LinnThereseDagsland -

Slik gikk baklukesalget!

  • 03.09.2017 kl. 14:58


For en dag vi hadde i går! Vi var ekstremt heldige med været, og det gjorde det til en lek å stå ute på rådhusplassen i timevis. Det var også kjempe koselig at så mange av dere tok turen innom, og ikke minst super takknemlig for dere som kjøpte klær av meg. På et tidspunkt sto det jo faktisk kø for å komme frem til bordet og stativet for å se! Håper dere blir fornøyde, og send meg gjerne bilder av produktene i bruk! Jeg blir så varm inni meg når jeg ser de søte små med plaggene på seg.

Jeg fikk også en del bestillinger i går, så det blir nok til at jeg rigger meg til foran symaskinen i kveld også, men jeg kommer i det minste til å kose meg litt mer med denne syingen. På fredag og dagene før ble dessverre syingen alt annet enn kos ettersom stresset tok overhånd. Nå kan jeg endelig kose meg med det jeg liker aller best igjen.

Jeg kan også røpe at jeg nå skal få et eget syrom i huset - altså ikke lenger sitte i stuen med alt stoffet, bråket, skarpe sakser, rullekniver og nåler over alt. Mye tryggere for Dennis også når han nå snart fyker over gulvet i rekordfart.

5 Kommentarer

livetmitt93

03.09.2017 kl. 15:04
så artig :)

03.09.2017 kl. 15:36
Har Dennis snudd seg fra mage til rygg? :-)

03.09.2017 kl. 18:40
Koslig! Har dere fått ny bil? Siden du sitter i en mazda(?) :)

Jofrid

03.09.2017 kl. 20:10
Va kjekt å stikka innom :)

Julie - Når 3 blir 5

03.09.2017 kl. 22:50
Så fine strikkede rompere <3 er det du som lager? Kan man kjøpe de i nettbutikken eller noe annet sted? :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits