LinnThereseDagsland -

Vil du raskt ned i vekt?

 • 18.09.2017 kl. 19:43

Visste dere at det er nå på høsten det er enklest å gå ned i vekt? Hvorfor det, tenker du kanskje. Vel, jeg vet ikke, men jeg vil tro det har noe med at det er ingenting som skjer på denne tiden av året. Det er ikke jul, heller ikke sommerferie, verken 17.mai eller påske. Ellers er det også mange som begynner med nye gode rutiner nå som et nytt skoleår er i gang. Likevel er det ikke en selvfølge at slankingen går supert fra første stund. Ofte kan det være litt vanskelig å holde motivasjonen oppe. Hadde det ikke vært supert med en kickstart?

C9 kan gi deg denne kickstarten. Det er et program som går over ni dager der du skal følge en detaljert matplan. Alle matvarene får du meg i pakken. I tillegg til en shaker, brosjyre med tips, triks, oppskrifter, treningsøvelser og selvsagt matplanen. Målebånd får du også med, slik at du kan måle resultater underveis og etter den niende dagen.

For å fortelle litt kort hva det går ut på så er de to første dagene en slags renselse. Da skal du ikke spise noe, kun drikke noen aloe vera shaker for å få renset kroppen. Blir du likevel supersulten følger det med en friliste i brosjyren. Her står det listet opp en del frukt og grønt du kan spise hvis sulten holder på å ta knekken på deg. En smoothie av bær er i hvertfall superpopulært!

 

Fra dag tre spiser du en middag på 600 kalorier hver dag. Du kan enten mikse sammen din egen middag eller følge noen av oppskriftene som du finner i brosjyren. Men husk å bruke disse 600 kaloriene godt. Du kan selvsagt bruke dem på potetgull om du vil, men hadde det ikke vært litt bedre med en middag som metter mye lenger..?

De to første dagene er vanskelige, og det er derfor lurt å starte C9 når man går inn i ei helg slik at man slipper å sitte på jobb eller skole uten energi. Fra dag tre derimot vil du plutselig føle deg mye mer opplagt og full av energi! Etter disse ni dagene opplevde jeg selv en stor bedring i at jeg hadde masse energi, økt livskvalitet og kjempe masse motivasjon for videre vektnedgang. Jeg hadde tross alt gått ned veldig mye på kort tid, og dette gav tidenes motivasjonsboost.

Jeg gikk ned 4,2 kilo og 22,5 centimeter fordelt på hele kroppen på bare ni dager. Blant annet ble jeg hele 5 centimeter smalere over midjen!

Ønsker du å høre mer om dette er det bare til å legge igjen en kommentar med ulike spørsmål du måtte ha. Ellers kan du kjøpe C9 med vaniljesmak her og med sjokoladesmak her. Min favoritt er sjokolade, men vanilje er også vanvittig god!

Kommer du ikke inn i bunaden?

 • 02.05.2017 kl. 20:00

Er du en av dem som sliter med å komme inn i bunaden? Har du kanskje noen få kilo ekstra som gjør at bunaden ikke går igjen? Kanskje burde du ha sydd den ut, men du valgte å la være fordi du hadde store planer om å gå ned i vekt til 17.mai? Vel, tro meg, du er ikke alene! 

Og slapp helt av, det er enda ikke for sent å komme seg inn i bunaden til 17.mai!

Flertallet av de som har planer om å gå ned i vekt kommer som regel aldri i gang. Andre sprekker underveis, og gir opp. Uansett hvilken påstand du kjenner deg igjen i, så er det noe felles for dere alle; dere kommer dere ikke inn i bunaden. Nå som vi allerede er i mai begynner det å bli ganske sent å gjøre noe bare ved hjelp av trening og et sunt kosthold. Du behøver litt flere hjelpemidler ettersom tiden er så knapp.

Mitt tips til deg er derfor å teste ut C9! Change 9 er en slags kur som går over ni dager som kan hjelpe deg med blant annet å få høyere energinivå, rense kroppen din skikkelig og sist, men ikke minst; miste en del kilo og centimeter - uten å gå opp igjen etterpå. Jeg har selv testet ut kuren, og ble strålende fornøyd med resultatet. På ni dager gikk jeg ned 4,2 kilo og 22,5 centimeter fordelt over kroppen. Blant annet ble jeg hele 5 centimeter smalere over midjen! Bildene mine fra dag 1 og dag 9 ser dere under her.

Jeg gikk faktisk ikke opp igjen etter endt kur heller! Noe som i stor grad er på grunn av at man totalforandrer kroppens innside; noe som også viser igjen på utsiden! Man tar blant annet kapsler hver eneste dag som holder søtsuget borte, disse har man mange igjen av etter disse 9 dagene. Dersom man fortsetter med disse i en liten stund etterpå vil man altså lettere holde seg til sunn og næringsrik mat, uten å få søtsug.

Over her ser dere mesteparten av hva dere får med i esken; en pose proteinpulver, 2 flasker med den populære aloe vera gel juicen, en eske med fiberposer (som holder sultfølelsen i sjakk - disse er det også mange igjen av etter de 9 dagene), forever lean kapsler, et målebånd til å se resultatene, og en brosjyre hvor det står listet opp alt du skal spise/drikke i løpet av disse dagene, en liten dagbok som du kan følge utviklingen gjennom, treningstips, middagstips, vanlige spørsmål og mye, mye mer!

Om du kjøper C9 nå får du også med denne shakeren (som har to ekstra rom til pulver eller annet) som du kan bruke til å blande proteinshaken i! Helt gratis. Jeg leverer også pakken til deg på døren, uten ekstra kostnader, dersom du bor på haugalandet. Om ikke sender jeg den selvsagt i posten, og du har den i løpet av 2-3 dager!

Synes du dette høres bra ut? Vel, det blir bedre! Om du ikke er fornøyd får du nemlig alle pengene dine tilbake, uten noen problemer, så lenge du gir beskjed om at du ikke er fornøyd innen 90 dager! Og med tanke på at 17.mai bare er 15 dager unna, har du goood tid på deg. 

Du kan kjøpe C9 med vaniljesmak her og sjokoladesmak her!

Begge smakene er veldig gode, men sjokolade er min favoritt ♥ Spørsmål kan legges igjen i kommentarfeltet under eller sendes på mail til ltd-forever@hotmail.com!


Siden jeg vet at flere gravide og ammende leser bloggen min er jeg nødt til å nevne at denne ikke skal tas om du er gravid eller ammer!

Slik holder du nyttårsforsettet!

 • 02.01.2017 kl. 21:35

Jeg er ganske sikker på at det er mange av dere som har satt dere et nyttårsforsett som omhandler å leve sunnere, gå ned i vekt, komme i form eller lignende. Det jeg dessverre også vet er at mange av dere kommer til å sprekke underveis fordi dere mister motivasjonen. Dere ser ikke nok fremgang, og mister derfor både lyst og viljestyrke til å fortsette. Om du er redd for at du er en av de jeg prater om over her så har jeg et godt tips til deg - håpet er med andre ord ikke ute enda!

Løsningen er nemlig veldig enkel. Kickstart vektnedgangen med C9! På den måten vil du oppnå svært gode resultater over veldig kort tid - faktisk bare ni dager - og etter kuren vil du (så sant du fortsetter å spise sunt og bevege deg selvfølgelig) ikke gå opp igjen det du har gått ned på disse ni dagene. Faktisk er det stor sjanse for at du fortsetter å gå enda mer ned, og hvor motiverende er ikke det!?

Jeg har selv prøvd meg på C9 tidligere, og ble superfornøyd med resultatet! Faktisk så fornøyd at både mamma, mormor og morfar valgte å hive seg på de også - og med samme gode resultat. Det er ikke uten grunn at C9 er mitt absolutt mest solgte produkt.

Det er ingen tvil om at det kan være utfordrende å følge programmet til C9 i de ni dagene det varer, men når man har kommet seg igjennom føler man seg så mye friskere, sunnere og ikke minst lettere.

Under her ser dere hva disse ni dagene gjorde med kroppen min! Grunnen til at du går ned så mye er fordi en C9-kur i hovedsak kun inneholder produkter med aloe vera. Dette gjør at kroppen renses for avfallstoffer og kvitter seg med dem - noe som selvsagt gjør at du blir både lettere, slankere, strammere og sunnere!

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

Du får med alt du trenger av produkter til disse ni dagene (pluss at du har en del igjen etter at kuren er over også), en detaljert oversikt over alt du skal spise, tips til gode og sunne smoothie- og middagsoppskrifter, forslag til treningsformer, en brosjyre hvor du kan føre inn fremgangen din og et målbånd til å sjekke forandringer!

Du kan kjøpe C9 med sjokoladesmak her og C9 med vaniljesmak her!

Send meg gjerne en mail til ltd-forever@hotmail.com eller legg igjen en kommentar under her dersom det er noe du lurer på. Husk også at om du ikke er fornøyd med C9 får du pengene tilbake (så lenge du klager innen 90 dager etter kjøpsdato). Lykke til!

Kunne du tenke deg å kickstarte livsstilforandringen med C9?


PS: Du må selvsagt ikke ta C9 om du er gravid eller ammer.

Julegavetips til småbarnsforeldre!

 • 04.12.2016 kl. 18:34

Kjenner du noen som nylig har satt et nytt lite mirakel til verden? Noen med en liten baby, et barn eller kanskje noen med barn på vei. Noen du kunne tenke deg å gi noe annet enn bare baby-, barneklær eller leker til. Kanskje har de nok av det allerede? Her har jeg derfor funnet frem fire gode produkter som er perfekt å gi i julegave til dem. Produkter som er utrolig nyttige for både barn og foreldrene, og som de kommer til å ha mye større glede over enn en body som likevel snart er for liten.

Propolis - denne fungerer utmerket for tørr hud, små kloremerker babyen kan ha laget på seg selv i løpet av natten, rumpekrem for barnet, men også fuktighetskrem for alle i alle aldre. Ettersom denne kremen inneholder propolis som er det stoffet biene har inne i bikuben for å holde den ren har også mange kunder opplevd at den har hatt stor effekt på både psoriasis og eksem! Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Aloe vera gelly - Planten på tube. Denne her er det utrolig lurt å ha stående i hus, i hvertfall om du har en liten baby eller små barn. Små barn som gjerne brenner seg på både ovner, stekeovnen, mammas varme kaffi, gryter etc. Når uhellet først er ute kan du smøre denne kremen på, og den lindrer veldig godt. Alle har vel hørt om hvor god aloe vera planten er til slike skader? Vel, denne kremen er så og si planten på tube, du kommer faktisk ikke nærmere en plante i tubeform enn du gjør med denne kremen. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Hand & face soap - Denne såpen fungerer som både håndsåpe, dusj- og kroppssåpe, fungerer ypperlig til barbering, som intimsåpe eller kroppssåpe/shampo for barn og baby. Med andre ord er denne utmerket ettersom den fungerer til alt mulig, og man dermed slipper å ha ti tusen forskjellige såper stående i dusjen. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Lips - Det siste produktet er lips! Dette er egentlig en lipsyl, men den kan brukes til så mye mer enn bare det. Har barnet fått sår og bleieutslett på stumpen kan man smøre med denne lipsylen, bare husk å ha to dersom man bruker den som vanlig lipsyl også, haha. Denne er perfekt å ha i jakkelommen eller vesken, og er et helt førstehjelpsskrin i en liten tube. Brannsår i form av varme, brennesler, brannmanet etc., utslett, stikk og mye mer - denne lindrer for alle disse tingene, og med et lite barn løpene rundt bena på deg kan det være vanskelig å beskytte det fra alle brennende og stikkende ting. Er ulykken først ute tar du bare opp lipsylen og smører den ut på såret eller der det svir. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Dersom du bestiller noen av disse produktene inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask!

Kjempe gøy med ekstra penger nå før jul!

 • 22.11.2016 kl. 17:57

Wow, som Forever-produktene fyker ut for tiden! Spesielt fuktighetskremen propolis går som varmt hvetebrød om dagen. Jeg bestilte en pakke med flere varer fra fabrikken i forrige uke, og i dag fikk jeg hentemeldingen. Oppi der lå det blant annet 6 tuber med propolis + jeg hadde ei tube på lager fra før. Ti minutter etter at esken med varer var åpnet var alle syv propolis-tubene solgt! Wuhu. Det er kjekke nyheter nå rett før jul.

- På bildet under her ser dere hvilke produkter som skal ut til en av kundene mine. Hun har som dere sikkert ser bestilt et komplett hudpleie-sett nå som vinteren er rett rundt hjørne -

Aloe bath gelée kan kjøpes her // Aloe activator her // Mask powder her // Propolis her (2 for 1 ut november) // Firming day lotion her // aloe lips her // Recovering night creme her // Forever alluring eyes her

Om du også ønsker å høre mer om jobb-mulighetene i Forever, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg en mail til ltd-forever@hotmail.com så svarer jeg på alt du måtte lure på, hjelper deg i gang og ikke minst følger deg opp og motiverer deg i etterkant. Du er din egen sjef og bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe. Uansett om du kun ønsker å handle til eget forbruk, vil ha et par tusen ekstra i måneden eller om du vil ha en fulltidsjobb er det bare til å sende meg en mail - jeg hjelper deg gjerne. Forever passer for alle!

Ellers må jeg få minne dere på at det fremdeles er 2 for 1 på propolis ut november! 

Julegavetips til venninne, mor og søster!

 • 20.11.2016 kl. 18:00

Det er søndag igjen, og det vil si at det er tid for nok en runde med julegavetips. Denne gang tenkte jeg at jeg kunne ta for meg julegavetips til venninne, søster og mor - ettersom det er mye av det samme som kan gis til alle disse tre velger jeg å ha dem i ett og samme innlegg. Derfor har jeg plukket ut noen skjønnhetsprodukter som uten tvil kommer til å glede din kjære mor, søster og venninne.

Delicious lipstick - Det første produktet jeg vil anbefale dere å pakke inn under treet med mor, søster eller venninnes navn på er denne fantastiske leppestiften. Den er beriket med Aloe vera og gir en vakker farge med en luksuriøs følelse. Den finnes i hele tolv forskjellige farger, fra dus til dramatisk, og med en mild smak av vanilje gir den deg nydelige lepper. Du kan lese mer om dem og/eller kjøpe dem her.

Aloe nourishing serum - Det andre produktet som passer perfekt i denne sammenheng er et av mine absolutte favorittprodukter. Silkemykt, fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og momosaekstrakt. Det er utrolig drøyt og holder derfor i en evighet. I tillegg til at det er helt fantastisk for huden kan det også brukes i håret dersom du sliter med tørt og brusete hår. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe det her.

Luscious Lip Colour - Det aller siste produktet jeg vil anbefale deg å gi bort i gave er en kjempe stilig lipgloss med både speil og lommelykt. Lipglossen har en fast plass i sminkevesken min og blir påført til alle festlige anledninger! Dette er en pleiende lipgloss ettersom den er beriket med aloe vera. Den reflekterer lyset på en helt unik måte som gir det et stålende smil. Og med det innebygde speilet og lyset som jeg så vidt nevnte kan du enkelt påføre den når og hvor som helst - og jeg lover dere jenter, den lipglossen der er tidenes partytriks! Denne finnes i fem forskjellige farger, jeg har den i double diamond. Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren din om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask!

En gledelig nyhet!

 • 16.11.2016 kl. 15:05

Husker dere propolis? Et av Forever Livings mest populære produkter. Den fungerer til det meste, og er ypperlig til alt fra kuldekrem, fuktighetskrem, rumpesalve til babyer og bakteriedrepende krem. Jeg har skrevet om den hundreogfemti ganger før, og jeg vet at mange av dere både har hørt om den og har gode erfaringer med den - derfor tenker jeg at jeg ikke trenger å liste opp alle fordelene ved denne tuben.

Jeg kan likevel nevne at det er denne jeg smører magen min med hver eneste kveld før jeg legger meg, og så langt har jeg ikke fått ett eneste strekkmerke! Krysser fingrene for at det er propolisen som er hemmeligheten. Uansett, det jeg gjerne vil dele med dere er at det er 2 for 1 på denne fantastiske tuben ut november! Så om du i likhet med meg sverger til denne når det kommer til kremer så kan du med god samvittighet hamstre nå i november.

Dette er jo en ypperlig julegave også! Til de som har alt. Så om du ønsker å benytte deg av dette unike tilbudet kan du bestille så mange du ønsker her inne, og du vil få det dobbelte hjem i postkassen din! Eller eventuelt på døren din, uten ekstra kostnader, om du bor på Haugalandet.

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet dersom du har noen!

Julegavetips til alle menn!

 • 13.11.2016 kl. 18:00

I dag er det mandag og nye julegavetips! Etter forrige ukes julegavetips til de firbeinte tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om julegaver til mannfolkene som står oss nært. For jeg selger veldig mange flotte produkter for han også. Nå kommer det selvsagt litt an på hvordan han er som person og hvilke interesser han har. Derfor skal jeg prøve å gjøre det så allsidig så mulig slik at det passer for alle menn der ute.

Første produkt er et slikt produkt som alle menn - og kvinner - liker. Det er nemlig ei såpe som fungere til alt! Jeg har tipset dere om denne før også, men ettersom det er mannespesial i dag er jeg nødt til å ta den med igjen. Aloe Hand & Face. Den kan brukes først og fremst som en håndsåpe ved siden av vasken, men også som kroppssåpe i dusjen, shampo for de minste, barberingssåpe for både kvinner og menn, intimsåpe - noe som også betyr at den kan brukes som barberingssåpe ved intimbarbering. Altså, hvor hendig er ikke dette? Og menn som som oftest er veldig enkle kommer til å elske å få en slik alt mulig såpe til jul. 

Når det er sagt er dette en mild såpe som kan brukes over hele kroppen av både barn og voksne - også dem som har følsom hud! Den skummer herlig og gir en ren, myk og silkeglatt følelse. Du kan lese mer om og/eller kjøpe den her.

Badesaltet er som dere ser allerede godt brukt, og dusjsåpen er dessverre helt tom og emballasjen kastet. Jeg har derfor ikke den med på bildet, men du finner bilde av den inne på nettsiden min!

Disse produktene kan enten kjøpes hver for seg eller som et sett. Aroma Spa Collection er et sett på tre produkter som garantert slår an blant det motsatte kjønn (og samme kjønn forresten!) for hvem liker vel ikke massasje? Dette settet består av en flaske med badesalt som inneholder velduftende lavendelolje og andre essensielle oljer som beroliger og pleier huden (kan fås kjøpt alene her). Produkt nummer to er Relaxations Shower Gel som er en luksuriøs såpe som rengjør og pleier huden din. Den lukter også helt fantastisk (kan fås kjøpt alene her). Siste produktet er massasje lotion i samme settet. Denne både pleier og gir fuktighet til huden din samtidig som den er veldig behagelig og enkel å smøre ut for den som masserer deg (kan fås kjøpt alene her).

Så, hvorfor ikke gi dette settet til din kjære? Du kan lese mer om og/eller kjøpe her.

Jeg har for lengst mistet tellingen på hvor mange av disse aftershavene jeg har solgt, men det er i hvertfall et to sifret tall! Kjæresten min bruker den faktisk også, og den lukter såå godt. Den har en slags frisk og maskulin duft - ikke så lett å forklarer lukten på en annen måte enn den. Du må rett og slett bare prøve den selv - eller eventuelt prøve den på typen da ;-) Det er en oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe Vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden, og gjør den myk og glatt. Denne passer det å gi til enhver herremann under juletreet i år - omså det er pappa, onkel, kjæresten, tenåringen eller bestefar - lukten er tidløs og passer alle aldre! Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader om du ønsker det! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

Julegavetips til den firbeinte!

 • 06.11.2016 kl. 17:35

Nå er det søndag igjen, noe som betyr at det er tid for ukens julegavetips. Denne gangen vil jeg tipse dere om julegaver til den firbeinte. Om det så er hest, hund, katt eller gris - dette er et produkt som passer alle dyr. Og disse dyrene er jo akkurat som våre egne barn, så de fortjener absolutt sin egen julegave. Aloe Veterinary Formula er en væske med aloe vera, som gjør at den er ideell å bruke ved rengjøring. Den gir også næring til tørr hud, pels, poter, spener, hover, man og hale.

 Den kommer i ei stor flaske og det medfølger en sprutetut. Med denne tuten kan du velge om du ønsker at væsken skal sprayes ut eller dusjes ut. Dersom den firbeinte er litt skeptisk til slike flasker kan det være lurt å bruke "dusjen". Det er det vi gjør på vår lille chihuahua, og da går det helt fint.

Han tripper rundt med myke poter, pels, hud og hale etter å ha testet ut denne sprayen. Noe av det fineste og mest fornuftige du kan gi til den firbeinte venn til jul! Kan kjøpes og/eller leses mer om her. Har du spørsmål må du gjerne stille dem i kommentarfeltet under her eller sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com! ♥

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-3 dager om du bor et annet sted i landet.

Julegavetips til den gravide

 • 30.10.2016 kl. 17:00

Har du en gravid kjæreste, men kanskje ikke all verdens penger? Ikke bare er denne julegaven relativt billig, men den er også ekstremt personlig, og jeg lover deg at den kommer til å bli satt stor pris på! Jeg hadde i hvert fall blitt veldig glad for denne gaven selv.

Gi ei tube med et av Forever Livings mest populære produkter, nemlig heat lotion. Dette er en såkalt «tenkekrem», det vil si at den enten varmer opp musklene eller så kjøler den dem ned - alt etter hva kroppen trenger der og da. Den gjør dessuten huden myk og glatt, og dufter friskt av mint. 

Denne er veldig deilig å bli smurt inn med for absolutt alle, men den er kanskje ekstra deilig for oss gravide. Å smøre denne nederst i ryggen, ved bekkenet, eller andre steder din gravide kjæreste har vondt etter en lang og slitsom dag kan virkelig gjøre en forskjell! Kjæresten min har gjort dette med meg flere ganger - og det er virkelig magisk! Smertene forsvinner på 1-2-3.

For å gjøre det hele ekstra personlig og koselig kan du legge ved et hjemmelaget klippekort av typen jeg har laget over her. På den måten kan hun selv velge når hun skal få disse massasjene, og når hun trenger dem mest.

​Heat lotion kan du kjøpe her - og dersom du bestiller nå får du med disse fem klippekortene i tillegg!

Send meg gjerne en mail på ltd-forever@hotmail.com om du har noen spørsmål på forhånd. Du kan gjerne stille dem i kommentarfeltet her også. Er dette noe du hadde blitt glad for å få i julegave av din kjære?

Jeg søker prøvekaniner!

 • 06.10.2016 kl. 12:32

Jeg søker etter flere personer som vil prøve forskjellige Forever Living produkter for meg - HELT gratis! Alt jeg ønsker i gjengjeld er din ærlige tilbakemelding om produktene. Som takk legger jeg også ved en liten gave. Høres dette ut som noe for deg kan du bare legge igjen en kommentar i dette innlegget der du skriver «Jeg ønsker å prøve produkter». Husk også å fylle ut eposten din i feltet, så tar jeg kontakt med deg på mail og avtaler nærmere der!

Bor du her i distriktet leverer jeg varene til deg på døren, helt gratis. Bor du andre steder i landet skal jeg sende varene til deg, og du slipper selvsagt å betale frakten! 

Dette kan være en gyllen mulighet til å finne julegaver til «de som har alt». Velvære produkter er jo noe ingen kan få nok av! Ta sjansen da vel. Jeg gleder meg til å høre fra deg. I mellomtiden kan du gjerne ta deg en tur innom nettbutikken min her for å se hvilke produkter jeg har!

Legg igjen en kommentar der du skriver «Jeg ønsker å prøve produkter» om du er interessert. Da kontakter jeg deg på mail, så avtaler vi nærmere der!

edit: Så utrolig gøy at så mange av dere er interesserte! Er nødt til å sette en stopper etter de 50 første ettersom det var så stor etterspørsel. Tusen takk for alle som vil hjelpe!

Pleieprodukter til den gravide #2

 • 11.09.2016 kl. 18:39

Etter at den første posten med pleieprodukter til den gravide ble så godt tatt i mot (kan leses her) tenker jeg at en post nummer to i samme kategori kunne være en god ide!

 

Denne gangen har jeg lyst til å dele et produkt jeg selv har vært fast bruker av i over ett år, men som jeg virkelig har vært avhengig av etter at jeg ble gravid. Nemlig denne super gode lipsylen som er stappfull av aloe vera! Etter at jeg ble gravid har jeg hatt helt utrolig tørre lepper - om det er på grunn av spyingen eller om det er hormonelt vet jeg ikke - det eneste jeg vet er at jeg ikke har antydning til tørrhet om jeg bruker denne lipsylen.

Den holder leppene fuktige i en evighet, og gir også en fin glans, slik at det ser ut som man går med lipgloss. Denne lipglossen beskytter også leppene mot både vær og vind. Men kan også brukes på for eksempel insektstikk, tørre neglebånd eller brannskader. Kun fantasien setter grenser - aloe vera fungerer jo mot det aller meste.

Lipsylen kan fås kjøpt her, og jeg leverer den gratis til deg på døren dersom du bor her på Haugalandet. Om ikke sender jeg den til deg, og da koster det 20 kroner i frakt (OBS: ikke 159,- som det kommer opp på hjemmesiden min)! Det er også 90 dagers fornøyd kundegaranti på lipsylen, noe som betyr at du får alle pengene igjen om du ikke er fornøyd!

Har du erfaringer med denne lipsylen?

Mitt hvorfor!

 • 02.09.2016 kl. 20:00

Når man er forhandler for Forever Living får man gjerne spørsmål om hva som er "vårt hvorfor". For det er nemlig sånn at man sjelden kommer langt om man ikke klarer å motivere seg selv. Om man ikke har et sterkt hvorfor. Selv har jeg slitt veldig med å finne mitt hvorfor. Finne ut hvorfor jeg vil satse på Forever. Men nå har jeg endelig funnet det, og det har jeg lyst til å dele med dere!

For det er ingen hemmelighet at vi ikke svømmer i penger. Vi sliter ikke økonomisk, men vi er heller ikke rike. Jeg får arbeidsavklaringspenger fra NAV, mens min kjære er ekstrahjelp som kokk nede på Egon - noe som faktisk har utviklet seg til å bli en mer eller mindre fulltidsjobb for han! Juhu. Men poenget mitt er at vi bor for oss selv, får regninger som alle andre og må kjøpe mat og husholdningsprodukter selv. Nå som vi får en liten en til våren ønsker jeg derfor å forbedre økonomien vår.

Jeg har lyst til at barnet mitt skal ha det godt. Ikke sånn at det blir utakknemlig og kravstor - men sånn at det slipper og måtte bekymre seg for mamma og pappas økonomiske problemer. Barnet skal ikke måtte få dårlig samvittighet for å ønske seg en leke. Eller sitte hjemme når sommerferien kommer samtidig som alle klassekameratene reiser på ferie.

Jeg har heller ikke lyst til å kaste barnet ut i barnehaget så snart permisjonen er over. Jeg vil gjerne være hjemme med barnet en liten stund til. Prøve å få alt til å gå rundt, samtidig som barnet har trygge rammer rundt seg, og ikke begynner i barnehagen før det er noe han eller hun - og ikke minst vi som foreldre - er klare for selv. Jeg vil kunne gi barnet mitt den beste barndommen i hele verden, og jeg vil ikke måtte bekymre meg for penger underveis. 

Jeg jobber derfor masse med Forever nå slik at det kan gi meg en bonus litt lenger frem i tid. Jeg har allerede merket at salg ut til kunder går som det suser. Om rundt ett år er målet mitt at jeg slipper å bekymre meg for den økonomiske situasjonen, og for at barnet vårt må ut i barnehage før det er ett år. Noe som absolutt ikke er bra i følge forskning. Det er viktig med trygge rammer for en som er helt ny i verden - og med jobb i Forever er dette noe jeg har mulighet til å gi barnet mitt, i lang, lang tid fremover.

Send meg gjerne en mail på ltd-forever@hotmail.com om du ønsker å jobbe som forhandler av Forever Living - eller om du bare ønsker å høre mer om mulighetene dine. Jeg hjelper deg gjerne!

Pleieprodukter til den gravide!

 • 22.08.2016 kl. 16:17

- Jeg har veldig lyst til å begynne med en ny spalte, nemlig pleieprodukter til den gravide, der jeg i ny og ne tipser dere om produkter som kan være supre å ha i baderomshyllen om du lager et lite menneske! -

Propolis. I utgangspunktet en veldig god og tykk fuktighetskrem som også inneholder aloe vera. Den er både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft. Faktisk er den et av Forever Livings mest populære produkter. Etter at jeg ble gravid har jeg brukt denne på magen, hoftene, puppene og rumpa hver eneste dag for å gjøre huden så elastisk som mulig.

Det er enda ikke vitenskapelig bevist at kremer hjelper for å forebygge strekkmerker under graviditet, men ettersom jeg vet hvor godt dette produktet er tenker jeg at jeg har ingenting å tape på å faktisk prøve. Mamma fikk masse strekkmerker da hun var gravid, og jeg kommer sannsynligvis til å få det samme - derfor smører jeg meg med denne daglig i håp om at det kommer til å hjelpe.

Så langt har jeg god tro på produktet, og kommer selvsagt til å oppdatere dere på dette strekkmerke-mysteriet underveis. I mellomtiden vil jeg gjerne tipse dere om at denne kremen fikk årets skjønnhetspris i 2015, og faktisk kan brukes på såre barnestumper når babyen er kommet til verden. Den er også perfekt å smøre i ansiktet på den lille når det er kaldt ute for å unngå tørr vinterhud. Den fungerer derfor utmerket for oss som er gravide, og skulle vi ikke klare å bruke den opp på oss selv før den lille kommer til verden kan det også brukes på de små - noe så praktisk!

Propolis kan kjøpes her, og jeg leverer den personlig på døren din (helt gratis selvfølgelig) om du bor på Haugalandet. Ellers sender jeg den i posten til deg om du bor andre steder i landet. Legg igjen en kommentar eller send meg gjerne en mail til ltd-forever@hotmail.com om du lurer på noe.

Vil du kvitte deg med feriekiloene?

 • 05.08.2016 kl. 21:20

Det er ingen hemmelighet at trening og sunt kosthold over tid er det aller beste alternativet når man ønsker å gå ned i vekt, enten det er snakk om å halvere kroppsvekten eller å kvitte seg med et par feriekilo. Men ofte kan det være vanskelig å komme i gang ettersom man må holde på en liten stund før man ser endringer på kroppen og baderomsvekten - da kan det hjelpe å kickstarte med en C9! 

Dette er en boks som inneholder alt du trenger i ni dager. Alt av mat og drikke befinner seg oppi denne boksen, sammen med en liten brosjyre som inneholder en hel haug informasjon. Blant annet hva du skal spise og drikke i løpet av de dagene, hvilken rekkefølge og mengden. Du får også treningsforslag, smoothieoppskrifter og en liten dagbok hvor du kan føre opp vekt, centimetermål og hvordan det går dag for dag.

Det følger også med et målebånd som du kan bruke til å kontrollere fremgang i omkrets, og ikke bare i vekt. I løpet av disse ni dagene opplever mange at de får mye mer energi, mer overskudd og ikke minst føler seg friskere og raskere. Og "bivirkningen" er at de aller, aller fleste går ned noen kilo og noen centimeter i løpet av disse dagene. Dette er derfor perfekt om du ønsker en endring, men ikke har motivasjon til å dra deg på treningssenteret. Starter du med denne skal du se motivasjonen strømmer på - det gjorde den hvertfall med meg!Selv prøvde jeg faktisk denne C9-boksen for akkurat ett år siden, og jeg gikk ned 4,2 kilo og inn 22,5 centimeter fordelt på kroppen. Noe jeg var meget fornøyd med - spesielt fordi kiloene ikke kom tilbake like etter at jeg var ferdige med disse ni dagene. Men dette har selvsagt med om du fortsetter å spise sunt å gjøre. Det sier seg selv at de kommer krypende tilbake om du hopper rett tilbake til potetgullet og sjokoladen. 

Lurer du på noe mer kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com så skal jeg svare deg så godt du kan. Ellers finner du også litt mer informasjon i tillegg til muligheten å kjøpe C9 med sjokoladesmak her og med vaniljesmak her. Jeg leverer esken gratis til deg på døren om du bor i nærheten, om ikke sender jeg den i posten!

Start dagen med en shot!

 • 02.08.2016 kl. 17:02

- Start dagen med denne fruktige shoten full av C-vitaminer - så kan det hende du slipper unna influensaen denne høsten! -

Den første i hver måned får alle vi som mottar nyhetsbrev fra Forever Living en epost som forteller oss hva som er denne månedens produkt. Nå i august er det Pomesteen Power som har fått den æren. Dette er en juice laget av aloe vera, granateple, pære, mangostan, bringebær, bjørnebær og blåbær - og sammen blir dette altså en fruktig og god drikke som gir deg tidenes C-vitaminkick!

Nå som kulden og influensatiden er rett rundt hjørnet passer det derfor ypperlig å gå til innkjøp av denne flasken som du kan ta en shot av hver eneste morgen. Det vil gi deg masse C-vitaminer som vi alle vet er viktig for at kroppens immunforsvar skal fungere optimalt. Selv startet både min kjære og jeg dagen med denne shoten i dag morges, før vi inntok frokosten, dette kommer vi også til å gjøre hver eneste dag fremover. Noe vi både tror og håper vil holde influensaen borte denne høsten.

Kroppen vår kan ikke danne vitamin C selv, men vi må sørge for å få dette i oss via nok frukt og grønnsaker hver eneste dag. Er du dermed en av dem som ikke er så glad i frukt og grønnsaker, eller kanskje du bare vil være på den sikre siden - slik som oss - kan det være lurt å investere i denne flasken. I tillegg til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon bidrar vitamin C også til å redusere trøtthet og utmattelse.

Tror du dette kan være noe for deg kan du finne mer info og muligheten til å kjøpe denne juicen her.

Ellers kan du bare sende meg en mail - ltd-forevere@hotmail.com - om det er noe du lurer på.

Bobler over av motivasjon!

 • 27.07.2016 kl. 14:17

- Kom ikke hjem før nærmere 23 i går kveld, så da ble det dessverre litt for sent for en update. Men derfor publiserer jeg det heller nå! Håper det er ok? -

Herlighet for en kveld! Kjenner jeg nesten bobler over av energi, motivasjon og inspirasjon nå! Jeg har nemlig nettopp vært på besøk hos ei som jeg ikke kjente for ett år siden, men som når er blitt både ei venninne, en kollega og en som inspirerer meg masse.

Det var nemlig hun som introduserte meg for Forever Living, og hjalp meg i gang. Det er hun som har inspirert meg når jeg har mistet gnisten, og hun som har hjulpet meg til å tjene en hel haug av penger som jeg aldri hadde hatt om det ikke var for at jeg valgte å bli forhandler for Forever Living.

I kveld var jeg og tre andre samlet hjemme hos henne, og der satt vi og giret hverandre opp. Vi pratet om nye måter å rekrutere andre på, og ikke minst hvordan vi kan nå ut til dere. I tillegg snakket vi om hvordan vi kan holde motivasjonen oppe, og unngå å havne i bunn av berg og dalbanen. Vi kom frem til konklusjonen om at det er umulig å havne i motbakkene, men at det er viktig å huske på at det er i motbakker det går oppover. Og ikke minst at det krever litt energi og arbeid - men når man står på toppen igjen er det virkelig verdt det!

Så nå skal jeg sette meg ned og jobbe for fullt. Jeg skal skrive innlegg, kontakte kunder, og prøve å få flere kollegaer. Kanskje akkurat du vil bli min kollega? Ta i så fall kontakt med meg på ltd-forever@hotmail.com så skal jeg fortelle deg mer om mulighetene du har! Informasjonen er tross alt gratis, så hva har du å tape?

Mirakelmiddel som kan brukes på alt!

 • 10.07.2016 kl. 18:06

Dere husker kanskje komlemiddagen jeg plutselig bestemte meg for å lage på torsdag? Vel, det er faktisk første gang jeg har laget noe som skal ligge i gryta å koke så lenge. Dette førte dermed til at det boblet over et par ganger, og at jeg ikke hadde full kontroll hele tiden. Men det var ikke det som ble problemet. Problemet kom nemlig først da jeg var ferdig, og så at kokeplaten så ut slik som dette!

Jeg kunne naturligvis ikke vaske det av mens det enda var lett å fjerne ettersom kokeplaten var glovarm. Jeg ventet derfor til dagen etter før jeg gjorde noe som helst, og da kan dere tenke dere hvor godt det hadde satt seg fast. Men likevel klarte mirakelmiddelet mitt å fikse opp - nok en gang! 

Dette er nemlig mitt absolutte favorittvaskemiddel ettersom det kan brukes på absolutt alt, og løser kjempe godt opp. For å nevne noe har jeg hatt god erfaring med dette middelet på både grønske, kjøkkenet, klesvask (tro det eller ei, men det kan til og med brukes i vaskemaskinen!), gulvvask og oppvask for hånd. 

Men til tross for at det er et så allsidig middel, er det også ekstremt konsentrert! Det vil si at ei slik flaske som dette varer i en liten evighet selv om du skulle bruke den til alt av vask! For å komme med et lite eksempel; for å rengjøre gulv, fliser, heldekningstepper, og bilder (både på inn- og utside) blander du kun 10 ml vaskemiddel til 1 liter vann. Og bare for å gjøre det klart så er 10 ml, 2 teskjeer. Med andre ord ekstremt lite!

For mer info om dette geniale rengjøringsmiddelet kan du klikke her! Og før jeg runder av vil jeg minne dere på en liten ting; for bare tenk hvor deilig det hadde vært om du kunne byttet ut alle de forskjellige rengjøringsmidlene til ett som kan brukes på alt! Tenk så mye mindre plass og penger det ville krevd - for ikke å snakke om alt rotet du slipper.

Forever MPD 2x Ultra kan kjøpes her!

Endelig kan hun sole seg igjen!

 • 12.06.2016 kl. 12:00

Dere kan tro jeg ble glad på lillesøsters vegne da jeg fikk høre at hun hadde ligget i over en uke å solt seg hjemme på terrassen - uten å få soleksem! Hun har slitt med denne kjedelige eksemen i årevis, og ingenting utenom å holde seg borte fra solen fullstendig har fungert. Derfor hørte hun godt etter da jeg anbefalte henne å kjøpe solkrem fra Forever Living.

Solkremen kommer i både sprayflaske og tube, men samme gode solkrem er oppi begge to! De to forskjellige flaskene er kun smak og behag hva du liker best når du skal smøre ut solkremen. Solkremen er ekstra vannfast slik at du kan ha det moro i vannet uten å brenne deg. I tillegg inneholder den massevis av vitamin E og aloe vera - noe som hjelper for lillesøsters og mange andres soleksem!

Da jeg spurte hva hun syntes om solkremen fikk jeg dette svaret:

Har vært plaget med soleksem i mange år nå. Det som er så kjedelig er at jeg ofte må ta pauser fra solen, og ligge med plagg som dekker eksemen. Men i år ville jeg bli brun! Derfor prøvde jeg forever sin solkrem med aloe vera. Jeg hadde hørt at aloe vera stoppet eksemen, så tenkte jeg at solkremen kunne hjelpe meg med å beskytte huden mot irritasjon, noe som den overraskende gjorde. Jeg har nå brukt den i to uker der det har vært 20 til 26 grader og strålende sol - og INGEN røde prikker som klør eller svir. Denne blir med meg til syden, og er super glad og fornøyd.

Og du skal ikke bekymre deg for den høye faktoren. Både lillesøster, meg selv og mange andre fornøyde Forever-kunder smører seg stort sett bare med denne, og blir likevel brune og fine! På en trygg måte, og med aloe vera og gode vitaminer i huden.

Solkremen på sprayflaske kan du kjøpe her! Solkremen på tube kan du kjøpe her!

Det er så godt å kunne dele slike tips til dere! Tips jeg vet kan hjelpe deg dersom du sliter med soleksem.

Ukomfortabel i bikini?

 • 06.06.2016 kl. 17:31

C9 har gjort underverker for både meg selv og mange av mine kunder. Det er definitivt mitt absolutt mest solgte produkt, og jeg får melding fra den ene kunden etter den andre om hvor mye bedre de føler seg, hvor mye de har gått ned, hvor mye mer energi de har og enkelt og greit hvor fornøyde de er. Med andre ord; 99 % av alle som har kjøpt C9 av meg har vært strålende fornøyde etter bare 9 dager!

Jeg har fortalt dere om change 9 mange ganger før, men kan gjerne nevne litt kort hva det går ut på dersom du ikke har fått det med deg enda. Dette er altså en boks du kan kjøpe av meg ettersom jeg er forhandler av Forever Living.

I denne boksen ligger det; en brosjyre med matprogram for de neste 9 dagene, gode middags- og smoothie oppskrifter, forslag til treningsmetoder, gode tips og mye mer! I tillegg finner du juice, proteinshake, kapsler og alt du trenger av mat (bortsett fra ett middagsmåltid fra dag 3-9) i løpet av alle disse ni dagene. Du får også et målebånd til å måle fremgang i cm i tillegg til vekt.

Denne C9 boksen vil da gjøre at kroppen din får en skikkelig rens, og i løpet av disse dagene vil du føle deg mye kvikkere. Du vil få mer energi, kroppen din vil bli sunnere - og som en ekstra bonus vil du mest sannsynlig gå en del ned i både vekt og omkrets. For å komme med et par eksempel; selv gikk jeg ned 4 kilo, og for et par dager siden mottok jeg en melding fra min siste kunde som kjøpte C9 om at hun var strålende fornøyd og hadde gått ned hele 5 kilo.

- mine før og etter bilder -

Med andre ord, om du ikke føler deg komfortabel i bikinien, og vet at det ikke skal så veldig mye til kan denne C9-kuren som kun går over ni dager hjelpe deg godt på vei! Du kan velge mellom vaniljesmak og sjokoladesmak, og får esken tilsendt i posten i løpet av 2-3 virkedager etter bestilling. Bor du på haugalandet får du esken din levert på døren samme dag!

Ønsker du å prøve kan du bestille med vaniljesmak her og sjokoladesmak her

Kjøper du av meg får du også denne shakeren med på kjøpet.

Stil gjerne spørmål i kommentarfeltet eller på mail ltd-forever@hotmail.com dersom det er noe du lurer på. Og husk at du får pengene tilbake innen 90 dager dersom du ikke er fornøyd!

Vil du ha gavekort på 300,-?

 • 28.05.2016 kl. 17:12

Det eneste du trenger å gjøre er å samle noen venner hjemme hos deg, og så kommer jeg på besøk for å fortelle dere om våre fantastiske Forever Living produkter! Det trenger absolutt ikke å være et heidundrende kalas med femti mann, det holder med bare et lite, koselig terrasse party eller en lunsj, for eksemepel.

Dato velger du selv, jeg er veldig fleksibel. Tidspunkt er også valgfritt; formiddag, ettermiddag eller kveld. Du velger! Som takk ønsker jeg å gi deg et gavekort på 300 kroner som du kan bruke på absolutt alle produktene.

Er dette noe du kunne tenkt deg? Eventuelt, send meg en mail på ltd-forever@hotmail.com, en melding til meg på facebook eller bare legg igjen en kommentar her, så kontakter jeg deg!

Sommerfavoritter!

 • 09.05.2016 kl. 21:51

God kveld! Nå er solen i ferd med å forsvinne ned i havet, og derfor så jeg meg pent nødt til å komme meg innenfor husets fire vegger igjen. Resten av kvelden går til serietitting med min kjære! Men først skal jeg oppdatere dere. Jeg lovet å fortelle dere mer om den solkremen jeg nevnte tidligere i dag. 

For nå som det er så fint vær ute kan det være fort gjort å glemme hvor farlig solen egentlig er for huden din. Det er superduper viktig å smøre seg med solkrem - uansett om man er i syden eller her hjemme. Denne silkemyke solkremen inneholder både aloe vera og vitamin E. Noe som gjør at den er både hupleiende og gir fuktighet - i tillegg til å beskytte mot både UVA- og UVB-stråling. Er ikke det fantastisk?

I tillegg er den vannfast og har en solfaktor på 30. Om du ønsker å lese mer om eller kjøpe solkremen kan du gjøre det her. Husk at du også kan sende meg en mail til ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål, eller ønsker at jeg skal legge inn bestillingen din manuelt.

Det nesten enda flere glemmer når solen plutselig titter frem er å beskytte leppene sine. Det er fort gjort å bli solbrent, tørr og få sprukne lepper om man glemmer å smøre dem. Men med denne deilige lipsylen med solfaktor 30 holder du leppene myke i all slags vær, og den gir en deilig, avkjøende følelse. Denne inneholder selvsagt også aloe vera, i tillegg til jojobaolje, som gjør leppene ekstra myke. Om du ønsker å lese mer om eller kjøpe lipsylen kan du gjøre det her.

Skulle ulykken først være ute er det viktig å påføre riktige produkter slik at solbrentheten forsvinner så fort som mulig, og at den ikke fortsetter videre innover i huden din. Med aloe vera gelly, som er aloe vera planten på tube, unngår du dette og huden begynner å fikse seg selv med det samme. Det er helt utrolig hvor god aloe vera er for huden vår, og kroppen generelt, og denne kremen her kan brukes til alt - inkludert å reparere huden etter at den er solbrentOm du ønsker å lese mer om eller kjøpe aloe vera gelly kan du gjøre det her.

Om du kjøper alle disse tre produktene nå får du i tillegg denne flotte toalettmappen til å oppbevare dem i med på kjøpet! Den har en innvendig lomme og er perfekt å ha med seg på reise når du skal til syden, til parken når du skal bade eller enkelt og greit bare stående på badet.

Husk at du alltid har 90 dagers fornøydkundegaranti - som betyr at du får alle pengene dine tilbake (innen 90 dager) om du ikke er fornøyd, uansett hvor mye av produktet du har brukt. Jeg leverer varene på døren din om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten, og du har dem innen 2-3 dager.

Kommer du deg ikke inn i bunaden?

 • 02.05.2016 kl. 19:09

Er du en av dem som sliter med å komme oppi bunaden? Har du kanskje noen få kilo ekstra som gjør at den vakre bunaden ikke går igjen? Kanskje burde du ha sydd den ut, men du valgte å la være fordi du hadde store planer om å gå ned i vekt til 17.mai? Vel, tro meg, du er ikke alene! 

Og slapp helt av, det er enda ikke for sent å komme seg inn i bunaden til 17.mai!

Flertallet av de som har planer om å gå ned i vekt kommer som regel aldri i gang. Andre sprekker underveis, og gir opp. Uansett hvilken påstand du kjenner deg igjen i, så er det noe felles for dere alle; dere kommer dere ikke inn i bunaden. Nå som vi allerede er i mai begynner det å bli ganske sent å gjøre noe bare ved hjelp av trening og et sunt kosthold. Du behøver litt flere hjelpemidler ettersom tiden er så knapp.

Mitt tips til deg er derfor å teste ut C9! Change 9 er en slags kur som går over ni dager som kan hjelpe deg med blant annet å få høyere energinivå, rense kroppen din skikkelig og sist, men ikke minst; miste en del kilo og centimeter - uten å gå opp igjen etterpå. Jeg har selv testet ut kuren, og ble strålende fornøyd med resultatet. På ni dager gikk jeg ned 4,2 kilo og 22,5 centimeter fordelt over kroppen. Blant annet ble jeg hele 5 centimeter smalere over midjen! Bildene mine fra dag 1 og dag 9 ser dere under her.

Jeg gikk faktisk ikke opp igjen etter endt kur heller! Noe som i stor grad er på grunn av at man totalforandrer kroppens innside utrolig masse; noe som også viser på utsiden! Man tar blant annet kapsler hver eneste dag som holder søtsuget borte, disse har man mange igjen av etter disse 9 dagene. Dersom man bortsette med disse i en liten stund etterpå vil man altså lettere holde seg til sunn og næringsrik mat, uten å få søtsug.

Over her ser dere mesteparten av hva dere får med i esken; en pose proteinpulver, 2 flasker med den populære aloe vera gel juicen, en eske med fiberposer (som holder sultfølelsen i sjakk - disse er det også mange igjen av etter de 9 dagene), forever lean kapsler, et målebånd til å se resultatene, og en brosjyre hvor det står listet opp alt du skal spise/drikke i løpet av disse dagene, en liten dagbok som du kan følge utviklingen gjennom, treningstips, middagstips, vanlige spørsmål og mye, mye mer!

Om du kjøper C9 nå får du også med denne shakeren (som har to ekstra rom til pulver eller annet) som du kan bruke til å blande proteinshaken i! Helt gratis. Jeg leverer også pakken til deg på døren, uten ekstra kostnader, dersom du bor på haugalandet. Om ikke sender jeg den selvsagt i posten, og du har den i løpet av 2-3 dager!

Synes du dette høres bra ut? Vel, det blir bedre! Om du ikke er fornøyd får du nemlig alle pengene dine tilbake, uten noen problemer, så lenge du gir beskjed om du ikke er fornøyd med den innen 90 dager! Og med tanke på at 17.mai bare er 15 dager unna, har du med andre ord goood tid på deg. 

Du kan kjøpe C9 med vaniljesmak her og sjokoladesmak her!

Begge smakene er veldig gode, men sjokolade er min favoritt ♥ Spørsmål kan legges igjen i kommentarfeltet under eller sendes på mail til ltd-forever@hotmail.com!

Min sminkerutine

 • 13.04.2016 kl. 21:18

Jeg har en helt ekstremt enkel sminkerutine at det nesten er for godt til å være sant. Jeg bruker kun to sminkeprodukter daglig - med unntak av de dagene jeg rett og slett lar være å sminke meg i det hele tatt. Noe som hender titt og ofte det også, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler meg mye bedre de dagene jeg ser litt ekstra fresh ut på grunn av sminken. 

På bildet til venstre er jeg helt sminkefri, mens jeg på bildet til høyre har brukt fire sminkeprodukter. Det vil si to mer enn jeg bruker til hverdags. Dette er en sminkestil jeg ville gått for om jeg skulle noe ekstra spesielt en dag; for eksempel på et møte eller i et middagsselskap. Festsminken ser forresten ganske lik ut den også, men da pleier jeg som regel å legge til litt øyenskygge. Ikke noe fancy, fancy her i gården, altså.

Jeg veldig enkel i sminkeveien, men likevel så føler jeg at jeg ser ganske stor forskjell på meg selv med disse få produktene jeg bruker. Med andre ord; de er gode! Både på resultat, men også for huden din. Alle sminkeproduktene jeg bruker er nemlig fra Forever Living sitt merke, som inneholder aloe vera! Og vi vet vel alle at aloe vera er bra for det meste; spesielt huden vår.

Det første sminkeproduktet jeg påfører er foundationen BB creme fra Flawless by Sonya i fargen nude. Det er den fargen du bør velge om du har en vanlig nordisk hudtone. Den er enkel å påføre, legger seg veldig fint utover huden og trekker inn slik at det ikke ser ut som et ekstra lag oppå ansiktet ditt - om du skjønte den beskrivelsen?

Uten BB creme fra Forever Living        -         Med BB creme fra Forever Living

I tillegg holder den seg lenge, ser veldig naturlig ut samtidig som den jevner ut huden din, har solfaktor 20 - noe som gjør at huden din beskyttes. Men den tilfører også fuktighet, akkurat som en god fuktighetskrem, og det beste av alt; den inneholder aloe vera! Om du ønsker å lese mer om den eller kjøpe den, kan du gjøre det her.

Foundationen bruker jeg alltid når jeg sminker meg, uansett om jeg skal noe spesielt eller ikke - det gjør jeg imidlertid ikke med dette pudderet her. Det blir kun brukt ved spesielle anledninger. Flawless sitt mineralpudder bruker jeg for å få et matt og naturlig resultat over foundationen. Dette pudderet gir meg også en strålende glød i hele ansiktet noe som får meg til å se ekstra våken og frisk ut. Kosten jeg bruker kan du forresten kjøpe her.

Uten pudderet fra Forever Living        -         Med pudderet fra Forever Living

Pudderet finnes i fire forskjellige farger, jeg har den annet lyseste som heter "natural". Det er den jeg vil anbefale deg om du har en vanlig, nordisk hudtone. Er du riktignok veldig lys i huden ville jeg heller tatt den lyseste om jeg var deg. Men ikke vær redd for å bestille feil farge, for du kan selvsagt få bytte om du ikke er fornøyd. Om du ønsker å lese mer om pudderet, eller kjøpe det, kan du gjøre det her.

Maskaraen er den beste jeg noensinne har hatt, og jeg har brukt den non-stop siden første gang jeg prøvde den. Denne finnes i to forskjellige typer - en som gir vippene masse volum og en som gir vippene lengde. Du kan selvsagt kombinere dem for et ekstra fint og langt resultat med masse volum - noe jeg har prøvd selv tidligere. Jeg foretrekker likevel den som gir ekstra lengde til hverdags.

Uten maskaraen fra Forever Living        -         Med maskaraen fra Forever Living

Denne maskaraen er det dessverre ikke mulig å få tak i nå ettersom de holder på å gjøre noen forbedringer på den, og den derfor er tatt av markedet inntil den nye utgaven er klar. Men jeg skal selvsagt gi dere beskjed når den er tilbake!

Det siste sminkeproduktet jeg vil vise dere er også et produkt jeg kun bruker ved spesielle anledninger eller hvis jeg skal på fest. Til hverdags pleier jeg faktisk bare å bruke denne lipsylen ettersom den er ekstremt god for leppene, inneholder masse aloe vera og gir et fint og naturlig resultat. Denne lipglossen derimot bruker jeg som sagt ved finere anledninger.

Den gir en fin glans på leppene, og tilfører både fuktighet og aloe vera! Denne kommer også i en ekstra søt flaske - den har nemlig både speil og lys innebygd i "flasken" noe som gjør at lipglossen kan påføres hvor og når som helst! Absolutt et partytriks som er verdt å teste ut. Du finner mer informasjon og muligheten til å kjøpe den her.

Alle disse sminkeproduktene jeg har tipset dere om er gode for huden din - enten om du sliter med tørr hud, rødhet, kviser eller hva enn det måtte være, så anbefaler jeg deg å prøve ut disse produktene. De inneholder som sagt aloe vera - og vi vet alle at aloe vera er en av hudens beste venner!

Dersom du skulle ha noen spørsmål kan de stilles i kommentarfeltet her, eller på mail ltd-forever@hotmail.com. Ellers kan jeg informere dere om at jeg levere varene gratis helt til døren din dersom du bor her i distriktet. Bor du andre plasser i landet sender jeg dem selvsagt i posten, og du har dem i løpet av 2-3 dager.

Denne sjokoladen er sunn!

 • 29.02.2016 kl. 19:29

Er du fysen på et raskt, godt og litt sunnere mellommåltid? Eller et ekstra proteintilskudd i forbindelse med treningen? Prøv Forever PRO X²! Vår gode, glutenfrie proteinbar som finnes i to ulike smaker, sjokolade og kanel. Min favoritt er sjokoladen, men kanelen er absolutt god den også! Den smaker mer som et kanelkakestykke, mens sjokoladen smaker som en blanding av sjokolade og brownie. Det høye proteininnholdet, 15 g per bar, gir en god metthetsfølelse til tross for at en bar ikke inneholder mer enn 165 kcal.

Disse eskene inneholder hele 10 proteinbarer! Du kan kjøpe esken med kanelsmak her og sjokoladesmak her, og dersom du ikke er fornøyd med dem får du selvsagt pengene dine tilbake, så lenge du gir beskjed til meg innen 90 dager etter at du kjøpte dem. Dette er på grunn av Forevers 90 dagers kundegaranti, som gjelder for alle produkter på nettbutikken min. Det gir en ekstra trygghet for deg som kunde, og fornøyd kunder for oss som forhandlere.

Jeg levere gratis til døren din om du bor på Haugalandet, og sender i posten andre steder i landet! Husk at prisene stiger i morgen, 1.mars, så fort deg med å bestille dersom du vil ha de billigere!

Et lite tips fra meg!

 • 25.02.2016 kl. 14:20

Den første mars, altså om fire små dager, stiger prisene på alle varene i Forever Living. Ingen av prisene har steget på 14 år, og det er dette som er grunnen bak prisstigningen. Derfor har jeg lyst til å tipse dere om dette på forhånd slik at dere kan benytte dere av de fire siste dagene til å kjøpe inn varer til en billigere penge. Er det noe du vurderer å kjøpe, eller noen varer du har som snart er tomme? Bestill de i dag så slipper du å betale så masse for dem! 

Mitt mest populære produkt er uten tvil C9-boksen. Har du enda ikke fått med deg hva denne gjør kan du lese innlegget med min erfaring om C9 her: Ønsker du en kickstart til et sunnere liv? Ta deg gjerne en tur inn på nettbutikken min, og se om du finner deg noe å klikke hjem før prisene stiger om fire dager. Ellers har jeg tipset litt om forskjellige produkter under her. Bare klikk på bildet dersom du ønsker å lese mer om en eller flere av produktene.

Husk at du også kan velge å betale med faktura (som forresten ikke koster noe ekstra) og da har du én måned på deg til å betale for varene. Du trenger med andre ord ikke betale før den 1.mars, men så lenge du bestiller før den tid vil du få varene billigere. Som jeg har sagt før leverer jeg også varene gratis på døren din om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg dem i posten til resten av landet.

Ps: Ikke glem at jeg har en egen kategori her på bloggen som kun inneholder innlegg om Forever Living. Den finner du i menyen, men du kan også klikke her så kommer du direkte inn.

Liker ikke barna grønnsaker?

 • 09.02.2016 kl. 19:00

Alle mennesker trenger vitaminer og mineraler hver eneste dag, spesielt viktig er det at barn får i seg riktig mengde av de forskjellige vitaminene og mineralene. I en stresset hverdag er det likevel ikke en selvfølge at alle barn og unge får i seg en næringsmessig perfekt kost. I tillegg er langt i fra alle barn glad i grønnsaker, mesteparten kan faktisk ikke fordra det. Det kan virke frustrerende å føle at man ikke strekker til, og klarer å få i barnet det det trenger for å kunne vokse seg stor og sterk. Dersom du kjenner deg igjen i denne problemstillingen, fortvil ikke. Alt håp er ikke ute.

Forever har nemlig produsert noen barnevennlige tyggetabletter med god smak av drue og fersken. Den gode smaken vil gjøre at barnet ser frem mot å spise en slik tablett daglig, for eksempel til frokosten. Tabletten inneholder viktige vitaminer og mineraler som kroppen ikke kan produsere selv, men må få i seg gjennom maten. Det finnes 13 vitaminer som sies å være livsnødvendige, og som kroppen ikke produserer selv. Elleve av disse vitaminene finner du i tyggetablettene Forever Kids multivitamin.

I tillegg til disse viktige vitaminene og mineralene finnes det en grønnsaksblanding i tyggetablettene. Det er forevers egen blanding med blant annet gulrøtter, blåbær, epler, tranebær og jordbær. Om barnet spiser én slik tablett som dette daglig får det i seg vitaminer som bidrar til å opprettholde normal benbygning og normal muskelfunksjon. I tillegg til normal funksjon i nervesystemet og immunsystemet, samt normal forbrenning. Minske tretthet og utmattelse, opprettholde normalt syn og ikke minst bidrar til normale hjernefunksjoner som minne og tankeevne er goder barnet kommer til å dra nytte av.

Dersom barnet ditt ikke er særlig glad i grønnsaker og/eller du føler du ikke klarer å gi det den næringsmessige kosten det trenger, kan Forever Kids multivitamin være en god investering. Én boks inneholder hele 120 tyggetabletter, og passer for alle barn over 6 år. Ta kontakt i kommentarfeltet eller send en mail til - ltd-forever@hotmail.com - dersom du ønsker å få vite mer eller kjøpe! Eller du kan kjøpe den direkte HER.

Det er jo fremdeles helg...

 • 07.02.2016 kl. 11:30

Har du et ønske om å gå ned i vekt? Eller vil du bygge mer muskler, men sliter med et altfor stort søtsug? Da bør du lese dette innlegget!


I dag er det søndag! Søndag er ofte en dag folk bruker som en unnskyldning for seg selv til å kunne spise godteri og andre søtsaker. Du har kanskje allerede bestemt deg for at slik kun skal spises på lørdager, men så kommer søndagen og du sier til deg selv at "det er jo fremdeles helg..." og så åpner du godteposen igjen. Kjenner du deg igjen?

Vel, du kan trøste deg med at du ikke er alene. Og i tillegg så er det mulig å gjøre noe med det. Dersom du har gått på C9 (les innlegget om hva dette er her) har du allerede blitt introdusert for produktet. Om ikke, skal jeg fortelle deg ganske kort og enkelt hva det er og hva det hjelper deg med. 

Forever Lean er en boks med 120 kapsler. Disse kapslene inneholder sporstoffet krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (protein, karbohydrater og fett) og til å opprettholde normalt blodsukkernivå. På norsk vil det si at disse kapslene hjelper deg å unngå søtsuget, og dermed slipper du å åpne denne godteposen på søndagen også. Noe som er til god hjelp om du bare vil ha et sunnere kosthold, men også dersom du ønsker å gå ned i vekt.

Dette er et helt ufarlig produkt, og det er trygt og enkelt å bruke. Dersom du ønsker å lese mer om det og/eller kjøpe det kan du gjøre det her. Og hvis du har noen spørsmål kan du stille de i kommentarfeltet eller sende de på mail til ltd-forever@hotmail.com.


Jeg kan også legge til at alle forevers priser vil bli oppjustert fra 1.mars grunnet kronekurs og at prisene ikke har blitt endret på 14 år. Så dersom du ønsker å bestille hjem noe vil jeg anbefale deg å gjøre det i løpet av februar. Ønsker du å lese mer om mitt mest solgte produkt kan du gjøre det her.

Ønsker du en kickstart til et sunnere liv?

 • 10.01.2016 kl. 21:12

Nå som et nytt år er i gang er det mange som prøver å starte et nytt og bedre liv. Det er kanskje ikke alltid like lett å komme i gang med en slik forandring på egenhånd, derfor vil jeg nå dele et godt tips til dere som føler at dere trenger en kickstart for å klare å holde på motivasjonen. 

Mitt aller beste tips for rask vektnedgang (som du ikke legger på deg igjen med det samme du er ferdig på kuren), er en ni dagers kur kalt C9. Dette er en kur jeg prøvde selv nå i høst, og ble strålende fornøyd med. I løpet av disse ni dagene skal du spise og drikke etter en brosjyre som medfølger i esken, sammen med alle produktene du trenger for å fullføre. I brosjyren får du også gode middagsforslag, treningstips og en slags dagbok som du kan bruke under kuren for å holde øye med fremgangen din. Du får også med et målebånd og skjema for å fylle inn centimetermål dag 1, dag 3, dag 6 og dag 9. 

- da jeg gikk på denne ni dagers kuren i høst fikk jeg disse resultatene -

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

C9 er for det første en kur som gir deg en kickstart ved at du med høy sannsynlighet kommer til å gå ned en del i vekt i tillegg til at kroppen din vil stramme seg en god del opp. Dette kommer også til å holde seg i etterkant av kuren (så sant du ikke går rett tilbake til å spise potetgull og drikke cola). Andre gode erfaringer jeg har med denne kuren er at den hjelper deg å komme inn i gode mat og treningsvaner, samtidig som du får med tabletter som minsker søtsuget. Disse skal du ta under hele kuren, men du kan også ta de i etterkant ettersom det er veldig mange igjen etter disse ni dagene. (ønsker du bare å kjøpe disse tablettene finner du dem her)

Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger av mine kunder, og det er ingen tvil om at denne C9 boksen er mitt aller mest solgte produkt. Dersom du har noen spørsmål om hvordan den fungerer kan du ta kontakt med meg i kommentarfeltet her eller på mail ltd-forever@hotmail.com. Ønsker du å prøve den ut kan du kjøpe den med vaniljesmak her og sjokoladesmak her. Kjøper du en av disse boksene får du også med en gratis shaker av meg til å blande produktene i.

Jeg levere varene helt frem til døren din dersom du bor her i distriktet (selvsagt uten ekstra kostnader). Eller så sender jeg dem i posten til deg om du bor andre steder i landet.

Jeg vil også benytte muligheten til å informere deg om at Forever alltid har 90 dagers kundegaranti på alle sine produkter. Det vil si at dersom du kjøper denne C9 boksen, og ikke blir fornøyd - får du alle pengene dine tilbake så sant du har brukt den innen 90 dager! Så trygge er vi på at produktene våre virkelig fungerer!

Disse pannekakene kan gi deg finere hår og hud

 • 17.12.2015 kl. 17:51

Repost fra blogginnlegget mitt den 13. Oktober.

 

Har dere noengang smakt aloe vera gel? En juice man tar et par shoter av daglig, som fjerner slagg og avfallsstoffer fra tarmtottene dine. De aller fleste, inkludert meg selv, synes den smaker helt forferdelig. Noe som i grunn er litt kjedelig, men det er viktig å huske på at selv om den smaker vondt gjør den ufattelig godt! Kroppen din tar mye lettere opp vitaminer og mineraler dersom tarmtottene dine er rene og pene. Noe som igjen kan føre til finere hud, finere og sterkere hår og negler, avføringen blir ofte også helt topp, i tillegg til at mange generelt føler seg bedre ettersom kroppen klarer å ta opp en større mengde vitaminer og mineraler enn tidligere.

Da er vel alle disse fordelene verdt den litt vonde smaken, er de ikke? Om du likevel synes at smaken ødelegger en del, og du dermed gjerne sluntrer unna de 2-3 daglige shotene, har jeg funnet noe som kanskje kan hjelpe for deg. Jeg har eksperimentert litt her hjemme, og prøvd å finne på morsomme og kreative måter å drikke gelen på, slik at smaken ikke er så ille. Fire av forsøkene ble suksessfulle, og de skal jeg dele med dere nå! Min favoritt er fersken, men ettersom den originale er Forever Livings absolutte bestselger har jeg brukt den i alle "eksperimentene" mine. 

Bland en shot Aloe Vera Gel med Argi+ Ettersom jeg daglig inntar et glass med argi som hjelper meg til å være mer opplagt og ha mer energi i løpet av dagen, var det dette forsøket jeg testet ut først. Jeg blander meg et glass argi hver morgen, så hvorfor ikke blande inn en shot med Gel i tillegg? Jeg prøvde det, og smaken ble amazing! Den gode skogsbærsmaken fra argien overdøvet smaken av gelen. Jeg er sikker på at dette blir like bra om du blander shoten ut i et glass med saft også! Det kan i hvertfall ikke skade å prøve.

Lag isbiter av gelen. Obs: Fikk nettopp vite at de gode næringsstoffene forsvinner når den fryses! Så da anbefaler jeg ikke dette punktet. Denne varianten var helt genial! Om du normalt pleier å drikke noen glass brus, saft, iste eller juice til dagen er dette den perfekte måten å få i deg Aloe Vera Gel på, uten at du kjenner smaken. Frys ned isbiter på enten 30 ml, eller 15 ml, jeg valgte sistnevnte ettersom de ble litt mindre da. Om du gjør det på samme måte som meg tar du bare to isbiter oppi glasset med juice som du drikker til frokost. Isbitene smelter gradvis, og dermed kjenner du ikke smaken av gel i det hele tatt. I tillegg får du en kald drikke! Du må bare passe på å ikke drikke opp all juicen før isbitene er helt smeltet.

Ta en shot med Aloe Vera Gel i pannekakerøren. Da jeg lagde meg havrepannekaker etter jobb i dag fikk jeg plutselig en strålende idé. Jeg tok en shot med Aloe Vera Gel oppi røren, og stekte deretter pannekakene mine. De smakte akkurat like godt som alltid, eneste forskjellen er at de inneholder så mye mer som er bra for kroppen min! Wuhu, tror dere jeg hadde god samvittighet etter å ha spist de pannekakene eller? Det skal jeg låve dere jeg hadde.

Skyll ned med noe godt direkte etterpå. Det siste punktet her er også det som er det enkleste. Finn frem et glass med du liker aller best, om det så er iste eller brus. Ta shoten i venstre hånd, det andre glasset i høyre, og skyll ned med noe godt direkte etter at du har tatt shoten i munnen. Dette fungerer som bare juling, og det var dette jeg gjorde under hele C9 kuren min.

Nå skal det sies at man vender seg litt til smaken etterhvert som man har drukket den en stund. Det kunne mamma si seg helt enig i; "Det var mye verre i starten, nå går det egentlig ganske greit!" I tillegg må dere huske på at det finnes tre forskjellige smaker på aloe vera gel. Den originale, helt uten tilsatt smak, du finner den her. Aloe berry nectar, med tilsatt smak av eple og tranebær, den finner du her. Og til slutt - min favoritt - Bits'n peaches, med tilsatt smak av fersken, den finner du her!


Det som er så fint med Forever er også at du alltid får 90 dagers kundegaranti. Det vil si at du kan kjøpe tre slike flasker som dette, bruke dem i tre måneder (ei flaske holder cirka i én måned) og dersom du ikke er fornøyd får du alle pengene dine tilbake! Da har du i hvertfall ingenting å tape på å teste det ut! Bare masse helsefordeler å vinne. Jeg stemmer for å prøve!

Siste frist - julegavetips til alle!

 • 12.12.2015 kl. 12:41

God lørdag, dere! Nå er det enda ei stund igjen til jul, men om du ikke har alle julegavene i boks enda bør du skynte deg om du har planer om å bestille på nett. Slik er det også når det gjelder Forever! Jeg har nå fått informasjon om at man skal være sikret å få julegavene før jul er bestillingen nødt til å komme før førstkommende mandag kl. 11:00! (Dette gjelder selvsagt for meg) men det betyr også at dersom dere skal gi bort noe jeg ikke har på lager, er dere nødt til å gi beskjed til meg før fristen slik at jeg får kjøpt det inn i god nok tid. 

Derfor tenkte jeg at dette var en fin anledning til å vise frem alle julegavetipsene mine så langt. Samle dem opp i ett eget innlegg slik at du lettere kan få oversikt. Så, sett deg godt til rette og tenk etter - mangler du noen julegaver til disse personene? Klikk på bildet for å komme til innlegget.

Julegavetips til småbarnsforeldre - passer alle familier med små og unge barnJulegavetips til den firbeinte - passer alle små og store dyrJulegavetips til venninne, mor og søster - fantastiske produkter som passer til alle kvinner i alle aldreJulegavetips til sydenelskerne - passer dem som ofte reiser til syden. Eller kanskje skal til syden nå snart?


 

Julegavetips til den som fortjener det beste - passer kanskje best til jenter, men det er så absolutt mulig å kjøpe til menn også!Julegavetips til mannfolk - passer alle menn i alle aldre!

Så, fant du noen julegaver til personene som enda står blanke på julegavelisten? I så fall er det bare til å klikke deg inn på innleggene, der finner du informasjon om dem og muligheten til å kjøpe dem. Ta likevel gjerne kontakt med meg i kommentarfeltet her eller på ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål!

En fantastisk gladnyhet!

 • 08.12.2015 kl. 19:08

For noen uker siden fikk jeg en gledelig nyhet! En av mine beste kunder, min kjære mormor, var hos legen for å ta sin måndentlige sjekk. Hun sliter daglig med både leddgikt, psoriasis og betennelse i blodomløpet, og for tre måneder siden kjøpte hun sin første dunk med aloe vera gel av meg. Dette er vår absolutte storselger, og ved å ta 1-3 shoter av denne til dagen rengjør den i tarmtottene dine, og skylder ut slagg og avfallsstoffer. På den måten vil kroppen din mye lettere ta opp vitaminer og mineraler, noe som igjen fører til blant annet finere hår og hud i tillegg til at kroppen din generelt fungere bedre. Og i mormors tilfelle, gjør sykdommene lettere å takle.

Da hun gikk til legen for noen uker siden for å vite resultatene av de siste blodprøvene fikk hun en stor tommel opp sammen med beskjeden om at prøvene hennes ikke hadde vært så gode på FEM år. Fem år dere! Blodverdiene var bedre på alle områder, og dette hendte helt plutselig etter at hun begynte å drikke en shot aloe vera gel daglig. Ikke kom her og fortell meg at det er en tilfeldighet? ;-)

Jeg er så ekstremt glad for at jeg kan bidra til å hjelpe mormor med å bli bedre, og deler derfor denne glad-nyheten med dere. I håp om at flere der ute velger å hive seg på og ta en shot med aloe vera gel til dagen. Sett den i kjøleskapet og ta en munn når du skal finne deg frokost - en liten forskjell i rutinene, men en stor forskjell for kroppen din. Ønsker du å vite mer kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ellers finner du mer informasjon om produktet pluss muligheten til å kjøpe det her (dersom du ønsker en med smak finner du den med tranebær og eple her, og mormors favoritt med ferskensmak her).

Del gjerne innlegget på facebook! Hvem vet, kanskje du kan hjelpe noen av dine venner.

Julegavetips til enhver mann!

 • 07.12.2015 kl. 14:01

I dag er det mandag og nye julegavetips! Under forrige ukes runde var det ei som etterlyste tips til guttekjæresten, og derfor tenkte jeg at jeg kunne ha det i dag. For jeg selger veldig mange flotte produkter for han også. Nå kommer det selvsagt litt an på hvordan han er som person og hvilke interesser han har. Derfor skal jeg prøve å gjøre det så nøytralt så mulig slik at det passer for alle menn der ute.

Den første jeg vil tipse dere om er en klassiker. Jeg har for lengst mistet tellingen på hvor mange av disse aftershavene jeg har solgt, men det er i hvertfall et to sifret tall! Kjæresten min bruker den faktisk også, og den lukter såå godt. Den har en slags frisk og maskulin duft - ikke så lett å forklarer lukten på en annen måte enn den. Du må rett og slett bare prøve den selv - eller eventuelt prøve den på typen da ;-) Det er en oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe Vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden, og gjør den myk og glatt. Denne passer det å gi til enhver herremann under juletreet i år - omså det er pappa, onkel, kjæresten, tenåringen eller bestefar - lukten er tidløs og passer alle aldre! Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Produkt nummer to er et slikt produkt som alle menn - og kanskje kvinner også? - liker. Det er nemlig ei såpe som fungere til alt. Jeg har tipset dere om denne før også, men ettersom det er mannespesial i dag er jeg nødt til å ta den med igjen. Aloe Hand & Face. Den kan brukes først og fremst som en håndsåpe ved siden av vasken, men også som kroppssåpe i dusjen, shampo for de minste, barberingssåpe for både kvinner og menn, intimsåpe - noe som også betyr at den kan brukes som barberingssåpe ved intimbarbering. Altså, hvor hendig er ikke dette? Og menn som som oftest er veldig enkle kommer til å elske å få en slik alt mulig såpe til jul. 

Når det er sagt er dette en mild såpe som kan brukes over hele kroppen av både barn og voksne - også dem som har følsom hud! Den skummer herlig og gir en ren, myk og silkeglatt følelse. Nå skal det også sies at denne også inneholder Aloe Vera, noe som i seg selv gjør den til en perfekt basis med sine hudpleiende egenskaper! Du kan lese mer om og/eller kjøpe den her.

De siste produktene kan enten kjøpes hver for seg eller som et sett. Aroma Spa Collection er et sett på tre produkter som garantert slår an blant det motsatte kjønn (og samme kjønn forresten!) for hvem liker vel ikke massasje? Dette settet inneholder en flaske med badesalt som er berømt for sitt høye innhold av velgjørende mineraler. Badesaltet inneholder dessuten velduftende lavendelolje og andre essensielle oljer som beroliger og pleier huden (kan fåes kjøpt alene her). Produkt nummer to er Relaxations Shower Gel som er en luksuriøs såpe med en silkemyk formel som rengjør og pleier huden din. Den lukter også helt fantastisk (kan fåes kjøpt alene her). Siste produktet er massasje lotion i samme settet. Denne både pleier og gir fuktighet til huden din samtidig som den er veldig behagelig og enkel å smøre ut for den som masserer deg (kan fåes kjøpt alene her).

Så, hvorfor ikke gi dette settet til din kjære? Det kan for eksempel gis sammen med et hjemmelaget gavekort på tre massasjer som han kan få akkurat når han ønsker det. Se for deg at han først hiver seg i badekaret en liten time, sammen med badesaltet selvfølgelig. For så å skrubbe kroppen med produkt nummer to i settet. Og helt til slutt får han en full kroppsmassasje av deg med massasjelotionen! Dette her er jeg sikker på at ville vært hans favorittjulegave gjennom tidene. Dette settet kan du lese mer om og/eller kjøpe her.

Badesaltet er som dere ser allerede godt brukt, og dusjsåpen er dessverre helt tom og emballasjen kastet. Jeg har derfor ikke den med på bildet, men du finner bilde av den inne på nettsiden min!

Siste tipset her fungerer forresten utmerket for han å gi til henne også. Det slår like godt an, uansett kjønn!

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader om du ønsker det! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

 

Vil du ha denne kurven på overnatting?

 • 05.12.2015 kl. 21:00


Vil du ha denne julekurven hjem til deg over natten? Eller kanskje en helg? Hva med å samle venninne en kveld, og teste disse produktene - helt gratis! Jeg er i ekstra god julestemning for tiden og ønsker derfor å dele disse produktene med dere. Jeg har lagt oppi alt du trenger for et helt fantastisk fotbad som resulterer i babymykeføtter, i tillegg har jeg skrevet ned fremgangsmåten for best mulig resultat. Høres ikke dette fantastisk ut? Du slipper selvsagt å betale ei eneste krone. 

Dette er nok mest aktuelt for leserne mine som bor her på Haugalandet slik at vi slipper å styre med å sende det i posten, men dersom du bor i nærheten av Haugalandet og har lyst til å teste ut dette kan vi gjerne møtes et sted på halvveien. Vi finner alltid en løsning!


Dersom dette kunne være interessant kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com (eller legge igjen en kommentar med mail-adressen din der du skriver at du ønsker dette) så kjører jeg kurven hjem til deg. Du kan ha den hjemme hos deg enten i en eller to dager - alt etter hva du selv ønsker, og så kommer jeg og henter den igjen! Uten noen som helst kostnader. 

Mitt beste partytriks

 • 05.12.2015 kl. 13:36


Okei, dere! Nå er det julebordsesong, og jeg tipper noen av dere der ute er snåle nok til å google "partytriks" bare for å ha noe å vise frem når promillen er like høy som hælene på skoene dine? Om ikke skal jeg spare dere for googlingen, jeg viser dere like gjerne tidenes morsomste og ikke minst kuleste partytriks nå med det samme. Det beste av alt med dette trikset er at det er umulig å feile. Du trenger ikke være redd for verken prestasjonsangst eller å miste balansen - trikset kan nemlig utføres både liggende, sittende og stående. I tillegg er du ikke avhengig av masse plass, om du ønsker å utføre trikset i taxien på vei til byen fungerer det like bra som byen! Er dere nyskjerrige? Spente? Vel, jeg håper jeg ikke bygget opp forventningene deres for mye, men på en annen side er dette så kult at jeg tror dere blir imponerte uansett!

Ta en titt på tidenes partytriks..!

Denne lipglossen her kan enkelt bli din. Du kan nemlig kjøpe den her (luscious lip colour heter den), og så kommer jeg og leverer den på døren din i løpet av dagen (om du bor på Haugalandet, om ikke sender jeg den i posten til deg!). Altså, en lipgloss med både speil og lommelykt, hvor hendig er ikke det? Dette må nesten være et must i hver eneste veske til hver eneste jente her til lands. Tenk deg bare hvor smart det er om du ønsker å fikse på sminken i taxien, i en mørk bakgate eller på en restaurant? Du trenger ikke gå på badet, skru lys på mobilen din eller lete hysterisk etter et speil i nærheten. For både lys og speil er innebygget i lipglossen! Wæ. 


 

Mine bestselgere, fra venstre: party purple - double diamond - cappuccino

Nå er det likevel ikke bare speilet og lyset som er det positive med denne lipglossen. Den er laget av aloe vera, noe som gjør at leppene dine ikke tørker ut. Altså den kan brukes både som en lipsyl og en lipgloss. Samtidig som den gir et strålende smil ettersom den reflekterer lyset veldig fint. Den finnes i fem flotte farger, hvor double diamond er min favoritt til hverdags og party purple er min favoritt til fest. Resten av fargene, mer informasjon og muligheten til å kjøpe dem finner dere ved å klikke her

Tenk dere da, hvor kult er det ikke å dra opp denne på fest? Skru på lyset og se deg i speilet samtidig som du påfører lipglossen. Jeg sier det igjen jeg - tidenes partytriks!

Julegavetips til den som fortjener det beste!

 • 30.11.2015 kl. 15:39

Tradisjonen tro er det i dag mandag, noe som betyr at det er tid for Linn Therese's julegavetips! Denne uken skal jeg tipse om den aller fineste gaven i år. Gaven som du kun gir til den som fortjener det aller beste. Har du en mamma som er helt spesiell og alltid har stilt opp for deg? Eller ei venninne som du kunne ofret livet ditt for? Dette er en gave for dem. Men den passer kanskje aller best for din kjære. Jenta som elsker deg mer enn du elsker deg selv. Hun som støtter deg fullt ut og velger å tilbringe dagene og livet sitt sammen med deg. Hvem fortjener vel dette mer enn henne? 

Aloe body toning kit er et komplett sett til en hjemmebehandling designet for å hjelpe huden din til å bli fastere og spenstigere, og samtidig minske forekomsten av cellulitter. Dette kitet er enhver jentes største drøm, og et sett som gjør at man kan få frem sin vakrete form. Alle produktene man trenger og bruksanvisning medfølger i settet - med andre ord, det eneste du trenger å gjøre før du overleverer denne til den du kjenner som fortjener det absolutt beste, er å pakke den inn. Med når det er sagt så ligger settet allerede i en helt fantastisk fin sort og skinnende eske, så om du ikke pakker den inn fungerer egentlig det også! 


I tillegg til en bruksanvisning får du en loofahsvamp som du skal bruke i dusjen sammen med Aloe Bath Gelée. Jeg vil ikke avsløre for mye om selve behandlingen, men etter en tur i dusjen skal du bruke Aloe Body Toner sammen med plastfolierullen som også følger med, før du helt til slutt bruker Aloe Body Conditioning Creme. Jeg har selv prøvd dette, og det er helt fantastisk. Man føler seg som født på ny etterpå, i en utrolig myk, men samtidig stram kropp. Rar følelse å beskrive, dere må nesten bare prøve det ut selv. Resultetene mine etter bare én behandling kan dere forresten lese om her. Og dersom dere ønsker å kjøpe dette kittet, eller bare lese mer om det, så kan dere gjøre det her.


Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

Slik gikk jeg ned 4,2 kilo på 9 dager!

 • 28.11.2015 kl. 16:00

Dette innlegget her har jeg kopiert fra min forrige blogg, og jeg publiserte det den 25.august. Når jeg ser tilbake på "før"bildene nå blir jeg sjokkert, haha. Ingen tvil om at det har skjedd noe siden august, og jeg er kjempe glad for at C9-kuren gav meg den kickstarten jeg trengte til å komme i gang igjen med både trening og et sunnere kosthold! Om du ikke leste innlegget mitt om hva C9 egentlig er vil jeg anbefale deg å gjøre det først. Det finner du her.


Nå er jeg kommet til den siste dagen på C9-kuren, og for å være hundre prosent ærlig med dere så har jeg gruet meg til denne dagen helt siden jeg startet. Hvorfor? Jo, fordi i dag skal jeg vise dere før- og etterbildene av kroppen min under denne kuren. For at resultatet skulle bli så rett som overhode mulig har jeg tatt bildene rett opp og ned, uten å holde inne noe eller stramme en eneste muskel. Med andre ord har jeg aldri vært så naken på bilder som jeg er i dette innlegget. Dette er kroppen min - rett opp og ned - uten poseringer som gjør meg en tjeneste, redigering av lys som også kan gjøre en stor forskjell, og ikke minst uten klær som ser slankene ut. Her har dere to bilder - et som er tatt forrige mandag, og et som er tatt i dag morges - begge er helt uredigerte og uten noe som helst stramming eller "holding inne". Jeg tror aldri jeg har vært så redd for tilbakemeldinger som det jeg er med dette innlegget. Jeg kjenner virkelig at jeg gruer meg til å publisere det. For å være ærlig er jeg faktisk mer skeptisk til å dele dette innlegget med dere, enn jeg var da jeg fortalte at jeg hadde angst. Hvor sykt er ikke det? Sier vel bare noe om hvor usikker det går an å være over egen kropp, og ikke minst hvor stort kroppspresset er i dag. Men shit au! Her har dere bildene:Siden oppstart av C9 for akkurat ni dager siden har jeg gått ned:

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

Med andre ord, alt i alt har jeg gått ned 4,2 kilo fordelt på 22,5 cm! Sinnsykt, ikke sant? Det er centimetrene jeg er mest overrasket over egentlig, det beviser jo bare at det faktisk vises på kroppen også. Jeg er strålende fornøyd! Krysser fingre og tær, ikke bare for at jeg skal klare å holde vekten slik den er nå, men at jeg skal klare å fortsette nedgangen enda litt til.Nå håper jeg at dere også ønsker å ta det steget og teste ut C9, og ikke minst at dere gjennomfører med glans og sitter igjen veldig fornøyde og stolt over kroppen deres! I en slik pakke får du med alle produktene du trenger (pluss at du har mer igjen av absolutt alle etter disse ni dagene), et målebånd og en brosjyre hvor det står detaljert skrevet hva du skal gjøre, hva du skal spise, forslag til treningsøkter, middagsretter, smoothier og mange andre gode tips. I tillegg gir jeg deg en gratis shaker som du kan blande proteinshaken i! Jeg kjører også alt helt til døren din dersom du bor på Haugalandet, uten ekstra kostnader! Eller så sender jeg i posten om du bor andre steder i landet.

Du kan kjøpe C9 med vaniljesmak her og med sjokoladesmak her! Send meg gjerne en mail på - ltd-forever@hotmail.com - om du ønsker å bestille eller vil ha mer informasjon!

Nesten for godt til å være sant

 • 26.11.2015 kl. 18:54

Tenk hvor enkelt det hadde vært om det fantes ett vaskemiddel som kunne brukes til alt - gulvrengjøring, vasking av vinduer, oppvask, bilvask, vasking av badet og til og med klesvask. Vel, tro det eller ei, men det finnes faktisk et slikt vaskemiddel. Og enda bedre, du kan kjøpe det her allerede nå! Dette produktet er både effektivt og skånsomt å bruke overalt. MPD heter det, og står for Multi Purpose Detergent som betyr allrengjøringsmiddel.

Dette er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, bil, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Den inneholder dessuten mild Aloe Vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Den er som sagt ekstremt konsentrert noe som gjør at du har ei slik flaske ekstremt lenge - noe som kan være veldig greit ettersom den kan brukes på alt. Så hvorfor skal du gå til innkjøp av både vaskepulver, skyllemiddel, vindusspray, såpe til gulvrengjøring, zalo og så videre, når du bare kan bruke en liten del av disse pengene på å heller kjøpe dette rengjøringsmiddelet? 

Jeg har selv testet den både på komfyren vår og badet, og tenkte at jeg etterhvert skulle prøve den ut på bilen også, for så langt er jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg har også hørt om og sett før-etterbilder fra flere som har brukt dette rengjøringsmiddelet både her og der, og det viser seg gang på gang at det faktisk fungerer. Har forresten hørt at det skal fungere ekstra godt på grønske på husvegger, gjerder og campingvogner også! Dette er vel perfekt nå som julerengjøringen er rett rundt hjørnet? Dersom du velger å kjøpe dette produktet av meg får du også med en gratis spruteflaske som du kan bruke til å blande ut produktet i.Om du lurer på noe angående dette produktet er det bare til å stille meg spørsmål enten i kommentarfeltet eller på mail ltd-forever@hotmail.com. Ellers kan du lese mer om og kjøpe produktet her. Jeg kan også legge til at dersom du ønsker å gi dette i julegave gir jeg deg en gratis gavepose med nydelige julemotiver med på kjøpet. Leveringstiden er samme dag (helt frem til døren din) dersom du bor på Haugalandet, og 1-3 dager dersom du bor andre steder i landet.

Stram opp kroppen din på 30 minutter!

 • 22.11.2015 kl. 20:00

Hvor mange ganger har du ikke tenkt at du er litt for slapp rundt magen, på lårene eller overarmene? Vel, nå slipper du å bekymre deg over hvordan du kan løse dette problemet. Jeg selger nemlig en krem med navn Aloe Body Toner, av forever living. Dette er en krem som kan hjelpe deg med å stramme opp huden i løpet av en halvtime. Hvordan den brukes har jeg forklart lenger nede i innlegget.

Jeg har snart brukt opp ei hel tube, med andre ord er denne veldig populær her hjemme hos meg. Den dufter deilig av kanel også - en liten fun fact; en kveld mens jeg satt med dette virvlet rundt meg kom lillesøster opp og lurte på om jeg spiste grøt ettersom hele overetasjen luktet kanel, haha. Men altså denne fungerer virkelig, i hvertfall på meg. Jeg ser merkbare forskjeller etter en behandling på 30 minutter, og prøvde derfor å dokumentere det for dere i går, ved å ta bilder før og etter. Så bildene under her er av meg, det til venstre er tatt før og det til høyre er tatt etter. Du ser det kanskje ikke å godt på bildet, men jeg kan legge til at jeg også målte omkretsen rundt midjen min. På bildet til høyre er jeg hele 3,5 centimeter smalere - og dette på bare 30 minutter! Nesten for godt til å være sant... men bare nesten ;-)


Du legger kanskje også merke til at jeg er mye rødere på bildet til høyre? Vel, det er fordi kremen varmer ekstremt mens den ligger og virker under plastfolien, men det er så absolutt ikke farlig eller ubehagelig. Bare en deilig, varmende følelse.

Så, hvordan fungerer dette her? Vel, det er ganske enkelt. Det eneste du trenger er en rull med plastfolie og denne tuben med aloe body toner. Du smører enkelt og greit denne kremen på området du ønsker å stramme opp (enten overarmer, lår eller mage) og så surrer du plastfolie rundt. La folien være på i cirka en halvtime, og i løpet av denne tiden bør du sitte i ro og slappe helt av. Jeg pleier å sette meg godt til rette i sengen med masse dyner og puter for å se på en episode med favorittserien min, mens kremen jobber. Du kommer til å kjenne at den varmer, men det er ikke farlig.

Når det er gått tretti minutter tar du av plastfolien og smører så resten av kremen ut som en fuktighetskrem. Denne kremen er laget av aloe vera og en spesielt utvalgt blanding av urter, noe som gjør at den ikke bare virker under behandlignen, men at den også holder på fuktigheten slik at huden blir mer smidig i ettertid.

Spør meg gjerne i kommentarfeltet eller på ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål. Ellers finner du produktet, muligheten til å kjøpe det og mer informasjon om det her. Ønsker dere en ellers fin søndag!

Alt du lurer på angående C9

 • 21.11.2015 kl. 12:57

Ettersom dette var et av de mest populære innleggene på forrige bloggen tenkte at jeg kunne gjengi det her. Altså innlegget om C9 serien, hva det er, om det fungerer og hvor man kan få kjøpt den. Jeg kommer også til å skrive et eget innlegg senere der jeg deler hvilke resultater jeg fikk i løpet av disse ni dagene, og ikke minst i tiden etterpå. Så må dere ikke være redd for å spør om noe i kommentarfeltet eller sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com.

På første side i brosjyren som følger med står det skrevet med store bokstaver hva en ni dagers kur på C9 vil gjøre med kroppen din: Du kommer til å føle deg bedre, og se bedre ut. Du vil føle deg lettere og få mer energi i takt med at du beviser at du kan kontrollere appetitten din og ser hvordan kroppen begynner å forandre seg.

Det er enkelt og greit en detox kur som over ni dager skal gi deg en kickstart på en sunnere livsstil, den skal fjerne avfallsstoffer i kroppen, og i tillegg gjerne gjøre deg noen centimeter mindre og noen kilo lettere. Hovedfokuset når du tar en C9 kur er ikke å gjøre deg slankere og strammere i løpet av disse dagene, men det er stort sett det de fleste har som fokus når de går i gang med denne kuren. Det egentlige fokuset skal ligge i at man får en god start på en langsiktig endring i både kosthold og levevaner. Men nå har det seg slik at vi mennesker er veldig utålmodige, og jo fortere man kan se synlige resultater, jo bedre liker vi det. Kanskje det er derfor C9 er så populært som det er?

 

Grunnen til at jeg ble så positivt overrasket over denne ni dagers kuren er fordi den både gir resultater i løpet av disse dagene, og hjelper deg til å holde vektnedgangen nede, og gjerne gjør at du fortsetter vektnedgangen etter niende dag. Du vil sannsynligvis også få mye mer energi i hverdagen, og føle deg lettere og sprekere. Det gjorde i hvertfall jeg.

I borsjyren som medfølger i pakken får du en oversikt over alt du trenger å vite. Der står det hvor mye du skal ta av de enkelte produktene, når du skal ta dem og eventuelt hva du skal blande dem ut med. I tillegg står det oppført en lavintensivtreningsøkt på 30 minutter hver eneste dag. I borsjyren står det forslag til treningsform, som kan være en 30 minutters spasertur i langsomt til middels tempo, utføre snille uttøyningsøvelser eller ta en rolig yogatime. Mitt valg av trening falt på førstnevnte. Denne lave treningsintensiteten forklares av at man får i seg veldig få kalorier de to første dagene, og dermed får man også mindre energi. Fra tredje dagen derimot, økes kaloriinntaket, og man kommer til å føle seg mye kvikkere og bedre. Treningsintensiteten blir derfor høyere, og det er på tide å gi gass! 

I denne change 9-pakken medfølger det to flasker med Forever Aloe Vera Gel, 1 pakke Forever Fiber, 1 pakke Forever Ultra, 1 pakke Forever Lean og ett målebånd til å måle forskjellene på kroppen underveis. I tillegg medfølger det også en brosjyre med masse nyttig informasjon, tips til sunne middagsretter, forskjellige smoothier av shakene, treningsforslag og ikke minst en oversikt over hva du skal spise, når du skal spise det, hva du skal trene, hvor lenge du skal trene og når du skal trene. Masse annen nyttig informasjon får du også i denne innholdsrike brosjyren.

Alle produktene du trenger i løpet av denne kuren følger med i esken, og du har også en god del igjen av dem i etterkant av disse ni dagene. I tillegg får du også med et målebånd til å måle fremgang, i brosjyren kan du fylle inn de forskjellige målene og eventuelt skrive dag for dag oppdatering på hvordan det går om du ønsker det. Dersom du bestiller av meg gir jeg deg også en gratis shaker med på kjøpet.

Selv merket jeg stor forskjell på kroppen min, og jeg har også fått mange ekstremt gode tilbakemeldinger av kunder som har prøvd den ut. Mer eksakt om hvor mye jeg gikk ned, hvilke endringer som hendte og lignende får dere som sagt i et eget innlegg, men det jeg kan fortelle dere er at jeg ikke gikk opp så mye som et gram i ettertid. Det kommer selvsagt an på hva du gjør når du er ferdig med kuren, og om du tenker over hva du spiser, men dersom du spiser sunt og ikke hopper rett i søtsakene er det stor sjanse for at du klarer å holde vekten i etterkant av disse ni dagene.Om ønskelig er det også mulig å gå over til FIT 1 og deretter FIT 2 som er oppfølgerne til C9, og som hver av dem varer i 30 dager. Der får du også alt av produkter du trenger, en brosjyre med oversikt over hva du skal spise og når du skal trene. Men i disse to lærer du også en del mer om trening og hvordan du kan forandre livsstilen din. Om ønskelig kan jeg også skrive et eget innlegg om disse to?

Er det noen som har spørsmål om denne kuren eller ønsker å kjøpe en C9 pakke selv finner du den på nettbutikken min, eller så kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet her. Denne kuren kommer i to forskjellige smaker, vanilje (link her) og sjokolade (link her), jeg har prøvd sistnevnte. Jeg kjører også alt helt til døren din dersom du bor på Haugalandet, uten ekstra kostnader! Om ikke sender jeg i posten samme dag, med en leveringstid på 1-2 dager.

Julegavetips til sydenelskerne!

 • 16.11.2015 kl. 13:43

Nå som været er så dårlig som det er nå er det vel flere enn meg som ønsker å ta en tur til syden? Vel, det er ganske mange som gjør det også, i hvertfall nå som det er vinter og kaldt. Kjenner du noen som er mer i syden enn de er hjemme på denne tiden av året? Eventuelt så passer nok disse julegavetipsene perfekt for deg. Hva er vel bedre enn å gi bort noen produkter som passer perfekt for sydenvarmen i julegave? Jeg har plukket ut litt forskjellige denne gang, men alle produktene passer ypperlig om man skal til syden eller varmere strøk. 

Forever sun lips - Deilig lipsyl med duft av mint. Den beskytter mot både UVA- og UVB stråler, og har solfaktor 30. Den holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Den inneholder ikke vann, men derimot hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje. Samme gode lipsylen som den populære originalen, bare at denne beskytter mot solen også. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe den her.

Solkremene - Her har jeg plukket ut to solkremer, begge i solfaktor 30, den ene på tube og den andre på sprayflaske. Det er herlig å være i solen, men det er farlig å brenne seg. Derfor bør du beskytte huden din mot solen, og begge disse solkremene er supre alternativer. De er også ekstra vannfaste begge to, slik at du kan ha det moro i vannet uten å måtte bekymre deg for å bli solbrent. Solkremene inneholder Aloe Vera og vitamin E. De er skånsomme, hudpleiende og fuktighetsbevarende samtidig som du selvfølgelig får en effektiv beskyttelse mot solen. Du kan lese mer om solkremen på tube her og den på spray her, og/eller kjøpe den på tube her og den på spray her

Aloe vera gelly - Er uhellet først ute bør du deifinitivt ha denne liggende på hotellrommet. Gjerne ha den med på stranda også forresten, ettersom den hjelper på både kutt, insektsbitt, om du har brent deg på brannmanett eller nesten hva som helst annet. Men i utgangspunktet fungerer den utmerket etter at du har vært i solen. Dette er planten på tube - noe som vil si at det er så og si helt ren aloe vera du smører på huden. Fungerer utmerket om du er blitt solbrent, men er også veldig effektiv å bruke som en vanlig aftersun. Slik at huden får roet seg ned og kjølt seg ned etter en lang dag i solen. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe den her.

Aloe First - Denne fungerer like bra i kaldt vær som i varmt. En forfriskende spray som du enkelt kan bruke til å spraye deg i ansiktet når og hvor som helst for ekstra fuktighet - spesielt deilig i syden hvor man fort kan bli tørr i huden. Selv bruker jeg denne daglig, og ettersom det følger med en supersmart liten sprayboks er den enkel å ha med hvor som helst i vesken eller jakkelommen. Den kan faktisk også brukes som varmebeskyttende for håret, i tillegg til at du kan spraye den på kroppen når du er solbrent. Har du brent deg skikkelig kan det være vondt å ta på huden, og derfor er denne den perfekte løsningen ettersom du bare kan spraye på med ren aloe vera. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. Ta kontakt på ltd-forever@hotmail.com eller her i kommentarfeltet om du lurer på noe!

Julegavetips til venninne, mor og søster

 • 09.11.2015 kl. 15:59

Det er mandag igjen, og det vil si at det er tid for en runde med julegavetips. Denne gang tenkte jeg at jeg kunne ta for meg julegavetips til venninne, søster og mor - ettersom det er mye av det samme som kan gis til alle disse tre velger jeg å ha dem i et og samme innlegg. Uansett om gaven du er på jakt etter skal gis til moren din, søsteren din eller venninnen din, er de nære personer alle tre, og derfor kan det være gøy å gi noe litt ekstra spesielt. Derfor har jeg plukket ut noen skjønnhetsprodukter som uten tvil kommer til å glede din kjære mor, søster og venninne.

Aloe nourishing serum - Det første produktet som passer perfekt i denne sammenheng er et av mine absolutte favorittprodukter. Silkemykt, fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen din tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og momosaekstrakt. Normalt koster et slikt serum 5-600 kroner, og det bare for en pitteliten flaske. Derfor får du uten tvil mer for pengene dersom du kjøper dette serumet. Det er utrolig drøyt og holder derfor i en evighet. I tillegg til at det er helt fantastisk for huden kan det også brukes i håret dersom du sliter med tørt og brusete hår. Gni det inn enten om det er håndkletørket eller helt tørt, og det gir helt ekstreme resultater - uten at håret ser fett ut. Du kan lese mer om det og/eller kjøpe det her.

Delicious lipstick - Det andre produktet jeg vil anbefale dere å pakke inn under treet med mor, søster eller venninnes navn på er denne fantastiske leppestiften. Den er beriket med Aloe vera og gir en vakker farge med en luksuriøs følelse. Den finnes i hele tolv forskjellige farger, fra dus til dramatisk, og med en mild smak av vanilje gir den deg nydelige lepper. Du kan lese mer om dem og/eller kjøpe dem her.

Flawless lengthening mascara - Produkt nummer tre er tidenes beste maskara. Den har jeg skrevet om i et eget innlegg her. Men for å oppsummere kort, den gir lange og fyldige vipper uten å klumpe. I tillegg til at den inneholder aloe vera som gjør at det ikke skader vippene. Det er heller ikke parfyme i den, noe en av kundene mine er veldig takknemlig for ettersom hun har reagert på andre maskaraer, men denne kan hun bruke uten antydning til reaksjon eller utslett. Et godt tips til julegave som både mor, søster og venninne ville blitt kjempe glad for å få under treet. Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Luscious Lip Colour - Det aller sister produktet jeg ville anbefalt deg å gi bort i gave er en kjempe stilig lipgloss med både speil og lommelykt. Lipglossen har en fast plass i sminkevesken min og blir påført daglig! Dette er en pleiende lipgloss ettersom den er beriket med aloe vera. Den reflekterer lyset på en helt unik måte som gir det et stålende smil. Og med det innebygde speilet og lyset som jeg så vidt nevnte kan du enkelt påføre den når og hvor som helst - og jeg lover dere jenter, den lipglossen der er tidenes partytriks! Denne finnes i fem forskjellige farger, jeg har den i double diamond. Du kan lese mer om den og/eller kjøpe den her.

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. 

Slik sminker jeg øynene mine

 • 06.11.2015 kl. 11:55

Jeg har alltid vært stor fan av at sminken min skal se så naturlig ut som mulig, og derfor er det ikke så mye som skal til før jeg er ferdig sminket. Men jeg tenkte likevel at jeg kunne vise dere hvordan det hele foregår. Kanskje du plukker opp noen tips på veien? Vel, øyesminken min starter kvelden i forveien. Da fjerner jeg alt av øyesminke med denne sminkefjerneren slik at jeg slipper og gjøre det morgenen etter. Tidligere fjernet jeg nemlig aldri sminken kvelden i forveien, så derfor startet jeg hver dag med å gjøre det, eller så hadde jeg det så travelt at jeg bare sminket oppå den gamle, klumete maskaraen - og det så ikke bra ut!

Så altså, start kvelden i forveien med å fjerne sminken. Om morgenen dagen etter begynner jeg alltid med å smøre på en såkalt øyenskyggemagnet - en krem du smører over øyelokkene som får øyenskyggen til å sitte mye lengre i tillegg til at den vises bedre. Deretter påfører jeg naturligvis øyenskyggen, i dag falt valget på en bronsefarget øyenskygge med glitter i. Helt til slutt tar jeg på verdens beste mascara. Den gir utrolig lange og fyldige vipper ut at det ser oversminket ut - du finner den her. Min absolutte favoritt ♥ 

- På bildet over her ser dere da resultatet, og på bildet under ser dere marcaraen. Klikk på bildet for å lese mer om den! -

Hva synes du om slike innlegg som dette, og hvordan sminker du øynene dine?

Julegavetips til den firbeinte!

 • 02.11.2015 kl. 16:42

Nå er det mandag igjen, noe som betyr at det er tid for ukens julegavetips. Denne gangen vil jeg tipse dere om julegaver til den firbeinte. Om det så er hest, hund, katt eller gris - dette er et produkt som passer alle dyr. Aloe Veterinary Formula er en væske med høy prosent stabilisert aloe vera, noe som gjør at den er ideell å bruke ved rengjøring. Den gir også næring til tørr hud, pels, poter, spener, hover, man og hale. Kan også brukes ved forbinding av øm hud. Den kommer i ei stor flaske og det medfølger en sprutetut. Med denne tuten kan du velge om du ønsker at væsken skal sprayes ut eller dusjes ut. Dersom den firbeinte er litt skeptisk til slike flasker kan det være lurt å bruke "dusjen". Det er det vi gjør på vår lille chihuahua, og da går det helt fint.

Han tripper rundt med myke poter, pels, hud og hale etter å ha testet ut denne sprayen. Noe av det fineste og mest fornuftige du kan gi til den firbeinte venn til jul! Kan kjøpes og/eller leses mer om her. Har du spørsmål må du gjerne stille dem i kommentarfeltet under her eller sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com! ♥

Dersom du bestiller dette eller noen andre produkter inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. 

Jeg søker akkurat DEG!

 • 31.10.2015 kl. 20:42

Som dere kanskje har fått med dere er jeg forhandler av Forever Living, noe som betyr at jeg selger knallgode aloe vera produkter. Det har jeg vært i akkurat tre måneder, og jeg er nå på leit etter noen kjekke kollegaer og dele denne utrolige jobbmuligheten med. Ønsker du deg mer penger og mer fritid. Vil du tilbringe mer tid med familien eller komme deg ut fra en økonomisk krise? Kanskje dette kan være noe for deg?

Hvem som helst kan bli forhandler, og dette er en jobb som passe de aller, aller fleste. Jeg tror at om folk hadde lagt vekk skepsisen, og heller åpnet øynene for hvilken mulighet dette faktisk er, så hadde hele verden vært forhandlere. Haha, på den måten er det kanskje bra at fordommer og det å være skeptisk til det ukjente er veldig vanlig? For hvordan i alle dager ville verden sett ut om alle jobbet med Forever Living? Haha, ler :-D Men altså, det er virkelig mulig for ALLE å bli forhandler, og uansett om du velger å drive med dette som en ekstrajobb eller gjøre karriere ut av det, så velger du helt selv. Du er din egen sjef! Hvor mye, hvor og når du vil jobbe er helt opp til deg, og dersom du plutselig vil ta deg fri en dag og heller dra på shopping - ja, da gjør du det! Jeg søker nå kollegaer landet over, eller i utlandet også for den saks skyld! Er dette noe du kan være interessert i så er det bare til å sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com så skal jeg gi deg litt mer informasjon og svare deg på hva enn du lurer på. Ta deg gjerne en titt her inne også.Trenger klassen/klubben din penger?

 • 28.10.2015 kl. 20:47

I disse tider er det mange skoleklasser som selger både dopapir, kaker, lodd og samler inn tomflasker for å få penger til en klassetur. Polen blant tiende klassingene er vel det som går mest igjen. Det er også mange idrettslag og klubber som trenger mer penger å bruke på reiser, konkurranser og utstyr. I de fleste tilfellene er det barn og unge som tar seg av salg og innsamling av disse pengene, og ofte går det i dopapir. Men hvor kjedelig og ikke minst vanskelig er ikke det å selge? Jo, veldig!

Derfor har jeg nå et tilbud til dere hvor dere kan selge superpopulære lipsyler fra Forever Living. Dette er lipsyler av høy kvalitet der hovedingrediensen er aloe vera. Disse har et veldig godt rykte, kan brukes på insektsstikk, brannskader og alt annet i tillegg til leppene. Med andre ord er det gode produkter som er lette å selge. De tar heller ikke stor plass (én lipsyl veier 4,25 gram), så barna slipper å gå rundt med svære bager, poser og sekker som veier mer enn dem selv. Et veldig godt tilbud som det er store muligheter for å samle inn gode penger på! Vil du lese mer om denne lispylen kan du gjøre det her.

Er dette noe som kunne vært interessant for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med meg enten her på bloggen eller på mail - ltd-forever@hotmail.com, så sender jeg deg hele avtalen med all informasjon. Jeg hadde også blitt kjempe glad om du delte dette innlegget på facebook slik at de av vennene dine dette kan være aktuelt for kan få det med seg ♥

Julegavetips til småbarnsforeldre!

 • 26.10.2015 kl. 15:00

Jeg vet det er mange, inkludert meg selv, som er tidlig ute med å tenke på julegaver. Selv har jeg langt over halvparten i boks allerede, og det er nok ikke så mange ukene til jeg har alt klart, og bare kan lene meg tilbake og nyte alt juletidene har å by på. Det verste jeg vet er å stresse rundt i midten av desember fordi jeg har noen julepresanger som gjenstår, og derfor er det bedre og bare få det unnagjort så tidlig som mulig! :-) Derfor tenkte jeg å komme med julegavetips til forskjellige målgrupper hver eneste mandag nå frem mot jul. I dag starter vi med målgruppen; småbarnsforeldre!

Kjenner du noen som nylig har satt et nytt lite mirakel her til denne verden? Noen med en liten baby eller kanskje noen med et lite barn. Noen du kunne tenke deg å gi noe annet enn bare baby-, barneklær eller leker til. Kanskje har de nok av det allerede? Her har jeg derfor funnet frem fire gode produkter som er perfekt å gi i julegave til dem. Produkter som er utrolig nyttige for både barn og foreldrene, og som de kommer til å ha mye større glede over enn en body som likevel snart er for liten.


 

Propolis - denne fungerer utmerket for tørr hud, små kloremerker babyen kan ha laget på seg selv i løpet av natten, rumpekrem for barnet, men også fuktighetskrem for alle i alle aldre. Ettersom denne kremen inneholder propolis som er det stoffet biene har inne i bikuben for å holde den ren har også mange kunder opplevd at den har hatt stor effekt på både psoriasis og eksem! Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Aloe vera gelly - Planten på tube. Denne her er det utrolig lurt å ha stående i hus, i hvertfall om du har en liten baby eller små barn. Små barn som gjerne brenner seg på både ovner, stekeovnen, mammas varme kaffi, pannen på komfyren etc. Når uhellet først er ute kan du smøre denne kremen på, og den lindrer veldig godt. Alle har vel hørt om hvor god aloe vera planten er til slike skader? Vel, denne kremen er så og si planten på tube, du kommer faktisk ikke nærmere en plante i tubeform enn du gjør med denne kremen. Den fungerer også utmerket om barnet svir, har utslett, har fått et stikk eller noe annet. Har barnet vondt i halsen kan man ta en klatt av denne kremen og svelge den, eventuelt blande den ut i melken. Ettersom den er så ren som den er kan den også brukes som øyekrem! Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Hand & face soap - Denne såpen fungerer som både håndsåpe, dusj- og kroppssåpe, fungerer ypperlig til barbering, som intimsåpe eller kroppssåpe/shampo for barn og baby. Med andre ord er denne utmerket ettersom den fungerer til alt mulig, og man dermed slipper å ha ti tusen forskjellige såper stående i dusjen. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Lips - Det siste produktet er lips! Dette er egentlig en lipsyl, men den kan brukes til så mye mer enn bare det. Har barnet fått sår og bleieutslett på stumpen kan man smøre med denne lipsylen, bare husk å ha to dersom man bruker den som vanlig lipsyl også, haha. Denne er perfekt å ha i jakkelommen eller vesken, og er et helt førstehjelpsskrin i en liten tube. Brannsår i form av varme, brennesler, brannmanet etc., utslett, stikk og mye mer - denne lindrer for alle disse tingene, og med et lite barn løpene rundt bena på deg kan det være vanskelig å beskytte det fra alle brennende og stikkende ting. Er ulykken først ute tar du bare opp lipsylen og smører den ut på såret eller der det svir. Du kan leser mer om, se pris og/eller kjøpe denne her.

Dersom du bestiller noen av disse produktene inne på nettsiden min sender jeg med en gavepose med juledekorasjoner uten ekstra kostnader! Ellers leverer jeg alltid produktene på døren til kunden om du bor på Haugalandet, ellers sender jeg i posten. Leveringstiden er rask. Allerede samme dag om du bor her i distriktet, ellers 1-2 dager om du bor et annet sted i landet. 

Min aller første!

 • 23.10.2015 kl. 22:54

De av dere som ikke fulgte bloggen min før jeg registrerte meg her på blogg.no, altså når jeg blogget under navnet linntheresedagsland.no, vet sannsynligvis ikke at jeg er forhandler i Forever Living. Det ble jeg i slutten av Juli i år, og frem til nå har jeg oppnåd en hel del både økonomisk, når det gjelder personlig utvikling og ikke minst  med tanke på opplevelser. Jeg har vært på flere samlinger, både her i distriktet, men også en helgetur til Oslo. Jeg har vært på jentekvelder sammen med teamet jeg er en del av,  og jeg har møtt masse nye mennesker i form av både kunder og andre interesserte. Jeg har likevel ikke klart å booke en produktpresentasjon hos noen før nå i kveld. Da valgte jeg å ha presentasjonen her hjemme hos meg istedenfor, så får jeg heller bare jobbe med å booke hos andre nå videre. Om du kunne tenke deg å hatt noen venner på besøk en kveld der jeg kommer og forteller dere om produktene og mulighetene dere har med Forever, så må dere ikke være redd for å kontakte meg her, på facebook eller på mail ltd-forever@hotmail.com.

Men tilbake til kvelden i kveld. Jeg dekket bordet med kaffi, brus, oppskjært frukt og knallgode fruktspyd, chips og smågodt. Gjestene kom klokken 20:00, og det er først nå jeg har tid til å sette meg ned for å oppdatere dere. Jeg sitter igjen som en strålende fornøyd og smilende businesswomen! Med masse inspirasjon og noen tusenlapper rikere er jeg uten tvil klar for å ta helg. Men først ønsker jeg å dele noen bilder fra i kveld! Tusen takk til mine snille og interesserte gjester, og ikke minst tusen takk til min sponsor Randi Elise som kom og hjalp meg med produktpresentasjonen ettersom dette er min første! Jeg er evig takknemlig.Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no