LinnThereseDagsland -

Video: 120 kilo i hip trust!

 • 31.05.2016 kl. 11:38

Endelig, endelig klarte jeg å øke i hip trust! 8 repitisjoner på hele 120 kilo klarte jeg etter fire sett med 8 reps på 110 kilo på trening i går. Juhu! Godkjenner dere de to siste repsene på 120 forresten? Ser teknikken begynte å svikte litt, men neste gang klarer jeg forhåpentlivis alle repitisjonene like bra.

Jeg filmet både 110 løftet, som jeg vanligvis trener på, men også 120 løftet som jeg klarte for første gang i går! Len deg tilbake og snurr film.

tightsen finner du her // genseren er fra h&m // strikkene finner du her

Ellers må jeg si at jeg sitter her og humrer litt for meg selv når jeg ser slutten av denne videoen. Haha, løftetrynet jeg har på de siste repsene er én ting, men hvordan jeg beveger meg etter løftet er noe helt annet. Haha, der og da ville jeg dø, mens nå sitter jeg bare å ler. Det hele er jo faktisk litt komisk...

Fortell meg gjerne hva du synes!

Miniband-monday: mage og rumpe!

 • 30.05.2016 kl. 20:30

Med denne øvelsen garanterer jeg deg at du blir gangsperr i magen dagen etter! Rumpa også, om du virkelig kjører på. For denne her er skikkelig tøff. Videoen under her viser enda bedre hvordan øvelsen gjennomføres, men for å forklare kort; du skal stå i plankeposisjon, husk å stramme mage og rygg. Plasser det gule båndet (lett motstand) rundt anklene. Løft så den ene foten opp fra bakken, og press bena fra hverandre. Gjenta på hver fot til du kjenner det svir i både rumpe og mage.

Minibands er utrolig genialt, og jeg har fått så mye mer ut av treningsøktene mine etter at jeg mottok disse i posten. Du kan kjøpe dem her, og da får du med tre slike strikker i tre forskjellige motstander i tillegg til et hefte med tips til forskjellige øvelser. 

Har du prøvd øvelsen før?

// innlegget inneholder annonselenker

Miniband-monday

 • 30.05.2016 kl. 18:20

Mandag, ny uke, nye utfordringer og nye ideér. Denne ukens ide var å starte opp en ny ukentlig "fast post" her på bloggen. Fra før av har jeg faktisk ingen ukentlige, faste innlegg - kun månedlige. Dere husker dem kanskje? Månedens mest leste innlegg og formoppdatering, som er den 1. i hver eneste måned? Vel, fra nå av blir det miniband-monday hver eneste mandag!

tightsen kan kjøpes her

Noen av dere vet kanskje hva miniband er allerede? Selv ble jeg anbefalt å prøvde dette fra en som jobber i proteinfabrikken, og han fortalte meg hvordan de kunne brukes og hvor mye mer jeg kom til å få ut av treningsøktene mine om jeg brukte disse flittig. Etter å ha søkt litt på både instagram og youtube, i tillegg til å bla meg igjennom heftet med mange forskjellige tips til øvelser som følger med i pakken føler jeg meg utrolig motivert.

Her ser dere et fåtall av øvelser man kan gjøre med strikkene. Bildet er funnet her.

Jeg prøvde også disse strikkene på trening tidligere i dag, og jeg kan helt ærlig innrømme at jeg er frelst allerede! Hvorfor har ingen fortalt meg om disse før? Det er jo genialt. Men derfor har jeg altså lyst til å starte opp en ny fast post, som skal komme hver eneste mandag hvor jeg tipser dere om treningsøvelser man kan gjøre med disse strikkene. Målet er å ha video i hver eneste en av disse!

Ukens første miniband-monday post kommer senere i kveld. I mellomtiden kan jeg informere dere om at disse super geniale strikkene kan kjøpes her. Da får du tre strikker, med tre forskjellige motstander og det lille geniale heftet med forslag til øvelser. Disse har i hvertfall fått fast plass i treningsbagen min, og jeg anbefaler deg å lage plass til dem i bagen din også!

Har du prøvd å trene med minibands før?

// innlegget inneholder annonselenker

Markerte lårmuskler!

 • 30.05.2016 kl. 11:00

Ser dere det samme som jeg ser på bildet over her? Hihi. Lårmusklene mine begynner så smått å bli markerte, og jeg digger det! Det er så gøy nå når jeg ser at det skjer mer og mer med kroppen for hver måned som går, og samtidig som vi nærmer oss høsten blir kroppen min klar for å stå på den scenen! Æh, ingenting er mer motiverende enn egen fremgang.

Hva synes dere forresten om markerte lårmuskler på jenter? Selv elsker jeg det! Synes det er så utrolig vakkert og sterkt.

Hva synes du om markerte lårmuskler på jenter?

Glade sommerdager!

 • 29.05.2016 kl. 17:50

- noen blinkskudd fra denne nydelige sommerdagen -

Det har vært lite livstegn fra meg denne helgen, men jeg har rett og slett prioritert familietid og det å være ute i det fine sommerværet vi er så heldige å få oppleve, fremfor å sitte bak macen flere timer til dagen. Og dersom jeg skal være helt ærlig kan jeg si at det har vært kjempe deilig! Men nå er jeg tilbake for fullt, og har masse på hjertet. Forbered dere derfor på at det kommer til å bli bedre kvalitetsinnlegg i dagene som kommer. Nå skal jeg komme meg på trening, og så blir det kos med kjæresten resten av kvelden.

Hvordan har helgen din vært?

Lenge leve spontaniteten!

 • 28.05.2016 kl. 21:15

Da kjæresten og jeg våknet i dag morges bestemte vi oss for å pakke med oss det mest nødvendige og så kjøre inn til Hervik. Som jeg har nevnt et par ganger tidligere er det nå slutt på vårt elskede landsted i Hervik. Og denne helgen er den absolutt siste helgen vi har mulighet til å tilbringe her inne før overtakingen skjer den 1.juni.

Jeg må ærlig innrømme at det var veldig rart å kjøre inn på området vårt når så og si alt var borte vekk. Forrige gang vi var her inne var faktisk i påsken, og da var det vogner og bobiler, smilende mennesker og glade hunder på hele området. Nå var det bare grus der vognene har stått, alle brakker og blomsterbed var borte vekk - og alt var tomt og trist.

Men vi skal gjøre det absolutt beste ut av helgen likevel! Nå har vi akkurat grillet, og sitter gode og mette rundt bordet inne i bobilen til mormor og morfar. Utenfor løper de to minste firbeinte og koser seg. Lørdagskvelden blir nok superfin for oss, og jeg håper også at den blir god for dere.

Jeg må også få beklage for eventuelle skrivefeil eller feilformuleringer, for nå har jeg gjort noe jeg sjeldent gjør. Jeg har sittet og skrevet innlegget blant mas og kjas fra min kjære familie - hihi. Ikke alltid like lett!

Vil du ha gavekort på 300,-?

 • 28.05.2016 kl. 17:12

Det eneste du trenger å gjøre er å samle noen venner hjemme hos deg, og så kommer jeg på besøk for å fortelle dere om våre fantastiske Forever Living produkter! Det trenger absolutt ikke å være et heidundrende kalas med femti mann, det holder med bare et lite, koselig terrasse party eller en lunsj, for eksemepel.

Dato velger du selv, jeg er veldig fleksibel. Tidspunkt er også valgfritt; formiddag, ettermiddag eller kveld. Du velger! Som takk ønsker jeg å gi deg et gavekort på 300 kroner som du kan bruke på absolutt alle produktene.

Er dette noe du kunne tenkt deg? Eventuelt, send meg en mail på ltd-forever@hotmail.com, en melding til meg på facebook eller bare legg igjen en kommentar her, så kontakter jeg deg!

Når man er for sliten til å høre på musikk...

 • 27.05.2016 kl. 17:38

Denne fredagen er planen å ta på seg finstasen og svinge seg etter musikken. Bestekameratene til min kjære skal nemlig feire bursdagen sin sammen i kveld, og vi skal derfor bort der for å feste med dem. Det blir selvsagt ingen alkohol på meg, men det depper jeg absolutt ikke over. Man kan ha det minst like gøy uten alkohol også! Og det beste av alt, vi slipper å bruke penger på taxi - jeg er jo sjåfør!

Ellers vil jeg dele litt dagens treningsøkt med dere. Da var det nemlig tid for stairmasteren igjen - og fy søren så sliten jeg blir av den! Mot slutten var jeg så utslitt at jeg ikke klarte å høre på musikk engang! Det var rett og slett for tungt å konsentrere seg om musikken. Men da vet man hvertfall at man trener godt nok, hehe.

Før selve kardiodelen hadde jeg ei skikkelig tung ryggøkt - og gjett hvem som klarte å komme seg opp over halvveis i pull ups med bredt grep? Jo da, det var meg. Med andre ord nærmer jeg meg målet mitt før Hellas-turen. Markløft og nedtrekk sto også på programmet. Og mellom markløft-settene la jeg meg like gjerne ned i beinpress apparatet. Haha, rimelig sliten, med andre ord.

Dere får ha en riktig god helg videre, så prates vi igjen i morgen! Og dere, det er deilig å tenke på at jeg våkner frisk og rask i morgen tidlig og mest sannsynlig er veldig klar for en god treningsøkt - i motsetning til kjæresten som muligens har hangover. Hoho! Svarer seg å være avholds, hihi.

Diettvennlig sommerkos!

 • 27.05.2016 kl. 11:10

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet er det ingen tvil om at fristelsene er hakket større enn de var i vinterhalvåret. Derfor hørte jeg ekstra godt etter da mamma tipset meg om at jeg kunne lage meg is som var diettvennlig! Når jeg fikk høre det var det nesten så jeg ble litt oppgitt, at jeg ikke hadde tenkt på det før! Det er jo helt genialt.

Vi fikk også disse to silikonformene av mamma, som forresten kan kjøpes på kitch'n til 49 kroner stykke! Utrolige greie i forhold til de i plast som er mest vanlig. Disse er nemlig akkurat som solo-isene, og man slipper dermed alt klisset når isen begynner å smelte nedover pinnen. Uansett, la oss komme til oppskriften!

Du trenger:

Silikonformer, sukker- og kalorifri saft (et lite tips: denne uken har de -40 % på all fun lights saft på joker. Dere ser kanskje at jeg gikk bananas der...), vann.

Slik gjør du:

Bland 50/50 med vann og konsentrert saft oppi silikonformene. Om du ønsker isen svakere på smak kan du selvsagt blande mer vann og mindre saft, men selv elsker jeg når den er sterk og smaker masse.

Press på "korken" slik at saften ikke renner ut før den stivner.

Plasser så silikonformene i frysen over natten, og voíla! Dagen etter har du kalori- og sukkerfri is til å kose deg med i sommervarmen. Eller kanskje bare i sofakroken om kvelden med levende lys på bordet og en god film på tv?

Håper det smaker!

Kofferten er pakket!

 • 26.05.2016 kl. 19:12

Heisann, kjære dere. Hvordan har torsdagen behandlet dere så langt? Selv har jeg hatt en god del på agendaen i dag, og har derfor ikke kunnet sette meg skikkelig ned før nå (med unntak av en liten halvtime hvor vi slappet av hjemme hos mamma). Vi har nemlig vært der og hjulpet til med å bære et gigantisk grillbord opp i hagen, og etterpå hentet vi et stort kjøleskap som kjæresten og jeg har stående på kjøkken akkurat nå. Det var vi så heldige å få av mormor og morfar, så nå har vi stooor plass til maten vår!

Vi har også vært innom kitch'n for å kjøpe to silikonformer som vi nettopp har plassert i frysen. Mer om det får dere i et eget innlegg i morgen - jeg holder nemlig på å lage diettvennlig vannis! Oppskriften kommer jeg selvsagt til å dele med dere  Alt i alt har egentlig dette vært en utrolig lang dag, og samme hvor mye jeg ønsker å dra på trening nå så har jeg rett og slett ikke energi til det. Derfor velger jeg å ta meg treningsfri i dag, og så blir det heller trening på lørdag (som i utgangspunktet er fridagen min). Kommer tilbake i morgen med mer energi og masse på hjerte. 

Før jeg avslutter må jeg forresten fortelle dere at jeg gleder meg kjempe masse til Hellas om bare tre uker. Kofferten er derfor pakket allerede, med både treningsklær, bikinier og finklær! Juhu.

God torsdagskveld så lenge ♥

Forny sommergarderoben!

 • 26.05.2016 kl. 11:00

kjolen til venstre finner du her // skoene finner du her // den hvite kjolen finner du her // den røde kjolen finner du her // toppen finner du her // den stroppløse kjolen finner du her

Har du lyst til å fornye deler, eller kanskje mesteparten, av sommergarderoben din? Men budsjettet tillater det ikke? I så fall vil jeg gjerne hjelpe deg litt på vei. Jeg har nemlig plukket ut mange deilige, fine sommerklær under her - og alle er superbillige! Plaggene over her koster under 200 kroner, mens de på bildene under koster mindre enn 100 kroner! Noe så gøy.

- UNDER 100 KRONER -

- klikk på plagget for å få muligheten til å kjøpe det, se pris og flere bilder -

Noen av dem er på salg mens andre bare er billige originalt. Uansett, det er ingen tvil om at det er flere enn meg som har fått dette med meg. Derfor bør du slå til før alle disse billige, men fine, klærne blir utsolgt. For det kommer garantert til å gå fort.

- klikk på plagget for å få muligheten til å kjøpe det, se pris og flere bilder -

Har du noen favoritter?

// innlegget inneholder annonselinker

Min nyeste sommerkjole!

 • 25.05.2016 kl. 20:30

Jeg er neppe den eneste som har lastet ned wish appen. Eller tar jeg feil nå? Selv har jeg i hvertfall hatt denne appen installert på telefonen min i flere måneder, noe som egentlig er flere måneder for mye. I følge lommeboken i hvertfall... Hehe, med andre ord blir den en del brukt. Men det er jo nesten umulig å ikke klikke hjem godsaker derifra når det er så ufattelig billig!?

Jeg har blant annet kjøpt flere kakeformer, klær til begge de små chihuahuaene i familien, sukkerpasta, klistremerker til veggene (litt mange av disse... *kremt*), treningsklær og sist men ikke minst et par sommerkjoler! Dette er den siste postmannen kom kjørende med og plasserte så fint i postkassen min. Er den ikke fin? 

Jeg elsker den allerede, og med dette beltet fra bikbok i midjen ble den om mulig enda finere. Jeg gleder meg sånn til å pakke ned dette antrekket her i kofferten til Hellas, for det er ingen tvil om at det kommer til å bli mye brukt! Mønteret på kjolen gir meg en så utrolig glad følelse inni meg. Hele antrekket roper sol, sommer og ferie.

Og bare så det er sagt, nei jeg blir ikke sponset av wish, jeg er bare en utrolig fornøyd kunde! Så hvis dere også kunne tenke dere denne kjolen, finner dere den til bare 92 kroner her


Bildene i dette innlegget snek jeg meg forresten ned i hagen til naboen vår for å ta. Hihi. De har jo så mange fine planter og trær i hagen sin, og dermed klarte jeg ikke å motstå fristelsen. Men nå skal det sies at naboen min er mormor og morfar da, hihi. Ønsker dere en strålende onsdagskveld!

Slik gikk kroppsanalysen min!

 • 25.05.2016 kl. 15:46

Herlighet! Nå er det litt over to timer siden jeg fikk den gode nyheten slengt rett i trynet. Hihi. Nemlig resultatet av kroppsanalysen som jeg tok hos Klinikk Selsaas. Akkurat som forrige gang (les innlegget fra den gang her) ble scanningen tatt med inbody 720 - det beste apparatet for å måle kroppens sammensetning som finnes på markedet i dag. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å sjekke hvordan det går på innsiden av kroppen min ved hjelp av Klinikk Selsaas.

Denne gangen ble jeg som sagt overveldet av resultatet. Som jeg fortalte dere i går var jeg nervøs og redd for at jeg ikke hadde gått ned noe særlig i fett, eller nesten enda verre at muskelmassen min hadde gått ned - gudene vet hvor jeg fikk de tankene fra... For resultatet viste nemlig at jeg har gått ned hele 2,6 kilo i rent kroppsfett den siste måneden! Æh, jeg er så utrolig glad, stolt og ikke minst motivert fot å fortsette!

Klarer dere å lese av arkene under her? Om ikke kan du klikke på ett av skjemaene så blir det større! Til venstre er fra april og det til høyre er fra mai, altså i dag.

I tillegg har jeg også bygget 0,2 kilo muskler, som ikke er all verden, men med tanke på at jeg har gått en del ned i fettprosent over ganske kort tid er jeg strålende fornøyd likevel. Jeg har jo i hvertfall ikke gått ned i muskelmasse - som var det jeg fryktet! Når jeg har mistet såpass mye fett viste også fettprosenten fra inbodyen 23,2 %, noe som er en fin forbedring fra 26,1 % som den lå på for én måned siden!

Nei, vet dere hva! Jeg anbefaler alle og enhver å ringe klinikk selsaas på telefon 52 71 60 00 for å booke en slik inbody måling! Det gjør så ekstremt mye med motivasjonen når man ser at treningen og riktig kosthold faktisk fungerer. For ikke å snakke om at du ser det enkelt svart på hvitt om det er noe du gjør feil - altså om du har gått opp i fett eller lignende. Les gjerne her om det er noe du lurer på!

Liker du ikke å snakke i telefon kan du også bestille time på internett her!

Og du, dersom du ikke skjønner en dritt av disse skjemaene man får med seg etterpå kan jeg trøste deg med at de som jobber på Klinikk Selsaas er flinke å gå gjennom skjemaet med deg etterpå, og forklarer på en enkel måte hva alt betyr! 

Har du tatt inbody 720 før?

Magevalker er plutselig komfortabelt å dele!

 • 24.05.2016 kl. 21:00

God kveld! Ville bare innom en liten tur før jeg hiver i meg mitt siste måltid for dagen. 60 minutter på elipsemaskinen min er nettopp gjennomført, og med det føler jeg meg rimelig klar for morgendagen. Da er det nemlig tid for inbody måling igjen! Husker dere forrige gang jeg fikk scannet kroppen min? Om ikke kan dere lese om opplevelsen og resultatet her.

- Legger ved et bilde av mine kjære magevalker som har blitt betydelig mindre det siste halve året! Rart at noe slikt som magevalker plutselig blir komfortabelt å dele med dere! Haha -

Det er nå én måned siden forrige kroppsanalyse, og da er det tid for ny scanning for å se om det har skjedd noe siden sist. Forhåpentligvis har det det, og jeg blir fornøyd med resultatet. Men dere kjenner jo meg, eller kanskje dere ikke gjør det, men jeg pleier i hvertfall å bekymre meg latterlig mye i forkant av slike målinger - og denne gangen er intet unntak.

Her sitter jeg og frykter at jeg har gått opp i fettprosent og ned i muskelmasse. Jeg håper likevel på det beste! Resultatet deler jeg selvsagt med dere i morgen, inntil da får dere ønske meg lykke til.

Video: 2 rumpeøvelser du kan trene hjemme!

 • 24.05.2016 kl. 16:53

I formiddag hadde jeg ei god økt på legger og mage inne på UNO, etterfulgt av noen gode kroppsvektøvelser for lår og rumpe ute i solen. Sistnevnte har jeg lyst til å dele med dere. Det er nemlig flere av dere som har etterspurt flere innlegg med tips til treningsøvelser man kan gjøre hjemme, uten utstyr. Og ettersom disse øvelsene kun har kroppsvekten din som motstand kan de fint gjøres både hjemme, ute i skogen eller i prøverommet på cubus for den saks skyld.

Og dere, tenk dere hvor utrolig deilig og fint det var å trene økten her ute i denne naturen, da!

Muskelgruppene jeg har lyst til å vise dere gode øvelser for denne gang er lår og rumpe ettersom det er det, sammen med mage som er mine favoritt kroppsvektøvelser. Hyl gjerne ut om du ønsker et lignende innlegg med mage øvelser!

Den første øvelsen er den enkleste og beste øvelsen for lår og rumpe som finnes (synes jeg). Knebøy! Dere vet nok hvordan den gjøres fra før av, men om ikke har jeg lagt ved video av utførelsen under her. Kjør gjerne 20-30 repitisjoner ettersom du kun trener med kroppsvekt, og ta flere sett med en liten pause i mellom.

Øvelse nummer to er en jeg så på instagram for noen uker siden, og har hatt fast i treningsprogrammet mitt etter det. Denne trener jeg etter beindagene, og kjører gjerne så mange repitisjoner at lår og rumpe svir og brenner ut av en annen verden. Deretter har jeg som i forrige øvelse en liten pause mellom hvert sett, og kjører så mange sett jeg orker.

Liker du slike innlegg som dette, med tips til øvelser som kan gjøres hjemme? Har du prøvd noen av øvelsene før?

My everyday lunch!

 • 24.05.2016 kl. 10:30

Jeg har tidligere fortalt dere om "my everyday breakfast", og det virket som dere likte det innlegget veldig godt. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme med lunsjen også, for dette er også noe som blir spist hver eneste dag. Jeg har ristet meg proteinpannekaker siden 1.februar, men jeg er enda like sjokkert over hvor kort tid det tar å smelle i sammen dette måltidet - og ikke minst hvor godt noe som er så sunt kan smake!

For at jeg ikke skal bli lei pleier jeg å varierer med hva jeg topper pannekakene med. Noen ganger blir det denne sukkerfri pannekakesirupen, andre ganger blir det frosne bær og denne sukkerfri sjokoladesausen - men min favoritt må nok være ferske jordbær med sukkerfri jordbærsaus til. Du finner også mange andre smaker på forskjellige toppinger og sauser som er både sunne, sukkerfrie og kalorifattige her.

Selve pannekakepulveret blander du bare med 1,5 dl vann, og smeller det i ei stekepanne på middelsvarm i et par minutter på hver side. Det er latterlig enkelt og ufattelig godt. Absolutt mitt favorittmåltid i løpet av dagen! Proteinpannekake-pulveret er forresten på supersalg akkurat nå, det er verdt å ta en titt på det her!

Liker du proteinpannekaker? Har du prøvd proteinfabrikken sine?

// innlegget inneholder annonselinker

Video: bli med meg på trening!

 • 23.05.2016 kl. 18:46

Heisann sprekinger! I dag skal jeg ta dere med på skulderøkta jeg hadde i formiddag. Tre øvelser sto på planen, sittende hantelpress, sidehev og fronthev. Jeg fikk filmet alle øvelsene, og gleder meg til å vise dere dem. Så, la oss hoppe over småpratingen og heller bare gå rett til filmet. Len deg tilbake, klikk på play og hent all motivasjon du klarer. 

tightsen min kan du kjøpe her

Har du trent noen av disse øvelsene før?

// innlegget inneholder annonselinker

High waist denim shorts!

 • 23.05.2016 kl. 16:32

Gjett hva jeg var så heldig å kunne hente på postkontoret i dag da? Jo, denne utrolig kule shortsen som shein sendte meg for et par uker siden. Jeg har blogget om den nettsiden utallige ganger før, men jeg blir likevel like overrasket hver gang jeg mottar et nytt plagg i posten fra dem. Klærne er nemlig alltid av utrolig god kvalitet - noe som absolutt ikke er vanlig når de blir sendt fra Asia (etter min egen erfaring i hvertfall).

Shortsen kan kjøpes her!

Men shein svarer alltid til forventningene! Og de gjorde de denne gangen også, da de valgte å sende meg denne superkule shortsen som passer perfekt nå som vi nærmer oss sommeren. Denne skal definitivt få plass i kofferten min til Hellas om en liten måned, for ikke å snakke om neste helg - da har de nemlig meldt hele 27 grader her i lille, kalde Haugesund. Juhu! En forsmak på sommeren slår aldri feil.

Shortsen er kjempe behagelig på, gnager seg ikke langt opp i rumpa slik mange andre slike shortsen gjør, og halve rumpa henger heller ikke utenfor shortsen, haha. Det er det styggeste jeg ser, unnskyld meg, men det ser absolutt ikke bra ut! Jenter som går med halve rumpeballen hengende ut under shortsen. Vel, vel. Det er nå bare min mening. Men det slipper du som sagt med denne shortsen!

Den er litt liten i størrelsen, men så lenge du bestiller en størrelse større enn du vanligvis bruker vil det ikke være noe problem. Og dersom du skulle være så uheldig at shortsen ikke passer kan du enkelt sende den i retur, og så mottar du riktig størrelse i posten noen uker senere - uten ekstra kostnader selvsagt. Om du likte denne shortsen like godt som meg kan du både se flere bilder av den, lese andres tilbakemeldinger og kjøpe den her.

Likte du shortsen?

// shortsen er sponset av shein

En overraskende oppdagelse!

 • 22.05.2016 kl. 22:02

I dag morges gjorde jeg en overraskende oppdagelse da jeg helt tilfeldig skulle ta bilde av ryggen min uten å "flexe. Eller nærmere bestemt skulle jeg ta bilde av hvordan bodyen så ut bak, og ettersom jeg akkurat hadde våknet og lå i sengen var det mest natulig å sitte avslappet.

Det som da overrasket meg veldig var hvor markert jeg har blitt på ryggen når jeg sitter helt avslappet. Det er flere måneder siden jeg tok bilde fra denne vinkelen forrige gang, eller så meg selv i speilet uten å stramme ryggmusklene, så dere kan tro jeg ble overrasket da jeg så hvor mye som har skjedd bak der.

Jeg ble jo selvsagt både stolt og glad, så derfor er det bare på sin plass at jeg deler bildene med dere. Jeg klarer liksom ikke å la være! Inni mellom må man vel få lov til å skryte litt over seg selv? ;-) Bare for moros skyld tok jeg også et bilde der jeg faktisk strammet ryggmusklene mine - bare for å se forskjell. 

Hihi, det er gøy å bygge rygg! I hvertfall når man ser så stor forskjell om man bare tar i litt på trening. Selv synes jeg en sterk og muskuløs rygg er utrolig vakkert, både på kvinner og menn, så dere kan være sikker på at jeg ikke kommer til å stoppe her!

Liker du å trene rygg?

Mine favoritt-treningstightser!

 • 22.05.2016 kl. 20:09

Treningsmotivasjon dere! I mine øyne er det synonymt med nye treningsklær. Det hjelper ekstremt mye på motivasjonen. Er du inne i en tung periode er det helt utrolig hvor mye mer motivasjon man får ved å klikke hjem en treningstights eller bare en singlet. Ettersom jeg regner med at jeg ikke er alene har jeg nå tenkt til å tipse dere om en utrolig god kampanje x-life har gående.

den nydelige blå tightsen finner du her // den grålige tightsen finner du her // den friske ferskenfargede tigthsen finner du her

Om du bruker rabattkoden 800 når du skal betale får du nemlig 25 % avslag på alle bestillinger over 800 kroner! Dette er i mine øyne et tilbud man neppe bør gå glipp av. Har du i tillegg lite treningsmotivasjon for tiden bør det så absolutt være grunn nok i seg selv til å klikke hjem en tights eller to med god samvittighet.

den grålige tightsen finner du her // den rosa (min favoritt) finner du her // "lusekofta"tightsen finner du her (denne har jeg selv, og er super fornøyd med den) // universtightsen finner du her

I tillegg har også x-life en hel haug av treningstightser til halv pris nå, og de finner dere her. Tightsene jeg har lagt til i dette innlegget er alle fra merket ICANIWILL, og selv er jeg strålende fornøyd med dette merket. Det er god hold-in i stoffet samtidig som de ikke er gjennomsiktige eller ubehagelige å ha på seg.

Rosa leopard finner du her // grå leopard finner du her // gul leopard finner du her

Hvilke av tightsene i dette innlegget kunne du tenke deg?

// innlegget inneholder annonselinker

Sukkerfri og kalorifattig sjokoladefluff!

 • 22.05.2016 kl. 18:06

Er dere klar for en sunn dessertoppskrift? Eller kveldskos midt i uken? For man kan faktisk spise dette når man vil ettersom det er såpass kalorifattig, men samtidig smaker det helt ekstremt godt. Det kan jeg til og med skrive under på selv! For jeg skal innrømme at jeg smakte hvordan denne sjokoladefluffen egentlig var på en liten bananbit før jeg gav resten til mamma og lillesøster. Og aaah - heeelt fantastisk!

Søtt og godt - og i tillegg sunt! Kan vel ikke bli bedre enn dette? Men joda, det kan nok det, denne oppskriften har nemlig veldig få ingredienser og en helt utrolig enkel fremgangsmåte. Høres nesten for godt ut til å være sant? La oss sette i gang, så du får prøvd ut denne helt geniale kveldskosen du også.

Du trenger:

2 eggehviter, 1 ss sukrin (du kan kjøpe det her, om du ikke er så opptatt av at det skal være sunt kan du erstatte dette med 1 ss sukker), 2 ts bakekakao

Slik gjør du:

Pisk eggehvitene stive i en liten skål. Dette tar rundt 3-4 minutter, men ikke vær redd for å piske litt ekstra. Det er bedre med for lenge enn for lite!

Hell så oppi sukrin og bakekakao og pisk bittelitt til, på lav hastighet. Her er det viktig å være forsiktig så du ikke pisker for lenge eller for hardt, bare akkurat lenge nok til at alt har fått blandet seg. 

Kutt opp frukt og bær, og dypp dem i sjokoladefluffen!

Smaker himmelsk.

Er dette noe du kunne tenke deg å prøve ut?

Sunday morning in bed!

 • 22.05.2016 kl. 13:49

God morgen... Hvis det fremdeles er lov til å si det? Min kjære og jeg åpnet øynene for ikke mindre enn halvannen time siden! Med andre ord er hele dagens gjøremål forskjøvet og jeg regner med dette kommer til å bli en hektisk søndag. Derfor bestemte jeg meg for å starte den så rolig jeg kunne, og i hvertfall slappe litt av nå mens jeg oppdaterer dere.

Jeg ligger i sengen med verdens mykeste body på meg, dynene krøllet rundt meg og macen på fanget. På nattbordet ved siden av meg står flasken min med fun lights saft, men noe mer enn det blir det ikke enda. Morgenkardio står nemlig på planen.

Så snart dere er oppdatert skal jeg bytte ut bodyen med en tights og sports bh og så skal jeg trø i vei! Resten av dagen blir sannsynligvis treningsfri ettersom gårsdagen ble alt annet enn det. Jeg fortalte dere jo at jeg bare skulle ha en liten økt på elipsemaskinen for å teste den ut... Vel, den lille økten ble til 60 minutter, og i tillegg kjørte jeg ned på UNO senere på kvelden for ei tung ryggøkt - med andre ord er jeg super gangsperr i ryggen etter det som egentlig skulle være en treningsfri dag... Vel, vel. 

Det er bedre at det går denne veien, får jeg trøste meg med! Ellers skal jeg teste ut en sunn dessert senere i dag. Oppskrift får dere dersom resultatet blir bra, men den avgjørelsen kan jeg ikke ta selv ettersom jeg ikke har spisedag i dag. Derfor tror jeg heller at jeg tar den med hjem til lillesøster og mamma, så får de bedømme! Time will tell.

Håper dere har hatt en strålende og behagelig søndag så langt, så prates vi igjen før du vet ordet av det!

Min egen elipsemaskin!

 • 21.05.2016 kl. 17:46

Se hva jeg har fått inn i stuen i dag, da! Denne elegante, hvite og ikke minst bloggvennlige elipsemaskinen. Hihi! Det viktigste er selvsagt at jeg kan trene på den, og det kan jeg, men det er så absolutt et stort pluss at den ser så fin ut som den gjør. Da er det liksom ikke krise at den står midt i stuen om vi plutselig skulle få uventet besøk.

For det er nok her den kommer til å stå til vanlig, men om vi vet at vi venter gjester triller jeg den bare inn på klesrommet mitt og plasserer den ved siden av treningsklærne mine. Så enkelt!

Dette geniale apparatet her kommer forresten til å gjøre dagene mine tusen ganger enklere, for ja jeg har tilgang til treningssenter fra 5 om morgenen til midnatt, men man skal likevel kjøre både frem og tilbake. Så det å gå ut av sengen og rett bort til denne her om morgenene gjør det mye lettere for meg å gjennomføre morgenkardioen før frokost. 

Alle styrkeøktene og de tre kardioøktene som skal gjennomføres i stairmasteren kommer selvsagt til å foregå på UNO, og jeg kommer fremdeles til å stikke innom der hver eneste dag, både en og to ganger til dagen - men nå slipper jeg å kjøre helt bort dit tidlig om morgenen kun for å gjennomføre kardioen, og så kjøre hjem igjen for å spise frokost etterpå. Så mye lettere!

Og ettersom kjæresten nettopp har montert den for meg kan jeg ikke la være å ta meg en liten økt selv om det egentlig er treningsfri i dag. Nei, dette her, det er rett og slett luksus! Jeg kan jo til og med se film samtidig som jeg trener - så nå skal high school musical snurres på tv-skjermen og jeg skal jogge som en galning til alle de fengende sangene midt på stuegulvet! Jippi.

Håper dere får en strålende lørdagskveld!

Rumpeshorts til sommeren!

 • 20.05.2016 kl. 20:25

Dere har nok alle hørt om de såkalte rumpebuksene, buksene fra merket dr.freddy, som de siste årene har blitt super populære. Selv gikk jeg faktisk ikke med andre bukser i over ett år, men i det siste har jeg blitt flinkere til å variere. Jeg sverger likevel til dr.freddy buksene, og de er uten tvil de mest behagelige buksene jeg eier!

Uansett, til poenget; visste dere at de finnes i shortser også? Til en enda billigere penge! For det er ingen tvil om at man må betale en del for buksene. Shortsene derimot er heldigvis litt billigere, men akkurat like gode. Selv har jeg to stykker, en i sort og en i blå. Jeg gleder meg som en gal til å ta de frem nå når vi nærmer oss sommeren, og de skal definitivt få være med til Hellas i slutten av juni.

Det er ingen tvil om at jeg er stor fan av dr.freddy, derfor er det en glede å kunne fortelle dere at proteinfabrikken har såkalt "womens week" akkurat nå, som vil si at de har sinnsyke tilbuder på de mest populære produktene for oss jenter. Deriblant alle bukser, shortser og treningstightser fra dr.freddy! Hvor gøy er ikke det!? Om du klikker her kommer du til hele utvalget av dr.freddy som er nedsatt med 25 % akkurat nå!

Den svarte shortsen jeg har på meg på alle bildene kan du kjøpe her // og den blå shortsen kan du kjøpe her

Størrelsene er helt normale etter min mening, men om du ligger mellom to størrelser anbefaler jeg deg å gå for den største. Ellers strammer shortsene baksiden veldig fint opp, uten at lår eller midje "tyter ut" over eller under. Proteinfabrikker en helt trygg nettside med god kundeservice og du kan selvsagt sende varen i retur om du har valgt feil størrelse eller ønsker pengene tilbake!

- Disse tre er mine favoritter utenom de to jeg allerede har selv. Klikk på bildene for å komme til produktet! -

Spør meg gjerne om du lurer på noe mer! Har du noen plagg fra dr.freddy?

// innlegget inneholder annonselenker

Tidenes mest effektive kardioøkt!

 • 20.05.2016 kl. 19:30

Okei, sånn her så altså jeg ut etter å ha prøvd tidenes tyngste måte å trene kardio på. Etter fettprosentmålingen var det som coachen min sa "på tide å hive mer ved på bålet" og fra søndag av skal jeg derfor begynne å ha 30 minutter på stairmaster tre ganger i uken, i tillegg til mye annen valgfri kardio. Og ettersom jeg aldri hadde prøvd meg på stairmasteren tidligere tenkte jeg å teste den ut i går.

Og hva skal man si..? Jeg kan i hvertfall trygt si at det er den beste kardioen jeg har prøvd så langt. Jeg holdt på i kun 30 minutter, og ansiktet mitt så som sagt ut som på bilde over. Ikke nok med det, men apparatet var så fullt av svette etterpå at det var ekkelt! Jeg tok blant annet bildet av stangen som befinner seg under meg. Alt vannet dere ser på bildet under er altså svette som har rent fra ansiktet mitt. Jepp...

- og før dere spør; jeg vasket selvsagt av den etter meg! -

Så, om du ikke har prøvd det til nå anbefaler jeg deg å gjøre det! Og dersom du skulle lure tok jeg det første minuttet på intensitet 1, de to neste minuttene på intensitet 4, to minutter på intensitet 6 og de 25 siste minuttene kjørte jeg på intensistet 7! Helt sinnsykt tungt var det. Kan forresten si at apparatet går ut på at man skal gå i "trapper" med veldig høye trinn hele veien.

Har du prøvd stairmasteren før?

Video: det går stadig fremover!

 • 20.05.2016 kl. 14:51

Det går stadig fremover på trening for tiden, noe som uten tvil gjør denne jenta superhappy. I dag hadde jeg igjen pullups på programmet mitt, og denne gangen klarte jeg hele tre stykker. Woho! Ikke så veldig masse, men en god del i forhold til for et par uker siden da jeg kun klarte en og en halv.

Derfor har jeg satt meg et nytt mål på treningsfronten, og det er å klare 5 pull ups med smalt grep og én med bredt grep før jeg reiser til Hellas den 18.juni! Med andre ord har jeg akkurat én måned på meg. Jippi! Kjenner jeg gleder meg allerede for det målet der, det skal jeg krysse ut før avreise - om jeg så kommer i mål på flyplassen før jeg går ombord i flyet, så skal det skje!

Over her ser dere hvordan det gikk da jeg prøvde i dag! Tre stykker, om alle de tre første er godkjente? Jeg vet i hvertfall at de to siste ikke er det, haha.

Fortell meg gjerne hvordan dere ligger an på pullups fronten!?

Den lille sorte - i skinn!

 • 20.05.2016 kl. 09:00

God morgen, har dere sovet godt i natt? Det har i hvert fall jeg. Kjæresten og jeg fant sengen allerede før klokken slo elleve i går kveld, så man kan trygt si at vi har fått sovet ut. Jeg hadde planlagt både det ene og det andre i går, men plutselig havnet mitt kjære tantebarn på sykehuset, og vi ble sittende der resten av kvelden for å vente på prøvene sammen med mamman til barnet, også kjent som min fine venninne og svigerinne.

Det er altså grunnen til at både bilder og tekst jeg hadde planlagt å publisere plutselig ble nedprioritert, men det håper jeg dere har forståelse for. Rett før denne skremmende hendelsen var vi faktisk i bursdagsselskap for mammen selv, Emily. Og ettersom vi hadde stasjet oss opp i både sorte skinnkjoler, skjorter og dressjakker var det så absolutt på sin plass å få knipse bilder av antrekkene.

Nå skal jeg ta meg en liten runde her i leiligheten, få unna litt skitne tallerkener og brette litt klær - før det er treningstid. Jeg prøvde meg på en ny type kardio i går som jeg gleder meg i hjel til å fortelle dere om, for bedre svettemaskin har jeg neppe vært borti. Dersom dere følger meg på snapchat - linnthereseee heter jeg der - har dere kanskje fått den med dere allerede..?

lignende kjole finner dere her // skoene finner dere her (de er på salg nå!)

Hva synes du om antrekkene?

// innlegget inneholder annonselenker

My everyday breakfast!

 • 19.05.2016 kl. 12:29

Å starte dagen med en god frokost er så utrolig viktig for at resten av dagen skal bli bra, i hvertfall er det slik i mitt tilfelle. Dersom du skal trene direkte etter frokosten, slik jeg vanligvis gjør hver dag, er det nesten enda viktigere at frokosten din er sunn, næringsrik og at den gir deg det du trenger av energi til å gjennomføre ei god treningsøkt.

Alt dette gir frokosten min meg, og den har jeg spist hver eneste morgen siden 1.februar da jeg startet på konkurransedietten min. Nå har jeg lyst til å dele den med dere!

Alt du trenger er:

50 gram havregryn, 10 gram rosiner, 30 gram whey tech og 2 dl vann. I tillegg har jeg også vitaminer og fettforbrennere som jeg inntar til frokosten (mer om det lenger nede i innlegget).

Slik gjør du:

Start med å veie opp 50 gram havregryn i ei skål.

Vei deretter opp 10 gram rosiner i samme skålen.

Finn frem en shaker og mål opp 2 dl vann. Fyll den deretter med 2 scoops (30 gram) whey tech - dette proteinpulveret smaker nesten akkurat som sjokolademelk og er så langt min absolutte favoritt, og jeg har prøvd mange(!) Det kan kjøpes her.

Deretter åpner jeg medisinbrettet mitt og tar ut 1 kapsel stimutant (som er en god fettforbrenner som kan kjøpes her), 1 multivitamintablett og 1 tablett for angsten min.

Disse svelger jeg med proteinshaken, og når de er nede i magen heller jeg resten av proteinshaken over havregrynet og rosinene.

Dette er kjempe enkelt og smaker helt utrolig godt! Absolutt verdt å prøve ut.

Hva pleier du å spise til frokost?

// innlegget inneholder annonselenker

Slik gikk fettprosent-målingen!

 • 18.05.2016 kl. 21:57

tightsen kan kjøpes her

Som jeg fortalte dere tidligere var det tid for en ny måling av fettprosenten min i dag. Jeg måler den med både klype og via inbody-720 hos klinikk selsaas cirka en gang i måneden, men dette er andre gang jeg måler med klype. Med andre ord så visste jeg egentlig ikke hvilken fremgang jeg hadde hatt eller om jeg hadde hatt fremgang i det hele tatt når det kommer til fettprosenten. 

Jeg har gått ned i vekt den siste måneden. Jeg har også gått inn i cm, men likevel var jeg redd for at jeg av en eller annen merkelig grunn hadde gått opp i fettprosent. Forrige måling sa 20,88% og denne gangen sa den 19,09 %! Med andre ord hadde jeg heldigvis gått ned, wuhu. Nesten to hele prosent.

tightsen kan kjøpes her

Ettersom jeg skal ligge på 15 i fettprosent (målt med klype) 1.juli er det tid for å "hive ved på bålet" som coachen min så fint sa det. Jeg gleder meg til endringene jeg skal gjøre fra søndag av, da blir det nemlig hardkjør frem til jeg skal til Hellas så kan jeg ta det litt roligere de to ukene jeg skal være der nede. Forhåpentligvis vil jeg da ligge på 15 % når jeg kommer hjem fra syden!

Har du målt fettprosenten din før?

// innlegget inneholder annonselinker

Kun 18 uker igjen til konkurranse!

 • 18.05.2016 kl. 16:46

Formiddagsøkten er fullført, og nå sitter jeg her med planleggingsboken og lunsjen min. Budsjett for ukene før vi reiser til Hellas, samt handleliste for denne uken er skrevet ned, i tillegg har jeg regnet ut hvor lenge det er igjen til jeg skal stå på scenen i Tønsberg! Og gjett hva, det gjenstår kun 18 uker! Hjelp, så spennende og skummelt på samme tid. 

Det var ikke før jeg lastet ned countdown-appen på mobilen min at jeg faktisk innså at datoen nærmer seg. 18 uker og tre dager! Eller for å si det på en annen måte, 129 dager til jeg står på scenen iført en glitrende bikini, høye hæler og en markert og forhåpentligvis muskuløs kropp! Herlighet som jeg gleder meg. Og gruer meg!

Å innse hvor lite tid som faktisk gjenstår motiverte meg bare enda mer til å gi alt på trening i dagene som kommer, og det gjorde også at jeg er enda mer nervøs for fettprosentmålingen som skal tas i kveld. Hjelp! Da er det måling med klype på gymmet igjen, og forrige gang hadde jeg en fettprosent på 20,88!

Kommer selvsagt til å oppdatere dere på den fronten senere når jeg har fått vite resultatet!

Vinnerne av konkurransen!

 • 18.05.2016 kl. 11:00

Husker dere konkurransen jeg la ut for litt over en uke siden? Det er gøy å se at så mange var interesserte, og enda gøyere er det å kunne si at jeg har kontaktet vinnerne på mail. Og dersom du ikke har sjekket mailen din enda er det en glede å kunne si at...  Celine og Martine vant konkurransen her på bloggen! Vinneren av konkurransen på facebooksiden min er også trukket!

Gratulerer med dagen!

 • 17.05.2016 kl. 20:56

Gratulerer så masse med dagen, alle mine bloggvenner! I dag er dagen hvor vi nordmenn kler på oss finstasen, trykker i trynet med kaker og det hele, og stolt veiver med flagget vårt samtidig som vi synger nasjonalsangen. Hvor deilig er det ikke å være norsk på en dag som denne?

- når du tar selfie med kameraet mitt må du bare regne med at bildet blir lagt ut også, mamma -

Selv har jeg vært lykkelig nordmann hele dagen, og bært bunaden min med stolthet fra jeg sto opp og frem til for en halvtimes tid siden. Bunaden er og kommer nok alltid til å være mitt aller fineste plagg, og jeg elsker hvordan alle mennesker her i landet pynter seg i sine fineste klær og samles i byene. Jeg elsker at vi feirer denne dagen sammen og at vi veiver stolt med det norske flagget.

- Mitt kjære, fine tantebarn Bodvard var supersøt i bunad -

- Denne lille krabaten var veldig søt i dressen sin han også!! -

Selv har vi hatt familien min på besøk i dag, og vi har kost oss med både smørbrød og kaker fra morgen til kveld. Eller, for meg har det vært havregryn og proteinpannekake frem til kl. 17, men så trykket jeg litt for mye digg og søtsaker i trynet etter det. Jeg hadde nemlig halv spisedag i dag, og jeg kan trygt si at jeg angrer for at jeg trykket i meg såpass masse - det kommer nok ikke til å bli verdens mest behagelige treningsøkt om en liten time for å si det sånn...

Men det har uansett vært verdt det. Jeg har hatt besøk hele dagen, kost meg sammen med mange av de menneskene jeg er aller mest glad i + 3 firbeinte kamerater. Vi har sett på det ene toget etter det andre, og uten tvil hatt en alle tiders 17.mai feiring! Det håper jeg at du også har hatt!

Fortell meg gjerne om hvordan din 17.mai feiring har vært!

Oppskrift: årets 17.mai kake!

 • 17.05.2016 kl. 09:00

Først av alt; GRATULERER MED DAGEN til alle nordmenn der ute! ♥

Og så over til kakesnakk og oppskrift! Er dere sugne på hvilke ingredienser jeg har brukt for å lage denne kaken her? Vel, først må jeg bare få si at du må være ute i god tid om du skal lage denne kaken, helst et par uker i forveien. Derfor er det nok dessverre litt for sent å lage den til dagens festligheter, men kanskje til neste års 17.mai? Eller konfirmasjon til høsten? Bare med annen pynt på toppen selvsagt.

Du trenger:

Sukkerpasta (du kan eventuelt lage den selv også, noe jeg gjorde med den hvite! Kommer oppskrift på den en annen gang), i rødt, hvitt og blått, 3-delt kakebunn, 600 gram melis, 200 gram margarin, 3 ts vaniljesukker, 6 ss melk, bringebærsyltetøy, noen sjokoladebiter og jordbær.

 


 

Slik gjør du:

Noen uker i forveien presser du ut pynten du skal ha til toppen av kaken, og skjærer til flagget. Dette skal så stå å tørke ute i luft (altså ikke i plastpose, men for eksempel i ei pappeske med plast som underlag) i et par uker før det er klart. 

På selve dagen eller dagen i forveien kan du begynne med kaken. Jeg pleier å lage smørkremen først; smelt 200 gram margarin og bland det sammen med 600 gram melis og 3 ts vaniljesukker. Når dette er blandet godt sammen tilsetter du ei og ei spiseskje melk til kremen har en fin konsistens. 

Legg så den nederste delen av kakebunnen på et kakefat og smør et lag smørkrem over. Deretter legger du skiver av jordbær over hele flaten.

Legg et nytt lag med kakebunn, smør over smørkrem og deretter et tynt lag med bringebærsyltetøy. Skjær noen biter sjokolade og dryss de over der igjen. 

Legg så det siste laget med kakebunn på toppen før du dekker hele kaken med resten av smørkremen. Prøv å få overflaten så jevn som mulig.

Så kommer siste, men vanskeligste punktet. Kjevle ut en stor sirkel av hvit sukkerpasta (nesten som du ville gjort med en pizzadeig), og legg den over kaken. Press den fint inntil på sidene, og skjær av helt nederst. Deretter er det bare til å pynte kaken slik du ønsker, og så servere!

Håper du smaker! Spør meg gjerne om det er noe du lurer på!

Lille nasjonaldagen!

 • 16.05.2016 kl. 20:24

Heisann dere! Nå kan jeg endelig sette meg ned å skrive til dere med god samvittighet ettersom mannen har fått middag på fatet sitt, to kaker er bakt og hele tre bord er dekket og klare for morgendagen. Vi skal ha rekordmange her inne i leiligheten vår i morgen, og jeg gleder meg kjempe masse.

Dette blir forresten min første 17.mai uten smørbrødene til Olli -  dette året skal jeg spise proteinpannekaker mens de andre spiser kake, og kylling og brokkoli når de andre spiser is. Hehe, jeg klager ikke da! Etter klokken 17 har jeg nemlig halv spisedag, så da skal jeg smugsmake litt på det som er igjen av både kaker og smørbrød.

Jeg håper bare det er et lite stykke igjen av hovedkaken som jeg har stått og tutlet med i flere timer i dag (eller flere dager om man skal regne med pynten også). Den skal jeg dele oppskriften på i morgen tidlig før jeg hopper i bunaden. Kanskje litt sent å lage den til 17.mai, men med litt annen pynt på toppen passer den like fint til både konfirmasjon, bursdag og dåp også!

Hvordan har lille nasjonaldagen vært for dere?

3 gode mageøvelser

 • 16.05.2016 kl. 11:00

Ny uke og nye muligheter! Kanskje noen av dere velger å fylle de neste dagene med trening. Jeg vet mange av dere allerede er kjempe sporty og trener flere ganger i uken, men det er kanskje også noen som har tenkt å starte et nytt og sprekere liv denne uken? I så fall vil jeg gjerne hjelpe dere i gang med å tipse dere om tre kjempe gode mageøvelser! Dere som allerede trener har kanskje prøvd dem før? Om ikke anbefaler jeg dere å gjøre det!


Øvelse nummer 1

Denne kan gjøres på en skråbenk, og tar kjempe godt nederst i magen. Øvelsen er utrolig enkel når det gjelder teknikken, det er bare til å ta sittups, akkurat som du pleier, men at du nå har et skråere underlag. Jo skråere du velger å ha benken, des tyngre er det! Er du veldig sterk i magen kan du jo prøve å henge rett opp og ned fra en ribbevegg eller i slynger? Men pass på å sikre bena godt så du ikke faller ned.


Øvelse nummer 2

Denne fortalte jeg dere om her en dagen da jeg for første gang klarte å ta bena helt opp til stangen. Denne øvelsen er også ganske enkel å forstå; du skal henge, enten fra ei stang, ribbevegg eller i slynger som jeg gjør, trekk så bena opp og "krøll" deg sammen. Om du klarer dette lett kan du prøve det samme med strake ben, og til slutt klarer du kanskje å få bena strake helt opp til stangen slik jeg gjør på bildet over her.


Øvelse nummer 3

Denne er du avhengig av et litt større apparat enn de forrige øvelsene, men har du tilgang til denne maskinen vil jeg absolutt benytte meg av den! Den tar helt ekstremt godt over hele magen, men kanskje spesielt godt i de øverste magemusklene.

Her er det viktig at du ikke holder pusten for å klare enda mer, men at du puster ut på vei ned slik at du er helt tom for luft når du er i den nederste posisjonen. Trekk så inn luft på vei tilbake igjen, før du presser deg ned/"krøller deg sammen" igjen.


Har du noen favorittøvelser for magen? Spør meg gjerne om det er noe du ikke forsto!

Min egen lille kjøkkenhage!

 • 15.05.2016 kl. 22:42

Se hva vi har fått i kjøkkenvinduet vårt, da! Vår egen lille kjøkkenhage. Åh, jeg gleder meg til å følge med på disse små, kjære plantene, og se den ene etter den andre spire og gro. For ikke å snakke om hvor mye jeg gleder meg til å plante dem om i litt større krukker om en liten stund, og enda litt senere forhåpentligvis høste grønnsakene! Hvor kult hadde det ikke vært om jeg kunne brukt min egen dyrkede brokkoli i middagene for eksempel. Nei, dette er spennende!

Disse små eskene fikk jeg av mormor og morfar som kom hjem etter å ha rullet rundt i tyskland og danmark i to uker. De har vært innom både concord fabrikken for å feire jubileum, kjøpesenter og flotte campingplasser. Heldiggrisene har til og med hatt enda finere vær enn vi har hatt, og det skal masse til med tanke på hvor varmt det har vært her i Haugesund den siste uken.

Med seg hjem hadde de da altså disse søte eskene, masse brus, annen god drikke, energidrikker (uten kalorier til meg! Noe som betyr at jeg kan drikke dem nå selv om jeg er på konkurransediett! To hele brett, ååå, jeg er i himmelen) masse god mat hadde de også med til oss. Og tre flotte rosebuketter som står og flotter seg i vaser rundt i leiligheten vår.

Vi er så heldige, og jeg er evig takknemlig for alt sammen! Spesielt den lille kjøkkenhagen min, hihi.

Vi skal på visning!

 • 15.05.2016 kl. 17:36

Søndagen her i gården har gått til både trening og hus-kikking. Vi gikk som sagt tur med mamma og de tidligere i dag, og da spasserte vi bort til ei øy rett i nærheten hvor drømmehuset til mamma og pappa endelig er kommet for salg. Eller, det vil si et av husene i drømmeområdet. Mamma og pappa har nemlig snakket om at det er her de vil "bli gamle", det er her de vil flytte til når jeg og Marthe har flyttet ut. Og nå er altså det ene huset der til salg! Spennende.

Lillesøster har jo ikke flyttet ut enda, hun er tross alt bare 17 år, men kanskje de likevel velger å benytte seg av muligheten når de først har den? Tiden får vise. Det er selvsagt nok soverom til at hun kan få flytte inn med dem hun også ;-) De skal i hvertfall på visning nå til uken, og så spent og nyskjerrig som jeg er kommer jeg også til å være med. 

Vi gikk derfor bort for å se hvordan huset så ut utenifra i dag, og det var så nydelig! Idyllisk, og helt ned til sjøen. Ah, nesten så jeg vil flytte dit selv, hehe! Men forresten, hva synes dere om stilen min? Dette er den nye moten skjønner dere! Treningstights (som du forresten kan kjøpe her! Min nye favoritt!), treningsjakke OG herre dressjakke. Kult, eller hva?

... eller så var jeg bare veldig kald, og min kjære er så romantisk og gentleman at han låner vekk jakken sin til meg. Hihi, tror heller jeg holder en knapp på den jeg!

Hvordan har søndagen deres vært så langt?

Pink & soft

 • 15.05.2016 kl. 14:55

God søndag, dere! Før jeg drar ut på tur sammen med mamma, lillesøster og Milo vil jeg tipse dere om den nye favorittgenseren min. Denne rosa Better Bodies genseren er nemlig helt utrolig myk og tynn, men samtidig varm. Den er ikke tykk og klumpete slik andre gensere av denne typen pleier å være.

Med andre ord er den virkelig verdt pengene. Jeg har brukt den både på trening og utenom trening, og den fungerer virkelig til alt. Finnes også i flere farger, og jeg anbefaler dere å lese mer om den her eller kjøpe den her.

Ønsker dere en utrolig fin søndag!

// innlegget inneholde annonselenker

Trening før frokost

 • 14.05.2016 kl. 21:00

God kveld, kjære dere. Nå har jeg akkurat kommet fra trening. Denne uken tok jeg meg nemlig fri fra trening på mandag, og derfor var jeg nødt til å trene i dag. Jeg har nemlig kun én dag i uken med treningsfri! I skrivende stund har jeg akkurat kommet fra økt nummer to som besto av ei tung økt på rygg. Økten jeg likevel vil dele med dere nå er den jeg trente i dag morges. Før frokost!

Kardioøktene mine kan jeg nemlig velge om jeg vil ta før frokost eller etter dagens siste økt. I dag valgte jeg, til en forandring å ta den før frokost. Vanligvis fungerer kroppen min enormt dårlig uten mat i magen, derfor tar jeg det alltid litt roligere på øktene jeg trener før frokost. I dag ble det derfor 50 minutter på møllen med 15 prosent stigning i 5 km/t. Dette resulterte i at jeg forbrente 600 kalorier, wuhu!

Som dere ser på bildet over ble jeg også godt sliten til tross for at farten var ganske sakte. Men som sagt; trener jeg før frokost er jeg nødt til å ta det så rolig for å ikke bli kvalm. Litt kjedelig, men det er viktig å lytte til kroppen, så derfor gjør jeg det på den måten!

treningstightsen fra ICANIWILL finner du her // singleten er fra H&M

Tightsen jeg har på meg er forresten blitt en av mine absolutt favoritter selv om jeg kjøpte den rundt nyttår. Den passet nemlig ikke før for noen uker siden! Dere kan tro jeg ble glad da jeg bestemte meg for å prøve den igjen, bare for løye og den gikk hele veien opp! Da jeg mottok den i posten for snart et halvt år siden fikk jeg den nemlig bare såvidt over knærne. Så det er tydelig at det skjer ting med kroppen min!

Hvilke erfaringer har du angående å trene før frokost?

Sunt og godt lunsjtips!

 • 14.05.2016 kl. 18:58

Hva sier dere til et sunt, godt og utrolig enkelt lunjstips? Eller, lunsj og lunsj, målitdet kan selvsagt spises til både frokost, kveldsmat også - ja, til og med middag egentlig. Men selv har jeg spist det til lunsj hver eneste dag siden den 1.februar, og jeg elsker det! Dette er definitivt favorittmåltidet mitt i løpet av hele dagen.

Jeg snakker selvsagt om proteinpannekakemiksen fra proteinfabrikken. Jeg har tipset dere om dem før også, men jeg går aldri lei og derfor synes jeg det fortjener en anbefaling til. Jeg vil jo at alle skal få øynene opp for hvor godt sunn mat egentlig kan være - for disse her, de smaker usunt! Så gode er de!

Alt du trenger for å lage denne superenkle lunsjen er dette spannet med 4 kilo proteinpannekakemiks (kjøper du dette får du mest igjen for pengene, men om du er skeptisk kan du også kjøpe en liten pakke med bare 490 gram her), sukkerfri jordbærsaus og litt sukrinmelis (som du forresten får for bare 67,- her, noe som er mye billigere enn hva man må punge ut med om man skal kjøpe det på dagligvarebutikker).

Alt man trenger å gjøre for å smelle sammen denne herlige lunsjen er å blande to scoops (måleskjeer, de følger med i pakken forresten) med 1,5 dl vann. Jeg rister det i en shaker så går det ekstra fort, men man kan selvsagt bare bruke en visp og ei bolle også.

Hell deretter blandingen i ei stekepanne og stek den på høy varme i et par minutter på begge sider! Enklere blir det ikke. Topp med litt sukrinmelis og jordbærsaus når pannekaken er ferdig. Selv liker jeg også å varriere toppingen med blant annet friske bær, denne sjokoladesausen eller kanskje favoritten - pannekakesirup, som du kan kjøpe her.

Har du smakt proteinfabrikkens proteinpannekaker før?

// innlegget inneholder annonselinker

Sporty treningsfrisyre!

 • 14.05.2016 kl. 16:23

Jeg synes det er så utrolig fresht og fint med høye stramme hestehaler, og ulike flettevarianter på trening. Jeg beundrer jentene som kommer med fletter i både luggen, og i hestehalen. Selv er jeg veldig lite flink til å eksperimentere med håret mitt før jeg drar på trening, men i dag valgte jeg å gjøre det - og jeg følte meg så utrolig mye mer sporty!

Vanligvis holder jeg meg til ei enkel pariserflette eller en høy hestehale, men i dag valgte jeg å flette to pariserfletter i hodebunnen som sammen flettet seg inn i én vanlig flette. Denne frisyren er helt utrolig enkel, men ser samtidig veldig fin og sporty ut. Selv fikk jeg mye mer lyst til å gi alt på trening i dag når jeg hadde denne fletten i håret. Kjenner dere igjen følelsen?

Hva synes du om frisyren?

Endelig klarte jeg det!

 • 13.05.2016 kl. 15:56

Som jeg har sagt noen ganger i det siste går det veldig bra på trening for tiden, og i dag klarte jeg enda et mål! Jeg klarte endelig å få bena opp til stangen i hengende beinhev - verdens tyngste mageøvelse. Den er helt ekstremt vond, men endelig har jeg altså klart det. Denne øvelsen har jeg hatt på treningsprogrammet mitt to ganger i uken siden 1.februar, men det er ikke før i dag at jeg har klart å få bena helt opp.

treningstights fra better bodies her // treningsgenser fra better bodies her

I starten hadde jeg bena bøyd, og trakk dem opp til magen og ned igjen. Etter noen måneder gjorde jeg det samme med strake ben. Og i dag klarte jeg altså å få bena helt opp til stangen, og ikke bare til livet. Wuhu!

Har du prøvd denne øvelsen før?

// innlegget inneholder annonselenker

Video av løftene mine på 100 kilo i knebøy!

 • 13.05.2016 kl. 12:33

I går kveld lovet jeg å vise dere video fra knebøyøkta i går, og den har jeg endelig fått lastet opp nå! Det er så gøy å se hvor fort det går fremover. Jeg husker helt i starten, altså november/desember i fjor, da jeg slet med 3 x 10 repitisjoner på 40 og 50 kilo i knebøy. Hvor sykt er det ikke da at jeg nå, bare et halvt år senere har doblet den vekta? Knallgøy!

Videoen ble ikke filmet slik jeg kunne ønske, eller slik jeg vanligvis gjør det. Jeg var nemlig ikke alene på trening denne formiddagen, og da synes jeg det blir litt kleint å rigge til stativ i andre enden av treningslokalet. Jeg la derfor bare kameraet mitt oppå en stol noen meter i fra. Noe som førte til at blant annet hodet mitt ble kuttet av, men shit au. Det er bare et rødsprengt og svett ansikt likevel, det viktigste er vel å se teknikken på resten av kroppen? ;-)

Snurr film!

Hva synes du?

Sol & Sommer

 • 12.05.2016 kl. 20:46

God kveld snille dere. Vi har så fint vær her på vestlandet for tiden at det ikke er til å tro. Noe som får meg til å lengte etter Hellas-turen vi har bestilt om litt over en måned. Åh, kan ikke mai bare rase avgårde? Ellers har ettermiddagen nok en gang gått til å slikke sol på terrassen vår. Vi koser oss sånn når vi ligger her, kjæresten og jeg, med musikk på høytaleren, solen stekende på kroppen og personen vi elsker mest ved vår side.

Formiddagen min derimot ble brukt til alt annet enn avslapping! Jeg startet nemlig dagen med en utrolig tung beinøkt, og dere som følger meg på snapchat har kanskje allerede fått med dere at jeg tok tre sett med fem repitisjoner på 100 kilo i knebøy! Noe så gøy. Løftene er selvsagt filmet, og de gleder jeg meg til å dele med dere enten senere i kveld eller i morgen. Jeg skal i hvertfall ikke glemme det!

Like etter styrkeøkten gikk jeg ut i solen for en aldri så liten joggetur. For hvorfor skal man stå inne i treningsstudioet på tredemøllen og svette når solen skinner så fint utenfor? Jeg jogget først i 50 minutter (det vil si rolig jogging, med noen etapper rask gange innimellom - dere kan jo tro at jeg har så god kondisjon at jeg klarer å jogge i 50 minutter i strekk!). Joggeturen avsluttet jeg hjemme hos mamma, tok derfor Milo med meg og besteg vår nærmeste fjelltopp.

Alt i alt ble det derfor en veldig sporty formiddag på meg, etterfulgt av en meget rolig ettermiddag. Jeg liker det slik jeg! En god balanse. Nå skal jeg finne meg litt middag før jeg dør av sult, så prates vi enten senere i kveld eller i morgen.

Ha en fin torsdagskveld så lenge!

Video: min favorittøvelse for biceps!

 • 12.05.2016 kl. 12:04

Dere vet kanskje allerede hvor glad jeg er i mine kjære biceps, haha? :'-D Noe jeg likevel er enda mer glad i, er å faktisk trene dem. Jeg trener armene to ganger i løpet av uken, og på en av øktene har jeg kun denne øvelsen. Den er så ekstremt god at jeg nesten begynner å grine når jeg trener den. Armene svir og det føles som bicepsen skal sprenge seg ut av armen min. Merkelig nok.

Ettersom jeg synes denne øvelsen er så god har jeg lenge hatt lyst til å vise den til dere, og nå har jeg endelig fått ut fingeren og filmet den. Her trener jeg med ei stang som veier 17,5 kilo. Øvelsen heter 21 - noe som kommer av at man skal ta 21 reps på hvert sett. 7 av repitisjonene skal man ta første halvdel av en vanlig bicepscurl, de 7 neste skal man ta siste halvdel av en bicepscurl og de 7 siste skal man ta hele bicepscurl.

Om ikke dere forsto beskrivelsen min kan dere ta en titt på videoen under her hvor jeg viser ett sett.

Har du prøvd denne øvelsen før?

Jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt!

 • 11.05.2016 kl. 21:54

- Jeg angrer på at jeg publiserte disse bildene på bloggen! -

 

I formiddag bladde jeg meg tilbake til bildene jeg har lagret her på macen min, og da kom jeg over en god del bilder jeg ikke kan tro at jeg faktisk har publisert på bloggen. Jeg blir så flau over meg selv, og flau over at jeg ikke klarte å se den gang at jeg hadde lagt ufattelig masse på meg. Jeg blir rett og slett flau over at jeg lot det gå så langt.

15 kilo la jeg på meg. På ett år. 

Når man ser på disse bildene her er det enkelt å se at jeg allerede har blitt kvitt 12 av dem. Men hallo, det er ingen tvil om at det er mye enklere å legge på seg enn å kvitte seg med kiloene etterpå. Det har vært tøft så langt, og tøffere kommer det utvilsomt til å bli.

På en måte blir jeg, som jeg nevnte over her, flau av å se på disse bildene. Men samtidig ser jeg ei jente som gir litt F i alt som heter trening og sunn mat. Lever livet til det fulle. Og på en eller annen måte har et snev av selvtillit. For jeg kunne vel ikke gått kledd sånn her om jeg ikke var selvsikker? Eller...?

Vel, sannheten er at jeg ikke så hvor mye jeg hadde lagt på meg den gang. Jeg fortsatte å gå i de samme klærne. Jeg endret ikke væremåte eller stil, jeg var meg selv. Helt til jeg så tilbake på gamle bilder. Det var da jeg så at jeg faktisk hatt lagt ekstremt masse på meg på veldig kort tid.

Når det er sagt har jeg det utrolig mye bedre nå. Jeg har så mye mer energi når jeg trener, og ikke minst spiser sunt! Jeg smiler også mye mer ettersom jeg føler meg komfortabel i kroppen min. Jeg føler meg bra. Og fin. Faktisk!

Man kan vel egentlig si at jeg er lykkelig. Akkurat her og nå. Lykkeligere enn jeg noen gang har vært. Tror jeg.

Lykkelig.

I dag følte jeg meg sterk!

 • 11.05.2016 kl. 15:25

Heisann og hoppsann! I dag har jeg lyst til å dele formiddagsøkten min med dere. Det var nemlig ei helt sinnsykt god økt, som hovedsakelig gikk på ryggen, men også biceps og mage. Jeg liker egentlig denne økten ganske godt fra før, men i dag var det bare et eller annet som klaffet utrolig bra - fordi jeg fikk så utrolig bra kontakt med akkurat de musklene jeg skulle.

Noe som førte til at jeg økte i flere av øvelsene, i tillegg til at alt gikk skikkelig bra. Det var lett og jeg følte meg sterk! Ikke bare hadde jeg masse kraft i løftene, men teknikken var også akkurat slik den skulle være. Nei, slike dager som dette har jeg sjeldent, så det er utrolig gøy når de først er her.

Ryggen føles kjempe sterk akkurat nå, og det samme gjør biceps og mage. Det blir spennende å se om skuldrene følger etter på kveldens økt. Men i mellomtiden har jeg lyst til å dele formiddagsøkten med dere! Så under her ser dere den.


Rygg

Brede nedtrekk: 3 x 15 reps på 90 punds

Pull-down med tau: 3 x 15 reps på 32,5 kilo

Hammer-rows: 3 x 15 reps på 20 kilo

Biceps

21: 3 x 21 reps på 17,5 kilo

Mage

Hengende beinhev med strake ben:  3 x 12 reps    

Magemaskin:   3 x 15 reps på 60 kilo

Spør gjerne om det er noe dere lurer på, ellers vil jeg gjerne vite om du har trent i dag?

Nellyfavoritter til 17.mai

 • 11.05.2016 kl. 11:24

1. HER    2. HER    3. HER     4. HER

5. HER    6. HER    7. HER     8. HER

9. HER    10. HER    11. HER     12. HER

 


17. mai er en av de dagene i året jeg føler meg aller finest. Jeg får lov til å ta på meg det fineste plagget jeg eier, og jeg elsker det! Jeg vet likevel at det ikke er alle som har bunad, eller så passer den ikke. Uansett, felles for dere er at dere trenger noe annet å gå i på 17.mai - som oftest en kjole.

Nå som det er så fint vær er det kanskje best med en kort kjole? Derfor har jeg plukket ut åtte av dem, men også 4 lange kjoler. Over her ser dere altså mine favoritter dersom jeg ikke skulle gått i bunad på 17.mai. Jeg har stort sett holdet meg til nasjonalfargene våre, men om du ikke fant noen kjoler du likte her kan du sjekke ut denne kampanjen. Nelly har nemlig satt ned prisen på 413 festkjoler til under 199,- nå som det snart er 17.mai.

Om du har tenkt å bestille kjole til 17.mai bør du uansett forte deg. Det er ikke mange dager igjen, men om du bestiller i dag vil du likevel få kjolen din før den store dagen!

Hva skal du gå i på 17.mai?

// innlegget inneholder annonselenker

I år skal vi gjøre noe helt nytt!

 • 10.05.2016 kl. 20:53

God kveld, kjære snille dere! Hvordan har dere hatt det i dag? Selv har jeg hatt det helt utrolig bra - været er enda like fint og formiddagen ble derfor tilbrakt ute på terrassen sammen med treningsforum magasinet mitt. Ukens handletur har jeg også tatt i dag, og de siste timene har kjæresten og jeg benyttet til å rydde og støvsuge hele leiligheten. Nå skal vi holde det så fint til 17.mai!

Da skal vi nemlig har gjester, så og si min side av familien skal feire Norges nasjonaldag her i leiligheten vår. Det kommer til å bli så koselig! Og for at det skal bli ekstra stas har jeg kjøpt inn litt detaljer og dubbeditter til den store dagen. Jeg har også begynt å lage pynten som skal være på toppen av hovedkaken!

Dagen er likevel ikke helt over enda. Jeg skal nemlig hoppe i treningsklærne og få utført den siste økten for dagen like etter at dette innlegget er publisert. Ønsk meg gjerne lykke til!

Hvordan skal du feire 17.mai?

Jeg er fornøyd med kroppen min!

 • 10.05.2016 kl. 14:10

Jepp, nå sier jeg det. For det må være lov å innrømme at man er fornøyd med kroppen sin. Jeg føler meg ikke lenger utilpass foran speilet, i tettsittende klær eller naken for kjæresten. Jeg føler meg bra! For første gang på lenge - om ikke for første gang noensinne. Slik som dette, i treningstights og sportsbh har jeg løpt rundt i hele dag, med unntak av da jeg var på trening og hadde en singlet over. Og det føles bra!

For vet dere hva, jeg merker så store forskjeller på kroppen min allerede, og det er helt utrolig hvor mye det gjør med selvfølelsen. Jeg føler meg bra! Det gir så ekstremt masse motivasjon for treningen videre, og jeg gleder meg til å bli enda fitere, enda mer muskuløs og få enda lavere fettprosent. Janteloven er ikke-eksisterende i mitt hodet, for er man fornøyd med seg selv burde man få lov til å si det høyt uten å bli sett på som selvgod eller bli rakket ned på!

Når jeg først snakker om å være fornøyd med meg selv kan jeg jo like gjerne fortelle dere at jeg er strålende fornøyd med denne tightsen også. Som dukket opp i postkassen min her en dagen. Jeg har den i både rosa og oransj nå, og jeg elsker hvor fint den sitter på kroppen - og ikke minst de rosa detaljene! Tightsen kan du kjøpe her om du ønsker, der finner du også flere bilder og farger (den finnes blant annet i blå, oransj og grå i tillegg til rosa).

Helt ærlig, er du fornøyd med kroppen din? Eventuelt, synes du det er ukomfortabelt å innrømme det? Det burde ikke være det!

// innlegget inneholder annonselenker

Sommerfavoritter!

 • 09.05.2016 kl. 21:51

God kveld! Nå er solen i ferd med å forsvinne ned i havet, og derfor så jeg meg pent nødt til å komme meg innenfor husets fire vegger igjen. Resten av kvelden går til serietitting med min kjære! Men først skal jeg oppdatere dere. Jeg lovet å fortelle dere mer om den solkremen jeg nevnte tidligere i dag. 

For nå som det er så fint vær ute kan det være fort gjort å glemme hvor farlig solen egentlig er for huden din. Det er superduper viktig å smøre seg med solkrem - uansett om man er i syden eller her hjemme. Denne silkemyke solkremen inneholder både aloe vera og vitamin E. Noe som gjør at den er både hupleiende og gir fuktighet - i tillegg til å beskytte mot både UVA- og UVB-stråling. Er ikke det fantastisk?

I tillegg er den vannfast og har en solfaktor på 30. Om du ønsker å lese mer om eller kjøpe solkremen kan du gjøre det her. Husk at du også kan sende meg en mail til ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål, eller ønsker at jeg skal legge inn bestillingen din manuelt.

Det nesten enda flere glemmer når solen plutselig titter frem er å beskytte leppene sine. Det er fort gjort å bli solbrent, tørr og få sprukne lepper om man glemmer å smøre dem. Men med denne deilige lipsylen med solfaktor 30 holder du leppene myke i all slags vær, og den gir en deilig, avkjøende følelse. Denne inneholder selvsagt også aloe vera, i tillegg til jojobaolje, som gjør leppene ekstra myke. Om du ønsker å lese mer om eller kjøpe lipsylen kan du gjøre det her.

Skulle ulykken først være ute er det viktig å påføre riktige produkter slik at solbrentheten forsvinner så fort som mulig, og at den ikke fortsetter videre innover i huden din. Med aloe vera gelly, som er aloe vera planten på tube, unngår du dette og huden begynner å fikse seg selv med det samme. Det er helt utrolig hvor god aloe vera er for huden vår, og kroppen generelt, og denne kremen her kan brukes til alt - inkludert å reparere huden etter at den er solbrentOm du ønsker å lese mer om eller kjøpe aloe vera gelly kan du gjøre det her.

Om du kjøper alle disse tre produktene nå får du i tillegg denne flotte toalettmappen til å oppbevare dem i med på kjøpet! Den har en innvendig lomme og er perfekt å ha med seg på reise når du skal til syden, til parken når du skal bade eller enkelt og greit bare stående på badet.

Husk at du alltid har 90 dagers fornøydkundegaranti - som betyr at du får alle pengene dine tilbake (innen 90 dager) om du ikke er fornøyd, uansett hvor mye av produktet du har brukt. Jeg leverer varene på døren din om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten, og du har dem innen 2-3 dager.

En nydelig dag for både to- og firbeinte!

 • 09.05.2016 kl. 17:09

Herlighet for noen deilige dager vi har på denne kanten av landet i disse dager! Det er nesten så jeg får dårlig samvittighet av å sitte innendørs her med macen min når det for en gangs skyld er så fint vær ute. Gradestokken viste tross alt hele 28,5 grader rett før jeg gikk inn dørene nå nettopp. Det er helt sykt! I hvertfall med tanke på at det ikke er mange dager siden det snødde! Klima, sier jeg bare...Men det siste jeg har tenkt å gjøre i dag er i hvertfall å klage. Nå skal jeg fortelle dere litt om dagen min før jeg kommer meg ut på terrassen og prøver å få litt mer farge på denne likbleike kroppen. Heldigvis har jeg solkremen fra Forever som beskytter huden min godt nå i disse dager. Aloe vera er det i den også! Verdt å sjekke ut. 

Kjæresten er ute sammen med noen kompiser og spiller fotball, mens jeg akkurat har levert Milo hjem til mamma. Jeg har vært passepike på han i dag ettersom det har vært så fint vær. Jeg hadde ikke hjerte til at han skulle ligge hjemme, inne i varmen, uten å få mulighet til å nyte solen utendørs. Derfor kjørte jeg like gjerne hjem og hentet han like etter at jeg hadde stått opp.

Christopher var ferdig tidligere på skolen i dag, så da gikk vi en lang tur her i sentrum sammen alle tre, og gud det var deilig! Med sommerkjole og håret oppsatt føltes det akkurat som å være i syden. Vi ruslet en god runde før vi var nødt til å ta en pause i en av byens fine parker. Den lille firbeinte syntes også at det var veldig varmt! Vi prøvde derfor å få han til å drikke litt vann fra fontenen, men uten nytte, da Christopher holdt frem hendene med vann i derimot - da drakk han!

Flotte guttene mine!

Nå skal jeg ut å nyte solen enda litt mer, og så skal jeg fortelle dere mer om denne solkremen i kveld! Snakkes da.

Kjærestetur til Preikestolen!

 • 08.05.2016 kl. 22:15

God kveld, dere! Nå har vi akkurat kommet hjem fra... Preikestolen! Vi valgte å ta turen 604 meter over havet for å feire vår ett-år-og-fire-måneders-dag, og det angrer vi absolutt ikke på. Vi har hatt en helt utrolig dag, og jeg tviler på at den kunne blitt noe bedre egentlig. Alt var helt perfekt! Himmelen var helt blå og temperaturen viste hele 25 grader - som kjentes ut som 35 grader når vi vandret oppover fjellveggen i stekende solskinn. 

Nei, denne turen her kommer vi begge til å huske for resten av vårt liv. mange gode minner har vi skapt i dag! I tillegg var det også en fin utfordring når det kommer til treningen også - for fy søren så tungt det var! To timer og ti minutter brukte vi på vei opp - og de sier at veltrente bruker rundt to timer - så vi sier oss absolutt fornøyd med tiden. Overrasket ble vi likevel da vi skulle ned igjen! Kun én time!

Men da skal det sies at vi jogget så og si hele veien. Hvem hadde trodd det!? I hvertfall ikke vi, men kroppen kjentes så bra, og med all adrenalinet i blodet kjente vi heller ikke hvor slitne vi egentlig var. Å sitte på toppen av Preikestolen og dingle med bena 604 meter over havet gjør at ingenting føles umulig! Derfor klarte til og med disse to kardiohaterne å jogge helt ned! Må innrømme at jeg er en smule stolt over akkurat det...

Ellers er dette noe jeg absolutt må anbefale til alle og enhver. Utsikten fra toppen var helt sinnsyk, og man føler seg så liten på toppen av et så høyt fjell. Men på samme tid føler man seg både uovervinnelig og udødelig. Ingenting er umulig lenger, og man får livsgnist til de grader! Adrenalinet pumper i blodet, og man kan ikke annet enn å smile.

Kjæresten og jeg, som egentlig ikke er noe fjelløver, har i hvertfall bestemt oss for at dette ikke er siste gang vi finner på noe slikt. Og vi har allerede planer om å bestige både Galdhøpiggen og Mount Everest! Om det er adrenalinet som snakker eller om dette faktisk er noe vi vurderer for alvor er jeg ikke helt sikker på enda - men det jeg vet er i hvertfall at vi skal hive oss på slike fjellturer oftere.

Har du vært på Preikestolen før?

En typisk story på min snapchat!

 • 08.05.2016 kl. 18:00

Hei igjen, dere! Og før du blir altfor ivrig: nei, vi er ikke kommet hjem i igjen enda. På dette tidspunktet er vi nok mest sannsynlig på vei hjemover (om alt har gått som det skal, hehe). Men det er nok enda en god stund til vi er hjemme, og derfor tenkte jeg at det kunne være lurt å forhåndsskrive et lite innlegg!

Derfor har jeg lyst til å dele mine siste bilder fra snapchat. For som dere kanskje allerede vet oppdaterer jeg veldig ofte der! Mye oftere enn her på bloggen, men der får dere også se alt som ikke kommer på bloggen. Jeg deler små treningstips og video av forskjellige øvelser når jeg er på trening, ellers tar jeg også bilder av hva jeg gjør i løpet av dagen, av og til forteller jeg dere når bloggen er oppdatert og så videre... Der finner du alt mulig rart, og under her er video av My Storyen min i går!

Om du ønsker å følge meg på snapchat heter jeg linnthereseee der! Men bare så det er sagt; det er kun my storyen dere kan se. Dere kan ikke sende meg private snaper ♥ Dersom dere ønsker å sende en melding eller et bilde kan dere heller bruke kommentarfeltet her, mail eller facebooksiden min!

Følger du meg på snapchat?

Noen som gjetter hvor vi skal?

 • 08.05.2016 kl. 11:00

Heisann dere! Og god søndag. I dag var kjæresten og jeg oppe litt tideligere enn vi pleier på en søndag. Det er nemlig ikke hvilken som helst søndag for oss i dag. Den er den 8.mai, noe som betyr at det er ett år og fire måneder siden vi ble kjærester. Og selv om det ikke er et rundt tall bestemte vi oss for å feire det likevel. For noen dager siden planla vi derfor en liten tur, og i dag er endelig dagen kommet. Vi skal til et sted vi aldri har vært før!

Jeg tenkte det kan være morsomt for dere å gjette frem til vi kommer hjem i igjen i kveld, men jeg skjønner også at det kan være ekstremt vanskelig. Derfor skal jeg gi dere et lite hjelpemiddel og dele pakkelisten med dere! 

Hvor tror DU vi skal feire dagen vår? Legg igjen en kommentar!

A perfect morning!

 • 07.05.2016 kl. 17:55

Vet dere hvordan jeg startet dagen i dag? Med frokost på sengen, i kledd verdens mykeste nattkjole og favorittbladet mitt. Treningsforum er kanskje kjent for mange av dere gjennom sin populære nettside? Vel, visste dere at det også er norges største fitnessmagasin. Inne i det bladet finnes det en hel haug med inspirerende og lærerike tekster. Perfekt for deg som er interessert i muskler, fitness, kosthold, vektnedgang og styrke - slik som jeg er!

Om man setter av litt kvalitetstid til seg selv i ny og ne - lener seg tilbake, legger bena høyt og finner fram dette treningsmagasinet vil du lære utrolig masse om trening, kosthold og kroppen din. Du vil få gode tips og råd om hvordan du kan effektivisere din egen trening. Enten om målet ditt er å gå opp i vekt og bygge muskler, eller om du vil ned i vekt og fettprosent. Du får også lese hvordan livet til fitnessutøvere og kroppsbyggere er. For ikke å snakke om strongman, styrkeløft og alt mulig annet!

Noe mer om hva som befinner seg på innsiden av dette magasinet vil jeg ikke avsløre ettersom det egentlig ikke kan beskrives med ord. Å lese treningsforum før man skal på trening vil for eksempel være den beste PWO (pre-workouten) i mine øyne. Man får jo så masse energi og motivasjon. 

Selv lå jeg slik som dette, og bare fylte på med masse nyttig inspirasjon og ikke minst treningstips, før jeg ikke klarte å ligge i ro lenger. Etter en times tid i sengen med dette bladet foran meg kriblet det sånn i musklene at jeg nærmest løp ut dørene før jeg hadde fått tid til å ta på meg treningsklærne, grabbet med meg treningsbagen i farten, og så ble det jammen ei treningsøkt på denne frøkna.

Frem til nå har jeg kjøpt treningsforum-bladet i butikken selv, men fremover skal jeg abonnere på det. Det er jo så mye enklere å bare få det i posten enn å måtte lete etter det i butikkhyllene hver eneste måned. For ikke å snakke om at det er mye billigere. Dersom du også ønsker å få treningsforum rett hjem i postkassen din hver måned anbefaler jeg deg å bestille via bladkongen her - ettersom du sparer enda mer da!

Det siste halve året!

 • 06.05.2016 kl. 21:00

Vet dere hva? I dag, den 6.mai, er det faktisk akkurat et halvt år siden jeg var på UNO for å gjennomføre min aller første fitnesstrening. Det er helt utrolig at det har gått så fort. 6 måneder allerede! På samme tid føles det som en evighet siden dersom jeg ser på bilder av meg selv fra den tiden - for kroppen min har det virkelig skjedd litt av hvert med dette siste halve året. Og enda mer kommer til å skje i månedene fremover også!

November 2015  -  Februar 2016        -        Mars 2016      -       April 2016       -        Mai 2016      

Jeg synes jo det er så gøy å dele disse transformasjonsbildene med dere, og ettersom det i dag er et halvt år siden jeg startet synes jeg det må være lov å dele noen bilder til! Eller hva? Over og under her ser dere derfor bilder fra november i fjor og helt frem til dagens dato. Der er så spennende dette prosjektet her!

November 2015  -  Februar 2016        -        Mars 2016      -       April 2016       -        Mai 2016      

Jeg kan ikke tro at jeg allerede er over halvveis i dette eventyret mot å stå på scenen for første gang! 6 måneder er gått, og fire måneder gjenstår. Wæ, tiden raser jo bare avgårde!

Min favorittøvelse!

 • 06.05.2016 kl. 16:35

Her en dagen satt jeg og tenkte over hvilken øvelse jeg tror jeg har trent aller mest på, i hele mitt liv. Både i vektløfter- og fitnesskarrieren. Og når jeg tenker skikkelig etter er det faktisk ikke et vanskelig spørsmål i det hele tatt. Det sier seg veldig selv, og er ingenting å tvile over eller lure på. Svaret er nemlig definitivt knebøy.

Øvelsen som var en av de viktigste da jeg drev med vektløfting, og som var en av de første øvelsene jeg lærte meg. Øvelsen som jeg avsluttet hver eneste treningsøkt med i over ni år. Ja, det var knebøy det. Men selv om det er den øvelsen jeg har trent mest, er det ingen selvfølge at jeg liker den. Jeg kunne ha hatet alt som har med knebøy å gjøre, selv om jeg har trent den mye.

tightsen kan kjøpes her forresten! Utrolig behagelig og høy på livet, men biiiittelitt liten i størrelsen -

Men det gjør jeg ikke. Jeg gjorde det før. Men ikke nå lenger. Jeg lever i den tro at når man ikke liker en øvelse, er det fordi man er dårlig i den, ergo bør man bare trene den enda mer! Så, kort oppsummert; om du hater knebøy må du trene mer knebøy! Hihi, så enkelt. Til slutt blir det din favorittøvelse også, jeg lover!

Hva er din favorittøvelse?

// innlegget inneholder annonselenker

Simple black & graffiti

 • 06.05.2016 kl. 11:08

jakke fra h&m // støvlettene er kjøpt her // kjole fra h&m


 

Holá amigos! Så utrolig gøy at dere likte konkurransen jeg delte med dere i går. Jo mer populær denne blir, dess større sjanse er det for at det blir flere konkurranser med sporty og treningsrelaterte premier i fremtiden også, så det er bare til å dele konkurransen med vennene deres på facebook!

Ellers tenker jeg bare å stikke innom en liten tur for å dele gårsdagens antrekk med dere. Det var ganske fint vær her i Haugesund i går, litt vind, men ellers veldig fint. Kjæresten og jeg bestemte oss derfor for å rusle en lang og fin tur gjennom sentrums gater. En veldig koselig tur! Å gå ut bare for å kikke på "livet" er ikke så verst det heller, egentlig.

Uansett, jeg håper dere får en nydelig helg så snakkes vi mer senere i dag!

// innlegget inneholder annonselenker

Konkurranse!

 • 05.05.2016 kl. 21:01

Er DU glad i NOCCO BCAA? Da bør du lese videre!

Kjære, snille, gode lesere. Nå er det på tide at jeg viser takknemlighet, og ikke minst gir noe tilbake, ettersom dere er så flinke å legge igjen superkoselige kommentarer hver eneste dag. Derfor har jeg en stor konkurranse med to premier og dele ut til dere! Er dere glad i NOCCO BCAA? Vel, da passer denne konkurransen perfekt for deg!

Jeg vil nemlig gi ut to iPhone 6 deksel i NOCCO sin krystallblåe farge, og med logoen + et stilig sitat på, til dere. Jeg både håper og tror at dette vil falle i smak. Enten om du har planer om å beholde dekselet selv eller om du vil gi det bort til mor, en venninne, bror eller kanskje en treningskamerat? Ingenting hadde vel passet bedre enn sistnevnte!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å klikke på likerknappen under her, slik at du får opp når jeg har skrevet nye innlegg.

Og så legge igjen en kommentar med teksten "JA" i. (husk også å fylle ut epostadressen din i feltet for e-post, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner)

Helt til slutt vil jeg dele en liten hemmelighet med dere; Jeg har en konkurranse gående på facebooksiden min nå også, så dersom du vil ha ekstra stor sjanse for å vinne anbefaler jeg deg å klikke inn her for å melde deg på!

Vinnerne trekkes på selveste 17.mai

Hva med bodyfitness?

 • 05.05.2016 kl. 15:20

Helt siden jeg startet på dette fitnessprosjektet mitt har jeg tatt det som en selvfølge, og tenk "Det er jo selvsagt bikinifitness jeg skal stille i. Det er ingen som klarer bodyfitness første gangen de stiller, og i hvertfall ikke når de har trent mot dette i under ett år." Jepp, det har jeg tenkt! Vel, nå kan det hende at det blir bodyfitness på meg likevel. 

Treningsvenninner har nemlig sagt til meg tidligere at jeg kunne passet å stille i bodyfitness, og jeg har bare tatt det som et kompliment, men ikke trodd på at det ligger noe sannhet i det. Derfor var det til stor overraskelse da coachen min plutelig nevnte dette på trening i går. Han hadde akkurat hjulpet meg med noen tricepsøvelser, og vi ble igjen i noen minutter for å prate litt. Det var da han nevnte at jeg kanskje kan stille i bodyfitness også, men at vi må se hvordan jeg ser ut litt nærmere høsten først, rundt juli kanskje.

Wæ, jeg ble så glad og samtidig nyskjerrig bare for at det kan være en mulighet at jeg lå oppe i halve natt og google både det ene og det andre. Jeg så på youtubevideoer av bodyposeringer, konkurranser osv i timevis, søkte på instagram etter bodyfitnessathleter, leste om dette kontra bikinifitness, og leste om hva dommerne dømmer etter i bodyfitness. Alt i alt så er det jo egentlig ganske likt. Overraskende likt faktisk! 

Det eneste er at man skal ha en del mer muskelmasse i bodyfitness. Man skal ha hardere muskulatur, det vil si lavere fettprosent. Og poseringene er annerledes, ellers er vel egentlig det meste likt. Slik som jeg har forstått det i hvertfall. Derfor har jeg brukt formiddagen på å øve på bodyfitnessposeringene! Er det en mulighet må jeg jo være forberedt tilfelle det er den veien det kommer til å gå!

Hva synes dere om bodyfitness kontra bikinifitness?

Look how lucky i am!

 • 04.05.2016 kl. 19:30

Åh, jeg er bare så utrolig, ufattelig, sinnsykt glad, og jeg føler meg virkelig som verdens heldigste jente her jeg sitter og åpner den ene esken fra gymgrossisten etter den andre. Oppi eskene ligger det bare godsaker, og jeg klarer ikke å la være å smile. Jeg blir bare gladere og gladere for hver eneste lille ting jeg løfter ut av esken. Som den søte, lille rosa shakeren her - det er vel umulig å ikke bli superglad når man får øye på den!?

Shakeren kan dere kjøpe her til bare 29,- ! Den er jo så liten og nett, at den er perfekt å ta med seg i treningsbagen for å blande proteinshake i. Eller hva med å bare bruke den som drikkeflakse? Den er jo super enkel å ha med seg i vesken ettersom den tar så liten plass! Om du ikke er like glad i rosa som meg kan jeg trøste deg med at du finner den her i hvit også.

Denne enkle, men likevel flatterende t-skjorten lå også oppi esken min. Den er utrolig myk i stoffet og former seg etter kroppen uten å sitte klistret inntil. Den er litt stor i størrelsen, så dersom du ligger mellom to størrelser ville jeg tatt den minste - ellers passer du nok din vanlige størrelse. Selv har jeg min i størrels S, og jeg synes det passer helt fint!

Denne får du faktisk både i herre- og damemodell, og i fra størrelse S-XXXL! Den koster kun 149,- og da får du to for én. Altså to slikte t-skjorter som dette for 149 kroner. Det er absolutt ikke galt. Da kan man forresten velge om man vil ha en damemodell og en herremodell, to damemodeller, to herremodeller, forskjellige størrelser osv. Dere finner hele utvalget her inne. To stykk for 149,- altså!

Jeg fikk også hele tre brett med 24 bokser NOCCO BCAA, og for å være ærlig føler jeg ikke at jeg trenger å fortelle dere om hvor bra BCAA er for kroppen! Enten man trener eller ei - men spesielt om man trener. Jeg har sagt det så mange ganger før, og om man ser hvor populære disse har blitt så skjønner man vel at de er GODE! Både smaks- og næringsmessig.

Det jeg likevel vil gjøre er å prøve og fortelle dere litt om hvordan de smaker. For de tre smakene jeg har prøvd til nå har alle smakt helt unikt, men likevel veldig, veldig godt. Det er umulig å avgjøre hvilken av dem jeg synes smaker best ettersom alle smaker godt på hver sin måte.

Men la oss ta NOCCO BCAA Fersken først da. Denne tror jeg faktisk ikke at har kommet i butikken enda, så du får kun tak i den på nett her. Den nyeste smaken, og den smaker faktisk helt likt som fersken iste. Det er den beste forklaringen jeg kan gi dere, fordi det er så likt at det nesten er skummelt. Hvordan kan noe så sunt smake like godt som den usunne sukkerbomben; iste?

NOCCO BCAA Pære smaker ganske likt som den pære vannisen. Veldig god og frisk! Dette er vel også den mest populære av alle smakene.

NOCCO BCAA Jordbær og Rabarbra har den mest ubeskrivelige smaken. Veldig vanskelig å sette ord på. Første gang jeg drakk den var den faktisk bare helt OK, men nå smaker den nesten best av alle. Den blir liksom bare bedre og bedre for hver gang man drikker den. Den beste beskrivelsen jeg kan gi er at den smaker søtt og sommer.

Du kan kjøpe brett med 24 bokser NOCCO BCAA her! 

(Alle smakene er forresten på tilbud nå!)

Helt i bunn av eksen lå denne proteinbaren å fristet meg. Den har jeg gjemt unna til lørdagskvelden, da skal jeg unne meg denne her, og jeg gleder meg sånn til å finne ut hvordan den smaker. Jeg kan gjerne gi dere en update på det om dere ønsker, men om du likevel vil kjøpe den nå finner du den her til bare 12 (!) kroner. Det er utrolig billig til å være en proteinbar! I tillegg finnes den i uendelig mange forskjellige smaker.

Har du prøvd noe av dette?

Me & You, Darling.

 • 04.05.2016 kl. 12:56

Me & You, Darling. Me & You.

Det er egentlig helt sinnsykt rart hvor lite kontakt vi har hatt med hverandre det siste året. Vi som fant på ting sammen daglig tidligere. Vi som lekte sammen dagen lang. Og som snek oss inn på rommene til hverandre bare for å sove sammen i skoledagene også. Vi som hadde planene klare; vi skulle flytte ut sammen. Vi skulle reise til Sverige sammen. Vi skulle gjøre alt sammen.

Det siste året har vi vært med hverandre så utrolig lite. Jeg er redd for at vi skal miste det sterke og gode båndet vi har. Det som bare vi to har. Det som ingen andre forstår. Men likevel så er det som om vi aldri har gjort noe annet enn å holde hverandre i hendene med engang vi ser hverandre igjen. 

Som da vi var i Bergen for noen uker siden. Vi hadde det så gøy! Og jeg har ikke ledd så masse på aldri så lenge. Vi koste oss gløgg ihjel, og det var akkurat slik det var når vi var små. For selv om vi ikke leker sammen lenger, selv om det kan gå både en uke og to mellom gangene vi ser hverandre - så vet vi likevel hvor vi har hverandre.

Vi er begge opptatt med hver våre ting. Du har skolen, trening og venner. Mens jeg på min side har bloggen, Christopher og dette fitnessprosjektet mitt. Nå bor vi ikke sammen engang, så det sier seg selv at man forandrer seg. Vi blir voksne, Marthe. Jeg og du. Om noen år har vi hver vår familie i hvert vårt hus, og kanskje vi ikke ser hverandre mer enn i selskaper. 

Poenget mitt er likevel at uansett hvor ofte vi ser hverandre og hvor ofte vi finner på ting sammen. Uansett hvor voksne vi blir og hvor lite tid vi har, så er jeg et lite barn med engang jeg er med deg igjen. Du får meg til å glemme virkeligheten, du får meg til å glemme alle bekymringer. Jeg har det bare gøy. Det er det eneste som er mulig når jeg er med deg - å smile og ha det gøy.

Da er livet plutselig ikke så seriøst likevel. For jeg kan jo være et barn igjen, bare jeg ringer deg.

♥ ♥ ♥

Ny pers i ny tights!

 • 03.05.2016 kl. 17:49

Som jeg fortalte dere tidligere i dag mottok jeg denne vanvittig kule tightsen i går ettermiddag. Den ble derfor med meg på treningsøkten i dag morges, og gjett om det stilige mønsteret gav meg masse energi!? Jeg presterte å perse i den første øvelsen, skrå hantelpress! Med denne tightsen (jeg liker i hvertfall å tro at det var den som gav meg det lille ekstra på trening i dag) klarte jeg å pushe tre sett med åtte repitisjoner på hele 18,5 kilo! Det vil si at jeg hadde 18,5 kilos hantler i hver hånd altså! Jeg er så stolt, hihi!

Under her ser dere video av løftet, og som dere kanskje legger merke til begynner det største problemet å bli å komme meg opp igjen etter løftet. Hantlene begynner jo å bli så tunge! Haha. Kanskje jeg må begynne å trene på og bare legge meg ned og reise meg opp igjen også? ;-) Haha.

Trener du skrå hantelpress?

Kul kompresjonstights!

 • 03.05.2016 kl. 15:56

Wow! Det ordet beskriver dagen min så langt utrolig bra. Jeg har vært så effektiv at jeg ikke aner hvordan jeg har fått tid til å gjøre så mye. Her snakker vi både trening, hente pakker på posten, sende avgårde kundebestillinger (moro at så mange av dere var interessert i C9 forresten!), tatt bilder i noe som føles som hver eneste gate i hele byen! Jeg har nemlig mottatt sponsorpakker i dag, og er overlykkelig over hva som befant seg inni. 

Jeg vil dele alt det med dere i et eget innlegg en annen dag, nå er jeg bare nødt til å vise dere denne vanvittig kule tightsen som postmannen la i postkassen min i går ettermiddag. Jeg ble sjeleglad da jeg åpnet pakken og så hva som befant seg inni, for denne har jeg virkelig gledet meg til å få! Den er så vanvittig kul, og da jeg fant ut at den er helt utrolig behagelig å ha på seg gikk bare gliset mitt enda mer rundt. 

Den er helt perfekt i størrelsen, dersom du vurderer å bestille en hjem til deg selv også! Stoffet er veldig tynt, men samtidig så er det god hold-in og stretch samtidig som den ikke er gjennomsiktig. Med andre ord er den bare helt perfekt, og akkurat slik en tights skal være. Når den i tillegg har så kule prints som denne er i hvertfall ikke jeg i tvil om at den kommer til å ligge øverst i favoritthyllen min!

Om du skulle være interessert i å skaffe deg en slik kompresjonsstights selv også kan du gjøre det her! Vanligvis ligger prisen på denne treningstightsen på 1099,- men den er nå på salg til 699,-! Nesten halvpris - med andre ord kan det være lurt å slå til nå.

// tights er sponset + innlegget er skrevet i samarbeid med tradedoubler

Kommer du deg ikke inn i bunaden?

 • 02.05.2016 kl. 19:09

Er du en av dem som sliter med å komme oppi bunaden? Har du kanskje noen få kilo ekstra som gjør at den vakre bunaden ikke går igjen? Kanskje burde du ha sydd den ut, men du valgte å la være fordi du hadde store planer om å gå ned i vekt til 17.mai? Vel, tro meg, du er ikke alene! 

Og slapp helt av, det er enda ikke for sent å komme seg inn i bunaden til 17.mai!

Flertallet av de som har planer om å gå ned i vekt kommer som regel aldri i gang. Andre sprekker underveis, og gir opp. Uansett hvilken påstand du kjenner deg igjen i, så er det noe felles for dere alle; dere kommer dere ikke inn i bunaden. Nå som vi allerede er i mai begynner det å bli ganske sent å gjøre noe bare ved hjelp av trening og et sunt kosthold. Du behøver litt flere hjelpemidler ettersom tiden er så knapp.

Mitt tips til deg er derfor å teste ut C9! Change 9 er en slags kur som går over ni dager som kan hjelpe deg med blant annet å få høyere energinivå, rense kroppen din skikkelig og sist, men ikke minst; miste en del kilo og centimeter - uten å gå opp igjen etterpå. Jeg har selv testet ut kuren, og ble strålende fornøyd med resultatet. På ni dager gikk jeg ned 4,2 kilo og 22,5 centimeter fordelt over kroppen. Blant annet ble jeg hele 5 centimeter smalere over midjen! Bildene mine fra dag 1 og dag 9 ser dere under her.

Jeg gikk faktisk ikke opp igjen etter endt kur heller! Noe som i stor grad er på grunn av at man totalforandrer kroppens innside utrolig masse; noe som også viser på utsiden! Man tar blant annet kapsler hver eneste dag som holder søtsuget borte, disse har man mange igjen av etter disse 9 dagene. Dersom man bortsette med disse i en liten stund etterpå vil man altså lettere holde seg til sunn og næringsrik mat, uten å få søtsug.

Over her ser dere mesteparten av hva dere får med i esken; en pose proteinpulver, 2 flasker med den populære aloe vera gel juicen, en eske med fiberposer (som holder sultfølelsen i sjakk - disse er det også mange igjen av etter de 9 dagene), forever lean kapsler, et målebånd til å se resultatene, og en brosjyre hvor det står listet opp alt du skal spise/drikke i løpet av disse dagene, en liten dagbok som du kan følge utviklingen gjennom, treningstips, middagstips, vanlige spørsmål og mye, mye mer!

Om du kjøper C9 nå får du også med denne shakeren (som har to ekstra rom til pulver eller annet) som du kan bruke til å blande proteinshaken i! Helt gratis. Jeg leverer også pakken til deg på døren, uten ekstra kostnader, dersom du bor på haugalandet. Om ikke sender jeg den selvsagt i posten, og du har den i løpet av 2-3 dager!

Synes du dette høres bra ut? Vel, det blir bedre! Om du ikke er fornøyd får du nemlig alle pengene dine tilbake, uten noen problemer, så lenge du gir beskjed om du ikke er fornøyd med den innen 90 dager! Og med tanke på at 17.mai bare er 15 dager unna, har du med andre ord goood tid på deg. 

Du kan kjøpe C9 med vaniljesmak her og sjokoladesmak her!

Begge smakene er veldig gode, men sjokolade er min favoritt ♥ Spørsmål kan legges igjen i kommentarfeltet under eller sendes på mail til ltd-forever@hotmail.com!

Video: jeg klarte to av målene mine!

 • 02.05.2016 kl. 18:04

Vet dere hva jeg nettopp kom på? At jeg har glemt å dele noe veldig gøy med dere! I helgen kunne jeg nemlig krysse av to punkter på listen min med delmål. Og begge målene nådde jeg på samme treningsøkt. Det ene var å klare én pull up mens den andre var å dra 110 kilo i markløft!

Altså, det er helt sykt hvor vanskelig dette med pullups egentlig er. Jeg har prøvd i noe som føles som et århundre, og enda får jeg det bare så vidt til. Jeg klarte likevel å komme meg helt opp til stangen én gang! Noe som definitivt er en stor forbedring, og når jeg klarte det tenkte jeg med meg selv at jeg nå var enda et skritt nærmere å nå hovedmålet mitt! Jippi!

Ellers filmet jeg selvsagt mitt livs første pullup, og den ser dere altså her;

Mitt andre mål var som jeg sa innledningsvis å dra 110 kilo i markløft. Dette var egentlig noe jeg ikke hadde planer om å prøve på denne økten, derfor hadde jeg allerede slitt meg en god del ut med 4 x 6 reps på 100 kilo på forhånd før jeg bestemte meg for at jeg ville prøve. Men med en liten pause mellom settene, og mental forberedelse gikk det jammen meg det også!

Og igjen, video finner dere under;

Så, nå er jeg spent! Har dere noen delmål som dere har klart å nå den siste tiden? Fortell meg gjerne om dem, uansett om det er treningsrelatert eller ei!

De perfekte joggeskoene!

 • 01.05.2016 kl. 21:30

Vet dere hvilke sko jeg har brukt på trening (og egentlig hver eneste gang jeg har trødd utenfor døren) de siste dagene? Nemlig disse nydelige skjønnhetene her! Åh, jeg ble så ufattelig glad da mormor kom gående inn døren med disse skoene i ei eske til meg her en dagen. Jeg har lengtet etter nye sko som kan brukes på trening i en liten evighet.

Jeg kjøpte meg til og med to par til 249,- stykke på europris i påsken ettersom jeg synes det er så utfattelig kjedelig å bruke så masse penger på gode sko. For det er ingen tvil om at skikkelige joggesko koster flesk! De papplefsene fra europris var forresten et mareritt å trene i. De pustet ikke i det hele tatt, og var som sagt akkurat som å teipe papp rundt føttene. Tror jeg har brukt de to ganger eller noe sånn, siden påsken, og det er veldig lite ettersom jeg vanligvis trener rundt 15 ganger i løpet av ei uke! 

Disse derimot! De er en drøm! Jeg har alltid vært stor fan av små og lette joggesko som er gode og tøyelige. Det skal føles som å gå barbeint, men samtidig at de har god demping, skjønner dere? Vanskelig å forklare egentlig, det eneste jeg vet er at jeg er veldig vanskelig når det kommer til å finne gode sko. Men disse! De falt i smak med det samme!

Sålen inni skoen former seg etter foten og støtter derfor opp under hele fotsålen, ellers er de sinnsykt lette å ha på bena. De puster kjempe bra og sist, men ikke minst, de har ikke knytting! Altså, er det bare jeg som synes det er et tiltak å knytte skoene hver eneste gang du skal ta dem på deg? Jeg ender alltid opp med å ha en så løs knute at jeg bare kan trø oppi dem uten å løsne knuten. Men da sitter den heller ikke godt på foten!

Disse skoene her derimot har strikk! Noe så genialt, med andre ord; lett å trø oppi samtidig som de sitter godt på foten. Nei, de er bare helt fantastiske altså! Jeg anbefaler de på det sterkeste. Tusen, tusen takk mormor og morfar, for disse helt fantastiske skoene her ♥

Mine fem mest leste innlegg i april

 • 01.05.2016 kl. 19:00

Glad-opplevelse på vekten i dag!

Innlegget jeg skrev etter at jeg for første gang på over ett år hadde sett 60-tallet. Den stoltheten jeg følte inni meg da kan ikke beskrives. Og det vises sannsynligvis igjen i innlegget også, ettersom dette var det innlegget som ble desidert mest lest i løpet av hele April.


 

Blue like the ocean

Jeg var så heldig å motta masse fint i en pakke fra proteinfabrikken i April måned, og i dette innlegget viser jeg dere alt jeg fikk.


 

Jeg angrer for at jeg flyttet hjemmefra!

Dette innlegget trenger egentlig ikke så masse forklaring. Jeg kan likevel si det så enkelt som dette; jeg fikk besøk... Av en edderkopp... Som bestemte seg for å leke gjemsel.


 

Vi har fått oss leilighet!I dette innlegget den 1.april fortalte jeg dere at vi hadde fått oss leiligheten. Datoen jeg hadde valgt å dele det med dere på var ikke så veldig gjennomtenk noe som førte til at mange av dere trodde det bare var en aprilsnar.


 

Resultatet av min kroppsanalyse!

Her forteller jeg dere om resultatet av min kroppsanalyse etter at jeg var så heldig å få sponset den av Klinikk Selsaas.


 

Husker du noen av innleggene?

Formoppdatering: mai

 • 01.05.2016 kl. 13:38

Tenk det, nå er vi allerede kommet til mai, og vi nærmer oss stadig høsten og konkurransetid. Spennende! Men kanskje enda mer spennende var det å måle og veie i dag morges. Jeg har nemlig gått ned en god del denne måneden. Siden 1.april har det forsvunnet hele 3 kilo fra kroppen min, og forhåpentligvis består mesteparten av de tre kiloene av fett.

April 2016                            -                            Mai 2016

Over her ser dere i hvertfall formbildene fra 1.april sammenlignet med de jeg tok i dag den 1.mai! Til tross for at kvaliteten på aprilbildet dessverre ikke er helt optimal føler jeg likevel at jeg klarer å se litt forandringer. I hvertfall om jeg sammenligner bildene med målene. Midjen er den som har forandret seg mest om man kun ser på mål, og jeg synes i hvertfall selv at jeg også klarer å se det på bildene.

April 2016                            -                            Mai 2016

Litt vanskeligere å se så store forandringer fremme, men jeg tror det har noe med at jeg sto bredere med bena og holdt armene mer ut fra kroppen på venstre bildet. Hadde jeg gjort det samme på høyre bildet tror jeg det ville vært litt lettere å se noe små forandringer i hvertfall. Uansett synes jeg at jeg har blitt litt smalere, men om det kun er ønsketenking får heller være en diskusjonssak! Hehe.

Og her ser dere både forbedringen i mål, vekt og posering! Haha, tipper jeg kommer til å være dødsflau over den første poseringen jeg publiserte her inne (og sikkert denne også forsåvidt) når jeg har kommet så langt at jeg er klar for konkurransen! Med andre ord; uendelig mange timer med både styrke-, kardio- og poseringstreninger senere.

Ser du forandringene fra den siste måneden?

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no