LinnThereseDagsland -

Lillesøsters reaksjon på graviditeten!

 • 31.08.2016 kl. 20:59

I rundt ett år nå har lillesøster mast på meg og min kjære angående når vi har tenkt å bli gravide. Haha, den skjønne snuppa har nemlig sååå lyst til å bli tante til et liten nurk. Dere kan tro hun ble både overrasket og glad da vi hadde skrevet et kort til henne - fra den lille i magen.

Det som står på kortet er;

Kjære tante Marthe! 

Jeg ser veldig frem til å bli kjent med deg. Jeg tror du og jeg kan bli veldig gode venner, og jeg vet allerede at du får passe på meg når mamma og pappa trenger litt kjærestetid. Håper vi blir bestevenner. Du får kose og klemme meg alt du vil rundt slutten av mars forresten. Men hvis du vil kan du være med mamma og pappa å se på meg for aller første gang den 19.august. Håper du vil det, verdens beste tante. 

Stor klem fra lille meg.

Reaksjonen til lillesøster da hun leste dette kortet, ser dere under her!

Elsker hvordan hun spør på hundre ulike måter om dette faktisk er sant! Og ikke minst den gode klemmen jeg fikk ♥

Ekte hverdagsgleder!

 • 31.08.2016 kl. 16:48

Mmm, Christopher og jeg har nettopp inntatt tidenes beste kjøttkakemiddag med en hel haug av tilbehør. Mormor gav meg nemlig en gigantisk bag med diverse tilbehør og mat til dagens middag slik at jeg bare trengte å varme det opp + koke poteter. I tillegg til en boks med tyttebærsyltetøy, en boks med ertestuing, en boks med kokte gulrøtter, ei gryte med hjemmelagde kjøttkaker i brunsaus og 3 store poteter, var det også en brokkoli og et blomkål!

Ettersom vi allerede hadde fått mye godt tilbehør valgte jeg å legge blomkålen og brokkolien i kjøleskapet, så koser vi oss med det sammen med dip til kveldsmat. 

Magen føles stappmett akkurat nå, og både jeg og min kjære smiler fra øre til øre. Vi er så takknemlige og kjempe glade for slike hverdagsgleder. Tusen takk mormor og morfar!

Hvilke hverdagsgleder har du opplevd den siste uken?

Gravidoppdatering: uke 11

 • 30.08.2016 kl. 16:06

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 11, og er med andre ord 10 uker + 0 dager på vei!

Babyen er så stor som: Nå er babyen på størrelse med en lime. Så utrolig gøy å se hvor mye den lille vokser fra uke til uke. 

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Nei, jeg kjenner ingen bevegelse enda, men på siste ultralyd hos legen i går fikk samboer sett en livlig liten baby som slo rundt seg med armene. Noe så fint! Den vinket til oss. Så det er absolutt masse bevegelse der inne selv om jeg ikke kan kjenne det enda.

Ukens innkjøp: Det må være den superskjønne heldressen jeg fikk i posten i helgen. Den er i størrelse 3 måneder, så det blir en stund til den kan brukes, men den havner absolutt på favorittlisten med klær til den lille. 

Utstyr: Av utstyr har vi seng, garderobeskap, stellebord og bæresele pluss litt mindre ting. Men mangler blant annet vugge, vogn, vognpose, babynest og bilsete. De to førstnevnte skal jeg få av familie - så det er allerede i orden. Oppi vognen skal jeg faktisk bruke samme vognpose som jeg hadde da jeg var liten! Synes det er så fint. Den skal bare bli sendt til rens først.

Hvordan har treningsuken vært: Nå er det bare ei uke igjen til jeg kan begynne med styrketrening igjen, men utenom det har jeg stort sett klart å gå den 30 minutters gåturen hver dag - som har vært målet mitt siden jeg fikk positiv test.

Ukens cravings: Den siste uken har jeg hatt dilla på lilla druer og sjokolademelk! Det har gått noen liter melk og noen kurver med druer med andre ord. 

Plager: Endelig merker jeg at kvalmen begynner å avta. Jeg er fremdeles veldig dårlig om morgenene, og spyr stort sett hver morgen like etter at jeg har våknet. Men så gir det seg stort sett etter en liten time! Jeg sliter også med veldig oppblåst og vond mage om kveldene, men utenom det er formen tipp topp! Deilig å kjenne at jeg får mer og mer energi for hver dag som går.

Kjønn på babyen: Jeg føler fremdeles på meg at det er ei lita jente inni der, mens samboer føler det er en gutt. Tiden får vise! Mye mulig vi får vite det på ultralyden den 23.september.

Hvordan sover du om natten: Jeg sover stort sett veldig bra. Til tross for at jeg pleier å slukne mellom klokken ni og ti, og ofte våkner av forferdelige mareritt på morgenkvisten.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer. Det som skjer, det skjer!

Humør: Veldig opp og ned. Jeg er akkurat som en emosjonell berg og dalbane. Stakkars Christopher som klarer å bo med dette her.

Vektøkning: 5 kilo.

Neste kontroll: Neste kontroll er første svangerskapskontroll hos legen den 8.september! 

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

Vegetar: bakt søtpotet på 1-2-3

 • 30.08.2016 kl. 14:00

For noen dager tilbake bestemte jeg meg for å ha en aldri så liten vegetarrett til middag. Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn i gjennomsnitt spiser for mye kjøtt, så en kjøttfri dag i ny og ne har alle godt av. Denne vegetarretten er også så god at du ikke savner biffen et eneste sekund.

Du trenger:

En stor søtpotet per person (om den er veldig stor, som min, holder det med en kjempe stor til to personer), mais, rømme og smør. Eller annet tilbehør om du ønsker.

Slik gjør du:

Kutt søtpoteten i to, eventuelt fire om den er stor. Sett stekeovnen på 200 grader, og la den stå i stekeovnen i cirka 70 minutter, mindre om de er små og lengre om de er store.

Legg den deretter på et fat med mais, rømme og smør som tilbehør. Spis med skje og nyt! 

Et lite tips helt på tampen: skjære gjerne et tynt lag av toppen av søtpoteten. Med andre ord, ikke slik jeg har gjort på bildet under, men et supertynt lag over hele poteten (jeg gjorde dette på den andre halvdelen, og det ble mye bedre!).

Håper du smaker!

Min lørdag i bilder!

 • 29.08.2016 kl. 20:00

Alarmen til min kjære ringte ikke før klokken halv elleve, og det var da jeg våknet.

Christopher skulle på jobb, men tok seg tid til å lage frokost til meg først. Etter at jeg hadde spydd opp alt av væske jeg hadde i magen selvsagt.

Da han hadde gått og jeg hadde spist opp frokosten min tok jeg med meg dynen inn i stuen og brukte morgenen i godstolen samtidig som jeg surfet litt på nettet.

Etten en liten stund ble formen så god at jeg kom meg inn på klesrommet for å fikse meg.

Jeg greide håret og sminket meg lett.

Klar for dagen!

Deretter prøvde jeg bunaden min som jeg skulle bruke i konfirmasjonen dagen etter.

Og heldigvis fikk jeg den igjen. Til tross for at den var veldig stram - spesielt over puppene.


Jeg pakket vesken min etterpå, og bestemte meg for å tilbringe dagen hos mamma og pappa.

Jeg stoppet likevel innom butikken på veien for å hente to pakker.

I den ene lå det et deksel til meg og et deksel til min kjære.

Mens den andre inneholdt en supersøt heldress til lille, i størrelse 3 måneder. Skal vise bedre bilder av den i morgen.

Deretter gikk turen endelig videre til mamma og pappa.

Denne lille karen kom løpende mot meg i det jeg gikk opp trappene.

Han og lillesøster satt nemlig ute og koste seg i det fine været.

Selv gikk jeg rett mot hagen ettersom jeg så at eplene der har blitt veldig røde nå. Haha, se hvor tunge de er, som bøyer hele treet.

Jeg plukket meg et eple, spiste det og det smakte helt fantastisk!

Etterpå lekte og slikket Milo litt på epleskrunten.

Da mamma og pappa kom hjem satte lillesøster seg bak rattet i bilen min, mamma seg i passesjersetet og jeg meg i baksetet, og så øvelseskjørte vi litt.

Først tok vi turen innom farmor og farfar hvor mamma leverte posten hun har tatt vare på mens de har vært bortreist, og som takk fikk hun en nydelig bukett roser!

Etterpå kjørte vi til coop obs, hvor vi kikket etter beis til en stol mamma og de har på terrassen, og så fikk jeg et smørbrød med ost og skinke på vei ut ettersom kvalmen begynte å melde sin ankomst.

Vi kjørte videre til Rema 1000 hvor vi i tillegg til å kjøpe ingredienser til kveldsmaten også kjøpte oss noen plommer.

De var  gode!

Vel hjemme igjen (hos mamma og pappa) begynte vi på kveldsmaten, og etter lillesøsters forslag hjalp alle til.

Plutselig var maten ferdig og vi hadde sliders med salat og pommes frites til kveld! Det var jo tross alt lørdag.

Etterpå var det tid for en liten middagslur for enkelte, mens resten bare slappet av.

Lille, skjønne.

Jeg hjalp også mine kjære foreldre å legge ut campingvognen for salg. De har bestemt seg for å gå over til husvogn nå som vi ikke har plass i Hervik lenger, så om du ønsker deg verdens fineste campingvogn kan du gjerne ta en titt på annonsen her inne.

Plutselig var det kveld. Jeg kjørte hjem, ventet på min kjære som jobbet overtid, og sluknet i sofaen før jeg fikk tid til å ta flere bilder fra dagen. Haha!

Hva gjorde du på lørdag?

Jeg begynte å blø på fredag!

 • 29.08.2016 kl. 13:13

Endelig kan jeg puste lettet ut. På fredag opplevde jeg nemlig en liten blødning, en blødning som kun samboer, mamma og lillesøster visste om. Vi fortalte det ikke til noen andre i frykt for å bekymre dem mer enn nødvendig når vi ikke visste grunnen til at jeg begynte å blø. I dag fikk jeg derfor time til fastlegen min!

Og herlighet så godt det var å få vite at alt var bra! Først pratet vi litt om hva som hadde skjedd og hvordan blødningen hadde vært, og deretter fant han frem et apparat for å finne hjertelyden til den lille. Etter å ha funnet min egen hjertelyd et par ganger ble jeg kjempe letta da han plutselig sa «dette! er babyens hjertelyd». Det var første gang min kjære og jeg fikk høre babyen vår, og det var så utrolig godt og rørende!

Etterpå fant han også frem et ultralydapparat. Dessverre var ikke skjermen plassert slik at jeg fikk sett noe særlig, men Christopher fikk sett alt! Legen min også såklart. Han fortalte oss at vi kikket ned på babyen ovenfra, og at vi kunne se hodet hans. Rett under hodet såg Christopher to små armer som veivet frem og tilbake - en uvirkelig opplevelse, sa han. Legen sa at han skimtet til og med fingrene til den lille, med andre ord var alt helt normalt.

Den lå der den skulle. Han fant morkaken, og han fikk også øye på stedet blødningen hadde kommet fra. Dette var visst helt normalt nå rundt uke 10 som morkaken overtok jobben med å produsere hormonene. Med andre ord pustet vi lettet ut og det var kjempe kjekt å se hvor spennende legen min synes det var. Han forklarte oss også at vi kom til å bruke ultralydapparatet på alle svangerskapskontrollene fordi han synes det er så gøy!

For en fantastisk lege jeg har, wii!

Mamma og pappas reaksjon på graviditeten!

 • 28.08.2016 kl. 12:30

Mamma og pappa må være de jeg gledet meg aller mest til å fortelle om vårt kommende mirakel til - på lik linje med lillesøster ettersom jeg vet hun har ventet på denne nyheten i en evighet. Vi bestemte oss derfor for å gjøre det ekstra spesielt, og pakke inn to bodyer, en det sto "Kjære mormor. Jeg kommer i mars" på, og en akkurat lik bare med morfar. Tok ikke bilde av dem, men de var akkurat like som disse vi gav til de kommende oldeforeldrene, bare med mormor og morfar istedet.

Jeg ville det skulle være ekstra spesielt, og de fikk derfor pakke opp pakkene hver for seg, uten å se den andres reaksjon. Pappa først og mamma etterpå. Pappa ønsket dessverre ikke at jeg skulle dele filmen av reaksjonen hans på bloggen, men jeg har derfor beskrevet den så detaljert som mulig lenger nede. I mellomtiden kan vi ta en titt på reaksjonen til mamma, som jeg vil vise dere på video!

Grunnen til at hun kommer med "dust" er forresten fordi hun hadde hatt en følelse av at jeg var gravid i et par uker, men ettersom de var på ferie hadde jeg svart at jeg ikke var det. Jeg ville heller vente til de kom hjem, og fortelle det ansikt til ansikt! Haha, skjønne mamman min som gleder seg såå masse til å bli mormor. Og i ettertid har vært innom barnebutikken x-antall ganger, og allerede kjøpt inn både dyner og andre ting!

Reaksjonen til pappa:

Åh, hvor skal jeg begynne... Reaksjonen til pappa var bare så fin og rørende! Da han pakket opp bodyen fikk han bare frem "Ska du bli..." før han brøt ut i tårer. Dere skulle sett han! Tårene rant lenge før han klarte å samle seg igjen, og da sa han "gratulerer!" samtidig som han smilte det stolteste og største smilet jeg har sett på lenge! Ingen tvil om at han også gleder seg til sitt første barnebarn skal ankomme verden. ♥

Målet mitt etter fødselen!

 • 27.08.2016 kl. 18:21

Juhu! I morgen er det konfirmasjon, og i dag prøvde jeg derfor bunaden min og jammen fikk jeg den på meg til tross for at jeg føler jeg har est helt ekstremt mye ut. Den var likevel litt trangere over puppene enn den har vært tidligere, men når skjorten kommer under og jeg kan stramme den litt med sølvspydet tror jeg det kommer til å se ganske greit ut! 

Til og med magen kom bedre frem når bunaden kom på! Hihi, fikk jo faktisk en ganske tydelig babybump med det ekstra stoffet ;-) Noe så gøy!

Målet mitt er forresten at bunaden skal passe igjen til 17.mai - rundt seks-sju uker etter fødselen. Og nå som jeg har skrevet det her på bloggen er det jo offisielt, så da  jeg bare få det til! Helt til slutt vil jeg også legge til at jeg synes det er litt rart å tenke på at dette er siste gang jeg skal ha på meg bunaden før jeg blir mamma...

Hvilken bunad har du?

Kommer jeg til å trene i svangerskapet?

 • 26.08.2016 kl. 17:42

Det har kommet inn et par spørsmål om hvordan jeg har tenkt å gjøre det med trening nå som jeg er gravid, og det har jeg lyst til å svare dere på nå.

Det har seg nemlig slik at jeg har tatt det veldig rolig frem til nå. Kun gått turer på cirka 30 minutter stort sett hver dag, og ellers gjort det kroppen har tillat. Men jeg har ikke trent styrke, rett og slett fordi man skal være veldig forsiktig med dette de første tolv ukene. Ettersom jeg også har mistet en gang tidligere ble jeg anbefalt å ta det veldig rolig første trimester.

Når jeg kommer meg forbi uke 12 derimot, da girer jeg aktivitetsnivået noen hakk opp. Jeg kommer helt klart til å lytte til kroppen, stoppe treningen om jeg føler ubehag og ta det med ro om jeg er sliten - men jeg kommer også til å trene når jeg har lyst til det. Jeg har det nemlig så sinnsykt mye bedre med meg selv når jeg får svettet litt fra meg på treningsstudioet med jevne mellomrom - og dersom jeg har det bra har også den lille i magen det bra.

Akkurat hvordan jeg kommer til å trene, hvor ofte og hvor lenge må jeg nesten ta litt som det kommer, og dere kommer helt klart til å bli oppdatert på den biten. Jeg har nemlig et stort ønske om å prøve og motivere dere andre som også går gravide til å bevege dere litt mer. For det er ingen hemmelighet at mer bevegelse underveis i svangerskapet både gir mindre sannsynliget for å få plager - men også mindre sannsynlighet for at det skal oppstå komplikasjoner under fødselen. Med andre ord er det gull verdt om du klarer å trene som gravid. Da vil du gjøre både deg selv og den lille en skikkelig bjørnetjeneste.

Helt til slutt vil jeg likevel påpeke at det er veldig viktig å lytte til kroppen sin når man er gravid. Så om du er sliten, føler ubehag eller rett og slett ikke har overskudd til å trene - er det heeelt okei! Da lar du være. Og du skal absolutt ikke få dårlig samvittighet for det! Men om du faktisk klarer å trene eller bevege deg litt mer vil du fort merke at du får mer overskudd og ikke minst at svangerskapet kan bli lettere. 

Slik fortalte vi familien om graviditeten!

 • 25.08.2016 kl. 21:01

Fra forrige gang vi ble gravide bestilte vi noen supersøte bodyer der det stor "Kjære mormor/morfar/oldermor osv. Jeg kommer i mars" midt på magen i tillegg til et bilde av to babyføtter. Disse hadde vi store planer om å pakke inn og gi til alle som skulle bli besteforeldre og olderforeldre. Dessverre mistet vi den gang, og bodyene ble derfor pakket ned og gjemt bort.

Utrolig nok ble vi gravide igjen akkurat ett år senere, noe som betydde at termin fremdeles var i mars, og at vi derfor kunne bruke de samme bodyene for å fortelle om graviditeten. Denne gang fikk vi heldigvis pakket de inn og gitt de til familien også. Dessverre så vi ikke før nå, ett år etter vi fikk dem, at vi har fått en for mye farfar og en for lite oldermor. Noe som betyr at et sett kommende olderforeldre heller fikk ultralydbilde istedenfor body.

Til lillesøsteren min lagde vi dette kortet, og gav det til henne. Og resten av familien bare sa vi det til. Har forresten filmet reaksjonen til de aller fleste i familien, og de som synes det er greit, kommer til å bli publisert her etterhvert ♥ Hvordan fortalte du om graviditeten?

Tidenes klisje!

 • 25.08.2016 kl. 15:32

Nå har min kjære og jeg akkurat inntatt middagen, og jeg har nesten ikke ord ååå - det var bare så godt! Jeg vet forresten det er veldig klisje å blogge om hva man spiste til middag. På samme måte som det blir å blogge om været, men noen ganger må jeg bare. Og i dag er en slik dag. Haha! Uansett! Fløtegratinerte poteter og stekt kyllingfilet sto på menyen. Med en alle tiders fruktsalat til dessert. Det skulle dere smakt altså!

- vi fikk også brukt dette nye bestikket vi fikk av farmor og farfar for noen dager siden! Tusen takk -

Kjæresten hadde forresten brun saus på sin mat, men jeg er ikke helt der. Matens smaker kommer så mye bedre frem uten sausen, og steker man den riktig blir det heller ikke noe tørt. Du kan eventuelt ha et glass vann til om du synes det, men helt ærlig så er det absolutt ikke nødvendig.

Og siden vi først prater om middag; i går hadde jeg bakt søtpotet med tilbehør - en skikkelig vegetarrett som jeg gleder meg til å dele oppskriften på. For den smakte også helt nydelig!

Nå er det nok middagsprat for en stund tenker jeg. Men helt til slutt vil jeg gjerne vite hva som er dine favorittretter til middag? Og hva du har hatt eller skal ha til middag i dag! Legg igjen en kommentar her så kan vi inspirere hverandre om det er noen som står litt fast.

Lillesøsters tanker om babyen!

 • 24.08.2016 kl. 19:12

- et gjesteinnlegg av lillesøster -

HEI ALLE SAMMEN ♥

Det er bare helt sinnsykt å tenke på faktisk. Tenk at jeg skal bli tante til en liten baby. Det er bare helt uvirkelig, og jeg skjønner det faktisk ikke enda. Det er så stort, fordi vi ikke har et eneste lite barn i denne familien. Og jeg som bare ELSKER barn! Linn Therese er gravid, og det betyr at jeg skal bli tante, men jeg føler selv jeg er mer enn en vanlig tante. Jeg står så nær Linn Therese så ingen andre enn jeg og hun kan forstå. Det føles nesten som jeg er en ekstra mamma til denne lille herligheten, hehe.

Det komme bare til å bli så utrolig fantastisk, og starten på noen så utrolig fint. Jeg har gidd klar beskjed om at barnet skal kalle meg tante Marthe, for da er jeg ikke bare en tante, men jeg skal rett og slett bli den gode og snill tante Marthe som h*n alltid vil komme til. Jeg skal behandle h*n som om det var mitt eget barn.

Håper disse månedene går fort så jeg kan få møte deg lille venn. Jeg har så utrolig mange ting jeg vil gjøre med deg, og fortelle til deg. Du er tante sin yndlings baby. Elsker deg så høyt allerde, snakkes snart lille venn. Jeg og deg skal bli bestevenner allerede på sykehuset. Jeg skal passe på deg når mamma og pappa trenger litt alene tid, og jeg skal trille turer med deg. Du og jeg skal få det så utrolig fint sammen.

Håper du vil bli like god venn med meg som jeg vil med deg. Så kan vi gå tur og mate gakakene, og leke på lekeplasser når du blir litt større. Lille venn, du er tante Marte sin beste venn, og jeg gleder meg så utrolig masse. Vi snakke snart lille venn.

Klem fra tante Marthe ♥

Deilig sjokoladekake med bringebærfyll!

 • 24.08.2016 kl. 12:22

På mormors bursdagsfeiring på søndag bestemte jeg meg for å slå på stortromma. Jeg ville overraske henne med den mest avanserte kaken jeg noensinne har laget - og heldigvis ble resultatet vellykket! Jeg har derfor veldig lyst til å dele oppskriften på den med dere. Hele kaken tar veldig lang tid å lage, og du må derfor begynne å lage den dagen før den skal serveres.

Du trenger:

sjokoladekaken: 225 gram meierismør, 410 gram sukker, 4 egg, 375 gram hvetemel, 3 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver, 1.75 ts natron, 45 gram bakekakao, 45 gram oboypulver, 3.5 dl kulturmelk.

bringebærmousseé som skal være fyllet i kaken: 200 gram frosne bringebær, 100 gram sukker (+ 1 ts sukker for seg selv), 1 ss sitronsaft, 1 pakke freia bringebærgelepulver, 3 dl kremfløte.

sjokolademousse som skal dekke kaken: 3 egg, 450 gram sjokolade, 6 dl kremfløte

topping: friske bær


 

Slik gjør du - sjokoladekaken:

Start med å lage sjokoladekaken dagen før du skal servere kaken. Bruk ballongvispen på kjøkkenmaskinen til å piske smør og sukker hvitt. Dette tar omtrent 6 minutter. Tilsett så eggene, kun ett egg om gangen, og pisk godt mellom hvert egg (cirka ett minutt). 

Finn frem en bolle, og tilsett alle de tørre ingrediensene. Bland disse godt sammen, og sil dem så over i en annen bolle, dette er viktig for å få kaken luftig.

Tilsett så vekselsvis det tørre og kulturmelken i røren. Start og avslutt med det tørre. La så alt blande seg til en jevn røre.

Smør en rund kakeform, og kle bunnen med bakepapir. Husk å bruke dobbelt lag bakepapir siden kaken er tung. Hell så i røren, og stek kaken på 170 grader på nederste rille i ovnen i cirka én time og 10 minutter. Men pass på ettersom det kan være forskjellig steketid på forskjellige ovner.

Velv kaken opp/ned på en rist med bakepapir og litt hvetemel. Vent ca. 10-15min før du tar bort kakeformen. Det tar ganske lang tid å få kaken helt avkjølt så det er en fordel å lage den dagen/kvelden før man skal dele og fylle den. Pakk den godt inn i plastfolie og oppbevar den på kjøkkenbenken (kjøleskapet kan gjøre den tørr).


Slik gjør du - bringebærmousse:

Ha bringebær, sukker og sitronsaft i en kjole og kok opp. La det koke i omtrent 5-10 minutter.

Sil så bærblandingen for å få bort frøene, og bruk en skje til å presse med. Husk å skrape under silen etterpå da mye av væsken samler seg her.

Tilsett så bringebærpulveret og rør til det er oppløst. Hvis pulveret ikke løser seg opp kan du sette det noen sekunder i mikroen, og prøve igjen, men dette skal egentlig ikke være nødvendig om du er effektiv.

Sett så blandingen i kjøleskapet i 20-30 minutter slik at blandingen begynner å stivne.

Ta den så ut igjen og pisk opp bringebærkremen med en håndmikser. Dette tar omtrent åtte minutter. Mens du pisker kan du ta kremfløten og 1 ts sukker i kjøkkenmaskinen og piske opp denne samtidig.

- slik ser de ut når de er ferdig pisket -

Tilsett så bærblandingen i kremen og bland det godt sammen. Sett gjerne bringebærmoussen i kjøleskapet mens du skjærer opp sjokoladekaken fra dagen før, opp i lag.

Smør så et lag med bringebærmousse mellom hvert lag med sjokoladekake.


Slik gjør du - sjokolademousse

Smelt sjokoladen og vent til den blir kaldere enn 60 grader (dette er viktig!). Sett den eventuelt i kjøleskapet i noen minutter om du har dårlig tid.

Klekk deretter eggene og bland ei og ei eggeplomme inn i sjokoladen (det er viktig at sjokoladen ikke er for varm når dette gjøres). Legg eggehvitene i ei egen skål, disse skal brukes senere. Pisk så krem av kremfløten, og bland kremen med sjokoladen.

Så pisker du eggehvitene helt stive og blander dem inn til slutt.

Deretter setter du bollen med sjokolademousse i kjøleskapet i rundt 30 minutter slik at den blir litt stivere, før du dekker hele sjokoladekaken med moussen. Sett så kaken i kjøleskapet en liten stund til.


Slik gjør du - topping

Pynt med friske bær - jeg brukte blåbær rundt kanten nede, og oppskjærte jordbær og blåbær på toppen!

Tror du at du kunne likt denne?

Gravidoppdatering: uke 10

 • 23.08.2016 kl. 16:57

I dag er første dag i ny uke etter at jeg delte den gode nyheten om graviditeten med dere, og derfor har jeg lyst til å ha en liten gravidoppdatering. Dette er likevel noe jeg kan tenke meg å ha hver uke fremover - gi meg gjerne en tilbakemelding om dere ønsker det samme!

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 10, og er med andre ord 9 uker + 0 dager på vei! Det er 219 dager igjen til termindato, og jeg er ferdig med over 22% av svangerskapet allerede.

Babyen er så stor som: Nå er babyen på størrelse med en stor slikkepinne - med andre ord bitte, bitte liten. Likevel har den både hode, armer og ben og ser ut som et mini-menneske allerede.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Kjenner ingen bevegelser enda, og det kommer jeg nok ikke til å gjør før om noen uker, men den lille har allerede begynt å bevege seg og trene musklene sine. I følge appen tar babyen vår faktisk saltoer rett som det er!

Innkjøp: Ukens innkjøp må være stolen vi kjøpte helt i starten av forrige uke! En vanvittig behagelig stol som skal stå inne på barnerommet og som kommer til å bli brukt som blant annet ammestol når den tid kommer.

Utstyr: Veldig tidlig ute når det gjelder utstyr. Har sprinkelseng, garderobeskap, stellebord (mangler stellematte) og alt av dyner allerede. Veldig betryggende å være tidlig ute slik at alt er klart uansett når den lille ønsker å komme til verden.

Hvordan har treningsuken vært: Ettersom jeg har blitt anbefalt å ikke gjøre noe mer enn å gå/sykle turer foreløbig kan det vel ikke akkurat kalles trening - men jeg har absolutt nådd mitt mål hver eneste dag som sier at jeg skal gå en tur på 30 minutter eller 3 turer på 10 minutter hver dag. Bare to uker til jeg kan begynne med styrketrening igjen. Gleder meg!

Ukens cravings: Har vel ikke hatt noen ordentlige cravings enda, men har virkelig dilla på knekkebrød med ost, og pølsebrød med skinke for tiden. Spiser stort sett ikke noe annet! Og sjokolademelk da! Selv om jeg prøver å holde det til helgene. I ukedagene går det i fun light saft med fruktfestsmak. Ellers spiser jeg masse jordbær og vannmelon for tiden, mmm!

Plager: Sliter veldig med kvalme. Stort sett hele dagen, men det er absolutt verst om morgenen og utover formiddagen. Om ettermiddagen letter den noe før den kommer tilbake når jeg skal legge meg. Skal likevel sies at jeg har hatt flere gode dager enn på lenge den siste uken, så kanskje det begynner å gå mot slutten på denne kvalmeperioden min :-) Er også vanvittig trøtt, og sover gjerne både en og to powernaper i løpet av dagen. 

Kjønn på babyen: Jeg har på følelsen av at det er ei lita jente, mens samboer er bombesikker på at det er en gutt. Blir så spennende å se!

Hvordan sover du om natten: Sover ganske godt når jeg først får sovne. Ligger ofte en liten stund, og så våkner jeg som regel en gang i løpet av natten for å tisse, og av og til kaste opp. Men sovner fort igjen etterpå og har ellers ingen søvnplager eller -vansker.

Fødselsforventninger: Gleder meg faktisk litt. Men gruer meg også. Tenker likevel at det som skjer, det skjer, og jeg har absolutt ingen planer om å planlegge noenting. Vil heller ta det som det kommer, så slipper jeg å stresse dersom ting ikke går etter planen. Nå er det uansett en god stund til fødselen enda, så i mellomtiden koser jeg meg som gravid, og har ingen hastverk.

Humør: Humøret går dessverre veldig mye opp og ned. Kan eksplodere for én ting i det ene øyeblikket, og bli så sint at jeg freser, mens jeg noen sekunder senere gråter av glede fordi jeg vi har mer jordbær igjen i kjøleskapet. Ellers er jeg stort sett veldig glad og ufattelig lykkelig med min nye tilværelse!

Vektøkning: Å gå ned 13 kilo rett før graviditeten var nok ikke det lureste som har hendt, og jeg er derfor veldig redd for at disse kommer tilbake før jeg får tid til å blunke. Samtidig tenker jeg at det ikke er så farlig! Så lenge jeg spiser sunt og godt, og klarer å holde meg i bevegelse ser jeg ikke på det som verdens undergang om jeg så går opp litt over gjennomsnittet. Det viktigste er tross alt at den lille i magen har det bra, og selv vet jeg at jeg kan trene bort disse kiloene igjen etter fødselen. Når det er sagt har jeg allerede gått opp hele 4 kilo på disse 10 ukene!

Neste kontroll: Neste kontroll er første svangerskapskontroll hos legen den 8.september! 

Nå, er dette noe dere kunne tenke dere å lese hver uke? I så fall må dere gjerne like eller dele via facebook-knappen under her eller legge igjen en kommentar!

Pleieprodukter til den gravide!

 • 22.08.2016 kl. 16:17

- Jeg har veldig lyst til å begynne med en ny spalte, nemlig pleieprodukter til den gravide, der jeg i ny og ne tipser dere om produkter som kan være supre å ha i baderomshyllen om du lager et lite menneske! -

Propolis. I utgangspunktet en veldig god og tykk fuktighetskrem som også inneholder aloe vera. Den er både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft. Faktisk er den et av Forever Livings mest populære produkter. Etter at jeg ble gravid har jeg brukt denne på magen, hoftene, puppene og rumpa hver eneste dag for å gjøre huden så elastisk som mulig.

Det er enda ikke vitenskapelig bevist at kremer hjelper for å forebygge strekkmerker under graviditet, men ettersom jeg vet hvor godt dette produktet er tenker jeg at jeg har ingenting å tape på å faktisk prøve. Mamma fikk masse strekkmerker da hun var gravid, og jeg kommer sannsynligvis til å få det samme - derfor smører jeg meg med denne daglig i håp om at det kommer til å hjelpe.

Så langt har jeg god tro på produktet, og kommer selvsagt til å oppdatere dere på dette strekkmerke-mysteriet underveis. I mellomtiden vil jeg gjerne tipse dere om at denne kremen fikk årets skjønnhetspris i 2015, og faktisk kan brukes på såre barnestumper når babyen er kommet til verden. Den er også perfekt å smøre i ansiktet på den lille når det er kaldt ute for å unngå tørr vinterhud. Den fungerer derfor utmerket for oss som er gravide, og skulle vi ikke klare å bruke den opp på oss selv før den lille kommer til verden kan det også brukes på de små - noe så praktisk!

Propolis kan kjøpes her, og jeg leverer den personlig på døren din (helt gratis selvfølgelig) om du bor på Haugalandet. Ellers sender jeg den i posten til deg om du bor andre steder i landet. Legg igjen en kommentar eller send meg gjerne en mail til ltd-forever@hotmail.com om du lurer på noe.

Idyllisk feiring av mormor!

 • 22.08.2016 kl. 11:54

God mandag! Håper den nye uken har fått en fantastisk start. Her i hus har jeg sittet rolig i stolen min med ullpleddet tullet rundt meg og mimring av bildene jeg tok i går på skjermen foran meg. En veldig myk start med andre ord.

I går var nemlig hele familien samlet inne på Snik (som har blitt «det nye Hervik» for mormor og morfar. Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at vi plutselig ikke fikk leie marken i Hervik lenger. Den som hadde vært vår de siste 40 årene..? Vel, ettersom dette var mormor og morfars andre hjem, og de sov der minst like mange netter i løpet av året som de sov hjemme i leiligheten sin, ble de naturligvis veldig triste etter å ha fått den kjedelige nyheten. Det tok likevel ikke lang tid før de fant et nytt sted, og allerede ser det helt utrolig idyllisk og flott ut her).

Ni personer var vi som ble invitert inn til Snik i går, om vi ikke teller med mormor og morfar selv. Og i kjent mormorstil var det åtte forskjellige kaker til oss alle. Med andre ord kunne vi nesten fått et kakefat hver, haha! Men nå skal jeg ta på meg litt av skylden jeg også, altså. For jeg bakte ei overraskelseskake til henne, som var en del av presangen sammen med en bukett rosa roser. 

Kjempe koselig var det i hvertfall, til tross for et par regndråper i ny og ne. Den superstilige parasolen dere ser på bildene gjorde likevel at det var mulig å sitte utendørs selv om regnet falt ned. En kjempe kjekk dag inne på Snik, med feiring, kakespising, båt-titting og prating!

Helt til slutt vil jeg gjerne gratulere min kjære mormor med 61 årsdagen som er i dag! Spreke, unge mormoren min som skal bli oldermor i en alder av 61 år - det er ikke verst det! Yngste oldermoren jeg vet om ♥ og hvertfall den snilleste.

Slik gikk ultralyden! ♥

 • 21.08.2016 kl. 13:17

Først og fremst; tusen, tusen takk for enda flere gratulasjoner! Dere er jo bare sååå snille. Christopher og jeg gleder oss masse til tiden vi har i vente fremover, og jubler over at mirakelet vårt endelig - etter ett års prøving - valgte å flytte inn i magehulen. Vår lille spire er allerede snart ti uker gammel, og vi føler tiden flyr avgårde samtidig som det virker som de siste ukene har sneglet seg avgårde. Vanskelig å forklare!

Uansett, vi var på ultralyd for et par dager siden, og heldigvis sto alt bra til med den lille. Å se det bittelille hjertet banke var en magisk og veldig rørende opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Christopher satt ved siden av, og ble også veldig rørt! Tenk at noe så fantastisk skjer inne i kroppen min nå. Det er nesten ikke til å tro. Christopher og jeg lager et lite menneske.

- den lille var veldig sjenert og la seg derfor med ryggen til. Vi ser likevel hodet helt øverst og resten av kroppen nedover. Den lille piggen ut til venstre midt på den lille babyen vår er litt av armen hans eller hennes. -

- Bildet dere ser under her er faktisk i 3D! Jordmor slo på 3D effekten for oss helt mot slutten slik at det ble litt lettere å se formen til den lille. Noe så fantastisk! Her ser dere hodet helt til venstre, og resten av ryggen nedover mot høyre. Litt av den ene foten peker nedover i bildet. Ser dere det? -

Et menneske som vi skal ha ansvar for i minst 18 år fremover i tid, og som kommer til å være en del av livene våre til vi blir gamle og grå. Det er ubeskrivelig godt og ikke minst uvirkelig å tenke på. Vi gleder oss så uutholdelig masse! Ellers fikk vi vite at vårt kjære, lille magetroll er forventet å komme til verden den 30. mars i 2017. Noe som var akkurat den termindatoen vi selv hadde regnet oss frem til ved hjelp av forrige menstruasjon.

Vi er så lykkelige, og gleder oss til alt vi har i vente fremover! Og det føles enda bedre nå som vi endelig fikk tommel opp av jordmor til å dele denne fantastiske nyheten med dere ♥ ♥ ♥ Slik det ser ut nå er det ingen grunn til at dette skal føre til en spontan abort, og det er også derfor vi velger å fortelle dere det så "tidlig".

Overraskende besøk!

 • 20.08.2016 kl. 19:32

Etter å hatt to dager med null oppkast kom kvalmen tilbake for fullt i dag. Haha! Jeg som trodde jeg var en av de få heldige som skulle slippe unna kvalmen nå ettersom jeg har vært konstant dårlig siden uke 5. Men neida, i dag kom det tilbake igjen, tre ganger verre enn normalt! Juhu.

Fikk derfor i meg minimalt med mat frem til ettermiddagen, og har kun gått rundt med vannflasken min. Ble derfor så glad at jeg nesten begynte å gråte da mamma og lillesøster kom uanmeldt på døren min med McDonaldsmat til meg! Her snakker vi full chicken salsa meny MED McFlurry til dessert.

Følte meg så ufattelig heldig der jeg satt på gulvet og spiste på denne maten min ved siden av min rosa spy-bøtte. Aaah det krever ikke alltid så mye for å lyse opp mørke dager ♥

Svar på spørsmål om graviditeten!

 • 20.08.2016 kl. 14:13

Tusen, tusen takk for alle gratulasjonene dere har kommet med i løpet av natten ♥ Dere er bare så gode, og det føles godt at dere er like spente på tiden fremover som vi er. Ellers tenkte jeg å svare på noen av spørsmålene som har tikket inn det siste døgnet.

Hvor langt er du på vei? I dag har vi vært gravide i 8 uker og 4 dager, med andre ord er vi i den niende svangerskapsuken. 

Hvorfor få barn nå? Vi har lenge ønsket å starte vår egen familie, jeg og min kjære, og føler oss klare for det nå - rett og slett. Vi har et veldig trygt og stabilt forhold, en egen plass å bo, sikker inntekt og gode resurser for å gi barnet den beste oppveksten som er mulig! Vi har også familie rundt oss som støtter oss og er minst like glade og klar som vi er. Med andre ord er dette barnet sårt ønsket, og endelig på vei!

Var dette de personlige årsakene du snakket om tidligere i uken? Som har svekket kvaliteten på innleggene den siste tiden? Ja, det stemmer! Ettersom jeg har vært (og fremdeles er, blah) veldig kvalm har det vært vanskelig for meg å finne tid og energi til å skrive gode innlegg og knipse gode bilder. I tillegg er jeg enormt trøtt og mangler overskudd for tiden!

Jeg sliter vanligvis med kvalme og oppkast helt til rundt klokken 14-15, og når det endelig begynner å gi seg litt må jeg prøve å få i meg noe mat etterfulgt av å rydde og vaske litt klær her hjemme. Når jeg har gjort dette er jeg stort sett så sliten at jeg må sove en liten stund midt på dagen, og når jeg våkner opp igjen er det kveld og jeg har valget mellom å skrive et dårlig innlegg som jeg enda ikke har bilder til eller slappe av sammen med kjæresten... Dere skjønner sikkert hvorfor det har vært dårlig kvalitet her inne den siste tiden da? Håper dette gir seg ganske snart, slik at jeg kan blogge og trene akkurat som jeg selv ønsker om ikke lenge!

Tror likevel at det blir litt lettere å blogge bedre for dere fremover ettersom jeg har en god del forhåndsskrevne innlegg som omhandler baby og graviditet! Krysser fingrene for at kvalmen snart gir seg, og gode, gamle Linn Therese plutselig våkner opp frisk og rask med masse energi en av dagene.

Hvordan reagerte foreldrene dine på at de skulle bli besteforeldre? Mamma og pappa ble kjempe glade da de fikk den gode nyheten. Det rare er faktisk at mamma helt ute av det blå spurte meg bare et par dager etter at vi testet og hadde fått positiv, om jeg var gravid! Hvor tilfeldig er ikke det? Hun sa at hun bare følte på seg at det var noe, og jammen hadde hun rett. Det fikk hun riktignok ikke vite før enda noen uker senere. Men vi filmet faktisk reaksjonen til de kommende besteforeldrene og olderforeldrene - så det gleder jeg meg til å vise dere! Er ikke alle som vil at vi skal dele reaksjonen deres her på bloggen, men noen av dem har gitt tillatelse til det - alle i familien ble i hvertfall kjempe glad!

Hvilken utdanning har du? Jeg har fullført grunnskolen og tre år på videregående hvor jeg gikk ut med spesiell studiekompetanse. Fortsatte likevel ikke på noe videreutdanning etter dette på grunn av angsten, og tviler egentlig på at jeg kommer til å gå noe mer skole i mitt liv - men hei, man vet aldri. Om det er hva jeg kommer til å jobbe med etter permisjonen du tenker på så har jeg signert en fire års kontrakt hvor jeg får fast inntekt og prøver meg ut i flere forskjellige yrker for å finne ut av hva jeg egentlig vil jobbe med.

Var det planlagt? Ja, det var det. Etter at vi mistet i fjor sommer har vi vært prøvere. Så selv om det tok litt lenger tid enn vi hadde håpet, og jeg derfor valgte å satse på å delta i fitnesskonkurranse i mellomtiden, var det hele tiden ønsket om å få et barn som sto sterkest hos oss. Derfor var det et enkelt valg å legge fitnessen på hylla da testen ble positiv.

Virke rart at du giddedet nå? Da går du sikkert opp i masse kilo ,hva var vitsen med å slanke seg då hvis du ende med å legge på deg igjen pga barn. For det første har vi prøvd å få barn i rundt ett år, med andre ord lenge før jeg bestemte meg for å legge om livsstilen og prøve meg på fitness. For det andre kommer jeg aldri til å forstå de som ikke ønsker seg barn fordi de er redde for å legge på seg? Jeg kommer til å bære de ekstra graviditetskiloene med stolthet. Jeg kommer også til å trene både i svangerskapet og etter fødselen, så akkurat det med noen ekstra kilo er ingen problem i mitt hode! Er jo bare moro å ha et bedre utgangspunkt før graviditeten enn jeg hadde om jeg hadde blitt gravid når jeg var på «mitt største».

Og når det kommer til fitnessen kan jeg fortsette med den drømmen etter at jeg har fått barn. SÅ viktig er det tross alt ikke.

Da tror jeg at jeg har fått svart på alle spørsmålene, men er det noe mer dere lurer på er det bare til å spør!

Vi venter et lite mirakel

 • 19.08.2016 kl. 10:22

Endelig kan vi dele den fantastiske nyheten med dere!

♥ ♥ ♥

♥ Vi gleder oss veldig masse til den spennende tiden vi har i vente, og det føles godt å endelig kunne si det til dere 

Min store lidenskap!

 • 18.08.2016 kl. 22:41 


 

I det siste har jeg av en eller annen grunn blitt veldig glad i å ta nattbilder. Jeg har dratt med meg et fulladet kamera opp på taket sammen med to-tre ekstra linser, og knipset bilder til alle døgnets tider. I dag var det siste rest av solnedgangen og fullmånen jeg fikk fanget på bildene mine! Veldig fornøyd, i grunn. Synes det er sååå gøy å ta bilder. Kanskje jeg skulle blitt fotograf!

Hehe, hva synes du om bildene? Er du også glad i å fotografere?

Hjemmelagde kebabspyd på 1-2-3

 • 18.08.2016 kl. 13:30

I går kveld sto det kebabspyd, salat og pitabrød på menyen her hjemme. Kebabspydene er laget fra bunn av, mens pitabrødene er kjøpt ferdige denne gangen. Maten smakte kjempe godt, og samboer var strålende fornøyd når maten var inntatt - juhu! Siden den falt så godt i smak hos både meg og min kjære tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften med dere også. Så finn frem handlelisten og skrible ned det du mangler!

Du trenger:

Til kebabspydene: 400 gram kyllingkjøttdeig, grillspydpinner, 1 egg, 2 fedd hvitløk, 1/2 gul løk, 1 ts paprikapulver, 1 1/2 ss tandori-krydder. Tilbehør: Pitabrød, agurk, hodekål, mais og det du ønsker av grønnsaker.


Slik gjør du:

Mos kyllingkjøttdeigen i ei bolle. Finhakk hvitløk og gul løk, og tilsett det sammen med 1 egg, paprikapulver og tandorikrydder i bollen med kjøttdeigen. Bland alt godt sammen.

Press så kjøttdeigen til 6-8 pølser, og press dem på grillpinnene.

Stek dem midt i stekeovnen i ei ildfast form på 180 grader i 10-12 minutter.

Selv stekte jeg tre og tre spyd om gangen. Deretter skrudde jeg stekeovnen opp til 230 grader for å varme pitabrødene, og da satte jeg kebabspydene inn mot slutten slik at alt var godt og varmt samtidig. Server gjerne med grønnsaker og kebabsaus til (eventuelt en hjemmelaget dressing eller topping).

Både min kjære samboer og jeg ble stappmette av bare ett pitabrød hver - for gurimalla, det her var knallgodt OG mektig! Tror du at det er noe du kunne likt?

En meget fornøyd kjæreste!

 • 17.08.2016 kl. 20:54

Ååå, gurimalla! Magen min er så stappmett nå at det er såvidt jeg orker å bevege fingrene over tastaturet. Jeg bestemte meg for å lage kyllingkebab fra bunn av i kveld, og til dette hadde vi pitabrød og grønnsaker. Kjæresten ble overlykkelig, og trillet ut på toalettet like etter at magen var fullt opp. Dette var noe av det beste han hadde smakt, og ingenting gjør meg gladere enn å høre akkurat de ordene. Oppskriften på denne herligheten skal dere få i morgen formiddag!

I mellomtiden ville jeg dele dette bildet med dere som vi tok da vi var ute og gikk tidligere i dag. Det ble ikke en veldig lang tur, men vi fikk beveget oss likevel. Noe vi har vært veldig flinke til å gjøre den siste tiden også. Må innrømme at jeg er en smule stolt, hihi. Snart blir det uansett styrketrening på meg igjen - og det gleder jeg meg til!

Jordbærdrøm med karamell og sjokolade!

 • 16.08.2016 kl. 20:30

Åh, dere klarer aldri å gjette hvordan denne fantastiske smakseksplosjonen av deilig, kald is og friske jordbær smakte! Jeg er ikke i nærheten av å klare og beskrive det heller. Men jeg skal i hvertfall gi det et forsøk. Denne tirsdagens kveldskos smakte som regnbuer, rosa skyer og en gigantisk blomstereng på en og samme tid. Helt, helt fantastisk!

Du trenger:

vanilje is, jordbær, kalori- og sukkerfri sjokoladesaus (denne kan kjøpes her og er verdt hver eneste krone!), og kalor- og sukkerfri karamellsaus (denne kan kjøpes her og er minst like god som sjokoladesausen! Helt utrolig at det faktisk er sunt!)

Slik gjør du:

Det er ikke noe hokus pokus, men jeg deler fremgangsmåten med dere likevel, jeg. Start med å legge vaniljeis i bunn av skålen. Topp deretter med jordbær skjært i skiver, før du heller over litt karamellsaus og helt til slutt litt sjokoladesaus! Mmm...

Håper det smaker!

Tror du dette er noe du kunne likt?

// innlegget inneholder adlinks

Personlige årsaker

 • 14.08.2016 kl. 22:53

Hei dere ♥ La meg bare få innrømme det, bloggingen har ikke vært helt på topp den siste måneden. Jeg merker det veldig godt selv, men har vel håpet at det ikke har vært like synlig for dere. Har likevel innsett at det er veldig tydelig nå. Spesielt når jeg ikke kommer med et eneste innlegg en hel dag, mens jeg kun har ett innlegg dagen etter. Ikke er innleggene særlig spennende heller.

Jeg synes i hvertfall ikke det selv. Derfor tenkte jeg at det var på tide dere fikk en forklaring. Grunnen til den dårlige bloggingen er nemlig ikke manglende blogglyst, det er kun av personlige årsaker at det har blitt sånn i det siste. Akkurat hva disse personlige årsakene er skal dere få vite nå til uken! Gleder meg så masse til det er overstått og jeg kan blogge som normalt igjen.

Frem til da håper jeg dere har tålmodighet og tilgir meg for dårlig skriving - denne perioden er snart over! Og tro meg, jeg gleder meg mer enn dere til dette er overstått og jeg kan gå tilbake som før suss og nuss i fra meg.

My wishlist!

 • 13.08.2016 kl. 16:31

- kjolen finner du her og genseren finner du her -

Nå som høsten straks melder sin ankomst har jeg allerede begynt å titte på utvalget av diverse høstklær på mine favorittnettsider nelly og shein. Jeg har funnet masse fint, men foreløbig står de kun på ønskelisten min ettersom jeg må vente til lommeboken sier det er i orden å klikke hjem disse godbitene. Tenkte derfor at jeg kunne dele ønskelisten min med dere i mellomtiden, så kan vi sikle over disse høstfavorittene sammen.

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her

Disse kjolene passe perfekt nå som høstværet er rett rundt hjørnet, for ikke bare er de fine og i typiske høstfarger, men de er jammen lange og varmere også! Kombinerer du dem med et par tykke strømpebukser, høye støvletter og ei deilig, lang kåpe har du det perfekte høstantrekket!

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her

Store, deilige strikkegensere er også must haves på høsten - og her ser dere mine favoritter. Høstfarger og deilige stoffer. Ah, blir varm i kroppen bare av å se på dem! Tenk så deilige disse hadde vært på kalde høst og vinterdager.

Hvilke av plaggene over likte du best?

// innlegget er skrevet i samarbeid med shein

Slik gikk nattens stjerneskudd-fotografering

 • 12.08.2016 kl. 19:43

Akkurat som jeg var redd for var det lite å se på himmelen fra denne kanten av landet. Skyene lå som et tykt teppe mellom meg og stjernene. Og selvfølgelig lå de aller tykkest mot nord-øst som var området stjerneskuddene var forventet å komme i.

Nattens fotografering var likevel ikke helt mislykket. Jeg fikk knipset et par kule bilder hvor man skimter stjernene gjennom det tynneste skylaget, og kirketårnet fra taket på leiligheten vår!Fikk du sett stjerneskuddene fra der du bor? Kanskje fikk du også tatt noen bilder av dem?

Årets største meteorsverm i natt!

 • 11.08.2016 kl. 20:30

I natt kan det komme opp mot 200 stjerneskudd i timen. Småbiter av en komet treffer atmosfæren, og lyser opp østre del av himmelen. Noe så fantastisk! Dessverre varsler meteorologene skyer og muligens regn her i distriktet, men kanskje noen av dere er heldigere? Selv skal jeg i hvertfall sitte på taket i natt likevel! 

Jeg elsker å ta bilder av alt som har med natur og vær å gjøre, og stjerneskudd må jo være det fineste av alt. Tidligere har jeg prøvd meg på både lyn, raketter og fullmåne, men har liksom aldri fått de helt perfekte bildene. Men nå som jeg har lært meg mye mer angående manuelle innstillinger på kameraet tror jeg at det er større sjanse for å få flotte og gode bilder. Får bare håper at været er på min side!

I fjor ble visstnok hele himmelen farget grønn, og i år skal svermen være kraftigere enn vanlig. Jorden treffer restene av kometene Swift Tuttle. Kometen bruker 133 år på sin ferd rundt solen. Hvert år treffer vi støvet fra denne kometen og det er dette som gir de flotte stjerneskuddene på himmelen. Herlighet som jeg gleder meg til mørket faller på i kveld. 

Da skal jeg ta med meg kameraet mitt, et par ekstra objektiver, et ekstra full-ladet batteri til kamera, en stol og en paraply. Og så skal jeg bare sitte der og nyte synet av det vakre universet som vi er omringet av.

Skal du lete etter, eller kanskje ta bilder av, stjerneskudd i natt?

bildekilder: 1 // 2 // 3 // 4

Annerledes og bedre bakt potet!

 • 11.08.2016 kl. 17:13

Dersom du er som meg, og har bakt potet som din livrett kan jeg glede deg med at jeg har funnet en ny måte å tilberede den bakte poteten på, som gjør den enda bedre! Det er ikke mulig, tenker du kanskje? Vel, det trodde ikke jeg heller, men jeg gav det et forsøk likevel, og er kjempe glad for det nå i ettertid. Helt fantastisk smakte det!


Du trenger:

En stor potet (evt. 2-3 små), 1 ts persille, 3 ts smeltet smør, 1 ts salt


Slik gjør du:

Start med å skjære "lokket" av poteten. Skjær ned i poteten, rundt og rundt, helt inn til midten - se hvordan på bildet under.

Snu så poteten opp ned og skjære små kutt hele veien gjennom poteten, igjen se bildet under for en bedre forklaring.

Når dette er gjort snur du poteten tilbake igjen, og "drar" den litt fra hverandre. Legg den så i ei ildfastform og stek den i stekeovnen på 220 grader i 30 minutter.

Bland deretter krydderet og smøret i en liten skål, og legg det over den bakte poteten etter at den har stekt ferdig i stekeovnen. Dytt gjerne litt av kryddeblandingen ned i sprekkene på poteten også.

Etterstek så poteten i 30 minutter til, fremdeles på 220 grader.

Når den er ferdig topper du med et par teskjeer ost, før du setter poteten inn i stekeovnen igjen for fem minutter helt til slutt. 220 grader denne gangen også.

Voíla! Poteten er ferdig, og kan nå serveres sammen med kjøtt, fingerretter eller kanskje bare som forrett til en bedre middag? Himmelsk smaker det i hvertfall! Og definitivt verdt den lange tilberedningstiden!

Tror du dette er noe du kunne likt?

En helt perfekt kjærestekveld!

 • 10.08.2016 kl. 22:30

Som jeg nevnte for dere i får kveld hadde jeg store planer om å overraske min kjære med en romantisk middag med levende lys - noe jeg også bestemte meg for å gjøre. En timestid før han var ferdig på jobb fant jeg derfor frem alt jeg trengte til denne middagen, satte på stekeovnen og byttet tomme telys med nye. 

Så da min fine samboer kom hjem fra jobb en drøy time senere, gjennomvåt av drittværet utenfor, kan dere tro han ble glad da det sto rykende varm spareribs, fløtegratinerte poteter og peppersaus på bordet. I tillegg hadde jeg også tent en hel haug med lys rundt omkring i leiligheten. 

Middagen ble nyt foran favorittserien vår, og vi koste oss kjempe masse. Absolutt noe som spriter opp kjærestelivet en smule! På toppen av det hele var Christopher så snill av seg at han løp ned på butikken etter at vi hadde spist, bare fordi jeg sa at jeg hadde lyst på jordbær og fløte. Klissgjennomvått kom mannen hjem igjen med to kartonger fløte og ei gigantisk korg med søte jordbær.

Dere kan tro gårsdagen plutselig ble en helt perfekt kjærestekveld. Man trenger ikke alltid legge ut en hel haug av penger for å dra ut på date, noen ganger er de datene hjemme i stuen med bare oss to, enda bedre.

Endelig fikk jeg lettet samvittigheten!

 • 09.08.2016 kl. 18:31

Dere husker kanskje at jeg skrev for rundt ei uke siden at jeg hadde vært på besøk hos mamma og de så og si hver eneste dag den uken? Vel, jeg spiste også middag der ganske ofte - til tross for at jeg hadde flyttet for meg selv. Ikke bare middag heller, men gjerne både lunsj og kveldsmat i tillegg. Noe som var helt fantastisk deilig og ikkje minst avslappende.

Men så kommer det til det punktet der jeg får dårlig samvittighet over å ha spist hos dem hver eneste dag, så da bestemte jeg meg rett og slett for å invitere dem hjem til meg for en gangs skyld. Her en dagen hadde jeg derfor min kjære kjernefamilie på middagsbesøk, noe som absolutt var kjempe koselig! Vi spiste, lo og hadde det utrolig moro.

Ekstra gøy var det at de likte maten jeg hadde lagt veldig godt. Hjemmelaget lapskaus! Med sukker og kalorifri gele til dessert - om du ikke fikk med deg hvordan jeg lager denne har jeg delt oppskriften her tidligere.

Nå sitter jeg og vurderer hva jeg skal lage til middag i dag. Christopher er ferdig på jobb kl. 21, så jeg har lyst til å lage noe godt som jeg vet han elsker! Vurderer også å ha maten klar til han kommer inn dørene med ferdig dekket bord, levende lys og rett og slett en smule romantisk stemning. Hmm.. Ja, jeg tror jeg gjør det ♥

Effektiv start på ny uke!

 • 08.08.2016 kl. 16:07

Denne mandagen har jeg startet helt utrolig effektivt! Jeg har betalt alle regninger som har vært liggende fra de siste ukene, og i tillegg satt opp et budsjett for den kommende uken. Resten av pengene jeg hadde igjen gikk rett inn på sparekontoen, og ingenting av det skal tas ut på en god stund - unntaket er at det kan brukes på veldig nødvendige ting.

Ellers har jeg fått prøvd dette superdigge settet som jeg fikk sponset for noen dager siden. Ingenting er deiligere enn å tusle rundt i dette når regnet faller ned utenfor. Da får man liksom en sommerfølelse likevel, for shortsen og toppen er kjempe myke og lette å ha på kroppen. Elsker det! Det kan kjøpes her forresten, og er helt normale i størrelsen - ikke mini-asiastørrelser altså ;-)

Jeg har også skrevet en to-do-liste for resten av dagen hvor det blant annet står at vi skal pante flaksene vi har hatt liggende i en liten evighet, handle, hente et par ting jeg har kjøpt brukt på salgssider på facebook og til slutt dra på besøk til mamma i mens Christopher er ute og koser seg med kollegaene sine.

De skal nemlig ha en liten avskjedsfest for en av kollegaene hans som flytter, og han skal derfor nyte en bedre middag etterfulgt av kino og noe godt å drikke i kveld. Noe jeg absolutt uner han, så mye som han har jobbet i det siste!

Samtidig drar jeg da altså på besøk til mamma og de, hvor vår lille chihuahua, Milo, har fått narkose tidligere i dag. De neste seks dagene skal han få både smertestillende og antibiotika, og jeg må rett og slett bort der og kose han i hjel! Stakkars lille. 

Vi snakkes uansett senere i dag, så må dere ha en helt fantastisk mandag og ikke minst uke videre ♥

// settet er sponset

Dette har jeg i sminkeboksen min!

 • 07.08.2016 kl. 20:01

I dag har jeg gjort noe jeg egentlig burde gjort for en liten evighet siden - nemlig å gå gjennom sminkeboksen min. Jeg tror helt ærlig ikke at jeg har sett bunnen på den på rundt ett år... Sminkeboksen var nemlig stappfull. Så full at jeg slet med å få igjen lokket til tider, og det til tross for at jeg bare har fire sminkeprodukter jeg bruker til hverdags - og to ekstra om jeg skal ut på festligheter.

Derfor tok jeg ut alt jeg ikke bruker - men som jeg ikke føler jeg kan kaste, og la det i denne dødskule forever-toalettmappen - mens resten rett og slett gikk i søppelkurven. Nå har jeg en ren og pen sminkeboks som det er enkelt og finne frem i, og jeg kun har det mest nødvendige. Det føles nesten som en drøm. Gjør det samme du også da vel!

Dette befinner seg i sminkeboksen min nå:

Denne foundationen har jeg brukt fast i rundt ett år, og jeg sverger at jeg aldri i mitt liv kommer til å bytte. Jeg sliter veldig lite med uren hud og kviser, og tror at dette produktet kan være noe av grunnen ettersom den er stappfull av aloe vera. Huden blir derfor tilført masse fuktighet uten at foundationen tetter til huden, noe som er helt fantastisk. For ikke å snakke om at den jevner huden veldig fint ut, og gir et mykt, pent og naturlig resultat. Kan kjøpes her.

Dette pudderet har jeg hatt i en liten evighet, og det bruker jeg i kinnene og på siden av pannen for å få litt farge og gi ansiktet en liten glød. Fikk det av mormor for veldig lenge siden, så vet derfor ikke hvor det kan kjøpes. Men vet det er veldig populært, så tror ikke det skal være så vanskelig å finne det. Kosten er riktignok helt fantastisk og kan kjøpes her.

Øyenbrynsblyanten min er rett og slett fra h&m. Trenger ikke noe mer fancy enn det! Og maskaren kjøpte jeg på flyet hjem fra Kreta. Savner maskaraen til Forever Living, og gleder meg til disse kommer på markedet igjen. I mellomtiden er disse en god erstatning.


Dette er altså de produktene jeg bruker om jeg skal legge hverdagssminke. Om det er snakk om fest eller en finere tilstelning derimot, legger jeg kun til to produkter; og det er de dere ser under her.

På leppene legge jeg først en leppestift fra flawless by sonya - kan kjøpes her. Den er beriket med Aloe vera og gir en vakker farge med en luksuriøs følelse som varer hele kvelden. I tillegg smaker den deilig vanilje, hehe. Over denne legger jeg i tillegg et tynt lag med denne fantastiske lipsylen som er full av aloe vera, og holder leppestiften på plass enda lenger i tillegg til å gi den et enda mer naturlig og pent resultat.

Hva har du i sminkeboksen din?

Lever jeg av bloggen?

 • 06.08.2016 kl. 19:28

Noen av dere har inni mellom kommet med spørsmål som hva jeg jobber med, om jeg lever av bloggen og hvordan jeg kan bo for meg selv når jeg ikke har jobb. Og nå tenkte jeg endelig at jeg kunne svare dere på dette! Det er nemlig litt inviklet og kanksje ikke slik dere ser for dere. For ja, samboer jobber på Egon, men det har frem til nå vært veldig varriert hvor mye han jobbe fra måned til måned. Derfor spiller også lønnen min en stor rolle.

For det første; nei, jeg lever ikke kun av bloggen. Jeg tjener noen ekstra tusenlapper på den i måneden, men ikke nok til at jeg kunne levd av det alene. Ikke enda i hvertfall. Men det er definitivt en veldig kjekk ekstrainntekt, spesielt fordi jeg kun ser på dette som en hobby - og at jeg koser meg med å ta bilder og skrive til dere hver dag, og defintivt ville gjort det gratis også. Det var jo tross alt det jeg gjorde de første årene.

Også har jeg Forever Living som også er en veldig kjekk ekstrainntekt. Denne er litt mer varriert enn blogginntekten min ettersom den påvirkes veldig av hvor mye jeg jobber med Forever hver måned. Noe som er veldig rettferdig! Noen ganger kan jeg tjene veldig mye, mens andre måneder står det ikke ei eneste krone på lønnslippen. Men det er også greit, for jeg vet at om jeg vil tjene mer på det må jeg bare jobbe mer med det.

Helt til slutt får jeg også litt hjelp fra nav. Dere som har lest bloggen min en god stund vet at jeg har sosial angst. Har ikke blogget så masse om dette i det siste, men jeg jobber likevel med meg selv hver eneste dag. Dette førte til at jeg ble sykemeldt i mai i fjor, og var 80-100 % sykemeldt helt til mai i år. Da gikk jeg over til noe som kalles arbeidsavklaringpenger.

- før jeg ble sykemeldt jobbet jeg i posten i et halvt år -

Dette betyr at jeg er på bedringens vei, og veldig klar for å komme meg ut i arbeidslivet igjen. Den 17.august skal jeg på mitt første møte. Der skal jeg snakke med veilederen min om hvor jeg ønsker å prøve meg og hva jeg kanskje kunne tenkt meg å jobbe med. Den neste tiden skal jeg nemlig prøve ut mange forskjellige yrker (slik jeg gjorde med hjemmetjenesten i vår, om noen av dere husker det?). På den måten får jeg prøvd meg litt i arbeidslivet igjen, samtidig som jeg finner ut hva jeg vil jobbe med resten av livet mitt.

Jeg gleder meg veldig til dette ettersom jeg føler at jeg gjør mer for pengene jeg får av nav. For det er nav som skal betale lønnen min selv om jeg hopper fra en bedrift til en annen. Det å være for syk til å jobbe har jeg vært en liten stund nå, og det er helt greit, men jeg har møtt mange skeptiske mennesker i denne perioden. Mennesker som mener jeg er lat. Ikke syk. Derfor føles det veldig godt å endelig være klar for å komme tilbake til arbeidslivet igjen! Nå tror jeg ikke at skeptikerne kommer til å se på meg på samme måte lenger. Håper i hvertfall ikke at de gjør det. For jeg gjør og prøver så godt jeg kan!

Det har jeg alltid gjort.

Vil du kvitte deg med feriekiloene?

 • 05.08.2016 kl. 21:20

Det er ingen hemmelighet at trening og sunt kosthold over tid er det aller beste alternativet når man ønsker å gå ned i vekt, enten det er snakk om å halvere kroppsvekten eller å kvitte seg med et par feriekilo. Men ofte kan det være vanskelig å komme i gang ettersom man må holde på en liten stund før man ser endringer på kroppen og baderomsvekten - da kan det hjelpe å kickstarte med en C9! 

Dette er en boks som inneholder alt du trenger i ni dager. Alt av mat og drikke befinner seg oppi denne boksen, sammen med en liten brosjyre som inneholder en hel haug informasjon. Blant annet hva du skal spise og drikke i løpet av de dagene, hvilken rekkefølge og mengden. Du får også treningsforslag, smoothieoppskrifter og en liten dagbok hvor du kan føre opp vekt, centimetermål og hvordan det går dag for dag.

Det følger også med et målebånd som du kan bruke til å kontrollere fremgang i omkrets, og ikke bare i vekt. I løpet av disse ni dagene opplever mange at de får mye mer energi, mer overskudd og ikke minst føler seg friskere og raskere. Og "bivirkningen" er at de aller, aller fleste går ned noen kilo og noen centimeter i løpet av disse dagene. Dette er derfor perfekt om du ønsker en endring, men ikke har motivasjon til å dra deg på treningssenteret. Starter du med denne skal du se motivasjonen strømmer på - det gjorde den hvertfall med meg!Selv prøvde jeg faktisk denne C9-boksen for akkurat ett år siden, og jeg gikk ned 4,2 kilo og inn 22,5 centimeter fordelt på kroppen. Noe jeg var meget fornøyd med - spesielt fordi kiloene ikke kom tilbake like etter at jeg var ferdige med disse ni dagene. Men dette har selvsagt med om du fortsetter å spise sunt å gjøre. Det sier seg selv at de kommer krypende tilbake om du hopper rett tilbake til potetgullet og sjokoladen. 

Lurer du på noe mer kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com så skal jeg svare deg så godt du kan. Ellers finner du også litt mer informasjon i tillegg til muligheten å kjøpe C9 med sjokoladesmak her og med vaniljesmak her. Jeg leverer esken gratis til deg på døren om du bor i nærheten, om ikke sender jeg den i posten!

De romantiske planene våre gikk i vasken!

 • 04.08.2016 kl. 19:41

Etter gårsdagens dårlige form følte jeg meg litt bedre i dag, og Christopher og jeg bestemte oss derfor for å finne på noe koselig og romantisk. Da vi kikket ut vinduet strålte solen fra himmelen. Riktignok mellom en hel haug av både hvite og mørke skyer, men uansett - solen strålte! Så vi bestemte oss for å pakke piknikkurven med god mat og drikke, i tillegg til å ta med oss piknikteppe vårt.

Glade og fornøyde tuslet vi nedover mot bilen. Jeg i kjole og kjæresten i skjorte og finbukse. I dag skulle vi pynte oss ekstra og virkelig kose oss! Da vi satte oss i bilen diskuterte vi raskt hvor vi skulle slå oss ned på teppet vårt, og ble raskt enige om å gå for ei fin badestrand like i nærheten. Men akkurat i det bilen rullet ut fra parkeringsplassen slo regnet mot frontruta..!

Så bra gikk det altså med de romantiske planene våre. Vi kjørte derfor til mamma og de i stedet, og fikk mye ut av dagen likevel. Ikke så mye romantikk, men i hvertfall masse familiekos. Og det er jo minst like viktig, er det ikke..? Så får vi heller håpe at sommerværet viser seg en av de nærmeste dagen slik at vi får prøvd piknikteppet og -kurven vår utendørs også.¨

Hva har dere funnet på denne torsdagen?

Yummy & healthy smoothie bowl

 • 03.08.2016 kl. 17:23

Heisann dere ♥ I dag er jeg redd for at det ikke blir mer enn denne ene oppdateringen. Jeg er nemlig veldig dårlig, og komlemiddagen vi fikk av mormor og morfar kom dessverre i retur. Håper likevel at formen kommer seg i løpet av dagen, så er det mulighet for en litt kjekkere update senere i dag. I mellomtiden vil jeg gjerne dele denne smoothiebowlen med dere!

Jeg lagde den til kveldsmat i går, og det smakte bare helt nydelig! Jeg startet med å lage smoothien av frosne, blåbær, bringebær og jordbær, en shot pomesteen power (som kan kjøpes her) og en spiseskje tagatesse. Etter å ha kjørt det i blenderen helte jeg det over i ei skål og toppet med mandler, kokosflak og litt hjemmelaget musli! Mmm, et sunt og godt måltid 

Prøv deg frem med megden bær. Selv hadde jeg mest jordbær og en liten del blåbær og bringebær. Men husk at du gjerne må ha en del bær i for at det skal bli en skikkelig tykk og god smoothie, og ikke ligne en tynn juice. Lykke til og håper det smaker!

Tror du at du kunne likt dette?

Start dagen med en shot!

 • 02.08.2016 kl. 17:02

- Start dagen med denne fruktige shoten full av C-vitaminer - så kan det hende du slipper unna influensaen denne høsten! -

Den første i hver måned får alle vi som mottar nyhetsbrev fra Forever Living en epost som forteller oss hva som er denne månedens produkt. Nå i august er det Pomesteen Power som har fått den æren. Dette er en juice laget av aloe vera, granateple, pære, mangostan, bringebær, bjørnebær og blåbær - og sammen blir dette altså en fruktig og god drikke som gir deg tidenes C-vitaminkick!

Nå som kulden og influensatiden er rett rundt hjørnet passer det derfor ypperlig å gå til innkjøp av denne flasken som du kan ta en shot av hver eneste morgen. Det vil gi deg masse C-vitaminer som vi alle vet er viktig for at kroppens immunforsvar skal fungere optimalt. Selv startet både min kjære og jeg dagen med denne shoten i dag morges, før vi inntok frokosten, dette kommer vi også til å gjøre hver eneste dag fremover. Noe vi både tror og håper vil holde influensaen borte denne høsten.

Kroppen vår kan ikke danne vitamin C selv, men vi må sørge for å få dette i oss via nok frukt og grønnsaker hver eneste dag. Er du dermed en av dem som ikke er så glad i frukt og grønnsaker, eller kanskje du bare vil være på den sikre siden - slik som oss - kan det være lurt å investere i denne flasken. I tillegg til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon bidrar vitamin C også til å redusere trøtthet og utmattelse.

Tror du dette kan være noe for deg kan du finne mer info og muligheten til å kjøpe denne juicen her.

Ellers kan du bare sende meg en mail - ltd-forevere@hotmail.com - om det er noe du lurer på.

7 ting som irriterer meg!

 • 01.08.2016 kl. 19:00

♥ Folk som aldri blir fornøyde med været. Er det ikke for varmt så er det for kaldt. Regnet er trist, solen brenner, vinden stikker, snøen blir til plagsom sludd.. For noen er bare ingen vær bra nok.

♥ Når en helt genial ide til et blogginnlegg popper opp i hodet mitt like før jeg sovner om kvelden og jeg glemmer å notere den ned. Aldri i livet om jeg husker den når jeg våkner morgenen etter.

♥ Når du får parkeringsbot for å ha parkert et sted som du egentlig vet at er forbudt. Men bare på enkelte tidspunkt på dagen, og du har store planer om å flytte bilen før den tid. Likevel havner det av en eller annen grunn alltid i glemmeboken! Selv fikk jeg ei bot på 500 kroner etter å ha parkert utenfor døren min her en dagen. JA, jeg har gratis parkering 50 meter lenger nede, men jeg skulle bare stå der mens jeg bar opp varene, og plutselig glemte jeg å flytte den før natten kom. Er det mulig!?

♥ Folk som står i meeeterlang kø på flyplass-gaten allerede en halvtime før den i det hele tatt åpner. Ja, jeg lar meg virkelig fascinere over hvor mange mennesker som er livredde for å være sistemann på flyet! Du er garantert en plass når du har en billett, og flyet går ikke før alle er ombord likevel, så hvorfor stresse sånn? Jo tidligere du setter deg i setet jo lengre må du sitte trangt og vente på å få komme ut igjen. Det gir ikke mening?

♥ "You can skip this ad in 10 seconds"... Ååå, jeg vrenger meg i smerte når jeg må sitte og beglo den 10 sekunders-knappen før youtubevideoen spilles av.

♥ Tvprogrammer som South Park. Noen tv-program går meg på nervene selv i små doser, og dette er et av dem. Disse ekle figurenes stemmer er den verste bakgrunnsstøyen jeg kan sitte og høre på så når Christopher bruker dette som ettermiddagsunderholdning må jeg snike meg inn på soverommet og blogge derfra. Ellers blir det faktisk dårlig stemning. Dette gjelder også for Simpsons. Haha, unnskyld, men jeg klarer det ikke!

♥ Hvis jeg snakker samtidig som jeg skriver, eller leser samtidig som jeg prøver å si noe - for jeg ender alltid opp med å skrive det jeg sier, og ikke det jeg egentlig skal. Eller i sistnevnte eksempel, da sier jeg alltid det jeg leser istedenfor det jeg egentlig skal si. Haha, av og til kan det også bli en blanding av det jeg leser og det jeg egentlig skal si. Fryktelig irriterende at jeg er så dårlig til å multitaske når det kommer til dette - håper jeg ikke er den eneste?

Hva irriterer deg? Har vi noen felles punkter?

Oppussingsprosjektet går mot slutten!

 • 01.08.2016 kl. 13:40

Husker dere oppussingsprosjektet vårt? Vel, det begynner å gå mot slutten, nå mangler vi bare maling på en og en halv vegg. I dag skal vi derfor ta oss en tur på IKEA, i nabobyen Stavanger, for å kjøpe inn litt møbler og diverse annet som vi trenger - og så er vi snart helt ferdige. Jeg gleder meg sånn til å vise dere resultatet! I mellomtiden kan dere jo gruble over hva dette rommet skal bli til..?

Tidligere var det ei bod, men hva blir det nå? Fyr løs alle slags forslag i kommentarfeltet!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no