LinnThereseDagsland -

Sweat is just fat crying!

  • 13.09.2017 kl. 19:26

For en deilig dag! Jeg startet den på trening i formiddag samtidig som Christopher og Dennis hadde litt far-sønn tid hjemme. På planen sto egentlig kardiotrening, men det tok jeg i går i stedet. Så da var det gi-gass øvelsene som sto for tur. Jeg prøvde meg på noen av dem til oppvarming, og så trente jeg lår og rumpe resten av økta. Fikk faktisk ny pers i knebøy etter graviditeten! Jippiiii!

Jeg er strålende fornøyd med at jeg klarte en 10-er på 50 kilo i knebøy. Det er absolutt ikke mye. Faktisk er det bare 10 kilo mer enn det jeg pleide å varme opp på da jeg var på mitt sterkeste, men en plass må man starte. Bena har visnet helt i løpet av svangerskapet og disse månedene etter, så nå er det virkelig på tide å bygge litt igjen.

Jeg avsluttet alt med en halvtime på stairmasteren - og det var jammen tungt! Mens jeg gikk i trappene der og trodde jeg skulle dø tenkte jeg én ting i hodet om og om igjen "Sweat is just fat crying". Det ordtaket hjelper meg gjennom de tyngste øktene, og det gjorde det altså i dag også. Bare et lite tips denne onsdagskvelden.

Nå skal jeg sette meg for å sy litt. Har fått mange bestillinger etter at jeg kom med den store nyheten om at nettbutikken min har endret navn! Det feires med frifrakt på hele butikken ut uken ved å bruke rabattkoden "FRIFRAKT". Jeg forteller dere mer om dette i morgen. Nettbutikken min finner du forresten her! 

3 Kommentarer

livetmitt93

13.09.2017 kl. 19:35
flink:)

Charlotte

13.09.2017 kl. 19:41
Så flink du er å trene :D

13.09.2017 kl. 21:29
Hei! Hvordan lærte du deg å sy?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits