LinnThereseDagsland -

Dette skal Dennis få når han blir større!

  • 21.04.2017 kl. 13:48

God formiddag! I dag startet vi dagen med besøk. Farmoren og farfaren til Dennis kom innom en liten tur, noe som var kjempe koselig. Etter at de hadde gått satte jeg meg ned for å sy litt før lillegutt ville ha mat. Nå er jeg i gang med et lilla babynest med hvite stjerner. Det er så moro at babynestene mine blir solgt som varmt hvetebrød for tiden - da har jeg masse å gjøre på mens Dennis sover.

Uansett, poenget mitt var at jeg nå har prøvd meg på enda en ny modell - denne gangen er det XL babynest. Altså et ekstra stort slik at det passer de litt større babyene også!

Som du ser er dette babynestet veldig stort i forhold til lille Dennis, så han passer nok i det vanlige nestet en god stund til. Men når han blir for stor for det skal jeg helt klart sy et stort nest til han også. Han elsker jo babynestet sitt.

Du kan få XL babynestene i alle de samme fargene som de vanlige nestene, men det første jeg lagde var altså i blågrønn med blonder. Dette er til en liten gutt på 3 måneder! 

XL babynest koster litt mer enn de vanlige ettersom det går mer stoff, fyll, bånd etc, men jeg prøver likevel å gi dere en så god pris som mulig. Prisen på dette er derfor 800,-

Men siden dette er helt nytt i denne lille butikken min kjører vi en kampanje på syv dager der du kan kjøpe alle XL babynestene til 650 kroner! Du kan bestille ved å sende meg en melding på facebooksiden min, eller legge igjen en kommentar i dette innlegget! Kunne du tenke det et XL babynest?

7 Kommentarer

liveterherlig93

21.04.2017 kl. 14:18
herlig:)

Christina Victoria

21.04.2017 kl. 15:41
Heija ❤️ Kor lange e dei?

Linn Therese Dagsland

21.04.2017 kl. 16:06
Christina Victoria: Madrassen er 83 cm lang og hele nestet er 1 meter <3

Anonym

21.04.2017 kl. 15:52
Har du gradert permisjon da siden du tjener penger på babynestene og bloggen? Eller tar du gladelig imot navpengene samtidig som du jobber for eget foretak?

Inat

21.04.2017 kl. 18:40
Hei, Så kjekt! jeg kjøper gjerne et slikt babynest i xl, det er til jente. Sender du?😊

Linn Therese Dagsland

21.04.2017 kl. 18:52
Inat: Heisann! Så kjekt, ja, jeg sender :-) Mailer deg jeg, så tar vi det derfra.

23.04.2017 kl. 08:00
Er du ikke redd for at NAV skal reagere på dette?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits