LinnThereseDagsland -

En helt fantastisk leg-day!

  • 24.05.2017 kl. 15:22

Juhu! Endelig er Dennis blitt såpass bra at han ikke trenger kos og trøst hele tiden. Derfor kan jeg begynne å gjøre ting jeg har lyst til igjen - som for eksempel trening! Jeg matet han godt før vi gikk og så krysset jeg fingre og tær for at han ikke skulle våkne underveis. Hva tror dere skjedde? Han sov som en stein gjennom hele økten! Hurra.

Det var bein som sto på programmet, og jeg har virkelig en lang vei å gå når det kommer til beintreningen. Musklene er der, det kjenner jeg, men det er liksom ingen futt i dem. De er blitt skikkelig daffe, og jeg synes det er tung med 20 kilo 5 x 10 reps i knebøy! Det er nesten flaut å dele det med dere, men jeg gjør det likevel slik at jeg skal ha dokumentert hvordan det var på det verste - så kan det bare gå én vei videre.

Etter beintreningen hadde jeg 40 minutt på elipsen, som alltid. Og det kjentes virkelig godt i kroppen! I dag er jeg en smule gangsperr i bena også, men skal heldigvis tilbake på trening igjen i kveld og bli litt gangsperr i ryggen og skuldrene også! I morgen står det armer på programmet. Jeg føler det blir litt og litt lettere for hver dag som går, og merker allerede fremgang - men jeg gleder meg virkelig til å se det skikkelig på kroppen også!

Bilstolposen lille Dennis ligger i har forresten oldemoren hans strikket til han, og den er nydelig! Treningsskoene mine er nye (brukte dem for første gang i går) og supergode. Anbefales! De kan kjøpes her, og er superbillige.

Når trente du sist?

// innlegget inneholder adlinks

3 Kommentarer

Nina Cecilie

24.05.2017 kl. 16:43
flink:)

denutroligereisen89

24.05.2017 kl. 23:06
Flink du er! :) Nå går det bare en vei videre og det er oppover! :) Er godt å lese at Dennis er bedre!

Anonym

25.05.2017 kl. 09:57
Har du selvdiagnostisert deg?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits