LinnThereseDagsland -

Føler meg som et nytt menneske!

  • 06.11.2017 kl. 19:26

I dag har vært en slik dag der alt går i ett. På en måte elsker jeg det, men på den andre siden setter jeg meg ned i sofaen klokken halv åtte på kvelden og plutselig innser at bloggen ikke er oppdatert. Det er så rart, for bloggen pleier stort sett alltid å ligge i bakhodet mitt, men akkurat i dag var det akkurat som jeg glemte ut hele bloggeriet før jeg satte meg ned nå nettopp.

Dagen startet klokken halv åtte, vet dere hva som hendte da? Vi hørte at Dennis våknet i babycallen! Altså, halv åtte om morgenen! Han lå fint på rommet sitt og sov fra klokken syv i går kveld til halv åtte i dag morges uten å verken våkne eller spise én eneste gang.

Noe så deilig! Både Christopher og jeg fikk dermed sovet ut, og gurimalla så godt det kjentes da vi sto opp i dag morges. Når man kun har sovet natten igjennom uten å våkne TO ganger siden Mars så blir man vandt til å gå rundt som en zombie, men når jeg da plutselig får slike netter som dette med sammenhengende søvn fra kveld til morgen. Da føler jeg meg som et nytt menneske! Så utrolig deilig. Dette er altså én av to netter hvor jeg har sovet fra kveld til morgen uten å våkne, og jeg ser frem til mange flere. Hehe, men innstiller meg på at det enda er en stund til soving natten igjennom er hverdagskost.

Når sov barnet ditt rundt?

6 Kommentarer

livetmitt93

06.11.2017 kl. 19:34
så deilig :)

Hege Kristin

06.11.2017 kl. 19:34
så fine bilder <3

Cecilie kristiansen

06.11.2017 kl. 19:50
Er så godt når du får di nettene. Alle mine 4 var litt over året før di sov natten igjennom :-)

Serine

06.11.2017 kl. 19:56
2 mnd 🙈 med ein gong han blei lagt i egen seng ved siden av meg sov han rundt 😁

julietalivstil

06.11.2017 kl. 20:02
fine bilder:)

Charlotte

06.11.2017 kl. 20:13
kjempefine bilder <3

så koselig innlegg :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits