LinnThereseDagsland -

Verdens beste farsdag!

  • 12.11.2017 kl. 16:40

Nå har vi virkelig satt standarden! Årets farsdag har blitt legendarisk for lille Dennis, og han har kost seg, smilt, hylt og hatt det fantastisk hele dagen. Vi startet som sagt med fellesfrokost i dobbeltsengen før vi lekte på samme sted. Alle tre sovnet ved siden av hverandre etter en stund, og så våknet vi en time senere med nytt påfyll av energi og godt humør. Jeg spurte Christopher om han hadde lyst til å gjøre noe i dag, eller om han bare ville slappe av. Han ville tenke litt på det, sa han, ta det som det kom.

Dagen i forveien hadde jeg foreslått at vi kunne dra i badehallen å bade alle tre, og plutselig reiser Christopher seg fra sofaen og sier; gå og pakk badetøy, så kjører vi og bader! Juhuu, så gøy. Vi prøvde jo en gang for noen måneder siden, men da var det alt for mange folk i hallen. Denne gang derimot var det mye roligere, og vi koste oss i en fillehaug i bassenget i nesten en time.

Lille Dennis hoppet, plasket og gliste fra øre til øre. Jeg fikk altfor få smilebilder av han i forhold til hvor godt humør han egentlig var i, men jeg synes likevel bildene ble utrolig flotte. Det kommer til å bli vanskelig å velge ut noen få til å lime inn i fotoalbumet hans. 


Du er verdens beste pappa for lille Dennis, Christopher. Du klovner deg til, tuller, ler og leker med Dennis hele dagene. Du tilbyr deg å trille han i vognen når han ikke får sove, selv om det er øsende regn utenfor. Du tilbyr deg også å kjøre han i søvn om kveldene etter jobb, til tross for at du er sliten og helst bare vil slappe av i sofaen. Du tenker alltid på hva som er det beste for Dennis, og det er lett å se hvor stolt du er over han. Viser han frem, prater om han og ser beundrende på han når han lærer seg nye ting.

Og ikke minst, du fikk faktisk denne farsdagen DIN til å handle om Dennis. Du gjorde dagen perfekt for HAN, og setter til og med sønnen din foran deg selv på dager som dette. Men samtidig så vet jeg at du koste seg i badehallen i dag du også.

Blir spennende å se hva du velger neste år! Jeg tror det vil bli vanskelig å toppe dette.

6 Kommentarer

livetmitt93

12.11.2017 kl. 16:49
så koselig:)

Therese

12.11.2017 kl. 17:25
herlighet så utrolig koselige bilder å koselig innlegg. Se den lykken i øynene på ungen,<3 .

Charlotte

12.11.2017 kl. 18:44
kjempefine bilder :)

Glagubben

12.11.2017 kl. 20:08
Bare nydelig å se

Cecilie kristiansen

12.11.2017 kl. 22:50
Så koselig å gjøre sånt sammen. Nydelige bilder <3

13.11.2017 kl. 16:55
Så koseligt :-)

Hvordan gjorde du i forhold til badingen? Hvor la du Dennis når du gjekk i garderoben og fikk du lov å ta med deg kamera inn på bassenget?

Og har han badebleie på seg? Er dette i Tysvær?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits