LinnThereseDagsland -

Ammetåke er faen ikke'no å spøke med

  • 11.09.2017 kl. 21:04

Altså - FOR en dag. Den startet ganske bra med at vi skulle ut noen ærend, MEN jeg hadde ikke ren bukse, den var full av gulp, så joggebuksen fikk duge. Vi skulle hente og levere litt klær fra nettbutikken, og innom mormor for å hente mobilen min som jeg glemte der kvelden før (nope, jeg tuller ikke). Da vi var ferdig med det vi skulle ba jeg Christopher om å kjøre til helsestasjonen, for jeg ville gjerne veie Dennis igjen.

Vi parkerte utenfor, tok babyen og stellevesken med oss, braste inn dørene, inn på stellerommet, la babyen fra meg på stellebordet, begynte å kle av han, OG SÅ kikket jeg rundt meg. Ikke én sjel, og alle stellebordene var oppslått. Det var da veldig rart, tenkte jeg. Normalt pleier det å være ganske mange folk der når det er åpen veiing, og alle stellebordene pleier å være nedslått. "Hvorfor er vi de eneste her?" spør jeg Christopher. Like etter at jeg er ferdig å snakke kommer jeg på at det er mandag i dag, IKKE TIRSDAG, som er dagen for åpen veiing.

Shit, tenker jeg! Biter tenna sammen og kler på Dennis igjen med vidåpne øyne. Gir han til Christopher før vi lister oss ut uten å si et eneste pip. Herlighet! Jeg trodde helt seriøst at det var tirsdag i dag. Følte meg som DEN tosken. Bare glad ingen så oss der vi tok oss til rette på helsestasjonen, haha.

Uansett, vi kjører hjem. Christopher har akkurat sagt ja til ei ekstravakt på jobb, så han bare slipper oss av og kjører videre. Dennis begynner å bli ganske trøtt så jeg tar han med inn på soverommet vårt. Jeg pleier vanligvis ikke å legge han der, men ettersom vogna til Dennis enda står hos mormor etter at hun passet han i går får senga vår duge. Jeg legger meg ned sammen med han og ligger der til han sovner. Planen er å sy masse med det samme han slukner.

Rundt et kvarter senere er Dennis langt inni drømmeland, men han har sovnet på armen min. Jeg synes han er så vakker når han sover, og har ikke lyst til å vekke han, så jeg tenker at jeg bare kan ligge der med han til han våkner heller. Vanligvis sover han ikke mer enn 10-20 min likevel.

Jeg bråvåkner, kikker på klokken, 18.30! Jupp. Mor og sønn har sovet i to og en halv time. Jeg hopper opp fra sengen, Dennis hadde våknet en gang før meg. Aner ikke hvor lenge han har ligget i ro og lekt med håret mitt før jeg også våknet, haha. Tar med meg babyen, skifter bleie og er på vei inn i stua da jeg plutselig ser i speilet at ene puppen henger halvveis ute, joggebuksa er dratt langt opp på magen, singletten er brettet like langt opp, håret til alle kanter og drit-trøtt i tryne.

Det var den dagen, sitter jeg her og tenker nå, mens jeg lurer på hvordan jeg skal få lagt Dennis som er lysvåken og burde sovet for 1,5 time siden...

5 Kommentarer

Charlotte

11.09.2017 kl. 21:17
off. Lykke til med legging :)

livetmitt93

11.09.2017 kl. 21:27
huff :/

Sølvi Birgitte Wærness

11.09.2017 kl. 21:28
For en dag! Haha! :D

silje

12.09.2017 kl. 00:46
Jeg bare lurte på en ting, du som er så god til å sy og sånt, kunne ikke du ha prøvd å sy noen klær til premature babyer å donere til et sykehus?

Er ikke alle sykehus som tar imot men de alle fleste gjør det. Jeg bruker å strikke luer, pledd, lester og sett men å sy bodyer er noe jeg ikke helt får til og det er noe jeg vet at flere av sykehusene kunne ha ønsket seg :)

Dem har litt krav til hvordan stoff som kan brukes siden det skal brukes til små babyer men er bare å søke litt å lese deg opp på det om det er noe du kunne ha tenkt deg å gjøre!

15.09.2017 kl. 19:53
Kjenner meg veldig igjen med dette å blotte puppen i tide og utide. Åpnet ofte døra for å motta pakker av postmannen med puppen på vift. :P Eller å sette fra meg matvarer i feil skap/kjøleskap. Ammetåken er rèell og ikke noe å spøke med! ;)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits