Ukens spørsmål #17

 • 23.04.2017 kl. 17:05

Jeg har alltid hatt en drøm å oppnå å kunne stille i bodyfitness.. hvordan begynte du med det? Og hvordan fikk du en coach ? Er det dyrt ? Har du noen anbefalinger og tips? :)

Jeg meldte meg inn på et treningssenter, Uno gym & fitness, og fikk kontakt med coachen min der. Jeg sa bare at jeg ønsket å stille i fitness til de i resepsjonen, og så satte de meg i kontakt med en av deres personlige trenere. Etter det har han vært min coach. Hvor dyrt det er varierer veldig fra sted til sted og person til person, så der må du nesten bare høre med de i ditt område! Det er også mulig å få deg coach via nettet. Jeg har ganske mange anbefalinger og tips egentlig, men du finner mesteparten i kategorien "fitness" på bloggen. Ellers er mitt beste tips å vite hva du begir deg ut på, for det er virkelig tøft, men dersom du ikke gir opp er jeg sikker på at du kommer til å klare det! Masse lykke til.

Kommer det et nytt forminnlegg snart?

Formoppdateringer kommer den første i hver måned, så ja, det kommer snart et nytt! 

Hei, Så kjekt! jeg kjøper gjerne et slikt babynest i xl, det er til jente. Sender du?

Så gøy! Tar kontakt med deg på mail, og ja, jeg sender til hele landet - men da må du betale frakten i tillegg! Den er på 184,-

Hvorfor legger du ut bilder der brystvorta synes? Og deler seriøst ALLE detaljer fra livet deres? Det hadde jeg aldri turt, og ikke hadde jeg sett meningen i det heller..

Det er vel opp til meg å legge ut det jeg ønsker på min blogg? Så er det opp til deg om du ønsker å lese den eller ikke. Når det er sagt har jeg aldri lagt ut bilde der brystvorta synes, men det kan godt hende at noe av det mørke feltet rundt (altså areola) har vist på et bilde der Dennis spiser. Og akkurat det synes jeg er helt naturlig. Ellers deler jeg langt i fra alle detaljer fra livet vårt. :-)

Har du gradert permisjon da siden du tjener penger på babynestene og bloggen? Eller tar du gladelig imot navpengene samtidig som du jobber for eget foretak?

Å sy babynest på fritiden vil jeg da absolutt ikke si at er det samme som å jobbe for eget foretak? Jeg syr dem fordi jeg synes det er gøy å sy og for å ha noe å gjøre på nå i permisjonstiden. Det er mer en hobby enn en jobb! Det samme er bloggen. Den har jeg drevet med i flere år, og det ville blitt helt unaturlig for meg å slutte og blogge bare fordi jeg er mammapermisjon og mottar foreldrepenger. Nå er det heller ikke slik at jeg tjener en formue på disse hobbyene mine ;-)

Kor lange e dei?

XL babynestene er 1 meter lange, men selve madrassen er 83 centimeter fra ene enden til andre.

Kan eg spør kass ammeputa du bruke? Den blå som du har hatt på noen bilder og på snap idag? Er på jakt etter en god ammepute og den ser fantastisk ut!

Ja, det er ei blå ammepute med hvite elefanter på, og jeg elsker den! Den er hard og fast noe som gjør at Dennis enkelt kan ligge på bare denne uten at jeg trenger å støtte han med hendene mine. Jeg vet dessverre ikke hvor den er kjøpt ettersom jeg fikk den av ei venninne, men dersom jeg finner ut av det skal jeg gi beskjed til dere også!

Når kommer spørsmålsrunden dere skulle ha på video? Der vi lesere stilte dere spørsmål :-)

Åh, den glemte jeg helt ut ettersom Dennis kom samme dag som vi skulle spille den inn, og i tiden etter hadde jeg andre ting å tenke på. Nå er det så lenge siden at jeg tviler på det er vits, men dersom det er noe spesielt du vil ha svar på kan jeg heller svare på det i ukens spørsmål innleggene.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #16

 • 16.04.2017 kl. 17:16

Hva er din beste treningsøvelse på å få vekk disse håndtakene bak på ryggen ? :) Midt på ryggen hvis du skjønner hvor jeg mener :D

Nå er disse "håndtakene" fett, så eneste måten å få dem vekk på er ved å få lavere fettprosent. Det går heller ikke an å punktforbrenne, så det er egentlig det samme om du trener rygg, kondisjon eller bein. Når det er sagt har jeg skrevet om mine favoritt ryggøvelser i dette innlegget.

Så fin <3 Hva bruker du til "fyll"?

Jeg bruker polyestervatt til fyll i babynestene!

Jeg er blitt hekta på fødeavdelingen! Husker du skrev et innlegg om at dere hadde meldt dere på men at de ikke filmet akkurat deres sykehus. Jeg lurer på hva motivasjonen for å delta er, og om man får noe for å delta? Jeg er ikke gravid selv, bare veldig nysgjerrig:) (på ingen måte ment dømmende, jeg synes det er flott at folk lar seg filme slik at denne type program kan lages)

Min "motivasjon" er egentlig bare at jeg får fødselen min dokumentert. Jeg får den på film, noe som vil være veldig gøy å se tilbake på i ettertid! Det er overraskende hvor mye man glemmer etter en fødsel.

Liker svært godt de bodyene med utformingen du har på det bildet med hvit body og to bukser. Visste du at halsen på disse er formet slik fordi du kan brette bodyen over skuldrene og nedover kroppen til barnet?

Åh, det var jeg faktisk ikke klar over, så tusen hjertelig takk for tips!

Lurer på hvilke ammetopper/singletter du bruker? Noen du liker bedre enn andre?

Jeg har kun prøvd de fra h&m, og liker egentlig de veldig godt!


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Bildene som ikke kommer på bloggen!

 • 12.04.2017 kl. 22:20

De siste månedene har jeg fått veldig mange nye lesere, så da tenkte jeg det kunne være på tide å tipse dere om snapchaten min igjen! Jeg har nemlig åpen my story. Noe som betyr at dere kan følge meg på snapchat ved å se my story-bildene mine, men ikke sende meg private snapchater. Dette er noe jeg har holdt på med i rundt et år og har et par hundre følgere der allerede.

Men nå som jeg har fått så mange nye lesere, og en av dere i tillegg spurte hva jeg het på snapchat for en liten stund siden, er det på tide å dele brukernavnet mitt igjen. Så, hvis du ønsker å følge meg på snapchat kan du legge til linnthereseee!

I innlegget her ser du noen eksempler av bilder jeg publiserer på snapchat. Som dere ser går det mye i babybilder, men jeg prøver å variere litt inni mellom. Her legger jeg som regel også ut resultater av veiinger og blodprøver før det kommer på bloggen, og deler mye mer av hva vi gjør på om dagene. Jeg kommer også til å dele snaper fra trening når jeg endelig kan begynne å trene igjen om litt under 3 uker.

Følger du meg på snapchat?

Ukens spørsmål #15

 • 09.04.2017 kl. 18:30

Du skrev tidligere om vektoppgangen i graviditeten med Dennis. Jeg sliter med dette selv, lurer på hvor mye du gikk opp, og om du ble fortalt om det høye blodtrykket hadde noe å si for vektoppgangen?

Jeg gikk opp en god del, men det aller meste kom faktisk i starten av graviditeten. Jeg gikk opp hele 17 kilo før uke 20, og deretter 11 kilo frem til uke 39 - når jeg fødte. Tilsammen gikk jeg altså opp 28 kilo! Jeg fikk aldri høre at blodtrykket og vektoppgangen hadde noen sammenheng nei. Masse lykke til med svangerskapet - jeg vet det er skikkelig kjedelig å gå opp så masse, men så lenge du spiser sunt og holder deg i bevegelse er det ikke så mye du kan gjøre fra eller til. Kos deg heller nå mens du går gravid, nyt tiden, så får du eventuelt tenke på disse kiloene en god stund etter fødselen - dersom du ønsker det!

Veier de han med klær på? :o det blir jo vanskelig å få riktig, da må han ha på seg de samme klærne hver gang.. burde veie med ny, tørr bleie.

Hehe, nei nei, han ble veid i ei ny og tørr bleie. Vi tok bare bildene helt til slutt etter at vi hadde kledd på han igjen slik at han slapp å ligge halvnaken så lenge.

Ka bruker du pølsene til? Hadde vært kjekt med ein god pølserett. Mannen klager alltid på at han ikkje får det til middag :p

Pølser kjøper jeg inn med jevne mellomrom, og da pleier jeg å kjøpe en slik gigantisk pakke og deretter fryse dem i porsjonspakker. Vi har flere spennende pølseretter på menyen, så dette skal jeg definitivt dele med dere en dag. Ellers bruker vi også pølser i wok, lapskaus, supper og til potetstappe.

Du er superfin! Hvor høy er du? :)

Tusen hjertelig takk for det! Jeg er 164 cm høy.

Hva er dine tanker om abort?

Selv kunne jeg nok aldri tatt abort, men samtidig er jeg veldig glad for at det alternativet finnes. Det ville nok vært veldig vondt og tungt å måtte bære frem et barn som ble skapt under en voldtekt for eksempel. Men om du er i et stabilt forhold og har mulighetene til å ta deg av et barn synes jeg absolutt ikke noe om at du velger å ta abort. Da bør du heller være mer nøye med prevensjon.

Kan du lage et innlegg med middagstips for oss som prøver å gå ned i vekt men har lite penger og ikke er så veldig glad i å bare spise grønt?

Hm, spennende! Det skal jeg prøve på - takk for tips!

Hvordan er livet som mamma?

Helt fantastisk!

Hvis dennis hadde vært en jente hadde dere et navn til det og hva hadde det vært?

Ja, det hadde vi faktisk! Hadde han vært jente ville han fått navnet Leah Sophie. Synes det er et nydelig navn, og vi kommer nok til å kalle en eventuell lillesøster for akkurat dét når den tid kommer.

Hei æ lurt på om du kunna lag et innlegg med et treningsprogram til de som ønsker og gå ned i vekt men ikke har råa til å gå på treningsenter?

Hm, nå er ikke jeg noen personlig trener, så treningsprogram kan jeg nok ikke lage. Men jeg har tidligere delt litt av mitt eget treningsprogram, ellers har jeg tipset dere om en hel haug med treningsøvelser. Alt sammen finner du under kategorien som heter «trening».

Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men ble bare litt nyskjerrig siden jeg følger deg på snap! :) leste for en liten stund siden at gulsotten til Dennis blir verre når du ammer, men ser ofte at du ammer på snap. Går det bra nå? :)

Heisann! Det stemmer. Vi fikk vite at han har morsmelkassosiert gulsott, og fikk beskjed om å gi morsmelkerstatning i tillegg etter hvert måltid. Kun 25 ml, men dette for å spe ut morsmelken slik at det ble lettere for han å få overtaket på gulsotten. Etter ei uke med dette hadde gulsottverdiene gått fra 313 til 237, så det var tydelig at det fungerte. Etter forrige blodprøve fikk vi også beskjed om at nå når han har fått så godt overtak på gulsotten vil han nok klare å bryte ned resten også selv om jeg går tilbake til å fullamme. Så nå fullammer jeg altså igjen, og Dennis er på bedringens vei, men dessverre ikke kvitt gulsotten helt enda. Jeg er likevel overbevist om at det ikke er så lenge igjen før han er helt frisk.

Jeg lurer på om du kan lage et innlegg med tanker og meninger om favoritt klær og utstyr dere har til Dennis. Feks favoritt klær som dere har som du anbefaler. Om det er vanlig body eller omslagsbody, bukse med eller uten fot eller nattis i diverse stoff? Om du orker da.

Åh, så spennende! Ja, dette vil jeg gjerne gjøre. Tusen takk for tips. 

Åh, de var fine <3 er bare redd for perler i nærheten av babyer? Hva skjer om de får de i halsen eller noe

Jeg fester dem veldig, veldig godt nettopp fordi det er babyer som skal ha dem i nærheten av seg til enhver tid. Derfor er det liten sjanse for at barnet kan få perlene i halsen, men som alt annet med små barn må man selvsagt passe på.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #14

 • 02.04.2017 kl. 20:55

Er det lenge siden du kjøpte den elefant bamsen? :) Hvor kjøpte du den?

Den kjøpte jeg i fjor høst da jeg fant ut at jeg var gravid - på wish.

Lurer på om du vill skrive ett innlegg om "hva en trenger til en baby", om du hadde en "handleliste" på en måte?

Åh, tusen takk! Så utrolig hyggelig å høre. Det har jeg faktisk gjort, om det er utstyrsguide du tenker på? Den finner du i så fall her.

Kan eg spør koffor han ikkje skal ta pappen sitt etternavn også? :) Mulig pappaen har eit veldig "vanlig" etternavn? :)

Hans etternavn er Johansen. Det er egentlig ikke noen spesiell grunn til at etternavnet hans ble Dagsland, vi ble bare enige om at det var det vi ønsket.

Hvor har du kjøpt den mum dad me-bodyen?

Den kjøpte jeg på h&m i fjor høst!

En ting som er litt viktig å tenke på i forhold til at han har gulsott er at de barna gjerne blir slappere enn andre barn, som igjen kanskje fører til at han sovner fra maten?

Ja, dette har jeg lest masse om, og hørt fra både barnepleiere, lege og helsesøster. Men det som er så rart er at lille Dennis ikke er slapp. Han er ekstremt mye våken, og sover kun litt i mellom måltidene. Spiser godt og lenge uten å sovne når vi ammer - så er ikke godt å si. Han var heller ikke slapp når verdiene var så høye at han måtte ha lysbehandling.

Fin gutt :) Jeg bare lurer på om du har slettet kommentaren jeg skrev på innlegget om "noe av det verste jeg har opplevd" ?

Nei, jeg har ikke slettet noen kommentar, men jeg har på «godkjenning» av alle kommentarer. Derfor tar det av og til litt tid før den vises på bloggen.

Du har skrevet at man skal poteten i plastfolie i mikroovnen også er det bilde av poteten i alimuniumsfolie under? Skal man bytte?

Ja, plastfolie i mikroen, og eventuelt aluminiumsfolie etterpå (kun for utseende sin skyld, hihi, også innbiller jeg meg at poteten holder litt bedre på varmen da). Viktig at du ikke bruker aluminiumsfolie i mikroen!

Har du prøvd å pumpe deg for å se hvor mye melk du har? For her trodde jeg hun spiste godt ettersom hun kunne ligge ved brystet leenge, men etter å ha pumpet noen ganger for å se cirka hvor mye jeg hadde ble det heller til at hun fikk prøve erstatning, og da la hun bedre på seg :)

Ja, det prøvde jeg en gang i forrige uke, og fikk ut overraskende mye. 200 ml på bare én pupp uten problem! Så er «dessverre» ikke der problemet ligger. Skriver dessverre siden da hadde jeg hvertfall visst hva det var. Men er samtidig veldig godt å vite at jeg faktisk har nok melk!

Men hvordan klarer dere dere økonomisk? Leier dere eller eier dere? Hvordan fikk dere råd til å kjøpe, hvis dere eier? Har du opplevd venner som har gått fra deg etter du fødte eller etter du ble gravid? Hvor mye penger har dere brukt hittil i barneutstyr?

Vi klarer oss ganske bra økonomisk. Får hverdagen til å gå rundt som de fleste andre, hihi. Vi eier et hus som vi kjøpte i fjor høst! Etter å ha spart på bsu i flere år i tillegg til å ha god familie rundt som stilte opp som kausjonister og hjalp oss fikk vi kjøpt oss vårt første hus i så ung alder. Hm, egentlig ikke merket noe til venner som har gått fra meg, men nå har ikke jeg et helt hav av venner heller da. Har noen få, veldig gode! Ellers har jeg egentlig merket motsatt effekt. Fått flere nye venner som er i samme situasjon - altså er gravide eller har fått barn! Hvor mye penger vi har brukt på babyutstyr hittil har jeg faktisk ikke peiling på, haha!


Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #13

 • 26.03.2017 kl. 20:17

Jeg husker du skrev for litt siden at du hadde høyt blodtrykk ved flere målinger? Har du fortsatt høyt blodtrykk? Og fant de ut hvorfor SF målet var så høyt?

Blodtrykket mitt lå helt øverst innenfor normalfeltet hele andre halvdel av svangerskapet, også gikk det utenfor normalfeltet inni mellom. Det var jo også dette som gjorde at jeg ble satt i gang. Blodtrykket mitt sank derimot rett etter at Dennis var ute - så det var ganske klart hva som var grunnen til det høye trykket.

Når det kommer til SF målet mitt så gikk det veldig fort opp mellom uke 23 og uke 28, mens det stabiliserte seg mer og mer etter dette. Nå mot slutten lå jeg så og si midt på gjennomsnittskurven! De fant vel egentlig ikke ut hva som var grunnen til dette, men mistenkte at lille Dennis bare hadde hatt en kraftig vokseperiode mellom uke 23 og uke 28.

Lurte på om du kunne ligge ut bilde av 4 dager itter fødsel :)?

Det har jeg faktisk gjort allerede! Innlegget finner du her.

Wow, han er veldig lik deg! Nydelig <3 litt vanskelig å se, men har han samme røde håret som deg også?

Tusen takk for det! Ja, det virker som han har brunt hår med litt rødskjær i, akkurat som mamman sin. Litt vanskelig å se ettersom det ofte ser annerledes ut i forskjellig lys, men dette blir nok enklere å se etterhvert som han vokser til. Foreløbig er det i hvertfall gyllen brun med litt rødskjær som er hårfargen hans. Dere kan jo kanskje skrive hvilken farge dere synes han har i kommentarfeltet!

Kan du skrive et innlegg om hvordan DU føler deg selv fysisk? Blød du mye? Oppdater gjerne om noen dager/uker også. Hvor ofte må du bytte bind? Klarer du å sove gjennom natta? Hva med første dusj? osv.

Åh, så spennende! Dette vil jeg gjerne skrive et innlegg om! Skal prøve å få gjort det til i morgen.

Gratulerer! Så skjønn han er! Hvilken uke fødte du i ??

Tusen takk! Han er helt nydelig. Jeg fødte i uke 38+6. Fødselshistorien min kan du lese her.

Kan du skrive litt om hvordan kroppen kjennes ut nå etter fødsel? er alle plager borte? kjenner du deg som deg selv igjen, visst du skjønner? er det tilbake til normalen med tanke på å gå på do, reise seg opp, kle på seg, snu seg i senga? haha

Det skal jeg som jeg skrev over her prøve å få gjort til i morgen! Så spennende, og takk for at dere kommer med ønsker, innslag og tips til hva jeg kan skrive om.

Gratulerer så mye! Har dere bestemt dere for hvilke etternavn han skal få? :)

Tusen takk! Ja, han kommer til å få mitt etternavn, og vil derfor bli døpt Dennis Dagsland.

Har ikkje christopher fødselspermisjon?

Alle har krav på 14 dagers fødselspermisjon, men det er opp til hver enkelt arbeidsplass om disse to ukene er lønnet eller ulønnet. Christopher sin arbeidsplass tilbyr dessverre ulønnet. Og derfor valgte han å kun benytte seg av den første uken. Altså hadde han sin første dag tilbake på jobb i dag.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Giveaway: handmade with love!

 • 21.03.2017 kl. 18:44

I mens vi ligger og koser i hjel vårt nye, lille familiemedlem tenkte jeg det kunne være gøy å kjøre i gang en giveaway. Jeg har hatt denne typen giveaway to ganger tidligere også - så det kommer kanskje ikke som en overraskelse at det er mormor som har strikket dette settet også, hehe? Hun er så utrolig flink, og denne romperen og langluen kan nå bli din!

For å delta i konkurransen må du:

like facebooksiden min

Dele dette blogginnlegget på facebook (det skal være en del-knapp) rett under her.

Og deretter legge igjen en kommentar der du skriver at du ønsker å være med i konkurransen.

LYKKE TIL!

Jeg søker sponsorer!

 • 15.03.2017 kl. 20:48

Jepp! La oss bare si det slik at jeg har litt tid (og reklameplass på bloggen) til overs, og ønsker derfor å starte opp nye samarbeid. Kunne du og din bedrift tenke deg å samarbeide med meg kan du sende meg en mail på linn_therese_dagsland@hotmail.com, så tar vi ting derifra. Selv er jeg åpen for det meste!

Lesertallet mitt har økt jevnt og fint helt siden i sommer da jeg gikk fra å være fitness-blogger til å bli gravid-blogger (med lidenskap for fitness). Siden august har det faktisk doblet seg, og nå ligger jeg på over 2000 sidevisninger daglig. Skjermbildet under her viser statistikken min den siste uken!

Er som sagt åpen for det meste, og gleder meg til å høre fra deg! Er gjerne interessert i samarbeid som har med baby, trening, klær og interiør å gjøre - men send meg gjerne en mail om du har noe annet i tankene også. Er muligheter for både faste annonser på bloggen, sponsede innlegg, sponsede produkter og lignende.

Har du lyst til å samarbeide med meg?

Del gjerne innlegget på facebook!

Ukens spørsmål #12

 • 12.03.2017 kl. 19:45

Røyker eller snuser samboeren din?

Nei, det gjør han ikke! Flinkingen sluttet å snuse i fjor sommer og har holdt seg siden det. Superstolt over han!

Jeg bare lurer på om du fortsatt er like fornøyd med kameralinsa du kjøpte på Wish? Lurer veldig på om jeg skal kjøpe den, men tenkte jeg kunne høre hva du syns nå først :)

Ja, det er jeg virkelig! Jeg bruker den stort sett hver eneste dag og den holder seg enda like godt og gir helt utrolig fine bilder. Absolutt superfornøyd med det kjøpet.

Eier dere huset selv eller bor dere sammen med foreldrene dine?

Huset eier vi selv!

Hvor har du kjøpt den blå zig zag til å ha over senga? :)

Regner med at det er sengehimmelen over sprinkelsengen hans du sikter til? I såfall er det faktisk bare en helt vanlig gardinlengde. Mener jeg kjøpte den på princess eller kid!

Hvor har du kjøpt di små kleshengerne til Dennis?

De har jeg kjøpt på IKEA faktisk! Du finner dem her i nettbutikken deres.

Tjener du penger på bloggen? Eventuelt hvor mye?

Ja, jeg tjener litt, men ikke så mye at jeg kan leve av den (enda, haha). Det varierer litt fra måned til måned, men akkurat hvor mye det er snakk om ønsker jeg helst å holde for meg selv.

Jeg bare lurer? Hvorfor blir du så "irritert/skuffa" når babyen ikke kommer for hver dag som går? Når det faktisk er 3 uker til termin? Er jo en liten stund igjen :-)

Nå er det slik at termindato bare er en omtrentlig dato for når babyen kommer. Det er faktisk bare 5 % av alle barn som blir født på termindatoen. Det som er vanlig er å bli født mellom uke 37 og uke 42, og ettersom mamma fikk meg i uke 37+1 har jeg hele tiden holdt en liten knapp på den datoen. Derfor blir det med engang litt kjedelig å vente når denne dagen plutselig går forbi og han enda ligger inne i magen.

Når jeg på toppen av det hele også har hatt en god del mer plager nå de siste par ukene går tiden ekstra sent og jeg ønsker bare at han skal komme slik at jeg for det første får kroppen min for meg selv igjen, men også fordi da får jeg møte dette lille mirakelet som jeg har lengtet etter så altfor, altfor lenge! De som har vært gravide selv vet nok hvor lange og kjedelige disse siste ukene kan være.

Kommer du til å dele fødselshistorien?

Ja, det skal jeg helt klart! Gleder meg til å sette meg ned å skrive alt jeg husker fra den store opplevelsen vi snart skal igjennom.

Skal du fortsette å blogge etter du har fått Dennis?

Defintivt! Akkurat hvor ofte jeg kommer til å blogge må jeg nesten ta litt som det kommer. Dennis blir jo selvsagt første prioritet! Men nå er blogging, skriving og bildetaking noe jeg brenner for, og jeg regner derfor med at en oppdatering og to til dagen høres veldig realistisk ut. Jeg må jo nesten ha en plass å dele alle de tusenvis av babybildene jeg kommer til å knipse av min lille øyensten.

Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #11

 • 05.03.2017 kl. 14:45

Hvorfor vil du føde nå og ikke til termin?

Jeg har gått i over ei uke nå med maserier, kynnere og en hel haug med andre plager. I tillegg har jeg hatt bekkenløsning i flere måneder, og vært kvalm og kastet opp stort sett daglig siden jeg ble gravid i fjor sommer. Med andre ord begynner jeg å bli rimelig sliten og tom for energi, så dersom jeg skal ha noe som helst krefter igjen til fødselen må han nesten komme snart.

Nå har det seg også slik at et svangerskap regnes som fullgått når du har passert uke 37+0, noe jeg har allerede i morgen. Da er barnet ferdig utviklet og regnes ikke lenger som prematurt, selv om det er tre uker til termin. Så det beste for både meg og han er rett og slett om han kommer ganske snart.

Hvor har du kjøpt sengehimmelen til vuggen? :)

Den kjøpte jeg faktisk på IKEA til usle 29,-! Det er egentlig ikke en sengehimmel, men to gardiner, som jeg har tredd på stativet og det fungerer absolutt like bra som en sengehimmel - bare at man får dem til en brøkdel av prisen.

Jeg lurer bare på hva du anbefaler og spise til middager og som "lørdagssnop" for noen som nettop har begynt å trene og vil ned i vekt?

Spis ren og sunn mat til middag. Nok karbohydrater, grønnsaker, sunt fett og ikke minst kjøtt er veldig viktig! Men du må huske å kose deg i helgene! Trenger ikke fråtse i en to kilos tung smågodt pose, men jeg synes absolutt du skal une deg en sjokoladebit og to dersom du har lyst til det. For å kunne holde fokus og spise sunt resten av uken er det viktig å ha lørdagen å se frem til hvor du kan kose deg litt ekstra, ellers er det fort gjort å gå på en smell. Masse lykke til!

Har du noen kurer o.l i forever living greia di man kan kjøpe for å ta når man holder på å trene?

Som en kickstart vil jeg anbefale deg C9! Det er en kur som går over ni dager hvor du kan oppleve å gå en god del ned i både vekt og kilo i tillegg til at du får mye mer energi, føler deg renere og er superklar for en livsstilendring. Den kan du lese mer om her. Når det er sagt har vi både proteinbarer og proteinpulver som er utmerket for deg som trener en del. Kapsler som skal hjelpe mot søtsuget og fiber som holder deg mett mellom måltidene. Se hele «treningsutvalget» her!

Skal du ha besidecrib til dennis?

Nei, det skal jeg ikke. Han kommer til å samsove med oss helt i starten, det vil si sove i babynestet sitt mellom oss i sengen vår. Før han etterhvert flytter over til vugga som vi har stående inne på soverommet vårt. Når både han og vi føler oss klar for det kommer han til å flytte inn på sitt eget rom hvor vi har sprinkelsengen hans stående klar.

Kan du lage sånn video av huset igjen? Siden nå har dere pussa litt opp å gjort mer i huset:) syns det var kjempe kjekt å se film av huset sist gang<3 Og nå har jo dere flytten inn og

Ja, det skal jeg prøve å få gjort en av dagene! Gleder meg til å vise dere hvordan det har blitt nå ettersom veldig mye har forandret seg siden sist. Den forrige house touren som vi filmet midt under flyttekaoset kan du se under her.

Hvorfor mener du at farger er knyttet til kjønn? Synes det er rart at hvitt passer til begge kjønn, det gjør da vell alle farger?:)

Ja, det gjør de helt klart! Men nå er det også mennesker som mener at gutter ikke skal gå i rosa, og jenter ikke skal gå i blått - så for å ikke tråkke på noens tær eller overkjøre enkeltes meninger når det kommer til farger så er den rett og slett hvit - noe som er nøytralt uansett hvordan du vrir og vender på det, og uansett øye som ser.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #10

 • 26.02.2017 kl. 20:12

Lurer på hva din start vekt var før graviditeten å hvor mye du har lagt på deg?

Da jeg ble gravid hadde jeg akkurat gått på fitnessdiett i flere måneder, og kroppen la derfor superfort på seg med det samme jeg begynte å spise normalt igjen. Men da jeg ble gravid veide jeg 71 kilo, og i løpet av svangerskapet har jeg så langt lagt på meg hele 26 kilo!

Hvordan er din plan for åsså bli klar for bikini fitness :)?

Planen er å ta det med ro etter fødselen. Med andre ord blir det ikke rett på gymmet dagen jeg kommer hjem fra sykehuset, men heller starte litt rolig med å gå lange trilleturer etc, og når jeg føler meg klar for det (mest sannsynlig etter 6 uker, som de anbefaler) starter jeg med styrketrening igjen. Da er planen å trene masse og spise sunt og variert! Men bare så det er sagt helt til slutt; så er det bodyfitness jeg satser på - ikke bikinifitness.

Nå skal du sikkert være hjemme en god stund, men hva er drømmeyrket ditt? :)

Det stemmer! Jeg skal være hjemme til august 2018, når Dennis begynner i barnehagen. Da går jeg tilbake til å jobbe i barnehage, og der trives jeg veldig godt, så kan egentlig kalle det drømmeyrket mitt. Men hvis du er på jakt etter noe litt mer spennende har jeg også alltid hatt en drøm om å jobbe som brannkonstabel!

Hei Linn Therese! Jeg er stor fan av bloggen din, og gleder meg hver gang du poster innlegg. Jeg ble kjempeglad på dine vegne da du la ut at du var gravid! Jeg bare lurte på om kanskje etter at du har født, at du skriver en "min fødselshistorie" her på bloggen!

Så utrolig hyggelig å høre! Ja, det vil jeg helt klart gjøre. Selv elsker jeg også å lese andres fødselshistorier.

Hvor har du kjøpt den pysjamasen?

Den fikk jeg i gave, så det vet jeg dessverre ikke. Men kanskje noen av dere andre her inne vet?

Edit: Den er kjøpt på sparkjøp!

Jobber du eller er du sykemeldt noe/har du vært det dette svangerskapet?

Jeg jobber ikke, og har ikke gjort det siden rett før jul. Jeg jobbet noen måneder i barnehagen jeg er ansatt i, men dit skal jeg ikke tilbake igjen før august 2018. Om du ønsker å lese mer om jobbsituasjonen min og hva dette egentlig går ut på så har jeg skrevet utfyllende om akkurat det i et eget innlegg her.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Giveaway: hjemmestrikket sett!

 • 23.02.2017 kl. 14:00

Konkurransen er avsluttet!

Mormor er som dere vet tidenes strikkemaskin, og nå har hun strikket enda en romper som gis vekk til en av dere! Denne gangen følger det også med langlue. Se bare hvor vakkert dette settet er, og ikke nok med det, men ettersom det er hvitt passer det både til jente og gutt.

For å delta i konkurransen må du:

like facebooksiden min

Dele dette blogginnlegget på facebook (det skal være en del-knapp) rett under her.

Og deretter legge igjen en kommentar der du skriver at du ønsker å være med i konkurransen.

LYKKE TIL!

Ukens spørsmål #9

 • 18.02.2017 kl. 22:01

Er dere aldri med barnefar sin familie?

Jo, det er vi, men ikke like mye som med min familie. Det har vel kanskje noe med at han har fem søsken mens jeg bare har ei søster. Men vi skal bort dit å spise middag i morgen!

Hvordan ønsker du å føde? (Badekar, vanlig stilling i seng, stående etc..)

Vet du hva, dette lurer jeg veldig på selv også. Jeg tar det veldig som det kommer, og vil nok prøve det meste der og da, og så se hva jeg liker best. Det eneste jeg vet jeg vil er å prøve å stå mest mulig oppreist (ved hjelp av prekestol) i åpningsfasen.

Hvordan viste du at det var slimproppen din som gikk?

Da jeg gikk på do om morgenen lå det en stor slimklump i trusa mi. Akkurat som en fast geleklump, haha, beklager for ekle detaljer - men du spurte! Så søkte jeg på «slimpropp» på google, og da kom det opp bilde av akkurat like klumper - dermed skjønte jeg at det var slimproppen min som hadde gått.

Jeg lurte på når startet du og handle inn ting til baby Dennis?

Det gjorde jeg vel egentlig med det samme jeg fikk positiv test, haha. Men de største innkjøpene ventet vi med til etter uke 12 tilfelle det skulle skje noe. Om du lurer på hva vi kjøpte når finner du dette i gravidoppdateringene som jeg har kategorisert under «graviditeten». Her står det fra uke til uke hva vi har kjøpt og hva som gjenstår å kjøpe. Så det er bare til å bla seg tilbake om det er noe spesielt du lurer på!

Hva pleier ditt blodtrykk normalt å ligge på?

Det har ligget rundt 125/70 hele veien før det plutselig steg til 130-140/80-90. En ganske stor endring som hendte over natten - veldig rart egentlig. Men det er vel også derfor jeg har måttet passe litt ekstra på om jeg får andre tegn på svangerskapsforgiftning.

Hvor har du kjøpt den hyllen og de lyseblå boksene?

Hyllen kjøpte jeg brukt, men vet at den er fra IKEA, og det er også der boksene er kjøpt.

Har du slitt med mensmurringer i korsryggen i graviditeten? Evnt. fra hvilken uke?

Nei, det har jeg faktisk ikke. Har hatt en del mensmurringer nederst i magen nå de siste ukene - omtrent fra uke 30 mener jeg. Ellers er det kun bekkensmerter jeg har hatt i ryggområdet.

Jeg lurte på hvilke nivå du er i på forever å hva du tjener på forever?

Jeg er supervisor, og hva jeg tjener varierer fra måned til måned - alt etter hvor aktiv jeg er med reklamering og jobbing rundt Forevers produkter.

Hvor mye tåler plasten av vann, skraping o.l?

Den tåler vann, men man skal være forsiktig med skraping og lignende. Ikke skjære rett på platen for eksempel, men helt vanlige ting som å dytte en tallerken bortover og slikt gjør ingenting.

Ååh, jeg vil ha stein jeg som benkeplate eller betong. For varmen sin skuld, sånn at jeg kan slippe og tenke meg om når jeg tar ut varm mat fra bakerovnen. Stekebrett eller ildfaste former. Hvordan tåler denne varme?

Da tror jeg nok ikke kontaktplast er det rette valget for deg dessverre. Den tåler varme opp til 40 grader over lange perioder og opp til 70 grader over kortere perioder.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #8

 • 12.02.2017 kl. 18:00

Har du skrevet utstyrsliste til hva man trenger til baby?

Hm, nei det tror jeg faktisk ikke at jeg har gjort! Men det var en veldig god idé, så du skal ikke se bort i fra at det kommer et slikt innlegg ganske snart. Når det er sagt skrev jeg et innlegg i starten av desember der jeg viste dere alt av utstyr vi hadde kjøpt inn, og det kan du lese her.

Måtte du betale mye i toll, da du bestilte amme-bher fra glammom? Er gravid selv, og trenger store størrelser. Ser at de har en del, men det blir så dyrt med toll :/

Mener det var rundt 200,- i toll da jeg bestilte for litt over 500,- Så det ble litt - men absolutt verdt det synes jeg.

Har kjæresten din lappen? Føler alltid det er du som kjører haha!

Haha, ja, det stemmer at det alltid er jeg som kjører. Han har nemlig ikke lappen enda, men er i god gang med forberedelsene nå, så satser vi på at han kommer i mål før sommerferien - da skal vi nemlig til Sverige. Og det hadde vært en drøm å kunne bytte på å kjøre når det er så langt.

Har du bestilt vekstestimering selv, eller er du blitt sendt på dette?

Jeg ble henvist av jordmor ettersom symfyse-fundusmålet mitt har vært ganske høyt.

Hvilke app bruker du når du redigerer bildene med hvor langt du er på vei?

Babypics heter den! Koster noen få kroner, men det er den virkelig verdt. Her har man et helt hav av muligheter til bilderedigering som passer enten man er gravid eller har barn. Sjekk den ut!


Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #7

 • 05.02.2017 kl. 14:24

Den siste uken har det faktisk bare kommet inn to spørsmål, haha. Men det er to mer enn ingen, så det blir et eget innlegg likevel!

Bruker du wish mye ?

Jeg vil ikke kalle det mye, men jeg har 2-3 ganger i måneden der jeg handler en del. Gjerne 5-6 ting i slengen hver gang. Synes denne nettsiden er superpraktisk ettersom man får gode og smarte produkter til en billig penge - spesielt nå som jeg har begynt å tenke på hva jeg trenger til dåpen! Eneste minuset er den lange leveringstiden ettersom det meste blir sendt fra Asia, men det er uansett verdt det mener jeg. Absolutt å anbefale!

Hvor har du kjøpt den I <3 my dad pysjen?

Den er fra h&m!

Har dere flere spørsmål er det bare til å hyle ut, så blir kanskje neste ukes innlegg litt lenger!

Mine fem mest leste innlegg i januar!

 • 03.02.2017 kl. 16:29

Kun 6 måneder mellom bildene!

Et innlegg der jeg viste dere hva denne graviditeten har gjort med kroppen min på bare seks måneder. Helt sinnsyke forandringer! Klikk på overskriften om du ønsker å se flere sammenligningsbilder.


En kropp full av strekkmerker!

Det innlegget som ble annet mest lest forrige måned var dette hvor jeg viste dere ærlig og upyntet hvor mange strekkmerker jeg har fått sålangt i graviditeten. 


I fødebagen min!

I dette innlegget viste jeg dere hva jeg hadde pakket i fødebagen min. Eller fødebagene! Jeg har to stykk, en til selve fødselen og en til barseltiden på sykehuset etterpå.


Juks med epidural!

Mine tanker og meninger om epidural! Selv ønsker jeg ikke å bruke denne formen for smertelindring, men jeg er likevel åpen for det dersom det skulle vise seg at jeg ikke klarer meg uten.


Henvist til sykehuset to ganger!

Etter jordmorkontrollen i starten av januar ble jeg henvist til sykehuset to ganger - en gang for å ta glukosebelastning igjen, og en gang for vekstestimering av lille. Det fortalte jeg dere om i dette innlegget!


Klikk på overskriftene for å lese innleggene. Husker du alle?

Giveaway: Hjemmestrikket romper!

 • 29.01.2017 kl. 16:40

Konkurransen er avsluttet!

Nå begynner det å bli altfor lenge siden forrige giveaway, så i dag tenkte jeg det kunne være gøy med en aldri så liten konkurranse igjen! Snille mormoren min har tilbudt seg å strikke premien, og det blir lik denne nydelige romperen dere ser på bildene her. Dere som har fulgt med bloggen min en liten stund vet jo at mormor er rene strikkemaskinen, og disse to plaggene er det nyeste innslaget fra den kommende oldemoren i garderoben til Dennis.

Dere kan tro jeg ble glad og imponert da hun kom med disse til meg! Så utrolig flotte. Gleder meg til å knipse mange nydelige nyfødtbilder av Dennis i disse klærne, for ikke å snakke om hvor tøff han blir med denne romperen over en hvit body og ei hvit strømpebukse.

Nå har altså du også muligheten til å stikke av med denne utrolig tøffe romperen! Mormor skal strikke den akkurat lik den hun har strikket til Dennis, bare at den blir i fargen grå - slik at den går til både gutt og jente. Størrelsen er helt nyfødt!

For å være med i konkurransen må du:

like facebooksiden min

Dele dette blogginnlegget på facebook (det skal være en del-knapp) rett under her.

Og deretter legge igjen en kommentar med når du har termin (eller hvem du prøver å vinne den til).

LYKKE TIL!

Ukens spørsmål #6

 • 29.01.2017 kl. 13:38

Gikk det fint hos jordmor på onsdag? Hadde symfysemålet stabilisert seg?

Så utrolig koselig at du husket på at jeg skulle til jordmor på onsdag, og deretter etterlyste resultatet når jeg ikke skrev noe om det! Det føles så uvirkelig å tenke på at noen av dere kjenner meg så godt og følger så godt med. Men til spørsmålet ditt; ja, det gikk faktisk veldig bra! Symfysemålet har kun økt 1,5 cm på tre uker, så det er absolutt innafor. Nå er jeg tilbake igjen i normal-feltet, og krysser fingrene for at jeg kommer til å holde meg her resten av svangerskapet.

Hjemreiseantrekk til deg selv?

Vet du hva, dette var jeg SÅ i tvil om jeg skulle pakke eller ei. Jeg ser jo mange som gjør det, men da tenker jeg det kanskje er vanligst om man bor et stykke unna sykehuset..? Selv bor jeg kun 2 minutter i bil fra sykehuset, og da ser jeg ikke helt vitsen med å ha et egen antrekk til hjemreisen. Tar nok bare på meg kosedressen med en ammesinglet under jeg! Behagelig er det også.

Når vi snakker om ting som trengs, fine amme bh-er! ) hvor er de fra ?:)

Tusen takk for det! Falt virkelig for disse selv også, etter å ha sett de på en annen blogg. De er fra glamom.com! Anbefales ettersom de er myke og gode å ha på, ikke har spiler og de koster heller ikke skjorta!

Fortell gjerne om jobbsituasjonen din under svangerskapet, har du vært mye borte? sykemeldt? har det vært tungt?

Jobbsituasjonen min er nok litt utenom det vanlige. Jeg startet nemlig svangerskapet med å få arbeidsavklaringspenger fra NAV. Dette er en ordning man får når man sliter med en eller flere utfordringer som gjør det vanskelig å søke jobb på vanlig måte som andre mennesker. For min del var det angsten som var grunnen til at jeg trengte litt ekstra hjelp med å få meg jobb.

Jeg gikk derfor inn i et såkalt «oppfølgings-tiltak» i juli (som var samme måned som jeg ble gravid), og her fikk jeg hjelp til å finne ut av hvilken retning jeg ønsket å gå, hvilke jobber som var aktuelle med tanke på angsten, gjennomgang av cv og søknad, og til slutt jobbintervju-trening.

Alt dette over her tok vel rundt et par måneder, og i månedsskifte september-oktober var jeg endelig klar for å gå ut i jobb! Jeg var så heldig å få jobb via kommunen i Sagatun Barnehage, og her jobbet jeg 100 % i noen måneder. Mot slutten av november fikk jeg plutselig veldig vondt i bekkenet, og dette gjorde at jeg ble sykemeldt i 2 uker, før jeg gikk tilbake i 50 % jobb i én måned til.

Rett før jul var nemlig bekkenet mitt blitt såpass ille at jeg ikke fungerte skikkelig i en barnehage hvor man er mye opp og ned fra gulvet, sitte på rumpa i sandkassen, turgåing og så videre. Prøveperioden min i barnehagen ble derfor avsluttet, men med avtale om at jeg har fast jobb å komme tilbake til når jeg er ferdig med mammapermisjonen i august 2018! 

tjener du penger på bloggen? :)

Ja, jeg tjener litt penger på bloggen, noe jeg synes er utrolig moro ettersom jeg først og fremst ser på det som en skikkelig kjekk hobby! Nå er det likevel ikke så mye at jeg kan leve av det (enda, hehe). Men om jeg en dag kan leve av bloggen hadde det virkelig vært drømmejobben!


Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #5

 • 22.01.2017 kl. 17:14

Hva er dine tanker rundt kjønnsnøytral oppdragelse? Kommer du til å la gutten din leke med dukker og sminke?:)

Jeg synes alle barn, inkludert Dennis, skal få velge dette helt selv. Jeg kommer ikke til å kjøpe dukker og sminke til han fordi jeg vil det, men om dette er noe han selv sier han ønsker seg skal han selvsagt få det!

Er det ikke mulig og ta jevne blodsukker målinger? Slik som de med diabetes gjør. Siden du sliter med kvalmen og egentlig ikke klarer å faste for så å prøve holde gugga nede.

Det skulle jeg virkelig ønske, men det virker ikke ut som det går an dessverre. Alle må igjennom denne testen for å finne ut om de har diabetes eller ikke, både de gravide og de som har vanlig diabetes, også kan de ta blodsukkermålinger i ettertid for å se hva blodsukkeret ligger på. Heldigvis fikk jeg det til på andre forsøk, og resultatet var negativt - pjuh!

Har du kontrakt med nettavisen eller side2 med tanke på at du har så mange lesere?

Nei, det har jeg ikke! Alt som legges ut her og hele denne bloggen drives kun av meg. Litt stolt over det må jeg innrømme, ettersom jeg ser så mange andre bloggere ansetter både managere, mailansvarlige, fotografer, rettskrivere og det ene og det andre.

Hvordan har du fått så mange lesere? Misunner deg!! Har du noen tips? :)

Mitt beste tips er egentlig å blogge for din egen del. Ikke blogg for å tjene penger eller for å bli kjent. Du må blogge fordi du liker det, og skrive om det du interesserer deg for. Når du gjør det går det meste av seg selv egentlig, og da gjelder det bare å ikke gi opp. Selv har jeg blogget stort sett hver eneste dag i fire år, og har ingen planer om å gi meg med det første. Tålmodighet er nøkkelen til det meste.

Har du sluttet med å oppdatere magen på video?

Dette er aldri noe jeg har begynt med eller hatt som en fast greie. Jeg har delt slike videoer to ganger før fordi dere har bedt om det, og det kan godt hende det kommer en tredje gang også, men det er ikke noe jeg gjør fast en gang i uken for eksempel.

Hva må en søke på for å få opp marsgruppen du snakker om?:)

Den er dessverre hemmelig, så det går ikke an å søke den opp. Det du derimot kan gjøre om du har termin i mars og ønsker å være medlem av gruppen er å sende meg en melding på facebook, så legger jeg deg til!

Fin vogn, sponset?

Nei, så absolutt ikke! Får ikke ei eneste krone for å skrive om den til dere heller. Det er rett og slett bare en god og varm anbefaling fra meg til dere fordi jeg liker den så godt.

Jeg har lest bloggen din siden før du ble gravid. Jeg har også kommentert tidligere men brukt mitt ekte navn og link til bloggen min. Men siden jeg fikk positiv test I DAG velger jeg å være anonym nå. Jeg har i perioder vært uten nett og derfor ikke fått lest bloggen din hver dag, så det er mulig du har skrevet dette før, men kunne du lagd ett innlegg der du skriver om dine første gravid-symptomer? :)

For en fantastisk flott kommentar, og gratulerer så masse med graviditeten din! Håper du oppdaterer meg på hvordan det går med deg underveis, og så gleder jeg meg til å finne ut hvem du er slik at jeg kan følge bloggen din også. Når det kommer til spørsmålet ditt så har jeg faktisk ikke skrevet et slikt innlegg tidligere (selv om jeg trodde jeg hadde det). Så takk for tips! Jeg skrev et innlegg om dette til deg tidligere i dag, og det kan du lese her hvis du ikke allerede har gjort det.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål #4

 • 08.01.2017 kl. 13:14

Skal du ta/har du tatt graviditetsbilder?

Nei, jeg kommer nok ikke til å gå til fotograf for å gjøre det - selv om det frister, hehe. Men jeg har så godt kamerautstyr selv at jeg synes det er bortkastet å bruke penger på profesjonell fotograf.

Ser du har kommet høyt opp på topplisten, hva tenker du om det?

Jeg synes absolutt det er kjempe koselig at flere og flere leser bloggen min, og akkurat i dag ligger jeg på 47.plass på bloggtoppen i Norge. Det vil si at bloggen min er den 47. mest leste i hele Norge av alle bloggene som drives av enkeltpersoner. Om man legger til de som drives av firmaer eller magasiner ligger jeg på en 81.plass! Kjempe fornøyd med det, men ønsker absolutt å komme enda høyere opp også. Å nå ut til så mange er helt fantastisk!

Hvordan gikk glukosebelastningstesten? Skal ta den selv, gruer meg til den søte drikken. Har du fått svar på den? :)

Jeg har tatt den en gang tidligere. Rundt uke 14 om jeg ikke husker feil? Og fikk da vite at jeg ikke hadde svangerskapsdiabetes, men ettersom de ikke finner ut av hvorfor SF-målet mitt stiger for fort vil de ta den testen en gang til for å være helt sikker. Det skal jeg gjøre førstkommende tirsdag, og svaret får man med engang den siste blodprøven blir tatt to timer etter man har drukket drikken. Jeg skrev om hele opplevelsen av første gang her hvis du ønsker lese. Masse lykke til!

Så billig da! Kan du vise hvor gode bildene blir når du zoomer og når du tar bilder ute? :)

Det er ikke zoom på denne linsen. Det er et fast objektiv på 50 mm! Over her ser du et eksempel på et bilde som er tatt utendørs med denne linsen.

Går du kun til jordmor for svangerskapskontroll?

Jeg var hos legen på første svangerskapskontroll, og den andre blir jo tatt på sykehuset (ordinær ultralyd), resten har jeg valgt å ta hos jordmor av den enkle grunn at ei jordmor har bedre tid til å snakke med deg om det skulle være noe. Hun har også enda mer peiling på svangerskapsrelaterte ting enn en lege, og man kan da spør om mye mer og få et godt svar. Derfor synes jeg det er bedre å gå til jordmor på kontrollene. Men skulle det være noe galt i mellom kontrollene går jeg gjerne til fastlegen - eller føden da selvsagt, om det er noe alvorlig.

Har du planer om å bruke det etter du har født, som en kickstart?

Hadde jeg kunnet hadde jeg helt klart kickstartet med en C9 etter fødselen, men som jeg skrev i innlegget skal ikke C9 brukes når man er gravid eller ammer, og da blir det dessverre ikke mulig for meg. Jeg har jo store planer om å amme! :-D

Emmaljunga er uten tvil de beste vognene! Men dette er vel white leatherette? Den er vel helt hvit? :)

Det stemmer! Den er helt hvit, og i skinn. Synes det er den aller fineste av alle modellene, og jeg elsker denne vognen. Gleder meg til å gå på lange trilleturer når lille har meldt sin ankomst.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Mine fem mest leste innlegg i desember!

 • 05.01.2017 kl. 19:59

Navnet til lille i magen!

Det aller mest leste innlegget forrige måned var dette med hvor vi delte navnet på vår lille skatt i en video.


Jeg har gått opp 17 kilo på 24 uker!

Å gå gjennom et svangerskap er ikke bare en dans på roser. I dette innlegget viser jeg dere hva dette svangerskapet har gjort med kroppen min, både med bilder i samme kjolen, og tekst.


Velkommen, kjære strekkmerker!

Mine aller første strekkmerker i svangerskapet dukket plutselig opp på undersiden av puppene!


Vi måtte på sykehuset!

Det fjerde mest leste innlegget i Desember var dette hvor vi måtte på føden for å sjekke om alt var bra med lille da jeg ikke hadde kjent bevegelser fra han hele dagen.


3D-ultralyd: i dag fikk vi se ansiktet ditt!

Vi var på 3D-ultralyd og fikk endelig se ansiktet til vårt lille mirakel. Dette over her må være favorittbildet mitt, men om du vil se alle de andre fine bildene vi også fikk med oss hjem er det bare til å klikke deg inn på innlegget.


Klikk på overskriftene for å komme til innleggene. Husker du alle?

Ukens spørsmål #3

 • 26.12.2016 kl. 13:45

Hvor tidlig/sent tror du at du fortsetter å blogge etter at Dennis er født?

Oi, for et spennende spørsmål! Synes det er veldig vanskelig å svare på ettersom jeg verken vet hvordan fødselen kommer til å gå, hvor mye energi jeg har i ettertid og ikke minst om jeg klarer å rive meg bort fra dette mirakelet i noen minutter for å kunne oppdatere bloggen! Men når alt kommer til alt tipper jeg at jeg kommer til å fortelle dere om at han er født en dag eller to etter at det store har skjedd! Også kommer jeg til å finne en fin balanse mellom blogg og baby i etterkant av fødselen - som forhåpentligvis blir rundt ett innlegg hver dag.

Kan du lage flere videoer? Eksempel challenger med kjæresten din?

Hm, jeg skal se om jeg klarer å lokke han med på en video og to i nærmeste fremtid!

Hvor kan man melde seg på fødselsforberedende kurs MED omvisning på sykehuset i Haugesund? Er gravid og ønsker dette selv, men finner ikke noe informasjon om det?! Håper du har et klokt svar til meg :)

Det kan man enkelt gjøre ved å ringe føden på dagtid mellom kl.8-15! Tror man kan få meldt seg på ved å gå oppom på sykehuset også, men er veldig enkelt å bare ringe.

Hei! Jeg lurer litt på hvor mye du jobber om dagen? :-) Sliter selv med bekkenet, og vurderer sykemelding.

Huff, så kjedelig med det bekkenet. Masse god bedring til deg! Jeg jobber ikke i det hele tatt for tiden. Klarte vel hundre prosent jobb frem til og med uke 20 eller noe, og så fortsatte jeg med 50 % jobb noen uker til før det ble helt fri for ei god uke siden. Dette kommer jeg til å fortsette med til den 9.mars når jeg går ut i permisjon, og så begynner jeg skikkelig på jobb igjen fra august 2018.

Så artig kakao! Hvor fikk du kjøpt sånn pinne? :)

Den fikk jeg faktisk av mamma, men vet hun kjøpte den på Amundsen! Knallgod.

Hva er prisen på babynestet? Vil gjerne ha den grå med stjerner hvis prisen er grei <3

Prisen er 700,- per stykk!

Ville du lagt ut sy-"oppskrift" på disse? :) Bilde for bilde under prosessen.. Hadde blitt superglad <3

Skal se om ikke jeg får gjort det om en liten stund!

Hvor kjøpte du det kassene?

De kjøpte jeg på IKEA!

Kan du vise det du fikk til jul i ett innlegg? Du ser utrolig flott ut forresten!:)

Tusen takk for det! Hm, nå har jeg egentlig satt alle julegavene på plass der de hører hjemme, men om jeg har ekstra tid til overs en dag finner jeg dem kanskje frem og viser det til dere!

Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Favorittminner fra 2016

 • 23.12.2016 kl. 17:55

Året går sakte men sikkert mot slutten, og ettermiddagen i dag har jeg brukt på å sette sammen et mimreinnlegg! 2016 tror jeg uten tvil må være ett av mine favorittår så langt. Jeg har opplevd så masse, blant annet to sydenturer, å bli gravid, flytte hjemmefra for første gang, kjøpe hus og mye, mye mer. Under her får dere et bildedryss fra noen av favorittdagene mine. Det er så mange at jeg på ingen måte har mulighet til å dele alle sammen, men her er nå i hvertfall noen! Måtte 2017 by på like mange glade stunder, like mange smil, og like mye latter.

Jeg startet året med mange timer på treningssenteret mitt, Uno. Noen økter trente jeg alene, mens andre sammen med min kjære.

Tilbrakte en lang og opplevelsesrik dag i slalombakken sammen med lillesøster og min kjære!Bestilte en superspontan ferietur for min kjære og meg til Gran Canaria! Vi måtte kjøre til flyplassen bare to og en halv time etter at billettene var bestilt. Der nøt vi syv lange, late dager i solsteiken, og opplevde veldig mye!

Feiret påsken i Hervik med min kjære familie, der Christopher og jeg var så heldige å få låne campingvognen til mormor og morfar for uken!

Jobbet noen uker i hjemmetjenesten, og trivdes veldig!

Reiste på weekendtur med lillesøster til Bergen - koste oss en hel haug med shopping, restaurantbesøk og utforsking i byen.

April kom, og min kjære og jeg ble offisielt samboere, i en leilighet litt utenom det vanlige midt i sentrum.

Fitness ble bare en større og større del av hverdagen min, og jeg gledet meg i hjel over forandringene jeg så på kroppen - og ikke minst konkurransen jeg hadde planer om å delta på til høsten.

Jeg og Christopher gikk opp til Preikestolen i nydelig vær, og koste oss en hel haug!

1. juni publiserte jeg den siste formoppdateringen før jeg ble gravid! Om du vil se resten av formoppdateringene finner du dem under kategorien «formbilder» i menyen under forsidebildet.


Reiste til Hellas i sommerferien sammen med kjæresten, mormor, morfar og lillesøster. Der koste vi oss masse i fjorten lange, deilige dager.

Like etter at vi kom hjem igjen fra Hellas fant vi ut at mirakelet endelig hadde skjedd! Etter et års prøving var jeg endelig blitt gravid, og fitnessdrømmen ble derfor lagt på hyllen for et års tid.

I uke 14 var vi på privat ultralyd og fikk vite at det er en liten prins som ligger der inne og vokser seg stor og sterk.

Vi vant vår første budrunde, og ble lykkelige eiere av huset vårt!Halvannen måned senere var det tid for den ordinære ultralydundersøkelsen, og der fikk vi bekreftet at han fremdeles er en gutt, men også at han er helt sunn og frisk.Det lille gutterommet ble ferdig, og vi kunne endelig senke skuldrene og puste lettet ut!

Jeg var så heldig å få denne gravidtighten, noe som absolutt hjalp på treningsmotivasjonen! Trening ble en fast del av hverdagen min igjen, noe som både påvirket humøret og energinivået i positiv grad.

Og NÅ skal jeg bare ha en magisk avslutning på året med tidenes jul og nyttårsfeiring.
Takk for absolutt alt du har gitt meg av minner, opplevelser og erfaringer, 2016

Ukens spørsmål #2

 • 18.12.2016 kl. 18:42

Hvilken butikk var du på?:)

Jeg er ikke hundre prosent sikker, men jeg tror den heter Skattekammeret. Den ligger i hvert fall midt i Kopervik!

Hva er den nærmeste butikken dere har? Handler dere der som stamkunder?

Den nærmeste butikken er spar, men der går vi kun om det er en matvare eller to vi mangler. Ellers handler vi stort sett på rema 1000 eller coop obs!

Hva heter det du lager bilde med hvor stor babyen er?:)

De finner jeg i en app som heter babypics, koster vel rundt 30 kroner om jeg ikke husker feil, men er virkelig verdt! Også redigerer jeg det inn i mine bilder ved hjelp av picmokey.com etterpå.

Har du tenkt på kor mången år du vil ha mellom barna dine? Tette eller flere år forskjell? :)

Man vet jo aldri hva som skjer, men per dags dato tenker jeg at rundt tre år er perfekt mellomrom. Da er Dennis så stor at han forstår hva som foregår neste gang jeg blir gravid, men de er likevel så tette at de vil få glede av hverandre og kunne leke med hverandre. Selv har jeg ei søster som er nesten fire år yngre enn meg, og vi har vært bestevenner fra dag én - et slikt forhold håper jeg Dennis vil få med sitt yngre søsken også. 

Hihi, er Emma det du ville kalle barnet ditt om det var en jente?

Hehe, nei, det er ikke det. Grunnen til at jeg valgte å ha Emma på smokkelenken var rett og slett fordi det var det navnet som var på navnetoppen nå i 2015! Noe jeg absolutt forstår ettersom det er et nydelig navn.

Kjempe stilig:=) kor fant du kulene med bokstav på? laga du dei sjøl eller?

Nei, de kjøpte jeg faktisk på trendhuset - panduro, her i Haugesund.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Vet du om noen gode gravidbloggere?

 • 10.12.2016 kl. 20:37

Jeg har alltid hatt en egen kategori i bokmerkelinjen min kalt «blogger». Her har jeg lagret de bloggene jeg følger, og jeg klikker meg igjennom denne listen hver eneste dag. Før jeg ble gravid var det vel rundt 8-10 fitness- og treningsbloggere i denne kategorien, men så snart testen viste positiv og fokuset mitt endret seg, valgte jeg også å bytte ut disse bloggene med gravid- og mammabloggere.

Nå, nesten et halvt år senere har de aller fleste gravidbloggerne jeg lagret fødd, og gått over til å være mammabloggere. Det er selvsagt kjempe koselig, og jeg følger dem fortsatt, men jeg kunne også tenke meg å følge flere gravidbloggere - så om du selv er gravidblogger eller vet om noen gode må du gjerne tipse meg om den bloggen i kommentarfeltet! Jeg har så lyst til å følge mange andre gravide bloggere.

Hvilke gravidbloggere anbefaler du meg å følge?

Ukens spørsmål #1

 • 10.12.2016 kl. 17:47

Hvilke symptomer hadde du de første ukene etter du fant ut at du var gravid? :-)

Nå måtte jeg faktisk bla tilbake i svangerskapsdagboken for å sjekke (helt utrolig hvor fort man glemmer slike ting, så da er det godt å ha alt oppskrevet). Om morgenen én dag før forventet menstruasjonsdag våknet jeg av at jeg blødde neseblod. Jeg drømte også at jeg fødte et barn denne natten - og begge disse skal visstnok være graviditetstegn. Menstruasjonen kom ikke på dagen den skulle, og dagen etter var testen positiv.

Etter at jeg visste jeg var gravid var de første tegnene at jeg tisset oftere, var veldig trøtt, løs mage og tett nese. Ellers kom kvalmen ei god uke etter positiv test, altså i slutten av uke 5.

Hvilke uke var du på UL når du var på tidlig UL? :-)

Tidlig ultralyd var jeg på i svangerskapsuke 9, mer nøyaktig uke 8+4. Dette var en utrolig stor dag ettersom det var vårt aller første møte med lille i magen, og ikke minst fordi ingen av oss hadde noen anelse om hvordan en ultralyd foregikk. På denne ultralyden fikk jeg vite hvor langt jeg var på vei (som var nøyaktig så langt som vi hadde regnet ut utifra første dag i forrige mens), vi fikk sett et lite hjerte banke og høre hjerterytmen. Veldig godt å få bekreftet at det var et levende mirakel inne i magen min!

På vanlig ultralyd så vi ikke så mye av formen på den lille, men med engang jordmor slo på 3D-bilde så vi en del mer. 3D-bildet ser dere under her!

Når vil dere dele navnet med den lille? :-)

Etter at du spurte om dette har vi delt navnet, så jeg regner med du har fått det med deg allerede? Om ikke finner du innlegget igjen her <3

Har du gått mye opp i vekt?

Ja, det har jeg! 17 kilo for å være eksakt! Og det til tross for at jeg spiser sunt og holder meg i bevegelse, men det er rett og slett bare sånn det er. Så jeg har begynt å akseptere det nå, selv om jeg skal innrømme at det er kjedelig. Den jobbe med å få det av igjen får jeg likevel bare ta etter at mirakelet vårt er født!

Er det noe du angrer på i graviditeten?

Hm, nei, det er vel egentlig ikke det. Kommer sikkert til å angre på at jeg ikke tok 3D-bilde av ansiktet, men det får bare våge seg. Da har vi i hvert fall en overraskelse å se frem til når det kommer til fødselen. Eller jo, forresten! Jeg spiste ei skive med roastbiff på for noen uker siden (selvsagt uvitende om at gravide ikke skal spise dette) og fikk panikk da jeg fant det ut. Angret meg i hjel en god stund etterpå, men det virker som det gikk bra med lille - så jeg får satse på det.

Hva hadde dere gjort hvis det ble tvillinger? 

Vet du, jeg satt faktisk med et lite ønske om at det skulle være tvillinger! Tenk så fantastisk da - dobbel kjærlighet. For ikke å snakke om hvor mye glede de to ville fått av hverandre underveis i oppveksten.

Skal du fortsette på noen utdanning etter permisjon osv når lille begynner i bhg? Eller skal du begynne å jobbe?

Nå er det mange år siden jeg gikk på skole sist, og jeg kommer nok neppe til å begynne å studere igjen. Jobb derimot - det har jeg i boks. Jeg skal fortsette i barnehagen jeg jobber i nå, men starte opplæringstiden som miljøarbeider i stedet for vanlig barnehageassistent. Gleder meg masse!

Skal mannen din ha pappapermisjon?

Ja, det skal han! Mest sannsynlig blir det 50 % pappaperm kombinert med 50 % jobb fra midten av februar til starten av juli i  2018.

Skal du ha med fotograf på fødselen? Såg du nevnte det i et tidligere innlegg! Personlig angrer eg på at eg ikke hadde det med selv.. har sett så mange fine bilder fra fødsel. Var nettopp et innslag om fødselsfotografi på tv haugaland også.

Åh, jeg har så lyst! Men å betale i overkant av 10 000 kroner for å få bilder fra fødselen når jeg har så godt kamerautstyr selv synes jeg egentlig bare blir tull. I stedet kommer vi nok til å rigge til kamera mitt på et stativ i et hjørne på fødestuen. Stille inn innstillingene nøye på forhånd og så plassere en fjernkontroll i hånden på min kjære. På den måten kan han sitte med meg og knipse i vei. Vi vil da få både gode bilder, bilder av de store øyeblikkene (som for eksempel akkurat i det barnet kommer ut), men også bilder av både meg og min kjære på. Og det beste av alt - det koster oss ikke ei eneste krone!

Bildet er herfra

Også lurer jeg på om du skal begynne å trene igjen å delta i konkurransen du egentlig skulle delta på nå i høst? Skal du begynne trening med en gang eller vente til permisjonen er over?

Ja, det skal jeg helt klart! Kjenner jeg klør i fingrene etter å komme tilbake til fitnesslivsstilen min allerede - så det blir nok utfordrende å klare å vente seks uker etter fødsel før jeg begynner å trene igjen. Men jeg skal klare det altså! Og så blir det fitnessfokus og forhåpentligvis en fitnesskonkurranse 1,5 år etter fødselen. Det er i hvertfall målet!

Og har du tenkt å amme? 

Ja, det har jeg! Og jeg håper så inderlig at jeg får det til!

Hvor lenge prøvde dere før du ble gravid? Og hadde dere egentlig lagt prøvingen litt på hylla siden du skulle delta i konkurranse?

Vi prøvde faktisk i nøyaktig ett år! Ja, vi la vel prøvingen på hylla etter 4-5 måneder ettersom vi bare ble mer og mer skuffet hver gang menstruasjonen kom. Vi bestemte oss derfor for å fortsette uten prevensjon, men ikke ha like stort fokus på at vi måtte få det til. Da flyttet jeg fokuset over på fitnessen, og tenkte litt sånn «skjer det så skjer det», men stresset absolutt ikke med det. Men da testen endelig viste positiv ble jeg overlykkelig!

Hva er ditt favoritt Forever Living produkt? og hvorfor er det din favoritt?

Åh, den var vanskelig! Men om jeg absolutt må velge tror jeg at jeg hadde gått for enten propolis eller sonya serum. Propolis fordi jeg smører magen med den hver eneste kveld, og absolutt ikke kunne klart meg uten. Sonya serumet fordi det er den mykeste og deiligste fuktighetskremen jeg vet om, og jeg er avhengig av å smøre hendene og ansiktet inn med denne både titt og ofte. Huden blir sååå myk!

Har du / dere det bra? :D

Ja, vi har det veldig bra! Både jeg, lille i magen og min kjære samboer. Vi er endelig på det stadiet vi vil her i livet og koser oss med å leve ut drømmen vår. Vi har barn på vei, er huseiere og har verdens beste familie - livet kunne ikke vært bedre.

Hvordan har matvanene dine endret seg etter at du ble gravid? :) 

Ettersom jeg gikk på fitnessdiett før jeg ble gravid har matvanene endret seg utrolig mye! Men når det er sagt spiser jeg fremdeles sunt og velger magre produkter fremfor de med mer fett. Jeg koser meg gjerne med en proteinbar en lørdagskveld, eller drikke fun light saft og vann i stedet for juice. Men når det er sagt har jeg også et mye mer avslappet forhold til maten - har jeg lyst på sjokolade, brus eller ostepop så spiser jeg det uten snev av dårlig samvittighet. Jeg vet at jeg skal tilbake til fitnessdiett en stund etter fødselen, derfor lar jeg være å spise superstrengt nå. Haha, ble mye frem og tilbake nå, men jeg håper du forsto hva jeg ville frem til!

Hadde dokke jentenavn klart om det hadde blitt det?

Ja, det hadde vi! Men akkurat hva det er har vi lyst til å holde for oss selv ettersom det er stor sannsynlighet for at det er nettopp dét lillesøster kommer til å hete om noen år dersom det blir jente neste gang.

Tenkt noe på kossen du vil føda? Vann? Smertelindring?

Nei, egentlig ikke. Tenker at jeg tar det litt som det kommer, men håper jeg klarer meg uten epidural. Så får tiden vise, og jeg bestemmer meg nok ikke for hva jeg vil før underveis i fødselen.

Har du psykiske problemer enda?

Ja, jeg har enda sosial angst, men føler jeg har lært meg å leve med det på en mye bedre måte enn tidligere. På den måten preger det meg ikke like mye i hverdagen lenger. Nå er det stort sett bare det å ta/snakke i telefonen, å være på folksomme plasser alene eller å møte nye mennesker jeg synes er veldig vanskelig.

Hvor mye jobber du nå? Er det en lærlingjobb via NAV du har? Begynte du å jobbe og søke jobb på eget initiativ eller fikset NAV det for deg? :)

Etter at jeg fikk problemer med bekkenet har jeg jobbet 50 %, og det føler jeg fungerer veldig bra! Nei, det er ikke en lærlingjobb via nav, men det var nav som hjalp meg å finne jobben. Jeg søkte mye på jobber selv også men ettersom jeg har sosial angst var jeg så heldig at jeg fikk komme inn et program hvor jeg hadde arbeidstrening lenge før jeg begynte i jobben. På den måten ble det ikke like skummelt å skulle møte opp på en ny jobb. Nå går det veldig fint og jeg gleder meg masse til tiden fremover!

Tror du at den lilles besteforeldre kommer til å være mye inni bildet? Håper du det?

Ja, det tror jeg absolutt! Jeg håper i hvert fall så inderlig at det kommer til å skje. Vil at min kjære sønn skal ha et like godt forhold til sine besteforeldre som jeg har til mine ♥

Kunne du tenke deg å ha kjæledyr hvis du fikk muligheten?

Ja, jeg har veldig lyst på en hund om noen år! Men ikke før den tid. Enn så lenge koser jeg meg sammen med min kjære og vår kommende sønn. Har lyst til å være helt ferdig med småbarnsperioden når vi eventuelt får oss en hund.

Hvilket forhold har du til din far? Hvorfor er han ikke på bloggen som din mor/aen familie?

Jeg har et kjempe godt forhold til pappa, og har egentlig alltid vært ei skikkelig pappa-jente! Når det kommer til hvorfor han ikke er like mye på bloggen som mamma så er det rett og slett bare fordi han er mye utenbys - i tillegg til at han aldri har vært glad i å bli tatt bilde av/lagt ut på nettet, og da respekterer jeg selvsagt det!

Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

Ukens spørsmål!

 • 05.12.2016 kl. 21:25

Etter å ha undret litt over dette en stund selv klarte jeg endelig å bestemme meg da jeg fikk en kommentar med akkurat det samme ønske tidligere i kveld! Nemlig å starte med ukens spørsmål. Dermed starter vi denne uken - det er bare til å stille spørsmålene i dette innlegget så svarer jeg på søndag!

Lurer du på noe?

Mine fem mest leste innlegg i november!

 • 02.12.2016 kl. 14:28

Gravidoppdatering: uke 20

Nok en gang var det en gravidoppdatering som havnet øverst på statisikklisten - denne gang var det oppdateringen fra uke 20, da jeg var halvveis. Les det gjerne igjen om du ønsker, det har i hvertfall jeg gjort!


Plutselig forandret alt seg!

Dette innlegget publiserte jeg da bekkenet og ryggen min plutselig begynte å tulle. Hele innlegget ble skrevet mens jeg var på gråten og i full frustrasjon, les det gjerne igjen om du ikke husker det.


Løsningen på problemet mitt!

Innlegget over ble publisert bare noen dager før dette innlegget her. Da jeg publiserte dette hadde jeg nemlig vært til behandling hos Klinikk Selsaas, og i dette innlegget forteller jeg om hvordan det gikk!


Usensurert video av huset vårt!

Det var så utrolig gøy at denne videoen ble tatt så godt i mot! Christopher og jeg filmet nemlig hele huset selv om det sto flytteesker og rot over alt. Nå har vi kommet ganske langt etter at denne filmen ble spilt inn, og vi er snart helt ferdige slik at jeg kan dele en ny video med dere!


Stuen er endelig ferdig!

Husker dere da jeg delte dette innlegget med det ferdige resultatet av stuen? Nå i ettertid har vi fått opp lilla julegardiner, og ikke minst noen adventslys i vinduene. Speilet vi skal ha på veggen over sofaen er enda ikke kommet opp, men det er fremdeles planen! Klikk inn på overskriften over dette bildet om du vil se stuen fra flere vinkler.


Husker du alle innleggene?

Hva vil du lese om?

 • 22.11.2016 kl. 18:46

Åh, jeg føler meg så blank om dagen! Er det noe spesielt dere savner her inne? Kunne gjerne trengt litt innspill på hvilke tema dere gjerne kunne tenke dere mer av og hva dere gjerne har fått nok av. Mer matinnlegg? Mindre? Hva med gravidoppdateringer - er det passe med én gang i uken? Noe annet dere lurer på eller ønsker at jeg skal skrive mer om? Har planer om å bli flinkere til å trene mer fremover, så det vil i hvertfall komme litt flere treningsinnlegg - men vær så snill og legg igjen en kommentar så blir denne bloggen mye mer spennende for både meg og dere!

Hva vil du lese mer om her inne?

Giveaway - smokkelenke!

 • 20.11.2016 kl. 20:55

Ettersom jeg akkurat har startet å lage smokkelenker, og i dag opprettet en facebookside til nettopp dette, tenkte jeg at det kunne feires med en aldri så liten giveaway! Alt du trenger å gjøre for å delta er å LIKE OG DELE facebooksiden min her:

Og deretter legge igjen en kommentar i dette innlegget med hvilken farge du ønsker på smokkelenken - blå eller rosa.

Vinneren trekkes allerede på tirsdag - så her er det bare til å like og dele!

Christopher svarer på spørsmålene!

 • 04.11.2016 kl. 16:18

Hvordan har dere råd til å kjøpe hus når dere ikke har skikkelig utdannelse? For det første har ikke huskjøp noe med utdannelse å gjøre. Det er inntekten som spiller en rolle når det kommer til om man får lån eller ei, og ettersom begge har jobb gikk det veldig fint.

Har dere tenkt å leie ut leiligheten i kjelleren i det nye huset med en gang? Ja, vi jobber med den nå, og så snart den er ferdig oppusset vil den bli leid ut!

Gleder du deg til å bli forelder? Ja, kjempe masse!

Har dere kjøpt inn alt dere trenger til den lille? Man vet aldri om det er noen småting her og der man plutselig skulle trenge, men alt av det viktigste er i hvert fall kjøpt inn.

Skal dere pusse opp det nye huset? Vi holder å pusse opp kjellerleiligheten, men i resten av huset skal kun stuen og soverommet males.

Er det noen aktiviteter eller hobbyer du ønsker at sønnen din etterhvert skal begynne med når han blir eldre? Jeg vil gjerne anbefale han å begynne på fotball ettersom jeg selv gikk på det da jeg var yngre, og fikk veldig mye ut av det - både trening og sosialt. Men selvfølgelig er dette noe han kommer til å få velge helt selv!

Hvordan ser du for deg at ting blir nå som du skal bli far? Gleder du deg? eller gruer du deg litt også? Jeg ser veldig frem til denne delen av livet, og regner ikke med det kommer til å bli superstore forandringer i livet mitt. Men selvsagt blir det mindre fest og baluba, og prioriteringene vil bli helt annerledes. Det er tross alt dette lille menneske - og Linn Therese da - som skal få min fulle og hele omsorg og oppmerksomhet. Jeg både gleder meg og gruer meg.

Kan dere lage videoblogger snart? fks vlogger osv? Det hadde vært sinnsykt gøy å sett! :D Ja, det kan vi helt sikkert få til!

Hvordan møttes dere første gang? På byen, drita fulle. Haha! Nei, men helt seriøst, så var det et veldig fint øyeblikk. Vi danset sammen, klinte på dansegulvet. Og et par dager senere møttes vi på shoppingsenteret. Etter det har vi vel vært med hverandre så og si hver eneste dag.

Hvilken feriedestinasjon kunne dere tenkt dere neste gang? Thailand eller Sør Afrika - det er drømmen i hvertfall!

Beskriv en drømme dag. Sol i Haugesund! 

Hvordan kan dere være så sikre på at det ble en gutt etter en så tidlig ultralyd? Kjønnsorganet til babyen er ferdigutviklet i uke 14, så for en erfaren jordmor kan det være like enkelt å se om det er ei jente eller en gutt allerede da som i uke 30. Vi fikk riktignok også bekreftet på den ordinære ultralyden at det er en gutt i magen hennes.

Fikk dere vite noe om hvor stor prosent det var for at kjønnet dere fikk opplyst stemte? Nei, men Linn Therese spurte faktisk om akkurat det, og da svarte jordmor at det ikke var noe prosent. «Jeg er så sikker som jeg kan være, så jeg kunne sagt 100 % men det kan vi aldri gjøre. Jeg ser likevel at dette er en gutt».

Hva jobber dere med? Jeg jobber som kokk på Egon og Linn Therese jobber som miljøarbeider i barnehage. I tillegg til at hun er blogger og forhandler for Forever Living.

Når skal dere offentliggjøre navnet på lille D? Det skal vi faktisk gjøre veldig snart. Vi vil bare motta noen hvite trebokstaver med navnet hans først ettersom det vil gjøre offentliggjøringen enda koseligere.

Hva tror du/dere blir den største overgangen ved å få en ny sjef i huset? Den største overgangen blir nok på nattestid. Søvnløse netter og tidlige morgener.

Hva er favoritt nattmaten din? Jeg har egentlig et par jeg... McDonalds, kebab, nudler, tomatsuppe og pizzabakeren.

Hvordan hadde du reagert om Linn Therese hadde vært utro? Det er ikke vits å svare på dette spørsmålet, for jeg vet hun aldri hadde vært det.

Hvorfor syntes du det er gøy å være fotograf for Linn Therese? Jeg synes egentlig ikke det er noe gøy (noen ganger er kjekkere enn andre), men gjør det helst for å hjelpe henne. Ellers blir det ikke like gode oppdateringer for dere.

Skal du gifte deg med Linn Therese? Ja sannsynligvis, når tiden er inne.

Hvor mange barn skal dere få? Vi tenker rundt 6-8, så får vi en stor familie slik jeg vokste opp i. Haha, neida, vi er ganske sikre på at vi bare vil ha to stykk. Det er akkurat passe for oss!

Hvordan har dere råd til å flytte i et hus, når dere kjøpte leilighet for noen måneder siden? Dette er den første boligen vi har kjøpt oss. Leiligheten vi bodde i fra april til oktober leide vi bare.

Har dere hund? Nei, ikke enda, men vi har veldig lyst på en hund når D er blitt en del større.

Har du kjent barnet sparke? Nei, det har jeg ikke, men jeg gleder meg til jeg endelig kan kjenne det!

Kan du gi oss en før og etter tour i det nye huset, vi vil se de store prosjektene deres? «Før-touren» filmet vi i går, og en «etter-tour» skal vi selvsagt få til når vi er ferdige med dette oppussingsprosjektet vårt.

Imsdal eller Olden? Spør meg heller om brusmerke, hehe.

Hva liker du å se på tv? Ser ikke så ofte på tv, ser helst på serier. Men når jeg en sjelden gang ser på tv er det nyheter, big bang theory og how i met your mother det går i. Også fødeavdelingen da, når jeg blir tvunget til å se på det...

Har dere bestemt dere for hvem som skal gjøre hva med mini og hvem som skal gjøre mest? Nei, det tar vi som det kommer, og deler oppgaver slik det passer seg der og da.

Er du forberedt på en tøff småbarnsperiode? Ja, det er jeg.

Hva gleder du deg aller mest til med å bli far? Det må nok være å se et eget lite menneske som Linn Therese og jeg har laget sammen, vokse opp. Å forme han til å en dag kunne stå på egne ben. Det å følge utviklingen hans gjennom både oppturer og nedturer - det er nok det jeg gleder meg aller mest til.

Hva er Linn Thereses beste egenskap med tanke på at hun skal bli mamma? At hun er omsorgsfull.

Nå håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på!

Samboer svarer på spørsmål!

 • 26.10.2016 kl. 20:26

Wæ! Bloggproblemer på høyt plan! I dette flyttekaoset har jeg klart å pakke ned kortleseren min sammen med minnekortet til kamera, noe som betyr at jeg verken får tatt bilder eller lagt dem inn her. Derfor var jeg nødt til å være litt kreativ med tanke på valg av blogginnlegg i dag, og løsningen falt til slutt på en aldri så liten spørsmålsrunde. Men denne gangen med en liten vri - nemlig at Christopher svarer på spørsmålene!

Tenker det kan være litt spennende nå ettersom han både skal bli far og huseier. Kanskje er det noe helt annet dere også lurer på? Spør om det du måtte ønske, ingen spørsmål er for dumme.

Follow me on snapchat!

 • 17.10.2016 kl. 12:00

Follow me - linnthereseee

Om du ønsker å følge meg på snapchat, kan du gjerne legge meg til der. Jeg heter linnthereseee, og oppdaterer stort sett flere ganger daglig. Jeg synes også det er mye enklere å oppdatere «ufiltrert» der, så om du ønsker alt fra hundebilder til nye ting vi har kjøpt til lille gutten vår. Eller kanskje oppdateringer fra både legekontroller og ultralyder! Følg meg, så får du se!

Hva heter du på snapchat?

Mine fem mest leste innlegg i september!

 • 05.10.2016 kl. 12:04

Forrige måned hadde jeg helt enorme topper på statistikkmåleren, der fire av disse fem mest leste innleggene ble lest over 1000 ganger - og det aller mest populære innlegget ble lest nesten 3000 ganger! Det er helt sinnsykt, og jeg satser på at oktober måned blir like innholdsrik og spennende for dere.

Gravidoppdatering: uke 12

Det aller mest leste innlegget var gravidoppdateringen fra uke 12. Hvorfor akkurat dette innlegget kom så høyt opp på listene aner jeg ikke, men kanskje du klarer å se hvorfor? Klikk deg inn på overskriften over her for å lese det.


Sydenturen som gikk til helvette!

Selv om det ikke er det mest leste innlegget er det ingen tvil om at det er det mest omtalte og delte innlegget. Dette innlegget fikk nemlig den lokale avisen til å ville skrive en artikkel om oss. Artikkelen kom i papiravisen på mandag, men du finner den også på nett her. Om du ikke har lest innlegget anbefaler jeg deg å gjøre det først for å forstå hva det går i.


Vi har kjøpt oss hus!

Juhu! Denne gledelige nyheten delte vi få minutter etter at vi vant budrunden, og i innlegget her viser jeg dere store deler av huset! Klikk gjerne inn om du ikke allerede har gjort det.


Gravidoppdatering: uke 15

Disse gravidoppdateringene blir alltid en hitt! De er som regel de mest leste innleggene hver uke, og det gleder meg å se at dere synes det er så spennende å lese om svangerskapet mitt - for jeg elsker i hvertfall å skrive om det!


Video: Kjønnet til vår lille skatt!

I denne videoen delte vi hvilket kjønn lille i magen er! Har du ikke sett videoen bør du klikke deg inn å gjøre det med det samme. Vi er så lykkelige!


Husker du alle innleggene?

Svar på spørsmålene!

 • 07.09.2016 kl. 21:16

Var det planlagt graviditet? Og hvorfor satse så hardt mot å stå på en scene om du visste du skulle ha barn/ eller planlagt å bli gravid?

Ja, graviditeten var helt klart planlagt. Når det kommer til hvorfor jeg valgte å satse på fitness samtidig som vi prøvde så var det enkelt og greit fordi det tok så lang tid før det klaffet at jeg like gjerne kunne finne på noe å gjøre i mellomtiden. Etter en stund hadde det gått nesten ett år, og vi var egentlig ganske sikre på at noe var galt med en av oss. Så med andre ord trodde jeg vel egentlig at jeg kom til å stå på scenen i fitness før en eventuell graviditet fant sted. Når alt kom til alt og testen plutselig ble positiv var det likevel ønsket om å få barn som sto sterkest, og derfor var det lett å sette fitnessdrømmen på vent.

Når bestemte du deg for å satse på fitness? Hva var kroppens utgangspunkt? Vekt(ca), str. i klær osv?

Jeg hadde en drøm om det fra høsten 2014, men det var ikke før november 2015 at jeg faktisk bestemte meg for å starte. Da var jeg veldig utrent, hadde nesten ikke trent ei eneste økt siden på et halvt år, men hadde likevel en del muskelmasse igjen fra mine ni år med vektløfting. Hadde likevel en veldig høy fettprosent, veide 80 kilo og var omtrent en medium i klesstørrelse (L i bukser).

Ka kjønn håpe du på?

Det er ingen av kjønnene jeg håper fremfor det andre, men jeg har på følelsen av at det blir ei lita jente.

Hvordan trener du nå som du er gravid?

Nå de første tolv ukene har jeg fått beskjed om at eg ikke bør trene styrketrening, men heller gå meg en tur på cirka 30 minutter hver eneste dag. Dette på grunn av at jeg har mistet tidligere. Med andre ord er det slik jeg har trent frem til nå. Etter tolv ukers grensen kommer jeg til å begynne med styrketrening igjen - og for å være ærlig klarer jeg nesten ikke vente! Klør i fingrene etter å løfte vekter igjen, og gleder meg til å oppdatere dere på hvilke endringer jeg gjør når det kommer til styrketrening som gravid.

Hva trener du mye av, og hva trener du mindre av?

Akkurat nå blir det ikke mye styrketrening, mest gåing. Men om jeg skal se bort i fra graviditeten elsker jeg å trene masse bein og rygg! Trener også litt armer, mage og resten av kroppen slik at jeg får brukt alle muskler! Så pleide jeg vanligvis å avslutte øktene med litt kardiotrening (elipsemaskin eller rask gange på tredemølle med veldig høy stigning). Det jeg trener mindre av er vel egentlig løping og jogging - har aldri likt det noe særlig.

Hva spiser du til frokost og middag for å holde deg sunn? Hva er dine favoritt retter? :)

Når det kommer til å spise supersunt har det sklidd litt ut nå som jeg har vært så kvalm. Da har jeg rett og slett bare spist det jeg har klart å holde nede - stort sett grovbrød med ost eller knekkebrød med skinke. Men om vi ser bort i fra graviditeten er jeg veldig glad i å starte dagen med frukt og vaniljekesam (oppskrift her, eller med yoghurt her), smoothie (oppskrift her), proteinpannekaker (oppskrift her) eller havregryn med proteinshake (oppskrift her). Til middag liker jeg veldig godt kylling med ris og grønnsaker, og ulike former for tortillapizza (oppskrift her). Eller bakt søtpotet - den er veldig god, oppskrift finner du her. Ellers må du gjerne ta en titt i «mat og oppskrifter» kategorien min for enda mer inspirasjon!

Har dere noen idé til barnenavn?

Det har vi! Vi bestemte oss faktisk for både guttenavn og jentenavn for over ett år siden, men litt usikker på om vi ønsker å gjøre det offentlig enda. I tilfelle vi ombestemmer oss.

Ka jør du for tidå mtp økonomi altså jobb?

Det har jeg skrevet et utfyllende innlegg om her. Men for å oppsummere kort, jeg har litt inntekter på både bloggen og Forever Living. Ellers er i jeg i en såkalt «arbeidsutprøvingsperiode» hvor jeg får teste ut forskjellige yrker samtidig som jeg får en fast inntekt fra nav. Men jeg har også noen andre spennende prosjekter på jobbfronten som jeg gleder meg til å dele med dere dersom det går i boks!

Hva var tankene dine etter du mistet sist, og ble gravid nå igjen? Positivt, usikkerhet etc.

Jeg ble veldig glad, men var samtidig litt redd for å bli for glad ettersom jeg var klar over at det kan gå galt. Gleden når jeg kom forbi tolv ukers grensen denne uken var derfor veldig god!

Har du sluttet helt med bikini fitness drømmen, eller vil du ta det opp igjen en gang? (:

Neida, den fitnessdrømmen er bare satt på pause! Jeg kommer sterkere tilbake etter fødselen, og foreløbig er målet å delta høsten 2018, men jeg tar det litt som det kommer, og ser når jeg blir klar for det! Men det er i hvertfall ingen tvil om at jeg kommer til å fortsette med styrketrening både underveis i svangerskapet, og i etterkant av fødselen.

Har du ingen venninner?

Joda, jeg har nok det du. Skal ikke skryte på meg at jeg er den her i verden som har flest venner, men jeg har noen få, men veldig nære venninner. Ellers har jeg også en del nære kompiser som jeg går godt overens med.

Hvordan går det med deg?

Det går veldig bra med meg for tiden! Herifra går det bare oppover, og jeg ser veldig lyst på livet! Elsker livet mitt akkurat nå.

Hvilket kamera bruker du?

Canon EOS 7D.

Hvor mye tid bruker du sånn ca. på bloggen hver dag?

Jeg bruker egentlig veldig mye tid! Akkurat hvor mange timer varierer litt fra dag til dag, men om jeg ikke sitter og skriver eller tar bilder, så har jeg alltid bloggen i bakhodet og pønsker ut nye og spennende emner å skrive om. Jeg er også inne for å sjekke for nye kommentarer flere ganger i timen!

Har dere fortsatt tenkt å bo der dere gjør nå når barnet kommer?

Vi har mulighet til å bo her frem til tidligst april 2017, altså til barnet er en måned gammel. Men planen er vel egentlig å prøve og finne noe annet før den tid, slik at vi har alt på stell og en leilighet eller et hus vi eier før vi blir en familie på tre!

Når har du tenkt å satse fullt på fitness igjen?

Jeg kommer til å begynne å trene igjen, sakte men sikkert, fra seks uker etter fødselen. I starten blir det vanlig styrketrening, og etterhvert som jeg begynner å komme i form igjen blir det mer fitnessrettet trening med treningsprogram og diett! Tar det litt som det kommer og ser hvor langt tid kroppen trenger på å komme seg i form. Når det er sagt har jeg et lite håp om å stå på scenen høsten 2018!

Hvor mye tjener du ca på bloggingen?

Det varierer fra måned til måned, men rundt 2000,- i måneden er vel gjennomsnittet.

Hva lurer du på?

 • 05.09.2016 kl. 12:03

Denne uken tenkte jeg at jeg kunne starte med en aldri så liten klassiker - nemlig spørsmålsrunde! Det har hendt litt av hvert siden forrige gang jeg skrev et slik innlegg, så kanskje det kan være på tide igjen. Dere vet hva dere på gjøre; lurer du på noe, fyr løs i kommentarfeltet!

Om så det handler om graviditeten, trening, jobb, Christopher eller hva som helst - ingen spørsmål er dumme!

Mine fem mest leste innlegg i august!

 • 02.09.2016 kl. 15:03

Etter en liten pause fra disse innleggene nå i sommermånedene er det tid for å starte på an igjen. Så, her kommer de fem mest populære innleggene i løpet av august!


Vi venter et lite mirakel

Kommer kanskje ikke som en overraskelse, men innlegget som ble aller mest lest forrige måned var innlegget vi delte nyheten om graviditeten med dere! Hele 2981 personer har vært inne og lest det innlegget siden det ble publisert!


Personlige årsaker

På grunn av kvalme og veldig lite energi hadde jeg store problemer med å oppdatere bloggen som normalt, og i dette innlegget fortalte jeg dere derfor at det var noe på gang, som dere skulle få vite den kommende uken.


Svar på spørsmål om graviditeten!

Det første innlegget etter at dere fikk vite den store nyheten. Dere hadde spurt om en del forskjellige ting, og i dette innlegget svarte jeg på det meste.


Slik gikk ultralyden! ♥

Jeg fortalte dere om hvordan den første ultralyden vår hadde gått, pluss viste dere bilder av vårt lille mirakel. Et innlegg som ble veldig populært!


Jeg begynte å blø på fredag!

Etter å ha hatt en liten blødning var vi veldig bekymret da vi dro til legen for en ekstra sjekk. Gleden ble likevel veldig stor da vi fikk sett den lille sprelle med armene, og ikke minst høre hjertelyden for aller første gang! Et innlegg om hele opplevelsen.


Har du lest alle innleggene? Klikk på overskriften i de forskjellige innleggene for å lese dem.

7 ting som irriterer meg!

 • 01.08.2016 kl. 19:00

♥ Folk som aldri blir fornøyde med været. Er det ikke for varmt så er det for kaldt. Regnet er trist, solen brenner, vinden stikker, snøen blir til plagsom sludd.. For noen er bare ingen vær bra nok.

♥ Når en helt genial ide til et blogginnlegg popper opp i hodet mitt like før jeg sovner om kvelden og jeg glemmer å notere den ned. Aldri i livet om jeg husker den når jeg våkner morgenen etter.

♥ Når du får parkeringsbot for å ha parkert et sted som du egentlig vet at er forbudt. Men bare på enkelte tidspunkt på dagen, og du har store planer om å flytte bilen før den tid. Likevel havner det av en eller annen grunn alltid i glemmeboken! Selv fikk jeg ei bot på 500 kroner etter å ha parkert utenfor døren min her en dagen. JA, jeg har gratis parkering 50 meter lenger nede, men jeg skulle bare stå der mens jeg bar opp varene, og plutselig glemte jeg å flytte den før natten kom. Er det mulig!?

♥ Folk som står i meeeterlang kø på flyplass-gaten allerede en halvtime før den i det hele tatt åpner. Ja, jeg lar meg virkelig fascinere over hvor mange mennesker som er livredde for å være sistemann på flyet! Du er garantert en plass når du har en billett, og flyet går ikke før alle er ombord likevel, så hvorfor stresse sånn? Jo tidligere du setter deg i setet jo lengre må du sitte trangt og vente på å få komme ut igjen. Det gir ikke mening?

♥ "You can skip this ad in 10 seconds"... Ååå, jeg vrenger meg i smerte når jeg må sitte og beglo den 10 sekunders-knappen før youtubevideoen spilles av.

♥ Tvprogrammer som South Park. Noen tv-program går meg på nervene selv i små doser, og dette er et av dem. Disse ekle figurenes stemmer er den verste bakgrunnsstøyen jeg kan sitte og høre på så når Christopher bruker dette som ettermiddagsunderholdning må jeg snike meg inn på soverommet og blogge derfra. Ellers blir det faktisk dårlig stemning. Dette gjelder også for Simpsons. Haha, unnskyld, men jeg klarer det ikke!

♥ Hvis jeg snakker samtidig som jeg skriver, eller leser samtidig som jeg prøver å si noe - for jeg ender alltid opp med å skrive det jeg sier, og ikke det jeg egentlig skal. Eller i sistnevnte eksempel, da sier jeg alltid det jeg leser istedenfor det jeg egentlig skal si. Haha, av og til kan det også bli en blanding av det jeg leser og det jeg egentlig skal si. Fryktelig irriterende at jeg er så dårlig til å multitaske når det kommer til dette - håper jeg ikke er den eneste?

Hva irriterer deg? Har vi noen felles punkter?

Giveaway: NOCCO BCAA

 • 30.07.2016 kl. 16:18

I dag har jeg lyst til å starte lørdagen med å dele ut en knallkjekk premie. Jeg vil nemlig gi en heldig av dere, disse seks boksene med NOCCO BCAA! Du får da 2 i smaken pære, 2 i jordbær og rabarbra og 2 i fersken. Selv har jeg store problemer med å velge hvilken av disse jeg liker aller best ettersom alle er så utrolig gode på hver sin måte - men om jeg absolutt måtte velge tror jeg at jeg hadde gått for...hm, fersken kanskje. 

Uansett, for å vinne trenger du bare like facebooksiden min her:

Og deretter dele dette innlegget på facebook. Noe du kan gjøre ved å klikk her, og deretter på "del".

Jeg kommer til å trekke en vinner den 1.august, altså om to dager, så her gjelder det å dele kjapt. Vinneren blir forresten valgt ut i fra listen med de som har delt innlegget. Med andre ord nytter det ikke å jukse ;-) Ellers krysser jeg fingrene for at akkurat du er den heldige. 

LYKKE TIL!


Har du ingen vinnerlykke kan du kjøpe NOCCO BCAA her dersom du ønsker det.

// innlegget inneholder adlinks

Jeg vant!

 • 25.07.2016 kl. 18:18

Endelig var det min tur til å vinne noe! Føler vinnerlykken min har blitt satt litt på pause den siste tiden. Kanskje den tok seg en etterlengtet ferie, gikk i hi eller rett og slett bare lå strekt ut med sykdom. Hva vet vel jeg... Det eneste som er sikkert er at den endelig er tilbake! For noen dager siden vant jeg nemlig en konkurranse på bloggen til Lisa.

Smilet mitt går nesten rundt! Kunne ikke vært mer fornøyd med premien. Dette var tross alt en gigantisk giveaway, og premien hadde en verdi på over 2000 kroner. Jeg føler meg så ekstremt heldig og ikke minst takknemlig her jeg sitter. For i tillegg til alt det dere ser på bildet her fikk jeg også et gavekort på 300 kroner på Isabella Hair som selger hair extentions, og to selvbruningsprayer fra Shadow Tans som er 100 % økologiske! Juhu!

Hvordan står det til med vinnerlykken din?

Tilbakeblikk - ett år siden!

 • 22.07.2016 kl. 14:00

Det er helt utrolig hvor mye som har skjedd det siste året. Både med tanke på hvor jeg er i livet, men også hvor annerledes kroppen min ser og ut hvor mye jeg har opplevd siden 22. juli 2015.

Kroppen

Kroppen min er 12-13 kilo lettere nå enn den var på samme dag i fjor. Alle disse ekstra kiloene var fett! Noe jeg må innrømme at jeg er meget stolt over at jeg klarte å kvitte meg med etter utallige timer på treningsstudioet, for ikke å snakke om helt ren mat i nesten et halvt år.

Bosituasjon

For ett år siden bodde jeg ei uke hjemme hos mamma og pappa, og ei uke hjemme hos svigerfamilien. Kjæresten og jeg bodde ei uke hos hver familie slik at vi kunne bo sammen, selv om vi ikke hadde flyttet ut. Nå derimot. Nå bor vi for oss selv, i vår egen leilighet på 150 kvadrat! Litt av en forandring...

SAMSUNG CAMERA PICTURESAkkurat denne dagen

På akkurat denne dagen i fjor lå faktisk Christopher og jeg og tegnet i fargeleggingsbøkene våre ved Kvalsvik badestrand. Husker dagen som om den var i går! En romantisk date med fargelegging, masse bildetaking og hyggelige samtaler.

Opplevelser

Opplevelser jeg har vært så heldig å fylle minneboken med det siste året er uendelig mange. Deriblant, to sydenturer - den ene sammen med min samboer og den andre sammen med besteforeldre, lillesøster og samboer. Jeg har også gått til toppen av Preikestolen, vært på sommerferie i Sverige i en liten pizzabil som ble brukt til "campingbil", vært på både tusenfryd og liseberg. Jeg har lært meg pull ups, kommet enda lenger bloggingen, og ikke minst blitt forhandler i Forever Living. Listen er lang!

Har det skjedd mye i livet ditt det siste året?

Giveaway: high waist denim shorts!

 • 04.06.2016 kl. 12:53

Vinneren trekkes om nøyaktig én uke, lørdag 11.juni.

Husker dere denne shortsen som jeg viste dere for et par uker siden? Vel, i teksten skrev jeg at shortsen er veldig liten i størrelsen og at det derfor kan være lurt å bestille 1-2 størrelser større enn du vanligvis bruker. Selv var jeg ikke klar over dette på forhånd, og bestilte derfor min i M, som er min normale shortsstørrelse. Ettersom den var alt for liten har jeg nå fått en ny som passer bedre!

Det betyr at jeg ikke har bruk for denne her lengre! Så, da tenkte jeg at det kunne være en fin giveaway her på bloggen! Er dere ikke enig? Men bare så det er sagt da, du bør bruke XS-S i shortser for at denne skal kunne passe til deg! Ellers er det jo en nydelig gave til en venninne om du ikke kan bruke den selv.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like facebooksiden min:

Og deretter legge igjen en kommentar hvor du skriver "JA TAKK". Husk også å fylle ut eposten din i feltet for epost slik at jeg kan kontakte deg dersom det er du som vinner!

Masse lykke til og god sommer! Del gjerne innlegget på facebook.

Mine fem mest leste innlegg i mai

 • 01.06.2016 kl. 20:30

Slik gikk kroppsanalysen min!

Forrige måneds mest leste innlegg var innlegget om kroppsanalysen min! Så utrolig gøy å se at dere er så interessert i å se hvordan det går med fremgangen min på denne utrolige og lærerike fitnessreisen.

 


 

En overraskende oppdagelse!

Jeg fortalte dere hvor overrasket jeg ble over hvor godt ryggmuskulaturen min viser når jeg slapper av, og igjen syntes dere det var minst like gøy og spennende som meg!

 


 

Jeg er fornøyd med kroppen min!

Forrige måneds tredje mest leste innlegg var en liten innrømmelse fra min side. Litt flaut men samtidig burde det jo være helt normalt. For hvorfor skal man ikke få lov til å si det når man faktisk er fornøyd?

 


 

Jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt!

I dette innlegget så jeg tilbake på bilder fra den perioden jeg var på mitt absolutt største. Skremmende å se tilbake på, og jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt. Jeg som hadde vært så opptatt av trening bare et år tidligere.

 


 

Rumpeshorts til sommeren!

I månedenes femte mest leste innlegg fortalte jeg dere om favorittshortsene mine! Klikk gjerne inn å les det dersom du enda ikke har fått det med deg.

 


Klikk på bildene eller overskriftene for å kommer til hvert enkelt innlegg.

Husker du alle innleggene?

Vinnerne av konkurransen!

 • 18.05.2016 kl. 11:00

Husker dere konkurransen jeg la ut for litt over en uke siden? Det er gøy å se at så mange var interesserte, og enda gøyere er det å kunne si at jeg har kontaktet vinnerne på mail. Og dersom du ikke har sjekket mailen din enda er det en glede å kunne si at...  Celine og Martine vant konkurransen her på bloggen! Vinneren av konkurransen på facebooksiden min er også trukket!

Konkurranse!

 • 05.05.2016 kl. 21:01

Er DU glad i NOCCO BCAA? Da bør du lese videre!

Kjære, snille, gode lesere. Nå er det på tide at jeg viser takknemlighet, og ikke minst gir noe tilbake, ettersom dere er så flinke å legge igjen superkoselige kommentarer hver eneste dag. Derfor har jeg en stor konkurranse med to premier og dele ut til dere! Er dere glad i NOCCO BCAA? Vel, da passer denne konkurransen perfekt for deg!

Jeg vil nemlig gi ut to iPhone 6 deksel i NOCCO sin krystallblåe farge, og med logoen + et stilig sitat på, til dere. Jeg både håper og tror at dette vil falle i smak. Enten om du har planer om å beholde dekselet selv eller om du vil gi det bort til mor, en venninne, bror eller kanskje en treningskamerat? Ingenting hadde vel passet bedre enn sistnevnte!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å klikke på likerknappen under her, slik at du får opp når jeg har skrevet nye innlegg.

Og så legge igjen en kommentar med teksten "JA" i. (husk også å fylle ut epostadressen din i feltet for e-post, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner)

Helt til slutt vil jeg dele en liten hemmelighet med dere; Jeg har en konkurranse gående på facebooksiden min nå også, så dersom du vil ha ekstra stor sjanse for å vinne anbefaler jeg deg å klikke inn her for å melde deg på!

Vinnerne trekkes på selveste 17.mai

Mine fem mest leste innlegg i april

 • 01.05.2016 kl. 19:00

Glad-opplevelse på vekten i dag!

Innlegget jeg skrev etter at jeg for første gang på over ett år hadde sett 60-tallet. Den stoltheten jeg følte inni meg da kan ikke beskrives. Og det vises sannsynligvis igjen i innlegget også, ettersom dette var det innlegget som ble desidert mest lest i løpet av hele April.


 

Blue like the ocean

Jeg var så heldig å motta masse fint i en pakke fra proteinfabrikken i April måned, og i dette innlegget viser jeg dere alt jeg fikk.


 

Jeg angrer for at jeg flyttet hjemmefra!

Dette innlegget trenger egentlig ikke så masse forklaring. Jeg kan likevel si det så enkelt som dette; jeg fikk besøk... Av en edderkopp... Som bestemte seg for å leke gjemsel.


 

Vi har fått oss leilighet!I dette innlegget den 1.april fortalte jeg dere at vi hadde fått oss leiligheten. Datoen jeg hadde valgt å dele det med dere på var ikke så veldig gjennomtenk noe som førte til at mange av dere trodde det bare var en aprilsnar.


 

Resultatet av min kroppsanalyse!

Her forteller jeg dere om resultatet av min kroppsanalyse etter at jeg var så heldig å få sponset den av Klinikk Selsaas.


 

Husker du noen av innleggene?

Hva heter du på instagram?

 • 23.04.2016 kl. 20:23

Du skroller gjennom andres bilder på instagram daglig, men du er veldig dårlig til å publisere nye bilder selv. Kjenner du deg igjen? Jeg gjør i hvertfall det, men prøver likevel å være så flink jeg kan til å oppdatere daglig. Om du ikke følger meg på instragram allerede kan jeg meddele at brukernavnet mitt er linnthereseee der. Under har jeg lagt til mine nyeste bilder!

Det jeg gjerne vil vite nå er om dere har noen gode tips til instagrammere som inspirerer deg? Gjerne i forhold til trening og kosthold! Om ikke kan du gjerne legge til brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en tur innom. Kanskje jeg ender opp med å følge deg også!

Mine fem mest leste innlegg i mars

 • 03.04.2016 kl. 14:44

Formoppdatering: mars

Noe som går igjen og igjen hver eneste måned er innleggene med formoppdateringer og generelt angående fitness. Noe som er veldig moro ettersom det også er det jeg liker aller best å skrive om. Det mest leste innlegget i mars ble dette med formbildene og oppdatering på mål og vekt.


En oppdatering på fitnessfronten

Det innlegget som ble annet mest lest var noen tanker omkring dette med fitness, hvordan jeg ligger ann og hva jeg har i vente. Generelt et personlig innlegg hvor jeg deler tankene mine om temaet både de gode og de vonde.


Kjolen som kler absolutt alle

Da jeg fikk sponset denne kjolen fra shein ville jeg vise hvor godt den kler absolutt alle - til og med kjæresten min, haha. Og han var supersporty og stilte opp! Hihi, moro å se hvor godt det ble tatt i mot av dere også. Dette er defintivt innlegget du bør lese om du har en dårlig dag og trenger noe for å muntre deg opp. 


Verdens lykkeligste jente

Jeg mottok min første sponsede pakke fra proteinfabrikken, og var overlykkelig over hva som befant seg inni den. Klikk gjerne inn for å lese innlegget om ikke du allerede har gjort det!


Skoene som beskytter mot voldtekt!

Lillesøster og jeg skulle ut for å spise alene sent en kveld i Bergen, og var en smule redd. Derfor tok jeg på meg disse skoene som beskyttet oss mot alt! Ekstremt spisse nagler på hele hælen - veldig smart egentlig! Spesielt om du er alene.

Husker du noen av innleggene?

Bildene som egentlig skulle slettes!

 • 22.03.2016 kl. 18:03

Jeg har delt denne typen innlegg med dere tidligere også, og de har blitt så godt tatt i mot at det er på tide med en ny runde. Da kjæresten og jeg var ute for å ta bilder av de nye skoene mine i går hadde vi litt for mye energi, og det resulterte i at det ble en god del ubrukelige bilder.

Dette over her for eksempel; det var ett av de første bildene i photoshooten, og Christopher ropte ut bak kameraet "Du er en puuuma!", så hva synes dere? Ser jeg ut som en Puma? ;-) Haha.

Okei, hva skjer med foten min her? Haha.

Eller denne poseringen her..! Haha, må le litt av meg selv altså.

Hva synes dere om denne typen innlegg?

10 tegn på at du bør slutte å blogge

 • 10.03.2016 kl. 13:02

Her en dagen kom jeg over denne listen på facebook. Den ble delt av Radio Norges mest kjente spalte "Morgenklubben med Loven & co" som jeg selvsagt følger - haha. Topp 10 listen der denne dagen var; 10 tegn på at du bør slutte å blogge. Jeg ble så nyskjerrig at jeg klikket inn på bildet for å lese disse ti tegnene med det samme. Jeg syntes listen var så morsom at jeg bare er nødt til å dele den med dere. 

Bare så det er sagt, ikke ta denne listen helt alvorlig. Det er ment å være morsomt! Selv kjenner jeg meg blant annet igjen i minst ett av disse tegnene selv, og du kan bare glemme at jeg legger ned bloggen med det første. ;-)


 

✧ Du legger ut gråtebilder av deg selv

Haha, allerede på første punktet kjenner jeg meg faktisk igjen. Nå er dette likevel ikke noe som skjer hver bidige dag, bare så det er sagt. Dette og et gråtebilde til la jeg ut i innlegget; Jeg brast plutselig i gråt!


 

✧Du har 3000 sko og klager på manglende plass

Det er vel en kjent sannhet at bloggere - eller kanskje bare jenter generelt - har masse sko. Vel, skriver du en moteblogg og skal oppdatere leserne dine med dagens antrekk hver eneste dag kan man fort ende opp med et par hundre sko i skapet. Bildet har jeg forresten lånt fra martheborge, som er en av mine favorittbloggere. Dagen blir liksom ikke det samme uten martheborge.


 

✧Du lar leserne bestemme hva babyen skal hete

Okei, denne her er bare sinnsyk! Det verste av alt er at jeg har sett flere kommende mammabloggere gjøre dette. De har lagt ut innlegg som "kom med forslag til navn så skal vi velge det som er mest likt" eller "vi klarer ikke å bestemme oss for navn, hvilket ønsker dere? Vi velger det flest av dere liker". Babyens navn skal da ene og alene bestemmes av foreldrene etter min mening!


 

✧Du tror det heter "plastilinaskjerf"

Denne skal jeg ikke engang kommentere... For hva er egentlig et "plastilinaskjerf" eller hva det nå enn egentlig heter?


 

✧Du tror hele verden vil vite hvor mange kalorier du har spist

Tror kanskje jeg kjenner meg litt igjen i dette punktet også jeg? Eller, jeg vet ikke om jeg har delt nøyaktig hvor mange kalorier jeg har spist, men jeg har delt nok av oppskrifter og bilder av middagstallerkenen min. Er det innafor eller ikke? ;-) Kaken på bildet over inneholder forresten veldig få kalorier - oppskriften finner du her; Sunn og sukkerfri kake!


 

✧Du tar silikon i puppene

Trenger jeg egentlig å si noe mer på denne? For hvor mange av bloggerne på topplista har tatt silion? Veldig, veldig mange for å si det enkelt. Bildet er lånt fra tuvaw - en av mange toppbloggere som har skrevet åpent om operasjonen.


 

✧Du fjerner silikon av puppene

La oss være ærlige. Det er omtrent like mange som tar silion som angrer på det i ettertid, og fjerner dem igjen. I hvertfall blant toppbloggerne.


 

✧Du tror alle vil se deg i tights

tightsen på bildet over kan du kjøpe her

Faller jeg inn under dette tegnet også eller? Det er jo ikke slik at jeg tror alle vil se meg i tights, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg poster x-antall bilder av meg med treningstights på kroppen. Kanskje naturlig når jeg skriver en treningsblogg, eller? :-)


 

✧Du er frua til en vi ikke aner hvem er

Fotballfrue er en ting. Kanskje komikerfrue også? Men alle disse andre må jeg ærlig innrømme at jeg ikke aner hvem de er fruen til; snekkerfrue, pilotfrue, offshorefrue, supporterfrue, perfektbaerumsfrue, treningfrue, bondefrue, og listen fortsetter.


 

✧Du skriver om at du sitter og skriver blogg

Haha, en typisk felle å havne i om man har veldig skrivesperre en dag. Selv kjenner jeg meg veldig igjen i tegnet - men nå skal det sies at dette er unntaket på bloggen min, ikke regelen. Regelen er at jeg skriver om alt annet som skjer i livet mitt eller som jeg interesserer meg for. Men har jeg ingenting på hjertet kan jeg ende opp med å fortelle dere at jeg sitter og blogger på trening som jeg gjorde i dette innlegget; En første gang for alt!

Hva synes du om disse 10 tegnene? Kjenner du deg også igjen i noen av dem?

Mine fem mest leste innlegg i februar

 • 01.03.2016 kl. 09:30

Oppdatering på formen min så langt

Det måndentlige innlegget med formoppdatering, der jeg deler både bilder, vekt og cm mål fra dagens form og forskjellene så langt.


Håret falt av etter at jeg badet i klor!

Vel, etter første bad i bassenget valgte håret å falle av i løpet av kvelden. Litt trist å si adjø til det lange håret mitt, men samtidig litt godt å ha en kortere sveis når man er i syden.


Sydenbildene dere aldri fikk se

Et innlegg der jeg samlet sydenbilder som ikke ble publisert av forskjellige årsaker.


Hvorfor jeg stiller i bikinifitness

Et langt og forklarende innlegg om hvorfor jeg velger å stille i bikinifitness.


Den beste medisinen mot angsten!

Overskriften sier det meste; jeg har funnet medisinen min for angsten, og i dette innlegget deler jeg den med dere.


Hvor mange av blogginnleggene husker du?

Skal jeg lage header til deg?

 • 25.02.2016 kl. 19:24

God kveld ♥

I morgen har jeg ingenting annet enn trening på planen, og ettersom det er helg tenkte jeg at jeg kunne lage et par headere. Jeg elsker å redigere bilder, og jeg vet at det ikke er alle som får det til. Derfor vil jeg være i det snille hjørnet, og tilby meg å lage header til deg!

Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden min:

og sende meg en mail med bilde(ne) du vil bruke i headeren. Skriv gjerne hvilke farger du vil ha, om det skal være tekst på headeren, eller link til en annen header du synes er fin osv. Om ikke du skriver noe kommer jeg bare til å se litt inne på bloggen din og lage en header som passer for designet og innholdet ditt. Husk derfor å skrive hva bloggadressen din er også! Send dette til linn_therese_dagsland@hotmail.com og merk mailen med "header". 

Jeg kommer til å plukke ut noen, og deretter sender jeg headeren tilbake til deg på mail. Jeg kommer også til å legge dem ut her i et senere innlegg, med link til bloggen din, dersom du ønsker det. Forresten, du har større sjanse til å bli valgt om du har god kvalitet på bildene dine. Det er mye enklere å jobbe med!

Lykke til!

Snapchaten min er blitt offentlig!

 • 05.02.2016 kl. 14:02

Noe jeg har vurdert en liten stund er om jeg skal gjøre snapchaten min offentlig eller ikke, men nå tror jeg at jeg har bestemt meg for at dette er noe jeg vil. Så får jeg prøve det ut en liten periode og se om det fungerer, hvis ikke så gjør jeg den bare privat igjen. Uansett, på snapchat kan dere følge meg litt "behind the scenes". Der legger jeg ut en del bilder av hva jeg gjør i hverdagen, men som ikke kommer med på bloggen. Jeg snapper også en del fra trening. Så, dersom du ønsker å følge meg der kan du legge til

linnthereseee

Ellers håper jeg at dere har hatt en fantastisk fredag så langt. Min gikk ikke helt som planlagt, men alt det skal jeg fortelle dere om senere i dag. Under her ser dere typiske snapchatbilder - altså det er dette jeg pleier å snappe, ikke noe hokus pokus, men veldig uanstrengt og ekte. 


God helg da!

Mine fem mest leste innlegg i januar

 • 01.02.2016 kl. 18:09

I dag fikk jeg kroppen min vurdert


Dette innlegget tok helt av, og er faktisk blitt lest over 1400 ganger! Sykt hvordan dere er så engasjerte og nyskjerrige, det gir meg så mye motivasjon til å fortsette. Innlegget handler i hovedsak om hvilke tilbakemeldinger jeg fikk etter fysikkvurderingen angående at jeg skal stille i bikinifitness.


 

Disse bildene skulle egentlig slettes


Et innlegg som også ble ganske populært blant dere. Her lastet jeg opp flere bilder som rett og slett ble mislykkede, og som egentlig var ment for søppelkurven. Spennende å vise dere en litt annen side av "de perfekte bildene".


 

Den vonde sannheten om russetiden minI dette innlegget fortalte jeg dere om hvordan jeg egentlig hadde det da jeg var russ for snart to år siden. Her delte jeg hendelser og tanker som jeg aldri hadde sagt til noen andre tidligere. 


 

Et stort skritt i riktig retning


Jeg begynte å se forskjell på kroppen min, og musklene kom endelig til syne. Jeg visste dere bilder av hvordan kroppen min så ut, hvilke tanker jeg satt igjen med og ikke minst hvilke tanker og mål jeg hadde for tiden fremover.


 

Jeg brast plutselig i gråt


Jeg fortalte dere hvordan jeg plutselig brast i gråt på trafikkofrenes dag, og jeg delte både bilder og beskrivelser av hvordan dette ble markert her i distriktet.


 

Hvor mange av blogginnleggene husker du?

Mine fem mest leste innlegg i desember

 • 02.01.2016 kl. 11:35

Julebilder med bar rumpe!

Herlighet, at dette innlegget skulle ta så mye av var en stor overraskelse for meg. Det er lest hele 1585 ganger siden det ble publisert for et par uker siden. Det som egentlig var ment som kun en humoristisk spøk ble plutselig det mest leste innlegget i desember, haha.

 


 

 


Hadde jeg hatt kreft hadde ingen sagt noe

Dette innlegget er fra 30.november, men jeg skrev oppsummeringen fra november etter at jeg publiserte dette innlegget, og derfor velger jeg å ta det med her heller. I dette innlegget forteller jeg dere hvorfor jeg mistet jobben.

 


 

 


Farvel lille spire

I dette innlegget deler jeg historien om hvordan jeg mistet den lille spiren i magen min etter bare seks uker. Nå nærmer det seg termindato, og jeg tenker enda på hvordan livet mitt egentlig kunne vært så og si hver dag.

 


  


Slik ser julekjolen min ut i år!

I dette innlegget delte jeg hvilken kjole jeg skulle ha på meg på julaften.

 


 

 


En fantastisk gladnyhet!

I det femte mest leste innlegget fra desember deler jeg historien til mormor, og hva som hendte med blodverdiene hennes etter at hun begynte å bruke produktene fra forever living. 

 


 

Husker du alle disse innleggene?

Slik blir du en bedre blogger

 • 28.12.2015 kl. 12:55

Skal jeg bli fast leser av en blogg så har jeg syv punkter som må utføres av bloggeren. Har en blogg alle disse syv punktene så er den på god vei til å bli profesjonell i mine øyne. Trenger du tips til hvordan du kan forbedre bloggen din? Her kommer hvertfall mine!

1. Bilder

Ikke vær lat når det gjelder bilder. Dette er det viktigste elementet i en blogg. Her har jeg lyst til å komme med et spesielt tips. Gå ned til det nivået gjenstanden du skal ta bildet av ligger på. Skal jeg vise frem et nytt par sko for eksempel så plasserer jeg skoene ute i gata, legger meg ned på alle fire, og knipser i vei som en annen tulling. La kameraet ligge på samme nivå som skoene og bildene blir plutselig hundre ganger bedre. Ellers må du gjerne eksperimentere med bildetakingen, ligg i merkelige vinkler, klatre opp i trær, ja til og med stå på hodet om det er det som skal til for å få gode bilder. Dette er alfa omega når det kommer til førsteinntrykket av bloggen, for hvem gidder vel å lese teksten hvis bildene er superdårlige?

Skjønner dere hva jeg mener? Det ser gjerne idiotisk ut mens du ligger der på den våte asfalten og knipser som det gjelder livet, men er det ikke verdt det? Gode bilder er virkelig alt! Ingen innlegg uten gode bilder er en av mine hovedregler.

2. Dropp webkamera og hasteinnlegg

Åh, er ikke det noe av det verste som finnes? "Hey heey! Jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå for jeg er på vei ut, men måtte bare si hei. Ha en fin dag!" og så avsluttes innlegget med et webkamerabilde. Har du ikke tid til å blogge bedre enn det, så er det bedre å bare la være. Da sparer du deg mest sannsynlig for en del klagende kommentarer også. Spar heller bloggingen til et mer spennende, kvalitetsinnlegg senere! Bruker du tid på å skrive gode tekster (og igjen, punkt nummer 1, ta gode bilder) så lover jeg deg at du kommer til å vinne på det senere.

- mitt eneste web-kamera innlegg gjennom mine 3 år som blogger, finner du her -


3. Gå ut for å ta antrekksbilder

Ettersom veldig mange tar daglige antrekksbilder velger jeg å ta dette som et eget punkt. Men det jeg egentlig mener er at om du skal ta bilder som like gjerne kunne vært tatt ute, så gjør det! Lyset er mye finere ute i naturen og du slipper den kjipe stuebakgrunnen eller den hvite veggen din på hvert eneste bilde. Vær flink til å varriere bakgrunnene, da blir det mye morsommere å lese bloggen din også. Har du ingen til å ta bilder av deg? Invester i et kamerastativ og ta det med deg på tur. Er man blogger så er man blogger! Jeg aner ikke hvor mange rare blikk jeg har fått der jeg har vandret rundt med stativet mitt, men tro meg, bildene man får er definitivt verdt den ekstra oppmerksomheten.


4. Vær positiv!

Jeg kan ikke si nok ganger hvor viktig dette punktet egentlig er. Spre glede og lur latteren frem, det er et utrolig viktig triks som jeg lover deg at blir satt pris på av leseren på den andre siden av dataskjermen. For hvem vil vel klikke seg inn på en blogg hvor det er innlegg etter innlegg med syting og klaging. Bestem deg for at bloggen din skal være et positivt sted for andre å være. Inspirer og spre så mye glede som mulig. Det er det mange som vil sette pris på.

5. Svar på kommentarer

Åh, det er så viktig dere! Det dummeste jeg ser er et kommentarfelt fullt av ubesvarte spørsmål. Leserne dine spør ikke for morosskyld og det er da ikke så vanskelig å svare? Jeg svarer gjerne på samme spørsmål både tre og fire ganger i et og samme kommentarfelt. Leserne bruker flere minutter på å lese det du deler med dem hver eneste dag. Det må man sette pris på, og det minste vi kan gjøre er å svare på noen spørsmål. Selv har jeg en liten vei å gå når det gjelder å svare på helt vanlige kommentarer (uten spørsmål) også, men et av mine nyttårsforsett er blant annet at jeg skal ta meg tid til å svare alle!


6. Invester i godt utstyr

Vil du virkelig nå langt med bloggingen, er det lurt å investere i godt kamerautstyr. Selv bruker jeg et speilrefleks som er helt genialt, men det er likevel objetivet (linsen) som er det viktigste for å kunne ta gode bilder. Kameraet mitt heter Canon EOS 7D, og til dette har jeg fire linser. Den første, og favoritten bruker jeg til å ta alle vanlige bilder med. Alt fra antrekks- og portrettbilder til bilder av mat og andre objekter. Denne linsen gir et ekstremt godt lys og setter også motivet i fokus. Min andre linse er standardlinsen som fulgte med kameraet, denne bruker jeg gjerne om jeg vil ta landskapsbilder, spesielt fra et utsiktspunkt. Både min tredje og min fjerde linse bruker jeg når jeg vil ta bilde av noe som er langt, langt borte. Den ene zoomer litt lenger enn den andre, så alt etter hvor langt borte motivet er velger jeg enten den ene eller den andre. Men du trenger så absolutt ikke å ha så mye (og dyrt) utstyr. Du klarer deg lenge med et av de billigste speilreflekskameraene og standarslinsen 18-55mm! Slik ser linsene og kameraet mitt ut.

7. Varier innleggene

Vær flink til å variere! Ikke sett deg selv i èn boks og tro at du ikke kan noe annet. Leserne vil ha litt av alt! Litt antrekksbilder, litt deilige matoppskrifter, litt anbefalinger og litt tips. Nei masse tips! Jeg elsker hvertfall tips uansett hva det gjelder. Hiv deg på et "Do it yourself prosjekt", eller tips om gode filmer, fine klær, kaker, smoothie, reiser... Dere skjønner sikkert? Vær så variert og kreativ som du bare klarer, det faller godt i smak hos alle - bare husk den røde tråden din. Hva er det bloggen din i hovedsak handler om? Ha gjerne en liten regel på at hvert tredje innlegg skal handle om temaet på bloggen din, mens de to i mellom skal handle om noe annet som du er flink til å variere.

Nå er jeg spent! Lærte dere noe?

Spørsmålsrunde - kjæresten svarer

 • 16.12.2015 kl. 17:18


Siden jeg skiftet bloggadressen min vet jeg at jeg har fått en god del nye lesere. Derfor tenkte jeg at det kunne være en god idé å snurre i gang en spørsmålsrunde - men for å gjøre det litt mer spennende skal kjæresten svare på spørsmålene deres denne gangen. Kanskje jeg til og med får han til å svare på video, kunne det vært noe? Regner med at vi kommer til å gå igjennom spørsmålene og svare på dem til helgen, så frem til da er det bare til å hyle ut!

Spør om hva enn dere vil om det så er om meg, han, oss to, trening, bloggingen eller psykisk helse. Som han selv sier over her - ingen spørsmål er for dumme.

Jeg vil gi bort en julegave til deg!

 • 11.12.2015 kl. 14:07

Konkurransen er avsluttet.

Halloisen allihopa!

Nå som det er jul er det tiden for å være ekstra gavmilde med hverandre. Derfor fikk jeg en veldig god idé i går kveld som jeg håper dere kommer til å sette pris på. Jeg har nemlig bestemt meg for å dele ut én julegave til en av dere lesere. 

Hele innholdet i gaven har jeg ikke lyst til å vise dere, det skal jo være en overraskelse, ikke sant? Jeg skal likevel gi dere en liten pekepinn på hva den inneholder slik at du vet om den passer for deg eller ikke. Eventuelt går det også an å gi den bort til ei venninne dersom du vinner!

Julegaven inneholder blant annet: ei vinterjakke, ei nydelig vårkåpe, kjole med nydelig og åpen rygg (klikk her for å se bilder av kjolen), et håndskrevet kort fra meg og mye mer!

For å delta i konkurransen må du:

♥ Like facebooksiden min her:

♥ Legge igjen en kommentar etterpå, der du skriver "Deltar". (Husk også å fylle inn eposten din i feltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!)

Om vinneren bor i nærheten kan vi møtes et sted slik at jeg får levert den til deg, om du bor et annet sted i landet sender jeg den i posten. Lykke til!

//innlegget inneholder annonselenker - vinneren trekkes allerede på søndag! 


 

Ellers har dere kanskje lagt merke til den nye headeren min? Jeg klarte endelig å bestemme meg! Etter å ha fått flere flotte forslag på mail falt valget til slutt på denne som jeg syntes utmerket seg. Det er flinke Eline som står bak mesterverket, og dere må gjerne henvende dere til henne (klikk her for å kommer til bloggen hennes) dersom dere også er interessert i en så fin header som jeg har nå! 

Skal jeg linke til bloggen din?

 • 08.12.2015 kl. 11:06


Hva synes dere om disse to headerene? Likte dere dem, og eventuelt hvilken av dem likte dere best? Jeg har vurdert en liten stund om jeg skal skifte header ettersom trening er en ganske stor del av hverdagen min nå og kommer til å være det i tiden fremover. Derfor har jeg lyst til å ha et treningsbilde øverst her på bloggen, eller i hvertfall et eller annet som gjør at dere (og nye lesere) skal forstå at dere kan følge meg på veien mot å stå på scenen i bikinifitness. Så, er en av disse headerne godkjent?

Dere må bare lage header til meg dersom dere ønsker det forresten! Bruk gjerne noen av bildene inne i kategorien "trening". Jeg vil ha den i lyse farger og ganske enkel. Størrelsen på headeren min er 1030x600 px. Send headerbilde(ne) til meg på mail linn_therese_dagsland@hotmail.com. Dersom jeg velger en av deres headere kommer jeg selvsagt til å linke til bloggen og/eller instagrammen din!

Mine fem mest leste innlegg i november

 • 01.12.2015 kl. 17:36

Nå som vi er kommer til starten av desember er det på tide å gjenta forrige måneds suksess med en liten oppsummering av hvilke innlegg som var mest lest i løpet av november. Disse innleggene er veldig kjekke for meg å skrive ettersom jeg får en grei oversikt over hva dere liker best, og på samme tid kan det være gøy for dere dersom dere kanskje har gått glipp av noe spennende. Så, her får dere novembers fem mest leste innlegg.


Vi er blitt foreldre!

Det desidert aller mest leste innlegget forrige måned ble dette hvor jeg forteller dere om at kjæresten og jeg har blitt foreldre til verdens søteste lille dverghamster. Turbo har nå bodd hos oss i litt over ei uke, og vi er enda stolte foreldre til den lille tassen, hihi.Overlykkelig over verdens beste gave!

I innlegget som kom på andre plass fortalte jeg dere hva jeg fikk av mamma og pappa til 20 årsdagen min - strikkhopp! Noe jeg har hatt lyst til å oppleve så lenge jeg kan huske, og i mai til neste år får jeg endelig oppleve det. Wæ, sommerfugler i magen!


 Jeg klarte det alene!

Jeg klarte for første gang å gå til legen alene, noe jeg ble kjempe stolt over. Derfor skrev jeg dette innlegget, som resulterte i å bli det tredje mest leste forrige måned. I ettertid har jeg faktisk både fått skryt av legen, familie og dere lesere - slikt gjør meg så glad! Tusen takk.


 

Ja, jeg er avhengig!

I det fjerde mest leste innlegget forrige måned fortalte jeg dere om min avhengighet til nesespray, i tillegg til at jeg bestemte meg for at jeg skulle slutte etter at jeg delte innlegget. Vel, jeg kan gledelig fortelle dere at jeg klarte det! Jeg er enda småtett, men den helt pottetette følelsen har heldigvis gitt seg. Nå er det bare et spørsmål om tid før jeg er helt fin igjen.


 

Stram opp kroppen din på 30 minutter!

Det femte og siste innlegget på denne listen handlet om hvordan man bruker Aloe Body Toner, og hva det egentlig er. Har du ikke lest innlegget anbefaler jeg deg å gjøre det med det samme.

Det finnes to typer mennesker i verden...

 • 27.11.2015 kl. 17:21

Har dere sett de bildene og tekstene som deles og legges ut over alt på internett? Bildene hvor de viser at det kun finnes to typer mennesker i denne verden, og så spør de hvilken av dem du er. For eksempel finnes det de som tar helt av når julen kommer og så finnes det de som må forberede seg mentalt på at julen nærmer seg og det er nisser over alt. Jeg synes slikt er så morsomt så ikke se bort i fra at det kan komme en del to dersom dere også liker det!


 

Så, la oss bare sette i gang! Hvilken er du? Den til venstre eller høyre?

 

 

  

 

 

                                  

 

 


 
 

 

 

Del gjerne innlegge på facebook dersom du vil ha flere innlegg som dette!

 

Om meg

 • 25.11.2015 kl. 16:29

 

Jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, en koselig by på vestlandet. For det meste er jeg smilende og positiv, og prøver å skrive både morsomt og varriert til dere. Deler så og si alt fra hverdagen min enten det gjelder mammalivet, trening, angsten, kjærlighetslivet eller hva jeg spiste til frokost. Legger også ut en del tips og oppskrifter - begge finner du under kategori i hovedmenyen. Jeg er i et forhold med min kjære Christopher, noe jeg har vært siden den 8. januar 2015. 

For tiden er jeg i mammaperm, men går tilbake til å jobbe i barnehage fra august 2018. Ellers sliter jeg litt med sosial angst som jeg pådro meg på ungdomsskolen (video om den historien finner du her), men er på vei til å bli helt frisk igjen. Startet også som forhandler i Forever Living i august 2015, og har allerede tjent inn en god del på denne buisnessen. Er super fornøyd med Forever sine produkter og bruker mange av dem daglig. Legger også ut en del informasjon til dere om produktene under kategorien Forever Living her

Etter å ha drevet med vektløfting siden jeg var 10 år gammel bestemte jeg meg for å satse mot å stå på scenen i bikinifitness fra november 2015. Dette hadde jeg fullt fokus på i over et halv år, frem til juni 2016, da jeg ble gravid med mitt første barn. Nå som graviditeten er over er jeg tilbake i perioden med fullt fokus på trening. Jeg legger ut en hel haug med treningsinnlegg, -programmer, og ikke minst formbilder med utviklingen fra hver eneste måned i kategorien "trening" som du finner her.

November 2015           -           Juni 2016

Christopher og jeg ble veldig lykkelige da vi fant ut at jeg endelig ble gravid etter ett års prøving. Og alt som omhandler graviditeten publiserte jeg i denne kategorien. Lille Dennis ble født den 19.mars, og etter det har jeg vært veldig lykkelig som mamma til verdens vakreste skatt!

♥ ♥ ♥

Ellers har jeg blogget daglig siden januar 2013. Startet da opp bloggen vektlofterjenta her på blogg.no, men etter litt over et år ble jeg hacket. Noe som førte til at jeg opprettet meg en blogg på eget domene i stedet. Her var jeg i ett og et halvt år før jeg i oktober i 2015 skiftet tilbake igjen til blogg.no. Grunnen kan du lese her.

Dere må gjerne spør i kommentarfeltet under her om det er noe dere lurer på, så skal jeg med glede svare dere! Ellers må dere gjerne ta dere en titt i de forskjellige kategoriene og arkivet mitt. 

Skal jeg lage et design til deg?

 • 09.11.2015 kl. 19:21

(Det blir to veldig tette konkurranser nå, men jeg håper det går fint!)

Jeg har lenge hatt stor interesse for html-koder og design her inne på blogg.no. Jeg startet med å lage mitt første design fra bunn av for et par år tilbake, og siden den tid har jeg lært meg veldig mye nytt. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele ut et design til en av dere. Det er jo deres fortjeneste at jeg koser meg så mye med denne jobben som jeg gjør. Bloggen er mitt fristed hvor jeg deler ting med dere fra hverdagen min, og dere oppmuntrer meg og kommer med en hel haug av fine komplimenter tilbake. Da er det bare på sin plass at jeg kan gjøre noe fint for dere også.

Så, derfor har jeg altså bestemt meg for å lage et helt eget design til en av dere der du selv velger hvordan det vil se ut, hvilke farger jeg skal bruke og lignende. Jeg kommer til å sende vinneren et skjema der du kan komme med egne ønsker. Høres dette bra ut? Om det er ønskelig hjelper jeg deg selvfølgelig med å skifte til det nye designet, setter inn profilbilde, header og profiltekst for deg. Med andre ord, jeg hjelper deg med hva enn det måtte være så lenge det gjelder designet - helt gratis. Tenk det, å være den eneste i verden som har det designet, og du kan velge selv akkurat hvordan det skal se ut! Jeg kommer selvsagt også til å linke til bloggen når designet er ferdig slik at alle får se resultatet. 

Er dette noe du kunne tenke deg å være med på? Eventuelt er det bare til å legge igjen en kommentar med epostadressen din i kommentarfeltet under dette innlegget. Vinneren trekker jeg når facebooksiden min har fått 600 likes! Det mangler altså litt over 100 akkurat nå, så det kan være lurt å like facebooksiden min også. Dersom du ønsker at vinneren skal trekkes så snart som mulig! Lykke til!

Jeg gir bort denne søte luen!

 • 08.11.2015 kl. 20:00

Konkurransen er avsluttet.

 


 

Vel, folkens.. Kjæresten likte (overraskendes nok) ikke luen jeg kjøpte til han, haha. Så, det vil si gode nyheter for dere. Tenkte nemlig at jeg kunne dele den ut til en av dere istedet. Har du lyst på denne søte juleluen? Kanskje du vil ha den selv eller du vil glede noen andre med den. Uansett hva så er det bare til å like facebooksiden min under her og deretter legge igjen en kommentar når det er gjort. 

Dersom du deler dette innlegget på facebook ved hjelp av dele-knappen under her er det forresten ekstra stor sjanse for at det er nemlig DU som vinnerMasse lykke til!

 

Mine fem mest leste innlegg i oktober

 • 03.11.2015 kl. 19:20

Jeg tenkte jeg kunne begynne med noe nytt i starten av hver måned, altså å liste opp de fem mest leste innleggene i løpet av hver måned etter at den er over. Det tror jeg vil være nyttig både for meg og for dere. For min del får jeg en grei oversikt over hvilke innlegg dere liker best, og for deres del kan det være gøy å se om dere har gått glipp av noe spennende. Så, da er det bare til å liste opp - her får dere oktobers fem mest leste innlegg.


 

 

Hvilket kostyme skal jeg velge til halloween?

Det aller mest leste innlegget i løpet av forrige måned var innlegget hvor jeg spurte dere om hvilket kostyme dere syntes jeg skulle bruke på halloween. Så endte det med at jeg ikke gikk ut likevel, haha. Men om jeg skulle ha gått ut hadde jeg definitivt gått for politikostyme - det var det som var mest populært!

 


  Slik forbrenner du 1300 kalorier på litt over tre timer

Jeg fortalte dere om hvordan dere enkelt kunne forbrenne 1300 kalorier på litt over tre timer. Dere aner virkelig ikke hvor enkelt det var å gjøre det!

 


 

 

BH-tips for oss med store pupper

Det tredje mest leste innlegget forrige måned var det innlegget hvor jeg gav dere tips til hvor dere kan kjøpe bh-er om dere har større enn D-cup. Jeg viste dere også mine favoritter fra nelly i store størrelser.

 


 Smultringdietten

Denne dietten fikk jeg høre om av mamma et par dager før jeg delte den med dere. En vanvittig effektiv diett som går ut på å kun spise smultringer, det er bare én liten vri - klikk deg inn om ikke du har lest hva denne vrien er.

 


 Det finnes alltid et unntak

I det femte mest leste innlegget fortalte jeg dere om at jeg hadde kjørt rundt i timevis og knipset bilder av den vakre høsten som vises på hvert eneste tre og i hver eneste vei rundt oss.

 

Kontakt meg

 • 30.10.2015 kl. 17:17

Alle henvendelser kan sendes til:

linn_therese_dagsland@hotmail.com

Et desperat innlegg til dere som har peiling...

 • 22.10.2015 kl. 17:24

Nå sitter jeg virkelig godt i det, dere!

Etter at jeg skiftet fra eget domene til blogg.no har jeg tenkt at det er null problem og få alle innleggene mine med meg til den nye bloggen. Det viste seg derimot å ikke være så lett som jeg først trodde. Å få innleggene eksportert ut fra min forrige blogg var enkelt, problemet kom når jeg ikke fant noen plass å importere dem her inne. Jeg har mailet litt rundt og sjekket opp, og så langt har jeg ikke funnet noen som kan hjelpe meg eller i det minste bare forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette. Så nå gjør jeg et siste, desperat forsøk på å finne noen som har peiling på dette området. Om ikke er jeg nødt til å kopiere og lime inn ett og ett innlegg manuelt, og ettersom jeg rett over 1000 innlegg på min forrige blogg vil det ta sin tid å kopiere ALLE. Prøver derfor å utsette det litt til, og heller søke hjelp hos dere. Så, om du har peiling på dette kan du være så snill å sende meg en mail på linn_therese_dagsland@hotmail.com? Jeg kan gjerne betale deg om du har lyst til å hjelpe meg med dette! 

Konkurranse: vinn girly lommebok!

 • 20.10.2015 kl. 20:58

Vinneren er trukket!Jeg lovet dere en konkurranse for å gjøre opp for problemene med bloggen den siste tiden. Valg av premie faller da på en splitter ny lommebok med eget rom til mobilen som jeg bestilte meg for et par uker siden. Jeg bestilte to slike som dette, og ettersom det ikke er noe vits å ha to stykk liggende, velger jeg å dele ut den andre til en av dere. Lommeboken er i fargen rosa, virker å være av veldig god kvalitet og har god plass til både kort, kontanter og ikke minst mobiltelefonen din. Om du vil lese mer om lommeboken finner du den her.

For å delta i konkurransen er du nødt til å:

- Like facebooksiden min

 

- Legge igjen en kommentar når det er gjort. Husk å fylle inn epostadressen din i feltet for epost slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. 

Lykke til! Holder konkurransen gående til neste søndag kl.23:59!

Tilbake etter nesten to år!

 • 20.10.2015 kl. 14:07


 


 

Etter nesten to år på eget domene har jeg nå tatt en beslutning om å komme tilbake hit til blogg.no. De siste ukene har jeg slitt en del med å holde bloggen stabil ettersom plassen på webhotellet mitt begynte å fylle seg veldig opp. Det betyr at om jeg skal fortsette å blogge så ofte som jeg gjør er jeg nødt til å betale mer for å beholde bloggen min. Det synes jeg selvfølgelig er veldig kjipt, og av den grunn har jeg valgt å betale for et år til, men med den miste pakken. Dere har derfor ett år på dere til å vende dere til å skrive blogg.no istedenfor bare .no etter navnet mitt oppe i URL-feltet. Jeg tror det meste kommer til å bli mye enklere nå ettersom jeg kan få gratis hjelp om det er problemer med noe. For ikke å snakke om at det er helt gratis å ha bloggen i seg selv. Den eneste ulempen må være at jeg ikke kan bestemme over like mye selv, men det føler jeg heller ikke så stort behov for lenger. Det viktigste for meg er at jeg kan skrive inspirerende innlegg til dere, og at bildene er av god kvalitet. Designet kan jeg også selvfølgelig velge selv, og det kommer fremdeles til å være lyst og fint. Med andre ord er det ikke så mye som kommer til å endre seg for dere bortsett fra at jeg ikke bestemmer all reklamen selv, og at bloggen forhåpentligvis kommer til å bli mer stabil fremover. Kanskje det er kjekkere for dere også nå som dere kan følge med på lesertallene mine på topplistene her på blogg.no? Jeg krysser i hvertfall fingrene for at dette kommer til å fungere, og at jeg slipper å skifte adresse flere ganger nå. For å gjøre godt igjen for den ustabile bloggen de siste ukene tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse litt senere i dag. Ja, vi kan jo også kalle den for en feiring av den nyåpnede bloggen! Følg med senere i dag, og legg gjerne igjen en kommentar om du synes dette er et godt eller et dårlig valg. 

 

Ellers jobber jeg med både design og litt andre ting for at dette skal bli så bra som overhodet mulig. Slik det ser ut nå er altså kun en midlertidig løsning. Jeg skal også prøve å få på plass alle mine tidligere blogginnlegg her inne. Bare gi meg litt tid.

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no