LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #36

  • 10.09.2017 kl. 14:30

Så fine strikkede rompere <3 er det du som lager? Kan man kjøpe de i nettbutikken eller noe annet sted?

Ja, ikke sant! De er nydelige. Det er mormoren min som strikker dem, og de kan dere også kjøpe i nettbutikken. Men det er kun fire farger og ett eksemplar av hver, så førstemann til mølla!

Har dere fått ny bil igjen?

Nei, vi lånte bilen til mormor og morfaren min på baklukesalget ettersom den er større og det er mulig å sitte i bagasjerommet på den.

Kan du sy det nydelige Merino-ullsettet i gammelrosa eller lignende også?

Ja, det skal jeg gjøre! Må bare finne ledig tid til det først, hehe. Men nå som jeg vet at det er interesse for det skal jeg få sydd det så snart som mulig.

Har du noen tips til enkle og sunne frokost/kvelds/mellommåltid i en hektisk småbarnshverdag?

Havregryn, yoghurt med bær, proteinpannekaker og smoothie er superenkelt å lage, sunt og smaker kjempe godt. Du finner en del oppskrifter og tips i kategorien min som heter mat og oppskrifter.

Bare lurer på om du kan lage et innlegg med tips til å gå ned i vekt?

Tren og beveg deg - helst noe du synes er gøy. Da er det så mye enklere å finne motivasjonen til det. Spis sunt i hverdagene og kos deg på lørdagene! Ikke stress, det meste kommer av seg selv om man legger om kostholdet og har fokus på å bevege seg litt mer.

Hvor har du kjøpt det bassenget?

I spania, haha!

Hvordan er forholdet deres til foreldrene til Christopher? Dere er jo alltid med din familie, på ferie, trilleturer osv!

Det er helt greit.

Hvordan går det med forholdet deres etter dere fikk barn, er det bedre eller som før?

Jeg synes det har blitt bedre. Vi er liksom knyttet sammen på en helt annen måte og føler en enorm kjærlighet til noe vi har skapt sammen. De små øyeblikkene der Dennis lærer noe nytt, ler eller gjør noe utrolig søtt - og Christopher og jeg veksler et varmt blikk før vi ser tilbake på han - det kan ikke beskrives med ord. Det skjer så mange ganger hver dag, og kjærligheten vår til både hverandre og barnet vårt vokser for hver eneste gang. Jeg kan ikke lenger se for meg et forhold uten Dennis - det blir så tomt!

Syns du at du fikk barn tidlig? Jeg har veldig lyst på barn selv, er bare 22, men føler alle synes det er så tidlig.. Utdanning for både meg og kjæresten er jo viktig!

Nei, jeg gjør egentlig ikke det. Men nå har alle i familien min fått barn rundt 20 års alderen også, så det har kanskje noe med det å gjøre. Når det er sagt synes jeg heller ikke kvinner som prioriterer utdanning og får barn i 30 årene er gamle. Jeg synes det er fint at vi velger å starte foreldrelivet når det passer oss og så lenge man er klar for det synes jeg absolutt ikke det er noe i veien for å få barn enten når man er 17 eller 37.

Hvordan hadde du økonomi til å kjøpe hus? Jeg er født i 95 og har ikke mulighet til det enda. Har dere kausjonister og hvem er det isåfall?

Tre viktige faktorer spilte inn her; sparing på BSU, stabil inntekt og snill familie. Men så har det også mye å si at vi er to som søker om lån og ikke én. Mamma er kausjonist for oss. 

Kan du legge ut treningsplanen din slik at vi kan litt inspirasjon?

Ja, det hadde jeg faktisk planlagt å gjøre i morgen! Treningsplanen for uken som kommer.

Hva handler du på butikken? Kan du ha et innlegg om det?

Så spennende! Ja, det kan jeg!

Hva har du i stellevesken? :)

Det har jeg laget en video om. For utenom disse tingene har vi også med noen leker nå som han er blitt litt eldre.

Hvordan utviklet Dennis seg i fra å holde nakken oppe, til å rulle/snu seg og til å sitte? Øvde dere mye, eller kom det av seg selv? Har en datter på 2 og en halv måned, men hun er ikke interessert i å værken ligge på magen eller på ryggen alene, så får aldri øvd med henne.

Vi har egentlig ikke øvd noe særlig på noe. Det kommer av seg selv når de små er klar for det. Når det er sagt klarte han vel egentlig relativt lite da han var 2,5 måned. Etter han ble 3 måneder har han likt bedre å bedre å ligge alene på gulvet, og da har han også utviklet seg masse. Han ruller enda ikke rundt, men holder hodet selv kjempe fint og sitter en liten stund uten støtte. Han grabber også etter alt mulig, leker bevisst med leker og tar tak i tærne sine. Dennis har alltid likt å ligge på ryggen men er derimot ikke så glad i å ligge på magen. Ha tålmodighet, det kommer av seg selv når hun er klar for det.

Tenker du over hvilke bilder du legger ut av Dennis? Jeg hadde ikke likt det hvis jeg Hadde funnet slike bilder av meg selv på nett.

Ja, det gjør jeg! Å, hvorfor ikke? Jeg ser ingen problem med det.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

6 Kommentarer

livetmitt93

10.09.2017 kl. 15:57
<3

Charlotte

10.09.2017 kl. 16:44
Fine svar :)

10.09.2017 kl. 19:51
Hvilken bank fikk dere lån i? :)

Amalie

10.09.2017 kl. 22:05
Har du startet enkeltmannsforetak siden du selger fra egen nettbutikk, eller hvordan har du gjort det? :)

Rikke

11.09.2017 kl. 00:01
Kan du lage et innlegg om din daglige og måntlige rydde/vaske rutine ? og et innelgg om hvordan dere sjonglerer økonomi ? Om dere har budskjett evt hvordan sette opp et :)

11.09.2017 kl. 19:12
Hvordan går det med brokket til Dennis? Min datter har også navlebrokk som begynner å bli stort nå 🙊

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits