11.03.2017

Dåpsinvitasjon - hvilken skal vi velge?

  • Skrevet 11.03.2017 klokka 17:25
  • Kategori: Dåp

Selv om lille Dennis enda ligger i magen er det faktisk ikke så lenge til dåpen. Under to måneder! Derfor har jeg begynt å tenke litt på dåpsinvitasjonene, så får jeg litt mindre å styre med når lille skatten vår ligger her og stjeler all oppmerksomheten min. Uansett, jeg har funnet ut hvilke farger jeg vil skal gå igjen, men er veldig usikker på de små detaljene.

Og det er i slike tilfeller jeg er veldig glad for at jeg har både bloggen og dere! For nå trenger jeg virkelig deres hjelp. Hvilken av invitasjonene likte dere best? Nå er ikke teksten helt ferdig, så se bort i fra den, men jeg tenker mer på selve pyntingen.

-     1    eller    2    -

Hvilken av invitasjonene likte du best, 1 eller 2? 

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på tjue år. Skriver om den spennende reisen jeg har i vente som gravid med mitt og Christophers første barn. Mye av bloggen kommer derfor til å handle om baby, graviditet og alt som hører med. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, trening, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Follow

Annonser

Bloggdesign

hits