LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #45

  • 13.11.2017 kl. 18:38

Hva i alle dager skal du med den?

Haha, den er genial til å prøve klærne jeg syr på. Mye kan prøves på meg selv eller Dennis, men de midt i mellom passer det fint å ha denne dukken til.

Funker det på potetlompe også?

Ja, det vil jeg tro! Men ville kanskje tatt den med dobbel lompe da, ettersom de er litt tynnere. Speltlomper er nok også veldig godt.

Hvem passer Dennis når du trener?

Han ligger hjemme og sover når jeg trener, og pappan hans er hjemme med han.

Du inspirer meg så mye til å begynne å trene!! MEN jeg sliter desverre med blandt annet sosial angst. Har du noen tips til hvordan jeg skal klare å tørre å gå på et treningsstudio? Har ingen erfaring, eller peiling på trening generelt, så det er vel hovedfaktoren til at jeg ikke tør å gå på et senter.

Skjønner sååå godt hva du mener. Selv har jeg funnet et lite treningsstudio som har alt jeg egentlig trenger, men ettersom det er lite er det også mindre folk enn på de store. Dette synes jeg er midt i blinken og det hjelper meg til å komme meg på trening. For når jeg trener sent om kvelden eller tidlig på dagen er det som regel bare noen få andre på trening. Ellers vil jeg råde deg til å planlegge treningsøkten på forhånd slik at du vet akkurat hva du skal gjøre når du kommer inn dørene! Masse lykke til!

Har Dennis fått ny vogn, eller veksler dere mellom to stykker?

 Vi veksler! Dette er reisevogna, og den tar mye mindre plass i bilen. Derfor tok vi den da jeg skulle delta på GI GASS fordi det skulle sitte flere på i bilen vår.

Har du link til stellematten og posen, eller hva søkte du på?

Posen finner du HER og stellematten finner du HER.

Hvordan gjorde du i forhold til badingen? Hvor la du Dennis når du gjekk i garderoben og fikk du lov å ta med deg kamera inn på bassenget?

Han var med meg både i garderoben og dusjen. Jeg hadde allerede bikini under klærne da vi kom, så jeg la Dennis på gulvet mens jeg tok av meg bukse, genser, pakket inn det vi ikke trengte i skapet og la frem det jeg skulle ha med oss inn. Deretter tok jeg badebleien på Dennis. Jeg holdt han mens vi dusjet, også tok jeg stellevesken med meg inn. Oppi der hadde jeg blant annet håndklærne våre (jeg hadde med to til Dennis) og kamera. Vet ikke om det var lov, men jeg gjorde det nå i hvertfall. Hehe, tenkte ikke over at det kunne være forbudt engang, men jeg passet på at ingen andre kom med på bildene, så da tenker jeg det går fint.

Ellers hadde jeg som sagt to håndkler til Dennis. Jeg tullet det ene rundt han i det samme vi kom opp av vannet slik at han ikke skulle fryse. Vi dusjet sammen igjen, også la jeg han på det samme håndkle mens jeg tørket meg. Så tok jeg på meg undertøyet. Tørket han med det andre håndkle hans. Kledde på han, også fikk han ligge på gulvet med ei leke mens jeg kledde meg og fikset meg.

Og har han badebleie på seg? Er dette i Tysvær?

Han har badebleie på seg, og ja det er i Tysværtunet.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

5 Kommentarer

livetmitt93

13.11.2017 kl. 18:46
fine svar :)

julietalivstil

13.11.2017 kl. 18:58
fine svar☺

Jofrid

13.11.2017 kl. 19:11
Lure på koffår dokke har tatt 80% dekning klare dokke dokke økonomisk når C tar sine 10 uker? For han må jo nødvendigvis og ta 80% siden du har det. Han får jo ikkje lenger permisjon og ka ska du då?

Charlotte

13.11.2017 kl. 19:14
Fine svar :)

Lucia

17.11.2017 kl. 09:57
Man skal jo dusje UTEN badetøy på før man skal inn i basenget.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits