LinnThereseDagsland -

Badenymfa mi!

  • 04.09.2017 kl. 20:32

Noe av det kjekkeste Dennis vet er å bade. I hvertfall nå etter at vi var i syden og fikk kjøpt med oss et basseng som vi har på badet. Det fyller vi nesten helt opp med deilig, lunkent vann og har mild badesåpe oppi et par ganger i uken. Nå vurderer vi å gjøre badingen til en fast kveldsrutine ettersom han liker det så godt.

Her en dagen kjøpte vi også badeender til han, og de var også stor stas. Mulig vi må kjøpe enda flere badeleker også. Når det er sagt er det likevel å plaske i vannet som er det absolutt kjekkeste han vet. Han sparker og slår i fra seg slik at både pappan, jeg og hele badet er klissvått etterpå. Det blir en del å tørke opp, men er likevel fullstendig verdt det. Dennis er blid som en sol og kan ligge i bassenget i en evighet uten å bli lei. Ikke nok med det, men han sover også kjempe godt etter et bad.

Liker barnet ditt å bade?

4 Kommentarer

livetmitt93

04.09.2017 kl. 20:47
søte dennis:)

Silje

05.09.2017 kl. 02:35
så koselig at han like badetiden, det gjorde min også helt til han ble tre år XD

Bare ett lite tips, vet ikke om du vet det men sånne badeleker kan mugne på innsiden etter en stund så husk å bytte dem ut med jevne mellomrom om du er redd for at gutten din skal bite på dem å få det i seg :)

Madiken

06.09.2017 kl. 10:56
Så koselig - lillejenta her elsker også å bade.

Hvor har du kjøpt det bassenget?

07.09.2017 kl. 10:51
Tenker du over hvilke bilder du legger ut av Dennis? Jeg hadde ikke likt det hvis jeg Hadde funnet slike bilder av meg selv på nett.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits