LinnThereseDagsland -

Dennis sitt første pass!

  • 31.05.2017 kl. 13:48

Nå er det bare noen få uker igjen til avreise til Spania. I dag har vi derfor tatt bilde av Dennis, og i morgen skal vi ned på politistasjonen hvor han skal få sitt aller første pass. Det er helt utrolig at han skal få sitt første pass når han bare er to måneder gammel, og ikke minst at han skal reise til Spania under en måned etter.

Her ser dere passbildet til Dennis, og det må være et av de fineste passbildene jeg har sett i hele mitt liv. Det pleier jo å være typisk at passbilder virkelig ikke ser bra ut - men dette er er jo helt utrolig fint. Jeg er så heldig og ikke minst stolt over å være mamma til en så fantastisk liten skatt.

Når fikk du/barnet ditt deres første pass?

8 Kommentarer

livetmitt93

31.05.2017 kl. 15:11
søtt:)

Stina

31.05.2017 kl. 15:47
Hei. Skal Selv ordne med papp til litla jenta mi på 5mnd. Men hørt at vi må ordne bilde selv?

Tok du dette bilde eller gjekk du til ett bildebutikk? Vist du tok bilde selv hvordan "printe" du den ut?

Veit du også om vi bare kan gå uanmeldt på politiet for å fikse pass? Hvordan gjøre dere det??

Var veldig fint bilde av Dennis ❤👶

Linn Therese Dagsland

31.05.2017 kl. 16:08
Stina: Vi bestilte time på politistasjon for to uker siden. Det er lang kø nå rett før sommeren, så er lurt å være tidlig ute. Når det kommer til bilde la vi han på gulvet oppå et hvitt ark. Tok bilde, og tok det med oss til fotobutikk. Fikk de til å printe det ut i riktig størrelse, og så tar vi det med oss til politistasjonen i morgen :-D

Stina

31.05.2017 kl. 16:12
Tusen Takk for svar :-D da skal jeg se og ta bilde selv 👌

malin sødal vullum

31.05.2017 kl. 18:53
fikk pass når æ va 6/7 år gammel

Mona

31.05.2017 kl. 21:33
Nydelig! Tok passbilde til sønnen min i dag selv (i fotobutikk) og det ble ikke nærheten så vellykket som dette, haha. Han lå jo IKKE i ro. ;-)

Hanne

31.05.2017 kl. 21:39
Husker ikke helt men vet det var på ungdomskolen engang :-)

Siri

03.06.2017 kl. 11:30
Hei, vi planlegger tur til utlandet i november. Lillegutt er 2 uker i dag så har ikke pass eller personnummer, må man ha dette for å bestille selve reisen? Det står at man må oppgi navnet slik som det står i passet, ved bestilling av flybilletter. Vi vet jo allerede hva han skal hete og hva som kommer til å stå i passet så kan man bare oppgi dette? Hvordan gjorde dere det når dere bestilte?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits