LinnThereseDagsland -

Super godt tips hvis du vil ned i vekt!

  • 21.04.2017 kl. 19:17

Så lenge man har gode oppskrifter er det egentlig veldig enkelt å spise sunt! I dag for eksempel, lagde jeg meg disse havrepannekakene til lunsj. De er kun laget av ett egg, 30 gram havregryn og ei teskje sukrin. Med andre ord supersunt og skikkelig muskelmat! ;-) Til topping hadde jeg kalorifri jordbærgele fra walden farms. Knallgodt.

For å lage pannekakene blander du bare sammen egget og havregrynet i ei skål. Tilsetter sukrin og rører alt sammen med en gaffel. Stek deretter to pannekaker (lapper) på høy varme i et minutt og to på hver side. Voila! Det blir nesten ikke enklere enn det.

Denne jordbærgelen er noe av det beste som finnes! For ikke bare er det kalorifritt, men det er også super godt på smak. Da jeg gikk på fitnessdietten hadde jeg av og til ei skje og to med dette på kvelden om søtsuget meldte seg, og det hjalp veldig mye. De finnes også i både appelsin, blåbær, bringebær og sikkert enda flere smaker, så det er nesten umulig å bli lei! Alle walden farms sine produkter kan du kjøpe her. Der er det blant annet sjokoladedip, ketchup, dressinger og mye mye mer. Og alt er selvsagt kalorifritt! Tror du dette er noe du kunne likt? Har du smakt walden farms sine produkter før, og hva synes du eventuelt om dem? 

4 Kommentarer

liveterherlig93

21.04.2017 kl. 21:38
takk for tips:)

cathri

22.04.2017 kl. 00:14
Fikk vann i munnen :)

M

22.04.2017 kl. 08:55
Kommer det et nytt forminnlegg snart? ;-) Ser ut som du er på god vei ned. Selv sliter jeg med de siste kiloene, men satser på at det går seg til. Må skjerpe meg etter påsken først. ;p

Linn Therese Dagsland

22.04.2017 kl. 10:30
M: Ja, forminnlegg kommer den første i hver måned - så om ei god uke kommer et nytt <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits