LinnThereseDagsland -

Jeg søker akkurat DEG!

 • 31.10.2015 kl. 20:42

Som dere kanskje har fått med dere er jeg forhandler av Forever Living, noe som betyr at jeg selger knallgode aloe vera produkter. Det har jeg vært i akkurat tre måneder, og jeg er nå på leit etter noen kjekke kollegaer og dele denne utrolige jobbmuligheten med. Ønsker du deg mer penger og mer fritid. Vil du tilbringe mer tid med familien eller komme deg ut fra en økonomisk krise? Kanskje dette kan være noe for deg?

Hvem som helst kan bli forhandler, og dette er en jobb som passe de aller, aller fleste. Jeg tror at om folk hadde lagt vekk skepsisen, og heller åpnet øynene for hvilken mulighet dette faktisk er, så hadde hele verden vært forhandlere. Haha, på den måten er det kanskje bra at fordommer og det å være skeptisk til det ukjente er veldig vanlig? For hvordan i alle dager ville verden sett ut om alle jobbet med Forever Living? Haha, ler :-D Men altså, det er virkelig mulig for ALLE å bli forhandler, og uansett om du velger å drive med dette som en ekstrajobb eller gjøre karriere ut av det, så velger du helt selv. Du er din egen sjef! Hvor mye, hvor og når du vil jobbe er helt opp til deg, og dersom du plutselig vil ta deg fri en dag og heller dra på shopping - ja, da gjør du det! Jeg søker nå kollegaer landet over, eller i utlandet også for den saks skyld! Er dette noe du kan være interessert i så er det bare til å sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com så skal jeg gi deg litt mer informasjon og svare deg på hva enn du lurer på. Ta deg gjerne en titt her inne også.Akkurat slik jeg liker det

 • 31.10.2015 kl. 12:00

Nå er vi kommet til oktobers siste dag, og i morgen braker det endelig løs! Årets beste måned er bare noen timer unna. Herlighet som jeg gleder meg til å se november lyse mot meg når jeg sjekker datoen på mobilen. Jeg elsker november, det skjer så mye gøy da! Masse bursdager, høsten er på sitt fineste, den første snøen kan falle og vi har lov til å starte så smått med julestemningen. Wæ, jeg gleder meg!

Ellers må jeg dele med dere at jeg er på jobb i det øyeblikket dette innlegget blir publisert, og dere vil sannsynligvis ikke bli så mange oppdateringer til i dag. Skal likevel gjøre mitt beste for å få skrevet ett innlegg til før jeg tar kveld. Jeg har fullt opp med ting jeg må rekke i dag, og lørdagen er travlere enn noengang. For det første er jeg som sagt på jobb nå, og direkte etter at jeg slutter kjører jeg inn til Tysvær hvor nordisk mesterskap i vektløfting arrangeres denne helgen! Det må jeg jo få med meg. I tillegg skal jeg sende en pakke til en kunde oppe i Trondheim, også er det halloween i dag, så dersom jeg skal ut må jeg rekke å gjøre meg klar til det også. Litt av dag, eller hva? Jeg må innrømme at jeg liker det litt også. Å ha masse på agendaen er noe jeg trives veldig med ettersom jeg føler jeg får mye mer ut av dagen da. Jeg koser meg med andre ord! Vi prates i kveld.

Kontakt meg

 • 30.10.2015 kl. 17:17

Alle henvendelser kan sendes til:

linn_therese_dagsland@hotmail.com

Min helt egne komlewok

 • 30.10.2015 kl. 13:12

 

Gjett hva jeg nettopp har spist meg sprikkmett på da? En aldri så liten komlewok. Har dere hørt noe så annerledes og spesielt? Vel, jeg lagde det naturligvis selv, uten oppskrift, og det viste seg at resultatet ble mye bedre enn forventet. Idéen bak denne retten kom da jeg sto på kjøkken og tilfeldigvis fikk øye på gårsdagens komlerester. Derfor åpnet jeg døren til kjøleskapet, tok ut ei gulrot, en løk, ei potet og et par sopper. Jeg kuttet dette opp og lot det ligge å surre i stekepannen samtidig som jeg skjærte opp et av kjøttstykkene fra komlemiddagen i biter. Det samme gjorde jeg med halvparten av den ene pølsa, før jeg tilsatte det, kjøttbitene og litt bacon oppi stekepannen med grønnsakene. Lot det steke i et par minutter og toppet deretter retten med litt rømme, hjemmelaget salsa og noen blad koriander på toppen. Det smakte helt fantastisk, og jeg skal uten tvil gjenta dette. Nå tenker jeg å la maten synke litt før jeg sette i gang med dagens treningsøkt! 

Ellers har jeg brukt morgenen min på å gjøre et par ærend for mamma, og ettersom jeg får så dårlig samvittighet av å gå fra Milo tok jeg han like gjerne med meg. Han satt og ventet i bilen mens jeg var innom et par butikker, og ettersom han satt så fint alene tok vi en halvtimes stopp på veien hjem. Jeg kjørte av hovedveien og innover mot en liten skog hvor vi gikk og trasket rundt i en halvtimes tid. Da ble tassen glad, da!

BH-tips for oss med store pupper

 • 29.10.2015 kl. 17:06

Nå tenkte jeg at jeg kunne gi dere et aldri så lite, og veldig annerledes, tips i forhold til hvilke tips jeg vanligvis deler med dere. Bakgrunnen bak at jeg velger å skrive dette innlegget er rett og slett fordi jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne bher om man har større enn D-cup. Selv brukte jeg lenge alt for små bher ettersom jeg alltid pleide å kjøpe mine på H&M, og de har ikke høyere enn D-cup på noe av sitt undertøy. Jeg presset meg derfor inn i disse og tenkte at det var godt nok fordi jeg ikke ønsket å punge ut med nærmere en tusenlapp for et undertøyssett på en såkalt undertøysbutikk. Det er garantert flere av dere som har vært, eller kanskje er, i samme situasjon?

Selv gikk jeg slik som dette helt frem til mamma en dag sa at jeg brukte alt for liten bh. Jeg hadde visst dette lenge. Det samme hadde kjæresten. Derfor svarte jeg med at jeg ikke vil betale sinnsykt mye for å kjøpe riktig størrelse i en undertøysbutikk. Mamma fortalte meg da om et par "vanlige" butikker som også selger litt større størrelser. I tillegg har jeg også oppdaget en nettbutikk som stort sett alltid har et bredt utvalg av størrelser! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om disse ettersom jeg skulle ønske noen hadde skrevet et slikt innlegg da jeg gikk med halve puppen min tytende ut både over og på siden av bhen!Først til de vanlige butikkene som ligger over hele landet. Jeg pleide som sagt alltid å handle undertøy på H&M, men dersom du går tvers over korridoren på kjøpesenteret og heller benytter deg av undertøysshopping på cubus, har du allerede kommet et godt steg på veien. På cubus har de nemlig noen få merker som har undertøy opp til E-cup. Det er her de aller fleste bhene mine er fra ettersom cubus selger bher som er billige, av god kvalitet og finnes i riktig størrelse! De har også et litt dyrere merke der inne som også har undertøy opp til E-cup, nemlig ELLA M, disse er superkomfortable og må være laget av verdens beste stoff - for så god kvalitet på undertøy skal man lete lenge etter. Er du lur investerer du i hvertfall én bh av dette merket!

Den andre "vanlige" butikken som har blitt flittig brukt av denne frøkna er lindex. En butikk jeg sjeldent har vært innom før jeg fikk høre at de selger bher i E-cup. Inntrykket jeg har hatt av dem tidligere er at de kun selger klær til godt voksne damer. Det er ikke så mye tenåring i klærne deres i mine øyne, men undertøy derimot - det kan de! Ufattelig stort utvalg og veldig mye fint. Skal jeg ha meg noe nytt i undertøysskuffen er lindex den første butikken jeg svipper innom. Så absolutt å anbefale videre til dere. Her har de også bh-er som er store i omkrets også, ikke bare i cup - til dere som er på leit etter det!

Og så over til nettbutikken jeg nevnte over her. Ingenting er så gøy som å sitte hjemme og bla igjennom side på side med klær, undertøy, sko og interiør - i mine øyne i hvertfall. Spesielt når det kommer til undertøy! Derfor har jeg også oppdaget at nelly har et bredt utvalg av bher i både E-, F-, G- og H-cup. Jubel! Klærne er så absolutt ikke dyre i forhold til mange andre nettbutikker, og god kvalitet har de også. Nelly er og blir min favorittnettbutikk nummer én som følge av den gode servicen, raske leveringstiden, det store utvalge og de lave prisene. Pluss, pluss, pluss. Under har jeg plukket ut mine favoritter, og alle disse finnes i E-cup eller høyere.her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her

Alle BH-ene over her har jeg plukket ut fra salget til nelly, så det vil si at det er knapt igjen av størrelser. Om du skal kjøpe deg en eller flere av disse bør du dermed være så tidlig ute som mulig før de blir utsolgt! ♥

Nå håper jeg du ble litt klokere, og at i hvertfall en av dere fikk bruk for tipsene mine - det er mer enn nok for meg! 

Lillebror blir ett år i dag!

 • 29.10.2015 kl. 14:21

Hipp hurra for lille Milo!

 

Tenk at det allerede snart er et helt år siden Milo kom inn i hjemmet vårt for aller første gang. Liten, redd og usikker lå du bare på teppet og sov. Ikke turde du å gå ut på kjøkken for å spise eller drikke alene. Du gikk kun ut der om vi gikk først. Alene i et så stort hus turde du i hvertfall ikke å være, og det tok en liten stund før du trippet rundt og virkelig følte deg hjemme her hos oss. 

Nå derimot! Nå er du blitt en del av familien vår. Du er med på alt vi gjør, og du passer på huset når vi er på jobb eller ute og handler. Du blir alltid like glad når vi kommer inn dørene igjen, og den gleden du utstråler smitter over på oss uansett. Med deg i hus er det umulig å være sint. Likevel har du en tendens til å gå oss på nervene når du er i det rampete humøret ditt. Du irriterer og tuller helt til du ser at vi synes det er nok og skal til å gi deg beskjed, da hiver du deg over på ryggen, med labbene i været, og sier unnskyld på din egen måte. Din lille ramp! 

Jeg ble likevel ufattelig stolt over deg i dag, Milo. Du har alltid vært flink til å både sitte og legge deg ned når vi gir det beskjed om å gjøre det. Men i dag overrasket du meg veldig. Jeg sto på kjøkken og lagde kake til deg. En aldri så liten bursdagskake. En egen kake kun for deg! Du sto nedenfor kjøkkenbenken og tittet opp mens jeg danderte til med både god hundemat og favorittgodteriet ditt. Du skalv der du satt så fint og fulgte meg på hva jeg gjorde. Det var i hvertfall ingen tvil om at du hadde lyst på dette som jeg holdt på å lage. 

Da jeg var ferdig satt jeg kaken din på et fat, plasserte et lys på toppen og gikk ut i stuen for å ta noen bilder av deg. Jeg var usikker på hvordan det kom til å gå ettersom du hadde SÅ lyst på denne kaken, du skalv og hoppet av glede! Jeg ba deg sette deg ned, da du gjorde deg tok jeg fatet sakte den mot gulvet. Du reiste deg raskt opp igjen og spant deg bort til du sto rett under fatet. Jeg ba deg sette deg ned igjen, og gjentok dette et par ganger. Helt til du plutselig satt fint rett ved siden av kaken din. Du skalv fremdeles og jeg kunne se på hele deg at du hadde lyst til å gå bort og spise kaken. Men du satt. Du satt helt i ro fordi jeg ba deg om å gjøre det. Jeg ble så stolt over deg da!

Etter at jeg hadde tatt bildene jeg ville ta sa jeg vær så god, dyttet fatet mot deg og lot deg nyte kaken din. Du elsket den, og kunne ikke få den i deg fort nok! Jeg var redd for at halen din ville få deg til å lette. Den logret så fort frem og tilbake at man skulle tro det var en propell, ikke en hale. Jeg er så stolt over deg, og jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Gratulerer med dagen, Milo!

 

Trenger klassen/klubben din penger?

 • 28.10.2015 kl. 20:47

I disse tider er det mange skoleklasser som selger både dopapir, kaker, lodd og samler inn tomflasker for å få penger til en klassetur. Polen blant tiende klassingene er vel det som går mest igjen. Det er også mange idrettslag og klubber som trenger mer penger å bruke på reiser, konkurranser og utstyr. I de fleste tilfellene er det barn og unge som tar seg av salg og innsamling av disse pengene, og ofte går det i dopapir. Men hvor kjedelig og ikke minst vanskelig er ikke det å selge? Jo, veldig!

Derfor har jeg nå et tilbud til dere hvor dere kan selge superpopulære lipsyler fra Forever Living. Dette er lipsyler av høy kvalitet der hovedingrediensen er aloe vera. Disse har et veldig godt rykte, kan brukes på insektsstikk, brannskader og alt annet i tillegg til leppene. Med andre ord er det gode produkter som er lette å selge. De tar heller ikke stor plass (én lipsyl veier 4,25 gram), så barna slipper å gå rundt med svære bager, poser og sekker som veier mer enn dem selv. Et veldig godt tilbud som det er store muligheter for å samle inn gode penger på! Vil du lese mer om denne lispylen kan du gjøre det her.

Er dette noe som kunne vært interessant for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med meg enten her på bloggen eller på mail - ltd-forever@hotmail.com, så sender jeg deg hele avtalen med all informasjon. Jeg hadde også blitt kjempe glad om du delte dette innlegget på facebook slik at de av vennene dine dette kan være aktuelt for kan få det med seg ♥

Festkjoler på salg!

 • 28.10.2015 kl. 15:30

Nå går vi mot den mest populære festsesongen. Det er julebord, det er nyttår, det er halloween feiring, julaften, i mitt tilfelle min egen bursdagsfeiring, med andre ord er det mye som skjer i de neste månedene. Derfor kan det være greit å friske litt opp i kjoleutvalget i klesskapet ditt. Nå er den perfekte tiden på  å gjøre akkurat dette på, ettersom nelly har sitt største salg noensinne. Jeg kan også meddele at du kan få enda 10 % avslag PÅ SALGSVARER om du bruker rabattkoden jeg har lagt til i bunn av innlegget. Nå er det vel ikke mulig å gå glipp av dette kuppet, eller hva? Det blir nok en god stund til nelly har ett slikt salg igjen, men det er ikke så lenge til festene kommer den ene etter den andre. Ingenting er surere enn å måtte gå i den samme kjolen helg etter helg. Så benytt deg derfor av kuppet nå, så slipper du at alle de fineste kjolene er utsolgt. Jeg vet av erfaring at det er veldig lite utvalg rett før jul og nyttår. Da er det kun de enkleste kjolene i xxxxs eller de som er store som telt som ligger igjen. Mitt smarteste tips er derfor å være ute i god tid når det gjelder å kjøpe kjole til disse anledningene. ♥ Derfor har jeg plukket ut mine favoritter under her, ellers må dere bare ta en titt inne på siden selv også. Dere finner hele salgt her.

 1. rød kjole med ei skulder - du finner den her // 2. kjole som gir et hint av smalere midje på grunn av fargevalg og beltet under puppene - du finner den her // 3. mørk blå kjole med åpen rygg - du finner den her // 4. hvit kjole med sorte detaljer i midjen - du finner den her // 5. den fineste av alle kjolene i mine øyne, med dyp utringning og belte i midjen - du finner den her // 6. sort kjole med nydelig rygg - du finner den her // 7. vakker, hvit og elegant kjole - du finner den her // 8. sort kjole med dyp og åpen rygg - den finner du her

//innlegget inneholder annonselenker


 

 

Angi koden 10EXTRA i kassen så får du 10% ekstra rabatt på (det allerede) fantastiske salget. Gyldig til og med 30.oktober.

Hva er finest?

 • 28.10.2015 kl. 12:00

Jeg er ganske sikker på at jeg har nevnt dette på bloggen tidligere også, men jeg skal ikke si noe helt sikkert. Det som derimot er bombesikkert er at jeg har tenkt på det uendelig mange ganger. Skal jeg ta extensions igjen eller skal jeg ikke? Jeg synes det er et så ufattelig vanskelig valg. Overfladisk er det nok også, men jeg er dødsseriøs når jeg spør dere her altså. Jeg har nemlig gått hundre runder med meg selv angående om jeg skal eller ikke, men kommer aldri noe nærmere et endelig valg.

De positive sidene er at jeg synes det er fantastisk fint selv, og forrige gang (altså første gang) jeg satt på extensions følte jeg meg såå fin hver eneste dag.  Enkelt og greit elsker jeg å ha langt, tykt hår og synes selv jeg passer extensions veldig bra! Ikke ser det unaturlig ut heller, ettersom jeg har ganske langt hår fra før også. De negative derimot er at det er dyrt, ja faktisk flere tusen kroner når man regner med både å kjøpe dem, tape og en frisørtime for å sette dem på. I tillegg kan man ikke ha det i håret lenger enn omtrent tre måneder av gangen, da må man til frisøren for enten å ta dem av eller heise dem opp. For ett år siden da jeg prøvde dette for første gang falt valget på å ta dem av da tre måneder var godt ettersom jeg da ikke visste hvordan håret og hodebunnen min ville reagere på extensionene. Det visste seg at det gikk veldig fint, og mitt eget hår ble verken slitt eller "falt av" i ettertid. Pluss, pluss, pluss! Dermed er ikke dette med at extensions sliter på håret noe jeg velger å ta med på negative punkter. Det er derimot tar med er at både kjæresten og mamma synes jeg er finere med mitt naturlige hår.

Så, nå spør jeg dere om hjelp! Hva er finest, med extensions eller uten extensions?


Disse bildene lyver litt ettersom jeg har stylet det en del mer på bildet til venstre, men prøv å se hvordan det ville sett ut med samme "styling". Forskjellen er at håret er tykkere og lengre med extensions. Så, hva er finest?

Pensjonist i en tenåringsjentes forkledning

 • 27.10.2015 kl. 18:10

- mitt antrekk for kvelden -Jeg har hatt en fantastisk fin dag sammen med kjæresten min i dag, og vi har kost oss en hel del. Vi startet den faktisk på tannlegekontoret hvor jeg satt på venterommet og strikket - JA, jeg strikket på et venterom! Haha, tror dere jeg følte meg som en pensjonist i en tenåringsjentes forkledning eller? JEPP, det gjorde jeg virkelig! Etter at kjæresten hadde vært inne hos tannlegen i en timestid hadde jeg kommet veldig mye lengre på genseren jeg lager til Milo - vår lille chihuahua. Nå som det går mot vinter og kaldere tider er det bare på sin plass at han også får noen gode, varme vinterklær. Gleder meg til å vise den til dere!

Like etterpå gikk vi hjemom til min kjære for å hente kamerautstyr og det som hører med for å knipse vakre høstbilder - igjen! Kjæresten med halve ansiktet fullt av bedøvelse, og jeg som gikk ved siden av med et digert kamera hengende over skulderen. Alt for å få fine bloggbilder, eller hva? Haha, men tro meg, selv om han var mer bedøvet enn han var ubedøvet klarte han jammen meg å ta noen av de fineste bildene han har tatt. Det er ingen hemmelighet at perfeksjonisten i meg når det kommer til fotografering, til tider kan bli litt småirritert over at han kutter av meg bena eller toppen av hodet, at han har fokus på bakgrunn og ikke på motiv, eller andre småting som det så absolutt ikke er enkelt for han å få til. Men i dag, dere! I dag var han kjempe flink! Jeg har skryt han opp i skyene i etterkant av fotooppdraget, for herlighet så fornøyd jeg ble. Fokus, beskjæring, lys og alt annet var bare helt topp!

Da ettermiddagen kom snikende kjørte vi for å hente et vennepar av oss, nå var det nemlig tid for en aldri så liten dobbeldate! Vi fire bestemte oss for å spise middag på Egon i dag, og jeg har ikke hatt det så koselig på lenge. Bare det at vi valgte Egon, noe som betyr at jeg kunne bestille meg verdens beste bakte potet, i seg selv gjorde ettermiddagen fullkommen. Men i tillegg satt vi der med to superkoselige mennesker, dempet belysning og det ene interessante samtaleemnet etter det andre. Med andre ord har jeg kost meg i en fillehaug hele ettermiddagen, og jeg kan fint gjenta en dag som denne når som helst. Kvelden skal jeg tilbringe i armkroken til min kjære, med serie på skjermen og et kyss og to i mellom episodene. Ah, nå har jeg det fint ♥

Knall god, blodig nachos!

 • 27.10.2015 kl. 16:00

Hvor ekkelt, skummelt og brutalt ser ikke dette ut? Men slapp av! Det smakte ufattelig mye bedre enn det ser ut.

Nå er vi offisielt inne i halloweenuken! Derfor slo jeg til med en aldri så liten halloweenmiddag til kjæresten og meg i går. Valget falt på hjemmelaget nachos med guacamole, salsa og rømme til. Bare en bitteliten vri; nachosen så blodig, ekkel og direkte skummel ut. Er det halloween så er det halloween, ikke sant? Denne retten her passer også perfekt om du skal ha halloweenparty hjemme hos deg, men enda ikke vet hva du skal servere. Dette er superenkelt, noe de aller fleste liker, men kan også fort se veldig skummelt og ekkelt ut bare ved å gjøre noen små endringer.

 

Du trenger (til 3-4 personer):

400 gram kjøttdeig - smør eller olje til steking - 300 gram revet ost - 1 pose med salte tortillachips - 2 tuber med rød konditorfarge - 1 pose spicemix, tacopulver - 1 glass med salsa, tacosaus - 1 rød chili - 1 gul løk - ekkel dekor (jeg kjøpte mitt på europris)

Server med rømme, salsa, guacamole, salat eller det du måtte ønske. Selv serverte jeg med hjemmelaget salsa, hjemmelaget guacamole og rømme. 


 

Slik gjør du:

Start med å steke kjøttdeigen. Hakk opp chilien og løken som du tilsetter i kjøttdeigen når den er ferdig stekt. La dette surre sammen en liten stund før du blander inn tacopulveret og omtrent en desiliter med vann. Til slutt tilsetter du glasset med salsa, jeg foretrekker å bruke en sterk en, men skal du servere til gjester ville jeg anbefalt å bruke en litt mildere variant. Etter å ha tilsatt salsaen blander du alt godt sammen før du lar det småkoke på svak varm i cirka 10 minutter. Dette er for at sausen ikke skal være så rennende, om den er det får du nemlig myke tortillachips istedenfor sprøe. Det vil vi jo ikke!

Imens kjøttdeigblandingen koker, tar du all osten oppi ei bolle. Hell deretter den røde konditorfargen over osten, og rør det godt sammen til osten har fått en jevn rød farge. Hvor mye konditorfarge du skal bruke må du nesten se an i forhold til hvor rød du ønsker at nachosen skal bli. Men når det kommer til halloween pleier jeg å tenke at jo mer "blod" jo bedre, er dere ikke enig? Så jeg brukte i hvertfall to tuber med rød farge, slike som man får kjøpt på rema 1000.

Finn frem en ildfastform, eller som jeg har gjort en langpanne, legg bakepapir i bunn før du fordeler posen med tortillachips utover hele bunnen. Hell deretter kjøttdeigblandingen over tortillachipsene, og avslutt med den blodige osten på toppen. Sett retten midt i ovnen på 225 grader og la den stå der til osten har smeltet skikkelig slik at det ser ut som "blodet" renner. Dette tar omtrent tjue minutter.

Dersom du lager hjemmelaget salsa og guacamole som jeg gjorde, kan dette være et fint tidspunkt å tilberede den på. Gjerne legg igjen en kommentar om dere ønsker at jeg skal dele oppskriften på salsaen og guacamolen også! Kjæresten syntes hvertfall at salsaen var knallgod! Etter at nachosen er ferdigstekt er det bare fantasien som setter grenser for hvor skummel og ekkel du klarer å få det til å se ut. Jeg toppet det med edderkopper, skjelett, spøkelser og flaggermuser. Alt dette kjøpte jeg som sagt på europris!

Håper det smaker skummelt godt!

Tusen takk for at jeg ble født i Norge!

 • 26.10.2015 kl. 19:13

Tidligere i dag da jeg satt i stuen og koste med lille Milo kikket jeg tilfeldigvis ut av vinduet, og da slo tanken meg med det samme! Herlighet så fint det er med høst. Vi har både røde, gule og oransje trær i hagen, og kommer man utenfor gårdsplassen vår kan man se fargerike trær og løv i veiene over alt. Det er nå på høsten at jeg setter ekstra stor pris på at vi har et så stort skille mellom årstidene som vi har. For ja, det hadde garantert vært deilig å bo i syden, men jeg tror ganske sikkert at jeg til slutt hadde blitt litt mett på sommer og sol. Etter en stund hadde jeg heller lengtet etter kalde høstkvelder, den første snøen og ikke minst å se de første blomstene titte opp fra jorden etter en lang vinter. 

Her i Norge har vi i mine øyne det beste av alle verdener. Om sommeren kan vi oppleve mange lange og deilige sommerdager med temperaturer opptil 30 grader, og det er dagslys så og si hele døgnet. Vi løper rundt i bikini og sommerkjoler, går på skogsturer og er ute på havet og fisker til langt ut på natten. Likevel har vi iskalde vinterdager med så mange minusgrader at jeg ikke orker å skrive det ned, snøen faller fra himmelen døgnet rundt, og hele landet vårt blir dekket av et hvitt, mykt teppe. Vi lager oss kakao, sitter inne og nyter tiden med familien, lager snømenn og snøhuler ute i hagen. Vi går på ski, vi går på skøyter og vi smaker litt på snøen når vi er ute, kjenner tørsten snike seg innpå og tror at ingen ser oss. Årstidene i mellom er også magiske på hver sin måte. Høsten er fylt av kalde, regntunge dager, men likevel noen varme solskinnsdager inni mellom. Det er varme farger over alt, og trærne kler av seg og gjør seg klar for vinteren. Våren er starten på noe nytt. Det er nå snøen smelter, og gresset titter frem. Planter er visne og brune etter å ha ligget under snøen i noen måneder, men plutselig blomstrer alt på ny, og temperaturene stiger gradvis.

Jeg elsker at vi har det sånn her i Norge! Det viser liksom naturen fra alle sider, og vi får vist frem landet vårt på alle mulige, vakre måter. Vi vokser opp med ski på bena, men vi lærer oss også å svømme i havet. Vi leker i snøen og lager snømenn, men når sommer er tilbake spikrer vi trehytter og griller. Vi får oppleve både det varme og det kalde, og det er jeg så ufattelig glad for! Tusen takk for at jeg ble født i Norge!

 

Julegavetips til småbarnsforeldre!

 • 26.10.2015 kl. 15:00

Jeg vet det er mange, inkludert meg selv, som er tidlig ute med å tenke på julegaver. Selv har jeg langt over halvparten i boks allerede, og det er nok ikke så mange ukene til jeg har alt klart, og bare kan lene meg tilbake og nyte alt juletidene har å by på. Det verste jeg vet er å stresse rundt i midten av desember fordi jeg har noen julepresanger som gjenstår, og derfor er det bedre og bare få det unnagjort så tidlig som mulig! :-) Derfor tenkte jeg å komme med julegavetips til forskjellige målgrupper hver eneste mandag nå frem mot jul. I dag starter vi med målgruppen; småbarnsforeldre!

Kjenner du noen som nylig har satt et nytt lite mirakel her til denne verden? Noen med en liten baby eller kanskje noen med et lite barn. Noen du kunne tenke deg å gi noe annet enn bare baby-, barneklær eller leker til. Kanskje har de nok av det allerede? Her har jeg derfor funnet frem fire gode produkter som er perfekt å gi i julegave til dem. Produkter som er utrolig nyttige for både barn og foreldrene, og som de kommer til å ha mye større glede over enn en body som likevel snart er for liten.


 

Propolis - denne fungerer utmerket for tørr hud, små kloremerker babyen kan ha laget på seg selv i løpet av natten, rumpekrem for barnet, men også fuktighetskrem for alle i alle aldre. Ettersom denne kremen inneholder propolis som er det stoffet biene har inne i bikuben for å holde den ren har også mange kunder opplevd at den har hatt stor effekt på både psoriasis og eksem! Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Aloe vera gelly - Planten på tube. Denne her er det utrolig lurt å ha stående i hus, i hvertfall om du har en liten baby eller små barn. Små barn som gjerne brenner seg på både ovner, stekeovnen, mammas varme kaffi, pannen på komfyren etc. Når uhellet først er ute kan du smøre denne kremen på, og den lindrer veldig godt. Alle har vel hørt om hvor god aloe vera planten er til slike skader? Vel, denne kremen er så og si planten på tube, du kommer faktisk ikke nærmere en plante i tubeform enn du gjør med denne kremen. Den fungerer også utmerket om barnet svir, har utslett, har fått et stikk eller noe annet. Har barnet vondt i halsen kan man ta en klatt av denne kremen og svelge den, eventuelt blande den ut i melken. Ettersom den er så ren som den er kan den også brukes som øyekrem! Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Hand & face soap - Denne såpen fungerer som både håndsåpe, dusj- og kroppssåpe, fungerer ypperlig til barbering, som intimsåpe eller kroppssåpe/shampo for barn og baby. Med andre ord er denne utmerket ettersom den fungerer til alt mulig, og man dermed slipper å ha ti tusen forskjellige såper stående i dusjen. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Lips - Det siste produktet er lips! Dette er egentlig en lipsyl, men den kan brukes til så mye mer enn bare det. Har barnet fått sår og bleieutslett på stumpen kan man smøre med denne lipsylen, bare husk å ha to dersom man bruker den som vanlig lipsyl også, haha. Denne er perfekt å ha i jakkelommen eller vesken, og er et helt førstehjelpsskrin i en liten tube. Brannsår i form av varme, brennesler, brannmanet etc., utslett, stikk og mye mer - denne lindrer for alle disse tingene, og med et lite barn løpene rundt bena på deg kan det være vanskelig å beskytte det fra alle brennende og stikkende ting. Er ulykken først ute tar du bare opp lipsylen og smører den ut på såret eller der det svir. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Dersom du bestiller noen av disse produktene inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. 

Jeg skulle bare gjøre en ørliten forandring

 • 26.10.2015 kl. 09:35

Jeg har alltid vært utrolig glad i å lage min egen wok av alle mulige grønnsaker til et hvert måltid. Uansett om det er kylling, fisk, bare vanlig kjøttdeig eller noe helt annet, så fungere hjemmelaget grønnsakswok utmerket som tilbehør. Enkelt er det også! Min wok er også helt fri for sauser, dressinger eller annet som fjerner smaken fra de friske grønnsakene. Her snakker vi så rent og naturlig som overhodet mulig! Vanligvis pleier jeg å legge en liten klatt smør eller olje i bunn av stekepannen før jeg steker oppskjært løk og gulrøtter i et par minutter. Deretter hiver jeg brokkoli, blomkål og evt. sopp oppi woken, og lar alt steke et par minutter til. Så krydrer jeg med litt salt og pepper før det plasseres på tallerkenen sammen med noe annet. 

Dette fungerer som sagt utmerket til det meste, men ettersom jeg har spist dette her flere dager i uken i årevis begynner jeg så smått å bli litt lei. Ikke så lei at jeg velger noe annet å erstatte woken med, men så lei at jeg ønsket å gjøre en ørliten forandring. Rett før helgen bestemte jeg meg derfor for å prøve noe nytt, og av den grunn at jeg hadde spist havregrøt med kanel til frokost falt valget av forandring på å erstatte salt og pepper med kanel. Hvorfor ikke, tenkte jeg. Det er jo bare til å prøve! Resultatet ble så fantastisk at jeg er nødt til å dele hele fremgangsmåten med dere, så len deg godt tilbake og ønsk vannet i munnen velkommen.Du trenger:

en liten del kålrot - ei potet - ei gulrot - to klaser brokkoli - en liten del blomkål - en sopp - en halv løk


 

 

Slik gjør du:

Start med å skjære opp løk, poteten, kålrot og gulrot. Bland alt i ei stekepanne, eventuelt wokpanne, sammen med litt olje og la det steke på middels varme i et par minutter. Mens dette ligger og putrer i stekepannen kan du skjære opp resten av grønnsakene. Det vil si brokkoli, blomkål og sopp. Disse trenger ikke like lang steketid, så du tilsetter dem bare mot slutten, og lar alt steke sammen noen minutter til. Rett før du tar stekepannen av platen krydrer du godt med kanel! Det ser ikke så veldig delikat ut, men jeg lover dere, det smaker helt fantastisk.Eventuelt kan du bare ta en bit fra en av grønnsakene ut av pannen, krydre den biten og deretter smake om du synes det er godt eller ei. Server sammen med kjøtt, fugl eller fisk, eller spis det alene i ei skål med en klatt rømme på toppen. Sistnevnte passer best om det er lunsj eller kveldsmat du lager deg. Skal du ha det til middag anbefaler jeg at du velger å ha noe kjøtt til!Håper det smaker!

Slike kvelder som dette..

 • 25.10.2015 kl. 19:30

... er i mine øyne definisjonen på perfekt. Kjæresten og jeg har ligget i sengen og bare kost, snakket og ledd med hverandre i hele kveld. Etter langt om lenge klarte vi å reise oss fra sengen for å skifte til badetøy. Jacuzzien vi har stående på terrassen må være noe av det jeg er mest takknemlig for i hele denne verdenen. Vi har hatt så mange fine kvelder der - inkludert kvelden i dag - i varmt, boblende vann, under en krystallklar stjernehimmel. Er det mulig å få det mer romantisk enn det spør jeg bare? Etter en liten halvtime ute i jacuzzien kom vi oss opp av vannet, hoppet i dusjen og sitter nå og slapper av før vi skal på kino. Jeg sier det igjen, slike kvelder som dette..! Vi skal på kino sammen med en kompis for å se en skrekkfilm! Hjelp, det blir mitt livs andre skrekkfilm på kino. Jeg både gleder meg og gruer meg, og krysser fingrene for at filmen ikke er altfor skummel. Håper i hvertfall ikke at det blir som forrige gang. Da begynte jeg nemlig... ufattelig flaut å innrømme... å grine! Jeg skvatt så kraftig den ene gangen at tårene presset på og jeg satt der med bena trukket helt opptil meg samtidig som jeg klemte hånden til kjæresten så mye at han var redd den skulle knekke. Hulket gjorde jeg også et par ganger. Haha, er det mulig!? Jeg satser på at det gjelder det samme for skrekkfilmer som alt annet - altså, øvelse gjør mester.

Smultringdietten

 • 25.10.2015 kl. 15:05 

Vet dere hva mamma fortalte meg om her en dagen? Det må være verdens beste slankekur, eller diett, ettersom den går ut på at man kun skal spise smultringer. Hvor godt og kult høres ikke det ut? Nå tenker du kanskje at dette her bare er tull eller oppspinn ettersom det ikke er mulig, men tro om igjen, for det er det faktisk. Ja, dette er faktisk en av få dietter som har dokumentert virkning. Du kan selv velge hvor lenge du vil gå på dietten, og jo lenger du går på den dess mer skal du gå ned i vekt. Det beste av alt med hele denne smultringdietten er at du skal spise smultringer til alle måltider (ja, du kan faktisk spise dem utenom måltidene også om du måtte ønske det). Med andre ord, spis så mange smultringer du vil og gå ned i vekt likevel!  Den eneste regelen det er viktig at du følger på denne dietten er at du kun må spise midten av smultringen. Ellers kan du gjøre akkurat som du vil og spise så mange du bare orker! 

Hvilket kostyme skal jeg velge til halloween?

 • 24.10.2015 kl. 15:00

Som jeg nevnte for dere tidligere har jeg enda ikke bestemt meg for om jeg skal ut og feste på halloween eller ikke. For å være ærlig tror jeg egentlig ikke at jeg kommer til å klare og bestemme meg før dagen er her heller, men jeg forbereder meg likevel på at jeg kommer til å danse natten lang. Da blir det ikke så stressende med mange forberedeleser som må gjøres bare timer før jeg drar ut døren. Så, jeg har da tre kostymer liggende her hjemme, som jeg gjerne kunne trengt litt hjelp av dere til å velge mellom. Så, legg igjen en kommentar med hvilket av disse kostymene du likte best! Da hjelper du meg langt på vei. Selv har jeg en av dem som en liten favoritt, men jeg vil likevel gjerne høre din mening slik at jeg velger det absolutt beste kostymet!


 

1. Politi


 

2. Sykepleier


  

3. Rødhette

 


 

Hvilket likte du best? Legg igjen en kommentar!

Glemte mobilen, kom tilbake med...

 • 24.10.2015 kl. 10:30

Jeg er nødt til å være verdens heldigste jente!Nå skal jeg dele en liten romantisk og vakker hendelse fra livet mitt med dere. Det var litt ut på ettermiddagen her en dagen. Kjæresten og jeg hadde akkurat vært på butikken og kom ut med hver vår handlepose. Da jeg hadde satt meg inn i bilen la jeg merke til at kjæresten på den andre siden enda sto utenfor med bildøren åpen. Han famlet og letet i lommene sine og så både fortvilet og forvirret ut på én gang. Han fortalte meg raskt og små stresset at han trodde han hadde glemt mobilen sin igjen inne i butikken. Så imens han løp inn i butikken igjen, startet jeg bilen og kjørte mot inngangen. Samtidig tenkte jeg med meg selv at han ikke skulle få glemme dette her. Han som alltid klager på at jeg glemmer mobilen min igjen over alt. Nå var det han som hadde klart det, og det skulle jeg med glede minne han på i tiden fremover. 

Etter et minutt og to kom han ut fra butikken igjen med et lurt smil om munnen og en ... rosebukett i hånden! Etter at han hadde åpnet bildøren og satt seg inn overrakk han rosene til meg. Jeg klarte ikke å slutte å smile. Jeg er sikker på at øynene mine glinset, for det var rett før jeg tok til tårene. Herlighet så rørt jeg ble. "Men... hva med mobilen da? Fant du den?" klarte jeg omsider å få frem etter en million takk. "Nei, det var bare en unnskyldning for å gå inn igjen alene. Du trodde vel ikke JEG hadde glemt mobilen min?" Jeg klarte ikke engang å være skuffet over at jeg ikke kunne mobbe han for å ha glemt mobilen. Lykkefølelsen av rosene overdøvet alt annet.
Min aller første!

 • 23.10.2015 kl. 22:54

De av dere som ikke fulgte bloggen min før jeg registrerte meg her på blogg.no, altså når jeg blogget under navnet linntheresedagsland.no, vet sannsynligvis ikke at jeg er forhandler i Forever Living. Det ble jeg i slutten av Juli i år, og frem til nå har jeg oppnåd en hel del både økonomisk, når det gjelder personlig utvikling og ikke minst  med tanke på opplevelser. Jeg har vært på flere samlinger, både her i distriktet, men også en helgetur til Oslo. Jeg har vært på jentekvelder sammen med teamet jeg er en del av,  og jeg har møtt masse nye mennesker i form av både kunder og andre interesserte. Jeg har likevel ikke klart å booke en produktpresentasjon hos noen før nå i kveld. Da valgte jeg å ha presentasjonen her hjemme hos meg istedenfor, så får jeg heller bare jobbe med å booke hos andre nå videre. Om du kunne tenke deg å hatt noen venner på besøk en kveld der jeg kommer og forteller dere om produktene og mulighetene dere har med Forever, så må dere ikke være redd for å kontakte meg her, på facebook eller på mail ltd-forever@hotmail.com.

Men tilbake til kvelden i kveld. Jeg dekket bordet med kaffi, brus, oppskjært frukt og knallgode fruktspyd, chips og smågodt. Gjestene kom klokken 20:00, og det er først nå jeg har tid til å sette meg ned for å oppdatere dere. Jeg sitter igjen som en strålende fornøyd og smilende businesswomen! Med masse inspirasjon og noen tusenlapper rikere er jeg uten tvil klar for å ta helg. Men først ønsker jeg å dele noen bilder fra i kveld! Tusen takk til mine snille og interesserte gjester, og ikke minst tusen takk til min sponsor Randi Elise som kom og hjalp meg med produktpresentasjonen ettersom dette er min første! Jeg er evig takknemlig.Pengene dine går ikke til det du tror

 • 23.10.2015 kl. 09:27Okei, jeg pleier som regel å holde religion, politikk og samfunnsproblemer unna bloggen ettersom jeg ønsker at dette skal være et fristed der man ikke trenger å lese om nyheter og andre viktige saker, men heller koble litt av og få en god dose underholdning istedet. Nyheter, politikk og samfunnsproblemer finner man jo over alt ellers, ikke sant? Men nå er det nok. Nå må jeg bare komme med noe jeg fikk høre om for ei god uke siden, som sjokkerte meg helt ekstremt!

I løpet av de 60 siste årene har vi mennesker hugget ned halvparten av verdens regnskoger, noe som er helt ekstremt mye. Fortsetter vi i dette tempoet kommer verden til å gå under lenge før vi når år 2070! Jeg vet det er mange som lurer på hvorfor, og ikke minst hvorfor i all verden regnskogen er så viktig for oss. Selv lurte jeg også på det, helt til jeg søkte det opp og fant svarene jeg var ute etter. Derfor skal jeg dele noen punkter om hvorfor regnskogen er jordas eget skattekammer, før jeg tar for meg hovedpoenget i dette innlegget.

➜ På planeten vår har vi et drøss av ulike dyre- og plantesorter, men visste dere at mange av disse kun finnes i regnskogen? Slik at når vi river ned og ødelegger slik som vi gjør, så forsvinner de for alltid?

➜ Millioner av mennesker lever i regnskogen. Dette er mennesker som har levd hele livet sitt der inne, og ikke kjenner til noe annet. Mennesker som er blant jordas fattigste, men som likevel klarer å finne alt de trenger der inne, og dermed ikke lide noe nød av det. De lever av skogen, jorda og vannet i regnskogen. Hvis de mister tilgang på disse ressursene har de ikke lenger noe å leve av. Derfor sier det seg selv at om man river hjemmet deres vil de sitte igjen uten å ane hvordan verden her ute fungerer.

➜ Regnskogen har også ekstremt mye å si for jordas klima. Etterhvert som regnskogen ødelegges blir bare været varmere og varmere, i tillegg til at det blir mye mer ustabilt. Vi ødelegger rett og slett den gode balansen i naturen slik vi holder på nå.

➜ Når vi allerede snakker om global oppvarming kan jeg ta med at mellom 10 og 15 prosent av verdens klimagassutslipp skjer i forbindelse med avskoging. Er ikke det ekstremt å tenke på? Vi bruker så mye energi og ressurser på å hogge ned noe som ødelegger planeten vår, driver millioner av mennesker ut i fattigdom og i tillegg utrydder unike dyre- og plantesorter. Hvor er logikken i dét?

Men nå var det ikke dette jeg egentlig ville ta opp i dette innlegget. Det som sjokkerte meg er måten å løse dette problemet på. Dere har garantert hørt om det, og mange av dere har også bidratt til å stanse nedhoggingen ved å donere penger til regnskogsfondet gjennom tv-aksjonen forrige søndag. I seg selv en utrolig fin løsning og en fantastisk måte å håndtere problemet på. Det som derimot er helt på trynet er at TV-aksjonen har brukt hele 38 millioner kroner på å organisere "verdens største dugnad"! 38 millioner, dere! Det er nesten 40 millioner kroner det, og tørr dere gjette hvor de pengene ble tatt fra? Jepp, rett fra de pengene som vi puttet i bøssene i god tro om at alt skulle gå til å redde regnskogen. Istedet går nesten 40 millioner av dem til personal- og driftskostnader i sekretariatet som er oppnevnt av Regnskogfondet, samt til reklame og reiseutgifter. Bare NRK i seg selv får betalt 3,7 millioner kroner for å lage selve TV-sendingen som gikk søndag kveld. For hver tusen lapp har to hundre av de kronene gått til noe helt annet enn å redde regnskogen. Er det bare jeg som synes dette er helt feil? I hvertfall når det kalles en dugnad. Om bøssebærerne er frivillige, hvorfor skal de som "sitter i toppen" få betalt? Hadde det ikke vært mye mer rettferdig og ikke minst effektivt å la alle pengene, hvert eneste øre, gå til det vi regner med og stoler på at det vil gå til?

Det synes i hvertfall jeg. Dette er jo helt på tryne!

Et desperat innlegg til dere som har peiling...

 • 22.10.2015 kl. 17:24

Nå sitter jeg virkelig godt i det, dere!

Etter at jeg skiftet fra eget domene til blogg.no har jeg tenkt at det er null problem og få alle innleggene mine med meg til den nye bloggen. Det viste seg derimot å ikke være så lett som jeg først trodde. Å få innleggene eksportert ut fra min forrige blogg var enkelt, problemet kom når jeg ikke fant noen plass å importere dem her inne. Jeg har mailet litt rundt og sjekket opp, og så langt har jeg ikke funnet noen som kan hjelpe meg eller i det minste bare forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette. Så nå gjør jeg et siste, desperat forsøk på å finne noen som har peiling på dette området. Om ikke er jeg nødt til å kopiere og lime inn ett og ett innlegg manuelt, og ettersom jeg rett over 1000 innlegg på min forrige blogg vil det ta sin tid å kopiere ALLE. Prøver derfor å utsette det litt til, og heller søke hjelp hos dere. Så, om du har peiling på dette kan du være så snill å sende meg en mail på linn_therese_dagsland@hotmail.com? Jeg kan gjerne betale deg om du har lyst til å hjelpe meg med dette! 

Det finnes alltid et unntak

 • 22.10.2015 kl. 16:40

 


 

I dag har jeg kjørt rundt i timevis og bare nyt synet av at høsten virkelig er kommet til byen. Det må være noe av det fineste jeg vet! Når det er mulig å se at det er høst. Fargene på trærne, alle bladene langs veikanten, kortere dager og mer regn. Ja, til og med regnet liker jeg, det gir liksom ikke den samme skyldfølelsen når man sitter inne under et pledd foran tven. Sitter man inne når solen stråler utenfor derimot, da kommer den snikende med det samme - følelsen av å kaste bort fint vær! Nei, nå som høsten er her og vinteren nærmer seg med stormskritt (bokstaveligtalt, haha) er det deilig å kunne sitte inne med god samvittighet samtidig som regnet hamrer ned utenfor. Jeg synes også det er veldig beroligende og sovne til lyden av regn mot vinduet, og vinden som uler!

Men det at jeg liker regnet har selvsagt sine unntak det også! Som i dag for eksempel. Jeg kjørte rundt i distriktet i timevis og nøt synet av alle fargene. Det jeg imidlertid ikke fortalte dere over her var at jeg hadde kameraet på fanget hele tiden, og letet desperat etter et sted hvor det ikke regnet, slik at jeg kunne knipse noen nydelig høstbilder til dere. Det var lettere sagt enn gjort - etter over tre timer i bilen hadde jeg kun funnet ett sted hvor det ikke regnet, og der rakk jeg å ta nøyaktig TO bilder før dråpene plutselig kom dalene der også. Heldigvis ble jeg ganske fornøyd med begge bildene. For ikke å snakke om alle stedene jeg nå vet at det er slående vakkert nå om høsten. For å si det slik; jeg vet nøyaktig hvor jeg skal kjøre for å knipse bilder neste gang himmelen åpner seg og solen skinner!

 

 

Hjemmelaget havregrøt på to minutter

 • 22.10.2015 kl. 09:30

Er det noe som er sikkert som banken så er det at havremel er et dyrt produkt å gå til innkjøp av. I hvertfall i forhold til hvor billig man kan lage sin egen versjon, som jeg skal vise dere i dette innlegget. Havremel selges stort sett bare på helsekostbutikker, og en kilo koster rundt 30 kroner. Til sammenligning koster en kilo havregryn bare 12 kroner og kan kjøpes over alt. Derfor skal jeg nå vise dere hvor enkelt det er å lage havremel av havregryn, og deretter bruke dette til å lage verdens beste, sunneste og hjemmelagde havregrøt. Perfekt til frokost både på hverdager og i helger ettersom det er sunt og knallgodt.


 

Først, hvordan man lager havremel av havregryn. Det eneste du trenger er havregryn og en mikser. Hell litt havregryn oppi mikseren og så vidt trykk på knappen. Vips så har du hjemmelaget havremel som koster en tiende del av prisen, og i tillegg smaker enda bedre.


