LinnThereseDagsland -

Din aller første farsdag!

  • 12.11.2017 kl. 10:59

I dag startet dagen vår faktisk ikke før klokken halv åtte! Da lå Dennis fremdeles i sin egen seng på rommet sitt, og vi våknet av at han lå der og pratet (med andre ord han gråt ikke slik han pleier fordi han er ihjelsulten). Da vi kom inn så vi også at han faktisk hadde rullet seg over på magen etter at han våknet, så han lå der og pratet, på magen, i sengen sin. For en deilig start, sier jeg bare!

Jeg snek med ut av soverommet vårt mens Christopher og Dennis lå igjen. Christopher sov og Dennis... hylte! Fy søren, tenkte jeg da jeg sto på kjøkken og ordnet til farsdagsfrokost. Hylene hans hørtes jo gjennom hele huset. De der gledeshylene jeg har fortalt dere om før, han gjør det så ofte, og det skjærer i ørene. Jeg syntes så synd på Christopher, men da jeg kom tilbake med brettet og gaven fant jeg min kjære UNDER dynen og Dennis på siden med verdens største glis. Med andre ord - han hadde ikke engang våknet! Haha.

Jeg satte Dennis opp ved siden av pappan sin, og der fikk han tutle og ta på ansiktet hans til han våknet. Det er så koselig å se på hvordan Dennis koser med kinnene, tar på leppene og holder rundt nesen. Christopher våknet med et smil, kikket rett inn i øynene til Dennis og de to ble plutselig fanget i sin egen verden. Etter en liten stund fikk Christopher pakken sin, et spill han har ønsket seg kjempe lenge, og Dennis fikk leke med innpakningspapiret. For å si det sånn - jeg vet ikke hvem av de to som ble gladest! De smilte fra øre til øre begge to.

Deretter nøt vi frokosten i sengen alle tre. Til og med Dennis fikk grøten sin mens han satt på dynen til forbildet sitt. Vi lekte og koste oss i sengen en god time før vi plutselig sovnet igjen alle tre. Så da tok vi like godt formiddagsluren sammen! Faktisk våknet vi ikke igjen før kvart på ti! For en helt fantastisk dag det har vært allerede. Jeg håper og tror Christopher synes det samme, og ikke minst at resten av dagen hans blir uforglemmelig.

Det er jo tross alt hans aller første farsdag! Gratulerer så mye med dagen, min kjære!

3 Kommentarer

livetmitt93

12.11.2017 kl. 11:18
:) <3

Ingrid Kristine

12.11.2017 kl. 12:24
Ser ut som far i huset har fått en kjempe farsdag!

Charlotte

12.11.2017 kl. 18:53
så koselig innlegg :D <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits