LinnThereseDagsland -

Ukens treningsplan

  • 11.09.2017 kl. 15:13

Flere av dere har etterlyst ukens treningsplan for å få litt mer motivasjon til å sette opp sin egen ukesplan for trening. Dette synes jeg er supersmart å gjøre, for det er så mye enklere å komme seg på trening når man har en plan for når man skal trene på forhånd. Så lenge planen er realistisk hjelper den masse - men så fort den blir for krevende har det motsatt effekt dessverre.

Over her ser dere min plan, og som dere ser er den ganske enkel å forholde seg til. En del trilleturer som er super koselig, og samtidig god trening, men i tillegg noen turer innom treningssenteret når Christopher er hjemme fra jobb eller jeg vet jeg har barnevakt tilgjengelig. Lørdag er fri som alltid!

Hvordan ser din treningsplan ut denne uken?

2 Kommentarer

livetmitt93

11.09.2017 kl. 17:33
fin plan:)

Charlotte

11.09.2017 kl. 20:46
kjempefin plan :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits