Dåpssamtale!

  • 22.04.2017 kl. 17:18

På torsdag var vi på dåpssamtale i Vår Frelsers kirke, byens største (og etter mitt syn fineste) kirke. Nå er det bare to uker igjen til Dennis skal døpes, og jeg gleder meg utrolig masse. Jeg har på følelsen av at det vil bli en veldig, veldig fin dag! Dåpssamtalen gikk ut på at vi fikk vite hvordan selve døpingen kommer til å foregå, hvor vi skal gå, hva vi skal gjøre og generelt om gudstjenesten.

Vi skulle egentlig også få vite hvor mange andre barn som skal døpes den søndagen, men vi hadde av en eller annen grunn havnet i feil gruppe, og var derfor på samtale med de som skal døpes nå på søndag. Litt kjedelig, men det spiller ikke stor rolle. Det viktigste var tross alt å få vite hva vi skulle gjøre.

Alt i alt var det en veldig fin dåpssamtale, og nå gleder jeg meg bare enda mer til den 7.mai. Det aller meste av planleggingen til dåpen er allerede i boks!

Sniktitt på dåpsdekorasjonene!

  • 07.04.2017 kl. 20:59

I dag har vi vært rundt med noen av dåpsinvitasjonene, og resten skal vi levere i morgen. I dag er det tross alt bare én måned igjen til den store dagen, og vi gleder oss kjempe masse. Jeg har planlagt denne dagen i en liten evighet, og kjøpte vel egentlig inn de første dekorasjonene for et halvt år siden. Fargene det skal gå i er blått, sølv og hvitt!

Som dere ser har vi litt av hvert, til og med blått dopapir! Haha, i tillegg til dette har vi en god del andre dekorasjoner på lur, men de får dere ikke se før den store dagen!

Dåpsinvitasjon - hvilken skal vi velge?

  • 11.03.2017 kl. 17:25

Selv om lille Dennis enda ligger i magen er det faktisk ikke så lenge til dåpen. Under to måneder! Derfor har jeg begynt å tenke litt på dåpsinvitasjonene, så får jeg litt mindre å styre med når lille skatten vår ligger her og stjeler all oppmerksomheten min. Uansett, jeg har funnet ut hvilke farger jeg vil skal gå igjen, men er veldig usikker på de små detaljene.

Og det er i slike tilfeller jeg er veldig glad for at jeg har både bloggen og dere! For nå trenger jeg virkelig deres hjelp. Hvilken av invitasjonene likte dere best? Nå er ikke teksten helt ferdig, så se bort i fra den, men jeg tenker mer på selve pyntingen.

-     1    eller    2    -

Hvilken av invitasjonene likte du best, 1 eller 2? 

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no