LinnThereseDagsland -

French nails with glitter!

 • 30.06.2016 kl. 21:09

Åh, dere! Så fine negler som jeg har nå tror jeg aldri jeg har hatt før. Selv ikke da jeg tok gelenegler for rundt to år siden. Det beste av alt er at det kun er mine egne negler, ingen gele, extentions eller juks. Kun neglelakk! Trodde ikke at de kunne se så fine ut uansett jeg. Bare synd at det ikke kommer like godt frem på bildene. De skinner så fint i solen, og glitrer som bare det. Aah, som jeg elsker glitter!

Montro om ikke jeg skal prøve å filme noen sekunder for dere. Bare slik at dere får se dem litt mer i "virkeligheten". Jeg er jo så stolt! Også så enkelt det så ut når negledamen lakket dem. Det tror jeg til og med at jeg skulle klart selv også. Så det er mye mulig de røde neglene mine blir byttet ut med denne glitrende looken de neste månedene. Jeg må bare få kjøpt inn rett neglelakk først. Og de små diamantene til ringfingeren!

Ellers er kjolen jeg har på meg ny! Kjøpte den på marknaden i dag. Det samme gjorde jeg med blomstene! De var bare såå fine at jeg var nødt til å grine meg til dem. Dere kan tro Christopher sukket oppgitt da jeg endelig fikk viljen min. Kanskje forståelig ettersom vi skal hjem om et og et halvt døgn, men samme det! De var jo fine! Kanskje jeg til og med klarer å få dem ned i kofferten min...

Fortell meg gjerne hva du syntes om både kjolen, blomstene og neglene?

Den varme balos lagunen!

 • 30.06.2016 kl. 16:19

Endelig er det tid for del to, og nå skal dere få vite hvor vi tok turen etter å ha vært på klippeøya midt ute i middelhavet som jeg fortalte dere om i går. Vel, mini-cruiset tok oss med videre til en annen liten øy like i nærheten midt her ute i ingenmanns land. Men på denne øya var det verken klipper eller en gammel festning. Her var det en kokvarm, deilig lagune!

Reagerer dere på kamerakvaliteten kan jeg forresten fortelle dere at dette surrehodet klarte å ta med kamera uten å lade det opp på forhånd igjen! Det gikk derfor tomt for strøm like etter at vi hadde forlatt klippeøya. Heldigvis hadde vi mobilen til min kjære med, så det får våge seg i denne omgang. Nå tror jeg hvertfall at jeg har lært til neste gang, for det er ingenting som er kjipere enn å være på et nydelig sted uten å kunne forevige minnet!

Ellers var stranden veldig grunn, og omgitt av fjell, mens det kun var sand i selve lagunen. Et utrolig nydelig sted! Vi ble liggende å plaske i det grunne vannet i en liten evighet før vi fant oss en liten krok bak en stor stein hvor det var helt vindstille og vi fikk være for oss selv på den ellers folksomme stranden. Helt herlig var det! Jeg sovnet til og med bak steinen der, mens jeg solte meg og kjæresten strøk meg over ryggen!

Etter dette lagune-besøket tok vi minicruiset vårt hjem igjen! Altså en dag full av både historie, sommer, sol og mange, mange minner! Har du vært i balos lagunen før?

Slik reagerte Milo da han så oss på skype!

 • 30.06.2016 kl. 08:39

Åh, dere, nå skal jeg fortelle dere om det skjønneste jeg noensinne har sett! Dere husker vel Milo? Den lille chihuahuaen i familien vår, med verdens mest sprudlende og fineste personlighet. Etter at jeg flyttet for meg selv begynner ofte Milo å grine av glede samtidig som han hopper rundt dersom han ser at jeg kommer på besøk. Noe som uten tvil varmer hjertet mitt noe helt enormt ♥

Mens vi har vært her nede har jeg også savnet den lille krabaten. Derfor var det kjempe godt å se han igjen mens vi skypet med mamma her en dagen. Christopher og jeg satt i Hellas meden iPad, mens mamma og Milo satt hjemme i Norge med en annen.

Da Milo først så og hørte oss, ble han både forvirret og superglad samtidig. Halen gikk i ett, og han løp rett bort til skjermen med det samme. Mamma forklarte at han hadde slikket på oss, altså der vi viste på skjermen hennes. Før han løp rundt iPaden for å finne oss. Men der var vi jo ikke! Da han heller ikke fant oss med ytterdøren ble han enda mer forvirret. Åh, jeg fikk så vondt av han!

Det er likevel det søteste og fineste jeg noensinne har sett, og nå gleder jeg meg i hvertfall til å klemme og kose han i hjel når vi kommer hjem på lørdag. 

Eventyrlig opplevelse!

 • 29.06.2016 kl. 23:04

Denne dagen har vært akkurat som et eventyr, og jeg kunne virkelig ikke skrevet eventyret bedre om jeg så hadde prøvd. Ikke EN eneste ting har jeg å klage på. Eller.. om jeg skal nevne én så må det være at vi måtte opp en time tidligere enn vanlig. Bussen kom nemlig å hentet oss klokken halv åtte! Men ettersom bussturen var to timer lang, og jeg hadde pakket med meg både håndkle (det vil si teppe, hehe), nakkepute og mat, var jeg stor fornøyd! Etter å ha spist ei baguette rigget jeg meg til med nakkeputen og hvilte kroppen mot min kjære før jeg svevde inn i drømmeland.

Da jeg våknet to timer senere møtte jeg synet av ei havn med mange båter, noen store og noen små, men det var kun én som skilte seg ut. Den store båten med to røde piper, så nesten ut som et lite mini cruseskip. Og da guiden vår fortalte at det var vår båt kunne jeg nesten ikke smilt bredere. Iveren ble bare enda større da vi kom oss ombord og jeg innså at dette faktisk var et lite cruisskip.

Det var et eget dekk med solsenger, jacuzzi, en hel haug av benker og border, stemningsfull sommermusikk på høytalerne og en gigantisk kantine med alt man måtte ønske av både mat og drikkevarer. Hadde det ikke vært for at det ikke var senger ombord, om man ser bort fra solsengene, kunne jeg nesten trodd at dette cruiset skulle frakte oss i flere dager. Så fint var det der!

Det var også veldig rolig på havet, så det var virkelig en drøm av en båttur. Det beste av alt var likevel da vi kom frem til klippeøya Gramvousa. Dagens første stopp! Dette er en liten, men veldig høy øy midt i middelhavet, to timers seiltur fra Kreta. Og dere, jeg må bare få si det! Det må være den aller fineste øya jeg har sett i hele mitt liv. Glem bryllupsreise til Maldivene for å si det sånn. Nå skal vi heller leie hele denne øya - haha, hadde vi bare hatt penger til det. For det var virkelig en drøm. Et eventyr. Noe så fantastisk vakkert har jeg aldri sett i virkeligheten før.

På toppen av øya var det også en gammel venetansk festning. Det var også laget til trappetrinn og små klatrepartier slik at de som ville kunne klatre opp de uendelig mange meterne for å se på denne festningen, og ikke minst utsikten fra den. Og jeg trenger kanskje ikke fortelle dere hva vi valgte å gjøre..? Hehe, joda. Vi klatret selvsagt opp! Noe som var ekstremt tungt i den stekende varmen, men da vi kom på toppen var det verdt det likevel.

Det var både jernporter og fangehull, ei gammel kirke og utkikksposter. Det å kunne se noe slik i virkeligheten synes jeg er så ufattelig kult. Tanken på at vi går der mange krigere og fanger har gått for mange, mange år siden føles så uvirkelig og sterkt ut på samme tid. Spesielt sterkt ble det da vi kom til fangehullene. Det var bare et stort hull under jorden, men en liten åpning med jerngitter foran i taket. Det var så mørkt der nede at vi ikke klarte å se bunnen. Derfor slapp vi ned en stein for å høre, og det var jammen langt ned! Menneskene som var fanget der nede hadde i hvertfall ikke sjanse til å komme seg ut selv.Etter å ha utforsket resten av festningen tok vi oss en liten pustepause før vi klatret nede igjen. Da vi endelig hadde kommet oss ned tok vi oss også en velfortjent dukkert i det krystallblåe havet. Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvor vakkert det var der. Et paradis, rett og slett! Derfor velger jeg å runde av her, så får heller bildene tale for seg selv.

Del 2 av denne fantastisk dagen får dere i morgen!

Vi er på vei til et unikt sted!

 • 29.06.2016 kl. 10:00

 


 

God morgen! Dersom alt har gått etter planen ligger vi og slikker sol på en av Kretas mest spesielle strender - nærmere bestemt balos lagunen akkurat nå. Her skal vi kose oss hele dagen, og i tillegg til å dukke og svømme i tidenens fineste lagune skal vi ta oss en aldri så liten treningsøkt. Etter litt klatring i fjellveggen, og opp et helt drøss av trappetrinn, kommer vi til en venetiansk festning med en helt utrolig utsikt. Gleder meg så masse til å vise dere alt fra denne fantastiske utflukten når vi kommer hjem i kveld.

I mellomtiden kan dere fortelle meg hva dere synes om antrekkene vi valgte for middagen et par dager tilbake. Har utrolig nok ikke fått tid til å vise dere disse bildene før nå!

Morfar tar bombå i bassenget!

 • 28.06.2016 kl. 20:03

Jeg tror aldri jeg har ledd så mye som jeg gjorde i dag da morfar plutselig bestemte seg for å ta bombå i bassenget for å skremme Christopher. Den super-kule og gode morfaren min listet seg så rolig han kunne bort til bassengkanten før han tok sats og hoppet ut i bassenget rett ved siden av oss. Jeg visste selvsagt at dette kom til å skje, og hadde derfor ordnet meg kameramann som kunne filme det hele.

Min kjære derimot... La oss bare si at reaksjonen hans var å hive seg bort til meg samtidig som han utbrøt "Satan! Hvem var det!?". Haha, la oss komme til det beste, og snurre filmen!

Lo du like mye som meg?

Lenge leve barnsligheten!

 • 28.06.2016 kl. 13:41

I dag er det tirsdag, og nok en gang skulle vi ut på nye eventyr! Dessverre så vi feil på dagene, så derfor skal vi tilbake for leting etter delfiner og utforsking av grotter på torsdag eller fredag. Jeg kan ikke få sagt det nok, at jeg elsker hvor like min kjære samboer og jeg er. Vi er akkurat like eventyrlystne og sultne på å oppleve alt som kan oppleves. Det er bare helt fantastisk og magisk på en og samme tid.

Derfor brukte vi formiddagen på enda litt mer utforsking i gamle byen. Vi tok en taxi tilbake til hotellet etter noen timer, og nå er vi klare for å ta bølgene med storm! Vi har med oss hver vår gigantiske badering som vi kjøpte den første dagen, og gleder oss til å bade, "leke" og sole oss på disse ute på havet. Lenge leve gøyale ablegøyer og barnsligheten.

Jeg håper dere også har like kjekke planer for denne dagen! 

Romantic date in Greece!

 • 27.06.2016 kl. 20:33

I dag valgte jeg og min bedre halvdel å ta turen inn til gamlebyen når kvelden snek seg på. Der brukte vi de første par timene til å spasere rundt og nyte synet av gamle ruiner, borger, murer og gresk arkitektur! Det er bare så fantastisk vakkert her i Hellas, og jeg kunne absolutt ikke sett for meg en mer perfekt plass for en romantisk date enn akkurat her.

Etter å ha kikket i et hav av boder, gullsmeder og studert både tårn og gamle bygg gikk vi ned mot havnen. Der fant vi oss en restaurant som lå helt til sjøkanten, og tror dere ikke turtelduene fikk kapret et bord som lå bare én meter i fra havet? Jo da! Vi gjorde nok det. Der ble vi sittende og prate om alt mulig mellom himmel og jord.

Hele øyeblikket var bare så perfekt at jeg hadde lyst til å stoppe tiden og bare bli der for alltid. Ellers fikk vi maten ganske raskt, og den smakte magnifico! Akkurat som hvitløksbrødene til forretten gjorde. Vi var til og med så heldige å få et hjerteformet fat midt på bordet med yoghurt og honning som vi delte til dessert. Som om ikke stemningen var romantisk nok fra før, klarte altså disse grekerne å sprite det opp enda et hakk!

Vi avsluttet daten vår med 10 minutter på fiskespa før vi tok taxi hjem til hotellet igjen. Her ligger vi nå, omslynget i hverandres armer og er klare for å lukke øynene for kvelden. Dette har vært en veldig, veldig fin dag! ♥

Dagens gode gjerning!

 • 27.06.2016 kl. 12:47

Heisann! I dag er jeg nødt til å fortelle dere om gårsdagens gode gjerning... Da vi var på vei for å spise middag gikk vi plutselig forbi disse to kattene. En mamma og en liten babypus. Babypusen lå supertett inntil mamman sin da vi gikk forbi dem, og jeg syntes det var så utrolig søtt at jeg ikke klarte å dy meg. Dette måtte fanges på kamera!

Dessverre følte jeg at jeg forstyrra deres lille mor-og-datter-øyeblikk en liten smule ettersom lillepus ble så nyskjerrig på kameraet mitt at hun bestemte seg for å reise seg for å se hva jeg egentlig holdt på med. Ettersom jeg er litt skeptisk til både lus og bakterier ønsket jeg ikke å være nerri henne, og hun gikk derfor tilbake til mammaen sin for å få enda mer kos.

Like etter begynte hun å sutte på puppen til mammapusen, og det var da vi skjønte at de var sultne. Mammaen hadde knapt krefter til å bevege seg mens lillepus spiste. Vi kom plutselig på at vi hadde en boks med makrell i tomatsaus stående i kjøleskapet, og mormor løp derfor tilbake for å hente den. 

Begge to spratt bort til boksen og spiste seg gode og mette! Da vi kom tilbake en timestid senere var boksen helt tom. Absolutt dagens gode gjerning. Jeg som i utgangspunktet ikke er så veldig glad i katter syns til og med at dette var søtt. For ikke å snakke om lillepusen, og når hun krøp bort for å få kos av mammaen sin. Åååh ♥

Magisk solnedgang!

 • 26.06.2016 kl. 20:37

Hver dag her nede i Hellas har jeg nyt synet av de nydelige solnedgangene som lyser opp himmelen hver eneste kveld. Men enten har vi sittet i buss, på restaurant eller vært ute og gått. Jeg har aldri hatt kameraet klart når solen maler hele himmelen i alle regnbuens farger. Ikke før i dag!

I dag tok jeg nemlig med meg både kjæresten og lillesøster ned på stranden for å ta magiske bilder. Vi løp som tullinger frem og tilbake for å knipse så mange bilder som overhodet mulig før solen forsvant ned i havet. Resultatet ble bare så utrolig flott at jeg tror jeg vil kalle disse bildene for favorittene så langt denne sommeren. 

Bølgene som slo inn over stranden i bakgrunnen gjorde bare det hele enda bedre! Disse bildene her kunne jeg virkelig tenkt meg å prøve og male når jeg kommer hjem til Norge igjen. Tenk så fint å ha et eget malt maleri med disse motivene her hengende på stue- eller soveromsveggen. For en behagelig ro hele rommet ville fått!

Likte du bildene? Hvilket av dem var din favoritt?

Sunn og enkel lunsjfavoritt!

 • 26.06.2016 kl. 17:08

Dette her er min absolutte favoritt lunsjfavoritt for tiden. Den kan forsåvidt spises til både frokost, kvelds og mellommåltid også. Pluss den er helt ekstremt enkel å lage!

Du trenger:

Jordbær og mager vanilje kesam.

Slik gjør du:

En fremgangsmåte er vel strengt tatt ikke nødvendig i denne enkle retten her. Men la oss nå skrive det opp uansett. Du kutter først opp en del jordbær, heller over noen spiseskjeer med vanilje kesam og kutter så opp et par jordbær til.

Så enkelt og så godt!

Romantisk nattbad under stjernehimmelen!

 • 26.06.2016 kl. 08:38

Klokken er ti om kvelden. Stjernene glitrer på himmelen og min kjære og jeg er som vanlig litt eventyrlystne. Denne gangen bestemte vi oss derimot for å legge ut på et litt roligere eventyr. Litt mindre action og litt mer kjærlighet. Vel, dette klarte vi virkelig å få til. Etter å svømt rundt i bassenget, bare oss to, under den vakre og magiske stjernehimmelen i en time hadde vi virkelig fått utløp for litt kjærlighet.

Vannet i bassenget hadde ikke mindre enn 32 grader, noe som var ekstremt deilig ettersom temperaturen i luften lå hakket under. Det var ekstremt koselig og romantisk, og jeg kan gjerne gjøre det igjen og igjen resten av oppholdet vårt i Kreta.

Meg og deg for alltid, elskling.

Vi hørte plutselig fem skudd!

 • 26.06.2016 kl. 00:05

Tidligere i kveld da vi gikk ut for å spise hadde lillesøster og jeg noe som må ha vært de reddeste minuttene i hele vårt liv. I et lite øyeblikk var jeg nemlig hundre prosent sikker på at det var krig, terror eller noe i den duren. Det eneste jeg visste var at jeg nettopp hadde hørt FEM skudd - og det hørtes ut som de kom fra en pistol. Det ekleste av alt var likevel at det var barn som begynte å hyle og skrike like etter skuddene.

Dette foregikk ei gate nedenfor der hvor vi sto, men vi kunne likevel høre det enormt godt, og lillesøster og jeg reagerte med å løpe bak et stativ med belter for å gjemme oss. Christopher derimot gikk mot hjørnet av kvartalet for å se ned på hva som foregikk, noe som bare gjorde meg enda reddere!

Da alt kom til alt viste det seg heldigvis at det bare var noen som hadde giftet seg, og dermed fyrt opp noen bakkeraketter som smalt HØYT. Dere kan tro vi pustet lettet ut. Selv om vi gikk med hjertet i halsen i en evighet etterpå. Vi fant oss en restaurant like i nærheten, og trakk på smilebåndet da mormor kom med enda et av gullkornene sine!

mormor: "one swainkotelett"

*kelneren ser tilbake på mormor med et spørsmålstegn i ansiktet.

mormor: "eeeh" *kikker ned i menyen* "... pork steak"

Har du opplevd noe lignende før?

Shoppingday in Chania!

 • 25.06.2016 kl. 20:14

I dag satte jeg og min kjære samboer oss i taxien like etter frokosten. Den snille og pratsomme taxisjåføren kjørte oss til busstasjonen i Rethymnon, som ligger cirka 10 minutter i bil unna hotellet vårt. Derifra tok vi bussen til selveste Chania! Den annet største byen på hele Kreta. På planen for dagen sto det shopping, shopping og enda mer shopping!

Shoppingmulighetene i Rethymnon er ikke så veldig mange. Det er kun boder her og der, med de samme klærne som finnes i alle andre sydenland. Dere vet garantert hva jeg mener! Etter noen googlesøk fant jeg derimot at de har både Zara, H&M, Berchka og mange andre kjente merkebutikker, i tillegg til et stort bymarked hver lørdag, i Chania. 

Etter en timestid i buss sto vi i den store, folksomme byen med butikker og mennesker så langt øye kunne se. Det første vi gjorde var å kjøpe oss litt lunsj, før vi startet å bruke penger! Vi kom hjem med så utrolig masse fint etter å ha tilbrakt hele fem og en halv time i denne storbyen. Både gaver, sko, bikinier, shortser, topper og skjorter ble med oss hjem til hotellet da kvelden snek seg på. 

Med andre ord har jeg og Christopher hatt nok en fantastisk dag her i Hellas! Fortell meg gjerne hva du har brukt lørdagen din til!

Hjemmelaget sommer-is!

 • 25.06.2016 kl. 11:30

Denne isen her må være noe av det beste jeg har smakt! Jeg lagde den etter at jeg plutselig fikk et veldig stort behov for å være kreativ på kjøkkenet, men ettersom jeg er i Hellas ble det ikke verdens enkleste oppgave. Jeg klarte likevel å smelle sammen noe etter en liten tur på supermarkedet - og dette noe må være den beste hjemmelagde isen jeg har spist noensinne!

Du trenger:

Yoghurt (jeg brukte en med sitronsmak), frukt og bær (her gikk det i blå druer, bringebær og banan), musli, ispinner og isformer.

Fremgangsmåte:

Oppskriften er superenkel. Det eneste du gjør er å legge lag på lag med yoghurt og frukten. Selv tok jeg tilsammen tre lag med frukt på hver is. Og helt til slutt topper du med litt musli før du stapper ispinnene nedi yoghurten.

La dem stå i frysen over natten, og voíla, så har du deilig, hjemmelaget sommer-is!

Håper det smaker!

Slik feiret vi bryllupsdagen!

 • 24.06.2016 kl. 21:08

Nå har vi akkurat vært ute og feiret bryllupsdagen til mormor og morfar! I dag har de nemlig vært gift i 44 år. Det er jammen imponerende ♥ Ellers må dette ha vært en av de kveldene vi har drete oss mest ut! Vi har hatt latterkramper foran kelnerne, vært de eneste gjestene på hele restauranten og komt med snåle kommentarer på en blanding av norsk og engelsk.

* vi har akkurat sagt hva vi vil ha å drikke *

Mormor: Ska me ta food'en nå o eller?

*kelneren bare stirret tilbake og smiler samtidig som han ser ut som et eneste stort spørsmålstegn*

Da vi skulle betale fikk vi noen biter vannmelon, og ettersom alt hadde vært veldig løye hele kvelden kan jeg love dere at latteren satt løst. Jeg syglet derfor ut både sikkel og vann fra vannmelonen da en av mine familiemedlemmer kom med enda en snål kommentar. Ikke nok med det! Men samtidig som jeg hang over tallerkenen med en gigantisk bit vannmelon i munnen, sikkelet rant ned på fatet og jeg holdt på å le meg ihjel - da kom kelneren med regningen! Han trodde vel ikke jeg tålte den ene drinken han, stakkar...

Med andre ord ble dette en veldig minnerik og morsom kveld! Og igjen, gratulerer så masse med bryllupsdagen mormor og morfar!

Den rosa stranden!

 • 24.06.2016 kl. 13:08

Alarmen ringte klokken halv åtte lokal tid, og da spratt både jeg og min kjære opp av sengene med det samme - fulle av sommerfugler! I dag var dagen vi endelig skulle få oppleve den rosa stranden - utflukten vi booket fire måneder tidligere. Enda gøyere var det at mormor, morfar og lillesøster bestemte seg for å bestille biletter til seg selv kvelden i forveien. Så vi skulle ut på eventyr, alle fem!

Bussen kom og hentet oss klokken halv ni, nøyaktig femten minutter forsinket. Ingen av oss var egentlig klar over hvor lang kjøreturen var, men vi regnet med det ikke kunne være mer enn et par timer. Vel, der tok vi rimelig feil! Etter tre timer i buss var vi alle sultne, leie, og ikke minst nyskjerrige på hvor langt det var igjen til den rosa stranden. For i det tidspunktet var vi så langt vekke fra stranden som det var mulig å komme.

Rundt oss var det bare skog, fjell og gruver. Veiene vi kjørte på hadde så vidt plass til ett kjøretøy i bredden, og da vi kom med den store bussen vår var mormor og lillesøster sikker på at deres siste time hadde kommet. Bare centimeter utenfor dekkene til bussen var det mange hundre meter rett ned. Det var så sinnsykt gøy - akkurat som i en actionfilm og langt i fra noe jeg hadde opplevd i virkeligheten tidligere.

Bare hundre meter i fra Kretas aller første tunnel, som det så vidt var plass til ett kjøretøy i om gangen stoppet vi. Bussjåføren gikk ut av bussen. Kikket på dekkene, bøyde seg ned og så under bussen. Satte hendene på hoftene og ristet på hodet. Den neste timen rikket vi oss ikke en millimeter. Vi hadde fremdeles ikke spist frokost, og vi begynte å bli ganske utålmodige. Bussjåføren gikk rundt med en mobiltelefon på hvert øre og var tydelig stresset over situasjonene. 

Selv om plassen vi hadde stoppet på var relativt "farlig", det vil si masse trafikk, smal vei og veldig langt ned var vi nødt til å gå ut å strekke litt på føttene. Jeg storkoste meg der ute med grotter over alt, fin utsikt og magiske fjell som strakk seg skyhøyt. For ikke å snakke om synet av den lille, vakre tunnelen rett foran oss. Fascinerende å se hvor små åpninger man kan komme seg gjennom.

Til slutt kom det en ny buss, og vi fikk endelig kjøre videre. Tok med oss alle eiendelene og satte oss inn i bussen med en bussjåfør som virkelig utfordret sjebnen. Han vi hadde hatt tidligere kjørte så fint og rolig på de smale veiene, mens han her brukte høyrefoten på gasspedalen flittig og hev rattet rundt fra den ene til den andre siden. Dere kan jo tenke dere hvordan mormor og lillesøster satt og tviholdt i setet foran seg. Mormor delte til og med at hun ønsket å bli mer enn 60 år... Haha!

Etter en halvtimes tid med supersjåføren stoppet vi i lille Elos. En liten landsby langt oppe i fjellene. Her var landsbyens spisested forberedt på at vi kom, og hadde pakket klar baguetter med ost og skinke og ferskpresset appelsinjuice til oss! Mmm.. Det var SÅ godt etter alle timene i buss.

Heldigvis var det bare en liten stund igjen så var vi fremme på stranden etter dette stoppet. Tror ikke det kan ha vært mer enn tre kvarters tid. Vi skimtet stranden fra langt oppe i fjellet, og etter hvert som vi kjørte på kryss og tvers nedover fjellsiden kom den mer og mer til syne.

Jeg har aldri i midt liv sett en så fint strand i virkeligheten! Den var akkurat som alle bilder jeg har sett av strender på Hawaii og Maldivene. Dette var uten tvil Hellas lille perle - det er jeg overbevist om. Bildene klarer ikke å fange opp hvor vakkert, det var der, så jeg skal prøve å beskrive det for dere. Sanden var kritthvit, og havet var så klart at jeg er sikker på man kunne sett bund om det så var hundre meter dypt. Ellers hadde det en klar blanding av blå og grønn farge som sto perfekt til den hvite sanden og det rosa skimmeret i strandkanten. Dette her var bare magisk!

Den rosa, romantiske fargen kom av knuste skjell og sneglehus og var prikken over i-en i dette paradiset! På denne vakre stranden ble vi værende i tre lange timer før vi tok bussen hjem igjen. En helt fantastisk dag, og stranden var virkelig verdt alle de ni timene i buss! Absolutt et sted jeg anbefaler dere alle å besøke om dere befinner dere på Kreta!

Har du vært på Elafonissi, den rosa stranden før?

Deilig middag i et blomstrete paradis!

 • 24.06.2016 kl. 09:50

Vet dere hva jeg glemte helt ut!? Å fortelle dere om da vi spiste på noe som føltes som ei eneste stor blomstereng. Derfor tenkte jeg at dere kunne få se noen bilder fra den nydelige restauranten nå. Det var blomster over alt, og da mener jeg virkelig over alt! Bare ta en titt på disse bildene.

.. og forestill dere hvor magisk det var å spise her. Man føler jo man sitter i en verden som er en blanding av himmlen og ei blomstereng. I tillegg var maten ekstremt god, og betjeningen kjempe hyggelig. Det er nok ikke siste gang i løpet av oppholdet at vi spiser her. 

Kunne du tenke deg å spise blant alle disse nydelige blomstene?

Dagen ble noe helt annet enn forventet!

 • 23.06.2016 kl. 23:38

Dere trodde kanskje vi hadde druknet på denne vakre stranden jeg snakket om? Eller kanskje vi hadde smeltet til hver vår lille svettedam. Muligens også kjørt av veien med bussen høyt oppe i fjellene. Men neida, det skal nok litt mer enn som så til å ta knekken på oss. Vi er trygt hjemme i god behold etter 12 timer på eventyr, der 9 av timene ble tilbrakt i bussen.

Med både smale, kronglete veier opp over fjellene, tunneler som var på størrelse med sugerør, landsbyer så små som legobyer og på toppen av det hele bussproblemer ble dagen mye lenger og veldig annerledes enn vi hadde forventet. Vi fikk likevel byttet buss, og kom oss til stranden til slutt.

Den var MAGISK! Forteller dere alt om Hellas svar på maldivene, bussproblemene og mormors dødsangst i morgen. Nå må jeg få i meg litt søvn for dette har vært en lang og helt fantastisk dag. God natt og sov godt!

Watermelon for lunch!

 • 23.06.2016 kl. 11:00

Heisann dere! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, for gjett hvor vi befinner oss nå? Jo, nemlig på Kretas aller fineste sandstrand! Utflukten booket Christopher og jeg i februar, så man kan trygt si at vi har ventet lenge på å få oppleve dette. Enda kjekkere ble det likevel da mormor, morfar og lillesøster bestemte seg for å bli med de også!

Bussen kom derfor og hentet oss klokken 8:15 i dag morges, og fraktet oss til det som kalles for den rosa stranden! Knuste skjell og sneglehus gir stranden en romantisk, rosa skimmer! Så magisk. Jeg gleder meg sånn til å dele masse bilder og historier med dere når vi kommer hjem senere i kveld!

Enn så lenge tenkte jeg dere kunne få se hva jeg hadde til lunsj i går! En halv vannmelon - spist med spiseskje. Det smakte bare så altfor godt i den varme solsteken at jeg vurderer å fylle kjøleskapet opp med vannmeloner for de neste dagene. Mmm <3

Måtte dere ha en fantastisk torsdag!

Mystisk person i bakgrunnen!

 • 22.06.2016 kl. 21:39

Haha, da jeg så gjennom bildene etterpå måtte jeg le! Se hvem som har sneket seg med i bakgrunnen! Hadde det ikke vært for at jeg har vært lav dybdeskarphet på bildene mine ville man sett henne klarere også, men det er altså min kjære lillesøster. Hun fant ut at vi tok bilder, og måtte derfor tulle seg til i bakgrunnen! Haha.

I dag var det kjæresten som valgte ut antrekket mitt for kvelden, og da falt valget - ikke overraskende - på en av mine sorte kjoler. Dette er i hans øyne en av mine fineste kjoler, og jeg skal ærlig innrømme at den er en av mine favoritter også. Så utrolig enkel, men samtidig litt spesiell med knyttingen over brystet.

Fortell meg gjerne hva dere synes!

Cherry in the air!

 • 22.06.2016 kl. 16:26

Jeg er vanligvis ikke noe fan av parfymer, men denne her synes jeg faktisk lukter veldig godt! Det er den eneste jeg takler lukten av. Derfor går jeg heller uten parfyme om ikke jeg har denne stående i skapet. Noe jeg også har gjort de siste årene, helt til jeg fant denne igjen i tax freen nå når vi skulle ut å reise. Da var jeg rask med å legge den ned i handlekurven!

Lukten er både søt og sommerlig, men passer likevel godt om vinteren også. Å dufte søte kirsebær er vel noe som passer seg uansett årstid eller anledning, synes dere ikke? Jeg gjør i hvertfall det, og lurer på om jeg skal hamstre inn på hjemreisen ettersom denne ble tatt av markedet for mange år siden, men nå endelig har kommet tilbake. Som dere ser på esken er det likevel "limited edition"... Mye mulig jeg er nødt til å fylle opp kofferten med parfymer.

Har du luktet den deilige duften av denne parfymen før?

Strand, sol og sommer!

 • 22.06.2016 kl. 11:28

I dag har vi endelig fått føle på kroppen at det finnes vind nede i Hellas også. Ettersom temperaturene er såpass høye er det drepen når det ikke er et eneste vindpust, slik det har vært den første halve uken. Men i dag har det endelig blåst litt her nede. Ikke ubehagelig mye vind, storm, sand i øynene og hele den pakken - men akkurat nok til at man kan sole seg et par minutter lenger mellom hver dukkert. Deilig!

Ellers har vi hoppet i bølgene alle fem i dag. Det er så deilig temperatur i havet at jeg har lyst til å fylle kofferten min med dette varme sjøvannet og ta det med meg hjem til Norge. Jeg kunne lett ha byttet atlanterhavet med middelhavet når som helst. Eller, ikke før om ei og ei halv uke da... Vil gjerne ha dette behagelige badevannet her under hele det greske oppholdet vårt.

Uansett, nå er det tid for lunsj! Forhåpentligvis vil vi ikke renne vekk mens vi spiser i dag ettersom det kommer en liten bris i ny og ne. Håper dere har det like fint der hjemme!

På oppdagelsesferd i Kreta!

 • 21.06.2016 kl. 22:17

FOR en dag! Vi satte oss i taxien for å bli kjørt til nærmeste busstopp klokken ti. Vi måtte nærmere sentrum av Rethymnon for å ta denne dobbeletasjes bussen, og derfor fant vi ut at en taxi var lettest. Da ble vi sluppet av rett på busstoppet uten å måtte løpe rundt og lete etter det i en liten evighet. Etter å ha kjøpt billetter sto vi og ventet på denne superstilige bussen, og da den endelig rundet hjørnet gikk smilene våre nesten rundt. Den var så kul!

Vi steg ombord og gikk rett opp i andre etasje for å sette oss. Der fant vi oss to seter omtrent midt på bussen og nøt både utsikten og den lille brisen man kjente når hjulene begynte å rulle. Deilig! Vi fikk sett så utrolig mye av byen, og jeg angrer ikke et sekund for at vi valgte å hoppe på denne bussen.

Først tok den oss opp i fjellene hvor vi fikk sett luksusvillaer, grotter (enkelte av dem bodde det faktisk mennesker inni!), et militært museum med både krigsfly, -helikopter og tankser - noe som falt veldig i smak hos min kjære! Ellers nøt vi en helt utrolig utsikt over hele byen nedenfor, en jungel av fine trær og planter for ikke å snakke om små landsbyer oppe i fjellene med supersmale gater og fargerike, små bygninger. Det var akkurat som i et eventyr!

Da bussen tok oss ned til sentrum igjen satt vi på et par busstopp før vi gikk av i noe som så ut til å være den mest sentrale delen av sentrum. Her var det både klesbutikker og restauranter side om side langs hele strandpromenaden. Det første vi gjorde var å kjøpe oss hver vår is, finne oss en liten klatt med skygge og så satt vi oss ned der og prøvde å kjøle oss ned i den deilige, men uutholdelige varmen! Etter å ha bøttet ned nærmere en liten vann hver og spist is var vi klare for å vandre videre.Vi kjøpte blant annet et par gaver til de hjemme i kalde Norge, men også fotlenker til meg og kikket på en hel haug av fine klær. Etter noen timer med trasking i Rethymnon sentrum bestemte vi oss for å finne en taxi som kunne ta oss tilbake til hotellet igjen. Det var likevel lettere sagt enn gjort, derfor ble det enda en is på oss - denne gang ble det en vannmelon vannis - mens vi spaserte langs veien og speidet etter en liten bil med en lysende boks på taket.

Vi fant en til slutt, og resten av dagen tilbrakte vi ved bassenget på hotellet sammen med mormor, morfar og lillesøster! En helt toppers dag.

Day two in Greece!

 • 21.06.2016 kl. 12:00

I tillegg til den greske frokosten og parasailingen som jeg allerede har fortalt dere om, var det late dager med bassengkanten, fruktsalat til lunsj og hatteshopping til solbrente ansikter gårsdagen ble brukt på. Stakkars kjæresten min ble til og med brent i hodeskallen, så der kommer den nye capsen godt til nytte.

I dag er planen til min kjære og jeg å hoppe på en buss som tar oss rundt hele byen. Vi skal endelig se litt mer av dette fantastiske landet og den greske kulturen. Forhåpentligvis vil det gi den røde huden vår en liten pause fra all solen også. Det er forresten helt sinnsykt varmt her nede. Nærmere førti grader hele dagene og rundt tretti hele døgnet. Ellers var det hele 26 grader i havet tidlig i går morges, da kan dere bare tenke dere hvor varmt det er i havet utover dagen. Deilig!

Gleder meg til å fortelle dere alt om busseventyret senere i kveld!

I dag lærte vi oss å fly!

 • 20.06.2016 kl. 20:03

Jammen ble det et lite eventyr på oss i dag! Vi tok oss en flytur over havet her i Kreta. Uten verken fly eller pilot. Kun en båt og en fallskjerm. Da skjønner dere nok hva jeg mener? Jepp! Vi prøvde parasailing, jeg for fjerde gang og kjæresten for første. Men denne teknikken her har jeg likevel aldri opplevd før.

Vi startet på stranden, og ble bedt om å løpe ut mot vannet når linen til båten var stram. Etter noen lange steg tok skjermen oss plutselig opp i luften og vi fløy! Helt ubeskrivelig følelse. Det som også var annerledes denne gang i forhold til når jeg har gjort det tidligere var at vi ikke satt ved siden av hverandre og på ei stang - vi bare hang i luften etter selene. Jeg foran min kjære.

Og etter omtrent ti minutter hengende under den gigantiske fallskjermen med utsikt over hele kysten, og langt innover på øya var det tid for å lande. Noe som ikke foregikk på båten slik jeg har gjort tidligere. Nei, her landet vi rett og slett i havet! Noe så fantastisk gøy. Båten kjørte saktere og saktere helt til han stoppet opp, og vi traff vannet mykt. Skjermen landet i havet bak oss. 

Etter å ha hektet oss løs fra alle tauene og selene svømte vi inn til land! Virkelig en opplevelse litt utenom det vanlige, og noe vi kommer til å huske en veldig, veldig lang stund. 

Har du prøvd parasailing før?

Gresk frokost!

 • 20.06.2016 kl. 09:24Eller, det er vel ikke så mye som er gresk i denne frokosten. Kanskje bare brødene og juicen... Resten har mormor og morfar pakket med seg hjemmefra. Så her har vi både brunost, lerum syltetøy, makrell i tomat og ostehøvel. Tre bokser rømme har de også med seg! Noe så luksus. Det beste av to verdener - eller rettere sagt, to land.

Planene for dagen er litt uklare. Jeg har litt lyst til å dra til et akvariet, men kjæresten syter med det ettersom det er en time i taxi hver vei. Så mye mulig det bare blir enda en dag med bassenget. Men kjenner jeg meg selv rett finner vi nok på noe sprell i løpet av dagen likevel. Er man eventyrlystne kan man ikke ligge å sole seg to dager i strekk uten å oppleve landet!

Måtte dere ha en strålende mandag ♥ Det skal vi!

Fargen etter dag én i Hellas!

 • 19.06.2016 kl. 20:14

Wuhu! Jeg kan uten tvil si at jeg er storfornøyd med fargen på kroppen min etter dag én i solsteiken. Ikke svir jeg noe særlig heller, selv om jeg er veldig rød. Men det er alltid slik jeg får farge. Kanskje det har noe med hudtypen min å gjøre eller noe... Etter et par dager går det over til brun. Jippi!

Ellers må jeg få legge til at jeg smører meg med solfaktor 30! Skillet fremme er ikke så drastisk, men jeg har fått et rimelig klart skille der også, bare etter én dag. Nesten så jeg er litt stolt. Gresk sol gjør tydeligvis underverker. 

Blir du fort brun?

Man kan ikke be om noe mer enn dette!

 • 19.06.2016 kl. 15:14

Heisann i fra Hellas! Får første dag på Kreta begynner å nærme seg halvveis ferdig, og jeg kan ikke si annet enn at alt har vært helt fantastisk så langt. Måtte de nesten tretten dagene snegle seg avgårde, for fy, her koser jeg meg!

Akkurat nå ligger jeg inne på hotellrommet og hviler ansiktet. Solen steker sinnsykt godt, og selv om jeg (det vil si min kjære) smører meg så og si hele tiden i ansiktet er det umulig å holde tritt. Svir både rundt øyne, i kinn og i pannen, så da er det like greit å ta seg en halvtime på rommet - for jo unnagjort litt blogging i samme slengen.

Og når jeg først er her oppe, dette er utsikten fra terrassen vår!

Ellers er været helt sinnsykt. Nærmere 40 grader, ingen vind og helt blå himmel. Kan man be om noe mer!? Eller jo, kanskje et lite vindpust i ny og ne hadde gjort det mulig å sole seg uten å smelte vekk, hihi, men jeg klager absolutt ikke. Når man har et basseng ti meter den ene veien og stranden hundre meter andre veien kan det bare bli så varmt det vil!

Her ligger vi og koser oss, og dersom vi ser til høyre ser vi dette;

...mens vi til venstre nyter dette synet; rett ut på stranden!

Forresten, når man snakker om havet, det var så varmt og deilig! Kanskje en selvfølge ettersom det er minst 28 grader hele døgnet... Christopher og jeg har plasket rundt i hver vår gigantiske badering midt ute i middelhavet flere ganger i dag, og det er så deilig!

Ellers startet vi dagen med felles frokost nede på rommet til mormor, morfar og lillesøster. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra det i morgen! Nå kan jeg heller dele bilde fra dagens lunsj, som ble inntatt på strandbaren på nabohotellet.

Måtte dere ha en strålende søndag videre! Det skal i hvertfall vi her nede ha.

Dette er helt vanvittig!

 • 19.06.2016 kl. 01:16

Heisann! Da har vi akkurat ankommet hotellet vårt her på Kreta. Utetemperaturen nå, klokken halv to om natten er faktisk svimlende 30 grader! Helt sinnsykt. Og ettersom vi ikke har betalt for air condition enda er det akkurat samme temperatur inne på rommet vårt. Hoyhoy. Kan ikke si annet enn at jeg ser frem til å få air condition i morgen, for dette her er hett.

Men dere må for all del ikke tro jeg klager. Jeg storkoser meg i varmen, og etter å ha utforsket hotellområdet i mørket klarer jeg nesten ikke å vente med å se dette paradiset i dagslys i morgen. Bassenget er stort, kjempe fint, og hele 2,2 meter dypt. Ellers ligger hotellet bokstavelig talt på stranden, så om man ønsker kan man gå ut av bassenget for så å hoppe rett i havet. Er ikke dette luksus så vet ikke jeg. Gleder meg sånn til å vise dere hotellområdet i morgen.

Ellers må det en liten tilståelse til, helt til slutt... Etter å ha vært på hotellrommet vårt i nøyaktig 10 minutter har jeg klart å søle en diger m&m pose som vi kjøpte på flyplassen over HELE gulvet, og like etter knuser Christopher vannglasset sitt. Med andre ord er det to kløner på tur - som virkelig utfyller hverandre, og kaster ting i gulvet annen hver gang. Får bare håpe det er NOE igjen av hotellrommet vårt om fjorten dager...

Ellers prates vi igjen i morgen! Så får dere ha en god natt, eller kanskje god morgen ettersom de fleste kanskje har sovnet allerede?

Sjokolade i kveldsmaten!

 • 18.06.2016 kl. 19:00

Hei fra luften. Nå befinner vi oss sannsynligvis et sted over mellom-europa. Kanskje Østerrike? Og før dere klør dere i hodet av nyskjerrighet, nei jeg har ikke blogget fra flyet. Dette er et forhåndsskrevet innlegg. Uansett! Det jeg ville dele med dere var en stor favoritt når det kommer til valg av kveldsmat på en lørdagskveld. 

Ettersom det er lørdag er det nemlig lov å kose seg litt ekstra. Derfor valgte jeg (forrige lørdag vel og merke) å tilsette et par sjokoladeruter oppi denne kjempe gode blandingen av yoghurt, bringebær og havregryn. Yoghurten jeg valgte var yoplait dobbel 0 vanilje! Synes den smaker såå godt.

Så, om du ikke har bestemt deg for hva du vil ha til kveldsmat enda, anbefaler jeg altså denne deilige skålen her!

Vi er klar for å ta Hellas med storm!

 • 18.06.2016 kl. 15:40

Holá! Vi har ankommet flyplassen... i haugesund! Det ble heldigvis ingenting av streiken. Pjuh! Så nå ligger jeg henslengt på setet i gaten vår. Superduperklar for å ta Hellas med storm! Hihi. Jeg gleder meg sånn til de neste fjorten dagene at det nesten er skummelt. Vi skal oppleve så ufattelig mye gøy, og dere skal få være med på absolutt alt.

Åh, jeg føler på meg at dette kommer til å bli tidenes ferie.

Bare tenk dere. Å kunne reisen på tur med mannen i mitt liv, i tillegg til lillesøsteren min (som også kan kalles min aller beste venninne) OG mormor og morfar. Det er nesten for godt til å være sant. Nå gleder jeg meg ihjel til å kunne oppdatere dere med solkinnsbilder fra stranden, sydentrening, scootereventyr, dykking, rosa strender, grotter, lagunder, opplevelser og alt mulig.

Måtte dere ha en nydelig lørdag!


Jeg har forresten forhåndsskrevet et innlegg som publiseres mens vi er milevis over jordens overflate. Titt innom klokken syv i kveld dersom du ønsker tips til en favoritt når det kommer til kveldsmaten som kan spises på lørdagene - med sjokolade!

Når angsten tar kontroll over fornuften!

 • 17.06.2016 kl. 22:33

Jeg og min kjære satt hjemme, han i bukse og genser mens jeg allerede hadde hoppet i pysjamasen, til tross for at klokken bare var 20:00 på en fredagskveld. Vi fikk plutselig en forespørsel av en felles kompis om å kjøre han til en fest, noe vi selvsagt gjorde med glede. Ettersom dette er en ganske nær kompis brydde jeg meg ikke med å skifte klær.

Jeg gikk derfor de 50 meterne ned til parkeringsplassen i en utvasket t-skjorte og en superkort og tynn shorts med sebra mønster på. Ikke særlig delikat med andre ord. Men det var ikke der problemet var, for selv om vi bor midt i sentrum var det ingen mennesker i nærheten, og jeg kom meg helt ned til bilen uten å bli sett. Problemet oppsto da vi kom hjem igjen.

Fire ungdommer, to jenter og to gutter, sto festkledde og pratet i gaten rett utenfor inngangsdøren vår. Med andre ord måtte vi gå forbi dem for å komme oss fra bilen og inn i leiligheten. Jeg kjente med det samme at angsten kom snikende, og før jeg fikk tid til å blunke visste jeg at jeg ikke kom til å klare å passere dem - i hvertfall ikke med de klærne jeg hadde på meg.

Jeg fortalte derfor kjæresten at jeg var nødt til å vente i bilen til de var gått. Etter rundt fem minutter beklaget Christopher seg og sa at han var nødt til å gå på do. Jeg svarte at det gikk helt fint, jeg kunne komme etterpå. Han gikk. Jeg ble igjen i bilen. Jeg kikket hele tiden ut av vinduet mot der menneskene sto. Jeg så ikke alle fra den vinkelen jeg hadde parkert, men jeg så et par av dem. Jeg ventet. Og ventet.

Plutselig kom 4-5 jenter til løpene mot de andre. De stilte seg også rett foran inngangsdøren. Søren heller! Nå klarer jeg det hvertfall ikke. Men da det kom enda flere folk, og det samlet seg en stor gjeng med 20-30 ungdommer, mest jenter, utenfor inngangsdøren vår. DA var jeg på nippet til å begynne å grine. Jeg sendte en SMS til kjæresten om at det nå var kommet kjempe mange, samtidig som jeg ble mer og mer tungpustet.

Etterhvert snek også panikken seg innpå. For hva i alle dager skulle jeg gjøre om de ikke gikk!? Jeg kunne ikke bli sittende i bilen resten av kvelden. Jeg funderte i om jeg skulle prøve å klatre opp til terrassen på baksiden av huset, men konstaterte med at det var for høyt. Tiden gikk og jeg fikk mer og mer panikk.

Helt til kjæresten min plutselig rundet hjørnet og kom tilbake til bilen. Han hadde med seg en joggebukse til meg! Snillingen som vet akkurat hvordan han kan hjelpe meg. Jeg skiftet i bilen. Men etter å ha sittet der helt alene med mine egne tanker hadde angsten på innsiden virkelig bygget seg godt opp. Jeg hadde overbevist meg selv for lenge siden om at disse menneskene som sto utenfor døren min var farlige. At de kom til å slenge ekle kommentarer etter meg når jeg gikk forbi, eller at de i hvertfall tenkte disse stygge tingene om meg. Det var jeg helt sikker på.

Jeg ser nå i ettertid, klart og tydelig, at de selvfølgelig ikke brydde seg en dritt om at Christopher og jeg gikk forbi dem. Men der og da var det angsten som kontrollerte meg. Og da var det de tankene og de fryktene som for gjennom hodet mitt. Synd at en sykdom kan få fornuften til å forsvinne. Innerst inne vet jeg jo at de ungdommene ikke var farlige, men angsten min forteller meg noe annet, og ber meg derfor om å holde meg vekke fra dem. Gjemme meg i bilen istedet.

Trist at det skal være slik egentlig. Men om noen av dere som leser dette kjenner dere igjen vil jeg bare fortelle dere at dere ikke er alene! Dere er ikke unormale. Dette er bare hendelser som ikke blir snakket like mye om. Det er tabu. Derfor håper jeg min lille hverdagshistorie vil hjelpe deg å skjønne at du ikke er mindre verdt selv om du blir redd for ting, mennesker, områder eller hendelser som "alle andre" ser på som null problem!

Sommerens fineste festkjoler!

 • 17.06.2016 kl. 13:50

Sommeren er kanskje den årstiden med mest festing, om man ser bort i fra juletiden. Lange kvelder rundt bålet på stranden, låvefest inne på bygda eller rett og slett en lang natt ute på byen. Uansett så er det alltid gøy å kle seg i nye, fine og glitrende kjoler. I hvertfall synes jeg det!

Settet helt til venstre finner du her // nummer to finner du her // den tredje kjolen her // og kjolen helt til høyre her

Derfor har jeg fryktelig lyst til å tipse dere om en rabattkode. Dersom du fyller inn PARTYSALE20 når du skal sjekke ut handlekurven din får du nemlig 20 % rabatt på alle festkjoler. Dette gjelder til og med de som allerede er superbillige, og har nedsatt pris fra før. 

Denne sjansen her kan du vel ikke gå glipp av? Her finner du et drøss av kjoler til under hundrelappen! Men fort deg, denne rabattkoden varer kun til førstkommende mandag klokken 10 - og de fineste kjolene går alltid først. Klikk her for å komme til alle de 1963 festkjolene som allerede er på salg hos nelly.

Kjolen helt til venstre finner du her // den i midten finner du her // og den helt til høyre finner du her

Kikk gjerne nærmere på noen av kjolene jeg har plukket ut over her! To av dem koster blant annet 79,- og 89,- kroner, og det er før rabattkoden er tatt i bruk.

Tanker, formen og følelser!

 • 16.06.2016 kl. 20:45

Advarsel: dette er et klageinnlegg!

Halsen er sår. Hodet føles helt tett. Jeg hører nesten ingenting. Skulle nesten tro at hjernen min eser ut og tetter alle utganger. For nesen er også tett. For ikke å snakke om at øynene svir. Kanskje jeg blir smartere. At det er derfor hjernen plutselig bestemte seg for å vokse.

Nei. Det er nok bare god, gammeldags forkjølelse på gang. Halsen var hakket bedre da jeg våknet i dag morges da. Har ikke hostet like mye. Får håpe det blir enda bedre i løpet av dagen. Det siste jeg vil er å ligge syk nede i Hellas (om vi skulle være så heldige å komme oss dit, vel og merke!). 

Nå fikk jeg klaget litt i fra meg. Det var godt! Men kanskje ikke like gøy for dere. Derfor velger jeg å avslutte dette innlegget med et positivt bilde. Et bilde jeg tok for et par uker siden. Da formen var mye bedre. Håper det bildet smitter over på dere, og ikke teksten her!

Ønsker dere en riktig fin torsdagskveld videre!

Reisen til Hellas kan bli avlyst!

 • 16.06.2016 kl. 18:04

Endelig er kofferten helt ferdig pakket. Jeg startet med det viktigste av klær for flere uker siden, men nå er endelig det aller meste av toalettsaker, sminke og sko pakket ned også. Dessverre kan det hende det er til ingen nytte. Grunnen er så dum at det nesten er til å grine av, flyplassen vi reiser fra kommer muligens til å streike. Dette får vi riktignok vite helt sikkert klokken elleve i morgen.

Så utrolig kjedelig at vi kanskje ikke kommer oss til syden i det hele tatt. Nå når vi har gledet oss så lenge, booket flere utflukter og planlagt masse for de to neste ukene. Dessverre er det likevel ingenting vi kan gjøre med det. Annet enn å vente og se hva som skjer. Er vi heldige kan det hende vi får reise fra Stavanger istedet, men er vi enda heldigere blir det ingen streik. La oss håpe på det siste!

Hva tror du, blir det streik eller ikke?

Sukkerfri suksesskake!

 • 15.06.2016 kl. 19:39

Nå vil jeg dele oppskriften på ei kake mamma har laget hundrevis av ganger. Den er så god at jeg ikke lenger klarer å la være å dele den. Kaken skriker om mer oppmerksomhet, og at flere prøver den ut - og det skal jeg derfor prøve å få dere til å gjøre nå. Den er nemlig et genialt alternativ til kalori- og sukkerbombene som finnes av kaker ettersom denne er både sukkerfri og kun inneholder 18 karbohydrater (i hele kaken!).

Med andre ord er den perfekt for dere lavkarbofolk, men også for både sunne og usunne mennesker. Det går nemlig ikke an å kjenne på smaken at denne er sunn. Selv hadde jeg lyst til å gomle i meg hele kaken selv. Men nok snikksnakk, her får dere oppskriften;

Du trenger:

6 eggehviter, 200 gram malte mandler, 100 gram tagatesse, 1 ts bakepulver og 2 ss smeltet smør til bunnen. Og til fyllet trenger du 6 eggeplommer, 1 dl kremfløte, 64 gram tagatesse, 150 gram smeltet smør.

Slik gjør du:

Når du skal lage denne kaken begynner du faktisk med fyllet! Så det første du gjør er å smelte smøret som skal brukes i fyllet, og la det avkjøles. Deretter tar du eggeplommer, tagatesse og fløte i en panne for seg, og varmer det opp på svak varme. Du må røre HELE tiden. Viktig å røre godt langs bunnen.

Når blandingen nærmer seg kokepunktet vil den tykne. Men det må ikke koke, det er viktig! Like under kokepunktet vil den være så tykk, at når du røre med sleiven, vil du kunne se bunnen i en strek der du har rørt. Da er det ferdig! Bland smøret med eggeplommene, og bland deretter dette med resten i kjelen. Dette vil skille seg, ettersom det fremdeles er varmt, men rør i det ved jevne mellomrom. Når det er kaldt vil det blande seg fint, til en jevn og tykk krem som smaker helt nydelig.

Fyllet kan derfor stå slik og kjøle seg ned samtidig som du lager bunnen. Start med å piske eggehvitene og tagatessen sammen i cirka 5 minutter til det er luftig. Rør så inn malte mandler og bakepulver med ei ballongvisp, og helt til slutt tilsetter du smøret. Stek bunnen på nederste rille i stekeovnen på 160 grader i 35 minutter. Om den blir veldig brun mot slutten kan du legge bakepapir over.

Og så er det bare til å smøre fyllet utover bunnen, og smelte enten sukkerfri eller mørk sjokolade som du pynter med på toppen!

Håper det smaker.

Yoga by the lake

 • 15.06.2016 kl. 15:04

Formen er enda bad, derfor tenkte jeg å dele disse yogabildene som jeg ikke har fått delt med dere enda. Regner med at det er hakket bedre enn å se bilder av røde øyner, snått, bringebærdrops og otrivinnesespray. Haha... Ellers tenkte jeg å prøve å vaske litt klær i dag. Er tross alt bare tre dager til vi reiser nå!

Har dere noengang prøvd yoga forresten? Ikke? Vel, det hadde ikke jeg heller om vi går to måneder tilbake i tid. Men så hadde jeg litt for lite å gjøre på mens samboer var på jobb. Noe som førte til at jeg ryddet vekk møblene fra stuetemperatur, satte på "yoga for beginners" på YouTube og bare prøvde meg frem.

Anbefaler dere å gjøre det samme engang! Man får veldig mye mer energi i etterkant. For ikke å snakke om hvor mye sterkere og bedre balanse du får! Har du prøvd yoga før?

Formen er dårlig i dag...

 • 14.06.2016 kl. 17:04

Heisann og hoppsann. I dag går det i sneglefart her hjemme. Jeg føler meg ekstremt dårlig, og derfor blir det dessverre bare en oppdatering fra iPaden i dag. Web-kamera bilder har vel sin skjarm det også..? Halsen begynte å tette seg til i går kveld. Derfor tok jeg tidlig kveld og håpte jeg kunne sove det av meg. Men neida. Lå og vridde meg til klokken var halv tre, da var jeg bare nødt til å gjøre noe.

Kjørte derfor hjem til mamma midt på natten for å rote frem noen allergitabletter ettersom jeg ikke hadde det hjemme hos meg. Det ble egentlig ikke noe særlig bedre, men med litt nesespray og strepsil klarte jeg til slutt å sovne! I dag derimot har formen blitt enda verre. Halsen gjør vondt og det er tungt å puste, samtidig som øynene svir og nesen renner.

Heldigvis har jeg en kjempe snill samboer som løp rundt på alle butikkene i nærheten for å finne favorittdropsene mine. Nå står han forresten på kjøkken og tar ut av oppvaskmaskinen. På eget initiativ! Tror jammen jeg må bli syk litt oftere, hehe.

Oppskriften på en god start på dagen!

 • 14.06.2016 kl. 10:55

God formiddag! Er det flere her som sliter med å finne ut av hva dere vil ha til frokost? Dere har lyst på noe godt, gjerne også sunt og som er enkelt å lage. Vel, da har jeg den perfekte frokostvarianten til deg. Dette er supergodt, og kjempe enkelt å lage.

Yoghurt kan enkelt varieres på mange mulige måter, og nå skal jeg vise dere én av dem. Dette er min frokostfavoritt for tiden, og det smaker himmelsk! Prøv selv. Jeg lover deg at du får en helt fantastisk start på dagen.

Du trenger:

Et beger med yoplait double 0 vanilje yoghurt, 4-5 jordbær, en halv mango, en halv banan og litt havregryn.

Slik gjør du:

Hell hele yoghurtbegeret i skålen og dryss over omtrent en spiseskje havregryn. Kutt deretter opp frukten og legg dette over yoghurten før du drysser enda litt mer havregryn over der igjen. Og voíla! Så enkelt, så godt og så sunt!

Håper det smaker!

Innkjøpene mine fra IKEA!

 • 13.06.2016 kl. 17:00

Herlighet, jeg kom akkurat på at jeg har glemt helt ut å fortelle dere om hvordan det gikk da jeg dro på IKEA med kjærestens bankkort! Så hvorfor ikke gjøre det nå med det samme. Jeg har jo lengtet etter å fortelle noen om innkjøpene som jeg var så stolt av. Følte meg veldig fornuftig og voksen der jeg trillet handlekorgen min ut av varehuset med dill og dall til en verdi av eksakt 2000 kroner i korgen.

Det er ikke  ille det vel? Det kunne jo egentlig gått mye verre... Uansett, gardinstenger, fester og gardiner tok jeg med meg hjem. Endelig skal klesrommet få gardiner foran vinduet. I tillegg vil ha gardiner på veggen mellom spillerommet til min kjære og stuen. En nydelig rosa plante som nå står og flotter seg på kjøkkengulvet fikk jeg også med meg. I tillegg til bordbrikker, mugger, duftelys, kleshengere, oppbevaringsesker, frokostskåler og litt til. 

Det er ikke det verste jeg kunne kommet hjem med det. Er det vel? Må innrømme at jeg er en smule stolt egentlig.

En helt perfekt søndag!

 • 13.06.2016 kl. 10:30

God morgen! Er dere klare for en ny uke? Det er i hvertfall jeg. Spesielt siden dette er den siste uken min hjemme i Norge før vi reiser til Hellas i to uker! Juhu. Klarer nesten ikke å vente. Kofferten har vært ferdig pakket i flere uker allerede. Men jeg skal ikke legge skjul på at det er litt surt å reise nå når det er så fint vær her hjemme også. Er ikke hvert år vi har en så fin juni! Menmen, jeg er sikker på at det blir enda finere i Hellas, så trist er jeg absolutt ikke.

Ellers må jeg nok en gang unnskylde de treige oppdateringene for tiden. Det blir liksom til at jeg ligger ute og slikker sol istedet for å blogge, og det håper jeg dere forstår. Jeg har enda ikke fått en eneste klage på sjeldne og få oppdateringer - og dere klikker dere fremdeles inn som aldri før. Så det er vel helst samvittigheten min som er grunnen til beklagelsen denne gang. Jeg vil jo så gjerne gi dere både inspirasjon og noe å lese på.

Denne mandagen fikk dere i hvertfall et aldri så lite bildedryss fra gårsdagens solskinnsdag. Jeg tilbrakte den sammen med lillesøster og mamma ettersom min kjære samboer var på jobb fra morgen til kveld. Både kakespising, øvelseskjøring, grilling og soling er stikkord som beskriver vår søndag.

Hvordan var helgen din?

Endelig kan hun sole seg igjen!

 • 12.06.2016 kl. 12:00

Dere kan tro jeg ble glad på lillesøsters vegne da jeg fikk høre at hun hadde ligget i over en uke å solt seg hjemme på terrassen - uten å få soleksem! Hun har slitt med denne kjedelige eksemen i årevis, og ingenting utenom å holde seg borte fra solen fullstendig har fungert. Derfor hørte hun godt etter da jeg anbefalte henne å kjøpe solkrem fra Forever Living.

Solkremen kommer i både sprayflaske og tube, men samme gode solkrem er oppi begge to! De to forskjellige flaskene er kun smak og behag hva du liker best når du skal smøre ut solkremen. Solkremen er ekstra vannfast slik at du kan ha det moro i vannet uten å brenne deg. I tillegg inneholder den massevis av vitamin E og aloe vera - noe som hjelper for lillesøsters og mange andres soleksem!

Da jeg spurte hva hun syntes om solkremen fikk jeg dette svaret:

Har vært plaget med soleksem i mange år nå. Det som er så kjedelig er at jeg ofte må ta pauser fra solen, og ligge med plagg som dekker eksemen. Men i år ville jeg bli brun! Derfor prøvde jeg forever sin solkrem med aloe vera. Jeg hadde hørt at aloe vera stoppet eksemen, så tenkte jeg at solkremen kunne hjelpe meg med å beskytte huden mot irritasjon, noe som den overraskende gjorde. Jeg har nå brukt den i to uker der det har vært 20 til 26 grader og strålende sol - og INGEN røde prikker som klør eller svir. Denne blir med meg til syden, og er super glad og fornøyd.

Og du skal ikke bekymre deg for den høye faktoren. Både lillesøster, meg selv og mange andre fornøyde Forever-kunder smører seg stort sett bare med denne, og blir likevel brune og fine! På en trygg måte, og med aloe vera og gode vitaminer i huden.

Solkremen på sprayflaske kan du kjøpe her! Solkremen på tube kan du kjøpe her!

Det er så godt å kunne dele slike tips til dere! Tips jeg vet kan hjelpe deg dersom du sliter med soleksem.

Jentetur til IKEA - med kjærestens bankkort!

 • 11.06.2016 kl. 13:15

Heisann dere! Og god lørdag! Nå sitter jeg i bilen sammen med mamma og lillesøster. Vi bestemte oss ganske spontant for å ta oss en jentetur til IKEA, og dermed blir det nå blogging fra mobilen. 

Med meg i vesken har jeg bankkortet til min kjære, muhaha. Dere kan tro han var bekymret da han sendte meg og kortet sitt avgårde på IKEA uten at han selv var med for å stoppe ukontrollerte og spontane kjøp. Men hallo, det er jo tross alt de som er de kjekkeste! Neida, jeg har planer om å bo sammen med han en liten stund til, så det er nok best om jeg ikke går heeelt bananas. Men litt er OK! Hihi.

Fitnessdrømmen blir lagt på hylla!

 • 10.06.2016 kl. 18:07

Plutselig ble det endringer i planene. Konkurransen til høsten blir det ikke noe av, og fremover nå skal jeg derfor ta det roligere med trening, og ikke så strengt med dietten. Nå er hovedfokus på å bygge muskelmasse igjen. Holde treningen og kroppen ved like fremover, rett og slett. Konkurransen blir nemlig ikke før til våren, og derfor skal jeg slippe litt opp noen måneder nå, før det er på an igjen.

Litt kjedelig at det ble sånn her, men kanskje det kan være godt med en aldri så liten pause også. Jeg slipper i hvertfall å ta med meg like mye mat nå når jeg skal ned til Hellas. Men trening der nede blir det uansett! Det gleder jeg meg masse til.

Dere kommer til å få vite mer om dette etterhvert, men nå vet dere i hvertfall at fitnessdrømmen blir lagt på hylla en liten periode. Er det ellers noe dere lurer på, er det bare til å spør i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Mormor reddet kjolen min!

 • 10.06.2016 kl. 14:00

Å, denne kjolen her dere! Den er så vakker. Jeg var lenge i tvil om jeg skulle klikke den hjem eller ikke ettersom mine 164 centimeter over bakken vanligvis ikke passer i lange kjoler. Jeg har kun hatt én maxikjole tidligere, så dette er altså min andre noensinne. Kjæresten likte den likevel så godt at jeg valgte å klikke den hjem i håp om at den ikke var for lang.

Da den endelig dumpet ned i postkassen min var jeg overlykkelig og spent. Jeg dro den over hodet, og elsket hvordan ryggen var så og si helt åpen. Men da jeg så ned, og oppdaget at halve kjolen lå i gulvet kom det et aldri så lite sukk fra den overivrige frøkna. Heldigvis har jeg en mormor som kan alt, og hun tok på seg oppdraget å sy den opp for meg. 

Nå er hun ferdig, og se så bra det ble! Det går jo ikke an å se at den er fikset på. Flinke, snille mormoren min som reddet både kjolen og humøret mitt. Gleder meg til å dra denne over hodet når kvelden kommer og vi skal gå for å spise i Hellas. Nå er det bare litt over en uke til vi reiser. *klarer ikke vente*

Om du likte kjolen like mye som meg kan den kjøpes her. Min er i størrelse 36 og var cirka 10 cm for lang. Jeg er 164 cm høy! Så vet du sånn cirka hvilken størrelse du skal bestille. Men har du en like flink mormor som jeg har så slipper du selvsagt å bekymre deg for om den er for lang.

Hva synes du om kjolen?

Lykke til, lille venn!

 • 09.06.2016 kl. 09:00

Det første jeg gjorde da jeg våknet klokken halv fem i dag morges for jeg måtte på do, var å sende en melding avgårde til lillesøster. Den lille, store, jenta mi skal nemlig ha matte eksamen i dag! Skjønningen kom faktisk innom til oss på tirsdag, rett fra skolen etter at hun hadde fått vite at hun kom opp i eksamen.

Min kjære og jeg hadde vært våken litt for lenge kvelden før ettersom vi er blitt avhengig av et nytt spill - ganske likt hay day for dere som spiller det! Og vi lå derfor og sov da lillesøster plutselig kom brasende inn på soverommet like før klokken ti, tirsdag morgen. Dere kan tro vi skvatt! Vi hadde nemlig glemt å låse ytterdøren, og ettersom den var åpen regnet hun med at vi var våkne.

Haha, vi fikk oss en god latter etterpå for å si det sånn. Vi ble også minnet på å alltid både dobbel og trippel-sjekke at døren er låst før vi kryper til sengs. Uansett, resten av tirsdagen koste vi oss med diettmaten min - som lillesøster likte veldig godt - og øvde litt på matten. 

Helt til slutt vil jeg nok en gang ønske deg lykke til, lille venn! Dette her klarer du kjempe fint.

You are my king!

 • 08.06.2016 kl. 18:06

Å få våkne ved siden av deg hver eneste dag, det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Det at jeg ser rett inn i ansiktet ditt når jeg åpner øynene om om morgenen, eller at jeg kjenner armen din trygt rundt meg om jeg våkner av et mareritt midt på natten - gjør meg så lykkelig. Tanken på at vi har vår egen leilighet nå, og at vi har bodd sammen i litt over to måneder allerede føles uvirkelig.

Det er nesten så jeg går rundt i frykt for å våkne opp hver eneste dag. For dette her er for godt til å være sant. Det er akkurat som en drøm! Drømmesituasjon. Drømmeliv. Sammen med min drømmemann. Deg!

I dag, 8.juni, er det ett år og fem måneder siden vi ble sammen, og det at tiden har gått så utrolig fort er utrolig rart å tenke på. Men på samme tid har vi opplevd ekstremt masse sammen - både på godt og vondt - og jeg føler du har vært en del av meg i hele mitt liv. Du er liksom den biten som alltid har manglet, og da vi endelig ble ett viste jeg med en gang at det kommer til å bli oss.

You are my king. I am your queen.

♥ I LOVE YOU, ALWAYS AND FOREVER ♥

Sommerens bøker!

 • 07.06.2016 kl. 21:07

Er det én ting som er obligatorisk å ta med i kofferten når jeg reiser utenlands, spesielt til syden, så er det lesestoff. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg dessverre alt for lite tid til det her hjemme. Det er kun når jeg er på reise og har noen timer på solsengen å slå ihjel at jeg fisker boken opp fra vesken min.

Derfor har jeg allerede planlagt hvilke bøker som skal bli med meg på mine to uker til Hellas den 18.juni. Disse var jeg faktisk så heldig å få av mine kjære besteforeldre etter at jeg tilfeldigvis nevnte at jeg ønsker å ta med meg Calender Girl på tur, men ikke visste hvor jeg kunne få tak i den. De to andre fant mormor selv inne på butikken - og jeg gleder meg like mye til å lese alle tre.

Har dere lest noen av dem før? Leser du bøker når du er ute og reiser?

Treningsøvelser du kan gjøre ute!

 • 07.06.2016 kl. 13:20

Flere av dere har etterlyst innlegg med øvelser man kan trene hjemme, eller i disse dager ute i solen, og i dag skal dere jammen få et par tips med noen av mine favoritt kroppsvektøvelser. Altså øvelser man kan gjøre helt uten utstyr! Den første jeg vil tipse dere om ser dere på bildet over her.

Det ser kanskje ut som helt vanlige armhevinger, men om du ser nærmere på plasseringen av hendene mine ser du kanskje at de er plassert smalere og at albuene mine ligger helt inntil kroppen. Denne lille forandringen i plasseringen av hender gjør at armhevingene tar på triceps istedenfor bryst!

En av mine soleklare favorittøvelser med kroppsvekt er definitivt pistol squat. Dere har sikkert merket det allerede, så mange ganger som jeg har delt bilder av denne øvelsen? Teknikken er ikke supervanskelig, men den krever likevel en del balanse, smidighet og styrke i lårmusklene! Du skal enkelt og greit bare ta knebøy på ett bein, med den andre foten strekt ut foran deg.

Den siste øvelsen jeg vil tipse dere om er garantert ikke ny, og jeg er bombesikker på at du har prøvd den før! Helt vanlige armhevinger. Det enkleste er ofte det beste, eller hva? Denne kan være lett å glemme i treningsprogrammet ettersom den er så enkel, og du har visst om den i flere år, men det er likevel ingen grunn til å skippe den! Det er få øvelser som er tyngre, det synes i hvertfall jeg!

Hva synes du om slike innlegg?

Ukomfortabel i bikini?

 • 06.06.2016 kl. 17:31

C9 har gjort underverker for både meg selv og mange av mine kunder. Det er definitivt mitt absolutt mest solgte produkt, og jeg får melding fra den ene kunden etter den andre om hvor mye bedre de føler seg, hvor mye de har gått ned, hvor mye mer energi de har og enkelt og greit hvor fornøyde de er. Med andre ord; 99 % av alle som har kjøpt C9 av meg har vært strålende fornøyde etter bare 9 dager!

Jeg har fortalt dere om change 9 mange ganger før, men kan gjerne nevne litt kort hva det går ut på dersom du ikke har fått det med deg enda. Dette er altså en boks du kan kjøpe av meg ettersom jeg er forhandler av Forever Living.

I denne boksen ligger det; en brosjyre med matprogram for de neste 9 dagene, gode middags- og smoothie oppskrifter, forslag til treningsmetoder, gode tips og mye mer! I tillegg finner du juice, proteinshake, kapsler og alt du trenger av mat (bortsett fra ett middagsmåltid fra dag 3-9) i løpet av alle disse ni dagene. Du får også et målebånd til å måle fremgang i cm i tillegg til vekt.

Denne C9 boksen vil da gjøre at kroppen din får en skikkelig rens, og i løpet av disse dagene vil du føle deg mye kvikkere. Du vil få mer energi, kroppen din vil bli sunnere - og som en ekstra bonus vil du mest sannsynlig gå en del ned i både vekt og omkrets. For å komme med et par eksempel; selv gikk jeg ned 4 kilo, og for et par dager siden mottok jeg en melding fra min siste kunde som kjøpte C9 om at hun var strålende fornøyd og hadde gått ned hele 5 kilo.

- mine før og etter bilder -

Med andre ord, om du ikke føler deg komfortabel i bikinien, og vet at det ikke skal så veldig mye til kan denne C9-kuren som kun går over ni dager hjelpe deg godt på vei! Du kan velge mellom vaniljesmak og sjokoladesmak, og får esken tilsendt i posten i løpet av 2-3 virkedager etter bestilling. Bor du på haugalandet får du esken din levert på døren samme dag!

Ønsker du å prøve kan du bestille med vaniljesmak her og sjokoladesmak her

Kjøper du av meg får du også denne shakeren med på kjøpet.

Stil gjerne spørmål i kommentarfeltet eller på mail ltd-forever@hotmail.com dersom det er noe du lurer på. Og husk at du får pengene tilbake innen 90 dager dersom du ikke er fornøyd!

Picnic by the lake!

 • 05.06.2016 kl. 21:20

Nok en strålende sommerdag er blitt nyt ute i solen. Denne søndagen valgte Christopher og jeg å kjøre inn til det nye landstedet til mormor og morfar for å slappe av. Der nøt vi hele ettermiddagen og kvelden i solsteiken. Litt farge har jeg også fått - endelig! Av og til begynner jeg å lure på om denne kroppen min har mistet alt om er av pigmenter, for det tar seriøst en liten evighet før jeg blir brun. Forhåpentligvis klarer jeg å hente litt farge i Hellas om to uker.

Formiddagen tilbrakte vi ved en liten innsjø. Den samme som lillesøster og jeg var ved her en dagen! Det er bare så nydelig der. Vi pakket med oss et teppe, mat og drikke. Og så nøt vi noen timer på berget med iskald brus ståendes under trærne i skyggen mens vi selv grillet oss midt i solsteiken mellom vannet, trær som skjermet for alt og alle og et par blå øyenstikkere.

Klarer dere å danne dere et bilde i hodet? Det var bare så ekstremt romantisk. Nei, denne dagen her, den kan jeg fint oppleve igjen og igjen. Å starte den med morgenkardio, for så å slikke sol hele dagen lang og avslutte dagen med en styrkeøkt på uno. Det er bare helt perfekt det.

Hvordan har søndagen din vært?

Video: verdens beste kardiotrening!

 • 05.06.2016 kl. 12:59

Det er flere av dere som har spurt om hvordan denne stairmasteren jeg har pratet så godt om egentlig fungerer. Noen har også etterspurt en video. Dette syntes jeg hørtes ut som en veldig god ide ettersom jeg slipper å prøve å forklare i syv lange og syv brede, og til slutt ende opp med å forvirre dere mer enn dere var før dere startet å lese. Haha! Typisk meg.

Men altså, stairmasteren er genial. Anbefaler alle som har tilgang på denne her å prøve den! 

Har du prøvd stairmasteren før?

Mitt lille triks mot søtsuget!

 • 04.06.2016 kl. 20:33

Nå skal jeg komme med tidenes glupeste triks til dere som er på diett - eller forresten, når jeg tenker meg om  man ikke være på diett for å ha nytte av dette trikset! Det hjelper nemlig mot å unngå å cheate. Unngå å falle i fella og ta en håndfull potetgull, en liten sjokolade eller noe annet man craver - når man egentlig er på diett.

Altså, bare så det er sagt, er dette mitt lille triks. Med andre ord er det ikke sikkert det funker for deg. Jeg har bare prøvd meg frem og testet ut forskjellig, og har til slutt funnet noe som fungerer utmerket for meg. Jeg har nemlig en tendens til å få et enormt søtsug når kvelden kommer. Spesielt nå som jeg vet at all annen mat enn den som står på konkurransedietten er forbudt. Da får man jo bare ekstra lyst på det "forbudte"!

Mitt triks går derfor ut på å dra måltidene så langt utover dagen som overhodet mulig. La oss ta et eksempel; om jeg skal ha to treningsøkter den dagen pleier jeg som regel å spise frokost klokken ti, trene etter en time, men så prøver jeg å vente så lenge som mulig med lunsjen. Gjerne til rundt klokken tre. Middag nummer én spiser jeg da i seks-tiden, middag nummer to klokken åtte og kveldsmaten klokken ti! 

Har jeg kun ei treningsøkt venter jeg gjerne med frokosten helt til klokken tolv også! Dette er enkelt og greit fordi jeg som regel ikke er så sulten på morgenen, og derfor ikke har problemer med å drøye måltidene en god stund. Men mest fordi jeg da må trykke innpå med mat når kvelden kommer. Jeg har tre store måltid etter klokken seks om kvelden!

Det gjør at jeg ikke har tid til å være sulten. Jeg har ikke tid til å crave. Og sammen hvor lyst jeg har på "forbudt" mat, så blir jeg nesten litt småkvalm av tanken fordi jeg er så mett! Dermed slipper jeg å utfordre skjebnen ved å sitte der å glo på pizzaen kjæresten dytter i seg, eller chipsen han koser seg med etterpå. For jeg har liksom mat i munnen konstant selv. Haha! Om det gir mening! Dette fungerer i hvertfall utmerket på meg!

Ellers har jeg lagt til sunne og næringsrike forslag til både måltider og kveldskos i innlegget. Klikk på bildene for å komme til de forskjellige oppskriftene.

Kom gjerne med dine små triks for å unngå å cheate på diett!

Giveaway: high waist denim shorts!

 • 04.06.2016 kl. 12:53

Vinneren trekkes om nøyaktig én uke, lørdag 11.juni.

Husker dere denne shortsen som jeg viste dere for et par uker siden? Vel, i teksten skrev jeg at shortsen er veldig liten i størrelsen og at det derfor kan være lurt å bestille 1-2 størrelser større enn du vanligvis bruker. Selv var jeg ikke klar over dette på forhånd, og bestilte derfor min i M, som er min normale shortsstørrelse. Ettersom den var alt for liten har jeg nå fått en ny som passer bedre!

Det betyr at jeg ikke har bruk for denne her lengre! Så, da tenkte jeg at det kunne være en fin giveaway her på bloggen! Er dere ikke enig? Men bare så det er sagt da, du bør bruke XS-S i shortser for at denne skal kunne passe til deg! Ellers er det jo en nydelig gave til en venninne om du ikke kan bruke den selv.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like facebooksiden min:

Og deretter legge igjen en kommentar hvor du skriver "JA TAKK". Husk også å fylle ut eposten din i feltet for epost slik at jeg kan kontakte deg dersom det er du som vinner!

Masse lykke til og god sommer! Del gjerne innlegget på facebook.

Magisk paradis!

 • 03.06.2016 kl. 15:06

Ved dette nydelige paradiset var jeg og lillesøster tidligere i dag. Det å nyte den utsikten samtidig som man kjenner solstrålene varme kroppen og er omringet av vannliljer, krystallklart vann og trær som strekker seg oppover mot den helt blå himmelen var bare magisk! Når temperaturen i tillegg er hele 26 grader og man ikke kjenner et eneste vindpust, da kan nesten ikke livet bli bedre.

Derfor bestemte jeg meg for å sette i gang med litt pannekakesteking med det samme jeg kom hjem igjen. Baconpannekaker til min kjære og proteinpannekaker til meg - dette pakker jeg med ned i en liten kurv sammen med noen bær, vannmelon og iskald fun light saft, og så tar jeg Christopher med meg til samme stedet.

bikinitoppen er fra cubus // shortsen kan kjøpes HER

De neste timene skal vi altså tilbringe på verdens fineste sted med god mat og drikke. Vi skal slikke sol i timevis, og er jeg heldig får jeg min kjære samboer med på et deilig avkjølende bad også. Nei, dette her, det kan jeg lett vende meg til hver eneste dag! 

Hvordan er været hos deg?

// innlegget inneholder annonselenker

Alle dager er ikke like enkle!

 • 02.06.2016 kl. 22:25

Noe jeg bestemte meg for i det øyeblikket jeg valgte å blogge om fitnessreisen var at jeg ikke bare skulle skrive om alt så positivt som overhodet mulig. Jeg skulle ikke la være å dele de negative erfaringene mine og de litt tyngre dagene. Med andre ord, de dagene som disse...

Fordi de 2-3 siste dagene har jeg ikke hatt et snev av energi. Jeg har sovet ekstremt mye! Nå snakker vi rundt tolv timer hver eneste natt, og likevel er jeg utrolig trøtt og sovner opp til flere ganger i løpet av dagen. Om dette kommer av at kroppen trenger en liten pause fra treningen eller om det er noe helt annet. Det vet jeg ikke.

Det eneste jeg vet er at jeg ikke gir meg av den grunn. Jeg tar det litt roligere på trening nå om dagen, men fullfører likevel alle øktene. Når jeg skal til Hellas om to uker derimot, da skal jeg ta det mer med ro. Da skal kroppen få hente seg skikkelig inn og jeg skal ha litt færre treningsøkter, og heller bare bevege meg mye i løpet av dagen. 

Nå ser jeg veldig frem til den ferien. For den trenger jeg sårt. Akkurat nå.

Bildet i dette innlegget er fra gårsdagens treningsøkt sammen med lillesøster.

 

Mine fem mest leste innlegg i mai

 • 01.06.2016 kl. 20:30

Slik gikk kroppsanalysen min!

Forrige måneds mest leste innlegg var innlegget om kroppsanalysen min! Så utrolig gøy å se at dere er så interessert i å se hvordan det går med fremgangen min på denne utrolige og lærerike fitnessreisen.

 


 

En overraskende oppdagelse!

Jeg fortalte dere hvor overrasket jeg ble over hvor godt ryggmuskulaturen min viser når jeg slapper av, og igjen syntes dere det var minst like gøy og spennende som meg!

 


 

Jeg er fornøyd med kroppen min!

Forrige måneds tredje mest leste innlegg var en liten innrømmelse fra min side. Litt flaut men samtidig burde det jo være helt normalt. For hvorfor skal man ikke få lov til å si det når man faktisk er fornøyd?

 


 

Jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt!

I dette innlegget så jeg tilbake på bilder fra den perioden jeg var på mitt absolutt største. Skremmende å se tilbake på, og jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt. Jeg som hadde vært så opptatt av trening bare et år tidligere.

 


 

Rumpeshorts til sommeren!

I månedenes femte mest leste innlegg fortalte jeg dere om favorittshortsene mine! Klikk gjerne inn å les det dersom du enda ikke har fått det med deg.

 


Klikk på bildene eller overskriftene for å kommer til hvert enkelt innlegg.

Husker du alle innleggene?

Formoppdatering: juni

 • 01.06.2016 kl. 16:30

Enda en måned er over, og for å være ærlig har jeg følt at denne måneden har gått ganske dårlig. Det var ikke før vi kom til slutten nå, og jeg faktisk fikk se forskjellen i både bilder, centimetermål og forskjellen på vekten at jeg ser det har skjedd litt av hvert denne måneden også. Én ting er i hvertfall sikkert; det er lett å bli blind på seg selv i speilet, for jeg føler absolutt ikke at det har skjedd så mye som det faktisk har!

1. mai 2016           -           1. juni 2016

Nå er det litt forskjeller på både lys og fokus på disse bildene, men jeg føler likevel at man ser forskjellen ganske greit. Spesielt på lårene, som definitivt er blitt mer markerte, men også på midjen som virker en smule strammere. Det er en stund siden forrige fridag nå, og det kommer sannsynligvis til å bli en stund til neste også. Disse ukene før jeg skal til Hellas er rimelig strenge ettersom jeg skal få det litt lettere der nede.

1. mai 2016             -             1.juni 2016

Bak ser jeg også størst forskjell på lårene, men synes også ryggen er blitt en smule mer markert. Fortell meg gjerne om dere ser noe jeg ikke ser! Er gøy med andres synespunkter også. Ellers må jeg innrømme at selv om kardiotreningen er blitt litt tøffere de siste ukene er det deilig å kunne gjennomføre noen av øktene hjemme i stua på min egen elipsemaskin!

Synes dere fremdeles disse formoppdateringene er interessante? Gi meg gjerne en tilbakemelding!

Ny meny på Egon!

 • 01.06.2016 kl. 09:00

Tenk, nå er det allerede juni, noe som betyr at det offisielt er sommer. Min favorittårstid! Om sommeren elsker jeg å nyte late dager på stranda etterfulgt av en deilig middag på Egon når kvelden kommer snikende - jeg regner med jeg ikke er den eneste? Vel, i dag, den første juni, kommer faktisk Egon ut med en ny meny!

Noe så utrolig spennende! Mange av de gamle rettene er enda å finne i menyen, men hele 22 nye retter er også lagt til. Noen av disse rettene er helt nye, som for eksempel tastingplatter som dere så på det aller første bildet, mens andre er gamle retter som er forandret.

Husker dere tex mex burgeren? Den er blant annet erstattet med hotburgeren. Utgangspunktet er det samme, men løkringene er tatt bort (disse kan forresten bestilles utenom dersom du ønsker det) i tillegg til at jalapeño og guacamole er lagt til.

Dere la kanskje merke til den deilige desserten over her også? Vel, den er helt ny! Gratinert pannekake med salt karamellsaus, blåbær og vaniljeis. Mmm! Høres ikke det deilig ut? Spesielt etter tørrmodnet svinefilét med stekte, friske grønnsaker og salat! Sistnevnet ser du bilde av til venstre under her. Denne retten er også helt ny! Mens duck and parmesan fries til høyre under her passer perfekt til deg som foretrekker småretter og fingermat!

Min soleklare favoritt er likevel bakt potet med bratwurst, hvitløksdressing, mais, syltet rødløk og ruccola! Jeg trenger kanskje ikke si at det er den som er avbildet rett ovenfor? Ingen tvil om at jeg skal bestille denne neste gang jeg og kjæresten skal nyte en bedre middag på Egon.

Menyen til Egon er som dere kanskje forstår krydret med mange nye, deilige retter - og jeg anbefaler dere alle å ta dere en tur innom nærmeste Egon restaurant for å ta en nærmere titt i menyen. Det er nye favoritter i både vin- og ølkartet også! Så utrolig spennende. Hva med å invitere familien med på en helaften allerede i kveld? Så kan dere utforske menyen sammen.

De nye rettene er som sagt i menyen fra i dag, 1. juni! Hva tror du kommer til å bli din favoritt?

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no