LinnThereseDagsland -

Ei halv mil på mølla!

  • 04.09.2017 kl. 18:11

Det siste døgnet har jeg lekt litt med tanken på å delta på Aibelsprinten her i byen som går nå til helga. Det vil i så fall være en gigantisk utfordring ettersom min kropp hater utholdenhetstrening, og da spesielt løping. Jeg liker heller spurting eller styrketrening! Faktisk har jeg ikke løpt 5 km siden jeg gymtimen på ungdomsskolen, haha. Det sier vel sitt. Uansett, det hadde jo vært litt gøy også. Spesielt ettersom jeg tenker å ta med meg Dennis i barnevogna.

Jeg er enda i tenkeboksen, for det er jo ikke noe gøy å delta for så å drite meg fullstendig ut. Haha, er det jeg er redd jeg kommer til å gjøre. Jeg testet derfor formen på trening i dag, og resultatet ble latterlig dårlig! Hele 45 minutter brukte jeg på 5 kilometer, og da hadde jeg også en del gå-etapper innimellom joggingen.

Planen resten av uken er å ta enda noen løpeøkter før jeg bestemmer meg, og så ha i bakhodet at det er enklere å løpe ute enn inne på ei mølle. Kanskje jeg prøveløper med vogna en dag også! Kom gjerne med tips dersom dere har deltatt på dette eller løp med omtrent samme lengde (5 km) før!

3 Kommentarer

livetmitt93

04.09.2017 kl. 18:45
godt:)

Charlotte

04.09.2017 kl. 20:56
så Flink du er :)

Jofrid

07.09.2017 kl. 10:12
Me har meldt oss på. Eg ska gå/springa me søskenvognå så bruke sikkert lika lång tid eg :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits