LinnThereseDagsland -

Kjæresten veltet mammas kähler vaser!

 • 31.03.2016 kl. 20:34

Har dere lyst til å vite noe som jeg ikke engang har fortalt til mamma enda? Nemlig at Christopher, kjæresten min, holdt på å knuse tre av mammas kähler vaser tidligere i dag! Og det beste av alt? Jeg fikk det på film! Dere skal selvsagt få se den. 

Jeg holdt på å få hjertet i halsen da Christopher og jeg lå på gulvet og lekte med Milo. Kjæresten skyver seg bakover på gulvet og spenner med et uhell borti skapet som det står tre flotte kähler vaser oppå. De velter med en gang og triller sakte mot kanten. Jeg prøver å rope til han at han må ta i mot dem, men jeg er så forskrekket at jeg ikke får ut en lyd! Heldigvis har han reflekser som en sjimpanse (vi satser på at de har lynraske reflekser!), og klarer å ta i mot begge to før de knuser i gulvet - og så den tredje før den ruller utenfor kanten.

- Helt i starten og helt i slutten av videoen snakker jeg forresten til hunden vår, Milo -

Dermed gikk alt heldigvis helt fint! Jeg våger likevel ikke engang å se for meg reaksjonen til mamma når hun ser sine elskede vaser være døden (eller gulvet?) nær! Hihi, men kommentaren hun kommer med etterpå vet jeg garantert "Christopher, du e så sjåssen!". Noe hun alltid sier til både han og meg, haha. Et dialektord (ifølge mamma hvertfall, jeg har nemlig en liten mistanke om at det er mamma som har funnet på ordet - men hvem vet... kanskje dere?) i fra Haugesund-området.

Fikk du hjertet i halsen når du så videoen, haha?

Video: knebøy på 90 KILO!

 • 30.03.2016 kl. 18:45

JAAA! Nok en gang har jeg klart å øke vekten i knebøy! Denne gangen var jeg helt oppe på 90 kilo, der hadde jeg fire sett med seks repitisjoner. Jeg er så fornøyd at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

Jeg planla å prøve og gå så høyt som bare mulig i dag, derfor utsatte jeg kardioøkten til i kveld, slik at jeg skulle være helt uthvilt i kroppen, og klar for å nå nye høyder! Noe jeg også klarte. Jeg fikk til og med fanget det på video! Nå har jeg sett på videoen av knebøyen sikkert hundreogtretti ganger, og jeg smiler bare mer og mer for hver gang!

Ingenting slår følelsen av å forbedre seg på trening - det synes i hvertfall ikke jeg! 

Treningsplan uke 13

 • 30.03.2016 kl. 12:11

Jeg har hatt tirsdagsfølelse i hele dag, og det regner jeg med at jeg ikke er alene om. Derfor går det kanskje greit at ukens treningsplan blir som forsinket som den er? Jeg håper det! Denne uken har jeg måtte finne frem min fleksible og kreative tankegang ettersom jeg skal jobbe kveld to av dagene. Men det gikk helt fint i går, og jeg regner med det går minst like bra i dag!

Og dersom dere har lest bloggen min en stund vet dere at jeg alltid har treningsfri om lørdagene, så det er derfor lørdagen ikke står listet opp på treningsplanen! Ellers må dere hyle ut dersom dette er et gørrkjedelig innlegg å lese. Det har falt i smak tidligere, og derfor fortsette jeg også å dele det - inntil dere sier at dere er drittlei selvfølgelig! For meg er det likevel veldig greit å lage disse planene for da vet jeg når jeg skal trene hva. Det sparer meg for masse planleggingstid før hver økt.

Ellers må dere gjerne fortelle meg om deres treningsplan denne uken. Har du trent allerede kanskje?

Et under har skjedd!

 • 29.03.2016 kl. 19:30

Okei, jeg skal helt ærlig innrømme at jeg aldri trodde dette her kom til å hende. Vi har snakket om det så mange ganger, men har liksom aldri blitt helt enige. Det eneste vi har vært enige om er at vi ønsker oss en hund å ta vare på en liten stund etter at vi får vårt eget hjem. Spørsmålet har bare vært hvilken rase. Vi har vært innom alt fra de minste chihuahuaene og pomeraniene til de største som labrador. Problemet er bare at han ikke vil ha en liten hund og jeg ikke vil ha en stor hund. Vi ble derfor enige om en mellomstor. Møtes litt på midten! 

I går ettermiddag bladde jeg litt rundt på diverse blogger, og kom plutselig over en utrolig søt, liten hund som jeg forelsket meg i med det samme. Jeg sendte bilder av hunden til kjæresten ettersom han var på jobb, og fikk til svar at "slike hunder er så søte!!! Jaaa!!! Den må vi ha!" Og så enkelt var det! Jeg søkte opp hva rasen heter. Vi så på flere bilder, leste litt om hundens personlighet og vi har vel egentlig så og si bestemt oss. Det blir denne!

Hva synes dere? Har du hund, eventuelt hvilken rase? ♥

Mine favorittplagg fra shein

 • 29.03.2016 kl. 12:43

Herlighet, at det er mulig å se at det er påskeferie så sterkt har jeg aldri opplevd før. Statistikken den siste uken har virkelig vært "bånd i bøtta", og jeg har måttet jobbe for å klare å holde lesertallet over 300 - noe jeg til og med ikke klarte den ene dagen. Da gårsdagen kom derimot, da var det så lett å se at de fleste var kommet hjem, for plutselig lå jeg på nesten 500 lesere igjen. Deilig!

I dag skal jeg jobbe kveld, men før den tid har jeg lyst til å vise dere mine favorittplagg fra shein. Jeg har blitt sponset av dem ei god stund, men før det bestilte jeg også en del klær fra dem på egenhånd - dermed er det ikke til å legge skjul på at jeg har en god del klær fra shein. Favorittklærne mine er likevel de dere ser i dette innlegget.


Beige jakken/kåpen: denne fikk jeg sponset for mange måneder siden, og jeg elsker den! Synes den har en så utrolig flott form samtidig som fargen er utrolig fin. Om du vil se flere bilder av den eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Rød jakke med pelshetteDenne jakken kjøpte jeg lenge før jeg startet samarbeidet mitt med shein, og den dag i dag bruker jeg den fremdeles like mye. Den er en av mine favorittjakker, og jeg har den både i rød og i grønn. Jeg elsker at hetten er så stor og myk, noe som gjør jakken både søt og varm på samme tid! Dersom du vil se flere bilder eller kjøpe denne kan du gjøre det her.

Sort body: Denne har jeg faktisk brukt overraskende mye. Jeg var litt i tvil om jeg skulle velge denne eller ei, men valget falt til slutt på at jeg ønsket å få denne tilsendt i posten. Den er utrolig myk, og kan brukes til det meste. Jeg har både brukt den i forbindelse med filmkvelder med kjæresten, altså som en kosepysjamas. Men også ute sammen med ei bukse. Den passer akkurat like bra i begge sammenhenger! Hvis du vil se flere bilder av den eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Lilla kjole: Mitt siste plagg er også blitt en av mine favoritter. Det er kanskje ikke heeeelt riktig sesong for å ta i bruk denne kjolen enda, men på en litt kjølig sommerdag, og definitivt fra august og utover, kommer denne til å bli flittig brukt sammen med mine nyeste støvletter som strekker seg til over knærne. Ah, jeg ser det for meg! Om du vil se flere bilder av kjolen eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Klikk på bildene for å komme til plaggene.


Hvilke av disse fire plaggene var dine favoritter? Kunne du tenke deg noen av de selv?

// skrevet i samarbeid med shein

Video: påsken 2016

 • 28.03.2016 kl. 20:30

Som sagt har jeg filmet en del denne påsken, og i dag har jeg brukt en del tid på å redigere sammen disse klippene til en påskevideo. Jeg håper den faller i smak! Det er sikkert litt moro for dere å se litt mer av hva vi har brukt tiden på inne i Hervik. Man kommer liksom litt tettere innpå om man ser en video enn om man bare ser bilder og leser tekst. Len deg tilbake og snur film!

Hva synes du om videoen?

En fantastisk skulderøkt er gjennomført!

 • 28.03.2016 kl. 16:49

Nå har jeg nettopp fullført dagens første økt, og på programmet sto det styrke på skuldre! Jeg sitter og smiler for meg selv her nå, for den økta gikk over all forventning. Jeg hadde god kontakt med de riktige musklene i hver eneste øvelse, og føler virkelig at jeg bare ble pumpet opp! Hihi. Moro når det føles som det går fremover.

Senere i kveld skal jeg ha bryst og kardiotrening, og etter at den første økta i dag gikk så bra kan jeg ikke si at jeg mangler energi. Eller motivasjon! For både energinivået og motivasjonen holder på å stige i taket. Jeg er så gira, og ser frem til å komme inn i de gode, gamle rutinene igjen nå som påskeferien er slutt.

Ellers nærmer det seg månedsskifte med stormskritt, og dere vet hva det betyr? Ny måling og veiing - jeg gleder meg til å dele resultatet med dere, for så langt har jeg hatt utrolig god fremgang denne måneden. Jeg håper fremgangen viser likebra på formbildene som skal tas om fire dager! 

treningstightsen kan kjøpes her // singleten kan kjøpes her

Håper dere har hatt en fin 2.påskedag så langt! Vi prates igjen senere i kveld, da skal jeg dele videoen fra årets påskeferie med dere!

// innlegget inneholder annonselinker

Fra nå av hører Hervik til fortiden!

 • 28.03.2016 kl. 10:59

Tenk at vi allerede er kommet til den aller siste påskedagen dette året. Det har gått så altfor, altfor fort. Jeg vet jeg kommer til å savne Hervik så fryktelig mye, men nå er det dessverre slik at vi er nødt til å gi slipp. En leieperiode varer ikke for alltid, og selv om denne har vart i over 40 år er det nå på tide å gå videre. Finne et nytt sted å tilbringe både helger og ferier - et nytt sted hvor vi skal skape mange nye minner. 

Og minnene fra Hervik, de skal vi ta med oss videre i livet. Her har vi hatt det så utrolig moro. Jeg har vokst opp her. Jeg har tilbrakt alle mine tyve somre her, og enda flere helger. Det kommer derfor til å bli uvant å være et annet sted, men forhåpentligvis finner vi oss til rette etterhvert. Jeg tror vi har en fin tid i møte, men jeg vet vi har mange fine minner å se tilbake på dersom det nye ikke blir like bra som det gamle. 

Det viktigste nå er å se positivt på situasjonen. Ikke være sint for at vi ikke for lov til å være her lenger, men heller være glad for alle de årene vi har fått lov til å være her. Det er viktig å være takknemlig for at vi har fått lov til å leie stedet her i så lang tid. Vi må se på det positive, ikke det negative, for dersom vi gjør det vil vi bare grave oss selv enda lenger ned. Det er viktig at vi ser på dette som en ny begynnelse, et nytt kapittel, og ikke bare en slutt.

Dagen i dag skal jeg bruke på å pakke ned her i Hervik, se en sistegang over denne plassen som har betydd så masse for meg i så mange år, og så vender jeg bilen hjemover mot Haugesund igjen. 

Treningsglede!

 • 27.03.2016 kl. 17:08

At det går an å være så sliten som jeg er nå etter ei treningsøkt, ville jeg egentlig ikke trodd om ikke jeg kjente det på kroppen min nå. Det var så vidt jeg klarte å holde øynene åpne under kjøreturen på vei hjem. For ikke å snakke om hvor tungt det var å komme seg inn i bilen. Bena mine er kaputt. 

Jeg startet økten med tre tunge beinøvelser;

Etter at jeg klarte å krype opp trappene med skjelvende bein bar det videre til tredemøllen. Der gikk jeg i førti minutter med 15 % stigning! Fy søren, jeg trodde virkelig ikke at det gikk an å bli så sliten. Jeg fikk tips om to nye måter å trene kardio på av ei treningsvenninne her en dagen, og jeg kan uten tvil skrive under på at denne er en av mine nye favoritter. Ikke nok med at svetten renner og man tappes fullstendig for energi - men man bli også helt gåen i stumpen ettersom man går så bratt.

Men samtidig er det utrolig gøy å trene når man pusher seg selv så til de grader. Det er slike økter som skaper skikkelig treningsglede - i hvertfall for denne kroppen!

Har du trent i dag?

Slik unngår du overspising!

 • 26.03.2016 kl. 20:27

I dag har jeg som sagt en aldri så liten, eller egentlig føles den veldig lang, fridag! Der jeg kan spise hva jeg vil, og dermed sier det seg selv at jeg har stappet inn både taco, spare ribs, fløtegratinerte poteter, kake og påskeegg. I morgen derimot, er det tilbake til dietten, og i den anledning har morfar laget et diettbestikk til meg som vil gjøre det litt enklere å nå målet mitt om å bli sceneklar!

Hva tror dere? Kan vel ikke være så vanskelig å følge dietten med dette bestikket, noe kake eller andre søtsaker får jeg i hvertfall ikke plass til på skjeen. Eller gaffelen for den saks skyld. Hihi! Syntes det var så utrolig snålt laget at dette skal jeg ha med meg når jeg flytter ut, og det skal få stå på seiershyllen på kjøkkenet og minne meg på å spise med omhu!

Var ikke dette helt genialt!?

Få gratis proteinpannekaker!

 • 26.03.2016 kl. 17:39

singleten finner du her // reimene finner du her // proteinbarene finner du her // shortsen finner du her // BCAA explode finner du her // shakeren finner du her // brettet med BCAA citrussmak finner du her

Nå som det er påske kjører proteinfabrikken stortilbud på mange av sine produkter, deriblant smartshakeren som jeg har lagt til over her. De har den også i mange andre farger, og er nå på tilbud med - 20 %. Ellers får du også en pakke med proteinpannekaker gratis på alle ordrer! Dersom du vil lese mer om noen av produktene over her kan du klikke på linkene jeg la til under bildet. Ellers finner du alle tilbudene og påskekampanjene her.

Selv kunne jeg tenkt meg både det ene og det andre på bildet over, men skal jeg absolutt velge ut en favoritt tror jeg det blir delt mellom BCAA brettet og singleten.

Hvilke av påske-produktene jeg plukket ut kunne du tenkt deg? Eller har du noe av det fra før?

// innlegget inneholder annonselinker

Video: påskebadet er gjennomført

 • 26.03.2016 kl. 13:49

Gradestokken viser ikke mer enn seks grader, og vindstyrken må minst være det dobbelte. Skylaget ligger som et tykt teppe over oss, og vi har ikke sett et eneste glimt av solen i hele dag. Likevel bestemte pappa seg om at tradisjonen som går ut på å bade i havet hver eneste påske skal opprettholdes. Derfor tok han på seg badebukse og et håndkle under armen, og spaserte over til andre siden. Kjæresten og jeg fulgte hakk i hæl med kamera over skulderen.

*I mens vi spaserte over plassen på vei mot bryggen startet plutselig kjæresten denne samtalen*

Christopher: Hadde detta vært ein kompis nå, så hadde eg stukke av med håndkle og klærnå hans!

Linn Therese: Hahah, koffår gjør du det ikkje med pappa da?

Christopher: Nai, eg tør ikkje!

Haha, og om du er nyskjerrig på hvordan påskestupet gikk, kan du lene deg tilbake og se på videoen under!

Kunne du badet i dette været? Iskaldt, masse vind og overskyet.

Fellesfrokost på påskeaften

 • 26.03.2016 kl. 12:05

Endelig! Endelig er det både fridag og påskeaften på samme dag. Endelig kan jeg også delta på påskefrokostene. Tre halve baguetter med både ost, skinke, agurk og paprika - aah, det smakte! Ikke at havregrynet ikke smaker godt, men det er liksom noe i det at alt man ikke kan spise alltid frister mye mer. Er dere ikke enige?

Uansett, med både baguetter og appelsinjuice innabords kjente jeg smilet mitt bred seg over hele ansiktet. Og det strakk seg bare enda mer ut mot hver side når jeg plutselig kom på at jeg hadde et stappfylt påskeegg bortgjemt i skapet. Derfor hoppet jeg opp av stolen, og løp bort for å hente det allerede før frokosten var ryddet av bordet.

Mmmm <3 Nå ligger jeg i sengen til mamma og pappa med et snikende mageknip og en svak kvalme. Litt for mye godteri på en gang vil jeg tro - i hvertfall når jeg absolutt ikke er vant til verken sukker eller søtsaker. Men det går nok fint! Om en liten time tror jeg det er borte igjen, så da skal jeg spise taco! Også spare ribs til kvelds. Dette her kommer til å bli en deilig påskeaften.

Jeg bare kjenner det på meg.

Hva har du hatt til frokost i dag?

Tatoveringene mine

 • 25.03.2016 kl. 18:00

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om blekket/tatoveringene mine. Jeg har 5 tatoveringer på kroppen, men hver enkelt av disse har en betydning for meg. Jeg mener selv at hvis du skal tatovere deg selv så burde du tatovere noe som betyr noe for deg, men det er bare min mening. Så nå får dere vite historien bak mine tatoveringer. 

Hvor gammel var du når du tok den? Jeg var vel 15 år da jeg tok denne.

Hvor tok du den? Denne tok jeg i Kyprus i byen Aianapa da jeg var på familietur med familien.

Hvorfor tok du den? Jeg tok denne på grunn av at stjernetegnet mitt er steinbukken, og da ville jeg ha en stilig tatovering som betydde noe.

Angrer du? Jeg angrer ikke i det hele tatt på denne tatoveringen.

Hvor gammel var du når du tok disse? Jeg var 17 år gammel da jeg tok disse.

Hvor tok du dem? Disse tok jeg i Tyrkia da jeg var på tur med familien.

Hvorfor tok du dem? Der det står "Johansen" er på grunn av at det er etternavnet mitt. Og der det står "Vestly" er på grunn av det er mellomnavnet mitt fra min mormor som døde det året jeg tok disse. 

Angrer du? Disse angrer jeg ikke på i det hele tatt. 

Hvor gammel var du når du tok den? Denne tok jeg når jeg var 17 år gammel. Jeg tok den samtidig som de to andre ovenfor.

Hvor tok du den? Jeg tok denne i Tyrkia når jeg var på familietur. 

Hvorfor tok du den? Jeg tok denne fordi jeg er veldig rotete i hodet, men samtidig så er jeg også veldig organisert. Ting skal være på rett plass. 

Angrer du? Jeg angrer ikke i det hele tatt. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok den større. 

Hvor gammel var du når du tok den? Denne tok jeg når jeg var 18 år gammel. 

Hvor tok du den? Jeg tok den i Tyrkia, i en by som heter Side. 

Hvorfor tok du den? Jeg tok denne fordi min mormor er død, og hun stod meg veldig nær.

Angrer du? Dette er nok min favorittatovering, så her angrer jeg ikke i det hele tatt. 


Hva synes du om tatoveringene mine, og har du noen selv?

I dag skal JEG overta bloggen!

 • 25.03.2016 kl. 13:44

Vel, i dag er det jeg som har fått tildelt æren av å blogge for dere! 

Siden jeg fikk påskegodt av Linn Therese hadde jeg lyst til å gi henne noe tilbake. Men ettersom jeg kunne ikke gi henne noe godteri siden hun går på konkurransediett, fikk hun en annen vri på påskegodtet av meg. Jeg ga henne en bloggfri dag der jeg skulle blogge hele dagen, så dere får bli litt bedre kjent med meg i løpet av dagen. 

Som dere allerede vet så er vi i Hervik i påsken, og her storkoser vi oss. Denne plassen er definitivt en av mine store favorittplasser. Jeg har mast på Linn Therese siden forrige gang vi var her angående når vi skulle tilbake. Såpass koslig har vi det her inne! Så det er synd at det snart er slutt på Hervik.

Hvis det er noe spesielt dere vil lese om i løpet av dagen, som jeg skal blogge om, må dere bare kommentere det i innlegget her. Så skal jeg se hva jeg får til!

- Christopher has left the building.

Poseringstrening på video!

 • 24.03.2016 kl. 19:15

Den siste timen har jeg brukt på poseringstrening! For uansett hvor mye muskler man har teller det ingenting om man ikke klarer å vise dem frem på best mulig måte - derfor går det veldig mye tid til nettopp poseringstrening når man driver med fitness. Selv har jeg enda ikke vært på en skikkelig poseringstrening med teamet mitt. Det skal vi starte med etter at vårkonkurransene er over. Frem til nå har jeg bare øvd hjemme foran speilet med youtubevideoer som eneste veiledning.

Med andre ord; herfra kan det kun bli bedre! Jeg har likevel litt lyst til å dele en video jeg filmet i dag med dere. Ikke fordi jeg er så veldig god, men fordi det kan være greit for meg å se tilbake på denne om en stund, og forhåpentligvis se forbedringer. Men også fordi det kanskje kan være gøy for dere å se hvordan dette foregår..?

Fortell meg gjerne hva du synes!

Inne i min egen lille boble

 • 24.03.2016 kl. 15:58

God morgen, holdt jeg på å si... Eller, siden jeg ikke visker det ut igjen sa jeg det vel egentlig også? God formiddag er vel kanskje et bedre uttrykk nå - eller god ettermiddag - alt etter som når man velger å spise middag. Nå som det er påske spiser sikkert de fleste middag litt ut på dagen, kanskje nærmere kvelden, så jeg tror det er tryggest å si god formiddag jeg. Men nå prater jeg meg helt bort her!

kari traa genseren jeg har på meg kan kjøpes her og tightsen her

Det jeg skulle fortelle dere er at jeg er tilbake i Haugesund igjen! Heldigvis ikke for godt, men i hvertfall for dagen. Vi skal riktignok inn til Hervik igjen senere i kveld. Kjæresten ble tilkalt på jobb, og da hadde vi ikke annet valg enn å kjøre en tur til byen. Det passet uansett ganske bra ettersom jeg må til byen hver dag for å trene uansett. Men jeg skal selvsagt ikke trene i alle de åtte timene kjæresten skal jobbe, så nå ligger jeg hjemme på stuegulvet og nyter påsken.

Jeg har akkurat satt på en maskin klær og har nå rigget meg til midt på stuegulvet for å tegne litt. BCAAen min har jeg ved siden av, og jeg nyter denne drikken mer enn noe annet jeg får lov til å spise eller drikke på diett. Den er altså så god! Jeg har tipset dere om pæresmaken før, men den med jordbærsmak er egentlig enda bedre! Du kan kjøpe den i butikken, eller kjøpe et helt brett med 24 bokser her, så sparer du mer!

Nå skal jeg tilbake til å tegne, og så tenkte jeg at jeg kunne spille inn en video nå mens jeg har litt tid til overs - så det er bare til å komme med forslag! Hva vil du se på video?

// innlegget inneholder annonselenker

En oppdatering på fitnessfronten

 • 23.03.2016 kl. 22:10

De fleste av dere har garantert fått med dere at jeg satser mot å stille i bikinifitness nå til høsten, at jeg har trent mot dette siden november i fjor og at jeg har gått på diett siden 1.februar i år. Noe mer enn det har jeg egentlig ikke fortalt dere. I hvertfall ikke nå i det siste, men det har rett og slett vært fordi jeg ikke har visst så mye selv heller. Nå vet jeg likevel litt mer, og derfor har jeg lyst til å dedikere et innlegg til en aldri så liten fitnessoppdatering.

Det skal selvsagt stå 2016, ikke 2015!

Nå i dag vet jeg ikke så veldig mye om hvilken konkurranse jeg kommer til å stille i ettersom jeg ikke vet hvor lang tid kroppen min bruker på å bli sceneklar. Målet er likevel å klare det til høsten, mer nøyaktig 24.september! Coachen min hjelper meg med å nå dette målet, og jeg sender oppdateringer på vekt flere ganger i uken. I tillegg til oppdateringer på mål, vekt og alt sammen to ganger i måneden. Det er også han som har laget diettoppsett og treningsprogrammet mitt!

I det siste har vekten stått veldig stille, og vi har derfor måtte gjøre en del justeringer på dietten. Nå i kveld fikk jeg tilsendt en ny diettjustering, så da krysser jeg fingre og tær for at kroppen responderer positivt på dette. Jeg har så lyst til å klare målet mitt, og kunne stille i Tønsberg den 24.-25. september. 

Helt til slutt har jeg også lyst til å fortelle dere at jeg siden november i fjor, når jeg startet å satse mot denne fitnessdrømmen for alvor, har gått ned 7 kilo, og at jeg ser stor forskjell på kroppen. Jeg vet derfor at jeg kan om jeg vil, og det er det som motiverer meg til å jobbe videre - både på trening og med maten. 

Helt til slutt vil jeg gjerne spør dere om erfaringer og historier. Har du stilt i fitness? Fortell meg gjerne om din opplevelse, og reisen for å nå målet! Eller kanskje du blogger om det, del bloggen din i kommentarfeltet mitt da! Jeg vil suge til meg all motivasjon og inspirasjon jeg klarer!

Se hva jeg fikk av påskeharen!

 • 23.03.2016 kl. 17:01

Ja, bare se hvor heldig jeg var!

Et gigantisk egg fullt av smågodt, og en pose med både chips, en firepakning med freia påskeegg, kvikk lunsj, en BCAA med jordbær smak og en nike tights! Åh, jeg føler meg så heldig - og ikke minst takknemlig. Enten har jeg vært veldig snill pike eller så har påskeharen rett og slett vært veldig snill i år. Jeg satser på at det er en fin blanding av de to, jeg.

Jeg fikk ikke takket påskeharen direkte for han hadde det visstnok så travelt at mamma fikk i oppgave å overlevere egget og påskeposen til meg. Hihi! Det beste av alt dette må likevel være at jeg har fridag på lørdag, så da kan jeg spise akkurat hva jeg vil hele dagen. Vel, ingen tvil om at påskeegget kommer til god nytte ;-)

Har påskeharen vært innom deg i år?

Verdens fineste sted!

 • 23.03.2016 kl. 13:31

Endelig. Nå er det endelig påskeferie! De neste fem dagene skal jeg bare nyte her inne i Hervik sammen med familien min. Forhåpentligvis blir det også like fint vær hele uken som det er i dag. Strålende sol, blå himmel og ikke et eneste vindpust. Nei, dette her, det kaller jeg skikkelig påskevær.

Ettersom solen skinte så fint, bestemte kjæresten og jeg oss for å gå en tur rundt i området da vi kom fra byen etter å ha trent. Kameraet tok jeg selvsagt med meg, og derfor får dere nå et aldri så lite bildedryss fra verdens fineste sted!

Nå skal jeg sette meg ut i solen sammen med de andre og tegnesakene mine. Eller kanskje jeg skal hekle litt? Jeg har ikke bestemt meg helt enda. Det kan til og med hende at kjæresten og jeg tar med oss båt og fiskeutstyr ut på sjøen. Fisken bet godt i fjor påske hvertfall!

Følelser - et upublisert innlegg

 • 22.03.2016 kl. 21:04

Jeg kunne brukt så mange ord, nesten knust tastaturet. Det er så mye jeg vil ha ut, men så vet jeg at jeg tenker helt annerledes i morgen. Av og til er det farlig å uttrykke følelsene sine, for de snur like fort. Jeg har lyst til å dele så mye med dere, men jeg er også veldig redd for at dere skal dømme meg og ikke forstå. Men jeg har også en stemme, og jeg vil også bli hørt. Kan jeg stole på dere? Kan jeg stole på at verden ikke vil tråkke på meg.. Jeg skal sove på det!

... og så la jeg meg. Morgenen etter tenkte jeg - som jeg forutså - i helt andre baner. 


Husk det,

Alt er ikke like alltid like mørkt som det virker der og da. Sov på det. Så kan jeg nesten garantere deg at du tenker i andre baner morgenen etter. Masse gode tanker fra meg til dere. Så håper jeg at absolutt alle dere får en bra påske ♥

Bildene som egentlig skulle slettes!

 • 22.03.2016 kl. 18:03

Jeg har delt denne typen innlegg med dere tidligere også, og de har blitt så godt tatt i mot at det er på tide med en ny runde. Da kjæresten og jeg var ute for å ta bilder av de nye skoene mine i går hadde vi litt for mye energi, og det resulterte i at det ble en god del ubrukelige bilder.

Dette over her for eksempel; det var ett av de første bildene i photoshooten, og Christopher ropte ut bak kameraet "Du er en puuuma!", så hva synes dere? Ser jeg ut som en Puma? ;-) Haha.

Okei, hva skjer med foten min her? Haha.

Eller denne poseringen her..! Haha, må le litt av meg selv altså.

Hva synes dere om denne typen innlegg?

Påskekvinna

 • 22.03.2016 kl. 13:51

Dere kjenner til sommertider-sangen? Den som går slik; "Sommertider, hei hei, sommertider. Gi meg din hunger, gi meg din hand. Gi meg alt du vil og alt du kaa-aaan." Vel, kjæresten begynte å synge på denne sangen tidligere i dag, men bare med sin egen tekst - og den var så irriterende fengende at jeg har sunget på den hele dagen.

Christopher: "Påskekvinna, hei hei, påskekvinna."

Denne strofen har vi derfor gått rundt og nynnet på i hele dag. Irriterende? Jepp. Og nå kan jeg også forsikre deg om at du har fått den på hjernen, hoho! Bare hyggelig.

Ellers har vi utrolig deilige og avslappende dager her inne, og jeg filmer selvsagt masse slik at jeg har en lang og fin video å vise dere når påsken er over. Ååh, jeg gleder meg sånn til å vise dere den allerede! Nå skal jeg på trening, så vi snakkes senere i dag ♥

Video fra jenteturen vår!

 • 21.03.2016 kl. 22:05

Dere husker min og lillesøsters jentetur til Bergen for litt over en uke siden? Vel, da vi var der filmet vi også litt i tillegg til alle bildene vi tok, og nå har jeg endelig fått ut fingeren og satt sammen disse klippene til dere. Det ble faktisk ingen filming utendørs, det så jeg ikke før nå, men jeg håper dere klarer å få et lite innblikk i hvor gøy vi hadde det likevel.

For å beskrive jenteturen med få ord; fnising, shopping, latter og søskenkjærlighet.

Fortell meg gjerne hva du synes om videoen? Er den for kort til å deles, eller er det moro å se litt selv om det ikke ble så mye?

A girl can never have too many shoes

 • 21.03.2016 kl. 18:32

Dere jenter er vel enige? Vi jenter får aldri nok sko uansett hvor mange vi kjøper oss. Denne gangen har jeg riktignok ikke kjøpt mitt nyeste par, jeg har fått dem av min kjære morfar. Så tusen, tusen takk til deg! Skoene er de eneste jeg har av slike høye, lange støvletter, og jeg har siklet etter dem i evigheter. Den lave hælen på skoene gjør også at de både kan brukes til hverdags og til fest.

De kan blant annet styles slik som jeg har gjort i dette innlegget men er også akkurat like fine til både kjole og shorts.

genser her // bukse her // sko her

Støvlettene er veldig gode å gå i, og de siger ikke ned fra lårene heller. I hvertfall ikke på denne frøkna her, og dersom du har tynnere bein enn meg kan jeg forsikre deg om at det er snøring helt øverst bak som gjør at de kan strammes. Skoene finnes forresten helt nede i størrelse 35, og helt opp til 38 :-) De kan kjøpes her om du skulle ønske det.

Ellers er jeg "plokk råten", segen i fisken, dau i kroppen eller hva enn man skal si - i dag. Skrubbsulten er jeg også! Klagete med andre ord. Tror jeg får komme meg inn på kjøkkenet til mormor og lage meg litt kylling for de neste dagene. Kanskje humøret stiger da. Hvis ikke så henter jeg de nye skoene mine, da kommer nok smilet frem!

Hva synes du om skoene jeg har fått av morfar?

// innlegget inneholder annonselenker

Tips for en effektiv treningsøkt

 • 21.03.2016 kl. 12:00

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å trene. Det har jeg selv merket nå etter at jeg begynte å jobbe, og kan bare forestille meg hvordan det er for dere som i tillegg har barn, ekstrajobb eller studier på siden. Jeg har bloggen som ved siden av jobben i hjemmetjenesten som tar veldig mye tid, men så skal jeg jo også tilbringe litt tid sammen med min kjære. For ikke å snakke om hvor lang tid det tar med både matlaging og diverse. Derfor er det ikke alltid jeg har like mye tid til overs som kan brukes til trening.

- Jeg vet denne øvelsen her ser veldig merkelig ut, men den tøyer faktisk veldig bra. Veldig god om du vil forbedre bunnposisjonen din i knebøy. Sitt så dypt du klarer med rett rygg, og bruk albuene til å presse knærne utover -

Jeg har derfor funnet meg en del triks som gjør økten mye mer effektiv, og tenker at det kan være en idé å dele dem med dere. Så håper jeg at dette er noe dere er på jakt etter!

Tren supersett

Det vil si at du tar to øvelser samtidig, men annet hvert sett på hver øvelse. Her kan det være lurt å trene to lette øvelser sammen, altså ikke knebøy og markløft for eksempel. Skal du gjøre det vil jeg anbefale deg å ta litt pause i mellom settene selv om du trener supersett. Du sparer faktisk overraskende mye tid på det også. 

Kombiner trening med andre oppgaver

Hvorfor har du "ikke tid til å trene"? Er det fordi du skal øve til en prøve? Skrive handleliste, lese mail, ja til og med se på serie? Eller kanskje blogge? Vel, alle de tingene jeg nettopp nevnte er ting som du kan kombinere med for eksempel elipsemaskin. Eller tredemølle for den saks skyld. Selv har jeg ofte skrevet teksten til et blogginnlegg ned på mobilen min samtidig som jeg gjennomfører 40 minutter på elipsemaskinen.

Skriv ned programmet

Om du skriver ned treningsprogrammet ditt på forhånd sparer du deg mye tid med tanke på at du slipper å notere underveis, eller bruke ekstra tid på å finne ut av hva du har lyst til å gjøre som neste øvelse.

Ta med deg et helt flyttelass på trening

Mitt aller siste tips er å ha en gigantisk treningsbag, eventuelt to, hvor du oppbevarer mat, skifte, håndkle osv. Slik at du slipper å kjøre hjemom for å lage deg mat eller dusje etter trening. Du kan bare gjøre det i garderoben før du kjører videre for å handle, hente barn i barnehage eller lignende.


 

Ellers svarer det seg også å ta så korte pauser som mulig. Å trene på tidspunkter du vet at det er lite folk på gymmet svarer seg også ettersom du derfor slipper å stå i kø og vente på ledige apparater. Har du noen gode tips og triks selv, så kan du gjerne dele dem med oss andre i kommentarfeltet!

En romantisk overraskelse

 • 20.03.2016 kl. 20:30

For meg begynner påsken allerede på palmesøndag - det har den alltid gjort og kommer den også alltid til å gjøre. Derfor kjørte jeg inn i en busslomme i det klokken slo 0:00 i går natt da vi var på vei hjem. Jeg satte på blinklyset og snudde meg mot kjæresten før jeg sa "God påske, vennen min", og gav han et gigantisk, rosa påskeegg. Dere skulle sett hvor glad og overrasket han ble!

Da føles det ekstra godt å være god og snill! Om dere skulle lure kan jeg forresten fortelle dere at kjæresten er mer glad i drikkevarer og chips enn i smågodt - selv om han liker det også.

Derfor ble han så overrasket over at jeg hadde tenkt over det når jeg kjøpte innholdet til påskeegget! "Herlighet, dette er det beste påskeegget jeg noensinne har fått!" fikk jeg høre sikkert tjue ganger etter at han mottok egget.

Om dere stusser over valg av farge på påskeegget kan jeg forresten fortelle dere at euro pris var utsolgt for alle andre farger, haha.

Hva liker du best å få i påskeegget ditt?

Palmesøndagens treningsøkt fullført!

 • 20.03.2016 kl. 18:01

Kroppen føles for øyeblikket fullstendig tom for energi, men på samme tid så er det utrolig deilig å være ferdig med denne palmesøndagens treningsøkt. Lår sto på programmet, men jeg følte også for å lure inn et par mageøvelser - så nå håper jeg at min godt bortgjemte six pack er støl og stiv i morgen tidlig. Jeg kan ikke vente med å hilse på disse magemusklene mine, for enn så lenge ligger de godt gjemt bak et solid lag fett, haha.

Jeg avsluttet økten med kardiotrening før jeg kjørte tilbake hit til Hervik igjen, og nå ligger jeg uslitt i sofaen. Det blir litt tegning og hekling i løpet av kvelden, og så kryper jeg under dyna. God natt til dere alle!

Den perfekte lørdagskveld

 • 20.03.2016 kl. 11:15

Når man har det slik som dette, da kan man egentlig ikke klage. Til tross for at kjæresten var på jobb til nærmere midnatt og vi var nødt til å kjøre i en halvtimes tid for å komme oss inn til Hervik igjen, klarte vi jammen å få tid til litt kvalitetstid sammen før vi la oss for natten. 

Jeg kan oppsummere det ganske enkelt for dere; Christopher, meg, vampire diaries, kveldsmat, cola zero, levende lys, smirnoff ice, en god armkrok, ullpledd og masse kyss. Høres ikke det ut som den perfekte lørdagskveld? Det synes i hvertfall jeg det var. 

Fortell meg gjerne om din lørdagskveld!

Lunch with a view

 • 19.03.2016 kl. 16:02

Den som sier sunn mat ikke smaker godt, den vet ikke hva den går glipp av. Dette her spiser nemlig jeg til lunsj hver eneste dag, og jeg skal stille i fitness! Da er jammen ikke livet så verst, eller hva? Maten smaker akkurat like godt som den ser ut, og består av en proteinpannekake, noen bær og litt sukrin på toppen. Mmmm.

Dette måltidet nøt jeg samtidig som jeg beundret utsikten vi har her i Hervik. Dette her kan vi sitte å se ut på hele døgnet fra vinduet som går fra gulv til tak i utestuen til mormor og morfar. Jeg sier det igjen; det er umulig å beskrive hvor bra jeg har det her inne. Nå skal jeg lage middagen klar i matboksen min før jeg kjører til byn for å levere kjæresten på jobb. Etter det skal jeg trene! 

Håper dere har hatt en like fin lørdag som meg så langt, så prates vi igjen senere ♥

Nå kan påsken bare komme!

 • 19.03.2016 kl. 12:11

Sent, sent i går kveld ankom vi mitt elskede Hervik. Det er så synd at dette er den siste påsken her inne, men på samme tid vil jeg bare nyte dagene og kose meg alt jeg kan uten å tenke på at det snart er slutt. Da kjæresten og jeg kjørte bilen inn på plassen i går viste faktisk klokken halv tolv om natten.

Vi satt derfor og snakket med mormor og morfar i noen minutter før vi stupte i seng. I campingvognen vi låner for påskeferien! 

En enorm ro senket seg over meg da jeg lukket opp øynene i dag morges og innså hvor jeg var! Det er bare så ubeskrivelig deilig å være her i Hervik at det føles litt meningsløst å fortelle dere om det. For uansett hvor bra jeg skriver. Eller hvor bra jeg deler. Så kan dere umulig skjønne hvor godt og fint vi har det her inne. Det går bare ikke an å beskrive med ord.

Frokosten er akkurat inntatt og nå sitter kjæresten og jeg og slapper av inne i utestuen til mormor og morfar. Hva har dere gjort så langt denne lørdagen?

Linn Therese gjør ting hun ikke kan - igjen!

 • 18.03.2016 kl. 14:26

Er det noen av dere som husker første episode av "Linn Therese gjør ting hun ikke kan"? Vel, om dere likte den kan jeg glede dere med at jeg nå skal dele enda en video av meg selv der jeg gjør noe jeg absolutt ikke får til. Forrige gang var det å stå på hodet på yoga-vis, denne gangen er det noe helt annet.

Det krever nemlig masse mot for å innrømme at jeg ikke klarer en eneste pull up, chins eller noe annet som går ut på at man skal heise hele kroppsvekten sin opp ved hjelp av armene. Men det betyr ikke at jeg ikke prøver - for dette er en av mine store delmål - jeg skal klare alle disse øvelsene en eller annen dag i fremtiden. 

I går spurte jeg derfor kjæresten om han kunne filme når jeg prøvde, for på den måten kan jeg enklere se fremgangen. Også får dere noe å le av da... ;-) Så, nå håper jeg dere lener dere godt tilbake og ler godt på min bekostning! Hihi.

Jeg aner forresten ikke hva denne øvelsen heter, så hjelp meg gjerne! Ellers er jeg veldig spent på å høre om du klarer chins eller pull ups?

Fastere pupper av å trene bryst?

 • 18.03.2016 kl. 11:29

Siden jeg startet å trene mot dette målet har det skjedd litt av hvert med kroppen min. Det har dere nok sett på formbildene jeg legger ut i begynnelsen av hver måned også. Kroppen skal enda forandres veldig mye mer, men jeg tenkte likevel at jeg kunne fortelle dere litt om den største forandringen så langt. 

Vi har selvsagt lår, rumpe og midje som det har forsvunnet en del fett fra, men der jeg merker aller størst forskjell må nok være puppene. Det hele er ganske rart, for jeg hadde aldri trodd at det var her jeg kom til å merke største forskjell. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg kom til forandre dem på noe annet vis enn at de kom til å bli mindre ettersom fettet forsvinner.

Men der tok jeg jammen feil. Allerede nå er det her jeg ser størst forskjell. Ja, det er nok blitt litt mindre også, men den aller største forskjellen vises i fastheten - til og med kjæresten min har kommentert det - og da må det jo bare være sant? Puppene mine har altså blitt mye fastere, og nesten ikke blitt noe mindre - enda hvertfall. Jeg ser det også veldig godt på bilder.

Dette er jeg ganske sikker på at jeg har brysttreningen å takke, derfor ønsket jeg å dele dette tipset med dere som gjerne kunne tenke dere fastere pupper - både kvinner og menn! For det er faktisk helt ekstremt hvor stor forskjellen er, og skal jeg være ærlig så trodde jeg ikke at det gikk an. 

Noen av brystøvelsene jeg trener har jeg lagt til i dette innlegget, men hyl ut om dere ønsker flere!

Kjolen som kler absolutt alle!

 • 17.03.2016 kl. 20:59

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Vet dere hva jeg hentet på postkontoret mitt tidligere i dag? Denne utrolig lekre kjolen her! Den er for det første utrolig myk i stoffet - for ikke å snakke om at halsen går utrolig langt opp, og nettopp derfor kan den fint brukes på denne årstiden. Og fargen dere, den er til å falle pladask for! Den er kanskje en litt mer typisk høstfarge, men kan så absolutt brukes nå om våren også. 

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Og når jeg sier at den kler absolutt alle - så mener jeg ALLE! Til og med kjæresten min ser pen ut i denne, er dere ikke enige? Og det skal godt gjøres ettersom han er av det kjønnet som vanligvis ikke går med kjole. Eller høyhælte sko for den saks skyld. Men hva synes dere, han kler vel dette antrekket akkurat like godt som meg..? ;-)

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Ellers kan jeg meddele at denne kjolen er helt normal i størrelsen, og at vi har den i størrelse small dersom dere ønsker å se hvordan den størrelsen ser ut i virkeligheten. Men jeg må kanskje også legge til at det er small i kvinnestørrelser, altså ikke herrestørrelser selv om den passet kjæresten meget bra! Velger du feil størrelse vil det nok heller ikke være krise ettersom det er så løs og ledig.

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Jeg fikk kjolen min av shein, som er en nettbutikk jeg har tipset dere om uendelig mange ganger tidligere. Jeg håper dere vet at det derfor er trygt å handle herifra. Vet at mange synes det er skummelt å kjøpe klær og diverse andre ting på nettet - men jeg håper dere vet at jeg aldri ville anbefalt dere noe som jeg ikke er hundreogti prosent sikker på at er trygt!

du kan lese mer om, kjøpe eller se flere bilder av kjolen her

Helt til slutt vil jeg gjerne høre hva dere synes om kjolen, og ikke minst om dere synes kjæresten kledde den?

//kjolen er sponset

Mer markerte lårmuskler

 • 16.03.2016 kl. 18:03

Beintrening sto på programmet tidligere i dag - mer nøyaktig lårtrening. Både fremsiden og baksiden. Første øvelse er min favorittøvelse, knebøy. Vanligvis pleier jeg å trene på 75 kilo, men i dag føltes alt så utrolig bra at jeg bestemte meg for å øke til 80 kilo. Åtte repitisjoner og fire sett - og det gikk veldig bra det også! Dermed ble den allerede perfekte dagen min enda mer perfekt. Er det i det hele tatt mulig å ha en så bra dag som jeg har hatt i dag!?

Jeg begynner å lure på om den manglende positiviteten og energien fra de to siste dagene bare har samlet seg opp inne i kroppen min, og at alt kommer ut i dag! For det er akkurat slik det føles. Dermed kunne jeg heller ikke dy meg, og knipset like gjerne hundreognitti bilder i speilet under økten. Jeg skal likevel begrense meg og kun dele et par av dem med dere.

Forresten, når vi snakker om å føle seg bra - vet dere hvilken oppdagelse jeg gjorde i dag? En oppdagelse angående lårmuskulaturen min. Plutselig innså jeg nemlig at lårene mine er blitt mer markerte. Ikke vet jeg om det kommer av større muskelmasse i lårene eller om det kommer av at fettprosenten min synker - kanskje det er en god kombinasjon når jeg tenker meg om..?

For det som er så rart er at jeg sjeldent ser forskjell på meg selv når jeg ser meg i speilet hver dag, men plutselig en dag helt ute av det blå slår det meg at jeg har forandret meg. Akkurat som at det har skjedd over natten. Noen av dere har sikkert merket det selv også? Kanskje du prøver å slanke deg. Vekten viser et stadig lavere tall, men du ser ingen endring. Helt til du en dag innser at du faktisk har blitt smalere?

Let me know hvis dere også har opplevd dette!

I dag føles alt veldig bra!

 • 16.03.2016 kl. 12:36

Humøret er bra. Formen er bra. Været er bra. Sykdommen er borte. Smilet er på plass, og alt er bare helt topp!

Nok en gang våkner jeg opp til strålende sol og blå himmel. For et deilig vær det er nå om dagen - og det beste av alt er at det skal holde seg slik en god stund til. Kanskje vi kommer til å få tidenes påske dette året? For det er i hvertfall ingen tvil om at dette her er drømmepåskeværet! Og når det i tillegg er priskrig på både appelsiner og kvikk lunsj er det nesten slik at jeg bare ligger og venter på å våkne opp. Jeg har kløpet meg selv i armen også, men til ingen nytte - dette her er ikke en drøm, det er bare en perfekt (kommende) påske!

Ellers har jeg kledd meg i treningssinglet for dagens styrkeøkt. Er det sol og varmt må man vel kle seg deretter også? Det synes i hvertfall jeg, derfor har jeg også flettet håret i stedet for å ta det opp i en rask, enkel og kjedelig hestehale. Nå er det lår som står på programmet, og etter at denne økten er fullført skal jeg på jobb.

Jeg gleder meg jeg - dette har jo vært en så enormt fin dag så langt.

Dagens planer!

 • 16.03.2016 kl. 10:15

Jeg skriver ofte opp planer flere dager i forveien der jeg lister opp alle gjøremålene jeg må få gjort i løpet av dagen, og hvilken rekkefølge jeg skal utføre dem i. Dette har jeg også gjort for denne onsdagen, og i dag tenkte jeg at jeg kunne dele listen med dere så får dere se sånn cirka hvordan dagene mine kan se ut. 

Ettersom jeg har kveldsvakt i hjemmetjenesten i dag har jeg alarmen på så sent som klokken 09:00, og mine planer begynner derfor ikke før det! Ellers er dette kun det jeg vet jeg må gjøre, resten av tingene jeg kommer til å gjøre i dag tar jeg inni mellom og gjør fordi jeg vil. Fordi jeg kan og har tid til det!

Hvilke planer har du i dag?

Du kommer ikke til å tro hva dette er

 • 15.03.2016 kl. 19:14


To store soverom, gigantisk stue med åpen kjøkkenløsning, bad med gigantisk dusjkabinett og walk-in-closet. Er dere imponert over bildene? Jeg ble i hvertfall slått i bakken av disse. Kunne flyttet inn allerede i dag, dette her må jo være drømmeleiligheten, eller hva? Det var i hvertfall det jeg tenkte helt til jeg kom til det siste bildet...

Jepp, alt det dere så på bildene over her finner dere inne i denne husvognen. En campingvogn, dere! Det så absolutt ikke slik ut på innsiden i hvertfall. Jeg kunne lett bodd fast i denne vogna jeg, og jeg regner ikke med jeg er den eneste. Så ufattelig vakkert, og ikke minst stort! Det er jo mye større enn mange leiligheter nå til dags.

Kunne du bodd i denne husvognen?

Video: innkjøpene fra jenteturen

 • 15.03.2016 kl. 14:39

Jeg lovet dere en video med innkjøpene jeg gjorde i Bergen, og litt sykdom skal absolutt ikke få komme i veien for det løftet. Jeg presset i meg noen paraceter og fikk spilt inn videoen til dere, så nå håper jeg absolutt at dere godkjenner den! Ellers glemte jeg å nevne at jeg også kjøpte litt undertøy. Len dere tilbake og snurr film!

husk å sette på best mulig kvalitet på tannhjulet nede i høyre hjørne

Ikke glem å legge igjen en tilbakemelding! Hva synes du om filmen?

Milo passer på den syke dadden sin!

 • 15.03.2016 kl. 10:36

Husker dere hvor sliten jeg fortalte dere at jeg var i går? Vel, i dag er jeg enda verre. Kjæresten har fått omgangssyken, og han har derfor spydd og sittet på do om en annen i hele natt. Da jeg våknet i dag morges følte jeg meg helt fin, kanskje litt trøtt bare - men det er jo helt naturlig om morgenen.

Et minutt og to etter at jeg hadde drukket proteinshaken min til frokost, og holdt på å skylde ut av shakeren kom det helt plutselig. Det begynte først bare med en rar, uggen følelse i magen som spredde seg lenger og lenger oppover helt til både havregrynet, rosinene og proteinshaken kom ut igjen - av munnen. 

Så nå ligger jeg i sengen og blir passet på av Milo. Jeg tok med fire av lekene hans og ett bein som han kunne ha her oppe mens vi sov slik at han ikke skulle kjede seg. Ser dere bamsen som ligger rett ved hodet mitt? Vel, oppe i kroken der la jeg alle bamsene og beinet hans, så tenkte jeg at han kunne ligge på puten der og leke med dem.

Men for å si det slik; da jeg våknet lå det en bamse i fotenden, en leke under dynen, beinet hans lå helt i andre enden og resten av lekene var spredd rundt omkring i sengen. Eneste som lå igjen var denne ene bamsen, haha!

Dermed tviler jeg ikke på at han har kjedet seg mens vi sov. Han har i hvertfall blitt så trøtt til slutt at han la seg til å sove rett ved hodet mitt. Passer på dadden sin! Slik fant altså kjæresten oss da han våknet, og det første han gjorde var å knipse bilder av sykepleieren min og meg. Hihi. Snill, søte Milo! 

Grunnen til fraværet på bloggen

 • 14.03.2016 kl. 21:49

Har dere hatt en fin start på uken? Selv hadde jeg en veldig tung start på uken. Planen var morgencardio klokken fem, men ettersom jeg ikke klarte å sovne før nærmere halv tolv i går kveld valgte jeg heller å utsette kardioen til kveldstid. Jeg sov dermed i nesten to timer til før jeg kravlet meg ut av sengen for å dra på jobb.

Timene i hjemmetjenesten gikk rimelig fort og jeg koste meg masse, men jeg var likevel trøtt og sliten hele dagen. Like etter jobb hadde jeg time hos legen, deretter middagsbesøk, kino og nå sitter jeg fremdeles like trøtt i godstolen min på soverommet. Jeg er utslitt og aner ikke hvorfor, men jeg regner med at kroppen hadde godt av å ha en treningsfri dag i dag. Selv om det føles veldig uvant.

Håper derfor dere tilgir fraværet her i dag, så lover jeg å komme sterkere tilbake i morgen! ♥

En helt perfekt kveld!

 • 13.03.2016 kl. 21:37

Nå skal jeg snart takke for meg og ønske natten velkommen med verdens beste følelse i kroppen. Nå har jeg nemlig tatt meg et langt og deilig bad, leggene er glatt barberte, sengetøyet er skiftet, jeg skal masserer kjæresten så snart innlegget er postet og er jeg heldig blir jeg massert tilbake også. Da er kvelden virkelig fullkommen i mine øyne!

Når vi er inne på dette med massasje kan jeg fortelle dere at lillesøster hadde pakket med seg ei massasjeolje da vi var på hotellweekend i Bergen, og fredagskvelden la vi oss derfor ned i sengen for å bli massert etter tur. Kjempe deilig, og så absolutt noe vi er nødt til å gjøre oftere! Det er jo så godt - både for kropp og sjel.

Vekkerklokken min er stilt inn på kvart over fem, og akkurat nå gleder jeg meg til å starte dagen med kardiotrening. Dette var noe jeg hatet tidligere - kardiotreningen altså - men nå har jeg liksom vendt meg til det på en eller annen måte, og jeg synes det er ganske deilig å få opp pulsen litt på denne måten. Det er rart hva man kan lære seg å like altså! 

Med det takker jeg for meg og ønsker dere en riktig god natt ♥

Søndagens beintrening!

 • 13.03.2016 kl. 19:34

Søndagen er en av mine to ukentlige leg days, og som regel pleier jeg å kjøre litt varierte beinøvelser på denne økten. Noen ganger blir det bare med kroppsvekt, og andre ganger blir det økter som er ganske lik denne. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele programmet mitt på akkurat denne økten med dere, så får dere kanskje litt inspirasjon til neste leg day!

Øvelsen over her er forresten genialt å varme opp med! Knebøy på balansebrett med kroppsvekt. Jeg kjører tre sett med tjue repitisjoner.


 

Hacklift

Oppvarming:

25 kilo 1 x 10 reps  -  50 kilo 1 x 10 reps  -  75 kilo 1 x 10 reps

Maks:

100 kilo 3 x 10 reps 


 

Strake markløft / Stiffleg

Oppvarming:

20 kilo 1 x 10 reps - 50 kilo 1 x 10 reps - 70 kilo 1 x 10 reps

Maks:

80 kilo 3 x 10 reps


 

Hip trust

Oppvarming:

20 kilo 1 x 10 reps  -  50 kilo 1 x 10 reps  -  70 kilo 1 x 10 reps  -  80 kilo 1 x 10 reps  -  90 kilo 1 x 10 reps

Maks:

100 kilo 3 x 10 reps


 

Helt til slutt avsluttet jeg med 40 minutter kardiotrening før jeg tøyde litt lett ut! Hvordan ser ditt ben program ut?

Good morning, Bergen!

 • 13.03.2016 kl. 09:30

Aaah, god morgen! Gjett hvem som har fått seg nok en deilig natt? Jo, det er meg det! Jeg sluknet før klokken halv tolv i går kveld - og da hadde allerede lillesøster tvunget meg til å holde øynene åpne i en times tid. Det er neimen ikke lett å være på tur med tusen nye inntrykk og minner til dagen. Jeg har i hvertfall hatt en enormt opplevelsesrik helg sammen med snuppa mi.

Det er så fint å være både storesøster og bestevenninne til denne jenta, og enda bedre er det at hun er min aller bestevenn. Kanskje rart ettersom hun er søsteren min, men jeg synes det er helt naturlig jeg. Jeg vet i hvertfall alltid hvor jeg har henne ♥

Nå skal vi ned for å spise frokost før vi pakker sammen koffertene og sjekker ut. Å finne bilen er vel det jeg gleder meg minst til, men forhåpentligvis finner vi nok frem til slutt. For å se det på den lyse siden; vi har i hvertfall hele dagen på oss. Vi snakkes mer senere, så får dere ha en riktig fin søndagskveld så lenge!

Skoene som beskytter mot voldtekt!

 • 12.03.2016 kl. 21:24

Vi stasjet oss opp med høye hæler, kjole og nysminkede ansikter før vi dro ut for å spise i kveld. Ettersom vi er to jenter som er her alene var vi litt redd for å spasere midt i sentrum når det var veldig mørkt ute. Derfor bestemte vi oss for å ta turen ut rundt klokken seks. Men så skjedde det da... Vi burde egentlig sett det komme. Klærne ble byttet ut hundreognitti ganger, og sminken ble rettet på i en times tid. Med andre ord, vi som skulle tidlig ut å spise var ikke klar før nærmere halv åtte.

Jeg klarte likevel å løse det på en helt fantastisk måte. Skoene for kvelden ble nemlig mitt hemmelige våpen. De er så trygge! Tryggere enn både pepperspray og voldtektsalarm. For dere skulle bare visst hvor skarpe naglene på hælene er. Faktisk så skarpe at jeg har problemer med å få dem av meg uten å stikke meg. I starten skrapte jeg også opp anklene mine når jeg gikk med dem, men jeg har heldigvis vendt meg til å ha bena mer i fra hverandre.

Jeg kjøpte mine på nelly for noen år siden, og der er de utsolgt, men har funnet et lignende par fra samme merke her!

Poenget er likevel at dersom noen hadde komt bort og prøvd seg på noe muffins kunne jeg bare gitt dem et skikkelig godt spark med hælen og de hadde havnet på sykehuset. Med andre ord; lillesøster og jeg var de tryggeste jentene i Bergen sentrum i kveld!

It's shoppingtime!

 • 12.03.2016 kl. 16:58

Toppen jeg har på meg her er helt fantastisk fin på, og bildet viser så absolutt ikke hvor fin den egentlig er. Den er i tillegg på tilbud til bare 55,- akkurat nå, og kan fåes kjøpt i blå her og gul her. Et lite lørdagstips fra meg <3

For en helt fantastisk dag! Til tross for at det har småregnet litt i hele dag her i Bergen by så har vi sannelig kost oss masse likevel. Kortet har blitt trukket gang etter gang, og tusenlappene har bare flydd avgårde sammen med tiden. Plutselig var det langt ut på dag og på tide å få i seg noe mat. Vi tok derfor turen til en café hvor vi ble sittende å spise, og ja, jeg hadde selvsagt med meg middag i matboks.

Om fem minutter kan jeg forresten spise akkurat det jeg ønsker, har nemlig fri kost etter klokken 17 i dag! Jeg jubleeeer. 

Bildet over viser bare noe av det vi kjøpte oss i dag, hihi. Jeg har lyst til å vise dere alt en av de kommende dagene, men lurer veldig på hva dere foretrekker. Et innlegg med bilde av hvert plagg eller en video der jeg viser dere alt? Please let me know.

Nå i kveld skal lillesøster og jeg pynte oss skikkelig og nyte den siste kvelden ute på restaurant, jeg kan jo bestille meg akkurat det jeg ønsker! Oppdaterer dere mer senere, så ønsker jeg dere en nydelig lørdagskveld ♥

Ønsker du å se dagens innkjøp i et vanlig innlegg eller i video?

//innlegget inneholder annonselenker

Jeg har sovet som ei prinsesse!

 • 12.03.2016 kl. 11:10

Herlighet i natt har jeg sovet som ei prinsesse. Ingen tvil om hvilken seng jeg skal kjøpe til kjæresten og meg når vi skal flytte sammen en gang i fremtiden hvertfall - det blir denne sengen her det. Akkurat denne! Jeg sovnet på et blunk tidlig i går kveld, og svevde søtt i drømmeland helt til lillesøster vekket meg i dag tidlig. Bedre natt har jeg faktisk ikke ahtt på lenge. Det er nesten så jeg bare vil legge meg igjen så snart dere er oppdatert.

Men det skal jeg ikke! Jeg skal heller hoppe i klærne og komme meg ut på shopping. Denne flinke tutta har nemlig klart å glemme maclader  hjemme, så jeg får vel bare bite i det sure eple og kjøpe meg en ny. Akkurat nå oppdaterer jeg dere fra macen til Marthe, med det eneste bildet jeg klarte å redde fra macen min før den takket for seg. Jeg som hadde så mange fine bilder fra både frokosten og gårsdagen å dele med dere. Vel, dere skal få se dem, da! De blir bare litt forsinket. 

Håper dere får en nydelig lørdag, nå skal vi ut å shoppe!

Our first day in Bergen!

 • 11.03.2016 kl. 19:30

toppen jeg har på meg finner du herFørste dagen har som sagt gått til mye leting i sentrum, men vi har også brukt dagen på å slappe av her på hotellet når vi endelig kom oss frem. Etter å ha hvilt bena tok vi oss en tur ut i labyrinten igjen. Tro det eller ei, men vi turde faktisk det! Denne gangen gikk det heldigvis litt bedre, og vi fant enkelt frem til hotellet igjen etterpå.

Det ble litt handling på butikken. Jeg kjøpte meg blant annet litt forskjellig lørdagskos til morgendagen, da har jeg nemlig fri kost fra kl. 17 om kvelden! Wi, denne dagen har jeg ventet på helt siden forrige cheatday og nå er den endelig rett rundt hjørnet! Planene for morgendagen er dermed masse spising, shopping og jentekos! Jippi. Jeg holder dere selvsagt oppdatert utover dagen.

Nå har lillesøster og jeg rigget oss godt til i dobbeltsengen vår med hver vår flaske lightbrus, litt mat og tven på. Idol ruller snart over skjermen og vi skal bare sitte her og nyte både det og tilværelsen her i Bergen. Håper dere har hatt en like fin fredag som vi har hatt ♥︎

Hvor i huleste er hotellet!?

 • 11.03.2016 kl. 17:31

Wuhu, etter veldig mye om og men, frem og tilbake, har vi endelig kommet oss til hotellet! For et kaos, sier jeg bare! Det var et lite eventyr i seg selv bare det å finne parkering, men når vi i tillegg skulle finne frem til hotellet etterpå var jeg i ferd med å gi opp. For å si det slik; Bergen er en alt for stor by for to haugesundere. Og ja - det er Bergen by vi skal befinne oss denne helgen.

Med to stappfulle kofferter, en matbag, to vesker og en kameraveske i baksetet kjører vi gjennom Bergens mange enveiskjørte gater. Midt i sentrum befinner vi oss. Her har vi vel vært i rundt en time nå. Om ikke det var to? Tiden forsvinner litt i alt kaos av busser, trikk, biler, trafikklys og skilt. Med to telefoner som har rødt batteri er det jammen ikke lett å bruke gps. Skiltingen klarer vi heller ikke å forstå oss på. Og nå vi først finner ut hvor gaten vi skal inn i befinner seg er det en labyrint bare å komme seg inn i den.

Enveiskjørt her, innkjøring forbudt der, bygging litt lenger fremme og så enda et skilt med gjennomkjøring forbudt. Har vi først kommet oss inn i den riktige gaten kan du forresten også banne på at den går i motsatt kjøreretning som vi skal i. Med andre ord; det tok en hel evighet før vi faktisk fant hotellet. 

Da vi endelig jublet for full hals ettersom vi så hotellet i enden av gaten pustet vi lettet ut og trodde alt var over. Vel, vi tok rimelig feil! Vi forsto raskt at det ikke var mulig å parkere utenfor hotellet. Ei heller på parkeringsplassen noen hundre meter lenger borte. Etter mye sikksakk-kjøring fant vi endelig et skilt til et P-hus, og tenkte at der kunne vi nok forlate bilen vår for helgen. Og ja, vi kunne det.

Men når vi endelig hadde funnet en ledig parkeringsluke, pakket med oss flyttelasset vårt, gått opp 144 trappetrinn og kom ut i gaten igjen hadde vi ikke anelse om hvor vi befant oss. Vi prøvde derfor å gå mot den retningen vi trodde havet lå. For da visste vi også hvor hotellet vårt var. Men til og med det var vanskelig!

Så der gikk vi, to tutter på tur med kjole, strømpebukse, hver vår koffert, tusen vesker hengende over skuldrene og høye hæler på Bergens ujevne gater. Jepp, jeg holdt på å vrikke bena en million ganger. Vi gikk i flere kilometer før vi endelig fant hotellet vårt - det er jeg sikker på. Og når klokken i tillegg var halv fire kan dere bare tenke dere hvor mange tilskuere vi hadde der vi knotet oss avgårde langs bryggen. 

Jeg tror aldri jeg har hatt det så morsomt, vært så forvirret og flau på samme tid før. Dette minnet her kommer jeg veldig sent til å glemme! Lillesøster og jeg er tuppen og lillemor, det skal være sikkert og visst. Nå sitter vi endelig i hver vår hotellseng og puster lettet ut. Alt er endelig slik som det skal være...

... helt til vi skal hjem igjen på søndag da - for hvor bilen vår står parkert, det må gudene vite. Vi har i hvertfall ikke peiling.

Vi skal på jentetur!

 • 11.03.2016 kl. 12:39

Nå er det helg igjen, og denne helgen skal min kjære lillesøster og jeg ut på nye eventyr. Vi reiser avgårde for noen dager, bare vi to, og jeg gleder meg ufattelig masse. Kan nesten ikke vente - vi har så mye shopping å få unnagjort, restaurantbesøk og utforsking foran oss de neste dagene. Det beste av alt må likevel være at jeg får nyte de neste dagene sammen med min aller beste venn, hun som vet aller mest om meg og som er en av de som kjenner meg best. Vi skal storkose oss, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med mange morsomme og gøyale innlegg denne helgen.

Jeg har ikke lyst til å fortelle dere hvor vi skal helt enda, men dere kan jo prøve å finne det ut selv? Gjett i kommentarfeltet! 

Sannheten: jeg går kledd slik året rundt

 • 10.03.2016 kl. 18:48

Endelig er det mulig å bytte ullgenseren med løse og sommerlige singleter uten å fryse. Endelig er det mulig å bytte vinterskoene med lette joggesko eller tøysko uten å fryse. Endelig er det mulig å kvitte seg med ullstilongsen uten å fryse. Endelig er det mulig å bytte vinterkåpa med den korte skinnjakka uten å fryse.

... uten å fryse. Jeg kunne skrevet det uten de tre siste ordene i hver eneste setning også, men da hadde jeg ikke vært helt ærlig med dere. For sannheten er at jeg går kledd slik som dette året rundt. Forskjellen nå som våren nærmer seg er bare at jeg kan gå slik uten å fryse.

Og det er ingenting som er deiligere enn det! I hvertfall ikke i mine øyne. Hva synes du, og hvordan går du kledd nå som våren endelig er her?

10 tegn på at du bør slutte å blogge

 • 10.03.2016 kl. 13:02

Her en dagen kom jeg over denne listen på facebook. Den ble delt av Radio Norges mest kjente spalte "Morgenklubben med Loven & co" som jeg selvsagt følger - haha. Topp 10 listen der denne dagen var; 10 tegn på at du bør slutte å blogge. Jeg ble så nyskjerrig at jeg klikket inn på bildet for å lese disse ti tegnene med det samme. Jeg syntes listen var så morsom at jeg bare er nødt til å dele den med dere. 

Bare så det er sagt, ikke ta denne listen helt alvorlig. Det er ment å være morsomt! Selv kjenner jeg meg blant annet igjen i minst ett av disse tegnene selv, og du kan bare glemme at jeg legger ned bloggen med det første. ;-)


 

✧ Du legger ut gråtebilder av deg selv

Haha, allerede på første punktet kjenner jeg meg faktisk igjen. Nå er dette likevel ikke noe som skjer hver bidige dag, bare så det er sagt. Dette og et gråtebilde til la jeg ut i innlegget; Jeg brast plutselig i gråt!


 

✧Du har 3000 sko og klager på manglende plass

Det er vel en kjent sannhet at bloggere - eller kanskje bare jenter generelt - har masse sko. Vel, skriver du en moteblogg og skal oppdatere leserne dine med dagens antrekk hver eneste dag kan man fort ende opp med et par hundre sko i skapet. Bildet har jeg forresten lånt fra martheborge, som er en av mine favorittbloggere. Dagen blir liksom ikke det samme uten martheborge.


 

✧Du lar leserne bestemme hva babyen skal hete

Okei, denne her er bare sinnsyk! Det verste av alt er at jeg har sett flere kommende mammabloggere gjøre dette. De har lagt ut innlegg som "kom med forslag til navn så skal vi velge det som er mest likt" eller "vi klarer ikke å bestemme oss for navn, hvilket ønsker dere? Vi velger det flest av dere liker". Babyens navn skal da ene og alene bestemmes av foreldrene etter min mening!


 

✧Du tror det heter "plastilinaskjerf"

Denne skal jeg ikke engang kommentere... For hva er egentlig et "plastilinaskjerf" eller hva det nå enn egentlig heter?


 

✧Du tror hele verden vil vite hvor mange kalorier du har spist

Tror kanskje jeg kjenner meg litt igjen i dette punktet også jeg? Eller, jeg vet ikke om jeg har delt nøyaktig hvor mange kalorier jeg har spist, men jeg har delt nok av oppskrifter og bilder av middagstallerkenen min. Er det innafor eller ikke? ;-) Kaken på bildet over inneholder forresten veldig få kalorier - oppskriften finner du her; Sunn og sukkerfri kake!


 

✧Du tar silikon i puppene

Trenger jeg egentlig å si noe mer på denne? For hvor mange av bloggerne på topplista har tatt silion? Veldig, veldig mange for å si det enkelt. Bildet er lånt fra tuvaw - en av mange toppbloggere som har skrevet åpent om operasjonen.


 

✧Du fjerner silikon av puppene

La oss være ærlige. Det er omtrent like mange som tar silion som angrer på det i ettertid, og fjerner dem igjen. I hvertfall blant toppbloggerne.


 

✧Du tror alle vil se deg i tights

tightsen på bildet over kan du kjøpe her

Faller jeg inn under dette tegnet også eller? Det er jo ikke slik at jeg tror alle vil se meg i tights, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg poster x-antall bilder av meg med treningstights på kroppen. Kanskje naturlig når jeg skriver en treningsblogg, eller? :-)


 

✧Du er frua til en vi ikke aner hvem er

Fotballfrue er en ting. Kanskje komikerfrue også? Men alle disse andre må jeg ærlig innrømme at jeg ikke aner hvem de er fruen til; snekkerfrue, pilotfrue, offshorefrue, supporterfrue, perfektbaerumsfrue, treningfrue, bondefrue, og listen fortsetter.


 

✧Du skriver om at du sitter og skriver blogg

Haha, en typisk felle å havne i om man har veldig skrivesperre en dag. Selv kjenner jeg meg veldig igjen i tegnet - men nå skal det sies at dette er unntaket på bloggen min, ikke regelen. Regelen er at jeg skriver om alt annet som skjer i livet mitt eller som jeg interesserer meg for. Men har jeg ingenting på hjertet kan jeg ende opp med å fortelle dere at jeg sitter og blogger på trening som jeg gjorde i dette innlegget; En første gang for alt!

Hva synes du om disse 10 tegnene? Kjenner du deg også igjen i noen av dem?

5 ting en bloggkjæreste må gjennomgå!

 • 09.03.2016 kl. 20:25

- Skrevet av kjæresten min, Christopher -

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . .

På restauranter

Vel, for å si det sånn så skal hun alltid ta bilder av maten når vi får den servert. Det som er et stort minus med dette er at jeg må vente med å spise til hun har tatt hundrevis av bilder fra alle tenkelige vinkler. For du kan bare glemme at jeg får røre tallerkenen før hun har tatt bildene sine. Jeg vil jo spise med engang for det ser så forbanna godt ut til tider. 

Boller, cupcakes, snacks og de mest imponerende middagene

Hver gang hun finner nye oppskrifter til boller, cupcakes og snacks så gleder jeg meg som et lite barn. For jeg får som regel alltid ha med meg dette på skolen slik at jeg kan kose meg med det. For ikke å snakke om at jeg får prøvesmake hjemme. Og middagene er dandert på de fineste måtene slik at det skal ta seg godt ut på bildene - men tro meg, det smaker også akkurat like godt som det ser ut.

Filmkvelder

Hvis vi ser på film eller serie en kveld blir det en god del pauser på grunn av at hun skal blogge eller godkjenne og svare på kommentarer eller andre ting som har med bloggen å gjøre. Det kan bli litt kjedelig til tider, men jeg får vel bare holde ut. Hun prøver jo så godt hun kan å få unnagjort bloggarbeidet når hun er alene eller når jeg gjør noe annet. Men det er ikke alltid så lett når vi er med hverandre så mye som vi er.

Fotograf

Her er det jeg som er kamera-mann for å si det sånn. Jeg må som regel alltid knipse noen bilder av henne daglig slik at hun kan blogge og oppdaterere dere om hverdagen sin. Det bryr meg ikke så mye, men til tider kan hun klage på meg hvis det ikke er skikkelig eller hvis jeg ikke har vært flink nok med fokus eller hvis jeg har for mye luft i forhold til henne. Men heldigvis lærer jeg for hver gang, så nå er hun stort sett fornøyd. Det var verre for et år siden...

Nye steder

Er vi på nye steder kan du banne på at Linn Therese har kameraet sitt hengende over skulderen hver eneste gang vi går utenfor hotellrommet. Alt skal fanges på kamera, og hvert eneste tre, bygning og stein skal fotograferes, gjerne med Linn Therese smilende ved siden av. Litt slitsomt, men vi får jo mange gode minner fanget på bildene, så det er positivt også!


Hva synes du om slike innlegg som dette, og vil du at Christopher skal blogge oftere? Da må dere klikke på "liker" knappen under her!

Deilig grønnkålchips på 1-2-3!

 • 09.03.2016 kl. 18:48

Okei, dette må være den aller beste oppskriften jeg har delt med dere noensinne her på bloggen. Om dere kun skulle prøvd én av mine oppskriften bør det være denne, for fy søren, går det virkelig an? Å lage sprø, deilig og smakfull chips av noe så enkelt og sunt som grønnkål, liksom! Men ja, det gjør virkelig det. Tro det eller ei. Jeg var litt i tvil på forhånd ettersom lillesøster ikke hadde så gode erfaringer med denne typen chips, men når jeg endelig bestemte meg for å prøve kan jeg love dere at det ble vellykket!

Oppskriften er så uhyre enkel at jeg ikke kommer til å skrive opp ingrediensliste og fremgangsmåte på samme måten som jeg pleier, det holder faktisk å bare forklare alt i ett avsnitt. Du trenger kun grønnkål, salt og ei hvilken som helst olje - gjerne olivenolje. Riv bladene på grønnkålet av, kast stilken, og del bladene i ønsket størrelse på chips flakene. Gni dem deretter inn i litt olje, og plasser dem utover ei rist med bakepapir over. Pass på at de ikke ligger "oppå" hverandre, da vil de nemlig ikke bli sprø. Så er det bare til å drysse over med litt salt og så sette brettet mitt i stekeovnen på 175 grader, varmluft. 15 minutter senere har du sprøe og gode chips.

Så enkelt, sunt og godt at det nesten er på grensen til å være tryllekunst. Nå sitter kjæresten og jeg i sengen foran tv-skjermen og koser oss med serietitting og chips - jeg av grønnkål og kjæresten med vanlig chips. Men til og med han likte faktisk grønnkålchipsen, og når han liker noe som er så sunt - da kan jeg love deg at det smaker godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du skulle lure på hvorfor jeg plutselig sitter og spiser "chips" når jeg er på diett kan jeg fortelle deg at jeg erstattet brokkolien i middagen med grønnkål, og hadde dermed grønnkålchips som dessert etter kyllingen og risen. Mmm <3

Har du lagd grønnkålchips før?

This morning!

 • 09.03.2016 kl. 07:10

Her befinner jeg meg akkurat nå! Jeg bestemte meg for å stå opp 20 minutter før vanlig tid, det vil si 04:50 i dag, noe som betydde at jeg fikk ekstra tid til å blogge, tøye ut etter trening og på å fikse meg før jobb. For en luksus! På bildene her har jeg forresten akkurat kommet ut fra dusjen, så jeg skal ikke ha håret slik det er på bildet - bare så det er sagt ;-) 

I håret har jeg flettet ei utover rotfletter, er det flere som synes det er hundre ganger vanskeligere enn vanlig rotflette? Selv synes jeg i hvertfall det, men det ser jo så mye finere ut at jeg er nødt til å prøve likevel.

Håper dere har hatt en helt fantastisk morgen, akkurat som meg, og at resten av dagen blir minst like bra!

Ryggtrening & meal prepping

 • 08.03.2016 kl. 17:26

I dag hadde jeg enda en knallfin dag i hjemmetjenesten. Jeg fikk blant annet prøvd meg litt mer selv i dag, noe som var veldig spennende, givende og gøy. Jeg er bare nødt til å si det igjen - det er så godt å føle seg viktig, og at min hjelp betyr så mye for andre mennesker.


Men så, over til treningssnakk! Denne øvelsen her brenner helt sinnsykt i bakside skuldre!

Ellers hadde jeg ei utrolig god treningsøkt direkte etter jobb. Muskelgruppene som sto for tur var ryggen, biceps og mage. Jeg følte jeg fikk skikkelig god kontakt med musklene, og kunne kjenne at de jobbet godt - spesielt ryggen. Da er det ekstra gøy å trene, for du føler liksom at musklene vokser for hver eneste repitisjon du tar. Deilig! Jeg håper snart at jeg kan se tydelig endringer på ryggmusklene mine, og da tenker jeg på at jeg blir bredere øverst på ryggen og enda mer markert over hele ryggen. Om jeg fortsetter å jobbe like bra som dette på trening kommer det nok etter hvert tenker jeg.

Ellers tenkte jeg at jeg skulle mealpreppe litt i dag! Det vil si; lage middager klar for mange dager fremover. Jeg har sett mange gjør dette én dag i uken, og at de da lager middager for hele uken, men det er dessverre ikke mulig for meg. Jeg har bare 9 matbokser, og i løpet av ei uke spiser jeg 14 middager, derfor blir det litt usystematisk når det kommer til den biten. Vanligvis lager jeg bare så mange middager som jeg har tid/matbokser/ork til å lage, og så gjør jeg det samme igjen når de er spist opp. Denne gangen ble visst dét på en tirsdag!

Vel, når bare babler jeg i vei her. Jeg får heller se å komme meg i gang, så vi prates senere dere ♥

Denne ukens treningsplan

 • 07.03.2016 kl. 22:30

For å være ærlig skremmer egentlig dette bildet meg litt. Jeg ser så... svær ut! Haha, bildet ble tatt i går kveld i mellom to sett med hip trust da jeg fant ut at musklene synes enda mer om man holder bak hver stang slik som jeg gjør på bildet under her - og samtidig prøver å dra stengene sammen og fremover. Bare prøv selv!

 


 

Men så, over til deg jeg egentlig ville dele med dere. Denne uken har jeg litt av hvert på planen, både når det gjelder jobb, reising og ikke minst trening. Men mer om alt dette får dere underveis i løpet av uken - akkurat nå har jeg bare lyst til å dele denne ukens treningsplan med dere.Har du planer om å trene denne uken?

Min dag - time for time

 • 07.03.2016 kl. 21:10

05:20

Alarmen ringer, og jeg hopper i treningsklærne før jeg tar matbagen, treningsbagen og vesken med meg over skulderen. Jeg kysser kjæresten forsiktig på munnen før jeg sniker meg ut av soverommet for å ikke vekke han. Videre tar jeg med meg dette flyttelasset ut i bilen, og setter på tidenes høyeste musikk med masse trykk i for å gire meg opp til trening.

05:45

Nå har jeg akkurat dratt UNO kortet gjennom låsen, trykket koden min og låst meg inn på treningsstudioet. Jeg knytter på meg joggeskoene, stiller meg på elipsemaskinen og gjør meg klar for 40 minutter med kardiotrening. Samtidig som jeg trener ser jeg på diverse youtubevideoer, snapchatere og leser blogger på mobilen min for å få tiden til å gå.

06:30

Treningsøkten er ferdig. Jeg sitter nå på treningsmatten og tøyer litt samtidig som jeg noterer i boken min hvordan energinivå, motivasjon, puls og kroppen generelt kjentes ut under økten. Etterpå åpner jeg matbagen min og finner frem både frokost og vitaminer. Maten spiser jeg samtidig som jeg oppdaterer dere for første gang i dag, fremdeles på treningsmatten.

07:00

Jeg er ferdig med alt som heter bloggarbeid, maten er spist opp, treningsøkten er utført og jeg kjenner meg endelig skikkelig våken. Dermed pakker jeg sammen tingene mine, og går så inn i garderoben for en rask dusj etterfulgt stelling foran speilet. Hverdagsklærne er kommet på og jeg er klar for jobb! Jeg tar derfor med meg flyttelasset mitt tilbake i bilen, og setter kurs for hjemmetjenesten.

07:30

Jeg møter min veileder i hjemmetjenesten og arbeidsdagen min starter. En helt fantastisk dag som jeg har fortalt litt mer om i dette innlegget.

11:30

Jeg har noen timer med arbeid i hjemmetjenesten bak meg, men det føles bare som minutter. Tiden har flydd avgårde hele formiddagen, og plutselig var det lunsjtid. Jeg gikk en tur ut i bilen for å hente matbagen min hvor jeg fant matboks nummer to med mat for dagen. Etter å ha nyt denne var det tid for noen timer arbeid til før jeg fikk gå hjem.

14:00

Arbeidsdagen min er over, og jeg sitter og spiser igjen. Denne gangen er det middag, og jeg spiser den i bilen min for å få litt ekstra energi til dagens andre treningsøkt. Når maten er godt nede i magen starter jeg bilen og ruller mot Uno. Tre tunge styrkeøvelser for brystet står for tur.

14:30

Treningsøkt nummer to som går på bryst blir som planlagt fullført, og jeg føler meg veldig sliten i kroppen akkurat nå. Kjenner det skal bli godt å legge seg ned på litt. Jeg kjører hjem hvor mamma sitter spent og venter på at jeg skal fortelle om dagen min. Jeg gjør det, lager meg mat for resten av dagen og første del av morgendagen. Deretter kjører jeg hjem til kjæresten og plukker han opp sammen med alle tomflaskene våre.

16:00

Kjæresten og jeg panter flasker, kjøper spylervæske og olje til bilen og kjører så hjem igjen til han for å slappe av litt. Her bestemmer vi oss for å snurre en film, som jeg fort finner ut av at jeg holder på å sovne av.

18:50

Jeg la meg derfor til å sove en liten time samtidig som kjæresten min fant seg noe å spise. 

20:00

Jeg våkner med masse av energi som bare stiger enda mer når jeg får i meg mitt andre middagsmåltid for dagen. Snille Christopher hadde varmet middagen min på forhånd, og vekket meg med å sette en matboks rykende varm kylling under nesen min. Aaah <3

21:10

Nå er det en god times tid siden maten kom i magen, og det er derfor tid for dagens tredje og siste treningsøkt. Derfor sier jeg over og ut - så håper jeg at dere syntes det var både interessant og spennende med et slikt innlegg som dette!

Fortell meg gjerne hva du synes om innlegget!

Min første dag i hjemmetjenesten

 • 07.03.2016 kl. 18:17

Herlighet for en innholdsrik, spennende, utfordrende og variert dag jeg har hatt i dag. Jeg sitter igjen med verdens beste følelse i kroppen nå når jeg tenker tilbake på opplevelsen jeg har fått erfare denne mandagen. Det er så godt å føle seg viktig blant andre mennesker. Det er så godt å gå hjem fra jobb og føle at du har betydd noe for noen. Ja, for enkelte er du det eneste som betyr noe, du er den eneste de har og det eneste de ser frem til er besøkene av deg. Det er dét som kalles en jobb!

Eller, ikke engang en jobb. Det kalles en hobby. En lidenskap. En vennlig tjeneste fra et menneske til et annet. Nei, jeg har kost meg så masse i dag jeg altså. Å jobbe i hjemmetjenesten er nok - selv om det egentlig er for tidlig å si - noe jeg kunne tenke meg å jobbe med i fremtiden. 

Jobber du?

En første gang for alt!

 • 07.03.2016 kl. 07:14

God morgen! Nå sitter jeg på trening og har akkurat fått unnagjort 40 minutter kardiotrening. Herlighet, jeg tror aldri jeg har trent så tidlig før i hele mitt liv, i hvertfall ikke uten mat i magen. Det er vel en første gang for alt. Ettersom magen min roper etter mat sitter jeg nå og gumler i meg en deilig porsjon havregryn, rosiner og sjokoladeprotein. Det finnes ingen bedre måte å stare en dag, eller uke for den saks skyld, på!

Jeg har akkurat tatt meg en rask dusj i garderoben, hår og sminke er fikset, treningsklærne er byttet ut med hverdagsklær, og så snart dere er oppdater setter jeg kursen mot hjemmetjenesten. Min første dag i "ny jobb". Det er vel egentlig ikke jobb heller, ettersom jeg verken får lønn eller er ansatt. Det er kun arbeidsutprøving innenfor hjemmetjenesten som yrke - men spennende blir det nå uansett.

mat for resten av dagen har jeg også pakket med meg!


Håper dere alle får en riktig god start på uken!

Her skal vi være i påsken

 • 06.03.2016 kl. 20:38

Påskeferien nærmer seg med stormskritt! Tenk at det bare er to små uker igjen til en av mine mange favoritthøytider. I år, som i fjor, skal kjæresten og jeg tilbringe påsken sammen med resten av familien min inne i Hervik. De av dere som har fulgt meg lengst husker kanskje denne vidoen fra fjorårets påske? Da bodde vi i en container som morfar innredet til en liten hytte, kjempe koselig!

I år derimot, har vi fått låne campingvognen til mormor og morfar! Det blir så spennende. Både kjæresten og jeg gleder oss en hel haug. For selv om det kun blir morgener, sene kvelder og nettene som blir tilbrakt her inne i vogna kommer vi nok til å merke stor forskjell fra i fjor. Men vi hadde det helt fantastisk fint i fjor også - bare på en litt annen måte. 

Dessverre blir dette siste ferien vår i Hervik, til alles store skuffelse. Vi får ikke lenger leie plassen, etter rundt 40 år! Og må dermed flytte innen 1.juni. Påsken skal derfor nytes med bena høyt og vi skal samle så mange siste minner fra dette fantastiske paradiset som vi klarer, før nedrivingen starter etter påskeferien. 

Hvor skal du være i påsken?

Jeg tok lillesøster på fersken!

 • 06.03.2016 kl. 10:00

Som dere fikk med dere dersom dere leste gårsdagens innlegg sto jeg på kjøkkenet i en times tid for å bake ei sunn og sukkerfri kake. Underveis i prosessen kom plutselig lillesøster inn dørene. Nyskjerrige som hun er kom hun bort til meg for å se hva jeg lagde med det samme. Hun snek også en finger ned i bollen for å smake på "kremen" jeg nettopp hadde pisket.

"E detta sunt!?" utbrøt hun plutselig før hun snek seg avgårde mot vasken der vispen jeg hadde brukt enda lå med rester av krem på.

I det jeg snur meg ser jeg dette;

Haha, frøkna snek seg bort til vasken, tok opp vispen og begynte å slikke den ren. Det må vel være det beste tegnet på at jeg har laget noe som smaker godt, eller hva sier dere? ;-)

Endelig kunne jeg være med!

 • 05.03.2016 kl. 21:10

Grillet indrefilet av okse, kyllingfilet, pommes frites og tilbehør sto på menyen til familien min i dag. Gjett hvem som for en gangs skyld fikk delta på disse familiemiddagene, og faktisk fikk spise det samme som resten - ikke bare noe eget fra matboksen min? Jo, det fikk jeg! Kyllingfileten veide mamma opp til meg før pappa - aka grillkongen - grillet den sammen med resten av grillmaten. Til dette stekte jeg meg min egen pommes frites i stekepannen av oppskjærte poteter. Knallgodt! ♥

Sunn og sukkerfri kake

 • 05.03.2016 kl. 17:22

I dag har jeg til og med en oppskrift å dele med dere. Hvem skulle trodd det - jeg som går på diett? Vel, i dag klødde det i bakefingrene, og det var da jeg fant ut at jeg selvsagt kan bake selv om jeg ikke kan spise mesterverket etterpå. Det får heller bli en aldri så liten gave til min kjære mamma og lillesøster. Jammen sparte jeg til og med et stykke til kjæresten også, og når til og med han liker den sunne kaken da smaker den godt.

Kaken er både sukkerfri og tilnærmet kalorifri. Sunn med andre ord. Dermed kan den nytes både nå som det er helg - men også til dessert i ukedagene. Hva er vel ikke bedre enn en kake som kan spises med god samvittighet?

Du trenger:

25 g gelantinpulver (eller 5 gelantinplater), 1 dl ublandet ZERO med pineapple-smak, 1 dl vann, 150 gram sukkerfri sjokolade, 200 gram fibersirup, ønsket mengde kokosmasse og bær (til pynting)

Slik gjør du:

Start med å finne frem en kakeform. Jeg bruke en form som var 20 cm i diameter. Du skal kun bruke ringen rundt, ikke bunnen, ettersom denne kaken ikke skal i stekeovnen. Sett derfor ringen rett på et kakefat, og strø litt kokos i bunn.

Bland gelantinpulveret med 1 dl vann, og sett det til sides mens du varmer opp fibersirup og saft i en kjele. Ha på svak varme og vær forsiktig, det skal ikke koke. Hell så gelantinblandinen i den varme kjelen med saft og la det hele løse seg opp.

Når all gelantinen er oppløst heller du alt over i en kjøkkenmaskin og pisker massen med en ballongvisp på medium hastighet i 5 minutter. Øk så til maks hastighet i 10 minutter til.

Skjær jordbær i to og plasser dem tett i tett rundt kanten på kakeformen med den skjærte siden inn mot formen (kan hoppe over dette punktet). Når du har gjort dette heller du gelantinmassen over i kakeformen og setter det kaldt i omtrent én time.

Når kaken har satt seg kan du smelte sjokolade forsiktig og helle denne over kaken, og deretter pynte med kokos og bær etterpå. Server til både dine sunne og usunne venner - kaken smaker friskt av appelsin blandet med en søt smak av sjokoladen på toppen og friske bær. Med andre ord kan den derfor lages til alle ettersom den ikke "smaker sunt"!

Håper det smaker!

En strålende og effektiv lørdag

 • 05.03.2016 kl. 14:55

God formiddag, god lørdag og god helg!

Har dere sovet godt i natt? Eller kanskje dere har vært ute og festet hele natten? Uansett hva så håper jeg at denne lørdagen kommer til å bli kjempe fin. Her hjemme er det fint vær, og i følge yr skal det holde seg slik noen dager til. Det må benyttes, og jeg er derfor i full gang med å planlegge morgendagen som skal tilbringes ute i frisk luft med sekk på ryggen og kamera rundt halsen. Satser på at det blir en kjempe fin dag, men før den tid er det lørdagen som står for tur.

I dag har jeg litt av hvert på planen, men det meste omhandler faktisk bloggarbeid - det er mye mer arbeid bak en blogg enn de aller fleste tror, og i dag skal lørdagen min altså gå til jobbing! Men det gjør ingenting det, for jeg elsker dette her. Akkurat nå har jeg ei kake i kjøleskapet som jeg skal dele oppskriften på med dere senere. Hva bruker du lørdagen din på?

Jeg er redd for at jeg ikke skal få det til

 • 04.03.2016 kl. 23:38

Fitness. Det høres så seriøst ut. Det ser seriøst ut! Å stå på scenen uten antydning til fett på kroppen og en muskelmasse det ligger utrolig lang tid med hard jobbing bak - det er seriøst!

Noen ganger tikker tankene inn. Hva i alle dager er det jeg har begitt meg ut på? Hvordan og hvorfor har jeg tro på at dette skal gå bra. Selvfølelsen min skremmer meg litt oppe i alt dette. Jeg har troen på meg selv, men på samme tid føler jeg meg ikke bra nok. Fordi jeg er fortsatt såpass ny i "gamet", og føler at jeg kommer til å se latterlig dårlig trent ut ved siden av de andre jentene. Jeg er redd for at jeg kommer til å virke som en wannabe ved siden av de som faktisk får dette til. Det føles som at jeg prøver å være noe jeg ikke er fordi dette enda er så nytt for meg.

Jeg er redd for at jeg sammenligner meg for mye med andre jenter. De som har drevet med dette i årevis, bygget og bygget. Jeg er redd for at det ikke kommer til å være mer igjen av meg etter at alt fettet er borte. Jeg er redd for at jeg kommer til å se ut som en innskrumpet drue. En rosin. Uten muskler i det hele tatt. For jeg kan faktisk ikke vite hvor mye muskelmasse jeg har før fettet er borte og scenen bare er noen uker unna.

Jeg tror jo at jeg kan få dette til. Ellers hadde det vært helt bortkastet å fortsette å prøve. Men på samme tid er jeg redd for at jeg kommer til å bli skuffet over meg selv når jeg finner ut hvordan jeg ser ut under dette ekstra laget. Jeg er redd for at jeg ikke har bygget nok muskler. Det er vel egentlig det jeg er mest redd for. Det er en veldig skremmende tanke, og enda mer skremmende er det at denne tanken kommer til å følge meg helt frem til jeg ser resultatet over et halvt år frem i tid - og enten blir stolt eller skuffet.

Men samtidig så tenker jeg. Se hvor langt du er kommet da for pokker! Se hvor mye hardt arbeid du har lagt bak deg! Og hvor mange timer du har tilbrakt på treningsstudioet for å stå på denne scenen. Det er så rart, for til tider føler jeg meg så forvirret og ubesluttsom. Det ene sekundet har jeg all tro i hele verden på at jeg kommer til å skinne på den scenen og gjøre mitt aller, aller beste, men det andre sekundet kan jeg tenke at jeg kommer til å se ut som en tabbe der oppe.

Heldigvis har jeg noen gode og støttende treningsvenninner som enten har deltatt i slike konkurranser tidligere, eller er i samme sko som meg. En fantastisk familie og en forståelsesfull kjæreste rundt meg som jeg snakker med i disse stunder som får meg tilbake på riktige tanker. "Dette klarer du!" For ikke å snakke om coachen min som viser så godt at han har troen på meg, og støtter meg fullt opp - og jeg stoler på at han vet hva han snakker om, og at jeg derfor kommer til å få det til.

Til syvende og sist så tenker jeg alltid at... jeg er bra nok! Så lenge jeg fortsetter å spise riktig og trene hardt så får jeg resultatene jeg ønsker. Jeg må bare ikke gi opp. Jeg må ha tro på meg selv, og under alle de tvilende tankene finnes det ei selvsikker jente som er sikker på at hun kommer til å klare alt hun begir seg ut på. Også fitness. Uansett hvor seriøst og tøft det hele virker.

Takk for at dere motiverer meg så masse, og at dere tar dere tid til å lese alle disse tankene mine

Mer tårer enn svette!

 • 04.03.2016 kl. 17:11

God helg! I dag er det fredag, og jeg har akkurat fullført min andre treningsøkt for dagen. Dermed kan jeg legge meg tilbake i god stolen med god samvittighet. Nå har jeg nemlig treningsfri helt til søndagsmorgen, og selv om jeg elsker å trene føles det fantastisk å ha en fridag i ny og ne også.

Spesielt etter gårsdagens ekstra tunge dag. Det ble bare ett innlegg ettersom energinivået mitt var lik null, og jeg hadde tre treningsøkter på planen. På den aller siste økta er jeg sikker på at det rant mer tårer fra ansiktet mitt enn svette - men jeg klarte likevel å fullføre økten, og sovnet derfor med en enorm mestringsfølelse med det samme jeg kom inn dørene hjemme. 

I dag derimot er energinivået tilbake på topp, og jeg startet dagen med kardiotrening for så å ha ei tung ryggøkt noen timer senere. Kameraet glemte jeg hjemme, men kjæresten filmet et par klipp med mobilen min som dere kan se under her. Øvelsen under her trener jeg som en erstatter for pull ups frem til jeg klarer det. Smale nedtrekk anbefales på det sterkeste om målet er å klare pull ups!

Senere i dag skal kjæresten og jeg en tur på kino for å se oppfølgeren til Olympus has fallen - en utrolig god action thriller - og jeg gleder meg kjempe masse! 

Verdens lykkeligste jente!

 • 03.03.2016 kl. 16:27

I dag er jeg garantert verdens lykkeligste jente! Denne pakken fra proteinfabrikken dumpet ned på postkontoret mitt i dag, og jeg kjente sommerfuglene gå banans i magen min i det jeg fikk en sms med hentekode. Halleluja! En gigantisk pakke med masse godsaker oppi, og ingen av produktene hadde jeg erfaring med fra før. Jeg har smakt BCAA én gang før, men bortsett i fra det var alt nytt.

En stor 3 kg dunk med proteinpulver - norges mest solgte proteinpulver for å være mer konkret - og det er ikke uten grunn! Etter å ha tatt en titt på næringsinnholdet skjønner jeg hvorfor denne er så populær. Pulveret er fullpakket med alle aminosyrer du trenger for muskelbygging og diett -  i tillegg til at det inneholder hele 71 gram proteiner per 100 gram. Når jeg på toppen av det hele fikk smakt på denne vidunderdrikken var jeg solgt.

Dette her kommer uten tvil til å være mitt førstevalg når det kommer til proteinpulver fremover. Det er den proteinshaken som kommer nærmest vanlig sjokolademelk av alle jeg noensinne har testet. Proteinshaker pleier man som regel å måtte tving ned - mens denne her smaker helt fantastisk godt. Som det så fint står på hjemmesiden til proteinfabrikken "Smaksvinner med høy norsk kvalitet som du kan nyte." Og det kan jeg skrive under på at ikke bare er et salgstriks.

Skulle du likevel ha problemer med å få ned denne shaken kan jeg trøste deg med at én shake bare er på 2 dl, og likevel inneholder langt mer proteiner enn mange andre som er på både 3, 4 og 5 dl. Du kan se hele næringsinnholdet, lese andres tilbakemeldinger eller kjøpe proteinpulveret her

Ps: Om du kjøper proteinpulveret nå sparer du 27 %. Vanlig pris er 549,- mens du nå kan få det for 399,-

I pakken lå det som sagt også et brett med 24 bokser BCAA, og dersom du ikke har fått med deg hva dette er enda anbefaler jeg deg å lese dette avsnittet veldig nøye. BCAA er nemlig et helt fantastisk verktøy som forbedrer både restitusjon og muskelreperasjon. Vanligvis har disse kun vært i tablett eller pulverformat som man må blande med vann, men nå har de endelig kommet med en ferdigblandet BCAA-drikke som både er sukker- og kalorifri. 

Frokosten min i dag; havregryn blandet med whey proteinpulver. Ved siden av en boks nocco BCAA, multivitamin og stimutant fettforbrenner.

Nocco BCAA er en tørsteslukker som har tatt fitnessbransjen med storm - og nå har jeg endelig fått øynene opp for hvorfor. Dette er en lett kullsyre drikke med en god og fruktig smak som kan drikkes når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil - og kan drikkes både til hverdags og trening. På toppen av det hele inneholder denne 180 mg koffein, og er dermed perfekt å ta til frokosten om du ikke er så glad i kaffe - som meg.

Et brett med 24 bokser Nocco BCAA kan du kjøpe her. Klikk gjerne inn om du bare ønsker å lese mer om produktet også!

Helt til slutt fikk jeg også en boks med en helt ny type fettforbrenner. Stimutant fyrer deg opp med masser av energi og fokus, den hjelper deg under de tyngste treningsøktene og de hardeste periodene av en diett. Dette er som sagt en helt ny type energistimulerende produkt med nye karaktertrekk og effekter som ikke er sett i andre produkter for energi og fettreduksjon. Om du vil lese mer om denne typen fettforbrenning, lese andres erfaringer eller kjøpe deg en boks selv kan du klikke deg inn her.

Sååå, skjønner dere nå hvorfor jeg føler meg som verdens lykkeligste jente, eller? Jeg svever i himmelen jeg nå, og det kommer jeg nok til å gjøre en stund fremover også! Dette her gjorde virkelig resten av uken min perfekt, uansett hva som skjer!

På mandag skal jeg endelig på jobb!

 • 02.03.2016 kl. 20:30

Vet dere hva jeg skal på mandag? Jeg skal på jobb! Åh, det føles så godt og endelig kunne si det igjen. Eller, for å være mer nøyaktig kan det vel kanskje ikke kalles jobb ettersom jeg ikke tjener noe på det og jeg fremdeles er sykemeldt - men det er en arbeidsutprøving. Jeg skal være i hjemmetjeneste de to neste ukene og får dermed prøvd meg litt i den jobben. Se hva det er, om det er noe for meg og ikke minst om jeg klarer å kontrollere angsten min i denne jobben. 

Forhåpentligvis gjør jeg det, for jeg har også søkt sommerjobb i hjemmetjenesten, og liker jeg det skal man ikke se bort i fra at dette er noe jeg kan drive med fremover. Sannsynligvis ikke som den eneste jobben resten av livet mitt, men som et mellomledd bare for å komme meg tilbake i arbeidslivet. Hva jeg vil jobbe med, hva som kommer til å være min hovedkariere, vet jeg ikke enda. Kanskje er det brannkonstabel, kanskje journalist, eller blogger, eller fotograf - ja, eller kanskje jeg kommer til å jobbe i hjemmetjenesten.

Trenchcoat her // bukse fra wr.up // sko her // topp her

Jeg vet ikke enda. Det eneste jeg vet er at jeg tar ett skritt om gangen, og at jeg lever i nåtiden. Derfor er det hjemmetjenesten som har fokuset mitt de to neste ukene - og kanskje i sommer. Jeg gleder meg så masse! Den eneste utfordringen blir nok at jeg må stå opp i femtiden. Jeg trener tre økter til dagen, tre ganger i uken, og dersom jeg skal klare å få fullført alle disse øktene er jeg nødt til å ta den ene før jobb. 

Kryss fingrene for meg, så skal jeg fortelle dere alt om hvordan det går underveis. Jippi! Dette blir så spennende.

//innlegget inneholder annonselinker

3 mageøvelser du kan trene hjemme

 • 02.03.2016 kl. 15:31

Etter at jeg fikk en forespørsel om ikke jeg kunne tipse om noen mageøvelser man kan trene hjemme uten noe utstyr, tenkte jeg at det kunne være en god idé. Derfor brukte jeg gårsdagens mageøkt på å prøve ut litt andre mageøvelser enn de jeg vanligvis trener. Øvelsene under tar godt på magen og du kan ta dem med maks antall repitisjoner, tre ganger.


Øvelse nummer én

treningstightsen kan du kjøpe her // genseren er fra h&m

Her skal du sitte på rumpa med bena rett over gulvet og overkroppen litt bakover slik at du kjenner det strammer seg i magen. Vri så overkroppen fra side til side, gjerne med noe tungt i hendene. For eksempel ei 1,5 l flaske med vann, en pose poteter eller noe annet som gir deg akkurat passe motstand.


Øvelse nummer to

treningstightsen kan du kjøpe her // genseren er fra h&m

Her skal du ta utgangspunkt i vanlig planke (som jeg viser på øverste bilde), og så vri deg til den ene siden etter 10 sekunder, står der i 10 sekunder, tilbake i vanlig planke i 10 sekunder, andre siden i 10 sekunder, tilbake i vanlig planke osv. Gjenta dette så lenge du klarer, og dersom det blir for tungt med 10 sekunder må du gjerne halvere tiden til 5 sekunder i hver posisjon.


Øvelse nummer tre

treningstightsen kan du kjøpe her // genseren er fra h&m

Denne er ekstra tung hengende, men ettersom dette skal være uten utstyr kan du også gjøre den liggende. Plasser hendene akkurat under rumpeballene på hver side, og løft deretter bena nesten helt opp før du tar dem sakte nedover igjen. Stopp noen centimeter fra gulvet før du løfter bena igjen. Hold på slik til du ikke klarer meg. Om det er for tungt kan du bøye knærne litt, om det er for lett kan du øke motstanden med å knytte noe tungt rundt anklene - for eksempel en pakke margarin oppi en pose under hver fot. 


Trener du noen av disse øvelsene?

Wishlist

 • 02.03.2016 kl. 09:30

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her


Strålende onsdagsmorgen til dere! Hvordan har dere hatt det så langt i dag? Selv har jeg hatt det veldig travelt, og akkurat nå befinner jeg meg faktisk på trening. Min første av dagens tre økter skal gjennomføres. Heldigvis er det bare kardio som står på planen denne økten, hadde det vært styrke er jeg nemlig redd jeg ikke hadde klart å fokusere nok.

Hjernen min er en helt annen plass, skjønner dere. Den befinner seg lenger frem i tid - nærmere bestemt i vår- og sommertid. Jeg lengter etter dagene man kan gå ute med skjørt og en kort topp uten å fryse. Med solbriller på hodet uten å skille seg ut. Med ei jakke knyttet rundt livet og ikke surret godt rundt seg med hetten på og hele pakken. Jeg lengter etter varmere dager.

- klikk på antrekket du ønsker å kjøpe, eller bare ta en nærmere titt på -


Derfor har jeg plukket ute mine favoritter på shein for øyeblikket. En stor nettbutikk som har et bredt utvalg av klær - også sommerklær, som jeg har hatt hovedfokus på her. Leveringstiden er på et par uker ettersom pakkene sendes fra Asia, men både kundeservice og retur får terningkast seks av meg. En nettside som er verdt å ta en titt på. 


Akkurat nå får du forresten 40 % på hele kjøpet ditt dersom du bruker koden "SAVE40" når du skal betale. Koden varer ut 8.mars!

//innlegget er skrevet i samarbeid med shein

Formoppdatering: mars

 • 01.03.2016 kl. 14:38

Som dere sannsynligvis har fått med dere begynte jeg på diett i februar, og har spist etter matplanen hele måneden. Jeg var derfor ekstra spent på hva resultatene kom til å vise ettersom jeg faktisk har et høyere kaloriinntakk nå enn jeg hadde før jeg startet på dietten. Men likevel har jeg kommet meg et par skritt nærmere målet.

Her er resultatene mine fra den forrige måneden - uten noe form for redigering eller posering


Februar 2016         -          Mars 2016

Selv om jeg har gått på diett den siste måneden har det vært mest for å stabilisere kroppen og for å passe på at jeg får i meg riktig mengde av de forskjellige næringsstoffene. Nå vet coachen min nøyaktig hva jeg ligger på både i kalorier, proteiner, fett og karbohydrater - så når jeg begynner på konkurransedietten i dag, er det mye lettere for han å sette opp et oppsett som kommer til å fungere.

Selv om jeg har hatt fremgang den siste måneden har likevel vekten stoppet opp de to siste ukene. Alt jeg gikk ned i vekt i februar hendte i løpet av de første fjorten dagene. Derfor er jeg veldig spent på om vekten den neste perioden nå. Jeg krysser fingre og tær, trener hardt og spiser bra - så får vi bare se hva som skjer. Under her ser dere forskjellene den siste måneden i omkrets og vekt.

Det er forresten utrolig moro at mange av dere har sendt meg mailer og meldinger på facebook underveis i måneden der dere har lurt på hvordan det går og sagt at dere gleder dere til neste formoppdatering. Til tider har det virket som dere gleder dere mer enn meg, og det gjør så godt for motivasjonen min!

Tusen, tusen takk for at dere er så interesserte og støttende.

Mine fem mest leste innlegg i februar

 • 01.03.2016 kl. 09:30

Oppdatering på formen min så langt

Det måndentlige innlegget med formoppdatering, der jeg deler både bilder, vekt og cm mål fra dagens form og forskjellene så langt.


Håret falt av etter at jeg badet i klor!

Vel, etter første bad i bassenget valgte håret å falle av i løpet av kvelden. Litt trist å si adjø til det lange håret mitt, men samtidig litt godt å ha en kortere sveis når man er i syden.


Sydenbildene dere aldri fikk se

Et innlegg der jeg samlet sydenbilder som ikke ble publisert av forskjellige årsaker.


Hvorfor jeg stiller i bikinifitness

Et langt og forklarende innlegg om hvorfor jeg velger å stille i bikinifitness.


Den beste medisinen mot angsten!

Overskriften sier det meste; jeg har funnet medisinen min for angsten, og i dette innlegget deler jeg den med dere.


Hvor mange av blogginnleggene husker du?

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no