LinnThereseDagsland -

Asiatisk buffet med gjengen!

  • 06.07.2017 kl. 18:13

Nå er vi på vei ut dørene for å dra til den asiatiske buffeten rett borti gaten. Vi var der for noen dager siden også, og maten var helt fantastisk - for ikke å snakke om prisen. I tillegg til at utvalget var helt sinnsykt. Ikke bare hadde de asiatisk mat, men de hadde også ferske biffer og sjømat liggende rå slik at man kunne ta det man ville derfra bort til en kokk som sto og stekte maten foran deg. Kjempe stilig!

Det var også godt og kjølig der inne, så denne restauranten anbefales til dere som er i Torrevieja området. Vi bor på et lite sted utenfor denne byen som heter Punta Prima. Restauranten ligger der, på senteret Punta Marina, og heter Wok Buffet.

Hva skal du i kveld?

3 Kommentarer

Charlotte

06.07.2017 kl. 19:43
Vi har hatt en chill dag i dag. Men nå i uken har vi besøkt Legoland, løveparken og djurs😍 på lørdag er det fårup vi skal til 💜 kjekt å høre at dere har det kjekt <3 gi en suss til dennis å hils alle i sammen 💜 masse glad i dåkker 💜💜

Charlotte

06.07.2017 kl. 19:50
så kjempegodt ut :D

livetmitt93

06.07.2017 kl. 20:07
så godt ut:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits