LinnThereseDagsland -

Skal jeg lage babynest til deg?

 • 06.04.2017 kl. 12:54

Er det noe jeg har merket at vi har fått skikkelig god bruk for så er det dette babynestet jeg har sydd til lille skatten min. Han koser seg sååå masse oppi der, og sover gjerne flere timer av gangen. Jeg regner med det er fordi han har de tykke «pølsene» så tett rundt seg at han føler seg veldig trygg. Dette er noe jeg absolutt vil anbefale alle foreldre å investere i. Det er perfekt å ha i sengen, i sofaen eller til og med på gulvet bare for at baby skal ligge litt tryggere og ha «sin egen plass».

Det er også perfekt å gi i enten babyshower- eller barselgave.

rosa med prikker  -  grått med stjerner  -  grått med prikker

brunt med stjerner  -  blått med stjerner


Jeg har fått helt dilla på å sy, så det er bare til å bestille babynest om du ønsker det! Jeg syr i hovedsak fem forskjellige typer foreløbig (de dere ser på bildet over her), men har flere stoff på lager som jeg skal prøve meg på i nærmeste fremtid, og dersom du har en eksakt farge du ønsker kan jeg selvfølgelig bestille inn det også.

Prisen for et babynest er 700,-

Da får du et trygt og godt nest med mye fyll, tykk madrass i bunnen (som kan tas ut slik at hele nestet kan kastes i vaskemaskinen når det trenger en vask), blondekant og nydelige silkebånd. Ønsker du en gulpepute i tillegg (som er veldig smart for å slippe og vaske nestet så ofte) koster det 50,- ekstra.

Dersom du ønsker å bestille kan du skrive en kommentar i dette innlegget (husk å fylle ut eposten din slik at jeg kan kontakte deg der) eller du kan sende meg en melding på facebooksiden min. Husk å skrive hvilket babynest du ønsker, eller kom med ønsker til andre farger/mønster.

Skal jeg lage babynest til deg?

Vil du ha dette babynestet?

 • 30.03.2017 kl. 21:24

Er det én ting Dennis er glad i så er det definitivt babynestet sitt! Dette nydelige grå med blondekant og hvite stjerner ligger han oppi store deler av dagen, og ettersom han har gulsott har vi plassert det i sofaen rett nedenfor stuevinduet slik at han får masse dagslys på seg. Ellers har vi også dette babynestet oppi vuggen hans for at han skal føle seg tryggere når han ligger der. Nyfødte ønsker nemlig å ligge ganske trangt ettersom det er det de er vandt til fra de lå i livmoren.

Dette er et babynest perfekt til!Om du ikke allerede har fått det med deg så har jeg sydd dette babynestet selv! Jeg har også sydd veldig mange andre til forskjellige mennesker landet over. Har du lyst til at jeg skal sy et til deg også er det bare til å legge igjen en kommentar her eller sende meg en melding på facebooksiden min (den finner du her).

For selv om Dennis tar opp veldig mye av oppmerksomheten min om dagen er det deilig å ha litt andre ting å gjøre også. Som for eksempel å sy! Prisen for et nest er 700,- og hvis du vil ha gulpepute med koster det femti kroner ekstra.

Har du lyst på dette babynestet - eller ikke akkurat dette da, siden det er Dennis sitt, men et helt likt? Jeg syr også i andre farger og mønster også - ta gjerne en titt på de forskjellige inne på facebooksiden min.

Plutselig havnet jeg på sykehuset!

 • 18.03.2017 kl. 22:08

Jepp. Kanskje det var det at mamma tok vuggen ned fra loftet som skulle til? Kanskje han bare er dritt lei av den lille plassen der inne. Eller kanskje det ikke er noen fødsel på gang i det hele tatt.

Det eneste som er sikkert er at jeg ringte føden fordi jeg har kjent lite bevegelse fra han lille i magen i dag, og i tillegg hadde vondt i hode. Ettersom jeg hadde protein i urinen på onsdag ble jeg bedt om å ringe føden hvis jeg fikk hodepine.

Christopher er på jobb så da ble mamma med meg på sykehuset istedenfor. Der tok de først en sparketest. Den viste at Dennis har det bra, heldigvis! Blodtrykket mitt derimot var alt for høyt. 143/103, og jeg ble derfor innlagt for de ville følge med på det i løpet av kvelden og natten.

Kanskje er det en begynnende svangerskapsforgiftning - og da blir jeg eventuelt satt i gang. Eller kanskje det bare er tilfeldigheter eller noe annet som er grunnen. Det får natten vise! Snart kommer de i hvertfall for å ta blodprøver av meg og så skal de selvsagt måle blodtrykket noen ganger til.

Gjerne send meg litt fødestøv i løpet av kvelden/natten, haha!

Perfect for a little princess!

 • 07.03.2017 kl. 13:35

I mens jeg går rundt og venter på å poppe bruker jeg tiden til å sy babynest. I går kveld sydde jeg to nydelige rosa med blondekant og hvitt silkebånd. Var de ikke fine? Disse er nå tilgjengelig for bestilling - se de andre fargene på facebooksiden min her. Jeg må innrømme at det var litt koselig å sy til små prinsesser også. Selv er jeg heeelt inne i den prinseboblen hvor er alt er lyseblått, så det å skulle sitte med noe rosa og sukkersøtt var plutselig veldig uvant.

Om du ønsker å bli eier av et av disse babynestene er det bare til å sende meg en melding på facebooksiden min eller legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ettersom jeg allerede har to ferdigsydde er det superkort leveringstid for de to første som bestiller. De sendes nemlig avgårde i posten allerede i dag (eller du kan komme å hente dem i kveld om du bor i nærheten).

Prisen er 700,- for babynestet, eller 750,- dersom du ønsker gulpeputen i tillegg! 

Kjenner du noen som venter ei prinsesse? Hva synes du om babynestene?

Utstyrsliste: dette trenger du til en baby!

 • 15.02.2017 kl. 20:22

Når man plutselig sitter med positiv graviditetstest i hendene for aller første gang begynner tankene å spinne som en sinnsyk karusell. Rundt og rundt og rundt. Ett av spørsmålene som gjerne dukker opp er «Hva trenger man egentlig til en baby?». Det er ikke så lett å vite når man aldri har hatt barn før, men det er også forskjellig fra barn til barn alt etter hvilket behov hver enkelt har.

Jeg tenkte likevel at jeg kunne hjelpe deg litt i gang med et innlegg med ei fullstendig liste over alt det er lurt å kjøpe før babyen kommer. Selvsagt er det ting du kan kjøpe underveis også, men selv synes jeg i hvertfall det er koselig å ha noe å gjøre i denne altfor lange ventetiden.


Dette trenger du til en vår- eller høstbaby!

Nå tar jeg vår- eller høstbaby som eksempel ettersom det er denne årstiden jeg selv har innstilt meg på. Men sommerbarn trenger gjerne bare litt lettere klær, mens vinterbarn trenger flere ullplagg.

Barnevogn med utstyr

Barnevogn er viktig, og det finnes et enormt utvalg så sett deg gjerne inn i hvilket behov vognen din må dekke. Tenk over hvor du skal trille, hvilket underlag, om den må være liten og nett eller om det er viktigere med stor og god plass til babyen. Husk også at du trenger både sengetøy (laken, pute, pledd, eventuelt vogndyne), stelleveske, vognpose, regntrekk, myggnetting og refleks (om det ikke allerede er sydd på vognen) i tillegg.

Babysete

Babysete kan både kjøpes og leies, men det anbefaler ikke å kjøpe det brukt ettersom du da ikke kan være sikker på at det aldri har vært i en kollisjon. Sikkerhet er viktig! Så bruk god tid på å bestemme deg her også, og sjekk gjerne ulike tester på internett på forhånd. Husk også å sjekke om bilen din har isofix eller ei.

Stelleplass

Jeg skriver stelleplass fordi det er ikke supernødvendig med eget stellebord selv om de aller fleste velger dette. Nå følger det med en god del utstyr rundt en stelleplass og da kan det være lurt og ha et stellebord å kunne oppbevare diverse i. Blant annet trenger du; (i tillegg til selve stellebordet) ei stellematte, salve mot sår hud, bleier, våtservietter eller tørre engangskluter, badebalje, oljer, termometer, neglesaks/neglefil, badehåndkle, myke frottévaskekluter, gjerne bleiebøtte og bomullspinner til å pleie navlen de første 7-10 dagene.

Sprinkelseng/vugge

Sprinkelseng eller vugge, eller gjerne begge deler som barnet kan sove i. Mange velger å ha sprinkelseng på barnerommet og vugge i stuen til sovingen på dagen. Mange har også babyen sovende på sitt eget soverom den første tiden, og da kan det være greit med bed side crib og/eller babynest. I tillegg til det som allerede er nevnt trenger du madrass(er), sengetøy og pledd. Gjerne et par kosebamser og en uro også!

Klær

Av klær må du tenke deg om hvor ofte du vasker klær og hvilke vaskemuligheter du har. Vasker dere sjeldnere klær kan det være lurt å velge antall ut i fra det som står til høyre på skalaen under her. Dette er forresten antall plagg man trenger i hver størrelse.

5-10 stk bodyer med lange armer (og gjerne som ikke trekkes over hodet i de minste størrelsene)

1-2 luer

3-8 stk pysjamaser

3-5 stk bukser

3 par sokker

1-2 gensere

3-6 siklesmekker

ytterklær

pledd

La gjerne et par av bodyene, et par av buksene, minst ei jakke og ei lue være i ull!

Amming

Husk også at det ikke bare er babyen dere må kjøpe inn til. Om du skal amme trenger du også et par gode ammebher, ammeinnlegg, ammesalve, ammeklær og ammepute. I tillegg kan det være greit å ha (spesielt om du ikke får til ammingen, men da trenger du et større antall flasker osv enn jeg har ramset opp her) 2-3 flasker, brystpumpe og en pakke med morsmelkerstatning stående bare i tilfelle.

Kjekt å ha

Dette er ikke livsnødvendig, men absolutt kjekt å ha likevel; vippestol, babygym, bæresele og babynest.

Babynestet over her har jeg sydd til meg selv, men jeg syr gjerne til deg også! Ta kontakt her for å lese mer.


Hvor langt har du kommet med innkjøpene til den lille, og når er termin?

 

DIY: elefant vognpynt!

 • 14.02.2017 kl. 15:38

Gjett hva, jeg har endelig funnet tid til å hekle ferdig vognpynten min! Den ble akkurat så fin som jeg så for meg, og jeg er super fornøyd. Jeg hadde egentlig tenkt å lage disse på bestilling, men ettersom det tar så ekstremt lang tid og det er såpass mye arbeid bak (mye mer enn det ser ut til), så tror jeg ikke det blir aktuelt. Jeg har derfor forklart hvordan dere kan gjøre det selv heller!


Du trenger:

To klyper (mine er fra trendhuset), et nøste blått garn, litt hvitt og svart restegarn, hvite treperler (kan kjøpes her), heklede treperler (kan kjøpes her)

Slik gjør du:

Start med å hekle hjertene (oppskriften finner du her) og elefanten (oppskriften finner du her). Når det er gjort trer du bare alt på en tau som er akkurat lang nok til å gå fra ene enden på skjermen på vognen til den andre enden. Fest ei hjerteklype i hver ende, og knytt godt. Dra så resten av garnenden tilbake gjennom perlene igjen. Voíla, så enkelt!

Om du likevel har et stort ønske om at jeg skal lage en slik vognpynt til deg også kan du sende meg en melding på facebook her, også kan vi ta det derifra.

Har du laget vognpynt selv?

Ord kan ikke beskrive følelsen!

 • 09.02.2017 kl. 21:02

Ååå, herregud! Tenk at jeg plutselig har fått alt jeg har hatt på «må kjøpe»-listen min på én og samme dag! Som jeg nevnte kort tidligere i dag var jeg med farmor på barnas hus. Heldige, heldige meg fikk både adaptor til bilstolen - slik at den enkelt kan festes på vognen med et lite klikk, den mest populære babycallen og en supersøt uro jeg gleder meg til å vise dere skikkelig bilde av!

Jeg har allerede testet ut både adaptoren og montert uroen over sprinkelsengen, men skal prøve å vente med å åpne babycallen til han faktisk er her. Smilet mitt går nesten rundt, og jeg danser på skyene bare av tanken på hvor god familie jeg har rundt meg. Superduper takknemlig - ord kan faktisk ikke beskrive følelsen.

Har du noen av disse produktene? Hva synes du eventuelt om de?

Slik sparer du mange penger på babyutstyr!

 • 09.02.2017 kl. 17:01

Jeg kom akkurat på at jeg har helt glemt å vise dere disse krokene til vognen min! De man kan bruke til å henge stellevesken på slik at den slipper å skli nedover håndtakene. Mine kroker bestilte jeg, som tidligere fortalt, på wish - og kvaliteten er virkelig super! Nå når jeg gikk ut for å ta disse bildene er stellevesken fullpakket med alt mulig ettersom vi bruker den som fødebag, og jeg overdriver ikke når jeg sier at den må veie nærmere 10 kilo! Likevel bøyer ikke krokene seg i det hele tatt.

Mange av de man kjøper her i Norge tåler jo kun opp til 5 kilo, og da betaler man fem ganger mer for dem! Derfor synes jeg virkelig at dette er noe jeg nesten føler meg pliktet til å dele med dere. Jeg elsker wish, og aner ikke hvor mange penger jeg har spart på å kjøpe både babyutstyr og andre ting til hjemmet der, men det er ikke få kroner!

Krokene kan du kjøpe her.

Når det er sagt ser dere kanskje at jeg enda mangler én ting til vognen min? Nemlig vognpynt! Den holder jeg på å hekle nå om dagen, og regner med at jeg blir ferdig i morgen eller på lørdag - gleder meg sånn til å vise dere resultatet. Et lite hint er at den er blå og har en elefant på seg - kom det som et sjokk, hehe?

Synes du slike tips er nyttige?


Nå skal jeg på barnas hus med farmor. Vi snakkes senere i kveld!

Enda et vellykket prosjekt!

 • 06.02.2017 kl. 21:03

Som dere vet har jeg sydd babynest på bestilling en god stund nå, noe som betyr at det har samlet seg opp en god del restestoff som jeg synes det er altfor dumt å bare kaste. Her en kvelden fikk jeg derfor en genial idé om å bruke restestoffet til å sy smokkelenker istedet! Resultatet ble disse flotte smokkelenkene her. 

Så langt har jeg bare laget disse to, men jeg skal sy mange flere i tiden fremover. Med forskjellige farger, mønster og ikke minst klyper. Det er jo så gøy! Om du har lyst på ei smokkelenke som dette kan du legge igjen en kommentar i innlegget her eller sende meg en melding på facebooksiden min som du finner her.

​- Prisen er 100,- per smokkelenke -

Kunne du tenke deg ei slik smokkelenke til barnet ditt? Eller kanskje du vil gi det i gave til noen?

Et veldig godt tilbud!

 • 27.01.2017 kl. 15:14

I dag har jeg en veldig god dag, og vil derfor bruke det gode humøret mitt til å gi dere et skikkelig godt tilbud! Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått skikkelig sy-dilla, og dette førte til at jeg begynte å sy babynest på bestilling. Siden jeg startet med dette har jeg fått veldig mange bestillinger, og kun fått gode tilbakemeldinger - noe så utrolig koselig.

I går sydde jeg faktisk et nydelig babynest i brunt med hvite stjerner, og det er så moro at dere kommer med ønsker til stoff selv også. Dette gjør det bare enda morsommere for meg å sy! Derfor har jeg lyst til å gi dere et veldig godt tilbud; og det går ut på at om du bestiller babynest i kveld (før klokken 00.00) så får du to gulpeputer med på kjøpet.

To gulpeputer helt gratis om du bestiller et babynest i løpet av dagen, altså.

Disse gulpeputene er helt geniale å ha oppi babynestet, for på den måten slipper du å måtte vaske hele nestet om lille skulle gulpe oppi det. Da tar man bare ut gulpeputen og vasker den! Når du i tillegg for to stykker har du også en å ha oppi nestet samtidig som du vasker det andre.

Om du ønsker å bestille kan du enten skrive det i kommentarfeltet her, så tar jeg kontakt med deg på mail. Eller så kan du sende meg en melding inne på facebooksiden min som du finner her.

Prisen for et babynest er 700,- (og bestiller du i dag får du altså to gulpeputer gratis).

Vil du ha babynest?

To geniale oppfinnelser!

 • 23.01.2017 kl. 16:52

Ettersom jeg vet mange av dere enten er gravide eller har barn selv tenkte jeg at et aldri så lite mandagstips kunne være midt i blinken. Jeg har nemlig mottatt to produkter jeg har veldig lyst til å skryte litt av til dere. Den første her ser kanskje ut som en supermyk og god kosebamse ved første øyekast? Vel, det stemmer det, men den er også så mye mer.

Dette kosedyret lager nemlig lyder som er like dem babyen husker fra tiden han lå inne i magen. På den måten sover han trygt og godt, og om ingenting annet skulle fungere på intens gråting vil kanskje disse kjente og kjære lydene klare å roe ham ned?

- kosedyret kan kjøpes her -

Jeg synes dette er en helt genial ting å lage, og var faktisk ikke klar over at det fantes. Disse kosedyrene har hele seks ulike lyder, og du kan derfor teste dem ut og se hvilke som roer din lille aller best. For å få kosebamsen til å lage lyd trenger du bare riste på den et par ganger, også slår den seg automatisk av når babyen har sovnet. Skulle babyen begynne å gråte vil den skru seg på igjen i 10 minutter før den slår seg av igjen. Noe så fantastisk!


Produkt nummer to er denne vakre vippestolen her. Like fin som et pyntemøbel som den er praktisk! Chicco Hoopla Vippestol er en vippestol med mange ulike bruksområder. Den kan selvsagt brukes som en helt vanlig vippestol, og har ergonomisk boosterpute og nakke/hodestøtte slik at babyen sitter trygt på plass i stolen. Om man ønsker kan man også bruke den som en stol, da er det bare til å vippe opp føttene i fremkant (noe jeg selvsagt glemte å gjøre da jeg tok bildene).

- vippestolen kan kjøpes her -

Vippestolen kan også legges sammen, og blir da helt flat. I tillegg til at det følger med en bærestropp. På den måten er denne helt super å ha med seg på reise. Den tar liten plass i tillegg til at den både underholder barnet, kan brukes som stol, men også som seng (da ryggen kan legges helt flat). Lekebøylen med de morsomme dyrene følger forresten også med!

Jeg gleder meg så til å se lille Dennis ligge å kose seg og leke i denne! I mellomtiden skal den få stå å pynte stuen.

Som et lite tips nå til slutt er begge disse produktene på - 30 % akkurat nå! Det tilsier en rabatt på 400,- på vippestolen og 110,- på kosebamsen.

Hva synes du om produktene?

// kosedyret og vippestolen er sponset av mimmis

Utstyrsguide: drømmevognen min!

 • 18.01.2017 kl. 14:40

Jeg sa det første gang jeg viste dere vognen min, men jeg sier det gjerne igjen og igjen og igjen. Dette er den aller fineste vognen jeg har sett i hele mitt liv, og den dagen jeg tar den første trilleturen med lille Dennis liggende oppi kommer til å være en av de stolteste dagene jeg noensinne vil oppleve.

Vognen heter Emmaljunga Mondial Duo Combi - i fargen white leatherette - med classic chrome understell.

Den har stått i stuen vår i et par uker allerede, men det er først nå jeg har fått alt av ekstraustyr, og hele vognen er klar til bruk. Jeg har derfor endelig tatt den med meg ut og knipset ti tusen vakre bilder! Nå skal dere få en liten gjennomgang av hvorfor jeg synes akkurat denne vognen er den beste - bortsett fra at den ser bra ut selvsagt.


- Myggnetting og solskjerming -

I skyggen finnes det integrert myggnetting og solskjerming som enkelt dras ut ved å åpne en skjult glidelås slik du ser på bildet over her. Da kan man velge å ta ut enten myggnettingen, solskjermingen, eller begge deler! Perfekt på fuktige, varme sommerdager med mye insekter eller om solen står lavt på himmelen og skinner rett inn i ansiktet til lille.


- Stellevesken -

Stellevesken var den siste av ekstra ustyret som kom, og den fikk jeg faktisk ikke før i går. Jeg har gledet meg en hel haug til å motta den, og nå som den endelig er min svever jeg lykkelig på ei rosa sky! Denne skal faktisk deler av fødebagen pakkes i. Den rommer ekstremt masse, og alt som hører til selve fødselen skal vi ha oppi denne. Også pakker vi med en egen bag til barseltiden på sykehuset. 

Det aller siste jeg mangler er noen kroker jeg skal feste på håndtaket til vognen, som stellevesken skal henge fra. Disse er bestilt og dukker nok opp i posten hvert øyeblikk!


- Vognpose og understell -

Denne deilige saueskinnsposen passer perfekt oppi vognen, og kommer til å holde lille varm på kalde vinterdager og ha en kjølende effekt på varme sommerdager. Helt perfekt året rundt med andre ord! Det beste av alt må likevel være at jeg selv brukte denne som baby, og det gjør bare det hele enda mer spesielt.

Over vognposen har jeg forresten lagt ei vogndyne og så et vognteppe! Eneste som mangler nå er vognpynt.

Skiltet har som dere sikkert ser også kommet opp! Ellers falt valget på classic chrome understell. Jeg var lenge i tvil om hvilket understell jeg skulle velge, men etter timesvis med søking på internett og prøving i butikken bestemte jeg meg for at det er dette understellet som passer best til vårt bruk.


- Sportsdelen -

Bagen til emmaljungavogner er kjent for å være store og romslige, og Dennis kan derfor bruke den lenge før vi bytter over til sportsdelen. Faktisk så lenge at vi kan bytte over når han selv ønsker å sitte og se mer, og ikke bare fordi den blir for liten som mange andre må.

Ellers klikkes denne sportsdelen enkelt på vognen ved hjelp av to små klikk! Genialt. Det følger også med fottrekk til sportsdelen også, noe som gjør at vi som sannsynligvis kommer til å bytte til sportsdelen om vinteren slipper å ha et barn som må pakkes på med 10 lag klær for å ikke fryse. Under fottrekket er det nemlig god plass til både barn og vognpose - i tillegg til at dette trekket er vindtett!

Når det kommer til valg av farge har jeg sagt det før også, men hvit vogn er ingen problem så lenge materialet er av skinn! Da kan skitten enkelt tørkes av med en klut uten at man må gnikke eller at det setter seg skikkelig fast. Veldig praktisk og super fint!

Hva synes du om vognen?

Min vurdering: babybox fra Libero

 • 11.01.2017 kl. 16:53

Libero sluttet dessverre å utlevere babyboxer etter 31.12.16. De som hadde registrert seg før den 21. desember ville likevel motta gavebeviset i posten for så å kunne gå på nærmeste kiwi og hente babyboksen sin. Ettersom jeg registrerte meg i august ventet jeg spent på når dette gavebevise skulle komme. Da 2017 var her og jeg enda ikke hadde mottatt det, sendte jeg en mail til Libero for å høre hvor det ble av.

Svaret jeg fikk var at de hadde prøvd å sende det ut i starten av desember, men at det hadde blitt returnert. Jeg slo meg i pannen i det jeg leste det. Selvsagt! Jeg hadde glemt å endre adresse etter at vi hadde flyttet. 

De avsluttet likevel mailen med å spør etter min nye adresse, og en liten uke senere lå denne boksen på postkontoret mitt! Snakk om god service! Så, det er altså ikke lenger mulig å få tak i denne babyboxen, men jeg velger å skrive om den likevel. Det kan jo hende de begynner å levere den ut igjen - man vet aldri!

Førsteinntrykket mitt var veldig bra, og det til tross for at jeg har hørt mange blir skuffet over akkurat denne boksen. Selv ble jeg kjempe glad! Man får jo alt gratis, og da skjønner jeg ikke hvordan det går an å bli skuffet!? Syntes forøvrig det var nyttige produkter jeg, og gleder meg til å ta dem i bruk.

Babyboxen fra Libero inneholdt:

En pakke med libero-touch bleier - 5 stykk i størrelse 1 og 9 stykk i størrelse 2

20 pakning med våtservietter

En pakke med bind fra libresse

To pakning med ammeinnlegg

Et kort som gir deg hver 4. libero bleiepakke gratis

Babysåpe på ei lita flaske

Babyolje på ei lita flaske

Leke som kan festes i både bilstol, vogn, babygym o.l

Tykk brosjyre med masse tips og råd til den nye familien

«Babysåpen», jeg setter det i anførselstegn fordi den er uparfymert, så teknisk sett er det vel ikke såpe. Uansett - denne er veldig fin å ha i badevannet til lille, og vi gleder oss til å teste den ut. Oljen som er i flasken ved siden av er perfekt å smøre på huden hans om han er tørr, eller å dryppe noen dråper på de tørre stelleklutene (gjerne sammen med lunkent vann) for å unngå at han blir sår i stumpen under bleieskift.

Leken synes jeg var supersøt, og kommer absolutt godt med! Spesielt gøy var det at vingene til sommerfuglen lager en knitrelyd når man er borti dem. Ellers var det superpraktisk at vi fikk med bind i denne startboksen ettersom den såkalte renselsen etter fødselen kan vare utrolig lenge. Da er det greit å ha noen bind liggende på lager!

Våtservietter er alltid gull! Det samme er ammeinnlegg. Dette kortet vi også fikk med er genialt for nybakte foreldre som kanskje ikke var forberedt på hvor mye det koster med et lite barn. Med dette kortet får du hver fjerde liberobleiepakke gratis, og på baksiden er det en strekkode som gir deg hver fjerde pakke med bind, tamponger og truseinnlegg fra libresse gratis. Jeg sier det igjen - G.E.N.I.A.L.T.

Libero touch bleiene er kjent for å være silkemyke, og er derfor hakket dyrere enn standardbleiene til libero. Synes derfor det er kjempe gøy at vi fikk disse i startboksen. Hele fem bleier i den aller minste størrelsen som er fra 2-5 kilo, og ni bleier i størrelsen over som er fra 3-6 kilo. På den måten kan vi både teste ut hvilken størrelse han trenger, men også hvilket merke vi liker best.

Har du hentet babyboxen fra Libero, og ble du fornøyd?

Min vurdering: gratis bleiebøtte fra Angelcare

 • 09.01.2017 kl. 19:23

Som om det ikke var nok med alle disse gratis babyboxene man får når man er kommende foreldre får man faktisk også tilbud om gratis bleiebøtte fra Angelcare! Hvor fantastisk er ikke det? Disse bleiebøtte fungerer nemlig ypperlig om man har stellebordet på barnerommet slik som vi har (selvsagt om man har det på badet også, men er litt kjekkere at det lukter godt på et soverom).

Denne bleiebøtten gjør nemlig at man kan kaste bleiene inne uten at de lukter - til og med bæsjebleier! Når man har en liten en som ikke kan være alene kan det jo være tungvindt å gå ut i søppelkassen med bleien etter hvert eneste skift. For ikke å snakke om hvor ekkelt det blir å kaste dem i vanlig søppelbøtte. Du kan selv tenke deg til hvilken stank det vil gi..?

Sammen med denne bleiebøtten får man også én pakke med gratis refil. Dette gjør bleiebøtten veldig hygenisk ettersom alle bleiene forsegles i denne plasten. Superenkelt å tømme den også!

Altså at man får dette her gratis synes jeg er helt sinnsykt. Jeg kunne nemlig lett betalt et par hundrelapper for denne bøtta! Den står allerede klar ved siden av stellebordet til lille, og jeg gleder meg masse til å ta den i bruk. Du kan bestille den her fra og med 28. svangerskapsuke til og med tre måneder etter fødselen.

Har du hentet gratis bleiebøtte fra Angelcare?

Min vurdering: babybox fra Apotek 1

 • 07.01.2017 kl. 11:52

I likhet med Rema 1000 tilbyr også Apotek 1 gratis startboks til kommende foreldre. Den kan hentes tidligst tre måneder før termin og senest tre måneder etter fødsel. Siden dere likte vurderingen av babyboxen fra Rema 1000 (som jeg skrev om her) så godt, tenkte jeg å gjøre det samme med boksen fra Apotek 1.

Førsteinntrykket mitt var ganske bra, og jeg hadde hørt mye om denne boksen på forhånd. Med andre ord var forventningene ganske høye, men boksen sto absolutt til disse forventningene og jeg ble kjempe fornøyd. Denne babyboksen var nemlig stappfull av gode produkter, og jeg trodde aldri jeg skulle nå bunnen da jeg tok ut det ene produktet etter det andre.

Babyboxen fra Apotek 1 inneholdt:

En utgave av Foreldre & Barn - magasinet

En gigantisk pakke med hele 72 vaskekluter

100 pakning med tørre engangskluter

Tutteflaske fra Avent i størrelse 0 måneder +

Smokk fra Avent i størrelse 0-2 måneder

2 pakning med ammeinnlegg som kan brukes ekstra lenge

Salve mot kløe fra La Roche-Posay

Fuktighetskrem fra La Roche-Posay

Tutteflaske fra MAM

Prøvepakke på tøyvaskemiddel fra Neutral

Bephanten salve som skal hjelpe på sår stump

Alt dette her fikk vi altså helt gratis fra Apotek 1, og det kan neppe bare være jeg som synes det var helt ekstremt mange gode produkter? Jeg sitter enda og gliser over denne lille boksen med godsaker. Ekstra gøy var det at vi fikk tutteflaske fra både MAM og AVENT, og på den måten kan vi teste ut begge før vi bestemmer oss for hvilken av de vi liker best og vil kjøpe videre.

Våtservietter og engangskluter kan vi aldri få nok av, så disse kommer garantert kjempe godt med! Som jeg har nevnt tidligere også kommer vi nok til å bruke de tørre engangsklutene med olje eller vann i starten (med unntak av når vi er ute på tur, da blir det enklest med vaskekluter), også går vi over til vaskekluter etterhvert som han blir litt eldre.

Jeg har lenge søkt og vært på jakt etter hvilket vaskemiddel som er aller best for små ettersom huden deres er så sensitiv, og derfor passet det perfekt at vi fikk denne prøvepakken med i babyboxen. Da kan vi nemlig prøve det ut, og slippe å kaste resten om det viser seg at han reagerer på det. Ellers fikk vi også ammeinnlegg og en smokk med - kjempegøy!

Jeg er stor fan av disse babymagasinene, og derfor hoppet jeg nesten i taket da jeg fant en utgave av Foreldre & Barn oppi boksen. Jeg tar med aldri tid til å faktisk kjøpe slike blader selv, så dermed passet dette midt i blinken! Gleder meg til å sette meg med bena høyt og lese masse babyrelatert senere i kveld.

Selv om jeg sverger til Forever Livings produkter og stort sett kun kommer til å bruke disse kan det likevel være veldig greit å ha noen andre produkter liggende om det skulle vise seg at han reagerer på noen av mine, at de ikke fungerer eller som en nødløsning om jeg rett og slett går tom!

Du kan bestille babybox fra Apotek 1 her når det er 3 måneder igjen til termin. Og bare så det er sagt, innlegget er absolutt ikke skrevet i samarbeid med Apotek 1, men kun fordi jeg ble veldig positivt overrasket og ville dele den gode erfaringen min med dere!

Har du hentet babyboxen fra Apotek 1, og ble du fornøyd?

Min vurdering: babybox fra Rema 1000

 • 05.01.2017 kl. 14:05

Om dere ikke har fått det med dere enda tilbyr Rema 1000 og flere andre butikker gratis startbokser, eller såkalte babyboxer, til kommende foreldre. Disse kan hentes tidligst tre måneder før termin og senest tre måneder etter fødsel. Ettersom jeg vet mange av dere som leser bloggen min er gravide tenkte jeg at en vurdering av denne babyboxen kunne være en gøy ting å gjøre.

Førsteinntrykket mitt var absolutt kjempe bra! Produktene kommer i en utrolig praktisk og faktisk ganske fin bag som kan brukes til både oppbevaring av babyting i ettertid eller som overnattingsbag når lille skal på besøk til besteforeldre.

Babyboxen fra Rema 1000 inneholdt:

En praktisk og fin bag med glidelås som produktene kom i

28 pakning med bleier i størrelse 2, 3-6 kilo

Bomullsbody med søte flodhester på i størrelse 74-80, 6-12 måneder

25 pakning med våtservietter uten parfyme eller palmeolje

Eske med hele 100 stk tørre stellekluter

Nydelig smokk i lysegrønn fra avent i størrelse 0-2 måneder

Badesåpe på flaske som er uten parfyme og mild mot huden

Alle produktene over her fikk jeg altså gratis av Rema 1000, og jeg synes det er topp at de har et slikt tilbud! En kjempe fin bag med mange gode produkter som jeg vet vi kommer til å få god bruk for. Ellers ble jeg veldig positivt overrasket over at bodyen var i størrelse 6-12 måneder ettersom vi nesten ikke har noen klær over seks måneder, men en hel haug i mindre størrelser!

Ammeinnleggene var det som var overraskelsen. Når man bestiller pakken får man nemlig vite at man mottar alt over her, men også en overraskelse, som jeg vet har vært litt forskjellig, blant annet vaskepulver. Men min overraskelse var altså ammeinnlegg, noe som passet kjempe bra! I tillegg til skumsåpen vi kan bruke når vi skal bade Dennis fikk vi også med et lite blad hvor man kan se og lese om alle babyproduktene til Rema 1000. Kjempe praktisk ettersom man finner alt fra bleier og såper til smoothies og grøt i den!

Bleier kan man vel aldri få nok av? Og det at det fulgte med hele 28 stykk i denne gratispakken ser jeg på som et veldig stort pluss! Våtservietter er også veldig greit og enkelt å rengjøre lille med, men vi kommer sannsynligvis til å bruke tørre stellekluter som er fuktet i litt vann eller olje helt i starten ettersom det er anbefalt for en nyfødt barnerumpe. Også går vi over til våtservietter etterhvert!

Du kan bestille babybox fra Rema 1000 her når det er 3 måneder igjen til termin. Og bare så det er sagt, innlegget er absolutt ikke skrevet i samarbeid med rema 1000, kun fordi jeg ble veldig positivt overrasket og ville dele den gode erfaringen min med dere!

Har du hentet babyboxen fra Rema 1000, og ble du fornøyd?

Vognen er endelig i hus!

 • 28.12.2016 kl. 19:14

Endelig er den her! Denne hvite skjønnheten som jeg og min lille skatt skal gå en hel haug av trilleturer med. Jeg tror aldri jeg har sett ei så vakker vogn i hele mitt liv. I tillegg er den superpraktisk med tanke på at det er ei stor og god vogn når den er oppslått, men blir bitteliten når den legges sammen. Den er også kjempe god å trille, i hvertfall er det dét inntrykket jeg har fått etter å ha trillet den både i butikken, hjemme i gårdsplassen vår og inne i stua. 

- Emmaljunga mondial duo combi vanilla leatherette med classic chrome understell -

Dette er altså en duovogn noe som betyr at den kan brukes helt fra han er født og til han ikke trenger vogn lenger! Bagdelen som jeg viser dere på bildene her kan enkelt klikkes av og byttes ut med en sportsdel (som fulgte med vogna) når han er rundt seks måneder og heller vil sitte og se mer når vi går tur.

Jeg er ekstremt forelsket i denne vakre vognen allerede, og skal innrømme at jeg tviler på jeg klarer å holde meg til etter fødselen før jeg tar den første trilleturen. Ellers er det kanskje noen som tenker at hvit vogn er veldig upraktisk med tanke på skitt, men ettersom denne er i skinn kan all skitt enkelt tørkes av med en lunken klut!

Det er myggnetting og solskjerming innebygd i kalesjen, og regntrekk som dekker hele vognen fikk vi også med! Jeg har også fått stelleveske i samme stil, men den kommer dessverre ikke før om 3 uker. Når den kommer skal dere forresten få enda flere bilder av vognen, stellevesken og sportsdelen! Gleder meg så masse til å vise dere enda mer.

Tusen hjertelig takk for vognen, mormor og morfar ♥

I klesskapet til Dennis finner du...

 • 21.12.2016 kl. 14:39

Jeg har fått flere spørsmål som omhandler om jeg kan vise dere hva som befinner seg på innsiden av klesskapet til vårt kjære mirakel, og det kan jeg selvsagt gjøre! Jeg laget faktisk en detaljert oversikt over dette ei god uke ut i desember, og deler den under her. Den tar for seg alt av klær fra størrelse 50-68. Ellers har vi kun ei jakke og en body i størrelse 74. Sokker, luer og smekker har jeg imidlertid ikke tatt med i dette skjemaet ettersom det er så vanskelig å sortere etter størrelser.

Det begynner å bli flaut lenge siden jeg laget skjemaet under her, men det får bare gå! Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har uansett skrevet ned under bilde hva vi har fått etter at jeg laget skjemaet, så om dere plusser på det ser dere alt vi har til lille mirakelet vårt så langt. VELDIG mye klær - men jeg er også så utrolig takknemlig for at vi har fått så masse. Det er bedre med for mye enn for lite, og alt (som ikke er slitt vel og merke) skal absolutt pakkes ned i esker og gjemmes til nestemann kommer.

Etter at jeg lagde skjemaet over har mamma, altså kommende mormor til lille prinsen, kjøpt inn en bukse i størrelse 50, en body og to pysjamaser i størrelse 62 og to bodyer i størrelse 68. Og mormor, kommende oldemor, kjøpt inn en sparkebukse, to gensere og en body i størrelse 50, og en sparkebukse og en body i størrelse 56.

Alle klærne i størrelse 50 har vi liggende fremme sammen med alle tøflene/skoene han har. Sokker ligger sortert sammen med de andre klærne etter størrelse i esker. Etterhvert som han vokser ut av en størrelse og inn i den neste, vil jeg pakke ut esken med den neste størrelsen og samtidig pakke ned det som er for smått. På den måten vil det alltid være veldig oversiktlig, og enkelt å finne klær som faktisk passer han.

Vi er så utrolig heldige som har et innebygd klesskap på hele den ene veggen på rommet hans. Dette gjør at selv om vi har veldig mange klær blir det ikke rotete. I tillegg kan vi ha klær helt frem til han er over ett år liggende i klesskapet hans sammen med sengetøy, leker han ikke bruker og ekstra dyner. I tillegg til skapdørene jeg har åpnet på bildet har vi ei dør til - der oppbevarer jeg leker han ikke er gammel nok til å bruke i starten, bæreselen, bilstolen og slike ting!

Ellers har vi ei eske i bunn av hengeskapet hvor vi har nesten alle strikkeklærne han har fått. Det vil si, bukser og luer ligger sammen med nettopp bukser og luer, mens det som egentlig skal henge heller ligger i kassen under her slik at det ikke blir dradd og ødelagt på bøyler.

Synes systemet vårt virker utrolig bra, og det er lett å finne frem til et eksakt klesplagg! Fortell meg gjerne hvordan dere oppbevarer klærne til deres mirakler!

Skal jeg lage babynest til deg?

 • 20.12.2016 kl. 19:40

Nå er jeg ferdig med å sy mitt andre babynest. Dere husker kanskje det første? Om ikke viste jeg det til dere i dette innlegget. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke av disse to jeg liker best, så jeg tror faktisk jeg kommer til å beholde begge selv! Ha et i sengen vår og et i vuggen i stuen. Men jeg syr gjerne et til deg også! 

Jeg har fått helt dilla på å sy, så det er bare til å bestille babynest om du ønsker det! Jeg syr i hovedsak to forskjellige typer foreløbig, men om du har et eksakt stoff du ønsker (som ikke er et av disse to) kan du gjerne komme med ønsker så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Om ikke kan du altså velge mellom blått med stjerner eller grått med stjerner.

Prisen for et babynest er 700,-

Legg igjen en kommentar i dette innlegget om du ønsker å bestille, så sender jeg deg en mail hvor vi avtaler nærmere. Om du ønsker ei gulpepute til (lik den jeg har i det blå babynestet) kommer et tillegg på 50,- den vil da ha grå eller blå stjerner på ene siden og hvitt stoff med elefant (kan selvsagt velges bort) på andre siden.

(Om nestet skal sendes i posten kommer frakten i tillegg, men jeg tror ikke det vil være all verdens ettersom de er såpass lette)

Jeg lager forresten babynestene med knapper der hvor madrassen legges inn slik at den enkelt kan tas ut når nestet skal vaskes.

Ønsker du å bestille et babynest? Legg i såfall igjen en kommentar med mailadresse, så kontakter jeg deg der!

Slik ble babynestet!

 • 14.12.2016 kl. 18:14

Ettersom jeg hadde tilnærmet lik null erfaring med symaskin tidligere var jeg veldig spent på hvordan dette babynestet mitt egentlig kom til å bli, og har vel utsatt det såpass lenge ettersom jeg har vært veldig usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Etter mye søking på google, tegning og måling var det endelig tid for å sette i gang. Jeg sydde noen striper på en prøvelapp før jeg prøvde meg på selve nestet, og 3-4 timer senere satt jeg der med et ferdigsydd babynest i fanget! 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er ufattelig stolt over egen innsats! Hadde aldri i verden trodd at resultatet kunne bli så bra ettersom jeg aldri har fått til å sy på symaskin tidligere. Men det gikk altså knirkefritt, og jeg fikk det til. Nå i dag tenkte jeg å begynne på babynest nummer to, og når jeg er ferdig legger jeg det ut for salg!

Dette var nemlig så ufattelig gøy at jeg ønsker å begynne og sy på bestilling! Men først må jeg bare lage klart ett til først. Legger selvsagt ut mye mer info angående pris, stoff osv. når jeg bestemmer meg for å sy til andre. I mellomtiden kan dere nyte synet av dette vakre nestet her! Mitt aller første babynest.

Hva synes du om babynestet?

Hentesettet til Dennis!

 • 13.12.2016 kl. 14:33

I dag har jeg vært med min kjære mormor i en babybutikk i nabokommunen. Der hadde de ekstremt masse fint til småtasser, og det aller fineste av det fikk jeg med meg hjem! Snille, snille mormor som har kjøpt både jakke og flere klesplagg til lille oldebarnet sitt i dag. Blant annet fikk han disse to supersøte settene! Begge med elefanter på. Det hvite er i størrelse 50, og det tenker vi å ta med oss på sykehuset og kle han i når vi skal hjem - sammen med hjemmestrikket jakke og lue!

Det hvite og blå settet er i størrelse 56, og er også superduper søtt! Jeg gleder meg sånn til å se han i dette. For ikke å snakke om de to genserne dere ser på bildet under her. Begge i størrelse 50, så nå har han totalt tre gensere i den minste størrelsen. Tror det er akkurat passe til en liten marsbaby. Kan jo være deilig med en genser over bodyen når det fremdeles er litt kaldt ute!

Om du skulle være i tvil; ja, min kjære hadde et enormt behov for oppmerksomhet i dag, og la seg derfor på gulvet sammen med klærne da jeg tok bilde av dem!

Helt til slutt fikk vi også med oss denne tykke og gode boblejakken i størrelse 74 - altså ni måneder! Den kommer nok til å være god og varm når han sitter i vognen midt på vinteren. 

En av dagene tenkte jeg forresten at jeg kunne vise dere hva vi har av klær så langt, og hvor mange plagg i de forskjellige størrelsene. Kan være greit for meg å få tilbakemeldinger fra dere om det er noe dere har erfart at man trenger en del av, men så kan det kanskje også være greit for dere andre som går gravide å se hva jeg har.

Hva synes du om klærne?

Søndagens babyprosjekt!

 • 11.12.2016 kl. 19:54

Nå har jeg gått til innkjøp av både treperler, maling, bokstavperler, hyssing, smokkeklemmer og alt annet jeg trenger for å lage smokkelenker med perler også! Jeg har som dere sikkert har fått med dere laget og solgt mange smokkelenker som jeg har heklet, men nå er det altså også mulig å kjøpe smokkelenker som er perlet.

Til samme gode pris som de heklede smokkelenkene - kun 100 kroner!

Klikk gjerne inn på facebooksiden min her. Der finner dere alle de forskjellige typene smokkelenker jeg selger, inkludert disse to nykommerne som er laget av treperler. Her kan du selvsagt velge akkurat det navnet du ønsker på snoren, eller «prins», «prinsesse», «skatt» etc.

Om du ønsker å bestille kan du sende meg en melding på facebooksiden min (som du finner her) med hvilken type du ønsker. Så tar vi resten der! Jeg leverer smokkelenkene gratis om du bor her i nærheten, om du bor andre steder i landet sender jeg dem i posten mot en frakt på kun 20 kroner.

Kunne du tenke deg en av disse lenkene? Det er ypperlig å gi i julegave til en liten verdensborger, eller kanskje et kommende foreldrepar! Siste frist for å bestille om du ønsker å få dem tidsnok til julaften er i kveld!

10 favoritter i babygarderoben!

 • 08.12.2016 kl. 20:00

Jeg skal ikke legge skjul på at garderoben til den lille prinsen vår begynner å fylle seg ganske godt opp allerede, men det er jo bare så innmari koselig! De kommende besteforeldre og oldeforeldre har bidratt med godt over halvparten, og med så snill familie rundt oss kommer i hvert fall ikke Dennis til å ha mangel på noe av klær. Ellers skal jeg innrømme at det er lett å gå litt bananas hver gang jeg suser forbi en butikk med noe smått og søtt - det finnes jo bare så utrolig mye vakkert til disse vakre, små.

Vi har stort sett alt vi trenger av klær opp til han er 6 måneder gammel, men akkurat i dag har jeg lyst til å vise dere 10 favoritter fra den aller minste størrelsen. Helt nyfødt, i størrelse 50.


10 favoritter akkurat nå ♥ 

Det supersøte settet til venstre er fra Lindex, og skjulte seg faktisk oppi pakkekalenderen min her for et par dager siden. Noe så fantastisk! Ullbukse til høyre derimot er fra Barnas Hus. Den er supermyk og utrolig praktisk at den i tillegg har føtter, så slipper vi sokker som bare faller av.

Alle de fire plaggene over her kjøpte faktisk jeg og min kjære inn lenge før vi visste kjønnet. De er likevel favoritter enda, supersøte, myke og med skjønne dyr på. Hvitt passer jo til absolutt alt, og dersom lille Dennis ikke klarer å slite dem ut selv kan de derfor pakkes ned og tas frem igjen når lillesøster eller lillebror kommer. Noe så praktisk! Pysjamasene er fra Kappahl, mens bodyene er fra Clair Kids.

Ellers har jeg falt totalt for denne lyseblå dressen over her - så myk og varm, og ikke minst passende at det er en bamse med kamera på magen. Med tanke på at jeg garantert kommer til å knipse tusenvis av bilder av vår lille hjertesmelter.. 1.. 2.. smile! Skoene under her er gull verdt når vi skal på kjøreturer for eksempel - da kan det fort bli kaldt på føttene. Ellers er ull-luen superduper nusselig, og jeg gleder meg til jeg kan tre den godt nedover hodet til lille prinsen vår.

Likte du noe av det?

Vogndynen er klar!

 • 04.09.2016 kl. 20:37

God søndag! Hvordan har den siste dagen i uken vært for dere? Selv har jeg vært på roadtrip sammen med min kjære kjernefamilie inkludert Milo. En kjempe koselig dag som avsluttet med at jeg tok en ryddedag her hjemme. Nå sitter jeg med bena høyt og steker lapper på stuebordet samtidig som Top Model surrer i bakgrunnen. Satser på at min kjære blir fornøyd når han kommer hjem etter en lang arbeidsdag og får nystekte lapper til kveldsmat!

Ellers var jeg bare nødt til å vise dere dette utrolig søte dynetrekket vår lille skatt fikk av mormoren og morfaren sin for en liten stund siden. Sammen med dynen som ligger inni trekket - ei tykk og god dyne som kommer til å holde den lille god og varm på kalde og sure dager. Denne skal ligge i vognen oppå vognposen som jeg hadde når jeg var liten - med saueskinn inni! Er det rart jeg er lykkelig for tiden? Blir så glad av å tenke på hvor godt vårt lille mirakel kommer til å få det.

Var ikke dette trekket bare verdens skjønneste?

Utstyrsguide: garderobeskapet!

 • 01.09.2016 kl. 21:10

Det er ingen hemmelighet at vi er tidlig ute når det gjelder å kjøpe inn utstyr til den lille, men etter å ha lest andres erfaringer vet jeg at disse ni månedene kommer til å gå veldig fort, og nettopp derfor har vi bestemt oss for å gjøre ferdig alt av innkjøp ganske tidlig slik at vi bare kan nyte siste tiden som høygravid uten å stresse med å få alt i hus. Også er det liksom noe av kosen med denne ventetiden, og gjøre alt klart til dagen vi får møte vårt lille mirakel.

Plutselig vil den lille ut før termindato også, og da vet vi hvertfall at det kommer til å gå fint ettersom alt er klart. Så slipper jeg å løpe fra den ene barnebutikken til den andre med melkespreng i puppene og en gråtende baby på skulderen. Haha, dere skjønner sikkert tegninga? ;-) Uansett, det jeg ville vise dere nå var i hvertfall garderobeskapet til den lille.

Vi hadde allerede noen babyplagg liggende fra i fjor da vi mistet, og de ble pakket opp igjen så snart testen viste positiv. Men jeg skal innrømme at kjæresten og jeg har vært i butikkene og kjøpt 2-3 plagg i år også. Resten av klærne vi trenger kommer likevel ikke til å bli kjøpt før etter at vi vet kjønnet til den lille.

Til nå har vi 4 pysjamaser, 6 bodyer, 1 genser, 2 bukser, 1 strømpebukse, 3 bomullsluer og 2 par sokker i den minste størrelsen - riktignok kun i nøytrale farger. Vi har likevel bittelitt liggende oppi kassen merket med størrelse 1 måned også. 2,3 og 4 måneder kassene står enda tomme, men i løpet av tiden frem til mars skal vi nok fylle opp dem også. Gleder meg masse til å kjøpe inn bittesmå rosa eller lyseblå klær også - åh, vi har en så fin tid i vente.

Ellers er både skapet, kleshengerne og eskene fra IKEA. Veldig fornøyd med alt, og synes spesielt klesskapet er utrolig flott, og ikke minst gøy at det er i samme serie som både stellebord og seng. Ved siden av eskene med klær i større størrelser har vi laken og sengetøy liggende.

Spør gjerne om det er noe mer dere lurer på!

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no