LinnThereseDagsland -

Dette har du ventet lenge på!

  • 30.05.2017 kl. 18:04

Gratulerer så masse med sertifikatet, kjære! Endelig kan du kjøre selv dersom det er noe du skal. Du slipper å føle deg til bry med å spørre meg hele tiden. For ikke å snakke om at jeg endelig kan sitte bak med Dennis når vi er ute på lengre kjøreturer. Jeg kan sitte der og trøste han når han blir lei i stedet for å sitte bak rattet og føle meg hjelpeløs.

Det er helt utrolig hvor fort du klarte dette! Under én måned fra første time til oppkjøring - du er helt utrolig. Dennis og jeg er uendelig stolt av deg! Nå gleder vi oss til å dra på en lengre biltur med deg en eller annen gang. Kanskje nå til sommeren, eller til høsten engang. Tiden får vise.

Gratulerer så masse med lappen, elskling. Det var så kjekt å se hvor glad du var da du gikk ut av oppkjøringsbilen, og gav meg tidenes største smil og en tommel opp.

4 Kommentarer

livetmitt93

30.05.2017 kl. 18:07
grattis:)

Stina

30.05.2017 kl. 18:08
Så kjekt :-D Gratulerer så masse til Christopher 👌 👌

30.05.2017 kl. 21:14
Gratulerer :)

denutroligereisen89

30.05.2017 kl. 21:28
Gratulerer så masse til din kjære! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits