LinnThereseDagsland -

Mine siste sy-prosjekter!

  • 10.11.2017 kl. 18:47

Nettbutikken min går som det suser, og jeg sitter stolt flere timer foran symaskinen hver eneste dag. Jeg finner enda stor glede i å sy til både store og små over hele landet, og kunne ikke hatt det kjekkere med min lille hobby. Kanskje det en dag kan bli jobben min? Det er i hvertfall lov å håpe. Ellers la du kanskje merke til at jeg skrev store og små? Vel, det stemmer. Jeg har så smått begynt å sy til voksne også. Forløbig er det kun noen votter som har funnet veien te nettbutikken, men jeg har flere spennende prosjekter på lager.

vottene kan forresten kjøpes her og finnes i både barne- og voksenstørrelser

Ellers har Christopher, Dennis og jeg vært ute på en leveringsrunde i dag, og levert varer til trofaste kunder her på Haugalandet. Det er så gøy, og vi får oss en liten familieroadtrip samtidig som Dennis får sovet en god og lang ettermiddagslur. Christopher og jeg koste oss med mitt skip er lastet med i fremsetet. Med andre ord har vi hatt en veldig fin dag selv om den innebærte en del jobb. Under her ser dere noen av de andre nyhetene i nettbutikken den siste tiden. Hele utvalget finner du på lillegullet.no

Knytebåndet kan kjøpes her

Disse vakre strikkede romperne har mormoren min sydd, og de finnes i flere forskjellige farger. Her finner du hele utvalget!

Dette søte pusekattsettet kan kjøpes her

Jeg har også sydd et tyllskjørt med matchende hårbånd i dag, og det kommer ut i nettbuikken i løpet av kvelden. Dere kan såvidt skimte det på bildet under her. Slik så altså bagasjerommet vårt ut da vi skulle ut å levere varer. SÅ gøy!

Vel, nå skal jeg slappe av! Forteller dere litt om gårsdagens treningsøkt senere i kveld, men så er det avkobling, for i morgen står GI GASS på planen! Wæ, jeg gruer meg!

2 Kommentarer

Sandra Elin

11.11.2017 kl. 01:03
Kjempe herlige, varme og fine hansker! De kommer til og bli godt brukt i vinter, anbefaler på det sterkeste :D

livetmitt93

11.11.2017 kl. 11:22
flink :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits