LinnThereseDagsland -

En magisk verden for barna!

  • 05.11.2017 kl. 16:17

reklame

Det er ikke alltid like lett for de minste å forstå at man ikke kan velge hva som skal gå på TV. NRK super og Disney Channel sender barnetv for alle aldre, og jeg har ofte opplevd at det er serier for de yngste tenåringene som går på begge kanalene når jeg kunne tenke meg å slappe av mens Dennis ser på barnetv. Det er da jeg savner muligheten til å velge program selv. Nå er jeg likevel forbi det stadiet at dette er et problem! Jeg har nemlig funnet løsningen, og har tenkt å dele den med dere.

SF-kids Play er en tjeneste hvor man kan registrere seg for bare 59 kroner i måneden (dette utgjør i underkant av TO kroner daglig!) og så ha tilgang til et hav av populære barnefilmer og -serier til barn i alle aldre. Her finner man alt fra de gamle klassikerne vi elsket da vi var små til nye filmer og serier av høyeste kvalitet. Dette blir ganske likt som både netflix, viaplay, HBO etc. bare at det er for barna (og alt er selvsagt på norsk!). Hvor kult er ikke det? Det kan i hvertfall Dennis og jeg juble for!

Nå kan vi se favorittprogrammet på barnetv hele dagen om vi vil (ikke at vi har tenkt å gjøre det altså ;-) ) men tenk så praktisk om du har et barn som er hjemme fra skolen eller barnehagen med sykdom. Da må det vel være genialt å kunne se favorittfilmen om og om igjen hele dagen! Eller snurre en hel sesong av Brannmann Sam! For ikke å snakke om at man kan ta med seg hele familien for å se de magiske Astrid Lindgren-filmene. Eller sette på en spennende barnefilm til minsten om man trenger en liten timeout selv.

Som tidligere i dag for eksempel. Jeg måtte sy og Christopher hadde akkurat herjet som en galning med Dennis. Da passet det perfekt for de to å lene seg tilbake og snurre en episode av Vennebyen på macen. De fikk roet skikkelig ned og slappet godt av. Deilig!

Jeg har også fikset et knallbra tilbud til dere!

Om dere bruker koden linntheresedagsland når dere registrerer dere får dere de to første månedene gratis. Det er heller ingen bindingstid. Så om du kun vil sjekke ut om dette er noe for deg kan du registrere deg nå, ha en prøvetid på 2 måneder og så si opp abonnementet etterpå - uten å ha betalt en eneste krone.

REGISTRER DEG HER

Tror du dette kunne vært noe for deg og barna dine?

5 Kommentarer

livetmitt93

05.11.2017 kl. 16:20
aww han koser seg :)

Jofrid

05.11.2017 kl. 16:30
Kose oss med masha og mishka på netflix :)

Lisa

05.11.2017 kl. 22:46
Her går det i serien « sammy & co» og hun elsker det , følger skikkelig med. Blir 3 mnd på fredag. ^_^ men alt med måte, jeg lar hun bare se på et par episoder i uken til annenhver uke hvis hun er sutrete og ikke vil verken leke eller være rolig i armenene mine, samt hvis hun ikke er sulten eller vi må gjøre litt husarbeid :) ha en fin uke som kommer!

Jeanette Renèe

06.11.2017 kl. 22:52
Åh så skjønn ;*

07.11.2017 kl. 19:26
Tusen takk for rabattkode. Sfkids er nå hjemme hos oss😀😀😀

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits