LinnThereseDagsland -

Spinatsuppe: bedre enn du tror!

  • 08.09.2017 kl. 16:59

Jeg har fokus på en grønnere hverdag for tiden. Med det mener jeg å spise litt grønnere. Litt sunnere. Det skal egentlig så lite til om man bare innstiller seg på det, for ikke å snakke om at det finnes et hav av deilig og sunn mat der ute. Som for eksempel denne middagen jeg vil dele med dere i dag. Kanskje ikke så fredagsvennlig, men ettersom Christopher er på jobb benytter jeg muligheten til å spise det han ikke liker når han er borte.

Du trenger (til 2 porsjoner):

300 gram fersk spinat, 1 grønnsaksbuljongterning, 5 dl vann, 100 gram karbonadedeig, 1/2 løk, 2 fedd hvitløk, 2 dl kokosmelk, ønsket mengde mager kesam, 1 ss olje, salt og pepper

Slik gjør du:

Hakk opp løk og finhakk hvitløken. Stek så begge deler i 1 ss olje. Tilsette spinaten, vannet og buljongterningen. La alt småkoke i 10 minutter. Mens suppen koker steker du karbonadedeigen. Bruk så stavmikseren til å blande suppen sammen slik at det blir et glatt og kremete resultat. Tilsett kokosmelk, salt og pepper helt til slutt. Server med karbonadedeig og kesam!

Jeg stekte også noen grove rundstykker til - og det smakte absolutt ikke feil! Det ser kanskje ikke så godt ut, men det lover jeg dere at det er. Både godt og mektig! Prøv denne neste gang det står suppe på ukesmenyen!

Synes du det høres godt ut?

4 Kommentarer

livetmitt93

08.09.2017 kl. 17:11
jeg har smakt, men liker ikke :)

Marie Oma

08.09.2017 kl. 17:11
Hørtes godt ut ja :) Takk for oppskrift :-D

Julia Sofie

08.09.2017 kl. 17:21
Det hørtes kjempe godt ut :) Jeg har en oppskrift på spinat stuing som er kjempegod som jeg skal dele oppskrift når jeg kommer hjem fra ferie :)

08.09.2017 kl. 19:05
Åh, denne skal sååå prøves :-) Tusen takk for oppskrift.

Jeg har er spørsmål til "ukens spørsmål".

Hvordan utviklet Dennis seg i fra å holde nakken oppe, til å rulle/snu seg og til å sitte? Øvde dere mye, eller kom det av seg selv?

Har en datter på 2 og en halv måned, men hun er ikke interessert i å værken ligge på magen eller på ryggen alene, så får aldri øvd med henne.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits