LinnThereseDagsland -

En annerledes 17.mai i år

  • 17.05.2017 kl. 18:27

Vi er nå tilbake igjen i Haugesund. Konklusjonen fra sykehuset er at det ikke er noe mer de kan gjøre for Dennis. Mage-tarmsykdommen hans gjør at tarmen går inn og ut av hverandre hele tiden. Altså han har tarminvaginasjon som kommer og går. Det mest vanlige er at tarmen går inn i hverandre og deretter setter seg fast. Da sprøyter de inn væske, og så er det fikset. Men i Dennis sitt tilfelle vil det sannsynligvis bare komme tilbake om det gjør det.

Den eneste måten å fikse det på er derfor operasjon, og det vil de ikke gjøre på så små babyer med mindre skadene er livstruende. Derfor er vi bare nødt til å vente til det går over av seg selv. Dennis får sukkervann som lindring, og ellers er det bare masse trøst og kjærlighet som gjelder i tiden fremover.

Vi kunne derfor feire 17.mai i år, selv om det ble en veldig annerledes feiring. Vi skulle jo egentlig ha folk, men da det var usikkert om vi kom oss hjem fra sykehuset før nasjonaldagen eller ei overtok mamma ansvaret. Gjestene ble derfor invitert hjem til henne i stedet, inkludert oss.

Dagen startet brått i halv åtte tiden i dag morges med gråt og smerte, og han hadde vondt i fire timer! I perioder hjalp det til og med ikke med sukkervann, så vi var bare nødt til å busse og trøste. Stakkar lille gutten vår. I halv tolvtiden begynte det å gi seg, så da hev vi på oss klærne, kledde Dennis og gjennomførte hurtigsminking. Håret fikk jeg ikke tid til å fikse, haha! Også kjørte vi bort til mamma der alle sto og ventet på oss i finstasen.

Vi spiste alle sammen, til og med Dennis, og så var det avslapping og kos resten av dagen. Vi dro ikke til byen for å se på tog. Ettersom Dennis ikke er i form og vi nylig har mistet en fantastisk mann i familien ble det bare slik i år. En litt annerledes 17.mai.

Lille Dennis klarte likevel å spre litt glede da han begynte å smile masse mellom to vonde perioder. Det er så deilig å se at han ikke har vondt konstant, men at det kommer og går. Da får han samlet litt krefter, smilt litt og ikke minst spist når han ikke har vondt.

På seg hadde han en nydelig matrosdress som oldemoren hans strikket mens han enda lå i magen. Luen var litt stor, men ellers passet det meget bra! Han hadde også ei 17.mai smokkelenke på seg, og to flagg på bilstolen.

Jeg hadde jo håpet å kunne gå ned til sentrum for å se på tog med en frisk, liten Dennis oppi den fine vogna. Flagg hadde jeg store planer om å feste på vogna, og gjerne noen bjørkekvister også. Men slik ble det altså ikke, men vi hadde en fin dag likevel. En annerledes, men fin, 17.mai feiring.

Gratulerer med dagen, Norge!

11 Kommentarer

Pernille

17.05.2017 kl. 18:49
Håper Dennis føler seg og blir bra. Mange fine bilder fra dagen deres :)

Charlotte

17.05.2017 kl. 19:35
God bedring til dennis :)

byAnne

17.05.2017 kl. 19:38
Huff så leit å høre :/ Bra dere fikk feiret litt 17.mai allikevel :) God bedring til lillegutten deres :)

17.05.2017 kl. 19:51
Så fin han var i matrosdressen sin! Og pen var du også, ser hvor han har det fra!

Ønsker den lille og dere begge masse god bedring og så ber vi om at han blir frisk igjen snart, stakkar lille klumpen<3

Stina

17.05.2017 kl. 19:56
Godt å høre at dere fikk ferie 17mai, stakars Dennis. Håper virkelig at det går seg over snart, er så vondt å se dei små ha vondt :-(

Dere ser flotte du. Og Dennis er aldeles Sjønne <3 💑 ❤

Nina

17.05.2017 kl. 20:21
huff :/ fine bilder da:)

17.05.2017 kl. 21:56
Et lite tips til magen hans. Kok opp vann (kokes i 10 min sånn ca), la det avkjøle til det er passe, gi ham tre teskjeer, hverken mer eller mindre. Husk å vaske teskjeen i litt av det kokte vannet. Og kok nytt vann hver gang. Det kan også gies forebyggende morgen og kveld.

Irene

17.05.2017 kl. 22:09
Gratulerer så mye med dagen :)

Nydelige bilder av Dennis og dere :)

18.05.2017 kl. 09:24
Har du vurdert å kjøpe bæresele? :) kan jo bli tungt i lengden når dere må gå å bære på han..

Linn Therese Dagsland

18.05.2017 kl. 11:14
Anonym: Det har vi allerede kjøpt, og den er gull verdt i denne tiden <3

denutroligereisen89

18.05.2017 kl. 22:17
Så fine bilder :) Han er nydelig! <3 Gratulerer med dagen som var!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits