LinnThereseDagsland -

1 mil med barnevogn!

  • 29.05.2017 kl. 15:59

I dag startet Dennis og jeg dagen med å gå en hel mil med vognen! Det var så deilig. Superbehagelig temperatur ute - verken for varmt eller kaldt. Vi gikk forbi pusekatter, mange fugler, nydelige blomster og skoleungdommer. Dennis lå i vognene og sov gjennom hele turen, som faktisk tok 2,5 time!

Nå er det blitt så varmt ute at det er på tide å pakke vekk den nydelige og varme saueskinnsposen hans for sommeren. I dag lå han oppi der i en tynn body, tynn bukse og ei bomullslue. Han var god og varm da vi kom hjem igjen, men akkurat ikke for varm. Helt perfekt med andre ord. Men nå var det også overskyet og ikke så veldig varmt ute i dag. Om det er sol vil han nok koke i denne posen.

Så vi får heller nøye oss med et teppe og ei dyne neste gang vi skal ut å gå. Er det veldig kaldt kan jeg bare knappe på overdelen til bagdelen. Den har jeg faktisk enda ikke brukt! Vognteppet er jo så fint at vi ikke kan gjemme det under skinntrekket. Men jeg har altså det til kaldere dager om det skulle vært nødvendig, så slipper jeg å pakke inn Dennis i ti lag med klær. Det er nok ikke så behagelig å sove i, hehe.

På hjemveien plukket jeg meg også noen nydelige lilla blomster. Blåklokker, er det ikke det disse heter? Haha, det blir flaut om jeg tar feil nå, men jeg er ganske sikker... De står nå i en liten vase på stuebordet! Det er rart hvor mye koseligere og finere det blir med engang man har en liten bukett med friske blomster stående på bordet.

Ellers har jeg også fått vannblemmer under den høyre foten, haha. Ikke vandt til å gå så langt, nei...

Hva har du gjort denne mandagsformiddagen?

7 Kommentarer

livetmitt93

29.05.2017 kl. 16:16
flink:)

Due

29.05.2017 kl. 16:20
hehehe. Jeg gikk også tur. 2 timer. Med hunden :) Håper du koste deg :)

Marie Oma

29.05.2017 kl. 16:34
Nydelige bilder !

Stina

29.05.2017 kl. 17:02
Hvor har du vært å gått tur? Såg jo kjempe flott ut, bor i Haugesund selv å kan ikke huske jeg har sitt den plassen før :-D

Linn Therese Dagsland

29.05.2017 kl. 17:36
Stina: Har gått litt rundt over alt i byen egentlig, men bildene er tatt rett ved Karmsund Skole :-D

Charlotte

29.05.2017 kl. 20:58
fine bilder :)

denutroligereisen89

29.05.2017 kl. 23:05
Så fine bilder :) Har gått tur selv i dag, men ikke så langt som en mil. Blomstene lignet på blåklokke, men blåklokkene er større og mer blå. Jeg tror ihvertfall det. :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits