LinnThereseDagsland -

Tren det du vil!

  • 09.08.2017 kl. 19:44

På dagens økt hadde jeg egentlig planlagt å ha skuldre og rygg på programmet, men da jeg tråkket inn dørene på Uno fristet det bare ikke i det hele tatt. Da tenkte jeg for meg selv "hva skal jeg gjøre, trene skuldre og rygg uten noe særlig motivasjon eller trene bein med masse motivasjon?". Valget var ikke så veldig vanskelig. Det ble bein og rumpe, og så 3 kilometer roing helt til slutt! Ei helt fantastisk økt.

Jeg vet ikke om jeg hadde hatt like mye å gi om jeg hadde trent rygg og skuldre i dag, og det får jeg nok heller ikke vite, men jeg tror helt ærlig at det hadde blitt ei veldig dårlig økt om jeg ikke gjorde som jeg gjorde. Jeg mener at man må kjenne litt på dagsfølelsen hva man ønsker å trene - SÅ LENGE du ikke velger det samme hver gang, men trener alle muskelgrupper omtrent like mye!

Hva liker du best å trene?

4 Kommentarer

livetmitt93

09.08.2017 kl. 19:49
flink :D

byAnne

09.08.2017 kl. 20:02
Favoritten min er også ben og rumpe :)

Anna

10.08.2017 kl. 10:38
Gleder meg til å begynne å trene igjen nå etter fødselen, du er en stor motivasjon :)

10.08.2017 kl. 17:16
Trener aaalltid rygg og armer, hahaha. Redd for å få stor rumpe!!!

Ps du er strålende, elsker bloggen din og positiviteten :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits