LinnThereseDagsland -

Shopping, tvillinger og kiropraktoren!

  • 06.09.2017 kl. 21:00

Herlighet det er så mye som skjer nå at jeg såvidt henger med i svingene. I dag startet vi dagen med en oppfølgingstime hos kiropraktoren. Nå er nakken til Dennis helt perfekt. Det viste seg å være spenninger i øvre del av nakken, men etter tre timer med massasje og litt tøying hos Klinikk Selsaas ble han frisk som en fisk. Veldig godt å vite at det ikke var noe mer alvorlig. Etter kiropraktoren tok vi turen på senteret for å handle noen knagger til gangen og litt klær til Dennis. Jeg ønsker å sy store deler av garderoben hans fremover, men basic klær og jakker kjøper jeg heller ferdige. 

Vi avsluttet shoppingen med litt handling på obs før vi kjørte hjem. Da var det tid for sying! Jeg har endelig fått favorittstoffet på lager, så da kan jeg få begynt på alle bestillingene på disse sparkebuksene som har kommet inn. De er forresten sydd i økologisk bomull! Super populære, noe som er knallgøy. De går helt opp til størrelse 110, og nå gjenstår det bare å sy to sparkebukser til - faktisk til et tvillingpar på 4 år. Så utrolig koselig å se at klærne jeg syr faller så godt i smak.

Resten av dagen har vi sydd, pusset opp, koset med Dennis, gått tur, trent litt og sydd enda mer. Plutselig var dagen over, Dennis i seng og jeg kommer på at bloggen ikke er oppdatert i dag. Hjelp! Jeg kaster meg derfor over macen for å fortelle dere om noe så kjedelig som dagen vår. Men kanskje det er litt gøy inni mellom det også?

Uansett, før jeg syr de neste buksene skal jeg forhåndsskrive et innlegg til i morgen formiddag, for slik som dette kan vi ikke ha det ;-)

2 Kommentarer

Charlotte

06.09.2017 kl. 21:04
så flink du er å sy :)

livetmitt93

07.09.2017 kl. 10:18
artig og sy da:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits