LinnThereseDagsland -

4 tips og triks: barnas tv-titting!

  • 13.11.2017 kl. 20:32

reklame

Husker dere at jeg tipset dere om SF Kids i forrige uke? Vel, jeg regner med en del av dere har testet ut siden en liten stund nå..?  Vi har i hvertfall brukt den flittig. Både til Dennis og ... oss... hehe. Ja, det er helt sant. Når Dennis har lagt seg om kvelden hender det at Christopher og jeg snurrer de gamle klassikerne fra barndommen vår.

Her finner man nemlig både Pippi, Emil i Lønneberget, Noddy, Kaptein Sabeltann, Mummitrollet og Ronja Røverdatter! Det bringer gode minner det. Uansett, jeg tenkte jeg kunne komme med noen tips og triks til dere.


- 4 geniale tips og triks på SF Kids -

Last ned appen

Hvis du laster ned appen får du mange flere muligheter. Det gjør også at du kan se filmer på mobilen eller nettbrettet ditt når og hvor du vil.

Foreldreinnstillinger

Om du laster ned appen får du tilgang til foreldreinnstillingene. Her kan du blant annet velge bort filmer/serier barnet ditt er for liten til å se. Du kan sette tidsbegrensning på hvor lenge barna kan se av gangen, hvilket språk alle filmene/seriene vises i og mye mer. Dette er genialt om du har barn med eget nettbrett som kan finne frem appen selv. For du har likevel god kontroll til tross for at barnet styrer seg selv.

Se seriene og filmene offline

Du har også mulighet til å laste ned filmer og serier på appen, og se dem når og hvor du måtte ønske, uten internettilgang. Genialt om dere for eksempel skal ut å fly. Eller i bilen!

2 første månedene gratis

Sist men ikke minst, du får de to første månedene helt gratis hvis du bruker rabattkoden linntheresedagsland når du melder deg inn. Det er ingen bindingstid, så om du kun ønsker disse to gratismånedene, og så avslutte medlemskapet har du altså sett mange populære barne- og familiefilmer HELT GRATIS i to måneder.

Har du laget deg en bruker på SF Kids? Om ikke kan du gjøre det her!

4 Kommentarer

Charlotte

13.11.2017 kl. 20:37
fine tips til foreldre med små unger :)

livetmitt93

13.11.2017 kl. 20:40
fint tips dette:)

13.11.2017 kl. 21:36
Ja, vi har laget bruker. Tusen takk for to måneder gratis👏🏻👏🏻🤗

Jofrid

14.11.2017 kl. 21:20
Ka koste det i mnd ?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits