LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #44

  • 05.11.2017 kl. 11:25

Hvor har du kjøpt det brettet til Milo?

Clas Ohlson!

Hvor er jakken fra?😁 syykt fin!

Lindex! Ja, ikke sant!? Jeg elsker den!

Kan du i neste ukens spørsmål linke til innlegget hvor du la ut den maten du spiste hver eneste dag da du holdt på med bodyfitness konkurransen?

Det tror jeg faktisk ikke at jeg har skrevet et eget innlegg om da jeg fikk diettplanen skreddersydd til mitt formål og min kropp. Men om du blar tilbake i matarkivet på den tiden ser du at det gikk mye i havregryn, proteinshakes, proteinpannekaker, brokkoli, ris, kylling og cottage cheese :-D

Hei :) har ikke så mye med dette å gjøre da. Men jeg lurte på om du hadde noen gode julegave ideer til kjæresten? Hva pleier du og Christopher å gi hverandre?

Åå, tenk at det snart er jul! Jeg kan gjerne skrive et eget innlegg om dette, men akkurat hva jeg gir til Christopher kan jeg ikke røpe før etter julaften da han er en av mine største fans. I fjor derimot fikk han et digert verktøysskap fullt med verktøy. Det har kommet godt med nå når vi pusser opp blant annet. Året før fikk han vel en frakk og noe annet om jeg ikke husker feil.

Har du sjekket skattelistene til pilotfrue? Så navnet ditt på storyen hennes 😂

Haha, ja, av nysgjerrige grunner har jeg vært innom mange bloggere og kjendiser her i landet. Synes det er så spennende hvor flinke folk er at jeg ikke klarer å motstå fristelsen. Er det egentlig fy fy å søke folk opp? Jeg gjør det jo kun av beundring, og ikke minst motivasjon. Kanskje jeg er en av de som blir søkt opp i fremtiden jeg også, med millioninntekt fra bloggen og det hele .. ;-) Er i alle fall lov å håpe.

Kan jeg spør hvor du tar bildene? <3

Hm, vanskelig å svare på, for jeg aner ikke hva veien heter. Men det er innover mot Førland, og så tar man av til "gamleveien". I følge google maps heter den Krabbatveitvegen, men selv kaller jeg den kun Eventyrveien. Det ser jo ut som et eventyr der!

Lurer på det samme; hvor tar du bildene? :-) For meg som er litt kjent på haugalandet ser det ut som om du tar bildene innover gamleveien til kårstø, kan det stemme? :-)

Det kan godt hende! Se beskrivelsen over, så kanskje du skjønner hvor jeg mener.

Hvordan gikk første natt i egen seng og på eget rom? Vi prøver det samme nå, men vår gutt er helt uinteressert i senga si.:p

Veldig fint, men vi tar det rolig, så det ble kun en halv natt. Les mer om det her. Masse lykke til med prøvingen videre!

Hvor kjøpte du øynene/hva er de laget av?

De kjøpte jeg på Panduro! Er for kaker og cupcakes, så tror nok de er laget av sukker på et vis.

Skjønner egentlig ikke poenget med at de absolutt skal sove i egen seng, og i hvert fall ikke på eget rom. Det er jo litt sånn trist, da. Hvis du av ulike grunner ikke ønsker å ha han i sengen, finnes det jo en sånn barneseng som man plasserer inntil sin egen dobbeltseng (typ sprinkelseng hvor den ene siden er fjernet), så føler han seg trygg selv om han ikke ligger klin inntil deg!

Jeg vil gjerne ha han klin inntil meg til han blir konfirmant haha, men for hans del er det best å sove på eget rom av den grunn at han sover veldig godt om nettene for tiden. Han spiser stort sett kun én gang, og av og til ingen, og han sover alltid ganske godt når vi legger oss, men så våkner han da når vi kommer inn på soverommet for å legge oss. Når dette skjedde hver eneste kveld fant vi ut at det var på tide for han å sove på eget rom, så da gjorde vi heller det. Men han kommer stort sett inn til oss i løpet av natten likevel. Sånn i 4-5 tiden, for da er han sulten :-) Trygg føler han seg nok, for han sover ganske godt, og vi går inn til han med engang vi hører han våkner.

Det er ikke muskelmasse du har gått opp da? :) husk at muskler veier mer enn fett ;)

Tviler på det da jeg ikke har trent såå mye styrke den siste måneden, dessverre. Må absolutt bli flinkere!

Har du tenkt å starte på diett snart? Evt når? :)

Muligens etter nyttår engang. Får se hvordan det går på formsjekken rundt den tiden, også ta det derifra. 

Hvor mye helling har dere fått på sete? Vi har kjøpt samme sete til vår som er 8mnd men har drøyd å bruke det da vi ikke får mer enn 25 i vår bil...

Vi har 30 graders helling. Åh, så kjipt, men vil da tro det er mulig å løse på et vis? Jeg er absolutt ikke noen ekspert på dette feltet, men anbefaler deg å høre med noen som kan det om det er noe du kan kjøpe til det (kile kanskje?) for å få mer helling.

Litt off topic, men den rammen til ultralydbildene? Hvor får man tak i en slik? :)

IKEA!

Så ut som et godt sete for lillegutt. :) Vi har Cybex Cirona, et man kan dreie rundt når man setter ungen inn og tar ungen ut. Det er vi storfornøyd med. Er det dreiefunksjon på deres også? :)

Så lurt! Nei, det er ikke dreiefunksjon på vårt sete.

Hvor mye ble summen på? ☺ er ikke det veldig dyrt med stoff?

Alt for mye, hehe. Jo, det er egentlig det, men det kommer selvsagt an på hvilket stoff du kjøper. 

Hvor lenge har du holdt på å sy? Syntes du det var vanskelig å lære seg det eller kom du inn i det fort? Her hjemme har jeg to maskiner begge u brukt fordi jeg ser for meg det skal bli så vanskelig å sy noe 🤗

Siden desember 2016, men jeg prøvde flere ganger før det uten hell. Symaskinen og jeg var rett og slett fiender før vi ble bestevenner. Når jeg først fikk det til var læringskurven veldig bratt

Lurer du på noe til neste ukes spørsmåls?

4 Kommentarer

livetmitt93

05.11.2017 kl. 11:42
<3

iselinslund

05.11.2017 kl. 11:43
Fin blogg du har :) Besøk gjerne min!

05.11.2017 kl. 13:03
Du er så utrolig pen og ikke minst flink blogger ;-)

Charlotte

05.11.2017 kl. 20:46
Fine svar <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits