettopp kom innom med? Et brett med smørbrød - en liten smakebit på morgendagens mat. Det smakte akkurat like godt som det alltid gjør, og nå gleder jeg meg bare enda mer til i morgen. Da blir det feiring av 20 års dagen min, som jeg nevnte i videoen tidligere i dag. Men først skal jeg på jobb! Haha, mest sannsynlig må mamma og lillesøster ta i mot gjestene til selskapet ettersom jeg ikke er ferdig før det hele braker løs. Jaja, slik er det når man er postbud, posten må frem - koste hva det koste vil. ;-)

Ellers står muffinsdelen til cupcakene mine til avkjøling nå, og jeg skal straks i gang med å lage frostingen. Jeg har lurt på om jeg skal lage marengskrem til topping denne gang ettersom det ikke er like søtt - og en smule sunnere også. Resultatet får dere se i morgen, da skal jeg dele både oppskrift og bilder med dere, men enn så lenge er det bare til å smøre seg med masse tålmodighet. Men nå må jeg komme i gang dersom jeg skal bli ferdig til Norske Talenter begynner. Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!

En liten videohilsen fra oss!

 • 13.11.2015 kl. 15:30

Nå har jeg redigert klippet jeg filmet i dag morges, og tenkte det var på tide å vise dere den. Len deg godt tilbake og klikk play. Håper jeg sprer litt positivitet også, og at det ikke bare ble klaging her. Jeg lover å gjøre det bedre neste gang! Om det blir noe neste gang forresten - har dere lyst på flere videoer?

- husk å sette på best mulig kvalitet ved hjelp av tannhjulet nede i høyre hjørnet -

La meg få vite hva du synes i kommentarfeltet!

Sint på meg selv

 • 13.11.2015 kl. 13:31

God formiddag! Eller forresten, for min del er den ikke så god. Faktisk ikke noe god i det hele tatt. Jeg våknet opp med så vonde legger i dag at jeg faktisk valgte å bli liggende i sengen i over en time etter at jeg våknet kun fordi jeg gruet meg til å reise meg opp og begynne å gå. Jeg kom meg så vidt ned trappene for å finne meg noe frokost før jeg kollapset i sofaen, og her har jeg sittet siden. Haha, hvem skulle tro at det kunne være SÅ vondt å være gangsperr i leggene!? Derfor blir det ikke noe inspirerende bilder på dere i dag, dessverre. Jeg valgte faktisk å droppe hele bildetakingen ettersom jeg da hadde vært nødt til å gå frem og tilbake for å sjekke fokus, lys og om bilde ble gode. Noe jeg så absolutt ikke har kropp til i dag. Altså, jeg prøver så godt jeg kan å se på positivt på det, og ikke spre negativitet, men når det er slik det er nå så føler jeg at jeg har lov å komme med en aldri så liten klage. Men altså, jeg har fremdeles et elsk-hat forhold til det å være gangsperr, jeg angrer så absolutt ikke på treningen! Jeg er bare litt... sint på meg selv for at jeg ikke klarer å bite tenna sammen og bare gå rundt og gjøre det jeg egentlig vil.

Men tilbake til poenget, jeg tok altså ingen bilder i dag morges, men jeg filmet inn en liten videosnutt til dere! Så senere i dag blir det videoblogg! Om ikke jeg feiger ut da, haha. Tiden får vise, oppdateringer skal dere i hvert fall få - enten på den ene eller den andre måten!


Det dere ser i bakgrunnen her er forresten fra min forrige video. Klippene jeg filmet i dag holder jeg på å laste inn akkurat nå!

Min ønskeliste

 • 12.11.2015 kl. 20:26

Min kjære mamma etterspurte ei ønskeliste til både bursdagen min om allerede tre dager og til julen som også er rett rundt hjørnet, derfor tenkte jeg at jeg like gjerne kunne lage et ønskeinnlegg. Men da blir det et utvalg av alle ønskene jeg har - altså både ønsker jeg hadde skrevet på ei ønskeliste til familie og venner, men også ønsker som jeg ønsker å få oppfylt, men likevel aldri hadde skrevet på listen. Med andre ord; ønsker i alle størrelser og prisklasser!

♡ Mitt aller første ønske er blomster - altså ekte, ikke falske. Jeg elsker å ha friske, fine og fargerike blomster stående i en vase på tv-benken eller bordet mitt. Det lyser liksom opp hele rommet, og gjør noe godt med humøret uansett hvordan dagen har vært.

♡ Kjærestetur til en eller annen plass. Helst et varmt syden land, men jeg hadde også takket ja til en tur opp til Lofoten eller Island for å nyte den vakre naturen, se på nordlyset og masse annet som man fint kan gjøre uten å være i syden også. Det viktigste er ikke hvor vi drar, men bare at vi drar på en skikkelig kjærestetur. Som vi enda ikke har vært på - til tross for at vi har vært i lag i over 10 måneder nå. Ja, vi var i Sverige i sommer, men jeg vil liksom noe mer! Hihi, føler meg egentlig litt kravstor nå, men hallo - dette er jo faktisk en ønskeliste, og da skal jeg dele ønskene mine med dere - uansett størrelse og prisklasse.♡ Glitterøyenskygger! Det er det fineste jeg vet om, og selv om jeg har et lite utvalg her hjemme allerede, sier jeg aldri nei takk til flere. Jeg ønsker meg da helst i fargene gull, brun eller bronse ettersom det er de tre som passe min hudfarge, hårfarge og øyenfarge best. Men husk glitteret, det er viktig! Er man jentete så er man jentete. 

♡ Dette ønsket kommer nok lillesøster til å prise seg lykkelig over at jeg skriver opp på listen. Jeg har nemlig tyvlånt hennes en million ganger. De av dere som har lest bloggen min lengst har allerede klart å gjette dere frem til hva jeg snakker om? Men til dere andre, det er altså et kamerastativ jeg prater om. Ettersom jeg tar en del bilder, og gjerne en del av meg selv, er det enklere å bruke et kamerastativ og en fjernkontroll til kameraet istedenfor å spør andre om å ta bilder av meg hele tiden.

♡ Klær! Og treningsklær - masse treningsklær! En jente kan aldri få for mye klær, eller hva? Haha, neida. Men det er viktig å ha ønsker, så her kommer plaggene som ligger på min ønskeliste for tiden:

jakken finner dere her // toppen med snøring her // den røde genseren her // toppen med blonder her

♡ Et ønske som ikke andre enn meg selv og min fine kan oppfylle - sammen. Men jeg tar det med likevel! Jeg ønsker meg en leilighet. En vi kan eie, som ligger i et godt område, med to soverom, stort kjøkken, bad og stue. I tillegg til at den gjerne skal være lys og pen med store vinduer. Ah, der har dere min drømmeleilighet. Gleder meg så enormt til jeg kan stryke dette punktet fra ønskelisten min.

♡ Hullmaskin og en perm. Til jobben min! Så langt har jeg bare kvitteringer og annet regnskap liggende i permen sammen med regninger generelt, men å ha en egen perm til alt som har med Forever å gjøre, det ville vært veldig greit. I tillegg til at jeg sårt trenger en hullmaskin - jeg er lei av å lete gjennom sakene til mamma for å stjele hennes hver eneste gang jeg trenger å lage hull i et ark. Lettere om jeg hadde hatt min egen!

♡ Noe annet jeg ønsker meg er flere fargeleggingsbøker for voksne og fargeblyanter til å bruke i dem. Nå har jeg allerede to bøker og et godt utvalg fargepenner, men jeg sier ikke nei takk til flere forskjellige bøker. Fargeblyantene kunne jeg tenkt meg ettersom resultatet blir mye penere når jeg kombinerer fargepenner og fargeblyanter. Har forresten Den magiske skogen og Animorphia fra før, dersom noen lurer på det.

♡ Fallskjermhopp! Å hoppe i fallskjerm burde egentlig stått blant de øverste på denne listen, for det er noe jeg har fryktelig lyst til å prøve. Jeg har lenge hatt dette på ønskelisten min, og jeg gleder meg som et lite barn til den dagen jeg kan krysse det ut. 

♡ Jeg ønsker meg en reise til Paris, Hawaii eller Maldivene. Gjerne alle tre forresten! Nå skal jo dette være en ønskeliste uten begrensninger. Å stå på toppen av eiffeltårnet og speide ut over Paris er en drøm som en dag kommer til å gå i oppfyllelse - det har jeg bestemt meg for! Og når det gjelder Hawaii og Maldivene er mitt største ønske at bryllupsreisen min skal finne sted på en av de plassene. Det hadde vært helt fantastisk!

♡ Tilbake til det litt mer overfladiske igjen - sko. Jeg ønsker meg fine festsko som er høye, men likevel ikke alt for høye. De jeg har plukket ut under her er for eksempel helt perfekte!


skoene til venstre finner du her // skoene i midten finner du her // skoene til høyre finner du her

♡ Bluetooth headsett! Når jeg drar på trening om formiddagen så kan det være greit å ha musikk å trene til ettersom motivasjonen min blir så mye bedre da. Men å ha på meg et headsett med ledning fra det og til mobilen ser jeg for meg at bare blir tungvindt. Om jeg derimot har et headsett som er koblet til mobilen via bluetooth ville det gjort det så mye enklere. Så, bluetooth headsett har en høy plassering på denne ønskelisten (selv om det står listet annet sist)

♡ Mitt aller siste ønske er å eie en liten yorkshire terrier. Etter at vi fikk Milo i hus for snart ett år siden har jeg forelsket meg helt i hunder, og lært masse om hvilket ansvar som medfølger det å eie en hund. Jeg har likevel bestemt meg for at jeg er klar for det ansvaret, og at en liten yorkshire terrier ville passet perfekt inn i livet mitt. Helst en gutt ettersom jeg da slipper å tenke på dette med løpetid og diverse. Det er mitt siste og største ønske på denne listen.

Skriv gjerne et ønske du har, i kommentarfeltet under!

Favorittjakken!

 • 12.11.2015 kl. 15:22

 

Jakken har jeg kjøpt her for flere år siden, og den er enda like fin som ny! Jeg har også jakken i grønn, den finner du her.


 

Endelig! Endelig! Endelig kan jeg ta frem en av mine favorittvinterjakker igjen! Denne jakken måtte mamma nærmeste tvinge meg til å henge vekk da vi nærmet oss mai tidligere i år. For tror dere denne tutta hadde tenkt å henge vekk favorittjakka selv om det ble sommer? Nope, det hadde hun ikke. Jeg er likevel glad for at mamma fikk overtalt meg til å gjøre det, for nå kan jeg endelig finne den frem igjen. Og dere, gjensynsgleden var helt utrolig! Haha. At det er mulig å elske ei jakke såpass mye... Jeg kjøpte den faktisk for et par år siden, og den har holdt seg like fin hele tiden. Det beste av alt med denne jakken, for utenom at den er rød og nydelig, er likevel den gigantiske hetten. Har dere sett noe så deilig? Denne skal definitivt få være med meg og lillesøster på shoppingtur til Stord nå når dette innlegget er ute. 

En spontan kjøretur til en av nabobyene står på altså på planen denne ettermiddagen. Lillesøster kom hjem fra skolen og nevnte (mest til seg selv tror jeg) at hun hadde såå lyst til å shoppe på Stord i dag. Derfor skyter jeg bare inn "Ja, skal vi gjøre det?" Dere skulle sett hvordan hun lyste opp. Haha, så nå skal vi altså til Stord. Vi prates i kveld!

Slik handler du trygt på nett - fra Asia

 • 12.11.2015 kl. 11:15

Det er ingen tvil om at jeg har handlet veldig mye klær på nettet. Faktisk så foretrekker jeg det fremfor å gå i butikkene og kikke. Likevel forstår jeg at det kan være både skummelt og vanskelig for mange av dere å kjøpe klær og annet over internett. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en liten guide til hvordan du garantert blir fornøyd både med service og klærne selv. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i shein.com ettersom dette er ei av mine favorittnettbutikker. Den absolutte favoritten må nok være nelly, men ettersom de sender fra Norden og veldig mange andre har skrevet om dem fra før tenkte jeg å heller ta denne andre. 

I innlegget kommer jeg til å legge ved et lite utvalg av klær jeg gjerne kunne klikket hjem. Jeg har valgt ut hovedsaklig vinterklær, men det finnes så mye mer enn det - så bare ta en titt her for å se alle klærne de har.Den grå genseren finner du her // den hvite buksen her // den blå vinterjakken finner du her // og den grå jumpsuiten her

Shein.com er ei helt trygg nettside som har sendt ut klær siden 2008. Lokalene ligger i Asia, noe som gjør det litt komplisert og kanskje du med engang tenker at "nei, dette blir for skummelt"? Vel, fortvil ikke! Følger du disse punktene under her, garanterer jeg deg at du vil være fornøyd.

Klærne i seg selv... Det er et ekstremt stort utvalg på shein, og uansett hvor enestående eller crazy stil du har, så finnes det noe for alle. Det er plagg som er helt basic og andre som er så unike og flotte at du kan være helt sikker på at du er den eneste på festen, skolen eller byen med dette plagget. Når du klikker deg inn på et plagg som du synes er fint må du gjerne bla nedover for å se om andre som har kjøpt det tidligere har lagt ut bilde av plagget sitt. Dette er nemlig veldig vanlig på denne nettsiden, og ekstremt hjelpsomt ettersom du kan se hvordan plagget ser ut på vanlige mennesker også, og ikke bare på modeller - slik det er på alle andre nettsider.


Den grå genseren til venstre finner du her // den røde finner du her // den andre grå her // og den blå her

Størrelsene er litt annerledes enn de norske ettersom de kommer fra en annen verdensdel. Mange har gått på en smell her ved å bestille klær i sin normale størrelse - og mange ganger kan faktisk det stemme også, men ikke alltid. Derfor er det én ting du kan gjøre for å unngå dette. Finn et målebånd og mål midjen din (der du er smalest rundt magen), over brystet og lengden fra den ene skulderen til den andre. Gjør du dette kan du være helt sikker på at du bestiller riktig størrelse ettersom shein alltid merker klærne sine med mål i de forskjellige størrelsene. Mange av klærne er også i "onesize" noe som betyr at det kun finnes én størrelse av dette plagget - men igjen, se på målene. De står der alltid! Passer de med målene du har tatt på deg selv? Ja, da passer plagget garantert! Enkelere blir det faktisk ikke.

 

Den hvite cardiganen finner du her // den grønne toppen her // den hvite genseren her // og den lilla toppen her

Frakten koster nesten ingenting, om ikke jeg husker feil var det ikke mer enn en femtilapp, men den eksakte summen kommer opp i det du velger å klikke deg videre til kassen. Da får du klærne dine i løpet av cirka 10 virkedager. Det vil si 10 arbeidsdager - altså cirka to uker. Ikke galt i det hele tatt med tanke på at de sender fra Asia! Men du kan likevel velge å betale en hundrelapp ekstra i frakt for å få klærne dine i løpet av ei uke. Denne metoden har jeg aldri prøvd selv, men har hørt av andre at den skal fungere!

Den grå jakken finner du her // den røde her // den andre grå her // og den siste røde her

Ellers skjer betaling enten via vanlig bankkort (du kan forresten kjøpe selvom du er under 18 år, men du må ha fylt 15! Dette testet jeg nemlig ut selv da jeg var 16-17) eller så kan du benytte deg av PayPal, som er det absolutt tryggeste alternativet. Oppretter du deg en bruker der så sparer du deg for mye bekymringer. Selv har jeg aldri brukt det og har likevel alltid mottat klærne mine, men om du er bekymret ville jeg anbefalt deg å gjøre det.Skoene til venstre finner du her // de i midten finner du her // og de helt til høyre finner du her

Er det noe annet du lurer på? Gjerne spør i kommentarfeltet så skal jeg svare dere på det dere måtte lure på!

For en lykkerus!!

 • 11.11.2015 kl. 19:31

Herlighet, for en sinnsyk lykkerus!! Nå har jeg fullført min andre av flere tusen fitnessøkter og har så ekstremt masse energi at jeg er redd tastaturet skal ta fyr! Hvem hadde trodd at det gikk an å ha så masse energi etter ei så intens treningsøkt? Vel, det er endorfinene det, vet dere. Haha, jeg er faktisk litt usikker på om jeg i det hele tatt skal publisere dette innlegget nå, eller om jeg bare skal lagre det i utkast, lese gjennom det senere når jeg har landet litt og så kan jeg heller vurdere om det er FOR positivt. Haha! Jeg er altså glad! Dette er nødt til å være treningsformen for meg! Jeg koser meg så ekstremt masse når jeg er på trening, og for ikke å snakke om når jeg kommer hjem igjen! Selv om kroppen er ekstremt sår og sliten klarer ikke hodet mitt å sende ut andre signaler enn at jeg føler meg tipp topp og virkelig danser på skyene med enhjørninger og andre fargerike dotter. 

Hvem hadde trodd det, at denne eks-vektløfteren plutselig skulle får øynene opp for haugevis av reps, slitende øvelser og så langt fra den eksplosive formen for trening jeg vanligvis har trent. Kanskje forandringer virkelig fryder? Det gjør det i hvertfall for denne tutta! Skal prøve å holde meg borte fra treningsstudioet i morgen slik at kroppen får en så fin overgang som mulig i tillegg til at jeg får restituert musklene godt, før jeg drar bort igjen fredagsmorgen! Da skal jeg se om jeg ikke kan ta med meg kameraet også, og knipset litt bilder - har en mistanke om at det er litt mindre folk om formiddagen. Men det får tiden vise! 

Vet dere hva jeg gjorde da jeg kom hjem fra trening forresten? Jeg gikk (eller danset, spratt og tok pirutter bort er vel kanskje en litt mer passende beskrivelse) til kjøleskapet og tok ut et gigantisk glass med verdens beste hjemmelagde proteinshake! En halv liter rommet glasset, og innholdet var vanilje proteinpulver, vann, blåbær og banan - tenkte jeg kunne gi dere en mer nøyaktig oppskrift en av dagene. Og dere? Hele glasset gikk ned på null komma niks! Ikke vet jeg om det var all energien som gjorde det eller om det rett og slett bare var fordi det smakte så godt.

Uansett, ned gikk det! Nå skal jeg prøve å lande litt før jeg finner meg en skikkelig god kvelds!

 

 

Milo og kuene

 • 11.11.2015 kl. 15:10

Nå har jeg akkurat kommet tilbake til mitt kjære hjem (filosofisk, haha) etter å ha vært på tur med lille Milo. Vi gikk langt inn på landet omgitt av marker, traktoregg, jorder, kuer og gjørme - masse gjørme! Milo trasket rundt og snuste på alle de uendelig mange luktene som følger med bondegårder. Med andre ord hadde han det som plommen i egget - eller hunden på landet. Nå ligger han lykkelig nedforbi meg og gnager på et ben samtidig som han inni mellom tar seg en løpetur rundt bordet. Helt normalt.

Uansett! Nå sitter jeg egentlig bare og lader opp til kveldens treningsøkt. Det blir siste gjennomgang av treningsprogrammet mitt fremover. Noe som egentlig passer ypperlig ettersom gangsperrheten akkurat har blitt noenlunde OK igjen etter den forrige økten. De tre første dagene etter forrige økt var nemlig ikke til å holde ut, i går ble det litt bedre og i dag er det neste bra. Derfor passer det jo fint å kjøre på med enda ei intens økt nå slik at jeg kan være sikker på at jeg er stiv og støl som en gamling igjen allerede i morgen. Wi! Heldigvis er det andre halvdel av kroppens muskler som skal trenes i kveld, så jeg blir ikke gangsperr på de samme musklene i det minste.

Haha, men dere må ikke misforstå meg! Jeg elsker dette her til tross for gangsperrheten! Det er definitivt verdt det. Nå gleder jeg meg bare til slutten av måneden når jeg forhåpentligvis har vendt meg såpass til treningen at jeg ikke kjenner det så ekstremt etter hver økt. Ønsk meg gjerne lykke til i kveld, da ♥

Tørr humor eller god humor?

 • 11.11.2015 kl. 11:00

Innlegget inneholder annonselenker

God morgen i fra meg! Eller det passer vel kanskje litt bedre å ønske dere en god formiddag ettersom klokken er blitt så mye. Morgenen min har bare gått til å slappe av i dag, og det har vært enormt deilig. Jeg hoppet i koseklærne med det samme jeg sto opp, og satte meg deretter godt til rette i sengen, under dynene, med ei god bok. Tenkte jeg kunne fortelle dere mer om den når jeg har lest den ferdig, som ikke er så fryktelig lenge til. Har også et par andre bøker jeg ønsker å tipse dere om nå som vi nærmer oss vinteren, og tanken på å starte dagen med ei god bok frister mer og mer - eller kanskje du er mer typen til å avslutte dagen med å lese? Uansett, boktips kommer i hvertfall!

bukse her // lignende hettegenser her // sportsbh her

Ellers skal jeg komme skikkelig i gang nå. Holder på å riste meg en proteinshake med sjokoladesmak (du finner den her) i skrivende stund. En perfekt frokost for meg som er litt for lite flink til å lage meg et godt og innholdsrikt måltid om morgenen. Ellers skal jeg snart ut en liten tur for å knipse noen bilder. Det er helt vanvittig hvordan tiden bare flyr avsted, og jeg er derfor nødt til å benytte meg av det lille som er igjen av høstfarger mens jeg enda kan.

Snart går vi nemlig inn i den tiden av året jeg liker minst - derfor kan det være greit å pøse på med masse naturbilder nå ettersom det kanskje ikke blir så mye av det fremover. Hvilken tid er det hun snakker om, hun som har skrevet side opp og side ned om hvor mye hun elsker både sommer som vinter, høst og vår, tenker du kanskje? Vel, det er liksom tiden mellom høst og vinter jeg snakker om. Den tiden hvor trærne er nakne, temperaturene kalde men snøen likevel enda ikke har vist seg. For min del må vinteren (og slutten av høsten) bare være så kald som den bare vil, så lenge det er snø på bakken! Kaldt uten snø derimot, det er ikke fullt så gøy.

Men nå skal jeg slutte å snakke om været..! Haha, noen ganger er det vanskelig å la være. (eller som jeg akkurat tenkte med meg selv nå; noen ganger er det vanskelig å la været være... hehe, tørr humor eller god humor?)

Fest og baluba på Egon!

 • 10.11.2015 kl. 21:49

Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen etter å ha feiret pappas 43 års dag på Egon sammen med to sett besteforeldre! Kjempe koselig å samle familien på en slik måte som dette, og i hvertfall når det bare er tre dager siden forrige fellesmiddag. Neste gang blir nok likevel litt lengre frem i tid ettersom pappa reiser på jobb igjen i allerede i morgen tidlig. Jaja, vi fikk hvertfall ha han hjemme i ei uke. Heldigvis har han masse fri etterpå, så det er bare å smøre seg med tålmodighet et par uker til.

Uansett! Tilbake til Egon. Bordet var reservert på forhånd slik at vi var sikker på at vi fikk plass til alle åtte. Vi koste oss masse alle sammen med skåling, latter og pratein. Ja, med maten også forresten! Den ble spist samtidig som samtaleemnene kom på rullebånd - ingen skal si at min familie ikke prater alt mulig i hvertfall! Både flyktningskrisen, sykdom, ferie og jobb var blant noen av temaene som ble diskutert rundt bordet denne kvelden. Jeg for min del satt mest og hørte på alt det interessante som kom frem. Jeg er en bedre lytter enn prater - det er sikkert og visst. 

Kanskje ikke noen overraskelse at jeg bestilte min samme gamle favorittrett på Egon - bakt potet! Det er ingenting som slår det, og jeg sier det gjerne igjen og igjen og igjen. Ellers var det litt av en utfordring å plassere all denne maten på de to små bordene, men ved hjelp av benker, hyller og mellomrommet mellom bordene klarte vi på mystisk vis å få det til å fungere likevel. Kreative problemløsere hele gjengen!

En kjempe fin kveld sammen med verdens fineste familie! Og nok en gang, gratulerer så masse med dagen, kjære pappa ♥

Tusen takk for at du er du!

 • 10.11.2015 kl. 15:00

I forigårs hadde han farsdag og i dag har han bursdag. Det blir travle dager og mange gaver på pappan min for tiden. Den gode, snille pappaen min som alltid har vært der om det skulle være noe. Om så det er hjelp til noe med bloggen, synspunkter på treningen min eller hjelp til å skifte dekk på bilen - så er han alltid der. Både ved store og små problemer. I dag fyller han 43 år, og dersom vi går nøyaktig 20 år tilbake i tid er det fem dager til han og mamma blir foreldre for første gang. Tenk det! Han og jeg har bursdag med bare fem dagers mellomrom.


Likevel er det å ha bursdag i november bare en av mange ting vi har til felles. Vi har alltid elsket å dra på fisketurer sammen, helt fra jeg var veldig liten. Jeg husker det som om det var i går da vi kjørte moped bort til farmor og farfar for å grave opp mark fra hagen deres. Vi gravde begge to, og ingen av oss var redd for å bli møkkete på hendene. Deretter samlet vi dem i en boks og kjørte videre ned til bekken vi alltid pleide å fiske i. Du sto gjemt mellom trærne med stangen over vannet mens jeg holdt meg i bakgrunnen og fulgte spent med. Jeg hadde lært for lenge siden at jeg skulle være stille når vi fisket. Jeg sto der og holdt boksen med mark mens du dro opp fisk etter fisk. Selv om vi ikke sa så mye under fiskingen hadde vi det utrolig gøy! Da vi kom hjem sløyde du fiskene i vasken før vi hadde dem til middag. Det var noe av det kjekkeste jeg visste, og definitivt noe jeg ser tilbake på med et smil når jeg tenker på barndommen min. Jeg kan ikke ha vært mer enn fem år.

Noen år senere da jeg begynte på vektløfting var du superengasjert og støttet meg fra første stund. Jeg var akkurat fylt ti år da jeg hadde min første vektløftertrening, og jeg så enormt opp til deg. Jeg husker så godt at jeg hadde kjempe lyst til å bli like sterk som deg. Du var forbildet mitt, uten tvil. Du ER forbildet mitt. Jeg ser enda opp til deg, og det kommer aldri til å forandre seg. Du har en slik unik måte å tenke på som gjør at uansett hva som hender klarer du likevel å komme deg igjennom det. Du er en problemløser uten like, og jeg elsker måten du binder oss sammen på. Vi fire. Mamma, lillesøster, meg og deg. Det er du som er limet i familien vår. Du passer på oss, holder oss positive, hjelper oss og ja, du bare er der. Og det er jeg så takknemlig for.

Tusen takk for at du er du, pappa - og GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN!

Follow my blog with Bloglovin

DIY: marmorbord

 • 10.11.2015 kl. 11:00

 


 

 

Bordet jeg har stående på rommet mitt har jeg hatt ganske lenge nå, og helt fra dagen jeg fikk det har det vært et kakk i bordplaten. Dette har jeg skjult ved å ha en duk, ei skål eller andre pyntegjenstander stående over den lille skaden. Det har jeg i midlertid begynt å bli litt lei av den siste tiden. Det er deilig å plassere ting der jeg vil de skal stå, istedenfor akkurat der de må stå for at kakket ikke skal vise. Derfor har jeg tenkt mer og mer på hvordan jeg skal løse dette problemet, og endelig har jeg kommet frem til en løsning! Under her får dere en steg for steg beskrivelse av hvordan jeg forvandlet det gamle bordet mitt (med en skade i) til et fint bord i marmor som jeg nå kommer til å elske i mange, mange år til.Det du trenger til dette prosjektet er kun: ei saks, en rull med dekoreringsteip i marmor (eller et annet mønster eller farge om du ønsker det) jeg kjøpte min på trendhuset til 69 kroner, noe hardt å skrape vekk luftbobler med og selvsagt et bord.♥ Begynn med å vaske bordet grundig, og pass på at du får vekk absolutt all skitt ettersom dette legger seg som små "kuler" under teipen, og det da ser veldig unaturlig ut. Tørk så over bordet med ei tørr fille.

♥ Mål opp omtrent hvor mye du trenger til bordplaten oppå bordet, beregn litt ekstra, og klipp av. Det er enklere å feste teipen når du slipper å ha hele rullende hengende i andre enden. Begynn i ett hjørne, og jobb deg sakte men sikkert lenger og lenger innover bordet. Jeg gjorde det skrått, slik at jeg avsluttet med hjørnet diagonalt over bordet. Du trenger selvsagt ikke gjøre det sånn, prøv deg frem så finner du fort ut av hva du synes er enklest! Pass på å skrape vekk luftboblene underveis.

♥ Når du har festet teipen på oversiden av hele platen finklipper du på hver av sidene slik at det ikke er noe som stikker utforbi bordplaten.

♥ Gjør det samme med kortsidene også, og så er du ferdig! Enklere enn det blir det ikke.// Innlegget er hentet fra min forrige blogg - linntheresedagsland.no

Skal jeg lage et design til deg?

 • 09.11.2015 kl. 19:21

(Det blir to veldig tette konkurranser nå, men jeg håper det går fint!)

Jeg har lenge hatt stor interesse for html-koder og design her inne på blogg.no. Jeg startet med å lage mitt første design fra bunn av for et par år tilbake, og siden den tid har jeg lært meg veldig mye nytt. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele ut et design til en av dere. Det er jo deres fortjeneste at jeg koser meg så mye med denne jobben som jeg gjør. Bloggen er mitt fristed hvor jeg deler ting med dere fra hverdagen min, og dere oppmuntrer meg og kommer med en hel haug av fine komplimenter tilbake. Da er det bare på sin plass at jeg kan gjøre noe fint for dere også.

Så, derfor har jeg altså bestemt meg for å lage et helt eget design til en av dere der du selv velger hvordan det vil se ut, hvilke farger jeg skal bruke og lignende. Jeg kommer til å sende vinneren et skjema der du kan komme med egne ønsker. Høres dette bra ut? Om det er ønskelig hjelper jeg deg selvfølgelig med å skifte til det nye designet, setter inn profilbilde, header og profiltekst for deg. Med andre ord, jeg hjelper deg med hva enn det måtte være så lenge det gjelder designet - helt gratis. Tenk det, å være den eneste i verden som har det designet, og du kan velge selv akkurat hvordan det skal se ut! Jeg kommer selvsagt også til å linke til bloggen når designet er ferdig slik at alle får se resultatet. 

Er dette noe du kunne tenke deg å være med på? Eventuelt er det bare til å legge igjen en kommentar med epostadressen din i kommentarfeltet under dette innlegget. Vinneren trekker jeg når facebooksiden min har fått 600 likes! Det mangler altså litt over 100 akkurat nå, så det kan være lurt å like facebooksiden min også. Dersom du ønsker at vinneren skal trekkes så snart som mulig! Lykke til!

Julegavetips til venninne, mor og søster

 • 09.11.2015 kl. 15:59

Det er mandag igjen, og det vil si at det er tid for en runde med julegavetips. Denne gang tenkte jeg at jeg kunne ta for meg julegavetips til venninne, søster og mor - ettersom det er mye av det samme som kan gis til alle disse tre velger jeg å ha dem i et og samme innlegg. Uansett om gaven du er på jakt etter skal gis til moren din, søsteren din eller venninnen din, er de nære personer alle tre, og derfor kan det være gøy å gi noe litt ekstra spesielt. Derfor har jeg plukket ut noen skjønnhetsprodukter som uten tvil kommer til å glede din kjære mor, søster og venninne.

Aloe nourishing serum - Det første produktet som passer perfekt i denne sammenheng er et av mine absolutte favorittprodukter. Silkemykt, fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen din tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og momosaekstrakt. Normalt koster et slikt serum 5-600 kroner, og det bare for en pitteliten flaske. Derfor får du uten tvil mer for pengene dersom du kjøper dette serumet. Det er utrolig drøyt og holder derfor i en evighet. I tillegg til at det er helt fantastisk for huden kan det også brukes i håret dersom du sliter med tørt og brusete hår. Gni det inn enten om det er håndkletørket eller helt tørt, og det gir helt ekstreme resultater - uten at håret ser fett ut. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe det her.

Delicious lipstick - Det andre produktet jeg vil anbefale dere å pakke inn under treet med mor, søster eller venninnes navn på er denne fantastiske leppestiften. Den er beriket med Aloe vera og gir en vakker farge med en luksuriøs følelse. Den finnes i hele tolv forskjellige farger, fra dus til dramatisk, og med en mild smak av vanilje gir den deg nydelige lepper. Du kan lese mer om dem og/eller kjøpe dem her.

Flawless lengthening mascara - Produkt nummer tre er tidenes beste maskara. Den har jeg skrevet om i et eget innlegg her. Men for å oppsummere kort, den gir lange og fyldige vipper uten å klumpe. I tillegg til at den inneholder aloe vera som gjør at det ikke skader vippene. Det er heller ikke parfyme i den, noe en av kundene mine er veldig takknemlig for ettersom hun har reagert på andre maskaraer, men denne kan hun bruke uten antydning til reaksjon eller utslett. Et godt tips til julegave som både mor, søster og venninne ville blitt kjempe glad for å få under treet. Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Luscious Lip Colour - Det aller sister produktet jeg ville anbefalt deg å gi bort i gave er en kjempe stilig lipgloss med både speil og lommelykt. Lipglossen har en fast plass i sminkevesken min og blir påført daglig! Dette er en pleiende lipgloss ettersom den er beriket med aloe vera. Den reflekterer lyset på en helt unik måte som gir det et stålende smil. Og med det innebygde speilet og lyset som jeg så vidt nevnte kan du enkelt påføre den når og hvor som helst - og jeg lover dere jenter, den lipglossen der er tidenes partytriks! Denne finnes i fem forskjellige farger, jeg har den i double diamond. Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. 

Dette hjelper mot angstanfall

 • 09.11.2015 kl. 11:42

I går kveld kom jeg over et bilde da jeg skrollet nedover på facebook. Der sto det forklart hva du kunne gjøre for å motvirke et angstanfall, og jeg ble brått interessert ettersom dette er noe jeg muligens vil ha god utbytte av. Jeg har enda ikke fått testet ut om det faktisk fungerer, men da jeg så hvor mange som hadde delt bildet konkluderte jeg med at det i hvertfall er verdt et forsøk og to. Derfor har jeg også lyst til å dele det videre med dere, så kan jeg heller gi dere en oppdatering etter at jeg har funnet ut om det fungerte for meg eller ei. Det hele er egentlig ganske enkelt og ikke noe hokus pokus i det hele tatt.

Merker du at angsten begynner å snike seg innpå er det første du skal gjøre å se deg rundt.

Se deg rundt og prøv å finne 5 ting du kan se, 4 ting du kan berøre, 3 ting du kan høre, 2 ting du kan lukte og 1 ting du kan smake.

Du trenger selvsagt ikke røre og smake på disse gjenstandene, men bare prøv å finn noen gjenstander det hadde vært mulig å gjort det med. Ellers må jeg være ærlig å si at jeg tror egentlig ikke det er det du må gjøre som egentlig hjelper, men heller det at du klarer å flytte fokuset over på noe annet lenge nok til at angsten forsvinner. Eller i hvertfall gjemmer seg litt vekk. Hvem vet, det er i hvertfall verdt et forsøk!

Vær så snill og del videre slik at så mange som mulig får dette med seg. Det er stor sannsynlighet for at du da kommer til å hjelpe noen av vennene dine som ikke har det så lett! Angst og depresjoner er mer utbredt enn man tror, og dessverre usynlig utenfra.

Jeg gir bort denne søte luen!

 • 08.11.2015 kl. 20:00

Konkurransen er avsluttet.

 


 

Vel, folkens.. Kjæresten likte (overraskendes nok) ikke luen jeg kjøpte til han, haha. Så, det vil si gode nyheter for dere. Tenkte nemlig at jeg kunne dele den ut til en av dere istedet. Har du lyst på denne søte juleluen? Kanskje du vil ha den selv eller du vil glede noen andre med den. Uansett hva så er det bare til å like facebooksiden min under her og deretter legge igjen en kommentar når det er gjort. 

Dersom du deler dette innlegget på facebook ved hjelp av dele-knappen under her er det forresten ekstra stor sjanse for at det er nemlig DU som vinnerMasse lykke til!

 

Prosjekt soverom; ferdig!

 • 08.11.2015 kl. 16:52

Etter at jeg skrev innlegget Prosjekt soverom på mandag har jeg vært en tur innom Skeidar og funnet litt smått som kommer til å gjøre rommet mitt så fint som det aldri har vært før. Jeg har også fått et par store, fine duftelys av mormor med søte sitater på. Alt lå med andre ord til rette for at jeg kom til å "pusse opp" rommet mitt på best mulig måte. Resultatet så jeg for meg i hode allerede lenge før jeg kom i gang, og nå er jeg endelig ferdig med alt. Jeg har tutlet og finpusset hver eneste kveld hele uken, men jeg har bare gjort litt og litt i et ganske sakte og behagelig tempo. Derfor har dette prosjektet gått over all forventning og jeg har ikke stresset med å bli ferdig et eneste sekund. Jeg skal definitivt gjøre det på samme måte om et par måneder når jeg sannsynligvis er lei igjen. Altså ta alt i mitt eget tempo og bare kose meg med ommøbleringen.

Nå er jeg så spent på hva dere synes om resultatet, så legg gjerne igjen en kommentar med din mening. Eventuelt ting du ville endre på eller hatt annerledes. Gjerne spør hvor forskjellige møbler eller detaljer er fra også, så skal jeg svare så godt jeg kan! Men nå er det nok skriving, la oss ta en titt på rommet mitt!

Slik ser rommet mitt ut, på dagtid altså, men når natten kommer snikende flytter jeg bordet litt ut, drar ut skuffen under sofaen, løfter opp andre enden i sofaen for å hente puter og dyner, og så er alt klar til å sove. Så enkelt ble denne sofaen til ei seng! Perfekt løsning som tar veldig liten plass om du sliter med det. Ellers har jeg også et sengeteppe som jeg kjøpte på Skeidar, men litt usikker på om det kommer til å bli brukt. Mye mulig jeg leverer det tilbake igjen istedet.

Så, hva synes dere? Var det finest slik det er nå eller slik det var før? Om du ikke så hvordan det var før finner du det innlegget her.

En helt fantastisk grillkveld

 • 08.11.2015 kl. 10:30Herlighet for en koselig kveld vi hadde i går! Mormor, morfar, farmor, farfar, mamma, pappa, lillesøster og jeg ♥ Den perfekte bukett for en fantastisk grillkveld. Pappa sto for grillmaten mens mamma tok seg av resten, og dere, jeg tror aldri i mitt liv at jeg har hatt så mye god grillmat å velge mellom før - ikke engang på hotellbuffe! Det var et bredt utvalg av både kjøtt, kylling, pølser og ja, til og med pinnekjøtt på bordet. Har dere prøvd det før? Å grille pinnekjøtt. Det er ekstremt godt, i hvertfall når det er pappa som står bak grillen. Vi har spist det én gang tidligere også, men denne gangen syntes jeg det smakte enda bedre! I tillegg var det både fløtegratinerte poteter, druesalat, sjampinjongstuing og salat på bordet. Jeg er så takknemlig for at jeg har det så godt, og at jeg har en så fin familie å feire slike kvelder med. Vi koste oss så uendelig masse! Det tror jeg Milo og Kompis, som lekte på gulvet til langt ut på natten, også gjorde. Rolig og stemningsfull musikk spilte vi på anlegget i bakgrunnen også! Jeg kan ikke si det nok, det var en helt fantastisk kveld som jeg sent kommer til å glemme.

Men uansett hvor mye jeg prøver å beskrive kvelden kommer jeg ikke til å komme i nærheten av å kunne videreformidle den stemningen vi hadde i går. Prøver meg derfor bare på å dele noen bilder jeg. For et bilde sier vel mer enn tusen ord?Snille farfar hadde også med seg en bukett blomster til mamma ♥ Den rosa buketten dere ser ovenfor her!

Kjæresten sa han ønsket seg ei lue

 • 07.11.2015 kl. 18:00Nå skal dere høre hvor genial jeg var tidligere i dag! Jeg skulle på shopping og kjæresten sa at han ønsket seg ei lue ettersom han sårt trengte en ny, og lurte på om ikke jeg hadde lyst til å finne ei til han. Og det gjorde jeg! Se den råkule juleluen her da! Jeg syntes den var så snål at jeg ikke kunne dy meg og kjøpe den til han. Kanskje litt for jentete, litt for julete og veldig barnslig, men jeg syntes den var sååå søt. Er dere ikke enig med meg? Jeg synes så absolutt at kjæresten skal gå rundt med denne hele vinteren. Så krysser jeg fingrene for at jeg får det som jeg vil, haha.

Dere kan tro jeg føler meg som en nittiiåring i dag forresten! Jeg er så stiv og støl i armer og ben at det er på grensen til at det ikke er morsomt engang. Men på riktig side av grensen - så selv om jeg hyler og skriker av smerte innvendig når jeg går opp og ned (spesielt ned) trapper, så smiler jeg av hvor vanvittig latterlig jeg ser ut. Dere vet kanskje hvordan denne gangsperr-ned-trapper-stilen ser ut også? Når man går sidelengs med helt strake ben, og kun går ett og ett steg av gangen, og i tillegg bruker armene til å "hoppe seg" nedover. Vet dere hva, jeg klarer ikke å forklare det engang. Om det er enda verre i morgen, noe jeg av erfaring vet at det mest sannsynlig vil være, så skal jeg heller prøve å få filmet en liten snutt til dere. 

Ellers har jeg vært på Amanda Storsenter i dag og fått den siste julegaven i boks. I tillegg har jeg også fått unnagjort bursdagsgaven til min kjære i starten av Januar. Jeg ligger med andre ord veldig på forskudd når det gjelder gaver nå for tiden. Noe som er ekstremt deilig! Jeg skal i hvertfall ikke stresse når desember måned kommer, da skal jeg bare lene meg tilbake og nyte alt julen har å by på. Heng deg gjerne på du også! Få unnagjort alle julegavene når før desember kommer. Trenger du tips og hjelp til julegavehandelen har jeg skrevet julegavetips til småbarnsforeldre her, den firbeinte her og i tillegg har jeg ei nettside full av spennende, gode kvalitetsprodukter som alle og enhver ville satt pris på å få til jul. Den finner du her!

 Helt til slutt vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk lørdagskveld! Her hjemme blir det familiemiddag med to sett besteforeldre, grillmat står på menyen - men det skal jeg fortelle dere mer om i morgen tidlig.

Du tjener ikke penger av å handle på salg

 • 07.11.2015 kl. 15:07

Noe jeg synes det er veldig viktig å huske på er akkurat denne setningen "du tjener ikke penger av å handle på salg". Den fellen har jeg nemlig gått i uendelig mange ganger selv. Jeg velger å klikke meg inn på nettbutikken med det samme det lyser salg på reklamen som popper opp på facebook. På samme måte som at jeg tar meg en tur på kjøpesentrene her i byen hver eneste gang de holder nattåpent, for da vet jeg at det er mye salg i butikkene. Men hvorfor gjør jeg det? Jeg vet også at jeg ikke er alene om det, så dere må gjerne hjelpe meg å svare; hvorfor gjør vi det? Hvorfor tenker vi plutselig at vi tjener penger av å kjøpe den kjolen fordi den bare koster 199,- som er halvparten av originalpris. Hvorfor tror vi at vi tjener penger på det? Kunne vi ikke heller bare ha spart de 200 kronene? For selv om den er halvparten så billig som den pleier så betaler vi fremdeles to hundre kroner for den. Og det er to hundre kroner mer enn om vi ikke hadde kjøpt den i det hele tatt.

Det synes jeg er så viktig å huske på! Jeg går i denne fellen selv også. Veldig ofte faktisk. Og det plager meg litt at jeg ikke klarer å tenke så fornuftig at jeg unngår å kjøpe plagget "kun fordi det er på salg". Det er selvsagt noe annet hvis du har gått og siklet på akkurat den buksen eller akkurat den kjolen i evigheter, og så kommer den plutselig på salg - da er det selvsagt lov. Men ikke kjøp klær bare fordi de er billigere enn vanlig. Du tjener ingenting på det! Du tjener mye mer på å spare de pengene til noe annet som er litt viktigere, og kommer til å bli mer brukt. Du kan jo tenke sånn på det; klær som er på salg havner der for en grunn. Er klærne av kvalitet og populære så blir de utsolgt med opprinnelig pris, de behøver ikke å havne på salgsstativet for at folk skal kjøpe dem. Så, vær så snill, prøv å huske denne setningen neste gang du er ute på shopping. Spør deg selv om du virkelig trenger det plagget du er i ferd med å kjøpe, eller om du kun kjøper det fordi det er billig. For husk, du tjener ikke penger av å handle på salg!

6 tegn på at du har vært på din første fitnesstrening

 • 06.11.2015 kl. 20:10

Herlighet nå føler jeg meg dø! Hadde det ikke vært for at jeg selv hører at jeg puster så hadde jeg kanskje trodd at jeg ver ferdig også.. Eller nei, forresten, men har vel ikke vondt når man er dø? Haha, med andre ord; JEPP jeg kjenner at jeg har vært på min aller første fitnesstrening. Lår, rumpe, bryst, skuldre og triceps verker, med stor V! Men det er en god smerte altså. Den er fantastisk deilig. Det som ikke er like gøy derimot er et par ting jeg har fått oppleve den siste timen etter at økten var ferdig, og verre blir det garantert i løpet av helgen. Så hvorfor ikke dele det med dere? La oss gjøre det. Så, her kommer 6 tegn på at du har vært på din aller første fitnesstrening.

♥ De to første punktene opplevde jeg helt i slutten av økten, og det aller første i en øvelse kalt beinspark. Den går ut på at man sitter rett opp og ned og presser leggene frem slik at bena får en vannrett posisjon. Vekten har man helt nede med ankelen. Denne øvelsen har jeg trent en del før også, her hjemme. Men aldri etter så mange intense øvelser i forkant. I tillegg er apparatet på UNO litt høyere enn det vi har her hjemme, så jeg rakk ikke ned til bakken med bena, og måtte derfor hoppe ned når jeg var ferdig med øvelsen. Tror dere ikke knærne sviktet i det jeg skulle lande? Haha, jeg kollapset bokstavelig talt sammen, og det var rett og slett DRITFLAUT, uten å overdrive. Ser dere det for dere? Jeg lander, lårene er så sure at knærne bare gir etter, jeg prøver å ta et skritt frem, men havner bare enda lavere, og helt til slutt sitter jeg på rumpa på gulvet. Med alles øyne rettet mot meg, haha! Bare se det for dere!

♥ Siste øvelse, nå er det på tide å gi alt! Den lille energien jeg har igjen skal brukes på beinpress! Ja, jeg er knallklar! Setter meg ned i setet, og løfter bena opp på pla... vent litt... bena løfter seg ikke fra bakken. Herlighet, er det mulig!? Jeg klarte ikke å løfte min egen fot fra bakken og opp til platen. Neivel!. Jeg tar et godt grep om leggen med begge hendene mine, og bokstavligtalt løfter foten min på plass. Hele kroppen blir vridd i bevegelsen, før jeg klarer å holde den der og går over til neste fot. Igjen, bare se det for dere!

♥ Nå er jeg ferdig med treningsøkten og etter langt om lenge og mye kryping har jeg klart å kravle meg opp trappene fra styrkerommet og opp til hovedetasjen med garderober og kardioavdeling. Jeg kommer meg inn i garderoben så diskre jeg klarer, og prøver å få det til å se ut som jeg har stålkontroll på å gå. Når jeg egentlig er livredd for at bena skal svikte igjen... Jeg kommer meg innenfor i garderoben dobbelsjekker at jeg er alene, stiller meg helt inntil benken og lar knærne knekke. Jeg vet på forhånd at jeg ikke kommer til å klare å holde igjen så jeg bare bøyer bena og faller ned på benken med et dunk! Problemet kommer likevel ikke før jeg skal opp igjen. Da må jeg sette meg helt ned på gulvet, på kne, og deretter henge overkroppen over benken før jeg på mystisk vis klarer å strekke ut bena. Komigjen, bare SE DET FOR DERE! Jeg er så glad for at ingen kom inn i garderoben i det øyeblikket der.

♥ Jeg klarte å sjangle meg ut til bilen, startet den, og så kom problemet. Jeg sier det bare sånn; jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg klarte å kvele bilen på vei hjem. Hvorfor? Jo, fordi klutsjen er alt for tung å holde inne vel, du skjønner vel det? Haha, neida, jeg forstår det nemlig ikke selv engang! Så du kan jo bare tenke deg hvor forvirret og rar jeg så ut i det det gikk opp for meg at jeg ikke klarte å holde igjen klutsjen. Veldig bra jobba Linn Therese, veldig bra jobba.

♥ Nå kommer likevel det verste! Jeg måtte ta fart for å i det hele tatt klare å gire. Etter et hav av intense øvelser som gikk på armene klarte jeg altså ikke å gire normalt. Jeg var nødt til å ta sats med hele kroppen før jeg lente meg fremover i en (unnskyld språket) helvetesfart! Jeg tok tak i girspaken og bruke alle musklene i hele kroppen på å få den fra andre til tredje giret. DET var tungt det!

♥ Når det første du gjør når du kommer inn døren hjemme er å legge deg ned på gulvet. Du orker ikke å gå bort til sofaen engang, du bare kolapser på gulvet og... rett og slett bare ligger der. Det positive var at det så ut til at Milo likte det veldig godt. Han satte seg like gjerne på magen min han. Og der ble han sittende til jeg reiste meg opp igjen et kvarter senere. Det var altså det siste tegnet på at du har vært på din aller første fitnesstrening, at du ikke orker å gå de få ekstra skrittene bort til sofaen. Så nå kan dere jo tenke dere hvordan helgen min blir! :-) Haha, neida, jeg skal ikke klage. Tross alt så liker jeg følelsen av å være gangsperr, men jeg er litt i tvil om jeg fremdeles kommer til å like det etter å krype ut av sengen i morgen tidlig. For ikke å snakke om hvordan søndagen blir! Men det kommer nok til å være verdt det uansett, for selv om treningen var utrolig intens og knallhard var det kjempe kjekt! Jeg storkoste meg og gleder meg allerede til neste økt. 

Noen flere som kjenner seg igjen? Del gjerne innlegget på facebook!

 

Ble sittende i nærmere en time

 • 06.11.2015 kl. 15:30

Til tross for overskyet vær var det utrolig fint på Haugesunds høyeste punkt - Steinsfjellet - i dag. Ja, faktisk så fint at jeg ble sittende på fjellet der oppe i nærmere en time, når jeg egentlig bare skulle raskt opp for å knipse noen bilder. Hele byen var kledd i et fargerikt teppe, og høstfargene lyste opp. Jeg mener, har dere sett noe så nydelig som dette?

Ellers sitter jeg nå inne og venter på at klokken skal slå halv fire! Da er det nemlig tid for middag - eller kall det gjerne lunsj om du vil, altså maten jeg lagde meg i går. Ettersom jeg skal trene klokken fem har jeg erfart at jeg får best resultat og mest mulig ut av treningen om jeg spiser en og en halv time før økten kjøres igang. Krysser fingrene for at kroppen min fremdeles fungerer på samme måte, så skal jeg heller oppdatere dere på den fronten om den ikke gjør det. Jeg vet ikke hvordan treningsprogrammet mitt ser ut enda, det får jeg vite først i kveld. Jeg er så spent på om det er veldig forskjellig fra hvordan jeg er vant til å trene, og ikke minst om jeg kjenner igjen noen av øvelsene. Håper at jeg gjør det sånn noenlunde bra i hvertfall, men om jeg ikke gjør det så har jeg i allefall  en enorm fremgangskurve foran meg! Viktig å se positiviteten i det man klarer, vet dere ;-) Nå kan jeg endelig finne frem middagen min, så prates vi senere i dag! Ha en fantastisk helg enn så lenge.Slik sminker jeg øynene mine

 • 06.11.2015 kl. 11:55

Jeg har alltid vært stor fan av at sminken min skal se så naturlig ut som mulig, og derfor er det ikke så mye som skal til før jeg er ferdig sminket. Men jeg tenkte likevel at jeg kunne vise dere hvordan det hele foregår. Kanskje du plukker opp noen tips på veien? Vel, øyesminken min starter kvelden i forveien. Da fjerner jeg alt av øyesminke med denne sminkefjerneren slik at jeg slipper og gjøre det morgenen etter. Tidligere fjernet jeg nemlig aldri sminken kvelden i forveien, så derfor startet jeg hver dag med å gjøre det, eller så hadde jeg det så travelt at jeg bare sminket oppå den gamle, klumete maskaraen - og det så ikke bra ut!

Så altså, start kvelden i forveien med å fjerne sminken. Om morgenen dagen etter begynner jeg alltid med å smøre på en såkalt øyenskyggemagnet - en krem du smører over øyelokkene som får øyenskyggen til å sitte mye lengre i tillegg til at den vises bedre. Deretter påfører jeg naturligvis øyenskyggen, i dag falt valget på en bronsefarget øyenskygge med glitter i. Helt til slutt tar jeg på verdens beste mascara. Den gir utrolig lange og fyldige vipper ut at det ser oversminket ut - du finner den her. Min absolutte favoritt ♥ 

- På bildet over her ser dere da resultatet, og på bildet under ser dere marcaraen. Klikk på bildet for å lese mer om den! -

Hva synes du om slike innlegg som dette, og hvordan sminker du øynene dine?

Det som skjer når du snur ryggen til

 • 05.11.2015 kl. 21:00

 


 

Mennesker kan være vonde - veldig vonde. De kan komme bort og fortelle deg ting som virkelig sårer. De kan ta opp knyttnevnen og denge løs. De kan samle seg rundt deg, en hel flokk. Det er deg mot resten. Slikt er vondt. Men det er likevel ikke så vondt som det kan være å få vite hva som skjer bak ryggen din. Når noe skjer åpenlyst kommer det som regel fra noen du forventer at det kan komme i fra. Når det skjer bak ryggen din derimot, da pleier det å være motsatt. De du trodde du kunne stole på, de du fortalte dine innerste hemmeligheter til og de du stilte opp for når de hadde det vondt. De menneskene. De snakker stygt om deg med en gang du snur ryggen til. Det er vondt det.

Selv har jeg opplevd at noen jeg trodde var min venninne, noen jeg trodde jeg kunne stole på - til syvende og sist var den som snakket styggest om meg av alle. Det gjør ekstra vondt når de vonde ordene kommer fra noen du trodde var på din side. Jeg har aldri blitt så såret så mye - til tross for flere år med mobbing - som jeg ble da jeg fikk vite hva "venninna mi" egentlig synes om meg. Mobbing gjør vondt, men det kommer fra de samme folkene dag etter dag, og det er forventet. Stygge ord fra noen du stoler på derimot, det er så uforventet og vondt - og det sårer derfor så uendelig mye mer.

I mitt tilfelle prøvde jeg lenge å tilgi personen som hadde såret meg. Personen som snakket stygt om meg med en gang jeg snudde ryggen til. Jeg prøvde å fikse opp, jeg prøvde å tilgi, jeg prøvde å glemme. Rett og slett fordi jeg hater å ikke komme overens med noen. Mitt største ønske er at alle skal like meg, og at ingen skal tenke noe stygt når de hører navnet mitt. Men jeg har nå fortstått at det aldri kommer til å skje. Det finnes alltid mennesker som leter etter en mulighet til å presse deg ned i gjørma. Det finnes alltid mennesker som er sjalu, og mennesker som er så stygge innvendig at de ikke ønsker andre godt. Det har jeg selv fått erfare. Derfor vet jeg at det ikke er noe vits i å bruke tid og krefter på å prøve og fikse opp når menneskene du trodde du kunne stole på virkelig beviser at du ikke kan det. Da er løpet kjørt - glem det hele, behandle personen som hvilken som helst annen fremmed og kom deg videre. Ikke la personen dra deg ned og få deg til å tro at det er deg det er noe galt med. For det er det så absolutt ikke! Det er de som baksnakker, det er de som har et sort hjerte og det er de som ødelegger, det er ikke ditt problem. Det var det jeg til slutt så meg nødt til å innse, og jeg har det så mye bedre nå. Hun er ikke lenger min venninne. Hun er en fremmed. Hun er falsk. Hun er ikke lenger mitt problem. 

Slik unngår du enkelt den usunne maten

 • 05.11.2015 kl. 16:00

Mmm... Nå har jeg nettopp spist verdens beste lunsj!

I tillegg har jeg også laget lunsjen for resten av uken, og pakket det i små plastikkesker som står klare i kjøleskapet. Dette tror jeg jammen at jeg skal vurdere å begynne og gjøre hver eneste mandag. Eller kanskje søndag? Så slipper jeg å bruke så mye tid på å lage meg mat, og dermed ofte velge det usunne og enkle fremfor et sunt og næringsrikt måltid som dette. For det er fort gjort å heller ta noe ferdig enn å lage seg et sunt måltid fra bunnen av. Hva er vel da bedre enn å ha sunn ferdigmat klar i kjøleskapet? Et minutt i mikroen så er det klart. Jeg tror også det er veldig viktig at det du velger å dele opp i plastikkbokser som dette faktisk er noe du synes smaker godt. For er det noe du ikke liker kan jeg love deg at det er mye enklere å bare finne frem det usunne likevel. Med andre ord; bruk en dag i uken på å lage sunn mat som du i tillegg synes smaker godt, så slipper du å ty til de usunne løsningene. Det skal i hvertfall jeg prøve å gjøre fremover nå! 

Ellers kan jeg jo fortelle dere hva jeg valgte å pytte i disse boksene mine! Karbonadene er hjemmelagde av mormor, risen har jeg allerede kokt og deretter fordel likt i boksene. Grønnsakene derimot var det litt mer styr med. De lagde jeg slik som dette; jeg skjærte opp og stekte en stor gulrot og en løk. Deretter skjærte jeg opp brokkoli, blomkål og sjampinjong og tilsatte dem i resten av grønnsakene. Lot alt steke en liten stund før jeg krydret med tacokrydder og kajennepepper. Tilsatte så et helt glass med salsa, tacosaus, i smaken hot. Ettersom jeg er veldig glad i sterk mat. Jeg lot så dette putre på svak varme i noen minutter før jeg smakte til med salt og pepper, og fordelte det i boksene. Ikke noe hokus pokus med andre ord, men det tar selvsagt en del mer tid enn å bare ta boksen ut av kjøleskapet og plassere den i mikroen i et minutt.Jeg tisset på mobilen min...

 • 05.11.2015 kl. 12:21

Er det noe de nærmeste vet om meg - og sannsynligvis dere som har lest bloggen min en stund også, ettersom jeg deler så mange slike historier fra hverdagen min - så er det at jeg er fryktelig klumsete! Jeg er rett og slett et surrehode uten like. I går hendte det nemlig igjen. Jeg presterte å gjøre enda et av mine supersmarte triks. 

Jeg hadde akkurat parkert bilen i gården etter å ha vært innom UNO treningssenter for å melde meg inn og høre litt mer om hvordan bikinifitness fungerer der hos dem. Jeg var fryktelig tissetrengt og løp opp trappene raskere enn en antilope jaget av ei løve. Sparket av meg skoene i det jeg kom innenfor døren og løp deretter direkte inn på toalettet. Dro ned buksa og satt meg ned, men rett før jeg setter baken ned på doskåla hører jeg et plask. Deretter går det to sekunder med uvitenhet før jeg innser at det var mobilen min. Mobilen som jeg hadde liggende i baklomma på buksa, som må ha falt ut i det jeg drar buksen ned. Er det mulig, tenker jeg med det samme. Jeg får lyst til å slå meg selv i hodet i frustrasjon ettersom slike ting alltid skjer med meg. Det verste med alt dette, vet dere hva det er? At jeg var så fryktelig tissetrengt at jeg faktisk ... wait for it ... tisset på mobilen min! Haha, er det muliiiig!? Kan hende dette er litt for mye informasjon for enkelte av dere, i så fall beklager jeg det. Jeg var bare nødt til å dele hendelsen ettersom det hele ble så dumt, komisk og teit på samme tid!

Men det positive er at mobilen min er hundre prosent vanntett, så etter å ha fisket den opp fra doskåla og deretter vasket den i rent vann var den så god som ny! Litt flaks må man jo ha.

Nå har jeg ødelagt alt!

 • 04.11.2015 kl. 22:17

Åh, jeg blir så frustrert over meg selv! De siste dagene har jeg holdt på med en tegning av en person som gråter. Planen var å tegne et veldig følelsesladet bilde som kom til å bli så bra at jeg muligens ville ramme det inn og henge det på veggen. Vel, alt gikk veldig, veldig bra, helt til jeg bestemte meg for at jeg var ferdig med personen, og nå ville lage svart bakgrunn. Er det mulig!? Jeg tenkte at det ville være en kjempe god idé der og da, men nå er jeg så sint på meg selv for at jeg prøvde. Jeg stoppet i det minste med det samme jeg så at dette ikke kom til å fungere, men åh - jeg skulle bare hatt den som den var... Er det noen som leser bloggen min som er gode problemløsere og ser en måte jeg fremdeles kan redde denne tegningen på? I så fall må dere ikke være redde for å komme med tips. Etter å ha brukt så lang tid på den har jeg veldig lite lyst å bare måtte kaste den og starte på nytt. Forresten, jeg er ikke ferdig med håret til denne damen enda. Det er det eneste som gjenstår, men jeg ble bare så tom for motivasjon når bakgrunnen ble så mislykket.Jeg sitter faktisk her og dytter i meg meg et par ruter stratossjokolade akkurat nå - noen som sa trøstespising? Haha!

Nå har jeg endelig gjort det!

 • 04.11.2015 kl. 18:22

Nå har jeg endelig gjort det!


Jeg har meldt meg inn på UNO treningssenter her i Haugesund, og kommer til å stille i fitnesskonkurranser for Team UNO! Herlighet så gira og full av motivasjon jeg er akkurat nå. Jeg får prøve å pakke motivasjonen godt inn og gjemme den helt til fredag ettermiddag da jeg kjører i gang min første treningsøkt på veien mot å stå på scenen. Wæ! Jeg er så spent. Gleder meg i hjel til å komme skikkelig i gang med gode treningsrutiner igjen, og ikke minst å se forandringene på kroppen. Nå har jeg lenge gått med en kropp jeg ikke føler meg så veldig komfortabel i, så det skal bli så godt og endelig gjøre noe med det. Det jeg gleder meg mest av alt til må likevel være den enorme mestringsfølelsen jeg får når jeg står på scenen, sannsynligvis til høsten 2016. Det er nesten så jeg ikke klarer å skrive til dere fordi jeg bare har lyst til å hoppe og danse rundt - få ut noe av all den energien jeg har samlet opp inni meg, og bare komme i gang! Jeg tror faktisk at jeg skal gjøre det... Jepp. Jeg avslutter her jeg, deretter skrur jeg på musikken og bare danser rundt for meg selv. Dette her må jeg feire!

Jeg klarte det alene!

 • 04.11.2015 kl. 14:58

Åh, dere! Nå er jeg så sinnsykt stolt over meg selv. Jeg har nettopp gjort noe for aller første gang i hele mitt liv. Noe som andre kanskje ser på som helt normalt, men som for meg er en ufattelig stor utfordring. På grunn av angsten synes jeg det er veldig vanskelig å gå på steder alene, spesielt på steder hvor jeg er nødt til å snakke om angsten med andre. Det vil si til legen. På en eller annen måte har jeg klart å lære meg å gå til psykologen alene, men det var først etter at mormor hadde vært med meg de første x-antall gangene. Legen derimot, det har jeg aldri klart. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det er fordi jeg aldri har snakket med legen min om angsten før i år. Jeg har liksom kjent han lenge før jeg fikk psykiske problemer, og derfor føler jeg meg veldig svak når jeg plutselig skal snakke om det med han. Jeg vet ikke helt. Det er så vanskelig å forklare følelsen. Men for å si det enkelt da - det er ikke noe lett for meg å gå til legen alene. Jeg har derfor alltid hatt enten kjæresten eller mormor med meg. I dag derimot. I dag satt jeg hos mormor i en time før jeg skulle til legen. Jeg satt der og mannet meg opp i litt over et kvarter før mormor spurte meg når timen var. Jeg svarte klokken fjorten, før jeg fortsatte med å si at jeg hadde lyst til å prøve og gå alene i dag. Hun ble overrasket og stolt på én gang, og jeg følte meg med en gang både sterk og stolt over meg selv. Dette her skulle jeg klare!

Og vet dere hva? Jeg klarte det også! Og det gikk faktisk veldig fint. Litt skummelt, og jeg kjente angsten snike seg på i det jeg gikk inn på venterommet. Panikken kom i det jeg lukket døren bak meg og så alle som stirret på meg. Jeg klarte derfor ikke å gå bort til luken og fortelle at jeg hadde kommet slik jeg egentlig skal, og satte meg bare ned istedet. Hjertet dunket så hardt at jeg var helt sikker på at alle i venterommet hørte det. Jeg hadde også problemer med å puste rolig og kontrollert. Men jeg klarte det likevel! Jeg satt der! Jeg gikk ikke ut! Og i det jeg ble ropt opp og fikk komme inn på kontoret til fastlegen min kjente jeg at jeg klarte å slappe litt mer av. Når jeg var ferdig og kunne gå ut derifra følte jeg meg som verdens sterkeste! Dere aner virkelig ikke hvor bra jeg føler meg nå, jeg kan klare alt i hele verden jeg nå! Jeg er så stolt over meg selv!

En vanlig ting for andre, men en stor utfordring for meg. En utfordring jeg klarte å mestre!

Mine fem mest leste innlegg i oktober

 • 03.11.2015 kl. 19:20

Jeg tenkte jeg kunne begynne med noe nytt i starten av hver måned, altså å liste opp de fem mest leste innleggene i løpet av hver måned etter at den er over. Det tror jeg vil være nyttig både for meg og for dere. For min del får jeg en grei oversikt over hvilke innlegg dere liker best, og for deres del kan det være gøy å se om dere har gått glipp av noe spennende. Så, da er det bare til å liste opp - her får dere oktobers fem mest leste innlegg.


 

 

Hvilket kostyme skal jeg velge til halloween?

Det aller mest leste innlegget i løpet av forrige måned var innlegget hvor jeg spurte dere om hvilket kostyme dere syntes jeg skulle bruke på halloween. Så endte det med at jeg ikke gikk ut likevel, haha. Men om jeg skulle ha gått ut hadde jeg definitivt gått for politikostyme - det var det som var mest populært!

 


  Slik forbrenner du 1300 kalorier på litt over tre timer

Jeg fortalte dere om hvordan dere enkelt kunne forbrenne 1300 kalorier på litt over tre timer. Dere aner virkelig ikke hvor enkelt det var å gjøre det!

 


 

 

BH-tips for oss med store pupper

Det tredje mest leste innlegget forrige måned var det innlegget hvor jeg gav dere tips til hvor dere kan kjøpe bh-er om dere har større enn D-cup. Jeg viste dere også mine favoritter fra nelly i store størrelser.

 


 Smultringdietten

Denne dietten fikk jeg høre om av mamma et par dager før jeg delte den med dere. En vanvittig effektiv diett som går ut på å kun spise smultringer, det er bare én liten vri - klikk deg inn om ikke du har lest hva denne vrien er.

 


 Det finnes alltid et unntak

I det femte mest leste innlegget fortalte jeg dere om at jeg hadde kjørt rundt i timevis og knipset bilder av den vakre høsten som vises på hvert eneste tre og i hver eneste vei rundt oss.

 

Akkurat som i et eventyr

 • 03.11.2015 kl. 17:11

Husker dere eventyrveien? Den veien i Tysvær som egentlig heter noe helt annet, men som jeg likevel valgte å døpe om til eventyrveien. Grunnen? Vel, nå som høsten er på sitt absolutt fineste ser dere hvorfor. Det var om høsten for mange, mange år siden at jeg fikk øynene opp for dette stedet. Pappa og jeg hadde akkurat vært på trening en fredagskveld og satte oss så på mopeden for å kjøre inn til Hervik. Jeg satt bakpå og nøt synet rundt meg hele veien inn. Det var tidlig om høsten og trærne hadde såvidt begynt å gulne. Da vi kom til eventyrveien ble jeg så overrasket og målløs over det fine landskapet at jeg husker det som om det var i går, selv om det er hele ni år siden. Helt siden da har dette vært mitt favorittsted i hele verden.

Det var likevel ikke før jeg fylte seksten og raste rundt på scooteren min selv at jeg igjen oppdaget hvor vakkert det egentlig er der. Jeg hadde mange turer inn på scooteren med kameraet trygt plassert under salen. Bildene ble knipset i hytt og pine, og deretter lagret på pcen min. Uten at det hendte noe mer med dem eller at jeg delte dem med andre. Etter at jeg opprettet bloggen min OG fikk billappen, smalt det virkelig. Da var jeg der inne flere ganger i måneden, ja faktisk et par ganger i uken på det meste. Jeg delte bilde etter bilde av dette vakre stedet, og dere virket å elske det akkurat like mye som meg.

Det som gjør dette stedet så unikt må være en kombinasjon av den smale, svingete veien og dei høye trærne som så fint bøyer seg over veien. Det blir som en port, eller en lang, eventyrlig gang. Når det i tillegg er høst og så mange fine farger som det er nå, er det ikke lenger mulig å beskrive dette stedet. Det er rett og slett for fint.

Tre feminine høstantrekk

 • 03.11.2015 kl. 11:30

Nå som høsten virkelig er kommet for fullt er det på tide å pakke vekk sommerklærne, og kanskje til og med fylle på garderoben med noen nye høstplagg. Selv har i hvertfall jeg noen klær fra i fjor høst som er både utslitte, stygge og rett og slett noe jeg ikke kunne gått med i år - og jeg har derfor allerede vært på min obligatoriske høstshoppingsrunde. Om du ikke har rukket å gjøre det samme enda tenkte jeg at jeg kunne hjelpe deg litt på vei. Jeg har nemlig plukket ut mine favorittplagg fra nelly akkurat nå, og satt sammen tre feminine og flotte høstantrekk. Håper det kan være til inspirasjon om du er på jakt etter flotte plagg som er ideelle nå som høsten er her!

kjole her - lue her - solbriller her - sko her - kåpe her

Er ikke dette antrekket bare super feminint og vakkert? Perfekt på dager hvor man vil se litt ekstra fin ut, uten å være overpyntet. De høye støvlettene gjør at dette antrekket fint kan brukes som det er på litt varmere høstdager, mens man enkelt bare kan dra på seg en sort, tykk strømpebukse når temperaturen synker enda litt til. Ellers elsker jeg kjolen og mønsteret på den. For ikke å snakke om kåpen som får antrekket til å se mye mer gjennomført ut. Er det noe jeg elsker så er det slike lange, feminine kåper i varme farger. Elsker det!


 

bukse her - sko her - topp her - jakke her - veske her

Okei, hvor kul er ikke den jakka der!? Skulle jeg klikket hjem ett, bare ett, av alle plaggene i dette innlegget så hadde det uten tvil blitt den jakken, for herlighet så sinnsykt kul den er. Ikke bare ser den utrolig bra ut, men jeg kan bare forestille meg hvor varm og deilig det må kjennes med så mye (uekte) pels rundt halsen! Ellers elsker jeg fargen på toppen - ingenting passer bedre til høsten enn varme farger. Buksen er også en storfavoritt. Den har jeg faktisk i klesskapet mitt selv, og bruker den titt og ofte. Ei bukse med god stretch som sitter som den skal, og ikke falmer i vask slik sorte bukser ofte gjør.
Cardigan her - jeans her - skjorte her - sko her - klokke her

Det siste antrekket her synes jeg ser så flott og sofistikert ut. Kombinasjonen av de høy hælte skoene og den feminine og enkle skjorten gjør hele antrekket så ufattelig vakkert. Dette er et antrekk som kan brukes til alt ettersom det verken er overpyntet eller for lite pyntet. Med andre ord et veldig trygt antrekk som jeg vil anbefale deg å bruke om du er usikker på klesskoden på et arrangement, en date eller et møte. Ellers elsker jeg klokken, så enkel og vakker! For ikke å snakke om buksen, den tror jeg nesten at jeg er nødt til å klikke hjem selv også. Men ikke før neste lønning, nå skal jeg spare!


  

Så, nå er jeg spent! Likte du noen av antrekkene? Eventuelt, hvilket likte du best?

 

Vi lever tross alt bare en gang

 • 02.11.2015 kl. 21:55

Tidligere i dag hadde jeg SÅ lyst på noe godt, og ettersom jeg prøvde å ikke skeie ut alt for mye prøvde jeg å holde kosen så sunn som mulig. Dermed gikk jeg til innkjøp av både mango, kiwi, ei korg jordbær og banan. Planen var egentlig å bare skjære opp dette til en sunn fruktsalat, men da jeg kom til kassen lyste stratosen mot meg, og jeg klarte absolutt ikke å gå forbi. Derfor gjorde jeg en liten vri og tilsatte smeltet sjokolade til den oppskjærte frukten. Resultatet ble da minst like godt som det hadde vært med bare frukt - eller, hvem er det jeg prøver å lure? Det kunne ikke sammenlignes engang! Sjokoladen er prikken over i-en, og det som gjør dette til verdens beste snacks.

Så absolutt å anbefale en lørdagskveld, en torsdagsmorgen eller rett og slett en mandagsettermiddag! I mine øyne er det ikke så viktig om det er tirsdag, onsdag eller lørdag - har jeg lyst til å une meg noe godt så gjør jeg rett og slett det. Det trenger ikke være helg. Men til gjengjeld er det ikke alltid jeg spiser usunt i helgen heller. Jeg spiser sunt så ofte jeg klarer, men når jeg vil ha noe som det er litt mer sukker i - ja, da spiser jeg like gjerne det også. Vi trenger ikke ha det så strengt, mener jeg. Vi lever tross alt bare en gang! ... som vi vet om i hvertfall...Julegavetips til den firbeinte!

 • 02.11.2015 kl. 16:42

Nå er det mandag igjen, noe som betyr at det er tid for ukens julegavetips. Denne gangen vil jeg tipse dere om julegaver til den firbeinte. Om det så er hest, hund, katt eller gris - dette er et produkt som passer alle dyr. Aloe Veterinary Formula er en væske med høy prosent stabilisert aloe vera, noe som gjør at den er ideell å bruke ved rengjøring. Den gir også næring til tørr hud, pels, poter, spener, hover, man og hale. Kan også brukes ved forbinding av øm hud. Den kommer i ei stor flaske og det medfølger en sprutetut. Med denne tuten kan du velge om du ønsker at væsken skal sprayes ut eller dusjes ut. Dersom den firbeinte er litt skeptisk til slike flasker kan det være lurt å bruke "dusjen". Det er det vi gjør på vår lille chihuahua, og da går det helt fint.

Han tripper rundt med myke poter, pels, hud og hale etter å ha testet ut denne sprayen. Noe av det fineste og mest fornuftige du kan gi til den firbeinte venn til jul! Kan kjøpes og/eller leses mer om her. Har du spørsmål må du gjerne stille dem i kommentarfeltet under her eller sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com! ♥

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. 

Prosjekt soverom

 • 02.11.2015 kl. 11:50

Nå har jeg hatt rommet mitt på samme måte i et par måneder, og til meg å være begynner det å bli litt for lenge. Jeg er fast tilhenger av dem som stadig ommøblerer og forandrer på ting i hjemmet. Haha, jeg ser for meg den dagen jeg får meg eget hus. Jeg kommer garantert til å glemme hvor skapet med vaffeljern befinner seg, eller hvor i huleste vi plassert tv-en forrige gang vi flyttet på den. For ikke å snakke om hvor soverommet er! Går plutselig og legger meg for å sove på badet, liksom. Haha. Neida. Så gale blir det nok ikke. Men du skal ikke se bort i fra at jeg må lete gjennom hele klesskapet etter ei bukse før jeg kommer på at buksene ligger i kommoden på andre siden av rommet. Dette hendte nemlig senest i sommer!

Men, back to business - jeg skal altså endre litt (veldig) på soverommet mitt. I hodet har jeg et klart bilde over hvordan det kommer til å se ut når det er helt ferdig, så da gjelder det bare å få resultatet til å leve opp til forventningene. Nå løper jeg av gårde til Skeidar for å titte på litt av hvert! Håper jeg kan oppdatere dere med det ferdige resultatet så snart som mulig. Ønsk meg lykke til, da! Og forresten, det midterste bilde er tatt før jeg fikk tv-benken min, så ikke bli forvirret av at det står et nattbord der istedenfor tv-benken på nederste bilde. 

13 gode datingstips!

 • 01.11.2015 kl. 22:21

Har du og kjæresten problemer med å finne på noe å gjøre i hverdagen? Har dere lyst til å gjøre noe romantisk i lag, men er blank på ideér? Vel, slik har jeg hatt det mange ganger, og det er uten tvil noe av det kjedeligste som finnes. I hvertfall når dere begge er instilt på å pleie forholdet, men ikke kommer på hvordan, hvor og hva dere kan gjøre! Den siste tiden har jeg skrevet ned noen punkter med forslag til ting kjæresten og jeg kan finne på når vi vil på date. Jeg tenkte det også kunne være gøy for dere om jeg deler dem slik at det kan være til hjelp om dere skulle være i samme situasjonen.1. Middag og kino

Mitt første punkt er å kjøre det tradisjonelle med en deilig middag før turen går videre til kinosalen. Mitt favorittspisested er Egon! På kinoen etterpå er det viktig å huske å variere mellom filmsjangrene (med mindre dere har akkurat samme smak når det kommer til filmer). I vårt tilfelle er jeg veldig glad i romantiske filmer mens kjæresten er veldig glad i komedie, men vi er begge glad i spennings- og actionfilmer - så hos oss går det veldig greit.

2. Hjemmelaget strømbrudd

Lek det er strømbrudd og kos dere med stearinlys, massasje og gode samtaler! Dette er ofte både mye hyggeligere og mer sosialt enn å sitte foran tv-en og se serier - og ikke minst et hyggelig avbrekk fra hverdagen.

3. Lag koselig frokostdate. 

Overrask kjæresten din med hjemmelagde rundstykker, egg, bacon og noe deilig oppkuttet frukt til dessert. Velg ut det du vet han liker best, og server det gjerne på sengen for å gjøre det ekstra koselig og romantisk. Han får i hvertfall en knall god start på dagen, og hvem vet, kanskje han gjengjelder overraskelsen noen dager senere?

4. Se en barnefilm og le. 

Dette punktet her er veldig populært i forholdet vårt. Vi elsker å se barnefilmer sammen i mellom alle de actionfylte voksenfilmene. Det er så viktig å le sammen. Sett på en god gammel barnefilm du vet dere begge vil like. Løvenes konge, tarzan, istid.. Det finnes mange gode slagere! 

5. Piknik i skog og mark

Kom dere ut i naturen! Ta med god mat og noe behagelig å sitte på. Piknik fungerer genialt som kvalitetstid med kjæresten. Å ha en hyggelig stund sammen, trenger ikke koste all verdens. Dette er en stor slager hos oss - forrige gang stekte vi vafler og pakket med oss det, istea, blåbær og sukker. Vi hadde en skikkelig lunsjpiknik langt inne på landet midt på ei mark - superkoselig!6. Feire dere selv! 

Lag dere et fire stjernes måltid hjemme i stuen. Lag maten sammen, prat, le og kos dere! Kle dere fint og gjør kvelden spesiell. Det trenger ikke alltid være månedsdag, bursdag eller valentinsdag for at dere skal kunne feire og kose dere litt ekstra. Fungere utmerket på en helt vanlig tirsdag også!

7. Gå ut på aktiviteter.

Velg det dere begge foretrekker best! Bowling, skøyter, tivoli, badeland, teater, museum eller gjerne en dyrepark? Kom dere ihvertfall ut på noe sammen! Kjempe spennende og gøy å gjøre noe utenom det vanlige.

8. Dra på en reise.

Har du ikke råd til en flott sydentur? Fortvil ikke. Dra på campingtur i hagen! Det viktigste er å gjøre noe sammen. Noe som bryter med de vanlige rutinene. Og ofte kan en campingtur i hagen være mye morsommere enn en sydentur, det blir ikke kjekkere enn dere gjør det til selv. Husk det! Ellers kan dere sette dere i bilen og dra på en aldri så liten biltur, slik som vi gjorde for noen måneder siden. Vi kjørte en tur på 5-6 timer og koste oss masse da vi blant annet var innom flotte fjellområder, en nydelig foss og en hel haug med utsiktspunkter.

9. Tren sammen.

Ta en skikkelig treningsøkt sammen. Det trenger ikke være på treningssenter. Ta en joggetur langs stranden i kveldingen. Eller rundt og rundt stuebordet, haha for all del, det fungerer det og!

10. Ha en hjemmekveld hvor dere spiller spill 

Dette slår aldri feil. Finn frem alle favorittspillene. Alt fra kort til brettspill. Tiden flyr når man spiller spill. Dette brukte vi sommerkveldene på da vi var på Sverigetur i sommer. Vi spilte kortspill hver eneste kveld, noen ganger til langt ut på natten. Det er jo så moro når man først har startet, at man ikke klarer å legge det fra seg på lenge.

11. Dra på fisketur.

Hvem får flest fisk? Her slår ihvertfall mitt konkurranseinstinktet inn! Vi hadde mange lange dager og kvelder ute på havet i den lille fiskebåten med hver vår stang. Herlighet som vi koste oss.

12. Gå på shopping sammen 

Heldigvis er jeg så heldig at jeg har en kjæreste som er glad i shopping. Er du ikke like heldig? Kanskje kjæresten kan ofre et par timer av dagen til shopping med deg mot at du ser en fotballkamp med han senere? Gjør dere noe sammen samtidig som dere gleder den andre ville jeg sagt at dagen var vellykket.

13. Spar opp penger og gå på gourmet resturant

Dette er noe jeg har veldig lyst til å gjøre sammen med kjæresten min på ett årsdagen vår i januar. Kanskje vi kan sette av noen av pengene vi fikk til jul til å feire med hverandre på den måten..? Det synes jeg dere også skal vurdere, tenk dere for en opplevelse da!

Har du noen gode datingtips?

En stormfull opplevelse

 • 01.11.2015 kl. 19:54

Nå skal dere få høre om dagens stormfulle opplevelse. Det er ikke alltid bare, bare å være blogger skjønner dere. Eller som Peter Solberg ville sagt "it isn't always just, just to be a blogger..."


 

Det hele startet i formiddag etter at jeg hadde blitt kjempe fornøyd med både valg av antrekk, måten å fikse håret på, og sminken. Lillesøster skulle være med meg for å ta noen bilder, men smart som hun var hadde hun satt håret opp istedenfor å la det henge ned slik mitt gjorde.

Da vi kjørte mot det som er et av mine favorittsted når det kommer til bildetaking hadde jeg illusjonen klar i hodet. Flotte antrekksbilder med nydelig bakgrunn, der lyset faller kjempe fint og IKKE MINST med håret fint ned langs sidene. Vel, stedet hadde jeg bestemt meg for på forhånd, så bakgrunnen visste jeg at ville bli bra. Lyset var jeg også ganske sikker på at ville bli som jeg trodde ettersom det var overskyet ute. Når det er overskyet unngår man nemlig de stygge, skarpe og harde skyggene man får når det er sol. Så var det bare håret igjen da - men det blir nok fint det også, husker jeg at jeg tenkte. For jeg hadde jeg blitt fornøyd da jeg sto foran speilet INNE på rommet og fikset det.

Lite visste jeg om at det var full storm ute, og at det var rett før bygningene lettet og fløy rundt som fugler i det fri. Helt til vi ankom det flotte stedet vi skulle ta bildene, og jeg gikk ut av bilen. Da kjente jeg det. Den sinnsykt sterke stormen som holdt på å rive meg over ende. Likevel, jeg gav ikke opp. "Vi kan i det minst prøve" sa jeg til lillesøster. Og det gjorde vi. Men jeg tror du ganske enkelt klarer å gjette deg frem til om vi fikk det til eller ikke når du ser hvilke bilder jeg har brukt i dette innlegget. Med andre ord; det gikk ikke helt som planlagt...

Mine 10 bloggregler

 • 01.11.2015 kl. 11:45

Her har dere mine 10 selvlagde bloggregler som jeg fast prøver å følge. Det er ikke alltid like lett å holde seg til dem, men jeg prøver så godt jeg kan. For alle dere som har en blogg selv, kan det være lurt å lage seg slike regler for å få best mulig resultat av bloggingen. Det er ikke alltid man reagerer på enkelte ting som det er fort gjort å gjøre, men som leserne klør seg i hode og irriterer seg grønn over - da kan det være lurt å ha noen regler slik at hvertfall minsker sannsynligheten for slike tabber.Mine 10 bloggregler


1. Vær positiv. Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å unngå syteinnlegg på bloggen. Det kommer et innlegg en gang i blandt, men det verste jeg vet er bloggere som sutrer over livet i det ene innlegget etter det andre, og da vil jeg helst unngå det selv. Mitt tips til deg om du har en dårlig dag eller er misfornøyd med noe er å skrive om noe helt annet. Slik som jeg gjør nå for eksempel. Ikke at jeg har en dårlig dag i dag altså! Men poenget er at du ikke behøver å skrive om hverdagen din hver eneste dag, skriv om andre ting de dagene humøret ikke er på topp.


2. Blogg ofte, men ikke blogg bare for å blogge. Innleggene skal alltid ha en viss kvalitet, og det er derfor bedre å publisere ett godt innlegg til dagen enn fire halvferdige som du har skrevet ned i farten. Og har du ingenting å blogge om? La være! Det er bedre å ha gode kvalitetsinnlegg fremfor en linje med tekst og et bilde med dårlig kvalitet, bare fordi du ikke kommer på noe annet der og da. Det kan også være lurt å skrive flere innlegg og lagre dem som utkast de dagene du har masse inspirasjon, slik at du senere kan publisere dem på dager du ikke vet hva du skal dele. 

3. Alltid ha gode bilder. Bilder er viktig! Heller lite skrift og et godt bilde, enn masse skrift og dårlige bilder. Selv om det (i mine øyne) er viktig å formidle noe også. Klarer du å få både en god tekst og et godt bilde med god kvalitet i samme innlegg - da har du et skikkelig kvalitetsinnlegg.

4. Overse stygge og meningsløse kommentarer. Nå er ikke dette noe stort problem for meg, men det hender inni mellom at de kommer dalene fra skyfri himmel, og da sier min bloggregel nummer fire at jeg skal bla gjennom, godkjenne og glemme. Slike kommentarer betyr ikke en dritt likevel. I hvertfall ikke når jeg får så mange fine kommentarer hver eneste dag!

5. Skjerm leserne for familietrøbbel, krangler i vennegjengen eller brudd med kjæresten. Det er mest sannsynlig ikke det leserne dine vil høre om, i tillegg har ikke den andre parten mulighet til å forsvare seg på samme måte. Det blir som å henge ut noen, og det liker vi vel ikke? Dette snakket faktisk kjæresten og jeg om her en dagen da vi tilfeldigvis kom inn på samtaleemnet om å blogge om at det går dårlig i kjærlighetslivet. Han lurte på hvorfor jeg ikke skrev om det når det var tilfelle ettersom jeg er ekstremt ærlig med dere i alle andre settinger. Og da svarte jeg han helt enkelt fordi jeg ikke ønsker å henge ut noen, og det ikke har noe med dere å gjøre. Jeg kan dele så mye jeg bare ønsker av mitt eget liv, så lenge det kun handler om meg. Med en gang det er en annen person involvert blir jeg mye mer reservert. Dette er tross alt min blogg, og det hadde ikke vært rettferdig om jeg hadde delt alt om alle. Det jeg deler om meg får være ærlig og personlig nok mener jeg :-)

6. Skriv anbefalinger eller tips om ting, produkter og mat du liker. Faller alltid i smak hos leserne, men her er det viktig at du har med gode bilder. Tips er noe alle alltid har og alltid vil elske, så denne er ganske sikker i bloggverdenen - deler du tips kommer du langt. Det er mitt beste tips - å dele tips! Haha.


7. Reklamer aldri for et sponset produkt du ikke liker. Leserne stoler på deg. Ingen vits i å lure dem til å kjøpe et dårlig produkt, det svekker bare deres troverdighet til deg. Noe som igjen fører til at de føler seg sviktet og lurt, og ikke ønsker å lese bloggen din mer. Ergo - falsk reklamering fører til en mindre populær blogg.

8. Svar leserne. Det er ikke alltid like lett å huske å svare alle sammen, derfor har jeg heller satt meg som mål og svare alle spørsmål som komme i kommentarfeltet. Ellers svarer jeg alltid alle på mail, facebook eller hvor enn det måtte være hvor det er mer "privat". Prøv gjerne å svare alle, men husk å være realistisk når du skriver bloggreglene dine.

9. Ha konkurranser i ny og ne. Spør en eventuell sponsor om å få ha en konkurranse for leserne dine, enn å ta produktet selv. Eller finn noe hjemme som du aldri bruker, og som du egentlig hadde tenkt å kaste. En kjole som ble kjøpt i feil størrelse, men aldri byttet? En genser du aldri bruker. Et smykke som bare samler støv. Hva som helst! Alle elsker konkurranser, så dersom du kjører i gang en slik i ny og ne gir det deg glade og fornøyde lesere. 

10. Kommenter andre blogger. Selv prøver jeg å kommentere minst fem ulike blogger hver eneste dag, og dersom du gjør dette over en lang periode vil du til slutt ha kommentert hundrevis av bloggere. Og hva gjør vi når vi får en kommentar fra noen man ikke kjenner igjen? Jo, man tar en titt på bloggen deres. Med andre ord; ved å kommentere andre blogger får du dem til å smile i tillegg til at du får flere lesere (og gjerne kommentarer) selv også. Vinn - vinn!


Så, nå er jeg spent. Hva synes du om bloggreglene mine? Og har du noen regler du vil tilføye? Kanskje jeg utvider listen min!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no