LinnThereseDagsland -

Slik utfører du markløft riktig!

 • 31.01.2016 kl. 18:21

Markløft! Øvelsen som tar på hele baksiden av kroppen din - både bakside lår, rumpe og rygg får kjørt seg i denne øvelsen. Selv om mange har hørt om denne er det kanskje en del som ikke vet helt hvordan den utføres? Om du er en av de personene kan jeg glede deg med at jeg skal dele steg for steg i tillegg til en video av hvordan du utfører markløft i dette innlegget!

For det første er det veldig viktig å ha riktig utgangsposisjon (den stillingen du står i før du begynner å løfte). Stå med sånn cirka skulderbredde mellom hælene og la tærne peke litt utover. Ta grep i stangen og la armene henge, ikke løft stangen med armene.

Ryggen skal ha en natulig svai, altså ikke krum ryggen. Stram magen og ryggen samtidig som du strekker bena. Når stangen har passert knærne retter du deg opp samtidig som du strekker resten av bena. Skjønner dere? Litt vanskelig å forklare, men det vises bedre på videoen under! :-)

Når du står helt oppreist presser du skuldrene bakover, brystet opp og frem, samtidig som du strammer og "trekker rumpa sammen". Legg gjerne trykket på hælen helt på slutten av løftet, ellers skal trykket være midt under foten. Pass på at du har samme teknikk når du setter stangen fra deg igjen også.

Trener du markløft?

Linn Therese gjør ting hun ikke kan...

 • 31.01.2016 kl. 12:00

Så var vi kommet til søndagen allerede! Herlighet, jeg føler denne uken bare har rast avgårde, og plutselig står vi ovenfor ei ny uke med nye muligheter. Jeg håper dere nyter denne siste dagen, og om ikke kan jeg prøve å lette litt på humøret ditt med en aldri så liten video av meg selv der jeg gjør ting jeg ikke kan.

På trening for noen dager siden bestemte nemlig kjæresten og jeg oss for at vi skulle prøve å turne litt. Vel, å stå på hodet vanlig kan jeg, men etter å ha sett et par videoer av andre som står på hodet med underarmene i gulvet (dere skjønner sikkert hvordan jeg mener?) bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve ut det jeg også.

Vel, det er så absolutt ikke så lett som det ser ut som! Bare ta en titt på videoen under.

Klarer du å stå på hodet med underarmene i bakken?

Siste gang på ni måneder

 • 30.01.2016 kl. 19:05

Rødt er søtt - er det ikke det de sier? Jeg gikk hvertfall for denne fargen i dag. Anledningen var familieselskap til søskenbarna og onkelen til mamma. Kjempe koselig var det, og ekstremt god mat! Det var også min siste mulighet til å spise kake på nesten ni måneder! Wæ, på mandag begynner jeg på diett, og da er det ingen kjære mor. Jeg skal holde meg til diettplanen (og treningsplanen selvsagt) til punkt og prikke gjennom hele perioden. Skal jeg første gjøre det så gjør jeg det skikkelig! Når det er sagt gleder jeg meg også litt til å begynne på diett, da kommer jeg liksom i gang for alvor. 

Bilde av meg og Tor! Fint, ikke sant? Ser dere hvor flink Tor er til å fikse håret mitt? :-))) Takknemlig.

 


Det er også ekstra gøy å gjennomføre denne drømmen når jeg har en så støttende og snill kjæreste. Han sitter og ser på bikinier med meg, og hjelper meg å velge alt mulig. I tillegg til at han er veldig flink til å pushe meg på trening, noe som betyr alfa omega om man skal komme noen vei eller ikke. Det synes i hvertfall jeg. Det er mye lettere å gjøre det bra når noen står og pusher deg, konkurrere med deg og samtidig støtter deg.

 Jeg måtte forresten avslutte med en aldri så liten fitnessposering. Man kan ikke øve nok, hihi! Hva har du gjort i dag?

Mangler du motivasjon til å trene?

 • 29.01.2016 kl. 18:00

Det er veldig mange av dere som sier dere misunner motivasjonen min når det kommer til trening, og som skulle ønske at dere hadde like mye motivasjon. Flere av dere har også spurt meg om hvorfor jeg ikke har dårlige og tunge dager. Men der tar dere litt feil, for jeg har det! Det har jeg så absolutt faktisk. De kommer ikke så ofte ettersom jeg elsker dette jeg driver med, men de viser seg så absolutt inni mellom. Da har jeg likevel et par triks som får meg til å vinne over dørstokkmila likevel, og de har jeg lyst til å dele med dere nå.

Sett kroppen på autopilot. Det aller første tipset er rett og slett det viktigste. Ikke tenk over at du skal på trening, ikke tenk over at du må komme deg ut i bilen, ikke tenk over at du må ta knebøy på programmet i dag. Det eneste du skal tenke er det du skal gjøre der og da. Først skal du for eksempel komme deg opp av sofaen. Vel, da gjør du det! Bare reis deg opp av sofaen fordi du skal reise deg opp av sofaen, ikke fordi du skal på trening. Skjønner du? Prøv å lure hjernen din ved å ta et steg av gangen. Bare sett kroppen på autopilot.


Ta pre-workout. Tips nummer to er å blande deg en pre-workout på vei ut døren. Dette gjør jeg bare på dager hvor jeg føler meg ekstra sliten og aller helst bare vil ligge hjemme og slappe av. En slik shake gir deg ekstra energi som også hjelper på motivasjonen, og selv om du ikke skulle merke noe til den ektra energien, pleier den i hvert fall å hjelpe psykisk. Altså at du lurer deg selv til å tro at du fikk mer energi av å drikke den pre-workouten.


Hør på høy musikk med masse trykk i på vei til trening. Jeg skrur alltid musikken på høyt volum, og en sang med masse energi og futt i når jeg har tunge dager. Dette hører jeg på hele veien bort til treningssenteret, som forresten er cirka ti minutter. Gjør jeg dette har jeg mye lettere for å motivere meg selv, enn om jeg for eksempel hadde hatt det stille i bilen eller hørt på en rolig sang. Lag deg gjerne ei egen spilleliste på mobilen som du kan høre på vei til trening, og gjerne på treningen også.


Bestem deg for at du skal gi alt og trene bra i 10 minutter! Når de ti minuttene er over så kan du ta en vurdering om du ønsker å fortsette økten eller om du vil gå hjem igjen. Dersom du vil gå hjem igjen er det helt ok for all trening er bedre enn ingen trening, og da har du i hvertfall prøvd. Men i 99 % av tilfellene vil du oppleve at det går helt fint å fortsette treningsøkten i femti minutter til. Det var bare det å komme i gang som var vanskelig.

Så, hva synes du om disse tipsene? Sliter du med mangel på treningsmotivasjon av og til?

Gårsdagens syrefest!

 • 29.01.2016 kl. 14:30

Slik som dette så jeg ut etter gårsdagens treningsøkt. Helt kaputt med andre ord! Etter at vi hadde vært på bowling kjørte vi tilbake til Uno for å trene verdens tyngste økt for lår og rumpe. Det var i hvertfall det den ble kalt på nettet der jeg fant den, og jeg kan love dere at den skuffet i hvertfall ikke. Om dere ønsker kan jeg legge den ut her også? Her snakker vi melkesyre i hele underkroppen! Syrefest til de grader.

Kjæresten som i utgangspunktet hater legdays ble også med på denne økten, og dere kan jo bare tenke dere reaksjonen hans. I hvertfall når dere ser hvordan jeg følte meg etter økten, på det øverste bildet. Med andre ord, han var ikke særlig happy! Men det betydde bare at jeg smilte enda mer, haha. Jeg elsker å se andre slite på trening, aner ikke hvorfor. Er selvfølgelig veldig flink til å oppmuntre dem etterpå også da.

Dere må forresten hjelpe meg litt her. Jeg aner ikke hvor mye dere vil lese om trening, hva som er nok og hva som er akkurat passe. Jeg har som dere allerede vet, skrevet masse om trening i det siste og for flere av dere har det blitt for mye treningssnakk. Derfor prøvde jeg å kutte ned litt i går. Varriere litt. Og skrev derfor om helt andre ting enn treningen. Resultatet da var at flere av dere spurte hvordan treningsøkten hadde gått. Så, da sitter jeg igjen med spørsmålet "Vil dere lese alt om treningen, og et par andre ting utenom - eller vil dere lese 50/50 om trening og andre ting?" Legg gjerne igjen en kommentar med hva du vil!

Ellers har vi en syk liten vovvov her hjemme nå. Eller syk og syk, han er vel egentlig frisk nå, men han ligger og sover av seg narkosen. Huff, så trist å se han sånn, så slapp og liten. Håper bare han føler seg som seg selv igjen øyeblikk! Jeg skal planlegge sommerens sydentur sammen med pappa nå, og så blir det en treningsøkt etterpå. Håper dere får en fin helg allihopa!

Endring i planene

 • 28.01.2016 kl. 18:58

Christopher og jeg satt i bilen på vei til trening. Vi var begge ikledd treningsklar og hadde programmet for kvelden klart. Til tross for at vi gledet oss til å pushe hverandre på en skikkelig tung legday, ble det fort endring i planene da vi så hvor mange som var på trening. Parkeringsplassen utenfor var stappfull og i frykt for å måtte stå i kø og vente på apparater bestemte vi oss heller for å utsette treningsøkten noen timer. I mellomtiden fant vi ut at vi skulle bruke tiden på en aldri så liten date. Litt kvalitetstid! Man trenger det av og til ♥

Derfor kjørte vi videre til bowlinghallen her i byen og bestemte oss for å spille noen runder med biljard - bare vi to. Det var så koselig, og jeg angrer så absolutt ikke! Skravlen gikk i ett, vi lo, koste oss, kysset og vant over hverandre annen hver gang. Etter at vi hadde spilt - gud vet hvor mange - runder med biljard bestemte vi oss for å avslutte med en bowlingrunde. Som jeg vant forresten!

 

 

Også der koste vi oss kjempe masse. Såkalte "good luck-kisses" ble det utvekslet tusenvis av, og vi var så klissete som vi ønsket å være. Det var bare oss to, og vi holdt ingen utenfor ved å klemme og kose litt ekstra. Latteren satt fremdeles veldig lett, og vi smilte selv om konkurranseinstinktet slo inn i ny og ne. 


En veldig koselig og spontan torsdagsdate som virkelig var godt for kjærligheten ♥

 

Poseringstrening

 • 28.01.2016 kl. 14:35


Gjett hva jeg har brukt formiddagen min på da? Jo, poseringstrening! Jeg skubbet alle møbler til sides, plasserte speilet midt i rommet, macen ved siden av med den ene youtube videoen etter den andre rullende over skjermen. Samtidig sto jeg foran speilet og øvde så godt jeg kunne i noe som føltes som en evighet. Jeg føler jeg vet litt mer nå, og har litt mer peiling på hva jeg skal gjøre på scenen når den dag kommer, men jeg har likevel en lang vei å gå.


Jeg fikk et tips fra ei i klubben om at poseringstrening er noe av det viktigste. Jo tryggere du føler deg på poseringen, jo mer selvsikkerhet vil du utstråle - og det teller masse! Vi har også felles poseringstreninger med Team Uno planlagt fremover, og jeg gleder meg som et lite barn til å lære enda mer om denne sporten jeg er blitt så glad i.

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen, øve litt til og så drar jeg på trening. Har så masse energi om dagen, og derfor er det så moro å trene! I går var jeg innom treningssenteret til klokken elleve på kvelden, og til og med det var gøy!

Jeg kan ikke tro at jeg turde!

 • 27.01.2016 kl. 18:47

I går fortalte jeg dere hvilke tilbakemeldinger jeg fikk på den fysiske vurderingen av kroppen min. Det jeg derimot ikke fortalte dere var hvordan denne vurderingen ble gjennomført - det bestemte jeg meg nemlig for at jeg ville dele med dere i et eget innlegg. Det var nemlig ikke i et lite rom alene med de to som vurderte hvordan jeg så ut, slik som jeg trodde på forhånd. 

På klubbkvelden i går snakket han som ledet det først om regler, klasser og diverse andre ting, før han helt til slutt nevnte at vi skulle ta den fysiske vurderingen nede i styrkeavdelingen. Hjertet mitt hoppet over et slag i det det gikk opp for meg at jeg skulle stå halvnaken midt i et treningsstudio på den mest populære treningstiden. Med andre ord; det krydde av mennesker. Bare vi som var på klubbkvelden var rundt 10-12 personer, men så var det også de som trente vanlig - og dersom jeg skal tippe vil jeg si det var rundt 15 personer i tillegg.

Med andre ord, jeg skulle kle av meg til jeg sto i bare bikinien foran nesten tretti personer til sammen, og dette skulle jeg gjøre samtidig som to mennesker sto og vurderte kroppen min fra topp til tå. Det skulle jeg gjøre. Jeg som har sosial angst og så absolutt ikke er komfortabel med kroppen min. Jeg var nær ved å trekke meg, bare gi opp. Men så tenkte jeg meg om; det var jo derfor jeg ville gjøre dette. For å gi meg selv en utfordring; både på det mentale og det fysiske. I dette tilfelle var det førstnevnte som skulle utsettes. Vel, det er vel bare til å hoppe i det! 

Da han som ledet klubbkvelden i tillegg sa "Skal du stå på en scene foran 2000 mennesker og bli bedømt for hvordan du ser ut, så bør du ha stått på UNO foran 8 personer på forhånd." Nå var det litt mer enn åtte personer i treningsrommet, men jeg forsto absolutt poenget hans, og bestemte meg for at det her var jeg bare nødt til å gå gjennom for å komme meg et steg nærmere målet. For når man driver med fitness må man prøve å finne frem en evne til å se på kroppen sin som et objekt. Et verktøy. Tilbakemeldingene man får er ikke personlige, og det er det man må lære seg å innse. 

Jeg ble valgt ut som nummer to. Første jente, etter en annen gutt. I det jeg holdt på å dra ned treningstightsen skalv jeg så mye at jeg var redd jeg skulle miste balansen. Da jeg tok av meg genseren ble det enda verre. Men når jeg stilte meg opp i midten foran alle og så meg selv i speilet ble jeg mye roligere. Hvorfor vet jeg ikke, og jeg tror aldri jeg kommer til å skjønne det heller. Men en merkelig ro senket seg over meg i det jeg sto og poserte slik som coachen min viste at jeg skulle gjøre. Jeg fikk det så absolutt ikke til, og jeg har langt i fra en sceneklar kropp, men likevel gjorde det meg ingenting å stå der i "rampelyset". 

Jeg er så stolt over meg selv for at jeg turde å hoppe i det. Og jeg er så overrasket over at jeg var så lite nervøs og taklet det å bli bedømt så mye bedre enn jeg trodde jeg kom til å gjøre. Den opplevelsen gjorde meg bare enda sikrere på at fitness er noe for meg!

//Bildene i innlegget er tatt i dag ettermiddag mens kjæresten og jeg var alene på trening sammen med et vennepar!

Jeg har blitt vaskedame!

 • 27.01.2016 kl. 13:23

God onsdag, dere! Først må jeg bare få si; wow, for en respons på det siste innlegget mitt i går da!!! Helt utrolig at det allerede er over 1100 personer som har vært inne å lest innlegget etter litt over 12 timer, og tallet er stadig økende! Vet ærlig talt ikke hvor jeg skal gjøre av meg, synes det er så gøy å se at dere er så engasjerte og glade på mine vegne. Jeg har lest alt av kommentarer, men har ikke fått tid til å svare alle enda. Det skal jeg riktignok gjøre etter at dette innlegget er publisert.

Akkurat nå har jeg nemlig lunsjpause hos mormor og morfar. Jeg sitter her med mine fire riskaker og boksen med peanutsmør, og forbereder meg på diettlivet - haha. Neida, jeg gleder meg egentlig jeg. Til å få full kontroll over hva jeg får i meg til enhver tid. Uansett, det jeg har brukt formiddagen min på er å vaske ut av kjøkkenskapene til mormor og morfar. De skal nemlig flytte en etasje opp, og leiligheten de har nå skal leies ut til noen andre. Derfor er jeg ansatt som vaskedame på kjøkkenet. Snille som de er får jeg også lønn for arbeidet, og det kommer veldig godt med ettersom kjæresten og jeg tenkte oss til syden i sommer. 

Nå skal jeg spise opp maten min, svare på kommentarene, svare på et par mailer som er kommet inn i løpet av natten og formiddagen, og så blir det trening på denne tutta. Vi prates senere! Jeg gleder meg til å fortelle dere om en slags milepæl jeg gjennomgikk i går. Tror hvertfall at det er det jeg kan kalle det, men det får vise seg når dere får høre mer om hva det er. Ønsker dere en fin onsdag i mellomtiden.

I dag fikk jeg kroppen min vurdert!

 • 26.01.2016 kl. 21:51

Fysikkvurderingen er gjennomgått, og gjett hva! Jeg er strålende fornøyd! Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg kan være klar allerede nå til høsten, men at jeg da er nødt til å begynne på diett allerede nå i februar. Det kommer ikke til å være en superhard diett, men likevel en som gjør at jeg kommer til å starte kampen mot fettet allerede nå. Hihi. Etter påske kommer jeg til å begynne på konkurransedietten, og første helgen i juli er jeg nødt til å ha en fettprosent på 15 % eller mindre for å kunne delta til høsten. 

Men coachen min tror dette vil være mulig ettersom han sa jeg hadde ganske bra muskelmasse for bikinifitness allerede nå, men at det er fettet som må jobbes med. Jeg fikk også vite at konkurransevekten min kommer til å ligge rundt 55 kilo! Wæ, tenk det. Kroppen min kommer til å totalforandres fullstendig. Jeg gleder meg så masse til å gjennomføre dette.


bikinien kjøpte jeg her (annonselenke)

Nå skal jeg nemlig være helt ærlig med dere, og fortelle dere noe jeg ikke hadde trodd jeg kom til å gjøre. Men, la oss bare hoppe i det! Nesten 20 kilo skal fjernes fra kroppen min før vi kommer til Oktober. Nesten 20 kilo! Det er masse det. Men jeg er ekstremt motivert for dette, og har virkelig troen på at det kommer til å gå. Spesielt når jeg nå får både nytt treningsprogram og en diett å følge.

Nå skal jeg gjøre det. Jeg skal starte min reise mot å bli sceneklar for alvor, og jeg håper så inderlig at dere har lyst til å følge meg på veien! 

Hjemmelagde pannekaker på 1-2-3

 • 26.01.2016 kl. 15:30

Er du på diett? Eller prøver du bare å styre unna søtsakene? Har du kanskje et nyttårsforsett å holde? Uansett hva, så kan du spise disse pannekakene med god samvittighet! Ingrediensene er så sunne som man kan få dem, men smaken er så usunn og søt at det ikke er til å tro. De smaker akkurat som rosinboller! Dere vet de gode rosinbollene som man kan få kjøpt på statoil? Vel, disse smaker akkurat likt, eneste forskjellen er at de er sunne!

Liker du ikke rosinboller er det bare til å kutte ut rosinene, så smaker de som gode, myke og søte boller. Så absolutt verdt å teste ut.

Du trenger - til to pannekaker, én porsjon:

40 gram havremel (eller havregryn), 2 egg, 1 scoop ultra protein med vaniljesmak, 1/2 ts kanel, 1/2 kardemomme og en liten neve rosiner


 

Slik gjør du:

Dersom du kun har havregryn hjemme kan du bruke denne fremgangsmåten for å gjøre havregrynet om til havremel. Veldig enkelt og ikke minst mye billigere enn å kjøpe havremel!

Bland alle ingrediensene utenom rosinene oppi ei skål, og rør godt. Pass på at du får blandet krydderet ut i hele røren slik at ikke en av pannekakene smaker for mye og den andre for lite. 


Når du har gjort det kan du steke dem i stekepanne på middels varme. I oppskriften står det at man ikke trenger å bruke fett i pannen, men jeg vil likevel anbefale deg å bruke litt ettersom jeg syntes det var mye lettere å steke dem da. Del røren i to, og lag to runde pannekaker (lapper), trykk forsiktig noen rosiner på toppen av pannekakene og la dem steke i noen minutter på hver side. 

Topp dem med brunost og syltetøy, cottage cheese og blåbær eller hva enn du måtte ønske!Resultatet blir fantastisk godt. Lykke til og håper det smaker!

//Oppskriften jeg tok utgangspunkt i finner du her

Skal jeg delta i bikinifitness til høsten?

 • 25.01.2016 kl. 21:09

Det blir mye treningssnakk her på bloggen om dagen - kanskje litt for mye for noen av dere? Jeg prøver så godt jeg kan å varriere litt, men det er ikke så lett når trening, måling, fitness og konkurranse står i hodet mitt dag inn og dag ut. Ikke misforstå meg nå, for jeg elsker at det nesten bare er det jeg tenker på, men det gjør det litt vanskelig å blogge om alle de andre emnene. Derfor må dere bare komme med forslag dersom dere har noen. Jeg tar i mot med stor takk!

Ellers sitter jeg her og gru-gleder meg. Mest gruer meg egentlig. Morgendagen er nemlig en dag som kommer til å avgjøre ganske mye med tanke på treningen min fremover. For i morgen er det klubbkveld for Team UNO, og da vil det holdes et opptak av atleter som skal konkurrere i 2016-sesongen. Det betyr at jeg i morgen vil få kroppen min vurdert, og deretter få en fullstendig ærlig tilbakemelding etterfulgt av et svar om jeg kan konkurrere  nå til høsten eller om jeg må vente til neste år. 

Jeg er så redd for at jeg er nødt til å vente enda et halvår... Når det er sagt kommer jeg ikke til å gi opp dersom det er svaret, men det kommer selvsagt til å bli tøffere å holde på motivasjonen. Jeg håper og krysser alt jeg har for at jeg får lov til å delta nå til høsten - for at jeg er klar for det. Men på samme tid er jeg livredd for at jeg ikke får det. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg tror engang. Jeg er så usikker, og føler det kan tippe begge veier. 

Jeg skal selvsagt dele svaret med dere i morgen kveld, men inntil da hadde det betydd masse med noen lykkeønskninger og tanker om at dette går den rette veien! Nå skal jeg dra på trening igjen - prøver desperat å forandre noe dette siste døgnet, haha!

Det føles så fantastisk bra!

 • 25.01.2016 kl. 18:08

Åh, juhu! Gjett hva jeg gjorde på trening i dag, da? Jo, jeg tok ny personlig rekord på 10 reps i beinpress - og ja, jeg fanget det på film! Gliset er klistret på munnen min enda, og jeg tror heller ikke det kommer til å forsvinne med det første. For vekten jeg klarte å pushe opp 10 ganger var nemlig hele 150 kilo! Det er mye det.

Beinpress er en øvelse jeg faktisk ikke har vært borti før til tross for at jeg har trent vektløfting i nærmere ni år. Jeg har alltid valgt å ta knebøy i stedenfor, men nå som jeg trener fitness er det en fin kombinasjon mellom disse øvelsene som er ideelt. Derfor har jeg nå trent beinpress i snart tre måneder, og i dag tok jeg ny personlig rekord på ti repitisjoner, eller som det heter på treninsspråket, 10RM. Jeg er storfornøyd jeg!

Jeg vet at beinpress er en øvelse man lett kan ta veldig mye i, men jeg er likevel veldig fornøyd med 150 kilo! :-D Trener du beinpress?

Pink legday!

 • 24.01.2016 kl. 22:43

- ny måte å trene beinpress på, får i hvertfall motivasjon -

Det ble en ganske sen treningsøkt denne søndagen, men hva gjør vel det når jeg gjennomfører den med en så kjekk mann som han her! Vi startet økten nærmere klokken halv ti, og var ikke ferdige før nå nettopp. Vi trente den ene beinøvelsen etter den andre, og jeg kan med glede innrømme at vi hadde problemer med å holde oss oppe på slutten. For å si det sånn; du vet du har trent skikkelig når du sliter med å stå. For ikke å snakke om å gå!

Ryggen trente vi også forresten! Det er denne delen av programmet som definitivt er min favorittdel - legdayen altså. Så å avslutte uken på denne måten kan jeg ikke annet enn å glede meg over. Når det er sagt gruer jeg meg likevel til dagene fremover, det er mye som skjer både på privaten og på trening - men jeg skal fortelle dere om alt en annen gang. Nå skal jeg heller legge meg godt tilbake i godstolen og se på harry potter med min kjære samtidig som jeg slurper i meg en proteinshake og noen rosiner. Over og ut!

Har du trent i dag?

Something new in my bedroom!

 • 24.01.2016 kl. 11:30

Først; korriger meg om overskriften er feil! Litt usikker på om det midterste ordet skulle vært byttet ut med "at" eller "on". Haha, og nei, engelsk er ikke min sterkeste side. Når det er sagt prøvde jeg å google det litt kjapt, men uten resultat. Sååå, da ble det bare slik.


 

Se disse fine stolene! De var vi så heldige å få av mormor og morfar. De passer perfekt inn på soverommet mitt, og jeg kan heller ikke si noe på at de er dårlige å sitte! For herlighet, jeg følte jeg sank ned i en seng av fjær i det jeg satte meg i denne stolen, så fantastisk god å sitte i at det ikke kan beskrives. Dette er herved min nye bloggstol. Hva synes dere forresten om antrekket mitt? Hoho. Dette er nemlig det antrekket jeg går i sytti prosent av dagen - i hvertfall nå i helgene! Jeg har tre slike kosedresser som dette, og denne med julemotiver burde jeg vel egentlig lagt vekk nå. Men nope. Den er for myk og god å ha på seg. De rosa kosesokkene mine har også blitt et favorittplagg, og det kommer fra meg som ikke liker sokker engang! Kjæresten likte i hvertfall antrekket, haha, eller gjorde han...? Litt usikker på hvordan jeg skal ta imot komplimentet...

Christopher: Du er den sexyeste teletubbyen jeg noengang har sett!


Jeg håper dere får en fantastisk søndag allaihopa! Vi sees senere i dag ♥

Det sto en mann i kjelleren vår!

 • 23.01.2016 kl. 22:30

Dere aner virkelig ikke hva som skjedde hjemme hos oss i dag! Vi forberedte oss til en helt vanlig lørdag - pappa sto for grillmaten og mamma sto for tilbehøret. Hun ropte meg ned i stuen og lurte på om jeg kunne gå ned og hente noen brus som vi kunne ha til middagen. Selvsagt kunne jeg det! 

Jeg gikk ned trappen til kjelleren vår og ante fred og ingen fare. I det jeg åpnet døren skvatt jeg til, og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg tok noen skritt bakover og sto der og skalv i ett sekund før jeg fikk frem "...fy fader!". I døråpningen møtte jeg nemlig en stor, skummel og gammel mann!

Det gikk opp for meg med det samme at det var den gamle, stygge masken som vi har hatt liggende i skapet i årevis, men jeg skvatt likevel. Pappa hadde gjemt seg nede i kjelleren og ventet på at mamma skulle lure meg ned! Fy søren, så skummelt. Det beste var likevel da jeg fikk idéen om å gjøre det samme mot kjæresten min. Derfor gikk pappa ned og gjemte seg igjen mens jeg gikk opp for å hente Christopher.

Jeg spurte om han kunne hjelpe meg å bære noe opp fra kjelleren, og snill som han er spratt han opp av stolen og trippet ned trappene. Jeg passet selvsagt på at han gikk først. Da han kom ned til kjelleren, tok han tak i dørhåndtaket, åpnet og brølte ut det ene banneordet etter det andre. Haha, jeg har aldri sett noen stykke så mye før. Han var rask med å løpe opp trappene. Raskere enn lynet for han opp til hovedetasjen med et likblekt ansikt - og bare så det er sagt; han hadde aldri sett den masken før i hele sitt liv. 

Jeg tror aldri jeg har sett mamma le så masse som hun gjorde da. Hun holdt på i evigheter i ettertid, bare gikk rundt og lo for seg selv mens hun styrte med maten. Haha, det eneste jeg angrer på er at jeg ikke fikk det på film! Det hadde gitt mange en god latter det!

Lørdagens antrekk!

 • 23.01.2016 kl. 17:14


- kjolen kan kjøpes her -

Okei, nå er jeg så glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har nok en gang vært så heldig å få sponset et plagg fra sheinside, og enda en gang var det en kjole som dukket opp i postkassen min. Denne gang var det likevel en kjole jeg virkelig elsker av hele mitt hjerte - altså, ikke misforstå jeg har likt de andre plaggene veldig godt også - men ikke så godt som jeg likte dette. For det første er ikke kjolen for kort (kan dra den mye lenger ned enn jeg har den) - noe som er veldig viktig, i hvertfall når utringningen er så dyp. Det må ikke bli for mye vet dere!


- kjolen kan kjøpes her -

For det andre er det så ekstremt myk at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. Fargen elsker jeg også, og ikke minst måten den former seg etter kroppen og fremhever formene! Men samtidig skjuler den "det lille ekstra". Kjærestens kommentar til denne kjolen var for eksempel at jeg han elsket hvordan rumpa mi ble framhevet i den. For ikke å snakke om hvordan blikket hans var da han fikk se den på meg for første gang - wi, jeg følte meg veldig fin, enkelt og greit. 


- kjolen kan kjøpes her -

Kjolen er fra nettsiden shein som sender klærne fra Asia. Leveringstiden er derfor på 2-3 uker, men det er helt trygt å handle der. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om alt du trenger å vite angående størrelser, leveringstid, toll og mye mer HER. Ellers kan du kjøpe, se flere bilder av og lese mer om kjolen jeg har på meg her. Og bare så det er sagt, selv om jeg har fått kjolen sponset hadde jeg aldri skrevet så varmt om et plagg jeg selv ikke likte. Med andre ord; meningene mine er hundre prosent ærlige.


- kjolen kan kjøpes her -

//kjolen er sponset

Fredagsdate og cheatday

 • 22.01.2016 kl. 19:32

For en travel dag dette har vært, eller i hvertfall ettermiddagen. Jeg føler meg så tom for energi nå, og priser meg lykkelig over at det heldigvis er helg. Kjæresten og jeg dro på trening hvor det ble trent bryst, triceps, biceps og skuldre! Etter å ha slurpet i meg en proteinshake, et par riskaker og en banan, kjørte vi videre til byens største shoppingsenter. Ettersom vi er inne i tidenes spare-modus ble det ingen annen handling enn en velfortjent middag på kaféen kjæresten jobber på. Fredagsdate er viktig!

Og før dere kommenterer maten min kan jeg med glede meddele at jeg har "cheatday" i dag. Altså, en dag hvor jeg uner meg selv å spise noe annet enn det sunne jeg spiser til vanlig. I dag har jeg lov til å ha litt bacon og rømme til den bakte poteten (spiste ikke opp alt baconet altså, haha!),  jeg har lov til å drikke lightbrus, jeg har lov til å spise litt potetgull om jeg ønsker det. Dere skjønner regla? Jeg kan une meg litt usunt om jeg ønsker det, men det betyr likevel ikke at jeg driter i alt som heter kosthold denne dagen. Jeg prøver å holde meg innafor, men skjeiet altså ut med den bakte poteten! :-)

Etter daten vår dro vi på biltema for å handle inn både frontlys og vindusviskere - her snakker vi voksenshopping! Jeg har også vært innom posten for å hente en kjole som jeg skal vise dere i morgen. Nå skal jeg gå gjennom klesskapet mitt her hos min kjære før jeg setter meg godt til rette med riskakene mine (med barbequesmak, siden det er helg! De er så gode) og fun light saft. Lenge leve fitnesslivet ♥ hihi.

Video av treningsøkten min

 • 22.01.2016 kl. 14:00

Gjett hvem som bestemte seg for å dra på trening i går kveld da? Jo, denne frøkna! Kjedsomheten tok overhånd ettersom kjæresten befant seg på jobb, og derfor var det bare én ting å gjøre; få utløp for litt energi. Jeg hadde ei ganske rolig og deilig økt på nøyaktig én time. 
Jeg startet som alltid med å varme opp i fem minutter på elipsemaskinen, før jeg kjørte noen øvelser for ryggen. Etterpå gikk jeg ned til styrkeavdelingen for å ta noen sett på mine to favoritt-skulderøvelser. Før jeg begynte den første øvelsen bestemte jeg meg til og med for å være flink blogger, og rigget til kameraet. Videoen kan du se rett under her, bare husk å huke av på best mulig kvalitet på tannhjulet i høyre hjørne.
Helt til slutt avsluttet jeg med 20 minutter kardiotrening på elipsemaskinen. Som sagt, en deilig og ikke altfor intensiv økt. Godt å ha slike økter inni mellom også. Ellers fikk jeg likevel svettet en del mot slutten ettersom jeg stilte elipsemaskinen på level 7. Det blir tungt i 20 minutter! 
Legg gjerne igjen en kommentar! Dere var så flinke til det før, men så har det dabbet litt av den siste tiden.  Masse kjærlighet fra meg til dere Og god helg!

Så møtes vi igjen

 • 21.01.2016 kl. 21:30


Du har de siste tre månedene blitt en så stor del av livet mitt. En så stor del at jeg til tider har vært litt bekymret for at du skal ta over livet mitt. Heldigvis klarer jeg å holde deg i sjakk. Enn så lenge i hvertfall. Men jeg må innrømme at jeg liker disse møtene våre. Liker de veldig godt. Aller best liker jeg de gangene vi er helt alene. Bare du og meg. Enten sent på kvelden mens kjæresten er på jobb. Eller på formiddagen mens han er på skolen. Da får jeg deg helt for meg selv. Jeg er helt i min egen verden. Eller, egentlig i din verden.

Jeg har det likevel veldig gøy når kjæresten også er med oss. Da har jeg liksom både deg og han på samme sted - går det an å få det bedre? Eller når vi er enda flere. Men uansett hvor mange vi er, så er det deg det handler om. Du har en eller annen mystisk tiltrekningskraft som får meg til å komme å besøke deg dag etter dag. Vi har blitt godt kjent på disse tre månedene. Og bedre skal vi lære hverandre å kjenne i tiden fremover. 

Du har sett meg mens jeg har vært på mitt styggeste. Du har sett meg mens svetten har sprutet. Du har hørt meg banne etter at jeg ikke klarte det jeg trodde jeg skulle klare. Du har sett meg mens jeg har trent så hardt at man ikke lenger kan skille tårene mine fra svetten. Men du har også sett meg på mitt mest sprudlende. Du har sett når jeg jubler etter å ha klart noe nytt. Du har gitt meg masse glede, og et mål som jeg kan strekke meg mot. Du hjelper meg å nå målet mitt, og det er jeg så takknemlig for.

Tusen takk for all den tiden du har delt med meg de tre siste månedene, og tusen takk for all den tiden vi har i vente. Tusen takk for at du er du, kjære treningsstudio.

Juks å bruke kosttilskudd?

 • 21.01.2016 kl. 19:58

Etter at jeg la ut innlegget min dag i mat og kosttilskudd har jeg fått flere kommentarer og mailer som i hovedsak går ut på at å bruke kosttilskudd er juks. Dette er jeg helt uenig i, og jeg ble så provosert at jeg er nødt til å dele min mening om dette temaet med dere.

For det første, all kosttilskudd som er lovlig i Norge, og godkjent av AntiDoping Norge, ser jeg så absolutt ikke på som juks å bruke. Det er hjelpemidler som er til for at man skal få i seg nok av de forskjellige næringsstoffene uten å måtte spise kilovis av vanlig mat for å få den samme mengden. Ta for eksempel proteinpulver; enten kan man riste seg en shake på 3-4 dl eller så kan man spise en halv kilo kylling (og dette i tillegg til de faste måltidene dine) - det sier seg selv hva som er både lettest og billigst. 

Jeg sier ikke at det er bedre å ta kosttilskudd enn å spise vanlig mat - for det mener jeg absolutt ikke. Men når man kommer til den grensen at man trenger mer proteiner, karbohydrater, aminosyrer osv. enn man får i seg i den vanlige maten - da er kosttilskudd veldig greit å ha. Selv spiser jeg for eksempel akkurat like mye (eller faktisk mer) mat nå enn jeg gjorde før jeg begynte å trene - men i tillegg til denne maten tar jeg kosttilskudd for å få i meg de ekstra proteinene, karbohydratene, aminosyrene, vitaminene og mineralene.

Derfor mener ikke jeg at det er juks å ta kosttilskudd - når det derimot er snakk om de kosttilskuddene som ikke er lovlig i Norge, eller som slår ut som dop dersom man blir testet - da kan jeg være enig i at det er juks. Men så lenge det inneholder de samme næringsstoffene og ingrediensene som man får i seg av vanlig mat eller produserer i kroppen vår, ser jeg kun på det som hjelpemidler!

Ser man på de beste idrettsutøverne i Norge så er det ikke én eneste av dem som ikke bruker noen form for kosttilskudd. Grunnen er rett og slett fordi man ikke kommer det siste stykket uten det lille ekstra. Det er nødvendig om man vil bli den aller beste. Men det er helt klart at man kommer langt med bare et sunt og varriert kosthold også!

Del gjerne på facebook, og gi meg din mening om dette i kommentarfeltet!

Slik får du kontroll på kostholdet

 • 21.01.2016 kl. 19:14

I går hadde jeg en prat med coachen min angående hva som kommer til å skje fremover. Blant annet anbefalte han meg å finne ut hvor mange kalorier, fett, proteiner og karbohydrater jeg i snitt får i meg i løpet av en dag. Slik at det blir lettere å vite hvor vi skal starte når han jeg skal begynne på konkurransedietten. Noe jeg selvsagt  bestemte meg for å finne ut! Det er nemlig så mye enklere enn man tror. Jeg har i hvertfall unnlatt å gjøre det fordi jeg har sett for meg at det er regning, veiing og telling opp og i mente. Men der tok jeg rimelig feil! 

Det er nemlig så ufattelig enkelt å finne ut hvor mye man får i seg i løpet av en dag. Det finnes veldig mange apper som regner ut dette for deg, men selv liker jeg bedre å skrive slikt opp i bøker enn via telefon og pc. I hvertfall når det gjelder trening og kosthold. Derfor gjør jeg den på den tungvindte måten, og likevel er det så enkelt!

Alt jeg gjorde var å kjøpe meg ei bok (og ja, jeg trodde den var linjert, men null stress. Jeg lager bare linjene selv) og deretter plassere tallerkenen min på vekten istedenfor ved siden av vekten når jeg legger maten på. Med andre ord, det krever ingenting! Jeg  ser hvor mange gram det er av de forskjellige matvarene, og noterer det ned i boken min. Deretter spiser jeg maten, og så søker jeg bare opp matvaren etterfulgt av "næringsinnhold" på google. Svaret kommer opp med engang. Du trenger ikke engang trykke inn på en nettside! 


Jeg skriver dette inn i boken min, og så er jeg ferdig! Når dagen er omme regner jeg sammen alt, og vips så har jeg funnet ut hva jeg får i meg i løpet av dagen. Så kjapt og så enkelt.

This is winter

 • 21.01.2016 kl. 12:51

Vakre, vakre naturen vår. Vakre landet vårt med den ene årstiden finere enn den andre. Nå er det vinteren sin tur. Vinterens tur til å bli satt høyt på hedershyllen. Vinterens tur til å bli skrytt litt av. Alt det fine vinteren har å by på fortjener å få komme frem. Denne årstiden handler ikke bare om at vi fryser og sklir på isen. Den handler ikke bare om å telle ned dagene til våren. Nei, vinteren er så mye mer.Vi kan finne frem favoritt ullundertøyssettet, og sitte inne i det hele dagen uten at det gjør noe. Vi kan trille snømenn ute i hagen. Eller bygge snøhuler som vi senere flytter inn, i hvertfall til kulden tar oss. Vi kan stå på ski, ake og ha snøballkrig. Vi kan feire jul, åpne gaver, synge julesanger og spise julemat. Vi kan danse og kysse i snøen. Vi kan sende opp raketter, og få hele himmelen til å skinne. Vi kan lage oss kakao, gå med kosesokker og fyre i peisen. Det er dette vinter er. Alt det fine. Alt vi elsker. Vi må bare ikke glemme det når vi fryser eller sklir på isen.

For vinteren er fantastisk. Vinteren er nydelig. Det er dette som er vinter.

This is winter.


Lyst på noe sunt mot søtsuget?

 • 20.01.2016 kl. 21:08


Du trenger:


ett beger yoghurt naturell - 0,5 dl honning - 15 bringebær - en liten håndfull mandler - en liten håndfull pistasjnøtter

Honningen jeg har brukt kan du lese mer om, se pris og kjøpe her. Det er en deilig, mørk ravfarget honning som er hentet fra verdens mest ettertraktede honningprodusenter i Nord-Spanias fjellområder. En av de sunnere honningene du får tak i.


 

 Slik gjør du:

Start med å blande yoghurten og honningen i ei skål. Om du vil ha den ekstra søt kan du gjerne doble mengden honning.

Hell så yoghurtblandingen over i ei form slik som jeg har på bildet.


Deretter topper du med akkurat det du måtte ønske. Bare kreativiteten setter grenser. Selv valgte jeg å toppe med bringebær og nøtter.


Plasser formen i fryseren i cirka 4 timer, og så er det klart! Ta den ut og skjær i porsjonsstykker slik som jeg har gjort.Spis og nyt med god samvittighet!

Slik trener jeg rumpa mi!

 • 20.01.2016 kl. 14:47

Nå ligger jeg som et slakt i senga og gruer meg til å dra på trening igjen om knappe to timer. Har nettopp kommet hjem fra formiddagsøkten, og som vanlig om morgenen var det rumpe og lår som sto på programmet. Jeg har prøvd meg litt frem og tilbake med forskjellige øvelser en liten stund - og nå kan jeg med sikkerhet fortelle dere at jeg endelig har funnet det programmet som fungerer aller best for lår og rumpe. Visste dere forresten at det er de to muskelgruppene som er de viktigste om man skal delta i bikinifitness? 

Uansett, la oss komme til poenget. Jeg har lyst til å dele dette programmet med dere, og utfordre dere til å gjennomføre det! På forhånd må jeg advare dere om at det er ekstremt tungt, og at du uten tvil kommer til å kjenne det veldig godt. Dette programmet tar mest på rumpe og bakside lår, men jeg merker også at jeg bruker framside lår og nedre del av ryggen. 

Er det noen av øvelsene dere lurer på hvordan utføres anbefaler jeg dere å søke på youtube, om ikke dere finner det der kan dere heller spør meg etterpå. Kanskje jeg skal filme hele denne økta en gang forresten. Så får dere sett alle øvelsene? Hm, jeg får tenke på det! I mellomtiden kan jeg fortelle dere at kick back i kabel på benk står i pounds, liggende lårcurl står i antall hakk jeg bruker og resten av øvelsene står i kilo.

Hele to liter vann gikk ned på denne en og en halve timen! Og jeg er sikker på at jeg svettet ut MINST like mye. Med andre ord - denne økta er intens! Men forhåpentligvis vil den også gi resultater.


Masse lykke til! Fortell meg gjerne om du ønsker å prøve deg på dette programmet, eller dine favorittøvelser for lår og rumpe. Kan forresten legge til at jeg trener vanlig knebøy og markløft i mitt andre program, og at jeg derfor har utelatt de øvelsene her.

Et annerledes og mer voksent antrekk

 • 20.01.2016 kl. 10:12

Dette er det jeg hadde på meg i går da jeg var i 75 års dag til min kjære svigerfarmor! Sier man forresten det? Om ikke så får jeg heller si min andre farmor. Hihi ♥ Hva synes dere om antrekket? Kjæresten og jeg var på storshopping, og hele habitten ble kjøpt inn i går - unntatt skoene. Selv syntes jeg det var veldig deilig å kle meg i noe som er litt mer "voksent" (om man kan kalle det dét) enn min vanlige stil. Skjørtet var forresten supermykt, og jeg elsker hvordan beltet markerer midjen!

Bildene ble tatt i hu og hast to minutter før vi skulle være inne i lokalet. Solen var allerede gått ned, og vi konkurrerte med det som var igjen av lys fra solnedgangen. Med høy ISO og masse refleksjon fra snøen fikk vi det til i siste sekund. 

Fortell meg gjerne hva du synes i kommentarfeltet!

Så lite tåler den firbeinte i kulden!

 • 19.01.2016 kl. 16:03

Svaret vil overraske deg!

Ved hjelp av tabellen under her kan du finne ut hvor mye hunden din tåler i kulden. Tabellen e delt inn i tre størrelser; liten rase, mellomstor rase og stor rase. Vår lille Milo er for eksempel en chihuahua, og derfor må vi følge tabellen for hunden helt til venstre. Der ser vi at det er ingen risiko så lenge temperaturen er over 10 grader. Så lenge den er over 4 grader er risikoen usannsynlig, men man må være forsiktig. Er temperaturen over - 4 grader kan det være farlig for lille Milo, men det er definitivt farlig om temperaturen er mellom - 4 og -7. Er temperaturen derimot kaldere enn -7 grader kan det muligens være livstruende kaldt, og vi kan derfor ikke være for lenge ute med han.I dag var temperaturen mellom nivå 4 og 5, noe som betyr at det var veldig farlig for Milo å være ute for lenge. Derfor gikk jeg en litt kortere tur med han. Lang nok til at han fikk gå på do og strukket på bena, men ikke så lang at han kunne fryse i hjel. 

Selv ble jeg veldig overrasket da jeg kom over denne tabellen, og jeg tror at det er for få som faktisk er klar over hvor lite hundene deres tåler ute i kulden. Hjelp meg derfor med å spre dette ut til så mange som mulig ved å dele innlegget på facebook.

Video: bli med oss på fjellet

 • 19.01.2016 kl. 12:25

På søndag var kjæresten, lillesøster og jeg som sagt i slalombakken, det har jeg fortalt dere masse om allerede. Det jeg likevel ikke delte med dere var at jeg filmet masse den dagen, og nå er videoen ferdig redigert! Huk av på best mulig kvalitet ved hjelp av tannhjulet nede i høyre hjørnet, og snurr film!

Fortell meg gjerne hva du synes i kommentarfeltet!


En innrømmelse å komme med

 • 18.01.2016 kl. 23:46

Okei, nå skal jeg innrømme en ting. Noe som egentlig er litt merkelig å avsløre. En tanke som poppet opp i hodet mitt tidligere i kveld. Helt uten grunn. Plutselig så slo det meg. Som lyn fra klar himmel... Jeg tror jeg er blitt gal!

Hvorfor, tenker du kanskje? Vel, det er så enkelt som at jeg bestemte meg for å dra på trening klokken ti i kveld. Altså klokken 22! Hvem er det som gjør noe sånn? Ingen friske hvertfall. Haha! Da jeg sto på trening på elipsemaskinen og varmet opp tittet jeg raskt bort på klokken, og tanken slo meg med det samme. Deretter sa jeg til meg selv "Herregud, Linn Therese. Nå er du blitt gal!".

Men selv om jeg er blitt gal var det absolutt verdt det! En så god beinøkt har jeg ikke hatt på lenge. Planen var jo egentlig overkroppstrening, men ettersom jeg følte meg mye mer gira på å trene bein gjorde jeg heller det. Det er viktig å lytte til kroppen vet dere! Beina kjentes kvikke, mens jeg var litt mer sliten i overkroppen. Ingen fare! Jeg byttet bare om på programmet i morgen og i dag, så derfor står det overkropp på planen i morgen. 

- wi, lårmusklene mine kommer mer og mer til syne for hver dag som går -


Man får så mye mer motivasjon, og klarer å holde på treningsgleden hvis man gjør som jeg gjorde nå i dag. Lytt til kroppen din! Bytt på programmet om du ønsker det. Bytt med morgendagen, eller dagen etter der. Det er null problem så lenge du ikke bytter så mye at du ender med å skippe det ene programmet ditt hele tiden. Skjønner du? Ha en jevn fordeling mellom trening av over- og underkropp så gjør det ingenting å bytte program mellom to dager!

Nå skal jeg spille litt Beach Buggy Racing med min kjære før jeg faller i dyp søvn i armene hans. Ah, beste følelsen i hele verden

Oppskrift: bakt paprika med tacofyll

 • 18.01.2016 kl. 19:12

 


Jeg fortalte dere så vidt at jeg hadde prøvd meg på noe helt nytt til middag i dag. Nemlig bakt paprika med tacofyll, og det ble så godt at jeg ikke kan annet enn å dele oppskriften med dere. Denne maten her er definitivt verdt å erstatte fredagstacoen med, eller hva med morgendagens middag? Godt, sunt og enkelt!

Du trenger:

400 gram karbonadedeig, en stor boks mais, en stor løk, tre paprika, ost, en boks tacosaus, en pakke tacokrydder


 

Slik gjør du:


Start med å skjære stilken av paprikaene, og skrap ut alt fyllet. Plasser dem så i stekeovnen oppi ei ildfastform på 175 grader i omtrent 20 minutter.


Samtidig som paprikaene står og klargjør seg i stekeovnen kan du starte med fyllet. Stek karbonadedeigen før du blander inn tacokrydderet.


Skjær så opp løken og tilsett den i stekepannen, sammen med maisen og tacosausen.


La dette ligge å putre sammen i stekepannen i noen minutter til paprikaene er ferdig bakt. Når de er ferdige fyller du dem opp med tacofyllet. Før du legger litt ost helt på toppen.


Sett dem tilbake inn i stekeovnen igjen. Fremdeles i den ildfaste formen, og fremdeles på 175 grader, men denne gangen bare i 15 minutter. 


Og så er de ferdige! Så enkelt som bare det. Topp gjerne paprikaen med guacamole, rømme, salsa og en salat! Eller bare spis den som den er, det gjorde jeg, og det smakte helt fantastisk.


Synes du det ser godt ut?

En annerledes treningsøkt

 • 18.01.2016 kl. 17:03

Denne uken startet veldig rolig med en deilig treningsøkt der vi ikke fulgte noe program, men rett og slett bare gjorde det vi hadde lyst til. Det er veldig deilig det også en gang i blant. Både ryggen, armene og magen var det som fikk kjørt seg aller mest - og det var deilig å få en hviledag for bena etter fjellturen i går. Jeg vurderer likevel å ta meg enda en tur bort senere i kveld, og da blir det overkroppstrening på denne frøkna. Skuldre, bryst og armer står på programmet!

Da vi kom hjem fra trening prøvde jeg meg på noe nytt til middag, og jeg kan love dere at det ble vellykket! Oppskriften kommer på bloggen senere i kveld. Vi prates da ♥

En magisk dag i slalombakken!

 • 17.01.2016 kl. 19:59

Åh, for en helt fantastisk søndag. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte. Det finnes liksom ingen ord som er gode nok til å beskrive den dagen jeg nettopp har hatt, men slapp av - jeg skal prøve likevel!

Etter at vi hadde spist frokost satte kjæresten og jeg oss ned i stuen i rundt en halvtime for å vente på lillesøster som letet etter slalombrillene sine. Da hun endelig endte med å låne pappa sine i stedet hoppet vi inn i bilen og rullet til fjells. På vei opp hørte vi på den ene gode sangen etter den andre. Den neste toppet liksom den forrige hele tiden - og dermed steg forventningene og energinivået i takt med høydemetrene. 

Vi koste oss sånn alle tre, at de to timene det tar å komme seg opp til Røldal bare for forbi, og plutselig var vi fremme. Jeg pakket kameraet mitt oppi kameravesken, og hang den på tvers over skuldrene mine. Jeg dro "bjørnefitta" langt ned over ørene. Dro glidelåsen i jakken helt opp i halsen. Pakket vottene godt inn under jakken. Dro skibrillene ned, og gjorde meg klar! Vi spente fast slalomskiene alle tre og satte kurs mot stolheisen. 


Dét er forresten det aller verste med hele skiopplevelsen. Den første heisturen - den er så fryktelig kald! Er det bare jeg som synes dét eller? Man har liksom ikke fått varmen i seg enda, og sitter der i den sinnsyke kulden uten å bevege en muskel. Nei, huff! Heldigvis blir det fort bedre igjen når man får kommet seg ned og bevege på seg! Vi tok turen helt opp til toppen før vi begynte å renne ned igjen forresten, og det var helt magisk! 

Dere kan jo tenke dere. Du har ikke stått på slalom på over ett år, og når du først på skiene på bena igjen kan du renne helt fra toppen og hele veien ned - i strålende sol, så og si vindstille og det beste føre du kan tenke deg. Jeg sier det igjen, finnes det noe bedre? Nei. I hvertfall ikke når man deler denne opplevelsen med to av de menneskene som betyr mest for deg i hele verden.

Dagen avsluttet vi med fastfood i godbilen. For selv om det var fantastisk gøy å stå på ski hele formiddagen var det jammen godt å sette seg inn i en god og varm bil med kyllingburger og cola zero etterpå! Wuhu.En heeeelt fantastisk dag! Jeg gleder meg ihjel til å gjenta denne opplevelsen om noen uker. For det skal definitivt ikke gå like lang tid mellom turene denne gang.

Advarsel: trøtte og ustelte bilder

 • 17.01.2016 kl. 11:00

Slik ser vi ut når vi er trøtte og ustelte! Haha. Her er det ett minutt siden vi våknet opp fra drømmeland, eller det vil si ett minutt siden lillesøster kom inn for å vekke oss med å si at det er frokost. Håpefull og optimistisk som jeg er spør jeg mamma om ikke hun har lyst til å ta et bilde av oss to sammen, uten at jeg i det hele tatt har sett meg i speilet. Og her, her er resultatet. 

Frokosten var veldig god da! Og vi hadde verdens beste start på dagen. Nå, idet dette innlegget blir publisert er vi på vei til fjellet. Lillesøster, kjæresten og jeg skal stå på slalom i dag! For første gang i år. Herlighet som jeg gleder meg! Forhåpentligvis blir det litt bedre føre enn i fjor når vi lå og rullet oppe i bakken i alt for mye nysnø. 

Vi prates senere dag, da skal jeg fortelle dere alt om slalomopplevelsen vår i dag!

Kjole er også et vinterplagg

 • 16.01.2016 kl. 21:55

Som jeg har nevnt på bloggen før; kjoler er og blir mitt favorittplagg nummer én! Dette gjelder også selvsagt om vinteren. Kjole er nemlig ikke bare et sommerplagg og vårplagg selv om det kan være lett å tro det. Det er nemlig veldig enkelt å gjøre det til et vinterplagg med noen små, enkle knep.

For eksempel, det enkleste man kan gjøre er å tilføre antrekket lange støvletter. Bena blir med ett mer tildekket, og gjør det faktisk mulig å gå ute i snøen uten å fryse. Støvlettene jeg har på meg på bildene her er i korteste laget, men det finnes faktisk utrolig mange pene støvletter som går over knærne. Disse er mine favoritter for øyeblikket, og de står selvsagt på ønskelisten min!

En annen ting man kan gjøre for å kunne bruke kjole om vinteren er å ha ei lang, god og varm kåpe over! Her finner dere mange fine kåper som i hvertfall jeg kunne tenkt meg. Man kan også tilføye både skjerf, hansker og lue - da skal det i hvertfall en del til før man fryser.

For selv om kjole for mange er et sommerplagg er det viktig å huske på at antrekket består av så mye mer enn bare den kjolen! Bruk gode og varme plagg i tillegg til kjolen så er mye gjort. Om du likevel skulle fryse går det også an å kjøre på med såkalte vinterkjoler. Mine favoritter finner du under her!

For å kjøpe, se pris eller se flere bilder av kjolene under er det bare til å klikke på kjolen du ønsker å se nærmere på!


Med andre ord, det er fullt mulig å være ikledd det mest feminine plagget av dem alle - kjolen - selv om vinteren! Bruker du kjole om vinteren?

// innlegget inneholder annonselenker

Min dummeste avgjørelse noensinne!

 • 16.01.2016 kl. 17:18

Jepp. I dag har jeg klart å ta min absolutt dummeste avgjørelse noensinne. Eller, i utgangspunktet var det egentlig en veldig god idé. En god avgjørelse. Det var bare omstendighetene rundt, og flaksen min i dag, som gjorde den elendig.

Jeg kom nemlig med et forslag til kjæresten min på morgenkvisten i dag. Rett etter at jeg hadde sett ut vinduet og oppdaget at det fremdeles var snø, at solen skinte og at himmelen var blå.

"Du, elskling... Du har ikke lyst til å være med meg opp på fjellet i dag, da? For å ta noen fine bilder. Jeg kan ta noen av deg også!"

Jepp. To timer opp til Røldal for å ta bilder til denne bloggen - og litt for min egen skyld også da. For å tilfredstille mitt fotografiske behov! Utrolig nok svarte han etterhvert ja, og vi pakket med oss litt forskjellige klær, kamera, noe å drikke og satte oss så i bilen.


Jeg skrudde air conditionen på full varme mens jeg satt og ventet på at mine snille kjæreste skulle skrape bilen ferdig. Da han satt seg inn i bilen begynte vi å trille østover mot fjellet. Det tok noen minutter før jeg fant ut at jeg enda var like kald, det kom enda frostrøyk ut av nesen min når jeg pustet, og fingrene mine var enda iskalde. Jeg tok automatisk hånden ned mot varmeapparetet og prøvde å dytte det enda lenger rundt. Bryteren rikket seg ikke, og jeg kikket ned. Den sto på full varme. Jeg tok hånden mot hullene luften pleier å blåse ut. Ingenting.

Så, vi var på vei til fjellet. En 5 timers lang tur om man regner med både kjøring og bildetakingen. Men bilens varmeanlegg fungerer ikke. Jeg dobbelsjekket at det ikke var noen bryter som jeg ikke visste om i instruksjonsboken. Det var det ikke. Vel, bare én ting igjen å gjøre. Ringe pappa! Han fortalte meg at dette hadde hendt i fjor også, men at den plutselig begynte å virke igjen etter et par dager - helt uten videre. 

Etter en rask samtale med kjæresten bestemte vi oss for å ta sjansen, og håpe at varmeanlegget ville fungere etterhvert. Vel, det valget der, det var egentlig dét som var det dumme. For gjett om det fungerte etterhvert? Nope.

Vi endte med å kjøre en times tid innover før vi var så kalde at vi ble nødt til å snu. Spylervæske gikk vi også tom for etterhvert, så vi ble nødt til å kjøre innom hver eneste bensinstasjon på veien, og kjæresten som den gentlemannen han er, gikk ut alle gangene for å vaske vinduet.

Heldigvis kom vi oss hjem igjen til slutt. Men da hadde vi både varmet oss på kubbelys, desperat prøvd å få både vindusvarmere og setevarmere til å varme opp bilen og samtidig prøvd å kjøre mens jeg verken kunne kjenne fingrene eller tærne mine. Haha! For å si det sånn, jeg kommer aldri til å kjøre en meter i en bil uten varmeanlegg igjen! Nå ligger jeg i sengen med en stor kopp varm kakao, to dyner og en iskald kjæreste! God lørdag!


Vi prøver likevel igjen i morgen, men selvsagt med en annen bil! Da blir også lillesøster med forresten, og vi skal stå på slalom! Jipp!

Søstrene sporty på trening

 • 15.01.2016 kl. 15:03

Gjett hvem som ble med meg på dagens morgentrening? Jo, min kjære, sporty lillesøster! Vi har det så gøy når vi trener sammen, og det er helt fantastisk å ha noen som du kan fokusere og trene seriøst med, men samtidig le mellom settene. Det er gøy å trene sammen med noen som forstår den balansen. Det er nemlig ikke mange som gjør det - de fleste er enten seriøse og fokuserte gjennom hele økten eller så er det for mye tull og fjas. Heldigvis er lillesøster akkurat lik som meg, fokusert når man løfter, men smilende og pratsom i mellom settene. Wi!

- utfall -

Dagens morgenøkt gikk på mage, rygg og rumpe - og vi fikk virkelig kjørt oss i alle tre muskelgruppene. Litt kardiotrening på elipsemaskinen ble det også helt til slutt. Det er definitivt noe jeg skal begynne å gjøre oftere. Avslutte med kardiotrening etter en styrkeøkt altså. For herlighet så mye man får opp pulsen om man gjør det i den rekkefølgen! 

Denne øvelsen her er dere forresten bare nødt til å prøve ut! Du skal henge i løse luften, og deretter trekke knærne sakte opp mot brystet. Hold dem så i et lite sekund før du sakte senker dem ned igjen. Gjør dette ti ganger før du tar en liten pause. Kjør gjerne på med strake ben også dersom du klarer det!

- good morning i knebøystativ -Ellers ligger jeg i sengen og prøver å samle alt jeg har av energi. Det er ikke lenge til neste økt, så best å slappe av så mye som overhode mulig! Bryst, skuldre, triceps og biceps står på programmet om et par timer. Wish me luck!

Den vonde sannheten om russetiden min

 • 14.01.2016 kl. 21:45

Noe jeg ikke tror jeg har nevnt for dere før er sannheten om russetiden min. Det vil si, den våren jeg hadde russebukse hengende i skapet og russekort liggende i ei pappeske. Den våren når angsten definitivt var på sitt sterkeste. Den samme våren som jeg fikk lov til å studere hjemme istedenfor å møte på skolen hver eneste dag - som første elev noensinne på den skolen jeg gikk på. Siste året på videregående, hvem hadde noensinne trodd at det kom til å gå sånn?

 - Jeg har faktisk ikke ett eneste bilde av meg selv som russ! Bildene i dette innlegget er derfor fra våren 2014 -


Min siste skoledag på videregående var fredagen før vi fikk vinterferie i 2014. Etter det kom jeg kun på skolen for å ha møter med lærerne inni mellom, og ellers for å ta prøver og eksamener. Jeg fikk russeklærne mine i posten rett før jeg fikk innvilget hjemmestudering. Samme dag tok jeg russebuksen på meg og tok bussen til mormor - jeg var stolt! Hun hjalp meg å sy og stryke på både bokstaver, hjerter og annet dill dall. Slik som andre pleier å gjøre sammen med venninner.

- sitatet nederst ble endret til "lady in the street, but a beast in the gym" -Russedåpen var jeg heller ikke med på. Jeg fikk likevel tilbud av russepresidenten å møte henne alene i etterkant av dåpen slik at hun fikk skrive russenavnet mitt på luen. Navnet fikk jeg forresten vite på forhånd, "bloggeren", ingen andre fikk vite det før dåpen. Jeg har aldri fortalt til noen at jeg takket nei til dette tilbudet om å møte henne alene i etterkant. For å være ærlig tror jeg faktisk at jeg har fortalt mine nærmeste at jeg var med på dåpen også - men det husker jeg ikke helt sikkert. Den vonde sannheten er i hvertfall at jeg satt i sengen min og skrev russenavnet mitt på luen selv. Bloggeren.

I løpet av månedene fra jeg fikk russebuksen til mai måned var jeg ikke på en eneste russefest. Ikke et eneste russearrangement og ikke et eneste landstreff. Angsten bestemte at det var bedre for meg å bare være hjemme i stede. Den fortalte meg at det var tryggere for meg å sitte hjemme og se bildene som poppet opp på facebook. Bilder av glade og fulle russ. Mine klassekamerater. Likevel var det tryggere å sitte hjemme i sengen alene en lørdagskveld. Jeg hadde lyst til å være med, men angsten tillot ikke det. Det tror jeg faktisk heller ikke at jeg har innrømt før. For jeg hadde veldig lyst til å delta på alt! Jeg latet bare som at det ikke interesserte meg slik at ingen skulle finne ut at angsten egentlig kontrollerte meg.

På selveste 17.mai turde jeg ikke engang å ha russebuksen på meg. Jeg hadde den på mens jeg sto å så på barnetoget - det vil si de to første timene - men så skiftet jeg heller tilbake til bunaden. Jeg fortalte de rundt meg at det var fordi jeg synes bunaden min er så fin og at jeg ikke vil miste en mulighet til å bruke den. Sannheten var at jeg ikke ville skille meg ut. Jeg ville ikke at mange barn skulle komme løpene mot meg for å be om russekort. Jeg ville ikke at andre russer skulle skyte på meg med vanngevær. Jeg ville ikke ha den ekstra oppmerksomheten. Jeg ville heller være trygg i bunaden. Gli inn.

Treningsglede og fremgang!

 • 14.01.2016 kl. 18:34

Nok en treningsdag går mot slutten, og jeg ligger her i senga mi og skriver til dere med de siste kreftene jeg har! Haha, jeg tuller ikke når jeg sier at lårene mine enda rister og skjelver! Det er sånn her en skikkelig treningsøkt føles etterpå, wuhu. Jeg føler meg super samtidig som det er tungt å hamre løs på tastaturet. Men så er det akkurat slik det skal være også...

Under dagens økt var hovedfokus på B.E.I.N! Men så lurte jeg også inn noen øvelser for ryggen og magen. Ettersom delingen av treningsøkten min ble så godt tatt i mot forrige gang tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele den med dere denne gangen også. 

I dag er det litt mer innviklet på "kilo-ruten". På nedtrekk er motstanden angitt i pounds, ikke kilo. På beinspark, lårcurl og stående tåhev er motstanden angitt i antall lodd. Det står nemlig ikke hvor mange kilo (eller pounds) hvert lodd er. Ellers er resten av øvelsene angitt i kilo!

Det er disse øktene jeg liker aller best - de hvor jeg trener lår og rygg. Aner ikke hvorfor det er slik egentlig, men det kan kanskje ha sammenheng med at dette var de viktigste muskelgruppene da jeg trente vektløfting? Men det er likevel ikke slik at jeg misliker overkroppstrening altså! Alt er gøy. Wihu!

- sittende roing -
Denne øvelsen her må være en av mine favoritter for ryggen! I dag økte jeg også til 42 kilo på de to siste settene istedet for å ta alle tre på 35 kilo som jeg vanligvis gjør. Jippi! Fremgang.

Fortell meg gjerne om du har trent i dag, og eventuelt hvordan det gikk!

Hvilke skal jeg velge?

 • 14.01.2016 kl. 13:11

Jeg er som alltid veldig tidlig ute når det gjelder planlegging av sko og antrekk - denne gangen er det "sceneantrekket" mitt jeg planlegger. Det vil si hvilken bikini og hvilke konkurransesko jeg skal velge. Det er nemlig slik at til og med dét spiller inn når man står der på scenen og blir vurdert. 

Bikinien har jeg ikke lyst til å kjøpe enda ettersom det er litt vanskelig med størrelser. Jeg aner jo ikke hvordan jeg kommer til å se ut når jeg er sceneklar (forhåpentligvis til høsten), og derfor venter jeg litt lenger med den. Skoene derimot, man verken vokser eller krymper noe særlig i føttene, derfor har jeg lyst til å få det unnagjort så snart som mulig. Det gir jo ekstra motivasjon å faktisk ha dem fremfor seg. Så, nå trenger jeg deres hjelp - hvilken sko var finest? Den til høyre eller den til venstre?Selv synes jeg den til høyre er aller finest, men den har også lavere hæl. Den til venstre er også veldig fin, og har i tillegg 2,5 cm høyere hæl enn den andre. Synes det er så vanskelig å velge! Hva synes du?

Min dag i mat og kosttilskudd

 • 13.01.2016 kl. 21:22

Jeg har fått noen mailer fra dere der dere spør hva jeg spiser i løpet av en dag når jeg trener så mye som jeg gjør. Andre har spurt meg om råd når det kommer til kosttilskudd. Når det gjelder sistnevnte er ikke det noe jeg ønsker å svare på ettersom jeg ikke har god nok peiling på det - rett og slett. Råder deg derfor enten til å ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller spør din trener. Noe jeg likevel har bestemt meg for er å skrive et innlegg om hva jeg spiser i løpet av en dag.

Husk at det som er rett for meg ikke nødvendigvis er rett for deg!

Først vil jeg fortelle dere to ord om hvert kosttilskudd, slik at dere skjønner sånn cirka hva det er.


♥ Kreatin - gir uovertruffen effekt på styrke. Skal du ha rå muskelkraft er Kreatin Monohydrat er det mest dokumenterte kosttilskuddetsom finnes. ♥ ZMA-X - gir deg verdifulle mineraler i en kombinasjon som støtter kroppens naturlige hormonakse. Optimaliser treningseffekten og restitusjonen med denne mineralformuleringen. ♥ CLA - er et fantastisk verktøy for å bedre ballansen mellom muskler og fett. CLA har vært på markedet i over 15 år og har vist sin effekt gang på gang. 

♥ Rapid burn - er den nyeste generasjonen innen energitilskudd som kan hjelpe deg med å frigjør store mengder energi og bidrar til en mer effektiv aktivitet. I tillegg kan den føre til dempet appetitt for søtsaker. Proteinfabrikkens mest populære fettforbrenner. ♥ BCAA+ - er designet for å imøtekomme et økt behov for frie aminosyrer i muskulaturen ved hardt muskelarbeid. Gir meget bra effekt på muskelbygging og restitusjon. ♥ Tech nutrition - proteintilskudd i pulverform som sørger for muskeloppbygging, god restitusjon og hindring av muskelnedbrytning.

Frokost: 

Før jeg inntar frokosten svelger jeg to tabletter CLA. Deretter spiser jeg som regel ei skål med havregryn, skyr, noen mandler og gjerne bær. Ved siden av drikker jeg et glass vann og et glass med appelsinjuice og 5 gram kreatin.

Lunsj:

Før lunsj svelger jeg to kapsler CLA, og deretter spiser jeg som regel en grønnsakswok med kylling eller karbonadedeig til.

Før trening:

Når det er omtrent 30 minutter til jeg skal trene svelger jeg tre tabletter med rapid burn og fem tabletter BCAA+ i tillegg til at jeg spiser ei banan.

Etter trening: 

Rett etter at jeg er ferdig med treningsøkten min. Det vil si i det jeg setter meg i bilen utenfor treningsstudioet, drar jeg frem matbagen min fra baksetet og finner frem enda ei banan sammen med fem tabletter BCAA+, et par riskaker og en neve rosiner.

Mellommåltid:

Rundt én time etter at jeg er ferdig på trening rister jeg meg en proteinshake av merket tech nutrition.

Middag:

Rett før jeg starter på middagen svelger jeg to kapsler CLA. Deretter spiser jeg det vi har til middag hjemme. Om jeg ikke vil ha det vi har lager jeg meg enten noe med karbonadedeig eller kylling, sammen med grønnsaker og gjerne ris eller poteter.

Kvelds:

Når kvelden kommer spiser jeg gjerne noen proteinpannekaker, havregrøt eller riskaker. Jeg har gjerne peanutsmør og banan til pannekakene og riskakene, ellers har jeg kanel og banan på havregrøten. 

Natt:

Tretti minutter før jeg slukner om kvelden svelger jeg de to siste tablettene - ZMA-X. 


 

Dette er altså en helt vanlig dag hos meg når det kommer til mat og kosttilskudd! Fortell meg gjerne dine meninger, hva du spiser eller hvilke kosttilskudd du bruker?

Et lite innblikk i min treningsøkt!

 • 13.01.2016 kl. 19:10


Jeg deler stadig opplevelser fra treningsøktene mine, hvilken øvelse som gikk bra den dagen, og hvilken som ikke gjorde det. Det jeg derimot ikke gjør like ofte er å vise dere programmet mitt og hvor mange kilo jeg kjører i de ulike øvelsene. Så, derfor tenkte jeg at jeg kunne gjøre det i dag. Vise dere akkurat hvordan dagens treningsøkt så ut! 

I dag var hovedfokus på overkroppen, og jeg trente bryst, triceps, biceps og skuldre - i den rekkefølgen. 

Alle tallene som står før skråstreken i rutene ovenfor er oppgitt i antall kilo. I de øvelsene jeg har én hantel i hver hånd står det hvor mange kilo jeg har i hver hånd, ikke til sammen. Tallet som står etter skråstreken viser hvor mange repitisjoner jeg hadde på dét settet. Hvor mange ruter som er fylt ut etter øvelsen viser hvor mange sett jeg tok i den øvelsen. Enkelt og greit!


- skrå hantelpress, 14 kilo i hver hånd -

Dersom det er noen av øvelsene dere lurer på hva er må dere bare spør! Ellers hadde det vært kjempe gøy om dere hadde lagt igjen hvilke øvelser dere pleier å trene, og dersom det er de samme som meg - skriv gjerne hvor mange kilo! Så kan vi konkurrere og motivere hverandre! :-D

En idyllisk morgen

 • 13.01.2016 kl. 13:11

 

Vet dere hvilket syn som møtte meg da jeg åpnet øynene i dag morges? Synet av en ny snødd hage! Det var ikke den samme snøen som i går - snøen som var tråkket sammen av både menneskeføtter og hundelabber over halve hagen - nei, denne snøen er helt hvit og fin som et tykt, mykt teppe. Gud som jeg ville hoppe ut av vinduet mitt bare for å være den første som lander på dette myke teppe. Heldigvis tok fornuften meg til slutt, og jeg endte heller med å gå ned på kjøkken for å lage meg frokost.


På meg hadde jeg den nye, behagelige, men samtidig veldig fine, kjolen jeg kjøpte meg i går. Men ettersom det var litt kaldt få minutter etter at jeg hadde krøpet ut av mitt lille hi, valgte jeg å ta russejakken min over. Jepp, den russejakken som er tre størrelser for stor og dødsvarm. Aah, deilig!


Jeg spiste frokosten min nede i stuen, rett ved vinduet ut til hagen. På den måten kunne jeg sitte å se snøen dale samtidig som jeg fikk i meg maten min. Ingenting kjentes bedre akkurat da.


Nå skal jeg svare på mailer, skrive et innlegg til senere, hente noen pakker på posten, spise enda et måltid og så komme meg på trening! Vi snakkes snart ♥

Healthy, protein breakfast!

 • 12.01.2016 kl. 20:44


Yummi, yummi in my tummy! Dette her lagde jeg meg til frokost! Jeg ristet meg en enkel porsjon med proteinpannekaker, men det virket mer som den porsjonen var beregnet på en hel familie. For herlighet så mange pannekaker det ble. For å si det slik; jeg hadde noen til frokost og noen til kvelds i tillegg til at kjæresten fikk noen til kveldsmaten sin. Dét kan vel ikke være en porsjon, haha? 

Uansett, det smakte helt fantastisk, og jeg valgte å stable dem som et tårn, med annet hvert lag banan og skyr med vaniljesmak.


Dere kan tro det smakte godt, i hvert fall etter den beinøkten jeg hadde i dag. Både lår og legger fikk virkelig kjørt seg, og jeg skalv i bena hele veien hjem. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg var livredd for å kvele bilen i hvert eneste kryss. Bena mine skalv så mye at jeg hadde problemer med å kontrollere kløtsjen! Det må være den deiligste følelsen i hele verden.

Nå skal kjæresten og jeg slenge oss ned i hver vår god stol og nyte en velfortjent filmkveld ♥

Legday med latterkrampe

 • 12.01.2016 kl. 17:02

Åååh, nå har jeg akkurat gomlet i meg en hel bakt søtpotet fylt med stekt karbonadedeig og paprika. Det er så godt! (Oppskriften har jeg delt med dere tidligere - og dere finner den her dersom det skulle være av interesse). Dere kan tro at dette smakte godt etter trening! ...eller før trening. Alt etter som. Jeg har nemlig akkurat fullført formiddagsøkten der jeg trente øvelser som gikk på fremside lår, rumpe og rygg. Knall gøy! 

Og før dere spør, nei, jeg var ikke så useriøs under selve treningsøkten. Jeg trente hele programmet mitt veldig bra, men da jeg var ferdig kom kjæresten på besøk på trening for å ta noen bilder av meg. Vi benyttet også muligheten til å ha det litt gøy, og brukte fantasien på flere av apparatene for å finne andre måter å trene på! Noe som blant annet førte til at vi feilet litt - så applaus til de som klarer å finne ut hva vi egentlig prøvde på på bildet under her.


 

Dere aner ikke hvor mye jeg koser meg på trening om dagen. Det er liksom blitt min egen lille lekeplass, og jeg smiler fra øre til øre - fra oppvarming til uttøying. Senere i dag står bakside lår, rygg, legger og mage på programmet! 

Ikke glem å gjette hva vi egentlig prøvde på på bildet over her!

Tips: lag frokost av snø

 • 11.01.2016 kl. 22:01

Hva? Går det an? Ja, det gjør det faktisk! Og det smaker sååå godt. Sunt er det også, tro det eller ei. Men dessverre er ikke dette noe som kan spises alene, i hvertfall ikke som et måltid. Men som kos på kvelden er det selvsagt helt innafor. Jeg vil likevel benytte muligheten til å vise dere hva jeg hadde til kveldsmat i dag - og som definitivt skal spises til frokost i morgen også. Håper det kan inspirere dere litt.


 

Alt du trenger er:


Havregryn, kanel, proteinshake (evt. vanlig melk), ei banan, fun lights saft og snø.


Kutt opp bananen, og ha det i ei skål sammen med havregryn og kanel. Rist deg en proteinshake (evt. melk) og hell dette over havregrynet. Dette smaker veldig godt samtidig som det er god mat for musklene. Proteiner er et must om man ønsker å bygge muskler eller bli sterkere.


Ved siden av har du et stort glass med snø (bare ta fra hagen din eller lignene - pass bare på at snøen er ren. Det vil si, ikke ta snø som har blitt tråkket i eller som er fra veikanten). Hell så litt ren fun light saft oppi, og du har den perfekte shave is. Kna gjerne snøen så godt sammen som du klarer på forhånd, så får du masse sunn is! Pass på at du ikke heller for mye saft oppi ettersom dette fort kan bli veldig sterkt.

Så, hva tenker dere? Høres dette godt ut eller? Jeg kan i hvert fall love dere at det er det. Og det er på ingen måte vanskelig å lage. Eneste ingrediensen som kan være vanskelig å få tak i må være snøen, men slik jeg har forstått det er det snø i store deler av landet nå, så jeg håper ikke det er et problem. Om det er det kan du jo bare spare på tipset, og ta det frem når snøen faller. Lykke til og håper det smaker! 

Relationship goals

 • 11.01.2016 kl. 18:31


Vet dere hva kjæresten og jeg har sittet og kost oss med de siste kveldene? Nei, det er verken film eller serier. Vi har heller brukt de koselige kveldstimene på å spille med hverandre. Eller mot hverandre. Alt ettersom...  Poenget er at det er hundre ganger morsommere enn å se en film. Vi sitter i hver vår stol og kjører om kapp på den ene banen etter den andre. Herlighet så gøy.


I tillegg fikk jeg også min egen play station kontroll av den snille kjæresten min, så vi slipper å låne en av broren hans. Jippi! Ettersom de ikke hadde den inne i rød gikk jeg for svart. Men jeg kjøpte også hjerteklistremerker som jeg nettopp har dekorert den med. Alle må jo se hvilken som er min, hihi. 


Når det kommer til spill er det kun crash bandicot og diverse bilspill som fungerer for meg. Bare du nevner slåssing eller skyting melder jeg meg helt ut. Det fungerer ikke for meg, og jeg får det absolutt ikke til. Vårt favorittspill for tiden er derfor Beach Buggy Racing, og det anbefaler jeg dere alle. I hvertfall dere som er fast tilhenger av Mariokart, for dette er så likt som det kan bli.


Tidligere har det vært litt sure miner fra min side når kjæresten har sittet å spilt den ene kvelden etter den andre, men nå som vi spiller sammen koser vi oss kjempe masse begge to. Realtionship goals, eller hva?

Ønsker du en kickstart til et sunnere liv?

 • 10.01.2016 kl. 21:12

Nå som et nytt år er i gang er det mange som prøver å starte et nytt og bedre liv. Det er kanskje ikke alltid like lett å komme i gang med en slik forandring på egenhånd, derfor vil jeg nå dele et godt tips til dere som føler at dere trenger en kickstart for å klare å holde på motivasjonen. 

Mitt aller beste tips for rask vektnedgang (som du ikke legger på deg igjen med det samme du er ferdig på kuren), er en ni dagers kur kalt C9. Dette er en kur jeg prøvde selv nå i høst, og ble strålende fornøyd med. I løpet av disse ni dagene skal du spise og drikke etter en brosjyre som medfølger i esken, sammen med alle produktene du trenger for å fullføre. I brosjyren får du også gode middagsforslag, treningstips og en slags dagbok som du kan bruke under kuren for å holde øye med fremgangen din. Du får også med et målebånd og skjema for å fylle inn centimetermål dag 1, dag 3, dag 6 og dag 9. 

- da jeg gikk på denne ni dagers kuren i høst fikk jeg disse resultatene -

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

C9 er for det første en kur som gir deg en kickstart ved at du med høy sannsynlighet kommer til å gå ned en del i vekt i tillegg til at kroppen din vil stramme seg en god del opp. Dette kommer også til å holde seg i etterkant av kuren (så sant du ikke går rett tilbake til å spise potetgull og drikke cola). Andre gode erfaringer jeg har med denne kuren er at den hjelper deg å komme inn i gode mat og treningsvaner, samtidig som du får med tabletter som minsker søtsuget. Disse skal du ta under hele kuren, men du kan også ta de i etterkant ettersom det er veldig mange igjen etter disse ni dagene. (ønsker du bare å kjøpe disse tablettene finner du dem her)

Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger av mine kunder, og det er ingen tvil om at denne C9 boksen er mitt aller mest solgte produkt. Dersom du har noen spørsmål om hvordan den fungerer kan du ta kontakt med meg i kommentarfeltet her eller på mail ltd-forever@hotmail.com. Ønsker du å prøve den ut kan du kjøpe den med vaniljesmak her og sjokoladesmak her. Kjøper du en av disse boksene får du også med en gratis shaker av meg til å blande produktene i.

Jeg levere varene helt frem til døren din dersom du bor her i distriktet (selvsagt uten ekstra kostnader). Eller så sender jeg dem i posten til deg om du bor andre steder i landet.

Jeg vil også benytte muligheten til å informere deg om at Forever alltid har 90 dagers kundegaranti på alle sine produkter. Det vil si at dersom du kjøper denne C9 boksen, og ikke blir fornøyd - får du alle pengene dine tilbake så sant du har brukt den innen 90 dager! Så trygge er vi på at produktene våre virkelig fungerer!

Video av dagens test i markløft!

 • 10.01.2016 kl. 19:02

Ettersom jeg allerede har hatt mine syv treningsøkter denne uken hadde jeg egentlig planer om å ta en fridag i dag. MEN når man har så masse energi og motivasjon som jeg har er det jammen ikke lett å holde seg hjemme. Jeg dro derfor på trening med en plan om å bare trene det jeg følte for. Altså, ei økt med øvelser som gikk på litt forskjellige muskelgrupper og stort sett veldig lett motstand. Ingen tunge løft, bare lett og gøy. Tror dere jeg klarte det?

Vel, det gikk bra i starten. Jeg trente litt forskjellig på lår, rygg og rumpe, men så fikk jeg plutselig en enorm trang til å makse i markløft. Jeg hev derfor på førti kilo og kjørte på ti repitisjoner. Økte ti og ti kilo, helt til jeg var oppe på åtti kilo. Ta tok jeg fem repitisjoner. Tre repitisjoner på nitti. Og helt til slutt kjørte jeg tre sett med én repitisjon på 100 kilo! Wi, så gøy! Video av det siste settet på hundre kilo ser dere under her. Jeg er så fornøyd med at det gikk såpass lett, og dere kan bare tenke dere hvor mye motivasjon jeg fikk av å se at jeg blir sterkere selv om jeg trener på en helt annen måte enn jeg gjorde da jeg drev med vektløfting.

Nå har jeg nettopp slukt en proteinshake, noen rosiner og riskaker - og ligger spent og venter på at mamma og pappa skal rope opp at maten er klar. Hjemmelaget pizza - pappa style! Wi. Ingenting smaker bedre. Jeg håper dere også har hatt en så fin avslutning på uken som jeg har hatt. Vi prates i morgen, til ny uke og nye muligheter ♥

På fest er jeg...

 • 10.01.2016 kl. 11:00

På gata er jeg ekstremt vimsete. Går i min egen verden og tenker ikke over noe annet enn skrittene jeg selv tar. Edward Cullen og familien hans, fra twilight, kunne gått forbi meg uten at jeg hadde lagt merke til det.

På McDonalds er jeg aldri lenger. Etter nyttår bestemte jeg meg for at McDonalds skal kuttes ut, og at jeg skal ha et mye bedre fokus på kostholdet mitt. Det skal likevel nevnes at dette spisestedet var min og kjærestens beste venn siste halvdel av fjoråret.

På fest er jeg veldig glad (og en liten smule sjalu), du finner meg som oftes på dansegulvet. Alltid den som maser på kjæresten om han kan bli med meg opp for å danse.


På nach er jeg aldri. Samme hvor mange ganger jeg har prøvd har det alltid fristet mer å komme meg hjem til senga mi når byen stenger - om jeg i det hele tatt holder ut til de stenger, ikke en selvfølge det heller!

På vors er jeg den rolige som heller lytter enn å snakke selv. Det skal likevel sies at pratingen og syngingen øker sammen med alkoholinntaket.

På Facebook er jeg innom for å svare på meldinger og å linke til bloggen når det er nye innlegg. Er ikke så veldig aktiv ellers - synes det er mye mer interessant å skrolle gjennom diverse blogger enn veggen på facebook for å si det sånn. Men så kommer det til et punkt der jeg har lest alle de faste bloggene mine og enda litt flere - og da åpner jeg heller facebook og fortsetter tidsfordrivet der.

Om morgenen er jeg en ekstremt kosete og positiv person! Jeg våkner stort sett alltid med et smil om munnen og det første jeg gjør er å gi kjæresten tidenes god morgen kyss. Det samme kan likevel ikke sies om han - han irriterer seg nemlig grønn over min kosete og altfor positive side om morgenen - hihi.

Hjemme alene er jeg full av energi! Jeg utnytter muligheten til synge samtidig som jeg lager middag og danser for meg selv. Og når kvelden kommer er jeg veldig glad i pakke meg inn i flere dyner, tenne tusen stearinlys og se serier til langt på natt.

I diskusjoner er jeg enten veldig ivrig eller så lar jeg bare den andre parten "vinne". Det kommer helt an på om diskusjonen handler om noe jeg blir provosert over, bryr meg om eller rett og slett kunne gitt blanke i. Nå skal det også sies at jeg er ekstremt sta og engasjert dersom jeg først ønsker å diskutere.

Når jeg pynter meg tar jeg den alltid helt ut. Her snakker vi tettsittende kjoler, høye hæler, bølgete hår og glitrende øyenskygge. Det er nesten ingenting jeg liker så godt som å pynte meg, og kan gjerne begynne å bølge hår klokken tre om natten bare fordi jeg kjeder meg og ikke får sove.


På toget er jeg aldri. Bortsett fra om jeg skal til Tønsberg eller Oslo en sjelden gang. Da setter jeg meg på toget fra Gardermoen og til dit jeg skal.

På Tinder er jeg ikke aktiv, jeg laster ikke ned sånne apper - trenger ikke det når man har funnet mannen i sitt liv, vet du! ♥

I telefonen er jeg kjedelig å snakke med, det er noe av det verste jeg vet og vil gjerne bli ferdig med det så fort som mulig. Om jeg i det hele tatt svarer i utgangspunktet da. Er i grunn bare mamma, pappa, lillesøster, besteforeldre og kjæreste jeg snakker i telefonen med - ellers lar jeg den ringe ut og sender deretter melding tilbake. Men det kommer selvsagt helt an på humøret og dagsformen! Noen ganger kan jeg føle meg så bra at jeg til og med svarer nummer jeg ikke har lagret - noe jeg aldri gjør!

På melding er jeg den som overdriver smileybruken! Kjører gjerne på med femten forskjellige hjerter, fire kyssemunner og noen aper og andre utrykksikoner som passer for situasjonen. Er også veldig glad i å skrive lange klissemeldinger - som regel til kjæresten - der jeg utdyper hvorfor jeg elsker han. Er ei skikkelig romantisk jente-jente når det kommer til meldinger, med andre ord.

På ferie har jeg alltid en ekstrem blogglyst. Har en enorm evne til å sette pris på det jeg får oppleve, og vil derfor være over alt på en og samme gang. Er man på ferie med meg må man bare venne seg til å stå opp før solen, hive seg på lokalbusser og utforske hver eneste stor og liten plass i nærheten. En skikkelig eventyrer, med andre ord.


På kino er jeg ofte! Jeg elsker kino. Å sitte i en mørk sal med popcorn på fanget og kjærestens hånd knyttet i min samtidig som vi ser en knallgod actionfilm på lerretet foran oss, for ikke å snakke om at setene rister av den gode lyden - nei, det er virkelig ekte fredagshygge i mine øyne.

På date er jeg lykkelig. Jeg elsker alt som er romantisk. Å gjøre kjekke og opplevelsesrike ting sammen med kjæresten min er virkelig en av mine avhengigheter. Omså det er kino, middag, skiturer eller å se solnedgangen sammen - jeg er lykkelig!

På treningsstudio den som har fullt fokus på trening og virkelig gjør mitt ytterste. Det er ikke vits å trene om man ikke har tenkt til å gjøre det skikkelig. Ellers kan jeg også legge til at jeg så absolutt ikke er den som står og tar selfies i speilet under hele økten. Faktisk synes jeg det er ekstremt kleint å se på de som gjør det. For ikke å snakke om de som studerer musklene sine i speilet. For min del kunne treningsstudioet gjerne vært fri for speil!


På tivoli er jeg den som skal ta ALT av karuseller - spesielt de sykeste berg og dal banene - og jeg blir som et barn når jeg er der. Tivoli er det beste jeg vet! Heldigvis er kjæresten akkurat lik meg når det kommer til dette punktet, så du kan jo bare se for deg hvordan vi koser oss mens vi blir kastet rundt i den ene karusellen etter den andre.

På shopping er jeg den som har lyst på alt, og jeg er altfor flink til spontanshopping som bare kommer til å bli liggende i skapet fra sekundet jeg kommer hjem til jeg finner det frem noen måneder senere.

Et stort skritt i riktig retning

 • 09.01.2016 kl. 18:49

Nå er det snart tre måneder siden jeg begynte på ferden mot å stå på scenen i en bikinifitness-konkurranse. Den første måneden var jeg litt bekymret for at jeg gjorde noe feil, eller at jeg ikke kom til å nå målet ettersom jeg ikke så noen tydelig fremgang. Til tross for at jeg var på treningssenteret mange ganger i uken og hadde et ganske sunt kosthold virket det ikke som at kroppen reagerte på forandringen. Men der tok jeg rimelig feil. Nå, nesten to måneder senere, ser jeg tydelig fremgang og jeg kan med hånden på hjertet si at det i hovedsak er nettopp dette som gir meg motivasjon til å trene videre. Motivasjon til å tro på drømmen min, og motivasjon til å fortsette med dette som jeg synes er så gøy.

Overkroppen min er den jeg ser størst forskjell på. Armene er ikke lenger så dissete, og jeg ser klart og tydelig at skuldrene mine er blitt større. Det samme er øverste del av ryggen min. Fettet blir byttet med muskler, sakte men sikkert, og jeg gleder meg over at jeg allerede er komfortabel nok med meg selv til å kunne trene i singlet. Det var absolutt ikke et samtaleemne engang i oktober. Jeg føler meg fremdeles mer utilpass i singlet enn i genser, men det går! Med andre ord - det går fremover! 

Jeg gleder meg som et lite barn til første februar, da skal alt måles og kroppen skal veies - min mistanke er at jeg ser større forskjell på centimetermålene enn jeg gjør på vekten, men det får tiden bare vise. Frem til det skal jeg trene hardt og spise masse!

Will you go steady with me?

 • 08.01.2016 kl. 17:27


På akkurat denne dagen for akkurat ett år siden kjørte kjæresten min (som den gang kun var en veldig kjekk, ung mann jeg datet) og jeg i bilen min. Vi var på vei hjem fra amanda senteret, og det var ganske stille i bilen. Helt til han plutselig brøt stillheten ved å spørre meg om noe. Ettersom han ikke kjente meg like godt den gang, visste han ikke hvor elendig jeg er i engelsk. Spørsmålet kom derfor på akkurat det språket. Engelsk.

"Will you go steady with me?"

Jeg reagerte ikke helt med engang, men kunne likevel kjenne blikket hans på meg, og skjønte derfor at det var forventet at jeg skulle komme med et svar. Ettersom jeg ikke forsto hva han mente med spørsmålet sitt, gjentok jeg derfor bare spørsmålet tilbake, men på norsk.

"Om eg vil studera med deg?"

Jepp! Så flink er denne frøkna i engelsk. Han brøt ut i latter, og jeg lo forsiktig med selv om jeg ikke hadde peiling på hva som var så forbaska morsomt. Ikke før han forklarte meg hva det egentlig betyr. Hoho. Jeg kan love dere at jeg følte meg smart akkurat da. Her kommer han og prøver å være romantisk og greier, så klarer jeg å tulle det hele bort på grunn av språkproblemer! Menmen, det ble i hvertfall et godt minne ut av det hele. Og en historie vi gleder oss til å fortelle barna våre en gang i fremtiden.

Før jeg runder av her vil jeg gjerne si tusen takk til min snille kjæreste. Tusen takk for det fine året vi har bak oss, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til alt vi har i vente i fremtiden. Jeg elsker deg!

Jeg brast plutselig i gråt!

 • 08.01.2016 kl. 11:17

Da jeg kjørte for å hente kjæresten på jobb i går brast jeg plutselig i gråt. Jeg kjørte gjennom Karmsundsgaten, man kan vel kalle det hovedgaten i denne byen, og fikk plutselig øye på en hel haug med blinkende blålys noen hundre meter lenger fremme. Som alltid når jeg (tror jeg) ser en ulykke, får jeg en stor klump i halsen, og kjenner tårene presse på. 

Da jeg nærmet meg innså jeg at det ikke var skjedd en ulykke ettersom både politibil, ambulanse og brannbil sto på rekke og rad på sperrefeltet midt i veien. Det sto en hel haug med mennesker rundt og mellom bilene, og jeg skjønte ikke bæret. Ikke før det kom et skilt i veikanten hvor det sto at det i dag er trafikkofrenes dag, og at det her i distriketet er 7 personer som har blitt drept og 300 personer som har blitt skadet i løpet av 2015. Jeg klarte ikke å holde meg mer, nå rant tårene som bare det.


Jeg kjørte enda litt lenger frem. Eller, trafikken sneglet seg av gårde i gangfart, og plutselig sto det fire-fem personer fra Røde Kors og delte ut noen ark. Jeg tørket hysterisk tårene mine, og prøvde å holde resten inne så godt om jeg kunne. Jeg klarte det akkurat lenge nok til at jeg fikk tatt imot arket, sagt tusen takk, og kjørt et par meter videre - da rant tårene igjen. 


Enda verre ble det likevel litt lenger fremme. Der var det nemlig tent opp 300 fakkellys og satt opp 7 kors til omtanke for de som ble skadd og for de som døde. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg lenger. Jeg klarte nesten ikke å se gjennom de tårevåte øynene, og hjertet stakk så mye - jeg tenkte på de som døde, de som har blitt skadet, jeg tenkte på familien, jeg tenkte på de andre som var involvert  trafikkulykkene. Jeg tenkte på alt og alle, og tårene mine ville ikke slutte å renne.


Til slutt fant jeg frem headsettet jeg fikk av kjæresten til jul, satte det på ørene mine og spilte den gladeste musikken jeg hadde - kun for å tenke på noe annet. Det virket etter en liten stund, men når jeg leste i arket jeg hadde fått i det jeg parkerte bilen kom de igjen. Tårene altså. Arket inneholdt nemlig kjønn, alder og en setning om hva som hadde skjedd - til de som døde. 


Derfor kan jeg understreke at jeg så absolutt brukte dagen i går til å tenke på de som ble skadet, og sende gode tanker til de etterlatte av de som døde. Jeg håper at du også fikk med deg hvilken dag det var i går, og om ikke du gjorde det er det ingenting i veien for å sende en god tanke i dag også.

Jentete og sporty treningsantrekk!

 • 07.01.2016 kl. 13:09

Wuhu, morgenøkten er fullført og jeg sitter i skrivende stund helt kaputt her i sofaen etter å ha kjørt ei ganske intensiv økt. Øvelsene gikk for det meste på fremside lår, rumpe og rygg - og senere i dag blir det baksiden av lårene, legger og mage! Jeg trente med headsettet jeg fikk av kjæresten til jul, og det er helt utrolig hvor mye mer energi man får av å ha sin egen musikk på ørene istedenfor hvilken som helst musikk spillende på høytalerne over hele treningsstudioet (pjuh, lang setning!). 

Treningsantrekket jeg hadde på meg i dag må forresten være min favoritt for tiden. Jeg føler meg så sporty og jentete - noe som passer meg helt perfekt. I hvertfall når jeg i tillegg løfter på samme nivå som gutta! Eller, i hvertfall noen av guttene. Hihi. 

Markløft må være den øvelsen jeg følte jeg gjorde det best på i dag, med 10 x 10 repitisjoner på 70 kilo! Egentlig skulle jeg "kun" ha fem sett, men ettersom det gikk så lett kjørte jeg likevel på med dobbelt så mange. Kan ikke si noe annet enn at jeg sitter igjen veldig fornøyd. Nå har jeg akkurat slurpet i meg en proteinshake, og skal straks i gang med å lage dagens første middag. 

Håper dere har hatt en fin start på denne torsdagen, og at resten av den blir minst like bra!

Oppskrift: middag stappfull av proteiner!

 • 07.01.2016 kl. 10:04

Okei, nå må dere høre godt etter! Vet dere hva jeg disket opp til meg og min kjære da klokken nærmet seg middagstider i går? Noe av det beste jeg noengang har fått. Heldigvis likte kjæresten det også - og da kan jeg ikke annet enn å dele oppskriften med dere. Hjemmelagde minikjøttboller i paprikasalsa med ovnsbakte båtpoteter til siden. Sistnevnte lagde jeg mest for kjærestens del, men resten er så sunt som du kan få det. Stappfullt av proteiner, og ikke minst, det smaker knall godt! 

Finn frem handlelisten og en kulepenn, for her kommer ingrediensene for 2-3 porsjoner av denne fantastiske middagsretten!


To bokser hakkede tomater - 3 paprika (gjerne en i hver farge) - en halv chili - 400 gram karbonadedeig - 1 fedd hvitløk -  tre store poteter - salt, pepper, kanel, tandoori og cumin

Slik gjør du:

Start med å knø karbonadedeigen sammen med krydderet, velg selv hvor mye du ønsker av hver krydder alt etter hva du liker best. Selv hadde jeg cirka 1 ss kanel, 1 ss tandoori, 1 ss cumin, 1/2 ts pepper og 1 ts salt. Pass på at du blander alt krydderet godt utover hele deigen slik at ikke noen kjøttboller er enormt sterke mens andre ikke smaker noenting.

Trill så små kjøttboler av karbonadedeigen.

Legg deretter kjøttbolene i litt olje i ei stekepanne og la dem ligge å putre på svak varme. Samtidig kan du begynne å skjære opp grønnsakene. Paprikaene skjærer du i passe store biter, men husk å finhakke chilien og hvitløken.

Når kjøttbolene ser ferdig stekt ut heller du de hakkede tomatene, chilien, hvitløken og paprikaene oppi stekepannen. Og lar alt dette ligge å putre på svak varme i cirka 5 minutter.

Dersom du ønsker å ha ovnsbakte poteter til må du starte med dette aller først. Det er veldig enkelt! Skjær opp potetene i båter, legg dem deretter i ei oljet, ildfast form, krydre med salt og pepper før du setter dem i stekeovnen på 200 grader i 20-30 minutter!

Voíla, så er du ferdig! Var det ikke enkelt? Med andre ord er det ikke noe hokus pokus å lage sunn mat. Solen hadde dessverre løpt i fra meg, og dermed var det så og si helt mørkt når jeg skulle ta bilde av resultatet. Med andre ord - det ser så mye bedre ut i virkeligheten!

Del gjerne innlegget på facebook!

Små øyeblikk jeg husker ekstra godt!

 • 06.01.2016 kl. 18:49

Ofte er det de små tingene man husker lengst. Det er de som setter dypest spor. Hvorfor det er akkurat slik klarer jeg dessverre ikke å fortelle dere, men det jeg derimot kan fortelle er små øyeblikk som jeg husker veldig godt. 

♥ En valentinesdag for lenge siden, om jeg ikke husker helt feil var det i år 2012. Jeg hadde akkurat vært ute, muligens på skolen eller trening, og da jeg kom hjem lå det et hjerte av sjokolade i sengen min. Dere vet de melkehjertene, de var formet som et hjerte og lå oppå et papir i sengen. Det viste seg da at mamma følte for å spre litt ekstra kjærlighet, og etter denne valentinesdagen er det ingen som har klart å måle seg med henne.

♥ Da jeg gikk på ungdomsskolen og foreldrene mine akkurat hadde fått vite at jeg ble mobbet, avtalte de et møte sammen med kontaktlæreren min. Jeg husker at jeg gruet meg ekstremt mye, men da vi kom på skolen og møtte læreren min gikk han rett bort til meg og gav meg en klem. Akkurat den klemmen er en av de beste jeg noensinne har fått. Det var akkurat dét jeg trengte der og da, og tårene begynte å strømme med det samme. Jeg hadde veldig vondt på den tiden, men likevel husker jeg den klemmen som et veldig fint øyeblikk.

♥ Første gang jeg fikk roser av kjæresten min. Den gang var han ikke kjæresten min engang. Vi satt i bilen i byen og ventet på noen, og mens vi satt der og pratet utbrøt han plutselig at han skulle raskt inn på butikken for å kjøpe seg snus. Jeg ble igjen i bilen, og noen minutter senere kom han gående mot meg med en bukett røde roser foran seg. DA kan jeg love dere at sommerfuglene i magen min gikk bananas.

♥ Annet siste hverdagsøyeblikket jeg har lyst til å dele med dere fant sted etter at jeg hadde falt ned trappene til eksen min for et par år siden, og dermed endte opp på sykehuset. Hele familien kom med juice, boller, sjokolade og brus til meg - jeg ble kjempe takknemlig for alt jeg fikk mens jeg tilbrakte natten sammen med min snorkende nabo, sykehusviftene og den klamme, ekle lukten. Men likevel er det spesielt to hendelser jeg husker ekstra godt - først en liten, søt bamse som jeg fikk av mormor og morfar, den har jeg enda stående i vinduskarmen på rommet mitt. Jeg ble så glad for den! Og så var det dagen etter, da mamma snek seg inn tidlig om formiddagen bare for å sitte med meg slik at jeg ikke skulle være alene.

♥ Lillesøster hadde hatt matlaging på skolen, dette er bare noen måneder siden. De hadde hatt mer til overs da de var ferdig med å spise, og lillesøster hadde da pakket ned ei bolle og et eplekakestykke i et papir og tatt det med seg hjem fra skolen til meg. Herlighet så fin gjort, og jeg ble utrolig glad da jeg innså at lillesøster faktisk hadde tenkt på meg da det var mer igjen. Snille, snille jenta mi.

Har du noen små øyeblikk i livet ditt som du husker ekstra godt? Selv har jeg veldig mange flere, så lurer på om ikke det kommer en oppfølger til dette innlegget om en stund.

Historien om hvordan kreften brått tok over livet

 • 05.01.2016 kl. 20:57

I Oktober skrev jeg et innlegg om historien til farmor og farfar, og hvordan kreften brått tok over livet deres. Ettersom det innlegget forsvant da jeg endret bloggadresse har jeg lyst til å publisere det igjen.


 

I går kveld kom farmor og farfar på besøk til meg, og sammen satt vi og snakket litt om hva jeg skulle skrive om, i tillegg til at både farmor og farfar fortalte om sine tanker og opplevelser på denne tunge og vanskelige reisen siden februar 2013 og frem til i dag. Det hele startet med at farfar sprang inn og ut av toalettet hele dagen i en lang periode, noen ganger også med blødninger. Da han bestilte en legetime hadde de såvidt vært innom tanken på at det kunne være kreft i tarm på forhånd. De fikk likevel et stort sjokk da de fikk svar på prøvene, og enda størret var sjokket da de fikk vite at kreften hadde startet i tarm og allerede hadde spredd seg til lever.

Jeg husker det som i går da farmor og farfar kom på besøk til oss for å fortelle denne triste beskjeden. Selv om jeg husker denne dagen knall godt, husker jeg nesten ikke hva som ble sagt. Det eneste jeg husker er at farfar fortalte at han hadde vært hos legen, og at de hadde funnet kreft. Etter dette ble alt bare tåkete og jeg havnet i en slags sjokktilstand som gjorde at jeg ikke fikk med meg noe annet som ble sagt etter dette. Etter en liten stund gikk jeg diskre ut på toalettet, og brast i gråt med det samme jeg hadde lukket døra etter meg. Dette var det verste som kunne skje min kjære snille, spreke og glade farfar husker jeg at jeg tenkte. Hvorfor var det han som hadde fått denne diagnosen? Han var jo den som fortjente det minst av alle! En av verdens snilleste menn.

De neste ukene og månedene sneglet seg avgårde, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle se for meg, og hvordan ting ville forandre seg fra nå av. Den 16.juli samme året var det tid for farfars første leveroperasjon, den ble utført på Haukeland Sykehus i Bergen. Både farmor og farfar har i ettertid fortalt at legene og sykepleierne der oppe er kjempe flinke, og at de ikke kunne ønsket seg noen andre. De har stilt opp, gjort det så lett som overhodet mulig i en såpass tung situasjon og ikke minst gitt de svar på alle spørsmål de måtte ha. Etter operasjonen var han hjemme i Haugesund en liten periode før det bar tilbake til Bergen igjen. Da var det stråling på tarmen i fem uker i løpet av August og September han skulle igjennom.

Dagene var tunge for de alltid smilende besteforeldrene mine, og jeg kunne se på dem begge at de slet til tross for at det som regel alltid var positive ting som ble sagt. Det har jeg alltid beundret med de to! Evnen til å kunne se det positive i selv den mørkeste situasjon. I desember, tre måneder etter strålingen skulle farfar opereres igjen. Den måneden hadde han hele to operasjoner på tarmen. Jul og nyttår ble feiret, og da vi kom til nyåret var det duket for enda en operasjon. Den 10.februar 2014 var det leveren som sto for tur, for andre gang.

I ettertid av denne operasjonen så alt ut til å gå bra, og i mai samme året fikk vi den gledelige nyheten å få vite at han var blitt frisk! Det ble feiret og jublet og jeg husker at jeg ikke hadde vært så glad på evigheter. Alt det både farmor og farfar hadde vært igjennom på litt over ett år uner jeg ingen. Livet deres ble totalforandret fra å være friske og raske uten den minste bekymring, til plutselig å få en av de verste diagnosene man kan få i dag. Derfor sprutet tårene mine av glede da jeg fikk vite at farfar var blitt frisk! Nå skulle de endelig få tilbake livene sine husker jeg at jeg tenkte.

Men kreft er en slu jævel, og etterhvert som månedene gikk levde vi glade dager uten bekymring mens kreftcellene spiste seg større og sterkere. De formerte seg i skjul uten at noen ante den minste ting. Februar året etter, altså for åtte måneder siden, kom den triste beskjeden som vi alle hadde håpet vi aldri kom til å få. Kreften var tilbake på leveren, og hadde denne gangen spredd seg til både lunger og lymfe.

Det var et ekstremt sjokk for oss alle, spesielt for farmor og farfar som hadde vendt seg til at kreften hørte til fortiden. Fra februar og frem til nå har han gått på cellegift. Den siste måneden har han også blitt innlagt på sykehus to ganger ettersom han ikke tålte cellegiften, og derfor skal han nå ha en måned pause, før det er på an igjen i november. Men da skal han prøve enn annen type cellegiften, som han tålte før, men dessverre er det ingen garantier for at han tåler den nå.

Jeg krysser alt jeg har for at han gjør det, og håper at vi en dag kan få den samme nyheten som vi fikk i mai i fjor, men at det denne gang holder seg bort for godt! Jeg håper det for farfars del slik at han kan få mer energi igjen, og ikke trenger å bruke all styrken sin på å kjempe mot kreften. Men jeg ønsker det også for farmor sin del. For henne er dette kjempe vanskelig ettersom hun sitter midt oppi det, men likevel ikke kan gjøre noe for å hjelpe. I tillegg faller også mye av arbeidet på farmor ettersom farfar ikke har lov til å gjøre noe selv. Jeg håper alt jeg kan at vi snart får en god beskjed mitt oppi alt dette, og at den sterke farfaren min vinner over kreften, for godt. For det vet jeg at han har styrken til å klare! Ingen er sterkere enn min farfar, ingen, i hvertfall ikke kreften.

 

Slik unngår du å miste treningsmotivasjonen

 • 05.01.2016 kl. 18:58

Jeg har som regel ingen problem med treningsmotivasjonen, men det tror jeg er fordi jeg hele tiden passe på å følge et par punkter som gjør at jeg slipper å bli lei. Standard for mange er at de begynner å trene og synes det er veldig gøy, men så går det noen uker og de blir drittlei, og gir opp. For at du skal slippe å gå i den fella tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om noen ting som gjør at jeg klarer å holder på treningsmotivasjonen - uten noen problem! Hvem vet, kanskje det fungerer for deg også?

♡ Å ha et fast treningsprogram som du skal følge kan gi masse motivasjon, men det er også viktig å tenke på at du ikke på død og liv MÅ gjennomføre programmet hver eneste økt. Om du kommer på trening en dag og heller føler for å trene bein når du egentlig har overkropp på programmet er det absolutt ikke noe i veien for å gjøre det - så lenge du ikke skipper hver eneste leg-day eller overkroppstrening ;-) Pass på å trene alle muskelgruppene, men gjør det på den måten du vil og føler for. På den måten opprettholder du både motivasjon og treningsglede, og du slipper å gå lei.

♡ Vær flink å oppgradere treningsgarderoben din. Å trene i en falmet rød treningsgenser som er to størrelser for stor gir ikke særlig mye motivasjon, og man kan fort gå lei om man føler seg dritt når man er på trening. Boost opp treningsgleden i ny og ne ved å oppgradere med nye treningsklær i friske farger. Tro meg, det hjelper mer enn du tror! Bare det å kjøpe en ny sportsbh hjelper faktisk.

♡ Tren med mennesker som gjør deg glad. Jeg trener vanligvis 6-7 økter i uken, og fire av dem trener jeg alltid sammen med andre. Enten er det bare med kjæresten ellers er det med kjæresten og et vennepar av oss. Uansett så gir det masse motivasjon å trene sammen med andre - for ikke bare blir det kjekkere, men man kan også konkurrere med og presse hverandre. For meg er det likevel viktig å ha et par økter der jeg trener helt alene ettersom jeg ofte er mye flinkere til å fokusere da. Derfor er en slik ordning jeg har midt i blinken for meg. Finn ut hva som passer best for deg!

♡ Følg med på fremgangen din ved å veie og måle deg med jevne mellomrom. Selv veier jeg meg i tillegg til å måle omkrets rundt overarm, bryst, midje, lår og legger den første i hver måned. På den måten følger jeg med på utviklingen og ser fremgangen mye tydeligere. Og tro meg; det er ingenting som gir mer motivasjon enn å se fremgang på seg selv. Ta gjerne bilder også, selv om det kan ta litt lengre tid før man ser endringene på bildene i stedenfor ved hjelp av målebåndet kan det være en stor motivajsonsfaktor på sikt.

Dette var fire punkter som jeg synes hjelper veldig for å holde på treningsmotivasjonen over sikt, men jeg har mange flere på lager, så dersom dere ønsker en del 2 er det bare til å hyle ut!

Dette får alltid kjæresten min til å smile

 • 05.01.2016 kl. 14:46

Uansett om vi er inne i en god eller en dårlig periode, uansett hvor mye vi har kranglet, uansett hvor sinte vi er på hverandre - så er det én ting som likevel alltid får kjæresten min til å smile. Dette magiske trikset tenkte jeg at jeg kunne dele med dere i dag. Bare fordi det er en så fin tirsdag med sol og blå himmel!

Det er egentlig latterlig enkelt å få kjæresten min glad. Dette eksempelet her er i hvert fall det. Jeg baker rett og slett skoleboller! Han elsker oppskriften på skolebollene mine, og henger alltid over skulderen min når jeg holder på å dekorere dem i etterkant - kun i håp om at jeg skal søle en klatt melis på bordet, eller at han klarer å snike til seg ei bolle. Haha!


Etter trening i dag tenkte jeg at det var på tide å lage en ny porsjon med skoleboller, og igjen ble kjæresten hoppende glad. Jeg fikk den ene snappen etter den andre i det han fikk et bilde av hva som lå i handleposen min. Hjerter og komplimenter kom på rekke og rad, og jeg gleder meg i hjel til å bake disse bollene senere i dag. Det er så gøy å se hvor takknemlig kjæresten min er, og ikke minst er det gøy å se at han faktisk liker det jeg lager.


Men nå får jeg komme meg på trening, vi prates senere i dag ♥ Hva gjør du for at kjæresten din skal bli glad?

Det har gått overraskende bra så langt!

 • 04.01.2016 kl. 17:05

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter dagens andre økt, og bare tanken på at jeg har fullført to knallgode økter i dag gjør meg super glad. Det er så deilig å føle at jeg har haugevis av energi å bruke på trening. Den ene løftet er lettere enn det andre, og i dag perset jeg meg hele 14 kilo i magemaskinen! Eller, ikke heeelt. Fra før hadde jeg ti repitisjoner på 67 kilo som personlig rekord, og i dag klarte jeg seks repitisjoner på 81 kilo!!! 81 kilo dere! Wæ, jeg er så glad.


Ellers går det veldig fint med kostholdet så langt. Jeg har enda ikke sprukket en eneste gang, og det har faktisk gått overraskende bra. Ikke lengter jeg etter verken brus, sukker eller mcdonalds. Med andre ord gleder jeg meg ihjel til første februar, for å se om det er noe fremgang siden nyttår. Fra nå av skal jeg nemlig kun veie og måle meg én gang i måneden for at jeg ikke skal bli helt tussete i hodet om jeg har litt mer vann i kroppen den ene dagen i forhold til den andre.


Nå må jeg hoppe i dusjen, for vi skulle vært hos et vennepar av oss for fire minutter siden! Wæ, på tide å få rumpa i gir. Vi sees i morgen ♥

Min mandagsmorgen!

 • 04.01.2016 kl. 10:32

Mandagsmorgenen min startet med ei gigantisk skål med fruktsuppe! Det vil si oppskjært frukt i smoothie. Det var så godt, og ikke minst mektig. Jeg satt i en hel evighet bare for å få ned alt. Til denne fruktsuppen min hadde jeg et glass med kreatin blandet ut i appelsinjuice. Med andre ord en god start på dagen, som gjorde at jeg nå har masse energi, og derfor skal hive på meg treningsklærne så snart dette innlegget er publisert. Dagens første treningsøkt står for tur.

Ellers har jeg også brukt morgenen på å kikke litt inne på nelly (bare kikke, ikke kjøpe). Ettersom det er et stort januarsalg der akkurat nå, med tusenvis av plagg med opp til 80 % av ordinær pris. Jeg har plukket ut mine favoritter under her, men dersom du ønsker å se alle plaggene finner du dem ved å klikke her.

Lurer du på hvilken størrelse modellen bruker, om den er stor eller liten i størrelsen, hva den koster eller hvor mye den kostet før - så er det bare til å klikke på bildet av plagget du er nyskjerrig på!
//innlegget inneholder annonselinker

Hva har du brukt denne mandagsmorgenen din på?

Disse bildene skulle egentlig slettes!

 • 03.01.2016 kl. 17:53


Vind er virkelig en bloggers største mareritt! Vi kan takle snø, vi kan takle lyn og torden, vi kan til og med takle regn - men vind! Det går bare ikke. Å stå ute i kraftig vind samtidig som man prøver å se noenlunde OK ut på bilder er noe av det vanskligste som finnes. Likevel prøver jeg igjen og igjen hver eneste gang stormen inntreffer. Eller, i dag var det ikke storm engang, men likevel er det umulig å få pene bilder. 


Kjæresten knipset sikker femti bilder, og kun ett av de femti er brukbare. Det vil si at førtini av bildene havner rett i søppelkurven. Blah, er ikke lett å være blogger, skjønner du! Haha. Men ettersom jeg er nødt til å være kreativ og morsom for at dere skal gidde å klikke dere inn her fikk jeg en genial idé. Hvorfor ikke bruke bildene istedenfor å slette dem, det ligger jo en morsom historie bak likevel. Derfor velger jeg heller å dele et par av de mislykkede bildene!Fortell meg gjerne hva du synes om slike innlegg som på en måte viser en bloggers "behind the scenes"!

Og dersom du blogger selv også, er dette noe du kjenner deg igjen i?

Til min kjæreste

 • 03.01.2016 kl. 12:00


I dag er det absolutt ikke en helt vanlig søndag... for i dag har min store kjærlighet bursdag!!! 

Christopher fyller 20 år i dag, og om fem dager har vi vært et par i et helt år! Wow, tiden går så fort, og jeg kan nesten ikke tro at vi har vært sammen i omtrent hver eneste dag i så langt tid uten å bli litt lei av hverandre engang. Med hånden på hjertet kan jeg fortelle dere at det ikke har vært et eneste sekund hvor jeg har tenkt at jeg aller helst skulle hatt noen timer alene, eller at han er fryktelig irriterende og lignende. Jeg blir så glad hver eneste gang jeg ser han, og ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i dette menneske her. Gratulerer med dagen, verdens beste ♥ Jeg blir mer og mer forelsket i deg for hver dag som går.


Du er det mest fantastiske og omtenksomme mennesket jeg vet om, og ingen kan noensinne erstatte deg. Det skal være oss to for alltid. I går kveld var vi ute og feiret deg. Endelig har du også blitt 20 år, og selv om jeg fylte 20 for snart to måneder siden har jeg likevel ventet på deg slik at vi kan utforske byens utesteder med 20 årsgrense sammen! I går kveld var vi på minibaren, men det var først etter at vi hadde festet sammen med mange av våre nærmeste venner. Jeg kunne se på deg at du koste deg hele kvelden. Det gjorde jeg også!

I dag skal vi hjem til foreldrene dine og feire deg med familien din. Det gleder jeg meg også til! Gratulerer med dagen, elskling - jeg elsker deg ♥

Lårmusklene mine er endelig synlige!

 • 02.01.2016 kl. 16:05

Da jeg gikk gjennom bildene kjæresten tok av meg etter dagens treningsøkt var det én ting som plutselig slo meg. Jeg fikk øye på at lårmusklene mine endelig begynner å ta form. Man kan tydelig se at de faktisk begynner å vise, og det er ingenting som gjør meg lykkeligere enn dét akkurat nå! Endelig ser jeg resultater på kroppen selv også! Bare se på bildet under her, det er vel ikke bare jeg som ser det?

Til tross for at det er lørdag i dag fikk jeg med meg både kjæresten min og en kompis av han på trening. Det var overkroppen som sto for tur, og armene har virkelig fått kjørt seg. Jeg økte også i fire av øvelsene, og føler meg tipp topp! Mye av grunnen til det er nok den nye matbagen min som jeg har hengende over skulderen til enhver tid. I dag fikk jeg også kjøpt inn det aller siste som skal få plass i denne bagen - rosiner, riskaker og peanutsmør.

Til tross for at jeg har bestemt meg for å kutte ned på alkoholinntaket (som var ganske lavt fra før også, forresten) skal kjæresten og jeg ut en liten tur i dag. Han fyller 20 år etter midnatt, og det er vi nødt til å feire. Derfor går morgendagen til å slappe av og hente seg inn igjen før neste treningsøkt blir på mandag - da kjører jeg i gang med doble økter igjen! Gleder meg, wii. I mellomtiden øsker jeg dere en fantastisk lørdag! ♥

Mine fem mest leste innlegg i desember

 • 02.01.2016 kl. 11:35

Julebilder med bar rumpe!

Herlighet, at dette innlegget skulle ta så mye av var en stor overraskelse for meg. Det er lest hele 1585 ganger siden det ble publisert for et par uker siden. Det som egentlig var ment som kun en humoristisk spøk ble plutselig det mest leste innlegget i desember, haha.

 


 

 


Hadde jeg hatt kreft hadde ingen sagt noe

Dette innlegget er fra 30.november, men jeg skrev oppsummeringen fra november etter at jeg publiserte dette innlegget, og derfor velger jeg å ta det med her heller. I dette innlegget forteller jeg dere hvorfor jeg mistet jobben.

 


 

 


Farvel lille spire

I dette innlegget deler jeg historien om hvordan jeg mistet den lille spiren i magen min etter bare seks uker. Nå nærmer det seg termindato, og jeg tenker enda på hvordan livet mitt egentlig kunne vært så og si hver dag.

 


  


Slik ser julekjolen min ut i år!

I dette innlegget delte jeg hvilken kjole jeg skulle ha på meg på julaften.

 


 

 


En fantastisk gladnyhet!

I det femte mest leste innlegget fra desember deler jeg historien til mormor, og hva som hendte med blodverdiene hennes etter at hun begynte å bruke produktene fra forever living. 

 


 

Husker du alle disse innleggene?

My new years eve - in pictures

 • 01.01.2016 kl. 21:00

Her får dere en liten oppsummering av nyttårskvelden min - i bilder. Men først er jeg nødt til å dele et par ord med dere. Dette var nemlig den kosligste og mest behagelige nyttårsfeiringen på årevis. Jeg labbet rundt sminkefri og i ullundertøyssettet mitt fra Kari Traa hele kvelden. Deiligere antrekk skal man lete lenge etter. Vi bestemte oss for at i år skulle vi ikke ta an helt ut med kjole, høye hæler og sminke - nei, i år skulle alt være behagelig og enkelt. Anbefaler alle å prøve det en gang, for det var virkelig helt fantastisk.

Til tross for avslappet stemning var det likevel latter og hygge rundt kjøkkenbordet. Vi startet først med ribbemiddag, før vi spilte noen runder med gruble, for så å gå over til desserten som var dronning maud, og helt til slutt avsluttet vi kvelden rundt kjøkkenbordet med pakkeleken. Etter dette var det raketter som var tingen - og jeg fikk også tidenes beste overgang fra 2015 til 2016. Med andre ord - kjæresten holdt rundt meg før han kysset meg, mens vi sto på en topp hvor vi kunne se ut over hele byen som smalt og glitret. DET var romantisk det!

Hvordan feiret du nyttårsaften?

Jeg tok utfordringen

 • 01.01.2016 kl. 19:42

Gjett hvem som nettopp har utført årets første treningsøkt? Jo, meg! Det var jammen godt å få komme seg på trening igjen ettersom jeg ikke hadde trent siden i fjor - haha, ler meg i hjel (dette er altså min humor). Jeg kjørte på med den ene øvelsen etter den andre, pushet på, og alt gikk så lett. Hovedfokuset i dag lå på fremside lår, rumpe og rygg. Ettersom jeg begynner å bli små lei av treningsprogrammet mitt (skal få nytt øyeblikk forresten) gjorde jeg bare det jeg hadde lyst til i dag. Og derfor ble det leg-day!


Mot slutten av programmet, eller mer nøyaktig, i det jeg skulle starte på siste øvelse - var det plutselig noen som sa noe i bakgrunnen. Ei annen som jeg har møtt på trening mange ganger før sa plutselig "Jeg utfordrer deg!". Med det samme ble jeg super nyskjerrig og motivert, og lurte på hva hun utfordret meg til. Da fortsatte hun med å si at hun utfordret meg til å trene FST-7 på den siste øvelsen, sittende roing.

Ettersom jeg aldri har hørt om denne treningsformen før spurte jeg hva FST-7 gikk ut på. Da forklarte hun meg at jeg skulle ta 7 sett med 15 repitisjoner, og kun 30 sekunder pause mellom settene. "Herlighet, det hørtes tungt ut", svarte jeg, før jeg fortsatte med "men jeg får vel bare prøve!"Slik ble jeg altså introdusert for FST-7, og det er utvilsomt ikke siste gang jeg trener på denne måten. For fy søren så godt jeg kjente det! Det beste av alt må likevel være at jeg tok utfordringen, og klarte det!

Godt nytt år!

 • 01.01.2016 kl. 15:35

Riktig godt nytt år, alle sammen! Jeg håper dere har gått inn i 2016 akkurat slik dere så for dere, og at starten på dette året så langt har vært fantastisk ♥ Jeg ønsker dere alt godt, og forteller dere mer om mitt år og min nyttårsfeiring senere i dag. Og igjen, godt nytt år til dere, fine mennesker! 

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no