LinnThereseDagsland -

Oppdagelsesferd i hagen!

  • 07.09.2017 kl. 16:09

I dag har Dennis og jeg tatt på oss jakke, sko og lue før vi gikk ut i hagen på oppdagelsesferd. Der fikk Dennis kjenne på både gress, planter, blomster, busker, trær og steiner. Det var superspennende, og han ville aller helst smake på alt sammen, da sa likevel mamman nei. Jeg er virkelig for at barn skal få smake på det meste, for skitt er ikke farlig, men jeg synes vi kan vente litt til før han smaker på gress, jord og småkryp. Hehe!

Luen til Dennis er en stor favoritt her hjemme, og kan kjøpes her. Perfekt passform - superbillig er den også!

Ellers ser dere nok hvor flink han er blitt til å sitte. Dette er egentlig ikke noe vi har øvd på i det hele tatt, men han reiser seg (det vil si setter seg) stadig opp når han ligger på fanget vårt - så han har kanskje trent på dette i skjul en stund..? Nå sitter han veldig fint alene, og kan sitte slik en liten stund, men han har enda ikke 100 % kontroll på balansen, så vi er alltid i nærheten om han vil sitte selv.

Det er nå jeg ser hvor stor han har blitt allerede! Herlighet som tiden flyr. Mammahjertet blir bare større og større, og det er like før jeg sprekker av stolthet.

Når kunne barnet ditt sitte selv uten støtte?

2 Kommentarer

livetmitt93

07.09.2017 kl. 16:25
fine bilder av han :)

Simona, 20år, mammatils

07.09.2017 kl. 16:41
Så koselig! Og så flink han er! ♥

Datteren min var på gulvet alene og lekte da hun plutselig satte seg opp helt selv da hun var seks og en halv måned gammel :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits