LinnThereseDagsland -

Dennis er 2 måneder i dag!

  • 19.05.2017 kl. 19:50

Gjennomsnittsguttene på 2 måneder er 5500 gram tunge og 59 cm lange. Dennis er litt mindre enn dette med sine 4890gram og 55 cm. Han har vært over fem kilo, men på grunn av sykdommen hans de siste to ukene har det vært vanskelig å få i han nok mat, og han har derfor gått ned en del i vekt. Det virker likevel som han får i seg mer og mer for hver dag som går nå, så da satser vi på at vekten økter i samme takt den også.

Ellers skal barn på 2 måneder kunne søke kontakt med deg ved å få øyekontakt og fekte med armer og ben - dette har Dennis gjort i et par uker allerede. Og han er superskjønn når han holder på slik. Smiler og snakker ofte samtidig!

En baby på 2 måneder kan skille mellom glade, triste og sinte stemmer. Det kan også følge gjenstander eller mennesker med blikket, og ser nå forskjell på farger. Nå skal barnet kunne løfte hodet godt opp når det ligge i mageleie. Dette er Dennis veldig god på, og jeg blir superstolt når jeg ser at han utvikler seg slik han skal, og gjerne ligger litt i forkant også. Hodet har han nemlig kunnet løfte slik en god stund nå.

Dennis elsker å ligge på magen! Så selv når han har ligget så lenge at han er for sliten til å holde hodet oppe smiler han fra øre til øre!

Nå begynner også barna å gripe etter gjenstander, men de klarer ikke å få tak i dem ettersom de enda har hendene lukket når de beveger armene. Dennis har blant annet begynt å interessere seg for lekene i vippestolen sin. Han slår etter dem og prater masse når han ligger oppi der. Smiler til lekene gjør han også!

Han utvikler seg i rekordfart, og lærer seg nye ting for hver dag som går! Hva kunne barnet ditt da det var 2 måneder? 

6 Kommentarer

Guro

19.05.2017 kl. 20:05
Så nydelig :) Tror gutten min var på ganske likt stadie som din :)

Irene

19.05.2017 kl. 20:06
Så herlige bilder å se <3

Gratulerer med 2 måneders dagen <3

krist.in

19.05.2017 kl. 20:14
så flink han er <3 herlige !

denutroligereisen89

19.05.2017 kl. 22:25
Så nydelig han er! :) Mine to har vært lik gutten din i utviklingen på 2 mnd. stadiet :)

livetmitt93

20.05.2017 kl. 13:13
<3

Serine

20.05.2017 kl. 20:57
Flinke dennis 💙 Lucas begynte å le, han var ikkje så altfor glad i å ligga på magen, men plutseligt snudde det rett før han blei 2 mnd å rulla fra mage te rygg bevisst! Begynte å interessere seg for lekene sine og i vippestolen å kjefta ein del på dei mens han slo di 😅

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits