LinnThereseDagsland -

Formoppdatering: oktober 2017

 • 01.10.2017 kl. 13:54

Det har i utgangspunktet ikke hendt så mye med vekten den siste måneden. I kilo veier jeg nøyaktig det samme som første september. Tror jeg må begynne å måle meg i centimeter den første hver måned også. Det gir et mye mer nøyaktig resultat, og jeg husker jeg alltid gjorde det før, men har bare ikke orket å dra frem målebåndet nå etter svangerskapet. Når det er sagt føler jeg at jeg sakte men sikkert blir fastere i fisken, og forhåpentligvis får jeg fitnesskroppen en dag!

I dag, og den siste måneden, har jeg veid 78 kilo, og første november håper jeg det tallet er litt lavere! En annen forandring er at jeg har tatt ut piercingen (på ubestemt tid) håper jeg får tatt den inn igjen om en liten stund, men etter at magen ble sprengt i svangerskapet har hullet blitt helt på tryne. Rynkete og ekkelt, nedover navlen også, og det har gjort at jeg har hatt masse betennelse etter at jeg tok piercingen i igjen. Jeg innså til slutt at navlen trengte en pause, så nå er den ute, men jeg håper jeg kan sette den inn igjen om ikke så lenge, for jeg føler meg så naken og oppblåst uten!

Har det skjedd noe med din kropp den siste måneden?

Formoppdatering: september 2017

 • 01.09.2017 kl. 16:27

Denne måneden har det egentlig ikke skjedd så fryktelig mye med kroppen, men så har jeg heller ikke vært den flinkeste til å trene. Sying har (dessverre) blitt prioritert, men nå som baklukesalg snart er overstått kommer jeg helt klart til å svette litt fra meg flere ganger i uken fremover. Ellers har det likevel gått riktig vei. Ikke store utslaget på vekten, men 1 kilo ned er bedre enn ingen - og jeg har tross alt ikke gått opp heller, så da sier jeg meg fornøyd.

Ellers er det i hvertfall én ting det er vesentlig forandringer på fra 1.august til 1.september - og det er brunfargen! Haha, se den forskjellen da! Om et par måneder er jeg vel like bleik som jeg var før sommeren igjen! Elles må jeg si at jeg gleder meg til å trene frem fine markerte muskler nå, for de føler jeg egentlig at jeg har mistet helt i løpet av graviditeten.

Har det skjedd noen forandringer med kroppen din den siste måneden? 

Formoppdatering: august 2017

 • 01.08.2017 kl. 18:31

Nok en ny måned er her, og denne måneden vil jeg gjerne gjøre noe litt annerledes. Istedenfor å sammenligne bildene fra i dag med dem fra 1.juli vil jeg heller vise dere bildene som ble tatt fire dager etter fødselen mot de som ble tatt i dag (eller for å være ærlig tok jeg dem egentlig i går). Jeg synes det er så utrolig! Litt over fire måneder og skiller disse bildene, og jeg føler nesten ikke det har skjedd noen ting med kroppen min.

Jeg ser meg i speilet hver eneste dag, og føler egentlig jeg stirrer tilbake på samme jenta med den samme kroppen som jeg gjorde da vi kom hjem fra sykehuset en kald dag i mars. Vel, disse bildene er et klart bevis på at det gjør jeg i hvert fall IKKE! Kanskje dette bare viser hvor viktig det er å ta bilder og måle seg underveis når man jobber med å forandre kroppen sin - enten man vil opp eller ned i vekt, opp eller ned i fettprosent, eller i muskelmasse. Det kan være veldig vanskelig å bedømme om det skjer noe i det hele tatt om ikke man dokumenterer underveis!

Jeg er kjempe glad for at jeg turde å ta av meg til undertøyet foran Christopher fire dager etter fødselen. At jeg lot han knipse bilder av meg mens jeg følte meg så ekstremt ukomfortabel! Det var helt forferdelig der og da, og spesielt å dele dem med dere etterpå. Men nå er jeg sååå glad for at jeg turte. For det er nå jeg ser den store forandringen som har skjedd!

På bildene til venstre veide jeg 97,5 kilo. I dag veier jeg 79 kilo. Jeg har fremdeles en lang vei igjen før jeg kan stille i bodyfitness, men fy søren så stolt jeg er over hvor langt jeg allerede har kommet!

Formoppdatering: juli 2017

 • 01.07.2017 kl. 15:30

Jeg kan vel være så ærlig å si at jeg ikke følte det var noe vits med formoppdatering denne måneden. For det første fordi jeg ikke føler jeg har forandret meg noe utseende messig den siste måneden, men kanskje mest av alt fordi jeg ikke har med meg vekt til syden, så jeg aner ikke hvor mange kilo som skiller på disse bildene.

Det har vært en del å gjøre den siste måneden, så det har derfor blitt minimalt med trening, men det forandrer seg når vi kommer hjem fra syden. Da skal de gode, gamle treningsrutinene mine på plass for fullt!

1.juni 2017           -           1.juli 2017

Hva synes du? Ser du forskjell?

Formoppdatering: juni 2017

 • 01.06.2017 kl. 12:24

Ny måned betyr ny formoppdatering. Denne måneden har virkelig vært god! Tror mye av grunnen til det kan være at jeg har begynt å trene igjen. Jeg har ikke trent så mye som jeg har ønsket ettersom Dennis har vært ganske syk, og jeg derfor har brukt tiden min på han. Men jeg har fått trent litt hver eneste uke likevel, og det resulterte i at det skjedde noe med kroppen i løpet av mai måned. Føler ikke jeg ser så veldig stor forskjell på bildene, må jeg være ærlig, men vekten har gått fra 88 kilo til 82,5 kilo!

Juhu! Storfornøyd. 4 dager etter fødsel var jeg 97 kilo, og nå - litt over to måneder senere - er jeg 14,5 kilo lettere! Den siste måneden har jeg gått ned 5,5 kilo. Det vil si at av de tretti kiloene jeg la på meg i løpet av graviditeten er allerede 17,5 av dem borte, og 12,5 kilo gjenstår. Jeg har stor tro på at de (og litt til) forsvinner før året er omme.

Ellers må jeg si at jeg føler meg bedre og bedre for hver dag som går. Flere og flere av klærne mine passer, og snart kan jeg forhåpentligvis bruke hele garderoben min igjen!

Nå er jeg spent på hvilke tilbakemeldinger dere har å komme med!

Formoppdatering: mai 2017

 • 01.05.2017 kl. 11:00

Jeg tror aldri jeg har gruet meg så masse til en formoppdatering som jeg har gjort denne gang. Eller fremdeles gjør, for innlegget er ikke publisert enda nå når jeg sitter og skriver det. Jeg gruer meg ikke fordi jeg aldri har vært så stor, for det har jeg jo! Jeg var større 1.april, men jeg gruer meg fordi jeg trodde jeg hadde gått mer ned denne måneden. Og det tror jeg egentlig dere også trodde. Av en eller annen merkelig grunn føler jeg at jeg skuffer dere fordi det ikke går fort nok. Men samtidig vet jeg at det kommer til å bli enda bedre resultater 1.juni - for da har jeg fått lov til å trene i en måned.

Jeg var på første treningsøkt i går, akkurat seks uker etter fødsel, og den vil jeg fortelle dere mer om senere i dag! Akkurat nå er det formoppdateringen det handler om. Forskjellen fra 1.april og 1.mai ser dere altså over og under her. Ikke veldig store forskjeller, men jeg ser likevel at jeg sakte men sikkert blir et lite hakk mindre. Forskjellen på vekten er likevel bare 2 kilo! Satser på det går litt fortere nå når jeg har begynt å trene igjen.

Nå er jeg veldig spent på å høre tilbakemeldingene deres, selv om jeg gruer meg i hjel!

Formoppdatering: april 2017

 • 05.04.2017 kl. 13:21

Jeg bare hopper i det og begynner med formoppdateringene nå jeg! Husker dere da jeg publiserte formoppdateringer i starten av hver måned i fjor da jeg satset mot fitness? Vel, drømmen er fremdeles å stå på scenen, så da starter jeg like gjerne med formoppdateringene nå. Hver måned frem til jeg har oppnådd målet mitt vil dere få disse innleggene med både formbilder og vektoppdateringer.

Jeg hadde aldri trodd jeg ville vært så komfortabel med å legge ut bilder av kroppen min så kort tid etter fødselen. Nå er det to uker og tre dager siden jeg fødte, og det har allerede skjedd masse med kroppen! Jeg synes det er helt sprøtt at vekten viser 90 kilo, for det er hele 20 kilo mer enn før graviditeten, men likevel føler jeg meg ganske komfortabel likevel. Denne kroppen her har tross alt bært frem det vakreste i hele verden.

Men jeg har ikke tenkt å bli her altså. Jeg skal enda mer ned i vekt, en god del også, men det føles samtidig godt at jeg ikke går rundt med hetta over hodet og er flau over hvordan jeg ser ut. Jeg føler meg faktisk ganske OK. Tre dager etter fødselen, altså dagen jeg kom hjem fra sykehuset veide jeg faktisk hele 97 kilo! Og på to uker har jeg altså gått ned til 90, så det går rette veien. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før jeg er tilbake på startvekten. Og ikke minst, hvor lang tid det tar før jeg stiller i bodyfitness!

Her ser dere altså forskjellen på 97 kilo og 90 kilo - ganske sykt at det kun er to uker mellom bildene egentlig.

Kroppen min 4 dager etter fødsel

 • 23.03.2017 kl. 20:10

Det er vel nesten blitt obligatorisk å legge ut bilde av kroppen sin 4 dager etter fødsel - både om man ser ut akkurat som man gjorde før man ble gravid, men også om det er ser ut som de har glemt en der inne. I mitt tilfelle kjenner jeg meg vel egentlig mest igjen i sistnevnte. Alt er slapt og stort... Har en god jobb å gjøre før jeg kan stille i fitness med andre ord, men det får jeg ta litt etter hvert. Nå i første omgang skal jeg bare nyyyte det å være mamma.

Må innrømme at det egentlig var ganske ubehagelig, både å stå så avkledd foran Christopher når han skulle ta bildene, men kanskje enda verre å legge dem ut her. Men jeg tenker slik at for å kunne se framgang er jeg nødt til å dokumentere hvordan jeg er på det verste - både når det gjelder vekt, centimetermål og bilder. Så, nå kan det bare gå én vei!

Kun 6 måneder mellom bildene!

 • 10.01.2017 kl. 22:57

Tenk at dette er mulig! Det er kun litt over et halvt år mellom disse bildene. De til venstre er tatt 1.juni 2016, og de til høyre tok jeg på mandag. Jeg synes det er så fascinerende at kroppen kan forandre seg så mye på så liten tid. Ellers må jeg innrømme at det er litt trist at det tar mye lenger tid å få til forandringer andre veien - men en ting skal jeg love dere (og meg selv), og det er at jeg aldri skal gi opp.

På bildene til venstre var jeg superfokusert på å stille i fitness, mens jeg på bildene til høyre venter mitt første barn og snart skal bli mamma. Hadde du vist meg disse bildene for et halvt år siden hadde jeg bare ledd av det. Jeg hadde aldri trodd det var mulig, og jeg må innrømme at jeg ble veldig sjokkert og måtte stirre på bildene ganske lenge når jeg satte dem sammen tidligere i dag også.

Helt til slutt må jeg innrømme at det er litt trist å se på bildene også, for jeg kommer aldri til å se ut slik jeg gjør på bildene til venstre her. Kan godt hende jeg klarer å få like stram kropp igjen, men den kommer uansett alltid til å ha strekkmerker - strekkmerker etter graviditeten. Noe jeg skal være så ærlig å si at jeg sliter litt med å godta. Menmen, ikke så mye å gjøre med det nå - verdens vakreste skatt kommer snart til verden, og etter det blir det fitnessfokus igjen! Gleder meg.

Hadde du trodd det var mulig å forandre kroppen så mye på et halvt år?

Formoppdatering: juni

 • 01.06.2016 kl. 16:30

Enda en måned er over, og for å være ærlig har jeg følt at denne måneden har gått ganske dårlig. Det var ikke før vi kom til slutten nå, og jeg faktisk fikk se forskjellen i både bilder, centimetermål og forskjellen på vekten at jeg ser det har skjedd litt av hvert denne måneden også. Én ting er i hvertfall sikkert; det er lett å bli blind på seg selv i speilet, for jeg føler absolutt ikke at det har skjedd så mye som det faktisk har!

1. mai 2016           -           1. juni 2016

Nå er det litt forskjeller på både lys og fokus på disse bildene, men jeg føler likevel at man ser forskjellen ganske greit. Spesielt på lårene, som definitivt er blitt mer markerte, men også på midjen som virker en smule strammere. Det er en stund siden forrige fridag nå, og det kommer sannsynligvis til å bli en stund til neste også. Disse ukene før jeg skal til Hellas er rimelig strenge ettersom jeg skal få det litt lettere der nede.

1. mai 2016             -             1.juni 2016

Bak ser jeg også størst forskjell på lårene, men synes også ryggen er blitt en smule mer markert. Fortell meg gjerne om dere ser noe jeg ikke ser! Er gøy med andres synespunkter også. Ellers må jeg innrømme at selv om kardiotreningen er blitt litt tøffere de siste ukene er det deilig å kunne gjennomføre noen av øktene hjemme i stua på min egen elipsemaskin!

Synes dere fremdeles disse formoppdateringene er interessante? Gi meg gjerne en tilbakemelding!

Markerte lårmuskler!

 • 30.05.2016 kl. 11:00

Ser dere det samme som jeg ser på bildet over her? Hihi. Lårmusklene mine begynner så smått å bli markerte, og jeg digger det! Det er så gøy nå når jeg ser at det skjer mer og mer med kroppen for hver måned som går, og samtidig som vi nærmer oss høsten blir kroppen min klar for å stå på den scenen! Æh, ingenting er mer motiverende enn egen fremgang.

Hva synes dere forresten om markerte lårmuskler på jenter? Selv elsker jeg det! Synes det er så utrolig vakkert og sterkt.

Hva synes du om markerte lårmuskler på jenter?

En overraskende oppdagelse!

 • 22.05.2016 kl. 22:02

I dag morges gjorde jeg en overraskende oppdagelse da jeg helt tilfeldig skulle ta bilde av ryggen min uten å "flexe. Eller nærmere bestemt skulle jeg ta bilde av hvordan bodyen så ut bak, og ettersom jeg akkurat hadde våknet og lå i sengen var det mest natulig å sitte avslappet.

Det som da overrasket meg veldig var hvor markert jeg har blitt på ryggen når jeg sitter helt avslappet. Det er flere måneder siden jeg tok bilde fra denne vinkelen forrige gang, eller så meg selv i speilet uten å stramme ryggmusklene, så dere kan tro jeg ble overrasket da jeg så hvor mye som har skjedd bak der.

Jeg ble jo selvsagt både stolt og glad, så derfor er det bare på sin plass at jeg deler bildene med dere. Jeg klarer liksom ikke å la være! Inni mellom må man vel få lov til å skryte litt over seg selv? ;-) Bare for moros skyld tok jeg også et bilde der jeg faktisk strammet ryggmusklene mine - bare for å se forskjell. 

Hihi, det er gøy å bygge rygg! I hvertfall når man ser så stor forskjell om man bare tar i litt på trening. Selv synes jeg en sterk og muskuløs rygg er utrolig vakkert, både på kvinner og menn, så dere kan være sikker på at jeg ikke kommer til å stoppe her!

Liker du å trene rygg?

Det siste halve året!

 • 06.05.2016 kl. 21:00

Vet dere hva? I dag, den 6.mai, er det faktisk akkurat et halvt år siden jeg var på UNO for å gjennomføre min aller første fitnesstrening. Det er helt utrolig at det har gått så fort. 6 måneder allerede! På samme tid føles det som en evighet siden dersom jeg ser på bilder av meg selv fra den tiden - for kroppen min har det virkelig skjedd litt av hvert med dette siste halve året. Og enda mer kommer til å skje i månedene fremover også!

November 2015  -  Februar 2016        -        Mars 2016      -       April 2016       -        Mai 2016      

Jeg synes jo det er så gøy å dele disse transformasjonsbildene med dere, og ettersom det i dag er et halvt år siden jeg startet synes jeg det må være lov å dele noen bilder til! Eller hva? Over og under her ser dere derfor bilder fra november i fjor og helt frem til dagens dato. Der er så spennende dette prosjektet her!

November 2015  -  Februar 2016        -        Mars 2016      -       April 2016       -        Mai 2016      

Jeg kan ikke tro at jeg allerede er over halvveis i dette eventyret mot å stå på scenen for første gang! 6 måneder er gått, og fire måneder gjenstår. Wæ, tiden raser jo bare avgårde!

Formoppdatering: mai

 • 01.05.2016 kl. 13:38

Tenk det, nå er vi allerede kommet til mai, og vi nærmer oss stadig høsten og konkurransetid. Spennende! Men kanskje enda mer spennende var det å måle og veie i dag morges. Jeg har nemlig gått ned en god del denne måneden. Siden 1.april har det forsvunnet hele 3 kilo fra kroppen min, og forhåpentligvis består mesteparten av de tre kiloene av fett.

April 2016                            -                            Mai 2016

Over her ser dere i hvertfall formbildene fra 1.april sammenlignet med de jeg tok i dag den 1.mai! Til tross for at kvaliteten på aprilbildet dessverre ikke er helt optimal føler jeg likevel at jeg klarer å se litt forandringer. I hvertfall om jeg sammenligner bildene med målene. Midjen er den som har forandret seg mest om man kun ser på mål, og jeg synes i hvertfall selv at jeg også klarer å se det på bildene.

April 2016                            -                            Mai 2016

Litt vanskeligere å se så store forandringer fremme, men jeg tror det har noe med at jeg sto bredere med bena og holdt armene mer ut fra kroppen på venstre bildet. Hadde jeg gjort det samme på høyre bildet tror jeg det ville vært litt lettere å se noe små forandringer i hvertfall. Uansett synes jeg at jeg har blitt litt smalere, men om det kun er ønsketenking får heller være en diskusjonssak! Hehe.

Og her ser dere både forbedringen i mål, vekt og posering! Haha, tipper jeg kommer til å være dødsflau over den første poseringen jeg publiserte her inne (og sikkert denne også forsåvidt) når jeg har kommet så langt at jeg er klar for konkurransen! Med andre ord; uendelig mange timer med både styrke-, kardio- og poseringstreninger senere.

Ser du forandringene fra den siste måneden?

Glad-opplevelse på vekten i dag!

 • 20.04.2016 kl. 09:22

God morgen til dere på denne deilige, deilige onsdagen. I dag våknet jeg til tidenes glad-opplevelse. Jeg fikk se 60-tallet på vekta for første gang på godt over ett år. Dere kan tro smilet mitt tok seg et par runder rundt hodet i det displayet lyste 69,5 kilo! Jeg tror forresten aldri jeg har delt det eksakte tallet med dere. Har jeg det? Jeg har sagt at jeg har gått ned så så mange kilo, men aldri nevnt hvor mye jeg veier - om jeg husker rett..?

Uansett, da er det kanskje på tide å gjøre det! I november i fjor var jeg på mitt tyngste noensinne. Da så jeg 80 kilo for første gang - mer nøyaktig 80,3 kilo. Det var da bjellen begynte å ringe. Jeg hadde lagt på meg 12 kilo på ett år, og jeg skjønte at jeg var nødt til å ta grep før det ble for sent. Jeg meldte meg inn på UNO treningssenter, og målet ble å stille i bikinifitness. Vel... Nå, fem måneder senere, er jeg 11 kilo lettere og på god vei mot å nå målet mitt.

Jeg føler jeg har lov til å si at jeg er stolt over meg selv nå. For det er jeg virkelig! Men det stopper ikke her. Jeg kommer til å fortsette å kjøre på som jeg har gjort til nå med både diett og trening helt til jeg er sceneklar en vakker helg til høsten. Jeg er både motivert og giret etter glad-opplevelsen i dag morges, så nå skal jeg komme meg på trening! Lår og rumpe skal pumpes i dag.

Ønsker dere en strålende onsdag!

Formoppdatering: april

 • 02.04.2016 kl. 11:44

Denne månedene har det gått litt opp og ned med vekten, men jeg har likevel hatt en større nedgang på én måned enn jeg har hatt før, noe som er veldig gøy. Centimeter målene går også gradvis nedover, og de finner dere helt i bunn i dette innlegget. Likevel viser det ikke ekstremt stor forskjell på formbildene fra mars og formbildene fra april, derfor velger jeg heller å vise dere hvor langt jeg er kommet på denne reisen helt i fra starten og frem til i dag. Det har jo tross alt gått fem måneder allerede!

November 2015                                         April 2016

Hele kroppen er blitt generelt strammere, og jeg har også fått mye større muskler mange steder. Ryggen er også blitt strammere, mer markert og breiere - wuhu! Midjen er også blitt drastisk smalere - det er midjen, rumpa og puppene det har vært størst forskjell på til nå, noe som er ganske moro!

Ellers går diett og trening veldig bra for tiden, og jeg er endelig kommet inn i en ganske fin rytme. Nå som jeg flytter ut sammen med min kjære vil jo dette med rutiner og slikt bli litt annerledes, men jeg regner med at jeg klarer å finne meg gode vaner etterhvert. Når leiligheten er klar kan jeg jo bruke nesten all min tid på trening og matlaging - jippi!

Igjen må jeg få lov til å takke dere for at dere motiverer meg og støtter meg på denne reisen. Dere er gode!

Formoppdatering: mars

 • 01.03.2016 kl. 14:38

Som dere sannsynligvis har fått med dere begynte jeg på diett i februar, og har spist etter matplanen hele måneden. Jeg var derfor ekstra spent på hva resultatene kom til å vise ettersom jeg faktisk har et høyere kaloriinntakk nå enn jeg hadde før jeg startet på dietten. Men likevel har jeg kommet meg et par skritt nærmere målet.

Her er resultatene mine fra den forrige måneden - uten noe form for redigering eller posering


Februar 2016         -          Mars 2016

Selv om jeg har gått på diett den siste måneden har det vært mest for å stabilisere kroppen og for å passe på at jeg får i meg riktig mengde av de forskjellige næringsstoffene. Nå vet coachen min nøyaktig hva jeg ligger på både i kalorier, proteiner, fett og karbohydrater - så når jeg begynner på konkurransedietten i dag, er det mye lettere for han å sette opp et oppsett som kommer til å fungere.

Selv om jeg har hatt fremgang den siste måneden har likevel vekten stoppet opp de to siste ukene. Alt jeg gikk ned i vekt i februar hendte i løpet av de første fjorten dagene. Derfor er jeg veldig spent på om vekten den neste perioden nå. Jeg krysser fingre og tær, trener hardt og spiser bra - så får vi bare se hva som skjer. Under her ser dere forskjellene den siste måneden i omkrets og vekt.

Det er forresten utrolig moro at mange av dere har sendt meg mailer og meldinger på facebook underveis i måneden der dere har lurt på hvordan det går og sagt at dere gleder dere til neste formoppdatering. Til tider har det virket som dere gleder dere mer enn meg, og det gjør så godt for motivasjonen min!

Tusen, tusen takk for at dere er så interesserte og støttende.

Oppdatering på formen min så langt

 • 03.02.2016 kl. 16:57

Nå er det ny måned noe som betyr at jeg har tatt nye underveisbilder og målt de forskjellige stedene på kroppen min enda en gang. Resultatet har forbedret seg en del siden november, og selv om jeg skulle ønske at det gikk fortere er jeg fornøyd med fremgangen så langt. Jeg regner likevel med at det kommer til å gå litt fortere fremover ettersom jeg nå er begynt på diett. Men det får tiden bare vise! Jeg gleder meg uansett til å måle og veie den første mars. 

Men før den tid; her er resultatene så langt - uten noe form for redigering eller posering


 

november 2015           -            februar 2016

Det er tre måneders hardt arbeid mellom disse bildene, og det er godt å se at resultatene vises på kroppen. Jeg har likevel gjort målinger på de forskjellige kroppsdelene, og der ser jeg enda større forskjell. Det som derimot blir litt rart er vekten. Siden jeg både går ned i fett og opp i muskelmasse - dermed har den stått ganske stille så langt. Fettet forsvinner sakte men sikkert, men musklene bygges også. Under her ser dere likevel forskjellene på vekt og omkrets.

Det er flere av dere som har etterlyst slike oppdateringer som dette, så da håper jeg at dere er fornøyd nå. Så blir det spennende å se hva som skjer frem til neste måned!

Synes du slike innlegg som dette er noe jeg skal ha fast hver måned?

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no