LinnThereseDagsland -

Da jeg var liten

  • 26.05.2017 kl. 13:44

Etter at jeg la ut bilder av denne "da jeg var liten" boken til Dennis har jeg fått mange spørsmål om jeg kan vise hvordan den ser ut på innsiden, og det er klart jeg kan det! Boken er delt inn i åtte kapittler - ventetiden, fødselen, den første tiden hjemme,vekst og utvikling, måltider, reiser og utflukter, festdager, yndlings. Det er god plass til å skrive, og god plass til å lime inn bilder. Men det er også mange bilder i boken fra før, så det vil ikke se rart eller tomt ut om du bare limer inn noen få eller ingen bilder.

Første kapittel, ventetiden, går gjennom det viktigste i løpet av graviditeten. Alt fra planlegging av barnerom, ultralyd, navnespekulasjon og mye mye mer. Jeg syntes likevel at det var unødvendig med to hele sider med spekulasjoner rundt jentenavn - det hadde jo vært greit om jeg hadde begynt å skrive i boken før jeg fant ut at Dennis var en gutt. Men ettersom jeg fikk den etter han var født gjorde jeg heller om disse to sidene til magebilder!

Syntes egentlig det ble veldig bra! Jeg skal bare dekke over "jentenavn" helt øverst med klistremerker eller noe annet fint.

Kapittel nummer to, fødselen, handler om både fødselen og de første dagene på sykehuset. Jeg syntes dette kapittelet var helt supert, og fikk fyllt inn masse! Ellers er det også ei "lomme" på første side i hvert kapitell hvor man kan legge ark, bilder eller kort man ønsker å ta vare på, men som det ikke finnes noen plass til å lime inn i boken. Denne lommen kan også brukes til å legge bildene før de blir limt inn slik at du vet hvor du har dem. Det tar jo ofte litt tid før du setter deg ned og skriver og limer i ei slik bok...

Over her ser dere noen eksempler på hva som befinner seg i det tredje kapittelet "den første tiden hjemme". Og hvis dere ser på venstresiden der jeg limer inn bilder så er det egentlig et stort bilde der fra før. Men jeg velger altså å dekke over dette med å lime inn mine egne bilder, men det vil altså ikke se rart ut om du velger å ikke gjøre det.

I slutten av hvert kapittel er det også noen helt tomme sider der du kan lime inn bilder og skrive det du selv ønsker. Om det er noe du følte manglet i kapittelet er altså dette muligheten til å få det med likevel. I "fødsel" kapittelet er det for eksempel bare noen linjer som forteller hvordan fødselen gikk. Jeg vil gjerne ha med hele den detaljerte fødselshistorien, og brukte derfor disse siste sidene til å skrive den ned.

Nå har jeg allerede fylt inn en del, men jeg er langt i fra ferdig. Jeg skal blant annet skrive bildetekst til alle bildene over her, pluss fylle inn en del annet. Jeg må også snart bestille bilder igjen slik at jeg kan skrive om blant annet første smil og dåpen.

Om du lurer på hvordan boken ser ut rett i fra butikken er bildet under her et eksempel på det. Her ser du at den teksten som står i boken her egentlig er svart. Jeg har skrevet over den med blå tusj, også har jeg skrevet mine egne tekster med svart penn. På den måten blir det mer fremhevet.

Syntes du dette innlegget var interessant? Hva synes du om boken til Dennis så langt?

6 Kommentarer

Nina Cecilie

26.05.2017 kl. 13:46
fint og ha sånn bok, det skal jeg og når jeg får barn:)

Laura

26.05.2017 kl. 13:47
Boken er nydelig :) Og Dennis er heldig som har dere som sine foreldre <3

Ida Caspara

26.05.2017 kl. 14:29
For ei flott bok du har laget til Dennis gutten ♥ Mange fine bilder har du også satt inn til han ♥

Sigrid

26.05.2017 kl. 16:06
Så fin boka var :)

Obs fødselsnummeret ditt er synlig på det ene bilde i tilfelle du ikke var klar over det..

Marie Oma

26.05.2017 kl. 20:05
For en flott og fin bok <3

01.06.2017 kl. 05:15
Personnummeret ditt er gjerne ikke det lureste å legge ut her..

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits