LinnThereseDagsland -

Innflytningsgavene vi har fått!

 • 30.04.2016 kl. 20:30

Etter at Christopher og jeg flyttet for oss selv har vi fått så ekstremt masse fint og nyttig at det rett og slett er skummelt... For hvordan i all verden skal vi klare å vise hvor takknemlige vi er for alt dette! Både vaskemaskin, skaper, sofa, planter og blomster, border, stoler, oppvaskkluter, mat i alle former og fasonger for ikke å snakke om masse penger er bare noe av det vi har vært så heldige å få av min kjære, snille familie og gode venner. Jeg er så takknemlig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

På toppen av det hele kom også farmor og farfar med denne nydelige orkidéen på torsdag da vi hadde innflytningsfest. Den sto oppi en vakker, hvit og enkel potte som gle rett inn i stuen vår. Jeg syntes også båndet på innpakningen var i en så fin farge at jeg ikke tok av plasten før mange timer senere, og når jeg først gjorde det knyttet jeg like gjerne båndet rundt potten. Og slik henger det enda!

Mormor og morfar kom inn med en gigantisk bukett med røde roser som jeg fordelte i to forskjellige vaser i stuen. Det er så fint med mange blomster og blanter synes jeg, og i hvertfall når de er i så fine farger. I tillegg fikk jeg også en stor pakke med kyllingfilet noe som passer utrolig godt ettersom det er det jeg spiser til middag to ganger daglig hver eneste dag!

Helt til slutt kom min lille kjernefamilie, sammen med Milo, og av de var vi så heldige å få et gavekort på rema 1000! Altså, der hvor all handlingen min foregår. Helt perfekt! I tillegg fikk vi en søt liten hilsen på innsiden av innpakningspapiret og en eske ris. Skulle nesten tro at mamma og mormor hadde pratet sammen på forhånd ettersom mamma og de kom med ris, mens mormor og morfar kom med kylling! Hihi. 

Alt dette fikk vi altså i innflytningsselskapet selv om alle disse har hjulpet oss med masse til leiligheten de siste ukene også! Er det mulig, jeg hadde ikke forventet å få noenting den torsdagen jeg. Det var liksom ment som et lite selskap der jeg serverte kake og kaffi for å prøve å vise min takknemlighet så godt jeg klarer - men jammen kommer de med flotte og nyttige gaver likevel.

Igjen, tusen millioner takk for alt sammen!

Slik trener jeg armene mine!

 • 30.04.2016 kl. 18:03

Som jeg har fortalt dere før, trener jeg alle muskelgruppene - inkludert armene - to ganger i uken. Ei lett økt med mange repitisjoner og ei tung økt med litt færre repitisjoner. I dag har jeg lyst til å dele formiddagsøkten min med dere; som besto av tung armtrening og 40 minutter kardio til slutt. Senere i kveld skal jeg tilbake for å trene ryggen!

Ettersom jeg har såpass mange økter i uken blir de gjerne litt kortere enn normalt, og i dag var det kun fire øvelser på programmet mitt. To øvelser for biceps og to øvelser for triceps, og dersom du ikke visste det fra før er bicepsen musklene som ligger på oversiden av armen og triceps den som ligger på undersiden (når du flexer altså, begge muskelene ligger i overarmen). 

Biceps er vel den man ser lettest, men likevel ser armene mye finere ut om du har en god triceps i tillegg. Sliter du med grevinneheng for eksempel? Vel, da kan det hjelpe å trene triceps for å stramme opp undersiden av overarmen. Men tilbake til treningsprogrammet mitt i dag da; to øvelser på biceps og to øvelser på triceps. På bildet under her ser dere hvilke og hvor mye jeg tar i de forskjellige øvelsene.

Ellers avsluttet jeg som sagt økten med 40 minutter kardiotrening, noe jeg vanligvis ikke pleier å ha etter formiddagsøkta. Men samvittigheten min tvang meg til å gjennomføre det likevel ettersom jeg ikke klarte å fullføre kardioen i går. Tenker derfor at jeg tar det igjen i dag!

 

Supersliten ble jeg i hvertfall, og geléarmer fikk jeg også! Haha, gleder meg til å dra de gangsperr lårene mine bort til treningssenteret igjen i kveld, og få trent ei god økt på ryggen!

Morgenstund har gull i mund

 • 30.04.2016 kl. 13:05

Jeg starter denne lørdagen på samme måte som jeg startet gårsdagen, nemlig i kontorstolen min inne på mitt koselige, lille rom. Rommet som ble en blanding av klesrom (walk in closet), bloggekontor og Foreverkontor. Rommet jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg ville gjøre med, så da gjorde jeg heller bare alt sammen. Men det ble jo bra til slutt, dette koselige, lille rommet mitt!

Stolen min har jeg kledd med et mykt pledd bare for å gjøre det ekstra koselig å sitte her inne. Jeg har også hengt opp dekorasjonslysene jeg fikk av mamma over vinduet. Ellers har jeg frokosten min på brettet ved siden av meg, macen på andre siden, planleggingsboken i midten og ferieboken på kommoden ved siden av.

Planene mine denne strålende lørdagsmorgenen er nemlig bare å sitte her, kikke ut mot folkelivet i byen, kose meg med frokosten - som jeg tilsatte litt sukrin gold (den får du kjøpt her til bare 74,-) for anledningen. Det er jo lørdag! Og resultatet ble sååå godt - blogge for dere og så skal jeg kose med litt med denne ferieboken. Det er ikke så lenge før vi skal på vår tredje kjæresteferie sammen, og da vil jeg gjøre ferdig kollasjene fra de to forrige feriene før vi reiser ned til Hellas i midten av juni.

Ellers kom mamma og lillesøster innom med en ny smak av Zeroh saften til meg. Den er i verdens nydeligste rosa farge, og det er nesten så jeg kan sitte å drømme meg vekk bare ved å kikke på flasken. Jeg blandet meg et stort glass til frokosten, og den smaker akkurat like godt som den ser ut. Søt, frisk og en eller annen mystisk smak som bare gjør den helt perfekt. Hvit te & Litchi står det forresten på flaksen. Den bør dere prøve!

Har du noen spennende planer denne lørdagen?

// innlegget inneholder annonselenker

Innflytningsfest!

 • 29.04.2016 kl. 20:55

I går hadde vi min kjære familie over på kake og kaffi ettersom vi skulle feire at kjæresten og jeg endelig har funnet oss til rette i leiligheten vår. Vi er endelig ferdig med alt av oppussing - så nå er det bare små justeringer og fin puss som gjenstår. Altså slik som absolutt alle driver med; bytte ut bilder på veggene, gardiner, nye duker, fikse badet, nytt trekk til kjøkkenstolene - slike ting. Nå er ikke det jeg nevnte her noe vi skal med det første (bortsett fra å få nye trekk til kjøkkenstolene), men dere skjønner hva jeg mener.


Skapet over her fikk vi faktisk ikke inn i hus før i forigårs. Det er så fint, og helt perfekt til å oppbevare alt serviset vårt!

Det var så fint og hyggelig å ha alle disse fantastiske menneskene som betyr så masse for meg under ett og samme tak. Skravling og kakespising i timevis - sammen med latter og interessante samtaleemner ble det den perfekte innflytningsfesten. Kakene jeg har bakt falt veldig godt i smak, noe som gleder kokken i meg noe vanvittig. Hihi! Ingenting er så gøy som å høre at gjestene er fornøyd med noe du har bakt og stelt i stand.

Ellers fikk vi utrolig mange fine innflytningsgaver, både nå og i løpet av de siste ukene, men de har jeg lyst til å vise dere i et helt eget innlegg i morgen. Jeg skal også vise dere hovedkaken jeg bestemte meg for å lage i et eget innlegg. Dere kan skimte den så vidt på enden av bordet på denne siden.

Jeg lagde et lite hus (som dessverre sank sammen og ikke ble heeelt vellykket, men smakte uansett godt, så da er jeg fornøyd) som sto midt i en hage med en liten dam og hele pakken. Viser dere skikkelig en annen dag!

La oss ha en liten gjettekonkurranse; Jeg mistet et egg på gulvet i det jeg stresset som en galning for å få kakene ferdig til gjestene kom. Egget knuste, og plommen og alt annet inni der veltet seg ut av skallet og plasserte seg midt på teppet. Jeg fikk selvsagt tørket alt opp igjen, men la oss likevel gjette hvor egget knuste...

Og dere, et lite hint; Milo fant stedet med en gang, og rikket seg ikke av flekken etterpå. Han slikket og gravde til det nesten kom hull i det stakkars kjøkkenteppet mitt, haha. Neida, en liten overdrivelse der, men er litt snålt at han klarte å finne ut akkurat hvor jeg mistet det, og ikke minst at det var så godt å slikke på det!

Og selv om kvelden var alle tiders og vi koste oss masse stopper det ikke der! Vi skal nemlig ha enda en innflytningsfest på mandag, men da med Christopher sin side. Det gleder jeg meg også til, spesielt siden de faktisk ikke har sett leiligheten enda, og da får se den for første gang nå når den er helt ferdig.

Håper fredagskvelden din har vært fin hittil, og at resten av den blir upåklagelig!

Ei helt sinnsykt god beinøkt!

 • 29.04.2016 kl. 15:38

Etter en god natts søvn føltes kroppen så kvikk og god at jeg bestemte meg for å "trøkke" litt ekstra på under formiddagens beinøkt! Jeg startet økten med tunge knebøy, før jeg gikk over til hacklift, videre til leg extentions, liggende lårcurl og til slutt hadde jeg strake markløft på programmet. Lårene mine føltes som gelé, og jeg hadde problemer med å flytte meg fra ene enden av rommet og til andre enden for å utføre siste øvelse.

tightsen er min absolutte favoritt, og du kan kjøpe den her om du ønsker

Likevel var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle gi meg, og kjørte derfor på i strake markløft også! Og dere kan tenke dere, jeg som bare drikker mer og mer vann jo slitnere jeg blir. Det vil si at jeg drikker i overkant mye vann fordi jeg tror jeg blir mindre sliten av det - en merkelig tenkemåte som jeg har hatt i alle år. Når jeg da skal ta strake markløft, altså bøye overkroppen nedover samtidig som bena er så og si strake - da begynner det å skje litt av hver i kroppen min. I hvertfall når jeg er så sliten og likevel presser meg gjennom siste øvelse.

Det kom sure oppstøt omtrent under hver eneste repitisjon, hver gang jeg bøyde meg nedover. Og på siste settet kastet jeg faktisk opp, haha tro det eller ei! Heldigvis var det siste settet så jeg slapp å pine meg gjennom noe mer der, men 40 minutter på mølla hadde jeg fremdeles igjen. Dessverre klarte jeg ikke å gjennomføre det. Jeg får heller gjemme akkurat den biten til senere i kveld!

tightsen er min absolutte favoritt, og du kan kjøpe den her om du ønsker

Når det er sagt er jeg stolt over at jeg klarte å presse meg gjennom hele økta til tross for at jeg ble så sliten etter hvert. Nå sitter jeg her med et superbredt glis om munnen, og tenker tilbake på den gode beinøkta jeg nettopp har fullført. Der jeg perset i flere av øvelsene, og klarte å holde motet oppe under hele økta. Ingen følelse er bedre enn den man sitter igjen med etter en slik treningsøkt! Nå er liksom både oppkast, de brennende lårene og svetten verdt alt sammen!

For dere vet hva de sier? "Skal man bli best, må man trene best!" Så sant og så enkelt...

// innlegget inneholder annonselenker

PS: Dersom dere skulle lure ble disse bildene tatt før trening. Nå sitter jeg som et slakt i sofaen, og det gjør enda vondt i lårene bare av å stå oppreist :-D SÅ GØY!

Good morning, princess!

 • 29.04.2016 kl. 11:47

God morgen dere! Ja, morgen. Jeg har nemlig akkurat stått opp, tro det eller ei, men det siste døgnet har jeg vært så trøtt i kroppen at det virkelig var nødvendig med noen ekstra timer søvn. Så da jeg nylig åpnet øynene følte jeg meg som en liten prinsesse der jeg lå. Skjønnhetssøvnen hadde fikset alt! Jeg våknet med ny energi og et smil om munnen.

Derfor har jeg nå plassert baken i stolen på kontoret mitt, og her har jeg planer om å bli i noen timer. Få unnagjort litt bloggarbeid etter at jeg for en gangs skyld tok meg en hel dag fri i går. Misforstå meg rett - jeg elsker å blogge, men noen ganger krever det bare energi jeg ikke har.

Jeg håper dere har hatt en fin fredag så langt, og at resten av den blir upåklagelig, så skal jeg prøve å få skrevet noen gode innlegg dere kan kose dere med i løpet av helgen 

Motivasjon!

 • 27.04.2016 kl. 20:25

I mens jeg sitter her og prøver å finne motivasjon til økt nummer to, also known as helvettesøkta, a.k.a tung beintrening - tenkte jeg at jeg kunne dele noen klipp fra formiddagsøkten min. Da var det rygg, biceps og mage som sto på programmet! Det er faktisk en av ukens favorittøkter synes jeg. Det er så gøy å trene rygg. Jeg elsker det! Mage derimot er ikke like gøy - men uansett så gøy når man er ferdig!

Jeg fikk ikke filmet alle øvelsene jeg trente på formiddagsøkten, men jeg fikk i hvertfall filmet alle mage- og ryggøvelsene. Det er kun biceps som mangler! Det kan jeg prøve å fange på kameraet en annen gang. I mellomtiden kan dere ta en titt på videoen under, så håper jeg at det kan motivere dere til å ta ei ekstra økt eller to denne uken! Det føles jo så bra når det er gjort!

Apropos det, det er vel det eneste som motiverer meg før kveldens leg day. Eller nei, å se for meg hvordan jeg kommer til å skinne på scenen med de lårmusklene motiverer meg også. Jo, og at jeg har på meg favorittreningsklærne i dag - rosa, rosa, rosa! Også må jeg innrømme at jeg blir ganske motivert av musikken jeg hører på nå også! Den girer meg skikkelig opp! Og hey! Der ble jeg skikkelig motivert gitt. Er ikke alltid så mye som skal til ;-)

Nå skal jeg hive meg i bilen, så snakkes vi!

En knallgod nyhet!

 • 27.04.2016 kl. 12:01

Gjett hva? Jeg har nettopp kommet over en helt ekstremt god nyhet. Noe i hvertfall jeg selv kommer til å benytte meg av, og det synes jeg du skal gjøre også.

Dere har garantert sett dem, NOCCO BCAA, enten om det er på instagram, i butikkene, på blogger eller kanskje til og med på treningssenteret? Uansett hvor er det ingen tvil om at disse helt nye BCAA drikkene er superpopulære blant treningsglade mennesker. De inneholder så gode næringsstoffer, og er samtidig nesten helt uten kalorier at det nesten blir for godt til å være sant. 

Selv har jeg handlet disse boksene med mirakeldrikke på butikken mange ganger, men det er ingen tvil om at det fort går mange penger bort om man skal kjøpe en og en boks på den måten. Det man sparer mye mer på er å bestille et helt brett på nett. Jeg har hatt et brett stående hjemme hos meg før, og det var utrolig befriende og bare kunne ta seg en boks når jeg ville uten å stresse med å komme meg på butikken, og ikke minst betale for den, først. 

Og som om du ikke sparte nok på å kjøpe et slikt brett med 24 bokser fra før, så sparer du i hvertfall masse på det nå! Gymgrossisten har nemlig - 25 % på alle smakene av NOCCO BCAA nå! Er ikke det bare for godt til å være sant? Jo, det trodde jeg også, derfor var jeg nødt til å klikke inn på linken for å se det med mine egne øyne. Om du er som meg kan du klikke her, så kommer du til dette sinnsyke tilbudet!

Jeg anbefaler dere å gripe muligheten nå som dere har den ettersom dette garantert kommer til å bli fort utsolgt. I skrivende øyeblikk har de fremdeles alle tre smakene (pære, jordbær/rabarbra og fersken) inne, men jeg er likevel rimelig sikker på at det snart begynner å gå mot et tomt lager.

Benytt deg derfor av muligheten nå, og husk; dersom du er usikker på hvilken smak kan du bare gå på rema 1000 eller meny (sikkert flere dagligvarebutikker også) og kjøpe deg én boks for å kjenne hvordan den smaker. Og så bestiller du et brett her inne når du har funnet din favoritt.

- klikk her eller på hvilket som helst av bildene i dette innlegget for å komme til kampanjen -

Hvilken smak er din favoritt?

// skrevet i samarbeid med gymgrossisten, og inneholder annonselenker

I treningsbagen min finner du...

 • 26.04.2016 kl. 18:10

I treningsbagen min gjemmer det seg mange rare skatter, og nå tenkte jeg at jeg kunne dele alt med dere. Kanskje dere kan plukke opp et tips og to? Jeg har nemlig alt mulig oppi bagen jeg drar med meg så og si over alt, og føler i hvertfall selv at jeg er forberedt på enhver uventet og forventet situasjon.

Beltet mitt fra den gang jeg drev med vektløfting ligger fortsatt oppi treningsbagen, og det drar jeg frem både titt og ofte. Skal jeg ha et tungt løft, kan det være greit med litt ekstra støtte rundt mage og rygg.

BCAA pulver har jeg også oppi bagen. Klart til å blandes ut i forkant av hver treningsøkt. Det føler jeg gir meg den ekstra energien jeg trenger for å gjennomføre økten så bra som mulig. For ikke å snakke om at BCAA inneholder mange gunstige næringsstoffer.

Treningsboken min har jeg alltid med meg på trening. Jeg har siden jeg startet å trene ført logg under hver eneste økt, og dette hjelper meg til å gjøre det jeg skal på trening, men også å følge med på både utvikling og fremgang. Har jeg skrevet opp programmet på forhånd er det lettere å utføre hvert eneste sett, enn om jeg kun har det i hode. Da kan man fort lure seg selv ved å tenke "jeg har trent veldig bra nå, så om jeg hopper over det siste settet gjør ikke det noe". Med andre ord, en treningsdagbok hjelper deg til å holde motivasjonen oppe under økten.

Ei tom flaske til å ha vann i under økten. Jeg er ekstremt avhengig av å få i meg nok væske når jeg trener, så dersom jeg har glemt denne flasken kan jeg like gjerne kjøre hjem for å hente den. Jeg  ha nok vann! 

En liten shaker som dere kanskje ser at jeg glemte å skylle ut av i går kveld... Haha, godt det ikke setter seg like lett som proteinpulver ;-) Denne shakeren bruker jeg nemlig kun til å blande BCAA i før trening. Jeg blander den når jeg ankommer treningsstudioet, og drikker på den både i garderoben rett før økten og under oppvarmingen. Deretter går jeg over til vann.

Trådløse øreplugger. Dere husker kanskje at jeg fikk dette av kjæresten til jul? Jeg bruker det masse, spesielt under kardioøktene! Det er så mye lettere å få unnagjort de hersens 40 minuttene på mølla om jeg drømmer meg bort i en youtubevideo samtidig som jeg går.

Øreplugger. Det sier seg selv. Et trådløst headsett går tom for strøm i ny og ne. Og ettersom jeg ikke er noe flink til å lade det regelmessig er jeg nødt til å ha disse med meg. De bruker jeg i nødssituasjoner, det vil si når det trådløse akkurat har gått tom for strøm.

To sett treningshansker ettersom kjæresten alltid glemmer sine om han passer på de selv. Mine bruker jeg når jeg har dager med mange repitisjoner. Gjerne i markløft og slike øvelser som sliter og gjør ekstremt vondt i hendene.

Teip dersom hanskene ikke har gjort jobben sin. Hvis huden "rakner" og sprekker opp skal jeg ikke trenge å avslutte økten. Litt teip fikser såret, og jeg kan forsette økten som om ingenting har hendt.

Knevarmere som jeg bruker under beindager. Skal jeg ha mange knebøy for eksempel, da er det greit å kunne gi knærne litt ekstra støtte og varme - bedre føre var enn etter snar. Skader vil vi ikke ha noe av!

Svette armbånd fra Kari Traa som jeg fikk av mamma for noen måneder siden. Den bruker jeg titt og ofte som håndleddsstøtte ettersom jeg noen ganger får vondt i håndleddet om jeg trener for eksempel benkpress. Blir belastningen på håndleddet for stor er det greit å ha et slikt bånd strammene rundt. Det hjelper faktisk en god del på smerten også!

Gripere eller reimer som kanskje de fleste kaller dem? Skal jeg trene markløft eller andre øvelser hvor jeg må bruke mye krefter bare på å holde stangen tar jeg i bruk disse. Det gjør at jeg heller kan konsentrere meg om å bruke krefter på det jeg egentlig skal enn å holde rundt stangen.

Deodorant har jeg i treningsbagen dersom jeg skal noe direkte etter trening, og ikke har tid til å dusje. Da kan det være greit å fjerne den verste svettelukten med litt deodorant!

Tampongen sier seg vel selv? Skulle tante rød plutselig melde sin ankomst under ei treningsøkt har jeg ikke lyst til å måtte avbryte økten for så å dra hjem. Løsningen ligger i treningsbagen!

Engangshøvelen har jeg tipset dere om før. Har du ankommet treningssenteret i singlet og glemt å barbere stubbene under armene kan denne høvelen være en grei nødløsning som sparer deg fra mange pinlige øyeblikk.

Kulepenn. Som jeg nevnte i starten er jeg over gjennomsnittet opptatt av å føre treningslogg, og derfor har jeg en ekstra kulepenn liggende. Man vet aldri når den som er festet til treningsdagboken går tom for blekk, vet dere ;-)

Uno-kort. For å komme meg inn på treningsstudioet utenom åpningstidene må jeg ha dette uno-kortet. Derfor har det fått en egen liten lomme slik at jeg ikke skal glemme det.

Ellers har jeg vanligvis en ispose dersom det skulle skje noe, og et ekstra sett treningsklær om jeg plutselig skulle finne på å ta meg en økt når jeg er ute og kjører. Under her har jeg lagt til litt av hvert dersom du er på utkikk etter noe nytt å oppbevare i bagen din, klikk på bildene så kommer du til produktene:

Hva har du i treningsbagen din?

// innlegget inneholder annonselenker

Verdens beste hjemmelagde pizza

 • 26.04.2016 kl. 10:17

Husker dere pizzaen jeg lagde meg i helgen? Den som hadde så utrolig mye usunn digg oppå seg, som jeg vanligvis aldri spiser? Vel, denne lørdagen unet jeg meg likevel alt dette, men prøvde å gjøre den litt sunnere ved å legge ruccola på toppen - haha. Uansett, den var helt ekstremt god, og selv om det ikke er noe jeg anbefaler dere å spise hver dag, går det helt fint å spise en lørdag i blant.

Du trenger

En pizzabunn (såklart! Jeg hadde en veldig tynn bunn slik at pizzaen fikk et italiensk preg), tomatpuré, ost, bacon, paprika, pepperoni, mozzarella, ruccola.

Slik gjør du

Start med å skjære baconklumpen i biter, og stek dem deretter litt i stekepannen. Er usikker på om det å forhåndssteke baconet egentlig er nødvendig, men jeg gjorde det hvertfall, så er vi sikre. 

Deretter smører du tomatpuré utover pizzabunnen.

Topp så med ost (alltid ost først!), paprika, bacon, pepperoni og alle de andre godsakene.

Stek pizzaen i ovnen så lenge som bunnen skal stekes, eventuelt bare ta den ut når osten er gyllen (det er en fin huskeregel). For min pizza var det etter cirka ti minutter på 225 grader.

Dere ser mesterverket til venstre, mens kjærestens halvdel til høyre består av det samme, - paprika og mozzarella, + tortillachips.

Topp gjerne med noen blader ruccola, og server med foccaciabrød. Mmm! Det slår aldri feil.

En varm og vakker vårdag!

 • 25.04.2016 kl. 16:48

Her ser dere gårsdagens antrekk, og vær (!), for herlighet så fint vær det var! Ingen vestlendinger har lov til å klage på været vårt i går, for det var upåklagelig. Det rareste med alt var at det faktisk snøet både tidlig på morgenen og sent på kvelden - men midt på dagen strålte solen fra blå, skyfri himmel og det var ikke et eneste vindpust å kjenne.

Jakken finner du her, toppen herskjørtet her og skoene her

Derfor benyttet jeg muligheten til å snike meg til et plagg og to fra sommergarderoben min. Både skjørtet og toppen er egentlig umulig å gå med både på vinterstid og kalde vårdager, men sammen med disse varme støvlettene og ei lang, deilig jakke var det ingenting å klage på. God og varm var jeg, og i tillegg følte jeg meg veldig vel i klærne mine. Og fin faktisk!

Det er så mye lettere å kle seg fint nå etter at jeg fikk walk in closet, for da har jeg mye lettere oversikt over hvilke klær jeg faktisk har å velge mellom. Jeg glemmer ikke den kjempe fine toppen bare fordi den ligger bakerst i skapet, for nå henger alt lett synlig, og jeg kan mikse og matche akkurat slik jeg ønsker! Det må vel være alle jenters drøm?

Hvordan var været hos deg i går?

// Innlegget inneholder annonselenker

En etterlengtet treningsøkt!

 • 25.04.2016 kl. 13:33

God formiddag! Har dere hatt en fin start på denne uken? Det har i hvertfall jeg! Ryggen føles mye bedre, og i dag klarte jeg å våge meg tilbake på treningssenteret igjen. Stram muskulatur kombinert med en liten strekk var det som plaget ryggen min i slutten av forrige uke, men nå er jeg mye bedre! Det gjør fremdeles vondt om jeg vrir meg som en annen tulling, men så lenge jeg beveger meg normalt går det helt fint. 

treningstightsen min finner du her, sportsbhen her og genseren er gammel fra h&m

Derfor bestemte jeg meg for å starte dagen, og uken, med en skikkelig god treningsøkt. Tung brysttrening sto på programmet, og jeg føler virkelig at jeg fikk trent så tungt som jeg skal. God kontakt med musklene hadde jeg også! Det var nesten så jeg ikke ville gå hjem når treningsøkten var ferdig, derfor brukte jeg noen ekstra minutter på å tøye og strekke litt. Det hjelper vel på det også tenker jeg.

- jeg filmet også litt fra de to første øvelsene på programmet, det kan dere se under her -

Nå sitter jeg her hjemme i sofaen og tripper! Vil tilbake for økt nummer to med engang jeg, men jeg skal prøve å venta litt til i hvertfall ;-) Først må posten komme slik at jeg får bladd igjennom reklamen og så tatt den ukentlige handleturen min. Etter det blir det middag og litt bloggarbeid før jeg tillater meg å dra på trening igjen for å trene skuldre og kardio. 

Jeg føler på meg at dette her blir en veldig fin uke. Det kjennes i hvertfall slik nå. Starten har jo vært så fin! Hvordan har mandagen deres vært så langt?

// innlegget inneholder annonselenker

Apartment tour!

 • 24.04.2016 kl. 20:21

Nå har jeg endelig filmet hele leiligheten vår! Vi er så godt som ferdige, og derfor er det en glede å vise dere denne filmen. Jeg er så spent på hva dere synes ettersom det er ganske annerledes, men som jeg sier i videoen - jeg synes den er annerledes på en fin måte! Snur film, og la meg vite hva du synes i kommentarfeltet!

Hva synes du om leiligheten vår?

Min lørdag i mat: måltid for måltid

 • 24.04.2016 kl. 13:55

Jeg lovet dere et innlegg om hvordan gårsdagens fridag så ut. Altså, at jeg skulle fortelle dere om alt jeg valgte å spise! Så, det er det jeg skal gjøre nå.


Frokost

Frokosten spiste jeg på sengen, og da var det gresk yoghurt toppet med forskjellige frukt og bær, litt valnøtter, og et stort glass frokostjuice ved siden av.


Lunsj

Lunsjen ble litt forsinket ettersom vi hjalp mamma med å skifte dekk på bilen. Derfor må jeg innrømme at jeg småspiste litt godteri mellom frokost og lunsjmåltidet. Men når vi endelig kom oss hjem og jeg fikk laget meg lunsj var jeg i himmelen! Proteinpannekaker (dere skjønner kanskje hvor godt jeg synes dette er, når jeg til og med velger å spise det på en fridag) toppet med kiwi, mango og sukkerfri sjokoladesaus. Pluss en halv banan! Jo, også strødde jeg også over litt sukrinmelis - jo søtere, jo bedre!


Middag

- Forresten, ikke la dere lure av at det kun ligger to stykker på tallerkenen... Jeg spiste egentlig FIRE! -

Til middag lagde jeg hjemmelaget pizza! Den ble faktisk så god at jeg skal dele oppskriften med dere en av de nærmeste dagene. Kjæresten og jeg er litt ulike når det kommer til favoritt-pizzatopping, derfor ble bunnen delt i to, og min halvdel besto av; tomatpuré, ost, pepperoni, bacon, mozzarella, paprika og ruccola. Mens han heller ville ha; tomatpuré, ost, pepperoni, bacon og tortilla chips. Til pizzaen hadde jeg også foccaciabrød.


Kvelds

Til kveldsmat hadde jeg ferskt foccaciabrød toppet med ananasost, paprika og litt persille! Til dette hadde jeg også en kopp med sjokolademelk, ah - det var lenge siden!


Kos

Til filmtittingen om kvelden snek jeg meg til det aller siste av godsaker den dagen. En kvikk lunsj, litt smågodt og sourcreme chips dippet i en boks lett rømme blandet med holiday dipmix. Det var sååå godt, og jeg kan virkelig leve lenge på den smaksopplevelsen!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dagen matmessig. Jeg fikk spist det meste jeg har cravet den siste tiden, men klarte også å holde det noenlunde sunt. Det skal litt viljestyrke til for å klare å begrense seg når man endelig får en fridag, men jeg føler at jeg fikk det greit til denne gangen i hvertfall. 

Koste du deg med noe spesielt i går?

Hva heter du på instagram?

 • 23.04.2016 kl. 20:23

Du skroller gjennom andres bilder på instagram daglig, men du er veldig dårlig til å publisere nye bilder selv. Kjenner du deg igjen? Jeg gjør i hvertfall det, men prøver likevel å være så flink jeg kan til å oppdatere daglig. Om du ikke følger meg på instragram allerede kan jeg meddele at brukernavnet mitt er linnthereseee der. Under har jeg lagt til mine nyeste bilder!

Det jeg gjerne vil vite nå er om dere har noen gode tips til instagrammere som inspirerer deg? Gjerne i forhold til trening og kosthold! Om ikke kan du gjerne legge til brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en tur innom. Kanskje jeg ender opp med å følge deg også!

A perfect saturday morning!

 • 23.04.2016 kl. 13:01

Starten på denne lørdagen har heldigvis vært bedre enn slutten på gårsdagen. I dag har jeg nemlig fri spisedag hele dagen, og frokosten ble derfor spist på sengen; ei stor skål med gresk yoghurt toppet med kiwi, jordbær, valnøtter og banan! I tillegg til frokostjuice i den søte, lille koppen min som jeg fikk av mamma her en dagen. En helt perfekt morgen!

Smertene i ryggen kjenner jeg godt enda, men de er faktisk blitt veldig mye bedre allerede. Håper og krysser fingrene for at det slipper før helgen er omme. Planene for dagen er å hjelpe mamma med dekkskift, demontere min elskede sovesofa som nå skal få et nytt hjem, og muligens få besøk av noen venner i kveld.

Ønsker deg en strålende lørdag!

En skikkelig uflaks-fredag!

 • 22.04.2016 kl. 22:00

God kveld! Hvordan har dere hatt det denne fredagen? Jeg måtte dobbeltsjekke kalenderen for å notere meg at det ikke er den 13. i dag. Uflaksen min har nemlig vært helt ekstrem! Akkurat nå ligger jeg i sengen og vrir meg, ryggen gjør kjempe vondt og jeg hater at jeg ikke kan bevege meg slik jeg ønsker - og ikke minst, jeg hater at jeg ikke kan trene! Jeg blir skikkelig rastløs når jeg ikke får trent, i hvert fall én gang til dagen, og da kan dere jo tenke dere hvordan jeg blir mot slutten av helgen ettersom jeg ikke kan trene før tidligst på mandag.

Nå er dere kanskje passelig nyskjerrige på hva som har hendt..? Vel, det har seg nemlig slik at jeg bestemte meg for å kjøre hjem til mamma og hente noen flere ting fra gamle rommet mitt i formiddag. Og i det jeg satte fra meg den ene posen full av aloe vera produkter må jeg på en eller annen måte ha vridd meg - for jeg kom meg nesten ikke opp igjen. Hele ryggen bare strammet seg skikkelig til, og uansett hva jeg gjorde så kjente jeg smerte.

Det ble heldigvis litt bedre utover dagen, og nå er det kun det å sette seg, reise seg opp, sitte skjevt eller legge meg bakover som gjør vondt. Jo, også stråler det nedover ryggen om jeg vrir hodet mot venstre side! Merkelig, vondt og veldig, veldig plagsomt. Store deler av dagen har derfor gått til å sitte foran tv-skjermen og se på serier. Ellers fikk jeg komt meg ut en tur, og gått noen striper her i sentrum - og det hjalp veldig på!

Men likevel, som sagt blir jeg veldig rastløs når jeg ikke får trene, og derfor begynte jeg å tutle litt med klesstangen min for et par timer siden. Etter langt om lenge fikk jeg endelig montert den, så nå håper jeg bare morfar vil hjelpe meg å lime den fast i løpet av helgen, eller på mandag.

Det er faktisk ikke mye igjen her i denne leiligheten vår nå - før alt er helt ferdig! Og ja, jeg vet jeg har sagt det i en evighet nå, men denne gangen er det faktisk sant! Jeg har vist dere en god del av den allerede, og i dette innlegget har jeg lagt ved enda flere bilder, men alt får dere likevel ikke se før i videoen som kommer om (forhåpentligvis) bare et par dager!

Håper dere har hatt en litt bedre fredag enn meg, så snakkes vi igjen i morgen - da er det fri spisedag! Jeg jubler!

Our little love story!

 • 22.04.2016 kl. 17:25

Vi startet opp som to single og glade ungdommer, dansende på dansegulvet på byens beste utested for de under 20 år. Vi falt fort for hverandre, og i dagene som fulgte var vi med hverandre så og si hele tiden. Vi ble bedre kjent med hverandre, og mer og mer glad i hverandre for hver eneste dag som gikk.

Sommeren et halvt år etterpå reiste vi på vår første tur sammen, en harrytur til Sverige. Med pizzabilen som vårt eneste hus de to ukene vi tilbrakte på andre siden av grensen. Vi sov, spiste og kjørte i bilen - og hadde egentlig en helt utrolig sommer. Enda bedre ble den da vi fant ut jeg var gravid - og at vi sammen skulle bli foreldre til et lite barn. 

Dessverre valgte spiren å slippe taket, noe som gjorde at vi hadde mange tunge og utfordrende måneder foran oss. Heldigvis kom vi oss igjennom det, og forholdet ble bare sterkere. Etter ett år som kjærester kjente vi hverandre veldig godt, hadde hatt gode og dårlige perioder - men alt i alt hadde vi aldri elsket et menneske så høyt som vi elsket hverandre.

En måned etterpå reiste vi spontant på vår første sydentur. Fire timer etter at turen var bestilt begynte vi å kjøre mot flyplassen. Vi hadde det veldig gøy i Gran Canaria i ei uke, og nok en gang opplevde vi masse nytt. Vi dro både på utflukter og shoppingturer. Når vi kom hjem til virkeligheten igjen var vi mange gode minner rikere. 

Nå har det gått ett år og litt over fire måneder siden vi møtte hverandre for første gang på dansegulvet den kvelden i desember, og her sitter vi med vår egen leilighet, masse gode minner, en sydentur som er bestilt til sommeren og planene for fremtiden klar. Jeg tror vi har mange gode år i vente, men uansett hva som skjer vil jeg du skal vite én ting.

Uansett hva som skjer med oss i fremtiden, vil jeg du skal vite at hver dag vi er sammen er den beste dagen i mitt liv. Jeg føler meg som verdens heldigste som får lov til å kalle deg min, og jeg vil du skal vite at jeg alltid vil være din.

Jeg vil alltid elske deg.

Resultatet av min kroppsanalyse!

 • 21.04.2016 kl. 17:18

Som mange av dere kanskje allerede har fått med dere var jeg innom Klinikk Selsaas tidligere i dag for å få kroppen min analysert ved hjelp av en maskin kalt Inbody 720. Denne maskinen sender svake elektriske signaler gjennom kroppen, og det hele tar bare et par minutter. Man får med seg et ark hvor det er skrevet svart på hvitt hvor mye muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv. kroppen din består av.

Som dere kanskje skjønner er dette derfor mye mer nøyaktig enn å måle for eksempel fettprosent ved hjelp av klype eller baderomsvekt. Ja, dette er faktisk den beste metoden for å få oversikt over kroppens sammensetning som finnes på markedet. Det er helt trygt og meget nøyaktig. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble en smule skuffet over resultatet mitt - eller det vil si fettprosenten min. Ettersom jeg hadde målt den med klype tidligere å fått vite at den var 20,88 % kan dere kanskje tenke dere hvordan det var å få vite svart på hvitt at den egentlig er 26,1 %. Fikk likevel høre i ettertid at fettprosenten alltid er lavere når den måles med klype ettersom den da kun måler underhudsfettet - mens inbody måler alt kroppsfett.

Jeg må likevel meddele at jeg ble positivt overrasket over muskelmassen min - spesielt i overkroppen ettersom jeg trodde den var mye lavere enn den tydeligvis er! Alt i alt har jeg en muskelmasse på 29,7 kilo. Wuhu! Det er i hvertfall mer enn fettet, som til sammen veier 18,7 kilo, hehe. Les gjerne over skjemaet under her, kanskje du skjønner noe av det? Om ikke trenger du ikke være redd for å spør hva de enkelte begrepene betyr.

En slik inbody 720 test som dette er utrolig kjekk for meg som skal stille i fitness - da får jeg oversikt over hva som må gjøres videre og hvordan jeg ligger an. Men det kan definitivt være veldig nyttig om du ønsker å komme i gang med trening, legge om livsstilen eller kanskje spesielt om du trener en del fra før.

For å komme med et eksempel på den første; dette kan være ideelt før du går i gang med en vektreduksjon eller starter med en opptreningsfase. Resultatene fra Inbody kan du bruke til å skreddersy din kostplan og treningsopplegg. I etterkant kan du ta en ny måling og se svart på hvitt hvilke aspekter av din helse som har forbedret seg. Bedre motivasjon for videre fremgang finnes det vel ikke!?

Helt til slutt vil jeg oppsummere alt inbody 720 måler, og det er; skjelettmuskulatur, fettfri kroppsvekt, fordeling og balanse av muskulatur, viceralt fett, fett i kilo og prosent, hvilestoffskifte, idealvekt, kroppsbalanse og mye mer! Anbefaler deg absolutt å ta en slik test for å få en god oversikt over din egen helsetilstand.

Lurer du på noe angående testen, pris eller ønsker å bestille time kan du ringe Klinikk Selsaas på telefon 52716000, eller bestille time via nett her.

Pistolsquat-challenge på video!

 • 20.04.2016 kl. 21:00

Herlighet, for en fantastisk respons på dagens første innlegg! Ingenting gjør meg mer motivert enn det. Derfor bestemte jeg meg for å teste ut denne pistolsquat-utfordringen jeg gav meg selv i forrige uke. Lår sto som sagt på programmet, og når jeg var ferdig med den økta (litt lite gjennomtenkt) bestemte jeg meg altså for å prøve ut denne utfordringen.

Synes egentlig det gikk ganske greit med tanke på at jeg allerede var skikkelig kjørt i lårene, og ikke minst at dette er første gang jeg prøver det. Tror kanskje jeg ville klart å kneke opp 25 kilo også, men ettersom teknikken begynte å svikte på 20 kilo bestemte jeg meg for å la det være. Jeg får heller prøve det neste gang - i starten av økten!

Har du prøvd pistolsquat med vekter før?

What's in my fridge?

 • 20.04.2016 kl. 19:50

Nyskjerrig på hva som skjuler seg inne i mitt kjøleskap? Vel, du trenger ikke å lure så lenge. Min kjære samboer og jeg har nemlig nettopp vært på ukens handlerunde - som vanligvis finner sted på mandagene forresten, men som ble et par dager utsatt denne uken. Vi klarer oss som regel med bare en handledag, men det krever selvsagt en del planlegging (og noen ganger selvbeherskelse, hehe). 

For min del går det mye i det samme ettersom jeg er på diett; kylling, brokkoli og ris til middag, proteinpannekaker til lunsj, havregryn til frokost og omelett med diverse grønnsaker til kvelds. Derfor er det ikke så vanskelig å planlegge akkurat den biten, men det krever litt likevel. Som denne uken for eksempel, da har jeg fri spisedag hele lørdagen, og det må planlegges! Jeg skal forresten laget et "min dag i mat"-innlegg akkurat den lørdagen!

På kjærestens side setter vi opp en plan for både frokost, lunsj, middag og kvelds hver eneste uke - pluss litt kos utenom til helgen. Til dagens to første måltider spiser han som regel brød med kaviar eller nugatti. Mens middagene går det mye i kjøttdeig, svin, supper og lignende - og kveldsmaten pleier å være frokostblanding med melk og jordbærsyltetøy. 

Ellers er vi veldig glad i grønnsaker. Kjæresten spiser masse poteter, gulrøtter, kål, agurk og løk - også har jeg resten til omeletten min. Brokkoli har jeg forsåvidt til middag hver dag også, men den ligger i matboksene dere ser her. Jeg lager alle middagene mine for hele uken (det vil si 14 stykk) på mandagen, og så har jeg det klart i kjøleskapet slik at jeg slipper å lage middag tre ganger daglig hver eneste dag.

Jeg kan forresten avsløre litt om hva som kommer til å befinne seg i lørdagens matinnlegg, og det er både mango, jordbær, skyr, gresk yoghurt og sist men ikke minst, pizza! Jeg skal nemlig diske opp hjemmelaget pizza med kjøttdeig, ost, mozzarella, bacon, ruccola, pepperoni og litt av hvert til meg og min kjære på lørdagskvelden. Mmmm, får vann i munnen allerede <3

Er det noe jeg må ha i kjøleskapet til enhver tid så er det melk, kylling, løk, mais, ketchup, brokkoli, kjøttdeig og egg! Fortell meg gjerne hva du har i kjøleskapet. Kanskje det er noe av det samme som meg?

Glad-opplevelse på vekten i dag!

 • 20.04.2016 kl. 09:22

God morgen til dere på denne deilige, deilige onsdagen. I dag våknet jeg til tidenes glad-opplevelse. Jeg fikk se 60-tallet på vekta for første gang på godt over ett år. Dere kan tro smilet mitt tok seg et par runder rundt hodet i det displayet lyste 69,5 kilo! Jeg tror forresten aldri jeg har delt det eksakte tallet med dere. Har jeg det? Jeg har sagt at jeg har gått ned så så mange kilo, men aldri nevnt hvor mye jeg veier - om jeg husker rett..?

Uansett, da er det kanskje på tide å gjøre det! I november i fjor var jeg på mitt tyngste noensinne. Da så jeg 80 kilo for første gang - mer nøyaktig 80,3 kilo. Det var da bjellen begynte å ringe. Jeg hadde lagt på meg 12 kilo på ett år, og jeg skjønte at jeg var nødt til å ta grep før det ble for sent. Jeg meldte meg inn på UNO treningssenter, og målet ble å stille i bikinifitness. Vel... Nå, fem måneder senere, er jeg 11 kilo lettere og på god vei mot å nå målet mitt.

Jeg føler jeg har lov til å si at jeg er stolt over meg selv nå. For det er jeg virkelig! Men det stopper ikke her. Jeg kommer til å fortsette å kjøre på som jeg har gjort til nå med både diett og trening helt til jeg er sceneklar en vakker helg til høsten. Jeg er både motivert og giret etter glad-opplevelsen i dag morges, så nå skal jeg komme meg på trening! Lår og rumpe skal pumpes i dag.

Ønsker dere en strålende onsdag!

Lørdagens festantrekk!

 • 19.04.2016 kl. 11:07

På lørdag kledde jeg meg opp i festklær for første gang på evigheter, og da så jeg faktisk ganske stor forskjell på kroppen i forhold til forrige gang jeg knødde meg inn i en slik tettsittende, stram kjole. Alle kjolene satt rett og slett mye finere på nå enn de har gjort før, og det å føle seg så bra i absolutt alt gjør virkelig noe med humøret - og selvtilliten for den del.

Jeg skal derfor ærlig innrømme at jeg følte meg fin på lørdag. Med både en tettsittende kjole og høye støvletter - sistnevnte fikk jeg faktisk av morfar for ikke så veldig lenge siden. Synes de gjør et hvert antrekk så mye mer elegant. Spesielt om det er snakk om korte kjoler eller skjørt.

kjolen finner du her // skoene finner du her

Hva synes du om antrekket?

Fettprosenten min!

 • 18.04.2016 kl. 18:02

I mens jeg sto på trening og pumpet skuldrene for fullt tenkte jeg over hva jeg skulle dele med dere fra treningsøkten. Om jeg skulle gi dere et treningstips, dele programmet fra første økten med dere, eller om jeg skulle filme noen klipp fra noen av løftene. Det var da jeg plutselig kom på at jeg enda ikke har delt resultatet fra fettprosentmålingen jeg gjorde den 1.april!

Så, hvorfor ikke dele det nå. Selv om det snart er tre uker siden tror jeg ikke resultatet kan ha forandret seg kjeeempe masse. Forhåpentligvis litt, da. Vekten har i hvertfall minket med 3 kilo på disse tre ukene.

Fettprosenten ble målt slik at coachen skulle ha en liten pekepinne på hvor langt vi har igjen, og hvor store grep som må tas. Det er tross alt han som setter opp både kostplan og treningsplan til meg, og da kan det være greit for han også å vite hvor mye fett det egentlig er på denne kroppen her.

Målingen ble gjort med klype på treningssenteret, og resultatet viste 20,88! Altså, 20,88 prosent av alt på kroppen min er fett. Det vil si at om man tar bort alt fettet veier jeg 57 kilo akkurat nå (eller for 3 uker siden, da). Spennende dette her med fettprosent synes jeg. Man får liksom sett så mye bedre hvor god form man er i enn om man regner ut BMI, eller bare ser på vekten for den saks skyld.

Gleder meg masse til neste måling, og må si at jeg er rimelig nyskjerrig på om det har skjedd noe på disse tre ukene også...

Har du målt fettprosenten din før?

Denne ukens middagsmeny

 • 18.04.2016 kl. 11:58

Hver eneste mandag setter jeg meg ned for å planlegge hele ukens middager. For min egen del går det selvsagt bare i kylling, ris og brokkoli, men jeg elsker å lage mat - og min kjære samboer får derfor hjemmelaget middag hver eneste dag. Jeg har tro på at det aller sunneste og beste er mat som er laget fra bunnen av, og når jeg i tillegg liker å stå på kjøkkenet sier det seg selv at det går mye i hjemmelaget middager her i hus.

Jeg ønsker også å inspirere dere til å lage så mye mat hjemme som mulig, og deler derfor oppskrifter på alt mulig med dere. I dag har jeg lyst til å gjøre en liten vri på det ved å heller dele hele ukens middagsmeny med dere. Dette var et ønske som poppet opp i kommentarfeltet rett før helgen, så jeg håper det er flere som setter pris på det.


 

Mandag - Kjøttkaker

Norsk, tradisjonell middag. Kjøttkaker slår vel aldri feil, uansett? Disse kjøttkakene gjør i hvertfall ikke det. Her snakker vi en helt ekstremt enkel og samtidig smakfull middag.


 

Tirsdag - Bakt søtpotet med taco-kyllingfyll

Wæ, som om bakt potet ikke er godt nok fra før skal kjæresten få den i søtpotet, med taco-kylling fyll inni og smeltet ost på toppen. Åh, får vann i munnen bare av å skrive om det til dere, for denne oppskriften her er bare latterlig god.


 

Onsdag - Minikjøttboller i hjemmelaget paprikasalsa

En oppskrift jeg prøvde meg på for kjempe lenge siden, men som likevel smaker kjempe godt. Her snakker vi sterkt, sunt og utrolig proteinrikt. Verdt å teste ut!


 

Torsdag - Meksikansk tomatsuppe

Min egen lille vri på mammas hjemmelagde, meksikanske tomatsuppe. Min er hakket sterkere og (om jeg får si det selv) enda bedre. Å bryte opp med suppe mellom alle kjøttmiddagene blir absolutt ikke feil.


 

Fredag - Hamburger med potetstrimler

Denne her prøvde jeg meg på for første gang etter at vi hadde flyttet ut faktisk. Ikke hadde jeg noen plan på forhånd heller, jeg bare klasjet kjøttdeig og forskjellige krydder i en bolle og håpet på det beste. Vel, kjæresten ble fornøyd og derfor våger jeg å dele oppskriften med dere.


 

Lørdag - Bakt paprika med tacofyll

Mmmm.. På lørdag har jeg såkalt cheatday, med andre ord er jeg så heldig å få ta del i middagen akkurat denne dagen. Derfor må det være noe ekstra godt på planen, og bakt paprika med tacofyll er virkelig en surveren vinner. 


 

Søndag - Biff med potetskiver og brokkolipuré

Biff slår aldri feil, i hvertfall ikke for mannfolkene. Her har jeg stekt potetskiver og laget brokkolipuré til, verdt å teste ut!

For å komme til de forskjellige oppskriftene kan du bare trykke på bildet av maten du vil ha oppskriften på!

Hva synes du om slike typer innlegg som dette?

Sunne cupcakes med marshmallowsfrosting

 • 17.04.2016 kl. 21:46

Okei, hva tenker du hvis jeg forteller deg at det finnes et sunnere alternativ til cupcakes, og de smaker minst like godt som de originale kaloribombene som er proppet med sukker? Jeg vedder på at du tenker "Herlighet, det må jeg prøve!? Hvor kan jeg få tak i oppskriften på dem mon tro..?" og nettopp derfor har jeg nå bestemt meg for å dele oppskriften på disse fullstendig sukkerfri cupcakesene.

Frostingen (det vil si toppingen) er av hjemmelaget marshmallows med en frisk og syrlig smak av sitron som passer perfekt til den søte sjokoladesmaken i muffinsen. Denne her er du bare nødt til å prøve ut, for uansett hvor lenge jeg prøver å beskrive smaken er det umulig å formidle det på en slik måte at du skjønner hvor godt det er. Så finn heller frem penn og papir og noter ned det du mangler til morgendagens handletur!

Du trenger:

4 egg - 300 gram mager kesam - 100 gram sukrinmelis - 100 gram sukrin - 70 gram bakekakao - 40 gram mandelmel - 30 gram fiberfin - 1 ts salt - 1 vaniljestang - 4 ts bakepulver - 200 gram philadelphia light. Og til marshmallowsfrostingen: 25 gram gelantinpulver - 1 dl sukkerfri saft (jeg brukte zeroh sin med sitron og lime smak) - 1 dl vann - 200 gram fibersirup

Slik gjør du:

Start med å vispe egg, sukrin og sukrinmelis til en luftig eggedosis. Dette tar som regel rundt 15 minutter, bruk derfor en automatisk visp eller kjøkkenmaskin.

Når eggedosisen er ferdig rører du forsiktig inn mager kesam. Igjen, rør forsiktig, slik at du beholder luftigheten. Sikt så i det tørre og rør dette forsiktig sammen med resten.

Visp philadelphiaosten sammen med litt sukrinmelis i en egen bolle, og rør det så forsiktig inn sammen med røren etterpå. Fordel røren i muffinsformer. Fyll dem opp 2/3 deler og stek dem midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.

I mens muffinsene står i stekeovnen kan du begynne å lage marshmallowsfrostingen. Da blander du gelantinpulveret med 1 dl vann i en liten skål. Så heller du fibersirup og saft  i en kjele og varmer det forsiktig opp (det skal ikke koke), ha gelantinen i den varme blandingen og la alt løse seg opp.

Hell så blandingen over i ei bolle og pisk massen med en ballongvisp på medium hastighet i 5 minutter. Øk så hastigheten til maks i 10 minutter til. Helt til slutt smører du på marshmallowsfrostingen (eventuelt bruker en sprøytepose eller pumpe om du har det) og pynter med det du vil. Bare pass på at muffinsene er helt avkjølt før du begynner å dekorere dem.

Jeg drysset bare over vanlig sjokolade-kakepynt (med andre ord, det er det eneste på disse cupcakesene som ikke er sukkerfritt). Men det finnes mange sukkerfri alternativer til kakepynt også. Eventuelt kan du jo pynte med bær eller frukt også.

Håper det smaker!

Jeg angrer for at jeg flyttet hjemmefra!

 • 17.04.2016 kl. 20:28

Jepp, det gjør jeg. Akkurat nå så gjør jeg faktisk det. Jeg har for øyeblikket et av mine livs verste dager, og det jeg skal fortelle dere nå er både noe av det ærligste jeg har delt med dere, men også kanskje noe av det mest latterlige...

Visste dere nemlig at jeg har en slags fobi for edderkopper? Og nå mener jeg ikke en sånn "æææ, et innsekt"-typisk jentedrama. Altså, å holde en makk, leke med en bille eller studere en veps er ingen problem. Null, niks, nada. Jeg er med andre ord ikke redd for insekter i seg selv (de fascinerer meg faktisk litt), men med engang det er snakk om åtte lange, hårete ben og åtte øyne - det er da jeg friker ut. Jeg får panikk rett og slett!

De siste årene har det heldigvis bedret seg litt, og nå klarer jeg vanligvis å ta (det vil si plassere et glass over) de aller minste edderkoppene, men med det samme de blir større enn en femtiøring får jeg problemer. Tidligere hyperventilerte jeg og hjernen min tvang meg til å flykte med det samme jeg så en edderkopp. Nå klarer jeg i det minste å være i samme rom så lenge jeg vet hvor edderkoppen befinner seg.

Men altså, la oss komme til poenget. Til dagens hendelse...

Jeg er alene i leiligheten. Kjæresten er på jobb, og som den snille samboeren jeg er hadde jeg tenkt til å overraske han med en nyvasket og ren leilighet når han kommer hjem i kveld. Planen var å støvsuge og vaske alle gulv, vaske gardinene, riste sofaputer, skifte på senga osv. Altså, rengjøre alt - rett og slett. Men da jeg kom til det tredje punktet på lista som var å riste sofaputene møtte jeg på min verste fiende.

Jeg skal til å løfte sofaputen, og der kravler verdens ekleste krypdyr ut fra sofaen. Den var gigantisk! Jeg fikk som vanlig helt panikk og ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Ikke sjanse i verden om jeg klarte å ta den selv. Ettersom jeg holdt på å frike helt ut ringte jeg mamma samtidig som jeg kjente hjertet slå hardt i brystet og jeg sto midt på stuegulvet i god avstand fra sofaen. Etter en samtale med henne var jeg litt roligere, men i det vi la på begynte jeg å grine.

Grine, dere! Over en forbanna edderkopp! Jeg brukte langt om lenge og enda litt mer tid på å få alle sofaputene ut av sofaen. Når jeg endelig hadde klart det sto han alene igjen midt på ryggen i sofaen. Jeg hadde ei skål i håndene, for han ville aldri fått plass under et glass, og prøvde å nærme meg edderkoppen en million ganger. Uten hell. Jeg klarte det bare rett og slett ikke.

Til slutt fant jeg frem skoskjeen vår, og teipen fast skålen til enden av den. På den måten slapp jeg å gå så nær den for å fange den under skålen. Jeg var meget fornøyd med resultatet der jeg satt, fremdeles midt på stuegulvet, med skoskjeen i den ene hånden og teiprullen i den andre. Og et lite flir om munnen selvfølgelig. I det jeg titter opp for å legge en plan om hvilken retning det er best å nærme seg fra, skvetter jeg til å kaster automatisk fra meg både teipen og skoskjeen. Skålen deiser i bakken, og det er et under at den ikke knuste. Edderkoppen var vekk!

Jeg klarte å dra benken en meter ut i fra veggen for å forsikre meg om at den ikke bare hadde kravlet seg på baksiden, men det hadde den altså ikke. Jeg frykter at den ligger og gjemmer seg under benken, men der kommer jeg ikke til alene. Derfor har jeg nå evakuert stuen, og har planer om å tilbringe resten av kvelden innelåst på soverommet. Alle vinduer og dører inn til stuen er lukket, så nå sitter jeg bare her og venter på at min kjære skal bli ferdig på jobb.

Da skal hele stuen snus på hodet for å finne det forbanna udyret. Og så skal jeg sove. For dette har vært en lang dag. Og med det sier jeg over og ut, håper søndagskvelden deres har vært bedre enn min. 


Kjære Gud!

Vær så snill å la det være lite folk på Egon i kveld, slik at Christopher får komme hjem fra jobb tidligere.

Amen.


PS: Det er lov å le på min bekostning. Den skal jeg ta på meg! ;-)

Store planer, men lite energi

 • 17.04.2016 kl. 16:31

Hei på dere! Hvordan går det? På denne siden av skjermen går det i hvertfall ganske greit. Det er en helt vanlig, rolig søndag. Kjæresten er på jobb, jeg er hjemme og rydder litt i leiligheten. Har store planer om å vaske noen gardiner etter hvert, og kanskje ta meg en tur hjem for å hente resten av klærne mine. Klesrommet mitt begynner jo å komme seg veldig nå. Men vi får se. Akkurat nå har jeg det egentlig veldig fint på sofaen her også, haha. Energinivået er med andre ord innstilt på søndag.

Eller kanskje jeg skal gå meg en tur. Lufte hodet litt. Det er jo så fint vær ute! Jeg skal holde dere oppdatert, og lover å sjekke innom et par ganger til i dag. Håper søndagen deres er superfin.

I dag smiiiiler jeg!

 • 16.04.2016 kl. 16:45

I dag er jeg i latterlig godt humør. Mulig det har med at jeg nettopp har bak noen nydelige cupcakes som er både sunne og sukkerfri! Gleder meg til kl.17 for da kan jeg smake dem. Kjæresten har uansett prøvesmakt og jeg kan medele at han likte dem kjempe godt. I morgen skal dere få oppskrift på dem forresten. Det er utrolig enkelt, og ikke så vanskelig som det kanskje kan virke. Dette er noe alle kan få til!

Ellers kan mitt gode humør også skylde at jeg har halv spisedag i dag, noe som vil si at jeg kan spise det jeg vil etter klokken 17! Derfor skal kjæresten og jeg på date på Egon - noe som også har invirkning på humøret selvsagt! Ellers er det en siste ting som kan forklare smilet mitt i dag. Og det er at kjæresten og jeg skal på fest. Parteeey for første gang på over tre måneder, wæ.

Forhørte meg med coachen min i går om det er mulig for meg å drikke litt alkohol også ettersom jeg har spisedag, men da burde jeg helst holde meg til et glass vin eller to. Meeen, jeg som ikke drikker vin er ikke heeelt der. Fikk også beskjed om at jeg kunne ta meg én drink om jeg ønsket det, noe som er en veldig grei mulighet å ha, men jeg har ikke bestemt meg helt enda for hva jeg kommer til å gjøre.

Det eneste som er sikkert er at vi får tre venner på besøk, og vi fem skal kose oss med god drikke - muligens bare light brus på meg, men det overlever jeg ;-) -, sunne cupcakes og kanskje det blir en aldri så liten tur på byen etterpå. Tiden får vise! Det eneste jeg vet er at jeg ønsker et lite avbrekk akkurat i dag. Solen stråler ute, og jeg har bare lyst til å nyte alt som nytes kan. Med andre ord blir dette første og siste oppdatering denne lørdagen, så skal jeg heller prøve å gjøre det godt igjen i morgen!

Jeg håper dere har en helt fantastisk lørdag, og at resten av denne helgen blir legendarisk! Masse kjærlighet fra meg til dere!

Teamwork

 • 15.04.2016 kl. 20:35

Litt forsinket, men endelig er det gjort! Kjæresten (nei, vent! ... samboeren) og jeg har brukt den siste timen på å skifte til sommerdekk. Endelig er piggene borte, og vi går lysere og varmere dager i møte. Her i gården er det forresten ikke noe "mannejobb" og "kvinnejobb". Her er vi sammen om det meste, og hjelper hverandre. Det tror jeg vi kommer til å komme veldig langt med. Fungerer kanskje ikke for alle, men for oss er det definitivt det som fungerer best.

Selv har jeg jo faktisk jobbet som dekkmontør for et par år siden. Noen av dere som husker det, kanskje? Og da er det jo ekstra gøy å hjelpe til, når jeg faktisk kan det jeg også. Selv om det er min kjære som tar seg av hovedjobben så hjelper jeg til med å fjerne kapsler, legge dekkene klar, jekke opp bilen og slike ting. Da går det forresten mye fortere også!

Nå skal vi slappe av resten av kvelden, og så blir det full rulle med siste innspurt på leiligheten i morgen. Nå begynner vi å nærme oss ferdig. Det er faktisk bare én vegg til som skal males! Også er det innflyttingen da. Jeg har jo nesten ikke tatt med meg en eneste ting fra gamle rommet mitt enda. Men vi kommer vel i mål en gang, forhåpentligvis i løpet av helgen. Da skal jeg vise dere hele leiligheten i en video, det gleder jeg meg masse til!

Skifter du til sommerdekk selv?

The perfect sweater this spring!

 • 15.04.2016 kl. 16:55

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Er det noe jeg liker, så er det å gå plagg med plagg som ikke halve byen allerede har. Det vil si plagg man kan kjøpe på nett, og som ikke finnes på bikbok, gina eller h&m. Slike plagg som denne genseren her. Den var jeg så heldig å få sponset av shein, og jeg er evig takknemlig for akkurat det, for hallo! Se bare hvor stilig den er, og det beste av alt; man slipper å bekymre seg for å ende opp med å kle seg likt som alle andre.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Jeg har i hvertfall ikke sett denne genseren her, eller lignende, tidligere! Har du? Jeg elsker at den har lang hals, noe som gjør at den passer perfekt til denne årstiden, men samtidig er skuldrene åpne! I tillegg er fargen helt nydelig og passer til det aller meste. Varm er den også, men ikke slik at man blir klam. Akkurat passe. Med andre ord, helt perfekt.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Shein er som jeg har fortalt dere om før, helt trygg å handle på! Klærne kommer vanligvis etter 2-3 uker, og toll har foreløbig aldri vært noe problem for min del. Denne genseren er også helt normal i størrelse, jeg har den i smal! Stil meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet om det er noe mer du lurer på.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Hva synes du om genseren?

// genseren er sponset

Våknet med et smil om munnen!

 • 15.04.2016 kl. 11:59

Slike morgener som dette her er gull verdt! For ja - det er faktisk bare et par timer siden jeg sto opp. Jeg lå og dro meg i en evighet i dag, før jeg krøp ut av sengen og inn på badet. Der foretok jeg månedens underveis måling av kroppen - både vekt og omkrets ble målt - og etter at det var gjort gikk jeg ut fra badet igjen med et stort smil om munnen. Jeg kan beskrive følelsen jeg hadde da med ett ord; fremgang!

Utsett aldri til i morgen hva du kan nyte i dag

Den beste tiden er i nuet

Deretter gikk jeg inn på kjøkkenet for å finne meg frokost i verdens søteste skål. Jeg kjøpte to av disse i går, sammen med en kjempe fin godteriskål! Santvel, den var søt!? Jeg satt frokosten på kjøkkenbordet, og gikk så inn på klesrommet og fant mine favorittplagg for tiden. Kjærestens joggebukse - som jeg har fått bruke til å malebukse - og hans aller mykeste hettegenser. Det er liksom noe i det at hans klær er så mye mykere enn mine, hihi. 

Etter at jeg hadde kledd meg og satt håret opp i en dult, gikk jeg tilbake på kjøkkenet for å spise maten min. Samtidig sendte jeg resultatene over til coachen min, som også ga en stor tommel opp! Da maten var inntatt beveget jeg meg videre inn i stuen hvor jeg slo meg ned med et deilig pledd, macen og energidrikken CULT.

Nå brenner det duftelys på bordet, jeg sitter her og koser meg samtidig som jeg samler litt energi til treningsøkten som jeg snart skal i gang med. Humøret er veldig bra og denne idylliske morgenen her gjør det neppe noe dårligere. Hihi. Jeg håper dere får en strålende fredag ♥

Min neste utfordring!

 • 14.04.2016 kl. 21:00

Etter trening i dag bestemte jeg meg helt plutselig for å teste ut såkalte "pistol-squats" igjen. Det vil si at du skal ta knebøy på én fot slik jeg gjør på bildet over her. Jeg synes dette er skikkelig gøy og annerledes å gjøre på trening en gang i blant. Derfor bestemte jeg meg for at min neste utfordring på trening skal ha med denne gøyale øvelsen her å gjøre!

Jeg vil nemlig prøve å holde vektskiver foran meg samtidig som jeg gjør denne øvelsen. Det vil si at jeg tar knebøy på én fot med mer motstand enn bare min egen kroppsvekt. Jeg har aldri prøvd det før, så det blir spennende å se om det går, men jeg tenkte jeg kunne filme forsøket, så kan jeg dele det med dere! Det blir likevel ikke før på søndag ettersom det er da min neste leg day er!

I mellomtiden er jeg spent på å høre om dette er noe du har prøvd før, pistol-squat med ekstra motstand?

Verdens beste hjemmelagde kjøttkaker

 • 14.04.2016 kl. 18:23

Den desidert beste middagen det går an å lage til kjæresten min er definitivt kjøttkaker - og da gjerne med salsa og brun saus, noen andre som har smakt salsa til kjøttkakene før? Derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det til middag i dag. Jeg har nemlig aldri laget kjøttkaker helt fra bunn av tidligere. Men en gang er nødt til å være den første!

- rosene jeg fikk av mormor for snart to uker siden står enda like fine! -

Jeg vet forresten at det blir mye middagsprat og oppskrifter i hytt og pine nå for tiden - men jeg håper det er noe dere setter pris på, og at det ikke bare blir oppfattet som mas. Haha! Har nemlig en liten, ekkel følelse av det. Men jeg klarer liksom ikke å la være heller. Jeg trives ekstremt godt på kjøkkenet, og nå når jeg har fått meg mitt eget klarer jeg nesten ikke å gå ut i fra rommet uten å få en rar form for hjemlengsel. Jeg trives med andre ord aller best på kjøkkenet - samme hvor rart det enn høres ut! 

Uansett, det betyr at det blir masse god hjemmelaget mat til min kjære, hver eneste dag. Og det er vel en god ting? I dag har jeg derfor lyst til å dele denne super enkle oppskriften på kjøttkaker med dere!


Du trenger

400 gram kjøttdeig - 1,5 ts salt - 0,25 ts pepper - 0,25 ts malt muskat - 0,25 ts malt ingefær - 2 ss potetmel - 1,5 dl melk

Slik gjør du

Bruk helst en foodprocessor til å blande sammen alle ingrediensene til farsen er jevn og fin. Har du ikke det, slik som denne nyinnflytta frøkna, kan du også kna deg ihjel med en gaffel i en liten evigheten - det blir bra til slutt!

Når farsen er jevn former du den til runde kaker i ønsket størrelse. Ha gjerne litt kaldt vann til å duppe hendene i slik at farsen blir lettere å jobbe med.

 Nå har vi allerede kommet til tredje og siste steg! Ha smør i en middels varm stekepanne, og stek kjøttkakene i cirka 2 minutter på hver side til de har fått en fin brun farge. Om du er usikker på om de er ferdige kan du dele den tykkeste på midten for å dobbelt sjekke!

Etter at kjøttkakene er ferdig stekt lager jeg sausen og koker poteter og grønnsaker. Når sausen begynner å nærme seg ferdig legger jeg kjøttkakene oppi, og lar dem trekke en liten stund der før maten serveres med kokte poteter og gulrøtter. Server gjerne med erterstuing og tyttebærsyltetøy også!

Har du laget hjemmelagde kjøttkaker før?

Black & white

 • 14.04.2016 kl. 13:46

Wæ, sjekk det her da! Om man bare finner det riktige lyset, og gjerne gjør bildene om i svart-hvitt kan man plutselig se gigantisk ut. Det er nesten så jeg begynner å skjelve i knærne av å se på bildene under fordi jeg ser så svær ut. Men på samme tid er det skikkelig moro! Jeg hadde jo absolutt ikke hatt noe i mot å sett sånn her ut. Eller, teknisk sett så gjør jeg jo det. Men, for å si det på en litt annen måte; jeg hadde absolutt ikke hatt noe i mot å sett sånn ut, uten hjelp av godt lys og sterke kontraster!

Når det er sagt må jeg innrømme at jeg stadig ser forbedringer på ryggmusklene! De blir mer og mer markerte, og jeg liker også å tro at de blir større og større - la oss satse på det. Ellers går det fanske greit på trening for tiden. Jeg har lite energi til å gjennomføre øktene med så høy intensitet og styrke som jeg ønsker, ettersom oppussingen tar veldig mye energi. Men jeg er likevel stolt over å klare så mye som jeg klarer, og tror det er godt for kroppen å ha noen økter med lavere intensitet inni mellom.

Ellers er det lår og legger som står på programmet i dag, så ønsk meg gjerne lykke til! Tenkte jeg skulle bortom på treningsstudioet nå snart, så har jeg resten av ettermiddagen og kvelden til maling. Kun ei økt i dag, med andre ord!

Skal du trene i dag?

Min sminkerutine

 • 13.04.2016 kl. 21:18

Jeg har en helt ekstremt enkel sminkerutine at det nesten er for godt til å være sant. Jeg bruker kun to sminkeprodukter daglig - med unntak av de dagene jeg rett og slett lar være å sminke meg i det hele tatt. Noe som hender titt og ofte det også, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler meg mye bedre de dagene jeg ser litt ekstra fresh ut på grunn av sminken. 

På bildet til venstre er jeg helt sminkefri, mens jeg på bildet til høyre har brukt fire sminkeprodukter. Det vil si to mer enn jeg bruker til hverdags. Dette er en sminkestil jeg ville gått for om jeg skulle noe ekstra spesielt en dag; for eksempel på et møte eller i et middagsselskap. Festsminken ser forresten ganske lik ut den også, men da pleier jeg som regel å legge til litt øyenskygge. Ikke noe fancy, fancy her i gården, altså.

Jeg veldig enkel i sminkeveien, men likevel så føler jeg at jeg ser ganske stor forskjell på meg selv med disse få produktene jeg bruker. Med andre ord; de er gode! Både på resultat, men også for huden din. Alle sminkeproduktene jeg bruker er nemlig fra Forever Living sitt merke, som inneholder aloe vera! Og vi vet vel alle at aloe vera er bra for det meste; spesielt huden vår.

Det første sminkeproduktet jeg påfører er foundationen BB creme fra Flawless by Sonya i fargen nude. Det er den fargen du bør velge om du har en vanlig nordisk hudtone. Den er enkel å påføre, legger seg veldig fint utover huden og trekker inn slik at det ikke ser ut som et ekstra lag oppå ansiktet ditt - om du skjønte den beskrivelsen?

Uten BB creme fra Forever Living        -         Med BB creme fra Forever Living

I tillegg holder den seg lenge, ser veldig naturlig ut samtidig som den jevner ut huden din, har solfaktor 20 - noe som gjør at huden din beskyttes. Men den tilfører også fuktighet, akkurat som en god fuktighetskrem, og det beste av alt; den inneholder aloe vera! Om du ønsker å lese mer om den eller kjøpe den, kan du gjøre det her.

Foundationen bruker jeg alltid når jeg sminker meg, uansett om jeg skal noe spesielt eller ikke - det gjør jeg imidlertid ikke med dette pudderet her. Det blir kun brukt ved spesielle anledninger. Flawless sitt mineralpudder bruker jeg for å få et matt og naturlig resultat over foundationen. Dette pudderet gir meg også en strålende glød i hele ansiktet noe som får meg til å se ekstra våken og frisk ut. Kosten jeg bruker kan du forresten kjøpe her.

Uten pudderet fra Forever Living        -         Med pudderet fra Forever Living

Pudderet finnes i fire forskjellige farger, jeg har den annet lyseste som heter "natural". Det er den jeg vil anbefale deg om du har en vanlig, nordisk hudtone. Er du riktignok veldig lys i huden ville jeg heller tatt den lyseste om jeg var deg. Men ikke vær redd for å bestille feil farge, for du kan selvsagt få bytte om du ikke er fornøyd. Om du ønsker å lese mer om pudderet, eller kjøpe det, kan du gjøre det her.

Maskaraen er den beste jeg noensinne har hatt, og jeg har brukt den non-stop siden første gang jeg prøvde den. Denne finnes i to forskjellige typer - en som gir vippene masse volum og en som gir vippene lengde. Du kan selvsagt kombinere dem for et ekstra fint og langt resultat med masse volum - noe jeg har prøvd selv tidligere. Jeg foretrekker likevel den som gir ekstra lengde til hverdags.

Uten maskaraen fra Forever Living        -         Med maskaraen fra Forever Living

Denne maskaraen er det dessverre ikke mulig å få tak i nå ettersom de holder på å gjøre noen forbedringer på den, og den derfor er tatt av markedet inntil den nye utgaven er klar. Men jeg skal selvsagt gi dere beskjed når den er tilbake!

Det siste sminkeproduktet jeg vil vise dere er også et produkt jeg kun bruker ved spesielle anledninger eller hvis jeg skal på fest. Til hverdags pleier jeg faktisk bare å bruke denne lipsylen ettersom den er ekstremt god for leppene, inneholder masse aloe vera og gir et fint og naturlig resultat. Denne lipglossen derimot bruker jeg som sagt ved finere anledninger.

Den gir en fin glans på leppene, og tilfører både fuktighet og aloe vera! Denne kommer også i en ekstra søt flaske - den har nemlig både speil og lys innebygd i "flasken" noe som gjør at lipglossen kan påføres hvor og når som helst! Absolutt et partytriks som er verdt å teste ut. Du finner mer informasjon og muligheten til å kjøpe den her.

Alle disse sminkeproduktene jeg har tipset dere om er gode for huden din - enten om du sliter med tørr hud, rødhet, kviser eller hva enn det måtte være, så anbefaler jeg deg å prøve ut disse produktene. De inneholder som sagt aloe vera - og vi vet alle at aloe vera er en av hudens beste venner!

Dersom du skulle ha noen spørsmål kan de stilles i kommentarfeltet her, eller på mail ltd-forever@hotmail.com. Ellers kan jeg informere dere om at jeg levere varene gratis helt til døren din dersom du bor her i distriktet. Bor du andre plasser i landet sender jeg dem selvsagt i posten, og du har dem i løpet av 2-3 dager.

Milo sitt kuleste triks!

 • 13.04.2016 kl. 15:58

Nå når jeg først har Milo på besøk her kan jeg jo like gjerne benytte anledningen til å vise dere hvor flink han er. Dette er det trikset han er aller flinkest til, og jeg gleder meg masse til den dagen vi kommer så langt at vi også kan legge godbiten på snuten hans. Men foreløbig er jeg så utrolig stolt over at han klarer å ha den på labben også. Ellers kan han også de basic-triksene som sitt, legg deg osv. 

Og før dere spør, ja han elsker paprika! Gulrot også, og generelt alle andre grønnsaker, haha. En sunn hund med andre ord! 

Sant vel han er flink?

Jeg har fått besøk av lillebror!

 • 13.04.2016 kl. 12:16

Heisann dere, og god onsdagsformiddag! I dag har jeg fått besøk av min kjære lillebror, og vi koser oss masse med leiligheten helt for oss selv. Vi løper frem og tilbake tvers over stuegulvet, vi tuller hverandre inn i (det vil si jeg tuller Milo inn i) pledd, vi leker tikken rundt stuebordet og alt er bare fryd og gammen. For å være ærlig tror jeg sjeldent jeg har sett halen hans logre så fort.

Nå ligger han så pent og pyntelig oppå ryggen til sofaen vi har i stuen og holder et øye med døren samtidig som han prøver å slappe litt av. Men med to hunder i etasjen under og masse lyder fra utsiden ettersom vi befinner oss midt i sentrum er det jo klart at han må holde vakt! 

Vi gikk en liten tur rett før jeg hentet han, men nå når vi har lekt så masse som vi har tror jeg at vi skal ta oss en lang og god tur etter at dette innlegget er publisert. Hvis ikke er jeg redd det skjer et uhell eller to her inne, og det vil vi jo ikke ha noe av.

Ellers skulle jeg hilse fra Milo og si at han ønsker dere en fin dag, og at han håper å få blogget for dere en gang snart. Les gjerne hans forrige innlegg om julenissene her!

Sunn og god meksikansk tomatsuppe!

 • 12.04.2016 kl. 18:59

God tirsdag! Hvordan har dere det? Selv har jeg det egentlig veldig fint, til tross for at jeg nettopp har fått plassert skinka ned på sofaen. Frem til nå har jeg både hatt ei treningsøkt, vært på et møte, ryddet både stue og kjøkken, laget middager til meg selv for resten av uken, vasket noen klær, tatt oppvasken, ooog lagd meksikansk tomatsuppe helt fra bunnen av til min kjære. Lillebroren hans var også på besøk for å hjelpe oss her i leiligheten i dag, så da fikk han også middag - for jeg hadde laget i massevis, jeg!

Denne oppskriften er for hele 6 personer! Den er supersunn, smaker fantastisk godt og skikkelig meksikansk. Jeg tok utgangspunkt i oppskriften til mamma som jeg har delt med dere tidligere her, men kuttet ut litt av paprikaen, tilsatte litt ekstra chili og andre små justeringer. Så, om du liker sterk suppe med masse smak og mye oppi - da bør du prøve denne!


Du trenger

2 buljongterninger - 1 pakke hakkede tomater med hvitløk - 1 pakke hakkede tomater med basilikum og oregano - 1 glass tacosaus - 1 pakke philadelphia ost - 3 ss kokosmelk - 1 halv paprika - 2 chili - 1 løk

Evt. kjøttdeig, bacon, mais, paprika, tortilla chips, chili, ost, peanøtter, løk og lignende som kan serveres til suppen. Jeg valgte kjøttdeig, mais, løk og chili denne gang.


Slik gjør du

Start med å hakke grønnsakene. Chilien og paprikaen kan gjerne finhakkes mens løken kan skjæres opp litt grovere. Det gjør du slik du synes det smaker best, men selv er jeg størst fan av den måten.

Stek så løken på middels varme sammen med litt smør til den blir glatt og blank.

Tøm alle ingrediensene oppi ei stor gryte sammen med 8,5 dl vann. Rør godt om slik at philadelphiaosten løser seg helt opp, og alle ingrediensene blandes. La suppen koke i omtrent 10 minutter.

Samtidig som suppen koker kan du steke kjøttdeig dersom du vil servere det til suppen. 

Når suppen har kokt i 10 minutter er alt klart. Server med det du ønsker, og så håper jeg det smaker! ... Eller, jeg vet det smaker!

Kunne du tenkt deg å prøve denne suppen?

Drømmer meg bort...

 • 12.04.2016 kl. 11:52

Nå ligger jeg bare på sofaen og drømmer meg bort til varmere strøk. Selv om Christopher og jeg var i syden for bare to måneder siden, savner jeg varmen så ufattelig masse at jeg kunne tenke meg å reise tilbake nå med det samme. Jeg får likevel bare smøre meg med tålmodighet, for vi har tross alt en sydentur på lur om litt over to måneder. Da skal vi til Hellas, nærmere bestemt Rethymnon på Kreta!

Jeg kan nesten ikke vente! Ingen av oss har vært i Hellas før, og vi gleder oss masse til å utforske naturen, dra på eventyr og kose oss gløgg i hjel i dette vidunderlige landet. Vi har allerede booket flere utflukter, vi har planlagt å dra på både snorkel- og dykkersafari, vi skal leie bil og utforske på egenhånd og masse, masse mer! Vi skal også reise sammen med lillesøsteren min, Marthe, og mormor og morfar. Det blir så koselig! Både familietid, kjærestetid og ferietid på en og samme reise - det kan vel ikke bli bedre enn dette?

Har du vært på Kreta før? Noe du anbefaler oss å utforske? 

Blue like the ocean

 • 11.04.2016 kl. 17:27

I dag hadde jeg en av de dagene smilet nesten går rundt. En av de dagene jeg føler meg som verdens heldigste. Og samtidig er super takknemlig. Jeg hadde en av de dagene jeg får en sms om at en ny pakke fra proteinfabrikken ligger og venter på meg på postkontoret. Da skjønner dere sikkert følelsen jeg satt igjen med? For ja, det var en av de dagene i dag.

Jeg føler meg så utrolig heldig at jeg nesten ikke får sagt det engang, for herlighet, hvor fint er ikke dette settet fra better bodies? Ikke nok med at passformen er helt utrolig bra, og at stoffet er kjempe behagelig - men den fargen. Den er bare til å drømme seg bort i. Det er liksom så krystallblått som havet på kritthvite strender langt, langt nede i sør. Ah, nei, dette settet her steg rett til tops som favoritter i klesskapet mitt. Kommer nok til å bruke det masse på poseringstreninger, og ellers kommer jeg til å bruke sportsbhen masse på trening.

Både shortsen og sportsbhen er helt normale i størrelsen. Jeg har shortsen i størrelse medium og sportsbhen i størrelse smal, dersom du skulle lure på det. Ellers kan du kjøpe, se flere bilder og lese andres tilbakemeldinger om shortsen her - og sportsbhen her! Og dere, jeg mener det når jeg sier at dette settet er verdt å klikke hjem. Finnes også i fargene rosa, oransj, militærgrønn og militærgrå.

Ellers lurte det seg også et gigantisk spann med mine favorittpannekaker i esken. Disse pannekakene har jeg spist fast til lunsj hver eneste dag i flere måneder nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at lunsjen er mitt favorittmåltid i løpet av dagen. De har liksom en deilig smak av vanilje, i stedenfor å smake kunstig slik mange andre proteinpannekaker gjør. Dette spannet kan du kjøpe her, men om du er litt skeptisk kan du også kjøpe en mindre eske her.

Topping til disse pannekakene har jeg faktisk ikke prøvd før i dag, men jeg må si at jeg ble svært positivt overrasket da jeg prøvde den som heter "pannekakesirup" i dag! Nå gleder jeg meg i hjel til å teste sjokoladesausen og jordbærsausen også. Disse er helt fri for kalorier, og kan derfor fint brukes om du er på konkurransediett slik som meg - men også om du bare ønsker å leve litt sunnere! Smakfull sirup for alle, med andre ord.

Du finner pannekakesirupen her, sjokoladesausen her og jordbærsausen her. Anbefaler dere likevel å kjøpe hele pakken med dette 4 kilos spannet med proteinpannekaker og tre pakningen med topping ettersom man får det beste av alt i en pakke - og det kan du gjøre her. Tro meg, du kommer ikke til å angre!

Har du erfaring med noen av disse produktene fra før? Legg gjerne igjen din mening om dem, eller spørsmål, her i kommentarfeltet. Jeg svarer med glede ettersom dette er produkter jeg er ett hundre prosent fornøyd med, og derfor med sikkerhet kan tipse dere om!

// innlegget inneholder annonselenker

Fullkroppsøkt som kan gjøres ute!

 • 10.04.2016 kl. 20:56

Søndag er også kjent som min andre bein- og rumpedag i uken. Onsdag er den første - og det er den som er skikkelig tung. På søndagene er det litt lettere trening, flere repitisjoner, og gjerne mange forskjellige plyoøvelser. Men i dag valgte jeg å gjøre det litt annerledes. Solen stråler enda sterkere i dag enn i går, og derfor bestemte jeg meg for å utforske nærområdet her litt i stedet. Det er jo egentlig en skam å trene inne på et treningsstudio når det er så fint vær ute - i hvertfall når jeg kan gjøre akkurat det samme ute. Det trengs bare en liten dose ekstra kreativitet.

Jeg fant denne lange trappen ved siden av rådhuset her i byen, og bestemte meg for å trene søndagsøkten der. Har du noen lange trapper rundt deg kan du kanskje få litt inspirasjon til en aldri så liten fullkroppsøkt? Jeg krysser fingrene for det, og derfor velger jeg også å dele treningsøkten med dere. Det sto som sagt egentlig bare bein og rumpe på programmet i dag, men jeg regner med det ikke skader å kjøre noen ekstra muskelgrupper - i hvertfall ikke i så fint vær.

Første øvelsen jeg hadde var å hoppe to og to trappetrinn helt opp til toppen, og så ned igjen. Dette gjorde jeg én gang før jeg tok en liten pause - og gjentok det tre ganger.

Andre øvelsen jeg tok var bulgarske utfall med kroppsvekt. Da plasserte jeg den bakerste foten på rekkverket, og sto selv på trappen under. Det er viktig å ha trykket på hælen på den fremste foten og stramme mage-, rygg- og setemuskulatur. Senk deg rolig ned til kneet nesten når bakken, før du presser deg opp igjen. Kjør ti repitisjoner på hvert ben, og gjenta 3 ganger.

Tredje øvelsen er litt enklere enn vanlig push ups ettersom du ligger litt skrått, men er likevel ganske tung om du kjører nok repitisjoner. Her hadde jeg 25 repitisjoner og tre sett. Husk å stramme mage og rygg! Du kan også velge hvor du vil at øvelsen skal ta mest. Ønsker du å trene bryst har du bredt mellomrom mellom hendene. Ønsker du derimot at øvelsen skal gå mest på triceps kan du holde skulderbredde eller smalere.

I neste øvelse skal du plassere ryggen mot rekkverket og bena langt frem. Hold rundt rekkverket mens du bøyer armene, og senker deg ned til det er omtrent 90 grader i hofta, før du presser deg opp igjen. Ta gjerne ti repitisjoner her også, og tre sett totalt.

Så, dette var treningsøkten jeg hadde ute i solen i dag. Men jeg er veldig giret på å få litt innspill om noen av dere har andre gode øvelser man kan trene ute! Kjør på med tips i kommentarfeltet!

Jeg får walk in closet!

 • 10.04.2016 kl. 13:49

Nå blir det forandring i planene her i dette nye hjemmet vårt. I stedet for å ha det ene lille rommet til kontor, og dele et av de store rommene i walk in closet til meg og spillerom til min kjære - kommer vi heller til å bytte litt på det. Nå får han det lille rommet helt for seg selv til play stationen sin, og det beste av alt; det store rommet blir bare mitt! Her kommer jeg til å ha walk in closet i ene enden og kontor i andre enden. Høres ikke bare det helt fantastisk ut?

Jeg er i ekstase! Ja, jeg er faktisk så gira at i stedet for å fikse meg på håret, ordne sminken, finne meg klær og slike gjøremål vanlige jenter gjør etter at de står opp. Gikk jeg heller for å fortsette med å male mitt kjære walk in closet! Så nå, mange timer senere, står jeg fremdeles her med håret til alle kanter, ingen sminke og i noe som hvertfall ikke kan kalles vanlige klær!

I mens dette strøket tørker får jeg vel prøve å få orden på dette utseende mitt! Dere får ha en kjempe fin søndag så lenge, så snakkes vi senere!

A lovely saturday

 • 09.04.2016 kl. 17:45

Nå har Christopher og jeg nettopp hatt tidenes avbrekk fra oppussingen! Ettersom solen skinte så fint utenfor tok vi rett og slett på oss vårklærne og ruslet en runde rundt i vårt nye nabolag. Jeg kan med en gang fortelle dere at vi har en hel haug av nye locations å velge i - så det er jeg strålende glad for. Vi er omringet av flotte parker, store og brede trapper, gater med små hus på hver side, og slik fortsetter det. En hel haug av nye steder både å utforske, og ta bilder av. Jeg gleder meg sånn til tiden vi har i vente! Dette kommer til å bli så fantastisk.

Ellers var det utrolig forfriskende å spasere rundt i byen når solen strålte fra en knallblå himmel. Småfuglene kvitret fra trærne, duene tuslet rundt på bakken, og måkene hylte og skrek fra høyt oppe i det blå - akkurat slik en helt perfekt vårdag skal være. Det var også utrolig mange folk i gatene - unge kjærestepar, vennegjenger, gamle mennesker og folk som bare gikk en runde med hunden. En god blanding av alt, og oppe i alt dette følte vi oss skikkelig hjemme.

Ingenting er så deilig som å få luftet hodet litt når man driver og maler og styrer hele dagene. Nå har vi pustet inn ny energi og er klar for all jobben vi har vi vente resten av kvelden. Håper dere nyter lørdagen like mye som vi har gjort!

Er været like fint der du er?

Hjemmelaget hamburger med potetstrimler!

 • 09.04.2016 kl. 12:00

Ettersom mange av dere gav uttrykk for at dere syntes middagen jeg lagde til kjæresten her en dagen så utrolig god ut, tenkte jeg at det kunne være en god idé å dele oppskriften med dere! Denne middagen er forholdsvis enkel å lage, og den tar ikke fryktelig mye tid. Ikke er den særlig usunn heller. Et godt alternativ til hamburgermenyen du får kjøpt på et gatekjøkken.

Du trenger

200 gram kjøttdeig av svin, et hamburgerbrød, 3 middagspoteter, litt kål, ei skive av en løk, noen agurksneier, ett egg, ketchup, dressing, piffikrydder, salt, grovkvernet pepper, paprikakrydder og litt smør (evt. olje) til steking.

Slik gjør du

Kna kjøttdeigen i en bolle sammen med egget og krydderet. 

Kutt opp alle tre potetene i strimler og stek dem i litt fett i stekepannen. Dryss gjerne over litt piffi og/eller salt.

Når potetstrimlene har stekt en liten stund trekker du stekepannen av platen og legger "pommes fritesen" i ei skål. Deretter legger du kjøttdeigen i stekepannen og former den som en burger.

La den steke på middels varme uten å snu den til du ser at brunfargen begynner å komme til den andre siden. Slik som du ser på bildet over her. Der er det litt brunt litt over midten av flaten på burgeren. Snu den forsiktig på den andre siden og la den ligge der et par minutter.

Når du har snudd burgeren kan du gjerne hive potetstrimlene (pommes fritesen) oppi stekepannen igjen. Bare legg dem rundt burgeren. I mens dette ligger i pannen i et par minutter klargjør du brød og salat.

Samboeren min liker ikke når hamburgerbrødet er litt stekt derfor har jeg ikke gjort noe med dette. Men jeg vet mange, inkludert meg, liker når hamburgerbrødet er varmt og litt sprøtt. Så sett det gjerne i stekeovnen i noen minutter før du hiver på dressing, salat, kål, løk, eventuelt andre grønnsaker, ketchup og til slutt selve burgeren.

Legg potetstrimlene i en liten skål ved siden av, og server med et iskaldt glass av favorittdrikken til vedkommende!

Er dette noe du kunne tenkt deg? Ja? Vel, lag det da! Det er jo lørdag.

Bak fasaden

 • 08.04.2016 kl. 21:41

Det er vel ingen hemmelighet at absolutt alle personer i hele verden har det rotete rundt seg av og til. Både fotballfrue og andre som alltid ser ut til å ha det så pent og ryddig vil alltid ha en dag og to hvor det absolutt ikke ser ut hjemme - det sier jeg forresten ikke for å henge ut noen, kun for å starte innlegget med en ganske åpenbar fakta. Og før jeg går over til poenget vil jeg også fortsette litt på dette med å ikke ha det ryddig hjemme. Fordi det er nemlig et tidspunkt som er felles for oss alle. Et tidspunkt hvor alle har det rotet hjemme - den dagen de kommer hjem fra IKEA.

Eller tar jeg feil? Er det bare oss? Fordi nå ser det nemlig slik ut her hjemme. (Og jeg som hadde sagt til meg selv at jeg kun skulle legge ut ryddige, fine bilder uten masse rot i bakgrunnen... Vel, der gikk det i vasken. Det er til og med ikke "bare rot i bakgrunnen", det er rotet som er hovedtema i innlegget, haha!)

Christopher og jeg har nå hatt vår siste tur på IKEA for en god stund, og var derfor nødt til å handle inn alt det vi ikke fikk kjøpt den første gangen. Nå har vi fått oss både gulvlamper, kjøkkenteppe, en kjempe stor og fin potteplante, forskjellige hyller som skal brukes til å lage walk-in closet til meg og ikke minst masse annet dill dall som egentlig ikke står på handlelisten, men som på mystisk vis blir med hjem fra IKEA likevel.

Så nå ligger mannen på gulvet og banner og smeller mens han prøver å skru sammen dette hersens, flatpakkede dritet. Hihi, jeg prøver så godt jeg kan å roe han ned slik at møblene slipper å gå på hodet ut vinduet! Halvferdige og med de ti tusen skruende fallende etter. Vi kjenner oss nok alle igjen i akkurat dén følelsen? 

Men, men, nå tror jeg at jeg skal legge fra meg macen og heller hjelpe den stakkars samboeren min før han blir så sint at han ikke er til å ha i hus! Vi snakkes i morgen, ha en fin fredagskveld så lenge.

Vårt aller første besøk!

 • 07.04.2016 kl. 21:01

I dag har vi hatt vårt første ordentlige besøk her i leiligheten, og herlighet så koselig det var! Vi har selvsagt hatt både nære og kjære innom for å se hvordan dette kjære hjemmet vårt ser ut, men det er ikke før i dag at vi virkelig har satt oss ned og hatt besøk på ordentlig. Mamma, lillesøster og Milo kom innom tidligere i kveld, og sammen satt vi og snakket om alt og ingenting i den lille stuekroken vår. Kjempe, kjempe gøy!

Lillesøster og mamma hadde matpakke med seg, så tacoen jeg hadde laget havnet kun i magen på kjæresten. Selv er jeg jo på diett! Så vi satt med hver vår mat og koste oss gløgg i hjel. Hihi, det er slik en fin torsdagskveld skal være - mine favorittmennesker (selv om vi manglet noen) samlet rundt bordet i min fine leilighet.

Nå skal jeg prøve å motivere meg til en aldri så liten treningsøkt på mage og legger! Etterfulgt av 40 minutter i oppoverpakke på tredemøllen. Det blir mye leilighetssnakk om dagen - det er naturligvis på grunn av at det nesten bare er det jeg bruker tiden min på - men dere får hyle ut om det blir for mye!

Endelig er stuen ferdig!

 • 07.04.2016 kl. 19:10

Gjett hva? Vi begynner endelig å bli ferdige med stuen vår! "Hovedkroken" i stuen er vi faktisk helt ferdige med, og det føles så godt! Endelig begynner den å ta form, og vi kan se hvordan det kommer til å se ut - i hvertfall sånn noenlunde. Nå gjenstår bare en liten IKEA-tur til og støvsuging over resten av stuen, så er hele dette rommet ferdig. Kjøkkenet mangler vi bare et spisebord til - alt der inne er allerede i den skjønneste orden.

Neste rom som står for tur er soverommet, men samtidig skal vi prøve å få tatt litt på kles/hobbyrommet! Altså det vil si rommet som vi skal dele i to, kjæresten får ene halvdelen til play station og andre "gutteting" mens jeg får min halvdel til walk-in closet (!!!)

Ellers var det ei som nettopp kommenterte at hun håpet jeg lagde en "apartment tour" - video når hele leiligheten er ferdig. Og der kan jeg love dere at jeg gleder meg minst like masse. En slik video har jeg nemlig planlagt fra den dagen jeg takket ja til leiligheten!

Men, nå er jeg spent! Hva synes dere om stuen vår? Selv er jeg strålende fornøyd!

Jeg er så fornøyd!

 • 07.04.2016 kl. 11:30

Som jeg fortalte dere i går fikk jeg ny personlig rekord i markløft på 100 kilo, 3 sett med 6 repitisjoner! Jeg er så fornøyd, og klarer ikke å vente lenger med å vise dere videoen! Så, len dere tilbake og snurr film! 

Trener du markløft?

Sanking av samboerpoeng!

 • 06.04.2016 kl. 20:10

Ettersom jeg prøver å benytte meg av hver eneste mulighet hvor jeg klarer å bruke ordet "samboer", er det kanskje ikke så overraskende at akkurat dét ordet dukket opp i overskriften også? Vel, det har seg nemlig slik at forholdet til meg og Christopher er minst like fantastisk som det var før vi flyttet sammen - egentlig vil jeg si at det er hakket bedre nå også. Kanskje fordi vi har vårt eget sted og slipper å tråkke oppi alle andre hele tiden? Det er noe med det å få seg noe eget, rolig og privat også. I hvertfall når vi begynner å bli såpass voksne. 

Etter at vi flyttet ut har jeg derfor prøvd å være en så god samboer (se, der klarte jeg det igjen!) som jeg bare kan. Og i dag betydde det å diske opp med hjemmelaget hamburger og stekte potetstrimler til min kjære. Han var unormalt sliten da han kom hjem i fra skolen i dag, og da kan jeg tenke meg det var ekstra godt at jeg hadde brukt så lang tid på middagen hans! Han ble i hvertfall kjempe glad.

Jeg synes det er litt viktig å være snill med hverandre på denne måten i blant. Å gjøre det lille ekstra som å plutselig diske opp med full 3-retters, hjemmelaget middag, kjøpe blomster, rydde leiligheten uten å få beskjed om det eller slik andre småting som du vet at partneren kommer til å sette pris på. Det er det som holder liv i forholdet! Heldigvis er både kjæresten og jeg flinke til å overraske hverandre med slike små gleder hele tiden. Jeg tror det er noe av grunnen til at vi har det så bra sammen som vi har.

Vi er snille mot hverandre, rett og slett.

Nye perser over hele linja!

 • 06.04.2016 kl. 17:12

Gjett hvem som hadde ei kjempe god økt på skuldre og rygg i dag formiddag? Jo, denne frøkna som trodde hun var utslitt av all oppussingen. Vel, det er tydeligvis en gigantisk reservetank med energi i denne kroppen, som kun begynner å pumpe når jeg entrer treningsstudioet! For det er ingen tvil om at økten var helt fantastisk god!

Jeg perset i den ene øvelsen etter den andre, og følte at jeg kunne holdt på i et århundre til! Jeg tok blant annet tre sett med åtte repitisjoner i sittende hantelpress med 13,5 kilo i hver hånd. Den tar ekstremt godt på skuldrene - en av mine nye favorittøvelser egentlig. Også markløft! Der tok jeg også tre sett, men med seks repitisjoner på 100 kilo! Jippi! Det er ny personlig rekord gjennom alle tider - jeg har nemlig aldri, ikke engang da jeg gikk på vektløfting, tatt 3 x 6 reps på 100 i markløft. Meget fornøyd med det, med andre ord!

Jeg har faktisk filmet både markløften og den sittende hantelpressen, så den skal jeg prøve å få satt sammen i løpet av morgendagen! Gleder meg sånn til å vise dere.

Jeg klarte å gjøre en gigantisk feil..!

 • 06.04.2016 kl. 13:34

Nå har jeg nettopp gjort den dummeste tingen jeg har gjort i hele dette leilighetsprosjektet. Jeg som ikke trodde det var mulig å gjøre store feil når det bare er maling, vasking og innflytting vi holder på med. Det er liksom ingen riving av vegger og andre mer kompliserte oppgaver - men likevel klarte jeg altså å gjøre en gigantisk feil!

Vi fikk nemlig ei splitter ny overmadrass og tre laken av mormor og morfar i dag! Noe som er helt fantastisk ettersom vi har ønsket oss ei ny seng lenge. Den vi har er nemlig to enkelt senger som er dyttet inntil hverandre, og da faller vi ned i sprekken i midten hele tiden. Men da kjæresten spikret sengene sammen og vi fikk denne fantastisk gode og doble overmadrassen til å ha over var det akkurat som ei helt ny seng! Det er ikke antydning til sprekke i midten, og man kan ligge hvor som helst i sengen ut at de sklir fra hverandre.

Hvorfor er dette så dumt, tenker du kanskje? Hva var den store og alvorlige feilen jeg hadde gjort?

Jo, nå skal du høre. Feilen var å fikse dette nå i dag. Jeg burde ventet til vi var helt ferdig med hele leiligheten, fordi sengen er så god at jeg gjerne kan bli liggende her resten av dagen! Man kan ikke ha ei så god seng når det er så mye som må gjøres, hihi. Jeg er uansett kjempe fornøyd og gleder meg i hjel til å begynne på resten av soverommet. Men det må bli etter at stuen er helt ferdig!

Snart skal jeg på trening, men før den tid skal jeg få i meg en matbit og ta et siste strøk med maling i vinduskarmen ute i stuen. 

... jeg må bare komme meg opp av sengen først.

Sunn og god omelett med havreknekkebrød!

 • 05.04.2016 kl. 14:10

Gjett hvem som er ferdig med kjøkkenet? Jo, det er vi! Eller, ferdig og ferdig. Det gjenstår kjøkkenbord og maling av lister og vinduskarmer. Men ellers er alt på plass, og det første rommet har endelig tatt form. I går kveld ble jeg derfor så ivrig at jeg glemte å sjekke om jeg hadde strøm på kameraet da jeg plutselig bestemte meg for å dele en aldri så liten oppskrift med dere. Nemlig oppskriften på min kveldsmat for tiden - omelett med havreknekkebrød. Derfor er resultatbildet tatt med mobilen, men resten med kameraet - håper det er OK!


Du trenger:

4 eggehviter - 1 egg - litt løk, mais, paprika og purreløk - 2 havreknekkebrød - persille - gressløk - grovkvernet pepper - salt


Slik gjør du:

Start med å piske sammen 4 eggehviter og ett egg, eventuelt bare rist det godt sammen i en shaker slik jeg gjorde. Hell så røren oppi ei stekepanne og la den steke på svak varme en god stund. I mens dette ligger i stekepannen kan du skjære opp litt grønnsaker. Når du ser at omeletten begynner å stivne litt til (men fremdeles er rennende på toppen) fordeler du grønnsakene over hele flaten, før du krydrer med grovkvernet pepper, salt og persille.

La den steke en liten stund til slik at hele omeletten er fast og gjennomstekt, før du legger den over et fat. Server med to havreknekkebrød og dryss litt gressløk over det hele helt til slutt! Dermed har du en proteinrik, sunn og god kvelds som holder deg mett lenge!

Håper det smaker!

Bildedryss fra leiligheten!

 • 04.04.2016 kl. 19:44

God mandag! Håper starten på uken deres har vært fin? Selv har jeg vært på mitt livs dyreste handletur i dagligvarebutikk. Haha, mat for hele uken er kjøpt i tillegg til diverse ting vi trengte til kjøkkenet. Ellers går dagene mye i det samme for tiden; maling, vasking og oppussing! Vi stor koser oss, og er kjempe heldige som har så god og snill familie rundt oss. For det første har vi fått en splitterny vaskemaskin av mamma og pappa i dag. For ikke å glemme alle de fine pyntetingene, kjøkkenvekten eller søppelbøtten til å ha på kjøkkenet.

I tillegg kom også mormor og morfar innom med både stumtjener, flere buketter roser og vase til å ha dem i, to flotte orkidéer, plante til å ha utenfor døren, oppvaskmaskin som vi får låne inn til videre, og masse ny maling og malingsutstyr! Wow, sier jeg bare. Er ikke vi heldige så vet ikke jeg! På toppen av det hele har vi også fått hjelp til å montere både oppvaskmaskin og en splitter ny stekeovn som vi fikk av onkelen min.

Fin-service som kjæresten og jeg arvet av mormoren til Christopher har nettopp fått seg en tur i oppvaskmaskinen, så nå skal jeg få hjelp av min kjære til å bære en utrolig flott sjenk(? eller hva det nå enn heter) inn på kjøkkenet og fylle den med service og annet dill dall! Ah, dette leilighetslivet altså - det er bare helt fantastisk.

Video: 3 gode øvelser i slynger

 • 04.04.2016 kl. 10:21

Det er ingen hemmelighet at det å trene i slynger er ekstremt tungt og ikke minst bra for å forebygge skader. Jeg har derfor lyst til å vise dere mine tre favorittøvelser for mage og rygg. Disse kjører jeg 10 repitisjoner av og 3 sett på hver av øvelsene. Jeg kan love dere at det kjennes etterpå! Spesielt etter den siste øvelsen. Se videoen og prøv selv neste gang du har tilgang på slynger!

Har du trent i slynger før?

En lykkelig (men sliten) frøken!

 • 03.04.2016 kl. 21:32

Til tross for at jeg har brukt ekstremt masse krefter og energi på leiligheten vår (kommer aldri til å bli vant til å si det), klarte jeg jammen å skrape sammen litt til treningsøkten i dag. Og tro det eller ei, men den gikk faktisk overraskende bra! Til og med så bra at jeg valgte å kjøre noen slyngeøvelser for rygg og mage helt til slutt. De har jeg lyst til å dele med dere på video i morgen. 

Men før den tid kan jeg fortelle dere at jeg hadde lår, rumpe og kardio på programmet i dag. Økten ble gjennomført med glans, og jeg følte meg som et nytt menneske etterpå. Det er noe i det at man får energi av å trene - eller rettere sagt endorfiner!

Nå sitter jeg og min kjære samboer og slapper av foran gassovnen og nyter hvert vårt kveldsmåltid. I morgen er det ny uke, og jeg gleder meg masse til å gjøre morgenrutinene før jobb i denne vakre leiligheten. Wi! Kjenner det blir tidelig kveld på oss i dag, så god natt og sov godt.

Hilsen en lykkelig (men sliten) frøken.

Mine fem mest leste innlegg i mars

 • 03.04.2016 kl. 14:44

Formoppdatering: mars

Noe som går igjen og igjen hver eneste måned er innleggene med formoppdateringer og generelt angående fitness. Noe som er veldig moro ettersom det også er det jeg liker aller best å skrive om. Det mest leste innlegget i mars ble dette med formbildene og oppdatering på mål og vekt.


En oppdatering på fitnessfronten

Det innlegget som ble annet mest lest var noen tanker omkring dette med fitness, hvordan jeg ligger ann og hva jeg har i vente. Generelt et personlig innlegg hvor jeg deler tankene mine om temaet både de gode og de vonde.


Kjolen som kler absolutt alle

Da jeg fikk sponset denne kjolen fra shein ville jeg vise hvor godt den kler absolutt alle - til og med kjæresten min, haha. Og han var supersporty og stilte opp! Hihi, moro å se hvor godt det ble tatt i mot av dere også. Dette er defintivt innlegget du bør lese om du har en dårlig dag og trenger noe for å muntre deg opp. 


Verdens lykkeligste jente

Jeg mottok min første sponsede pakke fra proteinfabrikken, og var overlykkelig over hva som befant seg inni den. Klikk gjerne inn for å lese innlegget om ikke du allerede har gjort det!


Skoene som beskytter mot voldtekt!

Lillesøster og jeg skulle ut for å spise alene sent en kveld i Bergen, og var en smule redd. Derfor tok jeg på meg disse skoene som beskyttet oss mot alt! Ekstremt spisse nagler på hele hælen - veldig smart egentlig! Spesielt om du er alene.

Husker du noen av innleggene?

Inspirasjon til stuen!

 • 02.04.2016 kl. 22:36

Åh, dere! Dette prosjektet vårt er så spennende at jeg nesten ikke har lyst til å legge ned malerkosten for å oppdatere dere, men når jeg først har satt meg ned med macen løper fingrene over tastaturet så fort at det nesten tar fyr! Fordi jeg har så masse på hjertet. Masse spennende som skjer! Likevel har jeg lyst til å holde bilder fra leiligheten hemmelig en liten stund til. Jeg har lyst til å få det meste på plass av møbler, maling og diverse før jeg viser dere vårt nye hjem.  

Jeg kan likevel fortelle dere at bildet over her skal henge på stueveggen, og kjæresten har gitt meg frie tøyler til å innrede stuen akkurat slik jeg ønsker - ah, drømmesituasjon! Dette bildet er også det jeg skal bruke som inspirasjon når jeg finner pynt, puter og andre detaljer til stuen. Ellers går det for det meste i hvitt! 

Nei, nå får jeg komme meg tilbake til malingen! God natt til alle dere, så sees vi i morgen!


PS: Kjæresten og jeg koser oss sånn når vi holder på med dette prosjektet vårt. Det der med at oppussing ødelegger mange forhold - det er i hvertfall bare tull i vårt tilfelle! Vi har det så fint og koser oss i hjel!

Leilighetsplanlegging og IKEA!

 • 02.04.2016 kl. 16:38

Med både vasking, maling og planlegging av vår nye leilighet er vi helt i hundre og suser rundt som aldri før. Derfor blir bloggen dessverre litt nedprioritert i disse dager. Men det gir meg bare en gyllen mulighet til å prøve meg mer på mobilblogging!

Akkurat nå sitter vi nemlig på ferjen på vei hjem i fra Stavanger med bilen full av både malingsspann, gulvteppe, tallerkener og diverse andre nødvendigheter. Et kjøleskap som vi får låne av mormor og morfar er vi også på vei for å hente, før vi kjører hjem og henter sengen vår. Noe mer innflytting blir det ikke før alt er ferdig malt og akkurat slik vi vil ha det. Men når vi først er i leiligheten så masse for å styre og fikse kan vi like gjerne sove her så slipper vi å kjøre frem og tilbake hele tiden!

Håper dagen deres har vært minst like bra så langt! Så prates vi sannsynligvis igjen senere i kveld. Ha en riktig fin lørdagskveld så lenge!

Formoppdatering: april

 • 02.04.2016 kl. 11:44

Denne månedene har det gått litt opp og ned med vekten, men jeg har likevel hatt en større nedgang på én måned enn jeg har hatt før, noe som er veldig gøy. Centimeter målene går også gradvis nedover, og de finner dere helt i bunn i dette innlegget. Likevel viser det ikke ekstremt stor forskjell på formbildene fra mars og formbildene fra april, derfor velger jeg heller å vise dere hvor langt jeg er kommet på denne reisen helt i fra starten og frem til i dag. Det har jo tross alt gått fem måneder allerede!

November 2015                                         April 2016

Hele kroppen er blitt generelt strammere, og jeg har også fått mye større muskler mange steder. Ryggen er også blitt strammere, mer markert og breiere - wuhu! Midjen er også blitt drastisk smalere - det er midjen, rumpa og puppene det har vært størst forskjell på til nå, noe som er ganske moro!

Ellers går diett og trening veldig bra for tiden, og jeg er endelig kommet inn i en ganske fin rytme. Nå som jeg flytter ut sammen med min kjære vil jo dette med rutiner og slikt bli litt annerledes, men jeg regner med at jeg klarer å finne meg gode vaner etterhvert. Når leiligheten er klar kan jeg jo bruke nesten all min tid på trening og matlaging - jippi!

Igjen må jeg få lov til å takke dere for at dere motiverer meg og støtter meg på denne reisen. Dere er gode!

Vi har fått oss leilighet!

 • 01.04.2016 kl. 20:08

Ja, dere! Nå skal vi endelig flytte ut sammen. Vi skal bli samboere! Jippi!!!

Avgjørelsen ble faktisk tatt ganske spontant nå i ettermiddag. Men på den andre siden så har vi snakket om å flytte ut i ett års tid nå, så det er vel på tide at vi faktisk fant den rette. Den manglende bloggingen så langt i dag er også på grunn av denne leiligheten som vi har pratet om, planlagt og gjort vårt aller første innkjøp til. En postkasse!

Nå i kveld skal vi bort å planlegge enda mer, vaske litt og kanskje begynne å male. Vi får se hvor langt vi kommer. Det eneste som er helt sikkert er at jeg gleder meg i hjel til å flytte inn - og ikke minst vise den til dere! Den er så stor. Alt ligger i samme etasje, og den er hele 150 kvadratmeter stor. Vi er begge strålende fornøyde og gleder oss i massevis til ukene vi har i vente!

Endelig skal vi få vårt eget sted!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no