LinnThereseDagsland -

Se hva jeg fikk i posten!

  • 10.05.2017 kl. 18:39

Juhu! I dag fikk jeg en pakke med masse gøy oppi i posten! Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt mer om disse rosa produktene, haha, for fire av fem varer er faktisk rosa. Og det innså jeg ikke før nå i ettertid når jeg skulle ta bilde av alle produktene. Noe så morsomt! Ellers ble jeg kjempe fornøyd med alt og gleder meg til å ta det i bruk. Link til alle varene finner du i bunn av innlegget!


- I pakken min befant det seg... -

Man kan vel aldri få nok shakere? Denne rosa shakeren fra proteinfabrikken glir nok rett inn i favoritthylla - se bare hvor fin den er! Ikke nok med at den er rosa og skikkelig jentete, men den har også ekstra rom i tillegg til hovedrommet, noe jeg elsker. Da kan man ha med seg proteinpulver i det største rommet i bunn, kapsler, vitaminer, bær eller andre tabletter i det litt mindre rommet over og likevel bruke shakeren som vannflaske under treningsøkten.

Gripere! Eller reimer som noen også kaller det. Det har jeg trengt lenge. Jeg hadde noen svarte kjedelige i noen måneder, men så forsvant den ene på mystisk vis og etter det har jeg måtte trene uten. Nå når det blir flere treningsøkter og tyngre vekter er det derimot på tide å gå til innkjøp av noen nye. Disse rosa fra better bodies er derfor blitt mine nå! De ER så fine. Og ikke minst behagelige ettersom de har ei tykk pute på innsiden av reimen. Gleder meg til å prøve dem i markløft i kveld.

Walden farms! Jeg bare elsker det merket, og har tidligere kjøpt både siruper, sauser, dressinger og pålegg, men jeg har aldri prøvd ketchupen - så det var virkelig på tide. Jeg smakte den med det samme, og ble like overrasket som jeg er av alle andre walden farms sine produkter! Den smakte akkurat som den vanlige ketchupen, men inneholder likevel 0 kalorier! Det liker vi.Treningsdagbok måtte jeg også bare ha! Den forrige min er faktisk over ett år gammel, men jeg har likevel noen få sider igjen i boken. Jeg kjøpte uansett en ny fordi jeg nå begynner på en ny periode, og det kan være greit å ha alle de øktene i en egen bok. I tillegg er den gamle blitt veldig krøllete og stygg etter å ha blitt fraktet med på utallige treninger, sølt vann på og blitt knødd ned i treningsbagen.

Quest bar! Jeg tror jeg kunne levd på bare det dersom lommeboken hadde tillatt det. Det er så godt! Det beste av alt må likevel være at en slik bar er stappfull av proteiner og derfor egner seg utmerket til oss treningsglade mennesker. Det er deilig å ha en slik 12 pakning liggende i treningsbagen slik at jeg kan ta meg en bar etter en ekstra hard treningsøkt. Denne med smak av hvit sjokolade og bringebær er forresten den beste jeg har smakt av disse barene - himmelsk smakte den!

Kunne du også tenke deg noen av disse produktene?


Klikk på bildet av varen du ønsker å lese mer om eller kjøpe.

// innlegget inneholder adlinks

4 Kommentarer

Charlotte

10.05.2017 kl. 19:08
fine produkter :)

liveterherlig93

10.05.2017 kl. 19:11
herlig:)

10.05.2017 kl. 20:42
Spør igjen jeg. Hvordan i alle dager har dere råd til alt?

Beauty Vibe Queen

10.05.2017 kl. 21:04
Fine ting :) Ha en flott kveld!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits