LinnThereseDagsland -

Denne sjokoladen er sunn!

 • 29.02.2016 kl. 19:29

Er du fysen på et raskt, godt og litt sunnere mellommåltid? Eller et ekstra proteintilskudd i forbindelse med treningen? Prøv Forever PRO X²! Vår gode, glutenfrie proteinbar som finnes i to ulike smaker, sjokolade og kanel. Min favoritt er sjokoladen, men kanelen er absolutt god den også! Den smaker mer som et kanelkakestykke, mens sjokoladen smaker som en blanding av sjokolade og brownie. Det høye proteininnholdet, 15 g per bar, gir en god metthetsfølelse til tross for at en bar ikke inneholder mer enn 165 kcal.

Disse eskene inneholder hele 10 proteinbarer! Du kan kjøpe esken med kanelsmak her og sjokoladesmak her, og dersom du ikke er fornøyd med dem får du selvsagt pengene dine tilbake, så lenge du gir beskjed til meg innen 90 dager etter at du kjøpte dem. Dette er på grunn av Forevers 90 dagers kundegaranti, som gjelder for alle produkter på nettbutikken min. Det gir en ekstra trygghet for deg som kunde, og fornøyd kunder for oss som forhandlere.

Jeg levere gratis til døren din om du bor på Haugalandet, og sender i posten andre steder i landet! Husk at prisene stiger i morgen, 1.mars, så fort deg med å bestille dersom du vil ha de billigere!

Treningsvideo: lår og rumpe!

 • 29.02.2016 kl. 16:24

Wuhu, gårsdagens andre treningsøkt er en av mine favorittøkter gjennom hele uken, og nå har jeg filmet hele økta slik at jeg kan dele den med dere. Øvelsene går på fremside lår, bakside lår og rumpe - hvilke øvelser som tar på hva har jeg skrevet i videoen. Sjekk den gjerne ut under her!

Hva synes du, og trener du noe av det samme?

Jeg glemte å barbere meg!

 • 29.02.2016 kl. 11:28

Vi har nok vært dere alle sammen. Eller er det bare meg? Jeg ankommer trening i singlet og skal til å trene tidenes økt. Når jeg står i garderoben legger jeg plutselig merke til stubbene. Håret under armene som akkurat har rukket å vokse ut igjen etter forrige barbering. Jeg innser at jeg har glemt det igjen. Jeg har glemt å barbere meg under armene, og har selvsagt ankommet treningsstudioet i singlet!

Da har jeg to alternativer - enten må jeg kjøre hjem for å barbere meg og så komme tilbake igjen for å trene. Eller så må jeg trene øvelser som ikke innebærer å løfte armene over hodet. 

Men det finnes også et tredje alternativ. En løsning på dette problemet. Løsningen kom jeg på for en måned eller to siden. Jeg kjøpte en ti pakning med engangshøvler og lot dem ligge i treningsvesken. På den måten har jeg alltid en høvel i bagen om jeg plutselig har glemt å barbere meg.

Et godt tips for et problem som jeg er sikker på at de aller fleste av dere treningsjenter kjenner dere igjen i! 

Et veldig annerledes innlegg enn jeg vanligvis skriver, men vi har jo slike problemer som dette alle sammen, så hvorfor ikke dele en løsning på det. Håper dere likte det, og at det ikke ble for ekkelt og tabu å snakke om hårvekst under armene på oss jenter. For det er jo helt naturlig, eller hva? Alle har det jo?

Har du noen gang havnet i dette dilemmaet?

Del gjene innlegget på facebook.

Hvordan ser jeg egentlig ut?

 • 28.02.2016 kl. 20:23

Jeg er så spent på hva som befinner seg under alt spekket mitt. Jeg er nyskjerrig på hvordan jeg kommer til å se ut når jeg står på scenen. Jeg håper at all treningen har gitt resultater, og at musklene synes slik som jeg ønsker. På samme tid er jeg livredd for at det ikke er noe annet enn skinn og bein under fettet. Denne nyskjerrigheten og spenningen er en enorm motivasjonsfaktor i seg selv, og gleden med å endelig få se resultatet en vakker helg i oktober tar nesten knekken på meg, haha. 

Det er akkurat som å pakke opp en gave, men bruke flere måneder på å få av papiret! Jeg klarer nesten ikke vente.

I love you so much it hurts ♡

 • 28.02.2016 kl. 11:00

442 dager har gått. Eller skal vi si 10 608 timer? Kanskje bare ett år, to måneder og fjorten dager? Uansett, så begynner det å bli en stund. Likevel føler jeg at jeg møtte deg i går. Vi har ufattelig mange fine, morsomme, triste, vakre, farlige og gode minner - men jeg føler fremdeles at du akkurat kom inn i livet mitt. Men på samme tid føles det som jeg har kjent deg hele livet, og at ingen kjenner meg bedre enn du gjør. Hva kaller man et slikt kaos av følelser? Det kalles kjærlighet.

Jeg håper vår kjærlighet bare fortsetter og blomstre med tiden, og at vi en dag ligger på gamlehjemmet med flettede hender i hver vår seng. Der kan vi ligge og mimre. Vi kan mimre tilbake på all tiden vi har hatt sammen, alle årene vi har lært hverandre bedre å kjenne. Alt vi har opplevd! Jeg håper vi opplever det en dag, elskling. Men før den tid vil jeg bare leve. Sammen med deg 

Elegant kjole i korteste laget!

 • 27.02.2016 kl. 20:30

Okei, denne kjolen dere, det må være den mykeste kjolen jeg har trukket over hodet noensinne. Den er akkurat som en gigantisk genser som faller pent inntil kroppen uten å være stram og ubehagelig. Ja, den er litt i korteste laget, men med ei strømpebukse under er det problemet løst. Eller hva med et par høye støvletter og en trenchcoat? Det tror i hvertfall jeg at ville blitt et veldig pent og elegant antrekk.

trenchcoaten kan du kjøpe her, støvlettene kan du kjøpe her og kjolen kan du kjøpe her

Ellers er det jo en helt perfekt kjole for dere som er veldig lave. Dere som sliter med å finne kjoler som slutter over knærne! Om dere vil se flere bilder av kjolen, pris og eventuelt kjøpe den finner dere den her.

Hva syntes du om kjolen?

//innlegget inneholder annonselenker + kjolen er sponset

I dag skal det spises!

 • 27.02.2016 kl. 17:26

Gjett hva? Etter tre og en halv uke på diett har jeg endelig min første spisedag! I dag kan jeg spise hva jeg vil hele dagen, og skal helst dra på litt med karbohydratene. Juhu, så utrolig gøy! Høydag og fridag på samme tid - dette her kan jeg virkelig like. Derfor startet jeg dagen med en fellesfrokost sammen med familien, og for en gangs skyld kunne jeg faktisk være med på denne frokosten jeg også - ikke bare sitte der med havregrynet mitt. Noen timer etterpå dro kjæresten og jeg på Egon for en aldri så liten date. Tex mex burger sto på menyen, og jeg spise opp hele måltidet mitt i tillegg til et par tygg av kjærestens mat som han ikke klarte.

I dag skal det spises dere! Tanken bak denne dagen er at kroppen ikke skal bli vandt til kaloriinntaket, og derfor skal jeg spise masse slik at forbrenningen min skyter i været. Jeg håper at kroppen vet hva den skal gjøre og at alt går fint! Hadde jo vært litt kjedelig om at jeg spiser i dag fester seg som fett i stedet.

Men jeg stoler fullt og helt på at coachen min vet hva han gjøre, og følger derfor både treningsplan og diettplan uten å lure på noe, eksperimentere på egenhånd eller noe annet. Her skal planen følges til punkt og prikke! Jeg håper dere har en fin lørdag, så snakkes vi snart igjen. Da skal jeg vise dere kjolen som dumpet ned i postkassen min i går.

Morsom kjærestetrening!

 • 27.02.2016 kl. 11:00

I går kveld klokken halv ti var kjæresten og jeg på trening og koste oss. Vi var helt alene på treningssenteret og hadde det så utrolig gøy med både løfting, latter, flexing og kyssing. Jeg hadde ei skikkelig intens ryggøkt, og følte meg virkelig som hulken da vi var ferdige. Ryggen kjentes gigantisk!

Treningstightsen min finner du her og singleten finner du her

Ellers må jeg få si at jeg har funnet meg en god favoritt, og fin erstatter for pull ups frem til jeg klarer den øvelsen. Istedenfor å drive og tulle med strikken trener jeg heller nedtrekk med smalt grep. Det blir akkurat samme øvelsen, og når jeg da klarer kroppsvekten min i smale nedtrekk kan jeg variere med å ta pull ups i stedet, i ny og ne. 

Kjæresten på sin side trente armer og skuldre i går, og selv om vi ikke hadde det samme treningsprogrammet eller de samme øvelsene var det likevel veldig gøy å trene sammen. Det er så fint at vi klarer å trene i lag selv om vi ikke trener det samme. Forstår dere hva jeg mener? Vi prater sammen og backer hverandre opp, vi sikrer hverandre i de tyngste løftene og følger med når den andre løfter.

Trente du i går?

//innlegget inneholder annonselinker

Tips: slik får du kontroll på kosttilskuddet!

 • 26.02.2016 kl. 17:27

Når man trener en del, bruker man gjerne en del kosttilskudd, vitminer og mineral - det blir derfor fort noen tabletter og kapsler til dagen. Selv har jeg gått over til å ta BCAA i pulverform istedet for tabletter som jeg gjorde tidligere, og jeg føler dette fungerer mye bedre. Jeg blander pulveret i vann 5 minutter før trening og drikker den som en pre workout. Smaker helt fantastisk og er i tillegg med på å gi meg ekstra energi. Jeg har min i smaken lemon & lime (som du kan finne her) forresten.

Men nå var det ikke BCAA jeg egentlig skulle snakke om! Det jeg ville dele med dere var denne fantastiske oppfinnelsen her:

Den kjøpte jeg rett over nyttår på apoteket, og den er helt genial å bruke til kosttilskudd. For hvor mange ganger har du ikke glemt en tablett eller to? Eller kanskje du ikke husket om du allerede hadde tatt den? Vel, med å bruke dette har du full kontroll hele tiden! Fyll på den én gang i uken og så slipper du å pakke med deg alle boksene med kapsler og tabletter hvor enn du skal. Bare ta med deg dette enkel, lille brettet her.

Jeg kan jo dele med dere hva jeg har oppi brettet mitt også!

I den første luken, som jeg tar før frokost ligger det to kapsler CLA for å bedre balansen mellom muskler og fett, og én tablett med multivitamin. CLA kan du kjøpe her, og akkurat disse multivitaminene kan du kjøpe på coop obs.

I den andre luken har jeg tre kapsler med Rapid Burn som er fettforbrenner jeg bruker før trening. Disse tar jeg tre av før hver treningsøkt, og de gir deg mer energi under treningsøkten (som blir tatt fra fettlagrene). Jeg trener forresten to ganger til dagen, så jeg bruker disse før dagens første økt og BCAA før dagens andre økt. Rapid Burn kan du kjøpe her. Men du sparer mye mer om du kjøper 3 for 2 som du kan gjøre her.

I den tredje luken ligger fire kapsler til med CLA, disse deler jeg i to. Jeg tar derfor to av dem før middag og de to neste før kveldsmaten. CLA kan du fremdeles kjøpe her.

I den siste luken ligger det kosttilskuddet jeg har brukt lengst, og det jeg vil anbefale dersom du bare skal bruke ett! Nemlig ZMA-X, et kosttilskudd som tas 30 minutter før man sovner hver eneste kveld, og som korter ned restituasjonstiden i tillegg til at de gjør at du sover både tyngre og bedre. Jeg opplever også at jeg drømmer mye mer når jeg tar disse. ZMA-X kan du kjøpe her.

Hva bruker du til å ha kosttilskuddet ditt oppi? Og bruker du noen av de samme produktene som meg?

Den beste medisinen mot angsten!

 • 25.02.2016 kl. 22:44

Nå har jeg hatt dokumentert sosial angst i fire år. På denne tiden har jeg rukket å bli kjent med min egen kropp, min egen mentale helse, hvor mye jeg tåler i de forskjellige sammenhengene og ikke minst hva som hjelper mot angsten. Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hva som hjelper for meg. Men husk at det samme nødvendigvis ikke trenger å hjelpe for deg. Alle må finne sin egen "medisin".

Jeg skal være helt ærlig med dere å si at jeg aldri har hatt det så bra som jeg har hatt det de siste månedene. Men så har jeg aldri hatt det så vondt (sett bort i fra da jeg gikk på skolen) som jeg hadde i sommer og i de første høstmånedene i fjor. Det tok litt tid før jeg så sammenhengen, men har nå skjønt at dersom jeg trener masse og holder meg i fysisk aktivitet - så føler jeg meg så uendelig mye bedre. Akkurat nå kan jeg faktisk ikke huske sist jeg hadde et angstanfall. For det er så lenge siden! 

Kjæresten sa til meg for noen uker siden at han kunne se på meg at jeg hadde det mye bedre nå. At jeg var mye tryggere og sikrere på meg selv - i hvertfall i forhold til hva jeg var i sommer. "Da var du så langt nede at jeg var redd for å si noe feil til deg, i frykt for at du skulle begynne å grine". Og da gikk det opp for meg at, ja, han har faktisk helt rett. Jeg har det mye bedre nå. Nå som jeg har begynt å trene igjen.

For det kan jeg faktisk skrive under på at er den aller beste medisinen mot angsten min. Når jeg har det som verst har jeg mest lyst til å bare grave meg ned i sengen og bli under dyna hele dagen. Men dersom jeg klarer å komme meg på trening i stede kan jeg være sikker på at den mentale helsen brått blir bedre. Når jeg trener daglig slik jeg gjør nå så er jeg nesten angstfri. Tro det eller ei! Det føles i hvertfall ufattelig befriende og deilig, og jeg anbefaler dere som sliter med det samme å prøve ut denne "medisinen".

Det trenger forresten ikke å være akkurat trening. Men at du gjør noe du trives med, noe du liker, noe som gjør at du føler deg hjemme men samtidig får utfordret deg litt. Slik som meg og treningen. Jeg elsker å trene, og jeg føler meg hjemme på treningsstudioet. Å kjenne svetten renne er en av de beste følelsene i hele verden i mine øyne. Men så får jeg også utfordret meg selv med at det også er andre mennesker der.


Selv har jeg forresten aldri brukt noen tabletter eller andre medisiner mot angsten min, og det har jeg heller ikke tenkt til å begynne med. Å proppe kroppen full av både det ene og det andre som skal virke mot angsten tror jeg bare gjør vondt verre. Og hvorfor kjøpe tabletter når du heller kan kjøpe månedskort på et treningsstudio? :-D

Del gjerne innlegget på facebook!

Skal jeg lage header til deg?

 • 25.02.2016 kl. 19:24

God kveld ♥

I morgen har jeg ingenting annet enn trening på planen, og ettersom det er helg tenkte jeg at jeg kunne lage et par headere. Jeg elsker å redigere bilder, og jeg vet at det ikke er alle som får det til. Derfor vil jeg være i det snille hjørnet, og tilby meg å lage header til deg!

Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden min:

og sende meg en mail med bilde(ne) du vil bruke i headeren. Skriv gjerne hvilke farger du vil ha, om det skal være tekst på headeren, eller link til en annen header du synes er fin osv. Om ikke du skriver noe kommer jeg bare til å se litt inne på bloggen din og lage en header som passer for designet og innholdet ditt. Husk derfor å skrive hva bloggadressen din er også! Send dette til linn_therese_dagsland@hotmail.com og merk mailen med "header". 

Jeg kommer til å plukke ut noen, og deretter sender jeg headeren tilbake til deg på mail. Jeg kommer også til å legge dem ut her i et senere innlegg, med link til bloggen din, dersom du ønsker det. Forresten, du har større sjanse til å bli valgt om du har god kvalitet på bildene dine. Det er mye enklere å jobbe med!

Lykke til!

Slik ser min drømmebolig ut!

 • 25.02.2016 kl. 18:33

Se dette huset da, dere! Åh, definitivt min drømmebolig ♥ Kan ikke noen bare gi noen millioner kroner til meg? Det hadde vært så fint å hatt en bankkonto med et åtte- og gjerne nisifret beløp akkurat nå! Da skulle jeg kjøpt meg denne boligen her, med basseng utenfor, en gigantisk hage med mange fine planter og ikke minst et helt fantastisk kunstverk av møbler og farger på innsiden. 

Kjære Gud, la meg vinne i lotto denne lørdagen! Eller la kjæresten og meg skrape frem tre like syv sifrede beløp på flaxloddene jeg akkurat kjøpte til oss. I god tro om at vi kan flytte inn i dette drømmehuset allerede i morgen! Vær så snill, jeg har vel vært snill jente, har jeg ikke? La karmaen være på min side i dag. Da skal jeg være snill resten av mitt liv. Amen.

Bare se den sinnsykt kule sengen, for ikke å snakke om nattbordet. Aah, jeg dåner! Og forresten, dersom dere skulle lure vant vi 25 kroner på flaxloddene... Som vi betalte 75 kroner for. Jupp! 

Kunne du tenkt deg å bo i dette huset?

Et lite tips fra meg!

 • 25.02.2016 kl. 14:20

Den første mars, altså om fire små dager, stiger prisene på alle varene i Forever Living. Ingen av prisene har steget på 14 år, og det er dette som er grunnen bak prisstigningen. Derfor har jeg lyst til å tipse dere om dette på forhånd slik at dere kan benytte dere av de fire siste dagene til å kjøpe inn varer til en billigere penge. Er det noe du vurderer å kjøpe, eller noen varer du har som snart er tomme? Bestill de i dag så slipper du å betale så masse for dem! 

Mitt mest populære produkt er uten tvil C9-boksen. Har du enda ikke fått med deg hva denne gjør kan du lese innlegget med min erfaring om C9 her: Ønsker du en kickstart til et sunnere liv? Ta deg gjerne en tur inn på nettbutikken min, og se om du finner deg noe å klikke hjem før prisene stiger om fire dager. Ellers har jeg tipset litt om forskjellige produkter under her. Bare klikk på bildet dersom du ønsker å lese mer om en eller flere av produktene.

Husk at du også kan velge å betale med faktura (som forresten ikke koster noe ekstra) og da har du én måned på deg til å betale for varene. Du trenger med andre ord ikke betale før den 1.mars, men så lenge du bestiller før den tid vil du få varene billigere. Som jeg har sagt før leverer jeg også varene gratis på døren din om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg dem i posten til resten av landet.

Ps: Ikke glem at jeg har en egen kategori her på bloggen som kun inneholder innlegg om Forever Living. Den finner du i menyen, men du kan også klikke her så kommer du direkte inn.

Noen tanker rundt knebøy + treningsvideo

 • 24.02.2016 kl. 22:54

Nå skjelver bena mine! Jeg er så kjørt i lårene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg hadde problemer med å gå ned trappene da jeg kom hjem til kjæresten, og for ikke å snakke om hvordan det var å kjøre bil hjem fra trening! Jeg elsker denne følelsen her, selv om både gangen og balansen blir noe svekket. Haha. Så fantastisk deilig likevel. 

Jeg startet økten med knebøy - min favorittøvelse. Men jeg skal likevel innrømme at jeg har et litt elsk-hat forhold til denne øvelsen. Da jeg drev med vektløfting løftet jeg så mye tyngre i knebøy, men med færre repitisjoner - jeg trente også øvelsen med stopp mellom hvor repitisjon, holdt pusten gjennom løftet, brukte belte og vektløftersko. Nå trener jeg den uten stopp mellom repitisjonene, jeg puster inn på vei ned og ut på vei opp, jeg trener i joggesko og uten belte. Jeg trener også på mange flere repitisjoner nå enn jeg gjorde tidligere. Den største forskjellen er likevel at jeg tidligere trente rundt 100 kilo med 2-3 repitisjoner - nå trener jeg på 80 kilo med seks repitisjoner.

Jeg føler meg så svak i knebøy nå i forhold til tidligere på grunn av denne endringen i utførelsen og antall repitisjoner. Jeg trener forresten bare knebøy én gang i uken nå, i forhold til på så og si hver eneste økt tidligere. Jeg håper likevel at jeg en vakker dag kommer meg opp på samme nivå som før, bare at jeg utfører øvelsen på "fitness-måten" og at jeg tar 6-8 åtte repitisjoner istedenfor 2-3.

Reiseguide - Playa del ingles

 • 24.02.2016 kl. 11:00

Etter ferien vår på Gran Canaria har jeg så mange anbefalinger og tips å dele med dere at jeg tenkte en reiseguide kunne være et smart innlegg å skrive. Jeg håper dere som skal til Gran Canaria en gang i fremtiden kommer til å få bruk for dette, og kanskje dere som har vært der før også får noen gode tips til neste reise, eller kanskje bare mimring? Uansett har jeg lyst til å dele mine opplevelser med dere.

Hotellet - Éo las rosas

Først noen få ord om hotellet vi bodde på. Som dere kanskje har forstått kastet vi oss ut i en veldig spontan sydentur, og hadde derfor ikke tid til å sjekke bakgrunnsinfo om hotellet. Det eneste vi fikk med oss var sånn cirka hvor det lå og hva det het. Likevel var vi utrolig postivt overrasket! Det var et utrolig flott hotell utseendemessig, nylig oppusset var det også.

Man måtte låse seg inn porten for å komme inn på hotellets område, noe som gjorde det ekstra trygt å bo der. I tillegg hadde vi en egen nøkkel til hotellrommet. Sikkerheten skal det derfor ikke sies noe på! Vaskedamen kom hver dag, og hun gjorde jobben sin grundig. Uteområdene var ganske simple - ingen restaurant eller "lobby". Det var et lite rom der resepsjonisten satt, og ellers var det et stort og oppvarmet saltvannsbasseng på baksiden med solsenger rundt. Veldig enkelt, flott og behagelig. Ikke mye mas med andre ord! 

Jeg vil si at dette hotellet passer perfekt for pensjonister og par, men er kanskje ikke like spennede for småbarnsfamilier.

Restauranter

Vi testet ut en ny restaurant hver eneste kveld, så her har jeg mye å komme med! Blant alle restaurantene vi prøvde var det likevel tre som skilte seg ut, og på første plassen ligger Mána 264. "En bortgjemt liten perle" skrev jeg i et eget blogginnlegg samme kvelden som vi hadde spist her. For det er dét det er. En bortgjemt, liten perle!

Kelnerne er superhyggelige og høfflige - selve restauranten skiller seg veldig ut når det kommer til interiør. Den er moderne og har en utrolig hyggelig atmosfære. Når det kommer til maten er det mest vanlig å bestille tre retters, noe min kjære gjorde, og maten kom utrolig fort! Restauranten ligger nede i første etasje i et hjørne på Yumbo!

Restauranttips nummer to er en kinesisk restaurant som ligger langs strandpromenaden nede ved stranden i Playa del ingles. Jeg husker ikke nøyaktig hva den heter, men den ligger rett ved ørkenen. Om man kommer fra ørkenen og går bortover strandpromenaden ligger den på høyre side etter et par hundre meter. Her koster det 6,90 euro per voksen, og man kan spise så mye man vil fra langbordet inntil ene siden! Kelnerne er hyggelige og maten er kjempe god. Eneste minuset er at det kan ta litt tid å få kontakt med kelnerne for å bestille drikke etc. om kvelden ettersom det blir veldig folksomt der.

Mitt siste restauranttips ligger også på Yumbo, som Mána 264, men denne ligger i andre etasje nesten i andre enden av senteret. Restauranten heter El chacho, og er meksikansk. Den er ganske liten, noe som gjør at maten kommer super raskt og kelnerne hele tiden følger med dersom du plutselig vil bestille noe mer eller be om regningen. Maten er sterk, men kjempe god! Med meksikansk musikk i bakgrunnen er det umulig og ikke kose seg når man spiser her. Når man betaler får man også tequila shots - og til kjærestens store glede var jeg på diett, så han fikk to! Haha.

Utflukter

Vi bestilte faktisk bare én utflukt her nede, resten av "utfluktene" utforsket vi på egenhånd ved å være hverandres guider. Det er minst like morsomt, derfor skal jeg heller tipse dere om opplevelser generelt - uansett om det er med betalt guide eller ikke. Det aller beste vi gjorde der nede var nok båtutflukten! Det irriterer meg derfor så inn i granskauen at jeg ikke husker hva denne utflukten het. Ikke vet jeg hvordan man kan bestille den heller, ettersom han vi bestilte av tilfeldigvis kom bort til oss mens vi lå på stranden ene dagen. 

Men jeg skal likevel forklare dere litt detaljer, slik at dere kan prøve å finne ut av det på egenhånd. Utflukten koster 20 euro per person, og man får da en hel dag ute på havet. Vi ble hentet i buss og kjørt til Puerto Rico, der vi gikk ombord i den gigantiske seilbåten. Ombord hørte vi på fengende musikk hele dagen, vi solte oss, fikk gratis mat og så mye drikke vi måtte ønsker. Vi stoppet opp for å snorkle, sitte på oppblåsbar bananbåt etter vannscooter (også dette var med i prisen) og vi leter også etter delfiner. Vi var dessverre ikke så heldige at vi fikk se noen, men det gjorde ingenting for vi opplevde så mye den dagen at det virkelig veide opp for skuffelsen med delfinene.Jeg anbefaler dere også å ta en tur i ørkenen. Pakk med dere kamera, noe å drikke og gjerne noe snacks i en sekk. Solbriller er forresten et must tilfelle det kommer et lite vindpust! Ta av dere skoene når dere kommer ned til ørkene og gå barfot gjennom sanddynene. Nyt de vakre omgivelsene, og gjør gjerne som vi gjorde - se solnedgangen fra en av sandhaugene. Veldig romantisk og fint - absolutt verdt å få med seg.

Aquaparken må dere også besøke! Der vi bodde tok det ikke mer enn rundt ti minutter i taxi, og bilettene til parken fikk vi kjøpt i resepsjonene på hotellet. Det går likevel også an å kjøpe bilettene når man kommer bort til aquaparken selv. Der er det vannsklier og attrasjoner for alle! Små sklier og "lekeplasser" i bassenget for de minste, og skremmende, bratte attraksjoner som får adrenalinet i kroppen til å stige til himmels for de eldre. Det finnes også en elv som går rundt parken hvor man bare kan ligge i baderingen og følge strømmen. Veldig romantisk og gøy på samme tid - vi som er 20 år begge to koste oss i hvertfall masse! Det finnes forresten sjøløveshow, skap man kan låse inn verdisaker i og restauranter inne i parken. 

Ellers spilte vi mye minigolf oppforbi Yumbo. Jeg vet også at det finnes snorkle- og dukkerkurs man kan melde seg på. Det går an å leie bil eller scooter for å utforske de bratte fjellene og den vakre naturen. Dyreparker og delfinshow finnes det også rett i nærheten - med andre ord er det kun kreativiteten (ja, og kanskje tiden) som setter stopper for hva dere får opplevd på ferien.Shopping

Som i alle andre sydenland og turiststeder finnes det et hav av boder med både det ene og det andre - det er også strandselgere som selger både klokker, smykker og solbriller - men dersom man er på jakt etter noe som ikke risikerer å bli ødelagt før man får tid til å blunke har jeg et par steder å anbefale dere. 

- denne kjolen kjøpte jeg blant annet der nede -

Cita shoppingsenter var nok det mest skikkelige stedet vi besøkte når det kommer til shoppingmuligheter. Her var det et helt hav av butikker fordelt på to etasjer, og lange korridorer med tusen forskjellige utganger som man lett kunne gå seg vill i. Likevel var det mange skikkelige og interessante butikker på dette senteret. Her fant vi alt fra elektronikk til klær og sminke. 

Ellers finnes det også noen skikkelige butikker på Yumbo også, men her ville jeg vært litt mer kritisk om jeg var deg ettersom det er mye "jalla-jalla" også. Den øverste etasjen på senteret er det likevel så og si bare skikkelige butikker, men deriblant nesten bare merkebutikker - med andre ord det er dyrt! Vi foretrakk derfor å bare kjøpe klær nede i bodene til en mye rimeligere penge.

Kort oppsummert

Playa del ingles er en by jeg gjerne kan besøke igjen! Her er det stort sett veldig vennlige, høfflige og hyggelige mennesker - og en god del turister. Det er masse å finne på for de eventyrlystne, og selv om jeg kjente jeg ble litt mett på sol og varme etter syv dager denne gang kan jeg glatt reise tilbake hit ved en senere anledning. Da skal jeg leie bil og utforske litt mer oppe ved fjellene!

Har du vært i Playa Del Ingles på Gran Canaria før? Legg gjerne til dine beste reisetips i kommentarfeltet!

Se hva jeg fikk i posten!

 • 23.02.2016 kl. 19:01

Jeg juuuubler! Pakken fra x-life dukket endelig opp i postkassen i dag, og jeg er så glad! Treningsklær er noe jeg har litt lite av ettersom jeg trener så masse, og derfor var det veldig godt å få så mye fint og fresht tøy fra x-life i dag. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alle plaggene, og fortelle dere litt om hver av dem ettersom jeg er så fornøyd. Så, dersom du mangler fresht treningstøy bør du følge ekstra godt med!


Fitness logo top

Denne toppen var utrolig behagelig på, og den er så tynn at du nesten føler du er naken, haha. Den sitter også fint inntil kroppen uten å være alt for stram. Jeg elsker også utseende på den, og kjøpte derfor også tightsen som hører til, den viser jeg dere under her. Jeg har singleten min i størrelse S dersom du skulle lure på det, og du kan kjøpe den her.


Shaped logo tights

Denne tightsen er akkurat like myk som singleten, men selv om den er tynn i stoffet er den ikke gjennomsiktig - noe som for meg er et stort pluss. Jeg digger hvorfan de rosa stripene beveger seg oppover beinet og skaper en illusjon av mer muskuløse ben. Også er den jo rosa da..! Den har også en bred strikk i livet, og kan dras ganske høyt opp uten at den siger ned. Jeg har min i størrelse M og du kan kjøpe den her.


Printed T-back

Denne singleten har dere vel sett før? Den er en bestselger av merket better bodies, og det er jammen ikke rart. For fytti katta så behagelig den er på, og den former seg også ganske fint etter kroppen. Ikke for løs, men heller ikke for stram - jeg elsker det! Denne singleten kjøpte jeg både i oransj og i rosa, og jeg synes begge fargene er akkurat like fine. De har den også i svart, hvit og blå. Disse singletene har jeg i størrelse S, og du kan kjøpe dem her.


Womens tights

Sist, men ikke minst, det som ble favorittplagget i denne pakken. Jeg hadde tightsen på meg på trening tidligere i dag, og den var akkurat like god å trene med som jeg forventet etter å ha prøvd den hjemme. Veldig behagelig og du kan absolutt puste mens du har den på deg. Likevel holder den veldig fint inne, og har et høyt liv med strikk og snøring. Jeg har den i størrelse M, og du finner den her.

Hvilke plagg likte du best, og kunne du tenkt deg noen av dem?

Del gjerne innlegget på facebook dersom du har noen sporty venninner som trenger nytt treningstøy!

//innlegget inneholder annonselenker

Verdens beste diett-smoothie!

 • 23.02.2016 kl. 14:49

I går kveld bestemte lillesøster seg for å lage smoothie til seg selv og mamma. Smoothie, dere! Det må jo være min absolutte favoritt av alt som går an å spises eller drikkes her på denne jord. Dere kan derfor tenke dere selv hvor fristet jeg ble da jeg så hun sto med disse to digre glassene rett ved siden av meg mens jeg stekte meg kylling, ris og brokkoli... Viljestyrken fikk testet seg der, med andre ord.

Men så kom jeg på at jeg kan jo faktisk lage smoothie jeg også, så lenge jeg bruker de samme ingrediensene som jeg egentlig skulle brukt til å lage havrepannekake, med cottage cheese og bær - kveldsmaten min. Derfor skal jeg nå dele denne diett-smoothie oppskriften med dere - for den ble faktisk overraskende god!


Du trenger

Haha, prøv å ignorer at jeg skrev frosne isbiter... Ellers kan jeg legge til at jeg bruker mager cottage cheese og FUN solbærsaft.

Fremgangsmåten kan du sikkert tenke deg til selv? Bland alle ingrediensene i en mixer i rundt ett minutt, og voíla - der har du en sunn, knallgod og proteinrik diett-smoothie! Denne har masse smak på grunn av mengden saft jeg bruker. Så dersom du liker en smoothie som ikke smaker like mye kan du bare halvere mengden med saft, og heller bytte resten ut med vann!

Håper det smaker!

Mine 5 favorittserier!

 • 23.02.2016 kl. 11:44

Jeg har alltid vært en mye større fan av serier enn av filmer. Hvorfor aner jeg ikke, men det er da en gang sånn at jeg bare er slik. Tror det har noe med at serier varer mye lenger enn en film, og at vi derfor blir mye bedre kjent med personene det handler om. Jeg tenkte i hvertfall at jeg kunne tipse dere om de seriene jeg liker aller best! Så må dere gjerne komme med forslag til hvilke serier jeg bør se, som dere liker. Kan forresten legge til at jeg liker serier med litt action, spenning og gjerne litt kjærlighet - men slike typiske komedieserier er absolutt ikke meg.


Prison Break

Denne serien ble jeg først introdusert for da jeg møtte kjæresten, og på dette året vi har vært sammen tror jeg at vi har sett serien tre eller fire ganger! Den er bare så enormt bra at man kan se den om og om igjen! Den handler, veldig kort fortalt, om en ung mann som legger en plan for å bryte broren sin som er uskyldig dømt ut av fengsel. Broren kommer til å dø i den eletriske stol dersom Michael ikke klarer å bryte han ut av fengselet tidsnok. Noe mer vil jeg ikke si ettersom jeg da fort kan røpe for mye! Den må dere bare se.


Supernatural

Denne serien handler også om to brødre, men her er de jegere. Ikke hvilke som helst jegere. For de jakter nemlig på alt man trodde bare fantes i marerittene våre. Vampyrer, demoner, varulver, engler og så videre - listen er lang! En veldig spennende serier med utrolig mange sesonger. Denne er absolutt verdt å se!


Dexter

Her blir vi kjent med Dexter, en mann som vitnet at moren sin ble brutalt drept da han bare var tre år gammel. Dette førte til at han i dag lever med en trang til å drepe folk. Han har likevel en "kodeks" som går ut på at han kun dreper mennesker som har drept andre og kommer til å drepe igjen. En veldig absurd, men likevel spennende serie å følge med på! Her blir man så glad i hovedpersonene at tårene renner hver eneste gang det skjer noe som sårer dem.


Kyle XY

Kyle er en ung mann som våkner opp naken i skogen, og ikke husker hvordan han kom dit eller hva han har gjort i løpet av sine første seksten år. Han er som en nyfødt baby, og er må derfor lære seg alt på ny. Utrolig morsom, men samtidig spennende serie. Etter hvert finner han nemlig ut hvor han kom fra, og dette er derfor en typisk serie man er nødt til å sitte oppe hele natten for å se på - fordi man ikke klarer å avslutte! 


Vampire Diaries

Denne serien begynte kjæresten og jeg på her en dagen. Ingen har sett den før, men vi er likevel overbevist om at denne er god til tross for at vi startet på den i helgen. Allerede har vi sett ut første sesong, og jeg er derfor nødt til å anbefale denne også! Den minner litt om twilight, men på samme tid er den også veldig lik supernatural. Så dersom du liker de to er du garantert å like denne også!


Hvilke serier er dine favoritter?

Train hard or go home!

 • 22.02.2016 kl. 19:23

Pjuh! For en deilig dag dette har vært. Jeg har hatt så masse på agendaen, og nå kan jeg endelig sette meg ned for å slappe av i noen minutter mens jeg oppdaterer dere. På høyre side av macen min står det et gigantisk glass med sukkerfri saft, og på ventre side står fatet mitt med kylling, ris og brokkoli. Og gjett hva? Det er ferskt! Nystekt! Ikke bare oppvarmet i mikroen, mmm, for en luksus.

De av dere som leste mitt forrige innlegg vet allerede at jeg har trent to økter i dag, og jeg må si jeg føler meg rimelig sliten. Etter gårsdagens legday er jeg så gangsperr i baken at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Heldigvis var det overkroppen som skulle trenes i dag. Bryst og skuldre! Det gikk veldig fint, og selv om jeg følte meg litt sliten i kroppen klarte jeg jammen å presse opp ny pers i både den ene og den andre øvelsen. 

Helt til slutt ble det selvsagt litt flexing og posering utenfor treningsstudioet. Det var litt for mye folk til at bildene kunne tas inne, men det er null problem når kjæresten stiller opp som fotograf og vi har en hel parkeringsplass for oss selv. Juhu!

Jeg har forresten veldig gode nyheter når det gjelder hvordan kroppen min har reagert på dietten. Jeg startet første februar, og i går veide og målte jeg meg for første gang siden da - og resultatene er gode! Jippi! Gleder meg til å fortelle dere alt om det, i tillegg til litt mer rundt emnet den første mars. Den offisielle formoppdateringen på denne bloggen skjer som dere kanskje vet den første i hver måned! Gled dere.

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! Nå skal jeg pakke sammen maten min, prøve å være litt kreativ med ingrediensene på dietten min og kanskje lage en spennende oppskrift som jeg deler med dere i morgen.

Treningsplan uke 8

 • 22.02.2016 kl. 10:30

Det er så godt å være tilbake i gode treningsvaner igjen. For selv om det gikk ganske bra med dietten når jeg var på ferie, ble det litt halvveis med treningen. Jeg hadde kun ei økt til dagen, og ettersom vi gikk mye tur og var ute i solen hele dagen sier det seg selv at jeg var sliten når kvelden kom. Derfor kjennes det så godt å være tilbake. Denne uka skal jeg virkelig gi alt på hver eneste økt - og i ukene som kommer selvsagt! Men litt ekstra akkurat denne uka.

Treningsplanen min for denne uken finner du forresten over her, og som du ser skal jeg avgårde for å trene skuldrene nå. Vi prates senere i dag! Håper dere har hatt en fin start på uken ♥

Denne øvelsen får rumpa til å brenne

 • 21.02.2016 kl. 13:28

I løpet av uken trener jeg gjennom hver eneste muskelgruppe i kroppen to ganger. Det innebærer også lår og rumpe - den ene økta består av tunge baseøvelser som knebøy etc. mens den andre består av litt lettere øvelser, deriblant mange kroppsvektøvelser. Denne er én av dem. Likevel kjenner du virkelig at det svir i baken når du utfører denne øvelsen.

Starte uten manualer, altså tren kun ved hjelp av kroppsvekten din. Stå på alle fire, og bøy deretter den ene foten opp - samtidig som du fremdeles holder bøyen i kneet for bedre kontakt med rumpa. Løft benet så høyt du klarer samtidig som du strammer mage og passer på at du holder hoften rett. Senk så sakte ned igjen. 

Når du har utført denne noen ganger og føler du mestrer øvelsen kan du øke motstanden ved å plassere en manual bakom kneet. 

Har du trent denne øvelsen før? Eventuelt synes du den fungerer?

Spøken som kanskje gikk litt for langt...

 • 20.02.2016 kl. 21:14

Okei, nå er vel egentlig tiden kommet. Tiden for å fortelle dere den egentlige sannheten. Sannheten om det som var en "tattovering" jeg skulle lure både venner og familie med. Jeg postet innlegget på bloggen uten å fortelle et eneste ord om det til verken foreldrene mine eller noen andre - og etter at det var publisert satt jeg og ventet på at mamma skulle ringe. Etterfulgt av mormor, og så videre.

MEN det skjedde ikke. De trodde litt for mye på spøken, og mormor fortalte meg derfor i ettertid at hun verken hadde ringt, likt eller delt innlegget. Hun er ikke så stor fan av tattoveringer i seg selv, og derfor kan dere jo tenke dere hvor lettet hun ble da kjæresten og jeg plutselig dukket opp i leiligheten deres i dag og fortalte at forbokstaven til Christopher på foten min bare er en henna-tattovering.

Mamma måtte jeg dra ordene ut av den samme kvelden. Hun ringte nemlig heller ikke. Jeg meldte med henne samme kveld ettersom jeg var redd hun hadde fått hjerteinfarkt av påfunnet mitt. Jeg spurte om hun hadde lest innlegget på bloggen. Hun svarte ja. Jeg spurte så hva hun syntes, og da svarte hun med å spør om det var gjort på en skikkelig plass, og om det var vondt. Jeg sa at det ble gjort i ei bod på strandpromenaden, og at det ikke var vondt. Få sekunder senere la jeg også til "men det er en henna-tattovering altså..."! Haha, hun svart med fire bokstaver OG caps lock "TOSK!"

Haha, så spøken min ble altså altfor godt trodd. Jeg var sikker på at flere av dere kom til å se at det ikke var en ekte tattovering på bildene. Men jammen var det ingen som så det. Så, hva sier dere - glad for at det var en henna tattovering, eller hadde jeg passet det?

Ferievideo: Gran Canaria 2016

 • 20.02.2016 kl. 10:30

Dere trodde vel ikke at denne ferien var noe unntak? Nope, jeg har gjort som jeg gjør på hver eneste ferie; filmet underveis og satt sammen klippene når jeg kommer hjem. Denne feriens video er klar allerede, og jeg gleder meg som et lite barn til å høre tilbakemeldingene deres! Selv er jeg i hvertfall veldig fornøyd, og jeg føler at denne videoen klarer å vise akkurat hvor fint vi hadde det der nede.
 
Hva syntes du om videoen?

Treningsklær til under 100 lappen

 • 19.02.2016 kl. 17:00

Nå sitter vi på flyet hjem fra Gran Canaria, og derfor har jeg lyst til å tipse dere om noen treningsklær jeg siklet over få timer før avreise. Det aller meste av treningsklærne her er ganske sommerlige, og jeg gjetter på at det er underbevistheten min som plukket ut akkurat disse ettersom jeg ønsker at sommeren så sårt skal komme. Jeg har jo tross alt tilbrakt den siste uken med sol og godt over 20 grader!

1. HER - 2. HER - 3. HER - 4.HER - 5. HER - 6. HER - 7. HER - 8. HER - 9.HER - 10.HER


Når det er sagt koster alle treningsklærne i dette innlegget (utenom genseren og skoene) faktisk under 100 kroner! Det velger jeg å kalle en god mulighet til å hamstre inn litt sporty sommertøy, eller hva? Genseren og skoene er begge på tilbud de også, men dessverre ikke under 100 lappen. Jeg likte dem likevel så godt at jeg var nødt til å ta dem med i innlegget.

Shortsene over her koster bare 89 kroner, og de freshe fargene der er jeg sikker på at spriter om treningsmotivasjonen! Klikk på bildet av den shortsen du ønsker å kjøpe, se flere bilder av eller lese om! Nå håper jeg dere ble både motivert og inspirert. God trening!

Hva synes du om treningsklærne? Kommer du til å klikke noen av dem hjem i postkassen din?

Sydenbildene dere aldri fikk se

 • 19.02.2016 kl. 09:30

Okei, selv om dere ikke blogger så kjenner dere dere garantert igjen i dette innlegget. Sydenbildene som ikke gikk helt etter planen. Av en eller annen grunn klaffet det bare ikke, og bildet ble heeelt mislykket. Vel, jeg har en del av de jeg også, og i dag tenkte jeg at jeg kunne vise noen av dem til dere. Det falt jo veldig godt i smak da jeg visste dere 

Vel, jeg trenger kanskje ikke å si så mye om dette bildet. Det taler for seg selv. Rot i bakgrunnen, latsabb i sofaen, ved siden av en morgengretten gubbe. Nope. Det ble bare ikke bra i det hele tatt.

Over entusiastisk frøken ved siden av en kjæreste som ikke har rukket å våkne skikkelig enda, og kun fokuserer på å få i seg frokosten.

Igjen, litt for tidlig for min kjære å bli tatt bilde av. Haha, søte mannen min ♥

Det som skulle bli et kult bilde der jeg sprayet solkremen som et hjerte ble plutselig et rennende prosjekt som endte med at flere av solkremstripene delte hjertet i to... :'-D

Haha, jeg tenkte jeg skulle ta et fint "soler seg" bilde av min kjære for å friste dere der hjemme med varmen. Men etter at Christopher hadde tilbrakt x-antall timer i bassenget var han så nedkjølt at han krøllet håndkle rundt seg og plasserte solhatten på hodet med engang det kom en liten bris. Haha, han er nå søt likevel da!

Hva sier dere til en del to av dette innlegget? Trykk gjerne på "liker" knappen under her, eller del innlegget på facebook.

Min første tattovering!

 • 18.02.2016 kl. 21:36

Wow, dette hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å gjøre! I hvertfall ikke så spontant som det skjedde nå. Kjæresten skulle reparere litt på to av sine tattoveringer, og mens jeg satt der og ventet bladde jeg gjennom permen deres. Plutselig fant jeg en tattovering jeg virkelig likte, og så lagde jeg den litt ekstra personlig ved å bytte ut skyggen inne i hjertet med forbokstaven til min kjære.

Jeg vet mange av dere kanskje synes det er teit og lite gjennomtenkt å tattovere forbokstaven til kjæresten sin på kroppen. I hvertfall etter bare litt over ett år, men jeg vet at han er den rette - og at vi kommer til å holde sammen livet ut. Derfor er jeg ganske sikker på at dette ikke er en tattovering jeg kommer til å angre på i fremtiden, heller tvert i mot. 

Og skulle det av en eller annen merkelig grunn bli slutt mellom oss så kan jeg bare dekke over C-en med å skyggelegge hele hjertet. Det er jo ikke akkurat slik at jeg har tattovert en gigantisk C over hele ryggen min. 

Nå er jeg spent, likte dere den? Selv synes jeg den er veldig romantisk og den betyr uten tvil masse for meg!

8 tips for å holde liv i forholdet

 • 18.02.2016 kl. 16:52

Date - dating er ikke bare for de som holder på å bli kjent med en annen person. De som ikke er sikker på at det er denne som er den rette. Det er ikke bare for de som egentlig ikke er i et fast forhold enda - for dating er nesten minst like viktig for deg som allerede er i et forhold. Ta dere en tur på kino, en middagsdate eller en bowlingkonkurranse i ny og ne.

Overraskelser - overrask kjæresten din! Selv er jeg veldig heldig her. Christopher dukker plutselig opp med blomster når jeg minst venter det - både titt og ofte. Ellers er et lite håndskrevet kort, et uventet besøk (dersom dere ikke bor sammen), en sjokolade eller bare favorittbrusen til kjæresten din mer enn godt nok. Å overraske hverandre er viktig ettersom sommerfuglene i magen går bananas hver gang man bli overrasket på denne måten av noen man er glad i.

Kyssing - kyss titt og ofte! Det er ingenting galt i det. Vi har nå være i lag i over ett år og kysser hverandre likevel flere ti talls ganger til dagen. Det gjør at vi hele tiden holder liv i den nyforelskede følelsen selv om vi har elsket hverandre i evigheter.

Komplimenter - gi hverandre komplimenter! Ofte! Synes du kjæresten din ser ekstra fin ut i dag? Fortell det! Synes du genseren h*n har på seg gir han en utrolig flott figur? Si det til h*n. Blir du titt og ofte overrasket over kjæresten din sine gode egenskaper og smarte valg? Del tankene dine med h*n! 

Kosing - selv om dere har kommet forbi den perioden der alt er som å sveve på skyer betyr ikke det at dere skal legge dere i hver deres ende av senga, med ryggen til hverandre, hver eneste natt. Å ligge å kose med kjæresten din rett før du sovner er noe av det aller beste som finnes, og selv sover jeg alltid enten i armkroken hans eller så ligger vi i skje. Han klemmer rundt meg uansett hvilken stilling vi sover i, og jeg føler meg så trygg, så elsket og ikke minst så forelsket.

Utforske nye ting og nye steder sammen - å utforske nye ting og nye steder sammen med den personen du er aller mest glad i må være noe av det beste som finnes her i verden. Jeg elsker å oppleve nye ting sammen med Christopher, og når vi snakker om å oppleve nye ting sammen; Hellas skal utforskes, strikkhopp skal gjennomføres for første gang og vi ønsker begge å hoppe i fallskjerm en gang i fremtiden. Da skaper vi minner sammen, og man blir ekstra godt knyttet til kjæresten sin når man har mange slike opplevelser å tenke tilbake på.

Trene sammen - denne her har jeg først lagt merke til etter at vi begynte å trene sammen. Jeg aner ikke hva det er som gjør det eller hvorfor det er slik, men når jeg svetter og presser meg selv ved siden av min elskede blir jeg bare enda mer forelsket. Å høre han pushe meg, å kjenne hendene hans under armene mine når jeg ikke klarer løftet - og rett og slett bare trene med han. Det gjør underverker i dette forholdet hvertfall.

Krangle - det siste punktet har jeg ikke tatt med for at du skal gå hjem til din kjære og starte en krangel bare fordi "det holder liv i forholdet". Men jeg har rett og slett tatt det med fordi alle krangler, og så lenge man klarer å holde krangelen saklig og at den ikke eskalerer ut av kontroll - lærer man av det. Man lærer den andre bedre å kjenne. I tillegg blomstrer også kjærligheten ekstra mye i oppturene dersom nedturer også finnes!

Så, hva synes du om tipsene? Og har du noen egne som jeg ikke har ramset opp her?

Kveldens antrekk

 • 17.02.2016 kl. 20:35


Å, denne kjolen dere! Den kjøpte kjæresten til meg i går kveld da vi var ute å shoppet. Vi gikk forbi den ene boden etter den andre, og helt ut av det blå sier han "å, den kjolen der hadde vært så fin på deg!". Vi går bort og ser litt nærmere på den, sjekker at den passer, og så legger han den på disken og finner frem lommeboken sin. Den mannen min altså ♥ 

Etter at jeg tok den på meg har jeg fått sikkert tyve komplimenter fra han allerede. Han forteller meg om og om igjen hvor fin jeg ser ut, og det får meg bare til å føle meg som en million! Dette her har jeg på følelsen av at kommer til å bli en veldig fin kveld. Nå skal vi ut å spise. Snakkis i morgen ♥

Vårt lille ørkeneventyr!

 • 17.02.2016 kl. 15:17

I går kveld fikk jeg endelig drømmen min oppfylt! I stedet for å bruke noen timer av ettermiddagen på å ligge med bassenget til solen går ned, for så å gå opp på rommet å dusje, etterfulgt av kikking og trasking nede i byen valgte vi heller å gå litt tidligere opp til hotellet. Vi hoppet over dusjen, og kledde oss i litt varmere klær ettersom det hadde blåst veldig masse hele dagen. Deretter startet vi på vår romantiske og opplevelsesrike tur. Vi spaserte ned til ørkenen hvor vi tok av oss skoene, og fortsatte barføtt videre inn mellom sanddynene.

Det føltes så eventyrlig og deilig å bare løpe i sanden mens sandkornene presset seg mellom tærne og over foten. Man fløt liksom igjennom den vakre ørkenen, og plutselig så ble ikke det å løpe noe tungt i det hele tatt - det var bare fantastisk fint og deilig. Jeg kjente følelsen av lykke bre seg i hele kroppen, og jeg kunne seriøst vært der i timevis. Likevel endte det med at vi bare gikk noen hundre meter inn i ørkenen der vi fant oss en topp hvor vi så den vakre solnedgangen, og så ruslet vi tilbake igjen.

Vi danset, hoppet, løp og koste oss utrolig masse blandt det som føltes som en evig ørken av varme sandkorn. Nei, ingenting kan egentlig beskrive hvor deilig det er å løpe rundt i en ørken på den måten. Det må egentlig bare oppleves - og før du spør, nei, det kan ikke sammenlignes med å løpe på stranden. Løping på stranden er bare tungt og slitsomt, å løpe i ørkenen blir på mystisk vis noe helt annet.

Etter ørkeneventyret vårt fant vi oss en kinesisk buffet, hvor jeg nok en gang fikk lov til å spise fra matboksen min i stedet. Mennesker er snille ♥ Resten av kvelden tilbrakte vi der. 

Har du vært i en ørken før?

Maná 264 - en bortgjemt liten perle

 • 16.02.2016 kl. 20:30

Kjolen jeg har på meg finner du her

Kjenner dere til tripadvisor? Vel, denne restauranten åpnet for ett år siden, og da lå de på plass 326 på tripadvisor. I dag, altså ett år senere, har de klatret seg helt opp til plass nummer fire!

Stemningen og atmosfæren der var helt fantastisk, og det er absolutt ikke siste gang vi går her for å spise. Kelnerne var super høflige og ville kun det beste for kundene. Lokalene var helt fantastisk fint inredet og maten kom utrolig raskt! Jeg har faktisk ikke ett eneste negativt ord å si om denne restauranten. Kjæresten kunne også skrive under på at maten smakte fantastisk. Han hadde en tre retters middag der fatet under er hovedretten.

- sausene kom ved siden av. To forskjellige i små, søte mugger -


Så, kort oppsummert; skal du til Gran Canaria? Da er du nødt til å ta turen innom denne restauranten! Den ligger helt nede i et av hjørnene på Yumbo. En bortgjemt, liten perle! 

Engelsk frokost på sengen!

 • 16.02.2016 kl. 16:30

I går hadde jeg lyst til å gjøre noe ekstra fint for min kjære ettersom jeg elsker han så masse, og vi har det så fint sammen her nede i sør. Derfor sto jeg opp én og en halv time før han, skrev noen blogginnlegg slik at han skulle slippe å vente på når jeg gjorde det senere på dagen, og så lagde jeg en komplett engelsk frokost til han. Eggerøren var litt vanskelig å få til ettersom stekepannen er elendig, og den hele tiden svidde seg, derfor brukte jeg litt ekstra fett. Men god ble den visst likevel!

Liker du engelsk frokost?

Ord kan ikke beskrive denne utflukten!

 • 16.02.2016 kl. 11:51

Okei, for en dag dere! Jeg føler jeg starter hvert eneste innlegg med denne setningen for tiden, men herlighet - dagene blir bare bedre og bedre! I går var Christopher og jeg på det som må ha vært den aller beste utflukten i hele mitt liv - i hvertfall en av dem - og dette sa også kjæresten seg helt enig i. For sy søren, for en tur!

Bikinien jeg har på meg finner du her! (annonselink)

Jeg startet dagen klokken halv åtte ettersom jeg visste vi skulle være borte hele dagen, og da var jeg nødt til forhåndsskrive et par innlegg til dere. Da klokken slo ni vekket jeg Christopher med engelsk frokost på sengen, og førti minutter senere sto vi og ventet på bussen. Etter en drøy time i buss stoppet vi på havnen i Puerto Rico. Der gikk vi ombord på en gigantisk seilebåt.

Vi ble forklart raskt om hvor toalettene befant seg, hvor redningsvest- og båt befant seg, hva vi skulle gjøre i løpet av denne dagen og helt til slutt fikk vi beskjed om at det var gratis - og så mye - drikke vi enn måtte ønske i kjøleboksene midt i båten. Der lå det både vann, brus, øl og vin! Vi fikk også vite at vi skulle få to måltider servert i løpet av turen - også disse var gratis!

Stemningen ombord var helt fantastisk, og jeg smilte fra øre til øre alle de timene vi var ombord på båten. Her snakker vi skikkelig partybåt, men likevel familievennlig. Vi hadde høy musikk over høytalerne mens vi seilte forbi den ene flotte øya etter den andre. Guiden vår forklarte oss masse underveis, og alles humør var virkelig på topp!
Vi seilte blant annet forbi Tenerife, og mange flott strender. Vi leitet etter delfiner, men dessverre fant vi ingen denne gangen - men det er helt okei, for vi gjorde så mye annet gøy at det veier virkelig opp for delfinene. Vi stoppet opp langs en fantastisk fin fjellvegg med gruver som var over 100 meter dype. Vannet var krystallblått, og det var småfisk over alt. Vi matet fiskene, og så hvordan de gikk helt bananas når de sloss om brødsmulene. Og når vi snakker om banan; vi satt også på bananbåt etter vannscooter - alt dette var forresten med i prisen på båtturen! 

Verken kjæresten eller jeg hadde sittet på banan før, og vi gledet oss kjempe masse. Da vi plutselig ble dratt avgårde over bølgene pumpet adrenalinet så kraftig at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Det var så moro, og både kjæresten og jeg smilte fra øre til øre resten av dagen.

Vi fikk også utdelt dukkermaske og snorkel, og så fikk vi snorkle rundt i området. Nei, jeg sier det bare igjen jeg - den dagen var virkelig helt fantastisk! Den var så gøy at vi til tider glemte solkremen bort litt - og ettersom vi var på havet ble jeg derfor en smule solbrent. Men så absolutt ikke noe ille - jeg kan fin være ute i solen i dag også! 

Vet dere forresten hva det kostet for denne turen? Vi fikk oppleve flere av øyene, vi fikk se masse kult, var på leit etter delfiner, snorklet, badet, satt på banan etter vannscooter, solte oss, fikk små mye gratis drikke vi måtte ønske, to gratis måltider til alle og vi var på havet hele dagen. 200 norske kroner per person! Det er helt sinnsykt! Jeg kunne lett betalt det dobbelte for denne turen, den var så fantastisk! Helt på slutten fikk også alle de voksne en shot hver, og kjæresten fikk to ettersom jeg takket nei, hihi.

Bikinien jeg har på meg finner du her! (annonselink)

En helt fantastisk og opplevelsesrik dag som jeg kommer til å huske lenge!

Jeg er på diett i syden

 • 15.02.2016 kl. 14:00

Det er faktisk ikke så vanskelig å være på diett i syden som man kanskje skulle tro. Ja, det er definitivt vanskeligere enn hjemme i Norge, men det er så absolutt mulig her nede også. På forhånd pakket jeg med meg ris, olje, brokkoli og små porsjonsposer med havregryn både til frokost og kvelds. På den måten var det kun noen få ting jeg var nødt til å kjøpe her nede: kylling, egg og cottage cheese. 

Cottage cheesen fikk jeg ikke i mager, men regner med at det går helt fint å bare bruke vanlig cottage cheese i stedet. Vi skal tross alt bare være her ei uke. Jeg kjøpte også inn sukkerfritt, kalorifattig syltetøy som jeg pleier å spise litt av sammen med cottage cheesen.

Bildene i dette innlegget er knipset av kveldsmaten min i går, og det smaker akkurat like godt som det ser ut! Ellers går det også veldig bra med treningen her nede. Til nå har jeg trent hver eneste dag, utenom ankomstdagen. Det blir bare ei økt om dagen, og da fokuserer jeg på styrketreningen, men utenom det går vi veldig masse turer så regner med at det blir godkjent som kardiotrening.


 

Hihi, ikke så vanskelig altså! Det krever bare at du har selvkontroll nok til å ikke gi etter for fristelsen og plutselig bestille deg pommes frites med en stor, feit burger. Haha, skjønner dere? ;-)

Date night: my valentine!

 • 15.02.2016 kl. 09:35

Åh, dere kan tro vi to koste oss i går kveld! Etter at vi kom fra aquapark brukte vi noen timer nede ved bassenget, men da solen forsvant bak palmetrærne gikk vi rett opp og hev oss i dusjen. Etter fiksing og stelling tok vi finstasen på, og var begge klare for en skikkelig date! Valentinsdagen skulle feires. Matboksen min pakket vi med i sekken, og så tok vi turen mot El chacho som ligger på Yumbo.Der fant vi disse to karene, sammen med meksikansk musikk, levende lys på bordet og tidenes hyggeligste kelnere. Det var så profesjonelt og fint! Kjæresten og jeg følte oss som verdens viktigste personer, da de hele tiden passet på at vi hadde det bra, om vi likte maten, og helte oppi glassene våre når vi hadde drukket opp. Vi kunne rett og slett ikke valgt et bedre sted å feire valentinsdagen på!

- definitely a day well spent -

Og selv om jeg ikke fikk spist den meksikanske maten hadde jeg det så fint dere sammen med verdens fineste mann at jeg virkelig ikke kan - eller vil - klage! Etter maten holdt vi hender mens vi ruslet gjennom hele Yumbo. Nei, det der må være den beste valentinsdagen min noensinne. Da vi kom tilbake til hotellet var vi så utslitt etter en lang dag med både aquapark, soling, date og shopping at vi sluknet i hverandres armer allerede før klokken hadde slått 22.

Hvordan feiret du valentinsdagen?

Aquapark, nytt kamera og valentinsgave!

 • 14.02.2016 kl. 22:18

I går var vi som sagt på shopping, og vet dere hva vi kom hjem med? ET NYTT KAMERA! Jepp. Vi kjøpte et helt nytt digitalkamera med selfiestang og hele pakken. Dette kameraet skal vi ta med oss på utflukter, på stranden og andre steder hvor det er stor sannsynlighet for at speilreflekskameraet mitt ka bli stjelt. Derfor tok vi det også med oss i dag, da vi dro til Aquapark! 

Vi koste oss kjempe masse i timevis med både vannsklier, sjøløveshow, bading, soling og helt til slutt en velfotjent middag! På kjæresten ble det en burger med pommes frites, og på meg ble det matboks med ris, kylling og brokkoli... Haha, livet på diett dere. Her i syden er det litt småsurt. MEN alt det morsomme vi koste oss med veide virkelig opp for maten. Jeg har også filmet masse, så når uken er over skal jeg redigere sammen en film fra hele turen. Skille har jeg også fått! Et ganske godt et også, etter bare to dager. Jippi! Og når vi snakker om hva jeg har fått kjæresten dukket opp med verdens søteste bamse OG en nydelig fotlenke til meg på selveste valentinesdagen! Ah, snille mannen min ♥


I kveld skal vi ut å spise på en meksikansk restaurant, og selv om jeg spiser det samme som jeg har spist alle dagene så langt (matboks med kylling etc.) blir det i hvertfall noe ekstra spesielt og godt for min kjære.

Planene for morgendagen er forresten gigantiske! Jeg gleder meg så masse til å fortelle dere alt, sammen med bilder av opplevelsen ♥ Måtte dere ha en fantastisk valentinsdag videre!

Lenge leve kjærligheten!

 • 14.02.2016 kl. 14:30

Happy valentines day - and happy mother's day!

Tenk det, både morsdag og valentinsdag på en og samme dag. Det blir nesten litt for mye kjærlighet på en gang det, men bare nesten. Ettersom jeg tilbringer tiden min her nede med kjæresten, og gjør det aller beste ut av valentinsdagen, har jeg lyst til å bruke litt ekstra kjærlighet på min mamma hjemme i Norge.

Snille, gode mammaen min med et hjerte av gull og en kjærlighet som aldri tar slutt. I tillegg har hun en tålmodighet av stål (kan man si det) så god er den i hvertfall. Gang på gang forteller hun meg at jeg må bli flinkere til å holde orden, til å se hvor jeg går og ikke minst - ikke være så "sjåssen" som vi sier.

Om ikke du har hørt ordet før (har en liten anelse om at mamma egentlig bare har funnet på dette ordet selv) kan jeg fortelle deg at det i hovedsak betyr at man søler, dulter borti ting og rett og slett er uforsiktig og surrete. Og jepp, der har vi meg! Likevel eksploderer ikke mamma hver gang jeg presterer å gjøre slike ugjennomtenkte ting - hun ber meg bare pent om å være litt mer forsiktig neste gang. Og det hadde det ikke vært mange som hadde sagt - i hvertfall ikke etter så mange "uforsiktige hendelser" som jeg har hatt opp gjennom årene.

Ellers er mamma en gudinne når det kommer til hverdagsoverraskelser og å vise kjærlighet - både for meg og for andre. Hun kan plutselig dukke opp med et klessplagg, en sjokolade eller en liten koselig lapp som ligger på kjøkkenbenken. Klar til å glede den som enn måte lese den først. Det er bare slik hun er, og jeg elsker det. Lenge leve kjærligheten ♥ 

Og lenge leve mamma! Jeg håper jeg får ha deg for alltid - for jeg vet ærligtalt ikke hva jeg skulle gjort uten deg!


Gratulerer med dagen, jeg elsker deg!

Helt til slutt må jeg forresten bare beklage litt for valget av noen av bildene - men slik er det faktisk å være dronningen av humor - den delen av deg synes jeg alle andre også skal få se litt av.

Antrekk - både mitt og kjæresten sitt!

 • 14.02.2016 kl. 09:11

God morgen, kjære dere! Nå sitter vi pakket og klar for å dra ut på nye eventyr. Så snart dere er oppdatert spaserer vi opp til busstoppet for så å ta en lokalbuss til Aquapark! Ja, vi skal leke oss i vannskliene hele dagen lang, og kameraet er selvsagt med på tur. jeg gleder meg sånn til å vise dere alle bildene fra denne fantastiske dagen vi har i vente, til dere i kveld. Men før den tid tenkte jeg at jeg kunne dele gårsdagens middagsantrekk med dere! Dette var forresten akkurat passe mengde klær - for meg - til en sen kveld her på Gran Canaria.


Buksen er supertynn og ikke minst myk! Perfekt når solen sier god natt, og månen kommer opp sammen med den lille, kjølige brisen. Kjæresten på sin side tåler litt mer kulde før tippehuden lurer seg frem, og han gikk derfor for kortermet skjorte. Fineste mannen min ♥
Fortell meg gjerne hva dere synes om antrekket - både mitt og kjærestens!

You can never have too much beach

 • 13.02.2016 kl. 20:15

For en dag! I motsetning til gårsdagen har det vært en ørliten bris i luften denne lørdagen. Noe som gjorde det helt lattelig behagelig å ligge på solsengen. Farlig behagelig faktisk... Fregnene mine dukket opp før jeg fikk blunket, og da vi spiste lunsj etter to timer i solsteiken hadde jeg allerede fått god farge - og det til tross for at kjæresten smurte meg både titt og ofte med solfaktor 30.

Solkremen inneholder forresten aloe vera, noe som gjør at fargen ikke flasser av igjen om man skulle være så uheldig å få for mye sol. I tillegg vil man ikke bli like lett brent ettersom huden får masse fuktighet fra aloeveraen. Den kan kjøpes her forresten. Finnes også på tube her.
Jeg har en tendens til å glemme bort hele smøringen når jeg lever meg inn i litt for gode bøker. I tillegg skal jeg ikke skryte på meg at å få solkrem på hendene ikke er av mine favoritt-ting i denne verden. Derfor er det godt at jeg har en kjæreste som er flink til å passe på både meg og tingene jeg drasser med meg over alt. Boken jeg har tatt med meg på ferie heter "Hva skjer når vi dør" og er så langt bare helt fantastisk. Absolutt en bok jeg må vurdere å skrive en anmeldelse av.

Lesing, soling, bading, og avslapning er de fire ordene som beskriver lørdagen vår best. Vi har nesten akkurat sjekket ut fra det gode strandliv, og tenker nå å gjøre oss klar for en tur på et gigantisk shoppingsenter rett i nærheten. Håper dere har hatt en like fin lørdag som vi har.

Håret falt av etter at jeg badet i klor!

 • 13.02.2016 kl. 16:30

Som jeg fortalte dere i går, badet vi en del i bassenget, og vet dere hva det resulterte i? Jeg merket det allerede da vi satt og spiste middag noen timer etterpå... Håret mitt begynte å løsne. To av festene på hair extensionet mitt hadde allerede åpnet seg. Min første tanke da var at vi måtte finne en frisør som hadde en slik spray man bruker til å fjerne hair extensions. Slik at jeg kunne ta alt av! Det begynner egentlig å bli på tide nå, skjønner dere.

Vel, noe spray fant vi ikke. De aller fleste snakket ikke engang ett eneste ord engelsk. Da vi var tilbake på hotellrommet senere på kvelden skulle jeg bare dra meg gjennom håret, sånn helt naturlig liksom. Vel, håret gav etter, og det ene festet løsnet helt. Jeg stormet derfor ut på badet, og en halvtimes tid senere kom jeg tilbake, uten det lange håret mitt. Haha! Jeg kunne serriøst bare dra festene av etter at jeg hadde badet i klor!Litt kjedelig at jeg har kort hår igjen, men likevel veldig deilig nå når vi er her nede og bader så mye. Det tar en evighet for håret å tørke når jeg har extensions, noe som er irriterende både på stranden og etter dusjen, før vi skal ut å spise. Nå derimot, nå tørker det på minutter. I hvertfall i denne varmen her! Kanskje det derfor var skjebnen at håret skulle falle av... :-)

Playing minigolf with my love!

 • 13.02.2016 kl. 08:30

 
Herregud, gårsdagen bare suste avgårde, men på samme tid følte jeg at jeg fikk oppleve en hel del! Vi var både på Yumbo kjøpesenter, vi spilte minigolf og vandret rundt i byen! I tillegg tilbrakte vi noen timer med bassengkanten på hotellet, vi pakket ut og fikk alt på plass her i vårt nye hjem for uken. Pjuh!

Jeg kan love dere vi sluknet fort i det vi kom inn dørene og hodet traff puten. Så fort at jeg verken hadde mulighet eller energi til å oppdatere dere. Akkurat det tror jeg nok kommer til å bli en liten utfordring også, ettersom jeg bare vil være ute og finne på alt mulig i stedet. Men jeg skal selvsagt gjøre mitt beste!

Timene på minigolfbanen var ufattelig morsomme og ikke minst utfordrende. Kjæresten og jeg er nesten like dårlige, så jammen ble det spennende mot slutten også. Likevel vant han med ni poeng... Den sniken!

I dag er planen å dra ned til stranden, deretter bevege oss mot et shoppingsenter senere på dagen og avslutte kvelden med ei treningsøkt. Men dersom dere kjenner meg vet dere at det fort kan snu - så hvem vet. Ingen enda i hvertfall, men senere i kveld skal jeg fortelle dere alt! Kjenner at jeg gleder meg til å finne ut hva vi skal oppleve i dag. 

Frokost i solsteiken!

 • 12.02.2016 kl. 17:51

Gjett hvem som har ligget å slikket sol hele dagen, da? Jo, det har vi!


Hihi, til tross for en hel natt med reising var det ikke snakk om at min kjære og jeg skulle legge oss nedpå og sove vekk disse få, fantastiske dagene her nede. Nope! Vi fikk så vidt plassert koffertene på hotellrommet (som forresten er gedigent og knallfint, men det viser jeg dere en annen gang!) før vi for ut av dørene på leit etter en dagligvarebutikk.

 

 


Supermarkedet fant vi ti skritt bortenfor hotellet, og nok en gang blir vi positivt overrasket. Vi handlet inn brød, vann, pålegg, kylling, egg og masse god drikke slik at vi har litt å kose oss med. For meg er det selvsagt bare sukkerfri saft og lightbrus da - men det holder i massevis det også. 

Da vi kom tilbake til hotellet laget jeg til en fellesfrokost for oss, og så plasserte vi oss ute på terrassen og nøt maten i solsteiken - og selvsagt med bassenget som utsikt! Nei, en bedre start på ferien enn dette går det nesten ikke an å få. I timene som fulgte lå vi ved bassenget og koste oss. Nå har jeg akkurat vært i dusjen og så fort håret får tørket litt drar vi ut for å spise. Lenge leve sydenlivet <3

Hva har dere funnet på, på denne ellers helt vanlige fredagen?

Hei på deg, i fra flyplassen!

 • 12.02.2016 kl. 06:52


Christopher og jeg ankom Flesland like før klokken fire i natt, og siden den tid har vi sittet her og fordrevet tiden på alle mulige måter. Selv har jeg både lest litt i feriens bok, jeg har forhåndsskrevet mange innlegg til dere, jeg har spilt på mobilen og jeg har lest alle blogger i hele verden - føles det hvertfall som. Kjæresten lå trygt og sov ved min side gjennom alle disse timene. 

Ettersom vi har vært våken i hele natt syntes jeg jammen at det fristet å legge meg ned, jeg også. Men jeg er redd jeg ikke kommer til å få sove på flyet da, så jeg piner meg selv den siste tiden nå. 


Flyet vårt går rett før klokken åtte forresten, og fem og en halv time senere spaserer vi ut av flyet og kjenner den varme luften slå i mot oss som en vegg. Etter alle disse timene på flyplassen begynner det forresten å gå opp for meg at vi faktisk er på vei mot varmere strøk. Hvem hadde trodd det? I hvertfall ikke jeg tidlig i går formiddag, like før denne idéen slo ned i hodet mitt som lyn fra klar himmel. Vel, vel, noen ganger er det vel en god egenskap å være såpass spontan regner jeg med??


Nå skal jeg bort å ta ut noen euro, deretter vekker jeg kjæresten så vi får tatt oss en siste tur i tax free'n og så snakkes vi igjen på Gran Canaria! Ønsk oss god tur da!

Mitt mest spontane valg noensinne!

 • 11.02.2016 kl. 22:35

Jepp! Nå har jeg akkurat tatt mitt mest spontane valg noensinne - til kjærestens store fortvilelse, haha.

Neida, det gikk så fint atte. Han har i hvertfall landet litt nå. Selv om jeg egentlig ikke tror at det har gått opp for noen av oss enda. Hva i alle dager er det hun babler om nå, undrer du kanskje? Vel, jeg bestemte meg helt plutselig for å finne på noe helt spesielt i valentinesgave til kjæresten min. Derfor tok jeg med meg macen ned i stuen til pappa tidligere i dag og forklarte han at jeg ville bestille en såkalt "hopp-på tur" til meg og Christopher, og at jeg ville reise allerede nå i vinterferien.

Vel, etter mye leting frem og tilbake fant vi endelig en tur som var ledig. Vi bestilte riktignok både fly og hotell hver for seg, men fikk likevel en ganske fin tur til en OK penge. Jeg hoppet nærmest i taket før jeg skulle fortelle kjæresten den gode idéen. Han på sin side ble likevel ikke like begeistret. For å si det sånn, jeg hadde bare tenkt på at han hadde fri fra skolen - den der jobben hans hadde gått helt i glemmeboka.

Så, etter mange stressende samtaler til både sjef og kollegaer fikk han endelig fikset noen som kunne ta over vaktene hans, og først da begynte han å glede seg. Haha! Slik er det å være i lag med en spontan kjæresten, Christopher, du får bare vende deg til det ;-)

Det galneste med hele denne historien har jeg likevel ikke delt med dere enda. Dere skjønner, da jeg satt og så på disse turene var det under ett døgn til flyet gikk - i fra Bergen! En by som ligger tre timer i bil lenger unna. Haha. Så, når turen var bestilt og betalt hadde vi akkurat seks timer på oss til å pakke alt, fikse med alt som måtte fikses, jeg måtte pakke med meg mange små måltider (ettersom jeg er på diett), vi måtte finne frem pass osv. Seks timer hadde vi på å gjøre alt dette før vi var nødt til å sette oss i bilen med to fulle kofferter og rette panseret mot Bergen. Midt på natten!


Det er meg i et nøtteskall det. Men turen blir nok fin likevel! Jeg gleder meg i hvertfall ♥ Forresten, vi flyr til Maspalomas, Gran Canaria!

Mine tolv nellyfavoritter akkurat nå

 • 11.02.2016 kl. 16:32

Torsdagen min så langt har vært ganske travel egentlig. Det har gått i å finpusse CVen min, bestille legetime, møte på reaktorskolen, avtaler om arbeidsutprøvelse fremover og nå holder jeg på med både morsdags- og valtinesgave! Med andre ord har jeg hendene fulle, og derfor tenkte jeg at det er en fin mulighet å vise dere mine favoritter på nelly akkurat nå - siden jeg ikke har tid til å ta noen flotte bilder, mener jeg.

Ellers sitter jeg fremdeles i joggebuksa til kjæresten og en gigantisk kosegenser. Det har jeg også fartet rundt i i hele dag - usminket er jeg også. En skikkelig søndagslook med andre ord. Bare på en torsdag! Skal likevel prøve å fikse opp i dette styret så snart som mulig slik at jeg føler meg fresh og klar for å trene om litt. 


 

Cardio står på planen i dag, sammen med ei lett økt på rygg, biceps og mage! Jeg gleder meg. Er forresten veldig gøy å se at så mange av dere likte gårsdagens video, da skal jeg uten tvil gjøre mer av det. Kom også gjerne med tips om det er noe dere ønsker å lese om eller se mer av. 


Og med det sier jeg over og ut! Nå skal middagen spises, og så får jeg få orden på dette utseende mitt :-P God torsdag!

//innlegget inneholder annonselenker

Kanskje det snart er på tide å slippe taket

 • 11.02.2016 kl. 14:09

Gjett hvordan (og ikke minst når) jeg startet dagen min i dag?

Ja, akkurat så idyllisk som dette. Stemningen var like munter og maten var like god (sa i hvertfall de som kunne spise den, hehe) som den ser ut til på bildene. Selv satt jeg med havregryn og proteinshaken min. Dere lurer kanskje på hvorfor det var stelt i stand en så stor og flott frokost tidlig en torsdagsmorgen? Ja, før klokken syv faktisk. Det var nemlig fordi min kjære lillesøster fyller 17 år i dag.

17 år! Det er helt utrolig hvor fort tiden går, jeg sitter igjen her og føler at hun raser i fra meg på samme tid som jeg fremdeles føler hun er den lille, skjøre lillesøsteren min som jeg må passe så godt på. Beskytte henne fra det onde og mørke her i verden, og farge alt rosenrødt og fantastisk. Bare for henne. Men så går det plutselig opp for meg at hun er i ferd med å bli voksen. En ung kvinne. Kanskje det snart er på tide å slippe taket. La henne få brette ut vingene og fly ut i den store verden. Oppleve og utforske på egen hånd. 

Gratulerer så masse med dagen, jenta mi! Håper du koser deg kjempe masse, og at frokosten og gavene med bordet i dag morges var den beste starten du kunne tenke deg. ♥ Bursdagsklem i fra "dadda" ♥

Video: slik trener jeg ryggen!

 • 10.02.2016 kl. 20:59


Hei på dere, og god kveld! Nå skal jeg på trening for andre gang i dag, og på planen står tung trening på biceps og triceps. I mellomtiden tenkte jeg at dere kunne få se denne filmen fra dagens første økt. Tung ryggtrening sto på programmet mitt, og her er altså halvparten av ryggøvelsene jeg trener. Den andre halvdelen kjører jeg igjennom  i morgen kveld. Håper dere liker videoen. Dere må forresten gjerne komme med deres favorittøvelser for ryggtrening i kommentarfeltet!

Snurr film!

Hva synes du om videoen? Hvilke ryggøvelser trener du?

Linn Therese's diett-søtpotetpizza

 • 10.02.2016 kl. 19:48

Hellau i luken! Nå føler jeg meg over gjennomsnittet kreativ. Som dere kanskje har fått med dere nå, går jeg på diett. Mine middagsmåltider hver eneste dag består da av kylling, ris og brokkoli. Med andre ord, det er fort gjort å bli litt matlei. Derfor er jeg så heldig å ha alternativer på matplanen min som jeg kan bytte med dersom jeg blir for lei. Og akkurat den muligheten følte jeg for å benytte meg av i dag. 

Ikke nok med at jeg brukte alternativene, jeg prøvde også å være litt kreativ når jeg skulle lage middag ut av de nye matvarene. På ingredienslisten står nemlig bare søtpotet, karbonadedeig og brokkoli. Derfor fikk jeg en glimrende idé, og bestemte meg for å lage min helt egen søtpotetpizza! Resultatet ble faktisk ikke så aller verst, derfor tenkte jeg at jeg kunne dele fremgangsmåten med dere også!


 

Du trenger (pizza til 1 person): 

150 gram rå karbonadedeig (cirka 100 gram når den er ferdig stekt), 300 gram søtpotet og en håndfull brokkoli.


 

Slik gjør du:

Start med å skjære bort skrellet og deretter hakke søtpoteten opp i terninger. Plasser deretter bitene i ei kjele sammen med vann.


Sett dette til kok samtidig som du steker karbonadedeigen.

Når søtpotetbitene er blitt møre heller du av vannet, og deretter bruker du en stavmikser til å lage mos av søtpoteten. Smør søtpotetmosen ut over et bakepapir, og sett den midt i stekeovnen på 200 grader i cirka en halvtime. 


Når søtpotetbunnen er ferdig tar du den ut og legger så karbonadedeig og brokkoli over før du setter den inn i stekeovnen igjen i 15 nye minutter.

Voíla! Så har du Linn Therese's diett-søtpotetpizza! Håper det smaker.

Synes du det ser godt ut?

 

For to år siden

 • 10.02.2016 kl. 13:41

Vet dere hva jeg gjorde på denne tiden for to år siden? Jeg var i full gang med oppkjøringen mot mitt aller beste stevne i min vektløfterkarriere. Helt siden starten av desember hadde jeg trent på et treningsprogram som var utrolig tøft, og som man var nødt til å være godt trent for å klare å fullføre. Pappa trodde likevel at jeg kom til å klare dette og bestemte seg derfor for at dette var noe jeg skulle prøve ut. Det var pappa som var treneren min forresten!

- 80 kilo i kickstøt -

Så han og jeg sto i vektløfterlokalet vårt både morgen og kveld. Om ikke jeg husker helt feil var det doble økter nesten hver dag. Ganske likt slik jeg trener nå, bare at på den tiden var øktene mye lengre og det var enormt mange løft på hver økt i forhold til hva det er nå. Flere av treningene ble jeg så sliten at jeg begynte å grine av utmattelse. Jeg holdt på å spy flere gangere, og den ene gangen blødde jeg også neseblod etter økten.

- 69 kilo i rykk, video av løftet ligger under -


Likevel fortsatte jeg. Pappa var verdens beste trener, og ikke bare fulgte han meg opp på trening, han passet også på hva jeg fikk i meg av mat i løpet av dagen. Han var min beste motivator, støttespiller og forbilde. 

Den 8.februar 2014 deltok jeg på mitt siste stevne før NM. Dette var en liten måned før norgesmesterskapet, og var kun regnet som en del av oppkjøringen. Likevel gjorde jeg det enormt bra i forhold til hva jeg hadde gjort før, og på videoen under her kan dere også høre pappa le mot slutten av vidoen fordi det var så latterlig lett.

 Tre uker gikk, og plutselig var NM-helgen der. Jeg var utrolig nervøs ettersom jeg visste at jeg burde gjøre det bra siden jeg hadde trent mot dette i tre måneder. Selvtilliten var der likevel ikke til å backe opp dette. Og fortelle meg at jeg kom til å gjøre det bra. At jeg var i god form, og så lenge jeg gjorde det jeg skulle (det jeg visste jeg kunne) så kom dette til å gå knallbra.

Stevnedagen var der, og hvordan det gikk kan dere se under her. Her ser dere forresten bare det siste løftet i hver øvelse:

JA! Jeg fikk seks godkjente løft! Perset i både rykk, støt, sammenlagt og poeng. Jeg tok min første (og eneste) norgesrekord som junior. Selv om jeg hadde tatt 33 norske rekorder som ungdom, betydde likevel denne ene mer enn de 33 til sammen! I tillegg fikk jeg også en tredje plass i min klasse. Bronse dere, på et NM for seniorer, og her var jeg bare 18 år! Jeg var så fornøyd. Dette er også et fint minne å se tilbake på. Jeg er stolt over meg selv jeg.

Også er jeg utrolig takknemlig for all tiden og arbeidet pappa ofret for meg i denne perioden. Tusen takk! Jeg håper du vet at jeg aldri i verden hadde gjort det så bra uten deg som støtte.

Liker ikke barna grønnsaker?

 • 09.02.2016 kl. 19:00

Alle mennesker trenger vitaminer og mineraler hver eneste dag, spesielt viktig er det at barn får i seg riktig mengde av de forskjellige vitaminene og mineralene. I en stresset hverdag er det likevel ikke en selvfølge at alle barn og unge får i seg en næringsmessig perfekt kost. I tillegg er langt i fra alle barn glad i grønnsaker, mesteparten kan faktisk ikke fordra det. Det kan virke frustrerende å føle at man ikke strekker til, og klarer å få i barnet det det trenger for å kunne vokse seg stor og sterk. Dersom du kjenner deg igjen i denne problemstillingen, fortvil ikke. Alt håp er ikke ute.

Forever har nemlig produsert noen barnevennlige tyggetabletter med god smak av drue og fersken. Den gode smaken vil gjøre at barnet ser frem mot å spise en slik tablett daglig, for eksempel til frokosten. Tabletten inneholder viktige vitaminer og mineraler som kroppen ikke kan produsere selv, men må få i seg gjennom maten. Det finnes 13 vitaminer som sies å være livsnødvendige, og som kroppen ikke produserer selv. Elleve av disse vitaminene finner du i tyggetablettene Forever Kids multivitamin.

I tillegg til disse viktige vitaminene og mineralene finnes det en grønnsaksblanding i tyggetablettene. Det er forevers egen blanding med blant annet gulrøtter, blåbær, epler, tranebær og jordbær. Om barnet spiser én slik tablett som dette daglig får det i seg vitaminer som bidrar til å opprettholde normal benbygning og normal muskelfunksjon. I tillegg til normal funksjon i nervesystemet og immunsystemet, samt normal forbrenning. Minske tretthet og utmattelse, opprettholde normalt syn og ikke minst bidrar til normale hjernefunksjoner som minne og tankeevne er goder barnet kommer til å dra nytte av.

Dersom barnet ditt ikke er særlig glad i grønnsaker og/eller du føler du ikke klarer å gi det den næringsmessige kosten det trenger, kan Forever Kids multivitamin være en god investering. Én boks inneholder hele 120 tyggetabletter, og passer for alle barn over 6 år. Ta kontakt i kommentarfeltet eller send en mail til - ltd-forever@hotmail.com - dersom du ønsker å få vite mer eller kjøpe! Eller du kan kjøpe den direkte HER.

Dress like me

 • 09.02.2016 kl. 16:25

Jeg tipper de aller fleste av dere har sett slike innlegg som dette tidligere? Det har i hvertfall jeg! Og det var det som inspirerte meg til å skrive mitt eget innlegg av denne typen. Jeg håper det faller i smak, og at det kan være en fin variasjon til alt treningssnakket om dagen. Skal prøve å bli flinkere å variere mer, jeg lover!

1. Kjolen finner du her // 2. Skoene finner du her

Dette antrekket føler jeg meg såå fin i. Dette var som dere kanskje husker, antrekket mitt på julaften også! Kjolen er bare helt fantastisk vakker, og den markerer midjen veldig fint på samme tid som at den skjuler en eventuell mage. Med andre ord; du kan gå med tettsittende kjole uten å tenke på å holde magen inne hele tiden - vinn, vinn! Ellers er skoene utrolig behagelige å gå i.


 

1. Toppen finner du her // 2. Skoene finner du her // 3. Beltet finner du her // 4. Skjørtet finner du her

Dette antrekket fikk jeg ekstremt mange gode tilbakemeldinger på fra dere, og det gjør meg veldig glad! Derfor tenkte jeg at dette kunne være et fint antrekk å ha med i dette innlegget. Skoene er de samme som over, toppen er dødsbehagelig og skjørtet former seg veldig fint til kroppen. Om du også likte jakken kjøpte jeg den på H&M.


 

1. Treningsgenseren finner du her // 2. Treningstightsen finner du her // 3. Neglelakken finner du her

Mitt absolutte favorittantrekk nummer én! Både tights og treningsgenser fikk jeg av mormor og morfar til jul. Genseren skal egentlig være litt løsere, men ettersom jeg elsker stramme treningsklær bestilte jeg den i en størrelse mindre enn jeg vanligvis bruker. Tightsen er helt normal i størrelsen, sklir ikke ned og er heller ikke gjennomsiktig! Neglelakken fikk jeg i kalendergave av mamma, og ha brukt den fast siden. Absolutt en favoritt.


Er dette noe dere vil jeg skal gjøre oftere, og likte dere antrekkene jeg hadde valgt ut?

//Innlegget inneholder annonselinker

Dette spiser jeg til frokost hver dag!

 • 09.02.2016 kl. 11:20

Dere aner ikke hvor deilig morgen jeg har hatt nå! Huset var helt stille da jeg sto opp, og jeg tok derfor på meg en myk tights og treningsgenser. Kosesokkene mine i rosa ull dro jeg også oppover bena. Før jeg trasket nedover mot kjøkken. Med matbagen over den ene skulderen og kamera over den andre. Helt stille var det. Den eneste lyden kom fra kosesokkene mine som subbet langs stuegulvet. Dette er starten på en helt fantastisk tirsdag.

Det gav meg også lyst til å dele frokosten min med dere. Det er dette her jeg spiser hver eneste morgen, og selv om det ser helt forferdelig ekkelt ut, smaker det himmelsk. Sunt er det også! Det eneste du trenger er havregryn, rosiner og en proteinshake (min er med sjokoladesmak). Ellers svelger jeg to kapsler CLA og en multivitamin-tablett før frokost. CLAen får fart på fettforbrenningen mens multivitaminen naturligvis gir meg massevis av vitaminer og mineraler.

Bland litt av proteinshaken oppi skålen med havregrynet og rosinene. Det trengs absolutt ikke så mye. La det stå i et par minutter slik at havregrynen får trukket til seg all væsken, og rør rundt. Tilsett gjerne mer proteinshake dersom det er nødvendig. Deretter er det bare til å spise og nyte. Resten av proteinshaken svelger jeg CLA og multivitaminen med, samtidig som jeg bruker det som vanlig drikke ved siden av maten. 

Dette er hva jeg kaller en god start på dagen! Hva har du hatt til frokost?

Treningstips - hip trust

 • 08.02.2016 kl. 20:30


Jeg tenkte jeg kunne begynne med noe nytt på mandager, og det er å gi dere et ukentlig treningstips. Den aller første uken og det aller første tipset kommer allerede i dag. Jeg har lyst til å gi dere noen tips som kan gjøre hip trust litt enklere og mindre vond å trene. For jeg regner med at jeg ikke er alene om å synes at denne øvelsen er veldig tungvindt og vond?

Mitt aller første tips er å bruke et stativ når du trener denne øvelsen. Det går selvsagt an å trene den uten stativ også, men selv synes i hvertfall jeg at dette er veldig tungvindt ettersom man må løfte stangen opp på hoften. Når det blir litt kilo på stangen kan det fort bli veldig tungt. Så, som sagt; bruk et stativ så blir det mye lettere. 

Dette stativet jeg bruker er helt genialt ettersom jeg slipper å flytte stangen "ut" av stativet etter at jeg har plassert den på hoften. 

Tips nummer to når det komme til hip trust er å bruke denne skumgummigreia! Haha, det er den beste beskrivelsen jeg klarer å finne frem, derfor får jeg heller legge til et bilde slik at dere skjønner hva jeg mener. Dersom du bruker denne på stangen vil ikke stangen gnage like mye på hoftebenene, og dersom du ruller stangen akkurat nedenfor hoftebena vil du ikke få vondt i det hele tatt. Selv gjør jeg i hvertfall ikke det!

Dersom du bruker disse tipsene er det veldig enkelt å utføre hip trust, og du slipper å få vondt - noe som fort kan føre til at du skipper øvelsen. Så, husk disse tipsene og du kan trene masse hip trust!

Fargerik i Kari Traa!

 • 08.02.2016 kl. 18:17

Wuhu, dagens treningsøkter er unnagjort, og nå sitter jeg nydusjet i sengen og gleder meg til kvelden jeg har i vente. Med glattbarberte legger, nykrøllet hår og et naturlig sminket ansikt skal nemlig denne jenta feire jubileumsdag i dag. Kjolen er derfor dratt på, og kjæresten og jeg setter oss i bilen for å kjøre til kinoen om et par timer. I dag har vi vært i lag i ett år og én måned. Tiden går ufattelig fort, og jeg kan ikke tro at jeg har vært verdens heldigste jente i over ett år allerede. 

Filmen vi skal se er basert på en sann historie, og jeg gleder meg kjempe masse. Dessverre blir det ingen popcorn på meg denne gangen, men det går helt fint. Jeg har jo min kjære ved min side og en god film foran meg, så jeg kan vel ikke klage.

Treningsøktene i dag gikk forresten kjempe bra, og jeg er supergira på å fortsette dette treningsprogrammet. Det er så gøy med noe nytt å kunne utfordre seg med. Ellers var jeg som dere kanskje ser kledd i fargerike treningsklær i dag, og hadde kari traa både på bena og rundt håndleddet.

Den håndleddsvarmeren er forresten helt genial. Den kan brukes både som svettearmbånd, men også som håndleddstøtte! Det var det jeg brukte den som i dag, og det hjelper utrolig masse. Jeg trente pushpress for første gang på lenge i dag. Har faktisk ikke trent det siden jeg drev med vektløfting, og det begynner å bli en stund siden. Derfor var det også uvandt å ha så mye press på håndleddene, noe som gjorde at det stakk litt i høyre håndledd. Med det er null problem - jeg dro bare opp denne geniale håndleddsvarmeren som jeg fikk av mamma i adventskalenderen, så var problemet løst!


Tightsen jeg har på meg her er utsolgt, men du finner den i en annen farge her, lignende treningsgenser finner du her

Nå skal jeg komme meg ned å få noe mat i magen, før kjæresten og jeg rusler av gårde på kino. Wi, jeg gleder meg sånn!

//innlegget inneholder annonselinker

Treningsplanen min denne uken!

 • 08.02.2016 kl. 11:00

God morgen og god mandag! Er dere klar for en ny uke med nye muligheter? Det er i hvertfall jeg, og treningsplanen min for denne uken ser slik ut.

Jeg har endelig fått det nye treningsprogrammet mitt, og synes det er så gøy at jeg har så få muskelgrupper å fokusere på, på hver økt. Det gjør det så mye lettere å holde fokus synes jeg! Ellers tror jeg det blir tøft å ha doble økter hver dag, men ettersom jeg har helt fri på lørdagen går det nok veldig fint likevel. Jeg gleder meg veldig masse til å gjennomføre denne treningsuken, og håper dere også blir inspirert til å trene litt! ♥

Vil få ønske dere en fin uke, nok en gang! Nå skal jeg komme meg på trening, og som du ser på planen over her er det brystet som skal trenes nå på formiddagen. Over og ut!

Det er jo fremdeles helg...

 • 07.02.2016 kl. 11:30

Har du et ønske om å gå ned i vekt? Eller vil du bygge mer muskler, men sliter med et altfor stort søtsug? Da bør du lese dette innlegget!


I dag er det søndag! Søndag er ofte en dag folk bruker som en unnskyldning for seg selv til å kunne spise godteri og andre søtsaker. Du har kanskje allerede bestemt deg for at slik kun skal spises på lørdager, men så kommer søndagen og du sier til deg selv at "det er jo fremdeles helg..." og så åpner du godteposen igjen. Kjenner du deg igjen?

Vel, du kan trøste deg med at du ikke er alene. Og i tillegg så er det mulig å gjøre noe med det. Dersom du har gått på C9 (les innlegget om hva dette er her) har du allerede blitt introdusert for produktet. Om ikke, skal jeg fortelle deg ganske kort og enkelt hva det er og hva det hjelper deg med. 

Forever Lean er en boks med 120 kapsler. Disse kapslene inneholder sporstoffet krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (protein, karbohydrater og fett) og til å opprettholde normalt blodsukkernivå. På norsk vil det si at disse kapslene hjelper deg å unngå søtsuget, og dermed slipper du å åpne denne godteposen på søndagen også. Noe som er til god hjelp om du bare vil ha et sunnere kosthold, men også dersom du ønsker å gå ned i vekt.

Dette er et helt ufarlig produkt, og det er trygt og enkelt å bruke. Dersom du ønsker å lese mer om det og/eller kjøpe det kan du gjøre det her. Og hvis du har noen spørsmål kan du stille de i kommentarfeltet eller sende de på mail til ltd-forever@hotmail.com.


Jeg kan også legge til at alle forevers priser vil bli oppjustert fra 1.mars grunnet kronekurs og at prisene ikke har blitt endret på 14 år. Så dersom du ønsker å bestille hjem noe vil jeg anbefale deg å gjøre det i løpet av februar. Ønsker du å lese mer om mitt mest solgte produkt kan du gjøre det her.

Livet på diett er ikke så verst

 • 06.02.2016 kl. 20:31

Åh, herlighet. Ord kan ikke beskriver hvor deilig det har vært å ha hviledag i dag. Energinivået og alt annet er liksom helt på topp, og jeg kjenner at kroppen får hentet seg helt inn nå. Det er en så god følelse! Ellers har jeg snart vært på diett i ei uke nå. Jeg har med andre ord snart spist det samme til frokost hver eneste dag i ei uke. Det samme til kveldsmat hver eneste dag i ei uke. Og det samme til middag, to ganger om dagen, hver eneste dag i ei uke. Og vet dere hva, kjennes faktisk ikke så forferdelig.

Klart, det var litt kjedelig i går kveld da jeg satt der med brokkoli, ris og kylling og resten av familien hadde hatt pinnekjøtt, annen grillmat og fløtegratinerte poteter. MEN så tenker jeg over hvorfor jeg gjør dette her, og plutselig går det opp for meg at fitness er en større drøm enn å spise pinnekjøtt - så går det liksom helt fint. Dette er tross alt bare noen måneder av livet mitt (i første omgang), og resultatene jeg oppnår er viktigere for meg enn chips, pinnekjøtt og godteri. 

Når det er sagt har jeg faktisk ganske mye god mat på diettplanen min også. Dette er for eksempel lunsjmåltidet mitt - to proteinpannekaker med vaniljesmak, og litt sukkerfritt syltetøy på toppen. Mmm! Smaker akkurat like godt som vanlige pannekaker, og det at jeg får spise det hver dag klager jeg absolutt ikke på. 

Håper dere har hatt en fin lørdag så langt, og at resten av kvelden blir fantastisk!

Utflukter vi har bestilt i Kreta

 • 06.02.2016 kl. 16:19

Nå skal det sies at jeg hater å ligge i ro på ei solseng om jeg er i et nytt land, eller et nytt sted generelt. Det går fint én dag eller to, men nå man først har reist så langt og er i et lang som er så unikt og annerledes enn Norge - da skal jeg utforske hver eneste krok! Nå som vi skal til Kreta og være der i hele fjorten dager sier det seg selv at vi har en del vi kan utforske! Jeg har derfor tatt saken i egne hender og allerede bestilt noen utflukter for kjæresten og meg.


* en halvtime etter at Kreta-turen er bestilt*

Linn Therese: Kom då Christopher, så kan me se på utflukter.

Christopher: Hæ? Allerede. Nai, eg orke ikkje det nå.

Linn Therese: Joooo, kom igjen! Det blir gøy!

Christopher: Bare velg du, eg stole på deg eg, og me like dei samme tingene.


 Slik startet altså den kvelden jeg helt plutselig hadde svidd av to tusen kroner i utflukter. Jepp! Helt sant.

Den aller første utflukten vi skal på tre dager etter at vi er ankommet øya. Sannsynligvis skal vi på et par utflukter før det også, men det blir nok på eget initiativ og med hverandre som guider. Her snakker vi lokalbusser, taxi, kart og kompass. Haha. Men altså, tre dager etter at vi lander på gresk land skal vi til det som er regnet som Kretas aller finest sandstrand; Elafonissis.

I vannkanten ligger knuste skjell og sneglehus som gir stranden et romantisk, rosa skimmer - så kalles den da ofte den rosa stranden. På veien stopper vi i lille Elos hvor vi spiser frokost og får ferskpresset appelsinjuice på den lille tavernaen Kastanofolia. Før vi fortsetter mot Elafonissi for en herlig dag på stranden. 


Utflukt nummer to er helt mot slutten av ferien, tre dager før vi skal hjem igjen.

Balos lagoon and Gramvousa island

Vi starter dagen i den vakre Balos-lagunen for å bade og sole oss, før vi setter kurs mot klippeøya Gramvousa. På 137 meters høyde ligger ruinene av en venetiansk festning. For den som orker å gå trappene venter en storslått utsikt, og vel nede igjen venter en velfortjent dukkert. 


 Den siste utflukten er ikke bestilt ettersom dette er noe vi skal finne frem til på egenhånd.

Et veldig populært dykke- og snorklekurs. Vi kommer til å bestille "scuba-diving" for nybegynnere. Altså skikkelig dukking, ikke bare snorkling. Det kommer til å bli utrolig spennende ettersom dette er noe vi begge har hatt lyst til å gjøre i evigheter, men ingen av oss har prøvd før. Jeg kommer sannsynligvis til å gå til innkjøp av et undervannskamera eller et slags deksel til mitt eget kamera slik at det blir hundre prosent vanntett (ja, det finnes faktisk!) slik at jeg kan ta bilder under vann denne dagen! 

Jeg gleder meg så utrolig masse til alt dette og mye, mye mer som vi skal oppleve mens vi oppholder oss i Kreta. Dere må bare komme med forslag til steder og utflukter dere har erfart som dere likte godt!

Små hverdagsgleder den siste tiden

 • 05.02.2016 kl. 20:47

♥ Jeg fikk en nydelig bukett roser av mormor i forigårs. Ikke nok med det, men i dag kom plutselig kjæresten med en bukett røde roser til meg også. "Som en takk for at du holder ut med meg" sa han da han overleverte dem sammen med et kyss. "Holder ut med han", tuller han eller? Jeg føler meg som verdens heldigste jente for at han holder ut med meg.


♥ Cottage cheese har alltid vært noe jeg aldri får nok av, jeg kunne sitte å spise det med skje - rett fra boksen. Etter at jeg begynte på diett og spiser 200 gram cottage cheese til kveldsmat hver eneste dag kan jeg innrømme at det ble litt mye. Mamma kom derfor med tidenes beste tips - bland cottage cheesen med sukkerfri saft. Jeg prøvde dette, og det smakte helt fantastisk! Akkurat som en dessert. Mmmm!

♥ Tidligere i dag satt vi nede på rommet til kjæresten. Han spilte på play stationen samtidig som jeg oppdaterte bloggen. Da jeg var ferdig la jeg macen til side og krøp langt under dyna. Christopher spør meg om det er noe galt, og jeg svarer at jeg fryser. Vet dere hva drømmemannen min gjør da? Han setter på pause, kryper bort til meg, legger seg under dyna og holder rundt meg. Hallo! Som om jeg ikke var heldig nok fra før, han setter på pause på spillet bare for å ligge og varme meg. Hjertet mitt smelter!


♥ Jeg kjøpte en treningstightsen på nett da jeg startet å trene igjen i høst i fjor. Da jeg fikk den viste det seg at den var litt liten i størrelsen, og den ble derfor lagt innerst i treningsskuffen. Der har den ligget helt til jeg tok den frem igjen i dag, prøvde den på bare for moroskyld, og den passet! Dere kan tro jeg ble glad!

♥ Jeg brukte nesten en halvtime på å google "rethymnonkysten" og "kreta" i går kveld. Jeg drømte meg vekk i tusenvis av sydenbilder med kritthvite strender og krystallblått hav, samtidig som jeg leste meg opp på tips om både det ene og det andre. Den halvtimen der var virkelig en hverdagsglede i seg selv, rett og slett fordi jeg gleder meg så masse til vi skal avgårde mot varmere strøk.

Hvilke hverdagsgleder har du opplevd den siste tiden?

Kroppen sa stopp

 • 05.02.2016 kl. 19:06

Dette innlegget skrev jeg klokken 14:30, men har ikke publisert det før nå

Jeg skal ikke legge skjul å at det har blitt litt mye trening på meg i det siste, for det har det så absolutt. Jeg har til tider vært redd for at det har blitt for mye, men har valgt å lytte til kroppen, og ettersom den kjentes frisk og rask ut kjørte jeg på enda litt til. I går kveld gikk jeg på trening fra halv ti til halv tolv (det inkluderer forresten nesten en halvtime med tøying på slutten, så det var ikke super intenst i to timer). I dag morges prøvde jeg meg på morgencardio få minutter etter at jeg hadde våknet, uten mat i magen, klokken halv åtte. Det var da det sa stopp!

Plutselig følte jeg meg veldig svimmel og ør, prøvde derfor å drikke enda litt mer vann, men det hjalp ikke. Jeg holdt på en liten stund til, men når jeg begynte å verke i så og si alle ledd, pluss hodeverken snek seg innpå, det var da jeg forsto at kroppen sa stopp. Jeg ble nødt til å kaste inn håndkle etter 20 minutter cardio (som egentlig skulle vært 40) og bestemte meg heller for å dra hjem igjen.

Da jeg kom hjem fikk jeg i meg et godt måltid, og jeg hadde faktisk problemer med å klare å spise opp uten å sovne. Da jeg likevel fikk i meg den siste riskaken sovnet jeg på sekundet etterpå, og sov i fire timer (fire!!!!). Etter at jeg våknet igjen har jeg bare blitt liggende her i sengen (med unntak av når jeg har gått på do eller funnet meg mat) bare for å ta det mest mulig med ro. Jeg skal snart ned å lage meg enda litt mer mat, men skal så absolutt slappe av etter det igjen. Kroppen trenger det nå. Senere i ettermiddag skal jeg ha ei veldig lett beinøkt, men i morgen er det helt fri. Hviledag! Så håper jeg at kroppen klarer å hente seg inn til søndag igjen. 

Ønsker dere en ellers god helg, fine dere

Snapchaten min er blitt offentlig!

 • 05.02.2016 kl. 14:02

Noe jeg har vurdert en liten stund er om jeg skal gjøre snapchaten min offentlig eller ikke, men nå tror jeg at jeg har bestemt meg for at dette er noe jeg vil. Så får jeg prøve det ut en liten periode og se om det fungerer, hvis ikke så gjør jeg den bare privat igjen. Uansett, på snapchat kan dere følge meg litt "behind the scenes". Der legger jeg ut en del bilder av hva jeg gjør i hverdagen, men som ikke kommer med på bloggen. Jeg snapper også en del fra trening. Så, dersom du ønsker å følge meg der kan du legge til

linnthereseee

Ellers håper jeg at dere har hatt en fantastisk fredag så langt. Min gikk ikke helt som planlagt, men alt det skal jeg fortelle dere om senere i dag. Under her ser dere typiske snapchatbilder - altså det er dette jeg pleier å snappe, ikke noe hokus pokus, men veldig uanstrengt og ekte. 


God helg da!

Gjett hva jeg fikk i posten?

 • 04.02.2016 kl. 19:33


Sååå glad er jeg nå!

Husker dere dette innlegget? Vel, jeg klarte heldigvis å bestemme meg til slutt, og nå er jeg utrolig glad for at jeg valgte de høyeste - for de var så absolutt ikke for høye som jeg var bekymret for på forhånd. De passer foten min helt perfekt, er gode å gå i, og sist men ikke minst - de er enda finere i virkeligheten enn på bildene. Det føles så godt å endelig kunne trene på poseringer i de riktige skoene. Herlighet! Jeg klarer faktisk ikke å utrykke lykken jeg kjenner på til dere. Jeg føler bare jeg bobler over av følelser og de strømmer på fortere enn jeg får skrevet dem ned på tastaturet. Om det gir noen mening i det hele tatt? Nå skal jeg i hvertfall hoppe i skoene, skru på youtube og øve, øve, øve!

Torsdagens antrekk!

 • 04.02.2016 kl. 16:59

Akkurat nå sitter jeg i sengen og nyter mitt første av dagens to middagsmåltider - kylling, ris og brokkoli. Kjæresten min som nettopp har vært på jobb ligger ved siden av og tar seg en velfortjent middagshvil mens han lader opp til dagens andre jobb. Flinke mannen min ♥ Ellers har dagen gått i ett for min del, og jeg har derfor ikke fått oppdatert dere før nå. Håper disse fine bildene av dagens antrekk kan gjøre opp for det!

Flinke Christopher tok disse for en liten time siden. Synes det ble en så utrolig fin effekt med solen bakom skyene i bakgrunnen. Hva synes dere?

I tillegg til trening og noen andre små ærend har jeg vært på Reaktorskolen i dag. For tredje gang denne uken faktisk. Er det noen av dere som vet hva det er? Selv hadde jeg aldri hørt om det før jeg startet i forrige uke. Veldig spennende! Men jeg skal fortelle dere alt om akkurat dét en annen gang. Nå ville jeg egentlig bare innom for å gi lyd fra meg, og samtidig dele disse fine bildene.

Håper dere har hatt en nydelig torsdag så langt! Fortell meg gjerne hva dere har brukt dagen til, i kommentarfeltet!

Dette finner du i handleposen min

 • 03.02.2016 kl. 19:38

Nå som jeg har begynt på diett er det litt andre matvarer som befinner seg i handleposen min enn det var tidligere. Det går mye i det samme (noe som er helt greit forresten), og derfor er det også mye enklere å planlegge matinnkjøpene. Nå bor jeg enda hjemme noe som betyr at mamma og pappa kjøper inn det meste av mat - så der er jeg veldig heldig, for det er dyrt å være på diett. Men jeg prøver også å hjelpe til med å kjøpe inn litt selv også innimellom.Jeg tenkte kanskje det kunne være gøy for dere å se noe av det jeg spiser om dagen, og på bildene her ser dere altså det som går mest igjen. Hihi, priser meg lykkelig over at jeg enda får drikke solo super! Ellers er jeg også blitt veldig flink til å drikke vann - drikker aldri noe annet enn det på trening, men har også begynt å drikke det til måltidene mine, så har jeg heller brusen og saften til kos på kvelden. 

Under her holder jeg på å lage middagsmåltidene for noen dager fremover. Det skal jeg bruke kvelden i kveld på også forresten. Når man spiser to middagsmåltider til dagen kan det fort bli kjedelig og det tar mye tid å lage maten før hvert måltid. Derfor hjelper det veldig på å lage masse noen dager i forveien slik jeg gjør under her.


Hva befinner seg i handleposen din? Er det noe av det samme som i min?

Oppdatering på formen min så langt

 • 03.02.2016 kl. 16:57

Nå er det ny måned noe som betyr at jeg har tatt nye underveisbilder og målt de forskjellige stedene på kroppen min enda en gang. Resultatet har forbedret seg en del siden november, og selv om jeg skulle ønske at det gikk fortere er jeg fornøyd med fremgangen så langt. Jeg regner likevel med at det kommer til å gå litt fortere fremover ettersom jeg nå er begynt på diett. Men det får tiden bare vise! Jeg gleder meg uansett til å måle og veie den første mars. 

Men før den tid; her er resultatene så langt - uten noe form for redigering eller posering


 

november 2015           -            februar 2016

Det er tre måneders hardt arbeid mellom disse bildene, og det er godt å se at resultatene vises på kroppen. Jeg har likevel gjort målinger på de forskjellige kroppsdelene, og der ser jeg enda større forskjell. Det som derimot blir litt rart er vekten. Siden jeg både går ned i fett og opp i muskelmasse - dermed har den stått ganske stille så langt. Fettet forsvinner sakte men sikkert, men musklene bygges også. Under her ser dere likevel forskjellene på vekt og omkrets.

Det er flere av dere som har etterlyst slike oppdateringer som dette, så da håper jeg at dere er fornøyd nå. Så blir det spennende å se hva som skjer frem til neste måned!

Synes du slike innlegg som dette er noe jeg skal ha fast hver måned?

Vår aller første kjæresteferie er booket

 • 03.02.2016 kl. 13:19


Gjett hva? Nå er sydenturen til kjæresten og meg endelig bestilt! Vi skal til Kreta helt i slutten av juni. Nærmere bestemt Rethymnonkysten! Er det noen av dere som har erfaringer derifra tidligere? I så fall må dere bare komme med tips til utflukter, shoppingsteder og restauranter i kommentarfeltet. Hotellet vi skal bo på i hele fjorten dager heter Akti Chara, og ligger så og si  stranden. Mormor, morfar og lillesøster skal forresten også bo på samme hotell i samme tidsrom. Knallgøy!

Jeg gleder meg som et lite barn - det er helt utrolig at det er over ett og et halvt år siden forrige gang jeg var i syden, og jeg lengte så masse til varmere strøk nå at jeg nesten ikke klarer å vente. Kan ikke bare våren suse forbi! Ellers blir dette min og Christopher sin aller første kjæresteferie (til syden vel og merke, vi var jo på ferie i Sverige i fjor sommer), så da går det nesten ikke an å glede seg mer enn jeg gjør nå. Vi er veldig like med tanke på utflukter og interesser, så jeg tror dette kommer til å bli den beste sydenturen noensinne.

Herlighet, dette kommer til å bli så koselig! Spesielt siden vi både kan ha romantiske utflukter for bare oss to, og når kvelden kommer kan vi spise middag sammen med mormor, morfar og lillesøster. Jeg mener; går det an å få det bedre! Det aller beste av to verdener.

Husk å kom med erfaringer i kommentarfeltet om dere har vært på Kreta selv!

Et innlegg for spesielt interesserte!

 • 02.02.2016 kl. 18:25

Haha, gjett hva denne frøkna klarte å prestere i dag da? Jeg hadde nemlig i tankene å ta noen gode og inspirerende bilder under dagens cardioøkt. Deretter skulle jeg skrive et blogginnlegg om mine cardioplaner for tiden fremover og i tillegg hvordan jeg trener på denne måten. Vel, flink som jeg er klarte jeg å legge kameraet mitt igjen i gangen da jeg gikk ut døren for å trene. Wuhu, må nesten få applaus for den! *ler så jeg griner*...

Det endte derfor meg at jeg var nødt til å krype til korset og knipse noen nødbilder med telefonen min. Cardio er nemlig noe av det kjedeligste som finnes, men skal jeg nå målet mitt er jeg det noe jeg er nødt til å komme meg igjennom. Så i dag ble ukens første av tre cardioøkter fullført. Snill som kjæresten min er valgte han å bli med meg på elipsemaskinen (level 5) i 40 minutter slik at jeg skulle slippe å gjøre det alene. Wi!

Forresten, om jeg skal komme med en kommentar om hvordan treningsøkten gikk, kan jeg enkelt oppsummere det med noen få setninger; de siste fem minuttene måtte jeg knipe øynene sammen store deler av tiden ettersom svetten rant inn i øynene. Det rant nemlig så masse at jeg ikke hadde sjanse til å tørke det vekk. Da jeg var ferdig oppdaget jeg at det lå en liten dam akkurat rett under meg. Svette-mette, der har du meg! Jeg drakk over én liter vann i løpet av disse førti minuttene, og det virket som det kom minst dobbelt så masse ut igjen, gjennom porene mine. Haha, men smilet - det var klistret på likevel. Nå er jeg jo ett skritt nærmere målet enn jeg var før jeg presset meg selv gjennom disse førti minuttene med tortur.

Se bare hvor mye vippene mine samlet seg på grunn av den enorme mengden med svette. Eller hvordan hele ansiktet mitt er klissvått. Hadde jeg husket kameraet kunne dere sett det så mye bedre, det var helt ekstremt altså. Men så spørs det jo egentlig hvor interessant det er for dere å se svetten min renne. Haha. Kanskje det er like greit at jeg glemte kameraet. Dette innlegget her er jo egentlig bare for spesielt interesserte. :-P

Nå har jeg opplevd det også...

 • 02.02.2016 kl. 14:14

Vel, nå har jeg opplevd det også. Jeg har funnet min første (i hvertfall som jeg vet om) tråd om meg selv på kvinneguiden forum. Det var... litt av en opplevelse kan man si. Gøy å se at det er mange som støtter meg, fitness som idrett og eventyret jeg har begitt meg ut på generelt. Men ikke fullt like gøy å se alle andre som gjemmer seg bak tastaturet og skriver fra seg både det ene og det andre.

Heldigvis er det en mye hyggeligere tone i kommentarefeltene mine her på bloggen enn det er der inne. Jeg får bare se det positive i det; jeg får i hvertfall lesere! Haha, for det var der det startet. Ved at jeg plutselig fikk mange flere lesere enn normalt, og så var det en av dere som la igjen en kommentar med link til forumet, og dermed skjønte jeg hvor alle klikkene kom fra.

Ikke så veldig gøy, men jeg får bare drite i det. Som pappa så fint sa til meg når han leste det "det finnes alltid mennesker der ute som er misunnelige. Ikke bry deg om dem! Da har de hvertfall noe å prate om..." Og det er helt sant! Jeg får bare prøve å glemme hele greia, og heller rette oppmerksomheten min mot tilbakemeldingene jeg får av dere! ♥


 

I dag har jeg forresten startet på dietten min, og har allerede spist to måltider. Må si meg veldig fornøyd med matvarene egentlig. Jeg liker alt meget godt, og gleder meg til å vise dere noen av måltidene mine ny og ne!

Hvorfor jeg stiller i bikinifitness

 • 01.02.2016 kl. 22:54

Det er flere av dere som har spurt meg om hvorfor jeg ønsker å stille i bikinifitness. Hvorfor jeg har gått fra en så mannsdominert idrett som vektløfting og over til en så feminin idrett som bikinifitness. Derfor tenkte jeg at jeg kunne svare dere på noen av disse spørsmålene, samt komme med mine tanker rundt dette med bikinifitness. 

Ja, jeg drev med vektløfting i ni år, og ja jeg likte det veldig godt. Men jeg begynte når jeg var ganske ung, og etter en pause for et godt år tilbake så ble det liksom aldri det samme når jeg skulle starte igjen. Derfor begynte jeg å se meg rundt etter andre idretter. Fitness var en av idrettene som fanget interessen min med det samme ettersom det er veldig krevende, men samtidig glamorøs idrett. Man er nødt til å presse seg selv, og det er ingen tvil om at det er både tøft og utfordrende. Men på samme tid så ser man veldig godt resultatene av den treningen som er lagt ned. Det er veldig enkelt å se hvor mye man faktisk trener, i forhold til i andre idretter.

Det gikk likevel nesten ett år fra jeg vurderte å begynne til jeg faktisk fikk ut fingeren og meldte meg inn på UNO. Nå har jeg trent i tre måneder, og elsker denne måten å trene på. Jeg føler dette er mye mer meg enn vektløfting hadde vært akkurat nå. Vektløfting er liksom en idrett som hører til fortiden for meg. Jeg har mange gode minner og jeg ser tilbake på dem med et smil, men det kunne aldri fungert for meg å drive med vektløfting nå. Fitness derimot, føles mye mer rett. Jeg trives på trening, og jeg liker denne treningsmetoden. Jeg har egentlig ikke noe bedre svar på det enn akkurat det. Fitnesstreningen klaffer bare med kroppen min.

Men nå er det ikke slik at man er nødt til å stille for å trene som en fitnessutøver, og grunnen til at jeg har lyst til å stille i fitnesskonkurranser er litt mer konkret. Jeg har rett og slett lyst til å utfordre meg selv på det mentale plan ved å gjøre noe jeg egentlig aldri trodde jeg ville tørre. Jeg har lyst å kjenne mestringsfølelsen i ettertid, og ikke minst bli sterkere - både psykisk og fysisk. 

Nå er det heller ikke til å legge under en stol at jeg synes en typisk bikinifitnesskropp er utrolig fint. Store og muskuløse lår, en smal midje, muskuløse skuldre og lav fettprosent - det er akkurat det jeg ser på som en perfekt kvinnekropp. Det er det jeg synes er aller finest (men det betyr ikke at jeg ikke synes andre kroppsformer er fint altså! Alle er absolutt fine og unike på hver sin måte). Derfor er det så absolutt et pluss at jeg en dag kommer til å oppnå den kroppen jeg selv drømmer om. Det å se at man kan forme kroppen sin på akkurat den måten man selv ønsker med trening og riktig kosthold synes jeg forresten er veldig fascinerende.

Helt til slutt ønsker jeg også å innrømme at jeg liker å få skryt for arbeidet jeg har lagt ned. Jeg har lyst til å få oppmerksomhet for den kroppen jeg streber etter. Derfor passer det meg midt i blinken å stille i en slik konkurranse der man kan få oppmerksomhet for, og bli bedømt for, akkurat dét. Kroppen som jeg har jobbet så hardt for å oppnå. 


 

Håper ikke det ble altfor rotete, men at dere skjønte hva jeg mener og at jeg klarte å få frem poengene og grunnene til at jeg ønsker å stille i bikinifitness. Legg gjerne igjen spørsmål dersom dere sitter igjen med noen så skal jeg svare fortløpende!

Mine fem mest leste innlegg i januar

 • 01.02.2016 kl. 18:09

I dag fikk jeg kroppen min vurdert


Dette innlegget tok helt av, og er faktisk blitt lest over 1400 ganger! Sykt hvordan dere er så engasjerte og nyskjerrige, det gir meg så mye motivasjon til å fortsette. Innlegget handler i hovedsak om hvilke tilbakemeldinger jeg fikk etter fysikkvurderingen angående at jeg skal stille i bikinifitness.


 

Disse bildene skulle egentlig slettes


Et innlegg som også ble ganske populært blant dere. Her lastet jeg opp flere bilder som rett og slett ble mislykkede, og som egentlig var ment for søppelkurven. Spennende å vise dere en litt annen side av "de perfekte bildene".


 

Den vonde sannheten om russetiden minI dette innlegget fortalte jeg dere om hvordan jeg egentlig hadde det da jeg var russ for snart to år siden. Her delte jeg hendelser og tanker som jeg aldri hadde sagt til noen andre tidligere. 


 

Et stort skritt i riktig retning


Jeg begynte å se forskjell på kroppen min, og musklene kom endelig til syne. Jeg visste dere bilder av hvordan kroppen min så ut, hvilke tanker jeg satt igjen med og ikke minst hvilke tanker og mål jeg hadde for tiden fremover.


 

Jeg brast plutselig i gråt


Jeg fortalte dere hvordan jeg plutselig brast i gråt på trafikkofrenes dag, og jeg delte både bilder og beskrivelser av hvordan dette ble markert her i distriktet.


 

Hvor mange av blogginnleggene husker du?

Tanker en mandagsmorgen

 • 01.02.2016 kl. 10:30

Velkommen til februar og en ny start! I dag skal jeg på handletur, for nå starter jeg på diett. Men før den tid skal jeg på trening. Og etter det igjen skal jeg veie og måle kroppen min - som jeg gjør den første i hver måned. Kanskje deler jeg før og underveis bilder med dere også. Noen av dere har jo spurt om det. Men resultatene fra målingen og vekten skal dere i hvertfall få uansett - om ikke de eksakte tallene skal dere i hvertfall få differansen fra forrige måned. 

Ellers ser jeg frem til tiden jeg har i vente. Tro det eller ei. Jeg gleder meg til å planlegge måltidene mine, pakke ned i matbokser og ta det med meg når jeg skal i familieselskap. Jeg gleder meg til å være kreativ og finne på lure løsninger slik at jeg får fulgt diettplanen de to ukene kjæresten og jeg skal til syden i sommer. Jeg gleder meg til å gå på jakt etter et treningssenter på Kreta. Jeg gleder meg til å se resultater. Jeg gleder meg til å bli sterkere - på alle plan. Jeg gleder meg til de kjekke dagene der jeg tydelig ser fremgang.

Men jeg gleder meg også til de tunge dagene. De dagene jeg bare har lyst å legge meg ned i senga og begynne å grine, men så gleder jeg meg også til å kjenne på følelsen jeg kommer til å få når jeg likevel reiser meg opp og kommer meg på trening. Jeg gleder meg jeg. Til alt. Denne fitnesslivstilen har jo så mye å by på, og jeg kan nesten ikke vente med å oppleve alt. Jeg er forberedt på at det kommer til å bli ekstremt hardt. Men jeg gleder meg til å komme sterkere og seirende ut av det. Og så starte hele prosessen på ny igjen. Sannsynligvis.Nå skal jeg haste rundt litt, og i kveld setter jeg meg ned for å skrive et veldig etterspurt innlegg; hvorfor jeg vil stille i bikinifitness.

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no