Vanlig havregryn - Havregrynet etter fem sekunder i mikseren

Så, over til hvordan du lager havregrøt! Dette er egentlig latterlig enkelt. Det eneste du trenger er 50 gram av dette havremelet du nettopp har pulverisert i mikseren, 2 dl vann og ett egg. Bland vann og havremel i ei skål, for så å plassere den i mikroen i ett minutt. Når det gjenstår tretti sekunder tar du skålen ut og rører om før du setter den inn igjen. Tretti sekunder senere tar du skålen ut og rører om igjen - nå er massen veldig rennende og løs. Rør så inn et rått egg, og plutselig er konsistensen blitt tykk og kremete. Enklere enn dette går det vel ikke an å få det? Billig er det også - ei skål med denne fantastisk gode havregrøten koster ikke mer enn et par kroner! Dryss over litt søtning og kanel - gjerne noen bær eller nøtter også dersom du ønsker det - og nyyyt ♥

Mitt beste løpetips

 • 21.10.2015 kl. 16:30I dag startet jeg dagen med en deilig havregrøt som jeg prøvde meg frem på selv, uten noen oppskrift. Jeg tok mål av alt jeg gjorde, og når resultatet ble akkurat slik jeg ønsket skrev jeg alt ned i et innlegg jeg deler med dere i morgen tidlig! Etter å ha inntatt havregrøten og latt den synke en timestid skiftet jeg til treningsklær. Deretter fant jeg frem verdens beste shaker, med to rom under selve drikkeflasken. I det ene rommet målte jeg opp en scoop med proteinpulver, og deretter fyllte jeg shakeren med vann. Jeg danset ned trappene, inn på treningsrommet, stablet noen stoler slik at jeg kunne plassere macen rett foran tredemøllen. Tid for en episode med dexter! Jeg har delt dette tipset før også, men jeg er nødt til å gjøre det igjen; å løpe på tredemølle mens man ser på serie er løsningen for å unngå og kjenne at man blir sliten. Man lever seg så godt inn i serien at kroppen jobber av seg selv, på autopilot. Det må være mitt aller beste løpetips!

Etter en halvtimes joggeøkt gikk jeg over til styrketrening der hovedfokus var på armer, skuldre og rygg. Det er på dager som dette jeg priser meg lykkelig over at vi har et eget treningsrom i huset. Å trene blir både lettere, billigere og mer effektivt tidsmessig når man slipper å komme seg til et treningsstudio hver eneste gang. Jeg kjenner likevel at det skal bli godt å melde meg inn i et treningsstudio nå snart. Å ha noen til å hjelpe deg med øvelser, sette opp program og ikke minst bare det å trene sammen med andre, betyr veldig mye for meg. Så det ser jeg veldig frem til! I mellomtiden koser jeg meg likevel her hjemme med apparatene og tredemøllen. Håper dere har hatt en fantastisk onsdag så langt, nå skal jeg hoppe i dusjen!Slik forbrenner du 1300 kalorier på litt over tre timer

 • 21.10.2015 kl. 11:00

God formiddag, dere! Vet dere hva jeg kom over i går? Verdens beste tips. Ikke gjorde jeg noe spesielt for å finne det ut heller. Det skjedde liksom bare! Derfor tenkte jeg at jeg kunne det med dere. Så, er dere klar for å finne ut hvordan du enkelt kan forbrenne 1300 kalorier på bare litt over tre timer? Jeg klarte det i går, og er sjokkert over at det i det hele tatt gikk an.

Det første du må gjøre er å grave i fryseboksen etter en grandiosa. Har du ikke hjemme er du nødt til å kjøpe en ny på butikken. Det er mulig å bruke en annen type pizza også, men da er det ikke sikkert at du forbrenner 1300 kalorier. Det kan være enten mer eller mindre. Når du har funnet deg en grandiosa, tar du den ut av esken og fjerner alt plasten rundt. Sett stekeovnen på 225 grader, og plasser pizzaen på midterste rille i ovnen. Husk å sette på viften, før du trasker ut av kjøkkenet. Dette trikset her fungerer best om du ikke har sovet så godt natten før, slik jeg hadde. Legg deg deretter på sofaen i stuen, og bla litt på mobilen. Bla så lenge at du sovner fra både den og pizzaen, og dupp av i tre timer. Du må selvsagt glemme å skru på alarm når pizzaen skal være ferdig stekt, slik at den blir skikkelig forbrent. Så, voíla! Når du våkner opp tre timer senere har du enkelt klar å forbrenne hele 1300 kalorier uten å så mye som ta på deg treningsklærne.

Konkurranse: vinn girly lommebok!

 • 20.10.2015 kl. 20:58

Vinneren er trukket!Jeg lovet dere en konkurranse for å gjøre opp for problemene med bloggen den siste tiden. Valg av premie faller da på en splitter ny lommebok med eget rom til mobilen som jeg bestilte meg for et par uker siden. Jeg bestilte to slike som dette, og ettersom det ikke er noe vits å ha to stykk liggende, velger jeg å dele ut den andre til en av dere. Lommeboken er i fargen rosa, virker å være av veldig god kvalitet og har god plass til både kort, kontanter og ikke minst mobiltelefonen din. Om du vil lese mer om lommeboken finner du den her.

For å delta i konkurransen er du nødt til å:

- Like facebooksiden min

 

- Legge igjen en kommentar når det er gjort. Husk å fylle inn epostadressen din i feltet for epost slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. 

Lykke til! Holder konkurransen gående til neste søndag kl.23:59!

Tilbake etter nesten to år!

 • 20.10.2015 kl. 14:07


 


 

Etter nesten to år på eget domene har jeg nå tatt en beslutning om å komme tilbake hit til blogg.no. De siste ukene har jeg slitt en del med å holde bloggen stabil ettersom plassen på webhotellet mitt begynte å fylle seg veldig opp. Det betyr at om jeg skal fortsette å blogge så ofte som jeg gjør er jeg nødt til å betale mer for å beholde bloggen min. Det synes jeg selvfølgelig er veldig kjipt, og av den grunn har jeg valgt å betale for et år til, men med den miste pakken. Dere har derfor ett år på dere til å vende dere til å skrive blogg.no istedenfor bare .no etter navnet mitt oppe i URL-feltet. Jeg tror det meste kommer til å bli mye enklere nå ettersom jeg kan få gratis hjelp om det er problemer med noe. For ikke å snakke om at det er helt gratis å ha bloggen i seg selv. Den eneste ulempen må være at jeg ikke kan bestemme over like mye selv, men det føler jeg heller ikke så stort behov for lenger. Det viktigste for meg er at jeg kan skrive inspirerende innlegg til dere, og at bildene er av god kvalitet. Designet kan jeg også selvfølgelig velge selv, og det kommer fremdeles til å være lyst og fint. Med andre ord er det ikke så mye som kommer til å endre seg for dere bortsett fra at jeg ikke bestemmer all reklamen selv, og at bloggen forhåpentligvis kommer til å bli mer stabil fremover. Kanskje det er kjekkere for dere også nå som dere kan følge med på lesertallene mine på topplistene her på blogg.no? Jeg krysser i hvertfall fingrene for at dette kommer til å fungere, og at jeg slipper å skifte adresse flere ganger nå. For å gjøre godt igjen for den ustabile bloggen de siste ukene tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse litt senere i dag. Ja, vi kan jo også kalle den for en feiring av den nyåpnede bloggen! Følg med senere i dag, og legg gjerne igjen en kommentar om du synes dette er et godt eller et dårlig valg. 

 

Ellers jobber jeg med både design og litt andre ting for at dette skal bli så bra som overhodet mulig. Slik det ser ut nå er altså kun en midlertidig løsning. Jeg skal også prøve å få på plass alle mine tidligere blogginnlegg her inne. Bare gi meg litt tid.

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no